-Hogy csinál a gólya ? Emeld fel a bal lábad! Az a jobb te buzi!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Remek. Akkor működött a lányok "lyukainak" csábereje.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
broni altábornagy.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Most 18:45 van - szóval mostanra biztosan átálltak. :)
MZP bosszúja a bukott választás után!
Nothing's better than cheddar!
csak a vér moshatja le a szégyent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ugyis mindenki ukrajnára figyel, a világ észre se veszi
Ezt az atombombát tervezgettük 3 hétig, erre te csak így kirakod publicba?!?
Anettkánál vagy Snecinél vannak a jobb betelefonáló
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
egyertelmu szerintem
Rászokik a ketyerűre.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Remélem, hogy nem!
Mindegy mennyibe kerül, erre szükség van.
Mármint nem vatyok alkoholista, ezért csak reggel 6kor iszok.
Nem nyújtottam semmilyen " SZOLGÁLTATÁST"
No, akkor?
Senki sem fogja elvitatni a snecológiai érdemeidet, akkor sem, ha néha olyat írsz, amivel a többség nem ért egyet és lemínuszolja. Másnap ugyanolyan jogod van megnyilvánulni minden kérdésben és később senki nem fogja számolgatni a pontjaidat.
Ha viszont sportot csinálsz abból, hogy mínuszokat gyűjtesz, azt jópofa beszólogatás vagy vicces trollkodás helyett lehet, hogy rövid idő után sima fórumrombolásként fogja értékelni a közösség.
Még nem tartasz itt, csak szólok, hogy ha esetleg ebben vagy, akkor érdemes korrigálni.
MC Istit peldaul Endre meg Geza miatt biztatasi kar erte, mert Laura megigerte neki hogy foz meg kifizeti a buszjegyet. Endre, utalod a banopenzeket Pistikenek?
anschluss
Érthető! De a folyamat kipontoznak a retard újkékek, akkor hogy és pláne minek várják el... hogy amit a "nagyöreg kék"-ekkel lett összehozva kikerüljön (nem egyedül voltam és hoztam össze 30+ vagyunk jelenleg a zárt körbe itteni ősrégiek) !?
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
HeTe!
Állítása szerint semmi sem volt senkivel.
Annyi történt, hogy az ominózus okádós estén nem volt szíve kirakni az utcára. De senki se világosította fel elötte a gyagyás viselt dolgairól. Megbánta. Kétértelműen fenyegetik, azért fogadta öket múlthéten.
A mínuszokért sírást is szoktuk értékelni!
Akkor ez a belső kör most olyan mint a bajusz discordja, hogy ott vannak az igazán menő arcok a fórumot meg be lehet szántani?

Kötelező sörikével!
Kötelező sörikével!
valamiert nem oszinte a veknin az eroltetett mosoly :)
anschluss
olyan mint a luxustrollok disvord csoportja
Ha jól látom valami filtert is tolt a veknire.
Semmi közöm nincs hozzá! Itt volt linkelve és 2csillag felettiek jöhetnek a belsős akciókhoz (ami most épp volt)
Tényleg olyan nehéz felfogni hogy ez egy nyilvános fórum így sodi is olvassa az olyan információkat, ami a gyors reagáláshoz nem feltétlenül kell tudnia!
Azért se értem, aki itt ekéz és bőven ilyen 5-10csillagos, miért nem lép be? telegram nem lekövethető, ha ezen megy a para...
HeTe!
Sajnos annyira antiszociális, hogy esélytelen, hogy benne maradjon egy ilyen helyzetben, ráadásul annyira ostoba, hogy egyetlen szekta sem tudna hasznot húzni belöle, szóval kiutálnák, mire belépne.
Ismerte Sittes Sándor apukáját?
De azért majd kiszabadulhat jó magaviselettel nem ? Vagy még ellóg pár évet bent…
Kötelező sörikével!
Odabaszott az életérzésnek a púpos. Gyros tálat eszik (kivételesen) a táskából előhalászott húgymeleg olcsó sörrel (spórolhat, hiszen a zipfer 5.8-as, tehát kevesebb sörtől tud bebaszni, vagy az elvonás egyre keményebb nála). Közben verdesi a pók ujjaival a messengert, intézi a világ történéseit.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Kötelező sörikével!
Kommentek is rendben vannak
Egy keményen átdolgozott nap után lazít a felhőmérnökúr. Szerintem ez érthető.
en ezt inkabb ugy latom, hogy van egy csoport, akik megsertodtek, hogy nekik nincs minden info automatikusan a tudomasukra hozva. mert ok is tudnak infokkal dolgozni.
elvileg nem os trollokrol beszelunk, os trollok leveleznek, meg bent vannak a csoportban, szoval nekik tudomasom szerint (akik 10x eve kovetik Endret) ezzel nincs gondjuk.
na, XNet felgyujtas, csa!
anschluss
Ez igaz.
Szektásnak béna SoDI a sodi. :(
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Kötelező sörikével!
NDK-s ing pipa,
Gyros pipa
Sör pipa
Álmodjatok Rémeket!
Ez szerintem egy félreértés, hogy a "retard újkékek" pontoznak ki. Annak idején az anyagos kezdte el nyomatni, amikor a többségnek elege lett a mesterséges hisztiből és fenyegetőzésből, amit ő és pár gurulkája 0-24 nyomott.
Abból eredhet, hogy túlságosan magára veszi az ember a mínuszokat és súlyos, a személye elleni kritikaként fogja fel. Ez pedig kognitív disszonanciát okoz(="szar érzés ez, minek szólnak be, utálnak vajon? Dehát mások meg szeretnek!"), amit úgy old fel, hogy nyilván nem a fórumozók többsége, hanem valamilyen illegitim csoportosulás, például "újretardok" pontozták ki, őt valójában elfogadják.
A valóság ezzel szemben viszont az, hogy ha kipontoznak a picsába, akkor azzal senki nem mondja azt, hogy ezzel megvet. Aki azt akarja mondani, az leírja szavakkal. Ha kipontoznak, az azt jelenti, hogy a szavazók többsége szerint ezt a kommentet nem kellett volna megírni. Se többet, se kevesebbet.
Írhatsz tök jót is, ha például offolásnak érzik, pláne, ha több kommentről van szó egymás után, akkor repülni fognak a mínuszok. Ahogy arra is automatikusan mennek, ha valaki akár szavakkal akár ráutaló magatartással kéri, hogy mínuszolják.
Egyszerűen ez része ennek a fórumnak - nem bosszúhadjárat vagy összeesküvés van mögötte, csak így szoktuk meg.
Téged is visszavárunk, ne láss ellenséget ott, ahol nincs.
Nem nem azon sértődtek meg, de szerintem ezt tegnap kibeszéltük, semmi értelme nincs újranyitni a vitát pláne nem azzal a módszerrel, hogy olyan állításokat tulajdonítasz a másik félnek, ami nem igaz.
OK ez is érthető, meg tudom hogy engem alapból sokan utálnak és az a minimális plusz csak azért van, mert volt sikeres akció a sneci ellen!
Volt bukta is... Ezt a szegedi történetet is elmeséltem, hogy meddig volt úgymond az én kontrollom alatt és hol - miért csuszott meg (nem miattam)
Az személyemet ért támadásokat sosem vettem fel - megszoktam!
Csak azt a részét nem értem hogy miért egymást kell támadni tényleg, amikor pont és most a púp totál rottyon és pont nem most kell a széthúzás amúgy... hanem ellene minden eszköz!
HeTe!
Beteg prof mint mindig!
NEAAAHH
nem en kedtem el belso korozni meg atombombazni fekete linkekkel :)
egyebkent nem tulajdonitottam semmifele allitasokat senkinek. ugy kezdtem a mondatomat, hogy "en ugy latom". nekem ez a meglatasom, ez a velemenyem a tortentekrol. de ezt is megbeszeltuk tegnap :)
anschluss
meg Golda vette az NDK-ban a munkasor jutalomutazason, a gyonyoru teveszinu kosztumkabattal egyutt :)
anschluss
Ki is gombolta baszod! tiszta David Hasselhoff, csak mellszőr nélkül!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Valami mozog a nadrágomban...
mekkora prolinak kell ahhoz lenni amugy hogy egy etteremben, vagy vendeglato egysegben a sajat, hozott italunkat igyuk? :) mert aSodi uriember a Sodi :)
anschluss
A tagok kérték, ezért fizettek.
a kankó nem olyan vészes.
Majd valaki hotyfolt? Nem bírom még meghallgatni se
Szárazlepra? Keze meg van még drága?
Én meglátom a fejét, meg a kezében a sört, azonnal felbaszom magam. Amikor meg kiejtette a picsaszáján, hogy ő egy úriember, azonnal lőttem is ki az egészet.
Majd ha lesz hogyvolt, azt elolvasom. 100x szórakoztatóbban szoktak lenni megírva, mint ennek fasznak a videói.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ha véletlenül leönti, kikeleszti belőle a teljes MSZMP KB bizottságot baszod
Tibi az új Andi, fasz az új pina
nem mer egy szot sem szolni sem Laurarol, sem Gezarol. Tibiben meg remenykedik, ezert rola sem. Gammer talan meg szoba all vele, rola azert nem. kommenthaverok letiltottak, roluk meg azert nem
nincs temaja a sodinak :)))
anschluss
Röviden 10p hetyetye és nem mer beszélni a hétvégéről se! totál beszarva mindentől! nagyon helyesen parázz csak recskázz! :D
HeTe!
27mp-ig bírtam. Az a kényszerű, harmadosztályú autista színészkedés, amivel elő próbálja adni, hogy milyen könnyed, az nézhetetlen. Betonlábú ólombagoly.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Közeliken belenézel a szemébe és látod a terrort és ideggörcsöt amiben van. :D IMÀDOM :D
Na bumm.
Ha ez számít: Én sokat pampogtam tegnap (nem ismétlek meg említés szintjén sem semmit, mert nem akarom újrakezdeni) de speciel a te kommunikációddal nem volt komoly gond, az meg teljesen egyértelmű, hogy nem jöhet össze mindig minden. Bele tudnék pár kommentedbe kötni, de igazságtalannak éreztem, hogy többen a te neveddel azonosították a problémákat, mert szerintem nem te okoztad a gondokat.
Viszont biztos vagyok benne, hogy legtöbben azok sem utálnak téged, akik a legtöbbet emlegettek. Jó, biztos van olyan, aki igen, de hát ez egy trollfórum.
Egyébként én ezért írok sokszor fekete nickkel, bármekkora seggfájás is ez egyeseknek. Nem számít, hogy ki vagyok, nem számít, hogy hány pontom van, mit csináltam. Elég régóta nyomom a snecológiát, de az sem számít, hogy elhiszi-e ezt bárki.
Csak az számít, amit írok. És ha beszólnak, akkor sem tudnám magamra venni, ha amúgy olyan lennék, hogy magamra veszem az ilyesmit - csak azt tudják kritizálni, amit írok.
Nem mondom, hogy ez neked járható út, csak azt, hogy akár így a nickkel, arcoddal együtt is érdemes lehet egy kicsit ezt a gondolkodásmódot magadévá tenni. Vagy megközelítheted úgy is, hogy ez nem egy baráti társaság, ez egy trollfórum, abszolút nem számít, hogy ki mit gondol rólad (mégegyszer: legtöbb esetben semmit!), ha te csak röhögni és sodikát szopatni jársz ide (a fórum íratlan szabályainak betartásával persze).
és az a szint már bebaszva van meg. Józanul vélhetően remegve sír :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
leforditom:
Trollszok pls ne baszogassatok, alig van penzem, hitelkeretem nagyresze kimerult vagy eluszott, nincs egy baratom se, a csajok mind letiltottak, es a melobol is lassan kibasznak!
anschluss
Imádom a vége felé az utolsó 3p körül, ahogy nyeli a levegőt és majdnem elsírja magát! Ott nagyon látszik hogy próbálja adni a stresszmentes nyugit - közbe meg totál szét van esve! :D
HeTe!
Na bejj!
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Mondjuk ha homeoffice van, valszeg egész nap be van baszva.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 21, 2022 18:24:24
x39)
Sziasztok Trollszok!
Majd mi mutatunk nektek tömni való lukakat, ne a Laura zárját dugaszoljátok be.
Ha viszont annak a félnótás púposnak, vagy a dagadt haverjának az ismerősei voltak a tettesek, akkor a nekik üzenjük: sorsotok az univerzum és broni prof kezében van.
Jóból mondjuk.
Puszik,
Ártatlan szűz kislányok
Ha viszont annak a félnótás púposnak, vagy a dagadt haverjának az ismerősei voltak a tettesek, akkor a nekik üzenjük: sorsotok az univerzum és broni prof kezében van.
Jóból mondjuk.
Puszik,
Ártatlan szűz kislányok
-Hogy csinál a gólya ? Emeld fel a bal lábad! Az a jobb te buzi!
SyntaxError
(
x24)
Jun 21, 2022 18:33:43
x24)
Laura zárjának semmi baja. Comfirmed.
Remek. Akkor működött a lányok "lyukainak" csábereje.
broni
(
x45)
Jun 21, 2022 18:35:46
x45)
a román hadeseg 17:53 perckor átlépte a román-magyar határt!!!!!!!!!!!!!!!az úr se állíthat meg minket!!!!!!!!!!!!!budapest, román falu lesz!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jun 21, 2022 18:37:12
x45)
Sziasztok Trollszok!
Jóból mondjuk.
Puszik,
Ártatlan szűz kislányok
Jóból mondjuk.
Puszik,
Ártatlan szűz kislányok
broni altábornagy.
xray
(
x21)
Jun 21, 2022 18:40:34
x21)
Jun 21, 2022 18:40:34
a román hadeseg 17:53 perckor átlépte a román-magyar határt!!!!!!!!!!!!!!!az úr se állíthat meg minket!!!!!!!!!!!!!budapest, román falu lesz!!!!!!!!!!!!!!
az jó lesz: mondaná Mabel. :) Jun 21, 2022 18:40:34
féregnyulvány
(
x7)
Jun 21, 2022 18:40:42
x7)
lehetne valami amettka shows live gyagya
Érdeklődő
(
x6)
Jun 21, 2022 18:46:09
x6)
Most 18:45 van - szóval mostanra biztosan átálltak. :)
álboros1
Jun 21, 2022 18:49:26
Hol az ingem Laura?!
Jun 21, 2022 18:49:26
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 21, 2022 18:50:35
x2)
Rosszcsont troll
Jun 21, 2022 18:52:21
A hétvégén nagy trollkodás várható, felhívom a pedofilt, de nem szólok bele a telefonba!
Jun 21, 2022 18:52:21
broni
(
x45)
Jun 21, 2022 18:52:50
x45)
csak a vér moshatja le a szégyent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ugyis mindenki ukrajnára figyel, a világ észre se veszi
belső kör
Jun 21, 2022 19:08:29
A hétvégén nagy trollkodás várható, felhívom a pedofilt, de nem szólok bele a telefonba!
Ezt az atombombát tervezgettük 3 hétig, erre te csak így kirakod publicba?!?
Jun 21, 2022 19:08:29
Karib
(
x10)
Jun 21, 2022 19:14:01
x10)
lehetne valami amettka shows live gyagya
Karib
(
x10)
Jun 21, 2022 19:14:11
x10)
betelefonálók? *
féregnyulvány
(
x7)
Jun 21, 2022 19:14:12
x7)
gayza vajon meghalt??? remelem. tuleli
féregnyulvány
(
x7)
Jun 21, 2022 19:14:35
x7)
egyertelmu szerintem
Faszrahúzott Kevinke
Jun 21, 2022 19:16:38
Apukám sajnos meghalt, de sodi jelképes 2000 eurós búcsúküldése újjáélesztheti. Szóval kérlek sodi ne küldj neki pénzt.
Jun 21, 2022 19:16:38
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 21, 2022 19:25:27
x5)
Na Endre,most leszel szarban a világ összes pénze se lesz elég ehhez, Klágenfurtban élő ismerősöm mondta,hogy az árpa és komló hiány miatt a sör ára emelkedni fog és Ausztriában 30%-al is emelkedhet ősszel. Jobb ha rászoksz a csapvízre…
Dörpepúp
(
x7)
Jun 21, 2022 19:26:27
x7)
Na Endre,most leszel szarban a világ összes pénze se lesz elég ehhez, Klágenfurtban élő ismerősöm mondta,hogy az árpa és komló hiány miatt a sör ára emelkedni fog és Ausztriában 30%-al is emelkedhet ősszel. Jobb ha rászoksz a csapvízre…
Rászokik a ketyerűre.
Trollul Madár
(
x15)
Jun 21, 2022 19:26:45
x15)
Endre!
Nem kéne neked amúgy megindulnod a frontra?
Vagy legalább anyádat elvinni az oroszországi Kievbe?(sic!)
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nem kéne neked amúgy megindulnod a frontra?
Vagy legalább anyádat elvinni az oroszországi Kievbe?(sic!)
Karib
(
x10)
Jun 21, 2022 19:35:25
x10)
gayza vajon meghalt??? remelem. tuleli
Remélem, hogy nem!
MagyarVictor
(
x3)
Jun 21, 2022 19:35:26
x3)
HeTe!
elmebeteg pedofil
Jun 21, 2022 19:39:30
Mindegy mennyibe kerül, erre szükség van.
Mármint nem vatyok alkoholista, ezért csak reggel 6kor iszok.
Jun 21, 2022 19:39:30
Optimusz
Jun 21, 2022 19:42:10
imgur.com/a/v1OtrxF
Válaszolt a laura arra amit tegnap írtam, viszont én nem értek az ámítógéphez. A linken megjelenik a kép?
Válaszolt a laura arra amit tegnap írtam, viszont én nem értek az ámítógéphez. A linken megjelenik a kép?
Nem nyújtottam semmilyen " SZOLGÁLTATÁST"
No, akkor?
Jun 21, 2022 19:42:10
xray
(
x21)
Jun 21, 2022 19:46:14
x21)
Szolgáltatásnak hívja? Xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jó tanács
Jun 21, 2022 19:48:47
Senki sem fogja elvitatni a snecológiai érdemeidet, akkor sem, ha néha olyat írsz, amivel a többség nem ért egyet és lemínuszolja. Másnap ugyanolyan jogod van megnyilvánulni minden kérdésben és később senki nem fogja számolgatni a pontjaidat.
Ha viszont sportot csinálsz abból, hogy mínuszokat gyűjtesz, azt jópofa beszólogatás vagy vicces trollkodás helyett lehet, hogy rövid idő után sima fórumrombolásként fogja értékelni a közösség.
Még nem tartasz itt, csak szólok, hogy ha esetleg ebben vagy, akkor érdemes korrigálni.
Jun 21, 2022 19:48:47
Anschluss
(
x4)
Jun 21, 2022 19:48:49
x4)
MC Istit peldaul Endre meg Geza miatt biztatasi kar erte, mert Laura megigerte neki hogy foz meg kifizeti a buszjegyet. Endre, utalod a banopenzeket Pistikenek?
Laura Mayer
Jun 21, 2022 19:54:32
Nagyon jó szolgáltatásaim vannak, pl a tömés is elég olcsó nálam, és van olyan is hogy amíg én dolgozok rajtad neked csak feküdnöd vagy ülnöd kell. És a legizgibb,hogy közben minden nedves illetve inkább nyálas.
A szerszámokkal is nagyon jól bánok…
Hisz fogtechnikusnak tanulok.
A szerszámokkal is nagyon jól bánok…
Hisz fogtechnikusnak tanulok.
Jun 21, 2022 19:54:32
MagyarVictor
(
x3)
Jun 21, 2022 19:57:04
x3)
Érthető! De a folyamat kipontoznak a retard újkékek, akkor hogy és pláne minek várják el... hogy amit a "nagyöreg kék"-ekkel lett összehozva kikerüljön (nem egyedül voltam és hoztam össze 30+ vagyunk jelenleg a zárt körbe itteni ősrégiek) !?
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Dörpepúp
(
x7)
Jun 21, 2022 19:58:28
x7)
Állítása szerint semmi sem volt senkivel.
Annyi történt, hogy az ominózus okádós estén nem volt szíve kirakni az utcára. De senki se világosította fel elötte a gyagyás viselt dolgairól. Megbánta. Kétértelműen fenyegetik, azért fogadta öket múlthéten.
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 21, 2022 19:58:33
x2)
Érthető! De a folyamat kipontoznak a retard újkékek
A mínuszokért sírást is szoktuk értékelni!
Trollul Madár
(
x15)
Jun 21, 2022 19:58:46
x15)
Endre!
Mi a neve az új Júliának? Tudod aki a hibalistát bővíti.
Apropó hibalista. Nem divat már a papír de van megoldás:
www.hwsw.hu/hirek/60798/western-digital-wdc-ultrastar-dc-hc650-20-tb-hdd-merevlemez.html
Szerintem ebből olyan 40-42-őt összefűznénk raid0-ba és deduplikálnánk az adatot csak ráférne txt-ben, hogy eddig hol rontottad el.
Mi a neve az új Júliának? Tudod aki a hibalistát bővíti.
Apropó hibalista. Nem divat már a papír de van megoldás:
www.hwsw.hu/hirek/60798/western-digital-wdc-ultrastar-dc-hc650-20-tb-hdd-merevlemez.html
Szerintem ebből olyan 40-42-őt összefűznénk raid0-ba és deduplikálnánk az adatot csak ráférne txt-ben, hogy eddig hol rontottad el.
Szántó András
Jun 21, 2022 20:01:12
(nem egyedül voltam és hoztam össze 30+ vagyunk jelenleg a zárt körbe itteni ősrégiek)
Akkor ez a belső kör most olyan mint a bajusz discordja, hogy ott vannak az igazán menő arcok a fórumot meg be lehet szántani?
Jun 21, 2022 20:01:12
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 21, 2022 20:02:08
x2)

Kötelező sörikével!
broni
(
x45)
Jun 21, 2022 20:03:12
x45)
apám felakasztotta magát a börtönbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!már 28 éve
Anschluss
(
x4)
Jun 21, 2022 20:03:23
x4)
Kötelező sörikével!
féregnyulvány
(
x7)
Jun 21, 2022 20:03:38
x7)
olyan mint a luxustrollok disvord csoportja
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 21, 2022 20:04:06
x2)
Ha jól látom valami filtert is tolt a veknire.
féregnyulvány
(
x7)
Jun 21, 2022 20:04:10
x7)
discord*
MagyarVictor
(
x3)
Jun 21, 2022 20:04:24
x3)
Semmi közöm nincs hozzá! Itt volt linkelve és 2csillag felettiek jöhetnek a belsős akciókhoz (ami most épp volt)
Tényleg olyan nehéz felfogni hogy ez egy nyilvános fórum így sodi is olvassa az olyan információkat, ami a gyors reagáláshoz nem feltétlenül kell tudnia!
Azért se értem, aki itt ekéz és bőven ilyen 5-10csillagos, miért nem lép be? telegram nem lekövethető, ha ezen megy a para...
ascites
(
x57)
Jun 21, 2022 20:04:58
x57)
Endre!
Már csak egy szekta bevonzása hiányzik az életedből.
Ha gondolod segítünk! :)
Már csak egy szekta bevonzása hiányzik az életedből.
Ha gondolod segítünk! :)
Sajnos annyira antiszociális, hogy esélytelen, hogy benne maradjon egy ilyen helyzetben, ráadásul annyira ostoba, hogy egyetlen szekta sem tudna hasznot húzni belöle, szóval kiutálnák, mire belépne.
CheddarGoblin
(
x2)
x2)
Ismerte Sittes Sándor apukáját?
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 21, 2022 20:05:32
x5)
De azért majd kiszabadulhat jó magaviselettel nem ? Vagy még ellóg pár évet bent…
rBali
(
x24)
Jun 21, 2022 20:06:05
x24)
Kötelező sörikével!
Odabaszott az életérzésnek a púpos. Gyros tálat eszik (kivételesen) a táskából előhalászott húgymeleg olcsó sörrel (spórolhat, hiszen a zipfer 5.8-as, tehát kevesebb sörtől tud bebaszni, vagy az elvonás egyre keményebb nála). Közben verdesi a pók ujjaival a messengert, intézi a világ történéseit.
Tájszon
Jun 21, 2022 20:07:26
Kötelező sörikével!
Kommentek is rendben vannak
Jun 21, 2022 20:07:26
rBali
(
x24)
Jun 21, 2022 20:07:40
x24)
Igazi FOMO-ban vannak páran hogy seggfájnak ezekkel a csoportokkal kapcsolatban. Nyeméjtem mi az értelme ennek, nevessünk már a magányos púposon inkább plz
#peace
#peace
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 21, 2022 20:07:41
x2)
Odabaszott az életérzésnek a púpos. Gyros tálat eszik (kivételesen) a táskából előhalászott húgymeleg olcsó sörrel (spórolhat, hiszen a zipfer 5.8-as, tehát kevesebb sörtől tud bebaszni, vagy az elvonás egyre keményebb nála).
Egy keményen átdolgozott nap után lazít a felhőmérnökúr. Szerintem ez érthető.
Anschluss
(
x4)
Jun 21, 2022 20:07:53
x4)
Szántó AndrásAkkor ez a belső kör most olyan mint a bajusz discordja, hogy ott vannak az igazán menő arcok a fórumot meg be lehet szántani?
en ezt inkabb ugy latom, hogy van egy csoport, akik megsertodtek, hogy nekik nincs minden info automatikusan a tudomasukra hozva. mert ok is tudnak infokkal dolgozni.
elvileg nem os trollokrol beszelunk, os trollok leveleznek, meg bent vannak a csoportban, szoval nekik tudomasom szerint (akik 10x eve kovetik Endret) ezzel nincs gondjuk.
na, XNet felgyujtas, csa!
sörösterv
(
x4)
Jun 21, 2022 20:07:57
x4)
Honnan tudsz erről a számról? Csak nem itt lurkolsz? :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Trollul Madár
(
x15)
Jun 21, 2022 20:08:14
x15)
Ez igaz.
Szektásnak béna SoDI a sodi. :(
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 21, 2022 20:08:36
x10)
Kötelező sörikével!
NDK-s ing pipa,
Gyros pipa
Sör pipa
Jó tanács
Jun 21, 2022 20:09:39
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Ez szerintem egy félreértés, hogy a "retard újkékek" pontoznak ki. Annak idején az anyagos kezdte el nyomatni, amikor a többségnek elege lett a mesterséges hisztiből és fenyegetőzésből, amit ő és pár gurulkája 0-24 nyomott.
Abból eredhet, hogy túlságosan magára veszi az ember a mínuszokat és súlyos, a személye elleni kritikaként fogja fel. Ez pedig kognitív disszonanciát okoz(="szar érzés ez, minek szólnak be, utálnak vajon? Dehát mások meg szeretnek!"), amit úgy old fel, hogy nyilván nem a fórumozók többsége, hanem valamilyen illegitim csoportosulás, például "újretardok" pontozták ki, őt valójában elfogadják.
A valóság ezzel szemben viszont az, hogy ha kipontoznak a picsába, akkor azzal senki nem mondja azt, hogy ezzel megvet. Aki azt akarja mondani, az leírja szavakkal. Ha kipontoznak, az azt jelenti, hogy a szavazók többsége szerint ezt a kommentet nem kellett volna megírni. Se többet, se kevesebbet.
Írhatsz tök jót is, ha például offolásnak érzik, pláne, ha több kommentről van szó egymás után, akkor repülni fognak a mínuszok. Ahogy arra is automatikusan mennek, ha valaki akár szavakkal akár ráutaló magatartással kéri, hogy mínuszolják.
Egyszerűen ez része ennek a fórumnak - nem bosszúhadjárat vagy összeesküvés van mögötte, csak így szoktuk meg.
Jun 21, 2022 20:09:39
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jun 21, 2022 20:11:07
x7)
Kádár pizsama, sör, legolcsóbb, legrosszabb minőségú cigány girosz. Ez igen sneci! Ezt már az agyhalott Laurától tanultad, a "hogyan váljunk minimális nézettséggel sem rendelkező tikitoki sztárokká" tanfolyam keretén belül, amiért 2000 eurot fizettél?
A jó portás csak baszik!
-
Jun 21, 2022 20:11:40
Nem nem azon sértődtek meg, de szerintem ezt tegnap kibeszéltük, semmi értelme nincs újranyitni a vitát pláne nem azzal a módszerrel, hogy olyan állításokat tulajdonítasz a másik félnek, ami nem igaz.
Jun 21, 2022 20:11:40
rBali
(
x24)
Jun 21, 2022 20:12:00
x24)
Broni, nincs valami jó magyarított metál lyricsed? Azok miatt legalább annyira megéri ide feljönni mint az Endrét megcáfolni.
broni
(
x45)
Jun 21, 2022 20:12:25
x45)
Trollul Madár
(
x15)
Jun 21, 2022 20:13:45
x15)
Endre!
Az OnlyFan-sal mi a helyzet?
Megígérted és azt is mondtad, hogy az értékrendeddel nem megy szembe.
Egy bökkenő lehet csak ahogy Ásó27-is említette neked: nincs olyan szexfilm, ami egy órás technikai próbával indul.
Az OnlyFan-sal mi a helyzet?
Megígérted és azt is mondtad, hogy az értékrendeddel nem megy szembe.
Egy bökkenő lehet csak ahogy Ásó27-is említette neked: nincs olyan szexfilm, ami egy órás technikai próbával indul.
rBali
(
x24)
Jun 21, 2022 20:14:35
x24)
Endre, segíts kérlek. Melyik Dirk Bikkenbergs modell ez a púpszászi idősek otthonából összegereblyézett elfekvős designer ing?
MagyarVictor
(
x3)
Jun 21, 2022 20:15:12
x3)
OK ez is érthető, meg tudom hogy engem alapból sokan utálnak és az a minimális plusz csak azért van, mert volt sikeres akció a sneci ellen!
Volt bukta is... Ezt a szegedi történetet is elmeséltem, hogy meddig volt úgymond az én kontrollom alatt és hol - miért csuszott meg (nem miattam)
Az személyemet ért támadásokat sosem vettem fel - megszoktam!
Csak azt a részét nem értem hogy miért egymást kell támadni tényleg, amikor pont és most a púp totál rottyon és pont nem most kell a széthúzás amúgy... hanem ellene minden eszköz!
Dörpepúp
(
x7)
Jun 21, 2022 20:15:28
x7)
youtu.be/Yd2Nw56cKAc
az új dák területek himnusza
az új dák területek himnusza
Beteg prof mint mindig!
Basom_Assad
Jun 21, 2022 20:15:29
Tényleg nem akarok ilyen generációs balfaszkodásba belemenni, de valóban azt veszem észre, hogy akik újabban csatlakoztak (tisztelet a kivételnek), azoknak sok esetben az énblogolás, a vigyorgós pedofilos szelfi, a nézettség, lájkok, meg ilyen balfaszságok számítanak. Komolyan, most kinek lesz egy hangyafasznyival is jobb a tyúkszaros élete ettől?
Még úgy is hogy streameltem mikor mentem hozzá Linzbe egyet kell hogy értsek.Új gen vagyok, de aki ebből akar majd "megéléshez szükséges nézőket" gyűjteni annak fel kéne dolgozni hogy: A.Aki néz az trashlégy B. Vagy mi trollszok.Itt nem lesz figyelemkurvulásból siker meg hírnév és most látthatunk is egy példát hogy a kamera imádat és a hirtelen figyelem nem éppen jó irányba vezet ebből a közegből. Jun 21, 2022 20:15:29
Anschluss
(
x4)
Jun 21, 2022 20:15:32
x4)
Anschlussen ezt inkabb ugy latom, hogy van egy csoport, akik megsertodtek, hogy nekik nincs minden info automatikusan a tudomasukra hozva. mert ok is tudnak infokkal dolgozni.
nem en kedtem el belso korozni meg atombombazni fekete linkekkel :)
egyebkent nem tulajdonitottam semmifele allitasokat senkinek. ugy kezdtem a mondatomat, hogy "en ugy latom". nekem ez a meglatasom, ez a velemenyem a tortentekrol. de ezt is megbeszeltuk tegnap :)
Trollul Madár
(
x15)
Jun 21, 2022 20:16:22
x15)
Endre!
Gammer cigány(mert mi leírhatjuk) most primitíveszte le a papádat!
Utalhatod a papádnak a bánópénzt!
Gammer cigány(mert mi leírhatjuk) most primitíveszte le a papádat!
Utalhatod a papádnak a bánópénzt!
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jun 21, 2022 20:16:51
x5)
Ez aztán a proli videó címe Endrétől: Live nincs,videót kaptok. De mi az,hogy kaptok te buzi, senkise kérte. Kemény 10perces borzalmas semmit mondó videó.
Anschluss
(
x4)
Jun 21, 2022 20:16:57
x4)
Endre, segíts kérlek. Melyik Dirk Bikkenbergs modell ez a púpszászi idősek otthonából összegereblyézett elfekvős designer ing?
meg Golda vette az NDK-ban a munkasor jutalomutazason, a gyonyoru teveszinu kosztumkabattal egyutt :)
rBali
(
x24)
Jun 21, 2022 20:17:53
x24)
MagyarVictor
(
x3)
Jun 21, 2022 20:17:58
x3)
Már lájvot se mer indítani! :D
trashvod.com/w/8iWrKepPrFyHFNiCqgQTuq
HeTe!
kisboros
Jun 21, 2022 20:18:55
Valami mozog a nadrágomban...
Jun 21, 2022 20:18:55
Anschluss
(
x4)
Jun 21, 2022 20:19:39
x4)
Anschlussmeg Golda vette az NDK-ban a munkasor jutalomutazason, a gyonyoru teveszinu kosztumkabattal egyutt :)
mekkora prolinak kell ahhoz lenni amugy hogy egy etteremben, vagy vendeglato egysegben a sajat, hozott italunkat igyuk? :) mert aSodi uriember a Sodi :)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jun 21, 2022 20:19:40
x7)
Nagyon szenved a korcs és próbálna vagánykodni, de egy szót se mer szólni a hétvégéről bazmeg :DD
sneci, hagyd ezt a fos videós formátumot, gyere ide és sírd el bánatod a kommenthaveroknak!
Laura nem olvassa a fórumot, ne legyél beszarva!
A jó portás csak baszik!
sneci, hagyd ezt a fos videós formátumot, gyere ide és sírd el bánatod a kommenthaveroknak!
Laura nem olvassa a fórumot, ne legyél beszarva!
Csak egy olvasó
(
x9)
Jun 21, 2022 20:20:08
x9)
Ez aztán a proli videó címe Endrétől: Live nincs,videót kaptok. De mi az,hogy kaptok te buzi, senkise kérte. Kemény 10perces borzalmas semmit mondó videó.
A tagok kérték, ezért fizettek.
broni
(
x45)
Jun 21, 2022 20:20:29
x45)
Beteg prof mint mindig!
Faszrahúzott Kevinke
Jun 21, 2022 20:21:14
Jun 21, 2022 20:21:14
Dörpepúp
(
x7)
Jun 21, 2022 20:21:56
x7)
Szárazlepra? Keze meg van még drága?
Trollul Madár
(
x15)
Jun 21, 2022 20:22:05
x15)
Endre!
Mi ez az ing b+?

Anschluss rögvest hazazavar!
Mi ez az ing b+?

Basom_Assad
Jun 21, 2022 20:22:38
Szóval linzben van a korcs megint nem bécsben köszi az infót vekni!
NEAAAHH
Jun 21, 2022 20:22:38
SyntaxError
(
x24)
Jun 21, 2022 20:23:12
x24)
Én meglátom a fejét, meg a kezében a sört, azonnal felbaszom magam. Amikor meg kiejtette a picsaszáján, hogy ő egy úriember, azonnal lőttem is ki az egészet.
Majd ha lesz hogyvolt, azt elolvasom. 100x szórakoztatóbban szoktak lenni megírva, mint ennek fasznak a videói.
linziasztal
(
x3)
Jun 21, 2022 20:23:17
x3)
Endre!
Mi ez az ing b+?
űMi ez az ing b+?
Ha véletlenül leönti, kikeleszti belőle a teljes MSZMP KB bizottságot baszod
Anschluss
(
x4)
Jun 21, 2022 20:23:34
x4)
MagyarVictorMár lájvot se mer indítani! :D
nem mer egy szot sem szolni sem Laurarol, sem Gezarol. Tibiben meg remenykedik, ezert rola sem. Gammer talan meg szoba all vele, rola azert nem. kommenthaverok letiltottak, roluk meg azert nem
nincs temaja a sodinak :)))
MagyarVictor
(
x3)
Jun 21, 2022 20:24:12
x3)
Röviden 10p hetyetye és nem mer beszélni a hétvégéről se! totál beszarva mindentől! nagyon helyesen parázz csak recskázz! :D
broni
(
x45)
Jun 21, 2022 20:24:18
x45)
[quote=Dörpepúp]Szárazlepra? Keze meg van még drága?[/quote
azzal verem a faszom, jol vagyok, egészséges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azzal verem a faszom, jol vagyok, egészséges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Jun 21, 2022 20:25:51
x45)
[quote=SyntaxError]Én meglátom a fejét, meg a kezében a sört, azonnal felbaszom magam. Amikor meg kiejtette a picsaszáján, hogy ő egy úriember, azonnal lőttem is ki az egészet.
Majd ha lesz hogyvolt, azt elolvasom. 100x szórakoztatóbban szoktak lenni megírva, mint ennek fasznak a videói.[/quote
én se bírom sodit nézni, idegesít
Majd ha lesz hogyvolt, azt elolvasom. 100x szórakoztatóbban szoktak lenni megírva, mint ennek fasznak a videói.[/quote
én se bírom sodit nézni, idegesít
max5enutálnak
(
x47)
Jun 21, 2022 20:26:10
x47)
27mp-ig bírtam. Az a kényszerű, harmadosztályú autista színészkedés, amivel elő próbálja adni, hogy milyen könnyed, az nézhetetlen. Betonlábú ólombagoly.
MegintKezded
(
x6)
Jun 21, 2022 20:26:32
x6)
Viktorsz, azt azért ismerd el, hogy hozzáöszültél az Endréhez kicsit! :D Csak valakinek jól áll, valakinek meg okádékul (rád gondolok Sodi). Nem buzin.
Na bumm.
Anschluss
(
x4)
Jun 21, 2022 20:26:48
x4)
most amugy mi van? en ugy lattam hogy felrakott egy vacsizos kepet becsbol. majdnem egy idoben video linzbol.
most kohnspiral a sodi hogy ne tudjuk mikor hol van? lehet a vacsika egyebkent ebedke? :) jaaaj, ez az ember mar teljesen beteg :)
Endre, inkabb szaladj a buzigurtnival a palyaudvaron, nehogy felkerdezzenek :)
anschluss
most kohnspiral a sodi hogy ne tudjuk mikor hol van? lehet a vacsika egyebkent ebedke? :) jaaaj, ez az ember mar teljesen beteg :)
Endre, inkabb szaladj a buzigurtnival a palyaudvaron, nehogy felkerdezzenek :)
MegintKezded
(
x6)
Jun 21, 2022 20:27:11
x6)
Közeliken belenézel a szemébe és látod a terrort és ideggörcsöt amiben van. :D IMÀDOM :D
sörösterv
(
x4)
Jun 21, 2022 20:27:58
x4)
SoDI: "...Láttátok a bocsánatkérő tartalmaimat, annak az időzítése nem véletlen"
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
MagyarVictor
(
x3)
Jun 21, 2022 20:28:08
x3)
"Koncepció nélküli zavaros lájv" ő maga mondta az utolsó percbe!
Én rájöttem fosni fogja az ilyen semmit mondó videókat, mert az autiexcelbe meg kell legyen a havi 1000€-nyi yt bevétel... azt örülhet majd max. 100€-nak... he egyáltalán rak fel videót / pláne lájvot! (ebbe a videóba is beleszólt egy copyright-os zene így máris nem kap utána pénzt! :D tag mód nincs ergó számára elkönyvelhető pénzt se keres vele! ShikeR!)
HeTe!
Én rájöttem fosni fogja az ilyen semmit mondó videókat, mert az autiexcelbe meg kell legyen a havi 1000€-nyi yt bevétel... azt örülhet majd max. 100€-nak... he egyáltalán rak fel videót / pláne lájvot! (ebbe a videóba is beleszólt egy copyright-os zene így máris nem kap utána pénzt! :D tag mód nincs ergó számára elkönyvelhető pénzt se keres vele! ShikeR!)
Jó tanács
Jun 21, 2022 20:28:11
Ha ez számít: Én sokat pampogtam tegnap (nem ismétlek meg említés szintjén sem semmit, mert nem akarom újrakezdeni) de speciel a te kommunikációddal nem volt komoly gond, az meg teljesen egyértelmű, hogy nem jöhet össze mindig minden. Bele tudnék pár kommentedbe kötni, de igazságtalannak éreztem, hogy többen a te neveddel azonosították a problémákat, mert szerintem nem te okoztad a gondokat.
Viszont biztos vagyok benne, hogy legtöbben azok sem utálnak téged, akik a legtöbbet emlegettek. Jó, biztos van olyan, aki igen, de hát ez egy trollfórum.
Egyébként én ezért írok sokszor fekete nickkel, bármekkora seggfájás is ez egyeseknek. Nem számít, hogy ki vagyok, nem számít, hogy hány pontom van, mit csináltam. Elég régóta nyomom a snecológiát, de az sem számít, hogy elhiszi-e ezt bárki.
Csak az számít, amit írok. És ha beszólnak, akkor sem tudnám magamra venni, ha amúgy olyan lennék, hogy magamra veszem az ilyesmit - csak azt tudják kritizálni, amit írok.
Nem mondom, hogy ez neked járható út, csak azt, hogy akár így a nickkel, arcoddal együtt is érdemes lehet egy kicsit ezt a gondolkodásmódot magadévá tenni. Vagy megközelítheted úgy is, hogy ez nem egy baráti társaság, ez egy trollfórum, abszolút nem számít, hogy ki mit gondol rólad (mégegyszer: legtöbb esetben semmit!), ha te csak röhögni és sodikát szopatni jársz ide (a fórum íratlan szabályainak betartásával persze).
Jun 21, 2022 20:28:11
max5enutálnak
(
x47)
Jun 21, 2022 20:28:37
x47)
cucksodi
(
x3)
Jun 21, 2022 20:28:57
x3)
samsungba épitett beauty filter 200 fokra izzott mire azt a sok ragyát eltüntette. Jut eszembe endre, felismerik a veknit az arcfelismerő algoritmusok?
puskapoj
Anschluss
(
x4)
Jun 21, 2022 20:29:13
x4)
SoDI: "...Láttátok a bocsánatkérő tartalmaimat, annak az időzítése nem véletlen"
leforditom:
Trollszok pls ne baszogassatok, alig van penzem, hitelkeretem nagyresze kimerult vagy eluszott, nincs egy baratom se, a csajok mind letiltottak, es a melobol is lassan kibasznak!
Trollul Madár
(
x15)
Jun 21, 2022 20:29:48
x15)
Endre!
Nem azért nem filmezgetünk kiskorúakat, mert a nézőknek nem tetszik,
trashvod.com/w/8iWrKepPrFyHFNiCqgQTuq?start=8m1s
hanem azért nem vagyunk pedofilok.
Hahó!
Nem azért nem filmezgetünk kiskorúakat, mert a nézőknek nem tetszik,
trashvod.com/w/8iWrKepPrFyHFNiCqgQTuq?start=8m1s
hanem azért nem vagyunk pedofilok.
Hahó!
MagyarVictor
(
x3)
Jun 21, 2022 20:29:54
x3)
Imádom a vége felé az utolsó 3p körül, ahogy nyeli a levegőt és majdnem elsírja magát! Ott nagyon látszik hogy próbálja adni a stresszmentes nyugit - közbe meg totál szét van esve! :D
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 21, 2022 20:30:19
x21)
Gyagyás, te leszel a gyermekvédelmi főispán?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
linziasztal
(
x3)
Jun 21, 2022 20:30:20
x3)
leforditom:
Na bejj!
CheddarGoblin
(
x2)
Jun 21, 2022 20:31:04
x2)
Mondjuk ha homeoffice van, valszeg egész nap be van baszva.
sörösterv
(
x4)
Jun 21, 2022 20:33:07
x4)
SoDI: "há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
:D :D :D
:D :D :D
féregnyulvány
(
x7)
Jun 21, 2022 20:33:13
x7)
amugy honnan tudjuk hogy becsben dolgozik? bemondasos alapon?
151 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Laura zárjának semmi baja. Comfirmed.