Van nekem is egy olyan érzésem, hogy ebből itt pszichológiai szakvélemény lesz.
A tegnap elhangzottak miatt pedig még azért sem aggódom, hogy eljátszaná a szánalomra méltó "jobbsorsra érdemes fiatalembert".
Elmondása szerint szégyentelenül kipakolt a tréning vezetőnek. Most is úgy gondolja, hogy mindent jól csinált kivéve, hogy nem ölte meg Judkát. Szerintem kifejezetten el akart büszkélkedni a pszichológusnak, hogy milyen kalandos életű kemény fiú a Sodi. Milyen sokat verekedett és még a rendőr bácsikat is leordította.
Ha tényleg az történt amit ő előadott, és mivel ismerjük a valóság érzékelését ... még kínosabb és betegebb lehetett a valóságban amit művelt a pszichológusnál. Akkor bizony igen valószínű, hogy kap egy elmebeteg-light minősítést, és tovább küldik szakrendelésre.
Évi 52k-t keresett, azzal pont fent tudja tartani magát még a piával és esetenkénti tabletvásárlással együtt is, bár a tranyóék eltartása már valóban nem fér bele.
Sztem talán tavaly év eleje/tavasz körül még ment a kórházba ápolónősködni, valahogy nyár végén lettek hajleszek, de előtte valamennyivel már nem melózott.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
kórház után még kijárt házhoz is + utána valami gyárba csomagolni (ahol "meós" volt, ellenőrizte a minőséget).
Szerintem kihetyetyézi.
Hacsak nem tényleg a szomszéd katona hatására indult el eleve a komolyabb rendőrségi rápirítás és ők is szóltak a pszichodokinak, hogy destroy this motherfucker!
az albérlet felújítása, felmondása, új (2 SZOBÁS!!) albi + kaució, Merga+Jutka eltartása, Mazda fenntartás (?) most hitelből megy + ki tudja, hogy mennyi hitele van még. képtelenség havi 2500 eurókból kigazdálkodni.
saját maga mondta egyszer, hogy alapszükségletei havi 900ezer körül mozognak (és ez még Merga előtti időszak) -előfizetések és egyéb szarok....szal nehezen jön ki a matek
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
nem fog menni Berlinbe, Mejcica miatt. Bécsben tudnakoldu..., akarommondani "dolgozni", meghát nincs messze Pest...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jól emlékszem hogy egy levelezős troll elküldte a rendőrségnek a kivonatot a tervezett halálra itatásról?
Csakis az állampolgári kötelesség jegyében, persze.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ne segítsetek neki :D
Hidd el jót fog tenni neked 1-2 hónap böresz.
Angyalszársz kategória, de azért lennék ott légy a falon, amikor megérkezik a púpos, izomsorvadásos nyomorult, az arab dílerekkel meg román stricikkel kitömött gyüjtőcellába. :)
Ugysem hallgat a trollokra es amikor kohnspiralni es “ravaszkodni” probal, olyankor navigalja magat bele a legnagyobb faszerdokbe!
Trollul trolléga elküldte.
Van vajon értelme szerintetek, hogy a gémesútország rendőrsége is értesítve legyen erről az életellenes tevékenységről?
Lehet össze kellene állítani egy kisebb tényfeltárást az elmúlt pár hét eseményeiről.
pld: NEMZETKÖZI BŰNÜGYI EGYÜTTMŰKÖDÉSI KÖZPONT - [email protected]
Vagy van más cím, ahol valaki rá is néz ezekre?
-illetve gondolom szep lassan epitette fel ezeket, amit igenybe vett, pontosan visszafizette, stb.
- Ausztriaban nem sok hitelkerete lehet, mivel egyresz nem olyan regen dolgozik ott, masreszt folyamatosan valtoztak a munkahelyei es eleg sokat volt segelyen is. s
Ket gondolat:
- Az elejen folyamatosan azzal jatszott, hogy hiteleket vont ossze. Pl dronos hitelt beolvasztotta a folyoszamlahitelbe ( nagyobb folyoszamlahitelt igenyelt, majd abbol kifizette dron hitelt ). Ezzel viszonylag ertelmes szinten tudta tartani a Schufa ratingjet ( kb credit score itt nemetben ).
- Szerintem inkabb praktikus okai vannak annak, hogy nemetben van a nagy hitelallomany. Egyszeruen amikor linz-be koltozott, fosott attol, hogy ha felmondja a nemet lakhelyet ( hivatalosan ), akkor egyben kell visszafizetni a kartyakat/folyoszamlahitelt. Volt valami elszolasa, hogy Ogre-nak meg mindig fizet a lakcimert, gondolom jo indoka lehet arra, hogy papiron ugy tunjon nemetben is lakik. Ez egyebkent megerne egy tenyfeltarast a nemet adohivatal/betegbiztositas fele ( ha papiron ott lakik es nincs double tax treaty, akkor oda is adozni kene am! ).
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Én is! Addig nem is mondok semmit, csinálja csak, amit gondol, vagy amit a trashlegyek súgnak neki :D
Nincs
A magyar btk is hatályos olyan külföldön elkövetett bűncselekmények esetén, amelyek az elkövetés helye szerint és a magyar törvények szerint is bűncselekménynek minősülnek.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
viszont annyi a különbség, hogy ez nem az én hibám és én csak a körülmények áldozata vagyok
- Miért hoztak be?
- NEEE EEEEZT NEE HETYETYEHETYE! .... Otthon hagytam az usb kábelem! *susuzes*
Határozott, erélyes fellépéssel rendre fogok utasítani mindenkit.
Bevonzotta, na.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Pontosabban így:
Ha kint nem bcs., de itthon bcs., elővehetik érte itthon.
Ha kint bcs. és itthon is bcs., elővehetik érte itthon, kivéve, ha ott már lefolytatták abban az ügyben az eljárást és lett valamilyen vége. Kétszeres büntetés nincs.
Ha kint bcs., de itthon nem bcs, csak kint vehetik érte elő.
meg olyant is mondott, hogy gyakorlatilag neki 40 év alatt nem volt semmi bűne, még gyorshajtás sem! ezt csinálja valaki utána! - mondjuk jogsi nélkül ez nem egy nagy mutatvány (jó. mostmá' autója van XD)
ez olyan, mint amkor azt mondod, hogy dejó lenne megnyerni a lottó ötöst! - de így szelvény nélkül nagyon nehéz lesz XD
- nevetve mesélte a pszichológusnak, hogy kijött a konditeremből tavaly novemberben és látta a telefonon, hogy Mercinek folyik a vére és kinn vannak a rendőrök, erre mondta neki „faarccal” a csávó, hogy „ezen ön most nevet, de ez nem egyvicces dolog.”
Az ilyen elszólásokból lehet arra következtetni, hogy a Gyagyás nem fogja könnyen megúszni ezt a dühkezeléses dolgot, ugyanis itt szembe jön vele a szakképzett valóság. Ezen a tréningen egy szakember ül vele szemben, nem pedig egy amatőr betelefonáló, akit két hetyetyézős, angolnázós ostoba körmondatával meg tud forgatni. A szakember bizony egyértelműen és különösebb hezitálás nélkül meg fogja róla állapítani, hogy bizony komoly problémák vannak Endivel és erősen javasolja további kezelését.
Már ott nagy a kontraszt, hogy Endre azt gondolja, hogy ezt a dolgot egy ilyen dühkezelési tréningen nevetgélve el lehet neki mesélnie.
kicsit helyesbitenek…… a gyagyåsfasz hiszi azt, hogy a betelefonålokat ”meg tudja forgatni”, de ez az esetek nagyreszeben nem igy van, csak a többseg råhagyja mert unalmas az ållando belepofåzåsa a telefonålo mindanivakojåba.
na egyre gondoltunk XDXD
Illetve, hogy a piával való hozzájárulás egyik célja Sz. Judit likvidálása volt?!
Likvidállak én mindjárt téged, TE! Rossz ratyi!!
Igen, a tagos videó után.
aha pejsze, inkább nyissuk meg a gázty
A Sodi karrierje szócikk sokat foglalkozik a masnizással és a cv-s hazugságokkal: sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_karrierje Kicsit kiegészült a Vitalakademie-vel is, bár a "projektmunkát" még bele kell dogozni.
Nszksz a figyelmeztetéseket mindenkinek, a rajongós szócikkbe közben bekerültek a Lyudkával kapcsolatos események.
Nagyon jók vagytok. Olvastam már a cikket, első negyedét átfutottam megint, de csak felbasztam magam rajt.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Vajon az április hónap is erős lesz trashfronton?!
Bolondok napjával kezdődik :D
És azok kik? Nem ismerek egyet sem.
őszintén meglep, hogy megvannak még a kerekei, illetve ez az egy amit látni sem lapos. hahó!
azt csak remélem tudom hogy a benzintankban már cukroslé lötyög
Aljas gecik vagytok! Mit ártott nektek ez a törékeny kis hölgy?!
Huha Snecinek nehéz döntés lenne ha választani kéne… női arc és test fasszal vagy férfi test eredeti pinával? Egy álstraight, transzit dugó pedofil buzinak hatalmas dilemma.
Munkahelyen élmény volt rákattintani, remélem senki sem vette észre...
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Annyira nincs itt dilemma, hogy már választott is: Pinás férfi, mert az ugyan férfi, de nyelvtanilag a műtött pina miatt nő is.
Élvezné hiszen a cicával lehet minden nap!
Menne 0/24-ben a fehér, odatartom, piros loop.
Nem ér rá hahó! 2-300 helyre be kell adni a masni cv-t hogy legalább 1-2 helyre behívják
Szép arma3 videó, lebuktál zsidó !
nemétyeeem
Hülye vagy!
Csak módosítom a Linkedin profilomat szinglire és már jön is a sok cég álló fasszal, hogy mindent megadnak csak menjek hozzájuk.
Operatív kapcsolat.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Alkotói kollab, hahó!
Ha tényleg az történt amit ő előadott, és mivel ismerjük a valóság érzékelését ... még kínosabb és betegebb lehetett a valóságban amit művelt a pszichológusnál. Akkor bizony igen valószínű, hogy kap egy elmebeteg-light minősítést, és tovább küldik szakrendelésre.
Dehogy kuldik, egybol jon erte a hangos auto, viszi a tobbi koze Grazba
Ha már ennyit elköltöttem rá akkor nincs megállás, belefojtom az euróhalmomba ha mást nem. Az is műshor.
"Sodi berlini flokkja"
"Oltatlanul szabadon"
Lenne elég mondanivalója, ha nem lenne egy ilyen arcoskodó gyökér szemét felelősséghárító balek gyűlölködő geciláda. A csőbuziságával nagyobb hős lehetne ma, mint a nemzetkrónikásaként faszkiverőjeként. Csak ehhez kéne ész is meg némi önkritika.
Interested in: women
Full-stack developer
English and German language
Endre egy pedofil!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
jójójójójó haggyá má na, tiltalak a gecibe
Ezek a csovesek mar megint hol vannak?
Szerző:
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2022 13:13:29
Válasz
(1)
x68)
Válasz
(1)
Vasárnap lehetne egy előfizetés lemondós nap
Mifaaaaaaaaaaaan
D_Dezső
(
x29)
Mar 30, 2022 13:15:03
x29)
Szerintem ez nem simán dühkezelési tréning egyébként, hanem egyben pszichológiai szakvéleményt is ad majd a policájnak. Ha másért nem, mert a lelkiismerete majd ráveszi...
Van nekem is egy olyan érzésem, hogy ebből itt pszichológiai szakvélemény lesz.
A tegnap elhangzottak miatt pedig még azért sem aggódom, hogy eljátszaná a szánalomra méltó "jobbsorsra érdemes fiatalembert".
Elmondása szerint szégyentelenül kipakolt a tréning vezetőnek. Most is úgy gondolja, hogy mindent jól csinált kivéve, hogy nem ölte meg Judkát. Szerintem kifejezetten el akart büszkélkedni a pszichológusnak, hogy milyen kalandos életű kemény fiú a Sodi. Milyen sokat verekedett és még a rendőr bácsikat is leordította.
-
Mar 30, 2022 13:15:50
komoly helyre tuti nem veszik fel, csak "gányoldába"; viszont ha Bécs a cél, gondolom, az első körök online mennek; azokat kinézni a gugliból; aztán majd élőben sztem kihetyetyézi magát - szal sztem melócsá tuti lesz. viszont az, hogy annyit nem fog tudni keresni, amivel a hiteleit + megélhetés + egyéb kiadásokat fedezni, 200%.
Évi 52k-t keresett, azzal pont fent tudja tartani magát még a piával és esetenkénti tabletvásárlással együtt is, bár a tranyóék eltartása már valóban nem fér bele.
Mar 30, 2022 13:15:50
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 30, 2022 13:17:27
x11)
Speaking of the devil, mikor dolgozott a tranyó utoljára? Nem a fasszopásra értem, hanem bejelentetett, normális munkára.
Sztem talán tavaly év eleje/tavasz körül még ment a kórházba ápolónősködni, valahogy nyár végén lettek hajleszek, de előtte valamennyivel már nem melózott.
D_Dezső
(
x29)
Mar 30, 2022 13:18:28
x29)
Jajj már úgy várom az "erőszak tréning" végét.
Végre hivatalosan is sárga lapos lesz a Sodi!
pontosabban
Mar 30, 2022 13:20:09
kórház után még kijárt házhoz is + utána valami gyárba csomagolni (ahol "meós" volt, ellenőrizte a minőséget).
Mar 30, 2022 13:20:09
reméljük a legjobbakat
Mar 30, 2022 13:22:30
Szerintem kihetyetyézi.
Hacsak nem tényleg a szomszéd katona hatására indult el eleve a komolyabb rendőrségi rápirítás és ők is szóltak a pszichodokinak, hogy destroy this motherfucker!
Mar 30, 2022 13:22:30
halászlé
(
x24)
Mar 30, 2022 13:23:07
x24)
az albérlet felújítása, felmondása, új (2 SZOBÁS!!) albi + kaució, Merga+Jutka eltartása, Mazda fenntartás (?) most hitelből megy + ki tudja, hogy mennyi hitele van még. képtelenség havi 2500 eurókból kigazdálkodni.
saját maga mondta egyszer, hogy alapszükségletei havi 900ezer körül mozognak (és ez még Merga előtti időszak) -előfizetések és egyéb szarok....szal nehezen jön ki a matek
echelon mérnök
Mar 30, 2022 13:24:18
Endre, úgye nem ravaszkodsz mint valami bankár zsidó?
Úgye nem azzal akarod megúszni a börtönt, hogy szerezel egy papírt arról, hogy bolond vagy ezért nem vonhatnak felelősségre a Jutka gyilkossági kísérletért és Jutka verésért...?
Úgye nem azzal akarod megúszni a börtönt, hogy szerezel egy papírt arról, hogy bolond vagy ezért nem vonhatnak felelősségre a Jutka gyilkossági kísérletért és Jutka verésért...?
Mar 30, 2022 13:24:18
halászlé
(
x24)
Mar 30, 2022 13:24:50
x24)
a púpos nagyon azt emlegeti hogy mennyire jó volt neki Berlinben, én nem vagyok ebben teljesen biztos hogy nem próbálkozik be néhány német cégnél.
nem fog menni Berlinbe, Mejcica miatt. Bécsben tudna
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 30, 2022 13:26:29
x6)
Jól emlékszem hogy egy levelezős troll elküldte a rendőrségnek a kivonatot a tervezett halálra itatásról?
-
Mar 30, 2022 13:31:43
Mar 30, 2022 13:31:43
D_Dezső
(
x29)
Mar 30, 2022 13:35:17
x29)
Angyalszársz kategória, de azért lennék ott légy a falon, amikor megérkezik a púpos, izomsorvadásos nyomorult, az arab dílerekkel meg román stricikkel kitömött gyüjtőcellába. :)
Erkelyszimulator
(
x2)
Mar 30, 2022 13:36:12
x2)
Ugysem hallgat a trollokra es amikor kohnspiralni es “ravaszkodni” probal, olyankor navigalja magat bele a legnagyobb faszerdokbe!
Faszaság van
(
x2)
Mar 30, 2022 13:39:11
x2)
Biztos népszerű lesz endike a böriben, szeretni fogják bent. Végre, talán most összejön a hőn áhított masztiparty!
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
Anschluss
(
x4)
Mar 30, 2022 13:42:05
x4)
mivel annyit voltak itt emlegetve a hitelkartyak, vegeztem a napokban egy kis snecologiai kutatast:
- ami majdnem biztos, hogy a nagosszegu hitelkeretu kartyak es a szemelyi hitel is Nemetorszagbol van. ott valoszinuleg azert kapta meg ezeket, mert egeszen hosszu ideig magasabb osszegu ber erkezett a szamlaira, illetve gondolom szep lassan epitette fel ezeket, amit igenybe vett, pontosan visszafizette, stb.
- Ausztriaban nem sok hitelkerete lehet, mivel egyresz nem olyan regen dolgozik ott, masreszt folyamatosan valtoztak a munkahelyei es eleg sokat volt segelyen is. szerintem ott max a napi szuksegletekhez hasznalt hitelkartya lehet, vagy folyoszamla hitel, plusz esetleg egy nagyobb, par ezer euros kartya
Megkerdeztem egy ismerosomet, aki jogaszkent dolgozott nemet nyelvteruleten bankoknak, azt mondta hogy ahhoz, hogy monjuk egy nemet hitel tartozast vagy barmilyen adossagot (kiveve ado vagy birsag, mert az ugye mas dolog), nagyon nehez meg most is behajtani ha nincs nemet vagyontargy vagy jovedelem. az meg elofordul, de nem egyszeru, hogy ha valakinek van nemet banki adossaga es osztrak vagy magyar tulajdona (auto, ingatlan), akkor behajtjak rajta, par ev alatt sikerulni is szokott. a fizetesbol valo letiltas azonban majdhogynem nem letezik. elofordul, de nagyon ritka, foleg az olyanoknal, mint Sneci, akik 2-3 havonta munkahelyet valtanak. mivel mindket orszagban masok a behajtas es vegrehajtas szabalyai, eleg sok utanajaras, papirmunka kell hozza es sokba is kerul, munkahelyvaltasnal pedig kezdodik elolrol a procedura.
Szerintem Sneci direkt csinalhatta igy, ha bedol a hitelspiral, eleldegel az AMS segelybol es a projektmunkaktol. A hitelspiraltol valo felelem szerintem nala inkabb azt jelenti, hogy nem jatszhatja majd a Csekonicsot es akkor meg Tibi fele csoveseket sem tud maganak venni.
es valoszinu hogy emiatt nem fog Berlinbe se menni, szerintem azert mondogatja hogy a trollok ott probaljak szabotalni az allaskeresest. biztos vagyok benne hogy most Becsben keresgel, ott jobban ellene a cica is, van eleg sok buzigoz es Judgat is hamarabb haza lehet baszni ha gond van
anschluss
- ami majdnem biztos, hogy a nagosszegu hitelkeretu kartyak es a szemelyi hitel is Nemetorszagbol van. ott valoszinuleg azert kapta meg ezeket, mert egeszen hosszu ideig magasabb osszegu ber erkezett a szamlaira, illetve gondolom szep lassan epitette fel ezeket, amit igenybe vett, pontosan visszafizette, stb.
- Ausztriaban nem sok hitelkerete lehet, mivel egyresz nem olyan regen dolgozik ott, masreszt folyamatosan valtoztak a munkahelyei es eleg sokat volt segelyen is. szerintem ott max a napi szuksegletekhez hasznalt hitelkartya lehet, vagy folyoszamla hitel, plusz esetleg egy nagyobb, par ezer euros kartya
Megkerdeztem egy ismerosomet, aki jogaszkent dolgozott nemet nyelvteruleten bankoknak, azt mondta hogy ahhoz, hogy monjuk egy nemet hitel tartozast vagy barmilyen adossagot (kiveve ado vagy birsag, mert az ugye mas dolog), nagyon nehez meg most is behajtani ha nincs nemet vagyontargy vagy jovedelem. az meg elofordul, de nem egyszeru, hogy ha valakinek van nemet banki adossaga es osztrak vagy magyar tulajdona (auto, ingatlan), akkor behajtjak rajta, par ev alatt sikerulni is szokott. a fizetesbol valo letiltas azonban majdhogynem nem letezik. elofordul, de nagyon ritka, foleg az olyanoknal, mint Sneci, akik 2-3 havonta munkahelyet valtanak. mivel mindket orszagban masok a behajtas es vegrehajtas szabalyai, eleg sok utanajaras, papirmunka kell hozza es sokba is kerul, munkahelyvaltasnal pedig kezdodik elolrol a procedura.
Szerintem Sneci direkt csinalhatta igy, ha bedol a hitelspiral, eleldegel az AMS segelybol es a projektmunkaktol. A hitelspiraltol valo felelem szerintem nala inkabb azt jelenti, hogy nem jatszhatja majd a Csekonicsot es akkor meg Tibi fele csoveseket sem tud maganak venni.
es valoszinu hogy emiatt nem fog Berlinbe se menni, szerintem azert mondogatja hogy a trollok ott probaljak szabotalni az allaskeresest. biztos vagyok benne hogy most Becsben keresgel, ott jobban ellene a cica is, van eleg sok buzigoz es Judgat is hamarabb haza lehet baszni ha gond van
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 30, 2022 13:44:35
x6)
Van vajon értelme szerintetek, hogy a gémesútország rendőrsége is értesítve legyen erről az életellenes tevékenységről?
Lehet össze kellene állítani egy kisebb tényfeltárást az elmúlt pár hét eseményeiről.
pupszi
(
x1)
Mar 30, 2022 13:48:51
x1)
-illetve gondolom szep lassan epitette fel ezeket, amit igenybe vett, pontosan visszafizette, stb.
- Ausztriaban nem sok hitelkerete lehet, mivel egyresz nem olyan regen dolgozik ott, masreszt folyamatosan valtoztak a munkahelyei es eleg sokat volt segelyen is. s
Ket gondolat:
- Az elejen folyamatosan azzal jatszott, hogy hiteleket vont ossze. Pl dronos hitelt beolvasztotta a folyoszamlahitelbe ( nagyobb folyoszamlahitelt igenyelt, majd abbol kifizette dron hitelt ). Ezzel viszonylag ertelmes szinten tudta tartani a Schufa ratingjet ( kb credit score itt nemetben ).
- Szerintem inkabb praktikus okai vannak annak, hogy nemetben van a nagy hitelallomany. Egyszeruen amikor linz-be koltozott, fosott attol, hogy ha felmondja a nemet lakhelyet ( hivatalosan ), akkor egyben kell visszafizetni a kartyakat/folyoszamlahitelt. Volt valami elszolasa, hogy Ogre-nak meg mindig fizet a lakcimert, gondolom jo indoka lehet arra, hogy papiron ugy tunjon nemetben is lakik. Ez egyebkent megerne egy tenyfeltarast a nemet adohivatal/betegbiztositas fele ( ha papiron ott lakik es nincs double tax treaty, akkor oda is adozni kene am! ).
MaxPayne
(
x24)
Mar 30, 2022 13:55:59
x24)
A duhkezeleses pszichomokusnak megvan az a video, amiben a mesztelen Lyutkat rangatja a Gyagyas?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
ascites
(
x57)
Mar 30, 2022 13:58:02
x57)
Én is! Addig nem is mondok semmit, csinálja csak, amit gondol, vagy amit a trashlegyek súgnak neki :D
Dühkezeléses Pszichomókus
Mar 30, 2022 14:05:47
A duhkezeleses pszichomokusnak megvan az a video, amiben a mesztelen Lyutkat rangatja a Gyagyas?
Nincs
Mar 30, 2022 14:05:47
banshee
(
x24)
Mar 30, 2022 14:08:59
x24)
A magyar btk is hatályos olyan külföldön elkövetett bűncselekmények esetén, amelyek az elkövetés helye szerint és a magyar törvények szerint is bűncselekménynek minősülnek.
masterbation
Mar 30, 2022 14:09:03
az ams segélyt ki lehetne egészíteni chaturbate fütyizéssel
ha nincs benne a fejed + letakarod a szétszabdalt beledet akkor nem ismernek fel és hátha tetszik valakinek és onnan is jönne tagpénz
ha nincs benne a fejed + letakarod a szétszabdalt beledet akkor nem ismernek fel és hátha tetszik valakinek és onnan is jönne tagpénz
Mar 30, 2022 14:09:03
sittessanyi
(
x7)
Mar 30, 2022 14:18:32
x7)
régen amúgy azzal frenkizett h kb az összes ismerősének volt elmeorvosi vizsgálata, csak neki nem.
nos, ez is tanulsággá vált.
Sodmányszky Endre
Mar 30, 2022 14:21:15
régen amúgy azzal frenkizett h kb az összes ismerősének volt elmeorvosi vizsgálata, csak neki nem.
viszont annyi a különbség, hogy ez nem az én hibám és én csak a körülmények áldozata vagyok
Mar 30, 2022 14:21:15
echelon mérnök
Mar 30, 2022 14:24:48
- Miért hoztak be?
Mar 30, 2022 14:24:48
Endre
Mar 30, 2022 14:26:45
- Miért hoztak be?
Mar 30, 2022 14:26:45
Pszichiáter
Mar 30, 2022 14:32:19
Hát azért hetyetye, nem fog örülni neki az ügyész, Mr. Kiss Endre. Tessék viselkedni. Mar 30, 2022 14:32:19
trolléga
(
x30)
Mar 30, 2022 14:33:10
x30)
Bevonzotta, na.
bétéká
Mar 30, 2022 14:33:22
Pontosabban így:
Ha kint nem bcs., de itthon bcs., elővehetik érte itthon.
Ha kint bcs. és itthon is bcs., elővehetik érte itthon, kivéve, ha ott már lefolytatták abban az ügyben az eljárást és lett valamilyen vége. Kétszeres büntetés nincs.
Ha kint bcs., de itthon nem bcs, csak kint vehetik érte elő.
Mar 30, 2022 14:33:22
halászlé
(
x24)
Mar 30, 2022 14:41:43
x24)
meg olyant is mondott, hogy gyakorlatilag neki 40 év alatt nem volt semmi bűne, még gyorshajtás sem! ezt csinálja valaki utána! - mondjuk jogsi nélkül ez nem egy nagy mutatvány (jó. mostmá' autója van XD)
ez olyan, mint amkor azt mondod, hogy dejó lenne megnyerni a lottó ötöst! - de így szelvény nélkül nagyon nehéz lesz XD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 30, 2022 14:43:58
x38)
Sneci, arról kéne flokkolnod, hogy van-e lehetőség ennél mélyebbre süllyedni, vagy ez már a padló? A Blaha nem feltétlenül rosszabb helyzet, mert ott legalább nem kell fizetni a rezsit!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
bolyhoskaja
(
x1)
Mar 30, 2022 14:43:59
x1)
Live hiányában nézelődtem, kicsit a nézése olyan, mint a vahur kutyának :D (előbb néztem a tüntetéses videót, remek volt) www.youtube.com/watch?v=9OFpfTd0EIs
Alpár Pál
Mar 30, 2022 14:50:07
- nevetve mesélte a pszichológusnak, hogy kijött a konditeremből tavaly novemberben és látta a telefonon, hogy Mercinek folyik a vére és kinn vannak a rendőrök, erre mondta neki „faarccal” a csávó, hogy „ezen ön most nevet, de ez nem egyvicces dolog.”
Az ilyen elszólásokból lehet arra következtetni, hogy a Gyagyás nem fogja könnyen megúszni ezt a dühkezeléses dolgot, ugyanis itt szembe jön vele a szakképzett valóság. Ezen a tréningen egy szakember ül vele szemben, nem pedig egy amatőr betelefonáló, akit két hetyetyézős, angolnázós ostoba körmondatával meg tud forgatni. A szakember bizony egyértelműen és különösebb hezitálás nélkül meg fogja róla állapítani, hogy bizony komoly problémák vannak Endivel és erősen javasolja további kezelését.
Már ott nagy a kontraszt, hogy Endre azt gondolja, hogy ezt a dolgot egy ilyen dühkezelési tréningen nevetgélve el lehet neki mesélnie.
Mar 30, 2022 14:50:07
Örebro
(
x17)
Mar 30, 2022 14:53:03
x17)
kicsit helyesbitenek…… a gyagyåsfasz hiszi azt, hogy a betelefonålokat ”meg tudja forgatni”, de ez az esetek nagyreszeben nem igy van, csak a többseg råhagyja mert unalmas az ållando belepofåzåsa a telefonålo mindanivakojåba.
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2022 14:54:34
x68)
Azt elmondtad a szakembernek, hogy az abszurd élményhez hozzájárultál egy csomó piával és egy bekapcsolt live-val? :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 30, 2022 14:54:43
x38)
A legjobb ebben, hogy ASODI megint okosabbnak, pszichológusabbnak és nyelvtanilag igazabbnak hiszi magát a szakembernél, szóval úgy fogja magát taknyosra szopatni, hogy a visítása Peruig fog elhallatszani.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
halászlé
(
x24)
Mar 30, 2022 14:55:38
x24)
hülyének nézi a terapeutát is, csak ez most a "nem nyert" kategória lesz..
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2022 14:56:19
x68)
Recskás, mondd el a pszichomókusnak, hogy pepsinek becézik a pedagógia-pszichológia szigorlatot. Nagyon nevetne!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Mar 30, 2022 14:56:28
x24)
A legjobb ebben, hogy ASODI megint okosabbnak, pszichológusabbnak és nyelvtanilag igazabbnak hiszi magát a szakembernél, szóval úgy fogja magát taknyosra szopatni, hogy a visítása Peruig fog elhallatszani.
na egyre gondoltunk XDXD
echelon mérnök
Mar 30, 2022 14:58:48
Remélem Andi lesz annyira troll, hogy bemegy majd a böribe meglátogatni Endrét.
Endre olvasgatod már az osztrák börtön körülményeket?
Endre olvasgatod már az osztrák börtön körülményeket?
Mar 30, 2022 14:58:48
nonsense
(
x1)
Mar 30, 2022 14:59:19
x1)
Azt elmondtad a szakembernek, hogy az abszurd élményhez hozzájárultál egy csomó piával és egy bekapcsolt live-val? :)))
Illetve, hogy a piával való hozzájárulás egyik célja Sz. Judit likvidálása volt?!
Jucimanó
Mar 30, 2022 15:01:30
Likvidállak én mindjárt téged, TE! Rossz ratyi!!
Mar 30, 2022 15:01:30
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2022 15:03:51
x68)
A nyelviskolában már megmondták, hogy ne nevess a mondat közepén, mert amúgyis nehéz megérteni, amit makogsz, erre meg nevetve meséled az abszurd sztoridat. Nem lesz ez így jó.
Mifaaaaaaaaaaaan
Örebro
(
x17)
Mar 30, 2022 15:14:03
x17)
ezzel az ugatos röhögesevel mi a faszt akar, hiszen egyertelmuen nem normål, hanem eröltetett. ez a betegsegevel velejåro tuneti?
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2022 15:14:04
x136)
sneci, mi a helyzet a trashvod elleni eljárással? a dühkezelési tréningen volt róla szó? a trashvodos trollokat is kötelezték valamilyen tréning elvégzésére?
mesélj már egy kicsit erről, mert amilyen nagy volt a pofád a múltkor, hogy így trashvod, úgy meg lesznek baszva, olyan keveset meséltél erről.
pedig biztosra veszem, hogy shiker volt. ne légy ilyen szégyellős!:))
mesélj már egy kicsit erről, mert amilyen nagy volt a pofád a múltkor, hogy így trashvod, úgy meg lesznek baszva, olyan keveset meséltél erről.
pedig biztosra veszem, hogy shiker volt. ne légy ilyen szégyellős!:))
egérszar a konyhapulton
Mar 30, 2022 15:15:09
Igen, a tagos videó után.
Mar 30, 2022 15:15:09
tyodika
Mar 30, 2022 15:18:38
aha pejsze, inkább nyissuk meg a gázty
Mar 30, 2022 15:18:38
Tanszéki Levéltáros
Mar 30, 2022 15:19:39
erről még külön szócikk is lehetne, hogy 6 évnyi német-osztrák melócsá után a fatászbika a sok kirúgás miatt arra kényszerült, hogy konkrétan hazudozni kezdjen a csoda cv-ben.
A Sodi karrierje szócikk sokat foglalkozik a masnizással és a cv-s hazugságokkal: sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_karrierje Kicsit kiegészült a Vitalakademie-vel is, bár a "projektmunkát" még bele kell dogozni.
Nszksz a figyelmeztetéseket mindenkinek, a rajongós szócikkbe közben bekerültek a Lyudkával kapcsolatos események.
Mar 30, 2022 15:19:39
halászlé
(
x24)
Mar 30, 2022 15:21:02
x24)
hallgatom a flokkot - tehát most azért nyugodt Sodi a Sodi, mert tudja, hogy lehet Jutkát elvitetni, és így csak tőle függ a Merga?
na, akkor innentől ez lesz a cél....
na, akkor innentől ez lesz a cél....
linziasztal
(
x3)
Mar 30, 2022 15:21:15
x3)
Sodrány. Tegnap hosszasan értekeztél arról, hogy ma lesz az első olyan nap, amikor semmi dolgod nincs. Elmondásod alapján ez kifejezetten zavar téged (LOL, fullsztekkmentes nap), ezért nem értem miért nincs délutáni ASMR-sörcisszegtetés, elhervadt virágszirom cirógatás suttogva? :(
Amikor Tumor nevű kutyánk ugatva kezdett köhögni, mint te, akkor az állatorvos elaltatta. Megfontolnám.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Amikor Tumor nevű kutyánk ugatva kezdett köhögni, mint te, akkor az állatorvos elaltatta. Megfontolnám.
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2022 15:21:17
x136)
remélem, hogy a legközelebbi lájvban a betelefonálók kérdezni fogják snecit a cv-ben lévő hazudozásokról.:)
például attól, hogy nem tart-e attól, hogy a trollok tájékoztatni fogják a munkaerőt kereső cégeket a konkrét, könnyen ellenőrizhető hazugságokról?:))
például attól, hogy nem tart-e attól, hogy a trollok tájékoztatni fogják a munkaerőt kereső cégeket a konkrét, könnyen ellenőrizhető hazugságokról?:))
-
Mar 30, 2022 15:25:03
Semmi hír a recskásról, miközben megmondta, hogy ma semmi dolga.
Szerintem épp most szőnyegbombázza a linzi (berlini? bécsi?) cégeket a masnis kamucv-vel.
Életében csak ilyen alkalmakkor dolgozik igazán: Most végre pár napig az a dolga, hogy hazudjon, ezt pedig képes erején felül, teljesen flow-ban, reggeltől estig csinálni.
Szerintem épp most szőnyegbombázza a linzi (berlini? bécsi?) cégeket a masnis kamucv-vel.
Életében csak ilyen alkalmakkor dolgozik igazán: Most végre pár napig az a dolga, hogy hazudjon, ezt pedig képes erején felül, teljesen flow-ban, reggeltől estig csinálni.
Mar 30, 2022 15:25:03
trolléga
(
x30)
Mar 30, 2022 15:25:51
x30)
Nagyon jók vagytok. Olvastam már a cikket, első negyedét átfutottam megint, de csak felbasztam magam rajt.
Szteppen
(
x3)
Mar 30, 2022 15:27:29
x3)
Tegnap küldte a barátnőm, aki csak felületesen van benne a Trashben
Ez ety fosh!
Jonciii
(
x8)
Mar 30, 2022 15:31:24
x8)
Valakik uzsonnáztak a tranyómobilnál :D
[img src= i.imgur.com/a/NtpZrFd.jpg]
Sneci ezt jól elszúrtad Tibcédesz életében először kapott volna virágot, de amekkora kullancs vagy, letagadtatja magát miattad :D
Sneci ezt jól elszúrtad Tibcédesz életében először kapott volna virágot, de amekkora kullancs vagy, letagadtatja magát miattad :D
Top Joy
Mar 30, 2022 15:33:53
Mar 30, 2022 15:33:53
Jonciii
(
x8)
Mar 30, 2022 15:36:17
x8)
Endre
Mar 30, 2022 15:39:20
És azok kik? Nem ismerek egyet sem.
Mar 30, 2022 15:39:20
linziasztal
(
x3)
Mar 30, 2022 15:39:22
x3)
Amikor egy linzi (berlini?) cég szeretné face to face látni leendőbeli alkalmazottját, elsőre hamis kép alakulhat ki róla, mert a sok hetyetyéről azt gondolják, hogy egy olyan korszakos zseniről van szó, aki időt, energiát és hitelkártya terhelést nem kímélve veti bele magát a fullsztekk-világ rejtelmeibe. A kicsit rutinosabb HR-es azonban kiszúrja, hogy az ásítás és a pici büfik mögött A leghidegebb játék című film főhősét megszégyenítő vedelés áll, igaz a főhős egy valódi zseni.
Jóbó' mondom, hogy nem biztos, hogy az a nyerő taktika egy állásinterjún, hogy a cég rendelkezik-e buzigőzfürdővel, igaz, a sógoréknál ez lehet kifejezetten előny.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Jóbó' mondom, hogy nem biztos, hogy az a nyerő taktika egy állásinterjún, hogy a cég rendelkezik-e buzigőzfürdővel, igaz, a sógoréknál ez lehet kifejezetten előny.
balek
(
x10)
Mar 30, 2022 15:46:20
x10)
Nagyon nevetek ezen a Private Szabinán is. Még Tibornál is csúnyább, prolibb, ráadásul ő is férfi volt.
De sodinak még ő is angyalszárny kategória, mert ilyen sodi az incel sodi :D
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
De sodinak még ő is angyalszárny kategória, mert ilyen sodi az incel sodi :D
Állatbarát Troll
Mar 30, 2022 15:50:21
Aki a tranyómobil felé jár, gondoljon az állatokra is!
Érdemes kenyérmorzsával megszórni a mazda tetejét, ha a galambok oda is szarnak, túl sokat nem árt az már a kocsinak.
Érdemes kenyérmorzsával megszórni a mazda tetejét, ha a galambok oda is szarnak, túl sokat nem árt az már a kocsinak.
Mar 30, 2022 15:50:21
-
Mar 30, 2022 15:54:54
őszintén meglep, hogy megvannak még a kerekei, illetve ez az egy amit látni sem lapos. hahó!
Mar 30, 2022 15:54:54
Sodmányovics Endre
Mar 30, 2022 15:55:54
Aljas gecik vagytok! Mit ártott nektek ez a törékeny kis hölgy?!
Mar 30, 2022 15:55:54
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 30, 2022 16:05:49
x2)
Sodi egy kicsit nőiesíti magát és akkor tranyóval tud ilyen képeket készíteni dugás előtt vagy után :D
www.napiszar.com/uploads/2022/03/23/90680b39e95113dd0fec8b03a09312d0_origi.jpg
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
www.napiszar.com/uploads/2022/03/23/90680b39e95113dd0fec8b03a09312d0_origi.jpg
xray
(
x21)
Mar 30, 2022 16:10:58
x21)
én azt a pillanatot várom, amikor judka eltűnik a porondról és gyagyás lép a helyére és a mindennapos veréstől kék zöld foltokkal fog szerepelni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 30, 2022 16:14:20
x6)
Sodi egy kicsit nőiesíti magát és akkor tranyóval tud ilyen képeket készíteni dugás előtt vagy után :D
napiszar.com/uploads/2022/03/23/90680b39e95113dd0fec8b03a09312d0_origi.jpg
Huha Snecinek nehéz döntés lenne ha választani kéne… női arc és test fasszal vagy férfi test eredeti pinával? Egy álstraight, transzit dugó pedofil buzinak hatalmas dilemma.
Faszaság van
(
x2)
Mar 30, 2022 16:16:12
x2)
Munkahelyen élmény volt rákattintani, remélem senki sem vette észre...
-
Mar 30, 2022 16:17:51
Annyira nincs itt dilemma, hogy már választott is: Pinás férfi, mert az ugyan férfi, de nyelvtanilag a műtött pina miatt nő is.
Mar 30, 2022 16:17:51
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2022 16:25:02
x68)
Szerintem meg kéne próbálni Svájcot Endre! Milyen szépen csorogna a tranyó húgya az Alpokon!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
MaxPayne
(
x24)
Mar 30, 2022 16:26:32
x24)
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Penzmento
(
x6)
Mar 30, 2022 16:28:44
x6)
broni prof nem száll be valami ukrán gore-ral a linkversenybe?
🕎Endigame🕎
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 30, 2022 16:30:52
x4)
Sneci, sneci. Így böri lesz, hogy kiabálsz meg kiakadsz élő adásban kb. egy arra szálló pillangón is. Nem látni a dühkezelési tréning eredményeit, mármint ezt fogja leírni a tréner, hogy hazudsz, projektálsz, kitérő válaszokat adsz a kérdésekre.
A nagyon részletes hotyfoltot köszönöm, az alapján bőven elég volt csak a lényegi részeket visszanézni az adásból. Az is épp elég volt, maxi respect az éjszakai műszaknak!
Gyagya kobold, te pedig szívjál metángázt, tüdőre!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
A nagyon részletes hotyfoltot köszönöm, az alapján bőven elég volt csak a lényegi részeket visszanézni az adásból. Az is épp elég volt, maxi respect az éjszakai műszaknak!
Gyagya kobold, te pedig szívjál metángázt, tüdőre!
sarokülőgarnitúra
Mar 30, 2022 16:33:32
én azt a pillanatot várom, amikor judka eltűnik a porondról és gyagyás lép a helyére és a mindennapos veréstől kék zöld foltokkal fog szerepelni.
Mar 30, 2022 16:33:32
Darth Tibor
(
x7)
Mar 30, 2022 16:34:33
x7)
Endre, ha már annyira ráérsz nem akarsz egy flokkot csinálni amiben átfogóan elemezed a magyar politikai helyzetet? Nemsokára itt a választás és ezzel biztos nagyon sokat segítenél a bizonytalanokon.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jonciii
(
x8)
Mar 30, 2022 16:36:25
x8)
Menne 0/24-ben a fehér, odatartom, piros loop.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Mar 30, 2022 16:39:00
x37)
Ami biztos bogarat ültet a pszichológus fülébe, az Endre kényszeres röhögése. A nem adekvát érzelmi reakció a pszichológusoknak olyan, mint a bikáknak a vörös posztó, egyből rámozdulnak. Endre egyszerűen nem tudja leplezni, hogy valami nagyon nincs rendben odafent nála, mivel a legváratlanabb pillanatokban kezd el teli tüdőből vonyítva röhögni. Valószínűleg olvashatta régen valahol, hogy az NPC-k szeretik a vidám fickókat, ezért 4-5 percenként ajánlatos kacarászni egy kicsit, hadd oldódjon a hangulat. Mivel azonban a humorérzéke zéró és egyébként is abszolút képtelen az interperszonális szituációk dekódolására, az NPC érzelmeinek leolvasására, ezért kénytelen random röhögni valamin, amit szerinte az NPC talán viccesnek találhat.
gyagyás a pszichodokinál
Mar 30, 2022 16:42:17
háromfele törött a fejemen a partivsnak a nyele! háromfele törött a fejemen a partivsnak a nyele! háromfele törött a fejemen a partivsnak a nyele! háromfele törött a fejemen a partivsnak a nyele! háromfele törött a fejemen a partivsnak a nyele! háromfele törött a fejemen a partivsnak a nyele! háromfele törött a fejemen a partivsnak a nyele! háromfele törött a fejemen a partivsnak a nyele! háromfele törött a fejemen a partivsnak a nyele! háromfele törött a fejemen a partivsnak a nyele!
Mar 30, 2022 16:42:17
trolléga
(
x30)
Mar 30, 2022 16:43:17
x30)
Endre, ha már annyira ráérsz nem akarsz egy flokkot csinálni amiben átfogóan elemezed a magyar politikai helyzetet? Nemsokára itt a választás és ezzel biztos nagyon sokat segítenél a bizonytalanokon.
Nem ér rá hahó! 2-300 helyre be kell adni a masni cv-t hogy legalább 1-2 helyre behívják
fakenbroni
Mar 30, 2022 16:44:12
Mar 30, 2022 16:44:12
Tápkábel
Mar 30, 2022 16:46:42
www.kaotic.com/video/cca7a9a3_20220325074416_t
Szép arma3 videó, lebuktál zsidó !
Mar 30, 2022 16:46:42
Endre
Mar 30, 2022 16:50:52
Hülye vagy!
Csak módosítom a Linkedin profilomat szinglire és már jön is a sok cég álló fasszal, hogy mindent megadnak csak menjek hozzájuk.
Mar 30, 2022 16:50:52
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 30, 2022 17:00:23
x6)
Te fifi, nagyon sokan kérdezik, hogy púpfalon a kapcsolati státuszod mennyire valóságosan tükrözi vissza az igazságot a jelenlegi állapotod függvényében.
Nagyon sokak szerint ez 0% valóságtartalmú, én meg is rökönyödtem mennyire aljasak az emberek, pedig minden rendben veled és a képzeletbeli pároddal nem?
Ez ilyen távkapcsolat?
Mit szólsz hozzá, hogy főszabály szerint már csak Tibor hátán tudsz műsort építeni, mert nincsen saját mondanivalód?
Ugye ennek köszönhető, hogy egyre kevesenn a tartalmad a csatornán?
Nagyon sokak szerint ez 0% valóságtartalmú, én meg is rökönyödtem mennyire aljasak az emberek, pedig minden rendben veled és a képzeletbeli pároddal nem?
Ez ilyen távkapcsolat?
Mit szólsz hozzá, hogy főszabály szerint már csak Tibor hátán tudsz műsort építeni, mert nincsen saját mondanivalód?
Hahó
(
x136)
Mar 30, 2022 17:01:10
x136)
Te fifi, nagyon sokan kérdezik, hogy púpfalon a kapcsolati státuszod mennyire valóságosan tükrözi vissza az igazságot a jelenlegi állapotod függvényében.
Ez ilyen távkapcsolat?
Ez ilyen távkapcsolat?
Operatív kapcsolat.
Jonciii
(
x8)
Mar 30, 2022 17:07:13
x8)
Ez ilyen távkapcsolat?
Ez ilyen távkapcsolat?
Alkotói kollab, hahó!
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2022 17:09:23
x68)
Szerintem 5 millió forint elköltése után már tényleg vissza fog néha írni neked a tranyó!
Mifaaaaaaaaaaaan
auti_pancél
Mar 30, 2022 17:13:54
Dehogy kuldik, egybol jon erte a hangos auto, viszi a tobbi koze Grazba
Mar 30, 2022 17:13:54
SoDI Holdings
Mar 30, 2022 17:14:00
Szerintem 5 millió forint elköltése után már tényleg vissza fog néha írni neked a tranyó!
Ha már ennyit elköltöttem rá akkor nincs megállás, belefojtom az euróhalmomba ha mást nem. Az is műshor.
Mar 30, 2022 17:14:00
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 30, 2022 17:15:49
x6)
Ez ilyen távkapcsolat?
Ez ilyen távkapcsolat?
"Sodi berlini flokkja"
"Oltatlanul szabadon"
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2022 17:15:54
x68)
Nagyon izgulok, hogy a mai live elmarad vagy 90%-ban Merciről fog szólni
Mifaaaaaaaaaaaan
Ondófoltos linzi lakás
Mar 30, 2022 17:16:29
Ez ilyen távkapcsolat?
Ez ilyen távkapcsolat?
Lenne elég mondanivalója, ha nem lenne egy ilyen arcoskodó gyökér szemét felelősséghárító balek gyűlölködő geciláda. A csőbuziságával nagyobb hős lehetne ma, mint a nemzet
Mar 30, 2022 17:16:29
buniBanki
(
x2)
Mar 30, 2022 17:19:22
x2)
"Sodi berlini flokkja"
"Oltatlanul szabadon"
"Oltatlanul szabadon"
Full-stack developer
xray
(
x21)
Mar 30, 2022 17:20:54
x21)
Full-stack developer
sci-fi. Full-stack developer
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 30, 2022 17:22:01
x6)
Full-stack developer
Full-stack developer
jójójójójó haggyá má na, tiltalak a gecibe
a nőkben érdekelt
Mar 30, 2022 17:22:25
gecire röhögök xD
Mar 30, 2022 17:22:25
GeciSedi
Mar 30, 2022 17:25:24
Helo helo nem tudom, hogy volt-e már, ha volt akkor sorry
* ásít *
www.napiszar.com/ti-szarotok/2022/03/30/kozma-csaba-vahur
* ásít *
www.napiszar.com/ti-szarotok/2022/03/30/kozma-csaba-vahur
Mar 30, 2022 17:25:24
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 30, 2022 17:29:29
x6)
Tranyó live
www.youtube.com/watch?v=iHv3uISbrdA
www.youtube.com/watch?v=iHv3uISbrdA
Ásó27
(
x68)
Mar 30, 2022 17:29:31
x68)
Tranyó live: youtu.be/iHv3uISbrdA
Mifaaaaaaaaaaaan
auti_pancél
Mar 30, 2022 17:31:16
Tranyó live: youtu.be/iHv3uISbrdA
Ezek a csovesek mar megint hol vannak?
Mar 30, 2022 17:31:16
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 30, 2022 17:31:36
x10)
Megy már a műsor!!
Szerintem, a gyagyás is mindjárt megindul.
Álmodjatok Rémeket!
Szerintem, a gyagyás is mindjárt megindul.
161 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™