faszsag ... nem erted a lenyeget ... ha penzt adok neki, sosem latom tobbet ... kartya kell, azt lehet limitalni, es ha elszaladna, le tudom tiltani ... kartyaval ugyan annyi penzbol tovabb fogva tudom tartani anelkul, hogy az agyhoz kellene kotnom ...
A bíró volt, a gépírónéni, meg még egy idősebb fazon, de az amíg bent voltam nem szólt semmit. Hogy az ügyész volt, vagy kirendelt védő, azt nem tudom. Ilyen 5-6 évről beszélt a Tiborsz, amióta ez húzódik, és most akár le is zárulhatott volna, ha ott lett volna az a Klaics, vagy hogy hívják, akit nem találnak.
- Ha leírják róla az igazságot
- ha a leírt igazságot nem tudja eltüntetni
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Akkor most új taggal bővült a halállista?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Dicsőséglista :D
jelentsen szerintem is fel teged, megpedig nevvel! majd jol megbaszkodjak hamis vad miatt, ha jol emlekszem 3-5 ev kozott lehet erte kapni
anschluss
Melyik oldalon volt az idősebb fazon?
A bírónak balkézre. A másik hely üres volt.
Endre értelmi és koordinációs képessége tökéletesen demonstrálva volt a Doom-os és PUGB-s liveokban, amelyek alatt egy agyvérzéses pávián pontosságával és készségével terelgette a az egeret. Teljesen szürreális, hogy mennyire balfasz MINDENHEZ a korcs.
Jogosítványa is akkor lesz, mint diplomája.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
meg mehet gyógyszerre a pénz, mert ugye ő küldi egyből
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
természetesen ennek a troll azonosításnak is ugyanaz lesz az eredménye: meg lesz büntetve a pimaszkodás miatt.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Biztos tetszett neki a hétvégi strandos videó. Szeretne együtt fütyizni snecivel kisgyerekekre. A kurva anyját annak is. Menjen csak Linzbe, aztán a recskaodúba egy Scud rakéta.
És elötte egy komolyabb adag paprikaspray a veknibe, de az emberesebb fajtabol! Mar csak azert is, hogy megtudja, a szemuveg kurvara nem vedi meg, ha szajaba, orraba is megy. Raadasul amilyen marha, rogton bele is fogja önmaga dörzsölni a sajat szemebe.
Minden reggel ezzel abrandozva kelek.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Endre!
Ha levágatnád a pitonszt akkor az MRI-d női lenne és újra heteró lennél.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
ennek az az ellenszere, hogy egyrészt közlöd vele, hogy jó, tegye amivel fenyeget, csak el ne sodikázza, de vegye tudomásul, hogy ennek amit írt következménye lesz, és az ügyvéded már írja a feljelentést, és mivel ausztriából fenyegetőzik, ezért a linzi kapitányságra is menni fog egy feljelentés.
fülét-farkát-puha slagját behúzva fog visszakotródni.
a felszopó mellékretardot pedig azonosítsuk be, kerüljenek ki ide az adatai, és induljon ellene a genyamama hadművelet.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Végre fasza tartalom van, amit a nézők kértek!
Mifaaaaaaaaaaaan
a felszopó mellékretardot pedig azonosítsuk be, kerüljenek ki ide az adatai, és induljon ellene a genyamama hadművelet.
Azt mondja tegnap... ő felvállalja.. a HANGJÁT :DDD A bátor igazságosztó! Ma is több elárvult pedofilt mentett meg társadalmi munkában!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A genyamamás haddmûvelet eszméletlen jó volt, 1-2 hét alatt a nagy arcból semmi sem lett és sírt discordon másoknak hogy bruhuhu, visszatrollkodott a hazai legnagyobb troll fórum :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
És még egy trollszot is levideózhatott volna :D
időkódot! nszksz!
Szejintem férfijas és fel lesznek jelentve meg szét lesz baszva mindenki. Vegyétek komolyan, vállalom a hangom ez a garancia
Fűbizniszes is így bukott le :D
A felszopó telefonálót is mutatni fogja majd sodika.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Lemaradtam.
A fubizniszes felszopo lebukott ?
Nekem is van eladó Mercim, hahó! :D
kozmáét is el lehet küldeni?
Köszönöm.
NEAAAHH
Azt lehet megismeri. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Már párszor megtörtént!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ebben mindenpina mágnes van, ez egy SLK roadster kabrió :D
NEAAAHH
Nem tudom, a daimlert kellene megkérdezni :D
A Gyagyás minden koltese +27%os AFA-val terhelt. Rend van na :D
Sodrák, nem látod mit teszel magaddal? Most azt akarod, hogy az ide látogató összes férfi elcsábítsa Mercit? Min 120 ember. Mert mi kell Mercinek? A férfi ne legyen autista, működjön a fasza és legyen minimális pénze, azaz némi aprója. Meddig akarsz még hozzá ragaszkodni? Trollbulit szeretnél, ahol Merci lesz a groupie? És persze, hogy épeszű, családdal, barátnővel rendelkező troll hozzá sem érne ehhez az akármihez, de éppen elegen vannak itt, hogy totálisan féltékennyé tegyenek téged a következő 100-200 évre. Ezt akarod?
Ingatkanügyek
25 %-os hitelkártya kamattal.
Ha már rendszám alapján beazonosít, írja már meg legyen szíves mikor jár le a műszaki a kocsin, totál elfelejtettem, basszus. :((* ásít *
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Tökösen kell, kevés lesz a heti négy új simkártya.
Olvasok egy ilyen mondatot, és ne anyázzak.
Egyébként tényleg tervezek elvonatozni Győrbe, hogy betankoljak magyar SIM-kártyákból, de csak arra az esetre, ha tényleg lesz felé bármi fontos közlendőm.
Addig semmi esetre sem.
Most ugyanis semmi nincs, amit mondhatnék, és amitől érdemi hatást váratnék.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A trolloknak elég egy sim, minket nem tilt le. Ez miért van?
Zaklató gyernőtt geci
Mifaaaaaaaaaaaan
Inkább Dunába ugrós liveot indítsál!
bonyolultabb am venni egy skype elofizetest. buzi
NEAAAHH
On the road again. Fasza kis feljelentés lesz ebből is, Púp! Most már nem szabad kihátrálni, padlóig kell nyomni. Aki mer az nyer. SIM-kártyacsánál adategyeztetés kell, stb. Bonyolult dolgok ezek, nem menni. Csá
Az is fix szám, nem?
Minden számodat letiltotta? :D De szeret, ugye?
Igazi elmebeteg állat vagy. Az incel tömegmészárosok is így tolják, igaz te túl ostoba vagy egy ilyen akcióhoz.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Érdektelen közlendőid vannak csak. Merci ezt se szereti.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Érdemi közlendő = Péküjjünkki.
Nem tudom, én meg szoktam kérdezni néha a szeretteimtől, hogy hogy vannak, mi a helyzet velük. A cica is biztos gyakran kérdezi tőled:))
Sose lesz a Cica a tiéd. Nem lehetsz a következő se az azutáni se az utolsó. Soha nem lesz már ilyen.
Te tényleg egy gyakorló elmebeteg vagy, akit egy erdő szélén kéne elásni, az se baj, ha kicsit még lélegzel.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Dehát az az érdemi közlendőd, hogy te vissza akarod szerezni őt anbak ellenére, hogy ő ezt nem akarja, és ebből a célból zaklatni fogod.
Mi ez ha nem érdemi?
Ne felejts el szólni neki, hogy amikor legközelebb találkozok vele, hogy meghívjam őket egy kajára, küldjünk neked ölelkezős selfie-t :D Hogy meglegyen a “pofám” :D
Boldozol, tehát minimum 5 sörnél járhatunk, de elképzelhető, hogy túl konzervatív vagyok a becslésemmel.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Össze kéne hozni őket, úgy is mind a 2 ratyee.
Én akkor se hívlak ha darabokra hullok szét
Régóta megvan a gyógyszer ha valami ég
Sörike dupla röviddel
Két dózis egy helyen
Egy a magány miatt, igen
Egy hogy jó streamem legyen
Tehát a skype azért nem jó, mert azon nem tudod kellő mértékben zaklatni, mert csak egyszer kell tiltania? :DD
Mondjuk ez az terv az ablaknál bukik :D
szerelmes Sodi
May 18, 2022 14:52:52
Sodi, ne hallgass a trollokra! Neked van igazad, hát mi az hogy nem tudom PÉNZZEL megvenni Merci szerelmét?! Ennek csak egyetlen oka lehet: Judka kezébe tetted a pénzt és nem Merciébe. Nincs más megoldás, légy FÉRFI, ülj vonatra egy köteg 50 euróssal, keresd meg a cicát és nyomd mindet a kezébe. Biztosan működni fog. ;)
faszsag ... nem erted a lenyeget ... ha penzt adok neki, sosem latom tobbet ... kartya kell, azt lehet limitalni, es ha elszaladna, le tudom tiltani ... kartyaval ugyan annyi penzbol tovabb fogva tudom tartani anelkul, hogy az agyhoz kellene kotnom ...
May 18, 2022 14:52:52
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 14:54:46
x8)
Valaki értette, hogy pontosan mi volt ez a tárgyalás?
Ami tiszta, hogy Kaffka szétvert valami próbabát meg összeverekedett egy őt megfékezni kívánó járókelővel is ezért mind a kettejük ellen büntetőeljárás indult. Lyudka tanú volt.
A kandúr tettestársa nem jelent meg az idézésre így őt előbb-utóbb körözni fogják, ha nem sikerül előállítani anélkül.
Annyira nem fontos és sejthető is, de de nem hangzott el, hogy mivel vádolták Tibit. Gondolom garázdaság esetleg rongálás.
Maradt viszont pár kérdésem: Hogyhogy már volt ítélet Tibi ellen? Akkor ez már másodfok volt és Tibi szempontjából csak a bűnügyi költség kapcsán tett fellebbezése elbírálása volt kérdéses? Volt kirendelt védő?
Ami tiszta, hogy Kaffka szétvert valami próbabát meg összeverekedett egy őt megfékezni kívánó járókelővel is ezért mind a kettejük ellen büntetőeljárás indult. Lyudka tanú volt.
A kandúr tettestársa nem jelent meg az idézésre így őt előbb-utóbb körözni fogják, ha nem sikerül előállítani anélkül.
Annyira nem fontos és sejthető is, de de nem hangzott el, hogy mivel vádolták Tibit. Gondolom garázdaság esetleg rongálás.
Maradt viszont pár kérdésem: Hogyhogy már volt ítélet Tibi ellen? Akkor ez már másodfok volt és Tibi szempontjából csak a bűnügyi költség kapcsán tett fellebbezése elbírálása volt kérdéses? Volt kirendelt védő?
A bíró volt, a gépírónéni, meg még egy idősebb fazon, de az amíg bent voltam nem szólt semmit. Hogy az ügyész volt, vagy kirendelt védő, azt nem tudom. Ilyen 5-6 évről beszélt a Tiborsz, amióta ez húzódik, és most akár le is zárulhatott volna, ha ott lett volna az a Klaics, vagy hogy hívják, akit nem találnak.
balek
(
x10)
May 18, 2022 14:54:49
x10)
Egy kicsit ki kacsintva az aktualitásból:
Vissza néztem pár púp videót, adat keresés miatt. Az tűnt fel, hogy a komment szekcióban olyan mértékű a cenzúra, mint kevés helyen!
A régebbi motorosokat kérdezném, ez korábban is ilyen mértékű volt, vagy a munka nélküliség hatás ?
(Az oké , hogy az "egyszerűbb kommentek" automatikusan törlődnek az algoritmus miatt.)
Gyagyás, ha olvasod, lehetnél egyszer az életedben hasznos, válaszolhatnál!
Te baszod az anyád ennyit a saját videóid alatt vagy van rá szopó embered ?
A pedofil Kiss Endre Farkas két dolgot nem tud elviselni:Vissza néztem pár púp videót, adat keresés miatt. Az tűnt fel, hogy a komment szekcióban olyan mértékű a cenzúra, mint kevés helyen!
A régebbi motorosokat kérdezném, ez korábban is ilyen mértékű volt, vagy a munka nélküliség hatás ?
(Az oké , hogy az "egyszerűbb kommentek" automatikusan törlődnek az algoritmus miatt.)
Gyagyás, ha olvasod, lehetnél egyszer az életedben hasznos, válaszolhatnál!
Te baszod az anyád ennyit a saját videóid alatt vagy van rá szopó embered ?
- Ha leírják róla az igazságot
- ha a leírt igazságot nem tudja eltüntetni
Nemfatyle
(
x7)
May 18, 2022 14:56:38
x7)
Azt fejtegette a gyökér az élőjében, hogy fel kellene engem jelenteni, mert biztos én rongáltam a mazdát, amit csak másnap videoztam le, hogy az legyen az alibim :D
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 14:57:12
x8)
Dicsőséglista :D
Anschluss
(
x4)
May 18, 2022 14:57:42
x4)
Anschlussde most miert akar feljelenteni? mert elmentel egy nyilvanos targyalasra, ahova a biro is beengedett?
vagy mert tul kozel mentel Tibihez es mivel tartoznak neki, ezert kb az ove, es senki nem mehet a kozelukbe?
Azt fejtegette a gyökér az élőjében, hogy fel kellene engem jelenteni, mert biztos én rongáltam a mazdát, amit csak másnap videoztam le, hogy az legyen az alibim :D
vagy mert tul kozel mentel Tibihez es mivel tartoznak neki, ezert kb az ove, es senki nem mehet a kozelukbe?
jelentsen szerintem is fel teged, megpedig nevvel! majd jol megbaszkodjak hamis vad miatt, ha jol emlekszem 3-5 ev kozott lehet erte kapni
trashfigyelő
May 18, 2022 14:57:47
A sümegi pálcikaember herbert épp arról beszél a lájvfszában, hogy pénzzel támogatja a recskást, mert mennyire jó, hogy nála mindig van valami tartalom. A két degenerált fasz úgy tűnik, kezd egymásra találni. Kívánja a mocsok a faszerdőt!
May 18, 2022 14:57:47
-
May 18, 2022 14:59:24
Bíró oldal felől nézve a jobb oldalon van mindig az ügyész, a bal oldalon az ügyvéd.Melyik oldalon volt az idősebb fazon?
May 18, 2022 14:59:24
Trollul Madár
(
x15)
May 18, 2022 15:00:09
x15)
Endre!
Azt mondtad teljeskörű amnesztia volt, erre meg kiderül, hogy az excel nem ürült ki.
Milyen egy kis hazug patkány vagy te!
Azt mondtad teljeskörű amnesztia volt, erre meg kiderül, hogy az excel nem ürült ki.
Milyen egy kis hazug patkány vagy te!
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 15:01:01
x8)
Bíró oldal felől nézve a jobb oldalon van mindig az ügyész, a bal oldalon az ügyvéd.
-
May 18, 2022 15:02:21
Akkor az ügyvéd lesz, mert a jobbkéz felől mindig az ügyész van May 18, 2022 15:02:21
Trollul Madár
(
x15)
May 18, 2022 15:07:53
x15)
Endre!
Beteg a Tibi!
youtu.be/6CVXlDbqiuE?t=122
Indulhat a mentőakció meg a loop!
Ennek a fele se tréfa!
Beteg a Tibi!
Ennek a fele se tréfa!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
May 18, 2022 15:07:55
x13)
Endre!
Ha már autózunk.
Az is a baj, hogy ha kimondod, hogy "KRESZ" akkor messziről hallatszik, hogy zsidó szó.
Ha már autózunk.
Az is a baj, hogy ha kimondod, hogy "KRESZ" akkor messziről hallatszik, hogy zsidó szó.
Endre értelmi és koordinációs képessége tökéletesen demonstrálva volt a Doom-os és PUGB-s liveokban, amelyek alatt egy agyvérzéses pávián pontosságával és készségével terelgette a az egeret. Teljesen szürreális, hogy mennyire balfasz MINDENHEZ a korcs.
Jogosítványa is akkor lesz, mint diplomája.
dilomalo
(
x1)
May 18, 2022 15:11:46
x1)
Endre!
Beteg a Tibi!
Ennek a fele se tréfa!
Beteg a Tibi!
Ennek a fele se tréfa!
meg mehet gyógyszerre a pénz, mert ugye ő küldi egyből
balek
(
x10)
May 18, 2022 15:13:27
x10)
Endre miért zaklatod szegény Tibit? Miért nem keresel egy magadhoz illő asszonyt?
Hozzád nem egy fiatal ukrán menekültcsibe illik.
De nem is egy brazil, többgyermekes, kövér béranya.
Még a szexnagyiknak sem kellesz.
Egy átoperált, hajléktalan hímnősnek se kellesz.
A te szinted egy hatvanéves, kövér, fogatlan ocsmány vénasszony (vagy öregember). Aki hajléktalan, igénytelen, hozzád hasonlóan büdös. Mondjuk egy vidéki zsákfalu utolsó putrijából valaki, akit még a cigányok sem vittek el csicskának.
Na ez a te szinted Endre, egy ilyen embert lenne lehetőséged meghódítani. Persze, amilyen gyagyás vagy, még ez sem fog soha sikerülni, ezért nem szól hozzád soha senki, ezért érkezel haza mindig a sötét, üres szobába, ezért sírod magad álomba részegen, magányosan, minden egyes nap.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Hozzád nem egy fiatal ukrán menekültcsibe illik.
De nem is egy brazil, többgyermekes, kövér béranya.
Még a szexnagyiknak sem kellesz.
Egy átoperált, hajléktalan hímnősnek se kellesz.
A te szinted egy hatvanéves, kövér, fogatlan ocsmány vénasszony (vagy öregember). Aki hajléktalan, igénytelen, hozzád hasonlóan büdös. Mondjuk egy vidéki zsákfalu utolsó putrijából valaki, akit még a cigányok sem vittek el csicskának.
Na ez a te szinted Endre, egy ilyen embert lenne lehetőséged meghódítani. Persze, amilyen gyagyás vagy, még ez sem fog soha sikerülni, ezért nem szól hozzád soha senki, ezért érkezel haza mindig a sötét, üres szobába, ezért sírod magad álomba részegen, magányosan, minden egyes nap.
balek
(
x10)
May 18, 2022 15:15:20
x10)
A linzi szobakonyhád nem kuckó, hanem egy kotorék, amit meg sem érdemelsz.
Az univerzum dolgozik, hamarosan jön a blaha.
Hahó
(
x136)
May 18, 2022 15:24:10
x136)
a sodi, konkrétan milyen eredményeket vársz Jonciii azonosításából? mivel semmilyen bűncselekményt nem követett el, így nem igazán értelek. vagy ugyanazt csinálod, mint gennyes kollégával anno? szerelmes a trolljába a sodi??
a sodi. mindegy.
a sodi. mindegy.
természetesen ennek a troll azonosításnak is ugyanaz lesz az eredménye: meg lesz büntetve a pimaszkodás miatt.
-
May 18, 2022 15:24:12
A sümegi pálcikaember herbert épp arról beszél a lájvfszában, hogy pénzzel támogatja a recskást, mert mennyire jó, hogy nála mindig van valami tartalom. A két degenerált fasz úgy tűnik, kezd egymásra találni. Kívánja a mocsok a faszerdőt!
Biztos tetszett neki a hétvégi strandos videó. Szeretne együtt fütyizni snecivel kisgyerekekre. A kurva anyját annak is. Menjen csak Linzbe, aztán a recskaodúba egy Scud rakéta.
May 18, 2022 15:24:12
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 15:27:42
x8)
Jólenne ösdzejönne valami kollabb, és Tibi megpartvisozná a sümegi nőverőt
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
May 18, 2022 15:28:20
x7)
Én még mindig azon nevetek, hogy egy levágott faszú férfival volt az első szexuális kapcsolata. Elképesztően ragaszkodik ezekhez az élményekhez, imádja minden részletét és elhiszi, hogy ő most a vatászpika. Annyira nonszensz az egész, hogy képes vagyok a semmiből felnevetni rajta. Ha másra nem is, de erre jó vagy te géntemető!
Sneci, egy másik dolog, hogy a sziszánál volt ám egy privát garázsvásár is! Áruba lett bocsájtva a tágító műfasz! Ez igazi ereklye neked, te perverz zsidó, mennyit adsz érte??
A jó portás csak baszik!
Sneci, egy másik dolog, hogy a sziszánál volt ám egy privát garázsvásár is! Áruba lett bocsájtva a tágító műfasz! Ez igazi ereklye neked, te perverz zsidó, mennyit adsz érte??
MaxPayne
(
x24)
May 18, 2022 15:28:37
x24)
És elötte egy komolyabb adag paprikaspray a veknibe, de az emberesebb fajtabol! Mar csak azert is, hogy megtudja, a szemuveg kurvara nem vedi meg, ha szajaba, orraba is megy. Raadasul amilyen marha, rogton bele is fogja önmaga dörzsölni a sajat szemebe.
Minden reggel ezzel abrandozva kelek.
ENDRE MELEG
May 18, 2022 15:32:37
Tehát foglaljuk össze az eddig történteket. Endre tavaly november-december környékén comingoutolt, ekkor vallotta be, hogy tetszik neki Tibor, a levágott farkú hibrid. Ekkoriban volt, hogy gyorsan valami áltudományos magyarázatot keresett a homokosságára (női agy) ami se orvosilag se a hivatalos tudomány àltal nem lett soha sem igazolva. Az egyébként racionális gondolkodó Sodi, kihasználta, hogy az interneten mindenre és mindennek ellenében is találsz valami kamu magyarázatot. (Igaz, hogy kb a lapos föld elmélet hihetőbb mint az LMBTQP propaganda amit ő talált a youtube-on, de ezt most hagyjuk) . Ezt követően beteljesestek homoszexuális vágyai és paráználkodott is a befordított farkincájú Tiborral. Itt már mindenkinek biztos lett. (Még a saját anyjának is) hogy Sodi meleg. De mit állított ő mindeközben? Hogy HETERÓ , KONZERVATÍV. És na itt jön a hatalmas pofon, ugyanis az autipajzs tényleg ennyire megvédi a valóságtól és a valós tényektől. Gyerekek ez az ember aki egy levágott farku férfibe szerelmes (ezek egyszerűen tények) és akinek talán saját gender zászlója is van (nem néztem utána) azt állítja magáról hogy HETERÓ és hogy KONZERVATÍV,... ENDRE!!!! Te ha ezt bárkinek a világon benyögöd, hogy női agya van a levágott farku férfi szerelmednek VIP kártyát kapsz a Pride-ra. Segíteni szeretnénk hiszen rajtad kívül mindenki látja, hogy szenvedsz. Nem mered beismerni magadnak hogy meleg vagy így soha nem fogsz tudni kiteljesedni. Olvaszd le az álomvilág autipajzsát és fejezd ezt be. Nekünk már nem kell a rizsa, egy férfi segge volt a biboldó orrodon. Engedd el és légy szabad.
Písz, béke, töltôgáz
Písz, béke, töltôgáz
May 18, 2022 15:32:37
Norina
(
x2)
May 18, 2022 15:37:20
x2)
Viktor azt írta, hogy 3- kor lesz live Mercivel.
Úgy látszik el lett sodikazva..
Úgy látszik el lett sodikazva..
Pietr
(
x2)
May 18, 2022 15:38:29
x2)
Sodi mikor vallod be, hogy meleg vagy?
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
rBali
(
x24)
May 18, 2022 15:44:38
x24)
Hihetetlen, tegnap is próbálkozott mindenkit megfenyegetni meg a meleg MC Isti szerű felszopójával keménykedni éjszaka, ma megint megpróbál pimaszkodni meg bekóstolni valakit. Nagyon nem tud magával mit kezdeni, mindenhonnan visszapattan :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 15:47:08
x68)
Egy balek szar bőgőmasina vagy Endre, kristálytisztán látja már Merci is! Neki FÉRFI kell, nem egy gyernőtt!
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
May 18, 2022 15:52:42
x15)
Endre!
Ha levágatnád a pitonszt akkor az MRI-d női lenne és újra heteró lennél.
Balázs Padre
(
x13)
May 18, 2022 15:53:48
x13)
Ha a bíró nem rendel el zárt tárgyalást a terem befogadó képességéig bárki igy jonci is bemehet.Személyazonosságát a bíró kérdezheti-de csak a bíró.Jonci nevű srácot nem lehet feljelenteni bűncselekmény hiányában.Cicamica valószínűleg most másodfokon volt mert a kiszabott bírság 230000 amit cicus nem fogadott el, tehát másodfok volt szerintem a mostani. Annak is az első tárgyalása mert a verekedő haver nem lett előállítva.
Púpszászi napelem
(
x13)
May 18, 2022 15:54:27
x13)
Ha a pöcsödet nemis, a torkodat elvághatnád
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Hahó
(
x136)
May 18, 2022 16:02:42
x136)
Hihetetlen, tegnap is próbálkozott mindenkit megfenyegetni meg a meleg MC Isti szerű felszopójával keménykedni éjszaka, ma megint megpróbál pimaszkodni meg bekóstolni valakit. Nagyon nem tud magával mit kezdeni, mindenhonnan visszapattan :D
ennek az az ellenszere, hogy egyrészt közlöd vele, hogy jó, tegye amivel fenyeget, csak el ne sodikázza, de vegye tudomásul, hogy ennek amit írt következménye lesz, és az ügyvéded már írja a feljelentést, és mivel ausztriából fenyegetőzik, ezért a linzi kapitányságra is menni fog egy feljelentés.
sörösterv
(
x4)
May 18, 2022 16:03:32
x4)
Ha a pöcsödet nemis, a torkodat elvághatnád
Majd később elvágja, most fontosabb volt neki egy régi Minda pert felraknia
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 16:03:34
x68)
Endre, hányszor kattintasz a Facebook pörgetése közben a megosztás gombra? Nagyon szomorúvá tesz, hogy neked már azt nem lehet???
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 16:03:53
x68)
Majd később elvágja, most fontosabb volt neki egy régi Minda pert felraknia
Végre fasza tartalom van, amit a nézők kértek!
max5enutálnak
(
x47)
May 18, 2022 16:04:58
x47)
Azt mondja tegnap... ő felvállalja.. a HANGJÁT :DDD A bátor igazságosztó! Ma is több elárvult pedofilt mentett meg társadalmi munkában!
Púpszászi napelem
(
x13)
May 18, 2022 16:05:23
x13)
A genyamamás haddmûvelet eszméletlen jó volt, 1-2 hét alatt a nagy arcból semmi sem lett és sírt discordon másoknak hogy bruhuhu, visszatrollkodott a hazai legnagyobb troll fórum :D
Jancsi a rookie
May 18, 2022 16:05:56
Az Istenbe.
A mai live-ben mondja,hogy fogalma nincs mi lesz vele, és a meloval sem, mivel KURVÁRA NINCS SZERZŐDÉS, és valszeg már régen felvették valaki mást a pozira. Hihetetlen
A mai live-ben mondja,hogy fogalma nincs mi lesz vele, és a meloval sem, mivel KURVÁRA NINCS SZERZŐDÉS, és valszeg már régen felvették valaki mást a pozira. Hihetetlen
May 18, 2022 16:05:56
sörösterv
(
x4)
May 18, 2022 16:06:06
x4)
Bezzeg a Merci tárgyalására nem mertél elmenni.
Na az tartalom lett volna!
Fhosta volna! :D
Hackwork
May 18, 2022 16:08:26
gyagyás! Nevezz meg egy nőt kérlek, aki FÉRFIKÉNT tekint rád!
May 18, 2022 16:08:26
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 16:08:43
x8)
Bezzeg a Merci tárgyalására nem mertél elmenni.
És még egy trollszot is levideózhatott volna :D
Púpszászi napelem
(
x13)
May 18, 2022 16:10:31
x13)
Júniustól szerintem itt semmiféle melócsá nem lesz, csak magány, depresszió és sör szopogatás
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 16:12:03
x68)
Legalább van időd drónjogsizni Endre!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
May 18, 2022 16:12:41
x136)
Az Istenbe.
időkódot! nszksz!
Felszopó
May 18, 2022 16:14:59
gyagyás! Nevezz meg egy nőt kérlek, aki FÉRFIKÉNT tekint rád!
Szejintem férfijas és fel lesznek jelentve meg szét lesz baszva mindenki. Vegyétek komolyan, vállalom a hangom ez a garancia
May 18, 2022 16:14:59
balek
(
x10)
May 18, 2022 16:15:15
x10)
A nem tudsz semmit férfiként nyújtani azt jelenti autinyelven, hogy bátortalanul stalkolod és zaklatod.
Tökösen kell, kevés lesz a heti négy új simkártya. Fel is kell keresned személyesen, hogy ne legyél a szemében tutyi-mutyi puha slag!
Tökösen kell, kevés lesz a heti négy új simkártya. Fel is kell keresned személyesen, hogy ne legyél a szemében tutyi-mutyi puha slag!
gobesug
(
x30)
May 18, 2022 16:15:32
x30)
és endre mi lesz az én elpicsázásommal? csak nem jön az a papír! :'DD
válaszoljál buzi!
válaszoljál buzi!
sörösterv
(
x4)
May 18, 2022 16:16:34
x4)
sodi nagyon ügyes abban hogy hogyan tartsa a telefont :D :DFűbizniszes is így bukott le :D
Norina
(
x2)
May 18, 2022 16:18:15
x2)
sodi nagyon ügyes abban hogy hogyan tartsa a telefont :D :D
Lemaradtam.
Basom_Assad
May 18, 2022 16:19:21
Recskás vedd már fel a telefont úgyis itt lurkolsz, találtam egy fasza eladó Mejszit ha már a másik nem jön össze.Még fialatabb is mint a szisza és szerintem kevesebbet is fogyaszt 100-n.
NEAAAHH
May 18, 2022 16:19:21
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 16:21:29
x8)
Recskás vedd már fel a telefont úgyis itt lurkolsz, találtam egy fasza eladó Mejszit ha már a másik nem jön össze.Még fialatabb is mint a szisza és szerintem kevesebbet is fogyaszt 100-n.
sörösterv
(
x4)
May 18, 2022 16:21:41
x4)
Lemaradtam.
https://forum.sodika.org/?pageNo=9351&highlight=950388#comment-950388 A fubizniszes felszopo lebukott ?
Bejlin
(
x8)
May 18, 2022 16:24:38
x8)
Mivel a gyagyást szemmel láthatóan nagyon irritálja ha Mercike bármilyen csekély interakcióba kerül trollokkal ezért megsúgom azoknak akik szeretnének egy kis aknamunkát végezni hogy Mercike bárkinek megnyílik privátban 2-3 kedves mondat + egy faszos kép után. Jó munkát! (Netről letöltött kép is megteszi)
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Hahó
(
x136)
May 18, 2022 16:25:42
x136)
Mivel a gyagyást szemmel láthatóan nagyon irritálja ha Mercike bármilyen csekély interakcióba kerül trollokkal ezért megsúgom azoknak akik szeretnének egy kis aknamunkát végezni hogy Mercike bárkinek megnyílik privátban 2-3 kedves mondat + egy faszos kép után. Jó munkát! (Netről letöltött kép is megteszi)
Norina
(
x2)
May 18, 2022 16:26:08
x2)
https://forum.sodika.org/?pageNo=9351&highlight=950388#comment-950388
Köszönöm.
Basom_Assad
May 18, 2022 16:26:13
tegnap mondta nekem csak olyan kocsit vesz amiben van faszpina mágnes May 18, 2022 16:26:13
Bejlin
(
x8)
May 18, 2022 16:27:14
x8)
Azt lehet megismeri. :D
Betöjt Laptop
(
x39)
May 18, 2022 16:27:26
x39)
Már párszor megtörtént!
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 16:29:24
x8)
tegnap mondta nekem csak olyan kocsit vesz amiben van faszpina mágnes
Basom_Assad
May 18, 2022 16:32:22
áh mint mx-5 tulaj felrakom a kérdést: hol tartod a mágnest? May 18, 2022 16:32:22
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 16:33:56
x8)
áh mint mx-5 tulaj felrakom a kérdést: hol tartod a mágnest?
Nem tudom, a daimlert kellene megkérdezni :D
Erkelyszimulator
(
x2)
May 18, 2022 16:36:04
x2)
Akkor az 230.000 × 1,25 = 287.500
seymour schwartz
(
x6)
May 18, 2022 16:36:14
x6)
Sodrák, nem látod mit teszel magaddal? Most azt akarod, hogy az ide látogató összes férfi elcsábítsa Mercit? Min 120 ember. Mert mi kell Mercinek? A férfi ne legyen autista, működjön a fasza és legyen minimális pénze, azaz némi aprója. Meddig akarsz még hozzá ragaszkodni? Trollbulit szeretnél, ahol Merci lesz a groupie? És persze, hogy épeszű, családdal, barátnővel rendelkező troll hozzá sem érne ehhez az akármihez, de éppen elegen vannak itt, hogy totálisan féltékennyé tegyenek téged a következő 100-200 évre. Ezt akarod?
Hahó
(
x136)
May 18, 2022 16:37:28
x136)
25 %-os hitelkártya kamattal.
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 16:38:29
x68)
Azt üzeni Merci, hogy ha hiszti nélkül végig tudsz vinni egy Mario játékot, akkor beenged a faszpinájába!
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal
(
x3)
May 18, 2022 16:42:18
x3)
Ha már rendszám alapján beazonosít, írja már meg legyen szíves mikor jár le a műszaki a kocsin, totál elfelejtettem, basszus. :((* ásít *
sodika
May 18, 2022 16:42:26
Tökösen kell, kevés lesz a heti négy új simkártya.
Egyébként tényleg tervezek elvonatozni Győrbe, hogy betankoljak magyar SIM-kártyákból, de csak arra az esetre, ha tényleg lesz felé bármi fontos közlendőm.
Addig semmi esetre sem.
May 18, 2022 16:42:26
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 16:43:41
x68)
Egyébként tényleg tervezek elvonatozni Győrbe, hogy betankoljak magyar SIM-kártyákból, de csak arra az esetre, ha tényleg lesz felé bármi fontos közlendőm..
A trolloknak elég egy sim, minket nem tilt le. Ez miért van?
Zaklató gyernőtt geci
sörösterv
(
x4)
May 18, 2022 16:44:14
x4)
Addig semmi esetre sem.
Te hülye, meddig akarod még zaklatni?Egyébként tényleg tervezek elvonatozni Győrbe, hogy betankoljak magyar SIM-kártyákból, de csak arra az esetre, ha tényleg lesz felé bármi fontos közlendőm.
Addig semmi esetre sem.
Inkább Dunába ugrós liveot indítsál!
gobesug
(
x30)
May 18, 2022 16:44:25
x30)
Basom_Assad
May 18, 2022 16:44:28
Addig semmi esetre sem.
Már alig várom hogy meghalja a síros gennyes hangod és azonnal tiltsa is a számod :D sokáig fog jutni a mondandód, ott marad a vekni fejedbe visszhangzani a többi loopal Egyébként tényleg tervezek elvonatozni Győrbe, hogy betankoljak magyar SIM-kártyákból, de csak arra az esetre, ha tényleg lesz felé bármi fontos közlendőm.
Addig semmi esetre sem.
May 18, 2022 16:44:28
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 16:44:54
x68)
Ezt azért küldjétek el Mercinek, hogy a mocsok geciláda megint zaklatási hullámot tervez új simekkel!
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal
(
x3)
May 18, 2022 16:45:28
x3)
Addig semmi esetre sem.
Addig semmi esetre sem.
On the road again. Fasza kis feljelentés lesz ebből is, Púp! Most már nem szabad kihátrálni, padlóig kell nyomni. Aki mer az nyer. SIM-kártyacsánál adategyeztetés kell, stb. Bonyolult dolgok ezek, nem menni. Csá
sodika
May 18, 2022 16:45:39
Az is fix szám, nem?
May 18, 2022 16:45:39
Nemfatyle
(
x7)
May 18, 2022 16:45:44
x7)
Addig semmi esetre sem.
Addig semmi esetre sem.
Minden számodat letiltotta? :D De szeret, ugye?
rBali
(
x24)
May 18, 2022 16:46:22
x24)
Egyébként tényleg tervezek elvonatozni Győrbe, hogy betankoljak magyar SIM-kártyákból
Egyébként tényleg tervezek elvonatozni Győrbe, hogy betankoljak magyar SIM-kártyákból
Igazi elmebeteg állat vagy. Az incel tömegmészárosok is így tolják, igaz te túl ostoba vagy egy ilyen akcióhoz.
sodika
May 18, 2022 16:46:41
Na mindegy, hogy most eszem ágában sincs felhívni.
Miért tenném, amíg nincs érdemi közlendőm, érted.
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
May 18, 2022 16:46:41
MegintKezded
(
x6)
May 18, 2022 16:46:57
x6)
Nem segítünk, hogy tudd zaklatni Endrus, nekünk felveszi a telefont. Neked nem. ENnyikeh :)
Na bumm.
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 16:47:01
x68)
Zaklató mocskos geci, remélem feljelent már végre!
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
x15)
Addig semmi esetre sem.
Addig semmi esetre sem.
Érdektelen közlendőid vannak csak. Merci ezt se szereti.
linziasztal
(
x3)
May 18, 2022 16:47:38
x3)
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Érdemi közlendő = Péküjjünkki.
sörösterv
(
x4)
May 18, 2022 16:48:02
x4)
Na csá
Soha többet nem írok ide
De azért kiutaznál győrbe sim kártyákat venni, hogy nem feltétlenül nem Mercit zaklassad. Miért tenném, amíg nincs érdemi közlendőm, érted.
Na csá
Soha többet nem írok ide
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 16:48:03
x68)
Aztán nem érti, hogy miért rettegnek tőle a tranyóék.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemfatyle
(
x7)
May 18, 2022 16:48:07
x7)
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Nem tudom, én meg szoktam kérdezni néha a szeretteimtől, hogy hogy vannak, mi a helyzet velük. A cica is biztos gyakran kérdezi tőled:))
sörösterv
(
x4)
May 18, 2022 16:48:32
x4)
Miért boldozol? Ideges vagy?
Trollul Madár
(
x15)
May 18, 2022 16:48:34
x15)
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Sose lesz a Cica a tiéd. Nem lehetsz a következő se az azutáni se az utolsó. Soha nem lesz már ilyen.
max5enutálnak
(
x47)
May 18, 2022 16:48:40
x47)
Addig semmi esetre sem.
Addig semmi esetre sem.
Te tényleg egy gyakorló elmebeteg vagy, akit egy erdő szélén kéne elásni, az se baj, ha kicsit még lélegzel.
Hahó
(
x136)
May 18, 2022 16:49:25
x136)
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Dehát az az érdemi közlendőd, hogy te vissza akarod szerezni őt anbak ellenére, hogy ő ezt nem akarja, és ebből a célból zaklatni fogod.
Mi ez ha nem érdemi?
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 16:49:41
x8)
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Ne felejts el szólni neki, hogy amikor legközelebb találkozok vele, hogy meghívjam őket egy kajára, küldjünk neked ölelkezős selfie-t :D Hogy meglegyen a “pofám” :D
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
May 18, 2022 16:50:01
x13)
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Boldozol, tehát minimum 5 sörnél járhatunk, de elképzelhető, hogy túl konzervatív vagyok a becslésemmel.
Ondófoltos linzi lakás
May 18, 2022 16:50:09
Össze kéne hozni őket, úgy is mind a 2 ratyee.
May 18, 2022 16:50:09
Horváth Charlie
May 18, 2022 16:51:04
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
Én akkor se hívlak ha darabokra hullok szét
Régóta megvan a gyógyszer ha valami ég
Sörike dupla röviddel
Két dózis egy helyen
Egy a magány miatt, igen
Egy hogy jó streamem legyen
May 18, 2022 16:51:04
Nemfatyle
(
x7)
May 18, 2022 16:51:32
x7)
Az is fix szám, nem?
Tehát a skype azért nem jó, mert azon nem tudod kellő mértékben zaklatni, mert csak egyszer kell tiltania? :DD
Ásó27
(
x68)
May 18, 2022 16:51:40
x68)
Sikerült már férfivá válnod púp? Nem bőgsz és ordítasz, ha egy kütyü nem úgy viselkedik, mint ahogy te elképzelted? A kuckódat lecserélted már egy élhető helyre?
Nem?
Akkor mit luppolsz a tranyóról?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem?
Akkor mit luppolsz a tranyóról?
Mazda
May 18, 2022 16:52:40
Szisza live várható ezért a gyagya ma extra sok sört tankolhatottt be a recskaólba. ebből megint nem lesz hajfestés, talán majd holnap.
May 18, 2022 16:52:40
linziasztal
(
x3)
May 18, 2022 16:54:47
x3)
Lesz egy fajtalankodós-visszaemlékezős kontet tolva, heh?
Mert ha emlékezteted Tibit élete hibájára, akkor tuti mekpocsát.
Mert ha emlékezteted Tibit élete hibájára, akkor tuti mekpocsát.
gobesug
(
x30)
May 18, 2022 16:57:22
x30)
Gyagyás, irány Budapest!
Veszel egy olcsóbb zakót, befested végre a hajad, JBL elő, közép hangerő - és mehet Cyndi Lauper - Time After Time!!!
Az ablak alatt halk énekkel várd szíved választottját, hátha gyertya gyullad az ablakban!!!
te rossz buzi
Veszel egy olcsóbb zakót, befested végre a hajad, JBL elő, közép hangerő - és mehet Cyndi Lauper - Time After Time!!!
Az ablak alatt halk énekkel várd szíved választottját, hátha gyertya gyullad az ablakban!!!
te rossz buzi
Örebro
(
x17)
May 18, 2022 16:57:34
x17)
alkoholista fasz, többen kerdezik, milyen erzes hånyås szagra ebredned?
Jonciii
(
x8)
May 18, 2022 16:58:08
x8)
Gyagyás, irány Budapest!
te rossz buzi
te rossz buzi
Mondjuk ez az terv az ablaknál bukik :D
Hahó
(
x136)
May 18, 2022 16:58:20
x136)
Jobb ha elengeded a faszpinást sneci. Vonulj be a pszichiátriára, vesd alá magad elektrosokk kezelésnek, és fél év múlva kijöhetsz kvázi gyógyultan. Ha nem ezt csinálod, évekig loopolni fogsz rajta.
SnecológusHallgató
(
x4)
May 18, 2022 16:58:46
x4)
Na sodika, továbbképződés után most tudtam leülni a lájfszodat visszanézni.
A Mazda Krónikák alkotóját megvádoltad azzal, hogy ő tette tönkre a Mazdát. Erre azért reagálnék egy-két gondolatot, mint TranySpotting videós.
Szeretném abba az ostoba fejedbe beleverni, ahogy egyébként ez a Boborján tanítványtól is előjött a TranySpotting videók alatt a kommentszekciókban a lenti gondolatot.
Az, hogy valaki videóz egy parkoló autót nem jelent semmit. Ezt bárki megteheti közterületen. Az már rágalmazás, ha valakit azzal vádoltok, hogy szándékosan rongál. Egyébként nyugodtan mondogass ilyeneket, Feljelentő Ferdinánd egy pont után közbelép, és lesz akkor még egy ügyed a sok egyéb mellé.
Egyébiránt ehelyett inkább foglalkozom a CCNA tanúsítvány megszerzésével (projekteseknek sem árt egyébként gyökér), mert annak több értelme van, mint a te loopolásaidnak. Apropó, tudod, mi az a CCNA? Ugye, hogy nem. Na loopolj még a Tibiről a sarokban, te szar!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
A Mazda Krónikák alkotóját megvádoltad azzal, hogy ő tette tönkre a Mazdát. Erre azért reagálnék egy-két gondolatot, mint TranySpotting videós.
Szeretném abba az ostoba fejedbe beleverni, ahogy egyébként ez a Boborján tanítványtól is előjött a TranySpotting videók alatt a kommentszekciókban a lenti gondolatot.
Az, hogy valaki videóz egy parkoló autót nem jelent semmit. Ezt bárki megteheti közterületen. Az már rágalmazás, ha valakit azzal vádoltok, hogy szándékosan rongál. Egyébként nyugodtan mondogass ilyeneket, Feljelentő Ferdinánd egy pont után közbelép, és lesz akkor még egy ügyed a sok egyéb mellé.
Egyébiránt ehelyett inkább foglalkozom a CCNA tanúsítvány megszerzésével (projekteseknek sem árt egyébként gyökér), mert annak több értelme van, mint a te loopolásaidnak. Apropó, tudod, mi az a CCNA? Ugye, hogy nem. Na loopolj még a Tibiről a sarokban, te szar!
111 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™