Több mint egy órája loopolja, de már előtte sem tudta , már nagyon régen nem tudja...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Telefonáló troll, hívja már ki rá a mentőket, hogy láthatóan drogos és rosszul van.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
A jövő pinája a fasz...
Na most aztán valaki nagyon felháborodik majd a dzabilba...
Kaufmann?
...és akkor végülis mit nem tud? :D Mert arról a részéről lemaradtam.
Gyagyás púp, neked pedig milyen érzés konstatálni azt, hogy a Tiborunk semmitmondó előadását ~3x annyian nézik, mint a te szar "produkcióid"? :D
hetyetye
Sodi vádlott társa a rendőrlista ügyben
NSZKSZ
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ez ilyen alkesz pót cselekvés, mint a pakolászás.
Az alkohol annyira le blokkolja az agyát , hogy pici idő hurokba kerül.
Jah, hogy ő sem tudja , mit nem tud, csak 1-2 ,1-2 ,1-2.
Nem tudja mit nem ért, de addig már nem is jut el az agya.
a nőket se védik...lehet a kemecsei eset se történik meg, ha az előzményeket kicsit komolyabban veszik....az elkövető meg majd arra hivatkozik, hogy "bocsánat, részeg vótam'!".....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Most gondold el, hogy azok akik évtizedek óta követik, min mentek keresztül. Mi még láttuk amikor saját lakása volt groby-val pakolta tele a hutojet és magas lóról beszélt mindenkivel. Azóta a leépülés látványos.
Trollok, akik régóta követik snecit, öntsünk erőt a bizonytalan neo-snecologusokba. Írjátok le, nektek hogyan segített asodi a karrieretekben, pártalálásban, ilyesmik.
Nekem szemely szerint egy tökéletes padló volt mindig, hogy ne viselkedjek emberekkel, hogyan gondoskodjak saját magamról. Szerintem ezt a valóságshowt úgy kell nézni, hogy mindig arra gondolsz, mit nem szeretnél elérni az életben. Nem a legjobb iránytű, de egyértelműen segít tudni, hogy merre ne indulj el.
Amikor elkezdtem követni ezt az idiotat, a magyar közszolgálatban dolgoztam, szart se kerestem, és egyre többet csalódtam a rendszerekben. Azóta gyakorlatilag megvalósítottam a gyagyás összes álmát, vágyát, emellett pedig tudtam tisztességes maradni.
Summa summarum, bízz magadban, és tudj röhögni az idiótákon.
Hát azért hetyetye.
A tisztelt kollégák figyelmébe ajánljuk az ingyenesen hozzáférhető tanszéki jegyzettárat.
sodipedia.sodika.org/wiki/Ki_kicsoda_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ban%3F
🕎Endigame🕎
Azért zsinórban a négy kétharmadra nincs más magyarázat, mint hogy a magyarok ezt akarják, szóval ezzel óvatosan
Tegyük hozzá azért, hogy az elsőt a ferinek köszönheti, a másodikat már ügyeskedni kellett a választási törvénnyel, erdélyi szavazatok stb., harmadik dettó, a mostani az gyalázat.
"Aztán belegondoltam és tulajdonképpen a 2018-as választási eredményből ez a mostani simán következik, illetve kb. ugyanaz az eredmény. Valójában ez a mostani választás olyan volt, mint egy ellenőrző kísérlet: 2018-ban megmértük a magyar hülyeség szintjét, kijött valami elképesztő szám, nem hittük el, mert elcsalták, levélszavazás, leállt a rendszer stb. Most odafigyeltünk a mérésnél mindenre, hőmérséklet, páratartalom, szavazóbiztosok, kurvaélet... és kijött ugyanaz, hogy a magyarok 60%-a tufa, haszonleső vagy nettó náci."
hoty... hotyhotyhoty...
a vak komondorok orszaga, haho! ha az megtortenhet egy novel Magyarorszagon, akkor mar barmi is. nem kell csodalkozni
anschluss
Köszönöm a hasznos gondolatokat nektek, így fogok eljárni. A gyagyás megmarad rossz példának, megpróbálom racionálisan megközelíteni a történéseket.
Nem a pénz boldogít hanem a kamat.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nehéz, mert Endre következetesen nem tudja leírni a barátai nevét. Takács Rózsa így lett "Rósza", az úrhölgy "Fórisz". Herán korábban "Hermén" volt - lehet, hogy a csatakanca Endre szerette volna, ha a télapógeci fedezi.
Valójában Hermán Péter lumpenről van szó, megélhetési hőbörgő, szóra sem érdemes figura.
:) Csak + 15 celsius hőségben ilyen, + 30 kánikulában a bokájáig ér. :)
Szexi szisza
Ingatkanügyek
Tényleg tökéletes pár vagytok, te mindent tudsz, a tranyó meg semmit nem tud :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
A szaunában mi lehet akkor!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
ezt az ellenzéket nem kihivás igy elverni szinte egyenlő a nullával.Én utálom a fideszt de amikor meglátom vadai(vodka)ágnest forr a vérem egy igazi megélhetési politikus

180k az nem kevés az majdnem egy komplett Linz-t kiadna jó arcokból :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
180k pont lófasz a ~8M választópolgárból.
Akkor nem csodálom, hogy be is fosott
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemtom nekem elég lenne, én jó ha 500 emberrel interaktálok egy évben nap mint nap :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mkkp örültem volna ha bejut a parlamentbe:)
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
ahol a programozós...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Magasan képzett egészségügyi szakember.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Az nagyon jó lett volna
okos, intellinges (IQ 70
Kamu állásra minek az angolozás és a programozás?
Szerintem inkább megint angolnázás megy, hogy rossz nyomon induljunk el.
Azt akart már korábban is de mindig ANGOLnázós lesz belőle...
53%=66%, mint "kétharmad" :D
A probléma gyökere a prolik szintjére letaposott társadalom. Eltelt 30+ év a "rendszerváltás" óta, ennek ellenére az átlag magyar teljesen életképtelen az egészséges kapitalizmusban, ahol mindenkinek érdemei szerinti lenne az életszinvonala.
Nem. A magyar a szocializmusban, a javak igazságtalan újraelosztásában "gondolkodik":
a másoktól elvett pénzből adnak neki prolitámogatást. "Mert neki jár."
"Fizessenek a gazdagok!"
A tanulatlan, műveletlen rétegek ezt, azaz a szocializmust szeretik. Alapvető fogalmakkal nincsenek tisztában, egy modern világban egyszerűen életképtelenek.
Fletó annak idején a deviza-alapú hitelekkel hozta el a jólét illúzióját: elvileg felnőtt, már gyermeket nevelő emberek elhitték, hogy tíz évig nem változik majd a HUF-CHF árfolyam!
Egy értelmes 12 éves gyerek szédülne a röhögéstől, ha ezt akarnák elhitetni vele!
Amíg alacsonyabb volt a törlesztő, addig nagy mellénnyel ment a szöveg, "ez az én előnyöm" (kapitalizmus), amikor viszont eldurrant az árfolyam, onnantól ugyanezek az emberek elvárták, hogy vadidegen emberek pénzéből pótolják ki őket (szocializmus).
Gyurcsány idején az árpádsáv, a Nagy-Magyarország az náci dolog volt, ezért a tömegnek is ez volt a "véleménye"!
Most az ellenkezőjét diktálják fentről, így a magyar most szereti giccs formájában az ilyesmit és szipog Trianon kapcsán.
Mégis miben döntőképes egy olyan nép, amelyiknek egy járvány esetén úgy kell beleverni a hülye fejébe, hogy hogyan kell kezet mosni?! Helyesen felvenni a maszkot?!
Ezek felnőtt testben járó funkcionális analfabéta óvodások!
Megmondom én, miről van itt szó:
Az erősebb állat megeszi a gyengébbet.
Az okos ember használja a nála intellektuálisan alsóbbrendűbbet.
De ezt nem illik kimondani, inkább egyenlőséget kell hazudni. Az szépen hangzik.
A magyar közélet egy színház, így adta át a stafétát Kádár elvtárs a célra felkészített utódoknak.
A "több"pártrendszer jobb mint a diktatúra, ugyanis a lázadásra szánt energiákat a nép önmagán belül oltja ki (erre kell a belső feszültség), így a nép kezelhető egyensúlyban marad.
Ez sokkal okosabb, hiszen régen komoly spicliszolgálat, rendőrség, ÁVH, stb kellett ugyanezen állapot elérésére - ez sok energia és pénz!
A nép az egy tehéncsorda, a tejéért tartják, amit a NAV fej le belőlük. Akkora ereje lenne, hogy simán áttörné a karámot, mégis egy 50 kilós tehenészlány gond nélkül viszi őket a fejőházba. Ész kell, nem erő!
Az elmúlt kb 15 évben erősen érezhető az értelmiség háttérbe szorítása, a közéletet átvették a fekete terepjárós újgazdag bunkók. A politikusok közül eltűntek a tudósók, akadémikusok, helyüket neveletlen, műveletlen parasztok vették át.
Ezzel nagyszerűen le lehet nyomni a nép igényeit, így hozzászokik az egyre alacsonyabb szinthez, melynek kielégítése egyre olcsóbb emiatt. Hiszen nem mindegy mivel etetjük a disznót - a húsa nem lesz ettől drágább vagy jobb!
Hogy melyik senkiházi mit pofázik a parlamentben, éppen kitől kell elhatárolódni, netán épp melyik bűnözőt mentegetik... ezek jelentéktelen részletek, fentről kell nézni az egészet!
Egyes országok, pl Ausztria vagy Svájc nem ilyen?
Ez miért van?
Válaszoljuk meg jómagyar módjára: Más a hibás! Az EU, a 91 éves Soros, a zsidók, a földönkívüliek.
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
videjózás nélkül úgyse bír meglenni..kb mindenhol vannak trolljai...meglesz pikk-pakk az új melócsá is (már ha van egyátalán....)
Jogos. Elnézést!
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Mindegy, úgyis csak az ocsmány pofáját mutatja, össze-vissza hebeg-habog meg undorító módon kortyolja a kurva sörét. Hihetetlen egy hányadék ember lett ezzel az állandó, folyamatos ivással.
Ha társaságba megy, az nézhető tartalom, akkor legalább megalázzák vagy megalázza magát, röhelyes helyzetekbe keveredik.
Otthon egyedül már nem képes semmire, egy nyamvadt mariót nem tud indítani. Csak iszik, tipikus büdös alkoholista lett.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Rendben bocsánat:)
Nincs is gyagyás, legalább valami konzervvért toljál akkor
Belekezdenél most egy jó kis Minda-per közvetítésbe, igaz? :)
en az uszos videot vagy a kolossy teri safarit vårom!
Figyeljünk már oda, hahó!
Pedofilról van szó
És micsoda igazad van,legközelebb oda figyelek erre is.
Mondta is, hogy azért ment ki, mert mint a nemzet hőse, igyekezett mindent rendbetenni itthon, és amikor úgy vélte, hogy készen van, minden rendben, akkor ment csak el.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Annyira "rendet rakott", hogy azóta is inkább sokkal liberálisabb államokon és azok tagjain élősködik a nemzeth faszkiverője.
Bevallom eddig semmit nem tudtam Mindáról, de most elolvastam a sodipedia bejegyzést :)
"2012. május 7-én reggel Mindának a székesfehérvári bíróságra kellett utaznia. Útba ejtette Pátyot, ahol felvette SoDI-t, akinek - saját bevallása szerint - 200 Ft készpénze volt ekkor. A szokatlanul távoli utat SoDI úgy jellemezte: "a Velencei tavon is túlra". Minda elmondta SoDI-nak, hogyan nyomtathat ingyen napi akár 50 oldalt, és több "okosságra" is megtanította őt. SoDI közel 2 órán át élőben közvetítette a tárgyalást, amit csak trollok néztek. Az eseményről 66 másodperces videó is készült. Hazafelé jövet Mindáék megálltak egy étteremnél, hogy ebédeljenek. Minda megszánta a pénztelen SoDI-t, és meghívta egy gulyáslevesre és egy borsófőzelékre. Páty felé tettek egy kitérőt, hogy a jóllakott Krónikást kitegyék a Mamahotel előtt."
Ez alapján ő tűnik a legnormálisabbnak az univerzumból eddig :D
"Minda 2006 novemberében az Echo TV-nek azt mondta, hogy nagyjából 30 000 órát áldozott beadványok írására, kézbesítésére, és körülbelül 500 ügye volt már, melyek során 30 ügyészt és 8 bírót jelentett fel."
Bár a 30.000 órát én másra lőttem el 3x évesen. Melyik videót érdemes megnézni?
Attol tartok, hogy pedo racuppana a tesztelendo szovetekre. Pfeeej!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Minda zösszeset!
Természetesen egyiket sem... :D
Endre időről-időre előállt "újabb, még soha nem látott felvételek Minda Zoli barátom peréről" videókkal.
Ezeken semmi nem hallatszik, de a tárgyalóterem összes segge szerepel a videóban, a szokásos békapespektívából. Nézhetetlen netszemét, tipikus Sodi munka.
That was she said
Sodi esetében thats what he said
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Csak élete első 3 percében sajnos :/
Btw..azért a futásos csalásért külön is megérdemelné, hogy púponbassza valaki alaposan.
Szerző:
kaffkaendree
(
x1)
May 05, 2022 20:09:43
Válasz
(0)
x1)
Válasz
(0)
Most komolyan félórája azt loopolja a tranyó, hogy nem tudja? XD
hetyetye
Puha Slag
(
x7)
May 05, 2022 20:09:53
x7)
Ma este ismét 2006 loop lesz, úgy érzem.... Nagyon maga alatt lehet a gnóm.
ratyisodi
May 05, 2022 20:09:59
"az erdokerulo utcaban van amugy, 15. kerulet
kinezek az ablakon es ez a latvany fogadott"
May 05, 2022 20:09:59
Debil felügyelő
May 05, 2022 20:12:41
A mellette lévő autó a tranyótól rohadt szét??
A jövő pinája a fasz...
May 05, 2022 20:12:41
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
May 05, 2022 20:13:36
x5)
Endre,mik ezek az unalmas videók,hogy lesz így bevétel,tessék minőségi vidiket,lájvokat csinálni. Minek költöttél ennyit szamszungja,gopjoja meg okosojája,elgatyóra és a marijó is hol marad,nem ezt ígérted. Jelenteni fogom a feletteseimnek.
Betöjt Laptop
(
x39)
May 05, 2022 20:13:42
x39)
Most komolyan félórája azt loopolja a tranyó, hogy nem tudja? XD
Több mint egy órája loopolja, de már előtte sem tudta , már nagyon régen nem tudja...
Andi
(
x13)
May 05, 2022 20:14:34
x13)
No Name
a yt beszuntette a bevetelszerzest a csatornan
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
a yt beszuntette a bevetelszerzest a csatornan
Andi
(
x13)
May 05, 2022 20:16:52
x13)
Másfél órás loopot vártam, de lehet hogy a nemtudommal megdönti a saját rekordját.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Puha Slag
(
x7)
May 05, 2022 20:18:29
x7)
Telefonáló troll, hívja már ki rá a mentőket, hogy láthatóan drogos és rosszul van.
Debil felügyelő
May 05, 2022 20:20:16
A húrelméletről értekezik és kitér néha a Higgs bosonra is...Csak a szokásos.. May 05, 2022 20:20:16
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
May 05, 2022 20:24:06
x5)
Endre,szerintem a cica titkos kódjelekkel akar üzenni, feljegyzeteltem az elmúlt egy óra pár lényeges mondandóját tőle: “ Nem tudom,száz százalék nem tudom, próbáltam tudni de nem tudom, én tényleg nem tudom, nem tudom nem tudom, nem kell tudni mindenről tudom hogy nem tudom, vannak dolgok amiket nem kell tudni, nem tudom hogy mitörtént nem tudom, nem tudnám így nem tudom”
A régnemlátott buzidémon
May 05, 2022 20:24:48
Ez a Tibi, Jutka és Gyagyás trió egy tökéletes példa a mai fiatalságnak arra, hogy miért érdemes tanulni, mert így le lehet csúszni.
Na most aztán valaki nagyon felháborodik majd a dzabilba...
May 05, 2022 20:24:48
Darth Tibor
(
x8)
May 05, 2022 20:26:40
x8)
Ki a bal lábam az a Herán Peti?
A régnemlátott buzidémon
May 05, 2022 20:27:41
Kaufmann?
May 05, 2022 20:27:41
kaffkaendree
(
x1)
May 05, 2022 20:27:59
x1)
Gyagyás púp, neked pedig milyen érzés konstatálni azt, hogy a Tiborunk semmitmondó előadását ~3x annyian nézik, mint a te szar "produkcióid"? :D
Puha Slag
(
x7)
May 05, 2022 20:28:12
x7)
Vahúr pofonja
May 05, 2022 20:28:31
youtu.be/RsnVkOZYhXE
Nesze Gyagyás, hoztam neked egy kis konteót. Loopolj már erről, hadd röhögjünk. Szívesen.
KUTYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nesze Gyagyás, hoztam neked egy kis konteót. Loopolj már erről, hadd röhögjünk. Szívesen.
May 05, 2022 20:28:31
Puha Slag
(
x7)
May 05, 2022 20:29:15
x7)
MaxPayne
(
x24)
May 05, 2022 20:33:18
x24)
Most a pup onigazolast keresve tolti fel azokat a videoit, amikert sokan megutálták? Azert ez igy eleg erosen öngól rovat gyanus.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
kaffkaendree
(
x1)
May 05, 2022 20:33:46
x1)
Annyira nőies ez a Tibcédesz... fingik jobbra-balra kénye, kedve szerint mindenki előtt, de akár hugyozik is közterületen, vasútállomáson meg befosik.
hetyetye
Darth Tibor
(
x8)
May 05, 2022 20:34:28
x8)
NSZKSZ
Betöjt Laptop
(
x39)
May 05, 2022 20:34:59
x39)
Betöjt Laptop
(
x39)
May 05, 2022 20:37:04
x39)
Jah, hogy ő sem tudja , mit nem tud, csak 1-2 ,1-2 ,1-2.
Nem tudja mit nem ért, de addig már nem is jut el az agya.
halászlé
(
x24)
May 05, 2022 20:38:16
x24)
Hogy lehet pedofilokat védeni? Mi a szar van ebben az országban? Nem hiszem el hogy ilyen lehet 2022 ben a világon. Kibaszott sötét középkorban vagyunk...
a nőket se védik...lehet a kemecsei eset se történik meg, ha az előzményeket kicsit komolyabban veszik....az elkövető meg majd arra hivatkozik, hogy "bocsánat, részeg vótam'!".....
Ásó27
(
x68)
May 05, 2022 20:38:35
x68)
Krumpli mobil, krumpli kép, krumpli hang, krumpli agy.
Mifaaaaaaaaaaaan
Optimusz
May 05, 2022 20:39:32
[quote=bolgár jeti]
Anschluss tanuld meg: Orban es a rendszere gyalazatos, alavalo. Es az ilyen embereket vedi a tisztesseges, normalis emberekkel szemben.
Isten, haza, csalad, vagy ahogy Szajer mondana: kokain, fiuk, gruppen
Azért zsinórban a négy kétharmadra nincs más magyarázat, mint hogy a magyarok ezt akarják, szóval ezzel óvatosan
Tegyük hozzá azért, hogy az elsőt a ferinek köszönheti, a másodikat már ügyeskedni kellett a választási törvénnyel, erdélyi szavazatok stb., harmadik dettó, a mostani az gyalázat.
+ a legfontosabb ugyanolyan trágya az úgynevezett ellenzék is mint a kormány! gyurcsány és viktor az Eggy! Az önkormányzatin lepattintottuk a fideszes polgikat erre ugyan azt csinálják a mostaniak...
Figyeljétek meg, visszatér a régi polgi banda jövőre...
Anschluss tanuld meg: Orban es a rendszere gyalazatos, alavalo. Es az ilyen embereket vedi a tisztesseges, normalis emberekkel szemben.
Isten, haza, csalad, vagy ahogy Szajer mondana: kokain, fiuk, gruppen
+ a legfontosabb ugyanolyan trágya az úgynevezett ellenzék is mint a kormány! gyurcsány és viktor az Eggy! Az önkormányzatin lepattintottuk a fideszes polgikat erre ugyan azt csinálják a mostaniak...
Figyeljétek meg, visszatér a régi polgi banda jövőre...
May 05, 2022 20:39:32
Fakenguru
(
x5)
May 05, 2022 20:45:47
x5)
Egyetértek, engem viszont mégis nyomaszt hogy itt egy semmirekellő rohadék, aki nem hogy szenved, hanem élvezkedik a szituációjában. Nincs igazi következménye annak hogy fogalmatlan minden szinten, csak éli világát. Én itt vagyok hasonló szituban és nap mint nap azon gondolkodom hogy lehet neki van igaza. Ez a gondolat minden motivációtól megfoszt, és felvetődik a kérdés hogy lehet hogy utánozni kéne?
Ott van géza is. Egy feldarabolni való köcsög szerintem minden egyes gaztette miatt már el kellett volna ásni, erre éli világát boldogan. Ezek a sorsok nem azt kommunikálják felém hogy érdemes szorgalmasnak és becsületesnek lenni a világban.
Közben egy kis cicanacis leány videózás is becsúszott, e-szatír lett a recskás, gratulálok neki! Remélem a pitonsz nem fog előkerülni most "véletlen".
Ott van géza is. Egy feldarabolni való köcsög szerintem minden egyes gaztette miatt már el kellett volna ásni, erre éli világát boldogan. Ezek a sorsok nem azt kommunikálják felém hogy érdemes szorgalmasnak és becsületesnek lenni a világban.
Közben egy kis cicanacis leány videózás is becsúszott, e-szatír lett a recskás, gratulálok neki! Remélem a pitonsz nem fog előkerülni most "véletlen".
Most gondold el, hogy azok akik évtizedek óta követik, min mentek keresztül. Mi még láttuk amikor saját lakása volt groby-val pakolta tele a hutojet és magas lóról beszélt mindenkivel. Azóta a leépülés látványos.
Trollok, akik régóta követik snecit, öntsünk erőt a bizonytalan neo-snecologusokba. Írjátok le, nektek hogyan segített asodi a karrieretekben, pártalálásban, ilyesmik.
Nekem szemely szerint egy tökéletes padló volt mindig, hogy ne viselkedjek emberekkel, hogyan gondoskodjak saját magamról. Szerintem ezt a valóságshowt úgy kell nézni, hogy mindig arra gondolsz, mit nem szeretnél elérni az életben. Nem a legjobb iránytű, de egyértelműen segít tudni, hogy merre ne indulj el.
Amikor elkezdtem követni ezt az idiotat, a magyar közszolgálatban dolgoztam, szart se kerestem, és egyre többet csalódtam a rendszerekben. Azóta gyakorlatilag megvalósítottam a gyagyás összes álmát, vágyát, emellett pedig tudtam tisztességes maradni.
Penzmento
(
x6)
May 05, 2022 20:48:16
x6)
Kaufmann?
A tisztelt kollégák figyelmébe ajánljuk az ingyenesen hozzáférhető tanszéki jegyzettárat.
sodipedia.sodika.org/wiki/Ki_kicsoda_a_snecol%C3%B3gi%C3%A1ban%3F
Zegernye
(
x2)
May 05, 2022 20:48:34
x2)
"Aztán belegondoltam és tulajdonképpen a 2018-as választási eredményből ez a mostani simán következik, illetve kb. ugyanaz az eredmény. Valójában ez a mostani választás olyan volt, mint egy ellenőrző kísérlet: 2018-ban megmértük a magyar hülyeség szintjét, kijött valami elképesztő szám, nem hittük el, mert elcsalták, levélszavazás, leállt a rendszer stb. Most odafigyeltünk a mérésnél mindenre, hőmérséklet, páratartalom, szavazóbiztosok, kurvaélet... és kijött ugyanaz, hogy a magyarok 60%-a tufa, haszonleső vagy nettó náci."
Zegernye
(
x2)
May 05, 2022 20:48:59
x2)
A link lemaradt a nagy formázásban: www.f99.hu/blog/
hoty... hotyhotyhoty...
Anschluss
(
x4)
May 05, 2022 20:50:04
x4)
NiggerBergerHogy lehet pedofilokat védeni? Mi a szar van ebben az országban? Nem hiszem el hogy ilyen lehet 2022 ben a világon. Kibaszott sötét középkorban vagyunk...
a vak komondorok orszaga, haho! ha az megtortenhet egy novel Magyarorszagon, akkor mar barmi is. nem kell csodalkozni
NiggerBerger
May 05, 2022 20:51:25
Köszönöm a hasznos gondolatokat nektek, így fogok eljárni. A gyagyás megmarad rossz példának, megpróbálom racionálisan megközelíteni a történéseket.
May 05, 2022 20:51:25
xray
(
x21)
May 05, 2022 20:51:44
x21)
May 05, 2022 20:51:44
Igazi puncimágnes here
vacsorának lőttek. :( May 05, 2022 20:51:44
Érdeklődő
(
x6)
May 05, 2022 20:55:35
x6)
Nehéz, mert Endre következetesen nem tudja leírni a barátai nevét. Takács Rózsa így lett "Rósza", az úrhölgy "Fórisz". Herán korábban "Hermén" volt - lehet, hogy a csatakanca Endre szerette volna, ha a télapógeci fedezi.
Valójában Hermán Péter lumpenről van szó, megélhetési hőbörgő, szóra sem érdemes figura.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 05, 2022 20:56:30
x11)
Igazi puncimágnes here
seymour schwartz
(
x6)
May 05, 2022 20:57:47
x6)
Szexi szisza
Badoer
(
x1)
May 05, 2022 20:59:50
x1)
[quote=Zegernye]"Aztán belegondoltam és tulajdonképpen a 2018-as választási eredményből ez a mostani simán következik, illetve kb. ugyanaz az eredmény. Valójában ez a mostani választás olyan volt, mint egy ellenőrző kísérlet: 2018-ban megmértük a magyar hülyeség szintjét, kijött valami elképesztő szám, nem hittük el, mert elcsalták, levélszavazás, leállt a rendszer stb. Most odafigyeltünk a mérésnél mindenre, hőmérséklet, páratartalom, szavazóbiztosok, kurvaélet... és kijött ugyanaz, hogy a magyarok 60%-a tufa, haszonleső vagy nettó náci."[/quote
ezt az ellenzéket nem kihivás igy elverni szinte egyenlő a nullával.Én utálom a fideszt de amikor meglátom vadai(vodka)ágnest forr a vérem egy igazi megélhetési politikus
Darth Tibor
(
x8)
May 05, 2022 21:01:09
x8)
Szisza mögött százak vannak, akik kiállnak érte, ha balhé van. De azért annyira nem, hogy ne hagyják az utcán csövezni.
xray
(
x21)
May 05, 2022 21:01:13
x21)
Álhír volt a 2023-as európai turné, egyelőre nincs szó 2023-as budapesti Rammstein-koncertről.
Ásó27
(
x68)
May 05, 2022 21:04:26
x68)
Tudom. Mindent tudok.
Tényleg tökéletes pár vagytok, te mindent tudsz, a tranyó meg semmit nem tud :DDD
Ásó27
(
x68)
May 05, 2022 21:05:13
x68)
bolgár jeti
(
x30)
May 05, 2022 21:06:23
x30)

xray
(
x21)
May 05, 2022 21:06:35
x21)
May 05, 2022 21:06:35
megbotlik benne. így esett el múltkor is, amikor össze kellett varrni a fejét. May 05, 2022 21:06:35
Puha Slag
(
x7)
May 05, 2022 21:08:38
x7)
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
May 05, 2022 21:12:59
x5)
Jó hírek,mint Endre gondnoka sikerült megoldást találnunk a pénzügyi gondjaira. Hétvégén Endre a linzi bolhapiacon fogja árulni a műszaki cuccait,remélhetőleg félmillió összejön belőlük. Aztán találtam neki egy jó szerepet egy pornófilmben jó pénzért persze, míg egy csinos pár aktust folytat,Endre a sarokban ül egy széken miközben viagrákat töm magába és veszekszik a petyhüdt farkával,hogy működj már te szharr,közben billentyűzeteket és tableteket csapkod. Majd a film végén felugrik egy impotencia elleni gyógyszer reklámja is,aminek Endre szintén a reklámarca..akarom mondani reklámfarka lesz. Na mi ez ha nem shiker.
Ásó27
(
x68)
May 05, 2022 21:13:00
x68)
megbotlik benne. így esett el múltkor is, amikor össze kellett varrni a fejét.
Akkor nem csodálom, hogy be is fosott
bolgár jeti
(
x30)
May 05, 2022 21:13:16
x30)
Nemtom nekem elég lenne, én jó ha 500 emberrel interaktálok egy évben nap mint nap :)
Badoer
(
x1)
May 05, 2022 21:16:18
x1)
púpospúp
(
x2)
May 05, 2022 21:16:41
x2)
angolozós live hol van??
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
halászlé
(
x24)
May 05, 2022 21:19:03
x24)
angolozós live hol van??
ahol a programozós...
SyntaxError
(
x24)
May 05, 2022 21:21:00
x24)
Jonciii
(
x8)
May 05, 2022 21:21:19
x8)
Az nagyon jó lett volna
halászlé
(
x24)
May 05, 2022 21:22:18
x24)
okos, intellinges (IQ 70
halászlé
(
x24)
May 05, 2022 21:22:46
x24)
na leszedte amit írtam...na szal okos, intelligens, 70 IQ feletti szisza
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 05, 2022 21:23:12
x11)
ahol a programozós...
linzi fapóleon
(
x8)
May 05, 2022 21:23:59
x8)
angolozós live hol van??
Azt akart már korábban is de mindig ANGOLnázós lesz belőle...
Kanos Aggastyán
May 05, 2022 21:25:14
53%=66%, mint "kétharmad" :D
A probléma gyökere a prolik szintjére letaposott társadalom. Eltelt 30+ év a "rendszerváltás" óta, ennek ellenére az átlag magyar teljesen életképtelen az egészséges kapitalizmusban, ahol mindenkinek érdemei szerinti lenne az életszinvonala.
Nem. A magyar a szocializmusban, a javak igazságtalan újraelosztásában "gondolkodik":
a másoktól elvett pénzből adnak neki prolitámogatást. "Mert neki jár."
"Fizessenek a gazdagok!"
A tanulatlan, műveletlen rétegek ezt, azaz a szocializmust szeretik. Alapvető fogalmakkal nincsenek tisztában, egy modern világban egyszerűen életképtelenek.
Fletó annak idején a deviza-alapú hitelekkel hozta el a jólét illúzióját: elvileg felnőtt, már gyermeket nevelő emberek elhitték, hogy tíz évig nem változik majd a HUF-CHF árfolyam!
Egy értelmes 12 éves gyerek szédülne a röhögéstől, ha ezt akarnák elhitetni vele!
Amíg alacsonyabb volt a törlesztő, addig nagy mellénnyel ment a szöveg, "ez az én előnyöm" (kapitalizmus), amikor viszont eldurrant az árfolyam, onnantól ugyanezek az emberek elvárták, hogy vadidegen emberek pénzéből pótolják ki őket (szocializmus).
Gyurcsány idején az árpádsáv, a Nagy-Magyarország az náci dolog volt, ezért a tömegnek is ez volt a "véleménye"!
Most az ellenkezőjét diktálják fentről, így a magyar most szereti giccs formájában az ilyesmit és szipog Trianon kapcsán.
Mégis miben döntőképes egy olyan nép, amelyiknek egy járvány esetén úgy kell beleverni a hülye fejébe, hogy hogyan kell kezet mosni?! Helyesen felvenni a maszkot?!
Ezek felnőtt testben járó funkcionális analfabéta óvodások!
Megmondom én, miről van itt szó:
Az erősebb állat megeszi a gyengébbet.
Az okos ember használja a nála intellektuálisan alsóbbrendűbbet.
De ezt nem illik kimondani, inkább egyenlőséget kell hazudni. Az szépen hangzik.
A magyar közélet egy színház, így adta át a stafétát Kádár elvtárs a célra felkészített utódoknak.
A "több"pártrendszer jobb mint a diktatúra, ugyanis a lázadásra szánt energiákat a nép önmagán belül oltja ki (erre kell a belső feszültség), így a nép kezelhető egyensúlyban marad.
Ez sokkal okosabb, hiszen régen komoly spicliszolgálat, rendőrség, ÁVH, stb kellett ugyanezen állapot elérésére - ez sok energia és pénz!
A nép az egy tehéncsorda, a tejéért tartják, amit a NAV fej le belőlük. Akkora ereje lenne, hogy simán áttörné a karámot, mégis egy 50 kilós tehenészlány gond nélkül viszi őket a fejőházba. Ész kell, nem erő!
Az elmúlt kb 15 évben erősen érezhető az értelmiség háttérbe szorítása, a közéletet átvették a fekete terepjárós újgazdag bunkók. A politikusok közül eltűntek a tudósók, akadémikusok, helyüket neveletlen, műveletlen parasztok vették át.
Ezzel nagyszerűen le lehet nyomni a nép igényeit, így hozzászokik az egyre alacsonyabb szinthez, melynek kielégítése egyre olcsóbb emiatt. Hiszen nem mindegy mivel etetjük a disznót - a húsa nem lesz ettől drágább vagy jobb!
Hogy melyik senkiházi mit pofázik a parlamentben, éppen kitől kell elhatárolódni, netán épp melyik bűnözőt mentegetik... ezek jelentéktelen részletek, fentről kell nézni az egészet!
Egyes országok, pl Ausztria vagy Svájc nem ilyen?
Ez miért van?
Válaszoljuk meg jómagyar módjára: Más a hibás! Az EU, a 91 éves Soros, a zsidók, a földönkívüliek.
May 05, 2022 21:25:14
halászlé
(
x24)
May 05, 2022 21:25:19
x24)
videjózás nélkül úgyse bír meglenni..kb mindenhol vannak trolljai...meglesz pikk-pakk az új melócsá is (már ha van egyátalán....)
-
May 05, 2022 21:27:50
Ne itt politizáljatok már! Ez a Gyagyás fóruma!
May 05, 2022 21:27:50
Sanyibacsi
(
x6)
May 05, 2022 21:30:03
x6)
Mi a fasz van megint az esti lájvokkal te büdös korcs?
A kurva anyád!
A kurva anyád!
Kanos Aggastyán
May 05, 2022 21:31:56
Jogos. Elnézést!
May 05, 2022 21:31:56
öklendező szerelő
(
x4)
May 05, 2022 21:39:08
x4)
Mi a fasz van megint az esti lájvokkal te büdös korcs?
A kurva anyád!
A kurva anyád!
Mindegy, úgyis csak az ocsmány pofáját mutatja, össze-vissza hebeg-habog meg undorító módon kortyolja a kurva sörét. Hihetetlen egy hányadék ember lett ezzel az állandó, folyamatos ivással.
Ha társaságba megy, az nézhető tartalom, akkor legalább megalázzák vagy megalázza magát, röhelyes helyzetekbe keveredik.
Otthon egyedül már nem képes semmire, egy nyamvadt mariót nem tud indítani. Csak iszik, tipikus büdös alkoholista lett.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 05, 2022 21:40:44
x11)
Púpos, most olvasom ma van a jelszó világnapja!
Amalono4536667 él még? :) Az mindenhez is jó.
Amalono4536667 él még? :) Az mindenhez is jó.
Badoer
(
x1)
May 05, 2022 21:47:15
x1)
Rendben bocsánat:)
bolgár jeti
(
x30)
May 05, 2022 21:49:30
x30)
Örebro
(
x17)
May 05, 2022 21:51:42
x17)
gyagyåsfasz, kezd el produkålni magad, mert a troll urak unalmukban elkezdenek politizålni.ki tudja hova vezet ez az ut?
Érdeklődő
(
x6)
May 05, 2022 21:51:55
x6)
Tájszon
May 05, 2022 21:52:31
Zseniális :D
Látod gyagyás, ez az amibe a kurva életbe nem lesz részed.
May 05, 2022 21:52:31
Örebro
(
x17)
May 05, 2022 21:53:14
x17)
en az uszos videot vagy a kolossy teri safarit vårom!
bolgár jeti
(
x30)
May 05, 2022 21:54:57
x30)
Zseniális :D
Pedofilról van szó
Darth Tibor
(
x8)
May 05, 2022 21:56:04
x8)
Nem kell politizálni. A magyar politikában minden rendeben van! Ha nem így lenne asodi már rendet tenne mint, 2006 ban!
Tájszon
May 05, 2022 21:59:53
Pedofilról van szó
Pedofilról van szó
És micsoda igazad van,legközelebb oda figyelek erre is.
May 05, 2022 21:59:53
öklendező szerelő
(
x4)
May 05, 2022 22:00:23
x4)
Nem kell politizálni. A magyar politikában minden rendeben van! Ha nem így lenne asodi már rendet tenne mint, 2006 ban!
Mondta is, hogy azért ment ki, mert mint a nemzet hőse, igyekezett mindent rendbetenni itthon, és amikor úgy vélte, hogy készen van, minden rendben, akkor ment csak el.
Ondófoltos linzi lakás
May 05, 2022 22:00:52
Annyira "rendet rakott", hogy azóta is inkább sokkal liberálisabb államokon és azok tagjain élősködik a nemzeth faszkiverője.
May 05, 2022 22:00:52
bolgár jeti
(
x30)
May 05, 2022 22:01:25
x30)
Bevallom eddig semmit nem tudtam Mindáról, de most elolvastam a sodipedia bejegyzést :)
"2012. május 7-én reggel Mindának a székesfehérvári bíróságra kellett utaznia. Útba ejtette Pátyot, ahol felvette SoDI-t, akinek - saját bevallása szerint - 200 Ft készpénze volt ekkor. A szokatlanul távoli utat SoDI úgy jellemezte: "a Velencei tavon is túlra". Minda elmondta SoDI-nak, hogyan nyomtathat ingyen napi akár 50 oldalt, és több "okosságra" is megtanította őt. SoDI közel 2 órán át élőben közvetítette a tárgyalást, amit csak trollok néztek. Az eseményről 66 másodperces videó is készült. Hazafelé jövet Mindáék megálltak egy étteremnél, hogy ebédeljenek. Minda megszánta a pénztelen SoDI-t, és meghívta egy gulyáslevesre és egy borsófőzelékre. Páty felé tettek egy kitérőt, hogy a jóllakott Krónikást kitegyék a Mamahotel előtt."
Ez alapján ő tűnik a legnormálisabbnak az univerzumból eddig :D
"Minda 2006 novemberében az Echo TV-nek azt mondta, hogy nagyjából 30 000 órát áldozott beadványok írására, kézbesítésére, és körülbelül 500 ügye volt már, melyek során 30 ügyészt és 8 bírót jelentett fel."
linzi fapóleon
(
x8)
May 05, 2022 22:04:01
x8)
Anschluss
(
x4)
May 05, 2022 22:27:57
x4)
azert egy random csutortok este zajlik a trash elet: Judga ki tudja, merre kujtorog, Tibi atomkeszen loopol ket auto kozott, Fifi a buzigozben mutogatja a csoffadt cerkat, Gammerknal megjott a segely, vettek uj telot :) ez az elet, nem a munka meg a tanulas :) es akkor csodalkozunkm hogy ott tart az orszag, ahol
anschluss
MaxPayne
(
x24)
May 05, 2022 22:29:07
x24)
Attol tartok, hogy pedo racuppana a tesztelendo szovetekre. Pfeeej!
trolléga
(
x30)
May 05, 2022 22:30:12
x30)
Tisztelt Levéltáros!
Egyrészt kurva jók vagytok a napi frissülésekkel, másrészt a Géza leakses videókból azt hiszem a másodikban volt a buzi oldal látogatós lebukása. Nem nagy dolog, de a későbbi tanulmányok céljából mehetne az esetleg a szexualitása szócikkbe?
NSZKSZ
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Egyrészt kurva jók vagytok a napi frissülésekkel, másrészt a Géza leakses videókból azt hiszem a másodikban volt a buzi oldal látogatós lebukása. Nem nagy dolog, de a későbbi tanulmányok céljából mehetne az esetleg a szexualitása szócikkbe?
NSZKSZ
Galla Miki
May 05, 2022 22:30:42
Minda zösszeset!
May 05, 2022 22:30:42
C64korszak
(
x2)
May 05, 2022 22:32:55
x2)
Az elmúlt pár oldalon írottakhoz akkor pár meglátás sneciről, mert az egyik emberke vagyok, aki egyetemista kora óta követem.
A gyagyás egy enyhén sérült, valamiféle genetikai deficittel is rendelkező gyermekként jött a világra.
Vagy véletlenül, vagy esetleg szándékkal, ami szándék hamar elpárolgott, amikor a nevelésével kapcsolatos problémák felvetődtek.
A kobold gyenge értelmi képességei és furcsa pszichopata szociopata vonásai jórészt betudhatóak annak, hogy sosem nevelték.
Minden amit egy kisgyereknek tanítassz, már mire beszélni tud, de 3-5 éves korában mindenképp, egy életre meghatározza majd.
Az önzésről, az önreflexióról, a közösségről, a szabályokról, a civilizált együttélésről, az empátiáról, stb.,stb, az nála nincs.
Egyérteleműen látszik ez a fajta szeretetlenség és kényszerkötődés az anyjával való kapcsolatán is.
Az anyjában önállóan, csak őt magát megfigyelve, szintén megvan mélyen ugyanez a retard hajlam,...
.. ilyen utód lett belőle.
A putrisok legrosszabbika készül így, elhanyagolás, pálinkáscumi, ütés, verés, analfabetizmus, iskolakerülés, balhék, bűnöző életút.
De mivel ott sok gyerek van, és azért vannak minták,(más kérdés mifélék) igazából akkora selejt még ott "legalul" is ritka, mint ami snecikéből lett.
Plusz sok minden van Endre személyiségében zanzásítva abból is, ami ez az ország.
Egy semmittevő dologtalan jólétre vágyakozó, mélykádári lelkű, önreflexió nélküli, sem a pénzzel bánni nem tudó, sem semmiért felelősséget vállalni nem akaró nép, nemzet, közösség. Ugyanúgy egy furcsa önképpel és zavaros nemezetközösségi viszonyokkal.
A gyagya kb mindennek a legrosszabb esszenciája, egy olyan párlat, ami bármit ami rossz, ami gyalázatos, ami alávaló, ami undorító, azt mind, mind magában hordozza.
Az incel-meleg-nőnyűlölő-pedohajlama is valahol a szexualitás legundorítóbb spektrumában lehet, hozzá beteg fétisek, igénytelenség, öregasszonyok, rejszolás kultusz, stb.
Mostmár mindez testileg is kiül rá, torz hókuszpók koravén bácsi, undorító testtel, buta rosszindulatú leépült arccal, pillantással.
Itt van mindehhez most ez az új idők divatja, pofázz-celebkedj a neten, és dől a lé. Eredetileg ez egy jó dolog, sok tehetásges srác és lány van aki ebben a közegben érvényesül inkább.
ÉS akkor itt jön az, amit (sajnálom) én csak elítélni tudok.
Minden valóságsó és tévés botrányműsor alatt végtelen szinttel, ...az un. trash celebkedés világa.
Ahol a gyagya mocsokba történő megmerülési képesége, elmebaja, idegrohamai, ostobasága, antiszociális jelleme, elmebetegsége, stb, részben érték, keresett árucikk, ami kattintást, feliratkozást, bevételt jelent.
Ne akarjatok ilyen bevételt, ne irigyeljetek egy emberi roncsot.
Az önértékelés az első, legyetek tisztában magatokkal, és ne nézzétek a trash-t soha azért sem, hogy magatokat igazoljátok, pl így:
Jó én is lusta vagyok, én is iszok eléggé, én is munkanélkül ügyeskedek, ha tudok, én is elvertem csomó hitelt, stb,stb de itt még nem tartok, huhh.
Nem, ezt nem szabad.
Az emeberek egy részének az élete ma üres, mint a fejük is.
Hiába keresnek pénzt valamivel, élnek meg valahogyan, tekinti őket az állam felnőtt felelős önálló polgárnak (najó, felénk túlzottan ezért nem), minden szarra vevők.
De szószerint. 5g okozta covid, maszkférgek, gyíkufók, xenu, pilótajátékok, országos lehúzások...
bármiféle ostobaság, azonnal hihetetlen nagyot megy minden.
Mert tanulni uncsy, az a hülye stréberek sportja, mi "okosak" vagyunk, megvárjuk mit mondanak a neten és akkor az mind igaz.
Miközben az életükben tátongó űrt sokan azzal töltik ki, mint az igazi csőcsleék, legyen valami balhé, valami cirkusz.
Nem megvetik és kiröhögik a trash-t, a hülyéket, a barmokat, a férgeket, szánakozva, ahogy kell, nem.
Hanem csak élvezik a cirkuszt, vágyják, fizetnek is érte. Mert saját életük teljesen üres, és nem képesek semmi más értelmet vagy pótszert találni, csak ilyen sekélyes szórakozást.
Ez egyébként egy önindikáló jelenség, akit kiakaszt, ha mindezt résztelezem, az nagy valószínűséggel érintett ebben.
Ők éltetik, táplálják ezt a trash vonalat, és ahogy győzike, éretségizetlen(!) pumpás gábor, meg a többi nagyot megy, úgy nincs kétségem, még sokáig lesz a netes trashnak is piaca, közönsége.
A gyagyás egy enyhén sérült, valamiféle genetikai deficittel is rendelkező gyermekként jött a világra.
Vagy véletlenül, vagy esetleg szándékkal, ami szándék hamar elpárolgott, amikor a nevelésével kapcsolatos problémák felvetődtek.
A kobold gyenge értelmi képességei és furcsa pszichopata szociopata vonásai jórészt betudhatóak annak, hogy sosem nevelték.
Minden amit egy kisgyereknek tanítassz, már mire beszélni tud, de 3-5 éves korában mindenképp, egy életre meghatározza majd.
Az önzésről, az önreflexióról, a közösségről, a szabályokról, a civilizált együttélésről, az empátiáról, stb.,stb, az nála nincs.
Egyérteleműen látszik ez a fajta szeretetlenség és kényszerkötődés az anyjával való kapcsolatán is.
Az anyjában önállóan, csak őt magát megfigyelve, szintén megvan mélyen ugyanez a retard hajlam,...
.. ilyen utód lett belőle.
A putrisok legrosszabbika készül így, elhanyagolás, pálinkáscumi, ütés, verés, analfabetizmus, iskolakerülés, balhék, bűnöző életút.
De mivel ott sok gyerek van, és azért vannak minták,(más kérdés mifélék) igazából akkora selejt még ott "legalul" is ritka, mint ami snecikéből lett.
Plusz sok minden van Endre személyiségében zanzásítva abból is, ami ez az ország.
Egy semmittevő dologtalan jólétre vágyakozó, mélykádári lelkű, önreflexió nélküli, sem a pénzzel bánni nem tudó, sem semmiért felelősséget vállalni nem akaró nép, nemzet, közösség. Ugyanúgy egy furcsa önképpel és zavaros nemezetközösségi viszonyokkal.
A gyagya kb mindennek a legrosszabb esszenciája, egy olyan párlat, ami bármit ami rossz, ami gyalázatos, ami alávaló, ami undorító, azt mind, mind magában hordozza.
Az incel-meleg-nőnyűlölő-pedohajlama is valahol a szexualitás legundorítóbb spektrumában lehet, hozzá beteg fétisek, igénytelenség, öregasszonyok, rejszolás kultusz, stb.
Mostmár mindez testileg is kiül rá, torz hókuszpók koravén bácsi, undorító testtel, buta rosszindulatú leépült arccal, pillantással.
Itt van mindehhez most ez az új idők divatja, pofázz-celebkedj a neten, és dől a lé. Eredetileg ez egy jó dolog, sok tehetásges srác és lány van aki ebben a közegben érvényesül inkább.
ÉS akkor itt jön az, amit (sajnálom) én csak elítélni tudok.
Minden valóságsó és tévés botrányműsor alatt végtelen szinttel, ...az un. trash celebkedés világa.
Ahol a gyagya mocsokba történő megmerülési képesége, elmebaja, idegrohamai, ostobasága, antiszociális jelleme, elmebetegsége, stb, részben érték, keresett árucikk, ami kattintást, feliratkozást, bevételt jelent.
Ne akarjatok ilyen bevételt, ne irigyeljetek egy emberi roncsot.
Az önértékelés az első, legyetek tisztában magatokkal, és ne nézzétek a trash-t soha azért sem, hogy magatokat igazoljátok, pl így:
Jó én is lusta vagyok, én is iszok eléggé, én is munkanélkül ügyeskedek, ha tudok, én is elvertem csomó hitelt, stb,stb de itt még nem tartok, huhh.
Nem, ezt nem szabad.
Az emeberek egy részének az élete ma üres, mint a fejük is.
Hiába keresnek pénzt valamivel, élnek meg valahogyan, tekinti őket az állam felnőtt felelős önálló polgárnak (najó, felénk túlzottan ezért nem), minden szarra vevők.
De szószerint. 5g okozta covid, maszkférgek, gyíkufók, xenu, pilótajátékok, országos lehúzások...
bármiféle ostobaság, azonnal hihetetlen nagyot megy minden.
Mert tanulni uncsy, az a hülye stréberek sportja, mi "okosak" vagyunk, megvárjuk mit mondanak a neten és akkor az mind igaz.
Miközben az életükben tátongó űrt sokan azzal töltik ki, mint az igazi csőcsleék, legyen valami balhé, valami cirkusz.
Nem megvetik és kiröhögik a trash-t, a hülyéket, a barmokat, a férgeket, szánakozva, ahogy kell, nem.
Hanem csak élvezik a cirkuszt, vágyják, fizetnek is érte. Mert saját életük teljesen üres, és nem képesek semmi más értelmet vagy pótszert találni, csak ilyen sekélyes szórakozást.
Ez egyébként egy önindikáló jelenség, akit kiakaszt, ha mindezt résztelezem, az nagy valószínűséggel érintett ebben.
Ők éltetik, táplálják ezt a trash vonalat, és ahogy győzike, éretségizetlen(!) pumpás gábor, meg a többi nagyot megy, úgy nincs kétségem, még sokáig lesz a netes trashnak is piaca, közönsége.
Alfa ügynök
May 05, 2022 22:35:15
Egyik Mindas videot sem erdemes nezni, kegyetlen korszaka volt a snecologianak a hetoras bokakoszfetytityo tyukpereke...
Lehetett pontozni az eloskodeseit es innen jon a zsido pinceres kozkedvelt kepe is, kb ennyi az erdemi kontent
Lehetett pontozni az eloskodeseit es innen jon a zsido pinceres kozkedvelt kepe is, kb ennyi az erdemi kontent
May 05, 2022 22:35:15
KicsiNéző
(
x13)
May 05, 2022 22:42:03
x13)
Live a korcs:
www.youtube.com/watch?v=qm4p7AEaXJA
www.youtube.com/watch?v=qm4p7AEaXJA
NINCSSEMMID
May 05, 2022 22:43:23
Tegyük meg tétjeinket vajon Endrét elbassza egy autó vagy elesik ma?
May 05, 2022 22:43:23
Betöjt Laptop
(
x39)
May 05, 2022 22:44:15
x39)
Érdeklődő
(
x6)
May 05, 2022 22:46:22
x6)
Természetesen egyiket sem... :D
Endre időről-időre előállt "újabb, még soha nem látott felvételek Minda Zoli barátom peréről" videókkal.
Ezeken semmi nem hallatszik, de a tárgyalóterem összes segge szerepel a videóban, a szokásos békapespektívából. Nézhetetlen netszemét, tipikus Sodi munka.
Callisto001
May 05, 2022 22:46:42
"Sportoló SoDI a SoDI"
Hetyetye
May 05, 2022 22:46:42
KicsiNéző
(
x13)
May 05, 2022 22:48:06
x13)
10 másodpercig bírta, ez több, mint amire számítottam :D
Sodronyka
(
x4)
May 05, 2022 22:50:39
x4)
SoDi fut a Sodi fur a Sodi fut(na) PAM-PAM :))
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Ondófoltos linzi lakás
May 05, 2022 22:50:42
That was she said
May 05, 2022 22:50:42
KicsiNéző
(
x13)
May 05, 2022 22:52:10
x13)
That was she said
Sodi esetében thats what he said
Callisto001
May 05, 2022 22:52:15
Helytelenül vette a levegőt!
Hetyetye
May 05, 2022 22:52:15
sörösterv
(
x4)
May 05, 2022 22:54:09
x4)
May 05, 2022 22:54:09
Már 40 éve May 05, 2022 22:54:09
KicsiNéző
(
x13)
May 05, 2022 22:54:25
x13)
Üljünk be egy sörre :D
Hát ez gyors volt.
Hát ez gyors volt.
Betöjt Laptop
(
x39)
May 05, 2022 22:55:47
x39)
A mirorron számolták, kb. 80 méter gyenge kocogástól , már beszélni nem tud !
Ez Shikker !
Ez Shikker !
Betöjt Laptop
(
x39)
May 05, 2022 22:56:21
x39)
Csak élete első 3 percében sajnos :/
IronManSodi
May 05, 2022 22:56:43
Futás közbe még pötyögnöm is kell nektek, hát ennyire nem látjátok hogy intervallumos edzést végzek??
Minek kell mindig fikázni?
Na futás van, csá.
Minek kell mindig fikázni?
Na futás van, csá.
May 05, 2022 22:56:43
Jonciii
(
x8)
May 05, 2022 22:56:48
x8)
Már eleve az helytelen, hogy levegőt vesz
Anschluss
(
x4)
May 05, 2022 22:57:20
x4)
majdnem elfelejtettem, a kartyacsa valasz ma elkeszult a nemet banknak, de egy dolog hianyzik. valahol keringett a szurke kartya elso oldalarol kep, talan videobol lett kifotozva, de nem talalom. el tudja valaki kuldeni emailben hogy a banknak csatolhassuk?
anschluss
C64korszak
(
x2)
May 05, 2022 22:57:37
x2)
Btw..azért a futásos csalásért külön is megérdemelné, hogy púponbassza valaki alaposan.
141 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™