Nyem! Még a kutyámnak sem adnám oda, ha kutya kexet csinálnának!
Milyen kellemes lehet, mikor félrészegen végig túrják a pékárut a keleti környékén!
Nyamííííí!!!!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
A gyagyással kapcsolatban még egy olyan kérdésem lenne,hogy ezek a kirúgyocskák bekerülnek neki a rendszerbe ezt látni fogják a későbbi munkahelyein,hogy hopp itt ezzel az emberrel vigyázni kell?
hát az AMS-ben pisztos látja valaki...a CV-ben meg aszt' hazuggya, hogy projektmunka; meg mindenre van hetyetye (a DÉMONDÉMONDÉMONDÉMONDÉMON kezdte!!!, buzi vagyok, üldözött vagyok, transz barátnőm (?) van...)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nem vagyok biosztagozatos, de lehet egy faszpinának hüvelygombája?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Hát ott a megdönthetetlen bizonyíték, hogy nő. A gomba nem téved :D
Bőr betegség... Szerintem lehet, csak nem pinás verzió, hanem lábas féle!
Túl gondolod. Szerintem.
Sokkal egyszerűbb a történet.
Sodika egy szar minőségű gyerek alapanyag volt. A szülők is szar alapanyagok voltak.
Sose látott pinát az incel buzi, azért keveri a segg lyukat a pinával.
A Zsidózás meg a mű szélső jobbos viselkedésből fakad, de gyagyás ezt sem érti, csak hallotta, hogy mások sokat használják ezt a szót, így ő is...
Ennél még az is okosabb lenne ha egy évre max 1 vagy 2 helyet tüntetne fel. A gyagyás fasznak nem gyanús, hogy eléggé redflag dolog 4-6 melócsát projektmunkaként feltüntetni egy évben.
pisztos az MRI kimutatta eszt is...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ő ilyen művész lélek :D Érzésből melózik, azokon a "Projekteken", ahol érzi a rezgéseket!
Értsd: Ahová be tudja magát hazudni, nem dolgozni!
sajnos mindenhol munkerőhiány van, IT-ben különösen...gondolom úgy vannak vele, hátha jó lesz valamire, majd beletanul..vagy jobb, mint egy indiai...
itthon azért a legtöbb cég nem termel annyit, hogy eltartson egy szobanövényt is, azér jobban utána mennek a dolgoknak...
Szabadúszóként lehetséges lenne.
Nothing's better than cheddar!
Tanárnő kéjem, nyelFtanilag nem jó a feladat. a segílyke nem elég a két lakásra (-a többi állandó, FIX kiadás, sörike, söner); tehát nem nulla, hanem mínusz
a másik esetben az alany kijelenette, hogy 70 ezer ft nem elég neki semmire, tehát -70-ről indulunk.
ja, szabadon úszkál a osztrák szociális hálóban....
Mifffaaaaan?! Nyeméjtyem! Ez egy szhaaar!
És az is lehetséges szabaduszóknak, hogy 2 hónap munkanélküli után 1 hónap meló majd megint munkanélküliseg? :)
Ez azért már csak gyanús ha a többit nem is nézzük.
Mindenkinek van hozzá ehy sztorija úgy tűnik. Én melócsából jöttem haza, unalmas mászkálós lájfsznak indult, mondom a franc se kíváncsi most rá. Hazáértem, szintén zenész: mondom mindjárt bele lóg a képbe a szamárfasz. És nem kellett sokat várni tényleg ott volt premier plánban a döglött piton.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Állítólag a Jabil után az önkormányzat alkalmazta, mint közmunkás, de kirúgták, miután egy elütött kutya holttestével közösült, ahelyett hogy eltakarította volna.
Az nem baj, hátha valami új infót kibrekeg a varangyos béka. Én mindenesetre jót röhögök ezen a SoDI vitán. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Jólszituált világutazó vagyok aki néha egy-egy projektmunka erejéig besegít cégeknek puszta jóindulatból és nem azért mert amúgy szükségem lenne rá.
Miféle AMS?! LOL
Na mondjuk az is kemény. Nem ismerem az osztrák törvényeket de csak rá baszhatnák most már az ajtót amikor koldulni megy segélyért.
+1
különösen nem érdekel a tranyóshow, de ez jól példázza a lart pour lart trollkodás és a tanszéki működés közötti különbségeket.
az alkesz-lumpen magát valami közszereplő sztárnak gondoló tranyónak kifejezet büntetés a melós élet + legalább valamit törlesztene a társadalom felé. van mit.
a gyagyás ellenben azért van rendszeresen kirúgatva, mert az érdemtelenül magas fizetése miatt folyamatosan nagyképűsködik és provokálja a társadalmat. plusz egy ember aki ennyi bűnt elkövetett, bármiféle megbánás és bocsánatkérés nélkül, az nyomort érdemel. nem drónt meg milliós setupot.
Egyetértek, de a tranyóékat amúgy is kirúgták volna. Együtt elviselhetetlenek
És még fel van háborodva a nőverő tranyó :D
Mondom mindig, hogy BOCSÁNAT, elnézést ha valakit megbántottam.
Az más kérdés, hogy másnap ugyanúgy tolom tovább a faszfejkedést, de akkor harmadnap azért is bocsánatot, elnézést kérek.
Nem értem hol a probléma!
Az kemény dió. Az ilyen érzelmi/értelmi fogyatékosokat nem lehet lekapcsolni. Herpesznél az egyik ilyen rendszeresen donéselő, megpróbálta hogy menne hozzá, az meg kifakadt, hogy oda ne hozza a büdös cigányt, stb, stb
A csávó sértődötten el, másnap ő kért bocsánatot
A horgásszal söröznek a Tiszaparton. Kibeszélik a nőügyeket, az élet nagy dolgait!
Elvitte Kozmát a veszprémi állatkertbe, és vett neki is meg magának is éves bérletet.
Nagy hobbija lett az állatok nézegetése.
Ebédre bevágnak egy exta csípős, jalapenos pizzát kapros szósszal, utána vissza a zoo-ba, púposteve simogatásra.
Látod sodi, én ekkor még az egyetem végéhez közeledtem, olcsó diákmunkásként írtam a kódokat egy kis egy szobás albérletből (nem szobakonyha mint a tiéd). Most pedig a saját nagy lakásomból nézem a szenvedésed milliófütyis fizetéssel. Neked aránylag stabil élethelyzetből sikerült teljesen padlóra kerülni, mindenhonnan kibasznak mert egy nőverő alkoholista féreg vagy és alkalmatlan vagy bármire. :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
hahahha ez kurvanagy :DDDD
Merga reggel azt állította, hogy ő minden további nélkül kaphat erkölcsi bizonyítványt..hátőőőőőő...
gondolom most az érintettek összeszarták magukat félelmükben...
Most ezzel nem bőszítem anyát, így is natyon méjges jám.
Én vagyok az összes "okosságának" a kitervelője, a balfasz fiam csak az ügyefogyott végrehajtóm.
Na mindegy, abból főzünk amink van! Így is egy csomó pénz kihúztunk már bankokból, munkáltatókból és lesz ez még több is, csak várjátok ki a végét!
Van még bőven muníció a jóöreg Goldamama tarsolyában!
Lelki szemeimmel már látom is rMátét az ágyneműtartóban bújkálni. XD
Ez Sodi? Az alapján, ahogy az autós játékokkal játszott, azt hittem, hogy mindennek neki megy és állandóan kisodródik.
Nem ember. Démon!
Pongba van?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Karib és Féregnyúlvány pedig STNÍ lesz! XD
Kicsit rá kell segíteni kommenttel, mert van 20 nézője, ráér a csetfallal foglalkozni. :D
Melótlanul szabadon!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A legvégén kiderül, hogy nem sodi kamerázta, a flokkot! Kamerás kérdezi, a végén hol a sodi. Meglepődtem volna, ha így vezet a gyagyás!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Nem ő vezet a felvételen. 11 perc 16 másodpercnél kérdezi, hogy hol van SoDI!
Valószínűleg már a mentőben volt (mert rá egy fél percre le is állítják a felvételt xD) vagy még az első kanyart próbálta bevenni.
NEAAAHH
és még sokkal rosszabb is, mivel nem öntisztul magától.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Majd én kilefetyelem!
Ezt mondtam én is, de amúgy utalgatott ilyesmire
NEAAAHH
szerintem nemtortent semmifele seggbekuras, se origami pina dugas.
semmi.
Tibinek már akkor használták az ánuszát a Komlói cigányok, amikor még papíron sem volt "NŐ"!.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
az allando befosas a reszegseg miatt van,allando illuminalt állapotban nem nagyon erzi az ember hogy hugyoznia vagy szarnia kell
+ az alkoholizalas hosszabb tavon fosast okoz, egyszer mondta hogy feher valami jött ki belole a fosojan, a mája már majdhogynem tönkre van
nézzétek a szemét és a szeme körül,sárga :)
Snecinek is
yess, de Tibi többet iszik
tippmix ki hal meg előbb?
ezután jön a has felpuffadása, vese nemjól működése, bevizesedés amit mindig lekell szivattatni korházban
Tibi vs Sneci
megrakom 20ezer fütyivel snecit
ezmár felszopás
Belső körösök már tudják mire készülök, többiektől annyit kérek várjanak egy picit. Jövő héten nagyon kemény atombombák várhatóak.
Na Laura baszás, csá.
nem, sodizmus előtt is ezt csinálta, furcsa gyerek ez a viktorsz, elvileg trollkodni megy "hardcore" fokozatban, de azért egy pizzát, kibarackot, ezt-azt visz a tranyónak
tegnap még nem azt hazudta hogy napok óta el sem éri snecit? :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Igen, ez így van, amikor a máj és a hasnyálmirigy már nehezen dolgozik, akkor jön az állandó fosás (elnézést) és a fosási kényszer. Májbetegségben nagyon csúnyán halnak meg az emberek, lehet úgyis, hogy teljesen besárgulnak (a szemfehérje is, májelégtelenség), de lehet kivérzésben is, amikor a nyelőcső vagy a végbél vastag erei megrepednek. Tudom, hihetetlennek tűnik, de van ilyen, gyakorlatilag a saját véredben fulladsz meg...
Egy gyakorló alkesz soha nem lesz tiszta, mindig függő marad. Egyet tud tenni: nem iszik. Soha, semmi alkoholt.
Több vasat tart a tűzbe. Amikor Laura kirakja, vissza megy Mercihez.
Szerintem ez érthető.
Nothing's better than cheddar!
Igaza van, csak a bűnügyi nyilvántartási rendszerben kezelt adatok alapján kerül kiállításra erkölcsi bizonyítvány, a szabálysértések nem ez a kategória.
Folyamatban lévő büntetőügy sem kerül be az erkölcsibe, a megrovás, a pénzbüntetés és próbára bocsájtás esetében sem. A felfüggesztett már igen, de az utolsó nap után már kikerül a rendszerből, a többi kitöltés (leülte a büntetést) esetében 10 év.
+ a sajat vizedben
az egyik szomszédom halal torturaja most igy nez ki, a hasa teljesen felvan puffadva, a veseke gatya, maja gatya
a nyarat nem huzza ki, hofeher a bore, bevan dagadva a laba, kezei
de sarga a szemeinel
mindig nezem, hogy jon e a budos, akkor mar majd lehet telefonalni, hogy meghalt
kemeny halal az alkohol altali halal, a szervek sorba tonkremenese es ott a kenyszer hogy innod kell még, és iszik ois tovabbra
haljon meg aki hülye :)
Mondom én, tegnap esti gammer lájfsz leirata :DD Hazug geci ez is, milyen meglepő.
Hidd el, eléri. :) Ezért is néztem bele a lájvjába, belőle könnyű információt zsarolni, húsz néző mellett. :)
Ez a köcsög Púpos valószínűleg végig sírja az összes szenny trash kapcsolatát, hogy a trollok megint taknyosra szopatták, és megerősítést nyerjen, nem ő tehet róla.
Púpos gnóm! Neked már harangoztak...
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jul 02, 2022 08:27:38
x1)
Tiborszt mondjuk én nem biztos,hogy kibasszattam volna had csomagolja a kinai leveseket meg hát olyan amilyen de hát még is csak egy csöves az edukáció a fontos legalább neki állt dolgozni. És így a sodi most azt érezheti,hogy nincs egyedül már pedig. Mondjuk szánalmas vigasz.
A gyagyással kapcsolatban még egy olyan kérdésem lenne,hogy ezek a kirúgyocskák bekerülnek neki a rendszerbe ezt látni fogják a későbbi munkahelyein,hogy hopp itt ezzel az emberrel vigyázni kell?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 02, 2022 08:29:32
x39)
Te ennél abból a pékáruból aminek elkészültéhez köze van?
Nyem! Még a kutyámnak sem adnám oda, ha kutya kexet csinálnának!
Milyen kellemes lehet, mikor félrészegen végig túrják a pékárut a keleti környékén!
Nyamííííí!!!!
halászlé
(
x24)
Jul 02, 2022 08:46:23
x24)
Ajjaj Sodi, most mondja Jutka, hogy Mergának szagos, folyásos hüvelygombája van a sok ceksuális partnertől....pisztos, hogy egészséges vagy?
halászlé
(
x24)
Jul 02, 2022 08:47:55
x24)
hát az AMS-ben pisztos látja valaki...a CV-ben meg aszt' hazuggya, hogy projektmunka; meg mindenre van hetyetye (a DÉMONDÉMONDÉMONDÉMONDÉMON kezdte!!!, buzi vagyok, üldözött vagyok, transz barátnőm (?) van...)
Dörpepúp
(
x7)
Jul 02, 2022 08:49:50
x7)
Ajjaj Sodi, most mondja Jutka, hogy Mergának szagos, folyásos hüvelygombája van a sok ceksuális partnertől....pisztos, hogy egészséges vagy?
Jonciii
(
x8)
Jul 02, 2022 08:51:10
x8)
Hát ott a megdönthetetlen bizonyíték, hogy nő. A gomba nem téved :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 02, 2022 08:58:50
x39)
Bőr betegség... Szerintem lehet, csak nem pinás verzió, hanem lábas féle!
buniBanki
(
x2)
Jul 02, 2022 08:59:39
x2)
Van egy igen vad teóriám a sodi patkányságainak forrására. Golda lelépett Vera nénivel. Ez megmagyarázni hogy miért gyűlöli a nőket, a melegeket és a zsidókat, esetleg az alkoholizmust, illetve a Vera általi megmentést is. Azt már láttuk hogy minden viselkedést másol. Az idősebb Bandi, miután felesége egy nővel szarvazta fel, az alkoholba menekült. A kis Sodi hallotta loopjait, ahol Gyöngyi mamát szidja. A válás alatt és után mamihoz került. Sajnos most, hogy ez a púpos pedofil korcs kipurcant, csak ilyen hate-fiction-ökre futja a fórumon, de átgondolni azért lehet, hogy érdemes ezt is.
Endre egy pedofil!
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jul 02, 2022 09:01:26
x1)
[quote=halászlé]hát az AMS-ben pisztos látja valaki...a CV-ben meg aszt' hazuggya, hogy projektmunka;
Mondjuk az geci kemény,hogy 20 munkahelyből egyedül a rejsz und partnerre tudja azt mondani,hogy nem projekt munka.
Bazdmeg hát nem kérdeznek rá,hogy egy 40 éves embernek mért csak kizárólag pár hónapos projekt munkái voltak :,DDD Hát ez kibaszott nevetséges meg átlátszó :D
Mondjuk az geci kemény,hogy 20 munkahelyből egyedül a rejsz und partnerre tudja azt mondani,hogy nem projekt munka.
Bazdmeg hát nem kérdeznek rá,hogy egy 40 éves embernek mért csak kizárólag pár hónapos projekt munkái voltak :,DDD Hát ez kibaszott nevetséges meg átlátszó :D
Hahó
(
x136)
Jul 02, 2022 09:02:58
x136)
A rejsz is projektmunka volt. 3 hetes. A seggperesztóra gondoltál. Az volt több éves.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 02, 2022 09:04:49
x39)
Van egy igen vad teóriám a sodi patkányságainak forrására. Golda lelépett Vera nénivel. Ez megmagyarázni hogy miért gyűlöli a nőket, a melegeket és a zsidókat, esetleg az alkoholizmust, illetve a Vera általi megmentést is. Azt már láttuk hogy minden viselkedést másol. Az idősebb Bandi, miután felesége egy nővel szarvazta fel, az alkoholba menekült. A kis Sodi hallotta loopjait, ahol Gyöngyi mamát szidja. A válás alatt és után mamihoz került. Sajnos most, hogy ez a púpos pedofil korcs kipurcant, csak ilyen hate-fiction-ökre futja a fórumon, de átgondolni azért lehet, hogy érdemes ezt is.
Túl gondolod. Szerintem.
Sokkal egyszerűbb a történet.
Sodika egy szar minőségű gyerek alapanyag volt. A szülők is szar alapanyagok voltak.
Sose látott pinát az incel buzi, azért keveri a segg lyukat a pinával.
A Zsidózás meg a mű szélső jobbos viselkedésből fakad, de gyagyás ezt sem érti, csak hallotta, hogy mások sokat használják ezt a szót, így ő is...
Trollul Madár
(
x15)
Jul 02, 2022 09:06:55
x15)
Endre!
Hó eleje van!
A mazdás úriember fizetett frankón?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Hó eleje van!
A mazdás úriember fizetett frankón?
Ondófoltos linzi lakás
Jul 02, 2022 09:08:06
[quote=halászlé]hát az AMS-ben pisztos látja valaki...a CV-ben meg aszt' hazuggya, hogy projektmunka;
Ennél még az is okosabb lenne ha egy évre max 1 vagy 2 helyet tüntetne fel. A gyagyás fasznak nem gyanús, hogy eléggé redflag dolog 4-6 melócsát projektmunkaként feltüntetni egy évben.
Jul 02, 2022 09:08:06
halászlé
(
x24)
Jul 02, 2022 09:10:34
x24)
pisztos az MRI kimutatta eszt is...
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 02, 2022 09:12:12
x39)
Ő ilyen művész lélek :D Érzésből melózik, azokon a "Projekteken", ahol érzi a rezgéseket!
Értsd: Ahová be tudja magát hazudni, nem dolgozni!
halászlé
(
x24)
Jul 02, 2022 09:13:49
x24)
sajnos mindenhol munkerőhiány van, IT-ben különösen...gondolom úgy vannak vele, hátha jó lesz valamire, majd beletanul..vagy jobb, mint egy indiai...
itthon azért a legtöbb cég nem termel annyit, hogy eltartson egy szobanövényt is, azér jobban utána mennek a dolgoknak...
Andi
(
x13)
Jul 02, 2022 09:15:29
x13)
Szöveges feladat a gyagyás és a cicáék kiadásairól.
Ha egy ember két lakást fizet nulla bevételből, akkor két ember mekkora bevételből fizet nulla lakást?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ha egy ember két lakást fizet nulla bevételből, akkor két ember mekkora bevételből fizet nulla lakást?
CheddarGoblin
(
x2)
Jul 02, 2022 09:16:22
x2)
foteltroll
Jul 02, 2022 09:18:13
Látom visszatért vas megyei tájszon is.
Kár, hogy most haltál meg sodi, biztos tudnátok érdekes közös tartalmat gyártani együtt.
Kár, hogy most haltál meg sodi, biztos tudnátok érdekes közös tartalmat gyártani együtt.
Jul 02, 2022 09:18:13
halászlé
(
x24)
Jul 02, 2022 09:19:23
x24)
Tanárnő kéjem, nyelFtanilag nem jó a feladat. a segílyke nem elég a két lakásra (-a többi állandó, FIX kiadás, sörike, söner); tehát nem nulla, hanem mínusz
a másik esetben az alany kijelenette, hogy 70 ezer ft nem elég neki semmire, tehát -70-ről indulunk.
kramalon
(
x8)
Jul 02, 2022 09:19:27
x8)
Kisboros!
Nyugodj le, senki le sem szar, de vicces volt látni, hogy azonnal reagáltál a felvetésre, pedig nem is olvasod a fórumot.
Faszom
Nyugodj le, senki le sem szar, de vicces volt látni, hogy azonnal reagáltál a felvetésre, pedig nem is olvasod a fórumot.
halászlé
(
x24)
Jul 02, 2022 09:20:38
x24)
ja, szabadon úszkál a osztrák szociális hálóban....
vladrl
(
x8)
Jul 02, 2022 09:40:11
x8)
Endre! Milyen erzes, hogy Tibi prosztatajat dorzsolted a puha slagoddal? Nezesd mar meg, hogy az nem noi prosztata-e, hatha!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Hahó
(
x136)
Jul 02, 2022 09:42:03
x136)
Kisrühest ellenzékbe vágta a jabil? Gondolom megtalálták nála az ellopott balettcipőt.
Endrikusz Derpikusz
Jul 02, 2022 10:09:26
Mifffaaaaan?! Nyeméjtyem! Ez egy szhaaar!
Jul 02, 2022 10:09:26
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 02, 2022 10:19:02
x19)
És az is lehetséges szabaduszóknak, hogy 2 hónap munkanélküli után 1 hónap meló majd megint munkanélküliseg? :)
trolléga
(
x30)
Jul 02, 2022 10:33:08
x30)
Fu bazmeg ez a nudis video, tisztám emlékszem, hogy amig az asszony bevásárolt a parkolóban néztem mert hát minek menjek vásárolni, amikor live van. Kezdődött a szar minőséggel meg a trollfenyegetéssel, de mire az asszony visszaért ez a buzi már meztelen volt, mutattam is, hogy nézd meg, MAJDNEM belelóg a fasza a képbe. Mire hazaértünk, leültem a gép elé, premier plánban láttam már a csirkenyakfaszt meg az überzacskót.
Mindenkinek van hozzá ehy sztorija úgy tűnik. Én melócsából jöttem haza, unalmas mászkálós lájfsznak indult, mondom a franc se kíváncsi most rá. Hazáértem, szintén zenész: mondom mindjárt bele lóg a képbe a szamárfasz. És nem kellett sokat várni tényleg ott volt premier plánban a döglött piton.
Démon cimbi
Jul 02, 2022 10:35:17
Kisrühest ellenzékbe vágta a jabil? Gondolom megtalálták nála az ellopott balettcipőt.
Állítólag a Jabil után az önkormányzat alkalmazta, mint közmunkás, de kirúgták, miután egy elütött kutya holttestével közösült, ahelyett hogy eltakarította volna.
Jul 02, 2022 10:35:17
kaffkaendree
(
x1)
Jul 02, 2022 10:36:33
x1)
Lyudga közben egy kamu Sodit szid élő adásban :DD
hetyetye
SnecológusHallgató
(
x4)
Jul 02, 2022 10:38:50
x4)
Lyudga közben egy kamu Sodit szid élő adásban :DD
Az nem baj, hátha valami új infót kibrekeg a varangyos béka. Én mindenesetre jót röhögök ezen a SoDI vitán. :D
Endre
Jul 02, 2022 10:42:16
Jólszituált világutazó vagyok aki néha egy-egy projektmunka erejéig besegít cégeknek puszta jóindulatból és nem azért mert amúgy szükségem lenne rá.
Miféle AMS?! LOL
Jul 02, 2022 10:42:16
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Jul 02, 2022 10:42:31
x1)
Na mondjuk az is kemény. Nem ismerem az osztrák törvényeket de csak rá baszhatnák most már az ajtót amikor koldulni megy segélyért.
sittessanyi
(
x7)
Jul 02, 2022 11:00:39
x7)
Tiborszt mondjuk én nem biztos,hogy kibasszattam volna had csomagolja a kinai leveseket meg hát olyan amilyen de hát még is csak egy csöves az edukáció a fontos legalább neki állt dolgozni. És így a sodi most azt érezheti,hogy nincs egyedül már pedig. Mondjuk szánalmas vigasz.
+1
különösen nem érdekel a tranyóshow, de ez jól példázza a lart pour lart trollkodás és a tanszéki működés közötti különbségeket.
az alkesz-lumpen magát valami közszereplő sztárnak gondoló tranyónak kifejezet büntetés a melós élet + legalább valamit törlesztene a társadalom felé. van mit.
a gyagyás ellenben azért van rendszeresen kirúgatva, mert az érdemtelenül magas fizetése miatt folyamatosan nagyképűsködik és provokálja a társadalmat. plusz egy ember aki ennyi bűnt elkövetett, bármiféle megbánás és bocsánatkérés nélkül, az nyomort érdemel. nem drónt meg milliós setupot.
Jonciii
(
x8)
Jul 02, 2022 11:17:46
x8)
+1
Egyetértek, de a tranyóékat amúgy is kirúgták volna. Együtt elviselhetetlenek
max5enutálnak
(
x47)
Jul 02, 2022 11:17:48
x47)
Szerintem Tibi az, akinek az életébe nem kell beleszólni, elintézi magàt rendre.
Elítélni azonban nem tudom azt sem, aki nem bírja megállni az intervenciót, ez egy ilyen szakma, ez ezzel jár. Egy biztos, ő töretlenül csinálja a műsort, érje bármilyen tragédia, nem úgy mint a legyőzött buzi pedofil, aki csak anyuka szoknyája alól mer műsírós, önsajnáltatós, taknyos nózis 2 perces fideókat csinálni. Tibi mindig is sokkal tökösebb, erősebb, szívósabb és kitartóbb volt, mint ez a rinyáló torzszülött.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Elítélni azonban nem tudom azt sem, aki nem bírja megállni az intervenciót, ez egy ilyen szakma, ez ezzel jár. Egy biztos, ő töretlenül csinálja a műsort, érje bármilyen tragédia, nem úgy mint a legyőzött buzi pedofil, aki csak anyuka szoknyája alól mer műsírós, önsajnáltatós, taknyos nózis 2 perces fideókat csinálni. Tibi mindig is sokkal tökösebb, erősebb, szívósabb és kitartóbb volt, mint ez a rinyáló torzszülött.
sarokülőgarnitúra
Jul 02, 2022 11:18:22
Közben tranyónál
És még fel van háborodva a nőverő tranyó :D
Jul 02, 2022 11:18:22
Endre
Jul 02, 2022 11:21:46
Mondom mindig, hogy BOCSÁNAT, elnézést ha valakit megbántottam.
Az más kérdés, hogy másnap ugyanúgy tolom tovább a faszfejkedést, de akkor harmadnap azért is bocsánatot, elnézést kérek.
Nem értem hol a probléma!
Jul 02, 2022 11:21:46
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 02, 2022 11:42:29
x23)
Eszméletlen ez a Varga Magdi is Sodi fb oldalán. Csak Sodi ismerősei látják ott ezt, ezért kifényképeztem az eddigieket.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
MaxPayne
(
x24)
Jul 02, 2022 12:08:45
x24)
Varga Magdi egy pedofil felszopo? Megy mar neki a faszerdo? Ha nem, tippeket kerek szepen, mivel erdemes nala kezdeni, hogy lealljon a korcssimogatasrol!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Jonciii
(
x8)
Jul 02, 2022 12:12:39
x8)
Varga Magdi egy pedofil felszopo? Megy mar neki a faszerdo? Ha nem, tippeket kerek szepen, mivel erdemes nala kezdeni, hogy lealljon a korcssimogatasrol!
Az kemény dió. Az ilyen érzelmi/értelmi fogyatékosokat nem lehet lekapcsolni. Herpesznél az egyik ilyen rendszeresen donéselő, megpróbálta hogy menne hozzá, az meg kifakadt, hogy oda ne hozza a büdös cigányt, stb, stb
A csávó sértődötten el, másnap ő kért bocsánatot
pekkujjunki sodi
(
x5)
Jul 02, 2022 12:12:45
x5)
Endre mikor lesz a temetes?
contains language which some may find offensive
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jul 02, 2022 12:14:02
x7)
Nagyon jó a "Búcsú tőletek", egész jól alakul endre a nézettség és a hozzászólásokra se lehet panasz, van bőven!
Sokadik megtekintésre sem válik unalmassá, mint az összes többi videód, amit kiokádtál magadból!
Hab a tortán, hogy remek profilképeket lehet kivágni belőle!
A jó portás csak baszik!
Sokadik megtekintésre sem válik unalmassá, mint az összes többi videód, amit kiokádtál magadból!
Hab a tortán, hogy remek profilképeket lehet kivágni belőle!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 02, 2022 12:16:09
x11)
Púpos Pedofil!
Főzöd már anyáddal és a helyi nyugdíjas klubbal a bogrács-gulyást Púpszászon? A trollokat nem hívod meg ebédre?
Vagy visszahúztad a beled Bécsbe, hogy hétfőn jelentkezni tudj az AMS-nél?
Esetleg Szegedre tartasz céges laptop-al a hónod alatt, hogy Laurát zaklasd?
Főzöd már anyáddal és a helyi nyugdíjas klubbal a bogrács-gulyást Púpszászon? A trollokat nem hívod meg ebédre?
Vagy visszahúztad a beled Bécsbe, hogy hétfőn jelentkezni tudj az AMS-nél?
Esetleg Szegedre tartasz céges laptop-al a hónod alatt, hogy Laurát zaklasd?
Jonciii
(
x8)
Jul 02, 2022 12:19:48
x8)
Recskás, egy jelképes hú- hú- húszezret adok a csatornádért.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jul 02, 2022 12:21:59
x7)
"Rövid déli live Laurával"
"Azzal kell kezdenünk talán, hogy megdícsérjük a Magyar Viktort"
"Nálam volt egy filmszakadás, az volt a dilemma, hogy ki legyen rám hívva a mentő... detox vagy sem, ő vele meg lett tárgyalva. (...) ebből ő nem írt ki semmit a fórumra."
"... én azt hiszem minden elismerésünk a Viktoré..."
Endre, ezeket a kijelentéseket még ma is tartod? XD
A jó portás csak baszik!
"Azzal kell kezdenünk talán, hogy megdícsérjük a Magyar Viktort"
"Nálam volt egy filmszakadás, az volt a dilemma, hogy ki legyen rám hívva a mentő... detox vagy sem, ő vele meg lett tárgyalva. (...) ebből ő nem írt ki semmit a fórumra."
"... én azt hiszem minden elismerésünk a Viktoré..."
Endre, ezeket a kijelentéseket még ma is tartod? XD
Ásó27
(
x68)
Jul 02, 2022 12:22:48
x68)
Endre, ha véletlenül eszedbe jutna, hogy a tranyó sem ment a Dunának, akkor gondolj arra, hogy neki nincs is 20 milliós tartozása!!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 02, 2022 12:25:40
x19)
Nah sodi eltelt már pár nap, jobban érzed magad?
Lehetne vmi fasza gameplay vagy sétálós, bebaszós, kokainos lájf.
Vagy anyád ennyire csicskába rakott?
Nah gyere és röhögj velünk. :)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Jul 02, 2022 12:28:19
x7)
Endre itt még gokartoztál YTONG testvéreddel, micsoda békeidők... Feltöltött hitelkeret, melócsá, Miskolc, cigányok... Itt jól érezted magad ugye? Ez csak 3 éve volt.
youtu.be/oYSC3JsOhCY
A jó portás csak baszik!
youtu.be/oYSC3JsOhCY
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 02, 2022 12:32:58
x6)
Kíváncsi vagyok mivel tölti manapság így az idejét a pedofil buzi. Se stream se meló se kirándulás se semmi.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
nonsense
(
x1)
Jul 02, 2022 12:37:05
x1)
Kíváncsi vagyok mivel tölti manapság így az idejét a pedofil buzi. Se stream se meló se kirándulás se semmi.
A horgásszal söröznek a Tiszaparton. Kibeszélik a nőügyeket, az élet nagy dolgait!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 02, 2022 12:37:09
x11)
Elvitte Kozmát a veszprémi állatkertbe, és vett neki is meg magának is éves bérletet.
Nagy hobbija lett az állatok nézegetése.
Ebédre bevágnak egy exta csípős, jalapenos pizzát kapros szósszal, utána vissza a zoo-ba, púposteve simogatásra.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 02, 2022 12:49:15
x13)
Endre itt még gokartoztál YTONG testvéreddel, micsoda békeidők... Feltöltött hitelkeret, melócsá, Miskolc, cigányok... Itt jól érezted magad ugye? Ez csak 3 éve volt.
youtu.be/oYSC3JsOhCY
youtu.be/oYSC3JsOhCY
Látod sodi, én ekkor még az egyetem végéhez közeledtem, olcsó diákmunkásként írtam a kódokat egy kis egy szobás albérletből (nem szobakonyha mint a tiéd). Most pedig a saját nagy lakásomból nézem a szenvedésed milliófütyis fizetéssel. Neked aránylag stabil élethelyzetből sikerült teljesen padlóra kerülni, mindenhonnan kibasznak mert egy nőverő alkoholista féreg vagy és alkalmatlan vagy bármire. :D
Trollul Madár
(
x15)
Jul 02, 2022 12:51:54
x15)
Endre!
Válasz út előtt állsz.
Vagy élvezed, hogy felfelé buksz több pénzért, vagy élvezed a hajléktalan lét szabadságát ami megedzi a testecskét.
Csak hálával tartozol nekünk.
Válasz út előtt állsz.
Vagy élvezed, hogy felfelé buksz több pénzért, vagy élvezed a hajléktalan lét szabadságát ami megedzi a testecskét.
Csak hálával tartozol nekünk.
féregnyulvány
(
x7)
Jul 02, 2022 12:57:30
x7)
Nah sodi eltelt már pár nap, jobban érzed magad?
hahahha ez kurvanagy :DDDD
Endricsek
Jul 02, 2022 13:01:45
Sajnálom srácok, anyucim most nem enged csinálni semmit.
Kitalálunk valami új fraud plan-t, és ha bejön jövök vissza!
Kitalálunk valami új fraud plan-t, és ha bejön jövök vissza!
Jul 02, 2022 13:01:45
féregnyulvány
(
x7)
Jul 02, 2022 13:05:21
x7)
Tibinek vannak amúgy büntetései, amik lassan lejárnak, nemtudja kifizetni
most nem érdekel a szerelmed gyagya? nem segitesz neki hogy ne kelljen leülnie 5ezer/nap-ban?
csak akkor kellett Tibi amikor nézettség kellettM+? te szhar
most nem érdekel a szerelmed gyagya? nem segitesz neki hogy ne kelljen leülnie 5ezer/nap-ban?
halászlé
(
x24)
Jul 02, 2022 13:06:29
x24)
Merga reggel azt állította, hogy ő minden további nélkül kaphat erkölcsi bizonyítványt..hátőőőőőő...
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 02, 2022 13:06:44
x11)
Gammer azt mondta az előbb, hogy aSodi nem halt meg, minden nap beszél vele, kicsit meg van törve, de nagyon eszes gyerek, higyjük el, hogy több esze van, mint amennyit mutat, és lesz még ennek következménye! :DDD
Kaffka Mercedesz
Jul 02, 2022 13:07:14
hol vagy SoDi?
Jul 02, 2022 13:07:14
halászlé
(
x24)
Jul 02, 2022 13:08:30
x24)
Gammer azt mondta az előbb, hogy aSodi nem halt meg, minden nap beszél vele, kicsit meg van törve, de nagyon eszes gyerek, higyjük el, hogy több esze van, mint amennyit mutat, és lesz még ennek következménye! :DDD
40 éves óvodás
Jul 02, 2022 13:08:34
Most ezzel nem bőszítem anyát, így is natyon méjges jám.
Jul 02, 2022 13:08:34
EasybankosPedo
(
x23)
Jul 02, 2022 13:08:37
x23)
Sodi vajon melyik videód lenne a sikeresebb a búcsú vagy a visszatérős video? Nézd meg, a búcsú videót 2 nap alatt 5200 megtekintésnél 157 tetszikelésnél és több mint 300 hsz-nál jár. Ezzel szembe például a 2 héttel ezelőtti szandis álatkertes videót ami nem is volt annyira szar, hála érte Szandinak, ilyen számokkal rendelkezik csak. 6733,50,53. Gyere Sodi derítsük ki az első kérdésemre a választ.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Goldamama
Jul 02, 2022 13:12:37
Én vagyok az összes "okosságának" a kitervelője, a balfasz fiam csak az ügyefogyott végrehajtóm.
Na mindegy, abból főzünk amink van! Így is egy csomó pénz kihúztunk már bankokból, munkáltatókból és lesz ez még több is, csak várjátok ki a végét!
Van még bőven muníció a jóöreg Goldamama tarsolyában!
Jul 02, 2022 13:12:37
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 02, 2022 13:14:43
x11)
Démon Démon Démon
youtu.be/oYSC3JsOhCY
youtu.be/oYSC3JsOhCY
Ez Sodi? Az alapján, ahogy az autós játékokkal játszott, azt hittem, hogy mindennek neki megy és állandóan kisodródik.
Hahó
(
x136)
Jul 02, 2022 13:15:28
x136)
Pongba van?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 02, 2022 13:16:52
x11)
Karib és Féregnyúlvány pedig STNÍ lesz! XD
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 02, 2022 13:18:43
x11)
Pongba van?
Kicsit rá kell segíteni kommenttel, mert van 20 nézője, ráér a csetfallal foglalkozni. :D
Hahó
(
x136)
Jul 02, 2022 13:23:34
x136)
T.bíroság lauja megadta a tjolloknak a céges faptop szériaszámát.10 csilliárd kárpit követelek!!!
És mivel bizonyitja ezt?
Kajib íjta a fójumon!!!
Nszksz. Ítélet: el lehet takarodni a picsába.
És mivel bizonyitja ezt?
Kajib íjta a fójumon!!!
Nszksz. Ítélet: el lehet takarodni a picsába.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 02, 2022 13:24:00
x15)
Melótlanul szabadon!
Klohek
(
x12)
Jul 02, 2022 13:24:05
x12)
A legvégén kiderül, hogy nem sodi kamerázta, a flokkot! Kamerás kérdezi, a végén hol a sodi. Meglepődtem volna, ha így vezet a gyagyás!
nonsense
(
x1)
Jul 02, 2022 13:24:07
x1)
Nem ő vezet a felvételen. 11 perc 16 másodpercnél kérdezi, hogy hol van SoDI!
Valószínűleg már a mentőben volt (mert rá egy fél percre le is állítják a felvételt xD) vagy még az első kanyart próbálta bevenni.
Basom_Assad
Jul 02, 2022 13:32:17
Kedvedért utána kérdeztem szakmában rutinos ismerősnél rövid válasz: Igen. Jul 02, 2022 13:32:17
Kriptozsidó
(
x6)
Jul 02, 2022 13:34:46
x6)
Kedvedért utána kérdeztem szakmában rutinos ismerősnél rövid válasz: Igen.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jul 02, 2022 13:36:19
x2)
Térjünk vissza egy gondolat erejéig a tranyo seggbekurasara:
Aki már dugott segget, lényegtelen h női v férfit, az tudja h azért oda csak úgy berontani nem lehet. Először is kéne oda egy igazán kemény dorong, nem elég egy fél 6-ot mutató döglött szamárfasz. Ha megvan az álló fasz, akkor se nagyon tud oda az ember berontani, mert a seggét felajanlo egyénnek az azért fáj. Kell oda nem kevés előjáték és síkosító. Na most azt mond meg nekem te korcs szornyszulott, h a lógó faszodat, h sikerült Tibi rossz lyukaba csempészni? A retek szerelmed akkor alapjaraton olyan tág, h megfordul benne egy nyerges IFA?
Hetyetye
Aki már dugott segget, lényegtelen h női v férfit, az tudja h azért oda csak úgy berontani nem lehet. Először is kéne oda egy igazán kemény dorong, nem elég egy fél 6-ot mutató döglött szamárfasz. Ha megvan az álló fasz, akkor se nagyon tud oda az ember berontani, mert a seggét felajanlo egyénnek az azért fáj. Kell oda nem kevés előjáték és síkosító. Na most azt mond meg nekem te korcs szornyszulott, h a lógó faszodat, h sikerült Tibi rossz lyukaba csempészni? A retek szerelmed akkor alapjaraton olyan tág, h megfordul benne egy nyerges IFA?
Fifi
Jul 02, 2022 13:37:03
Majd én kilefetyelem!
Jul 02, 2022 13:37:03
Jonciii
(
x8)
Jul 02, 2022 13:37:54
x8)
Ezt mondtam én is, de amúgy utalgatott ilyesmire
Basom_Assad
Jul 02, 2022 13:38:36
A retek szerelmed akkor alapjaraton olyan tág, h megfordul benne egy nyerges IFA?
Megmagyarázná az állandó befosást.Valószínű fasz befordításnál valami izom és ideg is sérült ergo tág is és nem is érzi. Jul 02, 2022 13:38:36
HenrySpotter
Jul 02, 2022 13:40:13
Dear Trollz!
Öröm és bódottság ez a bucsu video abbol a szempontbol, hogy milyen szepen bezarult az a 2007-es kor, amelyben a nyolcorazo szurkeegereket nezte le budai zoldovezeti lakasabol. Dolgozik az Univerzum, rend van, na!
Öröm és bódottság ez a bucsu video abbol a szempontbol, hogy milyen szepen bezarult az a 2007-es kor, amelyben a nyolcorazo szurkeegereket nezte le budai zoldovezeti lakasabol. Dolgozik az Univerzum, rend van, na!
Jul 02, 2022 13:40:13
féregnyulvány
(
x7)
Jul 02, 2022 13:40:42
x7)
szerintem nemtortent semmifele seggbekuras, se origami pina dugas.
semmi.
Klohek
(
x12)
Jul 02, 2022 13:41:58
x12)
A retek szerelmed akkor alapjaraton olyan tág, h megfordul benne egy nyerges IFA?
Tibinek már akkor használták az ánuszát a Komlói cigányok, amikor még papíron sem volt "NŐ"!.
féregnyulvány
(
x7)
Jul 02, 2022 13:42:51
x7)
Megmagyarázná az állandó befosást.Valószínű fasz befordításnál valami izom és ideg is sérült ergo tág is és nem is érzi.
az allando befosas a reszegseg miatt van,allando illuminalt állapotban nem nagyon erzi az ember hogy hugyoznia vagy szarnia kell
+ az alkoholizalas hosszabb tavon fosast okoz, egyszer mondta hogy feher valami jött ki belole a fosojan, a mája már majdhogynem tönkre van
banshee
(
x24)
Jul 02, 2022 13:44:06
x24)
Snecinek is
kaffka berci
Jul 02, 2022 13:45:36
Érdeklődni szeretnék, hogy ez a viktor-féle tranyódonételés, ami már szerves része a műsorfolyamnak, ez még mindig a Sodihergelő epikus trollkodás? :)
Jul 02, 2022 13:45:36
féregnyulvány
(
x7)
Jul 02, 2022 13:47:11
x7)
Snecinek is
yess, de Tibi többet iszik
tippmix ki hal meg előbb?
ezután jön a has felpuffadása, vese nemjól működése, bevizesedés amit mindig lekell szivattatni korházban
Tibi vs Sneci
megrakom 20ezer fütyivel snecit
féregnyulvány
(
x7)
Jul 02, 2022 13:48:05
x7)
Érdeklődni szeretnék, hogy ez a viktor-féle tranyódonételés, ami már szerves része a műsorfolyamnak, ez még mindig a Sodihergelő epikus trollkodás? :)
ezmár felszopás
Viktrollsz
Jul 02, 2022 13:48:45
Belső körösök már tudják mire készülök, többiektől annyit kérek várjanak egy picit. Jövő héten nagyon kemény atombombák várhatóak.
Na Laura baszás, csá.
Jul 02, 2022 13:48:45
.
Jul 02, 2022 13:49:25
nem, sodizmus előtt is ezt csinálta, furcsa gyerek ez a viktorsz, elvileg trollkodni megy "hardcore" fokozatban, de azért egy pizzát, kibarackot, ezt-azt visz a tranyónak
Jul 02, 2022 13:49:25
trolléga
(
x30)
Jul 02, 2022 13:49:26
x30)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 02, 2022 13:56:31
x11)
Igen, ez így van, amikor a máj és a hasnyálmirigy már nehezen dolgozik, akkor jön az állandó fosás (elnézést) és a fosási kényszer. Májbetegségben nagyon csúnyán halnak meg az emberek, lehet úgyis, hogy teljesen besárgulnak (a szemfehérje is, májelégtelenség), de lehet kivérzésben is, amikor a nyelőcső vagy a végbél vastag erei megrepednek. Tudom, hihetetlennek tűnik, de van ilyen, gyakorlatilag a saját véredben fulladsz meg...
Egy gyakorló alkesz soha nem lesz tiszta, mindig függő marad. Egyet tud tenni: nem iszik. Soha, semmi alkoholt.
Sanyibacsi
(
x6)
Jul 02, 2022 13:57:35
x6)
endre, ez tisztázást követel!
Már másodszor mondja a puncica, hogy popiba de de de!
Popiba volt a lankadt pitonsz.
Most akkor mi a helyzet?
youtu.be/IW8r8X7jBG8?t=710
Már másodszor mondja a puncica, hogy popiba de de de!
Popiba volt a lankadt pitonsz.
Most akkor mi a helyzet?
youtu.be/IW8r8X7jBG8?t=710
Vahúr pofonja
Jul 02, 2022 13:59:21
player.hu/eletmod/ket-korso-sortol-tiz-evet-oregszik-az-agyad?utm_source=Facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=humorkiraly
Nem mintha lenne agya, de nem árt tudni...
KUTYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Nem mintha lenne agya, de nem árt tudni...
Jul 02, 2022 13:59:21
CheddarGoblin
(
x2)
Jul 02, 2022 14:00:01
x2)
Több vasat tart a tűzbe. Amikor Laura kirakja, vissza megy Mercihez.
Szerintem ez érthető.
Biztatási kár
(
x10)
Jul 02, 2022 14:00:11
x10)
Igaza van, csak a bűnügyi nyilvántartási rendszerben kezelt adatok alapján kerül kiállításra erkölcsi bizonyítvány, a szabálysértések nem ez a kategória.
Folyamatban lévő büntetőügy sem kerül be az erkölcsibe, a megrovás, a pénzbüntetés és próbára bocsájtás esetében sem. A felfüggesztett már igen, de az utolsó nap után már kikerül a rendszerből, a többi kitöltés (leülte a büntetést) esetében 10 év.
féregnyulvány
(
x7)
Jul 02, 2022 14:02:30
x7)
+ a sajat vizedben
az egyik szomszédom halal torturaja most igy nez ki, a hasa teljesen felvan puffadva, a veseke gatya, maja gatya
a nyarat nem huzza ki, hofeher a bore, bevan dagadva a laba, kezei
de sarga a szemeinel
mindig nezem, hogy jon e a budos, akkor mar majd lehet telefonalni, hogy meghalt
kemeny halal az alkohol altali halal, a szervek sorba tonkremenese es ott a kenyszer hogy innod kell még, és iszik ois tovabbra
haljon meg aki hülye :)
féregnyulvány
(
x7)
Jul 02, 2022 14:02:58
x7)
veséje*
trolléga
(
x30)
Jul 02, 2022 14:04:45
x30)
Gammer lájfsz. Próbált írni sodinak, de neki sem válaszolt a korcs.
Mondom én, tegnap esti gammer lájfsz leirata :DD Hazug geci ez is, milyen meglepő.
Ásó27
(
x68)
Jul 02, 2022 14:06:14
x68)
"Mondtam neki tedd a seggembe, mert annyira nem állt föl neki a kolbász, mondom rakd a seggembe, mondom ott föl fog állni, mert mondom oda még bemegy!"
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 02, 2022 14:07:19
x11)
Hidd el, eléri. :) Ezért is néztem bele a lájvjába, belőle könnyű információt zsarolni, húsz néző mellett. :)
Ez a köcsög Púpos valószínűleg végig sírja az összes szenny trash kapcsolatát, hogy a trollok megint taknyosra szopatták, és megerősítést nyerjen, nem ő tehet róla.
Púpos gnóm! Neked már harangoztak...
89 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Te ennél abból a pékáruból aminek elkészültéhez köze van?