Takony van ennek az ereiben, nem vér, csak vakarná a fejét az orvostudomány, hogy mi ez a gennyes, alkoholszagú, lekvár állagú valami.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Épp azért :D am már 55. Írtam neki kb egy hete hogy minden megkezdett hónappal 5 euroval növelem a tartozását. Elolvasta nem reagált rá semmit, és a hallgatás bele egyezés.
#50euro + kamatok
Az anyjáról.Megvetette a vén kurva világ életében.Valószínűleg ott lett a nemi irányultsága is elmenve.Kétségek ne legyenek..Az anyját utálja mai napig...Utána még pár pofáncsapás az elutasítás oltárán az iskolában..Aztán a Krizsai Andi tette be nála az utolsó cseppet...Már akkor is buzi volt valószínűleg csak a köcsög Tibinél világosodott meg
Punszisza a lekjopp!

Gyagya azt hiszi hogy ő a 130 plusz, valójában ő a 60 minusz.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Szerintem genetikailag is aberrált.
Nemrég olvastam hogy bizonyos kromoszómarészleteken lévő egyedi mintázatok esetében valószínűbb hogy az egyed nem heteroszexuális lesz.
Érdekes, hogy két ilyen helyet találtak és mindkettő linkelt a szaglás érzékenységéhez. A heteróknak érzékenyebb a szaglásuk.
Sodika nem érzi meg tibi szarszagát sem, csak már a hetek óta rothadó lábhús ami megüti a szaglásküszöbét.
Szóval szejintyem így mingyen éjtyhetyő.
Nem is iszik, nem is drogozik, ellenben kepezi magat, hogy jobb helyzetbe keruljon az eletben? Ha szarba kerul, addig kapar, amig ki nem maszik, a helyett, hogy napi husz sort toltene es otthon hereverezne az interneten osztva az eszt? Na alljunk mar meg, inkabb nyissuk ki a gazt!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Gyagya azt hiszi hogy ő a 130 plusz, valójában ő a 60 minusz. de az a 2 mondat is miből áll? Ezt nenenene ezt most ne hetyetye
NEAAAHH
Jajj, ne, ne, ne ezt neee, nem kell több kártyen! Kurvaanyád!
Szerintem most nem fejlődik a setup havi átlag 150 ezerrel
Mifaaaaaaaaaaaan
Pedig az RTX kártyen, jó kártyen he!
Álmodjatok Rémeket!
Az értéke csökken minden hónapban ÉS tárolási díjat is fizet!
Shiker!
Endre, a narancssárga nick-el írj ide!
Minél tovább nézerm annál viccesebb :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ez a szhar korábban olyanokat skribált, hogy azon dolgozik hogy Magyarországon Irán legyen, azaz az ateistákat korbácsolják meg köztéren.
Azert vicces lenne, ahogy a csalados, jomodu trollok kimennek megnezni, ahogy az altala kivant rendszerben elsokent a Sodit veszik elo, a homoszexualitasa miatt.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
"De beszéltünk tegnap."
Csak ő ebben backend, te meg frontend vagy :))))
Pont összeillenek.
Ilyenkor áldom az istent, hogy én nem vagyok ilyen jókeresztény, mint ez a kettő.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
hat azert hetyetye. az uldozott reformatus nagypapa es a Colombo felesegekent viselkedo keresztlevel alapjan nem kereszteny, az eletvitele alapjan meg nem jo, hanem egy rossz ratyeee :)
anschluss
Professzionális streamer ez is.
A BANK a barátod végülis...
*Kappan csoport,Dörpe,Télapó, meg a az összes hasonló fogyatékos szardarab biohulladék ferde szemmel néz*
Akkor asodi miért nem volt jelen????
Mifaaaaaaaaaaaan
Azért volt pár csaj aki lefegyelte volna a prof aranyeres szőrös seggét.
Faszom
Barmi is volt, egy kb 400ezres youtube csatorna tulajdonosa keszitett rola egy vallalhato minosegu videot, amit 27 ezren megneztek.
Tyodi meg azt kozvetitette, hogy teleokad egy vendeglatoipari egyseget, megprobal megbaszni egy ferfit, de nem all fel neki, meg hogy folyik a nyal a szajabol :)
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Ajjajj sodi!

Még a pulcsi színe is passzol.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Jaja, bele kellene húzni a sárgába kicsit, legjobb reklám lenne a ráfázen banknak
Zseni lett a gif!
Akkor viszont asodi neha egesz jol tuntet, ha tibivel egyutt mennek tuntetni.
Autikod.
A programozasi alapfogalmakkal sincs tisztaban. Nem tud elvonatkoztatni, keptelen az absztrakciora.
Problemamegoldo kepessege nulla.
Ugy informatikus, ahogy super straight fataszpika. Ezt hazudja magarol, mert szerinte ez meno, de ennyi. Egy valodi parazita. Semmi haszna sincs es csak kart okoz.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
nszksz!
esetleg itt el lehetne kezdeni a tényfeltárásokat tagelésekkel:
www.instagram.com/raiffeisen/
twitter.com/raiffeisen_at
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
van valami 15 éves OKJ-s szara, sztem arra veri magát, meg a 3 kredites C tárgyakra, amiket a kézzel írott leckekönyvekben lobogtat...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.

akár raplemezed is lehetett volna korcs ha nem mész tönkre, befektetésre fordítod a felvett hitelt..
akár raplemezed is lehetett volna korcs ha nem mész tönkre, befektetésre fordítod a felvett hitelt..
McPedofil?
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Egy best of válogatásra kiváncsi lennék.
1) Családkiirtósakba'
2) Lil SoDrák és a pinák (5mp)
3) KöcsögBankok
Lesz még itt munka, miután Endre szörnyű kínok között kileheli a lelkét a Blahán.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Csak a behorpadt faszhoz nem fér hozzá xD senki sincs aki lefejje a kígyómérgét.
Faszom
Azért nagyon durva, hogy mit el tud érni a magyar youtube-n egy szinte minden téren púposgörcs kategóriás szargalacsin.
Pedig csak annyival különb, hogy kevésbé életképtelen balfasz, de a maga gesztenyéjét kikaparja amíg a semmittevéssel, koldulással és a tartalmatlan/romboló tartalmakkal ki lehet.
Egyébiránt egy ugyanolyan ártalmas, szarravaló, alkoholista pedofil geciláda foságyú. Ha majd egy szép napon a púpos megdöglik, a tranyó meg a sitten rohad (vagy az is megdöglik), akkor szívem szerint azt mondanám: nem ártana a fórumnak egy kicsit a körmérenézni és ültetni egy kis faszerdőt jószokásunk szerint. Egy a gond: ez nála elég nehezen kivitelezhető. Számomra érthetetlen módon rengeteg az agyhalott felszopója. És ez elkeserítő.
Hup.hu
Tipik magyar koder a SoDi
contains language which some may find offensive
Tamogatom!
Valami OKJ-s végzettsége van talán
Mifaaaaaaaaaaaan
Barátom, az idő szerencsére a barátunk, ezek az emberek mindig fájdalmas kínok között döglenek meg, ezt a szép emléket, példamutatást pedig nem szabad elvenni.
Gyagyás fasz is szenvedni fog mert a vonat elé ugráshoz túl gyenge, férfi csövesek túros faszát fogja szopkodni egy-egy söciért aztán úgy kitágítják az ánuszrózsáját, hogy még a Tajgi kér tőle tippeket. Mi pedig majd a saját lakásunkban, az igazi puncis asszonnyal és gyerekekkel együtt tervezzük a nyaralást egy pohár tea mellett.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
4) MC Sneci feat BunkiBank Crew - Show Me
5) Hann3s - You better not come tomorrow
Facebookon munkahely alapján kikeresve pár profilnak lehetne üzenetet küldeni.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
freeblog.sodika.org/archives/2008/07/15/Harmadik_lettem/default.htm
Iskolai végzettsége: (feltöltés alatt - a szerk.)
Segítek.
1 - Számítástechnikai programozó (OKJ 54 4641 04)
2 - Cisco CCNA
3 - Informatikai hálózatirendszer-telepítő (OKJ 31 4641 01)
4 - Rendszerinformatikus (OKJ 54 4641 03)
CCNA tuti nem volt neki, hülye lenne hozzá...
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
a tanszék szereti a kihívást. a pszichopata, agresszív, sörösüvegvállú, cukorbeteg, kvázivegán dagadt disznómalacznyomozókecy is iszonyatos méretű gurulka hadsereggel rendelkezett. de őt is legyőzték a trollok, büdös csatornapatkényként bújkálperuban kanadában.
ehhez képest a sümegi pálcikaember easy mode. ráérünk még ezer taktikát kitalálni, egyelőre sodi elpusztítására kell koncentrálnunk.
vérdíj target nr. 1
www.kepfeltoltes.eu/images/2022/10/06/200962A9775_251C_4F34_A8D.png
Ebben kurvára igazad van!
Vesszen a púpos, táncoljunk a sírján,
aztán
Vesszen a tranyó, táncoljunk a sírján.
Aztán te jössz koldusgeci!
Ja ez Endre önbevallása. Én nem vagyok informatikus, nem is értek hozzá, de Endre ezt adta meg magáról régen. Azt tudom hogy az egyetemet már nem fejezte be, szóval ennél magasabb végzettsége nincs. Ha még ezekben a hóka-móka tanfolyamokban is hazudott, az nagyon Endrés lenne.
Hallod most akartam pont írni, hogy nincs az az isten, hogy megértse az akár alap networking dolgokat is.
Én rengeteget szenvedtem az elején (mesterképzésben) hogy mindent megértsek - cserébe nem is volt annyira nehéz az út a CCIE-ig :)
Ültetgetem neki. Volt egy szabálysértési feljelentés, nem beszélt az eredményéről ugyan :) Most is van, meg még van is :)
TCP / UDP - easy
Ha hazudtam volna valaha már rég kiderült volna.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Porondra gyagyás, unatkoznak a Trollok!!!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 06, 2022 13:20:10
x13)
Sodikurva!
Frankón fizetek neked ö-ö-ö-ötven ejurót ha éhgyomorra és 24 óra alkohol nélkül csináltatsz egy általános vér és vizeletlabort, az eredményt meg feltöltöd ide. A Snecológia PhD-mhoz kell.
Ha netán mégse fizetnék, az csak azért lenne hogy átérezd, milyen amikor téged basznak át 50 euróval.
Frankón fizetek neked ö-ö-ö-ötven ejurót ha éhgyomorra és 24 óra alkohol nélkül csináltatsz egy általános vér és vizeletlabort, az eredményt meg feltöltöd ide. A Snecológia PhD-mhoz kell.
Ha netán mégse fizetnék, az csak azért lenne hogy átérezd, milyen amikor téged basznak át 50 euróval.
Takony van ennek az ereiben, nem vér, csak vakarná a fejét az orvostudomány, hogy mi ez a gennyes, alkoholszagú, lekvár állagú valami.
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 06, 2022 13:20:31
x5)
A te ötven eurod már amúgy is ott van :D
Épp azért :D am már 55. Írtam neki kb egy hete hogy minden megkezdett hónappal 5 euroval növelem a tartozását. Elolvasta nem reagált rá semmit, és a hallgatás bele egyezés.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 06, 2022 13:21:21
x17)
Amugy honnan fakad ez a melyseges gyulolet a nok irant Endre?
Csak nem kicsufultak a lanyok az iskolaban?
Csak nem feltekeny voltal a tobbi sracra, amiert nekik engedtek a lanykak a kozeledest, csokot?
Nekik lehetett, neked meg nem.
Mert mar akkor is undorito voltal.
Eltalaltam Endre?
Csak nem kicsufultak a lanyok az iskolaban?
Csak nem feltekeny voltal a tobbi sracra, amiert nekik engedtek a lanykak a kozeledest, csokot?
Nekik lehetett, neked meg nem.
Mert mar akkor is undorito voltal.
Eltalaltam Endre?
Az anyjáról.Megvetette a vén kurva világ életében.Valószínűleg ott lett a nemi irányultsága is elmenve.Kétségek ne legyenek..Az anyját utálja mai napig...Utána még pár pofáncsapás az elutasítás oltárán az iskolában..Aztán a Krizsai Andi tette be nála az utolsó cseppet...Már akkor is buzi volt valószínűleg csak a köcsög Tibinél világosodott meg
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 13:22:15
x3)

fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 13:30:12
x3)
Szerintem genetikailag is aberrált.
Nemrég olvastam hogy bizonyos kromoszómarészleteken lévő egyedi mintázatok esetében valószínűbb hogy az egyed nem heteroszexuális lesz.
Érdekes, hogy két ilyen helyet találtak és mindkettő linkelt a szaglás érzékenységéhez. A heteróknak érzékenyebb a szaglásuk.
Sodika nem érzi meg tibi szarszagát sem, csak már a hetek óta rothadó lábhús ami megüti a szaglásküszöbét.
Szóval szejintyem így mingyen éjtyhetyő.
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 06, 2022 13:37:00
x11)
Gyagyas, csutortok van. Kozeleg az 500 euros egyhetes luxus vege.
Megvan mar az uj penznyelo patkanylyuk? :)
Megvan mar az uj penznyelo patkanylyuk? :)
Mitokondrium
(
x7)
Oct 06, 2022 13:37:17
x7)
Biológiai nőt ne is ajánljatok Sodinak! Még állatkertezésre sem! Ez sértő! Olyat aki pl kijön az anyjával és tudnának fehér európai emberhez méltóan családban élni? Vagy olyat akinek nem volt még fasza életében? PFUJ... UndoritÓ!!!
Nem is iszik, nem is drogozik, ellenben kepezi magat, hogy jobb helyzetbe keruljon az eletben? Ha szarba kerul, addig kapar, amig ki nem maszik, a helyett, hogy napi husz sort toltene es otthon hereverezne az interneten osztva az eszt? Na alljunk mar meg, inkabb nyissuk ki a gazt!
Poop in the loop
(
x2)
Oct 06, 2022 13:40:51
x2)
Én mindenesetre az osztrák/szlovák autópályafelügyelet helyében minden Magyarország felé tartó kocsiba elhelyeznék a matrica mellé egy behugyozott tranyófélét a hátsó ülésre, just in case.
Basom_Assad
Oct 06, 2022 13:49:57
Oct 06, 2022 13:49:57
-
Oct 06, 2022 13:51:55
Én mindenesetre az osztrák/szlovák autópályafelügyelet helyében minden Magyarország felé tartó kocsiba elhelyeznék a matrica mellé egy behugyozott tranyófélét a hátsó ülésre, just in case.
Te nagyon nem érzed az itteni flow-t tetyó. Oct 06, 2022 13:51:55
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 06, 2022 13:52:44
x10)
Endi! Le rendelted már, az új RTX kártyát? JAh nem ide, mivel csóró szhar vagy!
Álmodjatok Rémeket!
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2022 13:54:00
x77)
Ásó27
(
x68)
Oct 06, 2022 13:54:59
x68)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 06, 2022 13:55:46
x10)
Pedig az RTX kártyen, jó kártyen he!
Amortizáció
Oct 06, 2022 13:56:22
Hogyne fejlődne, ellentétes előjellel.Az értéke csökken minden hónapban ÉS tárolási díjat is fizet!
Shiker!
Oct 06, 2022 13:56:22
Poop in the loop
(
x2)
Oct 06, 2022 13:57:01
x2)
Oct 06, 2022 13:57:01
Te nagyon nem érzed az itteni flow-t tetyó.
pedig én tényleg igyekszem de azért hetyetye Oct 06, 2022 13:57:01
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2022 13:57:30
x77)
Nichts more kártyen.
Na, bejj.
Na, bejj.
?
Oct 06, 2022 13:58:56
pedig én tényleg igyekszem de azért hetyetye
Endre, a narancssárga nick-el írj ide!
Oct 06, 2022 13:58:56
broni
(
x45)
Oct 06, 2022 14:00:28
x45)
444.hu/2022/10/06/csaladjaval-is-vegzett-a-thaifoldi-tomeggyilkos-mielott-agyonlotte-magat
hopp, az ideg!!!!!!!!!!!!!!!!!
hopp, az ideg!!!!!!!!!!!!!!!!!
bolgár jeti
(
x30)
Oct 06, 2022 14:08:06
x30)
Minél tovább nézerm annál viccesebb :)
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 06, 2022 14:11:24
x2)
nekem pont most jött meg az új 3080. Neked mi van a gépeddel Endre?
banshee
(
x24)
Oct 06, 2022 14:15:54
x24)
Endre!
Te gennyező pattanás az emberiség szövetén! Te szarrágó köcsög!
Idézlek te senkiházi:
"Itt olyan debilségek miatt tüntetni az emberek, hogy beszarsz. Például van tüntetés, ami arról szól, hogy ő valami iráni aktivista nővel történt valami és akkor az iráni követség elé mennek és mit tudom én befonják a hajukat vagy levágják vagy nem tudom."
Hát, hogy szakadjon rád az össze zsidó bank behajtó Troll serege egyben és rakjon seggbe Sittes Sanyi a Tajgi mellett az IMEIben!
Elmondom az okoskodó ostoba vekninek, hogy mi a helyzet:
Akiről te itt beszélsz az Mahsa Amini volt aki nem volt semmiféle aktivista, hanem egy fiatal 22 éves csinos fiatal nő volt aki az anyjával és a nagyanyjával ment az utcán, merthogy nem is mehetett ki egyedül az utcára.
Nem tűntetett nem csinált semmit, ment az utcán! Amúgy is valahogy az iráni aktivista nők elég ritkát te szerencsétlen SZHAR!
Erre megjelent az irányi erkölcs rendőség és úgy találták, hogy a hidzsábja nem eléggé takarja el az arcát.
Erre berángatták egy furgonba és széjjel verték az arcát, csontjai törtek mindenki szeme láttára, majd a rendőrőrsön az életveszélyes bántalmazás után törött koponyával, törött arckoponyával és törött alsó álkapoccsal állva kellett néznie egy oktatófilmen a helyes burka viselési szokást. Ebben összeomlott szegény, majd a korházban szőrnyű kínok közepette meghalt, te SZHAR!
Külön felbasz a dolog te BUZI KÖCSÖG, mert ha te ott élnél akkor téged még brutálisabban basztak volna szét az “erkölcs őrei”.
Akik most tüntetnek te SZHAR azok az iráni fiatalok akik mást nem szeretnének tenni csak úgy élni mint ami neked megadatott te SZHAR! Akát az életük árán is, mert Iránban jelenleg éleslőszerrel lőnek a tüntetők közé ez nem 2006 te SZHAR!!!
Tedd össze a kezedet, hogy nem Iránban vagy buzi köcsög, hanem Európában te SZHAR és kurvára reménykedj, hogy éhen dögölj a Blahán ne valaki úgy szétverje a veknidet mint ahogy Mahsa Amini testét törte szét a neked szépeszményű diktatúra.
Te SZHAR
Te gennyező pattanás az emberiség szövetén! Te szarrágó köcsög!
Idézlek te senkiházi:
"Itt olyan debilségek miatt tüntetni az emberek, hogy beszarsz. Például van tüntetés, ami arról szól, hogy ő valami iráni aktivista nővel történt valami és akkor az iráni követség elé mennek és mit tudom én befonják a hajukat vagy levágják vagy nem tudom."
Hát, hogy szakadjon rád az össze zsidó bank behajtó Troll serege egyben és rakjon seggbe Sittes Sanyi a Tajgi mellett az IMEIben!
Elmondom az okoskodó ostoba vekninek, hogy mi a helyzet:
Akiről te itt beszélsz az Mahsa Amini volt aki nem volt semmiféle aktivista, hanem egy fiatal 22 éves csinos fiatal nő volt aki az anyjával és a nagyanyjával ment az utcán, merthogy nem is mehetett ki egyedül az utcára.
Nem tűntetett nem csinált semmit, ment az utcán! Amúgy is valahogy az iráni aktivista nők elég ritkát te szerencsétlen SZHAR!
Erre megjelent az irányi erkölcs rendőség és úgy találták, hogy a hidzsábja nem eléggé takarja el az arcát.
Erre berángatták egy furgonba és széjjel verték az arcát, csontjai törtek mindenki szeme láttára, majd a rendőrőrsön az életveszélyes bántalmazás után törött koponyával, törött arckoponyával és törött alsó álkapoccsal állva kellett néznie egy oktatófilmen a helyes burka viselési szokást. Ebben összeomlott szegény, majd a korházban szőrnyű kínok közepette meghalt, te SZHAR!
Külön felbasz a dolog te BUZI KÖCSÖG, mert ha te ott élnél akkor téged még brutálisabban basztak volna szét az “erkölcs őrei”.
Akik most tüntetnek te SZHAR azok az iráni fiatalok akik mást nem szeretnének tenni csak úgy élni mint ami neked megadatott te SZHAR! Akát az életük árán is, mert Iránban jelenleg éleslőszerrel lőnek a tüntetők közé ez nem 2006 te SZHAR!!!
Tedd össze a kezedet, hogy nem Iránban vagy buzi köcsög, hanem Európában te SZHAR és kurvára reménykedj, hogy éhen dögölj a Blahán ne valaki úgy szétverje a veknidet mint ahogy Mahsa Amini testét törte szét a neked szépeszményű diktatúra.
Te SZHAR
Ez a szhar korábban olyanokat skribált, hogy azon dolgozik hogy Magyarországon Irán legyen, azaz az ateistákat korbácsolják meg köztéren.
Ásó27
(
x68)
Oct 06, 2022 14:16:20
x68)
Endre, a tranyó üzeni:
Mifaaaaaaaaaaaan
Mitokondrium
(
x7)
Oct 06, 2022 14:18:08
x7)
Azert vicces lenne, ahogy a csalados, jomodu trollok kimennek megnezni, ahogy az altala kivant rendszerben elsokent a Sodit veszik elo, a homoszexualitasa miatt.
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2022 14:21:22
x77)
Endre, a tranyó üzeni:
"De beszéltünk tegnap."
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 06, 2022 14:25:15
x23)
Gyagyás, ugye te még mindig azt hiszed, hogy Irán egy fasza ország? Ahogy a szélsöjobbOs, Jobbikos haverjaidtól annak idején halottad, tanultad?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 14:31:11
x3)
A rollertartódba vettél már rollert, te buzeráns kretén? Utánaköthetnél egy nagy műanyag dömpert és furikázhatnád a szarjaidat raktárból airbnb-be.
Ha a tranyó monociklivel menne melletted és ütné a fejedet közben, még aprópénzt is dobálnának az utánfutódba, nagy spórolás lenne!
Ha a tranyó monociklivel menne melletted és ütné a fejedet közben, még aprópénzt is dobálnának az utánfutódba, nagy spórolás lenne!
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 06, 2022 14:32:04
x48)
Tegnap kb. ilyen időbe indította a lájvszot a Tranyó :)
Amennyiben nem baszták ki még őket a BMSZKI-ből akkor most volt ebéd a szociális étkezdébe (1134 Bp., Huba u. 11.)
kissendrevagyok
Amennyiben nem baszták ki még őket a BMSZKI-ből akkor most volt ebéd a szociális étkezdébe (1134 Bp., Huba u. 11.)
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2022 14:32:35
x77)
Endre!
Intézed az iphone-t a Sziszának?
Ne mondd már, hogy egy használt iphone-t nem tudsz előteremteni.
Ha személyesen adnád neki oda, tudnátok találkozni.
Intézed az iphone-t a Sziszának?
Ne mondd már, hogy egy használt iphone-t nem tudsz előteremteni.
Ha személyesen adnád neki oda, tudnátok találkozni.
vladrl
(
x8)
Oct 06, 2022 14:33:55
x8)
Endre, gobesug a blahan majd szemelyesen veheti toled at a cyberpunkot?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 14:35:45
x3)
Ja, meg ha magányos vagy, hívd fel Prof. Sittes Sándorné, született Suhogvafing Roland teológust és beszélgessetek hogy isten kedvére való-e férfi testnyílásokba tömködni a faszodat.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 14:37:24
x3)
Ja, meg ha magányos vagy, hívd fel Prof. Sittes Sándorné, született Suhogvafing Roland teológust és beszélgessetek hogy isten kedvére való-e férfi testnyílásokba tömködni a faszodat.
horgász
(
x10)
Oct 06, 2022 14:38:39
x10)
Pont összeillenek.
Ilyenkor áldom az istent, hogy én nem vagyok ilyen jókeresztény, mint ez a kettő.
Törcsi
Oct 06, 2022 14:41:50
Helo alkoholista, kopaszodó, buzi Enre
Kolegákkal nagyon nevetünk rajtad a melóba.
Fizetés is megjött
Na meló, csá.
Annyi anyagot hozok, hogy megdöglesz tőle!
Kolegákkal nagyon nevetünk rajtad a melóba.
Fizetés is megjött
Na meló, csá.
Oct 06, 2022 14:41:50
Anschluss
(
x4)
Oct 06, 2022 14:42:05
x4)
fogcsonkos angolnaCsak ő ebben backend, te meg frontend vagy :))))
Pont összeillenek.
Pont összeillenek.
hat azert hetyetye. az uldozott reformatus nagypapa es a Colombo felesegekent viselkedo keresztlevel alapjan nem kereszteny, az eletvitele alapjan meg nem jo, hanem egy rossz ratyeee :)
Nemvoltdurex
(
x13)
Oct 06, 2022 14:45:08
x13)
Sodi… Mercinél fogyóban a pénz, és nem tud iPhone 14Pro maxot venni, kérj a munkahelyől fizetési előlelget..
Majd törleszted később.
Majd törleszted később.
Hahó
(
x135)
Oct 06, 2022 14:45:20
x135)
indítsd a lájvot tranyó!
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2022 14:48:05
x77)
indítsd a lájvot tranyó!
Professzionális streamer ez is.
horgász
(
x10)
Oct 06, 2022 14:50:12
x10)
Sodi… Mercinél fogyóban a pénz, és nem tud iPhone 14Pro maxot venni, kérj a munkahelyől fizetési előlelget..
Majd törleszted később.
Majd törleszted később.
A BANK a barátod végülis...
*Kappan csoport,Dörpe,Télapó, meg a az összes hasonló fogyatékos szardarab biohulladék ferde szemmel néz*
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 06, 2022 14:57:02
x23)
Gyagyás a szisza ugye megmondta, hogy most nem megy hozzád, hogy összetud kapni magad picit decemberre. De ez nem azt jelenti ám hogy nem lehet cica bújás. Jöhetsz te is hozzá, ráadásul most hogy van melócsá, még attól se kell tartanod hogy lebuksz az AMS-nél hogy elhagytad labanciát. Szóval vedd meg az 50 euros Ájfont és holnap indulj meg, hogy éjjel meglepd őt.
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2022 14:57:15
x77)
Mondjuk, ha Trafó nem lájvol, akkor az tekinthető úgy is, hogy teljesen jól érzi magát.
Judka, Dáriusz és hasonszőrű emberek társaságában.
Judka, Dáriusz és hasonszőrű emberek társaságában.
Rumci
(
x2)
Oct 06, 2022 14:59:39
x2)
gyagyás, páran pályázunk a veknire amikor Pestre érsz! Szerinted melyikünk fog nyerni?
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 06, 2022 15:02:42
x11)
Nezd, pupos, a nem kollegaid (mert hogy o pl egy “videos”, mig te csak egy munkanelkuli leszart alkoholista vagy) mai napig kozvetitenek tuntetesekrol.
Szerinted o is epp jovoheti lakhelyet es munkat keres?
Neked vajon miert nem sikerult ezt a szintet hozni, gyagyas?
Szerinted o is epp jovoheti lakhelyet es munkat keres?
Neked vajon miert nem sikerult ezt a szintet hozni, gyagyas?
broni
(
x45)
Oct 06, 2022 15:10:52
x45)
ez nem tüntetés vot, hanem transgenderista, hipppi, libsi felvonulás.
Ásó27
(
x68)
Oct 06, 2022 15:13:33
x68)
Akkor asodi miért nem volt jelen????
Gondolkodo Velociraptor
Oct 06, 2022 15:14:09
A kvantumszamitogepek is az LMBTQ-t erositik?
Csak mert non-binarisak.
Csak mert non-binarisak.
Oct 06, 2022 15:14:09
kramalon
(
x8)
Oct 06, 2022 15:14:24
x8)
Azért volt pár csaj aki lefegyelte volna a prof aranyeres szőrös seggét.
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 06, 2022 15:16:42
x11)
Barmi is volt, egy kb 400ezres youtube csatorna tulajdonosa keszitett rola egy vallalhato minosegu videot, amit 27 ezren megneztek.
Tyodi meg azt kozvetitette, hogy teleokad egy vendeglatoipari egyseget, megprobal megbaszni egy ferfit, de nem all fel neki, meg hogy folyik a nyal a szajabol :)
Igazmondó Juhász
(
x2)
Oct 06, 2022 15:17:37
x2)
Hát mit olvasok a sodipedián púp! Mi ez a berlini áttelepülésecske? Aztán miből púp? 2500 fütyiből.
Angyalszárny kategória már bejlin vekni, ez a hajó már leúszott a dunán.
Angyalszárny kategória már bejlin vekni, ez a hajó már leúszott a dunán.
-
Oct 06, 2022 15:18:56
Technikailag lehetséges olyan judgaverő gifet készíteni, hogy felül legyen egy felirat hogy dieser mann arbeitet für alulra pedig egy raiffeisen logó vagy felirat?
A bank pr osztályára kéne elküldeni, hogy ezzel fogjuk elárasztani a social médiát ha továbbra is alkalmazásban marad náluk a nőverő.
A bank pr osztályára kéne elküldeni, hogy ezzel fogjuk elárasztani a social médiát ha továbbra is alkalmazásban marad náluk a nőverő.
Ajjajj sodi!

Oct 06, 2022 15:18:56
Dörpepúp
(
x7)
Oct 06, 2022 15:20:16
x7)
Ajjajj sodi!
broni
(
x45)
Oct 06, 2022 15:20:54
x45)
nekem 8, amig nem folyik vér, addig nem tüntetés
Jonciii
(
x8)
Oct 06, 2022 15:21:31
x8)
Jaja, bele kellene húzni a sárgába kicsit, legjobb reklám lenne a ráfázen banknak
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 06, 2022 15:24:52
x23)
Lenne 2 kérdésem, amire nem találom a választ pédián. Sodi milyen végzetsége alapján mondja magát programozónak? Tudom hogy 4 egyetemi szakra járt, amikből kettőról halottam, ezek informatika és matek tanár. A Másik két szak az mi volt nála? Azt tudom hogy nincs neki diplomája, nem is ezért kérdem. Azért kérdem, mert ezek alapján én a informatika tanár szakra gondolok hogy talán azért képzeli magát programozónak.
kubernetes dokumentáció
Oct 06, 2022 15:25:23
Ajjajj sodi!
Zseni lett a gif!
Oct 06, 2022 15:25:23
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 06, 2022 15:28:10
x11)
nekem 8, amig nem folyik vér, addig nem tüntetés
Akkor viszont asodi neha egesz jol tuntet, ha tibivel egyutt mennek tuntetni.
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2022 15:28:49
x24)
Lenne 2 kérdésem, amire nem találom a választ pédián. Sodi milyen végzetsége alapján mondja magát programozónak? Tudom hogy 4 egyetemi szakra járt, amikből kettőról halottam, ezek informatika és matek tanár. A Másik két szak az mi volt nála? Azt tudom hogy nincs neki diplomája, nem is ezért kérdem. Azért kérdem, mert ezek alapján én a informatika tanár szakra gondolok hogy talán azért képzeli magát programozónak.
Autikod.
A programozasi alapfogalmakkal sincs tisztaban. Nem tud elvonatkoztatni, keptelen az absztrakciora.
Problemamegoldo kepessege nulla.
Ugy informatikus, ahogy super straight fataszpika. Ezt hazudja magarol, mert szerinte ez meno, de ennyi. Egy valodi parazita. Semmi haszna sincs es csak kart okoz.
Hahó
(
x135)
Oct 06, 2022 15:29:34
x135)
Ajjajj sodi!
nszksz!
esetleg itt el lehetne kezdeni a tényfeltárásokat tagelésekkel:
www.instagram.com/raiffeisen/
twitter.com/raiffeisen_at
halászlé
(
x24)
Oct 06, 2022 15:30:34
x24)
Sodi milyen végzetsége alapján mondja magát programozónak?
van valami 15 éves OKJ-s szara, sztem arra veri magát, meg a 3 kredites C tárgyakra, amiket a kézzel írott leckekönyvekben lobogtat...
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 06, 2022 15:31:08
x38)
Tajgi a kurva anyád, épp most kellett valamit javítanom a vízcsöveken a házamban, és egy papagájfogót kellett használnom hozzá. Nehéz úgy dolgozni, hogy az ember percenként felröhög... Vigyen el egy szívroham, te szar, de persze csak miután kifizetted a kárpit!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
dggmester
Oct 06, 2022 15:33:40
sodi legyen utcai gameplay live, így összekötöd a kellemest a hasznossal, és senkinek se fog feltűnni a változás amikor végleg majd utcára kerülsz. Te leszel az első utcai videós aki hordozható setup-al nyomul a híd alatt ;)
Oct 06, 2022 15:33:40
balek
(
x10)
Oct 06, 2022 16:06:27
x10)
Nagyon nevetek, a sodi egész nyáron dupla albit fizetett, most októbertől meg hajléktalan.
Mehet is a lakhatás masniexcelbe, hogy 2022. évi 12 havi lakással minden a legnagyobb rendben volt.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Mehet is a lakhatás masniexcelbe, hogy 2022. évi 12 havi lakással minden a legnagyobb rendben volt.
balek
(
x10)
Oct 06, 2022 16:09:52
x10)
#metoo #boycottRaiffeisen #ichauch
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Hahó
(
x135)
Oct 06, 2022 16:17:35
x135)
xray
(
x21)
Oct 06, 2022 16:17:50
x21)
a norvégok sem normálisok.
a chrome jól fordítja:
www.vg.no/nyheter/innenriks/i/gE6wn0/russisk-spionskip-har-gjort-to-undersoekelser-paa-norsk-sokkel-siden-2019
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
a chrome jól fordítja:
www.vg.no/nyheter/innenriks/i/gE6wn0/russisk-spionskip-har-gjort-to-undersoekelser-paa-norsk-sokkel-siden-2019
Hahó
(
x135)
Oct 06, 2022 16:23:45
x135)
nemzetközivé tettük az ügyet:
Aggodó trolléga
Oct 06, 2022 16:31:08
Sodi, nyugtass meg!
Ugye a sörhöz még odaférsz?!
Oct 06, 2022 16:31:08
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 06, 2022 16:37:56
x7)
Trollégák, elnézést az offért, de a pofám leszakad, hogy I. Alkoholista Szent Herbertről az egyik legfőbb, nyilvánvalóan mély önértékelési zavarokkal küzdő tündérkéje könyvet ír, ami karácsonyra már a boltok polcaira kerülhet.
Endre, remélem, hogy marad annyi kredited az ünnepekre, hogy tudsz venni belőle egy pldányt, neked bizonyára dedikálná is, illetve eltanulhatnád belőle, hogy hogyan legyél rendes youtubecsöves, akit eltart a közönsége. Nettó 3-500 fütyit minden hónapban összekalapál + a béren kívüli juttatások postacucc formájában.
Két féreg.
hehe
Endre, remélem, hogy marad annyi kredited az ünnepekre, hogy tudsz venni belőle egy pldányt, neked bizonyára dedikálná is, illetve eltanulhatnád belőle, hogy hogyan legyél rendes youtubecsöves, akit eltart a közönsége. Nettó 3-500 fütyit minden hónapban összekalapál + a béren kívüli juttatások postacucc formájában.
Két féreg.
gobesug
(
x30)
Oct 06, 2022 16:46:57
x30)

BodiTesok
(
x1)
Oct 06, 2022 16:50:56
x1)
McPedofil?
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2022 16:52:15
x77)
1) Családkiirtósakba'
2) Lil SoDrák és a pinák (5mp)
3) KöcsögBankok
szörnyeteg
(
x3)
Oct 06, 2022 16:55:05
x3)
Trollégák, elnézést az offért....
Lesz még itt munka, miután Endre szörnyű kínok között kileheli a lelkét a Blahán.
linziasztal01
(
x77)
Oct 06, 2022 16:55:27
x77)
Egyébként, az ilyen Rafi bank meg stb mennyire megengedett a hómlesszoffice?
Covid után, stb, stb.
Covid után, stb, stb.
kramalon
(
x8)
Oct 06, 2022 17:00:10
x8)
Sodi, nyugtass meg!
Csak a behorpadt faszhoz nem fér hozzá xD senki sincs aki lefejje a kígyómérgét.
Soderátor
Oct 06, 2022 17:04:17
www.google.com/maps/place/Raiffeisen+Bank+International/@48.2048236,16.3815833,17z/data=!3m1!5s0x476d07738bd631c9:0xf5c3bd1a0b4e716!4m7!3m6!1s0x476d0773920074f1:0xdde6048183443c4!8m2!3d48.20482!4d16.383772!9m1!1b1
Ide review-kba is mehetnek tény feltárások 1 csilaggal
Ide review-kba is mehetnek tény feltárások 1 csilaggal
Oct 06, 2022 17:04:17
800 eurós tablet
Oct 06, 2022 17:04:57
Milyen e-mail címre / címekre mehet a GIF?
Csak hogy minél több felől kapja a meló ezt a csodás szösszenetet
A basszátok meg a.. a nyójcáz eujós tabjetemet betöjteeeeeeem!
Csak hogy minél több felől kapja a meló ezt a csodás szösszenetet
Oct 06, 2022 17:04:57
horgász
(
x10)
Oct 06, 2022 17:08:28
x10)
I. Alkoholista Szent Herbertr
Azért nagyon durva, hogy mit el tud érni a magyar youtube-n egy szinte minden téren púposgörcs kategóriás szargalacsin.
Pedig csak annyival különb, hogy kevésbé életképtelen balfasz, de a maga gesztenyéjét kikaparja amíg a semmittevéssel, koldulással és a tartalmatlan/romboló tartalmakkal ki lehet.
Egyébiránt egy ugyanolyan ártalmas, szarravaló, alkoholista pedofil geciláda foságyú. Ha majd egy szép napon a púpos megdöglik, a tranyó meg a sitten rohad (vagy az is megdöglik), akkor szívem szerint azt mondanám: nem ártana a fórumnak egy kicsit a körmérenézni és ültetni egy kis faszerdőt jószokásunk szerint. Egy a gond: ez nála elég nehezen kivitelezhető. Számomra érthetetlen módon rengeteg az agyhalott felszopója. És ez elkeserítő.
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 06, 2022 17:10:02
x5)
Lenne 2 kérdésem, amire nem talàlom a vàlaszt.
Hup.hu
Tipik magyar koder a SoDi
Erkelyszimulator
(
x2)
Oct 06, 2022 17:11:22
x2)
Tamogatom!
Nemvoltdurex
(
x13)
Oct 06, 2022 17:11:35
x13)
Sodi mai is loopolhatnál már valamit..
Ásó27
(
x68)
Oct 06, 2022 17:12:02
x68)
Lenne 2 kérdésem, amire nem találom a választ pédián...
BodiTesok
(
x1)
Oct 06, 2022 17:14:17
x1)
Egyébiránt egy ugyanolyan ártalmas, szarravaló, alkoholista pedofil geciláda foságyú.
Barátom, az idő szerencsére a barátunk, ezek az emberek mindig fájdalmas kínok között döglenek meg, ezt a szép emléket, példamutatást pedig nem szabad elvenni.
Gyagyás fasz is szenvedni fog mert a vonat elé ugráshoz túl gyenge, férfi csövesek túros faszát fogja szopkodni egy-egy söciért aztán úgy kitágítják az ánuszrózsáját, hogy még a Tajgi kér tőle tippeket. Mi pedig majd a saját lakásunkban, az igazi puncis asszonnyal és gyerekekkel együtt tervezzük a nyaralást egy pohár tea mellett.
AndrewWK
(
x1)
Oct 06, 2022 17:15:38
x1)
4) MC Sneci feat BunkiBank Crew - Show Me
5) Hann3s - You better not come tomorrow
Soderátor
Oct 06, 2022 17:16:07
Amugy egy dolgot el tudok képzelni, hogy egyszerüen totálisan ignorálják akár mint személy vagy az emailes rendszer az ilyen gmailes/protonmailes üzeneteket. Lehet sokkal többre mennénk ha mindenki keres pár megfelelő személyt itt: www.linkedin.com/company/raiffeisen-bank-international/people/
és linkedinen belül irnánk nekik, ott azt is látjuk ha elolvasta e az illető.
Oct 06, 2022 17:16:07
Nemvoltdurex
(
x13)
Oct 06, 2022 17:20:38
x13)
Amugy egy dolgot el tudok képzelni, hogy egyszerüen totálisan ignorálják akár mint személy vagy az emailes rendszer az ilyen gmailes/protonmailes üzeneteket. Lehet sokkal többre mennénk ha mindenki keres pár megfelelő személyt itt: linkedin.com/company/raiffeisen-bank-international/people/
szörnyeteg
(
x3)
Oct 06, 2022 17:30:07
x3)
Segítek.
2 - Cisco CCNA
Nemvoltdurex
(
x13)
Oct 06, 2022 17:31:30
x13)
[URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=200962A9775_251C_4F34_A8D.png][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/2022/10/06/200962A9775_251C_4F34_A8D.png[/img][/URL]
Vannak páran
Vannak páran
Puha Slag
(
x7)
Oct 06, 2022 17:32:37
x7)
Segítek.
2 - Cisco CCNA
Segítek.
2 - Cisco CCNA
Kötőjel
(
x12)
Oct 06, 2022 17:33:02
x12)
Egy a gond: ez nála elég nehezen kivitelezhető. Számomra érthetetlen módon rengeteg az agyhalott felszopója. És ez elkeserítő.
a tanszék szereti a kihívást. a pszichopata, agresszív, sörösüvegvállú, cukorbeteg, kvázivegán dagadt disznómalacznyomozókecy is iszonyatos méretű gurulka hadsereggel rendelkezett. de őt is legyőzték a trollok, büdös csatornapatkényként bújkál
ehhez képest a sümegi pálcikaember easy mode. ráérünk még ezer taktikát kitalálni, egyelőre sodi elpusztítására kell koncentrálnunk.
Nemvoltdurex
(
x13)
Oct 06, 2022 17:36:55
x13)
www.kepfeltoltes.eu/images/2022/10/06/200962A9775_251C_4F34_A8D.png
horgász
(
x10)
Oct 06, 2022 17:37:46
x10)
disznómalacznyomozókecy is iszonyatos méretű gurulka hadsereggel rendelkezett. de őt is legyőzték a trollok, büdös csatornapatkényként bújkál peruban kanadában.
ehhez képest a sümegi pálcikaember easy mode.
ehhez képest a sümegi pálcikaember easy mode.
Ebben kurvára igazad van!
Vesszen a púpos, táncoljunk a sírján,
aztán
Vesszen a tranyó, táncoljunk a sírján.
Aztán te jössz koldusgeci!
szörnyeteg
(
x3)
Oct 06, 2022 17:38:24
x3)
Ja ez Endre önbevallása. Én nem vagyok informatikus, nem is értek hozzá, de Endre ezt adta meg magáról régen. Azt tudom hogy az egyetemet már nem fejezte be, szóval ennél magasabb végzettsége nincs. Ha még ezekben a hóka-móka tanfolyamokban is hazudott, az nagyon Endrés lenne.
KicsiNéző
(
x13)
Oct 06, 2022 17:44:15
x13)
Hallod most akartam pont írni, hogy nincs az az isten, hogy megértse az akár alap networking dolgokat is.
Én rengeteget szenvedtem az elején (mesterképzésben) hogy mindent megértsek - cserébe nem is volt annyira nehéz az út a CCIE-ig :)
Jonciii
(
x8)
Oct 06, 2022 17:52:05
x8)
Ültetgetem neki. Volt egy szabálysértési feljelentés, nem beszélt az eredményéről ugyan :) Most is van, meg még van is :)
tyodika
Oct 06, 2022 17:54:52
TCP / UDP - easy
Oct 06, 2022 17:54:52
Sanyibacsi
(
x6)
Oct 06, 2022 17:56:59
x6)
Oct 06, 2022 17:56:59
TCP / UDP - easy
int ge1/0/tyodika shu Oct 06, 2022 17:56:59
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 06, 2022 18:00:46
x23)
BEKO-nak nem lehet szólni, hogy a korcs megint átvert valakit a masnis cv-vel? Megjegyezve hogy esélyes hogy a Raffit de lehet mást és jelezzék ezt a rendörség felé a feljelentés miatt. Kékek meg kiderítik hol van és jelzik nekik, hogy mi van. Persze lehet ez picit lassú lenne.
tyodika
Oct 06, 2022 18:03:16
BEKO-nak nem lehet szólni, hogy a korcs megint átvert valakit a masnis cv-vel?
Ha hazudtam volna valaha már rég kiderült volna.
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Oct 06, 2022 18:03:16
szörnyeteg
(
x3)
Oct 06, 2022 18:03:40
x3)
BEKO-nak nem lehet szólni, hogy a korcs megint átvert valakit a masnis cv-vel?
Porondra gyagyás, unatkoznak a Trollok!!!
148 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A te ötven eurod már amúgy is ott van :D