A beko-t már el lehet engedni, ahogy ők is elengedték a pedofilt :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kaposvárról származó, hiperagresszív, alkoholista, drogos, homoszexuális, hajléktalan cigánybűnöző.
tűpontos :D
le vagy tiltva, kurva anyád
Szerintem sokat. Hiába kevés a cucc benne, ha azt fullra kipakolja, mindennek ott lesz a nyoma a falakon is (mivel a Tranyó telefüstölte), a laminált padlü összekarcolva, égetve, csuszakolva. Ez csak amit láttunk. A fürdőszoba is valószínűleg le van lakva. Összeget nem tudnék mondani, de üresen látszik a legjobban az amortizáció.
Vacsorára, hahó! Esetleg vendégvárónak.
Ez a retardált nem tudja minek kéne lennie a hűtőben (már a sörikén kívül). Bár mondjuk a sört se hűti be, langyosan dönti a picsaszájba
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Megbabonázta.
Ez.
Rossz ratyee.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Bocsánat, azt hittem reggeli. XD
Mert utána meg tojásért ment le. Meg sörért, de az nem jelent semmit, az mindig kell. :))
Mondjuk egy jó bundáskenyér is mehet vacsorára, mellé paradicsom, paprika, uborka, újhagyma. SZUSI! XD
Erről jut eszembe, hallgassuk meg picit jobban ezt a részt mikor megérkeznek Szandival és Goldával a lakásba.
trashvod.com/w/qAHKjHxNbYpgqBV9VUHzZt?start=7m15s
Golda azt kérdezi hogy ezeket nem kéne fizetned,.. mibe állapodtatok meg? Gyagyás azt mondja, hogy benne van a bérleti díjba és a bérbeadó fizeti átutalással, és számlákat még nem küldött neki. Na most akkor amit Golda kérdez az lehet hogy a rezsi lesz. Viszont nehezen tudom elhinni hogy a 600 euros bérleti díjba benne legyen már a rezsi költség is akkor. Még akkor is ha csak 1 szobát bérel ennyiért, ahogy itt sokan gondoljuk.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Fúj, herepata...
Ne is vegyél, Genyó! Jövőre aranytojást fognak tojni a tyúkok, tényleg menj el pikdataszájentisztnek, különben tojást csak az alsógatyádban fogsz látni, esténként...
:D :D :D Sírok a röhögéstől. Nem feltétlenül nem lesz ebből bécsi felkérdezés napokon belül
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Kurva gravitáció!
Kaposvári trollok, szevasztok!
javaslom, hogy még ezekkel egészítsük ki a cikkeket, nszksz
Nszksz, kész!
Hú baszki Gyagyás, te tényleg ilyen gonosz vagy, hogy ilyeneket írsz róla a Sodipédiádra?:)
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Van egy olyan érzésem, hogy tibicicát nem érinti ez a hőség, mert hűvösön van.
Sajnos az lesz, és ez a legszörnyűbb, hogy neki ez megint természetes lesz. Ő nem az a kategória, aki nem azért nem akarja abbahagyni, mert pénz van benne, hanem mert nem lát más kiutat. Ezt tévesztik össze sokan (néha még én is), azzal, hogy van-e más lehetősége?
Vajon neki kemény a fasza?
Gondoltam fórumozás közben,eldézsmálok egy kis rántotthúst. Hát ezen kép láttán gyorsan belaktam,és raktam félre a kaját.
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Juci, te rossz ratyi! :)
Ezt nem biztos, hogy látnom kellett volna, eddig is tudtam, hogy Endi homoszexuális!
nem feltétlen a pénz miatt fogja csinálni, hanem a pasija miatt; szerencsétlen csak tartonzni szeretne valakihez...ha nem lesz felügyelet alatt, borítékolni lehet, hogy olyan embert választ, aki majd kihasználja (nem kell messzire menni a pldáért, ld. Sneci)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
jajhát mikbe fagy, neki emberei meg lajongói vannak, majd kihozzák (remélem, Sneci pénzén) :o)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Lé, nem lehet mindenkit megmenteni! :( Saját magától pedig senkit, ha nem akarja.
Endit (az édesanyja így hívja XD) soha nem tudja választani, mert Endi leszarja magasról. Őt sem ember, sem állat nem választaná, mert mindenkit taszít.
Leéltem már sok évet, azt gondolom sok embert megismertem, megtapasztaltam rengeteg dolgot, de ilyen undorító, visszataszító gnómmal még életemben nem találkoztam. :O
Remélem rossz pillanatában sikerült meglepni a cicát.
2 autó, az 4-6 kék pólós...
Elég depis volt, hogy Juci offolta... hátha most az egyszer kinyitotta a pofáját és nem játszotta el a hattyú halálát.
Most gyagya játsza a "férfit". Remélem nem veszi fel neki a telefont.
Ezért idegbeteg lesz és már néhány szabálysértési bírságot rávernek, már őrizetesként.
Így gyagyásnak dupla annyit kell perkálni, hogy hozzá férjen tibor popójához.
Jövőhéten már nem lesz ott Golga, hogy egésznap rikácsoljon neki.
Depi Dezső kibérli a Thalia strasse 12-t az egész kerületet.
Remélem megpróbál egy kis vásárlással jókedvre derülni sneci koma, és csak utána látja be, hogy az egyetlen esélye, hogy fizet a tranyónak, hogy kimenjen és odatolja a fostos hátsóját.
Tibike vajon mennyire őrülne meg 30 napnyi magánzárkától?
Mert azt biztosra veszem, hogy ezt a félszerzetet nem rakják a normális emberek közé.
egyikset sem akarom megmenteni, mert nem lehet...Szandit csak sajnálom, mint nőt.....
ő maga mondta, hogy mióta és mennyit volt szabadlábon a tavaly október 23.-i retardfesztiválon de talán a cicatalálósban is flexelt egyet ezzel az irigylésre méltó mérleggel
Egyre jobban írsz Sodi!
Megértem, Levem!
Alexa channel
25 perccel ezelőtt
@HErBY azt mondta a gondnokom hogyha mégegyszer találkozom vele méghogyha titokban is akor is ráfognak jönni mert tudják a youtube csatornáját Sodi vlogja és úgyis fogják tudni hogyha találkoztam vele és hogyha mégegyszer levideózgat engem Sodi akor jogi következményei lesznek
Hoppá!!!
Akkor Endre azért hagyott fel a videózással, hogy együtt lehessen titokban szandival?
Vagy ez, csak valami dupla csavar?
Azt nem hagyhatom.
Szandi született nő, érte nem kockáztatna semmit asodi. Nem érdekli még úgysem mint barát.
Max Szandi gyámjára próbálna nyomulni ha az illető férfi és kèrdezgetnè Szandit, hogy kemènyen áll-e a gondviselője fasza.
Egyetemen is megmondták neki, hogy sodi többet ne gyere. És nem ment.
Pont mint a híres osztálykiránduláson:)
Majd elcopogatja.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Még nem comfirmed. Vagy igen?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Kozma legalább lekent neki egy jó pofont, soha nem felejtem el, és nagyon meglepődtem! :D
Én is nevetek, de a -4 munkanap, az hogy? :)
Én úgy értettem Szandikát.
De ha tévedtem akkor (nem jut eszembe Snecológiai terminus, mert Endre nem tud bocsánatot kérni).
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
"Megúsztatom a vérbe mind a kettőt"
Ajajj endre!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
NEM KÚRTAK SEGGBE ENGEM A SITTEN!!!
Ja bocs, nem rólam van szó.
Fájt?
SoDi nembuzi
"Megúsztatom vérbe mindkettőt!"
Nagyon nevetek. Gondolom már tudja a táliastrasszét.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
EZ biztos csak első harag, Gyagyás készítsd a hitelkártyáid, hatalmas bánópénzeket kell majd fizetned!
Ity vajami tyeknikai pjobjéma vany
Be lehetett mindenezve akkor is...
A buzi rohadékja nem érti, hogy mekkora csapás ez egy heteroszexuális férfinak. Én is ott süllyednék el szégyenemben, ha velem ilyesmi történne, pláne ha az egészről még videófelvétel is készül, ami felkerül az internetre. És mindezt valami buzeráns kobold meg a herélt hímringyója miatt.
Ingatkanügyek
Endre!
Segítek neked! Ez azt jelenti, hogy "Merci" egy férfi!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ez is mehet Villámnak.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Merci "egy pali"...
Hogyne, idézőjelben a tény...
buniBanki
(
x2)
Aug 26, 2022 17:24:04
x2)
Sodi! BEKOmáztatok a finom, tápláló estebédtől? Emlékszel, amikor sziszát és varangyot kukkoltâl a telepített webkamera segítségével? Most, jóból mondom, nézz rá a Gombás haléra, lehet érdekes dolgokat fogsz látni!
Endre egy pedofil!
MaxPayne
(
x24)
Aug 26, 2022 17:24:32
x24)
Endre! Mennyi penzt kell meg a kaucion felul kicsengetned a linzi recskabarlang lelakasaert?
Gyere, meseld el a kommenthaveroknak, nevessunk egyutt! Ne legyel egy besavanyodott fasz!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Gyere, meseld el a kommenthaveroknak, nevessunk egyutt! Ne legyel egy besavanyodott fasz!
bolgár jeti
(
x30)
Aug 26, 2022 17:25:02
x30)
Sodi! BEKOmáztatok a finom, tápláló estebédtől? Emlékszel, amikor sziszát és varangyot kukkoltâl a telepített webkamera segítségével? Most, jóból mondom, nézz rá a Gombás haléra, lehet érdekes dolgokat fogsz látni!
A beko-t már el lehet engedni, ahogy ők is elengedték a pedofilt :)
Éjfél
Aug 26, 2022 17:25:46
Most akkor megint lehet számolgatni azt a 10 órát amíg nem fogsz videózni? ne legyél már ilyen... hiányozni fogunk neked :D
Aug 26, 2022 17:25:46
Snecológia Tanszék
Aug 26, 2022 17:25:50
Villámról is született külön szócikk. Lehet neki terjeszteni fb-n, lehet ecsetelni, SoDI miatt most már az egész ország láthatja dokumentált módon, hogy bebuzult.
Vagy elmondhatja magáról, ahogy "Polgár Jenő" mondta egy interjúban:
"Sztár vagyok, elismerem! Nem csak Magyaroroszágon, hanem a Dunántúl' is!
sodipedia.sodika.org/wiki/Vill%C3%A1m
Aug 26, 2022 17:25:50
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 26, 2022 17:28:25
x7)
Villám
Kaposvárról származó, hiperagresszív, alkoholista, drogos, homoszexuális, hajléktalan cigánybűnöző.
tűpontos :D
Villám
Aug 26, 2022 17:29:27
A kurva életbe.
Ha ezt én megtudnám, hogy sodi így felrakott az internetre, ott orkán lenne!
Ha ezt én megtudnám, hogy sodi így felrakott az internetre, ott orkán lenne!
Aug 26, 2022 17:29:27
KaffkaTibor
Aug 26, 2022 17:32:54
tevapatás puncica...
A kurva anyátok!
Ezt a topmodell testet már nem kaphatod meg többé! A kurva anyátok!
Aug 26, 2022 17:32:54
-
Aug 26, 2022 17:33:56
Tudjuk, hogy sok trolléga nagy kedvence "az office home háborúk" regényes históriája, így folytatódott a történet.
Vannak benne kimaradt részek, nevezetesen a nyári történések egészen az IDF bevonulásáig, de amúgy nszksz, jó írás lett! Aug 26, 2022 17:33:56
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 17:34:12
x11)
Endre! Mennyi penzt kell meg a kaucion felul kicsengetned a linzi recskabarlang lelakasaert?
Szerintem sokat. Hiába kevés a cucc benne, ha azt fullra kipakolja, mindennek ott lesz a nyoma a falakon is (mivel a Tranyó telefüstölte), a laminált padlü összekarcolva, égetve, csuszakolva. Ez csak amit láttunk. A fürdőszoba is valószínűleg le van lakva. Összeget nem tudnék mondani, de üresen látszik a legjobban az amortizáció.
trolléga
(
x30)
Aug 26, 2022 17:36:47
x30)
"Edd meg azt a japán marhaságot!" :)
Szusit vett a vén hülye reggelire? Az édesanyjának? XD
Nagyon röhögök, ez tényleg idióta, és tényleg nem fogja fel a pénznek az értékét! XD
Szusit vett a vén hülye reggelire? Az édesanyjának? XD
Nagyon röhögök, ez tényleg idióta, és tényleg nem fogja fel a pénznek az értékét! XD
Ez a retardált nem tudja minek kéne lennie a hűtőben (már a sörikén kívül). Bár mondjuk a sört se hűti be, langyosan dönti a picsaszájba
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 17:39:05
x39)
Endre, emlékszel erre a felszerelésre? Ebben csábított el téged a tranyó. Régi szép idők!
Megbabonázta.
Ez.
Rossz ratyee.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
x11)
Bocsánat, azt hittem reggeli. XD
Mert utána meg tojásért ment le. Meg sörért, de az nem jelent semmit, az mindig kell. :))
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 26, 2022 17:40:37
x7)
sodipedia.sodika.org/images/8/8d/Poloskak20211023-12.png
img.sodika.dk/imgur.com/oxeQ02c.jpeg
img.sodika.dk/imgur.com/ykKvR22.png
img.sodika.dk/imgur.com/oxeQ02c.jpeg
img.sodika.dk/imgur.com/ykKvR22.png
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 17:43:34
x11)
Mondjuk egy jó bundáskenyér is mehet vacsorára, mellé paradicsom, paprika, uborka, újhagyma. SZUSI! XD
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Aug 26, 2022 17:45:59
x5)
A kepéken is látszik hogy a Tibornak nagyobb az álla mint a Villámnak. Nem kell ide MRI.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 17:46:42
x11)
"De minek a tojáááás? Sose veszek tojást! Minek az? Ilyen hüyeséget kitalálni???"
-
Aug 26, 2022 17:47:39
Aug 26, 2022 17:47:39
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 26, 2022 17:48:49
x23)
Most látom a videóban, hogy gázzal van melegvize (ez biztos), de az is lehet, hogy azzal is fűt. :)
Jó lesz ez a tél Púpos, ismerve a szokásaidat. :)
Álmaid lakása egy pénztemető, régi ablakokkal, hatalmas belmagassággal, és ha nem megy vissza a másik bérlő, egyedül fizeted a rezsit. :) Ha visszamegy, akkor megint aludhatsz a gumiágyon, fizetheted a kárt, amit okoztál, nem fogadhatod a húgyos szerelmedet, és reggelente sorban állhatsz a WC-re várva, valamint illene megtanulni a WC kefe használatát is. :)
Jó lesz ez a tél Púpos, ismerve a szokásaidat. :)
Álmaid lakása egy pénztemető, régi ablakokkal, hatalmas belmagassággal, és ha nem megy vissza a másik bérlő, egyedül fizeted a rezsit. :) Ha visszamegy, akkor megint aludhatsz a gumiágyon, fizetheted a kárt, amit okoztál, nem fogadhatod a húgyos szerelmedet, és reggelente sorban állhatsz a WC-re várva, valamint illene megtanulni a WC kefe használatát is. :)
Erről jut eszembe, hallgassuk meg picit jobban ezt a részt mikor megérkeznek Szandival és Goldával a lakásba.
trashvod.com/w/qAHKjHxNbYpgqBV9VUHzZt?start=7m15s
Golda azt kérdezi hogy ezeket nem kéne fizetned,.. mibe állapodtatok meg? Gyagyás azt mondja, hogy benne van a bérleti díjba és a bérbeadó fizeti átutalással, és számlákat még nem küldött neki. Na most akkor amit Golda kérdez az lehet hogy a rezsi lesz. Viszont nehezen tudom elhinni hogy a 600 euros bérleti díjba benne legyen már a rezsi költség is akkor. Még akkor is ha csak 1 szobát bérel ennyiért, ahogy itt sokan gondoljuk.
Kovi
(
x2)
Aug 26, 2022 17:49:31
x2)
Endre, emlékszel erre a felszerelésre? Ebben csábított el téged a tranyó. Régi szép idők!
Fúj, herepata...
habos babafos
(
x3)
Aug 26, 2022 17:49:32
x3)
Épp az imént szálltam le a 99-es buszról, ahol volt szerencsém megfigyelni a szerelmes Törpapát. Egy hasonló korú, szőke, tetovált ("Life goes on" felírat) menyecskével utazott. Törpapán hatalmas szalmakalap, zakó és lángnyelves, fekete ing. Sajnos képet nem tudtam készíteni mert tömve volt a busz.
Látod gyagyás? Még egy ilyen csúf gnóm is előbb csajozott be mint te (a Tibi nem számít nőnek).
Mazel tov.
Ezt nyjem értyem
Látod gyagyás? Még egy ilyen csúf gnóm is előbb csajozott be mint te (a Tibi nem számít nőnek).
Mazel tov.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 17:50:07
x11)
"De minek a tojáááás? Sose veszek tojást! Minek az? Ilyen hüyeséget kitalálni???"
Ne is vegyél, Genyó! Jövőre aranytojást fognak tojni a tyúkok, tényleg menj el pikdataszájentisztnek, különben tojást csak az alsógatyádban fogsz látni, esténként...
Szeretlek ezt ne feledd
Aug 26, 2022 17:51:47
Puszi Puszi!
Kitartás kicsi pedo, baszunk mi még idén.
Kitartás kicsi pedo, baszunk mi még idén.
Aug 26, 2022 17:51:47
bolgár jeti
(
x30)
Aug 26, 2022 17:54:22
x30)
Villámról is született külön szócikk.
:D :D :D Sírok a röhögéstől. Nem feltétlenül nem lesz ebből bécsi felkérdezés napokon belül
Sanyibacsi
(
x6)
Aug 26, 2022 17:54:35
x6)
Azok a tojások egyre távolodnak tőle, a malacszemek meg romlanak.Kurva gravitáció!
tyodika
Aug 26, 2022 17:55:42
Merci egy gonosz keleti boszorkány. Végleg elpattant egy utolsó pohár.
Soha többet nem írok ide.
Soha többet nem írok ide.
Aug 26, 2022 17:55:42
Myvipes troll
Aug 26, 2022 17:55:49
Endinek faszveréshez: a fiatal fatászpika villám

Aug 26, 2022 17:55:49
Kedves Troll
Aug 26, 2022 17:56:36
Jajj! Remélem Villám nem szerez róla tudomást, hogy milyen cikket írt róla Kiss Endre Farkas a weboldalára!
Aug 26, 2022 17:56:36
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 17:59:35
x11)
Golda hangja olyan szinten csikarja az agyam, hogy elmondani nem tudom...
Van az a film, hogy "Hang nélkül", azt fogom este megnézni, pedig már láttam.
Van az a film, hogy "Hang nélkül", azt fogom este megnézni, pedig már láttam.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 26, 2022 18:04:02
x30)
Jajj! Remélem Villám nem szerez róla tudomást, hogy milyen cikket írt róla Kiss Endre Farkas a weboldalára!
Kaposvári trollok, szevasztok!
Snecológia Tanszék
Aug 26, 2022 18:04:09
Nszksz, kész!
Aug 26, 2022 18:04:09
halászlé
(
x24)
Aug 26, 2022 18:06:02
x24)
Szandika - Sodival ellentétben - elfogadja az okosabb tanácsát, hallgat a gondnokára és az orvosaira...
Szandika - Sodival ellentétben - képzi magát, tanul németül, majd szakmát, hogy integrálódjon és hasznos, dolgozó, adófizető tagja legyen az osztrák társadalomnak...
van/volt őneki elég baja; szerintem tiszteletre méltó, hogy próbál belőle kimászni
szerencsétlen a Sodiban csak azt látta, hogy "pjogjamozó" (magyar, fehér), végre nem egy pénzváltó arab és nem rögtön megdönteni akarja (szexuális identitás problémák)
egyébként érdekes, hogy tudatt alatt ezek a nők valahogy mindig olyanokat választanak, akik nem hozzá valók...
nem tudom, hogy meddig lesz gyámság alatt, de ha egyszer kikerül, sztem hamar áldozat lesz megint...
Szandika - Sodival ellentétben - képzi magát, tanul németül, majd szakmát, hogy integrálódjon és hasznos, dolgozó, adófizető tagja legyen az osztrák társadalomnak...
van/volt őneki elég baja; szerintem tiszteletre méltó, hogy próbál belőle kimászni
szerencsétlen a Sodiban csak azt látta, hogy "pjogjamozó" (magyar, fehér), végre nem egy pénzváltó arab és nem rögtön megdönteni akarja (szexuális identitás problémák)
egyébként érdekes, hogy tudatt alatt ezek a nők valahogy mindig olyanokat választanak, akik nem hozzá valók...
nem tudom, hogy meddig lesz gyámság alatt, de ha egyszer kikerül, sztem hamar áldozat lesz megint...
Nemfatyle
(
x7)
Aug 26, 2022 18:07:35
x7)
Villámról is született külön szócikk. Lehet neki terjeszteni fb-n, lehet ecsetelni, SoDI miatt most már az egész ország láthatja dokumentált módon, hogy bebuzult.
Hú baszki Gyagyás, te tényleg ilyen gonosz vagy, hogy ilyeneket írsz róla a Sodipédiádra?:)
Juci
Aug 26, 2022 18:08:56
jumma mubarak
Aug 26, 2022 18:08:56
halászlé
(
x24)
Aug 26, 2022 18:12:53
x24)
na, Merga indulj meg, menjen a lájv...hadd fütyizzen a meg szenvedjen a Sodi...
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 18:14:40
x39)
na, Merga indulj meg, menjen a lájv...hadd fütyizzen a meg szenvedjen a Sodi...
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 18:16:47
x11)
Szandika - Sodival ellentétben - elfogadja az okosabb tanácsát, hallgat a gondnokára és az orvosaira...
Sajnos az lesz, és ez a legszörnyűbb, hogy neki ez megint természetes lesz. Ő nem az a kategória, aki nem azért nem akarja abbahagyni, mert pénz van benne, hanem mert nem lát más kiutat. Ezt tévesztik össze sokan (néha még én is), azzal, hogy van-e más lehetősége?
SoDi
Aug 26, 2022 18:17:31
Endinek faszveréshez: a fiatal fatászpika villám
Vajon neki kemény a fasza?
Aug 26, 2022 18:17:31
bolgár jeti
(
x30)
Aug 26, 2022 18:18:02
x30)
MacY2
(
x1)
Aug 26, 2022 18:19:23
x1)
jumma mubarak
Gondoltam fórumozás közben,eldézsmálok egy kis rántotthúst. Hát ezen kép láttán gyorsan belaktam,és raktam félre a kaját.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 18:20:16
x11)
jumma mubarak
Juci, te rossz ratyi! :)
Ezt nem biztos, hogy látnom kellett volna, eddig is tudtam, hogy Endi homoszexuális!
halászlé
(
x24)
Aug 26, 2022 18:22:34
x24)
nem feltétlen a pénz miatt fogja csinálni, hanem a pasija miatt; szerencsétlen csak tartonzni szeretne valakihez...ha nem lesz felügyelet alatt, borítékolni lehet, hogy olyan embert választ, aki majd kihasználja (nem kell messzire menni a pldáért, ld. Sneci)
halászlé
(
x24)
Aug 26, 2022 18:25:45
x24)
jajhát mikbe fagy, neki emberei meg lajongói vannak, majd kihozzák (remélem, Sneci pénzén) :o)))
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 18:29:34
x39)
Endre!
Ha lesittelték tibbencset, akkor most kap egy elég komoly kényszer detoxot.
Vissza változik cicává.
Most már te sem fagy fideós.
Fórumra sem jársz minuszolni...
Itt a nagy ötlet.
Ott hagyod Bécset. ami hitelke van még,azt kp-ra váltod.
Cica is bedobja a több éves megtakarításait.
Lakóautó.
Irány Barcelona!!!
Te távmunkában fejlesztesz az IBM-nek.
Cica meg viszi a háztartást.
Nah? Mit szólsz? Foshná?
Ha lesittelték tibbencset, akkor most kap egy elég komoly kényszer detoxot.
Vissza változik cicává.
Most már te sem fagy fideós.
Fórumra sem jársz minuszolni...
Itt a nagy ötlet.
Ott hagyod Bécset. ami hitelke van még,azt kp-ra váltod.
Cica is bedobja a több éves megtakarításait.
Lakóautó.
Irány Barcelona!!!
Te távmunkában fejlesztesz az IBM-nek.
Cica meg viszi a háztartást.
Nah? Mit szólsz? Foshná?
Mitokondrium
(
x7)
Aug 26, 2022 18:29:48
x7)
Egyébként Endrében van egy ilyen egészen elképesztő anti-Mídász. Akármit szeretne, azt azonnal eléteszi az univerzum, de ő rögtön ellene kezd dolgozni, amíg szét nem rugdossa az ajándékot.
Eredetileg értelmiségi akart lenni, diplomás ember. A szülei megfinanszírozták, saját lakás, gRoby futár. Mire ő mivel töltötte az idejét? Az internetre írogatott hülyeségeket, így négy szakot kezdett el, egyiket sem fejezte be, pedig nyolc éven át "tanult". Kergette a bolond agyában felmerülő hülyeséget a nemzet krónikásáról.
Utána kitalálta, hogy majd nyugaton! Az univerzum azonnal odaküldte Vera nénit, aki milliókat fektetett bele, hogy felkészítse a német munkavállalásra. Endre mit tett erre? Keresett valami rendes munkát, amit el bír végezni és csendben morzsolgatta a napjait, amíg hét év alatt kinevezték műszakvezetőnek? Ugyan már kergette a bolond agyában felmerülő hülyeséget a pikkdatszájentiszt karrierről.
Legutóbb közölte, hogy szeretne egy barátnőt, meg gyereket. Az univerzum megint tálcán szolgáltatta a megoldást, azonnal megjelent az életében Szandika, aki valamilyen érthetetlen okból vonzódott ehhez az embernek is csak hellyel-közzel nevezhető lényhez. Mire Endre összetette a két kezét, a nő seggét is kerekre nyalta, majd családot alapított vele? Kergette a bolond agyában felmerülő hülyeséget a politoxikomán csöves tranyó szerelméről, aki soha nem akart tőle semmit sem. Nem mellesleg szülni sem tudna.
Különösen vicces ez a dinamika: akármit akar, az univerzum azonnal szállítja, ő pedig csakazértis szándékosan tönkreteszi.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Eredetileg értelmiségi akart lenni, diplomás ember. A szülei megfinanszírozták, saját lakás, gRoby futár. Mire ő mivel töltötte az idejét? Az internetre írogatott hülyeségeket, így négy szakot kezdett el, egyiket sem fejezte be, pedig nyolc éven át "tanult". Kergette a bolond agyában felmerülő hülyeséget a nemzet krónikásáról.
Utána kitalálta, hogy majd nyugaton! Az univerzum azonnal odaküldte Vera nénit, aki milliókat fektetett bele, hogy felkészítse a német munkavállalásra. Endre mit tett erre? Keresett valami rendes munkát, amit el bír végezni és csendben morzsolgatta a napjait, amíg hét év alatt kinevezték műszakvezetőnek? Ugyan már kergette a bolond agyában felmerülő hülyeséget a pikkdatszájentiszt karrierről.
Legutóbb közölte, hogy szeretne egy barátnőt, meg gyereket. Az univerzum megint tálcán szolgáltatta a megoldást, azonnal megjelent az életében Szandika, aki valamilyen érthetetlen okból vonzódott ehhez az embernek is csak hellyel-közzel nevezhető lényhez. Mire Endre összetette a két kezét, a nő seggét is kerekre nyalta, majd családot alapított vele? Kergette a bolond agyában felmerülő hülyeséget a politoxikomán csöves tranyó szerelméről, aki soha nem akart tőle semmit sem. Nem mellesleg szülni sem tudna.
Különösen vicces ez a dinamika: akármit akar, az univerzum azonnal szállítja, ő pedig csakazértis szándékosan tönkreteszi.
SyntaxError
(
x24)
Aug 26, 2022 18:31:27
x24)
Belelestem a story board-ba és a következő epizódcímek várhatóak:
"Miért hagytam abba végleg a videózást és miért minden a te hibád Mercike"
"Utoljára arról, hogy miért nem videózok többet"
"Kérdezz - Felelek. Beszélgetés a nézőkkel arról, hogy miért hagytam abba végleg a videózást."
"Videózás vége. Meghaltam. Búcsúvideó a videózás végéről."
"Végérvényesen leteszem a kamerát. Itt a vége a videózásnak."
"Az utolsó utáni videó arról, hogy nem videózok többet."
"Blaha. Mozgóképes flokk az új otthonomról."
"Miért nincs is olyan hideg az aluljáróban, ha videózok a túlmelegedő kamerámmal?"
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
"Miért hagytam abba végleg a videózást és miért minden a te hibád Mercike"
"Utoljára arról, hogy miért nem videózok többet"
"Kérdezz - Felelek. Beszélgetés a nézőkkel arról, hogy miért hagytam abba végleg a videózást."
"Videózás vége. Meghaltam. Búcsúvideó a videózás végéről."
"Végérvényesen leteszem a kamerát. Itt a vége a videózásnak."
"Az utolsó utáni videó arról, hogy nem videózok többet."
"Blaha. Mozgóképes flokk az új otthonomról."
"Miért nincs is olyan hideg az aluljáróban, ha videózok a túlmelegedő kamerámmal?"
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 18:34:31
x11)
Lé, nem lehet mindenkit megmenteni! :( Saját magától pedig senkit, ha nem akarja.
Endit (az édesanyja így hívja XD) soha nem tudja választani, mert Endi leszarja magasról. Őt sem ember, sem állat nem választaná, mert mindenkit taszít.
Leéltem már sok évet, azt gondolom sok embert megismertem, megtapasztaltam rengeteg dolgot, de ilyen undorító, visszataszító gnómmal még életemben nem találkoztam. :O
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 26, 2022 18:37:47
x39)
Remélem rossz pillanatában sikerült meglepni a cicát.
2 autó, az 4-6 kék pólós...
Elég depis volt, hogy Juci offolta... hátha most az egyszer kinyitotta a pofáját és nem játszotta el a hattyú halálát.
Most gyagya játsza a "férfit". Remélem nem veszi fel neki a telefont.
Ezért idegbeteg lesz és már néhány szabálysértési bírságot rávernek, már őrizetesként.
Így gyagyásnak dupla annyit kell perkálni, hogy hozzá férjen tibor popójához.
Jövőhéten már nem lesz ott Golga, hogy egésznap rikácsoljon neki.
Depi Dezső kibérli a Thalia strasse 12-t az egész kerületet.
Remélem megpróbál egy kis vásárlással jókedvre derülni sneci koma, és csak utána látja be, hogy az egyetlen esélye, hogy fizet a tranyónak, hogy kimenjen és odatolja a fostos hátsóját.
Tibike vajon mennyire őrülne meg 30 napnyi magánzárkától?
Mert azt biztosra veszem, hogy ezt a félszerzetet nem rakják a normális emberek közé.
banshee
(
x24)
Aug 26, 2022 18:39:39
x24)
Villámnál az a 94 nem a születési éve?
Akkor nem 2003, hanem 2013 óta volt csak 3 évet szabadlábon.
halászlé
(
x24)
Aug 26, 2022 18:41:42
x24)
egyikset sem akarom megmenteni, mert nem lehet...Szandit csak sajnálom, mint nőt.....
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 26, 2022 18:43:19
x7)
Villámnál az a 94 nem a születési éve?
ő maga mondta, hogy mióta és mennyit volt szabadlábon a tavaly október 23.-i retardfesztiválon de talán a cicatalálósban is flexelt egyet ezzel az irigylésre méltó mérleggel
Levelező Ludwig
Aug 26, 2022 18:47:15
Egyre jobban írsz Sodi!
Aug 26, 2022 18:47:15
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 18:49:01
x11)
Megértem, Levem!
Trollok harca
(
x5)
Aug 26, 2022 18:50:31
x5)
lezárult egy Szandika (a gondnok is troll), maradt az öregasszony!
Miskolci alvósejt
yt szekció
Aug 26, 2022 18:53:51
lezárult egy Szandika (a gondnok is troll), maradt az öregasszony!
Alexa channel
25 perccel ezelőtt
@HErBY azt mondta a gondnokom hogyha mégegyszer találkozom vele méghogyha titokban is akor is ráfognak jönni mert tudják a youtube csatornáját Sodi vlogja és úgyis fogják tudni hogyha találkoztam vele és hogyha mégegyszer levideózgat engem Sodi akor jogi következményei lesznek
Aug 26, 2022 18:53:51
Talán
Aug 26, 2022 18:58:02
Alexa channel
25 perccel ezelőtt
25 perccel ezelőtt
Hoppá!!!
Akkor Endre azért hagyott fel a videózással, hogy együtt lehessen titokban szandival?
Aug 26, 2022 18:58:02
Buzidémon
Aug 26, 2022 19:04:05
Hoppá!!!
Azt nem hagyhatom.
Aug 26, 2022 19:04:05
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 26, 2022 19:07:14
x19)
Hoppá!!!
Szandi született nő, érte nem kockáztatna semmit asodi. Nem érdekli még úgysem mint barát.
Max Szandi gyámjára próbálna nyomulni ha az illető férfi és kèrdezgetnè Szandit, hogy kemènyen áll-e a gondviselője fasza.
xray
(
x21)
Aug 26, 2022 19:09:02
x21)
Tilos, tehát gyagyás megpróbálja. nehogy már neki valamit megtiltsanak.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 26, 2022 19:11:08
x19)
Tilos, tehát gyagyás megpróbálja. nehogy már neki valamit megtiltsanak.
Egyetemen is megmondták neki, hogy sodi többet ne gyere. És nem ment.
Pont mint a híres osztálykiránduláson:)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 19:12:52
x11)
Endi!
Úgyis tudjuk, hogy itt lurkolsz, holnap menjünk állatkertbe, Szandival és édesanyáddal. A bécsi nagyon ott van a szeren!
Kozma Csabit is elvihetnéd, de most örök haragban vagytok, akkor őt "magyarba" vidd valamelyikbe. Megteheted, mert pénz van bőven.
Lepd meg az állatokat legális eledellel (minden zoo-ban lehet kapni), Kozmának majomcsemegét ne vegyél, mert nincs foga, amivel elrágná.
Úgyis tudjuk, hogy itt lurkolsz, holnap menjünk állatkertbe, Szandival és édesanyáddal. A bécsi nagyon ott van a szeren!
Kozma Csabit is elvihetnéd, de most örök haragban vagytok, akkor őt "magyarba" vidd valamelyikbe. Megteheted, mert pénz van bőven.
Lepd meg az állatokat legális eledellel (minden zoo-ban lehet kapni), Kozmának majomcsemegét ne vegyél, mert nincs foga, amivel elrágná.
Trollul Madár
(
x15)
Aug 26, 2022 19:13:52
x15)
Taot!
Levelező tagozat
Óriási NSZKSZ a munkáért, a BEKOstólás új rekordot hozott -4 munkanappal. Nagyon nevetek. XD
BécsiSzadikaGondnokTroll
Így ismeretlenül is NSZKSZ!
Endre!
Te meg továbbra is annyira tűntél el, mint ahogy Kozma megindult.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Levelező tagozat
Óriási NSZKSZ a munkáért, a BEKOstólás új rekordot hozott -4 munkanappal. Nagyon nevetek. XD
BécsiSzadikaGondnokTroll
Így ismeretlenül is NSZKSZ!
Endre!
Te meg továbbra is annyira tűntél el, mint ahogy Kozma megindult.
Dörpepúp
(
x7)
Aug 26, 2022 19:13:54
x7)
Kozmának majomcsemegét ne vegyél, mert nincs foga, amivel elrágná.
Majd elcopogatja.
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2022 19:17:10
x136)
Taot!
Levelező tagozat
Óriási NSZKSZ a munkáért, a BEKOstólás új rekordot hozott -4 munkanappal.
Levelező tagozat
Óriási NSZKSZ a munkáért, a BEKOstólás új rekordot hozott -4 munkanappal.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 19:17:52
x11)
Majd elcopogatja.
Kozma legalább lekent neki egy jó pofont, soha nem felejtem el, és nagyon meglepődtem! :D
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 19:21:06
x11)
Taot!
Levelező tagozat
Levelező tagozat
Én is nevetek, de a -4 munkanap, az hogy? :)
Trollul Madár
(
x15)
Aug 26, 2022 19:22:17
x15)
Én úgy értettem Szandikát.
De ha tévedtem akkor (nem jut eszembe Snecológiai terminus, mert Endre nem tud bocsánatot kérni).
Trollul Madár
(
x15)
Aug 26, 2022 19:27:09
x15)
Ajjaj Endre!

vocaroo.com/1mVd4W5leLob
Én nagyon vigyáznék a pályaudvarokon ezek után.
Mehetnél autóval, de hát se jogsi, se mazda...

vocaroo.com/1mVd4W5leLob
-
Aug 26, 2022 19:32:02
Ajjaj Endre!
vocaroo.com/1mVd4W5leLob
vocaroo.com/1mVd4W5leLob
"Megúsztatom a vérbe mind a kettőt"
Ajajj endre!
Aug 26, 2022 19:32:02
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 26, 2022 19:35:30
x11)
Egyébként annyira fasza (nem tudom szebben írni), hogy péntek este van, és mindegyik trash sunnyog, mint szar a fűben, sehol egy lájv. Hétköznapon, lehetőleg délelőtt bezzeg hármat is lehetne egyszerre nézni! Ha lenne néző... Jó, nyilván Katalinca, Dézike, Husika és Zserbóka ráér... a többi hajoljon jobban rá.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Aug 26, 2022 19:35:40
x5)
Tiborsz tényleg sitten van?
NSZKSZ
contains language which some may find offensive
NSZKSZ
xray
(
x21)
Aug 26, 2022 19:37:55
x21)
NSZKSZ
akadályoztatva van :) NSZKSZ
Tajgi
Aug 26, 2022 19:43:53
NSZKSZ
NSZKSZ
Aug 26, 2022 19:43:53
Jonciii
(
x8)
Aug 26, 2022 19:44:33
x8)
Fájt?
Kék Làszló
Aug 26, 2022 19:47:53
SoDi nembuzi
Aug 26, 2022 19:47:53
ascites
(
x57)
Aug 26, 2022 19:50:48
x57)
Minden idők egyik legabszurdabb snecológaiai jelenete, amikor Villám vörös haverja ráébred, hogy Merci pali. Ha eszembe jut, mindig hangosan nevetek rajta: trashvod.com/w/26Jy9pJZXQc5MRJ2bYDRGT?start=29m28s
"Te, pali vagy vagy mi? Te pali vagy. Aztakurva.
Te, ez pali! Pali! Há ez pali!" :D
tyodika
Aug 26, 2022 19:54:05
Minden idők egyik legabszurdabb snecológaiai jelenete, amikor Villám vörös haverja ráébred, hogy Merci pali. Ha eszembe jut, mindig hangosan nevetek rajta: trashvod.com/w/26Jy9pJZXQc5MRJ2bYDRGT?start=29m28s
Persze, hogy nem javítottam ki őket, hiszen Merci nem Pali, hanem Tibi. "Te, pali vagy vagy mi? Te pali vagy. Aztakurva.
Aug 26, 2022 19:54:05
Hahó
(
x136)
Aug 26, 2022 19:55:46
x136)
Ajjaj Endre!
vocaroo.com/1mVd4W5leLob
vocaroo.com/1mVd4W5leLob
"Megúsztatom vérbe mindkettőt!"
Nagyon nevetek. Gondolom már tudja a táliastrasszét.
ascites
(
x57)
Aug 26, 2022 19:57:18
x57)
A korcs meg kéjes fejjel nézte Villámot és arra mozdult a piton, hogy már megint egy fickó, aki kezet se fogna Mercivel, ha ismerné az előtörténetét, most meg itt nyalogatja előtte.
Széttiporni, belerontani minden intim dologba, ez okoz neki örömöt.
Széttiporni, belerontani minden intim dologba, ez okoz neki örömöt.
Narrátor
Aug 26, 2022 20:00:36
Vajon villám lesz sodi végzete?
A reklám után megtudjuk.
A reklám után megtudjuk.
Aug 26, 2022 20:00:36
Ábel bábel
Aug 26, 2022 20:04:12
Gyagyás! Dupla okod van újra Szegedre jönni!
szegeder.hu/helyi/2022-08-26/szegeden-van-palvin-barbara-a-barkanal-fotozkodott/6309072b47d3c01f72ecb933
szegeder.hu/helyi/2022-08-26/szegeden-van-palvin-barbara-a-barkanal-fotozkodott/6309072b47d3c01f72ecb933
Aug 26, 2022 20:04:12
Villám nem buzi
Aug 26, 2022 20:10:06
Aug 26, 2022 20:10:06
fruzs1
(
x1)
Aug 26, 2022 20:12:21
x1)
Villám: Megúsztatom a vérben mind a kettőt
trashvod.com/w/aV2Ap7XfUr4D8Ynu5Ad8Yi
trashvod.com/w/aV2Ap7XfUr4D8Ynu5Ad8Yi
EZ biztos csak első harag, Gyagyás készítsd a hitelkártyáid, hatalmas bánópénzeket kell majd fizetned!
MacY2
(
x1)
Aug 26, 2022 20:17:45
x1)
Ajjaj Endre!
vocaroo.com/1mVd4W5leLob
ajajj sodi! Menekülj ahova csak tudsz! Vérbe leszel áztatva!! vocaroo.com/1mVd4W5leLob
seymour schwartz
(
x6)
Aug 26, 2022 20:18:51
x6)
Egyébként ezért kell elkerülni Snecit IRL olyan messzire amennyire csak lehet. Magyarország nem Las Vegas és nem San Francisco, de még nem is Bécs. Mekkora az esélye annak, hogy az ember egy nem született nőt szed össze? Ráadásul a NER kellős közepén, amikor másról sem szól az ország, minthogy állítsuk meg a liberális fertőt. Persze aki Snecivel, a keresztény-konzervatív 2006-os nemzzethy hőssel haverkodik, az ne sírjon.
Ingatkanügyek
Kovács Márk, CigóCEO
Aug 26, 2022 20:19:04
Én meg vételek a búzi Vilám tól Soti barrátom!!!
WÚN utajál 1000 ezer eurot és meneki Lincbe tesa aszt meg kurelom eszt a cigánt!!!!
WÚN utajál 1000 ezer eurot és meneki Lincbe tesa aszt meg kurelom eszt a cigánt!!!!
Aug 26, 2022 20:19:04
Kaposvár Hangja
Aug 26, 2022 20:19:53
Minket teljesen megdöbbentett a hír, hogy Szigethy Ádám, Villám buzeráns.
Aug 26, 2022 20:19:53
banshee
(
x24)
Aug 26, 2022 20:22:06
x24)
Be lehetett mindenezve akkor is...
seymour schwartz
(
x6)
Aug 26, 2022 20:24:30
x6)
Kellene valami PSA Snecivel kapcsolatban a retardok között is, hogy "ezt az embert kerüld el, mert buzivá tesz".
Ingatkanügyek
rezsidémon
(
x8)
Aug 26, 2022 20:25:50
x8)
Reagált is a buzija
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
seymour schwartz
(
x6)
Aug 26, 2022 20:28:37
x6)
Reagált is a buzija
A buzi rohadékja nem érti, hogy mekkora csapás ez egy heteroszexuális férfinak. Én is ott süllyednék el szégyenemben, ha velem ilyesmi történne, pláne ha az egészről még videófelvétel is készül, ami felkerül az internetre. És mindezt valami buzeráns kobold meg a herélt hímringyója miatt.
Darth Tibor
(
x8)
Aug 26, 2022 20:28:39
x8)
Reagált is a buzija
Endre!
Segítek neked! Ez azt jelenti, hogy "Merci" egy férfi!
banshee
(
x24)
Aug 26, 2022 20:28:42
x24)
Reagált is a buzija
Ez is mehet Villámnak.
balek
(
x10)
Aug 26, 2022 20:28:45
x10)
Aug 26, 2022 20:28:45
Reagált is a buzija
Remélem ezt látja Villám, mivel ismerőse facebookon. Kicsit hergeljen még a púpos kobold, tényleg ez lesz a végzete. Aug 26, 2022 20:28:45
Dörpepúp
(
x7)
Aug 26, 2022 20:29:10
x7)
Endre!
Egy elítélt bűnözőtől nem kell ám ezt olyan komolyan venni. Nem fogja kiereszteni a beled, dehooogy.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Egy elítélt bűnözőtől nem kell ám ezt olyan komolyan venni. Nem fogja kiereszteni a beled, dehooogy.
Trash csoportos haver
(
x19)
Aug 26, 2022 20:31:03
x19)
Reagált is a buzija
Merci "egy pali"...
Hogyne, idézőjelben a tény...
Villám
Aug 26, 2022 20:32:21
Nem voltam képbe! Nem tudtam hogy az faszi! Nem vagyok buzi! Anyám is elfordult tőlem!
Aug 26, 2022 20:32:21
bolgár jeti
(
x30)
Aug 26, 2022 20:32:40
x30)
Szandinak lett 30 új felirakozója (14->44) :)
Pedofil, lehet mégse csak öten utálnak?
Pedofil, lehet mégse csak öten utálnak?
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Megtudhatjuk, harsányan óbégató légiriadó sziréna hanggal hogyan vonult be az izraeli IDF "Golda Meir" dandárja, valamint feltűnik egy minden eddiginél veszélyesebb, rejtélyes új ellenség is...
sodipedia.sodika.org/wiki/Az_office_home_h%C3%A1bor%C3%BAk