Sajnos lankadt maradtam ma is... (sad lankadtpitonsz nosies)
Belájvoztál, te mocskostetügeci?
Szép munka zsidó! Ábrahám istene áldjon meg.
O és K együtt OK és minden OK!!
Az már csak hab a tortán, hogy a 61 mögötti utcát afrikai utcának hívják, legalább mindkettő otthon érezheti magát. Indulhat a szafari Endre, tudunk indulni?
Jó langyos, tegnapi sörtös reggeltet!
Igen, ezt az outfitet én is megfigyeltem, nagyon bejött. XD Jól néz ki a jávorszarvasfejű Sodi, na! Mindenki az ölébe hajtaná a fejét. Blöeee....
Most akkor mi lesz az öreg Tibivel? Nem kell már Mercicának itthon lennie, hivatalosan is vége a gyászidőszaknak?
nem fiTYelsz, neki erre feláll, a pokorból leselkedett...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
este már swingerbe mennek, lehet vesznek villámnak is egy belépőt....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Helyesbítem, félreírtam a nagy izgalmak közepette. Meg akar támadni titeket.
Gayzának innentől egy szava sem lehet, hiszen ő egy wannabe tranyóbaszó, csak olyan lúzer, hogy még ez sem jött össze neki, és csak az befordított fasz ujjazásáig jutott.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Gusztusos lehetett oda nyúlni a kvázi nyílt sebbe. Pfej
Mivel lemaradtam a tegnapi műsorról, majd úgy nézem vissza, hogy közben vágom is ki a legjobb részeket, az itt olvasottak alapján álló fasszal várom, hogy megtudjam, mi volt ez pontosan :D
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
De tényleg az őrület hogy az ember pihenne egy kicsit erre hajnal óta döbbenten olvasom hogy mit művelt ez a két félszerzet Bécsben.
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Ezeknek ez a lételemük hogy olyannak üzengetnek aki le sem szarja őket.
Fifi tranyónak
Tranyó Gézának
Na jó, Fülzsír azért néha szokott reagálni Tibire, de tranyó Endrére nem. És ez így van jól.
Ja amúgy azt nézem az esti púpfal poszt után fideot is töltött fel, elmondja ugyanazt, hogy Géza törleszthetne természetben is. trashvod.com/w/3hQqhHSknwXn6kYoSeAP4s buzerátor tyodi atyodi, piszony.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nszksz az éjszakás műszaknak! Nagyon nevetek.
Endre te meg egy világi csicska vagy egyrészt. Másrészt égeted az egész magyarságot labanciában. Éjfélkor a millió fütyis fatászpika a padon csövezik, a faszpinás hapsi szerelmével csöveseket kerget, ordibál. Bejött az élet kisapám, erre valóban minden trollsz csak irigy legyet.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Láthatóan a cica nagyon tiltakozik...
A rossz ratyeee
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Egyébként elnézést, de kurvára fenn vagyok ezen akadva. Hát hogy a picsába lehet így felöltözni? A buziknak elvileg van stílusérzékük, nem? Endre, te még ratyinak is egy szar selejt vagy. Bohócgeci.
kikmakukk!?
Ami nem feltétlenül nem az utolsó lesz.
Ingatkanügyek
szerintem te nem hozod a feleséged olyan helyzetbe, hogy csövesek hozzáérhessenek...mondjuk nem engeded éjjel egyedül vonatozni...
Nagyon éhes és szomjas lehet most tibor, ha még az enyelgést is engedi. Szerintem még egy pár napot eszik/iszik, jól lehúzza a bolondot, aztán újult erővel megy Pestre csövezni vissza.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Tibinek volt ádámcsutkája, Mercinek évacsutkája van!
Endre egy pedofil!
Oké nyári szett, de sem a minta, sem a szín összeállítás nem passzol. De nem kell meglepődni az ízléstelenségén, pláne, hogy elvileg az anyja túrja ezeket neki.
valahogy nem jutott eszembe még soha, úgyhogy ebben is iránymutató a sodi kredenc lelkecske, felbaszni asszonyt éjszakai járatra és hadd szóljon!
vérdíj target nr. 1
Meg ha mégis kellett volna, lefogadom nem a pályaudvaron a szaros-hugyos kövön törökülésben üldögélve várt volna, tyopronival és cigit töltve, miközben halkan büfizi fel a keserűket.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Vágja a pofákat, de sanszosan arra hogy púp baszik közbelépni.
Na igen Merci is akkor lett már kemény mikor elmentek mögülük. Ugye a csövi elötte azt kiabálja nekik, hogy menjetek lefelé vagy szétbaszlak titeket. Elindulnak lefelé a mozgólépcsőn egy darabig mennek le (mikor sneci megfordul akkor látszik mennyit kell visszamászniuk) és ott mentek el a villámék más irányba. Amig villámék mentek mögöttük, addig a cica is csicskult rendesen. A Vörös amúgy annyira nem is lehetet beállva mint a villám, szóval ha az megcsapja őket ezek a taknyukon csúsztak volna végig.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Erre egy kicsit felállt.
mese helyett loopol neki elalvás előtt: "akkor neked ott véged, sunka, akkor neked ott véged, sunka....." ezt így loopolja fél óráig, és bealszik a kicsi fifike.
a tranyó benyújtotta az igényét néhány elfbarra is, a pályaudvaros enyelgés közben mondta, hogy holnap azt is venni kell
legutóbb 4 darabot kapott, ha jól emlékszem
trashvod.com/w/26Jy9pJZXQc5MRJ2bYDRGT?start=13m41s
le vagy tiltva, kurva anyád
snecit nem érdeklik a számok, csak az számít, hogy mi a jó a fütyinek.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szerintem, inkább arra, hogy a púp ott van :/
Menne megnézni villámnak keményen áll e....
Egy korty borért!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
csak össze ne keverje a linszi kondibérlettel
Hmm… akkor szerezzek en is egy csövimont, majd hivatalos parbajhelyzetben hivjam ki a pupot egy csövimon meccsre?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Természetesen csak akkor hívom ha kell valami! Erre való egy anya és emellett neki is van magánélete.
Egy dolgot sose felejts el, hogy mindig mi nevetünk a végén! :D
Azt nem pisztos, de majomhimlőt pisztos.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Varangyos, téged választalak!
Varangyosom üti a púp Tibimonját büdösségben, szarcsíkhúzásban és alattomosságban, ereje néhány ponttal kevesebb, de én azért megnéznék már egy új párbajt.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Az olasz étteremből nem lesz fizu????
Mifaaaaaaaaaaaan
...hm...igen, étteremnek is nevezhetjük...
Merga szopogatja a szalámit, fifike meg nézi
mikbe vagy, hát viszi az adottságait a szvingerbe, aztán vagy feláll, vagy nem, ez a napi telj.
Biiiiiiztos, hogy most az állasokat nézi és interjúzik. nem feltétlenül nem fajtalankodik és most fülig ér a picsaszáj, mert basznia kell vele a Tibinek.
márpedig a rendőrség a sodi magánhadserege, mert fizeti az adót. ilyen nagyon egyszerű ez.
vérdíj target nr. 1
hát a segílykéből nem sok jut hadseregnek.....
vajon a magánhadseregecske addig szünetel, amíg munkanélküli sodi a sodi??
ide Hivatalos Közlemény kell, a sodi. gyere és hetyetyézd el, mennyire magánhadsereg a rendőrség, amíg nem dolgozol.
vérdíj target nr. 1
Tegnap ahogy alkalma volt rá szidta az osztrák kékeket. Remélem a bécsi rendőrségi körökben is ismert lesz hamarosan, ott már nagyobb valószínűséggel magyar is lesz. Remélem éjjel nappal szopatni fognak :)))
nem feltétlen nem fognak majd menni a hideghívások, ha kiderül a cím és lesznek közös lájvszok...
max5enutálnak
(
x47)
Aug 11, 2022 03:23:27
x47)
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Lankadt_Pitonsz
Aug 11, 2022 03:33:14
Felállt a Pitonsz? Volt seggbekuki?
Sajnos lankadt maradtam ma is... (sad lankadtpitonsz nosies)
Aug 11, 2022 03:33:14
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 11, 2022 03:36:06
x1)
Sodi amikor azt montad Merci fejét simogatva hogy már biztonságban van akkor az első támadásra miért szaladtál el mint egy kutya? Miért nem vétted meg? Ez lenne a biztonság amit te kínálsz hogy elszaladsz aztán Tibi véd meg? Tibi volt a.férfi ő védett meg kaptál pár pofont de Tibi harcba szállt ő a lovagod
Boldog Vekni
A szauna szatírja
(
x1)
Aug 11, 2022 03:36:49
x1)
Sodi ebben a kapcsolatban te vagy a nő tibi a férfi
Boldog Vekni
Golda csiklója
(
x8)
Aug 11, 2022 03:54:52
x8)
Remek volt az esti előadás, Zacskócsörgés 2. lehetne az epizód címe.
Az U1 képbejövetelével pedig szerintem kizárható a múltkor bedobott 132-es házszám. Onnan szabad szemmel lehet látni a pályaudvart a téren, ekkora távot még talán a púpos is le tudna sétálni. A következő metrómegálló délnyugati irányban a Praterstrasse közepe táján van, többet kellene visszafelé menni.
Ha kettővel megyünk tovább, ott a Hyundai-os épület, ahonnan Tibi belive-ozott egyedül az összekapás napján, ráadásul ott villamos is közlekedik. Viszont sehol egy olyan osztatú ablak, mint amiket láttunk a szobai live-okban feltűnni.
(Mellékszál: ha az U1-et használják, a Tibi által bőszen kérdezgetett 16. kerület sem túl valószínű. A metróvonal kb. olyan ívet ír le a városban, mintha direkt azt a területet ki akarná kerülni. Lenne arrafelé egyszerűbb útvonal is, a pályaudvar elég nagy közlekedési csomópont.)
Viszont a 132-es házszám felmerülése óta kicsit nézegettem a környező területet és "szembejött" a Praterstrasse 61. Nagyon szakadt ház még kívülről is, eléggé kilóg a többi közül ("döngöltpadlós" benyomása van). Vannak rajta még nem kicserélt régi ablakok is, amiknek stimmel a felépítése. Nincs túl messze a pályaudvart körülölelő gyűrűtől, ahol akadnak villamosvonalak. Ez közelebb is van pont annyival az U1-es metrómegállóhoz, hogy ismerve a gnóm tájékozódási képességeit, nem biztos, feltűnne neki egyáltalán.
Ráadásul kicsit arrébb, nem pont szemben az utca túloldalán, a 60-as szám alatt található egy Spar. Billa van a pályaudvaron, bár nem Plus:
goo.gl/maps/CRsDrAq2hakpSCyE6
Az 59-es szám alatt e-cigibolt található (lehetséges elf bar beszerzési hely). A 63-ban pedig konyhabútorbolt - volt egy bútorbolt elkottyantás is sneci részéről, ha minden igaz.
Az U1 képbejövetelével pedig szerintem kizárható a múltkor bedobott 132-es házszám. Onnan szabad szemmel lehet látni a pályaudvart a téren, ekkora távot még talán a púpos is le tudna sétálni. A következő metrómegálló délnyugati irányban a Praterstrasse közepe táján van, többet kellene visszafelé menni.
Ha kettővel megyünk tovább, ott a Hyundai-os épület, ahonnan Tibi belive-ozott egyedül az összekapás napján, ráadásul ott villamos is közlekedik. Viszont sehol egy olyan osztatú ablak, mint amiket láttunk a szobai live-okban feltűnni.
(Mellékszál: ha az U1-et használják, a Tibi által bőszen kérdezgetett 16. kerület sem túl valószínű. A metróvonal kb. olyan ívet ír le a városban, mintha direkt azt a területet ki akarná kerülni. Lenne arrafelé egyszerűbb útvonal is, a pályaudvar elég nagy közlekedési csomópont.)
Viszont a 132-es házszám felmerülése óta kicsit nézegettem a környező területet és "szembejött" a Praterstrasse 61. Nagyon szakadt ház még kívülről is, eléggé kilóg a többi közül ("döngöltpadlós" benyomása van). Vannak rajta még nem kicserélt régi ablakok is, amiknek stimmel a felépítése. Nincs túl messze a pályaudvart körülölelő gyűrűtől, ahol akadnak villamosvonalak. Ez közelebb is van pont annyival az U1-es metrómegállóhoz, hogy ismerve a gnóm tájékozódási képességeit, nem biztos, feltűnne neki egyáltalán.
Ráadásul kicsit arrébb, nem pont szemben az utca túloldalán, a 60-as szám alatt található egy Spar. Billa van a pályaudvaron, bár nem Plus:
Az 59-es szám alatt e-cigibolt található (lehetséges elf bar beszerzési hely). A 63-ban pedig konyhabútorbolt - volt egy bútorbolt elkottyantás is sneci részéről, ha minden igaz.
Szép munka zsidó! Ábrahám istene áldjon meg.
Trollok harca
(
x5)
Aug 11, 2022 04:57:38
x5)
megint bebizonyosodott hogy "te vagy a férfi"
Miskolci alvósejt
Igazmondó Juhász
(
x2)
Aug 11, 2022 05:34:00
x2)
Remek volt az esti előadás, Zacskócsörgés 2. lehetne az epizód címe.
Az már csak hab a tortán, hogy a 61 mögötti utcát afrikai utcának hívják, legalább mindkettő otthon érezheti magát. Indulhat a szafari Endre, tudunk indulni?
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 11, 2022 05:52:46
x6)
Mire kell kellnem? Hogy itt a reunion ismét, Villám, balhéző magyar drogos csövesek Bécsben, ordibálás, hupákolás?
Hogy is volt az új élet? A dzsukel csávó? A fater halála? Sodinál az "utcát érdemled", hattyú halála és a többi? Egymást érdemlik az biztos. Már nem tudom követni ki hazudik többet ezek körül. Remélem a cím is meglesz hamar.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Hogy is volt az új élet? A dzsukel csávó? A fater halála? Sodinál az "utcát érdemled", hattyú halála és a többi? Egymást érdemlik az biztos. Már nem tudom követni ki hazudik többet ezek körül. Remélem a cím is meglesz hamar.
trolléga
(
x30)
Aug 11, 2022 06:19:24
x30)
Nem hiszem el bazdmeg. Mi történt itt este megint. A forgatókönyv-írók megdolgoznak a pénzükért, előző évados mellékszereplőket hoznak vissza.
Fifi neked meg a kurva anyád. Hát egész nap fórumozol, itt írták melyik vonattal megy a szisza (ha esetleg privátban nem is jelentette be) mi a rohadásért nem értél ki oda időben? Ezzel próbáltad büntetni szegény gyászoló férfi szerelmedet? Te féreg!
Fifi neked meg a kurva anyád. Hát egész nap fórumozol, itt írták melyik vonattal megy a szisza (ha esetleg privátban nem is jelentette be) mi a rohadásért nem értél ki oda időben? Ezzel próbáltad büntetni szegény gyászoló férfi szerelmedet? Te féreg!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 11, 2022 06:20:53
x11)
Csíkos a kockással, igazi fashion man a Sodi :)
Jó langyos, tegnapi sörtös reggeltet!
Igen, ezt az outfitet én is megfigyeltem, nagyon bejött. XD Jól néz ki a jávorszarvasfejű Sodi, na! Mindenki az ölébe hajtaná a fejét. Blöeee....
Most akkor mi lesz az öreg Tibivel? Nem kell már Mercicának itthon lennie, hivatalosan is vége a gyászidőszaknak?
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Aug 11, 2022 06:50:07
x2)
Hétről hétre egyre nagyobbat mennek ezek.
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2022 06:51:41
x24)
endre, amikor a férfikurvádat elkezdte Villám csókolgatni, mint koldus a hugyos körtét, na ott teli is kellet volna baszni a fejét!
Akkor nincs ez a nemzetközi csicskulás egy csicskalángossal, amit hazáig sóztál, te csicska!
Akkor nincs ez a nemzetközi csicskulás egy csicskalángossal, amit hazáig sóztál, te csicska!
nem fiTYelsz, neki erre feláll, a pokorból leselkedett...
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2022 06:55:07
x24)
a mai liveban meg majd elmesélik, hogy szarrá vertek mindenkit - kb. úgy, ahogy hátba rúgta Viktorszot...
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2022 07:03:04
x24)
aszongya Géza, hogy ha mindketten dolgoznának, 3000 euróból megélnének :o))))))))
10000 oldal
Aug 11, 2022 07:03:12
Rögtön jövök.
Aug 11, 2022 07:03:12
Bejlin
(
x8)
Aug 11, 2022 07:04:37
x8)
Snecológusoknak jóreggelt. Sodi, neked meg a kurva anyádat.
Remélem a tranyó még ma kibassza a veknit villámmal karöltve a pocokodúból hogy nyugodtan tudjanak szerelmeskedni, Endre meg alhat majd az utcán. A lakást persze továbbra is ő fogja fizetni.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Remélem a tranyó még ma kibassza a veknit villámmal karöltve a pocokodúból hogy nyugodtan tudjanak szerelmeskedni, Endre meg alhat majd az utcán. A lakást persze továbbra is ő fogja fizetni.
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2022 07:08:01
x24)
Snecológusoknak jóreggelt. Sodi, neked meg a kurva anyádat.
este már swingerbe mennek, lehet vesznek villámnak is egy belépőt....
Streamer Koldus
(
x2)
Aug 11, 2022 07:16:30
x2)
Komolyan nem hiszem el, amit olvasok és amit látok. Sodi, hát mire kell felkelnem... Magadhoz képest egész romantikusan és érzékien simogatod a Tibit, közben próbálod nyugtatni, hogy te megvéded és minden rendben lesz, erre 2 perccel később mi történik? Egy csöves nekiáll csókolgatni, majd meg akar védeni titeket, te meg elmenekülsz, semmit sem teszel. Később, mikor a férjed megelégeli, igazi nőies hangon és testmozgással a csöves ellen fordul, megvédve ezzel titeket, majd te mit teszel? Mint egy jó kutya, 2 méterrel mögötte elkezdesz ugatni, egyből kinyílik a szád, de persze csak addig, amíg a látod, hogy a tranyó meg tud védeni. Csak addig vagy bátor, amíg a Tibi is az, egyedül újból összehúztad magad és benne hagytad a szarban.
Így véded te meg a szerelmed? Öröm lesz nézni, ahogy újból lehúz pénzzel a tranyó és csak addig fogsz kelleni neki, amíg van lóvé. Mivel hamarosan elapad a pénzcsap, mert munkád nincs, így újból egy nagy befejezésnek lehetünk majd szemtanúi, amikor Tibi kidob téged. Én már várom. Mindenki tudja a forgatókönyv végét, még te is, csak annyira el vagy keseredve, annyira magányos vagy, hogy inkább tudomást sem szerzel róla, homokba dugod a fejed, mondván, még ez a kihasználás is jobb, mint az egyedüllét.
Nagyon nevetek Sneci :D:D:D.
Így véded te meg a szerelmed? Öröm lesz nézni, ahogy újból lehúz pénzzel a tranyó és csak addig fogsz kelleni neki, amíg van lóvé. Mivel hamarosan elapad a pénzcsap, mert munkád nincs, így újból egy nagy befejezésnek lehetünk majd szemtanúi, amikor Tibi kidob téged. Én már várom. Mindenki tudja a forgatókönyv végét, még te is, csak annyira el vagy keseredve, annyira magányos vagy, hogy inkább tudomást sem szerzel róla, homokba dugod a fejed, mondván, még ez a kihasználás is jobb, mint az egyedüllét.
Nagyon nevetek Sneci :D:D:D.
Streamer Koldus
(
x2)
Aug 11, 2022 07:18:18
x2)
Egy csöves nekiáll csókolgatni, majd meg akar védeni titeket, te meg elmenekülsz, semmit sem teszel.
Helyesbítem, félreírtam a nagy izgalmak közepette. Meg akar támadni titeket.
Hahó
(
x136)
Aug 11, 2022 07:20:57
x136)
aszongya Géza, hogy ha mindketten dolgoznának, 3000 euróból megélnének :o))))))))
Gayzának innentől egy szava sem lehet, hiszen ő egy wannabe tranyóbaszó, csak olyan lúzer, hogy még ez sem jött össze neki, és csak az befordított fasz ujjazásáig jutott.
Kifőzde a Gombás Halhoz
Aug 11, 2022 07:27:39
Napi ajanlatunk:
- Vörösboros villámleves
- Ciganypecsenye lpuffasztott rizzsel, kovaszolt uborkaval
- Lekvaros palacsinta
- Vörösboros villámleves
- Ciganypecsenye lpuffasztott rizzsel, kovaszolt uborkaval
- Lekvaros palacsinta
Aug 11, 2022 07:27:39
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Aug 11, 2022 07:30:27
x2)
Gusztusos lehetett oda nyúlni a kvázi nyílt sebbe. Pfej
Hahó
(
x136)
Aug 11, 2022 07:46:47
x136)
Nagyon nevetek, hogy a csöves levette, hogy sneci egy nőimitátor faszival van.
Villám az be volt lőve meg be volt rúgva, de a másik az tiszta volt, és nem dőlt be a műcsöcsnek.
Villám az be volt lőve meg be volt rúgva, de a másik az tiszta volt, és nem dőlt be a műcsöcsnek.
JohnCramer
(
x1)
Aug 11, 2022 07:53:57
x1)
Kis repetitórium snecológiai aspektusból... ki mit tud H. Attiláról, aki Mejszisza rejtett udvarlója volt? Kamuképekkel épített a tranyónak kamu álomvilágot? A bomlott elméjével meg bizakodott valami másban?
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
szörnyeteg
(
x3)
Aug 11, 2022 07:58:29
x3)
Endre, többen kérdezik hogy miért vagy ilyen beszari kis csíra? A gumicsöcsű Tibor véd meg téged, mert még arra is képtelen vagy. Bazd meg, a seggedet is Tibi törli ki szarás után? Mekkora egy rohadalom koboldgeci vagy. Undorodom tőled te rohadt véglény.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 11, 2022 07:59:07
x10)
Rendes tibi a Tranyó!
Kivitte Magyarból a finom tyopronit Bécsbe, ezzel is reklámozza a finom sört!
Amúgy viccet félretéve, hogy a faxba lehet a vonaton is bebaszni? Semmi szégyenérzet nincs ebben a két alkeszban.
Álmodjatok Rémeket!
Kivitte Magyarból a finom tyopronit Bécsbe, ezzel is reklámozza a finom sört!
Amúgy viccet félretéve, hogy a faxba lehet a vonaton is bebaszni? Semmi szégyenérzet nincs ebben a két alkeszban.
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Aug 11, 2022 08:08:48
x2)
Amúgy ez egy kiválló ötlet.
Ha valaki kéztetést érez magában össze lehetne vágni egy 2 perces videót, hogy enyelegnek a pályaudvaron, majd a konkrét attack.
Ha ez megvan, el lehet küldeni mindenfelé, hogy melegeket vertek Bécsben, “sokkoló videó”.
Persze csak is trashbod linkel szabad elküldeni!
Ha valaki kéztetést érez magában össze lehetne vágni egy 2 perces videót, hogy enyelegnek a pályaudvaron, majd a konkrét attack.
Ha ez megvan, el lehet küldeni mindenfelé, hogy melegeket vertek Bécsben, “sokkoló videó”.
Persze csak is trashbod linkel szabad elküldeni!
Mivel lemaradtam a tegnapi műsorról, majd úgy nézem vissza, hogy közben vágom is ki a legjobb részeket, az itt olvasottak alapján álló fasszal várom, hogy megtudjam, mi volt ez pontosan :D
egynadrág
(
x2)
Aug 11, 2022 08:31:12
x2)
De tényleg az őrület hogy az ember pihenne egy kicsit erre hajnal óta döbbenten olvasom hogy mit művelt ez a két félszerzet Bécsben.
trolléga
(
x30)
Aug 11, 2022 08:38:30
x30)
Szerintem a Gayza nem is nézi ezt a szart, és ez a hülye csak magában beszél.
Ezeknek ez a lételemük hogy olyannak üzengetnek aki le sem szarja őket.
Fifi tranyónak
Tranyó Gézának
Na jó, Fülzsír azért néha szokott reagálni Tibire, de tranyó Endrére nem. És ez így van jól.
Ja amúgy azt nézem az esti púpfal poszt után fideot is töltött fel, elmondja ugyanazt, hogy Géza törleszthetne természetben is. trashvod.com/w/3hQqhHSknwXn6kYoSeAP4s buzerátor tyodi atyodi, piszony.
Mitokondrium
(
x7)
Aug 11, 2022 08:41:14
x7)
Endre, mindenképpen tegyetek feljelentést a rendőrségen! Egyrészt még csak most költöztél a városba, szólni kell majd a rendőröknek, hogy nyissák meg itt is a dossziédat, kérjék ki az ottaniaktól a linzi aktáid másolatát, hiszen időbe telik majd mire áthozzák azt a köbméternyi aktát, ami az ottani tevékenységed nyomán keletkezett. Másrészt mégiscsak jobb ha először sértettként találkoznak veletek, mert akkor a következő jutkaverős videó vagy garázdaság után hivatkozhattok arra, hogy csak a homofób támadások miatt csúszott félre az életetek. Harmadrészt így a rendőrök majd tudják, hol kell titeket keresni a következő balhétok után.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Aug 11, 2022 08:43:12
x2)
A tegnapi produkcióra már csak az tenne túl, ha végre egy igazi filmes smárolás lenne videóban. De ilyen fogdosós. Fifike, tuti shiker lenne. Végre bizonyíthatnál a sziszának hogy valóban szereted!
trolléga
(
x30)
Aug 11, 2022 08:43:45
x30)
trasopiból: támadj támadj
www.youtube.com/clip/Ugkx9tZflKxclwsMT-CsFmWoRuLFH98r8C5o
www.youtube.com/clip/Ugkx9tZflKxclwsMT-CsFmWoRuLFH98r8C5o
Nszksz az éjszakás műszaknak! Nagyon nevetek.
Endre te meg egy világi csicska vagy egyrészt. Másrészt égeted az egész magyarságot labanciában. Éjfélkor a millió fütyis fatászpika a padon csövezik, a faszpinás hapsi szerelmével csöveseket kerget, ordibál. Bejött az élet kisapám, erre valóban minden trollsz csak irigy legyet.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Aug 11, 2022 08:52:31
x2)
Nem feltétlenül nem késve kezdem a melócsát, amiért két oldalt kellett visszaolvasnom így reggel. Fifi, a kurva anyád!
kikmakukk!?
banshee
(
x24)
Aug 11, 2022 08:56:35
x24)
Az a lefele menő mozgólépcsőn felszaladás, amikor a vörös csövi már elment, na azon jót röhögtem.
Ha a csövi visszafordult volna, egymást taposták volna le a mozgólépcsőn.
Jonciii
(
x8)
Aug 11, 2022 09:20:03
x8)
Miket alszok át :D
koszos
(
x11)
Aug 11, 2022 09:20:17
x11)
sok mindent elarul az is amikro a vonaton azt mondja,hogy jutkaval akart uj eletet kezdeni,de otthagyta ot a ven pias oreagasszony ,aztan sodinal a foldet nezve leszegett fejjel azt mondja "hianyoztal" :DDDDD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 11, 2022 09:28:55
x4)
A kedvenc jelenetem, amikor a tetovált csöves csókolgatja az arát, SoDi meg tudja, hogy most kéne tennie valamit. De csak annyira meri odanyújtani a kezét, hogy véletlenül se érjen hozzá az éppen szabadult verekedős részeghez, nehogy szét legyen keltetve megint a vekni feje.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Aug 11, 2022 09:36:04
x2)
Ebben a csíkos-kockás szettben amúgy a cirkuszba készültél, fifibohóc?
kikmakukk!?
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 11, 2022 09:36:28
x39)
A kedvenc jelenetem, amikor a tetovált csöves csókolgatja az arát, SoDi meg tudja, hogy most kéne tennie valamit. De csak annyira meri odanyújtani a kezét, hogy véletlenül se érjen hozzá az éppen szabadult verekedős részeghez, nehogy szét legyen keltetve megint a vekni feje.
A rossz ratyeee
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 11, 2022 09:38:29
x16)
endre segitek, bizonyos dolgokat csak beképzelsz, a dolgot nagy részét csak beképzeled. Sorolom őket, figyelj:
- heteró vagy
- keresztény vagy
- konzervativ vagy
- csak azért nincs diplomád mert nyelvvizsgához van kötve
- szakmailag minimális tudásod is van
- vannak saját dolgaid / pénzed
- nem vagy pedofil
- akárki kiváncsi a véleményedre
- akárkit érdekel mi van veled a trollokin kivül, akiket csak az érdekel mikor leheled végre ki a lelked (ha van ilyened egyáltlán) a blaha jéghideg kövén egy szép ámbár kegyetlenül hideg februári reggelen
- nem vagy rossz ratyeeee
- heteró vagy
- keresztény vagy
- konzervativ vagy
- nem vagy pedofil
- akárkit érdekel mi van veled a trollokin kivül, akiket csak az érdekel mikor leheled végre ki a lelked (ha van ilyened egyáltlán) a blaha jéghideg kövén egy szép ámbár kegyetlenül hideg februári reggelen
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 11, 2022 09:40:41
x16)
endre segitek, bizonyos dolgokat csak beképzelsz, a dolgot nagy részét csak beképzeled. Sorolom őket, figyelj:
- heteró vagy
- keresztény vagy
- konzervativ vagy
- nem vagy pedofil
- heteró vagy
- keresztény vagy
- konzervativ vagy
- nem vagy pedofil
Zana Zoli és a kajfer
Aug 11, 2022 09:47:52
Az ajrópa söpredéke cimü szàmomat Kiss Endre Farkatlannak dedikàlom a tegnapi este utàn.
Aug 11, 2022 09:47:52
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2022 09:48:52
x24)
Mergám! azt az 1800Ft-os tarfát ne nagyon hangoztasd, mert tönkremegy az osztrák erotika ágazat...
Baxi
(
x2)
Aug 11, 2022 09:50:25
x2)
Gyönyörű volt az éjszakai lájv sneci. Látom Mercinek sikerült totál hülyét csinálni belőled, pár csöves meg csicskába rakott pillanatok alatt. Nem bántam volna, ha szétdurran a borosüveg a veknin, de mindegy. Az azt is szívesen végignézem, ahogy szép lassan utcára kerülsz. Bár ha így lesz, a tegnap esti után nem sok jót jósolok neked.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Aug 11, 2022 09:52:47
x2)
Ebben a csíkos-kockás szettben amúgy a cirkuszba készültél, fifibohóc?
Egyébként elnézést, de kurvára fenn vagyok ezen akadva. Hát hogy a picsába lehet így felöltözni? A buziknak elvileg van stílusérzékük, nem? Endre, te még ratyinak is egy szar selejt vagy. Bohócgeci.
linziasztal
(
x3)
Aug 11, 2022 09:54:22
x3)
Endre, te kis hőscincér!
A csöves férfiszerelmeddel mindig alulmúlod magad és így van rendjén. :DD
Azon röhögök, Te szhaar, hogy az úriember tökéletes biztonságban lett volna, hiszen sikerült olyan minőségű fideót rögzítened, hogy abból az arca sem látszott volna, ha úgy dönt hogy elrak a sarokba egy kicsit pihenni titeket. Nem tudta, hogy ilen okádék minőséget képviselsz fideózás terén.
Legközelebb erre is jobban odafigyel!
A csöves férfiszerelmeddel mindig alulmúlod magad és így van rendjén. :DD
Azon röhögök, Te szhaar, hogy az úriember tökéletes biztonságban lett volna, hiszen sikerült olyan minőségű fideót rögzítened, hogy abból az arca sem látszott volna, ha úgy dönt hogy elrak a sarokba egy kicsit pihenni titeket. Nem tudta, hogy ilen okádék minőséget képviselsz fideózás terén.
Legközelebb erre is jobban odafigyel!
GoForIt
Aug 11, 2022 09:56:12
Endre, meg mered nyalni Tibor ádámcsutkáját? (Férfiak nyakán elöl jellegzetesen kiálló porcos rész. Természetesen a nőknek is van ádámcsutkájuk, de az jellemzően nem látható.)
Aug 11, 2022 09:56:12
Klohek
(
x12)
Aug 11, 2022 10:03:13
x12)
géyza, szőrös belül, tibi fasza?? Többen kérdezik!.. faszolvasó :)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Kötőjel
(
x12)
Aug 11, 2022 10:06:23
x12)
nekem csókolgatná valami csöves a feleségemet, olyan parasztlengőt kapna a mocskos féreg csövescsá, hogy utána szívószállal táplálkozna a villámló retardált egy évig legalább.
ehelyett mit csinál az irigylésre méltó a sodi? automatikusan becsicskul. még a hapsikurváját sem tudja megvédeni egy drogos csövestől.
hát kurvára irigykedünk, a sodi. the szhar.
ilyenkor mit érzel, lelkecske? meséld el a trollbácsiknak. Többen Kérdezték.
vérdíj target nr. 1
ehelyett mit csinál az irigylésre méltó a sodi? automatikusan becsicskul. még a hapsikurváját sem tudja megvédeni egy drogos csövestől.
seymour schwartz
(
x6)
Aug 11, 2022 10:07:40
x6)
így újból egy nagy befejezésnek lehetünk majd szemtanúi
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2022 10:08:44
x24)
nekem csókolgatná valami csöves a feleségemet, olyan parasztlengőt kapna a mocskos féreg csövescsá, hogy utána szívószállal táplálkozna a villámló retardált egy évig legalább.
szerintem te nem hozod a feleséged olyan helyzetbe, hogy csövesek hozzáérhessenek...mondjuk nem engeded éjjel egyedül vonatozni...
horgász
(
x10)
Aug 11, 2022 10:09:32
x10)
Az este jelmondata az "óflak-fédlek" loop.
Kit? Mitől?
Még önmagad sem te elmebeteg szar!
Magad viszed állandóan a kötelet a saját akasztásodhoz gyagyásfasz!
Nézz már körül hol tartassz meg mi van körülötted te hugyagyú moslék.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Kit? Mitől?
Még önmagad sem te elmebeteg szar!
Magad viszed állandóan a kötelet a saját akasztásodhoz gyagyásfasz!
Nézz már körül hol tartassz meg mi van körülötted te hugyagyú moslék.
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 11, 2022 10:10:27
x4)
Nagyon éhes és szomjas lehet most tibor, ha még az enyelgést is engedi. Szerintem még egy pár napot eszik/iszik, jól lehúzza a bolondot, aztán újult erővel megy Pestre csövezni vissza.
buniBanki
(
x2)
Aug 11, 2022 10:11:35
x2)
Endre, meg mered nyalni Tibor ádámcsutkáját? (Férfiak nyakán elöl jellegzetesen kiálló porcos rész. Természetesen a nőknek is van ádámcsutkájuk, de az jellemzően nem látható.)
Tibinek volt ádámcsutkája, Mercinek évacsutkája van!
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Aug 11, 2022 10:14:22
x2)
Oké nyári szett, de sem a minta, sem a szín összeállítás nem passzol. De nem kell meglepődni az ízléstelenségén, pláne, hogy elvileg az anyja túrja ezeket neki.
linziasztal
(
x3)
Aug 11, 2022 10:14:56
x3)
és a slusszpoént még nem is mondtam, Sneci!
Annak a rongyos pénzecskének, amit hitel formájában tartogatsz most, olyan gyorsan a picsájára vertek, hogy ember még olyat nem látott.... kérnék még egy kávét, feketén, köszi.
Kis türelem kell ide, semmi más.
Azon is külön röhögtem, amikor KözlegényTibi előadta a meséjét a kirablásról, te pedig: "Jaaj, az is a táskában volt, jaaj. Hmm, jaaj. höhö."
Valld be te szhar, hogy már a férfiseggére gondoltál közben és mikor hazaértetek megmutattad a kötelezőbaszás.xlsx fájlt, ugye?
Összegyűltek a hűségpontok vagy miiffaaan?!
Annak a rongyos pénzecskének, amit hitel formájában tartogatsz most, olyan gyorsan a picsájára vertek, hogy ember még olyat nem látott.... kérnék még egy kávét, feketén, köszi.
Kis türelem kell ide, semmi más.
Azon is külön röhögtem, amikor KözlegényTibi előadta a meséjét a kirablásról, te pedig: "Jaaj, az is a táskában volt, jaaj. Hmm, jaaj. höhö."
Valld be te szhar, hogy már a férfiseggére gondoltál közben és mikor hazaértetek megmutattad a kötelezőbaszás.xlsx fájlt, ugye?
Összegyűltek a hűségpontok vagy miiffaaan?!
Kötőjel
(
x12)
Aug 11, 2022 10:15:02
x12)
valahogy nem jutott eszembe még soha, úgyhogy ebben is iránymutató a sodi kredenc lelkecske, felbaszni asszonyt éjszakai járatra és hadd szóljon!
linziasztal
(
x3)
Aug 11, 2022 10:17:07
x3)
Meg ha mégis kellett volna, lefogadom nem a pályaudvaron a szaros-hugyos kövön törökülésben üldögélve várt volna, tyopronival és cigit töltve, miközben halkan büfizi fel a keserűket.
linziasztal
(
x3)
Aug 11, 2022 10:21:32
x3)
Endre!
Hogy ne feltétlenül ne rángatózva aludj el részegen, Tibi szokott neked mesélni?
Ejj, azok a régi megunhatatlan katona történetek...
Várjuk az újabb nagypofájú flokkokat!
Na, szevaaaa
Hogy ne feltétlenül ne rángatózva aludj el részegen, Tibi szokott neked mesélni?
Ejj, azok a régi megunhatatlan katona történetek...
Várjuk az újabb nagypofájú flokkokat!
Na, szevaaaa
banshee
(
x24)
Aug 11, 2022 10:21:44
x24)
A rossz ratyeee
A rossz ratyeee
Darth Tibor
(
x8)
Aug 11, 2022 10:26:03
x8)
Rohadj meg sneci! Az undorító enyelgésetek miatt felfordult a gyomrom és kinyomtam a lályfszot! Lemaradtam a fő műsorról.
Köszönöm az éjszakai műszaknak a kitartást! Én gyenge voltam.
A forgatókönyv írók részéről nagy ötlet volt visszahozni Villám karakterét! A színész is nagyon jól hozta a szerepet. Remélem még látjuk őt az évadban!
Vörös, az új karakter is jó volt. Neki még írhatnának háttér storyt is, hogy értsük a motivációját. De lehet ezt a szálat később bővítik még.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Köszönöm az éjszakai műszaknak a kitartást! Én gyenge voltam.
A forgatókönyv írók részéről nagy ötlet volt visszahozni Villám karakterét! A színész is nagyon jól hozta a szerepet. Remélem még látjuk őt az évadban!
Vörös, az új karakter is jó volt. Neki még írhatnának háttér storyt is, hogy értsük a motivációját. De lehet ezt a szálat később bővítik még.
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 11, 2022 10:26:28
x23)
Az a lefele menő mozgólépcsőn felszaladás, amikor a vörös csövi már elment, na azon jót röhögtem.
Na igen Merci is akkor lett már kemény mikor elmentek mögülük. Ugye a csövi elötte azt kiabálja nekik, hogy menjetek lefelé vagy szétbaszlak titeket. Elindulnak lefelé a mozgólépcsőn egy darabig mennek le (mikor sneci megfordul akkor látszik mennyit kell visszamászniuk) és ott mentek el a villámék más irányba. Amig villámék mentek mögöttük, addig a cica is csicskult rendesen. A Vörös amúgy annyira nem is lehetet beállva mint a villám, szóval ha az megcsapja őket ezek a taknyukon csúsztak volna végig.
Hahó
(
x136)
Aug 11, 2022 10:28:03
x136)
sneci, mennyit fogsz ma a tranyóra költeni?
60 euró swinger
10 euró cigi
10 euró sör
10 euró ketyerű
10 euró kaja
ez így 100 euró alsó hangon.
aztán holnap új nap. tegyük fel, hogy egy héten csak egyszer mentek swingerbe, és ezen felül csak a napi 30-40 eurókat kell rá költened. akkor a következő 3 hétben 21 x 30 + 3 x 60 = 810 euró.
akkor ez a hónapod:
2600 állandó költség
600 bécsi lakás
500 zsidókamat
800 berlini kirándulás
800 tranyó
összesen: 5300
mindez zéró bevétel mellett. és nem számoltuk a linziből való költözést, tranyóval együtt egy bécs-linz-bécs 140 euró.
60 euró swinger
10 euró cigi
10 euró sör
10 euró ketyerű
10 euró kaja
aztán holnap új nap. tegyük fel, hogy egy héten csak egyszer mentek swingerbe, és ezen felül csak a napi 30-40 eurókat kell rá költened. akkor a következő 3 hétben 21 x 30 + 3 x 60 = 810 euró.
akkor ez a hónapod:
2600 állandó költség
600 bécsi lakás
500 zsidókamat
800 berlini kirándulás
800 tranyó
mindez zéró bevétel mellett. és nem számoltuk a linziből való költözést, tranyóval együtt egy bécs-linz-bécs 140 euró.
linziasztal
(
x3)
Aug 11, 2022 10:29:59
x3)
60 euró swinger
10 euró cigi
10 euró sör
10 euró ketyerű
10 euró kaja
akkor ez a hónapod:
2600 állandó költség
600 bécsi lakás
500 zsidókamat
800 berlini kirándulás
800 tranyó
60 euró swinger
10 euró cigi
10 euró sör
10 euró ketyerű
10 euró kaja
akkor ez a hónapod:
2600 állandó költség
600 bécsi lakás
500 zsidókamat
800 berlini kirándulás
800 tranyó
Erre egy kicsit felállt.
Hahó
(
x136)
Aug 11, 2022 10:31:14
x136)
Endre!
mese helyett loopol neki elalvás előtt: "akkor neked ott véged, sunka, akkor neked ott véged, sunka....." ezt így loopolja fél óráig, és bealszik a kicsi fifike.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 11, 2022 10:32:57
x7)
a tranyó benyújtotta az igényét néhány elfbarra is, a pályaudvaros enyelgés közben mondta, hogy holnap azt is venni kell
legutóbb 4 darabot kapott, ha jól emlékszem
trashvod.com/w/26Jy9pJZXQc5MRJ2bYDRGT?start=13m41s
xray
(
x21)
Aug 11, 2022 10:33:01
x21)
......
......
......
......
snecit nem érdeklik a számok, csak az számít, hogy mi a jó a fütyinek.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 11, 2022 10:34:07
x39)
Szerintem, inkább arra, hogy a púp ott van :/
Menne megnézni villámnak keményen áll e....
Egy korty borért!
linziasztal
(
x3)
Aug 11, 2022 10:35:34
x3)
Endre!
A rikácsoló kurva anyádnak lett igaza, hogy nem ment ki lelkecskét ápolni, mert tudta hogy összeszeded megint a buziszerelmedet...
Beszéltetek azóta, vagy anyád is is szükséges NPC és leszarod, hogy mi van vele és akkor hívod ha NEKED kell valami?!
A rikácsoló kurva anyádnak lett igaza, hogy nem ment ki lelkecskét ápolni, mert tudta hogy összeszeded megint a buziszerelmedet...
Beszéltetek azóta, vagy anyád is is szükséges NPC és leszarod, hogy mi van vele és akkor hívod ha NEKED kell valami?!
Kötőjel
(
x12)
Aug 11, 2022 10:36:02
x12)
tranyó mindenkit szétbasz, biztonságos távolságból.
vérdíj target nr. 1
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Aug 11, 2022 10:37:17
x5)
A tegnapi lájv legkomolyabb része amikor Endre pokémonként használja a Tibcédeszt és támadásra sarkallja: Tibimon téged választalak, na most támadj támadj a kurva anyád. Tibimon különleges képességei: bármikor harci Tibire issza magát, bármikor összefossa és hugyozza magát,vész esetén esetén eldobja a saját farkát, egy tyoproniért és ketyerűért bárki megdughatja.. Tibimon szerezd meg hát mind
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2022 10:40:22
x24)
swingerbe nem lehet bérletet venni? oda pisztos vett! annál is inkább mer akkor ki kell használni....menni kell minden nap!!
linziasztal
(
x3)
Aug 11, 2022 10:41:19
x3)
swingerbe nem lehet bérletet venni? oda pisztos vett! annál is inkább mer akkor ki kell használni....menni kell minden nap!!
csak össze ne keverje a linszi kondibérlettel
MaxPayne
(
x24)
Aug 11, 2022 10:42:00
x24)
A tegnapi lájv legkomolyabb része amikor Endre pokémonként használja a Tibcédeszt és támadásra sarkallja: Tibimon téged választalak, na most támadj támadj a kurva anyád. Tibimon különleges képességei: bármikor harci Tibire issza magát, bármikor összefossa és hugyozza magát,vész esetén esetén eldobja a saját farkát, egy tyoproniért és ketyerűért bárki megdughatja.. Tibimon szerezd meg hát mind
Hmm… akkor szerezzek en is egy csövimont, majd hivatalos parbajhelyzetben hivjam ki a pupot egy csövimon meccsre?
Endre
Aug 11, 2022 10:43:00
Természetesen csak akkor hívom ha kell valami! Erre való egy anya és emellett neki is van magánélete.
Aug 11, 2022 10:43:00
linziasztal
(
x3)
Aug 11, 2022 10:45:09
x3)
Egy dolgot sose felejts el, hogy mindig mi nevetünk a végén! :D
Trollul Madár
(
x15)
Aug 11, 2022 10:46:12
x15)
Azt nem pisztos, de majomhimlőt pisztos.
Hahó
(
x136)
Aug 11, 2022 10:46:13
x136)
sneci, én még soha életemben nem láttam olyat amit tegnap villám tett veled.
hogy a közvetlen közeledbe elkezdi csókolgatni a faszidat, és te csak egy tétova mozdulatot teszel, gondosan ügyelve arra, hogy hozzá se érj.
te vagy a legférfiatlanabb lény a földön. ezért van igazi nő helyett egy nőimitátor faszid.
hogy a közvetlen közeledbe elkezdi csókolgatni a faszidat, és te csak egy tétova mozdulatot teszel, gondosan ügyelve arra, hogy hozzá se érj.
te vagy a legférfiatlanabb lény a földön. ezért van igazi nő helyett egy nőimitátor faszid.
Ásó27
(
x68)
Aug 11, 2022 10:46:26
x68)
Azért meglátszik a sokéves videós tapasztalat Endre, profi volt a minőség tegnap is!
Mifaaaaaaaaaaaan
horgász
(
x10)
Aug 11, 2022 10:46:29
x10)
Varangyos, téged választalak!
Varangyosom üti a púp Tibimonját büdösségben, szarcsíkhúzásban és alattomosságban, ereje néhány ponttal kevesebb, de én azért megnéznék már egy új párbajt.
Hahó
(
x136)
Aug 11, 2022 10:48:45
x136)
szerintem így, hogy a tranyó kiment hozzá, 1 hónapon belül vége, és jön a teljes anyagi csőd.
Ásó27
(
x68)
Aug 11, 2022 10:49:22
x68)
szerintem így, hogy a tranyó kiment hozzá, 1 hónapon belül vége, és jön a teljes anyagi csőd.
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2022 10:51:03
x24)
trolléga
(
x30)
Aug 11, 2022 10:51:37
x30)
Endre a kurva anyád! 9-re hozták a fát, a családdal már le is szórtuk a 4 köbmétert a pincébe. Csak két kérdésem lenne:
1, Neked a mai napra mi a teljesítményed? Loopoltál, kérdezgetted a sziszát mint Csoki bácsi az Üvegtigrisben hogy "jó volt a baszás? Ugye jó volt?" Aztán mindketten fáradtan szorongattátok a sörikét? Ugye ennyi a délelőtti program? Elárulok egy szakmai titkot, egy született pinást nem kell kérdezgetni, látod rajt ha élvezi.
2, Te megrendelted már, intéztél fát, kandallót Gyöngyi néninek? Vagy mi lesz a terv majd ha megjön a 200 ezres gázszámla? Hitelt vesztek fel? *pr* Pedig készülnöd kéne, következőt állomás Púpszász lesz, aztán Blaha.
1, Neked a mai napra mi a teljesítményed? Loopoltál, kérdezgetted a sziszát mint Csoki bácsi az Üvegtigrisben hogy "jó volt a baszás? Ugye jó volt?" Aztán mindketten fáradtan szorongattátok a sörikét? Ugye ennyi a délelőtti program? Elárulok egy szakmai titkot, egy született pinást nem kell kérdezgetni, látod rajt ha élvezi.
2, Te megrendelted már, intéztél fát, kandallót Gyöngyi néninek? Vagy mi lesz a terv majd ha megjön a 200 ezres gázszámla? Hitelt vesztek fel? *pr* Pedig készülnöd kéne, következőt állomás Púpszász lesz, aztán Blaha.
Hahó
(
x136)
Aug 11, 2022 10:52:28
x136)
de ha lesz is állása, és szept.1-től esetleg dolgozik, akkor mire megkapja az első fizetését, 33-35 ezer körüli mínuszban lesz a kártyen, mert ha jól számoltam, akkor már e hónap végén 30 ezernél fog járni.
LMBTQSodi
Aug 11, 2022 10:55:37
Sodikám! Te komolyan számonkéred a rendőrséget, hogy miért nem védenek meg titeket? Talán nem kéne közterületen inni, a földön fetrengeni te fasszopó nyomorék gnóm geci!!!!!! Az adófizetők pénzéből a rendőrség 2 nyomorékra, egy levágott faszú hajléktalan behugyozott igénytelen mocskos zsírsohajú férfi tranyóra és egy fasszopó buzeráns hitelmilliomosra vigyázzanak!?? A KURVA ANYÁD! Neked mindig van pofád vérlázítóbbat mondani . Tartsd be a szabàlyokat, dolgozz és menj a kurva anyádba! Ahogy pontosan megtudjuk hol laksz kimegyek, összeszedem azt a 2 csövest, elvitetem őket taxival a házhoz és fizetek nekik napi 50 eurót hogy amíg ki nem basznak titeket a kapualjban lakjanak és mindennap basszanak ki veled!!! Te homokos geci.
Aug 11, 2022 10:55:37
exterminátor
Aug 11, 2022 10:56:03
Merga szopogatja a szalámit, fifike meg nézi
Aug 11, 2022 10:56:03
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2022 10:57:15
x24)
Endre a kurva anyád! 9-re hozták a fát, a családdal már le is szórtuk a 4 köbmétert a pincébe. Csak két kérdésem lenne:
mikbe vagy, hát viszi az adottságait a szvingerbe, aztán vagy feláll, vagy nem, ez a napi telj.
linziasztal
(
x3)
Aug 11, 2022 10:58:36
x3)
de ha lesz is állása, és szept.1-től esetleg dolgozik, akkor mire megkapja az első fizetését, 33-35 ezer körüli mínuszban lesz a kártyen, mert ha jól számoltam, akkor már e hónap végén 30 ezernél fog járni.
Biiiiiiztos, hogy most az állasokat nézi és interjúzik. nem feltétlenül nem fajtalankodik és most fülig ér a picsaszáj, mert basznia kell vele a Tibinek.
Ziher szociàlka
Aug 11, 2022 10:59:42
Endre a Mol Zrt nem fizeti ki a tartozàsodat?
Tudod baràtsàg extràkkal
Egy haverom kérdezi
Tudod baràtsàg extràkkal
Egy haverom kérdezi
Aug 11, 2022 10:59:42
Kötőjel
(
x12)
Aug 11, 2022 11:01:01
x12)
Sodikám! Te komolyan számonkéred a rendőrséget, hogy miért nem védenek meg titeket? Talán nem kéne közterületen inni, a földön fetrengeni te fasszopó nyomorék gnóm geci!!!!!! Az adófizetők pénzéből a rendőrség 2 nyomorékra, egy levágott faszú hajléktalan behugyozott igénytelen mocskos zsírsohajú férfi tranyóra és egy fasszopó buzeráns hitelmilliomosra vigyázzanak!?? A KURVA ANYÁD! Neked mindig van pofád vérlázítóbbat mondani . Tartsd be a szabàlyokat, dolgozz és menj a kurva anyádba! Ahogy pontosan megtudjuk hol laksz kimegyek, összeszedem azt a 2 csövest, elvitetem őket taxival a házhoz és fizetek nekik napi 50 eurót hogy amíg ki nem basznak titeket a kapualjban lakjanak és mindennap basszanak ki veled!!! Te homokos geci.
márpedig a rendőrség a sodi magánhadserege, mert fizeti az adót. ilyen nagyon egyszerű ez.
linziasztal
(
x3)
Aug 11, 2022 11:01:21
x3)
Passzív jövedelem helyett passzív fasz.
Majdnem.
Majdnem.
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2022 11:02:02
x24)
Kötőjel
(
x12)
Aug 11, 2022 11:04:20
x12)
vajon a magánhadseregecske addig szünetel, amíg munkanélküli sodi a sodi??
ide Hivatalos Közlemény kell, a sodi. gyere és hetyetyézd el, mennyire magánhadsereg a rendőrség, amíg nem dolgozol.
Biztatási kár
(
x10)
Aug 11, 2022 11:08:48
x10)
Tegnap ahogy alkalma volt rá szidta az osztrák kékeket. Remélem a bécsi rendőrségi körökben is ismert lesz hamarosan, ott már nagyobb valószínűséggel magyar is lesz. Remélem éjjel nappal szopatni fognak :)))
SnecológusHallgató
(
x4)
Aug 11, 2022 11:09:16
x4)
Tegnap éjjel bealudtam a Tranyó lájfsz közben, de kár volt, mert mostanra sikerült feldolgozni, mi történt azután.
Egy a probléma gyagyásom, hogy nem csaptak meg úgy tisztességesen Villám meg a haverjai. Meg a Támadj, Merci! Mintha valami Pokémont küldenél harcba a Wien Hauptbahnhof terem mestere ellen, aki a Villám jelen esetben, látva azt, mennyire becsicskítottak titeket. Két trashpokémon, Tibimon és Galerimon csatája nem volt túl izgalmas, és fejleszd még a pokémonodat gyagya, mert a hőbörgés-csapás nem ér túl sokat egy kifejlettebb trashpokémonnal szemben.
De attól még a hitelkereted elfogy hamarosan, ezek az események pedig padlógázzal gyorsítják a folyamatot. Csak így tovább fifike!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Egy a probléma gyagyásom, hogy nem csaptak meg úgy tisztességesen Villám meg a haverjai. Meg a Támadj, Merci! Mintha valami Pokémont küldenél harcba a Wien Hauptbahnhof terem mestere ellen, aki a Villám jelen esetben, látva azt, mennyire becsicskítottak titeket. Két trashpokémon, Tibimon és Galerimon csatája nem volt túl izgalmas, és fejleszd még a pokémonodat gyagya, mert a hőbörgés-csapás nem ér túl sokat egy kifejlettebb trashpokémonnal szemben.
De attól még a hitelkereted elfogy hamarosan, ezek az események pedig padlógázzal gyorsítják a folyamatot. Csak így tovább fifike!
LMBTQSodi
Aug 11, 2022 11:10:11
Sodi egyébként tényleg. Nem sül le a bőr arról az alkoholtól párolgó elbaszott rothadó fogú pofádról hogy anyádat csak arra használod, hogy a faszságaidat hallgassa meg segítsen amikor épp szükséged van rá? A tranyóra ráköltesz hitelmilliókat míg a szülő anyádnak karácsonyra se küldesz semmit. Úgy szét lesz baszva az a rohadó pofád hogy nem hiszed majd el hogy mi történt veled!
Miközben épp a vesztedbe menetelsz nem tűnik fel, hogy még akkor is jobban járnál ha a trollok irányítása alatt élnéd az életed ? A saját elbaszott mátrixodban, az alternatív valóságodban meghozott döntések nem tűnnek fel hogy végül mindig szarok? Vagy szerinted itt mindenki jóstehetség? Miért van az hogy mindenki mindent megjósol neked előre, te mindenkit lehülyézel majd a pontos forgatókönyv bekövetkezése után újra beállsz a pofonért? Nem tűnik fel neked mert ennyire autista vagy vagy mi a fasz? Összefoglalom az életed, egy neonáci zsidó fattyúból lett fasszopó pedofil buzeráns lettél aki hitelmilliókat költ egy tranvesztita levágott faszú hajléltalan férfira. EZ AZ IGAZSÁG FOGD MÁR FEL TE FASZ! És úgy lesz ahogy írjuk, 1- 2 hónap és utca
Miközben épp a vesztedbe menetelsz nem tűnik fel, hogy még akkor is jobban járnál ha a trollok irányítása alatt élnéd az életed ? A saját elbaszott mátrixodban, az alternatív valóságodban meghozott döntések nem tűnnek fel hogy végül mindig szarok? Vagy szerinted itt mindenki jóstehetség? Miért van az hogy mindenki mindent megjósol neked előre, te mindenkit lehülyézel majd a pontos forgatókönyv bekövetkezése után újra beállsz a pofonért? Nem tűnik fel neked mert ennyire autista vagy vagy mi a fasz? Összefoglalom az életed, egy neonáci zsidó fattyúból lett fasszopó pedofil buzeráns lettél aki hitelmilliókat költ egy tranvesztita levágott faszú hajléltalan férfira. EZ AZ IGAZSÁG FOGD MÁR FEL TE FASZ! És úgy lesz ahogy írjuk, 1- 2 hónap és utca
Aug 11, 2022 11:10:11
halászlé
(
x24)
Aug 11, 2022 11:10:34
x24)
nem feltétlen nem fognak majd menni a hideghívások, ha kiderül a cím és lesznek közös lájvszok...
Biztatási kár
(
x10)
Aug 11, 2022 11:11:50
x10)
Azt ne felejtsük el, hogy most elég sűrűn kell Linzbe utazniuk. Lesz még sok esélyük Villám és bandájával találkozniuk.
137 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™