Ráadásul azt is mi teszteltük neked. ;)
Ilyen ez a hanyatló nyugat, ahova hazánk krónikásának el kellett menekülnie.
* pr *
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Csak hogy ma este még felizzon a troll excel:
Endre, nekem négy (igen négy, hahó) diplomám (van köztük IT is), egy műszaki területen szerzett szakmám és három nyelvvizsgám van.
Most készülök doktorira.
Úgyhogy szerintem én tuti nem vagyok irigy rád, de jól mulatok az életeden.
Egy átlagember, azokkal a lehetőségekkel, amik neked voltak, már legalább egy közepesen csúnya lánnyal, a hitelből vett lakásában tengődne és taknyosra szopatná a szeretőjét minden hétvégén.
De te nem. Te mindenképp a gödör alján akarsz kikötni, és ez tényleg példanélküli.
Ennyi energiát még senki nem fektetett bele, hogy a padlóra jusson és te semmiképp nem adod fel.
Ez mindenképp dícsérendő.
Hogy mellette még minket is elszórakoztatsz, az pedig már csak hab a tortán.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
annyit tud felmutatni, h megdugta Mejsziszát, minden pali "álmát", ez az életműve.
különben meg mindenkit videjózásban mér, aki nem videjózik, az ássa el magát!
magából indul ki; azt hiszi, hogy Viktorsznak is meg Balinak ez az élete; holott Viktorsznak videjó max hozzáadott érték volt munkához: bemutatta a futárkodást, Pestet, dumált a nézőkkel, néha Mergázott és keresett vele egy kis mellékest...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Az elég ciki, hogy max tajgi meg rgl van benne :D
NEAAAHH
Nekem 10 etyetyemi félévem van, ennyit se tudjsz felmutyatni!
nem, mert a példaképét utánozza, és Mejszit ezért szejetik; tehát akkor őt is szejetni kell
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Lehet végre megdöglött, rárántott a pitonra a szaunában, Jürgen pedig rázárta és megfőtt a pedofil.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Babar, intezheted a temetest.
Ahhoz még pár hitelt fel kellene venni :D
Hová gondolsz, elkésne reggel a melóból :D
Tibi nem került szóba ?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
csak ha van teen valtozata :)
anschluss
tudtommal ő már nem él...
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
nem tudtam, de amit eddig lattunk, nem biztos hogy Endrenel ez akadaly :)
anschluss
Punszisza a lekjopp!
Jogos nem lett meg a captcha :D

Így :D
Ez most a csatornája: youtube.com/user/vagatlan
(Persze trashvodon / mirroron kell nézni.)
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Amúgy én is jelezném, nagyon irigy vagyok rád. Van 3 diplomám 4 nyelven beszélek folyékonyan és 5 nyelvvizsgám van (lovári az nyilván vicc). Van egy ügyvédi praxisom, phd-m és egyetemi tanár is vagyok egy nem annyira fos vidéki egyetemen. Van egy fasza hazám, jó autóm és kb. Így 45 évesen azt csinálok, azzal töltöm az időm amivel szeretném. Ja, tényleg! Ott van a sakk szakosztály is. Te tudsz sakkozni Endre? Bármikor jó vagy nálam egy rapid partira, csak ne értsd felre.
A héten vettem egy hajót. (király)
Van egy családom és egy nagy házam elég nagy telekkel.
Az időm 85-90%-ban az csinálok amihez csak kedvem van és akkor amikor kedvem van.
Magyarországról dolgozom az EU-ba.
Leginkább a kedvtelésemnek élek, vannak beosztottaim és ha nem lennék hűséges típus csak úgy csüngenének rajtam a szeretők.
Két autóm van.
Nincs tartozásom és tele vagyok állásajánlatokkal, de jobb a saját cég és nem tartom valami nagy pénznek amire ácsingózól.
Sportolok rendszeresen és nincs probléma a frizimiskámmal és az egészségemmel.
De biztos, hogy rád irigykedek púpos.
"Nagyon vágyom a sörszagú életedet és a szánalmas vergődésedet én is."
Ha valamelyik része rá nézve hátrányos, vagy kötelezettségeket tartalmaz, akkor máris nem vonatkozik rá, maximum nyelftanilag.
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy hamar véget érne ez a shaját megoldás is, csak az ő beteg elméje látja ezt megvalósítható és fenntartható ötletnek.
Azt csinálok amit akarok és nincs húszmillió tartozásom.
Akkor vagyok sör/vodka/szar szagú amikor csak akarok!
Ha így megy tovább lesz egy házam a Balaton mellett , TE ROSSZ RATYEEEEE!!!
fogadjunk, hogy Endre HDMI kabel gyujtemenye ketszer korbeerne a hajodat :) de lehet meg a Titanicot is partra lehetett volna veluk vontatni :) ennyit legalabb fel tud mutatni. meg a faszpinat amit megbaszott :)
anschluss
Ráadásul a Tranyó geci is velem van!
rosszul latod. az tortent hogy a tegnapi srac, aki odament hozza a kocsmaban, ma elment MRI-re es megallapitottak hogy noi agya van.
most epp szopja Sodi 23 centis szamarfaszat lankadtan, de ez nem buzisag mert noi agya van. a muteteket meg majd megoldjak, vegul is van penz.
szejintem esz ejtyhetyo
anschluss
Bennem fel sem merült egy pillanatra sem, hogy ez a szarházi bármikor is őszintén, hátsószándékok nélkül képes lenne megbánást tanúsítani bármiért is.
Elvileg Pénteken tudta meg, hogy megvan az új melócsá, és Szombaton elkezd amnesztiát hirdetni meg nyílvánosan pitizni rBaliéknak, hogy péküjjenek ki.
Ergo a melócsá nagyon közel lesz Magyarországhoz (Bécs), vagy sok időt tervez tölteni Magyarországon és már most retteg az intervencióktól. Ezért próbálja most magának előkészíteni a pályát, hogy "párbeszédet kezdeményez" Viktorral meg Balival akiket mint intervenciós trollokat már ismer.
Továbbá azt is érzi, hogy a műsor (vagy az a netszemét amit ő műsornak hív) kurva gyenge amióta Tibiék ott hagyták. Nincs neki semmi témája, céltalanul lődörög városokban bebaszva, már a faszát is megmutogatja, de nem tud igazi balhét kreálni pedig tudja, hogy arra jönnek a nézők. Merciék leszarják, nem vonják be a "műsorukba", Gézával nem mer geciskedni mert az pénzbe kerül, a többi trash meg annyira jelentéktelen, hogy azoktól nem lehet nézőt lopni.
Szóval mivel teljesen elszigetelődött a trash szcénától Viktoron meg rBalin keresztül próbál most visszamászni. Az egész "beszéljük meg mi velem a problémátok" csak arra megy ki, hogy műsort gyárthasson és Viktoron meg a trash csoportján keresztül nézőket szívjon be.
Szerintem Viktor és Bali is így gondolja, de én a helyükben mindenképp ignorálnám a kisbuzit. Tudatosítani kell vele, hogy ő itt nincsen alku pozícióban. Minden úgy fog történni, ahogy a trollok jónak látják. Akkor lesz vele párbeszéd amikor egy troll odalép hozzá az utcán, nem amikor Sodikának kedve szottyan live-ban hetyetyézni.
Mi csak segítünk az átok megvalósulásában.
És te nem érted miért támadnak? A kurva anyád Endre.
Nagyon “részeg” volt :D
Ezt nyjem értyem
Tenyleg van, aki meglepodott az elsodikazott igereteken?
Snecologia 1. Axiomaja: a Sodi mindig! hazudik
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Én nem lepődök meg semmit. Pusztán szembesíteni próbálom a tényekkel, mert STNIÍ van, de azért olvassa a fórumot, és a púpfalon is ebből táplálkozik. Mert ugye erről is hazudik. Paradox helyzet.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Ennyire copyzod a mercit?
Én embert nem láttam még, aki ennyire híjján lenne a képzelőerőnek, és az absztrakciónak.
És még jópár egyéb tulajdonság is hiányzik belőle, hogy emberszámba vegye bárki is:
Jószándék, segítőkészség, megbánás, önismeret.
Sodit, ha elkapnák a boltban, hogy sört lop, másnap itt hetyetyézne a fórumon, hogy:
"rendben, beismerem, hogy hibáztam, mert nem vettem figyelembe, hogy a túlsúlyos biztonsági őr, és a vöröshajú pénztáros kurva lesik az ember minden mozdulatát. Legközelebb figyelek majd erre is, és jobban megy"
És nem jön rá, hogy nem az a jó megoldás, hogy úgy lopjon, hogy ne vegyék észre, hanem az, hogy nem lop.
És mivel ennyire kifordított értékrendje van (bár nem szabad ezt értékrendnek vnni, az általa főszabálynak nevezett dolgokkal is bármikor szájba szarja magát), ezért nem szabad vele vitába kezdeni, mert nem tud érvelni, visítani, és őrjöngeni, meg közbedadogni tud csak. Pláne nem kell lájvban megpróbálni kultúrált keretek közt beszélgetni, ne keressen azzal pénzt, hogy a faszságait mentegeti.
Ütni kell csak a púpját, tojásozni a fejét, rettegjen csak minden pillanatban, sodi számára soha nem fog eljönni a megváltás.
És amikor kint Labanciában megdöglik, az anyja úgysem fogja hazahozni a hulláját, elkaparják majd valami erdőszélen, és az osztrákok nem értik, hogy mi az oka annak a különös zarándoklatnak, hogy magyar rendszámos autók jelennek meg ottrendszeresen, és a kiszálló emberek jót fosnak arra a földkupacra.
hoty... hotyhotyhoty...
Erről már nagyon sok vita volt itt a fórumon, hogy valójában autista vagy pszichopata (antiszociális személyiség zavaros) a Gyagyás. Mindkettőből sok "tünetet" mutat. Ilyen az absztrakció képtelensége is.
Ami biztos, hogy folyamatosan másol. Másolja, ahogy a körülötte lévők beszélnek, viselkednek. Pl. Korábban borzalmas modoros volt, úgy beszélt mint egy 70 éves nyugdíjas nem úgy mint a kortársai, mert ugye csak öregekkel volt kapcsolata, az anyja ismerőseivel. Aztán amióta megismerte Márkékat azóta megy a "geci, he, dikk".
A "kreatív hobbi" a videózás is kimerül nála a szolgai másolásban. Nem érti, hogy egy videós mit-miért csinál, mi működik egy helyen és ugyanaz miért nem működik máshol. Ahogy régen Sherlock Porks-et próbálta utánozni, utána a vloggal Mogyorósit, a gameplay-ben a VR-t. Most meg a trashben Mercit másolja le.
Ha a tranyó hugyozik a live-ban akkor ő is fog, mert az a "siker recepje", ha Magyarósinak van drónja, akkor neki is venni kell, hogy minek? ... Az teljesen mindegy, ha van neki akkor vesz ő is mert kell.
Szóval nehéz belőni, hogy ez valami mentális betegség vagy csak simán annyira gyengeelméjű, hogy nem képes magának saját személyiséget felépíteni.
A programozó, piktata szájentiszt, "vezetőjelölt" Sodi mellett, két alkesz csöves is értelmiségiknek és úriembereknek tűnik.
Ingatkanügyek
Grazi emelkedon setalas megvolt, uvoltve nyuszogott, 3 perc ules utan 110es pulzusa volt
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Van neki (lasd Auswitzos kepek), csak az nem kompatibilis a XXI. szazaddal.
0h3ll0, 3z 1tt 3gy t3chn1k41 pr0b4!
Kétlem, azt az ötletet is máshol látta szerintem. Látta hogy lehet vele felbaszni az embereket és elkezdte csinálni.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Tudjuk miért utálja ennyire a saját anyját? Illetve, ha már ennyire ki nem állhatja, akkor miért vár el töle bármit is? (kiutazás, recskaoduban kitakarítás, Púpszászon szálás biztosítás, stb.)
Mert úgy gondolja, hogy az anyjának örök kötelessége gondoskodni róla, és ha ezt nem teszi, akár be is berelheti.
hoty... hotyhotyhoty...
De az nem a diplomaig tart? Oh, wait...
Senkit sem szeret. Nincsenek érzelmei.
így van. csak primitív szükségletei vannak és vágyai, az érzelmeket színleli hogy ezeket ki tudja elégíteni.
erre egyszerű a megoldás. a sodi gyűlöli a nőket és a zsidókat, az anyja pedig zsidó is és nő is.
vérdíj target nr. 1
Aztán ha nem megy el, akkor készülhet az övéhez hasonló videó (megfutamodott KEF). Egyedül, egy szobakonyhában fel-alá totyogni szerintem bárki tud.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Dehát gyagya is szidó. Akkor magát is utálja?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Tovabb gondolva,ha az anya zsido, akkor gyerek is az,es ezt nem tudja megbocsajtani az anyjanak, hogy zsidonak szulte ot, a nagy naci vezert. Minden mas is ebbol az ongyuloletbol fakadhat.
0h3ll0, 3z 1tt 3gy t3chn1k41 pr0b4!
Endre zsidó és buzi is. Sodi ezért utálja Endrét és ezért ülteti szorgalmasan Endrének a faszerdöket. Sodi Endre legnagyobb trollja.
pontosan. a broni professzor úr által képviselt "kill sodi!!" mozgalom endre megmentését tűzte ki célul anno. de ez nem lehetséges, már nincs endre. megette a sodi.
vérdíj target nr. 1
Hacker Henrik
May 01, 2022 22:01:13
Még egy szaros weboldalt se raktál soha össze ami tovább működött volna 1 hétnél.
Ráadásul azt is mi teszteltük neked. ;)
May 01, 2022 22:01:13
bolgár jeti
(
x30)
May 01, 2022 22:01:45
x30)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
BodiTesok
(
x1)
May 01, 2022 22:02:39
x1)
Az osztrák rendőrök szerintem már bebizonyították, hogy tökéletesen alkalmatlanok egy ilyen helyzet kezelésére.
Meg úgy általában az egész rendszer teljes röhej :) Közös megegyezésre munkanélküli segély? :D Megérdemlik a sok élősködőt
Meg úgy általában az egész rendszer teljes röhej :) Közös megegyezésre munkanélküli segély? :D Megérdemlik a sok élősködőt
Ilyen ez a hanyatló nyugat, ahova hazánk krónikásának el kellett menekülnie.
* pr *
SyntaxError
(
x24)
May 01, 2022 22:03:21
x24)
Endre most látom csak azt matyarázod, hogy a lehetőségeidre irigyek párak.
Te amúgy honnan tudod, hogy Máténak vagy májasnak milyen lehetőségei vannak? Csak pofázol bele a világba megint teljesen fogalmatlanul.
Valójában a te lehetőségeid azok amik korlátozottak. Esélyed sincs már mást csinálni, mint az ITban digitális szakmunkáskodni.
Nincs egy szakmai project amit sikerként tudnál felmutatni és nincs is esélyed bekerülni olyan project teambe, ami felmutatható sikert fog elérni. Te olyanokat fogsz tudni mondani állásinterjún, hogy ezt is meg azt is csináltam de szenyorként nem tudsz nevesíteni egy nagy sikert sem.
Nem csináltál a szakmában semmi kiemelkedőt, nincs egy github repod amiben nyomonkövethető a "szakmai" fejlődésed.
Milyen lehetőséged van, ami különleges? Még egy szaros weboldalt se raktál soha össze ami tovább működött volna 1 hétnél.
Full kamu vagy Endre!
Te amúgy honnan tudod, hogy Máténak vagy májasnak milyen lehetőségei vannak? Csak pofázol bele a világba megint teljesen fogalmatlanul.
Valójában a te lehetőségeid azok amik korlátozottak. Esélyed sincs már mást csinálni, mint az ITban digitális szakmunkáskodni.
Nincs egy szakmai project amit sikerként tudnál felmutatni és nincs is esélyed bekerülni olyan project teambe, ami felmutatható sikert fog elérni. Te olyanokat fogsz tudni mondani állásinterjún, hogy ezt is meg azt is csináltam de szenyorként nem tudsz nevesíteni egy nagy sikert sem.
Nem csináltál a szakmában semmi kiemelkedőt, nincs egy github repod amiben nyomonkövethető a "szakmai" fejlődésed.
Milyen lehetőséged van, ami különleges? Még egy szaros weboldalt se raktál soha össze ami tovább működött volna 1 hétnél.
Full kamu vagy Endre!
Endre, nekem négy (igen négy, hahó) diplomám (van köztük IT is), egy műszaki területen szerzett szakmám és három nyelvvizsgám van.
Most készülök doktorira.
Úgyhogy szerintem én tuti nem vagyok irigy rád, de jól mulatok az életeden.
Egy átlagember, azokkal a lehetőségekkel, amik neked voltak, már legalább egy közepesen csúnya lánnyal, a hitelből vett lakásában tengődne és taknyosra szopatná a szeretőjét minden hétvégén.
De te nem. Te mindenképp a gödör alján akarsz kikötni, és ez tényleg példanélküli.
Ennyi energiát még senki nem fektetett bele, hogy a padlóra jusson és te semmiképp nem adod fel.
Ez mindenképp dícsérendő.
Hogy mellette még minket is elszórakoztatsz, az pedig már csak hab a tortán.
halászlé
(
x24)
May 01, 2022 22:06:29
x24)
Endre most látom csak azt matyarázod, hogy a lehetőségeidre irigyek párak.
Full kamu vagy Endre!
Full kamu vagy Endre!
annyit tud felmutatni, h megdugta Mejsziszát, minden pali "álmát", ez az életműve.
különben meg mindenkit videjózásban mér, aki nem videjózik, az ássa el magát!
magából indul ki; azt hiszi, hogy Viktorsznak is meg Balinak ez az élete; holott Viktorsznak videjó max hozzáadott érték volt munkához: bemutatta a futárkodást, Pestet, dumált a nézőkkel, néha Mergázott és keresett vele egy kis mellékest...
Soderák
(
x1)
May 01, 2022 22:07:13
x1)
a mai stream is el lesz sodikázva?
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
Trollul Madár
(
x15)
May 01, 2022 22:07:32
x15)
Endre!
Mi lehet az oka annak, hogy mindenki inkább a troll excelbe jelentkezik, a haverok excel meg 0 kb méretű?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Mi lehet az oka annak, hogy mindenki inkább a troll excelbe jelentkezik, a haverok excel meg 0 kb méretű?
Jonciii
(
x8)
May 01, 2022 22:09:59
x8)
Endre!
Az elég ciki, hogy max tajgi meg rgl van benne :D
habos babafos
(
x3)
May 01, 2022 22:10:25
x3)
Elmúlt 10 óra. Na tudunk indulni? Ugye nem fogod elsodikázni a csajozást már rögtön az első napon? Így senki nem hiszi ám el, hogy hetero vagy.
Ezt nyjem értyem
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
May 01, 2022 22:12:12
x1)
Mondta, hogy majd szaunázni is akar, szóval könnyen lehet szétszaunázza magát és az arcába dönt 10 sört is. Mire hazaért hulla lesz és badől az ágyba, ahogy szokta. Minden amit mondott meg megy a levesbe. (Új kontent, csajozás, tinderezés stb.) Tehát a szokásos hazudozásnak lehettünk ismét a tanúi. Persze csodák léteznek, lehet összetinderezik 10 Palvin Barbi szintű orosz nemribanc nőt és tényleg iligyek leszünk.
Basom_Assad
May 01, 2022 22:13:09
Elmúlt 10 óra. Na tudunk indulni? Ugye nem fogod elsodikázni a csajozást már rögtön az első napon? Így senki nem hiszi ám el, hogy hetero vagy.
csajozás ? az milyen excel? May 01, 2022 22:13:09
tyodika
May 01, 2022 22:13:44
Nekem 10 etyetyemi félévem van, ennyit se tudjsz felmutyatni!
May 01, 2022 22:13:44
nonsense
(
x1)
May 01, 2022 22:14:03
x1)
Na mi van, nem tudod mit hazudj a tinderprofilon?! Gondban vagy, hogy a kapcsolatnak őszinteségen kellene alapulnia de hogyan legyél őszinte mikor az egész életed egy hazugság, mi?! LUL
Ne aggódj ezen, majd ha a csajaz orrod alá dörgöli a valóságot szemétkedik akkor csak túlordítod.
Aztán bekattan a paranoiád, letrollozod, megölöd (mivel május 1-től családkiirtós megtorlások ON) és meg is érkeztünk.
De aSoDI akkor is egy jó ember marad. Csak nem érti meg senki :'( brühühü
Ne aggódj ezen, majd ha a csaj
Aztán bekattan a paranoiád, letrollozod, megölöd (mivel május 1-től családkiirtós megtorlások ON) és meg is érkeztünk.
De aSoDI akkor is egy jó ember marad. Csak nem érti meg senki :'( brühühü
40_éves_junior
(
x6)
May 01, 2022 22:14:30
x6)
A tegnapelőtti wels live-ot nézem, és valami egészen irreális ahogy állandóan nyomja magáról a gyagyás hogy mekkora az érdekérvényesítő képessége, ehhez képest szemmel láthatóan nem tud vele mit kezdeni amikor egyszer tényleg működik az autista hetyetyéje.
Lenin atomjégtörő
May 01, 2022 22:15:07
Most néztem a tegnapi esti fosrészeg púplive-ot, szégyenteljes volt, ahogy a kobold viselkedett megint. A vécében ülve pofázott a telefonjába, majd a piszoárba hugyozás közben livestreamelt, úgy hogy többen voltak körülötte. Miután kiavászkodott a vécéből, mindenki őt nézte, hogy ki ez az antiszociális barom. Majd több ottani srác fel is kérdezte és kizavarta a francba. Cringe és szekunderszégyen volt mindezt végignézni.
Endre, neked ilyenkor nem sül le a bőr a jávorszarvas pofádról, amikor így viselkedsz? Költői kérdés és paródiarovat természetesen.
Endre, neked ilyenkor nem sül le a bőr a jávorszarvas pofádról, amikor így viselkedsz? Költői kérdés és paródiarovat természetesen.
May 01, 2022 22:15:07
halászlé
(
x24)
May 01, 2022 22:27:28
x24)
Most néztem a tegnapi esti fosrészeg púplive-ot, szégyenteljes volt, ahogy a kobold viselkedett megint. A vécében ülve pofázott a telefonjába, majd a piszoárba hugyozás közben livestreamelt, úgy hogy többen voltak körülötte. Miután kiavászkodott a vécéből, mindenki őt nézte, hogy ki ez az antiszociális barom. Majd több ottani srác fel is kérdezte és kizavarta a francba. Cringe és szekunderszégyen volt mindezt végignézni.
nem, mert a példaképét utánozza, és Mejszit ezért szejetik; tehát akkor őt is szejetni kell
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 01, 2022 22:30:21
x17)
Mi a faszom van már pedofil? Mikor a kurva anyadkor akarod inditani a lajfszot?
Punszisza a lekjopp!
BodiTesok
(
x1)
May 01, 2022 22:31:12
x1)
Mi a faszom van már pedofil? Mikor a kurva anyadkor akarod inditani a lajfszot?
Lehet végre megdöglött, rárántott a pitonra a szaunában, Jürgen pedig rázárta és megfőtt a pedofil.
Norina
(
x2)
May 01, 2022 22:33:13
x2)
Babar, intezheted a temetest.
SyntaxError
(
x24)
May 01, 2022 22:34:09
x24)
Sodi, szerintem próbáld meg Zsebibabát felszedni. Az micsoda crossover lenne.
Neki is van valami transz "barátnője". Annál is bepróbálkozhatnál. :)
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jonciii
(
x8)
May 01, 2022 22:46:23
x8)
Sodi, szerintem próbáld meg Zsebibabát felszedni. Az micsoda crossover lenne.
Ahhoz még pár hitelt fel kellene venni :D
baszógépSodika
May 01, 2022 22:49:48
porondra gyagyás
May 01, 2022 22:49:48
Jonciii
(
x8)
May 01, 2022 22:52:21
x8)
porondra gyagyás
Hová gondolsz, elkésne reggel a melóból :D
Autipajzs generátor
May 01, 2022 23:00:35
Jelenleg csak Endrét érem el, zokog részegen a szeméthalom közepén és valamit loopol a szeretetről, barátokról, rajongókról és sikerről ami neki nem jár.
Kezelem az ügyet, adjatok kis időt.
May 01, 2022 23:00:35
Betöjt Laptop
(
x39)
May 01, 2022 23:02:43
x39)
Jó volt a ma esti lájfsz gyagyás !
Köszönöm , hogy meg kíméltél minket ,te majdnem isten :D
Konnektorba hugyozás meg volt már ?
Amennyiben TE ártasz bárkinek , jogosult a családod kiirtására vagy édesanyád felgyújtására ? Így anyák napján többen kérdezik!
Köszönöm , hogy meg kíméltél minket ,te majdnem isten :D
Konnektorba hugyozás meg volt már ?
Amennyiben TE ártasz bárkinek , jogosult a családod kiirtására vagy édesanyád felgyújtására ? Így anyák napján többen kérdezik!
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 01, 2022 23:03:15
x17)
Május 1. Újabb hazugság bizonyosodott be.Hazug Sodi a Sodi.
Punszisza a lekjopp!
Betöjt Laptop
(
x39)
May 01, 2022 23:03:50
x39)
Jelenleg csak Endrét érem el, zokog részegen a szeméthalom közepén és valamit loopol a szeretetről, barátokról, rajongókról és sikerről ami neki nem jár.
Tibi nem került szóba ?
Jonciii
(
x8)
May 01, 2022 23:04:13
x8)
Hátha szívrohamot kapott a buzigőzben, ha kellett ott pakolni valamit :D
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 23:05:20
x4)
Endre, nem kell faradni csajozassal, talaltam neked not:
www.youtube.com/watch?v=oonsbAEVA_k
azt mondja hogy a szuletesetol fogva nonek erzi magat, theat a te auti logikaddal szuletett no :)
kb olyan szarul nez ki mint Tibi, de hat van penz, majd megoldjatok :)
anschluss
www.youtube.com/watch?v=oonsbAEVA_k
azt mondja hogy a szuletesetol fogva nonek erzi magat, theat a te auti logikaddal szuletett no :)
Sodi az idealom
May 01, 2022 23:10:05
Valoszinuleg azert nem streamel a gyagya, mert most jott ra, hogy a Tinderen/Badoon nincsenek 18 ev alattiak. :/
Nyugalom, biztonsag, stabilitas
May 01, 2022 23:10:05
Trollul Madár
(
x15)
May 01, 2022 23:10:08
x15)
Annyira Endre valódi arca, hogy fontosabbak voltak neki Trollok mint a saját anyja.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 01, 2022 23:11:56
x21)
GayRomeo lesz ma?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 23:14:57
x4)
GayRomeo lesz ma?
csak ha van teen valtozata :)
halászlé
(
x24)
May 01, 2022 23:16:02
x24)
Endre, nem kell faradni csajozassal, talaltam neked not:
youtube.com/watch?v=oonsbAEVA_k
xray
(
x21)
May 01, 2022 23:16:53
x21)
Gyanítom, hogy ennek a tranyóék beköltöztetésének az egyik hozadéka az lenne, hogy nem kell költöztetést fizetni.
Meg persze egy biztos visszatérési pont, ha esetleg nagyon hamar belesülne a felfele bukásba, amit már most tud, hogy így lesz.
A sodi sosem önérdek nélküli sodi.
a lakásszerződés biztos nem teszi lehetővé, h a bérlő továbbadja a bérleti jogot. még vendéget is csak rövid időre fogadhat. akkor ezt mégis hogy képzeli? Meg persze egy biztos visszatérési pont, ha esetleg nagyon hamar belesülne a felfele bukásba, amit már most tud, hogy így lesz.
A sodi sosem önérdek nélküli sodi.
Anschluss
(
x4)
May 01, 2022 23:17:55
x4)
AnschlussEndre, nem kell faradni csajozassal, talaltam neked not:
nem tudtam, de amit eddig lattunk, nem biztos hogy Endrenel ez akadaly :)
BigDaddy
May 01, 2022 23:18:24
Endre, Endre, Endre ....
Nem ez volt megbeszélve. Ma délután olyan nagy pofával igergetted, hogy lesz live és ott élőben tudunk beszélni Vera nénitől. Igen, arról, hogy miképpen használtad ki, huztad le és éltél vissza a joindulatával. Továbbá, mivel van dolgom a Rocskai családdal, így tudom hol nyugszik szerencsétlen és veled ellentétben az Édesanyám sírja mellett az övét is meglátogattam. Egyúttal kérdezem, hogy anyukáddal beszéltél ezen a napon? Küldtél neki virágot?
Amúgy én is jelezném, nagyon irigy vagyok rád. Van 3 diplomám 4 nyelven beszélek folyékonyan és 5 nyelvvizsgám van (lovári az nyilván vicc). Van egy ügyvédi praxisom, phd-m és egyetemi tanár is vagyok egy nem annyira fos vidéki egyetemen. Van egy fasza hazám, jó autóm és kb. Így 45 évesen azt csinálok, azzal töltöm az időm amivel szeretném. Ja, tényleg! Ott van a sakk szakosztály is. Te tudsz sakkozni Endre? Bármikor jó vagy nálam egy rapid partira, csak ne értsd felre.
Nagyon vágyom a sörszagú életedet és a szánalmas vergődésedet. Sokkal inkább egy faszpinás korcsot dugnék, mint szépreményű és erkölcstelen egyetemista csajokat. Szánlak te fasz, remélem amint magyarhonba érkezel szétszednek.
Nem ez volt megbeszélve. Ma délután olyan nagy pofával igergetted, hogy lesz live és ott élőben tudunk beszélni Vera nénitől. Igen, arról, hogy miképpen használtad ki, huztad le és éltél vissza a joindulatával. Továbbá, mivel van dolgom a Rocskai családdal, így tudom hol nyugszik szerencsétlen és veled ellentétben az Édesanyám sírja mellett az övét is meglátogattam. Egyúttal kérdezem, hogy anyukáddal beszéltél ezen a napon? Küldtél neki virágot?
Nagyon vágyom a sörszagú életedet és a szánalmas vergődésedet. Sokkal inkább egy faszpinás korcsot dugnék, mint szépreményű és erkölcstelen egyetemista csajokat. Szánlak te fasz, remélem amint magyarhonba érkezel szétszednek.
May 01, 2022 23:18:24
Jonciii
(
x8)
May 01, 2022 23:25:19
x8)
Betöjt Laptop
(
x39)
May 01, 2022 23:26:56
x39)
több a látogató itt, mint endre videoin az elmúlt hónapban átlagban !
Ez shikker ?
Ez shikker ?
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 01, 2022 23:27:43
x17)
jobbszél középső kocka Ez igy bukó hahó!
Endre jobb válla
May 01, 2022 23:28:37
És én? Hahó! May 01, 2022 23:28:37
Jonciii
(
x8)
May 01, 2022 23:28:43
x8)
Jogos nem lett meg a captcha :D
Jonciii
(
x8)
May 01, 2022 23:31:02
x8)

Így :D
sörösterv
(
x4)
May 01, 2022 23:33:20
x4)
sodika sorsa, ha a cica megint hozzáköltözik
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Karib
(
x10)
May 01, 2022 23:55:51
x10)
hol fogja nyomni ez a barom?
Ez most a csatornája: youtube.com/user/vagatlan
(Persze trashvodon / mirroron kell nézni.)
42 éves troll
May 02, 2022 00:00:35
Az időm 85-90%-ban az csinálok amihez csak kedvem van és akkor amikor kedvem van.
Leginkább a kedvtelésemnek élek, vannak beosztottaim és ha nem lennék hűséges típus csak úgy csüngenének rajtam a szeretők.
Két autóm van.
Nincs tartozásom és tele vagyok állásajánlatokkal, de jobb a saját cég és nem tartom valami nagy pénznek amire ácsingózól.
May 02, 2022 00:00:35
Sanyibacsi
(
x6)
May 02, 2022 00:00:55
x6)
a lakásszerződés biztos nem teszi lehetővé, h a bérlő továbbadja a bérleti jogot. még vendéget is csak rövid időre fogadhat. akkor ezt mégis hogy képzeli?
Fifi mikor tartott be bármilyen szerződést, vagy ígéretet?Ha valamelyik része rá nézve hátrányos, vagy kötelezettségeket tartalmaz, akkor máris nem vonatkozik rá, maximum nyelftanilag.
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy hamar véget érne ez a shaját megoldás is, csak az ő beteg elméje látja ezt megvalósítható és fenntartható ötletnek.
xray
(
x21)
May 02, 2022 00:11:28
x21)
Fifi mikor tartott be bármilyen szerződést, vagy ígéretet?
Ha valamelyik része rá nézve hátrányos, vagy kötelezettségeket tartalmaz, akkor máris nem vonatkozik rá, maximum nyelftanilag.
ennyi trollal a háta mögött kurva jó ötlet. xd Ha valamelyik része rá nézve hátrányos, vagy kötelezettségeket tartalmaz, akkor máris nem vonatkozik rá, maximum nyelftanilag.
Varangy
May 02, 2022 00:26:51
May 02, 2022 00:26:51
Anschluss
(
x4)
May 02, 2022 00:27:18
x4)
BigDaddy
Két autóm van.
Két autóm van.
fogadjunk, hogy Endre HDMI kabel gyujtemenye ketszer korbeerne a hajodat :) de lehet meg a Titanicot is partra lehetett volna veluk vontatni :) ennyit legalabb fel tud mutatni. meg a faszpinat amit megbaszott :)
Cibbon
May 02, 2022 00:31:01
A fsszpina megbaszása mellett ne menjünk el az ő szavaival fogalmazva: "fürdővízzel hígított Mercipisi ivás" mellett sem. Na ez a valódi büszkeség, ezt tényleg nem csinálja meg, vállalja be semelyik troll.
May 02, 2022 00:31:01
Varangy
May 02, 2022 00:31:37
Ráadásul a Tranyó geci is velem van!
May 02, 2022 00:31:37
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 02, 2022 00:36:08
x17)
Elmúlt május 1.Tinder nélkül.Hazug Sodi a Sodi..
Punszisza a lekjopp!
Anschluss
(
x4)
May 02, 2022 00:42:11
x4)
Elmúlt május 1.Tinder nélkül.Hazug Sodi a Sodi..
rosszul latod. az tortent hogy a tegnapi srac, aki odament hozza a kocsmaban, ma elment MRI-re es megallapitottak hogy noi agya van.
most epp szopja Sodi 23 centis szamarfaszat lankadtan, de ez nem buzisag mert noi agya van. a muteteket meg majd megoldjak, vegul is van penz.
szejintem esz ejtyhetyo
A másik retardált néző
May 02, 2022 00:54:17
És én elhittem hogy lesz live. Hát ilyen nincs! Becsaptál minket, hűséges nézőket, ezt kapjuk hálából, ezt érdemeljük?
Le fogok iratkozni rólad sodi, ezt nem gondoltam volna rólad!
Dögölj meg!
Le fogok iratkozni rólad sodi, ezt nem gondoltam volna rólad!
Dögölj meg!
May 02, 2022 00:54:17
xray
(
x21)
May 02, 2022 01:01:02
x21)
May 02, 2022 01:01:02
A fsszpina megbaszása mellett ne menjünk el az ő szavaival fogalmazva: "fürdővízzel hígított Mercipisi ivás" mellett sem. Na ez a valódi büszkeség, ezt tényleg nem csinálja meg, vállalja be semelyik troll.
ha majd mi is ilyen gusztustalan féreggé válunk, akkor majd vállaljuk. May 02, 2022 01:01:02
KicsiNéző
(
x13)
May 02, 2022 01:28:57
x13)
Na a púpfal aktív, szóval még él
Bill Withers
May 02, 2022 02:19:58
Endre, gyakoroljuk együtt az angolt, miközben Sziszára gondolunk, aki távol tőled kalandozik.
Jó éjt kicsi recskás, remélem reggelre felfordulsz.
Üdv: Bill
www.youtube.com/watch?v=YuKfiH0Scao
Jó éjt kicsi recskás, remélem reggelre felfordulsz.
Üdv: Bill
www.youtube.com/watch?v=YuKfiH0Scao
May 02, 2022 02:19:58
balek
(
x10)
May 02, 2022 03:31:09
x10)
Sok görénységed van sodi, de azt amikor gyerekek halálán szoktál örömködni, azt többen vannak akik sosem fogják megbocsátani.
Egyre többen vannak, akik pénzt, időt, energiát nem sajnálva dolgoznak azon, hogy szenvedés legyen az életed.
Az univerzum és a karma dolgozik.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Egyre többen vannak, akik pénzt, időt, energiát nem sajnálva dolgoznak azon, hogy szenvedés legyen az életed.
D_Dezső
(
x29)
May 02, 2022 04:23:01
x29)
azert remelem, hogy legalåbb a ”regiek” tudjåk, hogy a gyagyås megintcsak hazudik. talålt egy rest rbalin keresztul es most ott probål kapaszkodni, de amint idegesitve van es kibillen az alkohol åltal nyujtott nyugibol, ismet agressziv es keci. mikor hivtam direkt lehalkitotta a vegefele, hogy ugy tunjön en leptem ki. tessek szepen megerteni, hogy ha kerdez az sem öszinte es igaz!
Bennem fel sem merült egy pillanatra sem, hogy ez a szarházi bármikor is őszintén, hátsószándékok nélkül képes lenne megbánást tanúsítani bármiért is.
Elvileg Pénteken tudta meg, hogy megvan az új melócsá, és Szombaton elkezd amnesztiát hirdetni meg nyílvánosan pitizni rBaliéknak, hogy péküjjenek ki.
Ergo a melócsá nagyon közel lesz Magyarországhoz (Bécs), vagy sok időt tervez tölteni Magyarországon és már most retteg az intervencióktól. Ezért próbálja most magának előkészíteni a pályát, hogy "párbeszédet kezdeményez" Viktorral meg Balival akiket mint intervenciós trollokat már ismer.
Továbbá azt is érzi, hogy a műsor (vagy az a netszemét amit ő műsornak hív) kurva gyenge amióta Tibiék ott hagyták. Nincs neki semmi témája, céltalanul lődörög városokban bebaszva, már a faszát is megmutogatja, de nem tud igazi balhét kreálni pedig tudja, hogy arra jönnek a nézők. Merciék leszarják, nem vonják be a "műsorukba", Gézával nem mer geciskedni mert az pénzbe kerül, a többi trash meg annyira jelentéktelen, hogy azoktól nem lehet nézőt lopni.
Szóval mivel teljesen elszigetelődött a trash szcénától Viktoron meg rBalin keresztül próbál most visszamászni. Az egész "beszéljük meg mi velem a problémátok" csak arra megy ki, hogy műsort gyárthasson és Viktoron meg a trash csoportján keresztül nézőket szívjon be.
Szerintem Viktor és Bali is így gondolja, de én a helyükben mindenképp ignorálnám a kisbuzit. Tudatosítani kell vele, hogy ő itt nincsen alku pozícióban. Minden úgy fog történni, ahogy a trollok jónak látják. Akkor lesz vele párbeszéd amikor egy troll odalép hozzá az utcán, nem amikor Sodikának kedve szottyan live-ban hetyetyézni.
xray
(
x21)
May 02, 2022 04:56:07
x21)
Sok görénységed van sodi, de azt amikor gyerekek halálán szoktál örömködni, azt többen vannak akik sosem fogják megbocsátani.
Schwarz nagymama továbbra is küldi az átkot az elfajzott, gonosz unokájára. Egyre többen vannak, akik pénzt, időt, energiát nem sajnálva dolgoznak azon, hogy szenvedés legyen az életed.
Mi csak segítünk az átok megvalósulásában.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
May 02, 2022 05:50:44
x2)
És te nem érted miért támadnak? A kurva anyád Endre.
SnecológusHallgató
(
x4)
May 02, 2022 06:35:47
x4)
A gyagyás az alábbiakat ígérte meg:
-lesz társkereső profil alkotó lájfsz,
-lesz Messenger engedélykérésre válaszolós lájfsz;
-lesz angolozós lájfsz.
És mit kaptunk:
-két púpfal posztot a semmiről.
Recskaboy, így nem fog pörögni a kontent.
De ma már valószínűleg elviszik a közteresek a Mazdát. A kigurulással kapcsolatban az is felmerülhetett még bennem, hogy üresben kitolhatták a valakik, aztán kézifék vissza (mert ugye nyithatóak az ajtajai). S annak az embernek, aki benyúlt abba a szeméthalomba kiengedni a kéziféket, majd rögzíteni az autót fizess tiszteletdíjat, az említett PayPal-os TrashVOD befizetés formájában. Meg egy vödör fertőtlenítőszert, nehogy elkapjon valami halálos vírust, amit neked kellett volna.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
-lesz angolozós lájfsz.
És mit kaptunk:
De ma már valószínűleg elviszik a közteresek a Mazdát. A kigurulással kapcsolatban az is felmerülhetett még bennem, hogy üresben kitolhatták a valakik, aztán kézifék vissza (mert ugye nyithatóak az ajtajai). S annak az embernek, aki benyúlt abba a szeméthalomba kiengedni a kéziféket, majd rögzíteni az autót fizess tiszteletdíjat, az említett PayPal-os TrashVOD befizetés formájában. Meg egy vödör fertőtlenítőszert, nehogy elkapjon valami halálos vírust, amit neked kellett volna.
Trash csoportos haver
(
x19)
May 02, 2022 06:38:05
x19)
Nagyon le vagyok maradva a liveokkal, kb alig nézek belőlük részeket, csak olvasni szoktam.
De sodi most te komolyan tancoltál az utcán?
Ennyire copyzod a mercit? Nincs 1 db saját ötleted megint.
Hogy lehetsz ennyire hülye?
habos babafos
(
x3)
May 02, 2022 06:45:27
x3)
Nagyon le vagyok maradva a liveokkal, kb alig nézek belőlük részeket, csak olvasni szoktam.
Nagyon “részeg” volt :D
MaxPayne
(
x24)
May 02, 2022 07:10:25
x24)
A gyagyás az alábbiakat ígérte meg:
-lesz angolozós lájfsz.
És mit kaptunk:
-lesz angolozós lájfsz.
És mit kaptunk:
halászlé
(
x24)
May 02, 2022 07:13:04
x24)
hallgattam tovább a hetyetyéket; valamiért nagyon somolyog, biztosra veszi, hogy Merga megy linszbe júniusban; gyanítom, az eljárás miatt (a múltkor a Juci mondott vmit, hogy kaptak idézést linszbe; bár ha nincs lakcím, nemtom', h hova..)
továbbá jól mondja Anschluss, ahogy a fiúk szidták a Sodronyt, Merga nem nagyon foglalt állást; illetve az is elhangzott Sodrák szájából a kocsmában, hogy Merci nem tudja kifizetni az adósságot, mert nincs miből és Géza sem fogja már intervenció nélkül hagyni...csak nem merénylet készül a Szisza ellen, hogy letörlessze a 30 baszást?
továbbá jól mondja Anschluss, ahogy a fiúk szidták a Sodronyt, Merga nem nagyon foglalt állást; illetve az is elhangzott Sodrák szájából a kocsmában, hogy Merci nem tudja kifizetni az adósságot, mert nincs miből és Géza sem fogja már intervenció nélkül hagyni...csak nem merénylet készül a Szisza ellen, hogy letörlessze a 30 baszást?
SnecológusHallgató
(
x4)
May 02, 2022 07:13:38
x4)
Én nem lepődök meg semmit. Pusztán szembesíteni próbálom a tényekkel, mert STNIÍ van, de azért olvassa a fórumot, és a púpfalon is ebből táplálkozik. Mert ugye erről is hazudik. Paradox helyzet.
Zegernye
(
x2)
May 02, 2022 07:20:40
x2)
Ennyire copyzod a mercit?
Én embert nem láttam még, aki ennyire híjján lenne a képzelőerőnek, és az absztrakciónak.
És még jópár egyéb tulajdonság is hiányzik belőle, hogy emberszámba vegye bárki is:
Jószándék, segítőkészség, megbánás, önismeret.
Sodit, ha elkapnák a boltban, hogy sört lop, másnap itt hetyetyézne a fórumon, hogy:
"rendben, beismerem, hogy hibáztam, mert nem vettem figyelembe, hogy a túlsúlyos biztonsági őr, és a vöröshajú pénztáros kurva lesik az ember minden mozdulatát. Legközelebb figyelek majd erre is, és jobban megy"
És nem jön rá, hogy nem az a jó megoldás, hogy úgy lopjon, hogy ne vegyék észre, hanem az, hogy nem lop.
És mivel ennyire kifordított értékrendje van (bár nem szabad ezt értékrendnek vnni, az általa főszabálynak nevezett dolgokkal is bármikor szájba szarja magát), ezért nem szabad vele vitába kezdeni, mert nem tud érvelni, visítani, és őrjöngeni, meg közbedadogni tud csak. Pláne nem kell lájvban megpróbálni kultúrált keretek közt beszélgetni, ne keressen azzal pénzt, hogy a faszságait mentegeti.
Ütni kell csak a púpját, tojásozni a fejét, rettegjen csak minden pillanatban, sodi számára soha nem fog eljönni a megváltás.
És amikor kint Labanciában megdöglik, az anyja úgysem fogja hazahozni a hulláját, elkaparják majd valami erdőszélen, és az osztrákok nem értik, hogy mi az oka annak a különös zarándoklatnak, hogy magyar rendszámos autók jelennek meg ottrendszeresen, és a kiszálló emberek jót fosnak arra a földkupacra.
MaxPayne
(
x24)
May 02, 2022 07:23:55
x24)
“Én embert nem láttam még, aki ennyire híjján lenne a képzelőerőnek, és az absztrakciónak.”
Es pontosan ezert elkepzelhetetlen, hogy jo programozo legyen.
Es pontosan ezert elkepzelhetetlen, hogy jo programozo legyen.
D_Dezső
(
x29)
May 02, 2022 07:44:32
x29)
Erről már nagyon sok vita volt itt a fórumon, hogy valójában autista vagy pszichopata (antiszociális személyiség zavaros) a Gyagyás. Mindkettőből sok "tünetet" mutat. Ilyen az absztrakció képtelensége is.
Ami biztos, hogy folyamatosan másol. Másolja, ahogy a körülötte lévők beszélnek, viselkednek. Pl. Korábban borzalmas modoros volt, úgy beszélt mint egy 70 éves nyugdíjas nem úgy mint a kortársai, mert ugye csak öregekkel volt kapcsolata, az anyja ismerőseivel. Aztán amióta megismerte Márkékat azóta megy a "geci, he, dikk".
A "kreatív hobbi" a videózás is kimerül nála a szolgai másolásban. Nem érti, hogy egy videós mit-miért csinál, mi működik egy helyen és ugyanaz miért nem működik máshol. Ahogy régen Sherlock Porks-et próbálta utánozni, utána a vloggal Mogyorósit, a gameplay-ben a VR-t. Most meg a trashben Mercit másolja le.
Ha a tranyó hugyozik a live-ban akkor ő is fog, mert az a "siker recepje", ha Magyarósinak van drónja, akkor neki is venni kell, hogy minek? ... Az teljesen mindegy, ha van neki akkor vesz ő is mert kell.
Szóval nehéz belőni, hogy ez valami mentális betegség vagy csak simán annyira gyengeelméjű, hogy nem képes magának saját személyiséget felépíteni.
trolléga
(
x30)
May 02, 2022 08:03:58
x30)
Ez már a májusi megújulás pupszi? A kurva anyád.
A szájba szarás az látom megy.
Na ezért sincsenek nézőid. Ezt melyik youtube könyvben olvastad, hogy fűt-fát be kell ígérni, aztán átbaszni a nézőidet? Hogy dögölnél meg.
A szájba szarás az látom megy.
Na ezért sincsenek nézőid. Ezt melyik youtube könyvben olvastad, hogy fűt-fát be kell ígérni, aztán átbaszni a nézőidet? Hogy dögölnél meg.
MaxPayne
(
x24)
May 02, 2022 08:20:30
x24)
Lehet kiderult reggelre, hogy az angol melócsá nem fix, elotte azert elbeszelgetnenek a puppal es maris buko a dolog?
Meselj pedofil!
Meselj pedofil!
Trash csoportos haver
(
x19)
May 02, 2022 08:20:49
x19)
Nemtom volt-e, púpfal kommentből loptam, mert nagyon igaz
Sodi mellett, két alkesz csöves is értelmiségiknek és úriembereknek tűnik.
seymour schwartz
(
x6)
May 02, 2022 08:53:35
x6)
Nemtom volt-e, púpfal kommentből loptam, mert nagyon igaz
A programozó, piktata szájentiszt, "vezetőjelölt" Sodi mellett, két alkesz csöves is értelmiségiknek és úriembereknek tűnik.
Trollul Madár
(
x15)
May 02, 2022 09:00:23
x15)
Endre!
Be kell vallanom nem vagyok egy nagy ASMR kedvelő. Engem konkéten csak felidegesít.
Na de ez ASMR:
www.youtube.com/c/AmouranthASMR
Ez meg nem:
trashvod.com/w/nPaqpVP5Cph7kpP5cVTygq
Amúgy te is csinálhatnál ilyen Amouranth asmr-eket!
Felvennéd a buzigőzös szerkódat és nyalogatnál egy mikrofont. Ez biztos nem okoz gondot neked, mert már nagy tapasztalot van benne.
Az foshná!
Ráadásul, ha egyből a trashvod-ra streamelnéd akkor jól kiszúrnál a MirrorosTroll-al, mert nem tudna érvényesülni.
Két legyet ütnél egy csapásra!
Be kell vallanom nem vagyok egy nagy ASMR kedvelő. Engem konkéten csak felidegesít.
Na de ez ASMR:
www.youtube.com/c/AmouranthASMR
Ez meg nem:
trashvod.com/w/nPaqpVP5Cph7kpP5cVTygq
Amúgy te is csinálhatnál ilyen Amouranth asmr-eket!
Felvennéd a buzigőzös szerkódat és nyalogatnál egy mikrofont. Ez biztos nem okoz gondot neked, mert már nagy tapasztalot van benne.
Az foshná!
Ráadásul, ha egyből a trashvod-ra streamelnéd akkor jól kiszúrnál a MirrorosTroll-al, mert nem tudna érvényesülni.
Két legyet ütnél egy csapásra!
Zegernye
(
x2)
May 02, 2022 09:20:03
x2)
Endre, most jöttem meg a reggeli futásból, és nem kaptam infarktust!
Mutass egy futós lájfot, ha már vettél órát hozzá!
hoty... hotyhotyhoty...
vladrl
(
x8)
May 02, 2022 09:22:37
x8)
Endre, most jöttem meg a reggeli futásból, és nem kaptam infarktust!
Grazi emelkedon setalas megvolt, uvoltve nyuszogott, 3 perc ules utan 110es pulzusa volt
Púpszászi napelem
(
x13)
May 02, 2022 09:24:02
x13)
Amúgy Endre, ezt az ASMR-t valld be hogy Viktorsztól loptad! Neked konkrétan semmi saját gondolatod sincs :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
OltsBlooming
May 02, 2022 09:27:09
Amúgy Endre, ezt az ASMR-t valld be hogy Viktorsztól loptad! Neked konkrétan semmi saját gondolatod sincs :D
May 02, 2022 09:27:09
Trollul Madár
(
x15)
May 02, 2022 09:31:12
x15)
Endre!
Végül is nyomtál anyádnak egy email-t (felhábirító az egész b+) legalább anyák-napjára, vagy fontosabbak voltak a Trollzok meg a sörök?
Végül is nyomtál anyádnak egy email-t (felhábirító az egész b+) legalább anyák-napjára, vagy fontosabbak voltak a Trollzok meg a sörök?
Jonciii
(
x8)
May 02, 2022 09:32:49
x8)
Van olyan is, aki más ötleteit átveszi, de hozzáad, jobbat csinál. De ez csak kopizik, és azt is szarul
Púpszászi napelem
(
x13)
May 02, 2022 09:37:05
x13)
Kétlem, azt az ötletet is máshol látta szerintem. Látta hogy lehet vele felbaszni az embereket és elkezdte csinálni.
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 02, 2022 09:41:05
x10)
Endre! Miért akarsz angolul beszélő munkát vállalni, amikor németül se tudsz normálisan? Sőt, magyarul se! Folyamat lihegsz, büfögsz, hebegsz-habogsz.
Álmodjatok Rémeket!
max5enutálnak
(
x47)
May 02, 2022 09:47:49
x47)
endre, gondolkodtam az ajánlatodon és én leülök veled beszélgetni, ma 19:00kor. Hogy biztonságban érezd magad, legyen egy plázában a találkozó. Te választhatod ki, hogy melyikben. 9 órád van ideérni, időben szóltam.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
MaxPayne
(
x24)
May 02, 2022 09:52:39
x24)
Endre!
Tudjuk miért utálja ennyire a saját anyját? Illetve, ha már ennyire ki nem állhatja, akkor miért vár el töle bármit is? (kiutazás, recskaoduban kitakarítás, Púpszászon szálás biztosítás, stb.)
Zegernye
(
x2)
May 02, 2022 09:54:48
x2)
Mert úgy gondolja, hogy az anyjának örök kötelessége gondoskodni róla, és ha ezt nem teszi, akár be is berelheti.
-
May 02, 2022 10:09:50
Bácsfi Diannával mi van mostanában? Avataráskodik még?
Nem jönne össze snecivel?
Nem jönne össze snecivel?
May 02, 2022 10:09:50
MaxPayne
(
x24)
May 02, 2022 10:11:31
x24)
De az nem a diplomaig tart? Oh, wait...
-
May 02, 2022 10:13:58
May 02, 2022 10:13:58
Ásó27
(
x68)
May 02, 2022 10:16:44
x68)
Endre, miért hazudsz a nézőknek, hogy lesz műsor? Ezt kitől másoltad?
Mifaaaaaaaaaaaan
40_éves_junior
(
x6)
May 02, 2022 10:18:01
x6)
így van. csak primitív szükségletei vannak és vágyai, az érzelmeket színleli hogy ezeket ki tudja elégíteni.
Kötőjel
(
x12)
May 02, 2022 10:18:42
x12)
erre egyszerű a megoldás. a sodi gyűlöli a nőket és a zsidókat, az anyja pedig zsidó is és nő is.
trolléga
(
x30)
May 02, 2022 10:24:09
x30)
endre, gondolkodtam az ajánlatodon és én leülök veled beszélgetni, ma 19:00kor. Hogy biztonságban érezd magad, legyen egy plázában a találkozó. Te választhatod ki, hogy melyikben. 9 órád van ideérni, időben szóltam.
Aztán ha nem megy el, akkor készülhet az övéhez hasonló videó (megfutamodott KEF). Egyedül, egy szobakonyhában fel-alá totyogni szerintem bárki tud.
trolléga
(
x30)
May 02, 2022 10:24:34
x30)
OltsBlooming
May 02, 2022 10:25:07
Tovabb gondolva,ha az anya zsido, akkor gyerek is az,es ezt nem tudja megbocsajtani az anyjanak, hogy zsidonak szulte ot, a nagy naci vezert. Minden mas is ebbol az ongyuloletbol fakadhat.
May 02, 2022 10:25:07
MaxPayne
(
x24)
May 02, 2022 10:26:41
x24)
Endre zsidó és buzi is. Sodi ezért utálja Endrét és ezért ülteti szorgalmasan Endrének a faszerdöket. Sodi Endre legnagyobb trollja.
nice békejobb
May 02, 2022 10:28:15
"Békejobbot nyújtok de ha nem fogadod el az egész családodat kiirtom."
SoDI melyik univerzumból jött?! Elég szar diplomáciai képességei vannak.
Ilyenkor fordítottan gondolkodj Endre! Vagy neked az teljesen megfelelne, hogy nyújtanak egy békejobbot de ha nem hunyászkodsz meg akkor a véres torkodon fognak ugrálni?!
És mégis miféle hatalom áll a te kezedben ahhoz, hogy ezeket a megtorlásokat véghez vidd? Az elmebajos tajgi meg kisfosos haverod fog segíteni akinek az a legnagyobb érdeme, hogy lefotózott egy Media Markt eladót? És akkor itt jöhet a hetyetye, meg a sejtelmesség, hogy démonok, intergalaktikus átkok, boszorkányok, álmdó teknősbékák.
Úgy gondolod nyerésre állsz, hogy feltételeket diktálsz?! A pofádat kéne inkább befogni talán és üresbe tenni magadat, nem pedig arcoskodni. De neked ez sose ment és nem is érted amit ezzel kapcsolatban mondanak/írnak neked. Beszélgetni meg emiatt nincs értelme veled mert csak mondod, mondod, ferdíted a valóságot és hiába mondja el a másik fél, hogy mi a valóság, ugyanazt a baromságot nyomod válaszként.
Ezt is, hogy mi a kurva anyádat fenyegetőzöl békejobb nyújtás mellett is elmondta mindenki, hogy undorító még a cseten is. Mi volt a válaszod rá?! "Jó, jó, jó, az mellékes, nem az a lényeg! A lényeg, hogy én békejobbot nyújtottam" ....... de azért rögtön elkezdtél fenyegetőzni utána. Te tényleg nem érzed, hogy mekkora egy ökör állat vagy?! Keljél már fel a 35 éve tartó álmodból, az isten basszon meg!
Olyan vagy mint egy durcás kisgyerek.
Ezt se tudom minek írtam le, pszichiátriai segítségre lenne szükséged amit meg azzal utasítasz el, hogy te beszélgettél a pszichoszocialistákkal és minden rendben volt. Ja, John Wayne Gacy is megnyerő figura volt. Mint te, pár beszélgetés alatt még szimpatikus is volt mindenkinek.
Érdekes, hogy te is csak pár beszélgetést emelsz ki, addig tudsz szimpatikus lenni/maradni. Aztán huzamosabb ismertség után már úgy is befeszülnél, el kellene kezdeni hazudozni + agyalni azon hogyan ferdítsd úgy a valóságot, hogy az adott illető még megkajálja azt és ne essen le neki, hogy agyilag sérült vagy, nem vagy normális.
SoDI melyik univerzumból jött?! Elég szar diplomáciai képességei vannak.
Ilyenkor fordítottan gondolkodj Endre! Vagy neked az teljesen megfelelne, hogy nyújtanak egy békejobbot de ha nem hunyászkodsz meg akkor a véres torkodon fognak ugrálni?!
És mégis miféle hatalom áll a te kezedben ahhoz, hogy ezeket a megtorlásokat véghez vidd? Az elmebajos tajgi meg kisfosos haverod fog segíteni akinek az a legnagyobb érdeme, hogy lefotózott egy Media Markt eladót? És akkor itt jöhet a hetyetye, meg a sejtelmesség, hogy démonok, intergalaktikus átkok, boszorkányok, álmdó teknősbékák.
Úgy gondolod nyerésre állsz, hogy feltételeket diktálsz?! A pofádat kéne inkább befogni talán és üresbe tenni magadat, nem pedig arcoskodni. De neked ez sose ment és nem is érted amit ezzel kapcsolatban mondanak/írnak neked. Beszélgetni meg emiatt nincs értelme veled mert csak mondod, mondod, ferdíted a valóságot és hiába mondja el a másik fél, hogy mi a valóság, ugyanazt a baromságot nyomod válaszként.
Ezt is, hogy mi a kurva anyádat fenyegetőzöl békejobb nyújtás mellett is elmondta mindenki, hogy undorító még a cseten is. Mi volt a válaszod rá?! "Jó, jó, jó, az mellékes, nem az a lényeg! A lényeg, hogy én békejobbot nyújtottam" ....... de azért rögtön elkezdtél fenyegetőzni utána. Te tényleg nem érzed, hogy mekkora egy ökör állat vagy?! Keljél már fel a 35 éve tartó álmodból, az isten basszon meg!
Olyan vagy mint egy durcás kisgyerek.
Ezt se tudom minek írtam le, pszichiátriai segítségre lenne szükséged amit meg azzal utasítasz el, hogy te beszélgettél a pszichoszocialistákkal és minden rendben volt. Ja, John Wayne Gacy is megnyerő figura volt. Mint te, pár beszélgetés alatt még szimpatikus is volt mindenkinek.
Érdekes, hogy te is csak pár beszélgetést emelsz ki, addig tudsz szimpatikus lenni/maradni. Aztán huzamosabb ismertség után már úgy is befeszülnél, el kellene kezdeni hazudozni + agyalni azon hogyan ferdítsd úgy a valóságot, hogy az adott illető még megkajálja azt és ne essen le neki, hogy agyilag sérült vagy, nem vagy normális.
May 02, 2022 10:28:15
Kötőjel
(
x12)
May 02, 2022 10:28:55
x12)
pontosan. a broni professzor úr által képviselt "kill sodi!!" mozgalom endre megmentését tűzte ki célul anno. de ez nem lehetséges, már nincs endre. megette a sodi.
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Full kamu vagy Endre!
abban mondjuk kulonleges hogy volt lheteosege faszpinat venni a zsidobankok penzebol, es meg is tette. a trollok kozul szerintem ezt egy sem mondhatja el magarol :)