Itt az ideje az ünneplésnek, Endre!
czenki nénitől, miután a nyanya elpicsázta snecit a bíróságon.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Akkor ez a melócsá is shikerre van predesztinálva. A trolloknak itt shemmi, de tényleg shemmi dolga nem lesz. Te ugyanis egy kurva szót nem tudsz angolul, és ez az első munkanapon ki is fog derülni.
A birosag kotelezte ra, vagy tenyleg oszinten bocsanatot kert?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Lehet, Attenboró Dávid kérte fel a következő, sivatagokról szóló természetfilmjéhez. Púpos lesz a dromedár kaszkadőrje, az ő púpját fogja verni az iszlám hitű tevehajcsár. (Szedunka Lyudga.)
3 beer.
mi mindenképpen jól járunk. ha kamuzik és később lebukik: röhögés. ha nem kamuzik, akkor vadászat, és: röhögés.
Én is ezt szerettem volna felterjeszteni, most gyorsabban cselekedjünk, az első hónapot se ússza meg ez patkány, menjen a magánnyomozó. Én is beszállnék az összegbe.
Amugy 4200 eurót lőtte be. Gondolom team leadernek is vicc pénz az, főleg ha profi angolt várnak el. Nem sok maradásod lesz gyagya.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Hagyjál már, mikbe vagy? Bipoláris a cica, nem tudja mit beszél. Jön még szopkodni a faszomat ide Linzbe. 30 kúrással tartozik, hahó!
Dehogy várod álló fasszal, 2 Viagrával is csak félkemény, hahó!
A Vivarot szintén csak egy a hazugságaid közül
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Műszaki területen dolgozom, programozáshoz nem értek, nem is okoskodok soha ebben a témában.
De! Endre eddig mindig hazudott a melorol, és mindig jóval kevesebbet is keresett annál amit kamuzott.
-programozni nem igazán lehet az angol nyelv ismerete nélkül (szerintem) ,ő pedig konyhanyelvvre is alkalmatlan.
-Elszokott a melótol, legalább 5 hónapja nem dolgozik. Az utolsó melocsában nem csinált semmit. Az utolsó előttibol pedig a tranyóval ivott éjjel nappal.
Lónak a faszát team leader ez
Ich bin ein Lead Full Stack Engineer. Meine salary is 80000 EUR + 10% bonus. Ich mochte lefetyel dickpussy.
nyelftanilag az is pénz, csak negativ
puskapoj
De, menekülnek.
Endre és a hasadt elméje, űrdiplomata barátja; SoDI.
Én nem értem, mit akar mondani itt a költő, lehet hülye vagyok.
Megszólalt belőle a csöves öntudat? Púposra utal? Találkozott egy újabb gazdatesttel?
amcsi vagy brit angol nyelvű:???????????????
De valami rendes partvisnyelet vegyen most, mert a múltkori nem nagyon bírta a rendeltetésszerű használatot
Ausztriaban is van Wels.
el kell kezdeni rendesen nézni a titok című filmet.
Szerintem nem boldog, csak próbál úgy tenni.
Megint angolnázik valamit, de a pong úgyis megtalálja.
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
tikot pitél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja! Közben hányszor leírta, hogy szövegértésből nullák vagyunk, meg funkcionális analfabéták. :)
Ez a fasz meg egy mondatot nem tud elolvasni. :)
Sigmund Freud elégedetten csettint. Sodi azt olvassa, amit maga tenne a pénzzel. Mutogatná. Hisz elmulatni a magányos Sodi nem tudja. :,(
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Máté, neked annyi, ha beindul az önvédelmi reflex, ugye tudod? :))
Ne várd meg, amíg a Teveman visszajön (direkt nem írok hazát, mert rongyembernek nincs hazája), mert súlyos párbajok várnak rád. :)
aSodi mindig felfelé bukik. Így hogy van új, mégtöbb fütyit adó melócsá, nem kell már a YT karrier. Nyugodt szívvel áldozza be a havi pár száz ezer magyar fütyis plusz bevételt.
Mi ez ha nem shiker?!
Judka
Apr 29, 2022 16:07:39
De hisz Jutka Szegedről töltött fel képeket délelőtt.
látod Sodi ezért mondja mindenki hogy egy rossz tranyó vagy! Apr 29, 2022 16:07:39
linziasztal
(
x3)
Apr 29, 2022 16:11:26
x3)
Láthatóan arra apellál felelősségteljes munkavállalóként, hogy "minden megrakott szekérre fér még egy vasvillával".
Endre, kapitalizmus kritikád olyan, mint a pitonsz. Vejhetetlen.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Endre, kapitalizmus kritikád olyan, mint a pitonsz. Vejhetetlen.
Darth Tibor
(
x7)
Apr 29, 2022 16:14:53
x7)
Új melócsá, új vadászidény!
Vajon előbb találják meg a trollszok a céget, vagy még azelőtt kidobják, mert rájönnek, hogy ajtókitámasztónak se jó?
Hogy fogja vajon a recskás elszólni magát?
Megint lesz egy Gézu, aki majd ledobja az atomot?
Lesznek itt izgalmak a következő hetekben!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Vajon előbb találják meg a trollszok a céget, vagy még azelőtt kidobják, mert rájönnek, hogy ajtókitámasztónak se jó?
Hogy fogja vajon a recskás elszólni magát?
Megint lesz egy Gézu, aki majd ledobja az atomot?
Lesznek itt izgalmak a következő hetekben!
ascites
(
x57)
Apr 29, 2022 16:15:17
x57)
Azért a magyarázókártyás troll biztos, ami biztos tájékoztassa továbbra is a potenciális munkahelyeket a korcs tevékenységéről.
Kár lenne, ha a végén kiderülne, hogy most is hazudik, ahogy szokott, csak hogy egérutat kapjon a keresésben és "előre menekülhessen".
Kár lenne, ha a végén kiderülne, hogy most is hazudik, ahogy szokott, csak hogy egérutat kapjon a keresésben és "előre menekülhessen".
MaxPayne
(
x24)
Apr 29, 2022 16:19:26
x24)
A trollega otlete nem rossz! Egy Apple Airtag siman befer a púpba! Sebész troll es műtéti asszisztens troll, az altató trollal egyetemben keretik felkeszulni a beavatkozasra!
linziasztal
(
x3)
Apr 29, 2022 16:21:54
x3)
Valahol a hanyatló nyugaton:
-Safranek?!
-Igen, Uram?
-Valami azt súgja maga nem szeret engem.
-Én szeretem Önt, Mr. Téjfel. Kujvaanyátok trollok, nekem hitelem van. Menekülni akarok előre, nem hátra. Kujva anyád, Te szhar.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
-Safranek?!
-Igen, Uram?
-Valami azt súgja maga nem szeret engem.
-Én szeretem Önt, Mr. Téjfel. Kujvaanyátok trollok, nekem hitelem van. Menekülni akarok előre, nem hátra. Kujva anyád, Te szhar.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 29, 2022 16:26:13
x37)
Két ajánlat is van, és keddre jöhet egy harmadik is.
Lehet majd válogatni.
És ez így hirtelen délelőtt, előtte meg 35 napig semmi.
Hihetetlen. :)
Ez mindig így van egyébként.
Lehet majd válogatni.
És ez így hirtelen délelőtt, előtte meg 35 napig semmi.
Hihetetlen. :)
Ez mindig így van egyébként.
Itt az ideje az ünneplésnek, Endre!
Hahó
(
x136)
Apr 29, 2022 16:28:12
x136)
sneci azért jó az új melócsá, mert amikor majd megtaláljuk, letesztelheted, hogy mennyit ér a pál apostolos idiotizmusod amikor meglátja a főnök úr a judgaverős videókat a cégük fb-ján.
te is annyira várod ezt a technikai próbát, mint én? :)
te is annyira várod ezt a technikai próbát, mint én? :)
broni
(
x45)
Apr 29, 2022 16:29:40
x45)
kommunista párt, fizesd meg a kárt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MaxPayne
(
x24)
Apr 29, 2022 16:30:43
x24)
Amúgy kért már valaha bocsánatot a korcs barkitol is, oszinten?!
Jo vicc volt, mi? :D
Hahó
(
x136)
Apr 29, 2022 16:32:26
x136)
Amúgy kért már valaha bocsánatot a korcs barkitol is, oszinten?!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 29, 2022 16:34:23
x37)
Most olvastam át csak részletesen, hogy mi a faszra is vettek fel, az interjú előtt nem. Mindenesetre veszettük kezdek angolozni például, az tuti :D
Akkor ez a melócsá is shikerre van predesztinálva. A trolloknak itt shemmi, de tényleg shemmi dolga nem lesz. Te ugyanis egy kurva szót nem tudsz angolul, és ez az első munkanapon ki is fog derülni.
buniBanki
(
x2)
Apr 29, 2022 16:34:35
x2)
Lehet, hogy Golda és Vera néni titkos szeretők voltak? Ez megmagyarázná a buzigyógyítást, a nőgyülöletet, Sodibá leépülését
Endre egy pedofil!
MaxPayne
(
x24)
Apr 29, 2022 16:34:56
x24)
A birosag kotelezte ra, vagy tenyleg oszinten bocsanatot kert?
Mitokondrium
(
x7)
Apr 29, 2022 16:39:36
x7)
Újabb egy napos munkaviszonyt szimatolok, mint egy bizonyos banknál.
Első nap Endre bemegy a nagyfőnökhöz, aki személyesen akarja eligazítani az új leadert. Ott áll, a nagyfőnök ékes oxfordi angolsággal magyaráz neki a vállalat irányelveiről, hogyan épül föl a csapat, mi is a projekt, amit vinni kell. Közben egyre gyanúsabb neki, hogy ez az alak csak hetyetyézik és rossz angolsággal tőmondatokkal válaszol, amiknek a világon semmi köze a kérdéseihez. "Yes, yes, very good leader. I will bumfuck everyone who not work." "Yes, yes, I am LMBTQ. Company diversity program."
Gyanakodni kezd, leülteti, elkezd vele szakmáról beszélni, rájön, hogy ez az arc semmit sem ért ehhez. Nyilván maga sem szakértő, jó régen írt már saját kezével programot, de akkor is, feltűnő, hogy Endre össze-vissza magyaráz. Ráadásul egyre hangosabban és idegesebben. Feltesz néhány gyakorlati kérdést, óvodás szintű megoldásokat kap vissza. Elkomorul a homloka. Elkezd föltenni pár kérdést alapvető vezetői kurzusok anyagából. Még nagyobb homály, mint az előbb. Itt már ő is csodálkozni kezd. Ekkorra az új leader már négy órája nem ivott semmit sem, egyre feltűnőbben izzad és remeg a keze. Egyre idegesebb. A főnök nem érti mi van, nem látott még delirium tremenst, programozók közt ugyanis ritka, de egyre gyanúsabb, hogy az új leader hangos böfögései lassan a semmivel össze sem téveszthető pállott sörszaggal telítik be az irodát.
Elkezd egészen alapvető kérdéseket föltenni, a végén eljutnak oda, hogy mesélje már el, mit reggelizett? Továbbra is csak hunglish makogást kap vissza, eddigre Endre is érzi, hogy baj van, egyre hangosabbak a fókaüvöltések. Patakokban csorog róla a víz, a mája már porzik, kezd agresszívvá válni. A főnök kezd megijedni. Pánikgombja nincs, úgyhogy elengedi az új leadert azzal, hogy vegye föl a belépőkártyáját a biztonsági szolgálatnál. Ahogy kiteszi a lábát az irodából, azonnal telefonál a biztiboyoknak, hogy fogják le, nehogy bárki is meglássa, kit vettek föl.
Amíg a HR szövegezi a felmondólevelét, két kidobóember között ülve várja hősünk egyre jobban remegő kezekkel-lábakkal, hogy mi lesz vele. Kifele menet még látja, ahogy a nagyfőnök vörös fejjel üvöltözik a HR -essel, hogy milyen alakot vettek ide föl neki. A végén összesen hat órát tölt állásban. Hazáig sem bírja ki, az első boltba betérve vásárol egy kétliteres hajléktalansört, amit a villamoson betol a nagy ijedtségre. Így már kibírja a jól ismert Billáig, ahol egy hátizsáknyi sört pakol a kosarába, hogy reggelig ellegyen valahogyan.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Első nap Endre bemegy a nagyfőnökhöz, aki személyesen akarja eligazítani az új leadert. Ott áll, a nagyfőnök ékes oxfordi angolsággal magyaráz neki a vállalat irányelveiről, hogyan épül föl a csapat, mi is a projekt, amit vinni kell. Közben egyre gyanúsabb neki, hogy ez az alak csak hetyetyézik és rossz angolsággal tőmondatokkal válaszol, amiknek a világon semmi köze a kérdéseihez. "Yes, yes, very good leader. I will bumfuck everyone who not work." "Yes, yes, I am LMBTQ. Company diversity program."
Gyanakodni kezd, leülteti, elkezd vele szakmáról beszélni, rájön, hogy ez az arc semmit sem ért ehhez. Nyilván maga sem szakértő, jó régen írt már saját kezével programot, de akkor is, feltűnő, hogy Endre össze-vissza magyaráz. Ráadásul egyre hangosabban és idegesebben. Feltesz néhány gyakorlati kérdést, óvodás szintű megoldásokat kap vissza. Elkomorul a homloka. Elkezd föltenni pár kérdést alapvető vezetői kurzusok anyagából. Még nagyobb homály, mint az előbb. Itt már ő is csodálkozni kezd. Ekkorra az új leader már négy órája nem ivott semmit sem, egyre feltűnőbben izzad és remeg a keze. Egyre idegesebb. A főnök nem érti mi van, nem látott még delirium tremenst, programozók közt ugyanis ritka, de egyre gyanúsabb, hogy az új leader hangos böfögései lassan a semmivel össze sem téveszthető pállott sörszaggal telítik be az irodát.
Elkezd egészen alapvető kérdéseket föltenni, a végén eljutnak oda, hogy mesélje már el, mit reggelizett? Továbbra is csak hunglish makogást kap vissza, eddigre Endre is érzi, hogy baj van, egyre hangosabbak a fókaüvöltések. Patakokban csorog róla a víz, a mája már porzik, kezd agresszívvá válni. A főnök kezd megijedni. Pánikgombja nincs, úgyhogy elengedi az új leadert azzal, hogy vegye föl a belépőkártyáját a biztonsági szolgálatnál. Ahogy kiteszi a lábát az irodából, azonnal telefonál a biztiboyoknak, hogy fogják le, nehogy bárki is meglássa, kit vettek föl.
Amíg a HR szövegezi a felmondólevelét, két kidobóember között ülve várja hősünk egyre jobban remegő kezekkel-lábakkal, hogy mi lesz vele. Kifele menet még látja, ahogy a nagyfőnök vörös fejjel üvöltözik a HR -essel, hogy milyen alakot vettek ide föl neki. A végén összesen hat órát tölt állásban. Hazáig sem bírja ki, az első boltba betérve vásárol egy kétliteres hajléktalansört, amit a villamoson betol a nagy ijedtségre. Így már kibírja a jól ismert Billáig, ahol egy hátizsáknyi sört pakol a kosarába, hogy reggelig ellegyen valahogyan.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 29, 2022 16:39:41
x11)
Átfutottam csak a fórumot (jelentős lemaradásban vagyok), de nem világos.
Először kirakja a púpfalra, hogy remek állásajánlatot kapott, utána két órával meg arról vakerál, hogy most látja mire vették fel, angolra rá kell feszülni?! :O
Most akkor mi van?? Ajánlat és aláírt szerződés között kurva nagy különbség van...
Először kirakja a púpfalra, hogy remek állásajánlatot kapott, utána két órával meg arról vakerál, hogy most látja mire vették fel, angolra rá kell feszülni?! :O
Most akkor mi van?? Ajánlat és aláírt szerződés között kurva nagy különbség van...
Ejnye
Apr 29, 2022 16:40:14
Bitch please.
Endre mindig hazudik. Történetesen nem tud angolul, amit be is vall. Hogy a bubanatos gecibe kapna már ő angol nyelvű csopvez munkát?
Ez egy kamu elterelés, amit szarul csinál.
Endre mindig hazudik. Történetesen nem tud angolul, amit be is vall. Hogy a bubanatos gecibe kapna már ő angol nyelvű csopvez munkát?
Apr 29, 2022 16:40:14
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 29, 2022 16:44:31
x11)
Átfutottam csak a fórumot (jelentős lemaradásban vagyok), de nem világos.
Lehet, Attenboró Dávid kérte fel a következő, sivatagokról szóló természetfilmjéhez. Púpos lesz a dromedár kaszkadőrje, az ő púpját fogja verni az iszlám hitű tevehajcsár. (Szedunka Lyudga.)
Hahó
(
x136)
Apr 29, 2022 16:47:24
x136)
Elkezd egészen alapvető kérdéseket föltenni, a végén eljutnak oda, hogy mesélje már el, mit reggelizett?
3 beer.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 29, 2022 16:47:41
x21)
Gyagyás angolul xd
Hello, my name ist Endre, ich come from Ungarn.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hello, my name ist Endre, ich come from Ungarn.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 29, 2022 16:48:35
x21)
Azt vágod, hogy az interjúztatók lazán átkapcsolhatnak németről egy random C1-es szintű angol interjúra, amiről neked halvány fingod nincs, mert a B1 alját kaparászod angolból?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hahó
(
x136)
Apr 29, 2022 16:50:18
x136)
Bitch please.
mi mindenképpen jól járunk. ha kamuzik és később lebukik: röhögés. ha nem kamuzik, akkor vadászat, és: röhögés.
trolléga
(
x30)
Apr 29, 2022 16:50:57
x30)
nem dobunk össze valakinek aki lekövetné púpot a munkahelyére tartva?
Én is ezt szerettem volna felterjeszteni, most gyorsabban cselekedjünk, az első hónapot se ússza meg ez patkány, menjen a magánnyomozó. Én is beszállnék az összegbe.
Amugy 4200 eurót lőtte be. Gondolom team leadernek is vicc pénz az, főleg ha profi angolt várnak el. Nem sok maradásod lesz gyagya.
sörösterv
(
x4)
Apr 29, 2022 16:58:19
x4)
Remélem ez neked szól, korcs
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
trolléga
(
x30)
Apr 29, 2022 16:58:33
x30)
[quote=púpfal]Hihetetlen, de a friss videó alapján a Mazda tovább bomlott még tegnap óta is. Gyakorlatilag már egyetlen ép ablaka sincs, és bármiféle tükörnek sincs semmi nyoma benne.
Álló fasszal várom, mikor kapja meg Kaffka kisasszony Hann úrtol az Opel Vivaro-t, hogy összehasonlításként nyomon lehessen követni, mennyi idő alatt romlik le az őrizetében az is ugyanebbe az állapotba. :D/quote]
Álló fasszal várom, mikor kapja meg Kaffka kisasszony Hann úrtol az Opel Vivaro-t, hogy összehasonlításként nyomon lehessen követni, mennyi idő alatt romlik le az őrizetében az is ugyanebbe az állapotba. :D/quote]
tyodika
Apr 29, 2022 17:00:14
img.sodika.dk/imgur.com/lvN7UyG.jpg
img.sodika.dk/imgur.com/lvN7UyG.jpg
Hagyjál már, mikbe vagy? Bipoláris a cica, nem tudja mit beszél. Jön még szopkodni a faszomat ide Linzbe. 30 kúrással tartozik, hahó!
Apr 29, 2022 17:00:14
trolléga
(
x30)
Apr 29, 2022 17:01:18
x30)
Hihetetlen, de a friss videó alapján a Mazda tovább bomlott még tegnap óta is. Gyakorlatilag már egyetlen ép ablaka sincs, és bármiféle tükörnek sincs semmi nyoma benne.
Álló fasszal várom, mikor kapja meg Kaffka kisasszony Hann úrtol az Opel Vivaro-t, hogy összehasonlításként nyomon lehessen követni, mennyi idő alatt romlik le az őrizetében az is ugyanebbe az állapotba. :D
Álló fasszal várom, mikor kapja meg Kaffka kisasszony Hann úrtol az Opel Vivaro-t, hogy összehasonlításként nyomon lehessen követni, mennyi idő alatt romlik le az őrizetében az is ugyanebbe az állapotba. :D
A Vivarot szintén csak egy a hazugságaid közül
Ejnye
Apr 29, 2022 17:05:41
Műszaki területen dolgozom, programozáshoz nem értek, nem is okoskodok soha ebben a témában.
De! Endre eddig mindig hazudott a melorol, és mindig jóval kevesebbet is keresett annál amit kamuzott.
-programozni nem igazán lehet az angol nyelv ismerete nélkül (szerintem) ,ő pedig konyhanyelvvre is alkalmatlan.
-Elszokott a melótol, legalább 5 hónapja nem dolgozik. Az utolsó melocsában nem csinált semmit. Az utolsó előttibol pedig a tranyóval ivott éjjel nappal.
Apr 29, 2022 17:05:41
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 29, 2022 17:05:43
x21)
Gyagyás amúgy hivatalosan Echelon-tanú?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
tyodika
Apr 29, 2022 17:11:58
Ich bin ein Lead Full Stack Engineer. Meine salary is 80000 EUR + 10% bonus. Ich mochte lefetyel dickpussy.
Apr 29, 2022 17:11:58
Jonciii
(
x8)
Apr 29, 2022 17:12:53
x8)
Mondjuk a recskás nem pénzt halmoz, hanem adósságot
cucksodi
(
x3)
Apr 29, 2022 17:16:13
x3)
Mondjuk a recskás nem pénzt halmoz, hanem adósságot
nyelftanilag az is pénz, csak negativ
Hahó
(
x136)
Apr 29, 2022 17:18:02
x136)
sneci, ha aláírtad a munkaszerződést, azonnal vegyél egy 8k tévét és rollert. legyen vége a kuporgatásnak, élvezd a pénzt!
sértett pszichopata
Apr 29, 2022 17:18:19
Előre menekülünk, nem hátra. :D
Úgy érted MENEKÜLSZ, NEM "menekülünk"
Te nyelvtani zseni.
Érzed a veszted, itt a hitelkártyacsá?
Te nyelvtani zseni.
Érzed a veszted, itt a hitelkártyacsá?
De, menekülnek.
Endre és a hasadt elméje, űrdiplomata barátja; SoDI.
Apr 29, 2022 17:18:19
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 29, 2022 17:22:11
x11)
Én nem értem, mit akar mondani itt a költő, lehet hülye vagyok.
Megszólalt belőle a csöves öntudat? Púposra utal? Találkozott egy újabb gazdatesttel?
broni
(
x45)
Apr 29, 2022 17:29:43
x45)
nyitnak a strandok, hahó, lehet nudizni meg kukkolni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Apr 29, 2022 17:30:37
x1)
Tibornak elege van a hajléktalanságból és inkább a halált választaná. Itt az idő endre, hogy kicsábítsd a szerelmedet újra. Szerintem most minden működni fog, a legjobb kapcsolatokban is előfordul, hogy kell egy kis külön időt töltenie a feleknek Hahó!
Átlagos alienpörkölt élvező
broni
(
x45)
Apr 29, 2022 17:30:49
x45)
Legyen angol nyelvű stream mostantól!
amcsi vagy brit angol nyelvű:???????????????
Jonciii
(
x8)
Apr 29, 2022 17:34:31
x8)
Tibornak elege van a hajléktalanságból és inkább a halált választaná. Itt az idő endre, hogy kicsábítsd a szerelmedet újra. Szerintem most minden működni fog, a legjobb kapcsolatokban is előfordul, hogy kell egy kis külön időt töltenie a feleknek Hahó!
De valami rendes partvisnyelet vegyen most, mert a múltkori nem nagyon bírta a rendeltetésszerű használatot
Formato
Apr 29, 2022 17:37:11
ratyi live
Formato
Apr 29, 2022 17:37:11
MaxPayne
(
x24)
Apr 29, 2022 17:37:36
x24)
Pantomim minoseg!
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 29, 2022 17:38:27
x4)
Átbogarásztam mindent délelőttől, és fáj az, mekkora egy kretén sodi asodi.
Egy dolgot tudok neked kívánni gyagyás.
Mielőbbi kirúgást, és egy akkora pofára esést, hogy a Blaha aluljáró márványlapjai fogják fel azt.
Sajnálom előre azt a céget, aki bevette a masnis CV-det, és akinek anyagi károkat fogsz okozni a hozzánemértéseddel.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Egy dolgot tudok neked kívánni gyagyás.
Mielőbbi kirúgást, és egy akkora pofára esést, hogy a Blaha aluljáró márványlapjai fogják fel azt.
Sajnálom előre azt a céget, aki bevette a masnis CV-det, és akinek anyagi károkat fogsz okozni a hozzánemértéseddel.
broni
(
x45)
Apr 29, 2022 17:38:32
x45)
Alekszandr Lukasenka, Belarusz elnöke szerint ha nem lenne diktatúra az országában, akkor a beloruszok meztelenül járkálnának.
sodi, ítéld el a belorusz diktatúrát, pucéron járhatnál, hahó!!!!!!!!!!!!!
sodi, ítéld el a belorusz diktatúrát, pucéron járhatnál, hahó!!!!!!!!!!!!!
Sodronyka
(
x4)
Apr 29, 2022 17:39:15
x4)
Szriimelek gyertekk
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 29, 2022 17:40:22
x11)
Púpos lájvol, hálistennek nincsen hang, de mirror nagyon kellene. :)
A szeme olyan, mint annak idején a Bizottság megénekelte: "Olyan a szemed, mint egy kispárna!"
A szeme olyan, mint annak idején a Bizottság megénekelte: "Olyan a szemed, mint egy kispárna!"
trolléga
(
x30)
Apr 29, 2022 17:40:51
x30)
Wels? Mész Angliába púpom?

Addig triggereltünk hogy elfogadtad a team leander állást? :DD kurvára röhögök

Hahó
(
x136)
Apr 29, 2022 17:42:15
x136)
van nála bélíz, kegyetlen bebaszásra számítok.
Formato
Apr 29, 2022 17:43:12
Tibi is liveoz
Formato
Apr 29, 2022 17:43:12
verebvagy
Apr 29, 2022 17:43:17
16eves lanyokra nem mer ranezni :D
Apr 29, 2022 17:43:17
MaxPayne
(
x24)
Apr 29, 2022 17:43:23
x24)
Wels? Mész Angliába púpom?
Ausztriaban is van Wels.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 29, 2022 17:44:09
x11)
Rákerestem, van Wels a labancoknál, de én nem hiszem, hogy kapásból elárulná az új melócsá helyét. :) Ez már megint sodikázik valamit.
trashvod
(
x6)
Apr 29, 2022 17:46:23
x6)
Wales ≠ Wels
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
sörösterv
(
x4)
Apr 29, 2022 17:47:07
x4)
Megérte ez a S22 vásárlás :)

Pont véletlenül a Tibi is most indít liveot amikor a gyagyás is. :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"

Pont véletlenül a Tibi is most indít liveot amikor a gyagyás is. :D
MaxPayne
(
x24)
Apr 29, 2022 17:47:31
x24)
Nagyon boldog a vekni.
Sürgősen tenni kell valamit, hahó!
Hahó
(
x136)
Apr 29, 2022 17:48:48
x136)
Nagyon boldog a vekni.
el kell kezdeni rendesen nézni a titok című filmet.
Anschluss
(
x4)
Apr 29, 2022 17:50:42
x4)
Nekem is gyanus ez a hirtelen harom ajanlat, jovo heten meg mar kez is, biztos :)
nem lehet hogy arrol van szo, hogy valamelyik nemet bank felkerdezese megerkezett? pentek van, hetfon kaptak a feltarast, azota mar tajekozodhattak arrol hogy Fifinek nincs nemet melohelye
na most, ha ot felkerdezik, es hazudik nekik, marpedig miert ne hazudna, akkor mi konnyen lebuktathatjuk. de ha azt hisszuk, hogy van melocsa, majd azzal foglalkozunk hogy azt megtalaljuk, es nem a zsido bankokat basztatjuk
siman el tudom kepzelni hogy elkuldi a korabbi munkaszerzodeset meg az utolso havi berpapirt plusz banki kivonatot a zsido banknak, es imadkozik hogy maradjanak a kartyak
anschluss
nem lehet hogy arrol van szo, hogy valamelyik nemet bank felkerdezese megerkezett? pentek van, hetfon kaptak a feltarast, azota mar tajekozodhattak arrol hogy Fifinek nincs nemet melohelye
na most, ha ot felkerdezik, es hazudik nekik, marpedig miert ne hazudna, akkor mi konnyen lebuktathatjuk. de ha azt hisszuk, hogy van melocsa, majd azzal foglalkozunk hogy azt megtalaljuk, es nem a zsido bankokat basztatjuk
siman el tudom kepzelni hogy elkuldi a korabbi munkaszerzodeset meg az utolso havi berpapirt plusz banki kivonatot a zsido banknak, es imadkozik hogy maradjanak a kartyak
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 29, 2022 17:51:10
x11)
Nagyon boldog a vekni.
Szerintem nem boldog, csak próbál úgy tenni.
Megint angolnázik valamit, de a pong úgyis megtalálja.
Hahó
(
x136)
Apr 29, 2022 17:52:20
x136)
sneci 59 néződ van. tranyónak 366.
megalázó.:))
megalázó.:))
broni
(
x45)
Apr 29, 2022 17:52:34
x45)
az oxfordi egyetmen lesz tanár
verebvagy
Apr 29, 2022 17:53:42
Szház szházalék hogy szed ez valamit.. nem hiszem hogy nyugtató valami antidepresszáns-kedélyjavító kombó lehet, szerintem ezért is akkora imádat a sör iránt mert az be buffolja keményen.
Apr 29, 2022 17:53:42
MaxPayne
(
x24)
Apr 29, 2022 17:53:58
x24)
Kellene egy beepitett troll a finanzamtnal, rogton tudnank mikortol es hol dolgozik.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 29, 2022 17:55:03
x11)
Púpos!
Ádámcsutkás Tibi lever nézettségben (is), venni kell még valamilyen eszközt. Ez így kevés lesz...
Ádámcsutkás Tibi lever nézettségben (is), venni kell még valamilyen eszközt. Ez így kevés lesz...
NiggerBerger
Apr 29, 2022 17:55:05
Megérkezek a liveba és az első dolog amit meghallok hogy ordít az utcán. Nem lepődtem meg. :D
Nem a pénz boldogít hanem a kamat.
Apr 29, 2022 17:55:05
max5enutálnak
(
x47)
Apr 29, 2022 17:58:07
x47)
439-83.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
max5enutálnak
(
x47)
Apr 29, 2022 18:02:07
x47)
500-84
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Aranyos Áron
Apr 29, 2022 18:04:53
Nézőszám kezd visszaállni a trafó előtti időkére. Nature is healing.
ény nyem fatyok petyofil
Apr 29, 2022 18:04:53
Sodronyka
(
x4)
Apr 29, 2022 18:09:56
x4)
Mai kontent lájvnézés lájvban...
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Anschluss
(
x4)
Apr 29, 2022 18:13:17
x4)
Tibiek miert kurtos kalacsot esznek ha most keszult el a pitypang mez? eszt nyemejtem. :)
anschluss
NiggerBerger
Apr 29, 2022 18:16:36
Érdekes hogy a legtöbb lájv oda fut ki hogy a recskáson kifog egy szar informatikai eszköz. Mekkora mák hogy nem IT-s a srác. Ja várjál...
Apr 29, 2022 18:16:36
cucksodi
(
x3)
Apr 29, 2022 18:17:44
x3)
na full stack developer nem tud kilépni egy felhasználói fiókból:D 70 éves könyvelő nénik nagyobb IT zsenik munkahelyemen
puskapoj
Mérnemhagyodabba
Apr 29, 2022 18:21:50
Tiborsz: "közterületen vagyok, nevetgélhetek, rágyújthatok, ide is szarhatok"
Aksjkdlk
Apr 29, 2022 18:21:50
csicskovics
Apr 29, 2022 18:22:21
Ironikus, hogy a többi iskolázatlan trash önkéntelenül is belátta, hogy felesleges eröltetni a youtube-ot, nem lesz belőle karrier, ha nem csimpaszkodnak állandóan a tranyón. Egyedül egy valaki nem látja ezt be :)
Apr 29, 2022 18:22:21
verebvagy
Apr 29, 2022 18:27:02
Kezd úgy kinézni a pofája mint a varangynak. Tibi hugya valami kemény kórt terjeszt
Apr 29, 2022 18:27:02
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Apr 29, 2022 18:29:43
x1)
De hogy lassan nincs egy olyan perc, hogy ne keztdene el szenvedni meg rinyálni valamin, hogy miért szaggat, miért nem tölt, miért mittudomén mi van a szar eszközével.
Annyira kibaszott unalmas már.
Annyira kibaszott unalmas már.
KicsiNéző
(
x13)
Apr 29, 2022 18:30:01
x13)
Teljesen megvan bomolva az elméje már. Mindenre üvölt meg kurvaanyázik, most már tényleg.
Sodi, hogy képzeled hogy téged alkalmazni fognak próbaidő után?
Sodi, hogy képzeled hogy téged alkalmazni fognak próbaidő után?
Hahó
(
x136)
Apr 29, 2022 18:31:12
x136)
sneci 89 néző
tranyó 570 néző
elégedett leszek ezekkel az arányokkal a továbbiakban:
ünnepeljél, pedofil!:)
tranyó 570 néző
elégedett leszek ezekkel az arányokkal a továbbiakban:
ünnepeljél, pedofil!:)
NiggerBerger
Apr 29, 2022 18:31:31
A mirror a pitonsz sorsára jutott :/
Apr 29, 2022 18:31:31
KicsiNéző
(
x13)
Apr 29, 2022 18:36:52
x13)
Sodi, ezért hogy a telefonod előtt vonyíts meg hisztizz minek kellett elmenni Welsbe?
Szerinted ez content?
Szerinted ez content?
verebvagy
Apr 29, 2022 18:37:27
Huszasok a tranyó tárcájába :D Egész hétvégén mulatni fognak míg a pedofil magányos szar lájvjait nyomja
Apr 29, 2022 18:37:27
SyntaxError
(
x24)
Apr 29, 2022 18:37:59
x24)
Tényleg Sodi, ez hogy van? Neked még egy tranyó sem jön össze, neki pedig már négy gyereke van és egy felesége, aki ráadásul született nő, hahó!
Pénztáros Lőrinc meme-közbeszerzős csoportjából lopva.
Pénztáros Lőrinc meme-közbeszerzős csoportjából lopva.
kripli figyelő
(
x12)
Apr 29, 2022 18:38:46
x12)
Gyagyás hogyan fogod követni kedvenc befordított faszú férfi szerelmed ha dolgozol?Geci trollok biztosan elintézik hogy melód közben liveoljon 8 órákat a húgyos és letiltja a trashvod az osztrák ip-ket mint ebcont a magyart.
NiggerBerger
Apr 29, 2022 18:39:56
Srácot beoltják és megoldja facebookon. Nem értem :D
Apr 29, 2022 18:39:56
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Apr 29, 2022 18:41:52
x1)
Olvasni sem tud, az "Egész hétvégén mulatni fognak"-ot felolvasta "mutatni fogják" -nak vagy minek, félig figyeltem.
Analfabéta a sodi.
Analfabéta a sodi.
kripli figyelő
(
x12)
Apr 29, 2022 18:42:59
x12)
Nézők:550 tranyó-100 vesztes gyagyás
Kezd el tologatni a szemétkupacot gyagyás,hátha arra jönnek a nézők.
Kezd el tologatni a szemétkupacot gyagyás,hátha arra jönnek a nézők.
döglöttpiton
Apr 29, 2022 18:44:10
Apr 29, 2022 18:44:10
MaxPayne
(
x24)
Apr 29, 2022 18:44:55
x24)
Mehet a report a zacsira xD
csicskovics
Apr 29, 2022 18:45:10
hugyozós lájfsz
Apr 29, 2022 18:45:10
NiggerBerger
Apr 29, 2022 18:45:25
Végem van, valahogy mindig premier plánba kerül a pitonsz :DDD Sírok.
Apr 29, 2022 18:45:25
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 29, 2022 18:45:26
x11)
Púpos, te olvasni sem tudsz! Nem mutogatni fogja a tranyó a lóvét, hanem mulatni fog! Ekkora debilt! :O
broni
(
x45)
Apr 29, 2022 18:47:36
x45)
tikot pitél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 29, 2022 18:47:59
x11)
Olvasni sem tud, az "Egész hétvégén mulatni fognak"-ot felolvasta "mutatni fogják" -nak vagy minek, félig figyeltem.
Analfabéta a sodi.
Analfabéta a sodi.
Ja! Közben hányszor leírta, hogy szövegértésből nullák vagyunk, meg funkcionális analfabéták. :)
Ez a fasz meg egy mondatot nem tud elolvasni. :)
rBali
(
x24)
Apr 29, 2022 18:48:11
x24)
elképzelem ahogy a bokrok között a farkával a kezében kiabál a telefonjával. Szerencsétlen balfasz
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
SyntaxError
(
x24)
Apr 29, 2022 18:48:53
x24)
Púpos, te olvasni sem tudsz! Nem mutogatni fogja a tranyó a lóvét, hanem mulatni fog! Ekkora debilt! :O
Sigmund Freud elégedetten csettint. Sodi azt olvassa, amit maga tenne a pénzzel. Mutogatná. Hisz elmulatni a magányos Sodi nem tudja. :,(
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Apr 29, 2022 18:57:03
x1)
Jól eltanultad ezt a hugyozós liveot a csöves szerelmedtől gyagyás. Ez a minőségi content már a dancsó mód?
Átlagos alienpörkölt élvező
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 29, 2022 18:58:15
x11)
elképzelem ahogy a bokrok között a farkával a kezében kiabál a telefonjával. Szerencsétlen balfasz
Máté, neked annyi, ha beindul az önvédelmi reflex, ugye tudod? :))
Ne várd meg, amíg a Teveman visszajön (direkt nem írok hazát, mert rongyembernek nincs hazája), mert súlyos párbajok várnak rád. :)
verebvagy
Apr 29, 2022 18:58:29
Eddig birtam.. hebeg habog geci azt se tudja melyik világba van.. két 16 éves lány annyira zavarbahozza a vadászbikát egy peace jel mutatással hogy majdnem elájul
DÖGÖLJ MEG PEDOFIL
DÖGÖLJ MEG PEDOFIL
Apr 29, 2022 18:58:29
SyntaxError
(
x24)
Apr 29, 2022 19:01:10
x24)
Mehet a report a zacsira xD
aSodi mindig felfelé bukik. Így hogy van új, mégtöbb fütyit adó melócsá, nem kell már a YT karrier. Nyugodt szívvel áldozza be a havi pár száz ezer magyar fütyis plusz bevételt.
Mi ez ha nem shiker?!
rBali
(
x24)
Apr 29, 2022 19:02:20
x24)
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én elsüllyedek szégyenemben Endre helyett is, annyira kellemetlen jelenség
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
151 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ezek szerint nem is volt szakmai interjú, vagy ha volt, letudták pár triviális, kipuskázható kérdéssel, különben nem tudta volna ezeket az információkat nem megtudni.
Hát így kap állást ez a korcs, Hazudik a CV-jén, a munkarőhiány miatt pedig jó pár helyre behívják interjúra.
Elmegy szó szerint több tucat különböző helyre, a 30 interjúból 28-29 sikertelen, egy részük megsemmisítően megalázó, de ennyi helyből van egy-kettő, ahol valamilyen okból teljesen működésképtelen a hiring process (pl. mert egyetlen, a szakmához nem értő, vagy határozatlan vajszívű kisfőnök beszél vele világos elvárások nélkül).
Ezektől kap ajánlatot - és nyilván ezek azok a cégek, akik annyira szervezetlenek, hogy az első hetekben munkát se adnak a recskásnak, vagy ha adnak, akkor csak triviális, alibi-munkát irreálisan alacsony elvárásokkal (pl. 2 órás bug három soros megfixelésén a recskás tököl 4 napot, és simán elfogadják).
Amikor pedig végre elkezdenek gyűlni a bizonyítékok, hogy a recskás alkalmatlan a munkájára, addigra már nem egy frissen felvett ember, hanem egy kolléga, aki hónapok óta velük van és a próbaideje is rég lejárt - ilyenkor a problémák megjelenése után nyilván nem a kirúgás lesz az első gondolatuk. Aztán persze erre is sor kerül 6-12 hónappal a munkábaállása után, de ez a gerinctelen korcsnak némi gyorsan múló depressziót leszámítva tökéletesen megfelel, és elkezd új áldozat után kutatni CV-k százainak kiküldésével.