Igen ezt én is sajnálom, hogy nem lett rábeszélve egy minimum 3-4 ezer eurós kamerára.
Mostmár viszont mindegy, mert már nem tudna megfizetni egy ilyet.
Csóró proli sodi a sodi, piszony! Kuporgat, nyomorog, ráadásul még buzi is.
Várjál már te nemzeto hős. Akkor Gyurcsány szerinted ártatlan?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Annyiban mégis jó, hogy a kamerák ára nagyon felment, szóval egy használt simán drágább, mint amikor 2 éve vették újonnan. Ezzel is kereshetett volna a debil pedofil, de szerencsére ehhez is hülye. Meg csóró. Bár kurvamindegy, mert ha vett is volna, már rég elhagyta volna :DD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Budai elszámoltatási őfaszkalapságának munkássága szerint az egész Gyurcsány-kormány ártatlan és jól végezte dolgát. Ezek szerint ezzel fifike is egyetért. Az exnáci buzi lett, az exszélsőjobbos meg Gyurcsány-mosdató.
A pedofil is ilyet vett szerintem. Pont az ő szintje a targoncasarlatán, bár ennyi feliratkozója sosem lesz.
Pedofil, szerinted a VR stúdióban ilyen szar van? Segítek, nem.
Linkeltem már. Szerintem pont ugyanilyen van a recskásnak is.
Még mindig nem értem ezeket a "videósokat".
Nézik kb 1500an őket, de nekik minél drágább kamera kell, a "jobb minőség" érdekében.
A sok szarjukat kb. egy sörösdobozzal is feltudják venni, nem kell hozzá csúcs minőség.
Álmodjatok Rémeket!
Hülyék vagytok! Gazdasági egyetemet végeztem!
Ha elviszem a cicát swingerezni és 2 nagy (és kemény hmmm) faszú izmos arab csődőr telepakolja őt, akkor az (100*2)-60 euró profit!
Ha ez naponta megtörténik, akkor havi 4200 euró! Hahó!
Soha többet nem írok ide.
Már bocsi, Gyagya, de mégis ki a zsidó kva anyád mondta, hogy te Mercinek a stricije vagy? Illetve meg tudja ő saját magát védeni, köszöni szépen, ő volt katona te pedig nem. Erről ennyit. Egyébként Magyarországon a rendszerváltás után csak a férfiaknak volt kötelező a sorkatonaság és "Merci" így volt katona. Ez mit árul el rólad?
Ingatkanügyek
Ez így egy akkora kifogáskeresés, mint Linzhez Púpszász.
1) Mióta azonnali átutalás van Magyarországon (tavaly vagy tavalyelőtt vezették be), gyakorlatilag másodpercek alatt megérkeznek az összegek, nem csak azonos bankon belül.
2) Ha tényleg nagyon sürgős a dolog, nem kell ahhoz magyar bankszámla, hogy tudj utalni. A bankok elintézik a váltást. Ha esetleg a költségek miatt kezdenél el sipákolni: WU-n fizetsz, te fasz! Kb. ugyanakkora vagy többet kicsengetsz díjként és még rohangálhatsz is utána.
3) Neked is van működő PayPal-ed (ugye ez nemrég kiderült a donate-ek kapcsán) és Tibinek is. Ezen keresztül is azonnal tudtál volna utalni, mert kártyáról is le tudja szedni az összeget. Ez sem a legolcsóbb, de gondolom a WU-hoz képest igen. Mindezt telefonról, akárhonnan, ahol van netelérés.
4) Hosszú évek óta van több fintech szolgáltatás, amik jóval kedvezőbben váltják a nemzetközi tranzakciókat, mint simán a bankok közt. Ezek az első pontban említett azonnali átutalás óta tényleg annyit tesznek, hogy amint kifizetted nekik az összeget (akár egy sima kártyás fizetésként), a címzett számláján már ott is van az összeg. Szintén vannak appjaik, szóval miközben nyomogatod az akadozó S22-det, meg tudtad volna oldani, ha akarod.
Szóval "informatikusként" arra panaszkodni, hogy kb. csak a postagalamb sebességével tudnál pénzt küldeni akárkinek, ismét egy "sajnáljon mindenki, én segítenék, de a világ dolgai kifogtak rajtam, brühühü, itt én vagyok az áldozat" faszságod.
Ha tényleg nem te voltál, aki kifizette, akkor meg jöhetett egy kis dührohamocska ott Bécs környékén, hogy kútba esett az újabb függőség-kialakításra tett kísérleted.
4) Hosszú évek óta van több fintech szolgáltatás, amik jóval kedvezőbben váltják a nemzetközi tranzakciókat, mint simán a bankok közt.
Ezt már a Márkos utalgatós időszakban is leírtuk a fogyatéknak, hogy regisztráljon egy Wise vagy Revolut account-ot, de eddig sajnos nem terjed az IT-s programozóisten szakértelme.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Én emlékszem, de az alkoholista pedofil már biztosan nem, szóval nem árt beledörgölni az orrát, hogy már megint hazudik.
A férfiaknak nem az anyukájuk oldja meg a dolgaikat. A gyerekeknek meg a szellemi fogyatékosoknak “oldja meg a dolgaikat az anyjuk”.
Ennyit arról, hogy a herélt “barátnöd” miért nem tart téged férfinak. Miért lettél Judka 2.0.
Abban meg kurva nagyot tévedsz, hogy Judka lenne az utánfutó. De érdekes, hogy a “Cica autó” fut megint az utánfutó mögött …
Itt te vagy az utánfutó Gyagyás! Te vagy az ötödik kerék akire semmi szükség Szotyika! :)
Endre, neked nem anyukád van, hanem zsidó kurva anyád!
Nagyon nevetek. A nagy Nemzethy hőty, pjogjamozó és jogász istenből egy alkesztranyócica utánfutó lett.
folytatva, hogy miért nem tud már kikerülni a spirálból.
ha legjobb esetben is 09.01-től dolgozna, azt azt jelenti, hogy a legjobb esetben 6 hónapos munkaviszony után 2023. márciusában jutna hitelkiváltó személyi hitelhez. igen ám, de addigra már 36 ezer tőkét kell felvennie, ami kb. 700 eurós törlesztőt jelent a kamattal együtt ha 5 éves futamidővel számolunk.
ez tehát azt jelenti, hogy a másik, 600 eurós személyi hitellel együtt havi 1300 euró lenne a törlesztője, vagyis a jelenlegi nagyon szűken számolt minimum havi kiadása 3300 euróra nőne, amiben nincs benne a teljes söradag, nincs benne a tranyó, a kütyük, a szvinger, az utazások. aminél általában 500-1000 euróval többet költ havonta már évek óta.
tehát 2,5 évig, amíg ki nem fut a 600 eurós személyi hitel, ugyanúgy havi 1000-2000 mínuszban lenne, amit csak a hitelkártyákból tud fedezni.
összegezve: ha el is jutunk csőd nélkül az újabb személyi hitelig 2023. márciusában, onnantól számítva 2,5 év alatt megint 25-30 ezres mínuszt fog termelni a kártyákon, és akkor kezdődik az egész elölről, megint egy hitelkiváltó hitel, megint havi 1-2 ezres hiány, majd 2,5 év alatt megint 25-30 ezres hitelkártya adósság.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Szerintem már több mint egy éve túl van a point of no return-ön, a végjátékot nézzük, már minden mindegy. Nem is értem miert nem megy a kaszinóba
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nevetni fogsz, de volt egy pont tavaly nyáron, amikor majdnem visszafordította az egészet, amikor egy összegben kifizetett 12 ezer eurót a kártyákra. csak aztán jött a faszpina, és a kirúgásokkal sem járt annyira jól, úgyhogy ezt az adósságot, ami becslésem szerint jelenleg 23-25 ezer, egy év alatt hozta össze.
Nem tud ez örülni semminek.
6 éve még pluszban volt. megtakarítása volt a sodinak
piszony, a hamburgi 8 hónap alatt 2000 eurót halmozott fel. csak aztán berlinben alkoholista lett.
volt akkor tisztesseges bevetele, hol egy zöldborsofözelek, hol egy bkv jegy……
Az is nyomorult hazug geci
6 éve +2000
5 éve -3000
4 éve -6000
3 éve -8000
:D
hát nőként nagyon iligy vagy a sodira, tényleg....egyébként mi ez, hogy első körben párizsi romantikázásról hetyetézünk, utána 3 hét alatt eljutunk a swingerig?? ez a pátyi romantika???
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jó, de biztos befektetésekre ment el a sok pénz! Ingatlan, részvények stb.
Mifaaaaaaaaaaaan
akkor zuhant nagyot, amikor bekerültek a képbe a miskolciak. becsületes zoli 8000, utána korona elején nagy kütyü bevásárlás, utána a nagy személyi hitel, abból dőzsölés, utána karakól, linzi 8000 eurós költözés, búcsúküldések, utána tranyó, mazda, 4000 eurós kütyüzés munkanélküliként, most meg a 2 lakás bérlése 3 hónapon át, és a havi 500 eurós kamat.
Emlékszem még az akkori stní utáni visszatérésre. Golda egy hónapon keresztül verte bele a buta agyába, hogy szedje össze magát.
Kvázi gondnokság alatt volt. Még ilyeneket mindott, hogy neki egy pólóra sem telik jelenleg. Aztán jött a buzi szerelem és elment 3 misi 2 hónap alatt. :)
Mifaaaaaaaaaaaan
A piálás, cigizés se segít :D
ha kint van pisztosítása, simán mehetne bariátriai műtétre....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
pont írni akartam hogy tök szép és jó ez a hetyetye, de kb a szenzorméreten áll vagy bukik az egész. ámuldozott fifi, hogy az S22-nek is milyen fasza az éjszakai képe, de ha valaki kirakná egy 2 méteres 4k tévére a gyagya streamet (1, miért tenne ilyet bárki is 2, már amikor nem 480p-ben jön az adás) elszörnyülködne a minőségen. az ilyen kisujj-köröm méretű optikákkal nem lehet csodát tenni, ebben eddig lehetett eljutni
na izzítsd a mászkálós lájvot recsító! ott van már nálad a szisza?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ja, ha a pia-cigi-elhizasbol ketto megvan, mar nem sok esely van a hosszu, egeszseges eletre
Es Gezanal ennel a cigi es az elhizas is nagyon sulyos. (Elnezve a testet, kizart, hogy 130 kg)
Szarkötő. Remélem jó sokba fájt, azért hogy egy darab szar karján fityegjen egész nap.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Van egy elképzelésem, a karkötővel kapcsolatban.
Pár gagyis román cigány, a práter oldalában, áldozatra várva, tengette idejét. Meglátták ezt a két félszerzetet, és látványosan a földről pár lépéssel előlük, felvették a karkötőt amin még akár lehetett egy 600 eurós kamu árcetli is. Persze gyagyásék is oda léptek, nagyokat csodálkoztak, hogy milyen szerencsések a román gagyisok. A cigány nagyon örült a szerencsének, aztán közölte velük, hogy neki igazából nem is kell a karkötő mert nincs eurója, és 300 ért szívesen oda adja nekik.
Nagyon nevetnék ha így lett volna :)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Lehet, hogy diszlexiás és bizsuarany helyett buzisaranyat olvasott a vásárlásnál.
Volt már egy elkapott fotó, a Wels-i kirándulás végén, kikötött cipőfűzővel kótyagosan menekülve...
A kép akkor is hátulról készült, hasonló csámpás lábacskáról.
Szépen szétkopik az ízület, pár év és menni sem tus majd bot nélkül :DDD
Ha addig meg nem pusztul.
5000 ft-ért egy boka rögzítőt venni? Hülyék fatytok.
Napi 5 percet tornásztatni és erősíteni? Hülyék fatytok.
'Én mindig, mindent jól csinálok!"
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
De nem igaz, hogy nem tűnik fel neki, hogy a cipőjének nem csak a talpa kopik, hanem a belső talp éle is.
Endre bazdmeg, vegyünk neked egy talpbetétet? Tudod én nem vagyok millió fügyis szenyor pikkdata. De egy kibaszott ortopéd cipőre azért még a 800 forintos kenyér mellett is telik.
Szerintem!
Tényleg ennyire hülye.
Nem, nem tűnik fel neki.
Alkoholista, mindent leszar, csak sör legyen.
Ha egy orvos mondaná, akkor is sodika okosabbnak hiszi magát.
Már annyira eltorzult az ízület, minden ínszalag és izom, hogy már jobban fájna, ha normális pozícióban lenne.
Minél tovább nem foglalkozik vele annál hosszabb lenne a rehabilitáció.
De mivel egy akaratgyenge szar, ha az élete múlna rajta, akkor sem foglalkozna vele.
El lett sodikázva a bokácska is.
A bokája viszi magával a térdét is, az a csípőjét, gerincét...
Lehet ezzel kompenzálja a púpját!!!
Téééényleeg!!!
Ez lesz a megoldás !
Gyagyásnak megint igaza van!
Úgy rémlik, a zsírdisznó egy ágyban fetrengő fulladozós lájvban, mondta, hogy enyhe asztmája van.
Hehe, nagyon fogok nevetni te korcs amikor összeszarod/hugyozod magad a kiszakadt gerincsérved miatt.xD
úgy futott le 5 km-t, hogy nem is lihegett.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Amúgy is belekerül, mehet neki a mínusz, hogy csak 5 percenként tudjon írni :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
asztmára napi 2 doboz cigi.:))
Magasabbra tolja a tüdő tűrőképességét.
Így kisebb lesz az asztma százalékos hatása.
Mit nem értesz ?
Ezen röhögtem eddig a legjobbat :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
A tranyó megtalálta, mint judga a táskájában az eltűnt mobilokat
Ez amúgy kamu.
Nem vagyok rá büszke, de volt ittas vezetési ügyem ami miatt továbbképzésre küldtek, ott mondták, hogy ezek a "népi praktikák" mind általános tévhitek, ahogy az is, hogy mentolos rágóval becsapható a szonda, és ezt egy csomóan beszopják, mert valójában a szondát nem lehet becsapni. És egyébként az alkohol agyi képességekre gyakorolt hatása jóval tovább tart, mint ameddig a vérből/lélegzetből ki tudja mutatni a szonda, szóval sok olyan is van, hogy már józannak hiszi magát valaki, és autóba ül, de rohadtul nem kéne, mert nem józan.
Mert ilyen SoDI a SoDI
A szonda annyira érzékeny, múltkor fateromat fújatták meg (jó régen volt, mikor maszk kellett stb) és elötte borotválkozott, arcszesz stb. Jött hozzá az intézkedö rendör ö meg felvette a maszkot és az a pár belélegzés elög volt ahhoz, hogy kimutassa a szonda ((holott sose iszik egy kortyot se szóval gyanús volt a hiba valahol)) utána hoztak kontroll szondát, addigra már levette a maszkot, mert mondta neki a rendör, hogy nyugodtan nem kell rajta legyen, addigra meg már puff el is tünt. 0.0.
Szóval Sodi neked ennyiböl annyi a konklúzió, hogy húzz egy nejlonzacskót a fejedre, jó szorosan és dögölj meg te pedofil buzi. :D
Na bumm.
Mondjuk viccen kívül jelenleg SZVSZ neki van a legnagyobb esélye hogy itt hagyja ezt a világot. Arra a súlyra piálni és cigizni minden csak nem életbiztosítás.
Ingatkanügyek
ne foglalkozz a rosszindulatú trollcsával, a sodi, igenis nyomhatod a kávét, energiaitalt a piára, nagyon egészséges. csak annyi, hogy vizet nem szabad innod hozzá.
vérdíj target nr. 1
5-6 évvel ezelőtti képeken, még olyan 30-40kg-mal kevesebb volt Gayza koma, ilyen gyorsan, ekkora terhelést nem tud lekövetni a szervezet.
Kötélen táncol az élete, mint a gyagyás gecinek a döner+sör diétával, meg a többi trash szarosnak is.
Csak nem fogják fel.
A tudatlanok jól alszanak. Kivéve a rángatódzó gyagyást.
Jajj mikbe faty! Teljesen egészséges asodi, az összes trollt túl fogom élni a gecibe, he.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 04, 2022 11:00:25
x19)
2 éve ígérgeti a normális kamerát is és még mindig egy nagyiknak való, turista kompakt szarral bohóckodik. Vagyis jó ideje már azzal sem. Annyira csóró ez a balfasz, hogy 15 év fideózás után még nem jutott el odáig, hogy egy normális, cserélhető objektíves kamerát vegyen. Ez az igazán nevetséges.
Pedofil, sorolj már fel nagy flokkereket, akik ilyen fiszfasz kompakt szarokkal dolgoznak! Vagy bárkit, aki munkára használja azt a játék fényképezőgépet. Mondjuk te nem is dolgozol, az is igaz.
Pedofil, sorolj már fel nagy flokkereket, akik ilyen fiszfasz kompakt szarokkal dolgoznak! Vagy bárkit, aki munkára használja azt a játék fényképezőgépet. Mondjuk te nem is dolgozol, az is igaz.
Igen ezt én is sajnálom, hogy nem lett rábeszélve egy minimum 3-4 ezer eurós kamerára.
exterminátor
Aug 04, 2022 11:02:25
Csóró proli sodi a sodi, piszony! Kuporgat, nyomorog, ráadásul még buzi is.
Aug 04, 2022 11:02:25
bolgár jeti
(
x30)
Aug 04, 2022 11:06:46
x30)
Ezt a bíróság hivatott eldönteni.
Anélkül ártatlanság vélelme van.
max5enutálnak
(
x47)
Aug 04, 2022 11:08:35
x47)
Annyiban mégis jó, hogy a kamerák ára nagyon felment, szóval egy használt simán drágább, mint amikor 2 éve vették újonnan. Ezzel is kereshetett volna a debil pedofil, de szerencsére ehhez is hülye. Meg csóró. Bár kurvamindegy, mert ha vett is volna, már rég elhagyta volna :DD
Sodi erettsegije
Aug 04, 2022 11:09:36
Endre, hasznos oldal szamodra: www.ten-law.org/knowledge/bankruptcy-in-austria/
Mielobb tanulmanyozd, hogy milyen lehetosegeid maradtal!
Mielobb tanulmanyozd, hogy milyen lehetosegeid maradtal!
Aug 04, 2022 11:09:36
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 04, 2022 11:10:27
x21)
Endre, még a festékboltban dolgozó (tudod, csak a prolik dolgoznak eladóként) Turi Tamás is jobb kamerát szerzett be, mint ami neked van jelenleg, egy Sony ZV-1-et.
www.youtube.com/watch?v=8KqLyR6hWqM&t=1624s
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
www.youtube.com/watch?v=8KqLyR6hWqM&t=1624s
max5enutálnak
(
x47)
Aug 04, 2022 11:11:03
x47)
Budai elszámoltatási őfaszkalapságának munkássága szerint az egész Gyurcsány-kormány ártatlan és jól végezte dolgát. Ezek szerint ezzel fifike is egyetért. Az exnáci buzi lett, az exszélsőjobbos meg Gyurcsány-mosdató.
max5enutálnak
(
x47)
Aug 04, 2022 11:13:10
x47)
Endre, még a festékboltban dolgozó (tudod, csak a prolik dolgoznak eladóként) Turi Tamás is jobb kamerát szerzett be, mint ami neked van jelenleg, egy Sony ZV-1-et.
youtube.com/watch?v=8KqLyR6hWqM&t=1624s
A pedofil is ilyet vett szerintem. Pont az ő szintje a targoncasarlatán, bár ennyi feliratkozója sosem lesz.
Pedofil, szerinted a VR stúdióban ilyen szar van? Segítek, nem.
-
Aug 04, 2022 11:18:06
Linkeltem már. Szerintem pont ugyanilyen van a recskásnak is.
Aug 04, 2022 11:18:06
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 04, 2022 11:24:15
x10)
Még mindig nem értem ezeket a "videósokat".
Nézik kb 1500an őket, de nekik minél drágább kamera kell, a "jobb minőség" érdekében.
A sok szarjukat kb. egy sörösdobozzal is feltudják venni, nem kell hozzá csúcs minőség.
Tyodika
Aug 04, 2022 11:30:03
Nem bonyolult a matek. Most 23-25 ezer mínuszban van, vagyis 500 euró a havi kamat.
Ez a hónap kritikus lesz, mert ha nem kap segélyt, akkor 4000 euróval növekszik a kártyen egyenleg, vagyis 27-29 ezer között lesz. Annak már 600 euró a havi kamata.
Ha 09.01-től dolgozna, akkor 10.01. Kapna először fizetést. Mondjuk 2800 eurót. De addigra, a szeptembert is figyelembe véve, amit számoljunk nagyvonalúan 1800 euró segéllyel a bevételi oldalon, már 28-30 ezer egyenleg lesz a kártyen.
Innentől pedig minden hónapban legalább 1000 euróval megy mélyebbre a spirálban, dec végén már 700 eurós havi kamatköltséggel kell számolnia, és olyan 33 ezer mínusszal.
Ez a hónap kritikus lesz, mert ha nem kap segélyt, akkor 4000 euróval növekszik a kártyen egyenleg, vagyis 27-29 ezer között lesz. Annak már 600 euró a havi kamata.
Ha 09.01-től dolgozna, akkor 10.01. Kapna először fizetést. Mondjuk 2800 eurót. De addigra, a szeptembert is figyelembe véve, amit számoljunk nagyvonalúan 1800 euró segéllyel a bevételi oldalon, már 28-30 ezer egyenleg lesz a kártyen.
Innentől pedig minden hónapban legalább 1000 euróval megy mélyebbre a spirálban, dec végén már 700 eurós havi kamatköltséggel kell számolnia, és olyan 33 ezer mínusszal.
Ha elviszem a cicát swingerezni és 2 nagy (és kemény hmmm) faszú izmos arab csődőr telepakolja őt, akkor az (100*2)-60 euró profit!
Aug 04, 2022 11:30:03
seymour schwartz
(
x6)
Aug 04, 2022 11:34:53
x6)
Már bocsi, Gyagya, de mégis ki a zsidó kva anyád mondta, hogy te Mercinek a stricije vagy? Illetve meg tudja ő saját magát védeni, köszöni szépen, ő volt katona te pedig nem. Erről ennyit. Egyébként Magyarországon a rendszerváltás után csak a férfiaknak volt kötelező a sorkatonaság és "Merci" így volt katona. Ez mit árul el rólad?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 04, 2022 11:39:34
x37)
Ha csak fele olyan rosszul nézett ki az első munkanapon Sneci, mint ahogy általában ki szokott, akkor teljesen egyértelmű, hogy azért rúgták ki. Betámolyog aznaposan, öklömnyi mokkákkal a szeme alatt, olyan sörszagúan, hogy leszédül a vakolat a falról, a telegecizett egynadrágban. A mellette ülő kollégák pedig már írják is a panaszt a HR-re, hogy itt a büdösbogár új kolléga, 20 perce keresi az "on" gombot a gépén, és részegen nyüszít, mint egy debil. Vagy a másik lehetőség, hogy az Atos szétküldött belsős csatornákon 1-2 figyelmeztetést a Linz környéki szakmabelieknek.
max5enutálnak
(
x47)
Aug 04, 2022 11:40:10
x47)
Kurva viccesek ezek a fideósok, akik minden marketing bullshitet az orrukon keresztül szívnak fel, mint a fogyatékos pedofil, vagy a targoncaszerelő. "Szép a képe" - eddig tudnak eljutni. Hogy ez mégis mit jelent, azt nem tudják megmondani, csak ismételgetik a hallottakat. Ez a ZV-1 pont az ilyen seggfejeknek készült, akiket meg lehet vezetni a "vlogger" szóval a doboz oldalán. Közben meg fingjuk nincs arról, hogy a Sony (rettentő vastag arcbőrrel) még 2022-ben is 8 bites, 4:2:0 színmintavételezésű gépet sóz rájuk túlárazva. A gyártó néhány polcon porosodó fejlesztést belerak a vázba ("it's not really a newer model. It's just a repackaged RX100M5A. All the tech is based on that model."), ami pontosítja az amúgy már 3 éve is jól működő autofocust, vagy szörnyű kompromisszumok árán stabilizálja a képet. De a nap végén mégis azt szeretné az ember, hogy "szép képet" kapjon, mert látta más YouTubereknél a SZINEMATIK videókat. Na ezzel a fossal sosem lesz "szép a képed", mert ahhoz kéne némi color grade, viszont a 8 bites codec szét is hullik, amint hozzányúlsz. Ráadásul ezekben a mamifotómasinákban kurva pici a szenzor, aminek nyilván nincs tisztában a hátrányaival a pedofil. Sőt arról sincs fogalma, hogy mi a lófaszról írtam eddig, ami az átlagembernél tökre normális, de egy fideósnál olyan gáz, mintha 15 éve szerelnél autót és nem tudnád mi az a lengőkar.
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 04, 2022 11:42:20
x9)
Nem.
1) Az reggel nyit
2) Magyar bankszámlára legalánbb egy nap, míg odaér
Mercit pedig 1-2 órán belül a BV-be szállították volna.
Nem volt megoldás.
1) Az reggel nyit
2) Magyar bankszámlára legalánbb egy nap, míg odaér
Mercit pedig 1-2 órán belül a BV-be szállították volna.
Nem volt megoldás.
A WU-t lehet magyar bankszámlára is fizetni, de az is legalább egy fél nap, nem megy rögtön.
Hajdu Attila számláján nem volt annyi.
Laurával csak Revolut van.
Gammer Bandi vagy a felesége számláján nem volt annyi.
Még a Kaufmannt hívtam volna édesanyám előtt.
De addigra pont okafogyottá vált a dolog.
Laurával csak Revolut van.
Gammer Bandi vagy a felesége számláján nem volt annyi.
Még a Kaufmannt hívtam volna édesanyám előtt.
De addigra pont okafogyottá vált a dolog.
Ez így egy akkora kifogáskeresés, mint Linzhez Púpszász.
1) Mióta azonnali átutalás van Magyarországon (tavaly vagy tavalyelőtt vezették be), gyakorlatilag másodpercek alatt megérkeznek az összegek, nem csak azonos bankon belül.
2) Ha tényleg nagyon sürgős a dolog, nem kell ahhoz magyar bankszámla, hogy tudj utalni. A bankok elintézik a váltást. Ha esetleg a költségek miatt kezdenél el sipákolni: WU-n fizetsz, te fasz! Kb. ugyanakkora vagy többet kicsengetsz díjként és még rohangálhatsz is utána.
3) Neked is van működő PayPal-ed (ugye ez nemrég kiderült a donate-ek kapcsán) és Tibinek is. Ezen keresztül is azonnal tudtál volna utalni, mert kártyáról is le tudja szedni az összeget. Ez sem a legolcsóbb, de gondolom a WU-hoz képest igen. Mindezt telefonról, akárhonnan, ahol van netelérés.
4) Hosszú évek óta van több fintech szolgáltatás, amik jóval kedvezőbben váltják a nemzetközi tranzakciókat, mint simán a bankok közt. Ezek az első pontban említett azonnali átutalás óta tényleg annyit tesznek, hogy amint kifizetted nekik az összeget (akár egy sima kártyás fizetésként), a címzett számláján már ott is van az összeg. Szintén vannak appjaik, szóval miközben nyomogatod az akadozó S22-det, meg tudtad volna oldani, ha akarod.
Szóval "informatikusként" arra panaszkodni, hogy kb. csak a postagalamb sebességével tudnál pénzt küldeni akárkinek, ismét egy "sajnáljon mindenki, én segítenék, de a világ dolgai kifogtak rajtam, brühühü, itt én vagyok az áldozat" faszságod.
Ha tényleg nem te voltál, aki kifizette, akkor meg jöhetett egy kis dührohamocska ott Bécs környékén, hogy kútba esett az újabb függőség-kialakításra tett kísérleted.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Aug 04, 2022 11:45:44
x13)
4) Hosszú évek óta van több fintech szolgáltatás, amik jóval kedvezőbben váltják a nemzetközi tranzakciókat, mint simán a bankok közt.
Ezt már a Márkos utalgatós időszakban is leírtuk a fogyatéknak, hogy regisztráljon egy Wise vagy Revolut account-ot, de eddig sajnos nem terjed az IT-s programozóisten szakértelme.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 04, 2022 11:46:07
x7)
A Vitalakademi-nél az volt a deal, hogy nem rendkívüli felmondással rúgják ki és akkor kaphat segélyt.
Ezek szerint már az AMS-nél is volt közös trashvod nézés? Trashvod Tamás látja a logban esetleg?
|__o__|
Ezek szerint már az AMS-nél is volt közös trashvod nézés? Trashvod Tamás látja a logban esetleg?
Csak egy olvasó
(
x9)
Aug 04, 2022 11:48:29
x9)
Én emlékszem, de az alkoholista pedofil már biztosan nem, szóval nem árt beledörgölni az orrát, hogy már megint hazudik.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 04, 2022 11:49:52
x10)
Endre, az első munkanapon, megkérdezted a többieket, hogy kérnek-e kávét?
Persze mindenkinek, piát öntöttél bele a bögréjébe, mert ugye a jó munkát, atom bebaszva kell kezdeni.
Így, nem csoda, hogy elzavartak a labancok a picsába.
Álmodjatok Rémeket!
Persze mindenkinek, piát öntöttél bele a bögréjébe, mert ugye a jó munkát, atom bebaszva kell kezdeni.
Így, nem csoda, hogy elzavartak a labancok a picsába.
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 11:53:32
x68)
Remélem a tranyó már úton van hozzád pedofil
Mifaaaaaaaaaaaan
D_Dezső
(
x29)
Aug 04, 2022 11:56:16
x29)
Anyukámmal megoldottam volna, de kurva nagy kiabálások lettek volna a telefonba. Szerencsére ezt megúsztam.
A férfiaknak nem az anyukájuk oldja meg a dolgaikat. A gyerekeknek meg a szellemi fogyatékosoknak “oldja meg a dolgaikat az anyjuk”.
Ennyit arról, hogy a herélt “barátnöd” miért nem tart téged férfinak. Miért lettél Judka 2.0.
Abban meg kurva nagyot tévedsz, hogy Judka lenne az utánfutó. De érdekes, hogy a “Cica autó” fut megint az utánfutó mögött …
Itt te vagy az utánfutó Gyagyás! Te vagy az ötödik kerék akire semmi szükség Szotyika! :)
linziasztal
(
x3)
Aug 04, 2022 11:57:53
x3)
Eddig tartott amíg végig olvastam mindent, nagyon nevetek Endre!
Korábban volt komment, hogy a halaknak kellene felkínálni, mert hát Sneci.
sneci.hu/
Bocsi, ha reklám de ez jutott eszembe egyből. :D
Snecis sapkák, bottartók széles tárháza :D
Endre, ezt is elbasztad és összedől nem sokára minden.
Na, második kávézás, csá.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Korábban volt komment, hogy a halaknak kellene felkínálni, mert hát Sneci.
sneci.hu/
Bocsi, ha reklám de ez jutott eszembe egyből. :D
Snecis sapkák, bottartók széles tárháza :D
Endre, ezt is elbasztad és összedől nem sokára minden.
Na, második kávézás, csá.
Boros tea
Aug 04, 2022 11:58:32
Anyukámmal megoldottam volna, de kurva nagy kiabálások lettek volna a telefonba. Szerencsére ezt megúsztam.
Endre, neked nem anyukád van, hanem zsidó kurva anyád!
Aug 04, 2022 11:58:32
Kovi
(
x2)
Aug 04, 2022 12:01:05
x2)
Nagyon nevetek. A nagy Nemzethy hőty, pjogjamozó és jogász istenből egy alkesztranyócica utánfutó lett.
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 12:03:12
x68)
Kapott megint 24 órát a cica? Ha nem válaszol, akkor szólsz anyukádnak? :DDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Aug 04, 2022 12:07:23
x136)
ha legjobb esetben is 09.01-től dolgozna, azt azt jelenti, hogy a legjobb esetben 6 hónapos munkaviszony után 2023. márciusában jutna hitelkiváltó személyi hitelhez. igen ám, de addigra már 36 ezer tőkét kell felvennie, ami kb. 700 eurós törlesztőt jelent a kamattal együtt ha 5 éves futamidővel számolunk.
ez tehát azt jelenti, hogy a másik, 600 eurós személyi hitellel együtt havi 1300 euró lenne a törlesztője, vagyis a jelenlegi nagyon szűken számolt minimum havi kiadása 3300 euróra nőne, amiben nincs benne a teljes söradag, nincs benne a tranyó, a kütyük, a szvinger, az utazások. aminél általában 500-1000 euróval többet költ havonta már évek óta.
tehát 2,5 évig, amíg ki nem fut a 600 eurós személyi hitel, ugyanúgy havi 1000-2000 mínuszban lenne, amit csak a hitelkártyákból tud fedezni.
összegezve: ha el is jutunk csőd nélkül az újabb személyi hitelig 2023. márciusában, onnantól számítva 2,5 év alatt megint 25-30 ezres mínuszt fog termelni a kártyákon, és akkor kezdődik az egész elölről, megint egy hitelkiváltó hitel, megint havi 1-2 ezres hiány, majd 2,5 év alatt megint 25-30 ezres hitelkártya adósság.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 04, 2022 12:09:00
x30)
Szerintem már több mint egy éve túl van a point of no return-ön, a végjátékot nézzük, már minden mindegy. Nem is értem miert nem megy a kaszinóba
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 04, 2022 12:09:23
x6)
A szisza addig marad itthon ameddig ő akar pedofil.
Neked annyi a teendőd, hogy kussolsz, támogatod és reménykedsz benne, hogy visszamegy hozzád.
HA jól viselkedsz!
De a zaklatásod messzebbre löki tőled, csak te annyira tudatlan ostoba nyomorult vagy, hogy fel sem fogod hogyan működik ez.
Kurvára kapd össze magad, mert a munkák és a bankok mellett ezt is el fogod baszni, pedig a pálya feléd lejt, csak annyira fasz vagy, hogy nem érted a szisza szabadon szárnyaló galamb lelkét.
Pedig már megfejtetted őt, többször is.
*ásít*
Neked annyi a teendőd, hogy kussolsz, támogatod és reménykedsz benne, hogy visszamegy hozzád.
HA jól viselkedsz!
De a zaklatásod messzebbre löki tőled, csak te annyira tudatlan ostoba nyomorult vagy, hogy fel sem fogod hogyan működik ez.
Kurvára kapd össze magad, mert a munkák és a bankok mellett ezt is el fogod baszni, pedig a pálya feléd lejt, csak annyira fasz vagy, hogy nem érted a szisza szabadon szárnyaló galamb lelkét.
Pedig már megfejtetted őt, többször is.
*ásít*
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 12:13:09
x68)
Akkor Géjza végül miért is nem meri megverni a 160 centis őt folyamatosan szidó tranyót? Bezzeg a Jutkát felrúgtad zsírfej!
Mifaaaaaaaaaaaan
Örebro
(
x17)
Aug 04, 2022 12:13:24
x17)
A szisza addig marad itthon ameddig ő akar pedofil.
HA jól viselkedsz!
Pedig már megfejted őt, többször is.
*ásít*
HA jól viselkedsz!
Pedig már megfejted őt, többször is.
*ásít*
Hahó
(
x136)
Aug 04, 2022 12:13:46
x136)
nevetni fogsz, de volt egy pont tavaly nyáron, amikor majdnem visszafordította az egészet, amikor egy összegben kifizetett 12 ezer eurót a kártyákra. csak aztán jött a faszpina, és a kirúgásokkal sem járt annyira jól, úgyhogy ezt az adósságot, ami becslésem szerint jelenleg 23-25 ezer, egy év alatt hozta össze.
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 12:16:14
x68)
Nem hogy örültél volna, hogy kirúgtak 1 nap után Welsből! Így legalább újra felfelé bukhatsz, havi + 100 euró!
Mifaaaaaaaaaaaan
Jonciii
(
x8)
Aug 04, 2022 12:17:10
x8)
Nem hogy örültél volna, hogy kirúgtak 1 nap után Welsből! Így legalább újra felfelé bukhatsz, havi + 100 euró!
Nem tud ez örülni semminek.
Hahó
(
x136)
Aug 04, 2022 12:18:12
x136)
sneci, anyád azt mondta addaboynak, hogy te nevetsz a trollokon, mert minden kirúgatással felfelé buktatunk, mert neked több lesz a fizetésed.
mutasd már meg az excelt az elmúlt 1 évről, hogy a 3 kirúgatással és a segélyekkel hogy alakult a bevétel.
mutasd már meg az excelt az elmúlt 1 évről, hogy a 3 kirúgatással és a segélyekkel hogy alakult a bevétel.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 04, 2022 12:18:28
x37)
Emlékeztek arra, amikor Sodinak még csak 2000 Euró volt a hitele, és minden fizetésnapkor vissza tudta tölteni nullára az egyenleget? :D A legtöbb troll már akkor mondta neki, hogy ebből hitelspirál lesz, de a gyagyás egy "majd kezelem"-mel lesöpörte az egészet :D :D :D :D
Örebro
(
x17)
Aug 04, 2022 12:19:03
x17)
meg a nagyontanult golda is azt harsogta, tulajdonkeppen jot tesznek a trollok, mert az okos kisfia mindig felfele bukik. :-)
bolgár jeti
(
x30)
Aug 04, 2022 12:19:12
x30)
Örebro
(
x17)
Aug 04, 2022 12:20:18
x17)
anyagos! apukånak szolit a gyagyås?
bolgár jeti
(
x30)
Aug 04, 2022 12:21:08
x30)
Emlékeztek arra, amikor Sodinak még csak 2000 Euró volt a hitele, és minden fizetésnapkor vissza tudta tölteni nullára az egyenleget? :D A legtöbb troll már akkor mondta neki, hogy ebből hitelspirál lesz, de a gyagyás egy "majd kezelem"-mel lesöpörte az egészet :D :D :D :D
Hahó
(
x136)
Aug 04, 2022 12:22:32
x136)
piszony, a hamburgi 8 hónap alatt 2000 eurót halmozott fel. csak aztán berlinben alkoholista lett.
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 12:22:34
x68)
Ja hogy Géjza azért nem veri szét a tranyót, mert fejet hajtott nekünk, és megvárja, amíg kiszedünk belőle minden infót! Milyen rendes vagy zsírosbödön!
Mifaaaaaaaaaaaan
Örebro
(
x17)
Aug 04, 2022 12:23:51
x17)
volt akkor tisztesseges bevetele, hol egy zöldborsofözelek, hol egy bkv jegy……
Jonciii
(
x8)
Aug 04, 2022 12:24:00
x8)
Ja hogy Géjza azért nem veri szét a tranyót, mert fejet hajtott nekünk, és megvárja, amíg kiszedünk belőle minden infót! Milyen rendes vagy zsírosbödön!
Az is nyomorult hazug geci
bolgár jeti
(
x30)
Aug 04, 2022 12:24:05
x30)
6 éve +2000
5 éve -3000
4 éve -6000
3 éve -8000
halászlé
(
x24)
Aug 04, 2022 12:24:54
x24)
Egy ilyen csúf kreatúrát mint a Tibi, csak is egy sodi féle púpos szörnyeteg szerethet.
Már ha lehet egyáltalán szeretetnek nevezni az incel pedofil birtoklási és kontrollálási vágyát.
Csak nem azért fanyalodtál a természetnek ilyenfajta megcsúfolására, mert egyetlen normális nő sem állna szóba veled?
Egy igazi, termékeny korú, épelméjű nőnél ESÉLYED sem lenne! Ez az igazság, te beteges hajlamú pedofil.
Már ha lehet egyáltalán szeretetnek nevezni az incel pedofil birtoklási és kontrollálási vágyát.
Csak nem azért fanyalodtál a természetnek ilyenfajta megcsúfolására, mert egyetlen normális nő sem állna szóba veled?
Egy igazi, termékeny korú, épelméjű nőnél ESÉLYED sem lenne! Ez az igazság, te beteges hajlamú pedofil.
hát nőként nagyon iligy vagy a sodira, tényleg....egyébként mi ez, hogy első körben párizsi romantikázásról hetyetézünk, utána 3 hét alatt eljutunk a swingerig?? ez a pátyi romantika???
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 12:24:56
x68)
6 éve +2000
5 éve -3000
4 éve -6000
3 éve -8000
5 éve -3000
4 éve -6000
3 éve -8000
Jó, de biztos befektetésekre ment el a sok pénz! Ingatlan, részvények stb.
Kaffka Mercédesz
Aug 04, 2022 12:28:23
Innen üzenem sunkafej vissza fogsz fizetni mindent amit e pénzemből lenyúltál csak kapjalak el! Videóban mersz üzengetni de amikor ott vártalak a Kozmánál érdekes eltűntél mint az aranyóra! Ott kellet volna keménynek lenned nem a feleséged szoknyája mögé bújni meg mindig a kis buzi kölyködre hivatkozni.
Aug 04, 2022 12:28:23
Hahó
(
x136)
Aug 04, 2022 12:31:07
x136)
6 éve +2000
5 éve -3000
4 éve -6000
3 éve -8000
5 éve -3000
4 éve -6000
3 éve -8000
akkor zuhant nagyot, amikor bekerültek a képbe a miskolciak. becsületes zoli 8000, utána korona elején nagy kütyü bevásárlás, utána a nagy személyi hitel, abból dőzsölés, utána karakól, linzi 8000 eurós költözés, búcsúküldések, utána tranyó, mazda, 4000 eurós kütyüzés munkanélküliként, most meg a 2 lakás bérlése 3 hónapon át, és a havi 500 eurós kamat.
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 04, 2022 12:33:48
x1)
Mondtam tegnap, hogy Gejza már a végét járja. A mai live-ban kb. 11,22-nél - ahogy a kormány felé nyúl - látszik a kezében egy Berodual N (vagy ahhoz hasonló) inhallátor, amit COPD-sek, vagy szívelégtelenségesek használnak fulladásra, nem csodálom, ekkora testtömeget nehezen bír el a szív, nem annyira tudja az oxigént pumpálni a tüdőbe.
D_Dezső
(
x29)
Aug 04, 2022 12:35:40
x29)
Emlékszem még az akkori stní utáni visszatérésre. Golda egy hónapon keresztül verte bele a buta agyába, hogy szedje össze magát.
Kvázi gondnokság alatt volt. Még ilyeneket mindott, hogy neki egy pólóra sem telik jelenleg. Aztán jött a buzi szerelem és elment 3 misi 2 hónap alatt. :)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 04, 2022 12:36:12
x37)
Endre, félve kérdezem meg: miskolciak fizetnek rendesen? Devizás haver? Mi lett a kintlevőségeiddel?
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 12:36:34
x68)
Mondtam tegnap, hogy Gejza már a végét járja. A mai live-ban kb. 11,22-nél - ahogy a kormány felé nyúl - látszik a kezében egy Berodual N (vagy ahhoz hasonló) inhallátor, amit COPD-sek, vagy szívelégtelenségesek használnak fulladásra, nem csodálom, ekkora testtömeget nehezen bír el a szív, nem annyira tudja az oxigént pumpálni a tüdőbe.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 04, 2022 12:37:48
x30)
Hahó
(
x136)
Aug 04, 2022 12:37:53
x136)
sneci, egy évvel ezelőtt nulla volt a hitelkártya adósságod. egy év alatt csináltál 25 ezer eurót, vagyis 10 millió forintot.
bazmeg, 10 millió!!! gondolj már bele, sneci.
bazmeg, 10 millió!!! gondolj már bele, sneci.
Kevinke
Aug 04, 2022 12:38:02
Apám azt mondja mindig mindentől megvéd én vagyok a mindene, de mégis amikor nagy leszek azt fogom láttni hogy a magyar internet valaha volt legalja férgei kedvükre gyalázhatak bárhol bármikor és pedofilok viccelödhetek azon hogy élvezi teli a saját apám a seggemet. Jó lesz erre majd visszatekinteni mindig!
Aug 04, 2022 12:38:02
Darth Tibor
(
x8)
Aug 04, 2022 12:39:25
x8)
Belenéztem tranyó esti agymenésébe, vagy egy órája loopol, hogy megsimogatott egy vadon élő egeret és ez az apokalipszis egyik előjele!
Zseniális a férjed Endre!
Mind nagyon irigyek vagyunk rád miatta!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Zseniális a férjed Endre!
Mind nagyon irigyek vagyunk rád miatta!
halászlé
(
x24)
Aug 04, 2022 12:39:52
x24)
ha kint van pisztosítása, simán mehetne bariátriai műtétre....
gobesug
(
x30)
Aug 04, 2022 12:46:51
x30)
Endre! Te egy olyan mazdaban ulsz aminek mind a negy kereke defektet kapott
kérdések
Aug 04, 2022 12:48:01
Sas tanar úr a mostani helyzethez képest egy apró kellemetlenség lenne nem Sneci?
Amugy nincs semmi meglepo itt. ASodi egesz eleteben ezt csinalta. Vagyont egetni el a semmmire.
Haz elherdalas, 4 etyetemen faszveres, hitelek a sort vegrelensegig lehetne folytatni.
Lesz meg a vegjatek elott egy magyarorszagi resz aztan irany vegre a blaha.
Amugy nincs semmi meglepo itt. ASodi egesz eleteben ezt csinalta. Vagyont egetni el a semmmire.
Haz elherdalas, 4 etyetemen faszveres, hitelek a sort vegrelensegig lehetne folytatni.
Lesz meg a vegjatek elott egy magyarorszagi resz aztan irany vegre a blaha.
Aug 04, 2022 12:48:01
trolléga
(
x30)
Aug 04, 2022 12:48:53
x30)
Ráadásul ezekben a mamifotómasinákban kurva pici a szenzor, aminek nyilván nincs tisztában a hátrányaival a pedofil. Sőt arról sincs fogalma, hogy mi a lófaszról írtam eddig, ami az átlagembernél tökre normális, de egy fideósnál olyan gáz, mintha 15 éve szerelnél autót és nem tudnád mi az a lengőkar.
pont írni akartam hogy tök szép és jó ez a hetyetye, de kb a szenzorméreten áll vagy bukik az egész. ámuldozott fifi, hogy az S22-nek is milyen fasza az éjszakai képe, de ha valaki kirakná egy 2 méteres 4k tévére a gyagya streamet (1, miért tenne ilyet bárki is 2, már amikor nem 480p-ben jön az adás) elszörnyülködne a minőségen. az ilyen kisujj-köröm méretű optikákkal nem lehet csodát tenni, ebben eddig lehetett eljutni
na izzítsd a mászkálós lájvot recsító! ott van már nálad a szisza?
Hahó
(
x136)
Aug 04, 2022 12:51:34
x136)
a tranyó karkötővel most mi a helyzet?
egyszer azt mondta, hogy csak futtatott arany, most meg 400 ezret érő kincs.
szerintem amúgy telefon lesz belőle.
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 12:58:50
x68)
Endre, ha már úgyis kommentelsz, leírhatnád a pontos sztoriját ennek a bizsuarany karkötőnek!
Mifaaaaaaaaaaaan
Értetlen
(
x1)
Aug 04, 2022 13:00:22
x1)
Ja, ha a pia-cigi-elhizasbol ketto megvan, mar nem sok esely van a hosszu, egeszseges eletre
Es Gezanal ennel a cigi es az elhizas is nagyon sulyos. (Elnezve a testet, kizart, hogy 130 kg)
Dörpepúp
(
x7)
Aug 04, 2022 13:02:24
x7)
Endre, ha már úgyis kommentelsz, leírhatnád a pontos sztoriját ennek a bizsuarany karkötőnek!
Szarkötő. Remélem jó sokba fájt, azért hogy egy darab szar karján fityegjen egész nap.
Dörpepúp
(
x7)
Aug 04, 2022 13:05:45
x7)
Amúgy most tűnik fel, az atosos kirúgásocska után kelenföldön a tranyóval készült lesifotón nem elhanyagolható mértékű bokasüllyedés megfigyelhető a púpos korcson.
Egyszer bazdmeg kitörik a bokád endre!
Klohek
(
x12)
Aug 04, 2022 13:08:26
x12)
a tranyó karkötővel most mi a helyzet?
Van egy elképzelésem, a karkötővel kapcsolatban.
Pár gagyis román cigány, a práter oldalában, áldozatra várva, tengette idejét. Meglátták ezt a két félszerzetet, és látványosan a földről pár lépéssel előlük, felvették a karkötőt amin még akár lehetett egy 600 eurós kamu árcetli is. Persze gyagyásék is oda léptek, nagyokat csodálkoztak, hogy milyen szerencsések a román gagyisok. A cigány nagyon örült a szerencsének, aztán közölte velük, hogy neki igazából nem is kell a karkötő mert nincs eurója, és 300 ért szívesen oda adja nekik.
Nagyon nevetnék ha így lett volna :)
exterminátor
Aug 04, 2022 13:10:08
Lehet, hogy diszlexiás és bizsuarany helyett buzisaranyat olvasott a vásárlásnál.
Aug 04, 2022 13:10:08
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 04, 2022 13:10:48
x39)
Amúgy most tűnik fel, az atosos kirúgásocska után kelenföldön a tranyóval készült lesifotón nem elhanyagolható mértékű bokasüllyedés megfigyelhető a púpos korcson.
Volt már egy elkapott fotó, a Wels-i kirándulás végén, kikötött cipőfűzővel kótyagosan menekülve...
Dörpepúp
(
x7)
Aug 04, 2022 13:15:38
x7)
De nem igaz, hogy nem tűnik fel neki, hogy a cipőjének nem csak a talpa kopik, hanem a belső talp éle is.
Endre bazdmeg, vegyünk neked egy talpbetétet? Tudod én nem vagyok millió fügyis szenyor pikkdata. De egy kibaszott ortopéd cipőre azért még a 800 forintos kenyér mellett is telik.
Hahó
(
x136)
Aug 04, 2022 13:15:43
x136)
sneci a gopro és a drón elvesztésével nagy sebet kapott a setup. ezeket mikor tervezed pótolni?
Értetlen
(
x1)
Aug 04, 2022 13:18:48
x1)
Ez korábban snecinek érdekes lett volna, de mostanra tárgytalan
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 04, 2022 13:29:16
x39)
Szerintem!
Tényleg ennyire hülye.
Nem, nem tűnik fel neki.
Alkoholista, mindent leszar, csak sör legyen.
Ha egy orvos mondaná, akkor is sodika okosabbnak hiszi magát.
Már annyira eltorzult az ízület, minden ínszalag és izom, hogy már jobban fájna, ha normális pozícióban lenne.
Minél tovább nem foglalkozik vele annál hosszabb lenne a rehabilitáció.
De mivel egy akaratgyenge szar, ha az élete múlna rajta, akkor sem foglalkozna vele.
El lett sodikázva a bokácska is.
A bokája viszi magával a térdét is, az a csípőjét, gerincét...
Lehet ezzel kompenzálja a púpját!!!
Téééényleeg!!!
Ez lesz a megoldás !
Gyagyásnak megint igaza van!
Hahó
(
x136)
Aug 04, 2022 13:30:46
x136)
a dentális holokauszt után majd éppen egy szar bokával foglalkozik? mikbe fatytok?
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 13:31:38
x68)
Az egyik füle 20 éve be van gyulladva, ugggyanmá! Majd az ápoló lakótársát megkéri, hogy nézzen rá!
Mifaaaaaaaaaaaan
Kovi
(
x2)
Aug 04, 2022 13:32:43
x2)
Úgy rémlik, a zsírdisznó egy ágyban fetrengő fulladozós lájvban, mondta, hogy enyhe asztmája van.
broni
(
x45)
Aug 04, 2022 13:33:51
x45)
táncolj, budapest parádé
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 04, 2022 13:35:51
x21)
Alapból a gerincferdülése miatt kb. az egész mozgászserve érintve van. A vállai nincsennek vízszintben, ezek valószínűeg egy hátitáskás sétálgatás után rendesen fájhatnak. Ez kihat a nyaki izmokra is, emiatt az egyik oldalon a nyakizmok túlságosan feszesek, a másik oldalon meg kevésbé vannak használva, ezért ott el vannak gyengülve. A hátizmai katasztrófák, mivel egész nap görnyed, kb. nincsen semmilyen tartása, teljesen gyenge az egész háta, úgyhogy egy gerincsérvecske is be fog figyelni a közel jövőben. A csípője is el van mozdulva, ez hatással van a lábaira (egyik lába hosszabb mint a másik), emiatt nem tud normálisan lépni, ami miatt bokasüllyedése van, nem is beszélve arról, hogy ez a térdizületeknek sem tesz jót.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
gobesug
(
x30)
Aug 04, 2022 13:37:47
x30)
SyntaxError
(
x24)
Aug 04, 2022 13:37:53
x24)
Nem véletlenül esik el ennyiszer.
Ép elméjű emberek nem taknyolnak el heti rendszerességgel, mint Sodi.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ép elméjű emberek nem taknyolnak el heti rendszerességgel, mint Sodi.
-
Aug 04, 2022 13:41:04
mivel egész nap görnyed, kb. nincsen semmilyen tartása egy gerincsérvecske is be fog figyelni a közeljövőben.
Hehe, nagyon fogok nevetni te korcs amikor összeszarod/hugyozod magad a kiszakadt gerincsérved miatt.xD
Aug 04, 2022 13:41:04
xray
(
x21)
Aug 04, 2022 13:47:44
x21)
gyagyás magát gyógyítja, a sarlatán orvosokat kerüli és mégis milyen fitt.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
xray
(
x21)
Aug 04, 2022 13:49:08
x21)
gyagyás magát gyógyítja, a sarlatán orvosokat kerüli és mégis milyen fitt.
úgy futott le 5 km-t, hogy nem is lihegett.
max5enutálnak
(
x47)
Aug 04, 2022 13:49:52
x47)
Az tényleg mi, hogy 20 éve folyik a genny a füléből?? A rohadt tetves proletár kurva anyádat, pedofil!
dilomalo
(
x1)
Aug 04, 2022 13:52:19
x1)
Upvoteok mennek, hogy benne legyenek a kékgyűjtősökbe :D
Amúgy is belekerül, mehet neki a mínusz, hogy csak 5 percenként tudjon írni :D
Hahó
(
x136)
Aug 04, 2022 13:56:04
x136)
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 04, 2022 14:01:22
x39)
Magasabbra tolja a tüdő tűrőképességét.
Így kisebb lesz az asztma százalékos hatása.
Mit nem értesz ?
50 ezres
Aug 04, 2022 14:03:16
Szerintem swinger szerzemény a karkötő, ott lerakhatta valaki ezek megtalálták.
Aug 04, 2022 14:03:16
dilomalo
(
x1)
Aug 04, 2022 14:04:18
x1)
Emlékszel tavaly, amikor lendíteni kellett, mert 88 őszinte sodi-CV kiment osztrák címekre? Tudod, amiben le van írva, hogy igazi nudista vagy és linkelve vannak az internetes csatornáid, és meg van adva kontaktnak Hannes a screencode-ból, meg ilyenek.
Az egyik a [email protected] ment. Megmagyarázza, hogy miért nem emlékeztél a jelentkezésre :DDD
A trollok ártalmatlanok.
Az egyik a [email protected] ment. Megmagyarázza, hogy miért nem emlékeztél a jelentkezésre :DDD
A trollok ártalmatlanok.
Ezen röhögtem eddig a legjobbat :D
exterminátor
Aug 04, 2022 14:04:51
Szerintem swinger szerzemény a karkötő, ott lerakhatta valaki ezek megtalálták.
A tranyó megtalálta, mint judga a táskájában az eltűnt mobilokat
Aug 04, 2022 14:04:51
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 14:05:09
x68)
Miért nem szed a Géjza viagrát az asztmára???
Mifaaaaaaaaaaaan
700 ezer fütyi
(
x1)
Aug 04, 2022 14:07:42
x1)
Nagyon jó, ugyanazt művelheti mint tavaly meg azelőtt hogy ráerősít a szódára meg a kávéra hogy interjú képes állapotban legyen. Ilyenkor szokott pár havonta vizet is inni pár hét erejéig, egyébként hónapokig csak sört iszik. Plusz az eszpresszót is literszámra tolja mert azzal hamarabb kijozanodik.
Nyomjad Fifi, igyál mellé energiaitalt is ahogyan szoktad, fő a nyugi!
Nyomjad Fifi, igyál mellé energiaitalt is ahogyan szoktad, fő a nyugi!
Ez amúgy kamu.
Nem vagyok rá büszke, de volt ittas vezetési ügyem ami miatt továbbképzésre küldtek, ott mondták, hogy ezek a "népi praktikák" mind általános tévhitek, ahogy az is, hogy mentolos rágóval becsapható a szonda, és ezt egy csomóan beszopják, mert valójában a szondát nem lehet becsapni. És egyébként az alkohol agyi képességekre gyakorolt hatása jóval tovább tart, mint ameddig a vérből/lélegzetből ki tudja mutatni a szonda, szóval sok olyan is van, hogy már józannak hiszi magát valaki, és autóba ül, de rohadtul nem kéne, mert nem józan.
MegintKezded
(
x6)
Aug 04, 2022 14:12:40
x6)
Ez amúgy kamu.
A szonda annyira érzékeny, múltkor fateromat fújatták meg (jó régen volt, mikor maszk kellett stb) és elötte borotválkozott, arcszesz stb. Jött hozzá az intézkedö rendör ö meg felvette a maszkot és az a pár belélegzés elög volt ahhoz, hogy kimutassa a szonda ((holott sose iszik egy kortyot se szóval gyanús volt a hiba valahol)) utána hoztak kontroll szondát, addigra már levette a maszkot, mert mondta neki a rendör, hogy nyugodtan nem kell rajta legyen, addigra meg már puff el is tünt. 0.0.
Szóval Sodi neked ennyiböl annyi a konklúzió, hogy húzz egy nejlonzacskót a fejedre, jó szorosan és dögölj meg te pedofil buzi. :D
seymour schwartz
(
x6)
Aug 04, 2022 14:15:45
x6)
Miért nem szed a Géjza viagrát az asztmára???
Mondjuk viccen kívül jelenleg SZVSZ neki van a legnagyobb esélye hogy itt hagyja ezt a világot. Arra a súlyra piálni és cigizni minden csak nem életbiztosítás.
Kötőjel
(
x12)
Aug 04, 2022 14:17:43
x12)
Ez amúgy kamu.
ne foglalkozz a rosszindulatú trollcsával, a sodi, igenis nyomhatod a kávét, energiaitalt a piára, nagyon egészséges. csak annyi, hogy vizet nem szabad innod hozzá.
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 14:17:44
x68)
Tényleg, doktor görény vitaminokat szeded még gyagyás?
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 04, 2022 14:20:00
x39)
5-6 évvel ezelőtti képeken, még olyan 30-40kg-mal kevesebb volt Gayza koma, ilyen gyorsan, ekkora terhelést nem tud lekövetni a szervezet.
Kötélen táncol az élete, mint a gyagyás gecinek a döner+sör diétával, meg a többi trash szarosnak is.
Csak nem fogják fel.
tyodika
Aug 04, 2022 14:25:22
Csak nem fogják fel.
Csak nem fogják fel.
Jajj mikbe faty! Teljesen egészséges asodi, az összes trollt túl fogom élni a gecibe, he.
Aug 04, 2022 14:25:22
SyntaxError
(
x24)
Aug 04, 2022 14:28:47
x24)
Ha Gayza kidől, akkor Sodi egy fillért sem lát viszont a tartozásából...
Fifi, erre mi lesz a shaját megoldás? Kiállsz a sarokra strichelni, vagy Tibit dobod ki, hogy szopja össze a sörikére valót.
Utóbbi nem feltétlenül nem fedné le a kitartás tényállását, úgyhogy ebből még bajod lehet more.
Jóból mondom.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Fifi, erre mi lesz a shaját megoldás? Kiállsz a sarokra strichelni, vagy Tibit dobod ki, hogy szopja össze a sörikére valót.
Utóbbi nem feltétlenül nem fedné le a kitartás tényállását, úgyhogy ebből még bajod lehet more.
Jóból mondom.
Ásó27
(
x68)
Aug 04, 2022 14:29:04
x68)
Géjza, indíthatod a mukbang liveokat!
Mifaaaaaaaaaaaan
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A fartúró buziságodat meg a normális emberek ítélik meg: rossz ratyi vagy, egy gusztustalan szodomita aberrált!