Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mehet az infó Gézának, hogy a korcs bűnöző fehércigánynak nevezte a fórumán. Mit ír az excel, mennyibe fog neked kerülni ez a komment gyagyás?:DD
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Aztán te mitől vagy ember? Attól, hogy fehér a bőröd?! Hú mekkora ember vagy, baszki!
Addig ütném az ilyen megnyilvánulásaid miatt az osotba, semmirekellő fejedet ameddig lélegzel.
Nszksz hogy valaki összefoglalta. Nyilván egy utolsó féreg a kammer is, de tényleg etette-itatta, szállásolta snecit. Amiért ez a hála.
Na ezért nincsenek barátaid korcs.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Létezik olyan etnikum ezen a bolygón ami még nem húzta le?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Reméljük a gettós kuckó jön neki össze és ugyanígy részegen, üvöltve fogja közölni majd a világgal, hogy mit rejt a szíve.
Három évtizedes gyűlöletet amit az elhagyott 5 éves endike 35 éven keresztül táplált minden és mindenki ellen.
Elfajzott, bömbölő korcs. A kurva anyád rendesen elintézte az életed azzal, hogy lepasszolt öreganyádhoz szó mi szó.
Zsidó, cigány*, buzi,
Mindhárom a Sodi.
*fehércigány
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
női neműre? jó hagyjál már, na, tiltalak, szevasz
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Merci felissza a maradék vért. Szerintem tetszene neki, ha a párbaj szabályai szerint a két lovagja eldöntené, hogy kié is legyen a faszpina.
Ötözz, lovagom, nyergelünk.
Ajjaj, Endre!
Tibi az új Andi, fasz az új pina
miért pont bollywood? miért nem inkább tressvúd?
Még az ő általa utált trolloknak is beolvassa a kommentjét, akik még nem is fizetnek érte! :D
Ez jár 600 forintért. Hogy még le se szarja a csatornatagjait a sneci. Piszony!
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Hasszázé' megéri.
Az is meglepő volt, (ja nem), mikor véletlenül lelőtték az előző csatiját a tagokat kárpótlásáról még hallani sem akart a görbült picsaszáj mellett.
Ajjaj, Endre!
150 000 ! Hahó !
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Elmondja, hogy kéztörlővel vakarta le magáról a meleg főbérlő érintését, miután kezet fogtak,
Lehet ezért fürdik 1 órákat naponta, hogy lemossa a saját buzi érintéseit.
Meg ezért baszott vízben a tibivel.
Az úgy már okès
Leszámolás Gammerral.
Az a Lego busz előtt, vagy után van?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Broni atya, ennek kapcsán mi a véleménye, ha szenteltvízben baszik meg egy férfit egy hívő férfi, akkor már nem kell gyónnia?
ide inkább a pucér endre kéne
pont ezt akartam irni en is ,csak nezem a meccset kozben es elfelejtettem :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
most kéne belájvoznia endrének, szereti, ha épp valami nagy esemény van.
gayza tuti fülest kapott, hogy a kevinke jövőjét is tegye fel a 8,5 feletti szögletszámra! ha nem jön be a biztos tipp, akkor endre kártyáját terheli majd a sportfogadás.
Flanel ing at it’s best
🕎Endigame🕎
Ha nem jön be, akkor mehet a "Mivan Tyodika, kár lenne ha kikerülne ami nálam van..."
Csing-csing. Jópár júró mehet Géjzához.
Vasárnap lesz töröltetve, hahó! De csak ha a csatorna tulajdonosa megadja tyodinak a
-nevét
-címét
-munkahelyét
-nemi, faji, etnikai hovatartozásást
-cipőméretét
-faszának hosszát, körméretét
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
És ez az ember bemegy egy céghez állásinterjúra és felveszik.
Hihetetlen.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Az ott az én kezem.
90 éves dédim rág így fogak nélkül, csak szebben.
egyre jobban hasonlít a vén pedofil kaufmannra
Szeretem ezek a buzifényeseket, illik a homokoshoz. Melyik fideóból van? Nszksz
Nem látom a problémát, hajrá géjza!!!
irodalmi szófordulatokkal beszél
tipikus példája az undorító evésének, szerintem egy egész életében éhező észak-koreai kultúráltabban enne meg egy dönert, mint ez az állat
tátott szájjal rágcsál, dobálja a falatot ide-oda és beszél közben. egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ezt büszkén közvetíti
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Tekintve, hogy már csak elől vannak fogai, így nem csoda, hogy csak így tud enni.
Azt hiszem ez értyhetyő.
Talán Géza esik neki a vekninek komolyabban ha úgy érzi, hogy már nem tudja tovább zsarolni.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
az a baj,hogy nem tud olyan torteni aminek a hatasara ez az aljas fereg megvaltozna
Viszont ha az anyja segítségét kérte akkor azért valahol mégiscsak tisztában van vele, hogy nem normális.
Vagy tényleg az 5 éves endikének hiszi magát és úgy gondolja az teljesen természetes, hogy anya köti be a cipőfűzőt.
És amikor a linzi lakást kereste neki akkor épp mitől félt?!
Szerintem inkább tisztában van vele, hogy autista és nem ért bizonyos koncepciókat ezért nem tudna magának lakást keresni.
A szerződések aláírásához is vihetné magával Goldát btw, mert megint valami 5 éves szerződést íratnak majd vele alá xD
Illetve nem, azt már nem. Ezt a sablont elraktározta a memóriába, ezzel már nem verik át csak ne legyen semmi sablonoktól való eltérés és akkor nem lesz gond.
Ma se eszünk. Vagy ad megint kölcsön a pedofil bácsi?
Utóbbi. Bármilyen okból érzelmileg felfokozott állapotba kerül, azonnal visszasüllyed 3-5 éves gyerekkorba.
Az eddig visszafizetett pénzeket most kölcsönbe visszakapja. De csak azért, hogy biztosítva legyen a folyamatos fizetési képesség. autilogika LUL
"- Jaj, drága bank ne vidd el a házam! Ez nem is ér annyit mint amivel tartozom! Ha elviszed nem fogok tudni fizetni, most amúgy is meg vagyok szorulva!
- Oh, jaj! Meg vagy szorulva?! Hadd adjam vissza az összes pénzt amit eddig visszafizettél, állj talpra és majd akkor utána fizess, rendeben!"
A mai nap után kammer tudná behajtani a legtöbb bánópénzt a pedofiltól, de amilyen buta fasz, szerintem még bankkártyája sincs.
Sztem a Vas megyei Tysont ez tuti érdekelné...
Szerző:
xray
(
x21)
May 28, 2022 19:57:12
Válasz
(5)
x21)
May 28, 2022 19:57:12
Válasz
(5)
gyámság alá kerülsz, gyagyás!
gondnokság May 28, 2022 19:57:12
max5enutálnak
(
x47)
May 28, 2022 19:57:33
x47)
endre, ne hisztizz, mint egy nyafogós kurva. Ha létezik alsóbbrendű, felesleges élet, az a tiéd. Mindenki alatt vagy minden szempontból. Ezért is kezel téged mindenki egy darab szarnak. Egy maradék vagy a tányér szélén.
Nemfatyle
(
x7)
May 28, 2022 19:58:12
x7)
A véleményemet fenntartom, csak a csatimat féltem.
A bűnöző fehércigányokat kezelem, ahogy kezelem.
Én dolgom.
De egy vicces színű ne merjen már belém állni.
A pimaszságnak is van határa. Azért ne.
Jópofozik vele az ember, mintha ember lenne, erre ez a hála.
A bűnöző fehércigányokat kezelem, ahogy kezelem.
Én dolgom.
A pimaszságnak is van határa. Azért ne.
Mehet az infó Gézának, hogy a korcs bűnöző fehércigánynak nevezte a fórumán. Mit ír az excel, mennyibe fog neked kerülni ez a komment gyagyás?:DD
-
May 28, 2022 19:58:19
Tibcédesz: félig cigány, lehúzott
Anyád: zsidó, mégis csicskulsz neki
Hamburgi festett néger: lehúzott, ülve pisáltatott
Exkolléga Ahmed: ő kézbesítette a kirúgós papírodat az Ogrénak
RGL: full cigány, folyamatosan zsidóz és alkoholistáz téged
Benke: cigány, lehúzott
Gammer: cigány, lehúzott
Kozma: wannabe cigány, lehúzott
Fullfing: fehér, lehúzott
Mikor jön a visszavágás? Lesz visszavágás? Többen kérdezik, te erkölcsi fárosz.
Tegyük hozzá még ezt: Nemcigány Márk: cigány, lehúzta, csicskult neki a fatászpika Anyád: zsidó, mégis csicskulsz neki
May 28, 2022 19:58:19
DirtDiver
May 28, 2022 20:00:29
Gyagyás, kell az a gondnokság neked... na meg most már testőrök, vagy zártosztály is.
Szerintem figyelmeztesd golda mamát is, mert szerintem te bújkálni kezdesz, de akikbe beleálltál, azok akár a családon is bosszút állnak.
Légy férfi, állj ki az elveidért, és egy nyílt ütközetre... vagy operátasd át magad, és keudj #metoo kampányba...
DirtDiver
Szerintem figyelmeztesd golda mamát is, mert szerintem te bújkálni kezdesz, de akikbe beleálltál, azok akár a családon is bosszút állnak.
Légy férfi, állj ki az elveidért, és egy nyílt ütközetre... vagy operátasd át magad, és keudj #metoo kampányba...
May 28, 2022 20:00:29
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 28, 2022 20:01:16
x7)
Sodi Birodalma
"Azért az, hogy egy olyan alak, mint a Gammer, kaukázusi embereket próbáljon simlis módon egymásnak ugrasztani..."
A Kaukázusban az ilyen pedo buzikat nem tojással dobálják, hanem leverik aztán megrugdossák.
|__o__|
"Azért az, hogy egy olyan alak, mint a Gammer, kaukázusi embereket próbáljon simlis módon egymásnak ugrasztani..."
A Kaukázusban az ilyen pedo buzikat nem tojással dobálják, hanem leverik aztán megrugdossák.
féreg sodi a sodi
May 28, 2022 20:03:12
Aztán te mitől vagy ember? Attól, hogy fehér a bőröd?! Hú mekkora ember vagy, baszki!
Addig ütném az ilyen megnyilvánulásaid miatt az osotba, semmirekellő fejedet ameddig lélegzel.
May 28, 2022 20:03:12
nabejj
(
x3)
May 28, 2022 20:07:23
x3)
Mivan te geci? Anyád mellett 3 napig csak sunyiban tudtál inni, aztán most be kell pótolni a kimaradást?
Erősre ittad magad, remélem Bécsben megraknak a migrik keményen.
trolléga
(
x30)
May 28, 2022 20:09:45
x30)
De keményre ittad magad, Endre :D Te ennél a vicces színűnél vendégeskedtél, ittad a piáját, etted a kajáját. Közbenjárt az érdekedben, hogy ne legyél a halálos fenyegetőzés miatt feljelentve, te hálátlan takonygeci.
Nszksz hogy valaki összefoglalta. Nyilván egy utolsó féreg a kammer is, de tényleg etette-itatta, szállásolta snecit. Amiért ez a hála.
Na ezért nincsenek barátaid korcs.
Darth Tibor
(
x7)
May 28, 2022 20:11:00
x7)
Tibcédesz: félig cigány, lehúzott
Létezik olyan etnikum ezen a bolygón ami még nem húzta le?
SzarszagúFadászpika
(
x4)
May 28, 2022 20:11:47
x4)
Remélem minimálisan legalább átérzed korcs, hogy mennyire nevetséges a náculásod. Ha Hitler bácsi élne te lennél az első akit a 30cm-es heréidnél fogva lógatnának fel a lámpavasra te ocsmány gnóm.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
nonsense
(
x1)
May 28, 2022 20:12:21
x1)
Mivan te geci? Anyád mellett 3 napig csak sunyiban tudtál inni, aztán most be kell pótolni a kimaradást?
Reméljük a gettós kuckó jön neki össze és ugyanígy részegen, üvöltve fogja közölni majd a világgal, hogy mit rejt a szíve.
Három évtizedes gyűlöletet amit az elhagyott 5 éves endike 35 éven keresztül táplált minden és mindenki ellen.
Elfajzott, bömbölő korcs. A kurva anyád rendesen elintézte az életed azzal, hogy lepasszolt öreganyádhoz szó mi szó.
Pitonverő
(
x2)
May 28, 2022 20:12:49
x2)
Nem, ha jópofizás van, nem.
De zsidó vagy cigány ne merjen belém állni.
Mert akkor nincs erkölcs, úgy vágok vissza.
Erkölcsi megfontolás csak fehér embereknek jár, azért.
De zsidó vagy cigány ne merjen belém állni.
Mert akkor nincs erkölcs, úgy vágok vissza.
Erkölcsi megfontolás csak fehér embereknek jár, azért.
Zsidó, cigány*, buzi,
Mindhárom a Sodi.
*fehércigány
nabejj
(
x3)
May 28, 2022 20:14:56
x3)
Gondolom annak a vicces színű kammernak a lányára párszor kiverted a pitonszt.
Ilyen tempóban még 2 óraig sem fog tartani a blaha évad.
DirtDiver
May 28, 2022 20:17:01
Fellépést várunk gyagyás.
Magyarázkodós, síros, üvöltözős, bocsánatkérőst.
Bár esélytelennek tűnik, de hátha megúszod most még ezzel egyedül, és a fent felsoroltakat nem akkor kell pródukálnod, amikor a megsértett népcsoportok harcos fiai adják át egymásnak sorban a segglyukadat... bár inkább hagyjad, én a második verziót jobban szeretném.
DirtDiver
Magyarázkodós, síros, üvöltözős, bocsánatkérőst.
Bár esélytelennek tűnik, de hátha megúszod most még ezzel egyedül, és a fent felsoroltakat nem akkor kell pródukálnod, amikor a megsértett népcsoportok harcos fiai adják át egymásnak sorban a segglyukadat... bár inkább hagyjad, én a második verziót jobban szeretném.
May 28, 2022 20:17:01
Gazsi
May 28, 2022 20:19:44
Bökőt rakok a vesédbe
May 28, 2022 20:19:44
vladrl
(
x8)
May 28, 2022 20:19:51
x8)
Gondolom annak a vicces színű kammernak a lányára párszor kiverted a pitonszt.
női neműre? jó hagyjál már, na, tiltalak, szevasz
Hahó
(
x136)
May 28, 2022 20:23:52
x136)
Gammer veréssel fenyegetett meg, sneci. Miért nem mész kiirtani a családját? Fosol?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
linziasztal
(
x3)
May 28, 2022 20:26:01
x3)
Gammer veréssel fenyegetett meg, sneci. Miért nem mész kiirtani a családját? Fosol?
Merci felissza a maradék vért. Szerintem tetszene neki, ha a párbaj szabályai szerint a két lovagja eldöntené, hogy kié is legyen a faszpina.
Ötözz, lovagom, nyergelünk.
Ajjaj, Endre!
max5enutálnak
(
x47)
May 28, 2022 20:27:52
x47)
endre intellektusa itt mutatja meg a felső határát. Mivel tudja, hogy semmit nem tud gammer ellen tenni, mert túl gyenge és buta hozzá, így az egyetlen dolog, amivel vissza tud vágni, az a cigányozás. Persze egy országgal arrébb. Ha már egy megyében lennének, a nevét nem merné kimondani. Ez az a szint, mint amikor egy csövest kibasznak valahonnan, az meg 500 méterről öklöt rázva anyázik. A kutyát nem érdekli.
SyntaxError
(
x24)
May 28, 2022 20:29:41
x24)
Mi ez a műbalhé már megint? Nem működött az indulatkezelési tréning, vagy annyira nincs nézője a púposnak, hogy csinál egy kis extra műsort?
Én eleve abból indulok ki, hogy Sodi mindig hazudik, úgyhogy akkor hiszem el, hogy valakibe beállt, ha már verik.
Bár..., amilyen mazochista figyelemkurva, még akkoris lehet, hogy csak megjátszák az egészet...
Bármi kitelik ettől az elmebetegtől. Mindig mondom: zártosztályon a helye.
Én eleve abból indulok ki, hogy Sodi mindig hazudik, úgyhogy akkor hiszem el, hogy valakibe beállt, ha már verik.
Bár..., amilyen mazochista figyelemkurva, még akkoris lehet, hogy csak megjátszák az egészet...
Bármi kitelik ettől az elmebetegtől. Mindig mondom: zártosztályon a helye.
ez csak műsor
May 28, 2022 20:31:17
SoDI az valójában egy nagyon okos, művelt ember! Nem véltelen sikeres és keres milliókat!
May 28, 2022 20:31:17
ascites
(
x57)
May 28, 2022 20:33:58
x57)
Okádék ez az utolsó lájv. Folyamatosan dől a nyál a picsaszájából, hazudozik össze-vissza, terpesztgeti a lábát a kamerába és nézegeti, hogy mennyire látni be a nadrágjába. Minden rendőrautó felbukkanásakor megretten, mert sörözik az utcán.
Elmondja, hogy kéztörlővel vakarta le magáról a meleg főbérlő érintését, miután kezet fogtak, aztán három perccel később elmondja, hogy hármasozna a cigány Gammerral és a csöves tranyóval.
Mindenki kommentjét felolvassa, kivéve a tagokét, mikor a trashlégy felhívja, lenénizi, sértegeti.
Hogyvoltozni sincs értelme, az egyetlen infó, hogy 3 helyet nézett meg:
- egy újépítésű picit valahol a külvárosban,
- egy olyat, amire csorgatja a nyálát: nagy, 600eur körüli az ára, közel van a melócsához és a belvárosban van, ezt találta az anyja,
- egyet a "gettóban" meleg főbérlővel, ami szintén nagy.
Az egyiknél sem ő az egyetlen jelentkező, de szerinte szimpatikus volt mindenkinek. Volt a pénztárcájában egy kauciónyi euró, de persze nem kötött üzletet sehol. Holnap estére várja a visszajelzést.
Elmondja, hogy kéztörlővel vakarta le magáról a meleg főbérlő érintését, miután kezet fogtak, aztán három perccel később elmondja, hogy hármasozna a cigány Gammerral és a csöves tranyóval.
Mindenki kommentjét felolvassa, kivéve a tagokét, mikor a trashlégy felhívja, lenénizi, sértegeti.
Hogyvoltozni sincs értelme, az egyetlen infó, hogy 3 helyet nézett meg:
- egy újépítésű picit valahol a külvárosban,
- egy olyat, amire csorgatja a nyálát: nagy, 600eur körüli az ára, közel van a melócsához és a belvárosban van, ezt találta az anyja,
- egyet a "gettóban" meleg főbérlővel, ami szintén nagy.
Az egyiknél sem ő az egyetlen jelentkező, de szerinte szimpatikus volt mindenkinek. Volt a pénztárcájában egy kauciónyi euró, de persze nem kötött üzletet sehol. Holnap estére várja a visszajelzést.
Bollywood producer
May 28, 2022 20:34:58
A következő rész tartalmából:
Endre Gyomaendrődre vonatozik, mikor odaér paprikasprayvel lefújja Gammer Bandit, majd kétszer hasbaszúrja.
Csatakosan izzadva ébred a linzi gyerekágyban: csak álmodta az egészet. Gyorsan az ágy alá dobott sörösdobozért nyúl, és nyekegve issza ki az aljáról a húgymeleg, két napos sört.
Felhívja Géza barátját, hogy az álmáról meséljen, és felbérelje Gammer megölésére. De Géza nem tudja hogy Endre kicsoda, mert előző nap autóbaleset szenvedett, és amnéziás.
Vajon sikerül-e Endrének bérgyilkost fogadnia, mielőtt Gammer Bandi megtalálja és megöli?
Endre Gyomaendrődre vonatozik, mikor odaér paprikasprayvel lefújja Gammer Bandit, majd kétszer hasbaszúrja.
Csatakosan izzadva ébred a linzi gyerekágyban: csak álmodta az egészet. Gyorsan az ágy alá dobott sörösdobozért nyúl, és nyekegve issza ki az aljáról a húgymeleg, két napos sört.
Felhívja Géza barátját, hogy az álmáról meséljen, és felbérelje Gammer megölésére. De Géza nem tudja hogy Endre kicsoda, mert előző nap autóbaleset szenvedett, és amnéziás.
Vajon sikerül-e Endrének bérgyilkost fogadnia, mielőtt Gammer Bandi megtalálja és megöli?
May 28, 2022 20:34:58
vladrl
(
x8)
May 28, 2022 20:38:20
x8)
A következő rész tartalmából:
miért pont bollywood? miért nem inkább tressvúd?
sörösterv
(
x4)
May 28, 2022 20:40:00
x4)
Hát ezért kurvára megéri tagságot venni, nem? :DMég az ő általa utált trolloknak is beolvassa a kommentjét, akik még nem is fizetnek érte! :D
Ez jár 600 forintért. Hogy még le se szarja a csatornatagjait a sneci. Piszony!
balek
(
x10)
May 28, 2022 20:41:29
x10)
Aki a sodinál tagságot vesz, az még a gyagyásnál is nagyobb idióta és minden szoptatást megérdemel. És ezzel kivételesen még a sodi is egyetért.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
nabejj
(
x3)
May 28, 2022 20:47:40
x3)
Hiába van 3 tag összesen, ez az autiexcelben már 50 ezer forint.
linziasztal
(
x3)
May 28, 2022 20:47:47
x3)
Aki a sodinál tagságot vesz, az még a gyagyásnál is nagyobb idióta és minden szoptatást megérdemel. És ezzel kivételesen még a sodi is egyetért.
Hasszázé' megéri.
Az is meglepő volt, (ja nem), mikor véletlenül lelőtték az előző csatiját a tagokat kárpótlásáról még hallani sem akart a görbült picsaszáj mellett.
Ajjaj, Endre!
Betöjt Laptop
(
x39)
May 28, 2022 21:00:14
x39)
Hiába van 3 tag összesen, ez az autiexcelben már 50 ezer forint.
150 000 ! Hahó !
Maffiózó
(
x1)
May 28, 2022 21:01:25
x1)
Endre tényleg ideje lenne egy családfás gén tesztnek :D
Anyád zsidó származású, ezt nem tudod cáfolni. Sokat gecizel a Bata családot könnyen felkutatjuk és feketén-fehéren ott lesz a családfád a zsidó felmenőkkel.
Apád fejre jászsági betelepített szláv paraszt, tatárjárásból itt maradt mongol génekkel.
Szóval bárhogyan is nézzük, még egy cigány is árjább nálad :D
Anyád zsidó származású, ezt nem tudod cáfolni. Sokat gecizel a Bata családot könnyen felkutatjuk és feketén-fehéren ott lesz a családfád a zsidó felmenőkkel.
Apád fejre jászsági betelepített szláv paraszt, tatárjárásból itt maradt mongol génekkel.
Szóval bárhogyan is nézzük, még egy cigány is árjább nálad :D
DirtDiver
May 28, 2022 21:05:26
Remélem archiváló trolltársak jegyzik, és fordításra előterjesztik a mai homofób és rasszista megnyílvánulásokat.
Sokat segíthetnek a bécsi melóból való kirúgatásban.
DirtDiver
Sokat segíthetnek a bécsi melóból való kirúgatásban.
May 28, 2022 21:05:26
Trash csoportos haver
(
x19)
May 28, 2022 21:08:52
x19)
Elmondja, hogy kéztörlővel vakarta le magáról a meleg főbérlő érintését, miután kezet fogtak,
Az úgy már okès
Vasaltheréspatkány
May 28, 2022 21:08:57
Ebből komoly bánópénzek lesznek. Futja az osztrák adófizetőknek neked erre Fifi? Nem úgy volt, hogy komoly mínusz lesz a hónap elején te senkiházi alantas szhhhaarrrr!
May 28, 2022 21:08:57
kripli figyelő
(
x12)
May 28, 2022 21:17:15
x12)
Már megint előjött a régi reflex gyagyásból.Golda jogosan baszogatja gyagyás fiát erre válaszul elkezd náculni a kilincsorrú vekni,csak azért hogy idegesítse az anyját.
max5enutálnak
(
x47)
May 28, 2022 21:18:49
x47)
endre, milyen feltétel teljesítése után fogod visszaszerezni Tibit?
linziasztal
(
x3)
May 28, 2022 21:20:52
x3)
endre, milyen feltétel teljesítése után fogod visszaszerezni Tibit?
Leszámolás Gammerral.
Betöjt Laptop
(
x39)
May 28, 2022 21:25:32
x39)
Hazafelé át olvastam a fórumot, vissza nézem a live-ot és csak ámulok.
Gyagyás, az eddigi dolgai mellé oda rakta a végtelen primitivizmust is.
Figyelj fifi! A rasszizmus és kamu homo fóbia, az nem olyan egyszerű....
Ezek mögött van filozófia és elvek.
Te pedig úgy próbálod használni, mint egy konzerv nyitót, vagy egy kalapácsot.
Végtelenül buta vagy !
Újra és újra erőlködsz, hogy úgy tűnjön, tartozol valahová, vagy vannak elveid.
Napról napra szarod magad szájba , több száz ember elött...
Hahó!
Szerinted ki vesz bármit komolyan a képzelt maszkulin viselkedésedből ?
A saját anyádat is meg basznád nyilvánosan, ha régebben fasza lett volna..
Hánynom kell tőled!
Gondnokság ?
Hogy áll ?
Gyagyás, az eddigi dolgai mellé oda rakta a végtelen primitivizmust is.
Figyelj fifi! A rasszizmus és kamu homo fóbia, az nem olyan egyszerű....
Ezek mögött van filozófia és elvek.
Te pedig úgy próbálod használni, mint egy konzerv nyitót, vagy egy kalapácsot.
Végtelenül buta vagy !
Újra és újra erőlködsz, hogy úgy tűnjön, tartozol valahová, vagy vannak elveid.
Napról napra szarod magad szájba , több száz ember elött...
Hahó!
Szerinted ki vesz bármit komolyan a képzelt maszkulin viselkedésedből ?
A saját anyádat is meg basznád nyilvánosan, ha régebben fasza lett volna..
Hánynom kell tőled!
Gondnokság ?
Hogy áll ?
JohnCramer
(
x1)
May 28, 2022 21:28:07
x1)
Vicces az, hogy egy homokos pedofil cigányozik, komolyan mondom, és áruld már el Recskás,te miben vagy különb? Te vagy az akitől minden normális ember retteg egy légtérben lenni, kis autista geci! A kurva anyádat, azt! Soha többet ne írj ide! Nyomorult szhar! Na meló, csá
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
púpospúp
(
x2)
May 28, 2022 21:28:35
x2)
jól látom? a gyagyás törölte youtuberól a burkolt cigányozásokat? :) semmi gond, minden archiválva lett és remélem páran jelentették is
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
max5enutálnak
(
x47)
May 28, 2022 21:44:54
x47)
Leszámolás Gammerral.
Az a Lego busz előtt, vagy után van?
SyntaxError
(
x24)
May 28, 2022 21:47:20
x24)
Megvető nézések rovat:

Átlag bécsi állampolgár, amikor meglátja ezt a faszt...

-
May 28, 2022 21:48:11
Az úgy már okès
Az úgy már okès
Broni atya, ennek kapcsán mi a véleménye, ha szenteltvízben baszik meg egy férfit egy hívő férfi, akkor már nem kell gyónnia?
May 28, 2022 21:48:11
Kovács Márk, CigóCEO
May 28, 2022 21:55:08
Ne báncsad a rómákot te paraszt keci!!! A mikor szobtad a nagy barna káróm akor nem panaszkotál te retek búzi! MOST röktön útald WUval a bánót vagya szivedet kivájom hajakmeg!!!
May 28, 2022 21:55:08
max5enutálnak
(
x47)
May 28, 2022 21:58:14
x47)
Tibinek bejön, hogy a 75 éves anyád öltöztet egy turiból?
koszos
(
x11)
May 28, 2022 21:59:42
x11)
a geza is cigany lett a mai naptol,szal keszits 1200 euro banopenzt retard
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 28, 2022 22:02:29
x7)
Sokan voltak megnézni a lakást, de a sodi szimpatikus volt a tulajnak. Tibinek előre üzeni, hogy két lakása van.
|__o__|
vladrl
(
x8)
May 28, 2022 22:03:20
x8)
Sokan voltak megnézni a lakást, de a sodi szimpatikus volt a tulajnak. Tibinek előre üzeni, hogy két lakása van.
koszos
(
x11)
May 28, 2022 22:10:08
x11)
linziasztal
(
x3)
May 28, 2022 22:11:01
x3)
Endre! Megfinanszíroztad Gézának a mai BL meccset?
vladrl
(
x8)
May 28, 2022 22:11:23
x8)
most kéne belájvoznia endrének, szereti, ha épp valami nagy esemény van.
vladrl
(
x8)
May 28, 2022 22:12:30
x8)
Endre! Megfinanszíroztad Gézának a mai BL meccset?
gayza tuti fülest kapott, hogy a kevinke jövőjét is tegye fel a 8,5 feletti szögletszámra! ha nem jön be a biztos tipp, akkor endre kártyáját terheli majd a sportfogadás.
Penzmento
(
x6)
May 28, 2022 22:13:29
x6)
Megvető nézések rovat:
Flanel ing at it’s best
linziasztal
(
x3)
May 28, 2022 22:15:03
x3)
Ha nem jön be, akkor mehet a "Mivan Tyodika, kár lenne ha kikerülne ami nálam van..."
Csing-csing. Jópár júró mehet Géjzához.
Fullfing
May 28, 2022 22:17:32
Sodi, te loopinátor vagy. Te loop-olsz, én meg írom a csekket.
May 28, 2022 22:17:32
Betöjt Laptop
(
x39)
May 28, 2022 22:33:23
x39)
Ma is töröltetve lett a SoDi birodalma csatorna !
* ásít *
Csak már arra nem emlékszek ,hajfestés elött ,vagy után ?
* ásít *
SyntaxError
(
x24)
May 28, 2022 22:33:51
x24)
Endre! Megvan a megoldás! Szerintem vedd ki a belvárosi lakást és mellé a másikat a gettóban. Mindenből kell pót! Neked ez jár! Na nehogy már ne engedhesse meg magának egy senior programozó, hogy legyenek biztonsági tartalékai!
Géjza
May 28, 2022 22:40:13
Sziasztok ma szerintem a liverpool nyer, ezt raktam egy új fekete iphone árával.
May 28, 2022 22:40:13
linzi fapóleon
(
x8)
May 28, 2022 22:40:50
x8)
trolléga
(
x30)
May 28, 2022 22:41:31
x30)
Ma is töröltetve lett a SoDi birodalma csatorna !
* ásít *
* ásít *
Vasárnap lesz töröltetve, hahó! De csak ha a csatorna tulajdonosa megadja tyodinak a
-nevét
-címét
-munkahelyét
-nemi, faji, etnikai hovatartozásást
-cipőméretét
-faszának hosszát, körméretét
Szarszagú Cicamobil
(
x1)
May 28, 2022 22:43:14
x1)
Sodi annyira izgalomba jött, miután megfejtette a cicát, hogy jól meg is simizte magát
alias
pókujjak munkában
+ gusztustalan dönerezés

Nyemééééétyeeem
alias
pókujjak munkában
+ gusztustalan dönerezés

Mitokondrium
(
x7)
May 28, 2022 22:44:44
x7)
Endre!
Ha a Géza zsarol téged, akkor mindenképpen el kellene menned a rendőrségre! Sohasem fogja abbahagyni, az utolsó fillért is kivasalja belőled, ha így folytatod.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ha a Géza zsarol téged, akkor mindenképpen el kellene menned a rendőrségre! Sohasem fogja abbahagyni, az utolsó fillért is kivasalja belőled, ha így folytatod.
SyntaxError
(
x24)
May 28, 2022 22:45:25
x24)
Sodi annyira izgalomba jött, miután megfejtette a cicát, hogy jól meg is simizte magát
alias
pókujjak munkában
+ gusztustalan dönerezés
alias
pókujjak munkában
+ gusztustalan dönerezés
És ez az ember bemegy egy céghez állásinterjúra és felveszik.
Hihetetlen.
Simon Géza Krisztián
May 28, 2022 22:45:49
alias
pókujjak munkában
+ gusztustalan dönerezés
alias
pókujjak munkában
+ gusztustalan dönerezés
Az ott az én kezem.
May 28, 2022 22:45:49
linziasztal
(
x3)
May 28, 2022 22:46:53
x3)
alias
pókujjak munkában
+ gusztustalan dönerezés
alias
pókujjak munkában
+ gusztustalan dönerezés
90 éves dédim rág így fogak nélkül, csak szebben.
Ingyen profilkép
May 28, 2022 22:49:33
May 28, 2022 22:49:33
vladrl
(
x8)
May 28, 2022 22:52:17
x8)
egyre jobban hasonlít a vén pedofil kaufmannra
trolléga
(
x30)
May 28, 2022 22:53:44
x30)
nabejj
(
x3)
May 28, 2022 22:55:07
x3)
Endre!
Nem látom a problémát, hajrá géjza!!!
Sodi erettsegije
May 28, 2022 23:00:29
En azert megneznem ahogy bemegy a yardra es feljelentest tesz, amiert a pedofil kepeivel zsaroljak. A rendorok rogton ket buncselekmenyt deritenenek fol az iroasztal mellett ulve.
May 28, 2022 23:00:29
tyodika
May 28, 2022 23:02:02
szép fatyok
jók a fényviszonyok
youtu.be/kBJ1x8RB9Pw?t=4451
jók a fényviszonyok
youtu.be/kBJ1x8RB9Pw?t=4451
May 28, 2022 23:02:02
öklendező szerelő
(
x4)
May 28, 2022 23:03:34
x4)
alias
pókujjak munkában
+ gusztustalan dönerezés
alias
pókujjak munkában
+ gusztustalan dönerezés
tipikus példája az undorító evésének, szerintem egy egész életében éhező észak-koreai kultúráltabban enne meg egy dönert, mint ez az állat
tátott szájjal rágcsál, dobálja a falatot ide-oda és beszél közben. egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ezt büszkén közvetíti
SyntaxError
(
x24)
May 28, 2022 23:10:42
x24)
Tekintve, hogy már csak elől vannak fogai, így nem csoda, hogy csak így tud enni.
Azt hiszem ez értyhetyő.
MaxPayne
(
x24)
May 28, 2022 23:16:16
x24)
Merci mit szol ehhez Gyagyi? Mar akkor is kiakadt rad, mikor trollnak mereszelted hivni a Gammert, nemhogy ezek utan! Hogy lesz ebbol nyari kozos lakas a Mergaval, ha megtudja miket beszelsz, irkalsz a Gammerrol?
Ajjaj Endre!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ajjaj Endre!
Ondófoltos linzi lakás
May 28, 2022 23:48:08
Az mi a fasz, hogy a recskás helyett a goldamama néz albérletet a gnómnak? A sztárprogramozó IT istencsászár helyett a vén piás rozzant kurva anyja tudja csak a google keresőt használni?
May 28, 2022 23:48:08
xray
(
x21)
May 29, 2022 00:01:41
x21)
addig jártatja a pofáját, amíg nem egy hatalmas verést.
xray
(
x21)
May 29, 2022 00:02:46
x21)
May 29, 2022 00:02:46
addig jártatja a pofáját, amíg nem egy hatalmas verést.
+ kap May 29, 2022 00:02:46
xray
(
x21)
May 29, 2022 00:04:23
x21)
Kozma pofonja csak bemelegítés volt.
xray
(
x21)
May 29, 2022 00:05:26
x21)
én már nagyon várom.
halászlé
(
x24)
May 29, 2022 00:06:53
x24)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Trollul Madár
(
x15)
May 29, 2022 00:07:55
x15)
én már nagyon várom.
Talán Géza esik neki a vekninek komolyabban ha úgy érzi, hogy már nem tudja tovább zsarolni.
xray
(
x21)
May 29, 2022 00:27:37
x21)
May 29, 2022 00:27:37
Nagyon röhögnék, ha két szék közül az utcára kerülne. May 29, 2022 00:27:37
döglöttpiton
May 29, 2022 00:32:06
Nem tudom ti hogy vagyok vele, de én alig várom hogy az új melóból is ki legyen baszva! Megérdemli ez a rasszista pedofil szatír!
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
May 29, 2022 00:32:06
koszos
(
x11)
May 29, 2022 00:39:43
x11)
Nem tudom ti hogy vagyok vele, de én alig várom hogy az új melóból is ki legyen baszva! Megérdemli ez a rasszista pedofil szatír!
az a baj,hogy nem tud olyan torteni aminek a hatasara ez az aljas fereg megvaltozna
nonsense
(
x1)
May 29, 2022 01:12:07
x1)
Az mi a fasz, hogy a recskás helyett a goldamama néz albérletet a gnómnak? A sztárprogramozó IT istencsászár helyett a vén piás rozzant kurva anyja tudja csak a google keresőt használni?
Viszont ha az anyja segítségét kérte akkor azért valahol mégiscsak tisztában van vele, hogy nem normális.
Vagy tényleg az 5 éves endikének hiszi magát és úgy gondolja az teljesen természetes, hogy anya köti be a cipőfűzőt.
kripli figyelő
(
x12)
May 29, 2022 01:41:21
x12)
Mondta hogy kell neki 1600 euró de az anyja nem meri a számlájára küldeni.Ezért ment ki golda. Vagy tényleg az 5 éves endikének hiszi magát és úgy gondolja az teljesen természetes, hogy anya köti be a cipőfűzőt.
nonsense
(
x1)
May 29, 2022 01:48:54
x1)
Mondta hogy kell neki 1600 euró de az anyja nem meri a számlájára küldeni.Ezért ment ki golda.
És amikor a linzi lakást kereste neki akkor épp mitől félt?!
Szerintem inkább tisztában van vele, hogy autista és nem ért bizonyos koncepciókat ezért nem tudna magának lakást keresni.
A szerződések aláírásához is vihetné magával Goldát btw, mert megint valami 5 éves szerződést íratnak majd vele alá xD
Illetve nem, azt már nem. Ezt a sablont elraktározta a memóriába, ezzel már nem verik át csak ne legyen semmi sablonoktól való eltérés és akkor nem lesz gond.
Kevin
May 29, 2022 02:01:05
Sziasztok ma szerintem a liverpool nyer, ezt raktam egy új fekete iphone árával.
May 29, 2022 02:01:05
-
May 29, 2022 02:06:48
Utóbbi. Bármilyen okból érzelmileg felfokozott állapotba kerül, azonnal visszasüllyed 3-5 éves gyerekkorba.
May 29, 2022 02:06:48
nonsense
(
x1)
May 29, 2022 02:07:17
x1)
Az eddig visszafizetett pénzeket most kölcsönbe visszakapja. De csak azért, hogy biztosítva legyen a folyamatos fizetési képesség. autilogika LUL
"- Jaj, drága bank ne vidd el a házam! Ez nem is ér annyit mint amivel tartozom! Ha elviszed nem fogok tudni fizetni, most amúgy is meg vagyok szorulva!
- Oh, jaj! Meg vagy szorulva?! Hadd adjam vissza az összes pénzt amit eddig visszafizettél, állj talpra és majd akkor utána fizess, rendeben!"
OFF
May 29, 2022 03:16:50
Gammer bandi bealudt live közbe és villant a fasz :
www.youtube.com/watch?v=FPXIZHiiIr0
3:14 körül mehet a report majd a pedofilra fogjuk ugyis
www.youtube.com/watch?v=FPXIZHiiIr0
May 29, 2022 03:16:50
nabejj
(
x3)
May 29, 2022 03:56:55
x3)
Gammer bandi bealudt live közbe és villant a fasz :
youtube.com/watch?v=FPXIZHiiIr0
youtube.com/watch?v=FPXIZHiiIr0
A mai nap után kammer tudná behajtani a legtöbb bánópénzt a pedofiltól, de amilyen buta fasz, szerintem még bankkártyája sincs.
buniBanki
(
x2)
May 29, 2022 04:38:23
x2)
Ugye nem annyira kohnspiratív ez a púpos pedókorcs, hogy így sem lesz bécsi évad?
Endre egy pedofil!
Túlmelegedett S22
May 29, 2022 05:02:02
"aztán három perccel később elmondja, hogy hármasozna a cigány Gammerral és a csöves tranyóval."
Sodi bevallotta hogy nem superstraight, de heteró és straight.
Tehát ha egy férfi két másik született férfival szeretne harmasozni az heteró és straight.
Sodi bevallotta hogy nem superstraight, de heteró és straight.
Tehát ha egy férfi két másik született férfival szeretne harmasozni az heteró és straight.
May 29, 2022 05:02:02
MaxPayne
(
x24)
May 29, 2022 06:02:49
x24)
Szoval egy szuletett xy kromoszomas zsido, harmasozna egy szuletett xy kromoszomas fel-, es egy szuletett xy kromoszomas cigannyal?!
Aztakurva! Ilyenkor hogy nem keresik fel a szelsojobbos haverjai es agyaljak meg ugy rendesen? :D
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Aztakurva! Ilyenkor hogy nem keresik fel a szelsojobbos haverjai es agyaljak meg ugy rendesen? :D
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
May 29, 2022 07:39:55
x5)
A korcs helyettem valami náci propaganda filmet nézett meg tegnap.
Recskagnóm
May 29, 2022 07:52:00
A púpos teljesen életképtelen, egyedül semmit nem tud elintézni, ezért is vicces amikor feljelentéssel fenyegetőzik.
Mellette mélyen alulművelt, keveri a lovat a tehénnel, a káposztát a karalábéval, és mikor decemberben Púpszászon volt, a kerti szerszám tárolót karámnak hívta, és még debil is.
Az ilyet kellene egy nagy erdő közepére kirakni Gps nélkül, és hagyni hogy a természet elvégezze a dolgát, ezen az evolúciós zsákutcán.
Recskagnóm
Mellette mélyen alulművelt, keveri a lovat a tehénnel, a káposztát a karalábéval, és mikor decemberben Púpszászon volt, a kerti szerszám tárolót karámnak hívta, és még debil is.
Az ilyet kellene egy nagy erdő közepére kirakni Gps nélkül, és hagyni hogy a természet elvégezze a dolgát, ezen az evolúciós zsákutcán.
May 29, 2022 07:52:00
Erkelyszimulator
(
x2)
May 29, 2022 08:03:44
x2)
Erkelyszimulator
(
x2)
May 29, 2022 08:11:42
x2)
[img src=https://i.imgur.com/a/yy4DF5O.jpg]
banshee
(
x24)
May 29, 2022 08:23:35
x24)
Szerintem terjeszteni kell a megfelelő körökben gyagyás mai cigányozásait.
Csak összedob annyit valamelyik klan, hogy kimennek, megkeresik, és kitágítják az ánuszát. Majd azt állítják, hogy ő kérte... vannak ilyan hajlamra utaló jelek nála.
Csak összedob annyit valamelyik klan, hogy kimennek, megkeresik, és kitágítják az ánuszát. Majd azt állítják, hogy ő kérte... vannak ilyan hajlamra utaló jelek nála.
Sztem a Vas megyei Tysont ez tuti érdekelné...
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™