MRI, hahó!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Viszont jelenleg az egyik befektetésével él. Amíg az meg nem unja a loopjait és szét nem töri a partvisnyelet a púpján.
Igen, ez így van. Lé is ezért írta, amit írt, neki nem kell MRI. :)) Fűrészbakokat sem szokott lopni, nem is értem, miért!? :)
Ez beugratós kérdés a sodi csak jó befektetéseket csinál. Tudta, hogy a használtautók ára fel fog menni és vett is egyet egyből!
puskapoj
Kezdhetné a mai nappal, ma Magdolna neve napja vagyon.
A férje édesanyja Horváth Magdolna (th-val), vehetne Tibinek egy bokaláncot is + rózsacsokor + hazautazás a sírhoz + pia locsolás a sír körül és a gigába + visszút. Döner és egyéb járulékos költségek nem számítanak, Tranyónak viszont legyen 50 eurós bankjegy orrot fújni, ha nagyon elérzékenyülne...
Ennyek nyem dőlök be. Ha ajany, akkoj Klapka!
Ó karom, majd ha a tranyó elérzékenyül a fatászpika felajánlja neki a pólója belsejét, ő is oda szokta fújni azt a ronda biboldó orrát.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nickeden is mindig röhögök, de ez a komment is kész :D +
Hátazért hetyetyetyetye....
csókolom, nagysága!!!!!!!!!!!!!!!
Vagyis ő nem azt hiszi, hogy nem tudjuk, hanem azt, hogy nem tudhatjuk.
Hetyetye! Mit szeretnétek?! Megmondtam, hogy nem vagyok többé videós! Mit akartok? Menjek be a kamerába és mondjam el mégegyszer?! Hogy aztán azért bántsatok mert ha nem vagyok videós minek videózok?!
Ennyi volt, ne vergődjetek rajtam!
Így van, mint amikor heteken át azt loopolta, hogy ő nem mondott olyat, hogy szerelmes Mercibe, tehát mi azt nem tudhatjuk. Amikor meg a titkosszolgálati módszerekkel kristály tisztán lehetett érteni, hogy "belezúgtam a kibaszott Mercibe", akkor tagadta, hogy hallani bármit is az "autók zajától".
Mifaaaaaaaaaaaan
Ez annyira tipikus Sodika. Az emberek 99%-a ilyenkor vagy beismerné, vagy eltűnne és nem válaszolna semmit.
Egy pár kényszeres hazudozó pedig megpróbálná előadni, hogy igazából mást mond a felvételen, csak félreérthető, vagy hogy lemaradt valamilyen kontextus, amiből nyilvánvaló lenne, hogy csak viccelt, stb.
Olyan ember viszont, aki azt próbálja beadni, hogy nem lehet hallani, miközben tisztán lehet hallani, csak egy van: a gyagyás.
igazi munkás férfikéz
Boldog Vekni

Klohek műve :)
Plusz térdenállva csúszkált előtte vonaton, lakásban, stb. Ilyet nem csinál senki senkivel, csak hősszerelmes a múzsájával. A hülye barom, ezt nem hallottuk, hanem láttuk :D
tajgi pld. kádárista munkás))))))))))))))))))kék laci))))))))
Munkás maximum a cigarettája :D
Életében vagy két hétig volt csótányirtó, aztán kibaszták, az ő munkakönyvét se hosszú kiolvasni.
Boldog Vekni
Boldog Vekni
Tökéletes kép, Klohek trolléga érti a dolgát, isten áldja a kezét. :)
Volt egy ilyen fekete macskám, nagyon szerettem, Ozzy Osbourne volt a neve, húsz éves múlt, amikor temettem.
Herékkel nem játszott, de Púposét valószínűleg kipróbálta volna, mert egyébként szerette, ha valami lóg, fogós macska volt. XD
A Heinekenes dobozok külön jók, meg a zöld, bolyhos papucs is tetszik, beleillik az outfitbe. :)
Nagyon jó a kép, köszönet a feltöltésért, de a valóságtól egy kicsit távoláll. Korcs heréi minimum 40 centisek, stirásak, teljesen életidegenek és nem egy kismacskának valók, hanem egy kiéhezett gepárdnak.
dehát férfi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boldog Vekni
Ebben eddig lehetett elmenni...:)
img.sodika.dk/imgur.com/ACkLwFM.jpg
(javitott)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Zseniális :D
Nem meglepő, már pubertáskor is összekeverte a faszát a heréivel és folyamatosan volt hogy a heréket ráncigálta onalizáláskor, azért nyúlt így meg, egyebet nem tudok elképzelni.
rgl keresztYény tényfeltáró megerősítette, hogy tajgit nővé tették a börtönben, tehát jó a mosónő titulus. és ezzel még kék lászló is egyetért.
vérdíj target nr. 1
Azt rokoni kapcsolat okán nem végezheti
Endre egy pedofil!
Ezt melyik hetero férfi nem kívánja meg? *pr*
Úgy tűnik, egy ideje egyre több "született nő" trollod van, Púpos!
Mit szólsz hozzá?
Tudom, mennyire kedveled a nőket, főleg a fiatalabbakat, okosabbakat. Azt látom, mindegyikünknek van élete, FÉRFI van mellettünk, gyerekeket szültünk, nem kell béranya, és egyikünk sem méhnyakrákos! Mert mi évente eljárunk szűrésre, te pedofil, foghíjas gnóm!
Szörnyeteg!
Erről már pár napja kiderült, hogy nem a tranyó táncol. Nem is hasonlít a mozgására.
Jól mondod. Női szemmel teljesen visszataszító egyébként is, nem jóképű, a teste sem jó, de az ember nem ítél elsőre, nem adonisok is találnak párt maguknak. Ez a förmedvény viszont dögunalmas, fárasztó, humor nélküli, unntelligens nyomorult. Büdösnek is csak azért nem büdos (annyira) amilyen igénytelen mindennel kapcsolatban, mert a buzigőzben valamiféle testtisztulása van. Persze mondják ezt a tusolást a tusfürdővel, de én ezt azért nem hiszem ám el teljesen. Aki a szarát nem húzza le a vécén, az majd épp a személyes higiénjére ad, aha. nemcsak nőknek nem kell, férfiaknak sem, nincs egy barátja sem, ki kiváncsi ilyen fos társaságra.
Karmom!
Azért tegyük hozzá, hogy mi született pinások (elnézést a vulgaritásért) kivétel nélkül a méhünk gyümölcseit védjük a púpos pedofiltól. A társadalom az összes bűnéért egyszerre utálja a recskást.
Mi, gyerekekkel rendelkezők hatványozottan a pedofil hajlamai miatt.
Endre!
Milyen érzés, hogy mi sokkal jobban szeretjük a gyermekeinket, mint a büdös kurva anyád téged egész életedben?
Mi már a fogantatásuk előtt szerettük őket.
Nem kéne már felkeresni a millió fügyis fizudból egy pszichoterapeutát, vagy pszichiátert?
Mennyivel egyszerűbb egy transzszexuális nővel *pr* béranyaságon gondolkozni, mint felkutatni a problémáid gyökerét?
Szégyelld magad Endre.
Botsánatot kívánok, erről az infóról lemaradtam...
KUTYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Én irigy vagyok. A vastagelőbőrre a pofájukon.
látod Dörpém, azon van/lesz a szopósszáj, tehát iligy vagy :o)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Dőlésszög.
Andi.
Mindegy.
Soha többet nem írok ide
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
nehogy beveljék azt a szép veknit...nembaj, reméljünk, Mejszisza megteszi ezt a nemes cselekedetet a haza nevében...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nekem is van szakmámból (tudod púpos a normális emberek több lábon állnak) adódóan munkavédelmi pipellőm, de hidd el, ha valaki vérbeli nőként tapos bele tűsarkúval a szamárfaszba, az jobban fáj neki.
áhh, ez perverz, még élvezné is...
neki női főnök kell, akitől a megélhetáse függ, és sokkal jobb szakember nála...na attól ríva fakad...
Mostanában csak bele-belenézek a tranyólájvokba (régen olyan elvetemült voltam, hogy még 8 órásat is végignéztem, de már ez az emberi roncs is dögunalmas lett, viszont innen kapok infókat, hogy mi a stájsz a videójában és az éppen lég), de tegnap épp elkaptam egy pillanatot, ahol arról panaszkodott, hogy nem lehet felmosónyelet kapni. Szóval van remény. Remélem vesz vagy 5-öt.
Legalább most megszólalt a női szekció. XD
Tényleg STNÍ-ben van, de olvas, abban biztos vagyok. :)
Valószínűleg az összes született nőt kurvázza, kit érdekel. :)
Púpos!
Tényleg vegyél a szerelmednek egy bokaláncot is, Cicamanó szereti. :)
Mondjuk nekem lenne egy-két ötletem az anyagra és méretre, de rátok bízom. :)
küldjünk neki Bolyhosom, rozsdamentes acálból, leglaább kettőt! nem érdekel, hogy mennyit kér a GLS..
Karmom, lesz itt lánc, dácsia lesz a neve...de csak egyszer kell neki hazajönni vele..utána ismétlés, csak nem a Mazda lesz a főszereplő....lassan neki is meg kell rendeli a síremléket...
Jöhet a hogyvolt ha van érdemi infó. Nszksz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nem döngölt padlós, csak annyira el van kopva a parketta, hogy annak néz ki. Emeleten nem is nagyon lehetne döngölt padló szerintem.
Persze hogy nem lehet. Vasbeton födémre minek hordana bárki is még pluszban földet a döngölt padlóhoz? Ráadásul kiadhatatlan lenne.
Endre az ágyneműtartóban, Merci meg az ágyról lájfozik.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Gyagyás négyszer fizette a mazdát is! Hahó!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Túlél amíg a szerelme lefosztja a gyagyást.
Minden a terv szerint halad.
Hahó
(
x135)
Jul 22, 2022 12:38:46
x135)
Kiröhögtétek a daciát, pedig vettel egy dusterrel ment ki a palyára.
m.facebook.com/story.php?story_fbid=1109178976471535&id=375911462433264&m_entstream_source=timeline
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
m.facebook.com/story.php?story_fbid=1109178976471535&id=375911462433264&m_entstream_source=timeline
horgász
(
x10)
Jul 22, 2022 12:40:52
x10)
Gyagyásgeci mint PikkDataSzájentiszt, édesistenem ...
Még egy kurva stream-t sem tud beállítani, ami tizenéves gyerekeknek rutinfeladat xD
A nap vicce: Ki az, mi az? Előveszed hófehér, a nap végére barna?
Csak nem a tranyesz alsóneműi?
Na de jumma buborék mindenkinek, leszámítva a korcsot.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Még egy kurva stream-t sem tud beállítani, ami tizenéves gyerekeknek rutinfeladat xD
A nap vicce: Ki az, mi az? Előveszed hófehér, a nap végére barna?
Csak nem a tranyesz alsóneműi?
Na de jumma buborék mindenkinek, leszámítva a korcsot.
Darth Tibor
(
x7)
Jul 22, 2022 12:41:15
x7)
Háde Tibor az férfiaz
MRI, hahó!
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 22, 2022 12:41:55
x2)
Szeva Recskás. A következő videó alapján elvileg neked sem lenne lehetetlen, hogy normális tartással élhesd le a maradék életed. Mondjuk ahhoz nem kéne drogoznod, innod és szemetet zabálnod és egyáltalán Sodinak lenned. :D Jó hétvégét és nyaralást minden trollégának. Recskás, te meg dögölj meg.
www.youtube.com/watch?v=gkfFMlPSIsI
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
www.youtube.com/watch?v=gkfFMlPSIsI
sittessanyi
(
x7)
Jul 22, 2022 13:06:10
x7)
Gaygyás!
Emlékszel mikor 20-on évesen azzal aláztad az anyádat, hogy 40X évesen még mindig gürcöl és nem a befektetéseiből él??
Hogy értékelnéd, hogy ugyanannyi idősen -20 millió fütyiben vagy és non-stop munkát keresel?
Emlékszel mikor 20-on évesen azzal aláztad az anyádat, hogy 40X évesen még mindig gürcöl és nem a befektetéseiből él??
Hogy értékelnéd, hogy ugyanannyi idősen -20 millió fütyiben vagy és non-stop munkát keresel?
Csak egy olvasó
(
x9)
Jul 22, 2022 13:09:40
x9)
Gaygyás!
Viszont jelenleg az egyik befektetésével él. Amíg az meg nem unja a loopjait és szét nem töri a partvisnyelet a púpján.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 22, 2022 13:12:10
x11)
Nem hogy kifinomult, de szerintem ez férfi karlánc, a klasszikus cartier fazonnal, ami már akkor prolis volt, amikor divatba jött a 90-s években.
Igen, ez így van. Lé is ezért írta, amit írt, neki nem kell MRI. :)) Fűrészbakokat sem szokott lopni, nem is értem, miért!? :)
Ásó27
(
x68)
Jul 22, 2022 13:14:30
x68)
Ki a jobb befektetés?
Kovács Márk Zoltán, aki (valószínűleg) nem hagyta magát seggbe durrantani, de 2040-re törleszti minden adósságát
vagy
Kaffka Tibor, akinek begyömöszölheted minden nap a 30 centire lelógó csoffadt heréidet a szaros seggébe, de pár hét után mindig lelép a pénzeddel?
Mifaaaaaaaaaaaan
Kovács Márk Zoltán, aki (valószínűleg) nem hagyta magát seggbe durrantani, de 2040-re törleszti minden adósságát
vagy
Kaffka Tibor, akinek begyömöszölheted minden nap a 30 centire lelógó csoffadt heréidet a szaros seggébe, de pár hét után mindig lelép a pénzeddel?
cucksodi
(
x3)
Jul 22, 2022 13:17:54
x3)
Ki a jobb befektetés?
vagy
vagy
Ez beugratós kérdés a sodi csak jó befektetéseket csinál. Tudta, hogy a használtautók ára fel fog menni és vett is egyet egyből!
horgász
(
x10)
Jul 22, 2022 13:46:16
x10)
Endre! Gyagyás fasz!!
Tudod mi az a logika?
Leegyszerűsítem a te szintedre, figyelj:
Van akváriumod? Nincs? Naugye. Akkor buzi vagy.
Tudod mi az a logika?
Leegyszerűsítem a te szintedre, figyelj:
Van akváriumod? Nincs? Naugye. Akkor buzi vagy.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 22, 2022 13:53:43
x7)
Nemsoká születésnapom lesz.
Csak egy dolgot kívántam: SoDI vegyen sok-sok aranyékszert.
No nem nekem, hanem a tranyónak, aki majd úgyis lelép és elzálogosítás után túladagolja belőle a sziput.
Így a trafó és a neje nem rontják tovább a levegőt.
Endre!
Tudnál nemet mondani egy hölgy rajongód születésnapi kívánságának?
Füstöljenek a hitelkártyák!
No nem nekem, hanem a tranyónak, aki majd úgyis lelép és elzálogosítás után túladagolja belőle a sziput.
Endre!
Ásó27
(
x68)
Jul 22, 2022 13:57:12
x68)
Mikor indul a GTP RP Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Lakatos vajda
Jul 22, 2022 14:05:21
Drága Tezsvírem, Zsodikám. Hát nyaljam azt a csöpp szívedet, ha arany ékszer kell miért nem hozzám fordultál először? Pedig emlékszel még azt a laptopot is milyen jutányos áron beszámítottam, amikor itt voltál az unokaöcsémnél, a Márkinál. Ne az osztrákoknál vegyed, hát azok átvernek, ide hozzad hozzám a pénzt! Ha eleget veszel anyukád is kap ingyen égszert! Tudod, egyet fizet, kettőt kap! Aztán majd ki is visszük neki, tudod Újszász nincs olyan messze! Szóval gyere hozzám éjdes fiacskám, ha bármire szükséged van!
Jul 22, 2022 14:05:21
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 22, 2022 14:09:09
x11)
Nemsoká születésnapom lesz.
Endre!
Endre!
A férje édesanyja Horváth Magdolna (th-val), vehetne Tibinek egy bokaláncot is + rózsacsokor + hazautazás a sírhoz + pia locsolás a sír körül és a gigába + visszút. Döner és egyéb járulékos költségek nem számítanak, Tranyónak viszont legyen 50 eurós bankjegy orrot fújni, ha nagyon elérzékenyülne...
Balszerencse
Jul 22, 2022 14:19:27
Gyagya, intézek pár szót itt hozzád, mert tudom, hogy lurkolsz egész nap.
Kibaszott szánalmas vagy még mindig. A gyenge elméddel tényleg azt hitted, hogy bárki elől eltitkolhatod, hogy Tibivel vagy? Elmondom, hogyan és mikor buktál le.
-Lebuktál a tóparton. Be lett azonosítva, ott voltatok egymástól nem messze.
-Lebuktál a live-ban a retardált tüsszentéseddel.
-Végül lebuktatott maga a tény, hogy egyetlen normális ember sem lenne hajlandó ebben a világban etetni, itatni, cuccoztatni a pofátlan, élősködő tranyót, csak te, te nyomorult idióta.
Hogy lehetsz ennyire szánalmas? Ékszert veszel egy férfinak? Úgysem fog szeretni, csak a pénzed kell neki ideig-óráig.
Na, mindegy. Porondra, lebuktál már. Told be szépen a púpod az adásba, és viseld a rengeteg szidást ezért a szánalmas bujkálásért is.
Kibaszott szánalmas vagy még mindig. A gyenge elméddel tényleg azt hitted, hogy bárki elől eltitkolhatod, hogy Tibivel vagy? Elmondom, hogyan és mikor buktál le.
-Lebuktál a tóparton. Be lett azonosítva, ott voltatok egymástól nem messze.
-Lebuktál a live-ban a retardált tüsszentéseddel.
-Végül lebuktatott maga a tény, hogy egyetlen normális ember sem lenne hajlandó ebben a világban etetni, itatni, cuccoztatni a pofátlan, élősködő tranyót, csak te, te nyomorult idióta.
Hogy lehetsz ennyire szánalmas? Ékszert veszel egy férfinak? Úgysem fog szeretni, csak a pénzed kell neki ideig-óráig.
Na, mindegy. Porondra, lebuktál már. Told be szépen a púpod az adásba, és viseld a rengeteg szidást ezért a szánalmas bujkálásért is.
Jul 22, 2022 14:19:27
tyodika
Jul 22, 2022 14:24:36
Drága Tezsvírem, Zsodikám. Hát nyaljam azt a csöpp szívedet, ha arany ékszer kell miért nem hozzám fordultál először? Pedig emlékszel még azt a laptopot is milyen jutányos áron beszámítottam, amikor itt voltál az unokaöcsémnél, a Márkinál. Ne az osztrákoknál vegyed, hát azok átvernek, ide hozzad hozzám a pénzt! Ha eleget veszel anyukád is kap ingyen égszert! Tudod, egyet fizet, kettőt kap! Aztán majd ki is visszük neki, tudod Újszász nincs olyan messze! Szóval gyere hozzám éjdes fiacskám, ha bármire szükséged van!
Ennyek nyem dőlök be. Ha ajany, akkoj Klapka!
Jul 22, 2022 14:24:36
Dörpepúp
(
x7)
Jul 22, 2022 14:24:57
x7)
Ó karom, majd ha a tranyó elérzékenyül a fatászpika felajánlja neki a pólója belsejét, ő is oda szokta fújni azt a ronda biboldó orrát.
bolyhoskaja
(
x1)
Jul 22, 2022 14:25:21
x1)
Nickeden is mindig röhögök, de ez a komment is kész :D +
broni
(
x45)
Jul 22, 2022 14:52:27
x45)
csapd ki a taknyot, sodi!!!!!!!!!!!!!!!!!magyar úr vagy!!!!!!!!!!
Schwartz nagyi
Jul 22, 2022 14:56:04
magyar úr vagy!!!!!!!!!!
Jul 22, 2022 14:56:04
broni
(
x45)
Jul 22, 2022 15:07:55
x45)
csókolom, nagysága!!!!!!!!!!!!!!!
ascites
(
x57)
Jul 22, 2022 15:21:14
x57)
[
Mivel a korcs őszintén leszarja az embereket, nem tudja (és nem is akarja) kiszámítani, hogy mit hisznek el és mit nem. Ugyanezt látni akkor is, amikor nagyon meg akar győzni valakit és felváltva fenyegetőzik és könyörög.
Emiatt folyamatosan és reflexszerűen angolnázik, mert ha elmond valamit, abból csak a baj van, mivel egy aljas gennyláda és azt az emberek utálni szokták. Az angolnázás célja, hogy megnehezítse a szembesítést, de ezen kívül egy másik technikát is használ, az autiködöt. Ez valójában nem befolyásolja a külvilág működését, azonban a korcs szerint se objektív igazság, se objektív realitás nem létezik, emiatt hite szerint szabadon megválaszthatja, hogy mit fog fel a külvilágból (= saját szavaival „úgy hajlítja a valóságot”, ahogy akarja).
Évekkel (ha nem évtizedekkel) ezelőtt úgy döntött, hogy az emberek azt hiszik el (vagy ha nem is azt hiszik el, de csak azt lenne szabad elhinniük), ami megállna a bíróságon is. Úgy gondolja, hogy neki jogában áll ártatlan maradni mindenki szemében, amíg igazságügyi módszerekkel nem bizonyítható, amit elkövetett, ezért amíg nem sétál be a tranyólájvba vagy ismeri el, senki nem mondhatja róla, hogy ott van. Mit gondolnak a trollok? Az nem számít, mert nem lehet kimondani = nem történt meg = nem tudhatják. Punktum.
Eléggé golyóálló megközelítés, ráadásul a gyakorlatban be is válik neki sokszor, mert egy normális ember lesokkol a pofátlanság ezen fokától és ahelyett, hogy érvelne neki, inkább megpróbálja örökre leépíteni és soha többet nem érintkezni vele. Ebben az esetben egy npc-vel kevesebb (aztán sír, hogy egyedül van, de az az igazságtalan világ hibája, nem az övé). Azok, akik kénytelenek együttműködni vele (pl. kollégák) eleinte naivan bedőlnek neki, mivel nem gondolják, hogy egy ilyen torz nyomorult képes lenne azt hazudni, hogy nem, amikor valami ennyire egyértelműen igen. Aztán ha lebukik, ugyanúgy elkerülik, mint mindenki más, szóval közép/hosszútávon nem kifizetődő a stratégia, de Fifi soha nem képes előre tervezni, mert mindig impulzívan cselekszik.
Kibaszott szánalmas vagy még mindig. A gyenge elméddel tényleg azt hitted, hogy bárki elől eltitkolhatod, hogy Tibivel vagy?
Mivel a korcs őszintén leszarja az embereket, nem tudja (és nem is akarja) kiszámítani, hogy mit hisznek el és mit nem. Ugyanezt látni akkor is, amikor nagyon meg akar győzni valakit és felváltva fenyegetőzik és könyörög.
Emiatt folyamatosan és reflexszerűen angolnázik, mert ha elmond valamit, abból csak a baj van, mivel egy aljas gennyláda és azt az emberek utálni szokták. Az angolnázás célja, hogy megnehezítse a szembesítést, de ezen kívül egy másik technikát is használ, az autiködöt. Ez valójában nem befolyásolja a külvilág működését, azonban a korcs szerint se objektív igazság, se objektív realitás nem létezik, emiatt hite szerint szabadon megválaszthatja, hogy mit fog fel a külvilágból (= saját szavaival „úgy hajlítja a valóságot”, ahogy akarja).
Évekkel (ha nem évtizedekkel) ezelőtt úgy döntött, hogy az emberek azt hiszik el (vagy ha nem is azt hiszik el, de csak azt lenne szabad elhinniük), ami megállna a bíróságon is. Úgy gondolja, hogy neki jogában áll ártatlan maradni mindenki szemében, amíg igazságügyi módszerekkel nem bizonyítható, amit elkövetett, ezért amíg nem sétál be a tranyólájvba vagy ismeri el, senki nem mondhatja róla, hogy ott van. Mit gondolnak a trollok? Az nem számít, mert nem lehet kimondani = nem történt meg = nem tudhatják. Punktum.
Eléggé golyóálló megközelítés, ráadásul a gyakorlatban be is válik neki sokszor, mert egy normális ember lesokkol a pofátlanság ezen fokától és ahelyett, hogy érvelne neki, inkább megpróbálja örökre leépíteni és soha többet nem érintkezni vele. Ebben az esetben egy npc-vel kevesebb (aztán sír, hogy egyedül van, de az az igazságtalan világ hibája, nem az övé). Azok, akik kénytelenek együttműködni vele (pl. kollégák) eleinte naivan bedőlnek neki, mivel nem gondolják, hogy egy ilyen torz nyomorult képes lenne azt hazudni, hogy nem, amikor valami ennyire egyértelműen igen. Aztán ha lebukik, ugyanúgy elkerülik, mint mindenki más, szóval közép/hosszútávon nem kifizetődő a stratégia, de Fifi soha nem képes előre tervezni, mert mindig impulzívan cselekszik.
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 22, 2022 15:21:31
x1)
De szép férfi karkötőt vettél Tibi urad májfoltos kezére Endre.
Boldog Vekni
ascites
(
x57)
Jul 22, 2022 15:22:37
x57)
...
horgász
(
x10)
Jul 22, 2022 15:27:55
x10)
Recskakobold! Úgyis szereted az anime műfajt, adok is egy ötletet mit tegyél ha jön az eins zwei polizei. Ezt a jelenetet mintha te ihletted volna!
www.youtube.com/watch?v=YFPaSIy--50
www.youtube.com/watch?v=YFPaSIy--50
Endre
Jul 22, 2022 15:37:15
Úgy gondolja, hogy neki jogában áll ártatlan maradni mindenki szemében, amíg igazságügyi módszerekkel nem bizonyítható, amit elkövetett, ezért amíg nem sétál be a tranyólájvba vagy ismeri el, senki nem mondhatja róla, hogy ott van.
Hetyetye! Mit szeretnétek?! Megmondtam, hogy nem vagyok többé videós! Mit akartok? Menjek be a kamerába és mondjam el mégegyszer?! Hogy aztán azért bántsatok mert ha nem vagyok videós minek videózok?!
Ennyi volt, ne vergődjetek rajtam!
Jul 22, 2022 15:37:15
Klohek
(
x12)
Jul 22, 2022 15:38:54
x12)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ásó27
(
x68)
Jul 22, 2022 15:41:54
x68)
Így van, mint amikor heteken át azt loopolta, hogy ő nem mondott olyat, hogy szerelmes Mercibe, tehát mi azt nem tudhatjuk. Amikor meg a titkosszolgálati módszerekkel kristály tisztán lehetett érteni, hogy "belezúgtam a kibaszott Mercibe", akkor tagadta, hogy hallani bármit is az "autók zajától".
Ásó27
(
x68)
Jul 22, 2022 15:43:41
x68)
Példa
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Jul 22, 2022 15:54:48
Amikor meg a titkosszolgálati módszerekkel kristály tisztán lehetett érteni, hogy "belezúgtam a kibaszott Mercibe", akkor tagadta, hogy hallani bármit is az "autók zajától".
Ez annyira tipikus Sodika. Az emberek 99%-a ilyenkor vagy beismerné, vagy eltűnne és nem válaszolna semmit.
Egy pár kényszeres hazudozó pedig megpróbálná előadni, hogy igazából mást mond a felvételen, csak félreérthető, vagy hogy lemaradt valamilyen kontextus, amiből nyilvánvaló lenne, hogy csak viccelt, stb.
Olyan ember viszont, aki azt próbálja beadni, hogy nem lehet hallani, miközben tisztán lehet hallani, csak egy van: a gyagyás.
Jul 22, 2022 15:54:48
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 22, 2022 15:56:49
x1)
Endre csak a roncstáradalom szintjén tud tartósabb kapcsolatokat épiteni sárgalapos elmebetegekel (pl. Rgl,Fórizs) Meg van néhány szintén alacsony sorból származó szélhámos csaló aki szóba áll vele de ők meg gyakran terrorizáljak zsarolják és átverik. (Pl.Kozma,Fullfear)
Boldog Vekni
broni
(
x45)
Jul 22, 2022 16:00:13
x45)
De szép férfi karkötőt vettél Tibi urad májfoltos kezére Endre.
igazi munkás férfikéz
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 22, 2022 16:01:07
x1)
Jul 22, 2022 16:01:07
igazi munkás férfikéz
pedig a munka temetésére őt se hívnák meg. Jul 22, 2022 16:01:07
Jonciii
(
x8)
Jul 22, 2022 16:11:15
x8)
igazi munkás férfikéz
Érdeklődő
(
x6)
Jul 22, 2022 16:12:01
x6)

bolyhoskaja
(
x1)
Jul 22, 2022 16:12:22
x1)
Plusz térdenállva csúszkált előtte vonaton, lakásban, stb. Ilyet nem csinál senki senkivel, csak hősszerelmes a múzsájával. A hülye barom, ezt nem hallottuk, hanem láttuk :D
broni
(
x45)
Jul 22, 2022 16:17:01
x45)
pedig a munka temetésére őt se hívnák meg.
Érdeklődő
(
x6)
Jul 22, 2022 16:18:51
x6)
Életében vagy két hétig volt csótányirtó, aztán kibaszták, az ő munkakönyvét se hosszú kiolvasni.
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 22, 2022 16:20:48
x1)
Jul 22, 2022 16:20:48
ő legalább a sitten dolgozott mint mosónö és szexmunkás. Jul 22, 2022 16:20:48
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 22, 2022 16:21:07
x1)
Jul 22, 2022 16:21:07
ő legalább a sitten dolgozott mint mosónö és szexmunkás.
mosónő Jul 22, 2022 16:21:07
Karib
(
x10)
Jul 22, 2022 16:26:20
x10)
Ha sneci nem videós többé, miért tüsszent és böfög bele más élő adásába?
Nyeméjtem.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nyeméjtem.
Sodronyka
(
x4)
Jul 22, 2022 16:28:30
x4)
Na és ezt figyeltétek e? A vége fele mintha Kiss Endre Farkas Úr ordibálna idegesen??
www.youtube.com/clip/UgkxDInNPwYkkqGzfAWk9aQOSAP64iB-q0Bu
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
www.youtube.com/clip/UgkxDInNPwYkkqGzfAWk9aQOSAP64iB-q0Bu
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 22, 2022 16:34:09
x11)
Tökéletes kép, Klohek trolléga érti a dolgát, isten áldja a kezét. :)
Volt egy ilyen fekete macskám, nagyon szerettem, Ozzy Osbourne volt a neve, húsz éves múlt, amikor temettem.
Herékkel nem játszott, de Púposét valószínűleg kipróbálta volna, mert egyébként szerette, ha valami lóg, fogós macska volt. XD
A Heinekenes dobozok külön jók, meg a zöld, bolyhos papucs is tetszik, beleillik az outfitbe. :)
bolyhoskaja
(
x1)
Jul 22, 2022 16:41:09
x1)
Nagyon jó a kép, köszönet a feltöltésért, de a valóságtól egy kicsit távoláll. Korcs heréi minimum 40 centisek, stirásak, teljesen életidegenek és nem egy kismacskának valók, hanem egy kiéhezett gepárdnak.
Kaffka Tibor
Jul 22, 2022 16:55:30
Tegnap olyan részeg volt hogy a heréit dugdosta a végbelembe az nem újdonság hogy a lyukakat nem tudja megkülönböztetni de azért ez meglepett.
Jul 22, 2022 16:55:30
broni
(
x45)
Jul 22, 2022 17:00:02
x45)
mosónő
Tyodika
Jul 22, 2022 17:01:00
Tegnap olyan részeg volt hogy a heréit dugdosta a végbelembe az nem újdonság hogy a lyukakat nem tudja megkülönböztetni de azért ez meglepett.
így nem lesz szaros a farkam evidenciákat! Jul 22, 2022 17:01:00
A szauna szatírja
(
x1)
Jul 22, 2022 17:02:52
x1)
Jul 22, 2022 17:02:52
a börtönben megtanitották a gender elméletre. Jul 22, 2022 17:02:52
broni
(
x45)
Jul 22, 2022 17:03:40
x45)
Ozzy Osbourne volt a neve, húsz éves múlt, amikor temettem.
ozzyt is majdnem temették 20 évesen)))))))))))))))))))
metal is krieg!!!!!!!!!!!!!!!!!!rohadt popperek!!!!!!!!!!!!!!
csíkos nadrág, farmmelkmelllény, ez kell a legeényre
ozzyt is majdnem temették 20 évesen)))))))))))))))))))
metal is krieg!!!!!!!!!!!!!!!!!!rohadt popperek!!!!!!!!!!!!!!
csíkos nadrág, farmmelkmelllény, ez kell a legeényre
Klohek
(
x12)
Jul 22, 2022 17:05:26
x12)
img.sodika.dk/imgur.com/ACkLwFM.jpg
(javitott)
Dörpepúp
(
x7)
Jul 22, 2022 18:11:31
x7)
i.imgur.com/ACkLwFM.jpg
(javitott)
i.imgur.com/ACkLwFM.jpg
(javitott)
Zseniális :D
bolyhoskaja
(
x1)
Jul 22, 2022 18:22:34
x1)
Nem meglepő, már pubertáskor is összekeverte a faszát a heréivel és folyamatosan volt hogy a heréket ráncigálta onalizáláskor, azért nyúlt így meg, egyebet nem tudok elképzelni.
Kötőjel
(
x12)
Jul 22, 2022 18:35:54
x12)
rgl keresztYény tényfeltáró megerősítette, hogy tajgit nővé tették a börtönben, tehát jó a mosónő titulus. és ezzel még kék lászló is egyetért.
Vahúr pofonja
Jul 22, 2022 18:50:55
KUTYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jul 22, 2022 18:50:55
buniBanki
(
x2)
Jul 22, 2022 18:52:22
x2)
Azt rokoni kapcsolat okán nem végezheti
Dörpepúp
(
x7)
Jul 22, 2022 18:53:41
x7)
youtube.com/shorts/oV0fXhNHdFI?feature=share
Tibidance
Tibidance
Ezt melyik hetero férfi nem kívánja meg? *pr*
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 22, 2022 18:54:48
x11)
Mit szólsz hozzá?
Tudom, mennyire kedveled a nőket, főleg a fiatalabbakat, okosabbakat. Azt látom, mindegyikünknek van élete, FÉRFI van mellettünk, gyerekeket szültünk, nem kell béranya, és egyikünk sem méhnyakrákos! Mert mi évente eljárunk szűrésre, te pedofil, foghíjas gnóm!
Szörnyeteg!
bolyhoskaja
(
x1)
Jul 22, 2022 18:55:56
x1)
youtube.com/shorts/oV0fXhNHdFI?feature=share
Tibidance
Tibidance
Erről már pár napja kiderült, hogy nem a tranyó táncol. Nem is hasonlít a mozgására.
bolyhoskaja
(
x1)
Jul 22, 2022 19:08:15
x1)
Mit szólsz hozzá?
Szörnyeteg!
Mit szólsz hozzá?
Szörnyeteg!
Jól mondod. Női szemmel teljesen visszataszító egyébként is, nem jóképű, a teste sem jó, de az ember nem ítél elsőre, nem adonisok is találnak párt maguknak. Ez a förmedvény viszont dögunalmas, fárasztó, humor nélküli, unntelligens nyomorult. Büdösnek is csak azért nem büdos (annyira) amilyen igénytelen mindennel kapcsolatban, mert a buzigőzben valamiféle testtisztulása van. Persze mondják ezt a tusolást a tusfürdővel, de én ezt azért nem hiszem ám el teljesen. Aki a szarát nem húzza le a vécén, az majd épp a személyes higiénjére ad, aha. nemcsak nőknek nem kell, férfiaknak sem, nincs egy barátja sem, ki kiváncsi ilyen fos társaságra.
Dörpepúp
(
x7)
Jul 22, 2022 19:09:48
x7)
Mit szólsz hozzá?
Szörnyeteg!
Mit szólsz hozzá?
Szörnyeteg!
Karmom!
Azért tegyük hozzá, hogy mi született pinások (elnézést a vulgaritásért) kivétel nélkül a méhünk gyümölcseit védjük a púpos pedofiltól. A társadalom az összes bűnéért egyszerre utálja a recskást.
Endre!
Milyen érzés, hogy mi sokkal jobban szeretjük a gyermekeinket, mint a büdös kurva anyád téged egész életedben?
Mi már a fogantatásuk előtt szerettük őket.
Nem kéne már felkeresni a millió fügyis fizudból egy pszichoterapeutát, vagy pszichiátert?
Mennyivel egyszerűbb egy transzszexuális nővel *pr* béranyaságon gondolkozni, mint felkutatni a problémáid gyökerét?
Szégyelld magad Endre.
bolyhoskaja
(
x1)
Jul 22, 2022 19:20:52
x1)
[quote=Dörpepúp]Karmom!
Endre!
Nekem ez az egész annyira hihetetlen, hogy igazán fel sem fogtam, mert érthetetlen számomra az egész pedofilía. De láttam azt a videót, ahol kislányokról ugatott, hogy mikortól lehet őket "baszni". Na az kiverte nálam a biztosítékot. HOgy egy ilyen gnóm féreg megnyilvánulhat ilyen témában. Legszívesebben a gégéjét téptem volna ki a rohadt gecinek. Nem vagyok egy lumen, nem is vagyok fiatal, de ha találkoznék vele nem pofonos troll lennék, hanem tökön rugnám, de úgy istenesen, aztán ha összegörnyed még a veknijébe is beletérdelnék. (lehet, hogy nem fog megtörténni, de teljesen átélem a szituációt).
Endre!
Nekem ez az egész annyira hihetetlen, hogy igazán fel sem fogtam, mert érthetetlen számomra az egész pedofilía. De láttam azt a videót, ahol kislányokról ugatott, hogy mikortól lehet őket "baszni". Na az kiverte nálam a biztosítékot. HOgy egy ilyen gnóm féreg megnyilvánulhat ilyen témában. Legszívesebben a gégéjét téptem volna ki a rohadt gecinek. Nem vagyok egy lumen, nem is vagyok fiatal, de ha találkoznék vele nem pofonos troll lennék, hanem tökön rugnám, de úgy istenesen, aztán ha összegörnyed még a veknijébe is beletérdelnék. (lehet, hogy nem fog megtörténni, de teljesen átélem a szituációt).
Vahúr pofonja
Jul 22, 2022 19:20:54
Botsánatot kívánok, erről az infóról lemaradtam...
Jul 22, 2022 19:20:54
halászlé
(
x24)
Jul 22, 2022 19:24:38
x24)
jajj lányok, fölösleges itten flöcsögni....mindenki tudja, hogy mi csak iligyek vagyunk Mejszi gumicsecsére meg testére...én meg mán előre iligy vagyok a szopósszájra..
továbbé iligyek vagyunk a kapcsolatukra (LOL), a tajtalmas ploglamokra (ivás-szívás-nudistrand-döner-buzigőz kölfolgás), a cekcuális életükre (viagrák, sikosítók, játékszerek, testnyílások)
iligyek vagyunk az ajándékokra, a féjfi karkötőre, ha havi béjletre,a manórúdra, a napi 10 doboz sörre meg legalább ugyanennyi cigire
személyszerint a dácsiára nem vagyok iligy, nekem is az van...
továbbé iligyek vagyunk a kapcsolatukra (LOL), a tajtalmas ploglamokra (ivás-szívás-nudistrand-döner-buzigőz kölfolgás), a cekcuális életükre (viagrák, sikosítók, játékszerek, testnyílások)
iligyek vagyunk az ajándékokra, a féjfi karkötőre, ha havi béjletre,a manórúdra, a napi 10 doboz sörre meg legalább ugyanennyi cigire
Dörpepúp
(
x7)
Jul 22, 2022 19:29:09
x7)
jajj lányok, fölösleges itten flöcsögni....mindenki tudja, hogy mi csak iligyek vagyunk Mejszi gumicsecsére meg testére...én meg mán előre iligy vagyok a szopósszájra..
Én irigy vagyok. A vastag
halászlé
(
x24)
Jul 22, 2022 19:32:03
x24)
Én irigy vagyok. A vastag előbőrre a pofájukon.
látod Dörpém, azon van/lesz a szopósszáj, tehát iligy vagy :o)
xray
(
x21)
Jul 22, 2022 19:32:25
x21)
Jul 22, 2022 19:32:25
Én irigy vagyok. A vastag előbőrre a pofájukon.
úgy pereg le róla minden gyalázás, mint kutyáról a bolha. csak az erőszaktól fél. Jul 22, 2022 19:32:25
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 22, 2022 19:32:42
x39)
Mit szólsz hozzá?
Szörnyeteg!
Mit szólsz hozzá?
Szörnyeteg!
Dőlésszög.
Andi.
Mindegy.
Soha többet nem írok ide
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 22, 2022 19:33:54
x11)
Látod, Púpos!
Ne csak a férfitrolloktól félj, ha egy nő tipeg utánad tűsarkúban, arra is fülelj, mert fájdalmas lesz. :)
Igaz, az itteni leányok női munkavédelmi acélbetétessel (nekem is van) fognak alád rúgni, de ez a lényegen nem változtat.
Egy emberalatti, köcsög, pedofil geci vagy, akinek semmi haszna nincs sem a társadalom szempontjából, sem az emberiség szempontjából! Hozzá nem adsz semmihez, a létezésed teljesen értelmezhetetlen, még NPC-nek sem vagy jó.
Ne csak a férfitrolloktól félj, ha egy nő tipeg utánad tűsarkúban, arra is fülelj, mert fájdalmas lesz. :)
Igaz, az itteni leányok női munkavédelmi acélbetétessel (nekem is van) fognak alád rúgni, de ez a lényegen nem változtat.
Egy emberalatti, köcsög, pedofil geci vagy, akinek semmi haszna nincs sem a társadalom szempontjából, sem az emberiség szempontjából! Hozzá nem adsz semmihez, a létezésed teljesen értelmezhetetlen, még NPC-nek sem vagy jó.
halászlé
(
x24)
Jul 22, 2022 19:34:12
x24)
úgy pereg le róla minden gyalázás, mint kutyáról a bolha. csak az erőszaktól fél.
nehogy beveljék azt a szép veknit...nembaj, reméljünk, Mejszisza megteszi ezt a nemes cselekedetet a haza nevében...
Dörpepúp
(
x7)
Jul 22, 2022 19:38:44
x7)
Látod, Púpos!
Nekem is van szakmámból (tudod púpos a normális emberek több lábon állnak) adódóan munkavédelmi pipellőm, de hidd el, ha valaki vérbeli nőként tapos bele tűsarkúval a szamárfaszba, az jobban fáj neki.
halászlé
(
x24)
Jul 22, 2022 19:40:45
x24)
áhh, ez perverz, még élvezné is...
neki női főnök kell, akitől a megélhetáse függ, és sokkal jobb szakember nála...na attól ríva fakad...
bolyhoskaja
(
x1)
Jul 22, 2022 19:43:53
x1)
Mostanában csak bele-belenézek a tranyólájvokba (régen olyan elvetemült voltam, hogy még 8 órásat is végignéztem, de már ez az emberi roncs is dögunalmas lett, viszont innen kapok infókat, hogy mi a stájsz a videójában és az éppen lég), de tegnap épp elkaptam egy pillanatot, ahol arról panaszkodott, hogy nem lehet felmosónyelet kapni. Szóval van remény. Remélem vesz vagy 5-öt.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 22, 2022 19:45:21
x11)
Dőlésszög.
Andi.
Mindegy.
Soha többet nem írok ide
Andi.
Mindegy.
Soha többet nem írok ide
Púpos!
halászlé
(
x24)
Jul 22, 2022 19:45:50
x24)
küldjünk neki Bolyhosom, rozsdamentes acálból, leglaább kettőt! nem érdekel, hogy mennyit kér a GLS..
halászlé
(
x24)
Jul 22, 2022 19:47:55
x24)
Púpos!
Púpos!
Karmom, lesz itt lánc, dácsia lesz a neve...de csak egyszer kell neki hazajönni vele..utána ismétlés, csak nem a Mazda lesz a főszereplő....lassan neki is meg kell rendeli a síremléket...
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jul 22, 2022 19:53:54
x11)
Menek, mert már megrettentek itt a fiúk, szerintem csak lesnek, hogy ezek a női személyek normálisak? :))
Kitört a hétvége, úgysem lesz lájv senkinél, jójcakát! :)
Kitört a hétvége, úgysem lesz lájv senkinél, jójcakát! :)
Dörpepúp
(
x7)
Jul 22, 2022 20:03:31
x7)
Ugyan, ennyi nekünk is kijárt már xD
norics15
Jul 22, 2022 20:06:10
Na gammercibbany live par dolgot fix elarul a drogos
Jul 22, 2022 20:06:10
petőfi endre
Jul 22, 2022 20:06:13
Mazdát cserélem dácsiára
Született nőt faszpinára
Született nőt faszpinára
Jul 22, 2022 20:06:13
Hahó
(
x135)
Jul 22, 2022 20:13:42
x135)
Na gammercibbany live par dolgot fix elarul a drogos
Jöhet a hogyvolt ha van érdemi infó. Nszksz.
broni
(
x45)
Jul 22, 2022 20:26:22
x45)
kék lászló, hol a segged szüzessége???????????
Ásó27
(
x68)
Jul 22, 2022 20:29:24
x68)
Jó látni, hogy a "trollokat tiltom" púpfalon úgy pedofiloznak az emberek, ahogy akarnak!
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Jul 22, 2022 20:43:58
x4)
Valaki mondja mér meg hogy mi ez a döngölt padlós dolog? Hogy derült ki van róla kép? :D
Sodigeci te meg fejezd már be a patkánykodást és gyre ki a fénybe, végig nyílt titok volt hogy Tibor nálad van, nem kell fosni, nem fogunk se jobban se kevésbé szopatni, csak annyira mint eddig. Egyébként a lakcím is megvan már egy pár méteres körzetben, szóval már amiatt se kell lefosni a bokádat.
A hangulat jóindulatú és tréfás
Sodigeci te meg fejezd már be a patkánykodást és gyre ki a fénybe, végig nyílt titok volt hogy Tibor nálad van, nem kell fosni, nem fogunk se jobban se kevésbé szopatni, csak annyira mint eddig. Egyébként a lakcím is megvan már egy pár méteres körzetben, szóval már amiatt se kell lefosni a bokádat.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 22, 2022 20:46:22
x37)
Kicsit megint lemaradtam. Endre vett egy autót a guruló cicának? Ez 100% confirmed, vagy csak tipp? Ennyire megszaladt neki? Két hete még halni készült a kádárkocka előtt a kispadon, hogy ő tönkre lett téve, meg lett semmisítve, ő egy halott ember. Most meg arany karkötőt vesz a fiújának meg egy újabb autót, mikor az előzőt még ki sem váltotta a telepről?
Dörpepúp
(
x7)
Jul 22, 2022 20:47:29
x7)
Kammer: sodinak büdös a feje.
Kammer kislánya: nem csak a feje!
Megvagy pedo!
Kammer kislánya: nem csak a feje!
Megvagy pedo!
-
Jul 22, 2022 20:51:51
Valaki mondja mér meg hogy mi ez a döngölt padlós dolog? Hogy derült ki van róla kép?
Nem döngölt padlós, csak annyira el van kopva a parketta, hogy annak néz ki. Emeleten nem is nagyon lehetne döngölt padló szerintem.
Jul 22, 2022 20:51:51
Ásó27
(
x68)
Jul 22, 2022 21:04:11
x68)
2 szobás luxuslakás, mikbe vagytok
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 22, 2022 21:16:09
x37)
Persze hogy nem lehet. Vasbeton födémre minek hordana bárki is még pluszban földet a döngölt padlóhoz? Ráadásul kiadhatatlan lenne.
xray
(
x21)
Jul 22, 2022 21:19:25
x21)
Jul 22, 2022 21:19:25
gyagyásnak? bármit xd Jul 22, 2022 21:19:25
xray
(
x21)
Jul 22, 2022 21:21:52
x21)
Jul 22, 2022 21:21:52
gyagyásnak? bármit xd
szalmazsákot is, mert az egészséges. xd Jul 22, 2022 21:21:52
Jonciii
(
x8)
Jul 22, 2022 21:27:04
x8)
Nem gyagyás alá kellene a föld, hanem fölé
BodiTesok
(
x1)
Jul 22, 2022 21:28:02
x1)
Gyagyás voltam ma a Praterbe, meg a belvárosba de sehol se láttam az ocsmány púpodat. Merre fele bujkálsz a faszpinással?
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Trollul Madár
(
x15)
Jul 22, 2022 21:49:43
x15)
Gyagyás voltam ma a Praterbe, meg a belvárosba de sehol se láttam az ocsmány púpodat. Merre fele bujkálsz a faszpinással?
Endre az ágyneműtartóban, Merci meg az ágyról lájfozik.
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 22, 2022 22:12:19
x39)
Gyagyás négyszer fizette a mazdát is! Hahó!
Trollul Madár
(
x15)
Jul 22, 2022 22:53:40
x15)
Ednre!
Melyik snecit egyem meg?
1) Ennek olyan bamba képe van mint neked:

2) Ezeknek olyan Fórum arculatuk van:

3) Ennek meg olyan melócsá tekintete van:

Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Melyik snecit egyem meg?

2) Ezeknek olyan Fórum arculatuk van:

3) Ennek meg olyan melócsá tekintete van:

Púpszászi napelem
(
x13)
Jul 22, 2022 23:16:29
x13)
Ednre!
Melyik snecit egyem meg?
Melyik snecit egyem meg?
mikedp
(
x9)
Jul 23, 2022 00:06:01
x9)
Végre itt :)
Na de merre van Lyudga ???
KURVArangy
nonsense
(
x1)
Jul 23, 2022 00:22:17
x1)
Végre itt :)
Túlél amíg a szerelme lefosztja a gyagyást.
Minden a terv szerint halad.
163 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Háde Tibor az férfiaz