helyi szaunák környéke
szutyok
Tömegközlekedés
Döneresek
Mcdonaldsok
Mediamarktok
Szaunák
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
akarommondani rém :D
mint a fosórém meg a szopófantom
Az úgyis jól áll neki
böri
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Annak a névtelen hősnek, jávorszarvas herékkel ékesített, Lenin jégtörőből kovácsolt vaskereszt érdemrend járna érte.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
És a fórum saját hallottjaként gondol majd rá :D
Hát én senkit nem tennék ki ilyen traumának :)
Amúgy kb. úgy képzelem, hogy a beülésnél elvonul a legtávolabbi, legsötétebb sarokba, összekuporodva zihál meg fulldoklik, közben a malac szemeivel hunyorog kinek a faszát tudja megbámulni.
Aztán mikor vége a felöntésnek kitotyog a szaunából, és összeesik az elsö nyugágyon. Aztán mikor újra vér kerül a gyenge képességü agyába, zuhanyzás nélkül becsörtet az öltözöbe, hogy a telefonját nyokodhassa zavarodottan és langymeleg dobozos sört locsolhasson a pinaszájba.
Miután újabb alkohol dózis került a rokkant púpos testébe, megjön a bátorság is. Ezért büszkén lengedezve a megnyúlt herélet sétálgat azokon a részeken is ahol a többi ember azért maga köré teker egy törülközöt.
Természetesen senki nem szól hozzá és ö sem szól senkihez. Nehéz is lenne mert a gusztustalan nagypapó testböl és a szellemi fogyatékos arcból mindenkinek elsöre lejön, hogy egy aberrált kukkolóval van dolguk. Valószínüleg fiatalabb nök be sem mennek a szaunába ha látják, hogy ö is oda készül.
Ha esetleg meglát egy olyan fütyit ami kedvére való elvonul az öltözö WC-be és ott rángatja az impotens szamár faszt fél órán keresztül.
Minél több sört önt magába annál gátlástalanabb lesz. Valószínü ezért is kell annyit váltogatnia a “törzshelyeket” és ezért is kellett annyit utazgatnia Berlinben is, mert egy idö után rászólnak a szauna alkalmazottak, hogy a viselkedése “nem megfelelö”.
Persze ez lepereg róla, hogy mindenki a szatírt látja benne, de mivel egy gyáva patkány ilyenkor pár hétig elmaradozik az adoty helyröl.
Született nő kell a feladatra, azokat észre se veszi a korcs :D
Ez kurva jó írás, de sajnos van egy tényszerű hiba benne. Saját maga is megmondta, hogy mindig a legmagasabb, legmelegebb helyet választja, ami annyira forró, hogy a felöntés után szinte rögtön ki kell szaladnia (az elcsúszás is így történt), mert nem bírja.
Miért mászik fel mégis mindig a kakasülőre? Aki ismeri szaunákat tudja: Hát mert onnan látszik a legjobban a fasza. Az egész helység bámulhatja a lógó pitont és a lihető gazdáját. Ez az ember nem (csak) kukkolni, hanem szatírkodni jár a szaunába. A traumatizált gyerekekért tuti pluszpontokat számol el magának.
Endre egy pedofil!
Szinte tökéletes !
Hát azért.... Szökőkutak, parkok, Dunapart ?
(óvoda, iskola)
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Elrontod a játékot, tudod hány hónapig tartott volna, mire rájön hogy Bécsben is a Duna folyik keresztül? :) Linzben majdnem egy év volt :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Persze, full alap :)
Amúgy én még most is azon röhögök, amikor besétált a Twitch streambe meztelenül.
Nyomorult fogyatékos Endre, mindig azt adta elö, hogy “okok a testem nem az igazi de hatalmas a fütykös”.
Én a faszmomológok alapján már fejben úgy képzeltem, hogy abból az összekaszabolt, púpos, izomsorvadásos bojler testböl, egy harmadik láb nö ki, hogy ennyire mutogatni kell a szaunákban.
Aztán kiderült, hogy nincs ott semmi harmadik láb, csak egy szürke összecsoffadt csirkenyak, egy 30 centire lelógó szottyadt zacskóval.
Erre volt Sodika annyira büszke végig … ezt képzelte ö a special skilljének :)
Nyomorult hülye, többedt impotens fasszal …
intézük tesa csak a bucsukűdés menyen aszt odamék az Ódival
Milyen néven van a csatornája?
Fülesmackó official
Nszksz
Cicabogár!
Írták, hogy levette. ;)
Már törölte amint SoDi hoz is eljutott a hír, mindketten lesznek Bécsben a hétvégén :)))
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Letörölte, én is láttam
Nem ps mert én is láttam. Csak szóltak neki, hogy sneci miatt inkább vegye le.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
nem vagyunk kollegak
Holnap
#50euro + kamatok
Gondolom az ingatlanos nem fogadta el a képzeletbeli másmilliós fütyi fizetést...
Pedig a gyagyás tuti bizonygatta , hogy ő mindig felfelé bukik !
Klembala géza lesz az. A felesége éva.
Endre!
Vered már a répát az OnlFans-on? :D
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
De az is lehet, hogy rendelt egy sajátot és bepálmarcizza RGL-t...
egy veget nem ero veszelyhelyzet az elete a gyagyasnak, szakerto a temaban :D
alapból fel volt mentve a katonai szolgálat alól, még amikor sorkatonaság volt. nyilván nem lett jobb azóta a helyzet, hiába a 2 kondibérlet
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
volt régebben néha, hogy megsajnáltam (de csak egy picit!). aztán mindig nyomott utána valami nagyképű dumát, hogy ő mindent jobban tud másoknál. az egyik ilyen eset az volt, amikor arról beszélt, hogy az egy hülye, aki szerint kemény munkával lehet elérni dolgokat és nem szabad hallgatni az illetőre, mert tévúton jár.
egy egész életet nem lehet örökölt vagyonok elkótyavetyélésére, hazudozásra, hetyetyézésre, hitelből finanszírozott dorbézolásra építeni. valóság vilmos be fog köszönni, csak egy kérdés van, mikor. biztos jókat somolyog magában a blahás szövegeken, viszont a csökkent képességeinek köszönhetően nem ismeri fel a végkifejlet törvényszerűségét.
azt hiszed megúszhatod a magadnak épített sz*rvár ráddőlését annyival, hogy itt van ez a furcsa űrlény, aki semmit nem ért a világból? tévedsz, endre, nagyon is tévedsz
Abból kiindulva, hogy azt gondolja mindenki más NPC; ő a főhős akivel nem történhet semmi baj.
Azt nem fogja fel, hogy minden idióta azt gondolja, hogy ő főhőse _bárminek_ is. Hogy ami történik velük az fontos, hogy van bármiféle jelentősége.
Ha ilyen tempóban folytatja pupszi az önpusztítást akkor a kedves mama simán túléli.
Megint túlzottan jóindulatú vagyok igaz gyagya?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Es ez még semmi! Azt hiszi a nyomorult, hogy nyaron majd vegig lesz meloja, meg ujra egyutt lesz a Mergaval!
Egyik sem lesz, de keptelen felfogni! :D
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nem már, hanem még.
Miffaan? Én ultrakeresztény superstraight vagyok!
Majd megintervenállak én benneteket a családotok véres torkával együtt. Ennek tudatában szórakozzatok A SoDI-val! Tudjátok; ping-pong.
na most képzeld a hetyetyét, ahogy előadhatta az ingatlanosnak az autimatekot, h hogy lesz majd neki másfélmillijó fütyis fizetés a jútubbal kiegészítve...valamiért nem csodálkozom, hogy megint csak kutyaólat sikerült bérelni...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
* ásít * ?
ès ahogy anézök trollok rájönnek, hogy fizetni kell a kommentelesért, rögtön átmennek a mirrorra. Ügyes vagy Gyagya. Remekül kitaláltad. Taps.
ki nem szarja le? lenne vér a faszodban már készülnél a bécsi szisza-, és trollvadászatra.....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
* ásít * piszony
Merci nyomorékjai mind velem maradnak így is majd és nyalják szépen a seggem! Rátok meg amúgy sincs semmi szükségem!
Van kettö felszopod, akik hasonloan hozzad, elmebetegek es seggbekurtak, plusz van meg 3-4 szexnagyid. Ezek fogjak pörgeni neked a csetet 5 perc/kommenttel.
Bar megertem, hogy teged mindig is fusztralt a chatfal a magamutogatasodban. Csak tudod a pro streamerek ezzel is epitik a közösségüket.
This is how it was for me. My dad’s unflexible withoutworker buddy Tibor neared me when I was kid about 5 year old. My dad always worked on his freelitters at work and never cared about I. He ended his university as tram engineer (tongue exam not available) and got lot of money from his freelitters. Tibor was kind and we could do catcuddles in the guest house. Then he died. Since than history is not kind to me.
You are jews.
I never again write to here.
So work, bye
Endre!
Mi értelme?
A tagokat úgy is leszarod, a hajfestésből meg nem lesz semmi.
Elárulom, hogy a MirrorTrollsz-okat se érdekli, hogy tagmódos vagy, attól még a mirror megy remek hangulatban a chatfalon.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
asodi szembe megy az árral, piszony. őt nem érdeklik holmi felszopók. kivéve ha 12 éves kisfiúk.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
imádom amúgy, hogy ahhoz képest soha többet nem fórumozik egyből ugrik a felszólításainkra :DD
Szerző:
gobesug
(
x30)
May 24, 2022 21:14:47
Válasz
(0)
x30)
Válasz
(0)
rövid call to action matricák, semmi hetyetye.
MaxPayne
(
x24)
May 24, 2022 21:14:55
x24)
Liveban mondta: megy dolgozni
Mikor szembesitettem vele, hogy eleteben nem dolgozott meg, csak angolnazott (lasd Julia fele codereviewkat), akkor azzal probalkozott, hogy ha ő nem dolgozott meg soha, hogyan tartotta eddig fent magat?
Most komolyan Sneci? Mennyi vagyont is basztal el (budai haz, kocsi, stb.), mire kulfoldre menekultel? Jelenleg mennyi minuszban is vagy osszesen a 3 orszagot nezve? 20-40millio kozott valahol? Te csak a hitelekbol, segelyekbol, munkavegzes cimen sunnyugott angolnazasokbol elsz. De most nagyon rabasztal!
Ajjajj Endre!
Mikor szembesitettem vele, hogy eleteben nem dolgozott meg, csak angolnazott (lasd Julia fele codereviewkat), akkor azzal probalkozott, hogy ha ő nem dolgozott meg soha, hogyan tartotta eddig fent magat?
Most komolyan Sneci? Mennyi vagyont is basztal el (budai haz, kocsi, stb.), mire kulfoldre menekultel? Jelenleg mennyi minuszban is vagy osszesen a 3 orszagot nezve? 20-40millio kozott valahol? Te csak a hitelekbol, segelyekbol, munkavegzes cimen sunnyugott angolnazasokbol elsz. De most nagyon rabasztal!
Ajjajj Endre!
Okjs Snecologus
(
x1)
May 24, 2022 21:15:45
x1)
500 plasztik sticker készül, jövő hét közepéig várom a hotspotokra a tippeket
helyi szaunák környéke
gobesug
(
x30)
May 24, 2022 21:16:50
x30)
bécsi mém leszel gyagyás, a metróról is leröhögnek és leköpködnek ;D
bolgár jeti
(
x30)
May 24, 2022 21:18:37
x30)
500 plasztik sticker készül, jövő hét közepéig várom a hotspotokra a tippeket
Tömegközlekedés
Döneresek
Mcdonaldsok
Mediamarktok
Szaunák
gobesug
(
x30)
May 24, 2022 21:19:54
x30)
bécsi mém leszel gyagyás, a metróról is leröhögnek és leköpködnek ;D
akarommondani rém :D
mint a fosórém meg a szopófantom
SyntaxError
(
x24)
May 24, 2022 21:23:21
x24)
Endre sem alkoholista, csak így kezeli, hogy 20+ milliós hitele van, nincs állása, nem ért semmihez, minden értelemben leépült, és még egy faszpinás hajléktalannak sem kell.
Stressznélküli nyugi van. Sörike nélkül nehezen lehetne elviselni. Azt hiszem ez értyhetyő.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Stressznélküli nyugi van. Sörike nélkül nehezen lehetne elviselni. Azt hiszem ez értyhetyő.
xray
(
x21)
May 24, 2022 21:25:53
x21)
gyagyás, milyen a csatornapatkány életmód? lassan álarcban kell majd közlekedned, hogy ne ismerjenek fel Bécsben.
Örülhettek
(
x1)
May 24, 2022 21:26:36
x1)
gyagyás, milyen a csatornapatkány életmód? lassan álarcban kell majd közlekedned, hogy ne ismerjenek fel Bécsben.
Az úgyis jól áll neki
xray
(
x21)
May 24, 2022 21:27:24
x21)
May 24, 2022 21:27:24
Az úgyis jól áll neki
szopóálarc. :) May 24, 2022 21:27:24
vladrl
(
x8)
May 24, 2022 21:27:38
x8)
valaki nem vállalja be a tudomány kedvéért, hogy bemegy egyszer a nudiszaunába és végig a gyagyást figyeli? xD csak hogy legyen végre egy pontos esettanulmány
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Trollul Madár
(
x15)
May 24, 2022 21:29:09
x15)
Endre!
Azt vágod, ha lesz trashbunyó akkor a bánópénzeket te fizeted balek?
Azt vágod, ha lesz trashbunyó akkor a bánópénzeket te fizeted balek?
SyntaxError
(
x24)
May 24, 2022 21:32:54
x24)
valaki nem vállalja be a tudomány kedvéért, hogy bemegy egyszer a nudiszaunába és végig a gyagyást figyeli? xD csak hogy legyen végre egy pontos esettanulmány
Annak a névtelen hősnek, jávorszarvas herékkel ékesített, Lenin jégtörőből kovácsolt vaskereszt érdemrend járna érte.
Jonciii
(
x8)
May 24, 2022 21:35:11
x8)
És a fórum saját hallottjaként gondol majd rá :D
D_Dezső
(
x29)
May 24, 2022 21:45:53
x29)
Amúgy kb. úgy képzelem, hogy a beülésnél elvonul a legtávolabbi, legsötétebb sarokba, összekuporodva zihál meg fulldoklik, közben a malac szemeivel hunyorog kinek a faszát tudja megbámulni.
Aztán mikor vége a felöntésnek kitotyog a szaunából, és összeesik az elsö nyugágyon. Aztán mikor újra vér kerül a gyenge képességü agyába, zuhanyzás nélkül becsörtet az öltözöbe, hogy a telefonját nyokodhassa zavarodottan és langymeleg dobozos sört locsolhasson a pinaszájba.
Miután újabb alkohol dózis került a rokkant púpos testébe, megjön a bátorság is. Ezért büszkén lengedezve a megnyúlt herélet sétálgat azokon a részeken is ahol a többi ember azért maga köré teker egy törülközöt.
Természetesen senki nem szól hozzá és ö sem szól senkihez. Nehéz is lenne mert a gusztustalan nagypapó testböl és a szellemi fogyatékos arcból mindenkinek elsöre lejön, hogy egy aberrált kukkolóval van dolguk. Valószínüleg fiatalabb nök be sem mennek a szaunába ha látják, hogy ö is oda készül.
Ha esetleg meglát egy olyan fütyit ami kedvére való elvonul az öltözö WC-be és ott rángatja az impotens szamár faszt fél órán keresztül.
Minél több sört önt magába annál gátlástalanabb lesz. Valószínü ezért is kell annyit váltogatnia a “törzshelyeket” és ezért is kellett annyit utazgatnia Berlinben is, mert egy idö után rászólnak a szauna alkalmazottak, hogy a viselkedése “nem megfelelö”.
Persze ez lepereg róla, hogy mindenki a szatírt látja benne, de mivel egy gyáva patkány ilyenkor pár hétig elmaradozik az adoty helyröl.
-
May 24, 2022 21:46:46
Született nő kell a feladatra, azokat észre se veszi a korcs :D
May 24, 2022 21:46:46
Szaunás troll
May 24, 2022 21:51:22
Amúgy kb. úgy képzelem, hogy a beülésnél elvonul a legtávolabbi, legsötétebb sarokba, összekuporodva zihál meg fulldoklik, közben a malac szemeivel hunyorog kinek a faszát tudja megbámulni
Amúgy kb. úgy képzelem, hogy a beülésnél elvonul a legtávolabbi, legsötétebb sarokba, összekuporodva zihál meg fulldoklik, közben a malac szemeivel hunyorog kinek a faszát tudja megbámulni
Ez kurva jó írás, de sajnos van egy tényszerű hiba benne. Saját maga is megmondta, hogy mindig a legmagasabb, legmelegebb helyet választja, ami annyira forró, hogy a felöntés után szinte rögtön ki kell szaladnia (az elcsúszás is így történt), mert nem bírja.
Miért mászik fel mégis mindig a kakasülőre? Aki ismeri szaunákat tudja: Hát mert onnan látszik a legjobban a fasza. Az egész helység bámulhatja a lógó pitont és a lihető gazdáját. Ez az ember nem (csak) kukkolni, hanem szatírkodni jár a szaunába. A traumatizált gyerekekért tuti pluszpontokat számol el magának.
May 24, 2022 21:51:22
Jonciii
(
x8)
May 24, 2022 21:52:02
x8)
Most nézem, “a faszom akar bécsbe menni”.
Szóval már rég le volt foglalva, és tudta, hogy jönnek a sziszáék
Szóval már rég le volt foglalva, és tudta, hogy jönnek a sziszáék
buniBanki
(
x2)
May 24, 2022 21:54:18
x2)
May 24, 2022 21:54:18
rövid call to action matricák, semmi hetyetye.
a Donauinselen, ahol kezdődik az FKK rész, szinte biztos, hogy azt nem fogja kihagyni a református szatír May 24, 2022 21:54:18
Betöjt Laptop
(
x39)
May 24, 2022 22:00:44
x39)
Tömegközlekedés
Döneresek
Mcdonaldsok
Mediamarktok
Szaunák
Döneresek
Mcdonaldsok
Mediamarktok
Szaunák
Szinte tökéletes !
(óvoda, iskola)
bolgár jeti
(
x30)
May 24, 2022 22:04:19
x30)
Szinte tökéletes !
(óvoda, iskola)
(óvoda, iskola)
Elrontod a játékot, tudod hány hónapig tartott volna, mire rájön hogy Bécsben is a Duna folyik keresztül? :) Linzben majdnem egy év volt :)
D_Dezső
(
x29)
May 24, 2022 22:07:57
x29)
Ez az ember nem (csak) kukkolni, hanem szatírkodni .
Persze, full alap :)
Amúgy én még most is azon röhögök, amikor besétált a Twitch streambe meztelenül.
Nyomorult fogyatékos Endre, mindig azt adta elö, hogy “okok a testem nem az igazi de hatalmas a fütykös”.
Én a faszmomológok alapján már fejben úgy képzeltem, hogy abból az összekaszabolt, púpos, izomsorvadásos bojler testböl, egy harmadik láb nö ki, hogy ennyire mutogatni kell a szaunákban.
Aztán kiderült, hogy nincs ott semmi harmadik láb, csak egy szürke összecsoffadt csirkenyak, egy 30 centire lelógó szottyadt zacskóval.
Erre volt Sodika annyira büszke végig … ezt képzelte ö a special skilljének :)
Nyomorult hülye, többedt impotens fasszal …
Betöjt Laptop
(
x39)
May 24, 2022 22:12:36
x39)
Bekne : Cenzúra nélküli LIVE !!!
"ajjajjj... úgy látom be kacsolódott egy troll..."
Chat lista :
dr csernobil
Id.Náczi László
FATEL
A Két Babar
Magyar Viktor
Elnök úr
Bassam assad
SoDI birodalma
Magyar Viktor
Nem egy troll :D csak trollok vannak :D
Chat lista :
dr csernobil
Id.Náczi László
FATEL
A Két Babar
Magyar Viktor
Elnök úr
Bassam assad
SoDI birodalma
Magyar Viktor
seymour schwartz
(
x6)
May 24, 2022 22:13:19
x6)
Ha Bécsbe költözik mi lesz a cuccokkal? Vagy fullzsír Géjza oda is átviszi neki?
Ingatkanügyek
Kovács Márk, CigóCEO
May 24, 2022 22:16:09
Ha Bécsbe költözik mi lesz a cuccokkal? Vagy fullzsír Géjza oda is átviszi neki?
intézük tesa csak a bucsukűdés menyen aszt odamék az Ódival
May 24, 2022 22:16:09
Jonciii
(
x8)
May 24, 2022 22:17:06
x8)
Bekne : Cenzúra nélküli LIVE !!!
Chat lista :
dr csernobil
Id.Náczi László
FATEL
A Két Babar
Magyar Viktor
Elnök úr
Bassam assad
SoDI birodalma
Magyar Viktor
Chat lista :
dr csernobil
Id.Náczi László
FATEL
A Két Babar
Magyar Viktor
Elnök úr
Bassam assad
SoDI birodalma
Magyar Viktor
Érdeklődő
(
x6)
May 24, 2022 22:18:15
x6)
Fülesmackó official
Betöjt Laptop
(
x39)
May 24, 2022 22:18:40
x39)
Trollok harca
(
x5)
May 24, 2022 22:19:01
x5)
hónapokba tellik újra működőképesre összeállitani a szetapot addig csupa ideglájvok
Miskolci alvósejt
Jonciii
(
x8)
May 24, 2022 22:19:52
x8)
www.youtube.com/watch?v=LgCU07gfgik
Ip csapda !
Ip csapda !
Nszksz
nyakaskálvinista
May 24, 2022 22:21:06
csak szeretném jelezni a kedves kollégáknak, hogy a pár oldallal korábban belinkelt kép, miszerint Merci a hétvégén megy Bécsbe vagy PS, vagy korábbi poszt, mert nincs kint a falán
May 24, 2022 22:21:06
Betöjt Laptop
(
x39)
May 24, 2022 22:23:21
x39)
csak szeretném jelezni a kedves kollégáknak, hogy a pár oldallal korábban belinkelt kép, miszerint Merci a hétvégén megy Bécsbe vagy PS, vagy korábbi poszt, mert nincs kint a falán
Cicabogár!
Írták, hogy levette. ;)
Sodronyka
(
x4)
May 24, 2022 22:23:52
x4)
Már törölte amint SoDi hoz is eljutott a hír, mindketten lesznek Bécsben a hétvégén :)))
Betelefonáló cigány
May 24, 2022 22:23:58
Letörölte, én is láttam
May 24, 2022 22:23:58
Hahó
(
x136)
May 24, 2022 22:24:47
x136)
Nem ps mert én is láttam. Csak szóltak neki, hogy sneci miatt inkább vegye le.
gobesug
(
x30)
May 24, 2022 22:27:02
x30)
nem vagyunk kollegak
gobesug
(
x30)
May 24, 2022 22:28:10
x30)
csak egy mozira vettunk jegyet
Sodronyka
(
x4)
May 24, 2022 22:33:25
x4)
Mit is mondott a gyagyás úszós lájf mikor is lesz??
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Jonciii
(
x8)
May 24, 2022 22:35:43
x8)
Mondjuk max a gyagyás életét tenném rá, de szerintem ha kint lesznek Bécsben a hétvégén, akkor a garázsvásár el lesz sodikázva
Twiccs Chat
(
x5)
x5)
Mit is mondott a gyagyás úszós lájf mikor is lesz??
Holnap
Hahó
(
x136)
May 24, 2022 22:39:15
x136)
Sneci a kuckóból egy kicsi lyukba költözik. Nagyon nevetek. A csóró szar, álmodozott a 2 szobáról, aztán ez lett belőle.
Sterintem a gardróbszekrényből van kialakítva a fürdőszoba.:)))
Betöjt Laptop
(
x39)
May 24, 2022 22:41:44
x39)
Sneci a kuckóból egy kicsi lyukba költözik. Nagyon nevetek. A csóró szar, álmodozott a 2 szobáról, aztán ez lett belőle.
Gondolom az ingatlanos nem fogadta el a képzeletbeli másmilliós fütyi fizetést...
Pedig a gyagyás tuti bizonygatta , hogy ő mindig felfelé bukik !
Endre
May 24, 2022 22:42:21
Olyan hülye vagy, mondtam, hogy ez csak kezdeti megoldás, onnan már könnyeb lesz helyileg keresgélni.
Nem figyelsz.
Zsidók vagytok.
Jövő héten
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem figyelsz.
Zsidók vagytok.
Jövő héten
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 24, 2022 22:42:21
Penzmento
(
x6)
May 24, 2022 22:46:52
x6)
Klembala György a bujtató
🕎Endigame🕎
Hahó
(
x136)
May 24, 2022 22:56:20
x136)
Klembala György a bujtató
Klembala géza lesz az. A felesége éva.
Jonciii
(
x8)
May 24, 2022 23:11:23
x8)
Gyagyás mikor lesz roomtour bécsben?
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
May 24, 2022 23:19:40
x1)
Ma se csináltál semmi értelmes kontentot sneci...
hogy lesz ebből youtube pénz???
Nyemééééétyeeem
Trollul Madár
(
x15)
May 24, 2022 23:22:46
x15)
Ma se csináltál semmi értelmes kontentot sneci...
Endre!
Vered már a répát az OnlFans-on? :D
Gender agenda
May 24, 2022 23:26:02
Golda átutalt 1630 eurót,amiből elbaszott 630-at, a maradék 1 rongyot, pedig befizette a banknak, mert azon a kártyán így már csak 2000 euró mínuszban van. És ezt úgy adja elő,hogy mekkora királyság. Na ezért csipem a sodit. Mindig tudok nevetni, a sok faszságon amit osszehord. Ne vágjátok haza. Ezek tényleg jó kontentek, a néma live-on régen nem nevettem annyit, mint azon. Tematikus Endre jobb egy fokkal, mint sodi ,de Endre sem semmi.
May 24, 2022 23:26:02
Maffiózó
(
x1)
May 24, 2022 23:26:55
x1)
Endre igaz a hír, hogy megint valami szobában fogsz nyomorogni?
Bécsi Ogre vagy azért nem lesz lakótársad...
RGL azért néha felmehet majd fürdeni?
Bécsi Ogre vagy azért nem lesz lakótársad...
RGL azért néha felmehet majd fürdeni?
Púpszászi napelem
(
x13)
May 24, 2022 23:27:43
x13)
Lehet kivette RGL-től a cigányhintót!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Maffiózó
(
x1)
May 24, 2022 23:35:30
x1)
Lehet kivette RGL-től a cigányhintót!
De az is lehet, hogy rendelt egy sajátot és bepálmarcizza RGL-t...
trashvod
(
x6)
May 24, 2022 23:38:14
x6)
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
gobesug
(
x30)
May 25, 2022 00:11:44
x30)
korcs! a texasi meszaros is ilyen transz szemelyisegzavaros volt mint a szerelmed a tibor.
remelem te is kapsz egy golyot a fejedbe egyszer, ennyi haszna legyen legalabb annak a szerencsetlen kaffkanak is.
remelem te is kapsz egy golyot a fejedbe egyszer, ennyi haszna legyen legalabb annak a szerencsetlen kaffkanak is.
Rémálom
May 25, 2022 00:20:53
Az alap törvény módosítása. Téma lenne. Ha lenne hozzá agya.
Rrrrrrrrrrrr
May 25, 2022 00:20:53
gobesug
(
x30)
May 25, 2022 00:29:15
x30)
Az alap törvény módosítása. Téma lenne. Ha lenne hozzá agya.
egy veget nem ero veszelyhelyzet az elete a gyagyasnak, szakerto a temaban :D
Rémálom
May 25, 2022 00:35:08
Nem sorozhato be.
1 mert bolond
2 meg külföldi lakcim
Rrrrrrrrrrrr
1 mert bolond
2 meg külföldi lakcim
May 25, 2022 00:35:08
vladrl
(
x8)
May 25, 2022 00:58:05
x8)
Nem sorozhato be.
1 mert bolond
2 meg külföldi lakcim
1 mert bolond
2 meg külföldi lakcim
alapból fel volt mentve a katonai szolgálat alól, még amikor sorkatonaság volt. nyilván nem lett jobb azóta a helyzet, hiába a 2 kondibérlet
xray
(
x21)
May 25, 2022 01:07:23
x21)
May 25, 2022 01:07:23
kripli volt akkor is. May 25, 2022 01:07:23
Rémálom
May 25, 2022 02:41:55
Durva, hogy kb az egész pediat kívülről tudom. Unalmas életem legszebb lapjai. Ha lenne is live kb olyan hányinger és udior fog el .. Itt el olvasom mi volt aztán ennyi. Ez a szituáció a Tranyoval is. Valahogy ezt a mély abberaciot nem képes be venni a gyomrom.
Nonszensz az egész.
Ember legyen a talpán..Van egy félig csöves aki a Sodi. Van egy aberralt aki azt sem tudja hihy ki vagy mi valójában és be szarik. Aztan van a béka aki pláne nem tud semmit. Jönnek a kisebb szarok mint Gejza meg Gammer és társai..
Az i a koldus mert ezeknél is rosszabb. Nem vagyok többet időt szánni arra hogy ezeket a szhhhharokat nezemmmmmm. Teee
Rrrrrrrrrrrr
Nonszensz az egész.
Ember legyen a talpán..Van egy félig csöves aki a Sodi. Van egy aberralt aki azt sem tudja hihy ki vagy mi valójában és be szarik. Aztan van a béka aki pláne nem tud semmit. Jönnek a kisebb szarok mint Gejza meg Gammer és társai..
Az i a koldus mert ezeknél is rosszabb. Nem vagyok többet időt szánni arra hogy ezeket a szhhhharokat nezemmmmmm. Teee
May 25, 2022 02:41:55
ascites
(
x57)
May 25, 2022 03:20:21
x57)
Anschluss, nincs kedved kiegészíteni a Golda ellen tett navos feljelentést azzal, hogy 24-én az öreglány elutalta a tökkelütött korcs fiának a youtubepénzeket (1630 eurót)?
trashvod.com/w/1ikyLURd79RAHgobsWLZdf?start=9m40s
trashvod.com/w/1ikyLURd79RAHgobsWLZdf?start=9m40s
technikai_proba
(
x1)
May 25, 2022 03:21:25
x1)
Liveban mondta: megy dolgozni
Ajjajj Endre!
Ajjajj Endre!
volt régebben néha, hogy megsajnáltam (de csak egy picit!). aztán mindig nyomott utána valami nagyképű dumát, hogy ő mindent jobban tud másoknál. az egyik ilyen eset az volt, amikor arról beszélt, hogy az egy hülye, aki szerint kemény munkával lehet elérni dolgokat és nem szabad hallgatni az illetőre, mert tévúton jár.
egy egész életet nem lehet örökölt vagyonok elkótyavetyélésére, hazudozásra, hetyetyézésre, hitelből finanszírozott dorbézolásra építeni. valóság vilmos be fog köszönni, csak egy kérdés van, mikor. biztos jókat somolyog magában a blahás szövegeken, viszont a csökkent képességeinek köszönhetően nem ismeri fel a végkifejlet törvényszerűségét.
azt hiszed megúszhatod a magadnak épített sz*rvár ráddőlését annyival, hogy itt van ez a furcsa űrlény, aki semmit nem ért a világból? tévedsz, endre, nagyon is tévedsz
a szemétdomb főhőse
May 25, 2022 04:15:42
biztos jókat somolyog magában a blahás szövegeken, viszont a csökkent képességeinek köszönhetően nem ismeri fel a végkifejlet törvényszerűségét.
Abból kiindulva, hogy azt gondolja mindenki más NPC; ő a főhős akivel nem történhet semmi baj.
Azt nem fogja fel, hogy minden idióta azt gondolja, hogy ő főhőse _bárminek_ is. Hogy ami történik velük az fontos, hogy van bármiféle jelentősége.
May 25, 2022 04:15:42
Main karakter
May 25, 2022 04:30:35
Megbasztam egy faszpinás npct
May 25, 2022 04:30:35
Hackwork
May 25, 2022 04:44:47
Egyet leszögezhetünk szvsz. Bécsben egyetlen nyugodt perce sem lesz a gyagyásnak! Pontosan tudja, hogy ott élnek Trollok, ezért sokkal könnyebben lekövethető és levadászható!
Izgalmas hetek jönnek.
Izgalmas hetek jönnek.
May 25, 2022 04:44:47
gyerünk kúrni!
May 25, 2022 05:19:13
Ha Bécsben leszünk elmegyünk majd Meidlingbe kúrni??
May 25, 2022 05:19:13
Recskáspedosodi
May 25, 2022 05:19:48
Nyomokban nőiességet tartalmaz Tibcedesz
May 25, 2022 05:19:48
4dd4m
May 25, 2022 05:35:23
Golda Antikrisztus egyszer elmegy, aztán nem lesz ki küldjön 1.630 eurókat. Lendít o/
May 25, 2022 05:35:23
-
May 25, 2022 07:31:31
Akkor hétvégén bécsi műsor várható. Mindíg is álmom volt, hogy a hofburg előtt lássam a pedofilt meg a faszpinást verekedni.
May 25, 2022 07:31:31
nabejj
(
x3)
May 25, 2022 07:33:44
x3)
Azért durva, hogy a pedofilon csak egyszer lesz normális öltöny, az is a temetésén lesz.
Remélem a hullamosóknak van valami bónusz, ha ilyen púpos torzszülött 23centis zacsiját kell mosni.
Aztán valami jó nagy kriptát előre vegyél meg magadnak púpos. Még a végén megmondja a cica, hogy kuckóba temettek:)
irodalmi szófordulatokkal beszél
Remélem a hullamosóknak van valami bónusz, ha ilyen púpos torzszülött 23centis zacsiját kell mosni.
Aztán valami jó nagy kriptát előre vegyél meg magadnak púpos. Még a végén megmondja a cica, hogy kuckóba temettek:)
trolléga
(
x30)
May 25, 2022 07:39:23
x30)
Golda Antikrisztus egyszer elmegy, aztán nem lesz ki küldjön 1.630 eurókat. Lendít o/
Ha ilyen tempóban folytatja pupszi az önpusztítást akkor a kedves mama simán túléli.
Megint túlzottan jóindulatú vagyok igaz gyagya?
nonsense
(
x1)
May 25, 2022 07:40:07
x1)
valami ilyesmire kéne neked is rájönni gyagyám
Trollul Madár
(
x15)
May 25, 2022 07:43:57
x15)
Endre!
Már az egyik Troll is azt mondja, hogy közel a vég:
telex.hu/kulfold/2022/05/24/soros-az-ukrajnai-haboru-a-harmadik-vilaghaboru-kezdete-lehet
Mikor indulsz meg rendet tenni?
Már az egyik Troll is azt mondja, hogy közel a vég:
telex.hu/kulfold/2022/05/24/soros-az-ukrajnai-haboru-a-harmadik-vilaghaboru-kezdete-lehet
Mikor indulsz meg rendet tenni?
Túlmelegedett S22
May 25, 2022 07:56:10
Sodi te mit gondolsz hogy a majviktor csak úgy ingyen vitt ki drága fánkokat meg drága pizzákat a Mejszinek?
A videókon is látszik hogy egyből nyirkos lesz a faszpina amikor rátekint a Mejszi a csed pizzafutárra, te pedig milliókat vertél el arra hogy a Mejszi le se szarjon és letiltson mindenhonnan.
A videókon is látszik hogy egyből nyirkos lesz a faszpina amikor rátekint a Mejszi a csed pizzafutárra, te pedig milliókat vertél el arra hogy a Mejszi le se szarjon és letiltson mindenhonnan.
May 25, 2022 07:56:10
nonsense
(
x1)
May 25, 2022 08:04:01
x1)
Elmúlt 8 óra, be vagy már baszva? Tudunk indulni?!
MaxPayne
(
x24)
May 25, 2022 08:06:33
x24)
Sodi te mit gondolsz hogy a majviktor csak úgy ingyen vitt ki drága fánkokat meg drága pizzákat a Mejszinek?
Es ez még semmi! Azt hiszi a nyomorult, hogy nyaron majd vegig lesz meloja, meg ujra egyutt lesz a Mergaval!
Egyik sem lesz, de keptelen felfogni! :D
Betöjt Laptop
(
x39)
May 25, 2022 08:07:30
x39)
Elmúlt 8 óra, be vagy már baszva? Tudunk indulni?!
Nem már, hanem még.
linzi fapóleon
(
x8)
May 25, 2022 08:14:10
x8)
Rólad írnak a Telexen zsidó!
JohnCramer
(
x1)
May 25, 2022 08:19:42
x1)
Törne szét a vekniden valaki egy baseball- ütőt Fifi
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Endre
May 25, 2022 08:28:01
Rólad írnak a Telexen zsidó!
Miffaan? Én ultrakeresztény superstraight vagyok!
May 25, 2022 08:28:01
MaxPayne
(
x24)
May 25, 2022 08:40:53
x24)
Fifi! Várod már a bécsi intervenciókat? Én már állo fasszal várom.
Endre
May 25, 2022 09:01:50
Fifi! Várod már a bécsi intervenciókat? Én már állo fasszal várom.
Majd megintervenállak én benneteket a családotok véres torkával együtt. Ennek tudatában szórakozzatok A SoDI-val! Tudjátok; ping-pong.
May 25, 2022 09:01:50
bolgár jeti
(
x30)
May 25, 2022 09:15:11
x30)
bolgár jeti
(
x30)
May 25, 2022 09:25:41
x30)
trolléga
(
x30)
May 25, 2022 09:26:42
x30)
Hányas lett a matek érettségid tyodika?

trolléga
(
x30)
May 25, 2022 09:29:59
x30)
Mi lesz így a birodalommal korcs? Nem lesz ebből havi 500 euró jutyub pénz, ha napi ilyen pár perceket lájvolsz, azt is lehetetlen időpontokban. Aztán most még melócsá sincs. Mi lesz ha beindul a csoportvezetői állás? Ennyit se fogsz streamelni? Porondra gyagya, ismertesd a műsortervet the szharr!
szerelmi ajánlat
May 25, 2022 09:33:07
Szia Endre!
János vagyok, hajléktalan. Úgy informáltak, hogy imádod a büdös férfiakat akik levágták a faszukat. Gondolom ez abból fakad, hogy így dominánsnak tudod érezni magad, kvázi legyőzöttként tudsz tekinteni férfi versenytársaidra és valami oknál fogva ez ébreszti benned a szexuális vágyakat.
Nem bírállak emiatt persze, mindenki máshogy van bekötve, meg nem is ez a lényeg. Nekem bár még megvan a péniszem de ha konfirmálod ezen információkat és odaköltözhetek hozzád, etetsz-itatsz akkor én levágom a sajátomat és amint behegedt, meggyógyult; töfködheted!
42 éves vagyok amúgy, volt délegyházi lakos.
Várom válaszod!
Ezer csók,
János
János vagyok, hajléktalan. Úgy informáltak, hogy imádod a büdös férfiakat akik levágták a faszukat. Gondolom ez abból fakad, hogy így dominánsnak tudod érezni magad, kvázi legyőzöttként tudsz tekinteni férfi versenytársaidra és valami oknál fogva ez ébreszti benned a szexuális vágyakat.
Nem bírállak emiatt persze, mindenki máshogy van bekötve, meg nem is ez a lényeg. Nekem bár még megvan a péniszem de ha konfirmálod ezen információkat és odaköltözhetek hozzád, etetsz-itatsz akkor én levágom a sajátomat és amint behegedt, meggyógyult; töfködheted!
42 éves vagyok amúgy, volt délegyházi lakos.
Várom válaszod!
Ezer csók,
János
May 25, 2022 09:33:07
halászlé
(
x24)
May 25, 2022 09:38:15
x24)
Mi lesz így a birodalommal korcs? Nem lesz ebből havi 500 euró jutyub pénz, ha napi ilyen pár perceket lájvolsz, azt is lehetetlen időpontokban. Aztán most még melócsá sincs. Mi lesz ha beindul a csoportvezetői állás? Ennyit se fogsz streamelni? Porondra gyagya, ismertesd a műsortervet the szharr!
na most képzeld a hetyetyét, ahogy előadhatta az ingatlanosnak az autimatekot, h hogy lesz majd neki másfélmillijó fütyis fizetés a jútubbal kiegészítve...valamiért nem csodálkozom, hogy megint csak kutyaólat sikerült bérelni...
sörösterv
(
x4)
May 25, 2022 09:39:44
x4)
Betöjt Laptop
(
x39)
May 25, 2022 09:40:19
x39)
* ásít * ?
MaxPayne
(
x24)
May 25, 2022 09:44:11
x24)
ès ahogy a
halászlé
(
x24)
May 25, 2022 09:44:31
x24)
ki nem szarja le? lenne vér a faszodban már készülnél a bécsi szisza-, és trollvadászatra.....
Ondófoltos linzi lakás
May 25, 2022 09:45:50
* ásít * ?
* ásít * piszony
May 25, 2022 09:45:50
Endre
May 25, 2022 09:46:33
ès ahogy a nézök trollok rájönnek, hogy fizetni kell a kommentelesért, rögtön átmennek a mirrorra. Ügyes vagy Gyagya. Remekül kitaláltad. Taps.
Merci nyomorékjai mind velem maradnak így is majd és nyalják szépen a seggem! Rátok meg amúgy sincs semmi szükségem!
May 25, 2022 09:46:33
JohnCramer
(
x1)
May 25, 2022 09:52:24
x1)
Fluor Tomival kellene összerakni téged Fifike. Sodium + Fluor, elegye egy homoszexuális páros, be is rakhatnának titeket a periódusos rendszerbe
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
MaxPayne
(
x24)
May 25, 2022 09:53:14
x24)
Van kettö felszopod, akik hasonloan hozzad, elmebetegek es seggbekurtak, plusz van meg 3-4 szexnagyid. Ezek fogjak pörgeni neked a csetet 5 perc/kommenttel.
Bar megertem, hogy teged mindig is fusztralt a chatfal a magamutogatasodban. Csak tudod a pro streamerek ezzel is epitik a közösségüket.
Son of Divine Israel
May 25, 2022 09:55:31
valami ilyesmire kéne neked is rájönni gyagyám
This is how it was for me. My dad’s unflexible withoutworker buddy Tibor neared me when I was kid about 5 year old. My dad always worked on his freelitters at work and never cared about I. He ended his university as tram engineer (tongue exam not available) and got lot of money from his freelitters. Tibor was kind and we could do catcuddles in the guest house. Then he died. Since than history is not kind to me.
You are jews.
I never again write to here.
So work, bye
May 25, 2022 09:55:31
Trollul Madár
(
x15)
May 25, 2022 09:55:41
x15)
Endre!
Mi értelme?
A tagokat úgy is leszarod, a hajfestésből meg nem lesz semmi.
Elárulom, hogy a MirrorTrollsz-okat se érdekli, hogy tagmódos vagy, attól még a mirror megy remek hangulatban a chatfalon.
trolléga
(
x30)
May 25, 2022 09:55:57
x30)
asodi szembe megy az árral, piszony. őt nem érdeklik holmi felszopók. kivéve ha 12 éves kisfiúk.
trolléga
(
x30)
May 25, 2022 09:57:19
x30)
https://img.sodika.dk/imgur.com/XZ6dt8X.jpg
imádom amúgy, hogy ahhoz képest soha többet nem fórumozik egyből ugrik a felszólításainkra :DD
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™