Ez akkor akár segítheti is majd a feltérképezést mert biztos nem sok olcsó albi lesz ott tehát könnyen megtalálhatok lesznek ezek. De aztán lehet hogy pont emiatt átfondolja hogy kell e neki belvárosi hely. Megnéztem most, és a ATOS is tömegközlekedéssel 40-45 oda vissza 80-90 percre volt a thaliátol. Ugye a ATOS miatt mnnt Bécsbe elsősorban. Csak aztán kiderült utána, hogy van home office és ezért tudod linzbe maradni, míg a csaj június közepén nem költözött ki. Tehát lehet hogy akkor átgondolja és inkább az ingázást választja ha úgy alakul. Sima, tehát nem ilyen airbnb albérleteket amúgy milyen oldalakon érdemes keresni, ha Bécsről van szó?
Lipótvárost én is láttam a napokba google térképen és még mosolyogtam is, hogy akkor ez most hogy? :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
immowelt
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
average sodiforum enjoyer!
szutyok
Ez a nosztalgiarovat a régi szarjain erősen jövőbemutató:
Már látom magam előtt a késdobálóban, ahogy ugyanilyen nosztalgikus mesékkel megpróbálja előadni magát a masszív alkoholista, emberi roncs púpszászi törzsközönségnek.
Valami azt súgja, hogy még onnan is ki fogják baszni.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
luxuskecó XDD mehet az mtv cribs forgatni sodikám ? a cím beköltözés után kint lesz, max 1 hét....ha egyáltalán marad kaKukkcióra :D
szutyok
A luxuslakásokat is nézted?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Azzal el is vágná magát a tranyótól.
Decemberig összeszedi magát, kezeli, aztán jöhet a medencés lakás!
Mifaaaaaaaaaaaan
Sok szirszarját kiárulná kleinanzeigenen vagy facen, simán 2k összejönne, de ehhez is hülye.
Lipótvárost én is láttam a napokba google térképen és még mosolyogtam is, hogy akkor ez most hogy? :)
a pesti oldalon az osszes belso kerulet V, VI, VII, VIII, IX becsi nagyurakrol van elnevezve :)
becsben is van legtobbnek megfeleloje (josef, leopold, stb)
akkoriban magyar alig lakott pesten csak nemet. nezz regi terkepeket, kulon fel van tuntetve, hogy melyik a "magyar haz".
Irani aktivista? Azon kivul, hogy Mahsa Amini nem volt aktivista, te szhar alaku atka, a retard, alkoholtol elbutult elmedben az aktivistarol vmi rosszra asszocialsz? Amit le kell nezni es rohogni rajta?!
Mindenkire aktivistát mond. Freud-i elszólás mivel az LMBTQP propaganda aktivistái közé tartozik de foggal körömmel tagadja azt.
Bár nem tudom, hogy normális ember hogyan juthatna arra a szintre hogy az elbaszott szemüvegén keresztül látja a világot. Régen a buzik ellen hangolta a népet, gyógyítani kell aki vonzódik a férfiakhoz most meg egy konkrét alkoholista, beszart, behugyozott, non plus ultra HAJLÉKTALAN csöves férfiba szerelmes aki annyira vonzódott a férfiakhoz hogy levágta a saját heréit és befordíttatta a faszát.
És nem kell az áltudományos duma valamelyik konteós Facebook csoportból a női férfi agyakról mert faszság. De ha így is lenne (nincs így) az MRI ami bizonyítaná soha nem készülne el te elmebeteg gyagyás buzi. :D Ergo semmi nem bizonyítja a propaganda filmekből és konteós buzi csoportokból összelopott elmebeteg elméleted. ROhadt homoszexuális pedofil görény :D
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Keresnek, csak nem találnak. A pia meg nem fér bele, szondával indítanak reggel. Napközben meg megy utánuk a finánc, fújatják őket. Snegó már a szerződést se tudná aláírni, mert a cefreszagtól ráomlana az Alföldi utcai székház. Vagy már a Népszínház utcában megkéselnék a brazilok.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Ha úgy veszed azóta eljutott oda hogy nem natyon eszik csak iszik... az örlőfogai kirohadtak, maradt az hogy rágja a sörtöt.
A héten már nem lesz pecó, tehát jövő hétre megint ki kell vennie egy airbnb-t. 400-500 euróval megint kevesebb lesz a kaucióra.
A gyagyast nala fiatalabb, diplomas, kozep- vagy felsovezeto noknek kell megolniuk. Lehetoleg IT teruletrol. Es nem siman utve, mert azt szereti. Majd rajuk kell bizni, sztem talalnak megfelelo halalnemet szamara.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Remélem hosszan fog szenvedni és nem verik agyon 5 perc alatt. Képzeljük csak el, hogy amputált lábakkal ül a kerekesszékben a zuhogó esőben és képtelen lemenni a Blahára lépcsőn.
Valami szemét libsi aktivista még majd akkor is megpróbál neki segíteni majd.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Ne ne ne ne ne ezt most ne!
Nem tudom, hogy mit szólna hozzá, ha mondjuk a trafó barátját ugyanígy kicsinálná valami széljobber elit alakulat. Mondjuk gyanítom, hogy örülne neki, mert, ha az övé nem lehet teljesen, akkor legalább másé sem lehetne. Endre legbelül biztosan gyűlöli Tibort, csak elfojtja, mert másképp nem jut (fasz)pinához.
hehe
fogalma nincs hogy mi az a krova. ilyeneket hiába írsz neki.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Pojcukjos Endike, aki már akkor is a kütyüivel próbált érvényesülni a lányoknál, csak azok elhajtották a kínosan heherésző koboldot, aki ráadásul büdös is volt.
hehe
Nem véletlen kellett a tancival táncolnia az érettségi bálon. De szerintem a szerencsétlen tanár is kötelességtudatból vállalta aztán hazaszaladt zuhanyozni négyszer-ötször. A takarítókat akarták először megkérni de a sulis takarítónénik karakán népség, nem keresnek ennyit.
Lehugyoztak help!
Es persze mar akkor sem ertette, hogy vele van a baj, es ugyan mi baj lehetne vele.
Meg is rekedt ezen a szinten.
Es ezen a szinten maradva fordul is majd fel.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
HÖHHŐŐ.HÖHHŐŐŐ. Nah látyátok műjködik a halállistám. HÖHÖÖHEHE. Buzi tranyó mekdöglött. HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!!!
Cselkirálynak Seggbekúrtnak hívják a háta mögött
Az új rabot, ki az IMEI-be költözött
Róla bárki megmondja
Hogy nagyon tág az ánusza
Tudjuk hogy téged Sándor seggbelőtt!
Már akkor is a kisfiúk tetszettek neki és ezért a lányokat hibáztatta.
Púpszász tourist: Ülj le Merci, valamit morgok - Nem vagy szomjas látom, de egy tyopronit kibontok
Még szép, van munkája és can hova hazamennie.
Faszom
Meg ne tedd, szépen kérlek... ugyanis grammatikailag totál helytelen... Arbeitet bei, na úgy már mehet :)
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Remélem, hogy nem tette tönkre más gyermekek. Már akkor is le akartad vágni a kis kukiját a szerelmednek púpos? Bottal rajzoltad le Pistike MRI felvételét a homokba? A hullámos ollóval hajtottál végre herecsonkítást? Remélem , hogy nem .... Elmebeteg buzeráns...
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Viszont nem fatyok buszi! Semmi buzulás! A buzulás az nuku!
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
"Nyem, nyem, lófatyt.
Tyemmit tye atyok ely.
Nyem fatyok én FÉKÁ.
Hoty atytán tyentekéjt mintenty.
Nyem. Nyem. Nyem."
youtu.be/AvwfIl1zMwI
Amikor a kappan csoporttal a gyulai raiffeisen fiókban hárczolt a bank ellen.
Van egy olyan videó is, hogy a biztiőrrel hadakozik.
Itt a hivatalos szakítós:
trashvod.com/w/w44rzaBbqoiECNpurz8z4H?start=5m16s
Te, rájöttem, ez az Orbán Ráhel!
🕎Endigame🕎
Te lehetnél a 6666.-ik aki megbaszná, broni is büszke lenne.
Az ide- és visszaútért mennyi benzinpénzt fizetett asodi? *pr*
Hadakozásért járt csak a borsófőzelék, azért csápolt?
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Egyébként a sárkányfűárus meg a seggbekúrt között érzek némi (ikszdé) karakterazonosságot:
Az egyik mindenhol azt kiabálja, hogy nem buzi,
a másik pedig azt, hogy nem rakták kakilóba az IMEI-ben.
Pedig DE és DE. Ezt mindenki tudja.
Általános iskola első osztályos tananyag ez a versike mára:
Sodronygeci köcsög buzi,
Aszzony lett a Tajgi Roli.
Munkakörben szerzett tapasztalat előny.
Ez a gyulai kappan akció arról emlékezetes, hogy bécigány ellopta az egyik kappanos szexnagyi tárcáját.
Ha most miattad ujra elkezdi zaklatni, neked is kijar a faszkorbacs!
Egyebkent ez lett volna Endre egyetlen eselye, hogy eleteben igazi asszonyt szerezzen maganak. Jo, olyan amilyen, de legalabb nonek szuletett, emelle meg huszoneves, ami egy rendes negyvenes ferfinak is szep fogas nem meg egy impotens alkoholista pedofilnak. Raadasul kutya faszat nem kellett volna tennie erte, Szandika konyorgott a venasszonynal, hogy Endre ot valassza.
De nem, Endre a negyvenes alkoholista csoves Tibort valasztotta, barmi aron :DDD
Hallod gyagya benned fej-fej mellett versenyzik a hulyeseg meg a buzisag :D
A munka nem megoldás.
Egyéhány új elég csökkentképességű itt a fórumon, ha őszinte lehetek:
Direkt elmondtuk többen is, hogy nem szandikázunk, de nem fér a fejükbe.
Ugyanúgy, hogy nem kell minuszolni a hókuszpók minden kommentjét, mert nem baszol ki vele, csak kevésbé átlátható az egész.
De nem. Hiába minden: Egyeseknek nem megy be...
Beszállok én is egy jelképes 50 eurocskával.
#50euro + kamatok
pekkujjunki sodi
(
x5)
Oct 06, 2022 09:54:28
x5)
Lyézusgyerele endrének beindult a koldusbiznisz.
Faszt kilences.
contains language which some may find offensive
Faszt kilences.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 06, 2022 09:54:45
x23)
Az nagyon jó lesz. Az egyszámjegyű kerületek (belváros, kábé mint a nagykörúton belül Pesten) ugyanis jelentősen drágábbak mint a külső kerületek, például az a Mordor amit ő annyira központnak hitt. Ennek is a csúcsa a Schwedenplatz 1-1,5 km-es körzete, a szigorúan vett bulibelvaros. Kábé mintha Pesten ujlipociaban keresne valami kis olcsó albérletet. Btw, a közös történelmi örökség, hogy Bécsben és Pesten is Lipótvárosnak hívják a régi zsidónegyedet, az elhelyezkedése és a mostani képe is hasonló.
Ez akkor akár segítheti is majd a feltérképezést mert biztos nem sok olcsó albi lesz ott tehát könnyen megtalálhatok lesznek ezek. De aztán lehet hogy pont emiatt átfondolja hogy kell e neki belvárosi hely. Megnéztem most, és a ATOS is tömegközlekedéssel 40-45 oda vissza 80-90 percre volt a thaliátol. Ugye a ATOS miatt mnnt Bécsbe elsősorban. Csak aztán kiderült utána, hogy van home office és ezért tudod linzbe maradni, míg a csaj június közepén nem költözött ki. Tehát lehet hogy akkor átgondolja és inkább az ingázást választja ha úgy alakul. Sima, tehát nem ilyen airbnb albérleteket amúgy milyen oldalakon érdemes keresni, ha Bécsről van szó?
Hahó
(
x136)
Oct 06, 2022 09:57:34
x136)
immowelt
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 06, 2022 09:58:49
x1)
Fifi, én már 3-tól fent vagyok. Voltam futni, most olvasok egy kicsit, aztán meglepem valami finom reggelivel a barátnőmet.
average sodiforum enjoyer!
horgász
(
x10)
Oct 06, 2022 10:01:53
x10)
Nosztalgiarovat a púpfalon:
Ez a nosztalgiarovat a régi szarjain erősen jövőbemutató:
Már látom magam előtt a késdobálóban, ahogy ugyanilyen nosztalgikus mesékkel megpróbálja előadni magát a masszív alkoholista, emberi roncs púpszászi törzsközönségnek.
Valami azt súgja, hogy még onnan is ki fogják baszni.
Hahó
(
x136)
Oct 06, 2022 10:02:34
x136)
Meg is néztem gyorsan, hogy mit kínálnak az 1. kerületben 500 euróért. 27-30 m2-es lakásokat.
Ásó27
(
x68)
Oct 06, 2022 10:04:13
x68)
Szobák is játszanak
Mifaaaaaaaaaaaan
Okjs Snecologus
(
x1)
Oct 06, 2022 10:04:59
x1)
Meg is néztem gyorsan, hogy mit kínálnak az 1. kerületben 500 euróért. 27-30 m2-es lakásokat.
luxuskecó XDD mehet az mtv cribs forgatni sodikám ? a cím beköltözés után kint lesz, max 1 hét....ha egyáltalán marad kaKukkcióra :D
nabejj
(
x3)
Oct 06, 2022 10:06:10
x3)
Lehet már csak szobát akar bérelni.
A tegnapi betelefonálósban is picsogott, hogy milyen jó volt az ogrénél, mert ha valami elromlott akkor ő megcsinálta helyette.
irodalmi szófordulatokkal beszél
A tegnapi betelefonálósban is picsogott, hogy milyen jó volt az ogrénél, mert ha valami elromlott akkor ő megcsinálta helyette.
szörnyeteg
(
x3)
Oct 06, 2022 10:06:37
x3)
A luxuslakásokat is nézted?
Vadászbika
Oct 06, 2022 10:06:42
Endre, a picsaszádra ne vedd az iráni tüntető nőket, gyalázzad inkább a zsidó kurva anyádat aki a világra ellett te debil pedofil fajtalan szörnyszülött! Remélem tudod, hogy ezért a mocskos megnyilvánulásodért külön jár majd még pluszba pár öklös a veknibe, ha végre az Univerzum méltó helyedre, a Blahára küld.
Hát azért hetyetyetyetye
Oct 06, 2022 10:06:42
Darth Tibor
(
x8)
Oct 06, 2022 10:14:36
x8)
Endi!
Október 6. van! Gyerünk gyalázz meg még egy ünnepet!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Október 6. van! Gyerünk gyalázz meg még egy ünnepet!
Hahó
(
x136)
Oct 06, 2022 10:17:52
x136)
Szobák is játszanak
Ásó27
(
x68)
Oct 06, 2022 10:19:00
x68)
Decemberig összeszedi magát, kezeli, aztán jöhet a medencés lakás!
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 06, 2022 10:19:33
x23)
Gyagyás nehogy szobába gondolkodj. 2 ok miatt se. 2 személynek biztos nem adnak ki egy szobát, 2 szobát is csak úgy hogy a 2. szobába csak pár napra szállásolhatsz ell egy vendéget néha. Lásd Thalia. És hogy ki lesz a 2. személy? Hát megy vissza a a szisza decemberbe, ha addig összekapod magad picit anyagilag. Lehet hogy Judkát is viszi, ha megint összemelegednek a következö 2 hónapba, az meg már 3 személy lesz majd. Nem ám elbaszod most is dolgokat, hogy szobába gondolkodsz.
Sanyibacsi
(
x6)
Oct 06, 2022 10:22:33
x6)
Endre, tessék szépen előre menekülni, a szobácska rövidtávon talán jó ötlet, de hosszú távon pitonon bököd magad vele.
2 szoba, kád, erkély
Vagy ez már angyalszárny pedo?
Csőd van, vagy faszaság?
Tudod, akinek nincs pénze az nem baszhat!
2 szoba, kád, erkély
Vagy ez már angyalszárny pedo?
Csőd van, vagy faszaság?
Tudod, akinek nincs pénze az nem baszhat!
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Oct 06, 2022 10:22:37
x2)
Nosztalgiarovat a púpfalon:
Sok szirszarját kiárulná kleinanzeigenen vagy facen, simán 2k összejönne, de ehhez is hülye.
Erkelyszimulator
(
x2)
Oct 06, 2022 10:24:14
x2)
Sodi anyad is szarhatott volna sunt a vilagra helyetted!
Irani aktivista? Azon kivul, hogy Mahsa Amini nem volt aktivista, te szhar alaku atka, a retard, alkoholtol elbutult elmedben az aktivistarol vmi rosszra asszocialsz? Amit le kell nezni es rohogni rajta?
Az “aktivistak” miatt nem vagy ledobalva a templomtoronybol Kaffka Tiborral egyutt te sötét barom!
Felfogod te ezt? Kotve hiszem, hiszen ahogy Haho trollega irta, a negy alapmuvelet nem megy neked!
Haza ne gyere te szhar alalkú génhulladék, mert horgasz trollega elott hajlitom el a pupodon a 46-os krova szarat baszki!
Irani aktivista? Azon kivul, hogy Mahsa Amini nem volt aktivista, te szhar alaku atka, a retard, alkoholtol elbutult elmedben az aktivistarol vmi rosszra asszocialsz? Amit le kell nezni es rohogni rajta?
Az “aktivistak” miatt nem vagy ledobalva a templomtoronybol Kaffka Tiborral egyutt te sötét barom!
Felfogod te ezt? Kotve hiszem, hiszen ahogy Haho trollega irta, a negy alapmuvelet nem megy neked!
Haza ne gyere te szhar alalkú génhulladék, mert horgasz trollega elott hajlitom el a pupodon a 46-os krova szarat baszki!
Hahó
(
x136)
Oct 06, 2022 10:24:41
x136)
Van 2 szobás lakás kint mordorban 500 euróért, lehet másfél órát is utazgatni, vagyis 3 órát naponta.
max5enutálnak
(
x47)
Oct 06, 2022 10:25:04
x47)
endre mérges a tanárokra is, mert nem tanították meg számolni, meg azt, hogy a más alakú fasz, az nem pina.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Sanyibacsi
(
x6)
Oct 06, 2022 10:27:31
x6)
Oct 06, 2022 10:27:31
Van 2 szobás lakás kint mordorban 500 euróért, lehet másfél órát is utazgatni, vagyis 3 órát naponta.
Hóm offisznál ez nem lehet probléma, hajrá gyagyás! Oct 06, 2022 10:27:31
gobesug
(
x30)
Oct 06, 2022 10:38:23
x30)
a pesti oldalon az osszes belso kerulet V, VI, VII, VIII, IX becsi nagyurakrol van elnevezve :)
becsben is van legtobbnek megfeleloje (josef, leopold, stb)
akkoriban magyar alig lakott pesten csak nemet. nezz regi terkepeket, kulon fel van tuntetve, hogy melyik a "magyar haz".
Gunnar
(
x2)
Oct 06, 2022 10:39:42
x2)
Elképzelem az Endrus/Tiborc/Varangy triót egy 10nm-es szobában 2 hónapig. Endrus hörögve tossza Tibit miközben Lyudka egy vodkásüveggel csépeli a fejét.
blabla
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2022 10:44:05
x24)
Tenyleg Endre!
Te meg tudod kulonboztetni szinrol, szagrol, izrol az etil-alkoholt a metil-alkoholtol?
Csak mert nem feltetlen nem kapsz majd tolem egy adaggal ajandekba, amikor a blahan csovezel.
Csak hat ki tudja melyikbol… te fereg!
Te meg tudod kulonboztetni szinrol, szagrol, izrol az etil-alkoholt a metil-alkoholtol?
Csak mert nem feltetlen nem kapsz majd tolem egy adaggal ajandekba, amikor a blahan csovezel.
Csak hat ki tudja melyikbol… te fereg!
rBali
(
x24)
Oct 06, 2022 10:45:07
x24)
Endre nem vehet ki szobát, hiszen ő is elmondta hogy az nagyon gáz egy 41 éves embernek és megbántotta a kis lelkét mikor a Jutka mondta neki Linzben milyen aranyos kis KUCKÓJA van, tehát soha többé nem akar KUCKÓba visszamenni. Az nem felfelé bukás lenne, hanem kemény visszalépés és elszegényedés. Még ha ideiglenesen is.
Nagy a nyomás rajtad Fifi, muszáj villantanod egy kétszobás, fürdőkádas, erkélyes vityillót, különben mindenki ki fog röhögni és nemhogy férfinek, még egy gyereknek sem fog nézni a Tibi és a Jutka.
No pressure:)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Nagy a nyomás rajtad Fifi, muszáj villantanod egy kétszobás, fürdőkádas, erkélyes vityillót, különben mindenki ki fog röhögni és nemhogy férfinek, még egy gyereknek sem fog nézni a Tibi és a Jutka.
Rumci
(
x2)
Oct 06, 2022 10:50:03
x2)
Gyagyás geci ha Pesten vagy Púpszászon leszel, mindig nézzél a hátad mögé!
Innen látszikhogy egy mocskos pedofil buzi vagy, hisz gyűlölöd a nőket! Ezt már számtalanszor bebizonyítottad te incel szhar...
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Innen látszikhogy egy mocskos pedofil buzi vagy, hisz gyűlölöd a nőket! Ezt már számtalanszor bebizonyítottad te incel szhar...
gobesug
(
x30)
Oct 06, 2022 10:55:51
x30)
endre kukást keresnek pestre
egész nap szabad levegőn lehetnél. belefér kicsi pia is!
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 10:59:39
x3)
tarthatnál itthon magán németórákat
közben végig menne a háttérben trashvodon fosostibi lájvja, folyton a telefonodat basztatnád és ha kérdése van a diákodnak akkor mondd hogy ilyen banális kérdésekkel téged ne zaklasson vagy hogy most pont épp nem jut eszedbe, hát keressen rá googleön újisten, hát hogy lehecc ennyije analfabéta jééézusooom.
közben végig menne a háttérben trashvodon fosostibi lájvja, folyton a telefonodat basztatnád és ha kérdése van a diákodnak akkor mondd hogy ilyen banális kérdésekkel téged ne zaklasson vagy hogy most pont épp nem jut eszedbe, hát keressen rá googleön újisten, hát hogy lehecc ennyije analfabéta jééézusooom.
Pietr
(
x2)
Oct 06, 2022 11:00:06
x2)
Irani aktivista? Azon kivul, hogy Mahsa Amini nem volt aktivista, te szhar alaku atka, a retard, alkoholtol elbutult elmedben az aktivistarol vmi rosszra asszocialsz? Amit le kell nezni es rohogni rajta?!
Mindenkire aktivistát mond. Freud-i elszólás mivel az LMBTQP propaganda aktivistái közé tartozik de foggal körömmel tagadja azt.
Bár nem tudom, hogy normális ember hogyan juthatna arra a szintre hogy az elbaszott szemüvegén keresztül látja a világot. Régen a buzik ellen hangolta a népet, gyógyítani kell aki vonzódik a férfiakhoz most meg egy konkrét alkoholista, beszart, behugyozott, non plus ultra HAJLÉKTALAN csöves férfiba szerelmes aki annyira vonzódott a férfiakhoz hogy levágta a saját heréit és befordíttatta a faszát.
És nem kell az áltudományos duma valamelyik konteós Facebook csoportból a női férfi agyakról mert faszság. De ha így is lenne (nincs így) az MRI ami bizonyítaná soha nem készülne el te elmebeteg gyagyás buzi. :D Ergo semmi nem bizonyítja a propaganda filmekből és konteós buzi csoportokból összelopott elmebeteg elméleted. ROhadt homoszexuális pedofil görény :D
kramalon
(
x8)
Oct 06, 2022 11:01:57
x8)
WhatAndinak sosem bocsájtom meg, hogy lebeszélte ezt a buzit a Szíriai útról.
Ott úgy elgyepálták volna az a jordánpozitív pofázmányát, hogy szívószállal enne azóta is.
Faszom
Ott úgy elgyepálták volna az a jordánpozitív pofázmányát, hogy szívószállal enne azóta is.
Bejlin
(
x8)
Oct 06, 2022 11:01:58
x8)
Sneci! Mi lesz a mai menü az ingyenkonyhán?
Te mindig felfelé bukó, millió fütyis kókler!
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Te mindig felfelé bukó, millió fütyis kókler!
Pisás Farmer
Oct 06, 2022 11:02:42
De például az állatkertekbe is biztos jól jönne némi ingyen takarmány, nosza fifi zabáltasd fel magad a hiénákkal (azért azokkal, mert az ő gyomorsavaik elbánnak ilyen gusztustalan táplálékkal is mint te vagy), életedben először hasznos lennél.
Lehugyoztak help!
Oct 06, 2022 11:02:42
kramalon
(
x8)
Oct 06, 2022 11:05:42
x8)
Jó amikor hergel a pedofil, ne dőljetek be neki.
Ilyenkor felszínre jön a mélyen fortyogó nőgyűlölete és megmutatja az igazi romlott rohadó dögkút lelkét.
A pinát is csak úgy tudja elviselni ha az technikailag fasz.
De mit vártunk, fiatal csinos nők bántalmazásán szokott a legjobban örömködni.
Remélem hosszan fog szenvedni és nem verik agyon 5 perc alatt. Képzeljük csak el, hogy amputált lábakkal ül a kerekesszékben a zuhogó esőben és képtelen lemenni a Blahára lépcsőn.
Fincsi.
Queer Endre Farkas
Faszom
Ilyenkor felszínre jön a mélyen fortyogó nőgyűlölete és megmutatja az igazi romlott rohadó dögkút lelkét.
Fincsi.
Queer Endre Farkas
Dörpepúp
(
x7)
Oct 06, 2022 11:08:58
x7)
endre kukást keresnek pestre
Keresnek, csak nem találnak. A pia meg nem fér bele, szondával indítanak reggel. Napközben meg megy utánuk a finánc, fújatják őket. Snegó már a szerződést se tudná aláírni, mert a cefreszagtól ráomlana az Alföldi utcai székház. Vagy már a Népszínház utcában megkéselnék a brazilok.
linzi fapóleon
(
x8)
Oct 06, 2022 11:09:05
x8)
WhatAndinak sosem bocsájtom meg, hogy lebeszélte ezt a buzit a Szíriai útról.
Ha úgy veszed azóta eljutott oda hogy nem natyon eszik csak iszik... az örlőfogai kirohadtak, maradt az hogy rágja a sörtöt.
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2022 11:09:34
x24)
Amugy honnan fakad ez a melyseges gyulolet a nok irant Endre?
Csak nem kicsufultak a lanyok az iskolaban?
Csak nem feltekeny voltal a tobbi sracra, amiert nekik engedtek a lanykak a kozeledest, csokot?
Nekik lehetett, neked meg nem.
Mert mar akkor is undorito voltal.
Eltalaltam Endre?
Csak nem feltekeny voltal a tobbi sracra, amiert nekik engedtek a lanykak a kozeledest, csokot?
Eltalaltam Endre?
Hahó
(
x136)
Oct 06, 2022 11:09:41
x136)
Endre nem vehet ki szobát, hiszen ő is elmondta hogy az nagyon gáz egy 41 éves embernek és megbántotta a kis lelkét mikor a Jutka mondta neki Linzben milyen aranyos kis KUCKÓJA van, tehát soha többé nem akar KUCKÓba visszamenni. Az nem felfelé bukás lenne, hanem kemény visszalépés és elszegényedés. Még ha ideiglenesen is.
A héten már nem lesz pecó, tehát jövő hétre megint ki kell vennie egy airbnb-t. 400-500 euróval megint kevesebb lesz a kaucióra.
Anschluss
(
x4)
Oct 06, 2022 11:11:13
x4)
Endre,
anyam most panaszkodott hogy azert nem kezdik el a felujitast a hazaban mert a kivitelezo szerint komuveshiany van es meg egymillio felletti osszegert sem talal komuvest
biztos hogy ez a shajat megoldasotok Tibivel, Becsben felerositetted a dongoltpadlosban a sok rizses tesztaval, aztan hazakuldted melozni az epitoiparba:)
szerintem azert nem liveozik mert mar valami brigadban keveri a maltert. te meg, amint lejar a segely, mesz melle segedmunkasnak. ugye Fifi? mas lehetosged ugysincs :)
elore szolok, ha anyamnal karacsonykor a gyerekeknek malterosvodroket kell kerulgetni, azert is te fogsz kapni meg Tibi ferjed :)
anschluss
anyam most panaszkodott hogy azert nem kezdik el a felujitast a hazaban mert a kivitelezo szerint komuveshiany van es meg egymillio felletti osszegert sem talal komuvest
biztos hogy ez a shajat megoldasotok Tibivel, Becsben felerositetted a dongoltpadlosban a sok rizses tesztaval, aztan hazakuldted melozni az epitoiparba:)
szerintem azert nem liveozik mert mar valami brigadban keveri a maltert. te meg, amint lejar a segely, mesz melle segedmunkasnak. ugye Fifi? mas lehetosged ugysincs :)
elore szolok, ha anyamnal karacsonykor a gyerekeknek malterosvodroket kell kerulgetni, azert is te fogsz kapni meg Tibi ferjed :)
sodika halálvágya
(
x11)
Oct 06, 2022 11:11:36
x11)
Jó amikor hergel a pedofil, ne dőljetek be neki.
A gyagyast nala fiatalabb, diplomas, kozep- vagy felsovezeto noknek kell megolniuk. Lehetoleg IT teruletrol. Es nem siman utve, mert azt szereti. Majd rajuk kell bizni, sztem talalnak megfelelo halalnemet szamara.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 06, 2022 11:13:55
x30)
Valami szemét libsi aktivista még majd akkor is megpróbál neki segíteni majd.
Tyodika
Oct 06, 2022 11:14:22
Eltalaltam Endre?
Eltalaltam Endre?
Ne ne ne ne ne ezt most ne!
Oct 06, 2022 11:14:22
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 06, 2022 11:14:55
x7)
Nem tudom, hogy mit szólna hozzá, ha mondjuk a trafó barátját ugyanígy kicsinálná valami széljobber elit alakulat. Mondjuk gyanítom, hogy örülne neki, mert, ha az övé nem lehet teljesen, akkor legalább másé sem lehetne. Endre legbelül biztosan gyűlöli Tibort, csak elfojtja, mert másképp nem jut (fasz)pinához.
xray
(
x21)
Oct 06, 2022 11:16:09
x21)
..... mert horgasz trollega elott hajlitom el a pupodon a 46-os krova szarat baszki!
fogalma nincs hogy mi az a krova. ilyeneket hiába írsz neki.
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 06, 2022 11:17:16
x7)
Eltalaltam Endre?
Eltalaltam Endre?
Pojcukjos Endike, aki már akkor is a kütyüivel próbált érvényesülni a lányoknál, csak azok elhajtották a kínosan heherésző koboldot, aki ráadásul büdös is volt.
Pisás Farmer
Oct 06, 2022 11:19:35
Nem véletlen kellett a tancival táncolnia az érettségi bálon. De szerintem a szerencsétlen tanár is kötelességtudatból vállalta aztán hazaszaladt zuhanyozni négyszer-ötször. A takarítókat akarták először megkérni de a sulis takarítónénik karakán népség, nem keresnek ennyit.
Oct 06, 2022 11:19:35
Nemek forradalma film
Oct 06, 2022 11:19:52
Sodi! Összevetettem, hogy miért is van igazad amiért a lecsonkolt faszú, habzó szájú, hajléktalan Tibort választottad szerelmednek Szandika helyett. Végül számomra is kiderült ,hogy teljesen igazad van!!!!
Szandika pozitívumok:
-kedves, odaadó, maga módján csinos
-jobb sorsra érdemes, szeretni való
-biológiailag nő, nem elmebeteg, nem akarja magát megcsonkítani
-nem hajléktalan, jövőképpel rendelkezik, tesz azért hogy kikerüljön a gödörből
-talán egy álom kapcsolatot is össze lehetne vele hozni mivel tudna anyaként is viselkedni és nőként is
Tibor pozitívumok:
-levágta a faszát tehát már nem neked kell levágnod plusz a heréitől is megszabadult.
-elmebeteg, megcsonkította a testét polgári engedetlenségből
-személyiségzavarai vannak, akár meg ölne téged de rövidtávon mindenképpen megver és megaláz
-EMBERI kapcsolatot sem lehet vele létesíteni nem hogy párkapcsolatot
-nem fürdik, beszarik, behugyozik, befingik
-egy borsodi zsákfalu FÉRFI kancigányánál mocskosabban viselkedik, drogozik, koszlik, csövezik ( ez számodra nőies)
-behányik, beszarik
-alkoholista, máról a holnapra él
-felettébb aljas és számító
Összevetve a két embert, a nőt és a csonkolt férfit kiderül, hogy tényleg Tibor a favoritod. Hiszen ő izgalmas. És ezt bele is mondtad Szandi arcába telefonon keresztül. Hogy ő a normális fehér ember nem elég izgalmas mert normálisan viselkedik. Neked egy fostól bűzlő csonkolt férfi kell mert az izgalmas.
By the way, mivel ilyet mondtál egy normális nőnek aki érzelmileg labilis darabokra fogom verdesni a pofádat ha felérsz Pestre.
Szandika pozitívumok:
-kedves, odaadó, maga módján csinos
-jobb sorsra érdemes, szeretni való
-biológiailag nő, nem elmebeteg, nem akarja magát megcsonkítani
-nem hajléktalan, jövőképpel rendelkezik, tesz azért hogy kikerüljön a gödörből
-talán egy álom kapcsolatot is össze lehetne vele hozni mivel tudna anyaként is viselkedni és nőként is
Tibor pozitívumok:
-levágta a faszát tehát már nem neked kell levágnod plusz a heréitől is megszabadult.
-elmebeteg, megcsonkította a testét polgári engedetlenségből
-személyiségzavarai vannak, akár meg ölne téged de rövidtávon mindenképpen megver és megaláz
-EMBERI kapcsolatot sem lehet vele létesíteni nem hogy párkapcsolatot
-nem fürdik, beszarik, behugyozik, befingik
-egy borsodi zsákfalu FÉRFI kancigányánál mocskosabban viselkedik, drogozik, koszlik, csövezik ( ez számodra nőies)
-behányik, beszarik
-alkoholista, máról a holnapra él
-felettébb aljas és számító
Összevetve a két embert, a nőt és a csonkolt férfit kiderül, hogy tényleg Tibor a favoritod. Hiszen ő izgalmas. És ezt bele is mondtad Szandi arcába telefonon keresztül. Hogy ő a normális fehér ember nem elég izgalmas mert normálisan viselkedik. Neked egy fostól bűzlő csonkolt férfi kell mert az izgalmas.
By the way, mivel ilyet mondtál egy normális nőnek aki érzelmileg labilis darabokra fogom verdesni a pofádat ha felérsz Pestre.
Oct 06, 2022 11:19:52
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2022 11:20:03
x24)
Es persze mar akkor sem ertette, hogy vele van a baj, es ugyan mi baj lehetne vele.
Meg is rekedt ezen a szinten.
Es ezen a szinten maradva fordul is majd fel.
snecilájv
Oct 06, 2022 11:20:55
HÖHHŐŐ.HÖHHŐŐŐ. Nah látyátok műjködik a halállistám. HÖHÖÖHEHE. Buzi tranyó mekdöglött. HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ!!!
Oct 06, 2022 11:20:55
Nemvoltdurex
(
x13)
Oct 06, 2022 11:21:21
x13)
Nem szoktam inni, de most sodi miattad kivételt tettem.. Szisszentettem egy sörikét, ha neked már nem lehet
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
JohnCramer
(
x1)
Oct 06, 2022 11:21:43
x1)
Remélem Fifi már bevackoltál a Volkstheater metrómegálló aluljárójába, ha már egyszer a Blahára Pesten nem mertél menni... A Kurier újságot meg a Wiener Zeitungot remélem összegyűjtötted a Das Themával egyetemben, ha már mással nem tudsz majd se takarózni, se fűteni...
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Hahó
(
x136)
Oct 06, 2022 11:28:50
x136)
Technikailag lehetséges olyan judgaverő gifet készíteni, hogy felül legyen egy felirat hogy dieser mann arbeitet für alulra pedig egy raiffeisen logó vagy felirat?
A bank pr osztályára kéne elküldeni, hogy ezzel fogjuk elárasztani a social médiát ha továbbra is alkalmazásban marad náluk a nőverő.
A bank pr osztályára kéne elküldeni, hogy ezzel fogjuk elárasztani a social médiát ha továbbra is alkalmazásban marad náluk a nőverő.
Hungária Együttes
Oct 06, 2022 11:29:40
Az új rabot, ki az IMEI-be költözött
Róla bárki megmondja
Hogy nagyon tág az ánusza
Tudjuk hogy téged Sándor seggbelőtt!
Oct 06, 2022 11:29:40
Hahó
(
x136)
Oct 06, 2022 11:34:08
x136)
Csomó hirdetésnél ezt látom:
Provision für Mieter
2 Bruttomonatsmieten zzgl. 20% USt.
Ki fizet kinek jutalékot?
Provision für Mieter
2 Bruttomonatsmieten zzgl. 20% USt.
Ki fizet kinek jutalékot?
Rájfájzen bank
Oct 06, 2022 11:35:02
Az őrült Einstein frizurás, alkoholtól bűzlő fehércigány akit nemrég felvettünk már hitelt akar felvenni nálunk. Állítólag mi vagyunk az utolsó bank akiknél nem vett még fel hitelt. Utána kell járnom, hogy ezt megengedi-e a dolgozói szabályzat......
Oct 06, 2022 11:35:02
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 06, 2022 11:35:15
x16)
Nagy lemaradásban vagyok, de hálát adok a Jóistennek, hogy ezt a live-ban fajtalankodást, csak az itteni fórumos kommentekből követtem le. De ahogy a trollégákban is, így is valami meghalt bennem.
Néhány troll szokott egész komoly pszichológiai észrevételeket posztolni sneciről, van itt pszichológus troll? Kéne nyitni egy alfórumot vagy listát (lista!!! :D ), mert itt most trollok tömege traumatizálódott. És most ezt nem humorból mondom, hanem vérkomolyan.
Ti mocskos állat agyonlőnivaló férgek, titeket oda kéne kötözni a Youtube központ kapujához és élve felgyújtani a gecibe. Legalább a Youtube-osok is traumatizálódjanak, az ő soha el nem évülő bűnük, hogy nem törlik ezt a mocsokságot, még gyerekek elől sem.
Bazmeg, ha én odamegyek hátulról a barátnőmhöz, és bevágnám neki hátulról live-ban, tuti azonnal ban lenne. Itt meg két fickó izzadtságban úszva fajtalankodik, az meg teljesen rendben van. Hát basszátok szájba a szőröstalpú oláh jeti szarevő kurva anyátokat, aki a segglyukán kifosott!!!
Bárkire, de szó szerint BÁRKIRE hajlandó vagyok leszavazni, aki fossá adóztatja ezt a geci facebookot meg a youtube-ot! Legalább akkor bánópénzt kapjanak a magyar emberek a bűnös hanyagságotokért, a kurva anyátokat!!!
Néhány troll szokott egész komoly pszichológiai észrevételeket posztolni sneciről, van itt pszichológus troll? Kéne nyitni egy alfórumot vagy listát (lista!!! :D ), mert itt most trollok tömege traumatizálódott. És most ezt nem humorból mondom, hanem vérkomolyan.
Ti mocskos állat agyonlőnivaló férgek, titeket oda kéne kötözni a Youtube központ kapujához és élve felgyújtani a gecibe. Legalább a Youtube-osok is traumatizálódjanak, az ő soha el nem évülő bűnük, hogy nem törlik ezt a mocsokságot, még gyerekek elől sem.
Bazmeg, ha én odamegyek hátulról a barátnőmhöz, és bevágnám neki hátulról live-ban, tuti azonnal ban lenne. Itt meg két fickó izzadtságban úszva fajtalankodik, az meg teljesen rendben van. Hát basszátok szájba a szőröstalpú oláh jeti szarevő kurva anyátokat, aki a segglyukán kifosott!!!
Bárkire, de szó szerint BÁRKIRE hajlandó vagyok leszavazni, aki fossá adóztatja ezt a geci facebookot meg a youtube-ot! Legalább akkor bánópénzt kapjanak a magyar emberek a bűnös hanyagságotokért, a kurva anyátokat!!!
Részletre vett szalvéta
Oct 06, 2022 11:40:15
Eltalaltam Endre?
Eltalaltam Endre?
Oct 06, 2022 11:40:15
kramalon
(
x8)
Oct 06, 2022 11:40:39
x8)
a dörpe gazdagabb mint sodi
Még szép, van munkája és can hova hazamennie.
kripli figyelő
(
x12)
Oct 06, 2022 11:41:27
x12)
Technikailag lehetséges olyan judgaverő gifet készíteni, hogy felül legyen egy felirat hogy dieser mann arbeitet für alulra pedig egy raiffeisen logó vagy felirat?
Mehetne a konkurenciának is magyarázókártyával.A következő év bankja díjkiosztón legyen min röhögniük.Ha ott égne a natyfőnök pofája akkor rászabadítaná az egész zsidó jogi osztályát gyagyásra. A bank pr osztályára kéne elküldeni, hogy ezzel fogjuk elárasztani a social médiát ha továbbra is alkalmazásban marad náluk a nőverő.
JohnCramer
(
x1)
Oct 06, 2022 11:45:57
x1)
Meg ne tedd, szépen kérlek... ugyanis grammatikailag totál helytelen... Arbeitet bei, na úgy már mehet :)
trashvod
(
x6)
Oct 06, 2022 11:47:35
x6)
Endre, amikor megtudja hogy nem lakhat a macskaólban:
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Púponállók - Tranyó kora
Oct 06, 2022 11:48:04
"...és akkor a torzszülött remegve beleejakulált a sebészek által gondosan kihasított gennyes vaginába, majd szerelme gátján, akár három folyó találkozása, a folyékony széklet, a megkocsonyásodott ondó és a felhabosított genny egyszerre futottak össze, magukkal görgetve hordalékként a korábbi aktusokból származó, megkövesedett vizeletes spermagombócokat. A szag, amely a helyisgében terjengett, leírhatatlan vehemenciával rágta át magát a lakás nyílászáróin, beterítve ezzel a környező tereket és utcákat, undorral átitatott kiáltások hallatszottak mindenhonnan, de a púpos gnóm ezzel mit sem törődve szájra vette a szerelme szétszabdalt nemiszervét, ezzel megteremtve az egyik legpusztítóbb vegyi fegyvert, amelyet palackba zárva tart azóta is. Ez a trollok kriptonitja, amit, ha sikerül sokszoroznia, akkor képes lesz végleg leszámolni ősi ellenségeivel..."
Oct 06, 2022 11:48:04
Pietr
(
x2)
Oct 06, 2022 11:50:04
x2)
Remélem, hogy nem tette tönkre más gyermekek. Már akkor is le akartad vágni a kis kukiját a szerelmednek púpos? Bottal rajzoltad le Pistike MRI felvételét a homokba? A hullámos ollóval hajtottál végre herecsonkítást? Remélem , hogy nem .... Elmebeteg buzeráns...
Hungária megint
Oct 06, 2022 11:52:27
Púpos fasznak hívják egymás között
Az elmeháborodottat ki a Bogdáni útra költözött
Róla Tibor megmondta
Max fél perc a rekordja
Nem találsz nála puhafaszúbb slagverőt!
Az elmeháborodottat ki a Bogdáni útra költözött
Róla Tibor megmondta
Max fél perc a rekordja
Nem találsz nála puhafaszúbb slagverőt!
Oct 06, 2022 11:52:27
Hungária harmadszor
Oct 06, 2022 12:00:47
Faszfelmetszőnek hívták a háta mögött
A buzeráns csövest ki a herére csomót kötött.
Szőrös here, beforrva,
Csöves geci lefolyva,
Nem találni nála buzeránsabb transzi nőt
A buzeráns csövest ki a herére csomót kötött.
Szőrös here, beforrva,
Csöves geci lefolyva,
Nem találni nála buzeránsabb transzi nőt
Oct 06, 2022 12:00:47
Sodi Luis Torrente
Oct 06, 2022 12:08:35
Neked egy fostól bűzlő csonkolt férfi kell mert az izgalmas.
Oct 06, 2022 12:08:35
Sodi volt Óvónője
Oct 06, 2022 12:09:57
A kis faszkalap folyamatosan azt játszotta, hogy papírmaséból faszt formázott és a délutáni alváson résztvevő szundikáló pajtásaira ragasztotta majd kis ollóval eltávolította.
Már akkor tudtuk hogy beteg. Látom, hogy talált magának egy levágott faszú férfit nem csoda hogy ennyire ki van magából fordulva.... Óvatosan a Sodikával!
Már akkor tudtuk hogy beteg. Látom, hogy talált magának egy levágott faszú férfit nem csoda hogy ennyire ki van magából fordulva.... Óvatosan a Sodikával!
Oct 06, 2022 12:09:57
Mitokondrium
(
x7)
Oct 06, 2022 12:11:10
x7)
Tenyleg Endre, gondolkodtal mar rajta, mibol keresed majd a betevodet Pupszaszon? Elmesz egy gyarba a szalag melle? Videozol es a youtube-fillerekbol elsz?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Sodi másik óvónője
Oct 06, 2022 12:12:33
Az Endruska?
Az nagyon gonosz volt kicsinek is, mindig kavicsdarabokat, üvegszilánkokat dugdosott a fenekébe, hogy a kis pajtásainak fájjon a kukija.
Az nagyon gonosz volt kicsinek is, mindig kavicsdarabokat, üvegszilánkokat dugdosott a fenekébe, hogy a kis pajtásainak fájjon a kukija.
Oct 06, 2022 12:12:33
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 12:12:58
x3)
Sodi, gyomrocska hogy van?
A sok alkohol meg szénsav savasít ám, a nyálkahártyát felsérti és alul-felul ereszteni kezd a gyomorzaro korizom. Remélem savas epét hánysz te buzi.
Kezdj el cigizni is rá valami ukrán szart, az vagy ötszörösére felgyorsítja a folyamatokat.
Kapsz szépen egy gyomorszondát és beinjekciózhatod az összes babapapit amit cigánymárk rádsózott! Vagy dönert pürésítve!
A sok alkohol meg szénsav savasít ám, a nyálkahártyát felsérti és alul-felul ereszteni kezd a gyomorzaro korizom. Remélem savas epét hánysz te buzi.
Kezdj el cigizni is rá valami ukrán szart, az vagy ötszörösére felgyorsítja a folyamatokat.
Kapsz szépen egy gyomorszondát és beinjekciózhatod az összes babapapit amit cigánymárk rádsózott! Vagy dönert pürésítve!
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 06, 2022 12:15:49
x23)
Gyagyás ma is beköszönsz a kommenthaveroknak ebéd időbe az ingyen konyháról? Délután lesz melócsábol haza sétálós lájv? Vagy este Mario Live inkább a luxus lakásból? Mariohoz nem kell a gammer pc meg a ps5, elég ha hazaviszed a Nintendo Switchet.
Galla Miklós
Oct 06, 2022 12:18:42
Képzeljék el, Kiss Endre Farkas a Rájfájzen banknál kezdett dolgozni.
Nem sokára be is jelentik hogy a bank nevét REJSZ FÁZENRE módosítják!!!! HAHHHAHAHAHA, ÉRTIK, REJSZ-FÁZEN, MERT ENDRE EGY BETEGES FASZVERŐ, HÁT EZ ÓRIÁSI, HAAAHHHAHAHAHHHAHA!!!
Nem sokára be is jelentik hogy a bank nevét REJSZ FÁZENRE módosítják!!!! HAHHHAHAHAHA, ÉRTIK, REJSZ-FÁZEN, MERT ENDRE EGY BETEGES FASZVERŐ, HÁT EZ ÓRIÁSI, HAAAHHHAHAHAHHHAHA!!!
Oct 06, 2022 12:18:42
nemet mondtak
(
x4)
Oct 06, 2022 12:23:32
x4)
Most nézem a nosztalgiás képen a gőzőlő dobozát: TV WERBUNG :D
Beszarás, hogy ez is mennyire Sodis... Mint a géjmer pc az Otto katalógusból.
Beszarás, hogy ez is mennyire Sodis... Mint a géjmer pc az Otto katalógusból.
Nemek forradalma film
Oct 06, 2022 12:23:35
A mai propaganda üzenetem a látens és elég feltűnően homoszexuálisok számára (like Kiss Endre Farkas the homosexual ) hogy HIGGYETEK MAGATOKBAN! NE ADJÁTOK FEL A HÜLYE SÜKETELÉST A NŐI FÉRFI AGYAKRÓL ! DIAGNOSZTIZÁLJÁTOK EGYMÁST 2 ELBASZOTT FALCO SÖRIVÁS KÖZÖTT!!! HA LEVÁGTAD A FASZOD SE LÉGY NŐIES, SZARJ BE HUGYOZZ BE!!!! NE TÖRŐDJETEK A KÜLSŐSÉGEKKEL!! MEHET A SZAROS SEGGBŐL SZÁJBA MIKÖZBEN ARAB FÉRFIAK 2cm-re VERIK A FASZUKAT! NEM BUZIS!!!
Oct 06, 2022 12:23:35
buniBanki
(
x2)
Oct 06, 2022 12:28:54
x2)
Endre!
Megnéztem a FB oldalad, azt írja 2022. január 29-e óta kapcsolatban vagy. Ki a szerencsés?
Endre egy pedofil!
Megnéztem a FB oldalad, azt írja 2022. január 29-e óta kapcsolatban vagy. Ki a szerencsés?
Jóból mondom
Oct 06, 2022 12:31:42
Endre, így menjél ingyen konyhára. Mindig nézz a hátad mögé!
www.kaotic.com/video/d70668d5_20221005202247_t
www.kaotic.com/video/d70668d5_20221005202247_t
Oct 06, 2022 12:31:42
bolgár jeti
(
x30)
Oct 06, 2022 12:37:38
x30)
Endre!
horgász
(
x10)
Oct 06, 2022 12:38:49
x10)
"Nyem, nyem, lófatyt.
Tyemmit tye atyok ely.
Nyem fatyok én FÉKÁ.
Hoty atytán tyentekéjt mintenty.
Nyem. Nyem. Nyem."
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 12:39:05
x3)
Tematikusra érik már egy szájbaszaró endre.
A legújabb hogy az antiszemita, antiglobalista, lakásvédő shodi egy zsidó, globalista, nem törlesztés esetén zokszó nélkül rendőri erővel kilakoltattató banknál dolgozik.
Tudom, evidencia hogy asodi mindig szájbaszarja magát, de nevetnék egy jó összeállításon.
A legújabb hogy az antiszemita, antiglobalista, lakásvédő shodi egy zsidó, globalista, nem törlesztés esetén zokszó nélkül rendőri erővel kilakoltattató banknál dolgozik.
Tudom, evidencia hogy asodi mindig szájbaszarja magát, de nevetnék egy jó összeállításon.
Sodi traumatizált barátja
Oct 06, 2022 12:40:30
Sziasztok!!
Engem óvódában nap mint nap fogdosott. A kukimat szorongatta, a fenekembe nyúlkált. Volt, hogy napokon keresztül arról álmodozott, hogy a heréim közé dugja a lankadt pöcsét. Már akkor is beteg volt..... Most végre herét kúrhatsz te rohadék! ÉN SOSE FELEJTEM EZT EL NEKED!!!!!!!!!!!
Engem óvódában nap mint nap fogdosott. A kukimat szorongatta, a fenekembe nyúlkált. Volt, hogy napokon keresztül arról álmodozott, hogy a heréim közé dugja a lankadt pöcsét. Már akkor is beteg volt..... Most végre herét kúrhatsz te rohadék! ÉN SOSE FELEJTEM EZT EL NEKED!!!!!!!!!!!
Oct 06, 2022 12:40:30
Hahó
(
x136)
Oct 06, 2022 12:42:48
x136)
Tematikusra érik már egy szájbaszaró endre.
youtu.be/AvwfIl1zMwI
Sanyibacsi
(
x6)
Oct 06, 2022 12:51:24
x6)
Endre!
Elképzelésem nincs kivel állhat kapcsolatban, biztos valami képzeletbeli barátja lehet, talán Depi Dezső.Megnéztem a FB oldalad, azt írja 2022. január 29-e óta kapcsolatban vagy. Ki a szerencsés?
Itt a hivatalos szakítós:
trashvod.com/w/w44rzaBbqoiECNpurz8z4H?start=5m16s
Sodi+Merci=Örök szerelem
Oct 06, 2022 12:52:05
Sodi!!!
Itt az ideje egy újabb állatkertezésnek Szandikával. Tedd féltékennyé a sziszát. Szerezd vissza azt ami NEKED jár!
Itt az ideje egy újabb állatkertezésnek Szandikával. Tedd féltékennyé a sziszát. Szerezd vissza azt ami NEKED jár!
Oct 06, 2022 12:52:05
LMBTQSodi
Oct 06, 2022 12:53:30
Sodi!
Rendben , Tibornak női agya van (Ezt neked az bizonyítja hogy nemcsak nőkét de emberként sem tud viselkedni, olyan mint egy behugyozott beszart alkoholista agresszív álat) rendben.
DE BAZDMEG FÉRFI TESTE VAN! TE ROHADT BUZERÁNS! Hát nem az a lényeg? Most bazdmeg ha nem vágta volna le a faszát de női agya van akkor leszopnád? A logika alapján??? EGY BEFORDÍTOTT HERÉT BASZOL EMBER EGY LEVÁGOTT FASZ HELYÉN!!!! Vagy sminkes csávókkal is smárolnál mert nőnek néz ki? Nem minden az aminek látszik te is fehér embernek tűnsz közben durvább vagy mint egy drogos üszkös cigány, mocskosabb vagy mint egy hegyi troll és férfi seggeket baszol.
Rendben , Tibornak női agya van (Ezt neked az bizonyítja hogy nemcsak nőkét de emberként sem tud viselkedni, olyan mint egy behugyozott beszart alkoholista agresszív álat) rendben.
DE BAZDMEG FÉRFI TESTE VAN! TE ROHADT BUZERÁNS! Hát nem az a lényeg? Most bazdmeg ha nem vágta volna le a faszát de női agya van akkor leszopnád? A logika alapján??? EGY BEFORDÍTOTT HERÉT BASZOL EMBER EGY LEVÁGOTT FASZ HELYÉN!!!! Vagy sminkes csávókkal is smárolnál mert nőnek néz ki? Nem minden az aminek látszik te is fehér embernek tűnsz közben durvább vagy mint egy drogos üszkös cigány, mocskosabb vagy mint egy hegyi troll és férfi seggeket baszol.
Oct 06, 2022 12:53:30
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 12:55:48
x3)
Onnan tudom hogy már nagyon sok igénytelen izzadt beles szaros zsíroshajú herepatás taknyos krákogós fingós hermafroditát láttam itt, hogy még szobanövény szandikát is úgy megbasznám ezek után mint ha ő lenne palvinbarbi
Penzmento
(
x6)
Oct 06, 2022 12:57:39
x6)
Sodi!!!
Te, rájöttem, ez az Orbán Ráhel!
Szobanövény Szandra
Oct 06, 2022 12:57:42
Nick kiadó.
Oct 06, 2022 12:57:42
bolgár jeti
(
x30)
Oct 06, 2022 12:59:43
x30)
Onnan tudom hogy már nagyon sok igénytelen izzadt beles szaros zsíroshajú herepatás taknyos krákogós fingós hermafroditát láttam itt, hogy még szobanövény szandikát is úgy megbasznám ezek után mint ha ő lenne palvinbarbi
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 13:00:52
x3)
youtu.be/AvwfIl1zMwI
horgász
(
x10)
Oct 06, 2022 13:01:56
x10)
Egyébként a sárkányfűárus meg a seggbekúrt között érzek némi (ikszdé) karakterazonosságot:
Az egyik mindenhol azt kiabálja, hogy nem buzi,
a másik pedig azt, hogy nem rakták kakilóba az IMEI-ben.
Pedig DE és DE. Ezt mindenki tudja.
Általános iskola első osztályos tananyag ez a versike mára:
Sodronygeci köcsög buzi,
Aszzony lett a Tajgi Roli.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 13:02:23
x3)
Munkakörben szerzett tapasztalat előny.
Nemek forradalma film
Oct 06, 2022 13:02:59
Biológiai nőt ne is ajánljatok Sodinak! Még állatkertezésre sem! Ez sértő! Olyat aki pl kijön az anyjával és tudnának fehér európai emberhez méltóan családban élni? Vagy olyat akinek nem volt még fasza életében? PFUJ... UndoritÓ!!!
Oct 06, 2022 13:02:59
Hahó
(
x136)
Oct 06, 2022 13:03:21
x136)
Ez a gyulai kappan akció arról emlékezetes, hogy bécigány ellopta az egyik kappanos szexnagyi tárcáját.
MaxPayne
(
x24)
Oct 06, 2022 13:06:51
x24)
Sodi!!!
miskolcigány
(
x5)
Oct 06, 2022 13:10:24
x5)
Sodi!!!
Itt az ideje egy újabb állatkertezésnek Szandikával. Tedd féltékennyé a sziszát.
Itt az ideje egy újabb állatkertezésnek Szandikával. Tedd féltékennyé a sziszát.
Egyebkent ez lett volna Endre egyetlen eselye, hogy eleteben igazi asszonyt szerezzen maganak. Jo, olyan amilyen, de legalabb nonek szuletett, emelle meg huszoneves, ami egy rendes negyvenes ferfinak is szep fogas nem meg egy impotens alkoholista pedofilnak. Raadasul kutya faszat nem kellett volna tennie erte, Szandika konyorgott a venasszonynal, hogy Endre ot valassza.
De nem, Endre a negyvenes alkoholista csoves Tibort valasztotta, barmi aron :DDD
Hallod gyagya benned fej-fej mellett versenyzik a hulyeseg meg a buzisag :D
fogcsonkos angolna
(
x3)
Oct 06, 2022 13:12:45
x3)
Sodikurva!
Frankón fizetek neked ö-ö-ö-ötven ejurót ha éhgyomorra és 24 óra alkohol nélkül csináltatsz egy általános vér és vizeletlabort, az eredményt meg feltöltöd ide. A Snecológia PhD-mhoz kell.
Ha netán mégse fizetnék, az csak azért lenne hogy átérezd, milyen amikor téged basznak át 50 euróval.
Frankón fizetek neked ö-ö-ö-ötven ejurót ha éhgyomorra és 24 óra alkohol nélkül csináltatsz egy általános vér és vizeletlabort, az eredményt meg feltöltöd ide. A Snecológia PhD-mhoz kell.
Ha netán mégse fizetnék, az csak azért lenne hogy átérezd, milyen amikor téged basznak át 50 euróval.
horgász
(
x10)
Oct 06, 2022 13:13:48
x10)
Egyéhány új elég csökkentképességű itt a fórumon, ha őszinte lehetek:
Direkt elmondtuk többen is, hogy nem szandikázunk, de nem fér a fejükbe.
Ugyanúgy, hogy nem kell minuszolni a hókuszpók minden kommentjét, mert nem baszol ki vele, csak kevésbé átlátható az egész.
De nem. Hiába minden: Egyeseknek nem megy be...
Trollul Madár
(
x15)
Oct 06, 2022 13:14:06
x15)
Taot!
Szandikát vegyük le a porondról!
NSZKSZ
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Szandikát vegyük le a porondról!
NSZKSZ
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 06, 2022 13:14:41
x5)
Sodikurva!
Beszállok én is egy jelképes 50 eurocskával.
Nemek forradalma film
Oct 06, 2022 13:15:56
Ma mik legyünk endre? Heterók, konzervatívak vagy keresztények? Mit hazudjon neked a Nemek forradalma c. film?
Oct 06, 2022 13:15:56
103 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Csirgetesnel legalabb erezne, hogy hol volt addig prosztataja.
Ö úgy nincsen prosztatája, az csak a nőknek van, mert a barátnőjének is volt:-D
Egyébként ha az majd begyullad neki,az mokás lesz.
Nekem pár éve volt egy enyhe lefolyásu,de az ellenségemnek nem kivánom azt a poklot amit átéltem.
Persze a sodi az kivétel ö szenvedjen.:-D