Micsodaaa? Nem vált be a féltékennyé tevős Szandikás live???
Mifaaaaaaaaaaaan
Pedig mondtuk neki…
Drága lesz a visszaszállítás, pozíciót vesztett sneci.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Bizony, sőt! Ha minden igaz ma este együtt nézik meg Jucival Európa legnagyobb tűzijátékát, napközben olcsó csapolt sört fogyasztanak és élvezik a nagynemzeti' kavalkádot, hogy szerelmük újra lángra gyúlhasson.
Sok sikert kívánok nekik!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Mifaaaaaaaaaaaan
Anyádat hogy bírod?
Mi lesz ha elmegy?
Bizony, bizony.
"Ha kirabolnak sem veszed elő a fegyvert ha, nem ő a célszemély, akkor hagyd magad kirabolni.
Mert, ha előveszed akkor lősz, és ha lősz, akkor ölsz."
Mindig dupla lövés, mert alig rúg vissza, sőt még kivenni szoktak a puskaporból. "Olyan hangja legyen mint egy pukkanásnak, ne következtessenek lövésre"
Közeli találkozásokra kiváló, kávéházban úgy lőnek le hogy, a zsivalytól nem is hallják...
A moszaddal nem nagyon lehet szórakozni...
A világ második legaljasabb embere egy kicsit jobban érezheti magát, hála Sodinak, van aki még nála is alábbvaló
Endre egy pedofil!
www.youtube.com/watch?v=9nJZaYBTTlk&t=19s
Otthon ez angyalszárny kategória lesz neki. Az Argus akciós sör környékére lőheti be az igényeit. Abból csak 169 Ft egy doboz a Lidl -ben, ezzel a napi fogyasztása így is 2535 HUF. Az is megugorhatatlan lépcső lesz neki, honnan szerez majd 76k HUF -t havonta csak sörre?
Tényleg Endre, Púpszászon lesz kerted is! Nem akarsz majd házi piakészítéssel foglalkozni? Tudtad, hogy gyakorlatilag bármi, amiben cukor van, az megerjeszthető? Ha elmész a boltba és elkunyerálod féláron a lejárt cukros üdítőket, egy kocka élesztővel egy hordóban simán készíthetsz belőle fogyasztható minőségű börtönbort. Nem túl nehéz és szinte alig kerül pénzbe. Gondolj bele, a havi piaszámládat negyedelheted is ezzel az egyszerű trükkel! Azt meg már láttuk, hogy az igényeidet könnyedén lejjebb adod.
Aztán ha belejössz, megpróbálhatsz házi pálinkát is főzni. Tulajdonképpen bármi, amiben cukor van egyszerűen erjeszthető, ha lepárolod, egészen tűrhető pálesz készül belőle. Sőt, ha belejössz, még árulhatod is. Ismersz egy csomó csövest, akik jó pénzt fizetnének olcsó bundapálinkáért, a törvények meg sohasem zavartak különösebben. Igazából ha szerzel lejárt lekvárt, üdítőket savanyúcukrot, ezekből mindből könnyedén készíthetsz vegyespáleszt.
Gondolj bele! Ha összeraksz egy vállalható ketyerű receptet, még a Szisza is visszajön majd hozzád! Hiszen akkor azt adhatod neki, amit más férfi nem, nálad ketyerűben fürödhet is, ha kedve tartja.
Na, mit szól erre a Sodi? Belevág a házi szeszgyártásba? Ez lehetne a saját megoldás, amit olyan régóta keresel! Végülis az egyetlen dolog az életedben, amit igazán szenvedéllyel űzöl, az a piálás, lehet ezt kellene hivatásoddá tenni. Talán ehhez nem lennél olyan lusta, mint minden máshoz.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
XXDDDDDD
legutóbbi Mergás lájvban mentek a jogvédett táncmozdulatok, szigorúan fülessel, nehogy ugorjon a lóvé kopirájt miatt....a chat kurvajó volt, ment a műűshor XXDDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Örülök neki, hogy Tibor jól van. Bizony rá is ráfér egy kis nyugalom, biztonság és öröm, azok után hogy ez a szodomita állat megerőszakolta és kihasználta testileg és lelkileg egyaránt. Amit Tibi átélt, az még a legkeményebb kőműveseket is kikészítette volna. Rohadt egy féreg vagy Endre, csak kihasználod az embereket.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Majd megint visszajön a divatba a borostea xD
Bár a Tabdi Gléda "kurva drága" lett már a púpom bevételihez mérve, most néztem, 460 Ft/0,75l.
Ajánlhatom helyette: a "Dínom-dánom", "Tűzmadár" és "La Fiesta" nevű csodákat, ezek megállnak 300 körül.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Ez nagyon jó, még nem láttam. Nagyon komoly ahogy dobálja a virtuális maltert a falra ez a szerencsétlen. Ez a bizonyíték hogy kiveheted Tibit az építkezésről, de soha nem veszed ki Tibiből a kőművest.
Tyű, ez nálam az év egyik legjobb meme-je :DDDDDD
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Endre!
Ez az! Teljesen szétbasztad Villám életét.
Az anyja nem akar szóbaállni vele, mert egy büdös köcsög lett.
A barátia megvetik mert egy buzi lett.
Egyszerűen összesodikáztad és olyan bödös köcsög buzi lett mint te.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
az első short squeezenél akkora fókaüvöltések lennének, hogy CZ is hallaná az aranyből öntött palotájában. :))
vérdíj target nr. 1
Ez az púpom.
"Indulj meg", "vegyed felfele" a pozíciót.
De mivel azt mondtad, hogy te vagy az isten, ezért ki ne merj szállni 800-nál nekem, mert púponbaszak.
TP:500
SL:NINCS!
mert mégse vagy balek igaz?
Nem hagynám ki annak a lehetősségét sem, hogy Endrének eleve ez volt a terve. Gyanús nekem az a jelenet, amikor az állomáson Villám Tibit csókolgatja, Endre pedig kéjesen, perverzen mosolyog.
A szakirodalom szerint az ilyen beteg aberrált állatok mindig többet és többet akarnak, a hagyományos megszokott dolgok előbb- utóbb nem okoznak nekik kielégülést.
Itt is erről lehet szó. A befordított faszpina már nem elég, már igazi péló kell a korcsnak. Eleinte elég volt neki ha láthatta amint Tibor pumpálja tele egy másik hím, de néhány napja már Endre itt dicsekedett azzal, hogy valami csoki embert is be fog szervezni harmadiknak.( tuti hogy magának akarta)
Mit etyetem, Sodi Silingótól tanulta az MLM-et! Na meg a cigányidomítási tapasztalatok!
valóban, pár hónap alatt sikerült eljutni a konzervatív, keresztény monogámiától a BDSM labirintusig....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Izgulok, hogy sikerül- e Endrének legyőzni a buzidémont vagy eltart még ez a harc 20 évig? Tulajdonképpen most hogy írom azt sem tudom hogy Endre vagy SoDi küzd a buzidémonnal. Melyik énje az erősebb? Ha fogadnom kellene, arra tennék, hogy a következő kapcsolata már egy igazi férfival lesz, nem egy ilyen Tibi- féle mutánssal. Persze abban is biztos vagyok, hogy az íróasztal fiókjában van egy kész magyarázat arról, hogy ő ettől miért nem buzi.
A női az MRI-ben rejlik, nem a testben.
Tehát nő annak ellenére, hogy van fasza - és egy orvos sem ért hozzá a szikével - amit lehet élvezni, de az MRI-je nő akkor az Endre még mindig hetejó.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
[https://img.sodika.dk/imgur.com/UvOs1uh.jpeg]
sztem megmarad a trafó vonalnál, a trásadalmi nyomás erősebb annál, hogy felvállaljon egy pasit...."40-évesen már nincsenek identitás kérdések.."...ebben eddig lehetett eljtuni...
A .22-es is nagyon gonosz tud lenni, ha átüti a koponyacsontot, ugyanis erejét vesztve nem távozik a túloldalon, hanem bent marad. Még rosszabb esetben visszapattan a koponya túlsó oldaláról, és hasít még egy csatornát az agyszövetbe.
Trollèga!
A segítségedet kérném,
Hogyan tudom link helyett a kepet feltolteni ide?
Aki ismeri a történetem és rám mozdul, az minimum biszexuális
Bécs egy újabb jó vicc, most a tranyóé.
Mifaaaaaaaaaaaan
Imgurra való feltöltés után jobb klikk a képre - képcím másolása, aztán úgy rakod be a megadott formátumban. A te képed így lenne jó, a végén lévő idézőjelet kitörölve: [img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/UvOs1uh.jpeg"]
Mifaaaaaaaaaaaan
Köszi
állítólag ma költözik a púpos, hahó!
ma egész nap golda rikácsolását hallgatja, nincs ideje a kommenthaverokara :(
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gyeháty vécére csak kimehet a Fifi, talán még nem piszkít maga alá úgy, mint a pasija.
Bár lehet az az idő csak a lurkoláshoz elég...
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
hol lehetne előrendeli a kiadványt? haveromnak kéne...
Pusztan kivancsisagbol; mi lenne, ha valaki kiadna egy konyvet a recskagnomrol, egy nagyon talalo cimmel, boritoval, benne szigoruan tenyszeruen bemutatva a poopost, persze nemi humorral, a sodipedias hotyfoltok nyelvezetevel? Perelhetne?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
hidd el, jelképes huhuhuhuszezer ftért aláírna mindent és lemondana a jogairól; utána menne a süsüzés, de nem érdekelne senkit.....
egyébként, ha nem konkrétan róla szól, akkor minden egyéb hasonlóság a véletlen művel :o)))
A Sárkány sört szlopálhatná Tajgival.
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
egy kejesztény kojnzerfatif fatászpikának ez nem jelenthet gondot, befizeti a jizyát mert ő hű marad a hitéhez. a sodi.
vérdíj target nr. 1
Ha lehen en inkabb a “Verben uszo Sodi by Villam” musorra fizetnek elo.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Az 1 napos nyaralás karúszós videója engem jobban érdekel, minthogy fos minőségű 240p kamerával mászkál az étteremben...
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Ezen olyat röhögtem, hogy ráejtettem a telefonomat a laptopra, és most elkezdett kerregni benne a ventilátor!
Endre, távollétedben is képes voltál nekem károkat okozni!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Minden egy folyamat de ja, Fifi tölts fel mindent, jöhetnek a faszverős fitejok is trashvodra.
Az életművedhez azok is hozzátartoznak!
Idővel biztos lesz valaki aki bevállal egy supercutot az életedről, szóval ne korlátozd más műveszek lehetőségeit!
Szerző:
pcdoki
Aug 27, 2022 12:50:14
Válasz
(2)
Van még Falco sör a billa plusbam?
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
Aug 27, 2022 12:50:14
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2022 12:53:38
x68)
A lényeg, hogy a balek korcs egyáltalán nem tud hatni a cica érzéseire, leszart róka lett. Bizony!
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 27, 2022 12:55:42
x6)
Ez a barom nem jött még rá, hogy amit a beteg agya kiköp magából mint megoldás, na az pont az ellenkezőjét fogja eredményezni mint amit szeretne.Pedig mondtuk neki…
Tyodika
Aug 27, 2022 12:55:45
Igazatok van! Villámot áthívom és berakom neki a nemek forradalma című filmet, anyukámal ketten megnézik mert rá is ráfér!
Aug 27, 2022 12:55:45
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2022 12:56:56
x135)
Jucussal sétáltak és jókedvűen nevetgéltek 2 órával ezelőtt a nyugati aluljáróban. Informátor Irén jelezte nekem, kép most sajnos nem lett készítve.
A lényeg, hogy a balek korcs egyáltalán nem tud hatni a cica érzéseire, leszart róka lett. Bizony!
Drága lesz a visszaszállítás, pozíciót vesztett sneci.
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2022 12:57:03
x68)
Endre, várod már, hogy ismét TELJESEN EGYEDÜL legyél?
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Aug 27, 2022 12:57:16
x24)
Bizony, sőt! Ha minden igaz ma este együtt nézik meg Jucival Európa legnagyobb tűzijátékát, napközben olcsó csapolt sört fogyasztanak és élvezik a nagynemzeti' kavalkádot, hogy szerelmük újra lángra gyúlhasson.
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2022 12:58:44
x68)
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 27, 2022 13:03:07
x6)
minden a terv szerint megy, ugye fifike?
Anyádat hogy bírod?
Mi lesz ha elmegy?
rBali
(
x24)
Aug 27, 2022 13:05:35
x24)
Mit érzel most Endi? Intézned kell a költözést miközben tudod jól, hogy semmit sem tudsz tenni ellene, hogy Jucival ketten egy csodálatos napot eltöltsenek.
Most miért nem heherészel az interneten nagy pofaval, ahogyan szoktál? Te most megint nem faty fiteós?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Most miért nem heherészel az interneten nagy pofaval, ahogyan szoktál? Te most megint nem faty fiteós?
Optimusz
Aug 27, 2022 13:11:38
A Moszad is ezt használja.
Bizony, bizony.
"Ha kirabolnak sem veszed elő a fegyvert ha, nem ő a célszemély, akkor hagyd magad kirabolni.
Mert, ha előveszed akkor lősz, és ha lősz, akkor ölsz."
Mindig dupla lövés, mert alig rúg vissza, sőt még kivenni szoktak a puskaporból. "Olyan hangja legyen mint egy pukkanásnak, ne következtessenek lövésre"
Közeli találkozásokra kiváló, kávéházban úgy lőnek le hogy, a zsivalytól nem is hallják...
A moszaddal nem nagyon lehet szórakozni...
Aug 27, 2022 13:11:38
16 éves kapcsolat
Aug 27, 2022 13:12:34
endre ezt nem tudja űberelni, csak tátog habzó szájjal
Aug 27, 2022 13:12:34
sittessanyi
(
x7)
Aug 27, 2022 13:16:59
x7)
egy lakóközösség ismét boldogan élhet:
Klohek
(
x12)
Aug 27, 2022 13:18:20
x12)
endre, anyád ha felcibálja a biciklit a pincéből, egy utolsó kört mehetnél vele a szobába.. :)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
rBali
(
x24)
Aug 27, 2022 13:23:13
x24)
Endi, anyád bevetette veled a gyógyszereidet? Remélem már csorog a nyálad és követed a parancsokat te fasz!
buniBanki
(
x2)
Aug 27, 2022 13:26:55
x2)
Igazságtalan vagy, soroljuk fel sodi összes jó tulajdonságát is, plusz amivel hozzájárult az emberiség fejlődéséhez:
-
-
A világ második legaljasabb embere egy kicsit jobban érezheti magát, hála Sodinak, van aki még nála is alábbvaló
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 27, 2022 13:27:05
x5)
Viagrázzatok be anyáddal a költözés előtt, jó kis pre-workout supplement.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
halászlé
(
x24)
Aug 27, 2022 13:32:18
x24)
következő szisza flokkig tevepatázzunk és dromedározzunk Merga kedvenc zenérjére:
www.youtube.com/watch?v=BHlGyelkhoY&list=RDBHlGyelkhoY&start_radio=1&ab_channel=Kontor.TV
www.youtube.com/watch?v=BHlGyelkhoY&list=RDBHlGyelkhoY&start_radio=1&ab_channel=Kontor.TV
bolyhoskaja
(
x1)
Aug 27, 2022 13:37:24
x1)
következő szisza flokkig tevepatázzunk és dromedározzunk Merga kedvenc zenérjére:
youtube.com/watch?v=BHlGyelkhoY&list=RDBHlGyelkhoY&start_radio=1&ab_channel=Kontor.TV
youtube.com/watch?v=BHlGyelkhoY&list=RDBHlGyelkhoY&start_radio=1&ab_channel=Kontor.TV
Mitokondrium
(
x7)
Aug 27, 2022 13:37:51
x7)
sortesztek.blogspot.com/2013/07/szogedi-nyari-boszorkany-barna.html?m=1 azt hiszem ez megüti a Sodi minoséget, illetve kapcsolható is az életéhez, remélem erre fog otthon ráfüggeni majd
Otthon ez angyalszárny kategória lesz neki. Az Argus akciós sör környékére lőheti be az igényeit. Abból csak 169 Ft egy doboz a Lidl -ben, ezzel a napi fogyasztása így is 2535 HUF. Az is megugorhatatlan lépcső lesz neki, honnan szerez majd 76k HUF -t havonta csak sörre?
Tényleg Endre, Púpszászon lesz kerted is! Nem akarsz majd házi piakészítéssel foglalkozni? Tudtad, hogy gyakorlatilag bármi, amiben cukor van, az megerjeszthető? Ha elmész a boltba és elkunyerálod féláron a lejárt cukros üdítőket, egy kocka élesztővel egy hordóban simán készíthetsz belőle fogyasztható minőségű börtönbort. Nem túl nehéz és szinte alig kerül pénzbe. Gondolj bele, a havi piaszámládat negyedelheted is ezzel az egyszerű trükkel! Azt meg már láttuk, hogy az igényeidet könnyedén lejjebb adod.
Aztán ha belejössz, megpróbálhatsz házi pálinkát is főzni. Tulajdonképpen bármi, amiben cukor van egyszerűen erjeszthető, ha lepárolod, egészen tűrhető pálesz készül belőle. Sőt, ha belejössz, még árulhatod is. Ismersz egy csomó csövest, akik jó pénzt fizetnének olcsó bundapálinkáért, a törvények meg sohasem zavartak különösebben. Igazából ha szerzel lejárt lekvárt, üdítőket savanyúcukrot, ezekből mindből könnyedén készíthetsz vegyespáleszt.
Gondolj bele! Ha összeraksz egy vállalható ketyerű receptet, még a Szisza is visszajön majd hozzád! Hiszen akkor azt adhatod neki, amit más férfi nem, nálad ketyerűben fürödhet is, ha kedve tartja.
Na, mit szól erre a Sodi? Belevág a házi szeszgyártásba? Ez lehetne a saját megoldás, amit olyan régóta keresel! Végülis az egyetlen dolog az életedben, amit igazán szenvedéllyel űzöl, az a piálás, lehet ezt kellene hivatásoddá tenni. Talán ehhez nem lennél olyan lusta, mint minden máshoz.
tibi2435645
(
x2)
Aug 27, 2022 13:42:57
x2)
halászlé
(
x24)
Aug 27, 2022 13:43:10
x24)
XXDDDDDD
legutóbbi Mergás lájvban mentek a jogvédett táncmozdulatok, szigorúan fülessel, nehogy ugorjon a lóvé kopirájt miatt....a chat kurvajó volt, ment a műűshor XXDDD
szörnyeteg
(
x3)
Aug 27, 2022 13:47:58
x3)
Örülök neki, hogy Tibor jól van. Bizony rá is ráfér egy kis nyugalom, biztonság és öröm, azok után hogy ez a szodomita állat megerőszakolta és kihasználta testileg és lelkileg egyaránt. Amit Tibi átélt, az még a legkeményebb kőműveseket is kikészítette volna. Rohadt egy féreg vagy Endre, csak kihasználod az embereket.
Kötőjel
(
x12)
Aug 27, 2022 13:50:32
x12)
nekem is izent villám, nem örül, nagyon kivan. haljon meg, ha tudta.
vocaroo.com/1a1aDupeH6Dr
a sodi, ebből vérben úszás lesz.
vérdíj target nr. 1
vocaroo.com/1a1aDupeH6Dr
a sodi, ebből vérben úszás lesz.
horgász
(
x10)
Aug 27, 2022 13:52:50
x10)
Az is megugorhatatlan lépcső lesz neki, honnan szerez majd 76k HUF -t havonta csak sörre?
Bár a Tabdi Gléda "kurva drága" lett már a púpom bevételihez mérve, most néztem, 460 Ft/0,75l.
Ajánlhatom helyette: a "Dínom-dánom", "Tűzmadár" és "La Fiesta" nevű csodákat, ezek megállnak 300 körül.
szörnyeteg
(
x3)
Aug 27, 2022 13:56:27
x3)
Ez nagyon jó, még nem láttam. Nagyon komoly ahogy dobálja a virtuális maltert a falra ez a szerencsétlen. Ez a bizonyíték hogy kiveheted Tibit az építkezésről, de soha nem veszed ki Tibiből a kőművest.
horgász
(
x10)
Aug 27, 2022 13:58:36
x10)
[quote=Kötőjel]nekem is izent villám, nem örül, nagyon kivan. haljon meg, ha tudta.
/quote]
Nagyon jó az irány.
Villám egyértelműen ÁLDOZAT!
Köteességünknek érzem, hogy segítsük:
Mégpedig abban a szent küldetésben, hogy minél jobban felhergelve, a szégyen és megalázottság hatására minél jobban bemindenezve, gátlásoktól teljesen mentesen, túlcsorduló agresszióval találkozhasson végre púpommal, és elbeszélgethessenek. Nőkről, férfiakról, az élet nagy dolgairól.
/quote]
Nagyon jó az irány.
Villám egyértelműen ÁLDOZAT!
Köteességünknek érzem, hogy segítsük:
Mégpedig abban a szent küldetésben, hogy minél jobban felhergelve, a szégyen és megalázottság hatására minél jobban bemindenezve, gátlásoktól teljesen mentesen, túlcsorduló agresszióval találkozhasson végre púpommal, és elbeszélgethessenek. Nőkről, férfiakról, az élet nagy dolgairól.
medvezsidaj
Aug 27, 2022 14:00:23
Nincsenek valahol kigyujtve a naczi lacibacsis betelefonalasok?
Aug 27, 2022 14:00:23
Karib
(
x10)
Aug 27, 2022 14:05:27
x10)
Tyű, ez nálam az év egyik legjobb meme-je :DDDDDD
szörnyeteg
(
x3)
Aug 27, 2022 14:06:20
x3)
Endre, most hogy már nem vagy fideós több időd marad a közéleti tevékenységekre. Tervezed- e hogy aktív szerepet vállalsz a bécsi magyar melegek közösségében?
Maffiózó
(
x1)
Aug 27, 2022 14:08:23
x1)
Fifi itt a nagy lehetőség, 100x short etherre, 800ig! Tolj be minden lovet Binance-re, helyrerakhatod ez életed!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 27, 2022 14:09:56
x5)
Endre most olvasom hogy kiszalt Besenyo Pista bacsi a laart pour lartbol
nem akarsz beszalni cscsemo pista bacsi neven?
contains language which some may find offensive
nem akarsz beszalni cscsemo pista bacsi neven?
Trollul Madár
(
x15)
Aug 27, 2022 14:09:59
x15)
Endre!
Kötőjel
(
x12)
Aug 27, 2022 14:10:02
x12)
Fifi itt a nagy lehetőség, 100x short etherre, 800ig! Tolj be minden lovet Binance-re, helyrerakhatod ez életed!
az első short squeezenél akkora fókaüvöltések lennének, hogy CZ is hallaná az aranyből öntött palotájában. :))
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 27, 2022 14:11:05
x6)
Aug 27, 2022 14:11:05
endre ilyen tanacsokat csak okos es gazdag neniktol fogad el! Aug 27, 2022 14:11:05
Maffiózó
(
x1)
Aug 27, 2022 14:13:52
x1)
Endre ne hallgass a trollokra, okos és gazdag hatvanas néni vagyok! Meg a farhátat is shortolom a Lehelen!
All-in Endre, nincs mit veszíteni!
All-in Endre, nincs mit veszíteni!
Bejlin
(
x8)
Aug 27, 2022 14:14:38
x8)
Endre! Milyen érzés hogy mindenki aki téged lehúzott anyagilag azok nyugodtan és boldogan élik a világukat téged meg szétvet az ideg és a megkeseredettség úgy hogy már hamarosan semmid sem marad. Minden rádszakad és nemsokára Ravioli konzervre sem lesz pénzed. Senkid sincs aki meghallgasson vagy ápolja a lelked. Villámban ne reménykedj mert az a 2. mondatod után kölcsönkérne vagy csak simán felszólítana hogy pakold ki a zsebeidet. Anyád meg 2 napnál tovább nem fog megtűrni a macsakaólban.
Úgyhogy tessék szépen megdögleni a Blahán, lehetőleg hosszú, fájdalmas szenvedések közepette. Mindezt liveba!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Úgyhogy tessék szépen megdögleni a Blahán, lehetőleg hosszú, fájdalmas szenvedések közepette. Mindezt liveba!
-
Aug 27, 2022 14:17:17
www.etherchain.org/account/90aA851Ec772F1413e3630188Cd3e0df4df0a815#overview
Adjak kölcsön endre?
Adjak kölcsön endre?
Aug 27, 2022 14:17:17
Trollul Madár
(
x15)
Aug 27, 2022 14:18:14
x15)
Endre!
Ha elővennéd az etyetemi pedagógus képzésedben elsajátított mélly elmetrükköket akkor szépen elmagyaráznád Villámnak, hogy MRI meg ilyesmi.
Utánna mehetnétek együtt a pride-ra.
Ki tudja? Talán ő lenne az új szejejem?
Ha elővennéd az etyetemi pedagógus képzésedben elsajátított mélly elmetrükköket akkor szépen elmagyaráznád Villámnak, hogy MRI meg ilyesmi.
horgász
(
x10)
Aug 27, 2022 14:19:44
x10)
Ez az púpom.
"Indulj meg", "vegyed felfele" a pozíciót.
De mivel azt mondtad, hogy te vagy az isten, ezért ki ne merj szállni 800-nál nekem, mert púponbaszak.
TP:500
SL:NINCS!
mert mégse vagy balek igaz?
szörnyeteg
(
x3)
Aug 27, 2022 14:24:20
x3)
Endre!
Nem hagynám ki annak a lehetősségét sem, hogy Endrének eleve ez volt a terve. Gyanús nekem az a jelenet, amikor az állomáson Villám Tibit csókolgatja, Endre pedig kéjesen, perverzen mosolyog.
A szakirodalom szerint az ilyen beteg aberrált állatok mindig többet és többet akarnak, a hagyományos megszokott dolgok előbb- utóbb nem okoznak nekik kielégülést.
Itt is erről lehet szó. A befordított faszpina már nem elég, már igazi péló kell a korcsnak. Eleinte elég volt neki ha láthatta amint Tibor pumpálja tele egy másik hím, de néhány napja már Endre itt dicsekedett azzal, hogy valami csoki embert is be fog szervezni harmadiknak.( tuti hogy magának akarta)
banshee
(
x24)
Aug 27, 2022 14:24:39
x24)
Endre!
Mit etyetem, Sodi Silingótól tanulta az MLM-et! Na meg a cigányidomítási tapasztalatok!
halászlé
(
x24)
Aug 27, 2022 14:26:42
x24)
valóban, pár hónap alatt sikerült eljutni a konzervatív, keresztény monogámiától a BDSM labirintusig....
Kanos Aggastyán
Aug 27, 2022 14:27:40
Endre, a rossebbit neki!
Ez vajon a hanyadik "abbahagyom a videózást" felvonásod?!
Ahelyett, hogy mindenféle "prémium" emberekkel pazarlod el az idődet, sokkal inkább az életedet kéne rendezni!
Ha nem jön meló, akkor válassz átmenetileg egy gyengébbet! Egy nagy háború sok kis csatából áll.
Tudtad, hogy Soros György pincérként is dolgozott? :D
Neked abba kéne hagynod az internetes művészetedet!l végleg!
Hosszú évek óta ezt ugatjuk, néha magad is belátod - de végül mindig Sodi győz Endre felett.
Hasznod nem volt belőle, károd annál inkább! Jol lejárattad magadat, kivétel nélkül szalonképtelen emberek tapadtak rád, akik jól le is húztak: anyagilag és erkölcsileg egyaránt!
Ha pislákol benned még némi intellektus, akkor most kéne megállítani ezt a Sofőr néven futó baromságot, mert ez a legnagyobb ellenséged.
Sosem késő!
יחי אינטלקטואלים רב-לאומיים! תזיין את כל הפרולטרים!
Ez vajon a hanyadik "abbahagyom a videózást" felvonásod?!
Ahelyett, hogy mindenféle "prémium" emberekkel pazarlod el az idődet, sokkal inkább az életedet kéne rendezni!
Ha nem jön meló, akkor válassz átmenetileg egy gyengébbet! Egy nagy háború sok kis csatából áll.
Tudtad, hogy Soros György pincérként is dolgozott? :D
Neked abba kéne hagynod az internetes művészetedet!l végleg!
Hosszú évek óta ezt ugatjuk, néha magad is belátod - de végül mindig Sodi győz Endre felett.
Hasznod nem volt belőle, károd annál inkább! Jol lejárattad magadat, kivétel nélkül szalonképtelen emberek tapadtak rád, akik jól le is húztak: anyagilag és erkölcsileg egyaránt!
Ha pislákol benned még némi intellektus, akkor most kéne megállítani ezt a Sofőr néven futó baromságot, mert ez a legnagyobb ellenséged.
Sosem késő!
Aug 27, 2022 14:27:40
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2022 14:27:46
x68)
Úgy látszik a tranyó nem csokit akart, hanem Jucust :((((
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Aug 27, 2022 14:28:33
x15)
Endre!
Ha lesz Bécsben is éjszakai buzi kereséses túra akkor az ágyeműtartóba fogsz bújni megint?
archive.org/details/66masodperccsatornaosszesvideoja/Hazafiak+%C3%A9jszakai+buzikeres%C5%91+t%C3%BAr%C3%A1ja+(2012.06.29).mp4
Ha lesz Bécsben is éjszakai buzi kereséses túra akkor az ágyeműtartóba fogsz bújni megint?
archive.org/details/66masodperccsatornaosszesvideoja/Hazafiak+%C3%A9jszakai+buzikeres%C5%91+t%C3%BAr%C3%A1ja+(2012.06.29).mp4
Kanos Aggastyán
Aug 27, 2022 14:28:57
*Dodó néven futó..
Hülye autocorrect
Hülye autocorrect
Aug 27, 2022 14:28:57
Kanos Aggastyán
Aug 27, 2022 14:29:17
*Sodi néven :D
Aug 27, 2022 14:29:17
Örebro
(
x17)
Aug 27, 2022 14:35:45
x17)
gyagyås, hårom napja jozan a villåm akkora a sokk amit okoztål, szerintem vagy tåmadj…tåmadj, vagy menekulj pupszåszra :-)
szörnyeteg
(
x3)
Aug 27, 2022 14:36:58
x3)
Izgulok, hogy sikerül- e Endrének legyőzni a buzidémont vagy eltart még ez a harc 20 évig? Tulajdonképpen most hogy írom azt sem tudom hogy Endre vagy SoDi küzd a buzidémonnal. Melyik énje az erősebb? Ha fogadnom kellene, arra tennék, hogy a következő kapcsolata már egy igazi férfival lesz, nem egy ilyen Tibi- féle mutánssal. Persze abban is biztos vagyok, hogy az íróasztal fiókjában van egy kész magyarázat arról, hogy ő ettől miért nem buzi.
Merga
(
x1)
Aug 27, 2022 14:39:54
x1)
Trollul Madár
(
x15)
Aug 27, 2022 14:40:50
x15)
A női az MRI-ben rejlik, nem a testben.
Tehát nő annak ellenére, hogy van fasza - és egy orvos sem ért hozzá a szikével - amit lehet élvezni, de az MRI-je nő akkor az Endre még mindig hetejó.
-
Aug 27, 2022 14:41:46
imgur.com/a/oVLvBkQ
A főbèrlő üzeni,hogy ròlad kèszìti az ùj plakàtjàt
A főbèrlő üzeni,hogy ròlad kèszìti az ùj plakàtjàt
[https://img.sodika.dk/imgur.com/UvOs1uh.jpeg]
Aug 27, 2022 14:41:46
echelon mérnök
Aug 27, 2022 14:42:24
Aug 27, 2022 14:42:24
halászlé
(
x24)
Aug 27, 2022 14:42:45
x24)
sztem megmarad a trafó vonalnál, a trásadalmi nyomás erősebb annál, hogy felvállaljon egy pasit...."40-évesen már nincsenek identitás kérdések.."...ebben eddig lehetett eljtuni...
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 27, 2022 14:56:36
x37)
Fegyveres trolléga. Az bizony nem .22-es, hanem .357-es lőszer. :) Azon belül is soft hollow point. Ez nem kilőné valakinek a szemét, hanem expanzív lőszer lévén, levinné a fél búrát a kimeneti nyílásnál.
A .22-es is nagyon gonosz tud lenni, ha átüti a koponyacsontot, ugyanis erejét vesztve nem távozik a túloldalon, hanem bent marad. Még rosszabb esetben visszapattan a koponya túlsó oldaláról, és hasít még egy csatornát az agyszövetbe.
banshee
(
x24)
Aug 27, 2022 15:00:41
x24)
Púp már elitta az agyszövetét.
Dörpepúp
(
x7)
Aug 27, 2022 15:01:22
x7)
Át fogom nevezni a két macskámat Lyudgára és Tiborra. Most jöttem rá, ha be vannak macskamentázva pont úgy viselkednek mint azok. Óbégatnak meg fetrengenek a földön.
Venni fogok egy potkányt, az meg sodika lesz és meg is van a mini trash állatkert.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Venni fogok egy potkányt, az meg sodika lesz és meg is van a mini trash állatkert.
Merga
(
x1)
Aug 27, 2022 15:03:09
x1)
Trollèga!
A segítségedet kérném,
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2022 15:04:07
x135)
Sneci te tulképpen minek költözöl ma bécsbe? Hiszen nincs is ott munkád.:)))
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2022 15:05:57
x68)
Sneci te tulképpen minek költözöl ma bécsbe? Hiszen nincs is ott munkád.:)))
Bécs egy újabb jó vicc, most a tranyóé.
Hahó
(
x135)
Aug 27, 2022 15:07:25
x135)
88 őszinte cv-t nyögi már bécsnek büszke vára?
Ásó27
(
x68)
Aug 27, 2022 15:09:10
x68)
Trollèga!
A segítségedet kérném,
A segítségedet kérném,
Imgurra való feltöltés után jobb klikk a képre - képcím másolása, aztán úgy rakod be a megadott formátumban. A te képed így lenne jó, a végén lévő idézőjelet kitörölve: [img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/UvOs1uh.jpeg"]
echelon mérnök
Aug 27, 2022 15:13:25
Trollèga!
A segítségedet kérném,
A segítségedet kérném,
Aug 27, 2022 15:13:25
nemet mondtak
(
x4)
Aug 27, 2022 15:15:49
x4)
Na mi a helyzet, Fifi!?
Se fiteó, se púpfal poszt, se fórum komment?
Valaki nagyon becsicskította itt a kőkemény fatászpikát...
Merga
(
x1)
Aug 27, 2022 15:21:43
x1)
Köszi
sittessanyi
(
x7)
Aug 27, 2022 15:27:01
x7)
Na mi a helyzet, Fifi!?
Kaffka
Aug 27, 2022 15:29:39
Endre üzeni hogy épp könyvet ír, ezért van eltűnve. A borító már kész.
Aug 27, 2022 15:29:39
xray
(
x21)
Aug 27, 2022 15:31:30
x21)
addig örüljön amíg nem nyújtófával veri, mert azt érdemelné. ma egész nap golda rikácsolását hallgatja, nincs ideje a kommenthaverokara :(
Paypalos troll
Aug 27, 2022 15:40:31
addig örüljön amíg nem nyújtófával veri, mert azt érdemelné.
Menne a donés... Aug 27, 2022 15:40:31
nemet mondtak
(
x4)
Aug 27, 2022 15:49:09
x4)
Gyeháty vécére csak kimehet a Fifi, talán még nem piszkít maga alá úgy, mint a pasija.
Bár lehet az az idő csak a lurkoláshoz elég...
dilomalo
(
x1)
Aug 27, 2022 15:55:36
x1)
nagyon fontos hozzászólás!!
a gyagyás mindent és mindenkit tönkretesz amihez köze van.
remélem a sümegi koldusnak is sekerül összesodikázódnia, az lenne az igazi shiker
a gyagyás mindent és mindenkit tönkretesz amihez köze van.
remélem a sümegi koldusnak is sekerül összesodikázódnia, az lenne az igazi shiker
halászlé
(
x24)
Aug 27, 2022 15:58:06
x24)
Endre üzeni hogy épp könyvet ír, ezért van eltűnve. A borító már kész.
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2022 16:01:28
x24)
Pusztan kivancsisagbol; mi lenne, ha valaki kiadna egy konyvet a recskagnomrol, egy nagyon talalo cimmel, boritoval, benne szigoruan tenyszeruen bemutatva a poopost, persze nemi humorral, a sodipedias hotyfoltok nyelvezetevel? Perelhetne?
halászlé
(
x24)
Aug 27, 2022 16:07:08
x24)
hidd el, jelképes huhuhuhuszezer ftért aláírna mindent és lemondana a jogairól; utána menne a süsüzés, de nem érdekelne senkit.....
egyébként, ha nem konkrétan róla szól, akkor minden egyéb hasonlóság a véletlen művel :o)))
.
Aug 27, 2022 16:08:06
Asodi közszereplő. Hahó! Aug 27, 2022 16:08:06
horgász
(
x10)
Aug 27, 2022 16:09:31
x10)
Kis Farkas Endre, 2022. augusztus 26-án, péntek este

Trollul Madár
(
x15)
Aug 27, 2022 16:16:16
x15)
Endre!
Ha mát ott van anyád, elvitted vacsorázni?
Vagy csak a buzi szerelmednek jár az 50 000-es hal a szájba?
Ha mát ott van anyád, elvitted vacsorázni?
Vagy csak a buzi szerelmednek jár az 50 000-es hal a szájba?
Trollok harca
(
x5)
Aug 27, 2022 16:28:38
x5)
a cicájának visszahúzható farka van
Miskolci alvósejt
Trollul Madár
(
x15)
Aug 27, 2022 16:36:59
x15)
Endre!
Golda a szaunáról is letiltott?
Golda a szaunáról is letiltott?
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 27, 2022 16:43:21
x6)
Edzoterembe azert le tudsz menni ma is?
Trollul Madár
(
x15)
Aug 27, 2022 16:45:43
x15)
Endre!
Ha Goldát elvinnéd vacsorázni akkor a "varkensvlees menu"-t tuti kihagyná?
Ha Goldát elvinnéd vacsorázni akkor a "varkensvlees menu"-t tuti kihagyná?
Trollul Madár
(
x15)
Aug 27, 2022 16:52:27
x15)
Endre!
Menjél az arabokhoz!
Nincs arab sodipedia, hahó!
Az meg, hogy nem szeretik a zsidókat, a buzikat és hogy nincs szesz az meg csak nettó trollkodás.
Menjél az arabokhoz!
Az meg, hogy nem szeretik a zsidókat, a buzikat és hogy nincs szesz az meg csak nettó trollkodás.
Pitonverő
(
x2)
Aug 27, 2022 16:57:52
x2)
A Sárkány sört szlopálhatná Tajgival.
Kötőjel
(
x12)
Aug 27, 2022 17:10:21
x12)
Endre!
Menjél az arabokhoz!
Menjél az arabokhoz!
egy kejesztény kojnzerfatif fatászpikának ez nem jelenthet gondot, befizeti a jizyát mert ő hű marad a hitéhez. a sodi.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 27, 2022 17:34:37
x15)
Endre!
Az 50 000-es halért mit vártál a szájba?
Az 50 000-es halért mit vártál a szájba?
Maffiózó
(
x1)
Aug 27, 2022 17:38:18
x1)
Fifi most már ugyis mindegy, töltsd fel a Kolosy téri szafari videot!
Felőlem lehet fizetős is, rajtad már semmi se segít :D
Dörpepúp
(
x7)
Aug 27, 2022 18:09:26
x7)
Na meginterjúvoltam itthon a macskákat, a lány cica benne lett volna, hogy Lyudgára kereszteljem, de a fiú cica tiltakozásul a fürdőszoba szőnyegre piszkított.
Látod gyagyás, még a macskák szerint is buzi vagy.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Látod gyagyás, még a macskák szerint is buzi vagy.
MaxPayne
(
x24)
Aug 27, 2022 18:10:05
x24)
Ha lehen en inkabb a “Verben uszo Sodi by Villam” musorra fizetnek elo.
VibrációsPéniszgyűrű
Aug 27, 2022 18:18:30
Alig várom már a recskásflokkot szeptemberben, hogy milyen volt az első (munka?)nap a BEKO nevezetű cégnél. :)
Aug 27, 2022 18:18:30
Puha Slag
(
x7)
Aug 27, 2022 18:27:05
x7)
Az 1 napos nyaralás karúszós videója engem jobban érdekel, minthogy fos minőségű 240p kamerával mászkál az étteremben...
-
Aug 27, 2022 18:39:09
Villám üzent nekem is, loopol ő is, de csak hergeljük szépen!
vocaroo.com/17slPbE4vI16
Howto
Kamu facebook accról bejelölöd:
www.facebook.com/adam.szigethy.94
És ez a fasz kényszeresen válaszolni fog úgyis.
Have fun!
vocaroo.com/17slPbE4vI16
Howto
Kamu facebook accról bejelölöd:
www.facebook.com/adam.szigethy.94
És ez a fasz kényszeresen válaszolni fog úgyis.
Have fun!
Aug 27, 2022 18:39:09
Darth Tibor
(
x7)
Aug 27, 2022 18:41:52
x7)
Ezen olyat röhögtem, hogy ráejtettem a telefonomat a laptopra, és most elkezdett kerregni benne a ventilátor!
Endre, távollétedben is képes voltál nekem károkat okozni!
Maffiózó
(
x1)
Aug 27, 2022 18:44:07
x1)
Minden egy folyamat de ja, Fifi tölts fel mindent, jöhetnek a faszverős fitejok is trashvodra.
Az életművedhez azok is hozzátartoznak!
Idővel biztos lesz valaki aki bevállal egy supercutot az életedről, szóval ne korlátozd más műveszek lehetőségeit!
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 27, 2022 18:51:50
x5)
Villám: Gyere ide te mocskos köcsög most vérbe foglak úsztatni.
Endre: Kinyomtattam neked pár tanulmányt a női agyról. Kérlek tanulmányozd ezeket mielőtt ítélkeznél. A harmadik oldalon van egy nagyon érdekes grafikon...
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Endre: Kinyomtattam neked pár tanulmányt a női agyról. Kérlek tanulmányozd ezeket mielőtt ítélkeznél. A harmadik oldalon van egy nagyon érdekes grafikon...
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 27, 2022 18:52:48
x7)
Te endre, ha villam meglatogat hogy szetbassza az agyadat, kerdezd mar meg tole hogy milyen technikaval veszi fel ezeket a hanguzeneteket mert tisztabbak, mint amit te 8 rode mikrofonnal meg felmillio raforditassal produkalsz.
le vagy tiltva, kurva anyád
tranyókiller
(
x2)
Aug 27, 2022 18:55:04
x2)
Villámnak meg kell mondani, hogy csak úgy tudja visszaszerezni a tiszteletet a városában meg az országban, ha videót csinál róla ahogy bocsánatért esedezik Endike, térdelve.Aztán utána rá bízzuk a továbbiakat. :D
Achtung!!
tigris
(
x1)
Aug 27, 2022 18:59:17
x1)
Nem szép dolog Villám úrról azt híresztelni, hogy egy mocskos buzeráns, Endre!
Józan Becsület
(
x2)
Aug 27, 2022 19:03:05
x2)
Gondolkodtam, a Szandika-paradoxonon, és arra jutottam, hogy van egy alternatív/auxiliary magyarázat azon túl, hogy Endre buzi. Hiszen valójában eléggé fluid ő, kislányokat például szívesen kukkol, nem kizárólagosan homoszexuális, ahogy a legtöbb buzi sem.
Szóval arról is szó van szerintem, hogy tudatosan lefelé választ, mégpedig mélyen. Egy Szandika mellett ugyanis valamilyen mértékben viselkedni kellene (mint minden normális párkapcsolatban, de arról ő mit se tud). Még ha el is viselné, hogy egész nap iszik, hogy büdös, hogy ostoba, szélsőséges, műveletlen, és még játszani is lusta, akkor is szembeötlene a kontraszt, hogy a nő eközben tanul, dolgozni akar, normálisan öltözködik, ápolt, és nem úgy köszön, hogy TAOT.
Endrének ez mindennapos stressz lenne. Ő annyira tehetetlen, mint egy folyadék, mindig csak lefelé halad, a legkisebb ellenállás felé. Olyan partnert keres tehát, aki mellett ez nem kirívó, aki nem tehet neki szemrehányást semmiért, mert semmiben se ért el többet.
Na de ezzel véletlenül se akarom kizárni azt az opciót, hogy buzi, buzibb, legbuzibb!
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Szóval arról is szó van szerintem, hogy tudatosan lefelé választ, mégpedig mélyen. Egy Szandika mellett ugyanis valamilyen mértékben viselkedni kellene (mint minden normális párkapcsolatban, de arról ő mit se tud). Még ha el is viselné, hogy egész nap iszik, hogy büdös, hogy ostoba, szélsőséges, műveletlen, és még játszani is lusta, akkor is szembeötlene a kontraszt, hogy a nő eközben tanul, dolgozni akar, normálisan öltözködik, ápolt, és nem úgy köszön, hogy TAOT.
Endrének ez mindennapos stressz lenne. Ő annyira tehetetlen, mint egy folyadék, mindig csak lefelé halad, a legkisebb ellenállás felé. Olyan partnert keres tehát, aki mellett ez nem kirívó, aki nem tehet neki szemrehányást semmiért, mert semmiben se ért el többet.
Na de ezzel véletlenül se akarom kizárni azt az opciót, hogy buzi, buzibb, legbuzibb!
SnecológusHallgató
(
x4)
Aug 27, 2022 19:03:25
x4)
Sodika, egy tisztázós lájfszot megérne, hogy a Villám valójában LMBTQ+. Bár most a zsidó kurva anyád rikácsol a füledbe 120 dB-en, hogy még a költözéshez is életképtelen vagy.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
126 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™