« 9567 9568 9569 9570 9571 9572 9573 9574 9575 9576 »
1733422 komment.

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) May 22, 2022 09:16:31
Válasz
(6)
BodiTesok
Ha tudnád hogy hogyan működnek a banki, állami rendszerek, ha tudnád hogy hogyan raknak össze egy-egy egészségügyi eszközt (Defibrillátor) akkor egész életedben egy kunyhóban élnél, messze minden technológiától és embertől. :)

Sajnos rengeteg az ilyen funkcionális analfabéta mint a SoDi.

Én nem tudok kb semmit az it szektorról, de annyi lejött, hogy ha sodi ennyi ideig megtud élni belőle mert mindig felveszi valaki a többkörös interjú után is és nem rúgják ki az első munka után az számomra azt jelenti, hogy ebbe a szakmában igen komoly gondok vannak.
Ez az ember a vitalakademiánál egy apróbb rèszfeladatot adott le 3 hónap alatt a saját bevallása szerint (és azt is csak nagy nehezen) és még így sem akarták kitenni.
Ez borzasztó.
Ez a korcs miben lenne használható mondjuk ott ahol te dolgozol?
Mert én nem tudok elképzelni semmit amit el tudna végezni rendesen.
Konkrétan egy biztonsági őr cég fèllábú, vak kutyája hasznosabb bármely cégnek mint ez a szobanövèny.
May 22, 2022 09:16:31

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) May 22, 2022 09:18:42
Válasz
(0)
Trash csoportos haver
Én nem tudok kb semmit az it szektorról, de annyi lejött, hogy ha sodi ennyi ideig megtud élni belőle mert mindig felveszi valaki a többkörös interjú után is és nem rúgják ki az első munka után az számomra azt jelenti, hogy ebbe a szakmában igen komoly gondok vannak.
Ez az ember a vitalakademiánál egy apróbb rèszfeladatot adott le 3 hónap alatt a saját bevallása szerint (és azt is csak nagy nehezen) és még így sem akarták kitenni.
Ez borzasztó.
Konkrétan egy biztonsági őr cég fèllábú, vak kutyája hasznosabb bármely cégnek mint ez a szobanövèny.

hiányszakma sajnos...munkáltatónak meg haladni kell, ha meg akar élni; így próbálkozik, hátha valakibe azért bele lehet verni valamit...(kibe mit...:o))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
May 22, 2022 09:18:42

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) May 22, 2022 09:20:21
Válasz
(2)
Sodi: "...nem róla beszélek....neki..." - Pádre: "...akkor én sem róla beszélek, hanem hozzá..."

kurvajó XXDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
May 22, 2022 09:20:21

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) May 22, 2022 09:24:41
Válasz
(1)
halászlé
hiányszakma sajnos...munkáltatónak meg haladni kell, ha meg akar élni; így próbálkozik, hátha valakibe azért bele lehet verni valamit...(kibe mit...:o))

Dehát ez az it szektor.
Amit ő eltud végezni arra nem igaz, hogy nem létezik egy program ami jobban megcsinálja.
Konkrétan csak google keresőzik.

3 hónap alatt 1 db részfeladat.
Erre adtak ki több mint 3 millió forintot.
Vicc.
May 22, 2022 09:24:41

Szerző: BodiTesok (Snecológus-pontszám: 3239x1) May 22, 2022 09:26:25
Válasz
(3)
Trash csoportos haver
Ez borzasztó.

Tudod hány olyan felsővezető van aki pont ugyanilyen szellemi szinten van mint ez a korcs? Nem véletlen ugrálnak cégről-cégre 1-2 évente, ahol mindig előadják hogy az előző helyen nem támogatták a vízióját / stratégiáját és azért kellett eljönnie. Aztán elkezd sikkasztani a bruttó 2-3mFt-os fizetése mellett mert hát úgy se veszik észre, meg amúgy is ez neki jár.

KKV-k szarul fizetnek, így képtelenek versenyezni a normális / nagy tech cégekkel és mivel IT-ra épülnek a rendszereik így muszáj valaki. Valószínűleg a legtöbb azthiszi, hogy sikerült egy félig autista hülyegyereket felvenni aprópénzért aki majd mindent is megcsinál. Aztán valószínűleg 1-2 hónap amíg rájönnek, hogy a Gyagyás nem autista, csak ostoba. Kirúgni meg senki nem szeret, ismerek olyan céget ahol azért vártak heteket a kirúgással mert kínai holdújév volt és szerencsétlenséget hoz ha akkor basszák ki. (pedig már hónapok óta tolták maguk előtt...)
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
May 22, 2022 09:26:25

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) May 22, 2022 09:32:47
Válasz
(6)
a nyelvi és szakmai tudása mellett ott az alkoholizmusa. amiatt fogják leginkább kirúgni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
May 22, 2022 09:32:47

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) May 22, 2022 09:33:47
Válasz
(0)
xray
a nyelvi és szakmai tudása mellett ott az alkoholizmusa. amiatt fogják leginkább kirúgni.

Meg a szaga es az autirohogesrohamai miatt.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
May 22, 2022 09:33:47

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) May 22, 2022 09:35:07
Válasz
(1)
BodiTesok
Kirúgni meg senki nem szeret, ismerek olyan céget ahol azért vártak heteket a kirúgással mert kínai holdújév volt és szerencsétlenséget hoz ha akkor basszák ki. (pedig már hónapok óta tolták maguk előtt...)

pontosan, meg kurvára félnek a perektől...inkább adnak lelépési pénzt + masnis ajnáló levelet, minthogy perre menjen a dolog, aztán vissza kelljen helyezni a munkavállalót az eredeti pozíciójába...
May 22, 2022 09:35:07

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) May 22, 2022 09:36:20
Válasz
(0)
MaxPayne
Meg a szaga es az autirohogesrohamai miatt.
nem nagyon lesz kedve röhögni.
May 22, 2022 09:36:20

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) May 22, 2022 09:36:26
Válasz
(2)
xray

hááát nemtom....a vitalnál se volt munkaképes állapotban, aztán mégis megtűrték...
May 22, 2022 09:36:26

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) May 22, 2022 09:41:52
Válasz
(1)
xray
nem nagyon lesz kedve röhögni.

Nem tunt meg fel, hogy nala nem kedv kerdese az eroltetett autirohoges? Egyik legellenszenvesebb tulajdonsaga! Alig varom, hogy valaki olyat sokkoljon vele, aki ezert reflexbol veknin tossza!
May 22, 2022 09:41:52

Szerző: Ondófoltos linzi lakás May 22, 2022 09:42:32
Válasz
(1)
halászlé
hááát nemtom....a vitalnál se volt munkaképes állapotban, aztán mégis megtűrték...

Onnan nem a lyudgaverések miatt baszták 24 órán belül a gayza melócsá-gate után?
May 22, 2022 09:42:32

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) May 22, 2022 09:50:55
Válasz
(16)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
May 22, 2022 09:50:55

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) May 22, 2022 09:52:36
Válasz
(11)
Én meg kérem a pedofil buzeránst hogy mondjon igazat a fizetéséről mindenféle autimatek nélkül.

Nszksz.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
May 22, 2022 09:52:36

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) May 22, 2022 09:53:04
Válasz
(4)
sörösterv
Én meg kérem a pedofil buzeránst hogy mondjon igazat a fizetéséről mindenféle autimatek nélkül.

Nszksz.
És a tartozásairól is mondjon igazat. Nszksz.
May 22, 2022 09:53:04

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) May 22, 2022 09:53:30
Válasz
(7)
sörösterv
Meglett a 4k, egyből potens lett a fatászpika.
Korcs, ha basztatod a mirrort szét lesz baszva a fejed.
Ezt megígérem neked és be szoktam tartani a szavam.
May 22, 2022 09:53:30

Szerző: sittessanyi (Snecológus-pontszám: 14864x7) May 22, 2022 09:54:33
Válasz
(5)
erről már többször is volt itt diskurzus.
a programozói világ sajnos ilyen alja. nemcsak sodihoz hasonló csaló, szakmailag alkalmatlan jumperekkel van teli, akik sorra járják a cégeket egyre nagyobb fizuért, hanem olyanokkal is tele vannak akik ugyan nem retardáltak de a munkapiaci helyzet miatt kb istennek hiszik magukat akik bármit megtehetnek, bármennyiért.

be kell látni hogy azzal h golda ebbe az irányba terelte a félig fogyatékos fiát, a leheteő legnagyobb szívessséget tette a korcsnak. ez az egyetlen munkakör ahol túlélhet hosszútávon egy fogyatékkal élő csaló gazember. a púposnak minden reggel kezet kéne csókolnia az anyjának kb.

minden olyan kijelentés, hogy na majd az mostani hely lesz az utolsó és utána irány a blaha az egyszerűen önámítás (sőt szerintem a hitelspirál sem fenegyeti komolyan az érdemtelenül magas fizuja miatt) és a trollok szent feladata hogy az élete végig űzzék és mindenhonnan kirúgassák a férget. ehhez most már vannak szuperfegyvereink: lásd a lyudkaverős videók. amint megvan a melócsá a szokásos szkript szerint ki tudjuk rugatni. talán még ide lehet venni a pedofilvideóit is, de azt még tesztelni kell.

+ reménykedhetünk, hogy talán ebben az utóbbi vonalban több is van, és lesz egy becsületes nyomozó aki végül kiveszi a forgalomból ezt a szexuális ragadozót.
May 22, 2022 09:54:33

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26251x13) May 22, 2022 09:58:42
Válasz
(1)
sörösterv

Remélem lesz tagos chat és még több néző jön a mirrora, úgyis csak a seggbekúrt mosónő fog ott rácsról loopolni
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
May 22, 2022 09:58:42

Szerző: GRoby May 22, 2022 09:58:49
Válasz
(12)
sörösterv

Írjatok a trollcsatorna neve mellé (official) szöveget
May 22, 2022 09:58:49

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) May 22, 2022 10:00:19
Válasz
(5)
Miért kellene átnevezni?

Lesz róla egy hajfestős lájfsz?
May 22, 2022 10:00:19

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) May 22, 2022 10:00:51
Válasz
(7)
A hitelspirál az komolyan fenyegeti, csak abban van egy olyan tényező, hogy abba tudja hagyni az eszetlen költekezést, és ezzel nehéz kalkulálni. De ha ugyanazt csinálja mint eddig, akkor az lesz amit párszor levezettem.

Nehéz pontosan előre jelezni a számokat, mert nyárra vártam 10-12 ezres kártya egyenleget, és már 15 ezernél tartottunk május közepén, de azért nagyságrendeket jól el tudok találni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
May 22, 2022 10:00:51

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) May 22, 2022 10:04:28
Válasz
(5)
KicsiNéző
Hát, vannak kételyeim.
Magyar IT multinál 10/6 ember a teamből rosszabbul beszélt ennél. Nagy csalódás a stream, szerintem ebből nem lesz azonnal kibaszás.

Bevallom rosszabbra számítottam tőle. Ezt még használható szintre fel tudná vergődni belátható időn belül ha nem lenne egy alkoholista fogyatékos retard. A meetingeken el fog vérezni vele. Nekem annak ellenére hogy itt élek szar az angolom mert soha nem tanultam, szakmából ragadt valami és azzal kijöttem. Viszont képes az agyam "átkapcsolni" pedig időssebb vagyok mint Endre és kifejezetten nem kerülöm a kommunikációt. Volt amikor direkt bedobtam magam a mélyvízbe és közönség előtt prezentációt tartottam valamiről amit csináltam.
Az én esetemben az angol kommunikáció kicsit blokkolt amikor így vegyesbe kell magyarokkal beszélgetni, szerintem ez bezavarhatott nála is a live alatt. Mindenesetre ha rendesen programozna akkor a bullshit meetingeket túl tudná élni makogással aztán a többit megoldaná translatorral meg még mással amit direkt nem írok le mert nem akarok segíteni a köcsögnek.
Viszont 100% hogy ha ő BÁRMILYEN vezető szerepet kell hogy játszon abban elvérzik ezzel. Soha sehol nem láttam ennyire pontatlanul beszélő vezetőt.
Angliában amúgy jellemző hiba hogy nagyon sokan akik kijönnek kifejezetten a magyarok társaságát keresik vagy magyar céghez mennek dolgozni (vannak magyar takarító cégek) és így a büdös életben nem tanulnak meg kommunikálni.
May 22, 2022 10:04:28

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) May 22, 2022 10:07:00
Válasz
(9)
En meg mindig "abban vagyok" hogy nincs semmifele becsi melo meg angolos team leader. Fogadnek ra hogy az AMS talat neki linz kornyeken valami rendszergazdai, allamilag tamogatott melot egy allami cegnel

Miert gondolom?

- a vitalakademie utani kereses is total felre ment. mar ott is adott hamis infokat, meg azt se tudtuk, hogy egyszer vagy ketszer rugtak ki. szerintem most tudatosan visz felre minket ezzel a musorral. az is benne van, hogy multkor Geza nelkul tenyleg nem derult volna ki, es most probal okosabb lenni

- pontosan tudja, hogy ez az utolso eselye. meg egy kirugas, plusz a kartyacsak es osszeomlik minden. es szerintem az AMSnel is van valami hatar hogy mennyi ideig lehet segelyen, meg elotte mennyit kell dolgozni, utana mar nemcsak hogy nem segitenek neki, de segely se jar (vagy sokkal kevesebb)

- a 66 ezer futyi szinten felrevezetes es arcoskodas, de inkabb Tibinek szol. menjen vissza hozza mert mar van penz, es tobbit megoldjak

- nincs es nem is lesz becsi lakas. egyreszt ket het alatt, de meg ket honap alatt is lehetetlen, foleg ot ismerve. legalabb 10 ezer eurot elvinne a koltozes, es pl ott van az is hogy a mostani tulajtol tuti nem kap ajanlast, azok utan ami musor ott ment meg amit majd kell utana helyreallitani, anelkul meg ha penze lenne se talalna olyan konnyen ausztriaban

Egy lehetosege van: szepen csendben elangolnazik az uj helyen. marad a recskaolban, addig alig eszik valamit mert mindene elmegy a torlesztore, 6 honap utan meg felvesz egy szemelyi hitelt. Ha ez nincs, akkor Blaha, mar a nyaron. Es meg a legoptimistabb szamitassal sem fer bele egy becsi koltozes, de meg egy ujabb honap munkanelkuliseg sem.

Ezert latjuk most a nagy angolozos meg egyeb musorokat. Majd az lesz, hogy beliveozik a melohelyrol munka utan vagy elott ugy, hogy ne lehessen felismerni. Azt fogja hazudni, hogy becsben hotelben vagy hostelben lakik es onnan nem lehet vagy nem akar liveozni. Esetleg ha linz kornyeki varos, akkor majd utkozben livozik es azt mondja becs mellett van videken.

Meg egyszer mondom: o most abban van, hogy a multkor is Geza miatt bukott csak le, es o milyen kis okos kohnspiralo volt hogy felre vezette aa trollokat. ez most a level 2. nem csak azert, mert asodi mindig hazug sodi, hanem mert ez az utolso eselye hogy ne a macskaolban verje el az anyja ha szamitozik este :) ja, es az is biztos hogy nem IT teruleten talalt munkat, hanem valami allami vagy onkormanyzati cegnel auti infos mordorlako lesz (ahhoz kellhettek a papirok is), igy nekunk meg kevesebb eselyunk van megtalalni.

szerintem a linzi kulonitmeny keszuljon egy beoltozos, kovetos james bondos turara, hogy kideruljon majd meg idoben az uj melocsa :)
anschluss
May 22, 2022 10:07:00

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) May 22, 2022 10:13:38
Válasz
(5)
Anschluss
En meg mindig "abban vagyok" hogy nincs semmifele becsi melo meg angolos team leader. Fogadnek ra hogy az AMS talat neki linz kornyeken valami rendszergazdai, allamilag tamogatott melot egy allami cegnel

...

Maximálisan egyetértek minden pontjával. Angliában amúgy most szedték le 3 hónapról 1 hónapra azt amíg a munkakereső a saját preferált területén kereshet melót, utána mennie kell oda ahova kiküldik (akár raktáros melóra) vagy nuku segély. Megy is a hiszti miatta a sok benefitesnél.

A 66k meg a többi vakítás egyértelműen az új tranyó visszakapási stratégia része, Jutkának is azért csöpögtet pénzt hogy tudatosítsa mejsziben a függőséget, erről szóltak a kütyü vásárlások is. A fogyatékos mindent ennek rendel alá ami nem baj mert orbitális bukta lesz.
Láthatólag most már az se érdekli ha buknak elfelé a hitelkártyák. Az lenne remek ha tényleg budapestre költözne mert akkor az osztrák kártyákat is ki lehetne lövetni azzal hogy az adós elhagyta az országot életvitelszerűen.
May 22, 2022 10:13:38

Szerző: Trollok harca (Snecológus-pontszám: 10203x5) May 22, 2022 10:19:58
Válasz
(0)
na hol van már az a angolul lakásfelszámolós lájvmaraton?
Miskolci alvósejt
May 22, 2022 10:19:58

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) May 22, 2022 10:20:12
Válasz
(0)
BodiTesok
Tudod hány olyan felsővezető van aki pont ugyanilyen szellemi szinten van mint ez a korcs?

(ennyit másolok be, mert hosszú a kommented)

Hát én nem tudom, de ennyire hiány szerintem nincs sehol, hogy a semmire fizessenek egy alkalmatlan embert hónapokig. Mert teljesítményt azt nem tud lerakni.
De én csak abból tudok kiindulni amit ismerek, amiben dolgozom és itt egy ilyen szobanövény alkalmasságú embert senki nem tűrne meg. Legkésőbb 1 hónap után (attól függően melyik részlegről beszélünk) mehetne oda ahonnan jött.
May 22, 2022 10:20:12

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) May 22, 2022 10:21:20
Válasz
(1)
Ondófoltos linzi lakás
Onnan nem a lyudgaverések miatt baszták 24 órán belül a gayza melócsá-gate után?

de igen, mivel a cég elhatárolódott ettől a viselkedéstől és tartalomtól...de éjjel-nappal vedeltek, full fáradtan, másnaposan ment dolgozni + Mejsziszát hajtotta...ez minden, csak nem munkaképes állapot...kizártnak tartom, hogy nem vették észre...gyanítom, még egy ideig tudta volna pörgetni a szegény LMBTQ üldözött kártyát, de egy idő utána csak veszteséges lett volna foglalkoztatása...
May 22, 2022 10:21:20

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) May 22, 2022 10:24:16
Válasz
(1)
halászlé
pontosan, meg kurvára félnek a perektől...inkább adnak lelépési pénzt + masnis ajnáló levelet, minthogy perre menjen a dolog, aztán vissza kelljen helyezni a munkavállalót az eredeti pozíciójába...

De milyen pert tudna megnyerni egy olyan munkavállaló aki azért rúgnak ki, mert mondjuk 3 hónap alatt 1 ticketet adott le?
Én nem tudom, de ebben a szakmában nincsenek határidők egy munkára?
Első linzi helyéről is repült mikor 3 hétig ült az első ticketen. Ott érdekes módon fel tudták mérni a képességeit hamar.
May 22, 2022 10:24:16

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) May 22, 2022 10:26:29
Válasz
(0)
Trash csoportos haver
De milyen pert tudna megnyerni egy olyan munkavállaló aki azért rúgnak ki, mert mondjuk 3 hónap alatt 1 ticketet adott le?
Én nem tudom, de ebben a szakmában nincsenek határidők egy munkára?
Első linzi helyéről is repült mikor 3 hétig ült az első ticketen. Ott érdekes módon fel tudták mérni a képességeit hamar.

kinti viszonyokat ismerem; itthon a munkáltatónak kb. esélye sincs próbaidő után; ha meg perre megy a mvállaló és nyer, akkor pl. eus támogatásokat is vissza kell fizetni...
May 22, 2022 10:26:29

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) May 22, 2022 10:27:27
Válasz
(0)
* nem ismerem, bocs
May 22, 2022 10:27:27

Szerző: ratyisodi May 22, 2022 10:30:39
Válasz
(6)
May 22, 2022 10:30:39

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) May 22, 2022 10:41:40
Válasz
(10)
Sneci mit szólsz ahhoz, hogy viktornak nem kell judgának pénzt küldenie, hogy átadjon a tranyónak egy rövid üzenetet, hanem odamegy és beszél, jól elnevetgél a sziszával?

Viktor megint egy gyönyörű találatot vitt be neked, te frusztrált szar.:)
May 22, 2022 10:41:40

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) May 22, 2022 10:43:24
Válasz
(2)
Hahó
Sneci mit szólsz ahhoz, hogy viktornak nem kell judgának pénzt küldenie, hogy átadjon a tranyónak egy rövid üzenetet, hanem odamegy és beszél, jól elnevetgél a sziszával?

Viktor megint egy gyönyörű találatot vitt be neked, te frusztrált szar.:)

úgyis a Viktorszt fogja jövő héten utánozni; tranyókeresős lájf lesz...kisebb összegeti is fel mernék rá tenni...
May 22, 2022 10:43:24

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) May 22, 2022 10:46:02
Válasz
(0)
halászlé
úgyis a Viktorszt fogja jövő héten utánozni; tranyókeresős lájf lesz...kisebb összegeti is fel mernék rá tenni...

Abból inkább pedofilverős lájv lesz. Főleg ha ilyen sötétebb bokros területre fog betévedni, ott egyszer csak ki fog nyúlni egy troll kéz a sötétből, és snecit öszze fogják verni.
May 22, 2022 10:46:02

Szerző: Pitonverő (Snecológus-pontszám: 5324x2) May 22, 2022 10:46:41
Válasz
(12)
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
May 22, 2022 10:46:41

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) May 22, 2022 10:49:04
Válasz
(1)
halászlé
Ezzel csak egy a gond: a fifi gyáva mint a szar.
Nem mer ő egyedül flangálni Merga után a szülőhazájában, melyet megtagadott és elhagyott.
May 22, 2022 10:49:04

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) May 22, 2022 10:49:25
Válasz
(0)
[quote=Hahó]Abból inkább pedofilverős lájv lesz. Főleg ha ilyen sötétebb bokros területre fog betévedni, ott egyszer csak ki fog nyúlni egy troll kéz a sötétből, és snecit öszze fogják verni.[/quote

úgy legyen!
May 22, 2022 10:49:25

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) May 22, 2022 10:50:22
Válasz
(0)
Sanyibacsi
Ezzel csak egy a gond: a fifi gyáva mint a szar.
Nem mer ő egyedül flangálni Merga után a szülőhazájában, melyet megtagadott és elhagyott.

meg fog indulni...nagyon féltékeny, rá van pörögve rendesen...lehet júni 1-el tér majd haza, csak itt előadja, hogy melócsá lesz...
May 22, 2022 10:50:22

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 22, 2022 10:55:17
Válasz
(3)
Annyira nyomasztó lehet minden nap arra ébredni, hogy te vagy Kiss Endre Farkas SoDI. Őszintén mondom, hogy én nem bírnám elhordozni ezt a terhet.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
May 22, 2022 10:55:17

Szerző: tibi2435645 (Snecológus-pontszám: 4999x2) May 22, 2022 10:58:32
Válasz
(11)
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
May 22, 2022 10:58:32

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) May 22, 2022 10:59:44
Válasz
(3)
halászlé
kinti viszonyokat ismerem; itthon a munkáltatónak kb. esélye sincs próbaidő után; ha meg perre megy a mvállaló és nyer, akkor pl. eus támogatásokat is vissza kell fizetni...

Sodi képességeit felmérni próbaidő se kell.
Ezért kell neki 100 helyre elküldeni a cv-t. Legtöbb hely felismeri a barmot.

Magunk közt szólva azért aki fluent angol és németer ír a cv-be majd mindkét nyelven csak makog, azt én egyből elzavarnám. Többi dolog nem is érdekelne.
Részvétem azoknak akik a kollégái lesznek és arra számítanak, hogy értékes kollégát vadásztak nekik...
May 22, 2022 10:59:44

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) May 22, 2022 11:02:36
Válasz
(6)
Sneci, a másik sodi felszólított, hogy változtasd meg a csatornád nevét 24 órán belül, mert a tiéd egy troll csatorna.
May 22, 2022 11:02:36

Szerző: - May 22, 2022 11:07:18
Válasz
(0)
Nemzet Krónikása
Amúgy ha nem trollkodok: az akcentusával egy normális nyelvtanárral lehetne valamit kezdeni, de a nyelvtani hibákat kijavítani nála az elég nagy munka lenne. Full egyszerű, A1-es szavakat összekever (yesterday - tomorrow), present simple / present continous összekeverése..

"present continous" és te edukálsz?
May 22, 2022 11:07:18

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) May 22, 2022 11:08:39
Válasz
(23)
Asszem akkor egyértelmű, hogy melyiket kell átnevezni:

May 22, 2022 11:08:39

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) May 22, 2022 11:09:23
Válasz
(6)
Sodi: "felszerelkezem az önvédelmi boltból...imádkozom, hogy valaki belémkössön..." - remélem, nagyon megvernek te szarházi...
May 22, 2022 11:09:23

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) May 22, 2022 11:11:29
Válasz
(2)
recskás kobold mászkálós "angolszás"-ra készül.
Mirror ready?
May 22, 2022 11:11:29

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) May 22, 2022 11:13:22
Válasz
(6)
halászlé
Sodi: "felszerelkezem az önvédelmi boltból...imádkozom, hogy valaki belémkössön..." - remélem, nagyon megvernek te szarházi...

Egyik kezében az osmo a másikban a huawei, kíváncsi leszek hogyan fogja elővenni a viperát. Mire a hátizsákjához nyúlna már kapott gat lenyugtató pofont.
May 22, 2022 11:13:22

Szerző: Pitonsz Professzor (Snecológus-pontszám: 34946x17) May 22, 2022 11:13:35
Válasz
(2)
halászlé
én annak csak örülök ha elbasz majd 1000 eurot megint utana csatornapatkanykodik.Ha meg ne adj isten hasznalna ok nelkul akkor sulyos banoo penzek lesznek
Punszisza a lekjopp!
May 22, 2022 11:13:35

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) May 22, 2022 11:14:03
Válasz
(0)
Hahó
Egyik kezében az osmo a másikban a huawei, kíváncsi leszek hogyan fogja elővenni a viperát. Mire a hátizsákjához nyúlna már kapott gat lenyugtató pofont.

ja, ha lenne még egy keze a faszát is fogdozná....
May 22, 2022 11:14:03

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) May 22, 2022 11:14:25
Válasz
(2)
halászlé

Fifi max a loopolasaval tudna barkit is megijeszteni, de az pont hogy nem elkergeti az embert, hanem utesre keszteti.
anschluss
May 22, 2022 11:14:25

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) May 22, 2022 11:15:37
Válasz
(3)
halászlé

És itt hol a jogos önvédelem amiről mindig papol? Mármint hogy csak úgy lehet visszavágni mint amit kapott.
Gondolom viperázni akar egy tojás dobálás után...

Ez tényleg full hülye a joghoz már. Czenki mamának elég lenne köhintenie egyet és már menne a kártérítés.
May 22, 2022 11:15:37

Szerző: seymour schwartz (Snecológus-pontszám: 13439x6) May 22, 2022 11:15:39
Válasz
(0)
Namivan Zsodrák, holnap mész melócsába vagy csak kamuztál és továbbra is hajleszek stalkolása a "munkád"?
Ingatkanügyek
May 22, 2022 11:15:39

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) May 22, 2022 11:18:12
Válasz
(2)
Gyagyást ismét legyőzte a szetáp :D
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
May 22, 2022 11:18:12

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) May 22, 2022 11:19:37
Válasz
(6)
szerintem Viktorsz meg rBali szervezhetne Mercicanak egy kozonsegtalit. de komolyan, ugy hogy nincs lemondas, meg semmi. hanem ilyen osszeulos, iszogatos piknik valami forgalmas helyen, mondjuk a Margitszigeten.

na, oda tuti elmenne, amig meg nem dolgozik. nem birna ki. es abba lenne, hogy forgalmas hely, meg utkozben villamos, metro, mindenhol kamerak, jarokelok, ott ugyse bantjak.

bantani nem is lenne erdemes de pl fel lehetne kerdezni. meg Mercica elmondhatna a rajongoi meg a trollok elott face 2 face hogy hagyja beken. kapna utana az autipajzs rendesen.
anschluss
May 22, 2022 11:19:37

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) May 22, 2022 11:21:45
Válasz
(10)
Csak a szokásos tyeknikai próba(helyesírás lvl over 9000
May 22, 2022 11:21:45

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) May 22, 2022 11:21:46
Válasz
(3)
Anschluss
szerintem Viktorsz meg rBali szervezhetne Mercicanak egy kozonsegtalit. de komolyan, ugy hogy nincs lemondas, meg semmi. hanem ilyen osszeulos, iszogatos piknik valami forgalmas helyen, mondjuk a Margitszigeten.

na, oda tuti elmenne, amig meg nem dolgozik. nem birna ki. es abba lenne, hogy forgalmas hely, meg utkozben villamos, metro, mindenhol kamerak, jarokelok, ott ugyse bantjak.

bantani nem is lenne erdemes de pl fel lehetne kerdezni. meg Mercica elmondhatna a rajongoi meg a trollok elott face 2 face hogy hagyja beken. kapna utana az autipajzs rendesen.

Még munkába is behazudná, hogy csőtörés van, meg fogorvos
May 22, 2022 11:21:46

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 22, 2022 11:23:59
Válasz
(0)
Nem bír a teknyikával a millió fütyis szenyor :DDd

Az új keretrendszereket is ilyen shikerességgel tanulod be? Tobben kérdezik gyagya
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
May 22, 2022 11:23:59

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) May 22, 2022 11:24:22
Válasz
(2)
A balfasz azt hiszi hogy nincs élőben :D
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
May 22, 2022 11:24:22

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48202x24) May 22, 2022 11:24:40
Válasz
(2)
Anschluss

adom, tegnap mondta Viktorsz, hogy legyen gerillagrill és Mergának tetszett az ötlet ❤️❤️❤️
May 22, 2022 11:24:40

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42547x21) May 22, 2022 11:24:43
Válasz
(1)
Csak elő ne rántsa a pitonszt.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
May 22, 2022 11:24:43

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42547x21) May 22, 2022 11:25:08
Válasz
(0)
Fóka üvöltések
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
May 22, 2022 11:25:08

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) May 22, 2022 11:26:53
Válasz
(0)
Profilkep elado

[img src=https://i.imgur.com/gallery/Edr1Vpe]
May 22, 2022 11:26:53

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) May 22, 2022 11:27:19
Válasz
(0)
Jonciii
Anschlussszerintem Viktorsz meg rBali szervezhetne Mercicanak egy kozonsegtalit. de komolyan, ugy hogy nincs lemondas, meg semmi. hanem ilyen osszeulos, iszogatos piknik valami forgalmas helyen, mondjuk a Margitszigeten.

Még munkába is behazudná, hogy csőtörés van, meg fogorvos

vagy azt mondana hogy az atmuttetett baratnojenek a gumicsecsebol szivarog a szilikon es orvoshoz kell menni magyarorszagra :) kepes lenne meg erre is :)
anschluss
May 22, 2022 11:27:19

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) May 22, 2022 11:27:51
Válasz
(0)
Na jo faszom! Mobilrol akkor max itt a link:

imgur.com/gallery/Edr1Vpe
May 22, 2022 11:27:51

Szerző: Hackwork May 22, 2022 11:28:06
Válasz
(0)
És megint nem sikerült a live címét helyesen leírni!
Pátyi grammatika?
May 22, 2022 11:28:06

Szerző: Trollexcel May 22, 2022 11:29:07
Válasz
(2)
MaxPayne
Profilkep elado

Rutinos vén patkány lebuktál, ment a feljelentés
May 22, 2022 11:29:07

Szerző: SodiMirror May 22, 2022 11:31:29
Válasz
(1)
ON

trashvod.com/sodimirror

Ne támogasd a pedofilt, üsd a púpot ahol tudod!
May 22, 2022 11:31:29

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 22, 2022 11:33:41
Válasz
(2)
Kurva jó a minőség púpom. Millió fütyis szetáp
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
May 22, 2022 11:33:41

Szerző: öklendező szerelő (Snecológus-pontszám: 9440x4) May 22, 2022 11:35:28
Válasz
(3)
azta rohadt, micsoda műsor. minden porcikámban érzem a kínosságot, amikor angolul hetyerészik
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
May 22, 2022 11:35:28

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42547x21) May 22, 2022 11:35:47
Válasz
(0)
"didn't practiced it"

ah..
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
May 22, 2022 11:35:47

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 22, 2022 11:36:40
Válasz
(5)
Ez a németezős lájfszhoz lesz hasonló gyagya? Ott is kiderült hogy egy általános iskolás szókincsével rendelkezel, angolul egy óvodáséval?

Az "ájdontnó" megy az látom :DD
May 22, 2022 11:36:40

Szerző: miskolcigány (Snecológus-pontszám: 10353x5) May 22, 2022 11:37:37
Válasz
(5)
Endre, en tobbe-kevesbe kovetlek mar jo tiz eve, ez az elso alkalom hogy oszinten megkernelek valamire: felejtsd el az angolozos liveokat. Csinalj BARMI mast, loopolj 2006-rol, forgasd a zacskodat a nyelved alatt, barmi bazmeg, csak ezt ne.
A munka nem megoldás.
May 22, 2022 11:37:37

Szerző: Túlmelegedett S22 May 22, 2022 11:37:57
Válasz
(3)
exercisebook meglesz a mountain bike Ferike
May 22, 2022 11:37:57

Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12676x6) May 22, 2022 11:38:15
Válasz
(2)
Előre sajnálom a meetingen a kollégákat, akiknek ezt a makogást el kell majd viselniük a röhigcsélésekkel.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
May 22, 2022 11:38:15

Szerző: Napi 3 sör (Snecológus-pontszám: 2496x1) May 22, 2022 11:39:42
Válasz
(8)
ÁJ SZINK

Kiss Endre Farkas frauenmissbraucher, pädophiler, tierquäler, alkoholiker
May 22, 2022 11:39:42

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 22, 2022 11:40:23
Válasz
(0)
Fürdőkád, erkély nincs meg :DD
May 22, 2022 11:40:23

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 22, 2022 11:43:19
Válasz
(2)
"Different szinksz in the wohnung" :DD
May 22, 2022 11:43:19

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 22, 2022 11:45:06
Válasz
(1)

Csak a szokásos
May 22, 2022 11:45:06

Szerző: punk May 22, 2022 11:51:17
Válasz
(1)
bazdmeg fifi, ilyen gyorsan ritkan kap el a szekunder szegyenerzet! az egy dolog, hogy semmi szokincsed, latvanyosan probalod tukor forditani a magyar szoszerkezeteket angolra. meg az is ok, hogy nyelvtanhoz kozod sincs, de ez az 1 szo / masodperc makogas teljesen megol.

en nagyon sok coderrel dolgozok, akik nem anyanyelvi szinten beszelik az angolt. ha valaki a te angoloddal jelentkezne be egy reggeli standupra, paros labbal basznam ki ot is, de meg az interjuztatot is, aki erre rabolintott

May 22, 2022 11:51:17

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 22, 2022 11:53:17
Válasz
(1)
Tudja valaki amúgy hogy ennek mi értelme hogy a kb 50 szavas szókincsével próbál nyökögni? :DD ez a gyakorlás? :DD
May 22, 2022 11:53:17

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) May 22, 2022 11:54:56
Válasz
(0)
mi van az imgur-ral mostanában?
"Imgur is temporarily over capacity. Please try again later."}
May 22, 2022 11:54:56

Szerző: Szhivárványos Buzigurtni (Snecológus-pontszám: 4354x2) May 22, 2022 11:56:40
Válasz
(3)
xray

Biztos felvették programozónak a púpost.
kikmakukk!?
May 22, 2022 11:56:40

Szerző: öklendező szerelő (Snecológus-pontszám: 9440x4) May 22, 2022 11:57:53
Válasz
(1)
pedig az erkély nagyon fontos mérföldkő sneci életében
May 22, 2022 11:57:53

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 16003x8) May 22, 2022 11:59:22
Válasz
(2)
xray

Szerintem túlmelegedett!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
May 22, 2022 11:59:22

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 22, 2022 11:59:40
Válasz
(0)
Már megint a remote dolgozásról álmodozik, meg h Pestre költözne
May 22, 2022 11:59:40

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) May 22, 2022 12:01:31
Válasz
(1)
öklendező szerelő
pedig az erkély nagyon fontos mérföldkő sneci életében

Szerintem az erkély, egy lakáshoz tartozó "Blaha practice room" .

Azért kell neki!
May 22, 2022 12:01:31

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 22, 2022 12:02:44
Válasz
(1)
1 csatornát nem bírsz tartalommal megtölteni pupszi, nem hármat
May 22, 2022 12:02:44

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) May 22, 2022 12:02:58
Válasz
(3)
Mennyire reménykedik benne, hogy valaki hívta. Ő is érzi, hogy ez senkit nem érdekel így.
May 22, 2022 12:02:58

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) May 22, 2022 12:07:11
Válasz
(2)
"Déj have to knó jit"
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
May 22, 2022 12:07:11

Szerző: öklendező szerelő (Snecológus-pontszám: 9440x4) May 22, 2022 12:09:15
Válasz
(0)
alig várom az első "YOU SHIT!"-et
May 22, 2022 12:09:15

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) May 22, 2022 12:10:14
Válasz
(0)
öklendező szerelő
alig várom az első "YOU SHIT!"-et

You are a monster Endre !
May 22, 2022 12:10:14

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272081x136) May 22, 2022 12:12:27
Válasz
(6)
Az anyja nézi neki a bécsi lakásokat.
May 22, 2022 12:12:27

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) May 22, 2022 12:13:20
Válasz
(5)
Istenem, az anyja keres neki albérletet megint.
Gyagyás, hogy magyarázod az anyádnak, hogy 2 hónap alatt csak részegen fetrengtél, és képtelen voltál költözést szervezni/lakást találni?
May 22, 2022 12:13:20

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 22, 2022 12:13:57
Válasz
(4)
Accept vagy expect?

Sose fog kiderülni :DD
May 22, 2022 12:13:57

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 22, 2022 12:16:06
Válasz
(1)
Bedrum vit bedszáb for máj little tranyó cat
May 22, 2022 12:16:06

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) May 22, 2022 12:16:25
Válasz
(4)
Jááájjjj az új építésű lakópar..... fújjj... dea 32 nm-es szobakonyha a villamos mellett az nyami!
May 22, 2022 12:16:25

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) May 22, 2022 12:16:50
Válasz
(3)
Tudom mar honnan ismeros ez az angolozas!

Big rigs over the road racing - You’re winner
May 22, 2022 12:16:50

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 22, 2022 12:16:50
Válasz
(4)
40 percnyire talált lakást Golda a melócsától :D
May 22, 2022 12:16:50

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 22, 2022 12:18:15
Válasz
(1)
Nem néztem vissza a tegnapit, de ez az angol nekem hatalmas letdown. Sajnos jobban tud, mint vártam. Nagyjából ki fogja tudni fejezni magát. Max azt hiszik rá zavarban van, ha lenne mögötte szaktudás simán ki tudná hetyetyézni. Dehát egy kókler szharr.
May 22, 2022 12:18:15

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79673x39) May 22, 2022 12:18:24
Válasz
(2)
trolléga
40 percnyire talált lakást Golda a melócsától :D

És ő az ügyesebb kettőjük közül! A demens vénasszony :DD
May 22, 2022 12:18:24
« 9567 9568 9569 9570 9571 9572 9573 9574 9575 9576 »
1733422 komment.

104 látogató online.