Ez van.... (GYAGYÁS NE MÍNUSZOLJ)
van a fejemben egy infografika, és egy kurva gyorsan zéróhoz közelítő görbe, amit az isten pénze sem tud megállítani.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Megjöttek az előfizetések számlái
Gecis hányós lavór
Itt még sportos, erős, fiatal volt asodi
böri
Pont az ilyen megnyilvánulásaid miatt fogok a sírodra szarni púpos köcsög (és nem leszek egyedül, anyád nem gyözi majd lapátolni róla a kulát.
Remélem egy jó májrák lesz nálad a diagnózis és kurva keserves kínok között döglesz meg és senkit nem fog érdekelni :))))
Na bumm.
www.lifewire.com/free-fax-services-2378048
itt van hogyan lehet faxot ingyen küldeni neki online hátha azt jobban elolvassa :D
mejcicának az utcához képest luxus...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
óóó, nem, nem lesz ilyen gyors, és könnyű halála
Endre bizony szenvedni fog, kínjában még a szamárfaszt is lerágja majd
hoty... hotyhotyhoty...
"be fogok szerezni sósavat, hogy eltüntessem a feldarabolt testrészeidet" - kiss endre farkatlan
Szerintem a vekni olyan mint a nokia 3210. Keményebb a betonnál
Gecis hányós lavór
A faszt.
Szarból van a hókuszpók!
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Viszont gyorsan gyógyul...
Endre, szerencsére túl jelentéktelen vagy ahhoz, hogy felidegesíts, úgyhogy most teljes lelki nyugalommal közlöm veled, hogy röhögve nézném végig a kínhalálodat te utolsó féreg :)
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Mint a korláton átesős sérülése :D
a mokeszok meglehetnék még? vagy megint be van vakolva alapozóval?
Gecis hányós lavór
8:45-nél megint varangyosom mondja a frankót:
"két hányinger "ember"
khm...pontosabban 3, de majdnem.
Sorozáson volt egy srác, aki így ült. Mikor kiment a bizottsághoz, akkor a jelen lévő kiskatonák hangosan kiröhögték előttünk egy "biztos buzi"-val megspékelve.
Bicskanyitogató egy korcs ez.
"Egy lecsúszott alkoholista buzi, Facebook hírfolyam színvonalú értesülésekkel trollokat provokál maga ellen"
Visítva zuhanna a legfelső emeletről amilyen ostoba balfasz :D
off: 10/10 az a film.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ezt mivel probalod majd kihetyetyezni, hm?
Bocsanatot fogsz kerni ezert valaha is, nyilvanosan?
Erted te egyaltalan miert utalnak teged az emberek? Marmint valojaban?
Szerintem, ha jot akarsz magadnak es el szeretned kerulni a rendszeres verest a Blahan, szerezz valami extrem eros drogot, mondjuk fentanilt, majd told be, legalabb fel liter vodkaval.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nézd el neki, egy csöves ritkán van képben a világpolitikával, de félinformációkat elhall innen-onnan. Valszeg már híreket se olvas, csak ezt a fórumot. Hajtja a vérnyomás.
A tranyónak eszküszöm, hogy ilyen XII. századi feje van.

azt meg tegyuk hozza hogy a lany kurd volt, nem is irani, nem is kellett volna hijab-ot hordania mert az o vallasa, nepe nem varja ezt el. raeroltettek a fasszopo ajatollahok.
Amini kisebbsegi volt egy elemebeteg rezsim vezette orszagban es ezert halt meg.
Endre, te fereg, te is az LGBTQ kisebbsegi hetyetyedbol elsz mar miota, Tibi ferjed meg cigany kisebbseginek hazudja magat. es van pofad ezen elcelodni?
azt tudod hogy ezert meg kulon fogsz kapni, nem feltetlenul nem fogjuk felhivni az emigrans iraniak figyelmet arra, hogy beteg dolgokat terjesztesz veluk kapcsolatban az interneten. jah, es a nacigeci multad kulon "plusz" pont lesz naluk
dogolj meg te fereg
anschluss
Csak egy púp lesz a hátukon.
majd lesz elég rúgás a blahán, de annál jóval több is, B. Kata miatt külön speciálba
Ahelyett, hogy eldugulna és megülne a szaros picsáján a fasszopó görcs -különösen most, hogy romokban a kis vegetációja- csak úgy mellékesen bedob egy ilyet.
Mindig ezt csinálta,
Nem érzi. Nem ember.
Nincsenek érzései.
És nem érti, honnan és miért a több száz troll.
Azt hiszi rajongók.
Teljesen agyhalott, segghülye szociopata.
ps.: Dögölj meg te faszkalap púpos incel geciláda. Akakszd fel magad. A retkes zsiráf nyakadba meg tegyél egy Elliot Rodger képet a kötél alá, fostömlő.
Mindig ezt csinálta,
Nem érzi. Nem ember.
Nincsenek érzései.
Múltkor elkezdtem újrahallgatni a berlini vlog első évadát.
Egy ideig próbálja tolni ezt a szerencsétlen bevándorló informatikust játszani, aki bemutatja az életet meg a várost - de nem bírja sokáig.
A varsói epizódban már csak így out of nowhere kecskebaszózik.
Endre, szerinted miért nincsenek rajongóid?
Ja és persze közben is végig volt a nudi fürcsiről elmélkedés.
Azt sem tudja a műveletlen faszkalap, hogy hol van, nemhogy mi folyik ott. Meg ha tudná, akkor is leszarná, nem hinném, hogy egy ilyen tetvet bármi meghat.
A sárkányfűrárus annyira ostoba, hogy akkor is provokál amikor nem akarna.
Púpom, az isten basszon meg a hód kurva anyáddal együtt, hogy miért nem vágott azonnal a falhoz miután a világraszart...
Ez nem "prolihergelés" ahogy a te fogyatékos fajtád mondja...ez provokáció. Annak meg tudod mi az eredménye, ha valaki ilyen kis incel sekutyájasemacskája biohulladék, mint te? Na, pont az, amit kapni fogsz majd a Blahán.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ne hallgass az irigy trollokra, Endre!!
Kergesd inkább a cicát, faszaság van.
irodalmi szófordulatokkal beszél
Majd hozd el a Blahára, ott beletapossuk a fejébe,azt@n majd megcsörgetjük néha.
Tudod betelefonálós :-DD
Vagy a prosztataja helyere is fel lehetne tolni.
Csirgetesnel legalabb erezne, hogy hol volt addig prosztataja.
Amikor fembetessel rugdossak majd ki az orbitragoit, hidd el, azt annyira nem fogja elvezni. Ellenben a tobbi hajlektalannal. Mert onnantol az Endre vegre nem fog fogazni.
Ha az a jelenet fent lesz a tressvúdon, akkor lehet be is lehet zárni majd az oldalt.
Bár lehet vannak, akik kíváncsiak lennének majd sneci elföldelésére is, szóval mégse.
Bájány stoki a stoki, amíg jendesek veje, de fajkas jesz, ha bántják, hetyetye
AZ ingem és A nadrágom. Nem hazudott a púpos, mindkettőből 1-1 volt neki.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Javítottam. A dolgokat nem kell használni, csak megvenni
De jó volt a Recskai ofiszban az asztal alatt aludni és mutogatni a fütyit az új kamerámmal.
Mondjuk ez igaz, rengeteg ps játékhoz hozzá se nyúlt.
Kedvencem a red dead 2 amit megvett kb ötször és van benne 2-3 óra gameplaye.
Nekem se tetszik a konyhapultom, megyek a hidegben egész nap sétálni hogy ne fagyjak meg, vagy vonaton aludni jegy nélkül.
Nagyon jól szemlélteti a korcs valóságérzékelését.
Én még soha életemben nem ittam annyit hogy annyira lerészegedjek, hogy azt se'tudjam hol vagyok, de esküszöm ha a buzi Endre megdöglik vagy sittre kerül, az összes pezsgőt/bort minden alkoholosat ami otthon van benyakalok! :D
elegem van a konyhából, beköltözök egy fűtetlen, romos irodaépületbe alkoholista, drogos, erőszakos bűnözők közé.
vérdíj target nr. 1
Hogy fognak irigykedni az élettelen trollok :O
Elektromos autód is lesz amit nem kell vezetni. Villamos.
Szerintem Szandika is az angyalszárny kategória Endrének. Gyerekes lekületü de pont ezért szerethető csaj, és külsőre fényévekkel van endre előtt. Ha nincsenek "rohamai" mint a trashvideós Jankának akkor normálisan el lehetne élnie egy ilyen csaj mellett. Nem utolsó sorban egy nagyságrenddel intelligensebb a recskásnál.
Szerencsére neki a kasztrált férfi kellett.
Milyen szag lehetett ott, amikor fel is gozolte az evek ota nem mosott, szaros, hugyos, spermas, etelmaradekos egynadragot! Csodalom, hogy a szomszedok nem hivtak ki a rendorseget, hogy meghalt itt valaki es mar oszlik.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Szandi simán meglehetett volna neki, de sajnos pinája van, attól meg a pedofil fél, de legalábbis utálja.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Az nagyon jó lesz. Az egyszámjegyű kerületek (belváros, kábé mint a nagykörúton belül Pesten) ugyanis jelentősen drágábbak mint a külső kerületek, például az a Mordor amit ő annyira központnak hitt. Ennek is a csúcsa a Schwedenplatz 1-1,5 km-es körzete, a szigorúan vett bulibelvaros. Kábé mintha Pesten ujlipociaban keresne valami kis olcsó albérletet. Btw, a közös történelmi örökség, hogy Bécsben és Pesten is Lipótvárosnak hívják a régi zsidónegyedet, az elhelyezkedése és a mostani képe is hasonló.
Hát azért hetyetye.

XDDDD felsírtam
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Dörpe vajon törleszt rendben endrének?
Jogos. Otezer forintbol megvan tizenhat oranyi soradagja szegeny embernek.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Gyűjti a videókat és majd egyben adja oda a sodinak. Mégis jobb egyben mint sok kicsi darabban.
Poop in the loop
(
x2)
Oct 05, 2022 21:20:32
x2)

Ez van.... (GYAGYÁS NE MÍNUSZOLJ)
Hahó
(
x136)
Oct 05, 2022 21:20:46
x136)
Luxus az kb. a fürdőkád, zárható fürdőszoba, ahol piálva recskázhat miközben kamerázza magát.
Egyébként 2016 október negyedikén, alig hat éve még 30 euró pluszban volt. Hahó prof csinálhatna egy jó infografikát :) de vannak sokkal érdekesebb dolgok, mint a pedofil pénzügyei.
Pl. Vera néni miért foglalkozott vele ennyit? Stb.
Egyébként 2016 október negyedikén, alig hat éve még 30 euró pluszban volt. Hahó prof csinálhatna egy jó infografikát :) de vannak sokkal érdekesebb dolgok, mint a pedofil pénzügyei.
Pl. Vera néni miért foglalkozott vele ennyit? Stb.
van a fejemben egy infografika, és egy kurva gyorsan zéróhoz közelítő görbe, amit az isten pénze sem tud megállítani.
Trollul Madár
(
x15)
Oct 05, 2022 21:23:18
x15)
Endre!
Te gennyező pattanás az emberiség szövetén! Te szarrágó köcsög!
Idézlek te senkiházi:
"Itt olyan debilségek miatt tüntetni az emberek, hogy beszarsz. Például van tüntetés, ami arról szól, hogy ő valami iráni aktivista nővel történt valami és akkor az iráni követség elé mennek és mit tudom én befonják a hajukat vagy levágják vagy nem tudom."
Hát, hogy szakadjon rád az össze zsidó bank behajtó Troll serege egyben és rakjon seggbe Sittes Sanyi a Tajgi mellett az IMEIben!
Elmondom az okoskodó ostoba vekninek, hogy mi a helyzet:
Akiről te itt beszélsz az Mahsa Amini volt aki nem volt semmiféle aktivista, hanem egy fiatal 22 éves csinos fiatal nő volt aki az anyjával és a nagyanyjával ment az utcán, merthogy nem is mehetett ki egyedül az utcára.
Nem tűntetett nem csinált semmit, ment az utcán! Amúgy is valahogy az iráni aktivista nők elég ritkát te szerencsétlen SZHAR!
Erre megjelent az irányi erkölcs rendőség és úgy találták, hogy a hidzsábja nem eléggé takarja el az arcát.
Erre berángatták egy furgonba és széjjel verték az arcát, csontjai törtek mindenki szeme láttára, majd a rendőrőrsön az életveszélyes bántalmazás után törött koponyával, törött arckoponyával és törött alsó álkapoccsal állva kellett néznie egy oktatófilmen a helyes burka viselési szokást. Ebben összeomlott szegény, majd a korházban szőrnyű kínok közepette meghalt, te SZHAR!
Külön felbasz a dolog te BUZI KÖCSÖG, mert ha te ott élnél akkor téged még brutálisabban basztak volna szét az “erkölcs őrei”.
Akik most tüntetnek te SZHAR azok az iráni fiatalok akik mást nem szeretnének tenni csak úgy élni mint ami neked megadatott te SZHAR! Akát az életük árán is, mert Iránban jelenleg éleslőszerrel lőnek a tüntetők közé ez nem 2006 te SZHAR!!!
Tedd össze a kezedet, hogy nem Iránban vagy buzi köcsög, hanem Európában te SZHAR és kurvára reménykedj, hogy éhen dögölj a Blahán ne valaki úgy szétverje a veknidet mint ahogy Mahsa Amini testét törte szét a neked szépeszményű diktatúra.
Te SZHAR
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Idézlek te senkiházi:
"Itt olyan debilségek miatt tüntetni az emberek, hogy beszarsz. Például van tüntetés, ami arról szól, hogy ő valami iráni aktivista nővel történt valami és akkor az iráni követség elé mennek és mit tudom én befonják a hajukat vagy levágják vagy nem tudom."
Hát, hogy szakadjon rád az össze zsidó bank behajtó Troll serege egyben és rakjon seggbe Sittes Sanyi a Tajgi mellett az IMEIben!
Akiről te itt beszélsz az Mahsa Amini volt aki nem volt semmiféle aktivista, hanem egy fiatal 22 éves csinos fiatal nő volt aki az anyjával és a nagyanyjával ment az utcán, merthogy nem is mehetett ki egyedül az utcára.
Nem tűntetett nem csinált semmit, ment az utcán! Amúgy is valahogy az iráni aktivista nők elég ritkát te szerencsétlen SZHAR!
Erre megjelent az irányi erkölcs rendőség és úgy találták, hogy a hidzsábja nem eléggé takarja el az arcát.
Erre berángatták egy furgonba és széjjel verték az arcát, csontjai törtek mindenki szeme láttára, majd a rendőrőrsön az életveszélyes bántalmazás után törött koponyával, törött arckoponyával és törött alsó álkapoccsal állva kellett néznie egy oktatófilmen a helyes burka viselési szokást. Ebben összeomlott szegény, majd a korházban szőrnyű kínok közepette meghalt, te SZHAR!
Külön felbasz a dolog te BUZI KÖCSÖG, mert ha te ott élnél akkor téged még brutálisabban basztak volna szét az “erkölcs őrei”.
Akik most tüntetnek te SZHAR azok az iráni fiatalok akik mást nem szeretnének tenni csak úgy élni mint ami neked megadatott te SZHAR! Akát az életük árán is, mert Iránban jelenleg éleslőszerrel lőnek a tüntetők közé ez nem 2006 te SZHAR!!!
Tedd össze a kezedet, hogy nem Iránban vagy buzi köcsög, hanem Európában te SZHAR és kurvára reménykedj, hogy éhen dögölj a Blahán ne valaki úgy szétverje a veknidet mint ahogy Mahsa Amini testét törte szét a neked szépeszményű diktatúra.
Te SZHAR
linziasztal01
(
x77)
Oct 05, 2022 21:23:28
x77)
Kicsit retrosba', linzi poloskák legnagyobb menetelése.
www.youtube.com/watch?v=Hlo4v3RsDEQ
8:00 percnél indul be a buli.
www.youtube.com/watch?v=Hlo4v3RsDEQ
Nemvoltdurex
(
x13)
Oct 05, 2022 21:27:09
x13)
Sodi... Hetfőn még nem voltál csőd közelében, hisz azt mondtad, hogy előbb kiderült a Merci mit csinálna, ha tényleg becsődölnél.. Ma meg mégis?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Sörike
(
x3)
Oct 05, 2022 21:30:15
x3)
Sodi... Hetfőn még nem voltál csőd közelében, hisz azt mondtad, hogy előbb kiderült a Merci mit csinálna, ha tényleg becsődölnél.. Ma meg mégis?
Megjöttek az előfizetések számlái
Örülhettek
(
x1)
Oct 05, 2022 21:30:34
x1)
MegintKezded
(
x6)
Oct 05, 2022 21:36:32
x6)
Endre!
...
...
Pont az ilyen megnyilvánulásaid miatt fogok a sírodra szarni púpos köcsög (és nem leszek egyedül, anyád nem gyözi majd lapátolni róla a kulát.
Remélem egy jó májrák lesz nálad a diagnózis és kurva keserves kínok között döglesz meg és senkit nem fog érdekelni :))))
Soderátor
Oct 05, 2022 21:38:45
Van mobil és fax is
T 050 222-1232
F 050 222-91232
T 050 222-1232
F 050 222-91232
www.lifewire.com/free-fax-services-2378048
itt van hogyan lehet faxot ingyen küldeni neki online hátha azt jobban elolvassa :D
Oct 05, 2022 21:38:45
Sörike
(
x3)
Oct 05, 2022 21:39:25
x3)
Endre szerintem a maradék pénzeden vegyél ketyerűt meg sörikét és élvezd ki az utolsó nem csöves hetedet. De 1 nap alatt fogyassz el mindent
Gecis hányós lavór
Időutazó trolléga
Oct 05, 2022 21:41:18
Trollul kolléga nagyon jól leírta a helyzetet.
Ne hidd, hogy megragad a világ a 2006-os szinteken amikor a retardált csürhe fizetett haverjaiddal kiloptatok pár csokit az mtv székház automatáiból. Szerintem gond nélkül dobnának le manapság a picsába összekötözve hidakról, vagy tetőkről te mocskos geci. Azért, mert az ingerküszöb egyszer átszakad. És amikor megtörténik, akkor te leszel az első akinek a hatalmas feje szétrobban a járdán.
Ne hidd, hogy megragad a világ a 2006-os szinteken amikor a retardált csürhe fizetett haverjaiddal kiloptatok pár csokit az mtv székház automatáiból. Szerintem gond nélkül dobnának le manapság a picsába összekötözve hidakról, vagy tetőkről te mocskos geci. Azért, mert az ingerküszöb egyszer átszakad. És amikor megtörténik, akkor te leszel az első akinek a hatalmas feje szétrobban a járdán.
Oct 05, 2022 21:41:18
halászlé
(
x24)
Oct 05, 2022 21:45:26
x24)
Honnan jött ez a luxus mánia most?
mejcicának az utcához képest luxus...
Zegernye
(
x2)
Oct 05, 2022 21:46:09
x2)
Azért, mert az ingerküszöb egyszer átszakad. És amikor megtörténik, akkor te leszel az első akinek a hatalmas feje szétrobban a járdán.
óóó, nem, nem lesz ilyen gyors, és könnyű halála
Endre bizony szenvedni fog, kínjában még a szamárfaszt is lerágja majd
gobesug
(
x30)
Oct 05, 2022 21:46:21
x30)
"be fogok szerezni sósavat, hogy eltüntessem a feldarabolt testrészeidet" - kiss endre farkatlan
Sörike
(
x3)
Oct 05, 2022 21:47:09
x3)
Trollul kolléga nagyon jól leírta a helyzetet.
Örülhettek
(
x1)
Oct 05, 2022 21:50:01
x1)
Fifike mivel nem gyártassz éppen netszemetet, mert a sarokban vonyítva szlopálod a picsaszáddal a sörtöt, megnéztem a platform c. filmet, na ebben el tudnálak képzelni, te lennél az első aki megdöglik :D
böri
horgász
(
x10)
Oct 05, 2022 21:58:54
x10)
A faszt.
Szarból van a hókuszpók!
linziasztal01
(
x77)
Oct 05, 2022 21:59:48
x77)
A faszt.
Szarból van a hókuszpók!
Szarból van a hókuszpók!
Nemfatyle
(
x7)
Oct 05, 2022 22:00:15
x7)
Endre, szerencsére túl jelentéktelen vagy ahhoz, hogy felidegesíts, úgyhogy most teljes lelki nyugalommal közlöm veled, hogy röhögve nézném végig a kínhalálodat te utolsó féreg :)
horgász
(
x10)
Oct 05, 2022 22:00:57
x10)
Mint a korláton átesős sérülése :D
Sörike
(
x3)
Oct 05, 2022 22:01:53
x3)
a mokeszok meglehetnék még? vagy megint be van vakolva alapozóval?
horgász
(
x10)
Oct 05, 2022 22:02:00
x10)
youtube.com/watch?v=Hlo4v3RsDEQ
youtube.com/watch?v=Hlo4v3RsDEQ
8:45-nél megint varangyosom mondja a frankót:
"két hányinger "ember"
khm...pontosabban 3, de majdnem.
Símaszkos troll
Oct 05, 2022 22:02:12
Férfiak, ti is ilyen keresztbe tett lábbal szoktatok ülni? Ez jó a heréknek? Vagy neki lehet a segge fölé vannak dobva, vagy kiaplikálta a combjaira?
Sorozáson volt egy srác, aki így ült. Mikor kiment a bizottsághoz, akkor a jelen lévő kiskatonák hangosan kiröhögték előttünk egy "biztos buzi"-val megspékelve.
Oct 05, 2022 22:02:12
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Oct 05, 2022 22:02:13
x2)
Endre!
Te gennyező pattanás az emberiség szövetén! Te szarrágó
Te gennyező pattanás az emberiség szövetén! Te szarrágó
Bicskanyitogató egy korcs ez.
"Egy lecsúszott alkoholista buzi, Facebook hírfolyam színvonalú értesülésekkel trollokat provokál maga ellen"
rBali
(
x24)
Oct 05, 2022 22:03:22
x24)
Fifike mivel nem gyártassz éppen netszemetet, mert a sarokban vonyítva szlopálod a picsaszáddal a sörtöt, megnéztem a platform c. filmet, na ebben el tudnálak képzelni, te lennél az első aki megdöglik :D
Visítva zuhanna a legfelső emeletről amilyen ostoba balfasz :D
off: 10/10 az a film.
rBali
(
x24)
Oct 05, 2022 22:07:19
x24)
Szeretlek, ezt ne feledd. Na puszi puszi!

Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF

JohnCramer
(
x1)
Oct 05, 2022 22:11:54
x1)
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Na bej Endre
Oct 05, 2022 22:15:11
Kellemes rángatózva alvást, puszi puszi!
Oct 05, 2022 22:15:11
MaxPayne
(
x24)
Oct 05, 2022 22:16:33
x24)
Endre!
Idézlek te senkiházi:
…
Idézlek te senkiházi:
…
Szerintem, ha jot akarsz magadnak es el szeretned kerulni a rendszeres verest a Blahan, szerezz valami extrem eros drogot, mondjuk fentanilt, majd told be, legalabb fel liter vodkaval.
Púp Pinata
Oct 05, 2022 22:16:53
Endre!
Nézd el neki, egy csöves ritkán van képben a világpolitikával, de félinformációkat elhall innen-onnan. Valszeg már híreket se olvas, csak ezt a fórumot. Hajtja a vérnyomás.
Oct 05, 2022 22:16:53
Elnökúr
Oct 05, 2022 22:18:17
Sneci! Infó van!
Borz Endre
Oct 05, 2022 22:18:17
Nemvoltdurex
(
x13)
Oct 05, 2022 22:19:59
x13)
Vajon hány nap múlva jönnek rá a melóhelyen, hogy egy életkeptelen idióta vagy, és nem értesz semmihez?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
horgász
(
x10)
Oct 05, 2022 22:25:40
x10)
Szeretlek, ezt ne feledd. Na puszi puszi!
A tranyónak eszküszöm, hogy ilyen XII. századi feje van.

sarokülőgarnitúra
Oct 05, 2022 23:00:30
Ronda nő ez a férfi.
Oct 05, 2022 23:00:30
Anschluss
(
x4)
Oct 05, 2022 23:03:47
x4)
Trollul MadárEndre!
Idézlek te senkiházi:
…
Idézlek te senkiházi:
…
azt meg tegyuk hozza hogy a lany kurd volt, nem is irani, nem is kellett volna hijab-ot hordania mert az o vallasa, nepe nem varja ezt el. raeroltettek a fasszopo ajatollahok.
Amini kisebbsegi volt egy elemebeteg rezsim vezette orszagban es ezert halt meg.
Endre, te fereg, te is az LGBTQ kisebbsegi hetyetyedbol elsz mar miota, Tibi ferjed meg cigany kisebbseginek hazudja magat. es van pofad ezen elcelodni?
azt tudod hogy ezert meg kulon fogsz kapni, nem feltetlenul nem fogjuk felhivni az emigrans iraniak figyelmet arra, hogy beteg dolgokat terjesztesz veluk kapcsolatban az interneten. jah, es a nacigeci multad kulon "plusz" pont lesz naluk
dogolj meg te fereg
Sodi+Merci=Örök szerelem
Oct 05, 2022 23:05:06
Vajon hány nap múlva jönnek rá a melóhelyen, hogy egy életkeptelen idióta vagy, és nem értesz semmihez?
Csak egy púp lesz a hátukon.
Oct 05, 2022 23:05:06
xray
(
x21)
Oct 05, 2022 23:05:49
x21)
Mahsa Amini reakciódért olyan rúgást érdemelnél, h bele dögöljél, te nyomorult féreg.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Púp Pinata
Oct 05, 2022 23:09:11
Mahsa Amini reakciódért olyan rúgást érdemelnél, h bele dögöljél, te nyomorult féreg.
majd lesz elég rúgás a blahán, de annál jóval több is, B. Kata miatt külön speciálba
Oct 05, 2022 23:09:11
horgász
(
x10)
Oct 05, 2022 23:12:26
x10)
Ahelyett, hogy eldugulna és megülne a szaros picsáján a fasszopó görcs -különösen most, hogy romokban a kis vegetációja- csak úgy mellékesen bedob egy ilyet.
Mindig ezt csinálta,
Nem érzi. Nem ember.
Nincsenek érzései.
És nem érti, honnan és miért a több száz troll.
Azt hiszi rajongók.
Teljesen agyhalott, segghülye szociopata.
ps.: Dögölj meg te faszkalap púpos incel geciláda. Akakszd fel magad. A retkes zsiráf nyakadba meg tegyél egy Elliot Rodger képet a kötél alá, fostömlő.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 05, 2022 23:14:32
x48)
Gyagyás jó lenne egy kicsit tájékozódnod, hogy mi történik a Iránban. A rick és morty/klívlend só helyett megnézhetnéd a Persepolis rajzfilmet.
kissendrevagyok
Ásó27
(
x68)
Oct 05, 2022 23:15:49
x68)
Falnál egy tranyó féle spagettis krumplistésztát krinolinnal, mi?
Mifaaaaaaaaaaaan
KicsiNéző
(
x13)
Oct 05, 2022 23:19:57
x13)
Mindig ezt csinálta,
Nem érzi. Nem ember.
Nincsenek érzései.
Múltkor elkezdtem újrahallgatni a berlini vlog első évadát.
Egy ideig próbálja tolni ezt a szerencsétlen bevándorló informatikust játszani, aki bemutatja az életet meg a várost - de nem bírja sokáig.
A varsói epizódban már csak így out of nowhere kecskebaszózik.
Endre, szerinted miért nincsenek rajongóid?
Ja és persze közben is végig volt a nudi fürcsiről elmélkedés.
horgász
(
x10)
Oct 05, 2022 23:27:34
x10)
Gyagyás jó lenne egy kicsit tájékozódnod, hogy mi történik a Iránban.
Azt sem tudja a műveletlen faszkalap, hogy hol van, nemhogy mi folyik ott. Meg ha tudná, akkor is leszarná, nem hinném, hogy egy ilyen tetvet bármi meghat.
A sárkányfűrárus annyira ostoba, hogy akkor is provokál amikor nem akarna.
Púpom, az isten basszon meg a hód kurva anyáddal együtt, hogy miért nem vágott azonnal a falhoz miután a világraszart...
Ez nem "prolihergelés" ahogy a te fogyatékos fajtád mondja...ez provokáció. Annak meg tudod mi az eredménye, ha valaki ilyen kis incel sekutyájasemacskája biohulladék, mint te? Na, pont az, amit kapni fogsz majd a Blahán.
rezsidémon
(
x8)
Oct 05, 2022 23:56:16
x8)
Látod púpos köcsög, így szerzel te ellenségeket a mai napig is.
A nőre legalább emlékezni fognak, mert egy értelmetlen rendszer miatt kellett meghalnia. Sajnos.
Egy púpos alkoholista félhalottra ki fog? Senki, max az utálóid, de még a tiszteletet sem fogod megkapni, a sírodat is le fogják hugyozni.
Már ha lesz sírod és nem kaparnak el téged valahol egy jeltelen valamiben.
Az egyik linzi betelefonálósban egy telefonáló kérdezte tőled, hogyha Merci és Jutka meghalna, te eltemetnéd őket? Az volt a válaszod, hogy minek, majd az önkormányzat eltemeti őket.
Nos pontosan ez lesz a sorsod. A saját anyád se temetne el ha megtehetné.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
A nőre legalább emlékezni fognak, mert egy értelmetlen rendszer miatt kellett meghalnia. Sajnos.
Egy púpos alkoholista félhalottra ki fog? Senki, max az utálóid, de még a tiszteletet sem fogod megkapni, a sírodat is le fogják hugyozni.
Már ha lesz sírod és nem kaparnak el téged valahol egy jeltelen valamiben.
Az egyik linzi betelefonálósban egy telefonáló kérdezte tőled, hogyha Merci és Jutka meghalna, te eltemetnéd őket? Az volt a válaszod, hogy minek, majd az önkormányzat eltemeti őket.
Nos pontosan ez lesz a sorsod. A saját anyád se temetne el ha megtehetné.
öklendező szerelő
(
x4)
Oct 06, 2022 00:05:56
x4)
Endre, ha kirúgnak a mostani melóhelyedről, megpróbálkozhatnál a cirkusszal. Olyan ronda, hülye meg torz vagy, hogy egykettőre sztárrá válnál.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
xray
(
x21)
Oct 06, 2022 00:15:38
x21)
Oct 06, 2022 00:15:38
van egy 3210 telefonom, ki kéne próbálni, melyik bírja a betont! Oct 06, 2022 00:15:38
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 06, 2022 00:16:09
x5)
Na màra melócsà elég volt tegnap dél óta.
Endre a kurva anyàdat.
Takarodj dolgozni mert unatkozik a tanszék
contains language which some may find offensive
Endre a kurva anyàdat.
nabejj
(
x3)
Oct 06, 2022 00:34:31
x3)
Na màra melócsà elég volt tegnap dél óta.
Endre a kurva anyàdat.
Endre a kurva anyàdat.
Ne hallgass az irigy trollokra, Endre!!
Kergesd inkább a cicát, faszaság van.
KicsiNéző
(
x13)
Oct 06, 2022 00:41:59
x13)
Endre!
Majd amikor már egy AirBnBt se tudsz fizetni, akkor gondolj arra, hogy van 100 eurós ledcsíkod, meg 60 eurós okos izzóid!!!!
Majd amikor már egy AirBnBt se tudsz fizetni, akkor gondolj arra, hogy van 100 eurós ledcsíkod, meg 60 eurós okos izzóid!!!!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 06, 2022 01:05:24
x5)
most halgatom trafotibit.
neki is bejott az elet.
nagyon nevetek remelem telen tandemben megfagy az osszes koszliderc Endrevel az elen
contains language which some may find offensive
neki is bejott az elet.
nagyon nevetek remelem telen tandemben megfagy az osszes koszliderc Endrevel az elen
kripli figyelő
(
x12)
Oct 06, 2022 02:00:28
x12)
Bécs tele van kurdokkal.Nagy eséllyel meló csában is összefut velük a korcs.Nyilván nem olyan kicsinyes egyik kurd sem hogy szép csendben keresztbe tegyen gyagyásnak ha a tényfeltárás kevés lenne.
ascites
(
x57)
Oct 06, 2022 02:18:14
x57)
Ráadásul a krónikás szokás szerint bekötött szemmel figyeli, ahogy a kilincsorra előtt zajlik egy potenciálisan történelemformáló pillanat.
Neki csak egy újabb megkínzott és megölt nő, akinek a szenvedésén röhögni lehet. Mert így úgy érezheti, hogy ő hiába egy homokos emberi roncs, aki éppen szabadesik a hajléktalanságba, az a szerencsétlen nő mégiscsak rosszabbul járt. Tipikus korcs.
Neki csak egy újabb megkínzott és megölt nő, akinek a szenvedésén röhögni lehet. Mert így úgy érezheti, hogy ő hiába egy homokos emberi roncs, aki éppen szabadesik a hajléktalanságba, az a szerencsétlen nő mégiscsak rosszabbul járt. Tipikus korcs.
technikai_proba
(
x1)
Oct 06, 2022 03:41:36
x1)
endre létezése bűn az emberiség ellen. hamarosan azoban korrigálja eme aprócska hibát a sors
Karib
(
x10)
Oct 06, 2022 03:59:13
x10)
Fifi, én már 3-tól fent vagyok. Voltam futni, most olvasok egy kicsit, aztán meglepem valami finom reggelivel a barátnőmet.
Te - mint hivatásszerű naplopó és élősködő - mit fogsz ma csinálni? Trollozás? Cicázás? Sörikézés?
Tényleg nem értem, miért kapaszkodsz még mindig. Oké, hogy egy büdös csótány vagy, de a depis pillanatokban néha azért érzékeled a valóságot, és belátod, hogy kb. minden ami volt és van, az nem jó neked. Engedd el a faszpinát, engedd el a külföldi sztárprogramozó imidzset.
Innen már nincs visszaút. De egy jó hónapod még lehet az életben az elnyújtott szenvedés helyett. Ha most felveszed az összes hitelpénzed, akkor a következő 3-4 hétben még pont be tudsz töményezni és drogozni minden nap, illetve bérelni egy viszonylag normális szállást.
A többit engedd el.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Te - mint hivatásszerű naplopó és élősködő - mit fogsz ma csinálni? Trollozás? Cicázás? Sörikézés?
Tényleg nem értem, miért kapaszkodsz még mindig. Oké, hogy egy büdös csótány vagy, de a depis pillanatokban néha azért érzékeled a valóságot, és belátod, hogy kb. minden ami volt és van, az nem jó neked. Engedd el a faszpinát, engedd el a külföldi sztárprogramozó imidzset.
Innen már nincs visszaút. De egy jó hónapod még lehet az életben az elnyújtott szenvedés helyett. Ha most felveszed az összes hitelpénzed, akkor a következő 3-4 hétben még pont be tudsz töményezni és drogozni minden nap, illetve bérelni egy viszonylag normális szállást.
A többit engedd el.
Golda csiklója
(
x8)
Oct 06, 2022 04:48:57
x8)
Figyuzz Endre! Egy 2016os adat szerint több, mint 80000 kurd lakik Ausztriában. Ez újabb 80000 ember, aki zsigerből fog gyűlölni. Biztos lenne köztük olyan, aki kiegyenesítené a hátadat. Nem szégyeled magad te mocskos buzi. Bándy Kata után most megint kezdet? Nem félsz?
O és K együtt OK és minden OK!!
halászlé
(
x24)
Oct 06, 2022 06:44:41
x24)
hallod a sodrák, ha sziszád nem tudja éjtelmezni a bőséget, meg tulképp meg se érdemli, mert egy ösztönlény, akkor minek nekik a luxus sziszaól? :o)))
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Oct 06, 2022 06:55:25
x8)
van egy 3210 telefonom, ki kéne próbálni, melyik bírja a betont!
Majd hozd el a Blahára, ott beletapossuk a fejébe,azt@n majd megcsörgetjük néha.
Zegernye
(
x2)
Oct 06, 2022 06:58:36
x2)
Endre!
Igazából bármennyire próbálsz keresni egy elnyomott réteget, hogy aztán fölényeskedhess, nem fog sikerülni.
Te testileg, és egzisztenciálisan is nyomorék vagy, szellemileg erősen korlátozott, érzelmi fejlődésed a kilenc éves gyerekek szintjén megakadt. Egyetlen egy barátod sincsen, egy másik nyomorék férfi szokta közben megengedni, hogy a nem működő pöcsödet az ő pöcse helyére dörzsölgesd, esetleg meg próbáld begyűrni a valagába, mint egy normál buzi.
Ha hazajössz az országba, bújkálsz, és végig rettegsz, hogy mikor reccsen a tojás a fejeden, és közben közeli ismerőseid is aláznak, és komoly pénzekkel nyúlnak le.
Ez azért van, mert nem csak szellemi nyomorék, hanem BALEK is vagy.
És, mint már sokszor mondtam, jó eséllyel kínos halálod lesz, amin tíz évvel a nagy esemény után is üvöltve fogunk röhögni, ha eszünkbe jut.
Szar lehet neked, ilyen kilátástalanul, tudva, hogy minden nap hátralévő életed legjobbja, a következő mindig rosszabb lesz :D
Innen te már nem fogsz felállni, ezt te is tudod, akkor sem ment, amikor könnyebb lett volna.
És ezt mi mókásnak találjuk, mert minden pofont megérdemelsz az élettől, te púpos korcs :)
hoty... hotyhotyhoty...
Igazából bármennyire próbálsz keresni egy elnyomott réteget, hogy aztán fölényeskedhess, nem fog sikerülni.
Te testileg, és egzisztenciálisan is nyomorék vagy, szellemileg erősen korlátozott, érzelmi fejlődésed a kilenc éves gyerekek szintjén megakadt. Egyetlen egy barátod sincsen, egy másik nyomorék férfi szokta közben megengedni, hogy a nem működő pöcsödet az ő pöcse helyére dörzsölgesd, esetleg meg próbáld begyűrni a valagába, mint egy normál buzi.
Ha hazajössz az országba, bújkálsz, és végig rettegsz, hogy mikor reccsen a tojás a fejeden, és közben közeli ismerőseid is aláznak, és komoly pénzekkel nyúlnak le.
Ez azért van, mert nem csak szellemi nyomorék, hanem BALEK is vagy.
És, mint már sokszor mondtam, jó eséllyel kínos halálod lesz, amin tíz évvel a nagy esemény után is üvöltve fogunk röhögni, ha eszünkbe jut.
Szar lehet neked, ilyen kilátástalanul, tudva, hogy minden nap hátralévő életed legjobbja, a következő mindig rosszabb lesz :D
Innen te már nem fogsz felállni, ezt te is tudod, akkor sem ment, amikor könnyebb lett volna.
És ezt mi mókásnak találjuk, mert minden pofont megérdemelsz az élettől, te púpos korcs :)
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2022 06:59:17
x24)
Vagy a prosztataja helyere is fel lehetne tolni.
Csirgetesnel legalabb erezne, hogy hol volt addig prosztataja.
Időutazó troll (2022 dec)
Oct 06, 2022 07:10:15
SODI SZÁLLÁS LEAK
Oct 06, 2022 07:10:15
Pisás Farmer
Oct 06, 2022 07:18:23
Jó reggelt mindenkinek. Endre te dögölj meg.
A Mahsa Amini dolog után tudd, hogy csak azért vagy életben, mert ebben a korcs világban az elpusztításod nem kártevőírtásnak, hanem "ember"ölésnek minősül.
Ezzel a tudattal adj hálát minden napért.
Nincs a földön egyetlen ember sem akinek van veled kapcsolatban egy pozitív gondolata.
Lehugyoztak help!
A Mahsa Amini dolog után tudd, hogy csak azért vagy életben, mert ebben a korcs világban az elpusztításod nem kártevőírtásnak, hanem "ember"ölésnek minősül.
Ezzel a tudattal adj hálát minden napért.
Nincs a földön egyetlen ember sem akinek van veled kapcsolatban egy pozitív gondolata.
Oct 06, 2022 07:18:23
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2022 07:19:55
x24)
Olvasom a sodipediat es nagyon rohogok meloba menet kozben.
Te Gyagyas fasz! Mit kezelsz te? Meg a faszodat sem tudod, nem hogy az anyagi hekyzetedet! Eddig is milyen hol kezelted, igaz?
Hol a budai lakas, a kocsi, a bejaro?
Sajat lakas 40evesen? Biztos, hosszutavu melo? Befektetesek?
Bar a kotelet kezelned te szharfaszu!
Te Gyagyas fasz! Mit kezelsz te? Meg a faszodat sem tudod, nem hogy az anyagi hekyzetedet! Eddig is milyen hol kezelted, igaz?
Hol a budai lakas, a kocsi, a bejaro?
Sajat lakas 40evesen? Biztos, hosszutavu melo? Befektetesek?
Bar a kotelet kezelned te szharfaszu!
Sodi-Wan Snecobi
Oct 06, 2022 07:58:10
Kezeled sodi? Kezelgetni téged fognak majd a böriben vagy az utcán. Amíg rá nem jönnek, hogy élvezed, onnantól az se lesz. Abban addig lehet majd eljutni.
Bájány stoki a stoki, amíg jendesek veje, de fajkas jesz, ha bántják, hetyetye
Oct 06, 2022 07:58:10
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2022 08:02:45
x24)
Kezeled sodi? Kezelgetni téged fognak majd a böriben vagy az utcán. Amíg rá nem jönnek, hogy élvezed, onnantól az se lesz. Abban addig lehet majd eljutni.
Amikor fembetessel rugdossak majd ki az orbitragoit, hidd el, azt annyira nem fogja elvezni. Ellenben a tobbi hajlektalannal. Mert onnantol az Endre vegre nem fog fogazni.
Sodi-Wan Snecobi
Oct 06, 2022 08:08:10
Ha az a jelenet fent lesz a tressvúdon, akkor lehet be is lehet zárni majd az oldalt.
Bár lehet vannak, akik kíváncsiak lennének majd sneci elföldelésére is, szóval mégse.
Oct 06, 2022 08:08:10
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 08:08:39
x3)
img.sodika.dk/imgur.com/D3zB4cK.jpeg
te rühes korcs, a sztárügyvéd anyádnak nincs annyi pénze hogy megcsináltassa a tetőt hogy ne szakadjon rá, meg rendberakatná a kertet, hát be van nőve minden szarral az a pudvás kert, mint ha nem is lakna ott senki
te rühes korcs, a sztárügyvéd anyádnak nincs annyi pénze hogy megcsináltassa a tetőt hogy ne szakadjon rá, meg rendberakatná a kertet, hát be van nőve minden szarral az a pudvás kert, mint ha nem is lakna ott senki
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 08:09:45
x3)
luxus endre szerint: nyugat-európában adnak neki 35000 euró kölcsönt a semmire kb. ellentétben Magyarországgal, ahol egy kurva fillért nem kapna az érettségizett munkanélküli inkasszós proli.
neki ez a luxus
neki ez a luxus
Zsénó
(
x22)
Oct 06, 2022 08:32:54
x22)
Nosztalgiarovat a púpfalon:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Ásó27
(
x68)
Oct 06, 2022 08:35:20
x68)
Nagyon nevetek Endre, ugye nem vagy túl magányos?
Mifaaaaaaaaaaaan
Jonciii
(
x8)
Oct 06, 2022 08:35:52
x8)
Most meg már ilyen gond nincs :D
Szerezz egy nagy pokrócot, és tudsz alatta szaunát csinálni gyagyás!
Szerezz egy nagy pokrócot, és tudsz alatta szaunát csinálni gyagyás!
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 08:36:20
x3)
AZ ingem és A nadrágom. Nem hazudott a púpos, mindkettőből 1-1 volt neki.
trolléga
(
x30)
Oct 06, 2022 08:36:55
x30)
Hányszor használtad a gőz vasalót púpom?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Kötőjel
(
x12)
Oct 06, 2022 08:37:13
x12)
egy loop az életed, púpszörny.
Andi -> tibor
Bándy Kata -> Mahsa Amini
ugyanazok a visszataszító, égetnivaló (hejj broni!!!) viselkedésminták, csak a személyek váltakoznak.
hergeld csak a népet, előbb-utóbb vissza kell térned magyarhonba. lesz itt nemulass, te mocskos buzeráns féreg.
vérdíj target nr. 1
Andi -> tibor
Bándy Kata -> Mahsa Amini
ugyanazok a visszataszító, égetnivaló (hejj broni!!!) viselkedésminták, csak a személyek váltakoznak.
hergeld csak a népet, előbb-utóbb vissza kell térned magyarhonba. lesz itt nemulass, te mocskos buzeráns féreg.
Ásó27
(
x68)
Oct 06, 2022 08:40:11
x68)
Igyunk egy BEJJnekent Endre!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
balek
(
x10)
Oct 06, 2022 08:44:38
x10)
Kellemetlen nap
Oct 06, 2022 08:49:41
Endre, remélem sikerül "megkönnyítenem" a koncentrálást a munkában.
Ez lehetne most is, ha nem baszod el.
Na szevaaasz pedofil, szevaaasz!
Ez lehetne most is, ha nem baszod el.
Na szevaaasz pedofil, szevaaasz!
Oct 06, 2022 08:49:41
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 06, 2022 08:51:48
x19)
Beszarok, hogy az ócska, egyszer használt szarjain nosztalgiázik a buzija.
Tegnap meg az ogre lakáson, ahop lehúzták, verték és covid idején se lehetett otthon napközben.
Mi jöhet még?
Tegnap meg az ogre lakáson, ahop lehúzták, verték és covid idején se lehetett otthon napközben.
Mi jöhet még?
Jonciii
(
x8)
Oct 06, 2022 08:53:33
x8)
Beszarok, hogy az ócska, egyszer se használt szarjain nosztalgiázik a buzija.
Mi jöhet még?
Mi jöhet még?
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 08:54:06
x3)
Beszarok, hogy az ócska, egyszer használt szarjain nosztalgiázik a buzija.
Mi jöhet még?
Mi jöhet még?
De jó volt a Recskai ofiszban az asztal alatt aludni és mutogatni a fütyit az új kamerámmal.
Trash csoportos haver
(
x19)
Oct 06, 2022 08:57:37
x19)
Mondjuk ez igaz, rengeteg ps játékhoz hozzá se nyúlt.
Kedvencem a red dead 2 amit megvett kb ötször és van benne 2-3 óra gameplaye.
szörnyeteg
(
x3)
Oct 06, 2022 08:57:42
x3)
Egy mondat Tiborról a levágott faszú csöves férfiról, aki jelenleg Budapest utcáin és hajléktalanszállásain él. Ezt az egy mondatot Endre fogalmazta meg, akit ez a férfi levizelt, majd később arcon fingott. Hogy miért választotta Tibor a budapesti csöves életet a bécsi luxus helyett?
"Nem szereti a főzőfülkét."
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 09:00:02
x3)
Egy mondat Tiborról a levágott faszú csöves férfiról, aki jelenleg Budapest utcáin és hajléktalanszállásain él. Ezt az egy mondatot Endre fogalmazta meg, akit ez a férfi levizelt, majd később arcon fingott. Hogy miért választotta Tibor a budapesti csöves életet a bécsi luxus helyett?
Nekem se tetszik a konyhapultom, megyek a hidegben egész nap sétálni hogy ne fagyjak meg, vagy vonaton aludni jegy nélkül.
nemet mondtak
(
x4)
Oct 06, 2022 09:00:23
x4)
Nagyon jól szemlélteti a korcs valóságérzékelését.
Dr Tájfel
Oct 06, 2022 09:01:38
Endre!
...
...
Én még soha életemben nem ittam annyit hogy annyira lerészegedjek, hogy azt se'tudjam hol vagyok, de esküszöm ha a buzi Endre megdöglik vagy sittre kerül, az összes pezsgőt/bort minden alkoholosat ami otthon van benyakalok! :D
Oct 06, 2022 09:01:38
Kötőjel
(
x12)
Oct 06, 2022 09:03:15
x12)
elegem van a konyhából, beköltözök egy fűtetlen, romos irodaépületbe alkoholista, drogos, erőszakos bűnözők közé.
kripli figyelő
(
x12)
Oct 06, 2022 09:07:01
x12)
Gyagyás jó hír is van.Végre összejön neked a medencés iroda.Állítólag lesz szökőkút is a blahán.Ha reggel korán ébredsz akkor mellé teheted a kartonpapírod és jó helyed lesz kéregetni.
Jonciii
(
x8)
Oct 06, 2022 09:12:05
x8)
Gyagyás jó hír is van.Végre összejön neked a medencés iroda.Állítólag lesz szökőkút is a blahán.Ha reggel korán ébredsz akkor mellé teheted a kartonpapírod és jó helyed lesz kéregetni.
Hogy fognak irigykedni az élettelen trollok :O
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 09:22:44
x3)
Elektromos autód is lesz amit nem kell vezetni. Villamos.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 06, 2022 09:24:31
x23)
Lehet érdemes lenne Belvárosba vagy a Schwedenplatz környékén akár airbnb,bookingos akár hosszútávú albikat keresni feltérképezni őket, hátha jól jönnek majd később. Mert Hévégén vagy jövő héten valószínűleg költözik majd. Tegnap említette, hogy ezek a pár napos albik nem maradhatnak mert elviszik a kaució pénzt hónap végére, és úgy nem tud majd megoldani egy rendes, hosszútávú albérletet majd. Szóval szvsz most ebbe gondolkodik. Vasárnap jár le a mostani 1 hetes albi, igy valószínűleg péntek délután (38.5 órás munkahét) vagy szombaton nézi meg ha talál valamit és ha úgy van akkor utána egyből költözik is ha tud. Max pár napot megold még airbnb-vel ha várni kell picit. Azt is mondta hogy a Belvárosba gondolkodik mert a mostani albi a maga 1 órájával messze van neki a melócsátol és ezért akar valamit a belvárosba találni inkább.
Ha nem talál rendes albit akkor marad talán a airbnb,booking megoldás de ott meg ilyen 40-80 euro/nap gondolkodhat majd talán. Ha talál talán rendeset az is ilyen 5-800 euró bérleti dij + rezsi/hó lesz talán. Mert Thalia is 600 euró volt, meg amit a napokba emlegettek tibivel (főzőfülkés) az is talán 700 euró/hó + rezsi lett volna.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ha nem talál rendes albit akkor marad talán a airbnb,booking megoldás de ott meg ilyen 40-80 euro/nap gondolkodhat majd talán. Ha talál talán rendeset az is ilyen 5-800 euró bérleti dij + rezsi/hó lesz talán. Mert Thalia is 600 euró volt, meg amit a napokba emlegettek tibivel (főzőfülkés) az is talán 700 euró/hó + rezsi lett volna.
linzi fapóleon
(
x8)
Oct 06, 2022 09:26:08
x8)
Mert Tibcédesz komoly, felnőtt embernek tekinthető?
Tartom magam az állításomhoz, Szandika nagyságrendekkel Tibcédesz fölött helyezkedik el a ranglétrán és a Sodi évek óta dughatná, ha akarná.
Nem, szerintem Endre egy kártékony féreg, akit hatóságilag kéne kilövetni, mint egy veszett kutyát. A tények ettől még tények maradnak, a nem lenne csőbuzi, sokkal jobb nője lehetne évek óta.
Tartom magam az állításomhoz, Szandika nagyságrendekkel Tibcédesz fölött helyezkedik el a ranglétrán és a Sodi évek óta dughatná, ha akarná.
Nem, szerintem Endre egy kártékony féreg, akit hatóságilag kéne kilövetni, mint egy veszett kutyát. A tények ettől még tények maradnak, a nem lenne csőbuzi, sokkal jobb nője lehetne évek óta.
Szerintem Szandika is az angyalszárny kategória Endrének. Gyerekes lekületü de pont ezért szerethető csaj, és külsőre fényévekkel van endre előtt. Ha nincsenek "rohamai" mint a trashvideós Jankának akkor normálisan el lehetne élnie egy ilyen csaj mellett. Nem utolsó sorban egy nagyságrenddel intelligensebb a recskásnál.
Szerencsére neki a kasztrált férfi kellett.
Mitokondrium
(
x7)
Oct 06, 2022 09:27:11
x7)
Milyen szag lehetett ott, amikor fel is gozolte az evek ota nem mosott, szaros, hugyos, spermas, etelmaradekos egynadragot! Csodalom, hogy a szomszedok nem hivtak ki a rendorseget, hogy meghalt itt valaki es mar oszlik.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 06, 2022 09:28:20
x30)
Szerintem Szandika is az angyalszárny kategória Endrének.
Szandi simán meglehetett volna neki, de sajnos pinája van, attól meg a pedofil fél, de legalábbis utálja.
Fakenguru
(
x5)
Oct 06, 2022 09:30:26
x5)
Lehet érdemes lenne Belvárosba vagy a Schwedenplatz környékén akár airbnb,bookingos akár hosszútávú albikat keresni feltérképezni őket, hátha jól jönnek majd később. Mert Hévégén vagy jövő héten valószínűleg költözik majd. Tegnap említette, hogy ezek a pár napos albik nem maradhatnak mert elviszik a kaució pénzt hónap végére, és úgy nem tud majd megoldani egy rendes, hosszútávú albérletet majd. Szóval szvsz most ebbe gondolkodik. Vasárnap jár le a mostani 1 hetes albi, igy valószínűleg péntek délután (38.5 órás munkahét) vagy szombaton nézi meg ha talál valamit és ha úgy van akkor utána egyből költözik is ha tud. Max pár napot megold még airbnb-vel ha várni kell picit. Azt is mondta hogy a Belvárosba gondolkodik mert a mostani albi a maga 1 órájával messze van neki a melócsátol és ezért akar valamit a belvárosba találni inkább.
Az nagyon jó lesz. Az egyszámjegyű kerületek (belváros, kábé mint a nagykörúton belül Pesten) ugyanis jelentősen drágábbak mint a külső kerületek, például az a Mordor amit ő annyira központnak hitt. Ennek is a csúcsa a Schwedenplatz 1-1,5 km-es körzete, a szigorúan vett bulibelvaros. Kábé mintha Pesten ujlipociaban keresne valami kis olcsó albérletet. Btw, a közös történelmi örökség, hogy Bécsben és Pesten is Lipótvárosnak hívják a régi zsidónegyedet, az elhelyezkedése és a mostani képe is hasonló.
Dörpekontent
Oct 06, 2022 09:30:59

Oct 06, 2022 09:30:59
Dörpepúp
(
x7)
Oct 06, 2022 09:35:30
x7)
XDDDD felsírtam
gobesug
(
x30)
Oct 06, 2022 09:35:51
x30)
a dörpe gazdagabb mint sodi
Fontos kérdés
Oct 06, 2022 09:38:13
Oct 06, 2022 09:38:13
Mitokondrium
(
x7)
Oct 06, 2022 09:38:55
x7)
Jogos. Otezer forintbol megvan tizenhat oranyi soradagja szegeny embernek.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Oct 06, 2022 09:44:44
x2)
Dörpe vajon törleszt rendben endrének?
Gyűjti a videókat és majd egyben adja oda a sodinak. Mégis jobb egyben mint sok kicsi darabban.
75 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

[email protected]
LinkedIn is van:
at.linkedin.com/in/rafael-rastbichler