Ő is meghalt már néhányszor, csak azért kell drukkolni, hogy úgy is maradjon.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
már vagy ötször halálos balesetet szenvedtél, de mindig feltámadsz utána. így könnyű fenyegetőzni.
vérdíj target nr. 1
De bájos, már mindenhol letiltotta a korcs, és úgy látszik a lájv után sem sikerült megbeszélni a megfelelő összeget, úgyhogy most itt próbálja tovább fenyegetni a púpost. :D
lofaszt az exfelesege. Bea asszony meg mindig ott van neki, mar csak azert is mert egyedul nem tudja eltartani Kevinket.
ez a hazudozas hogy mar nincsenek egyutt csak a karosultaknak meg a rendorsegnek szol, hogy Beat hagyjak beken es ne ot basztassak Geza miatt,
Ha mar a gyava apuka-ferj kulfoldrol obegat meg arcoskodik, legalabb a csaladjat hagyjak beken. eza deal kettejuk kozott
anschluss
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
A zsarolásos blöffhöz nem kell :)
Jaja, egyáltalán hogy lehetne ezzel zsarolni? :DDD
Bár a jó hírnevét még félthetné, de hát Laura esetében ilyenről szó sem lehet, egy ágyban fekszik bűnöző zsírdisznókkal és pedofilokkal, aztán vidámon indítja a liveot.
Mifaaaaaaaaaaaan
szerintem itt nem sima zsarolasrol van szo, mar regota megy a kavaras Gezaval a hatterben: Gammer, stb.
megprobaljak elocsalni Endret vagy felhuzni Tibit hatha elkop valami infot amivel aztan tenyleg lehet zsarolni.
Geza is sejti, hogy penzt mar nem kap Fifitol, foleg ha Golda tenyleg feljelentette. Endret Laura mar nem erdekli, az is vakvagyany. Szerintem annyi esze is van, hogy most ugy nez ki, Tibi ott van Endrevel, akkor neki aztan vegkepp nincs eselye.
ez valami hergeles, meg puffogas, es valami egeszen mas lesz a hatterben, nem pedig Endre zsarolasa
anschluss
Géza egy piti bűnöző. Eddig a teljes eszköztára, amit bemutatott:
- Üres erőszakkal fenyegetőzés. Ritkán, totális csicskulás esetén egy pofonnal nyomatékosítva
- Rejtett hang és képfelvételekkel való zsarolás
- Kölcsön vagy egyéb okból kezelésre kapott pénzek elsikkasztása
Ezen a videón a másodikat hozza tankönyvszerűen. Én nem látok semmi rendkívülit.
Én nem csak azt látom hihetőnek, hogy Géza további pénzeket remél sodikától, hanem azt is, hogy ezt joggal reméli.
ezt nyugodtan veheted ténynek.
sneci most csatornapatkány módban van és max csak a férjével kommunikál a trashek közül, mindeközben a tanszék tudománmyos munkával igazolta h Tibi Bécsben van. ezt az infót lopta fülzsír.
az hogy sneci lakásában van vagy sem kb annyira nyilvánvaló mint hogy orbánék lopnak. ehhez nem kell pecsétes bizonyíték.
Jelképes hu-hu-húszezer euróért , 18 éves koráig.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
A helyzet az, hogy endre már nagyon sokszor adott pénzt a teleszart búvárruhának és valamiért soha nem kellett visszaadnia. Szegény Kevinke :(
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Géza papa + Golda mama
SoDIka + Mejci
Háziállat: Varangy
Hát nem lenne egy szép “család”?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Kevinket meg kozben elviszi a gyamugy es az aroktoi Milak csaladhoz kerul neveloszulokhoz, ahol profi autotolvajt kepeznek belole :)
anschluss
Endre!
A nem videósoknak nincs youtube csatornájuk.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Bocs Prof, hogy ráloopoltam a kommentre valahogy átfutottam.
Hát azért hetyetye
Akinek van youtube accountja, annak van youtube csatornája.
De nincs rajta szomorú veknis STNÍI videó.
1000 ft-ért.
szektásodik a snecológia trollégák, vallásháború várható az egy igaz snecológia nevében.
vérdíj target nr. 1
igazi agyhalott barom, néha ideírogatott faszságokat, kapta a mínuszokat, drámaian abbahagyta a fórumozást, azóta is idehányja a szarját néha :D igazi szájbaszarós retard. soha többet (2 napig) nem ír most ide :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
ideje lenne megtanulnod írni
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
A Tanszék téged nem fogadott be.
Szia Tajgi!

alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Így már nekem is lenne hozzá gyomrom Viktorszom!
azon gondlkodom, hogy mekkora orjonges lehet Sodinal ha ezek tenyleg egyutt vannak. Tibi kapja a sok donate-et meg jonnek a feliratkozok, tagok, o meg el van tiltva a videozastol :)
szerintem mar most nyelftanozik meg jogaszkodik magaban hogy hogyan kezdje ujra ugy hogy nem kezdi ujra meg videozzon ugy hogy o nem is videos, mert olyan nincs hogy a tolvaj tranyonak megy a csatornaja es penzt keres velem o meg nem
par nap es jon valami hetyetye flokk hogy igy lesz meg ugy lesz es utana indul a tagmod meg a nyekegos vekni lifeok
aztan majd megint arra kenyszeriti Tibit hogy legozzon egy maratoni liveban, mikozben Endre Judgat cibalja meztelenul a hatterben :)
anschluss
ha 9 szamjegyu oroksege lenne akkor Ibizan meg Dubajban bulikazna meg valami yachton fogdosna a nala is gazdagabb faszik pocset
az lehet, hogy mondjuk meghalt a nagyanyja, par tizmillioert eladtak a hazat vagy lakasat, kapott egy lakast es nem kell dolgoznia, amig tanul (fogtechnikusnak ha jol ertettem)
anschluss
én feszek neked ha szépen kéjed
Ne abból indulj ki, hogy mit csinálna egy normális ember a millióival. Ezek hülyék.
Sodi is inkább cigányoknak, meg lumpen szar alakoknak adta kölcsön a hitel millióit.
Laura is bizonyítottan defektes. Miért ne csinálhatna marhaságokat a pènzèvel? :)
Túl öreg vagy. Bocs.
Figyi tesó, van egy tuti ötletem.
Online kutya stúdió.
Jó mi? Fhosni fogja.
De előre kellene a pénz. Hogy mennyi? Az összes.
az lehet, hogy mondjuk meghalt a nagyanyja, par tizmillioert eladtak a hazat vagy lakasat, kapott egy lakast es nem kell dolgoznia, amig tanul (fogtechnikusnak ha jol ertettem)
Napokban lett 30 éves ha jól rémlik, hát sokra nem vitte a szőkeség. Lehet a rosszlánykodás mellé b terv a fogtechnikus :D
Rosszlányok helyett akkor már a puncs.hu, szivesen minden fiú/lány kurvának.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nem vagy drága :D
Büszke vagyok rád, fijam, de a Lidl az én helyem!
Pajor atya mennyit fizetett????
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
még nem vót ilyen.meg öreg vok
Nyaltam már én is női lábat, mondjuk csak bizonyos részeit, inkább a kiinduló pont környékét, de nem a teraszon, négykézláb.
Nem vagyok én kutya :D
Rosszkutya sodi a sodi.
Tehh balek :DD
csaj leköpte a lábfejét, én meg lenyaltam
A sodi lábfejét ?
NEAAAHH
Te broni, azt ugye tudod, hogy ezek egyáltalán nem szeretik a románokat és még bukarestet is Magyarországhoz csatolnák, igaz?
nem is igaz.
csaj.
Azt is meg lehet szokni, ha a dőlésszög rendben van!
Ez az, ne legyünk már megkülönböztetők! Utáljunk mindenkit: www.youtube.com/watch?v=N9TxYeOTPSw
ez a zene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejj sátán!!!!!!!!!!!!!!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nekem van fáradtolajos acélbetétes bakancsom, amit lehet nyalogatni. Női, a gyagyásnak már ennyi is elég. :D
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Melyik "barátsága" került többe Endre?
Az ott a Laura középen.
szerintem az a legviccesebb, hogy a sittes gayza, aki egyébként manapság is folyamatosan követ el bűncselekményeket retard "barátai" és mások sérelmére, és játszi könnyedséggel le lehetne vadászni, azzal fenyegeti laurát, hogy sorozatos drogfogyasztás miatt majd jaj mi lesz.
hát bazmeg, mi lenne? vádemelés elhalasztása eltereléssel. ez a max amit el tudnál érni egy feljelentéssel, te szerencsétlen elhízott bűnöző.
eszed pont annyi, amennyi látszik.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Trollul Madár
(
x15)
Jul 10, 2022 16:40:15
x15)
Géza!
Tedd ki a sodiexcelt!
Tedd ki a sodiexcelt!
Darth Tibor
(
x8)
Jul 10, 2022 16:46:30
x8)
Hátha nem húzza sokáig!!
Ő is meghalt már néhányszor, csak azért kell drukkolni, hogy úgy is maradjon.
Kötőjel
(
x12)
Jul 10, 2022 16:48:34
x12)
Hahaha hetyetye
már vagy ötször halálos balesetet szenvedtél, de mindig feltámadsz utána. így könnyű fenyegetőzni.
ascites
(
x57)
Jul 10, 2022 16:49:58
x57)
Gyerekek. Nyugi megkapok mindent időben
De bájos, már mindenhol letiltotta a korcs, és úgy látszik a lájv után sem sikerült megbeszélni a megfelelő összeget, úgyhogy most itt próbálja tovább fenyegetni a púpost. :D
Anschluss
(
x4)
Jul 10, 2022 16:50:58
x4)
Na mi van zsírdisznó, nem sikerült megtalálni a beled alatt a kukidat és most haragszol a szőke kurvára? Ha már ennyire tényfeltártál, miért nem mesélted el, hogy egy videóval zsaroltad Laurát és emiatt engedett be titeket? Gondolom elfelejtetted két raklap chipszabálás között. Nagyon vicces, ahogy te próbálsz pálcát törni bárki felett. Egy szaros piti csaló vagy a retkes exfeleségeddel együtt. Szerencsejáték függő sunyi szélhámos, aki a telefonkönyvben már mindenkitől kölcsönkért. Erre neveled Kevinkét is? Ő is ilyen alja szardarab lesz, mint a hájfejű apukája? Már az oviban is lopásra tanítottad, mi? Mennyi pénzt kérnél endrétől, hogy megbaszhassa?
lofaszt az exfelesege. Bea asszony meg mindig ott van neki, mar csak azert is mert egyedul nem tudja eltartani Kevinket.
ez a hazudozas hogy mar nincsenek egyutt csak a karosultaknak meg a rendorsegnek szol, hogy Beat hagyjak beken es ne ot basztassak Geza miatt,
Ha mar a gyava apuka-ferj kulfoldrol obegat meg arcoskodik, legalabb a csaladjat hagyjak beken. eza deal kettejuk kozott
Jonciii
(
x8)
Jul 10, 2022 16:51:01
x8)
Ha esetleg ott a vélt környéken van trollsz és van ideje, némi járőrözés nem lenne rossz. Tiborsz nem fog bírni a srggén ülni
Ásó27
(
x68)
Jul 10, 2022 16:53:18
x68)
Endre konkrétan bejelentette, hogy lemegy Kevinkéhez, amikor nincs ott fullfing, és szanaszét fogja kúrni a lyukát, Gézuka meg konkrétan semmit nem csinált ezek után a pedofillal. Jellemtelen senkiházi, ennyit ér a "család".
Jajj felvétel van, hogy drogozik a sodi? Hát élőben közvetítette jutyubon, hogy szívja a füves cigit, kit érdekel? Egy-két nevetésért cserébe nem érdemes tárgyalni a hazug zsírdisznóval szerintem.
Mifaaaaaaaaaaaan
Jajj felvétel van, hogy drogozik a sodi? Hát élőben közvetítette jutyubon, hogy szívja a füves cigit, kit érdekel? Egy-két nevetésért cserébe nem érdemes tárgyalni a hazug zsírdisznóval szerintem.
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Jul 10, 2022 16:54:12
x4)
Hahaha, mi van nyomikam, feszít a geci? Told be anyádnak ahogy eddig. Kis fotelharcos buzi.
Csak hogy értsd : nekem nem volt letszukseglet menni, a Laura akarta mert fosott, hogy kiderul a sunnyogasa. 2. Igaz nekem tényleg volt egy retkes felesegem de még akkor amikor a nevelt fiam voltál. Menj csinálj magadnak kistestvért
Na mivan te szartartály fáj az igazság? Mi lenne ha a 60 IQ-s retardált haverjaidat fárasztanád a kamu történeteiddel? Csak hogy értsd : nekem nem volt letszukseglet menni, a Laura akarta mert fosott, hogy kiderul a sunnyogasa. 2. Igaz nekem tényleg volt egy retkes felesegem de még akkor amikor a nevelt fiam voltál. Menj csinálj magadnak kistestvért
MacY2
(
x1)
Jul 10, 2022 16:54:27
x1)
Jul 10, 2022 16:54:27
röff röff röff röff
Menjél diétázni inkább Jul 10, 2022 16:54:27
Hahó
(
x136)
Jul 10, 2022 16:54:34
x136)
Az gecijó lenne ha golda es sneci feljelentenék gayzát és laurát, gayza snecit, laura gayzát es snecit.
Gammer meg az omsz-t.
Gammer meg az omsz-t.
EgyetemistaSrác
(
x1)
Jul 10, 2022 16:55:06
x1)
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Hahó
(
x136)
Jul 10, 2022 16:56:27
x136)
Gayza nyilván a felszívott por vegyelemzesét is csatolni fogja a feljelentéséhez.
Jonciii
(
x8)
Jul 10, 2022 16:57:14
x8)
Gayza nyilván a felszívott por vegyelemzesét is csatolni fogja a feljelentéséhez.
A zsarolásos blöffhöz nem kell :)
Ásó27
(
x68)
Jul 10, 2022 16:59:47
x68)
Jaja, egyáltalán hogy lehetne ezzel zsarolni? :DDD
Bár a jó hírnevét még félthetné, de hát Laura esetében ilyenről szó sem lehet, egy ágyban fekszik bűnöző zsírdisznókkal és pedofilokkal, aztán vidámon indítja a liveot.
Anschluss
(
x4)
Jul 10, 2022 17:01:20
x4)
Endre konkrétan bejelentette, hogy lemegy Kevinkéhez, amikor nincs ott fullfing, és szanaszét fogja kúrni a lyukát, Gézuka meg konkrétan semmit nem csinált ezek után a pedofillal. Jellemtelen senkiházi, ennyit ér a "család".
szerintem itt nem sima zsarolasrol van szo, mar regota megy a kavaras Gezaval a hatterben: Gammer, stb.
megprobaljak elocsalni Endret vagy felhuzni Tibit hatha elkop valami infot amivel aztan tenyleg lehet zsarolni.
Geza is sejti, hogy penzt mar nem kap Fifitol, foleg ha Golda tenyleg feljelentette. Endret Laura mar nem erdekli, az is vakvagyany. Szerintem annyi esze is van, hogy most ugy nez ki, Tibi ott van Endrevel, akkor neki aztan vegkepp nincs eselye.
ez valami hergeles, meg puffogas, es valami egeszen mas lesz a hatterben, nem pedig Endre zsarolasa
Trollul Madár
(
x15)
Jul 10, 2022 17:02:12
x15)
Géza!
Laura vagy Lilla dobogtatja a szívecskét a teleszart búvárruha mélyén?
Laura vagy Lilla dobogtatja a szívecskét a teleszart búvárruha mélyén?
-
Jul 10, 2022 17:10:24
Géza egy piti bűnöző. Eddig a teljes eszköztára, amit bemutatott:
- Üres erőszakkal fenyegetőzés. Ritkán, totális csicskulás esetén egy pofonnal nyomatékosítva
- Rejtett hang és képfelvételekkel való zsarolás
- Kölcsön vagy egyéb okból kezelésre kapott pénzek elsikkasztása
Ezen a videón a másodikat hozza tankönyvszerűen. Én nem látok semmi rendkívülit.
Én nem csak azt látom hihetőnek, hogy Géza további pénzeket remél sodikától, hanem azt is, hogy ezt joggal reméli.
Jul 10, 2022 17:10:24
ascites
(
x57)
Jul 10, 2022 17:10:25
x57)
Fifi, a parazitáid már a kommenthaverokon keresnek. Jól bevonzottad a csatornapatkány életformát :D
Ez volt a nap kommentje:
Jul 10, 2022 17:14:12
Fifi, a parazitáid már a kommenthaverokon keresnek. Jól bevonzottad a csatornapatkány életformát :D
Jul 10, 2022 17:14:12
sittessanyi
(
x7)
Jul 10, 2022 17:31:04
x7)
Van egy olyan érzésem, hogy a két kretén barom is a fórumról tájékozódik :/
ezt nyugodtan veheted ténynek.
sneci most csatornapatkány módban van és max csak a férjével kommunikál a trashek közül, mindeközben a tanszék tudománmyos munkával igazolta h Tibi Bécsben van. ezt az infót lopta fülzsír.
az hogy sneci lakásában van vagy sem kb annyira nyilvánvaló mint hogy orbánék lopnak. ehhez nem kell pecsétes bizonyíték.
Penzmento
(
x6)
Jul 10, 2022 17:32:24
x6)
Michelin-baba, oszd meg a kobold bécsi címét, vagy falcolj!
🕎Endigame🕎
Trollul Madár
(
x15)
Jul 10, 2022 17:41:45
x15)
Endre!
Az a vonat nem elment, hogy az STNÍI időszak megment.
Az a vonat soha nem is létezett.
Az a vonat nem elment, hogy az STNÍI időszak megment.
Az a vonat soha nem is létezett.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 10, 2022 17:53:55
x47)
Géza egy két lábon járó kettes típusú diabétesz, aki ugyanolyan lúzer a nőknél, mint az impotens pedofil. Laurát nem kell bemutatni, szegénynek annyi agya van, mint egy mosogatószivacsnak, de még ő is simán átbaszta Közép-Európa chipsiparának legnagyobb befektetőjét. Az se látott már évek óta pinát, aztán füttyszóra ugrik az álmában is izzadó zsírdisznó :D
Elfelejtetted már milyen szerelmesen duruzsoltál Laurának hangüzenetekben? Szerelmet vallottál te is neki, te szánalmas balfasz :D Most meg kurvázod? Jajj, mint az oviban. Inkább azon gondolkozz el, hogy a saját lányod miért gyűlöl annyira, hogy kitörölt az életéből is. Kevinke is ki fog? Vagy majd együtt tépitek ki öreglányok nyakából az aranyláncot? Ő fut, mert ő tud, te meg majd eladod a sarkon a cuccot. Ez lesz a Szarházi Simon család shaját megoldása. Ma mennyit buktál tippmixen, te nyomorék? :D Nem hiába ragadtál össze a pedofillal, te pontosan ugyanolyan fordított Midász király vagy, mint a púpos impotens barátod, akinek a kirohadt pofájából etted ki a chipset. Se családod, se egzisztenciád, külföldre menekültél, egyik napról a másikra élsz kölcsönökből. A nők le se köpnek, barátaid nincsenek, fogad annyi van, mint a pedofilnak. Igazából te egy dagadt sneci vagy. Eltipmixezted a szaros kölyköd taníttatására szánt pénzt is. Bár ha ő is olyan hülye fasz lesz, mint az apja, akkor még pár év és rodázni fog Svájcban, parókában. Na menjél szépen kölcsönkérni, hogy megtömhesd a pofádat, csak ne közvetítsd, mert úgy zabálsz, mint egy kiéheztetett mangalica.
Elfelejtetted már milyen szerelmesen duruzsoltál Laurának hangüzenetekben? Szerelmet vallottál te is neki, te szánalmas balfasz :D Most meg kurvázod? Jajj, mint az oviban. Inkább azon gondolkozz el, hogy a saját lányod miért gyűlöl annyira, hogy kitörölt az életéből is. Kevinke is ki fog? Vagy majd együtt tépitek ki öreglányok nyakából az aranyláncot? Ő fut, mert ő tud, te meg majd eladod a sarkon a cuccot. Ez lesz a Szarházi Simon család shaját megoldása. Ma mennyit buktál tippmixen, te nyomorék? :D Nem hiába ragadtál össze a pedofillal, te pontosan ugyanolyan fordított Midász király vagy, mint a púpos impotens barátod, akinek a kirohadt pofájából etted ki a chipset. Se családod, se egzisztenciád, külföldre menekültél, egyik napról a másikra élsz kölcsönökből. A nők le se köpnek, barátaid nincsenek, fogad annyi van, mint a pedofilnak. Igazából te egy dagadt sneci vagy. Eltipmixezted a szaros kölyköd taníttatására szánt pénzt is. Bár ha ő is olyan hülye fasz lesz, mint az apja, akkor még pár év és rodázni fog Svájcban, parókában. Na menjél szépen kölcsönkérni, hogy megtömhesd a pofádat, csak ne közvetítsd, mert úgy zabálsz, mint egy kiéheztetett mangalica.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Jul 10, 2022 17:58:06
x5)
Na Endre üzeni az MC Isti,hogy te már kivagy ütve a nyeregből és övé a Laura,mert most a hétvégén tiktok lájvolt vele, és te különben se tudsz vele versenyezni,mert nála a legkomolyabb pepszi kólák játszanak meg aranygaluskákat vesz neki az anyja és még gyúr is,ja és a legdurvább,hogy ő még nincs letiltva. Ez már párbaj helyzet Endre ? Még az MC tökkelütött Isti is lenyom..
Darth Tibor
(
x8)
Jul 10, 2022 17:59:53
x8)
Becsületes Gézu mindjárt megint bedobja, hogy lehet licitálni a pendrive-ra, és a bevételt majd elbulizza a trollokkal!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ásó27
(
x68)
Jul 10, 2022 17:59:59
x68)
Mennyiért adnád oda Kevinként Endrének 1-2 napra Géjza???
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 10, 2022 18:05:50
x39)
Jelképes hu-hu-húszezer euróért , 18 éves koráig.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 10, 2022 18:06:27
x47)
A helyzet az, hogy endre már nagyon sokszor adott pénzt a teleszart búvárruhának és valamiért soha nem kellett visszaadnia. Szegény Kevinke :(
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 10, 2022 18:11:05
x13)
Műanyag buddha, lányodnak megvolt már a temetése? Kevinkének is kéregetsz majd a temetésére miután valamelyik pedofil haverod amelyik képes rá (gammer, kozma) jól megbaszta?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Ásó27
(
x68)
Jul 10, 2022 18:12:32
x68)
SoDI: "Lemegyek Kevinkéhez, és megbaszom"
Gayza: 2 hétre rá hetyetye arról, hogy asodi négykézláb volt, és drogozott is.
Ez igen, egy igazi CSALÁDAPA bosszúja ez!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Jul 10, 2022 18:13:35
x68)
Endre legalább az aktus után megajándékozta szegény gyereket egy ugráló robottal! Te mikor vettél neki valaha bármit is?
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Jul 10, 2022 18:15:25
x15)
SoDI: "Lemegyek Kevinkéhez, és megbaszom"
Géza papa + Golda mama
SoDIka + Mejci
trashfan911
Jul 10, 2022 18:17:12
Azért az confirmed hogy Laura valszeg örökölt és a nagy semmittevésben és a kokain szívogatás közben azt találta ki hogy végig szívatja a trash élet szereplőit,és májast..
kovacs attila
Jul 10, 2022 18:17:12
Anschluss
(
x4)
Jul 10, 2022 18:17:53
x4)
Ásó27SoDI: "Lemegyek Kevinkéhez, és megbaszom"
Géza papa + Golda mama
SoDIka + Mejci
Géza papa + Golda mama
SoDIka + Mejci
Kevinket meg kozben elviszi a gyamugy es az aroktoi Milak csaladhoz kerul neveloszulokhoz, ahol profi autotolvajt kepeznek belole :)
Trollul Madár
(
x15)
Jul 10, 2022 18:17:54
x15)
Géza!
Mennyi pénzért adnád át a szerencsétlen - semmiről nem tehető - Kevinkének?
Mennyi pénzért adnád át a szerencsétlen - semmiről nem tehető - Kevinkének?
Trollul Madár
(
x15)
Jul 10, 2022 18:22:43
x15)
Endre!
Mennyi pénzt adnál Kevinke társaságáért?
Mennyi pénzt adnál Kevinke társaságáért?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 10, 2022 18:26:30
x21)
Endre, azt mondtad hogy a videózást befejezed, viszont ezt Te Endreként mondtad, nem pedig Sodiként. Sodi márpedig egy médiatermék, amire több tag is feliratkozott, hogy pénzért cserébe Sodi csináljon élőket, videókat. Így Endre, kérlek szólj Sodinak, hogy kezdjen el tartalmat gyártani, különben Sodi helyett megint Endrével fognak kibaszni a trollok, jóból mondom.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Trollul Madár
(
x15)
Jul 10, 2022 18:31:09
x15)
Endre, azt mondtad hogy a videózást befejezed, viszont ezt Te Endreként mondtad, nem pedig Sodiként. Sodi márpedig egy médiatermék, amire több tag is feliratkozott, hogy pénzért cserébe Sodi csináljon élőket, videókat. Így Endre, kérlek szólj Sodinak, hogy kezdjen el tartalmat gyártani, különben Sodi helyett megint Endrével fognak kibaszni a trollok, jóból mondom.
Endre!
Trollul Madár
(
x15)
Jul 10, 2022 18:33:19
x15)
Bocs Prof, hogy ráloopoltam a kommentre valahogy átfutottam.
-
Jul 10, 2022 18:33:56
Endre!
Hát azért hetyetye
Jul 10, 2022 18:33:56
Trollul Madár
(
x15)
Jul 10, 2022 18:34:58
x15)
Hát azért hetyetye
De nincs rajta szomorú veknis STNÍI videó.
broni
(
x45)
Jul 10, 2022 18:37:52
x45)
1000 ft-ért.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 10, 2022 18:46:24
x7)
Melyik ismert retard ez a belzebub? Háromszögeltétek már a trollégák?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Kötőjel
(
x12)
Jul 10, 2022 18:47:49
x12)
Az igazi tanszéknek köszönet és tisztelet
szektásodik a snecológia trollégák, vallásháború várható az egy igaz snecológia nevében.
vladrl
(
x8)
Jul 10, 2022 18:47:53
x8)
Melyik ismert retard ez a belzebub? Háromszögeltétek már a trollégák?
igazi agyhalott barom, néha ideírogatott faszságokat, kapta a mínuszokat, drámaian abbahagyta a fórumozást, azóta is idehányja a szarját néha :D igazi szájbaszarós retard. soha többet (2 napig) nem ír most ide :D
öklendező szerelő
(
x4)
Jul 10, 2022 18:48:22
x4)
analfabéta hetyetye
ideje lenne megtanulnod írni
echelon mérnök
Jul 10, 2022 18:48:28
A Tanszék téged nem fogadott be.
Jul 10, 2022 18:48:28
Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 10, 2022 18:50:11
x13)
hetyetye
Szia Tajgi!

broni
(
x45)
Jul 10, 2022 19:01:51
x45)
tajgit kakilóba rakták.
fullfing gayza
Jul 10, 2022 19:06:41
Ha ember vagy Laura, akkor megsimogatod a pisilőmet! Te szőke kurva!!!!
Jul 10, 2022 19:06:41
-
Jul 10, 2022 19:11:59
kis morzsa: De Laurának állítások szerint, 9 számjegyű az öröksége.. Nem csoda, hogy ki vannak borulva a retardok, mert egy forintjuk nem lett pedig, már mást képzeltek..
Így már nekem is lenne hozzá gyomrom Viktorszom!
Jul 10, 2022 19:11:59
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jul 10, 2022 19:18:28
x7)
A tranyó segg is kapni fog,ha leteszi a kamerát. (Sodi a szomszéd szobában)
|__o__|
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 10, 2022 19:23:25
x19)
9 számjegyű örökség nem nagy cucc. A sodi is mai pénzen eljátszott kb ennyit a budai lakással és a kp-s örökséggel.
(Bár nem ismerem a budai árakat, de iszonyatosan felmentek a nm árak)
De az, hogy ez a 9 számjegyű örökség kiszivárgott és már egy troll fórumon is téma bizonyítja azt, hogy ez a laura geci hülye.
Egyszer majd róla is a hiradóban hallunk mint a vv-s csajról akinek már évek óta keresik a hulláját... És ott csak 5 millió körüli pénzről volt szó...
De az, hogy ez a 9 számjegyű örökség kiszivárgott és már egy troll fórumon is téma bizonyítja azt, hogy ez a laura geci hülye.
Egyszer majd róla is a hiradóban hallunk mint a vv-s csajról akinek már évek óta keresik a hulláját... És ott csak 5 millió körüli pénzről volt szó...
Anschluss
(
x4)
Jul 10, 2022 19:23:56
x4)
A tranyó segg is kapni fog,ha leteszi a kamerát. (Sodi a szomszéd szobában)
azon gondlkodom, hogy mekkora orjonges lehet Sodinal ha ezek tenyleg egyutt vannak. Tibi kapja a sok donate-et meg jonnek a feliratkozok, tagok, o meg el van tiltva a videozastol :)
szerintem mar most nyelftanozik meg jogaszkodik magaban hogy hogyan kezdje ujra ugy hogy nem kezdi ujra meg videozzon ugy hogy o nem is videos, mert olyan nincs hogy a tolvaj tranyonak megy a csatornaja es penzt keres velem o meg nem
par nap es jon valami hetyetye flokk hogy igy lesz meg ugy lesz es utana indul a tagmod meg a nyekegos vekni lifeok
aztan majd megint arra kenyszeriti Tibit hogy legozzon egy maratoni liveban, mikozben Endre Judgat cibalja meztelenul a hatterben :)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 10, 2022 19:24:17
x21)
Laura én egy huszonéves twinkboy vagyok, ha veszel nekem egy öröklakást, lehetek a szexfiúd.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Anschluss
(
x4)
Jul 10, 2022 19:26:20
x4)
9 számjegyű örökség nem nagy cucc. A sodi is mai pénzen eljátszott kb ennyit a budai lakással és a kp-s örökséggel.
ha 9 szamjegyu oroksege lenne akkor Ibizan meg Dubajban bulikazna meg valami yachton fogdosna a nala is gazdagabb faszik pocset
Basom_Assad
Jul 10, 2022 19:37:59
Zsidó parokagyártó feierabend, Osztrák Polizei felkészül!
NEAAAHH
Jul 10, 2022 19:37:59
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 10, 2022 19:38:09
x21)
Judaika múzeumba nem akar befektetni a szőke?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
tyodika
Jul 10, 2022 19:39:11
Laura én egy huszonéves twinkboy vagyok, ha veszel nekem egy öröklakást, lehetek a szexfiúd.
én feszek neked ha szépen kéjed
Jul 10, 2022 19:39:11
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 10, 2022 19:39:21
x19)
Ne abból indulj ki, hogy mit csinálna egy normális ember a millióival. Ezek hülyék.
Sodi is inkább cigányoknak, meg lumpen szar alakoknak adta kölcsön a hitel millióit.
Laura is bizonyítottan defektes. Miért ne csinálhatna marhaságokat a pènzèvel? :)
Endre
Jul 10, 2022 19:39:36
Túl öreg vagy. Bocs.
Jul 10, 2022 19:39:36
Kovács Márk Zoltán
Jul 10, 2022 19:40:57
Judaika múzeumba nem akar befektetni a szőke?
Figyi tesó, van egy tuti ötletem.
Online kutya stúdió.
Jó mi? Fhosni fogja.
De előre kellene a pénz. Hogy mennyi? Az összes.
Jul 10, 2022 19:40:57
-
Jul 10, 2022 19:41:28
Napokban lett 30 éves ha jól rémlik, hát sokra nem vitte a szőkeség. Lehet a rosszlánykodás mellé b terv a fogtechnikus :D
Jul 10, 2022 19:41:28
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 10, 2022 19:42:35
x21)
Rosszlányok helyett akkor már a puncs.hu, szivesen minden fiú/lány kurvának.
broni
(
x45)
Jul 10, 2022 19:45:05
x45)
engem 100 ezert ft-ért kakilóba rakhatnak
Jonciii
(
x8)
Jul 10, 2022 19:48:05
x8)
Nem vagy drága :D
broni anyukája
Jul 10, 2022 19:48:14
Büszke vagyok rád, fijam, de a Lidl az én helyem!
Jul 10, 2022 19:48:14
Hahó
(
x136)
Jul 10, 2022 19:49:56
x136)
broni
(
x45)
Jul 10, 2022 19:52:21
x45)
még nem vót ilyen.meg öreg vok
Trollul Madár
(
x15)
Jul 10, 2022 20:00:11
x15)
Endre!
Laura lábnyalogatása angyalszárny volt neked.
broni
(
x45)
Jul 10, 2022 20:03:18
x45)
fakanállal vert fasz
Jul 10, 2022 20:04:11
Hatalmas kár, hogy nincs a lábnyalogatásról felvétel. Szívesen megnézném ahogy a púpos recskagnóm szürcsölve szopkodja Laura lábát.
Ki nem szarja le, hogy milyen típusú routerem van, geci?
Jul 10, 2022 20:04:11
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 10, 2022 20:07:28
x39)
Endre!
Nyaltam már én is női lábat, mondjuk csak bizonyos részeit, inkább a kiinduló pont környékét, de nem a teraszon, négykézláb.
Rosszkutya sodi a sodi.
broni
(
x45)
Jul 10, 2022 20:10:39
x45)
Rosszkutya sodi a sodi.
Rosszkutya sodi a sodi.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 10, 2022 20:13:52
x39)
A sodi lábfejét ?
Basom_Assad
Jul 10, 2022 20:14:05
prof kérem hagyja abba kemény lett a pitonszom nem mint a sodié Jul 10, 2022 20:14:05
Zavar az erőben
Jul 10, 2022 20:16:21
youtu.be/KgOKelZverY
ez a zene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem libsi!!!!!!!!!!!!!!44
ez a zene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem libsi!!!!!!!!!!!!!!44
Te broni, azt ugye tudod, hogy ezek egyáltalán nem szeretik a románokat és még bukarestet is Magyarországhoz csatolnák, igaz?
Jul 10, 2022 20:16:21
-
Jul 10, 2022 20:16:25
sodit rákell szedni fizessen feetfinder-en lábképekért
jó befektetés neki
jó befektetés neki
Jul 10, 2022 20:16:25
Toborzótiszt
Jul 10, 2022 20:17:12
Gyagyás olvasod ezt? Szerinted mi történik akkor majd, ha minden pupfalon mástól megosztott bejegyzés alapján azon oldalak akár több bejegyzése alá is kikerül a sodipedia, a Haseo által készített video, a te fb oldalad linkjével együtt? KB valahogy igy majd.
Ez az ember innen osztogat meg tartalmakat
sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_a_pedofil (Link bejegyzésenként változtatható)
www.youtube.com/watch?v=mSIpJEe_w34
www.facebook.com/kissendrefarkas
Gondolj bele gyagyás, hogy mit jelent majd ez neked ha ezek a több mint 1 millió követővel rendelkező Tibi Atya vagy a több mint 40.000 követővel rendelkező Napi Vonaglás bejegyzéseinél bukkannak fel majd? Amely oldalakról ugye te szeretsz megosztani dolgokat. Ha rámhallgatsz akkor hagyod a púpfalat és visszatérsz videósnak inkább.
Ez az ember innen osztogat meg tartalmakat
sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_a_pedofil (Link bejegyzésenként változtatható)
www.youtube.com/watch?v=mSIpJEe_w34
www.facebook.com/kissendrefarkas
Gondolj bele gyagyás, hogy mit jelent majd ez neked ha ezek a több mint 1 millió követővel rendelkező Tibi Atya vagy a több mint 40.000 követővel rendelkező Napi Vonaglás bejegyzéseinél bukkannak fel majd? Amely oldalakról ugye te szeretsz megosztani dolgokat. Ha rámhallgatsz akkor hagyod a púpfalat és visszatérsz videósnak inkább.
Jul 10, 2022 20:17:12
broni
(
x45)
Jul 10, 2022 20:17:29
x45)
nem is igaz.
broni
(
x45)
Jul 10, 2022 20:18:16
x45)
A sodi lábfejét ?
csaj.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 10, 2022 20:20:40
x39)
csaj.
Azt is meg lehet szokni, ha a dőlésszög rendben van!
max5enutálnak
(
x47)
Jul 10, 2022 20:23:10
x47)
endrének ez a szexualitás. Négykézláb/térdre ereszkedve, megalázkodva behódolni. Nála ez ösztönös reakció. Ugye, endre? Amikor a Déliben a rendőrök előtt azonnal térdeltél, így a fejed faszmagasságban lehetett, az volt a fini! A rendőrök meg néztek, hogy mi a faszt csinál ez a retardált?
black metal
Jul 10, 2022 20:26:28
Ez az, ne legyünk már megkülönböztetők! Utáljunk mindenkit: www.youtube.com/watch?v=N9TxYeOTPSw
Jul 10, 2022 20:26:28
broni
(
x45)
Jul 10, 2022 20:31:04
x45)
Ez az, ne legyünk már megkülönböztetők! Utáljunk mindenkit: youtube.com/watch?v=N9TxYeOTPSw
ez a zene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hejj sátán!!!!!!!!!!!!!!
halászlé
(
x24)
Jul 10, 2022 20:32:07
x24)
esetleg, ha valaki érez rá indíttatást, szopkodhatja a csizmám sarkát XXDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
xray
(
x21)
Jul 10, 2022 20:33:22
x21)
Jul 10, 2022 20:33:22
lenne pánik, ha megjelenne nálad gyagyás. :) Jul 10, 2022 20:33:22
Dörpepúp
(
x7)
Jul 10, 2022 20:38:37
x7)
Nekem van fáradtolajos acélbetétes bakancsom, amit lehet nyalogatni. Női, a gyagyásnak már ennyi is elég. :D
Trollul Madár
(
x15)
Jul 10, 2022 20:47:40
x15)
Endre!
Mercit vagy vagy Gézát szereted jobban?
max5enutálnak
(
x47)
Jul 10, 2022 20:49:25
x47)
Gayza!
A chipset, vagy Laurát szereted jobban?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 10, 2022 20:50:19
x39)
Endre!
Melyik "barátsága" került többe Endre?
Trash csoportos haver
(
x19)
Jul 10, 2022 21:00:51
x19)
Gayza!
Az ott a Laura középen.
Hahó
(
x136)
Jul 10, 2022 21:00:56
x136)
Géza egy két lábon járó kettes típusú diabétesz, aki ugyanolyan lúzer a nőknél, mint az impotens pedofil. Laurát nem kell bemutatni, szegénynek annyi agya van, mint egy mosogatószivacsnak, de még ő is simán átbaszta Közép-Európa chipsiparának legnagyobb befektetőjét. Az se látott már évek óta pinát, aztán füttyszóra ugrik az álmában is izzadó zsírdisznó :D
szerintem az a legviccesebb, hogy a sittes gayza, aki egyébként manapság is folyamatosan követ el bűncselekményeket retard "barátai" és mások sérelmére, és játszi könnyedséggel le lehetne vadászni, azzal fenyegeti laurát, hogy sorozatos drogfogyasztás miatt majd jaj mi lesz.
hát bazmeg, mi lenne? vádemelés elhalasztása eltereléssel. ez a max amit el tudnál érni egy feljelentéssel, te szerencsétlen elhízott bűnöző.
eszed pont annyi, amennyi látszik.
xray
(
x21)
Jul 10, 2022 21:05:52
x21)
Jul 10, 2022 21:05:52
Az ott a Laura középen.
a két lenin-jégtörő becsukott szemmel zabál egymás szájából. xd két idióta. Jul 10, 2022 21:05:52
Trollul Madár
(
x15)
Jul 10, 2022 21:06:42
x15)
Endre!
Anyád szeret még vagy ignorál?
Anyád szeret még vagy ignorál?
Maffiózó
(
x1)
Jul 10, 2022 21:06:46
x1)
Én azért nem bánnám ha megindulna az eljárás a kokain miatt.
Ha ügyesek és mindenki Sodit nevezi meg dealernek mindenki jól jár...
Ha ügyesek és mindenki Sodit nevezi meg dealernek mindenki jól jár...
86 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hátha nem húzza sokáig!!