lemondom az internetet
Annyi anyagot hozok, hogy megdöglesz tőle!
Azt mondjuk nem bánnám ha hasonlóan végezné, egy véres masszává verné a koponyáját valami vicces színű úriember :)
A hangulat jóindulatú és tréfás
Az önkritika és a szégyenérzet teljes hiánya mindkét szutyoknál.
"Kozma Picsa", ez volt a beceneve. Kozma tipikusan az a fogvatartotti típus, aki folyamatosan csinálja a picsáját, de semmi nagy balhét nem tud felmutatni. Vamzer alkat, jógyerekeskedik, senki nem veszi komolyan. Az ilyenek hívják a körlet-felügyelőt Főnöknek a hivatalos (rendfokozat vagy beosztás szerinti) megszólítás helyett.
Minden O és K
Dzsoni Díp mondta neki, aki meg Csí Kí Rólingtól hallotta.
Hiába, Einstein is trash celeb volt...
100%, hogy nem baszták meg a börtönben egyiket sem (Tajgit is az IMEI-ben, ami más, mint egy BV intézet. De az meg nem erőszak volt, legalábbis az első után). Az ilyen kannibálkodások nagykorúaknál kivételesen ritkán fordul elő, főleg a nagyítéletesek között.
Minden O és K
Mindegy milyen módon hal kínhalát, csak legyen köszfetyítve. Az lenne a génkorcs életének méltó lezárása.
Ő több mint 20 éve eldöntötte, hogy nem lesz magánélete. Igazán etikátlan húzás azt az élményt másoktól megtagadni amit a fájdalmában ordító, sírva könyörgő aztán véresen vongaló szörnyalak látványa nyújtana.
Ezzel még John Lennnon és Gandhi is egyetért!
Mindig is sejtettem, hogy a sodmánytokmánygeciláda laposföld hívő...
Jól is áll neki.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
5 és felet, de egyenruhás voltam nem elítélt.
Minden O és K
Miért fáj ez annyira néhányatoknak?
Ha már a tajgit szanaszét pakolták, miért nem rakhatják meg szegény bolhás vahúrkutyát is? Sajnáljátok tőle? Én nem.
Igen!
Jaj dehogy, én is ezzel triggerelem mindegyiket.
Minden O és K
Itt is-ott is.
Tajgi akármerre ját seggbekúrják.
Ha éppen nincs kéznél senki, akkor ő saját magát.
Innen ered hangzatos neve: I. BAXI, a seggbekúrt.
Első és utolsó.
Mert szerencsére impotens, hála az Úrnak.
Okés 8kor azért ugrás
irodalmi szófordulatokkal beszél
köszi!!
Minden O és K
RGL miért hazudott volna tajgiról? Miért állt érdekében? Semmi értelme nem volt ilyet hazudni.
Erőszak meg mindenhol van.
Jöhetsz a százalékos arányokkal, de ha téged seggbekúrnak másik százunkat meg nem, akkor nem biztos, hogy jobb kedvre derít majd az alacsony arány.
Szerintem félreértettetek, de én sem fogalmaztam egyértelműen. Azt akartam írni, hogy Busákot meg Kozmát meg a többit nem rakták meg a BV-ben, Tajgit viszont igen, az IMEI-ben.
Minden O és K
Javíts ki, ha tévedek, de az IMEI-ben lévők nagy részét gyógyszerezik is, nem? Lehetet hallani elég beteg sztorikat (pl. ápolók és betegek közötti szexuális erőszak)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ja értem. Busákot szerintem sem. Viszont róla erősen terjed, hogy cigitekerős csicska és trashben látták is már mikor rendőrök vagy mik kisérték a börtönből orvoshoz. Gondolom kapott a pofájára.
Vahúr meg alacsony, vézna és nagypofájú. Komoly haverjai meg nincsenek. Nála bármit kinézek. Akár még azt is, hogy önként baszik, szopik a sitten.
A szexuális erőszak pizony komoly dolog, erről őszintén és szabadon kell beszélnünk!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Együtt focizom BV-sekkel, és azt mesélik, hogy kurvára zavarja őket, hogy mindenki azt hiszi, hogy a felügyeletükre bízott emberek éjjel nappal erőszakolják egymást. Történik ilyen, de nem mindennap, és nem beavatásként. A fiatalkorúaknál viszont kőkeményen megy a seggbekuki, nem is akar senki ott dolgozni, mert őket baszogatják érte, ha a kannibálok seggkalózosat játszanak a fehér gyerekekkel.
Tajgi sportos erős fiatal mint Endre.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Endre, szerintem találtunk neked egy munkát.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
tajgi referencia
neee, nee, azt ne!!!!!!!!
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Kiss Rolandot már a Mókus őrsben is köcsögölték. Azért sajnálta, hogy megszünt a KISZ pont a belépését követő évben mert ott már igazán gyarolott elvtársaknak volt bejárása az ánuszába.
Ezek után nehéz lenne elképzelni, hogy a böriben ne árulta volna a testét.
Az első lehet erőszak volt, persze. De aztán jöttek fel az emlékei és rájött neki ez jó. Később annyira rákapott a cigányfaszra, hogy a reintegrációs tiszt külön kedvezményeket adott az emberbaszóknak csak fejezzék be a buzulást mielőtt a keresztény-konzervatív kormány a maradék támogatást is megvonja az intézményektől.
Tajgi majdnem romba döntötte az egész büntetésvégrehajtási rendszert a faszimádatával.
Az egy vicc, amit Tajgefos cselezés címén művel. :D Az ilyen törpe seggdugókat szoktuk bójának használni kb.
Nagyon röhögök
Endre kapna gazdagon bent, az 100%. Aki ennyire nincs képben azzal, mi történik körülötte, mik a hatalmi viszonyok, ki hol van a rangsorban, az kap. Viszont azért az is igaz, hogy pár videóért meg képért nem fogják leültetni, gyereket meg nem baszik. Előbb fog gazdasági bűncselekményért ülni.
Általában igen, növénynek gyógyszereznek ott mindenkit, olyankor mennek az erőszakolások, hisz az áldozat (nem Tajgi, ő élvezte) képtelen a védekezésre. Akinek ítélet előtt a bíróság rendeli el a megfigyelését, azok nem kapnak komoly gyógyszereket, max enyhe nyugtatót, hisz ott komolyan vizsgálják a beszámíthatóságukat (pl ha valaki olyat mond, hogy azért ölt, mert egy hang ezt mondta neki). Azok viszont, akik önkárosító magatartás miatt (falcolás, karácsonyfa nyelés) kerül az IMEI-be, azokat leszedálják úgy, hogy szinte csak fekszenek egész nap és folyik a nyál a szájuk oldalán. Így nincs velük probléma.
Trash csoportos haver: Busák lehet, hogy nagy testű, de az nem izom hanem zsír. És nincstelen, csóró. Hiába tűnik erősnek, a hierarchia alján áll (nem annyira, mint a pedofilok vagy asszonyverők).
töppedt buzigolyók: ez így van. Fiatalkorúban szinte mindennapos. Én is voltam ott, 2 hónapig se bírtam, hála Istennek áthelyeztek onnan. Okádék az egész.
Minden O és K
Rizses tészta, alienpörkölt szaftal és egy kis fikával.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
rizsike természetesen
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Láttad amikor odaállt Gézának hogy adjon neki Géza egy pofont? Full csicskulás Kozma. Javaslom még megnézni a "szépen beszéjjél" videót is.
trashvod.com/w/p/uQEtyDpQYY71xpWkmzSRSC
a regi parasztos kell neki " szeretlek tibi"
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
....többször, többen és azóta is.
O és K együtt OK és minden OK!!
A tibi köllesz, is megteszi:-DD
vagy, gót betűkkel hogy "out of order-forever"
Állítólag interjúk voltak a napokban, de nincs konkrét melo.

Valami ilyesmire gondoltam gyagyás!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
par evvel ezelott az egyik budapesti keruleti rendorkapitanyt felmentettek korrupcio miatt. mivel eleg sokan erintettek voltak az ugyben, nem vertek nagy dobra, inkabb beraktak a Buntetesvegrehajtashoz valami pozicioba par honapra
neki volt tobbek kozott az a feladata, hogy tanulmanyokat keszitsen az eliteltek kozotti eroszakrol, illetve hogy hogyan tudja a BV ezt a maga hasznara forditani (kb. tehat hogy ne az orok kinozzak az elitelteket hanem ok egymast)
egy masik "jeles" tanulmanya arrol szolt, hogy tomegtuntetesek eseten hogyan kellene banni az orizetbe vett tuntetokkel, ha a fogdakon nem fernenek el es BV intezetekben is el kellene oket helyezni
lehet mondani, hogy felkeszulnek minden eshetosegre :) de, aki ilyen "munkaltatokkal" dolgozik, az csak ne panaszkodjon, ha nem tetszik amit roluk mondanak vagy gondolnak, el lehet menni mashova dolgozni
anschluss
Ne rontsd ezt el, ez olyan menő hogy én is magamra varratnám.
lehet mondani, hogy felkeszulnek minden eshetosegre :) de, aki ilyen "munkaltatokkal" dolgozik, az csak ne panaszkodjon, ha nem tetszik amit roluk mondanak vagy gondolnak, el lehet menni mashova dolgozni
Az biztos, hogy a smasszereken kívűl senki nem megy be önként a börtönbe. Nagyon-nagyon nehéz nem teljesen idiótának nézni mindet :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Amúgy meg ütöd, vered fizikailag is, és folyamtosan molesztálod és erőszakosan közösülsz vele.
KATONA!!! MIÉRT NEM VÉDI MEG MAGÁT????? AZ EGY DOLOG, HOGY NINCS FASZA, HARCTÉRI SÉRÜLÉS!!!!!!! FELKELNI, FEGYVERT FOGNI, ÜTNI A PÚPOS VÉGLÉNYT!!!!!!! EZ PARANCS!!!!!!!!!!!
Totál hazavágta Endre a Merci csatiját is.
Rossz Varangy az Endre.
Fáj a térde és asztmás is sajnos.
Majd lájvoznak akkor amikor amíg fogja tudni nézni bárki a másnapi munka és iskola miatt. A két médiabirodalom uralkodó lángész csak tudja mikor fossha sztrímelni az alávaló szánalmas (remélhetőleg végső) vergődésüket.
Alig*
Hülye autikorrekt. Andi. Mindegy.
Szerző:
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 05, 2022 12:18:23
Válasz
(21)
x37)
Válasz
(21)
Endre műsora mélyen a Maunika Show alatt van amúgy jelenleg.
pisztráng étterem
Nov 05, 2022 12:21:39
Gyagyás! Nézem a TrashVOD - on, Te alszol a hapsid mögött, és álmodban eszed a fikáidat?
Ezt az etyetyemen tanítják? Olyan gusztustalan korcs vagy, pedofil, hülye is, buzi is, impotens is... A levegőt sem érdemled meg te alpári korcs!
Ezt az etyetyemen tanítják? Olyan gusztustalan korcs vagy, pedofil, hülye is, buzi is, impotens is... A levegőt sem érdemled meg te alpári korcs!
Nov 05, 2022 12:21:39
JohnCramer
(
x1)
Nov 05, 2022 12:40:03
x1)
Fifi!
Ki kért meg titeket arra, hogy mutogassátok a szaros bugyijaitokat? Tudod mit? Kívánok neked egy kopasz kigyúrt állatot... és ne legyen kéznél vazelin
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Ki kért meg titeket arra, hogy mutogassátok a szaros bugyijaitokat? Tudod mit? Kívánok neked egy kopasz kigyúrt állatot... és ne legyen kéznél vazelin
Soderák
(
x1)
Nov 05, 2022 12:43:20
x1)
Endikém, látszik hogy akkor sem birod nem mutogatni magad, amikor "alszol" is (igazából nem is aludtál, csak tettetted)... Ekkora feltűnési viszketegséget geci, elvileg külön szobátok van, mégis kell a te pofádat is látni a tranyó livejában, MÉG ÚGY IS HOGY NEM ADSZ HOZZÁ SEMMIT TARTALMIAG. Ami nem igaz, mert akkora egy gyökér fasz vagy, hogy alvás közben is produkálod magad... (lásd fikaevés és társai) ennyire szar a helyzet?
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Nov 05, 2022 12:52:15
x7)
Recskás rohadék, Jeff Dahmer is megtért a böribe és elfogadta a sorsát. Te milyen "keresztény" vagy? Egyszer nem fordult meg az ostoba zsidó agyadban, hogy bármit is rosszult csináltál/csinálsz az életedben? Szutyok pokolfajzat vagy a szörnyszülött tranyóval együtt.
A jó portás csak baszik!
Törcsi
Nov 05, 2022 12:56:19
lemondom az internetet
Nov 05, 2022 12:56:19
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Nov 05, 2022 12:57:43
x4)
Recskás rohadék, Jeff Dahmer is megtért a böribe és elfogadta a sorsát. Te milyen "keresztény" vagy? Egyszer nem fordult meg az ostoba zsidó agyadban, hogy bármit is rosszult csináltál/csinálsz az életedben? Szutyok pokolfajzat vagy a szörnyszülött tranyóval együtt.
Azt mondjuk nem bánnám ha hasonlóan végezné, egy véres masszává verné a koponyáját valami vicces színű úriember :)
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 05, 2022 12:58:28
x1)
Az önkritika és a szégyenérzet teljes hiánya mindkét szutyoknál.
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 13:23:02
x15)
Endre!
Annyira szánalmas amikor a full elmebeteg Tiborod azt bizonygatja, hogy Einstein félig őrült volt.
Mondjuk a lapos Földdel te totál őrült vagy.
Annyira szánalmas amikor a full elmebeteg Tiborod azt bizonygatja, hogy Einstein félig őrült volt.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 05, 2022 13:24:20
x3)
Kb. 1 éve volt kint egy live, ahol Kozma közeli ismerőse mondta el, hogy a vahúr egy zoknimosó csicska volt a sitten. Még valami becenevet is mondott, amit rá használtak, amitől Kozma kurva ideges, csak sajnos elfelejtettem, hogy mi volt az.
"Kozma Picsa", ez volt a beceneve. Kozma tipikusan az a fogvatartotti típus, aki folyamatosan csinálja a picsáját, de semmi nagy balhét nem tud felmutatni. Vamzer alkat, jógyerekeskedik, senki nem veszi komolyan. Az ilyenek hívják a körlet-felügyelőt Főnöknek a hivatalos (rendfokozat vagy beosztás szerinti) megszólítás helyett.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Nov 05, 2022 13:26:23
x11)
Endre!
Dzsoni Díp mondta neki, aki meg Csí Kí Rólingtól hallotta.
Hiába, Einstein is trash celeb volt...
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 05, 2022 13:33:53
x3)
Ha a trasheknek hiszünk, akkor Busákot, Cibókot és Tájszont is megkúrták a sitten. Most vagy tényleg mindenkinek az ánuszát kitérdelik a seggkalózok odabent, vagy simán csak hazudik a sok retards. Tajgit viszont tényleg megbaszták.
100%, hogy nem baszták meg a börtönben egyiket sem (Tajgit is az IMEI-ben, ami más, mint egy BV intézet. De az meg nem erőszak volt, legalábbis az első után). Az ilyen kannibálkodások nagykorúaknál kivételesen ritkán fordul elő, főleg a nagyítéletesek között.
Hahó
(
x135)
Nov 05, 2022 13:34:38
x135)
Kicsit elkezdett aggasztaniaz utóbbi időben ez a spórolás.
Előbb az ingyenkonyha, utána a 69 centes akciós sör. Mi lesz még itt? Hajléktalan szálló?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Előbb az ingyenkonyha, utána a 69 centes akciós sör. Mi lesz még itt? Hajléktalan szálló?
basis mandibulae
Nov 05, 2022 13:35:54
Mindegy milyen módon hal kínhalát, csak legyen köszfetyítve. Az lenne a génkorcs életének méltó lezárása.
Ő több mint 20 éve eldöntötte, hogy nem lesz magánélete. Igazán etikátlan húzás azt az élményt másoktól megtagadni amit a fájdalmában ordító, sírva könyörgő aztán véresen vongaló szörnyalak látványa nyújtana.
Ezzel még John Lennnon és Gandhi is egyetért!
Nov 05, 2022 13:35:54
horgász
(
x10)
Nov 05, 2022 13:39:12
x10)
Endre!
Mindig is sejtettem, hogy a sodmánytokmánygeciláda laposföld hívő...
Jól is áll neki.
xray
(
x21)
Nov 05, 2022 13:40:51
x21)
Nov 05, 2022 13:40:51
nagyon tájékozott vagy. hány évet húztál le? xd Nov 05, 2022 13:40:51
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 05, 2022 13:43:14
x3)
nagyon tájékozott vagy. hány évet húztál le? xd
horgász
(
x10)
Nov 05, 2022 13:43:18
x10)
100%, hogy nem baszták meg a börtönben egyiket sem
Ha már a tajgit szanaszét pakolták, miért nem rakhatják meg szegény bolhás vahúrkutyát is? Sajnáljátok tőle? Én nem.
Hahó
(
x135)
Nov 05, 2022 13:45:18
x135)
Én jobban hiszek rgl-nek. Ő isten embere és sosem hazudna.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
vladrl
(
x8)
Nov 05, 2022 13:46:53
x8)
tajgi esetében valóban nem erőszak történt, hanem ő maga kérte, hogy hatoljon be sittes sanyi.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Darth Tibor
(
x7)
Nov 05, 2022 13:51:20
x7)
Tajgit a BV-ben, vagy az IMEI-ben rakták kakilóba? Vagy itt is, ott is?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ncore Troll
Nov 05, 2022 13:52:36
Endre te csőves Csekonics báró, havi 8.5 eurót fizetsz kb 120gb tárhely + 12 slotért? Én 5 euróból kihozom a 500gb tárhely + korlátlan slotos seed szervert. Legkisebb csomag, de nekem bőven elég ez. Lásd

Ha esetleg lenne egy németes troll aki kapcsolatba tudna lépni a Bécsi kékekkel egy ügybe, az kérem ha úgy gondolja írjon egy e-mail címet ide be, ahol kapcsolatba tudnék vele lépni. Lenne egy ötletem amivel talán megtudnánk szivatni a korcsot. Csak nem akarom ide beírni, hogy Endre is lássa, és fel tudjon készülni. Esetleg a mostani albérletcsá pontos címe érdekelne még hozzá.
Endre, te meg már lassan megtanulhatnád, hogy ne hagyd unatkozni a trolljaidat! Főleg hétvégén ne.

Ha esetleg lenne egy németes troll aki kapcsolatba tudna lépni a Bécsi kékekkel egy ügybe, az kérem ha úgy gondolja írjon egy e-mail címet ide be, ahol kapcsolatba tudnék vele lépni. Lenne egy ötletem amivel talán megtudnánk szivatni a korcsot. Csak nem akarom ide beírni, hogy Endre is lássa, és fel tudjon készülni. Esetleg a mostani albérletcsá pontos címe érdekelne még hozzá.
Endre, te meg már lassan megtanulhatnád, hogy ne hagyd unatkozni a trolljaidat! Főleg hétvégén ne.
Nov 05, 2022 13:52:36
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 13:53:54
x15)
Endre!
Amúgy én azon se csodálkoznék ha te is seggberaktad volna Tajgit.
Csak őt becézgeted, úgy, hogy "Rolandom".
Nem mondasz olyanokat, hogy "Tiborom", vagy "Gézám".
Amúgy én azon se csodálkoznék ha te is seggberaktad volna Tajgit.
Csak őt becézgeted, úgy, hogy "Rolandom".
Nem mondasz olyanokat, hogy "Tiborom", vagy "Gézám".
Sanyibacsi
(
x6)
x6)
Igen!
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 05, 2022 13:54:12
x3)
Jaj dehogy, én is ezzel triggerelem mindegyiket.
xray
(
x21)
Nov 05, 2022 13:55:22
x21)
Nov 05, 2022 13:55:22
kivételesen hiszek neked. Nov 05, 2022 13:55:22
horgász
(
x10)
Nov 05, 2022 13:56:57
x10)
Itt is-ott is.
Tajgi akármerre ját seggbekúrják.
Ha éppen nincs kéznél senki, akkor ő saját magát.
Innen ered hangzatos neve: I. BAXI, a seggbekúrt.
horgász
(
x10)
Nov 05, 2022 14:01:10
x10)
. BAXI, a seggbekúrt.
Első és utolsó.
Mert szerencsére impotens, hála az Úrnak.
nabejj
(
x3)
Nov 05, 2022 14:01:18
x3)
100%, hogy nem baszták meg a börtönben egyiket sem
Okés 8kor azért ugrás
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 05, 2022 14:03:20
x3)
kivételesen hiszek neked.
köszi!!
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 05, 2022 14:05:03
x19)
RGL miért hazudott volna tajgiról? Miért állt érdekében? Semmi értelme nem volt ilyet hazudni.
Jöhetsz a százalékos arányokkal, de ha téged seggbekúrnak másik százunkat meg nem, akkor nem biztos, hogy jobb kedvre derít majd az alacsony arány.
basis mandibulae
Nov 05, 2022 14:05:19
Rolandot még a totózóban is seggbekúrják amikor nem tudja összekapargatni a 350 forintot lottóra. Egy smack levesért pedig bárkit szájba vesz az újpalotai erdőben. Mackósajttal pedig mehet az extra bukkake gangbang. Többször látták már az fenyvesben élő kisállatkák ahogy egy atlétatrikós törpét bangelnek a hajléktalanok a sátraik mellett.
Nov 05, 2022 14:05:19
még éltet a remény
(
x1)
Nov 05, 2022 14:09:17
x1)
Endre, akit sokan Sodiként, recskásként, a nemzet krónikásaként, vagy púpként ismertek, ma kora délután eltávozott az örök faszerdőbe.
Gyászolja : a diákhitel központ, számtalan német bank és a nav
A jó hírre spontán örömtüzek gyúltak Szlovákiától Izraelig, Bécsben pedig egy spontán 40 ezres népünnepély alakult ki, ahol eleinte a tömeg jókedvűen sodizmusokkal szórakoztatta magát, majd a sebtében felállított szinpadon megjelentek Sodi volt munkaadói, hogy egy egy anekdotát előadjanak a nagy találkozásról. Az este később botrányba fulladt, mert egy kopasz alak,aki magát románnak mondta fellázította a tömeget,akik megostromolták az egykori császári rezidenciát.
Az eset minden híradásba bekerült és az Elte Snecológia tanszékre kérelmek ezrei zúdultak, mindenki snecológus akar lenni. A tanszék közben kiemelt kormányzati beruházásként megvette a pátyi haciendát, valamint a legendás Kolosy téri recskaodút. A budapesti török gyorsbüfések ezentúl a döner-minikóla kombót Sodi delux menüre átnevezték, illetve a Soproni sörgyár egy limitált, sör-keserű 2 in 1 kiadással jelentkezik a nagy napra.
A holttest eltűnt, egyesek úgy vélik a tanszék bebalzsamozta, mások szerint viszont valamely égetőben talált nyugalmat és a fővárosiak melegvíz ellátását biztosítja majd pár percre. Felröppentek olyan pletykák is, miszerint bár Endre meghalt, de a kiérkező hatóságok a bejelentést tevő K.M -et is a hullaszállítóba tették, az örömittas krematóriumi dolgozók pedig őt is tűzre vetették a holttesttel együtt.
Taot!
A jó hírre spontán örömtüzek gyúltak Szlovákiától Izraelig, Bécsben pedig egy spontán 40 ezres népünnepély alakult ki, ahol eleinte a tömeg jókedvűen sodizmusokkal szórakoztatta magát, majd a sebtében felállított szinpadon megjelentek Sodi volt munkaadói, hogy egy egy anekdotát előadjanak a nagy találkozásról. Az este később botrányba fulladt, mert egy kopasz alak,aki magát románnak mondta fellázította a tömeget,akik megostromolták az egykori császári rezidenciát.
Az eset minden híradásba bekerült és az Elte Snecológia tanszékre kérelmek ezrei zúdultak, mindenki snecológus akar lenni. A tanszék közben kiemelt kormányzati beruházásként megvette a pátyi haciendát, valamint a legendás Kolosy téri recskaodút. A budapesti török gyorsbüfések ezentúl a döner-minikóla kombót Sodi delux menüre átnevezték, illetve a Soproni sörgyár egy limitált, sör-keserű 2 in 1 kiadással jelentkezik a nagy napra.
A holttest eltűnt, egyesek úgy vélik a tanszék bebalzsamozta, mások szerint viszont valamely égetőben talált nyugalmat és a fővárosiak melegvíz ellátását biztosítja majd pár percre. Felröppentek olyan pletykák is, miszerint bár Endre meghalt, de a kiérkező hatóságok a bejelentést tevő K.M -et is a hullaszállítóba tették, az örömittas krematóriumi dolgozók pedig őt is tűzre vetették a holttesttel együtt.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 05, 2022 14:10:47
x3)
Szerintem félreértettetek, de én sem fogalmaztam egyértelműen. Azt akartam írni, hogy Busákot meg Kozmát meg a többit nem rakták meg a BV-ben, Tajgit viszont igen, az IMEI-ben.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 05, 2022 14:11:52
x21)
Javíts ki, ha tévedek, de az IMEI-ben lévők nagy részét gyógyszerezik is, nem? Lehetet hallani elég beteg sztorikat (pl. ápolók és betegek közötti szexuális erőszak)
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 14:12:23
x15)
INFO, INFO, INFO!
Titkosszolgálati eszközökklel megszerzett hogyfolt:

Titkosszolgálati eszközökklel megszerzett hogyfolt:

Sodi első csótánya
(
x1)
Nov 05, 2022 14:14:36
x1)
Felszakítjátok itt a régi sebeket, megint szívrohamot kap csóró koporsó, akkor Hahó kolléga mit fog behajtani ? :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 05, 2022 14:14:40
x19)
Ja értem. Busákot szerintem sem. Viszont róla erősen terjed, hogy cigitekerős csicska és trashben látták is már mikor rendőrök vagy mik kisérték a börtönből orvoshoz. Gondolom kapott a pofájára.
Vahúr meg alacsony, vézna és nagypofájú. Komoly haverjai meg nincsenek. Nála bármit kinézek. Akár még azt is, hogy önként baszik, szopik a sitten.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 05, 2022 14:15:44
x21)
Felszakítjátok itt a régi sebeket, megint szívrohamot kap csóró koporsó, akkor Hahó kolléga mit fog behajtani ? :D
A szexuális erőszak pizony komoly dolog, erről őszintén és szabadon kell beszélnünk!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 05, 2022 14:17:31
x37)
Együtt focizom BV-sekkel, és azt mesélik, hogy kurvára zavarja őket, hogy mindenki azt hiszi, hogy a felügyeletükre bízott emberek éjjel nappal erőszakolják egymást. Történik ilyen, de nem mindennap, és nem beavatásként. A fiatalkorúaknál viszont kőkeményen megy a seggbekuki, nem is akar senki ott dolgozni, mert őket baszogatják érte, ha a kannibálok seggkalózosat játszanak a fehér gyerekekkel.
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 14:18:44
x15)
Tajgi sportos erős fiatal mint Endre.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 05, 2022 14:18:52
x21)
A fiatalkorúaknál viszont kőkeményen megy a seggbekuki, nem is akar senki ott dolgozni.
cselkirály
Nov 05, 2022 14:19:36
Együtt focizom
tajgi referencia
Nov 05, 2022 14:19:36
xray
(
x21)
Nov 05, 2022 14:19:51
x21)
Nov 05, 2022 14:19:51
az neki szórakozás lenne. Nov 05, 2022 14:19:51
vladrl
(
x8)
Nov 05, 2022 14:19:55
x8)
neee, nee, azt ne!!!!!!!!
basis mandibulae
Nov 05, 2022 14:20:53
Kiss Rolandot már a Mókus őrsben is köcsögölték. Azért sajnálta, hogy megszünt a KISZ pont a belépését követő évben mert ott már igazán gyarolott elvtársaknak volt bejárása az ánuszába.
Ezek után nehéz lenne elképzelni, hogy a böriben ne árulta volna a testét.
Az első lehet erőszak volt, persze. De aztán jöttek fel az emlékei és rájött neki ez jó. Később annyira rákapott a cigányfaszra, hogy a reintegrációs tiszt külön kedvezményeket adott az emberbaszóknak csak fejezzék be a buzulást mielőtt a keresztény-konzervatív kormány a maradék támogatást is megvonja az intézményektől.
Tajgi majdnem romba döntötte az egész büntetésvégrehajtási rendszert a faszimádatával.
Nov 05, 2022 14:20:53
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 05, 2022 14:21:37
x21)
Most miért, egy hónap adnék Gyagyásnak, hogy szarrákéselnék a vicces színűek a javítóban, főleg ha kiderülne róla a fehér négyzetes dolog.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 05, 2022 14:21:40
x37)
tajgi referencia
Az egy vicc, amit Tajgefos cselezés címén művel. :D Az ilyen törpe seggdugókat szoktuk bójának használni kb.
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 14:23:01
x15)
Szerintem amúgy Endre remek börtöntöltelék lenne.
Megedzené a lelkecskét és a testeckét(:D), ráadásul az ennivaló se lenne állandóan ugyan az.
Megedzené a lelkecskét és a testeckét(:D), ráadásul az ennivaló se lenne állandóan ugyan az.
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 05, 2022 14:23:30
x1)
Endre, akit sokan Sodiként, recskásként, a nemzet krónikásaként, vagy púpként ismertek, ma kora délután eltávozott az örök faszerdőbe.
Nagyon röhögök
Dörpepúp
(
x7)
Nov 05, 2022 14:23:43
x7)
Tajgit úgy megrakta sittes sanyi, hogy rögtön utána a szülészetre vitték a gátrepedését összestoppolni.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 05, 2022 14:25:23
x37)
Most miért, egy hónap adnék Gyagyásnak, hogy szarrákéselnék a vicces színűek a javítóban, főleg ha kiderülne róla a fehér négyzetes dolog.
Endre kapna gazdagon bent, az 100%. Aki ennyire nincs képben azzal, mi történik körülötte, mik a hatalmi viszonyok, ki hol van a rangsorban, az kap. Viszont azért az is igaz, hogy pár videóért meg képért nem fogják leültetni, gyereket meg nem baszik. Előbb fog gazdasági bűncselekményért ülni.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 05, 2022 14:27:20
x3)
Általában igen, növénynek gyógyszereznek ott mindenkit, olyankor mennek az erőszakolások, hisz az áldozat (nem Tajgi, ő élvezte) képtelen a védekezésre. Akinek ítélet előtt a bíróság rendeli el a megfigyelését, azok nem kapnak komoly gyógyszereket, max enyhe nyugtatót, hisz ott komolyan vizsgálják a beszámíthatóságukat (pl ha valaki olyat mond, hogy azért ölt, mert egy hang ezt mondta neki). Azok viszont, akik önkárosító magatartás miatt (falcolás, karácsonyfa nyelés) kerül az IMEI-be, azokat leszedálják úgy, hogy szinte csak fekszenek egész nap és folyik a nyál a szájuk oldalán. Így nincs velük probléma.
Trash csoportos haver: Busák lehet, hogy nagy testű, de az nem izom hanem zsír. És nincstelen, csóró. Hiába tűnik erősnek, a hierarchia alján áll (nem annyira, mint a pedofilok vagy asszonyverők).
töppedt buzigolyók: ez így van. Fiatalkorúban szinte mindennapos. Én is voltam ott, 2 hónapig se bírtam, hála Istennek áthelyeztek onnan. Okádék az egész.
verebvagy
Nov 05, 2022 14:27:21
Huzzatok bele gyagyás!
Hát milyen képetek lesz így a 2022es trash rewindbe?
Hát milyen képetek lesz így a 2022es trash rewindbe?
Nov 05, 2022 14:27:21
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 05, 2022 14:30:14
x4)
Endre!
A Gammer Bandicu főzős lájfszot nyom. A szisza féle rakott krumpli lájfsz meg lesz tartva, vagy elmarad? Le fogsz maradni gyagya, ebédidőben főzős lájfsz a menő, nem este kilenckor. Vagy esetleg Gurmé Mercédesz féle ingyenkonyha kritika?
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
A Gammer Bandicu főzős lájfszot nyom. A szisza féle rakott krumpli lájfsz meg lesz tartva, vagy elmarad? Le fogsz maradni gyagya, ebédidőben főzős lájfsz a menő, nem este kilenckor. Vagy esetleg Gurmé Mercédesz féle ingyenkonyha kritika?
Ásó27
(
x68)
Nov 05, 2022 14:31:36
x68)
Kinél mi az ebéd? Először te kezd, tranyógeci!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 05, 2022 14:34:24
x21)
Rizses tészta, alienpörkölt szaftal és egy kis fikával.
Baxi
(
x2)
Nov 05, 2022 14:34:41
x2)
Endre, cod mikor lesz vegigjátszva?
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 14:35:44
x15)
Endre!
Nálatok mikor lesz főzős lájf??
Ja várj csak!!!
Nálatok mikor lesz főzős lájf??
Ja várj csak!!!
halászlé
(
x24)
Nov 05, 2022 14:39:08
x24)
rizsike természetesen
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 14:39:26
x15)
Endre!
Ha már nem lehet főzős lájf, akkor lehetne központi idegrendszer leválasztós lájf!
Abban vagytok a legjobbak szutykok!
Ha már nem lehet főzős lájf, akkor lehetne központi idegrendszer leválasztós lájf!
Abban vagytok a legjobbak szutykok!
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 05, 2022 14:40:08
x13)
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 14:44:15
x15)
Endre!
Mi baj lehetne egy kis szeszből, drogból, konyhakésből és egy lájfból?
Mi baj lehetne egy kis szeszből, drogból, konyhakésből és egy lájfból?
Kíváncsi Károly
Nov 05, 2022 14:47:47
Elnézést, új vagyok még itt és lenne egy fontos kérdésem: azt hallottam valakitől, hogy Kiss Roland, Drégelyvár utcai lakost análisan abuzálták a börtönben, azaz szétbaszták a segglukát amíg a méltán megérdemelt börtönbüntetését töltötte. Igaz ez? Válaszukat előre is köszönöm!
Nov 05, 2022 14:47:47
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 05, 2022 14:47:51
x8)
Hülyeség, hogy Kozmát megbaszták a sitten. Ő nem Tajgi. Ült már, és hosszabbítottak is neki, mert felpakolt az őröknek. Nem egy zárkamenő alkat, de van gyakorlata abban, hogyan ne legyen csicska. Gammer viszont egy hazudós cigány. Utálom Kozmát, de ne higgyünk már el mindent.
Láttad amikor odaállt Gézának hogy adjon neki Géza egy pofont? Full csicskulás Kozma. Javaslom még megnézni a "szépen beszéjjél" videót is.
trashvod.com/w/p/uQEtyDpQYY71xpWkmzSRSC
Pöttyösfasz
Nov 05, 2022 14:50:57
Hat ez a rakottkrumpli mar csak vacsora lesz szerintem, biztos Tibi nagyon belelendult a nagytakaritasba..
Nov 05, 2022 14:50:57
David Attenborough
Nov 05, 2022 14:54:37
A tudósok idáig úgy hitték,hogy a Komodói Varánusz szája a legfertőzőbb,mert ott található a legtöbb baktérium és vírus, de mára kiderült,hogy Kaffka Tibor befordított faszpinájában található a legtöbb fertőzés és baktérium. Az egyetlen lény amely erre immunis az csupán a veknikusz-pupusz-szamárfaszusz nevű elkorcsosult létforma,amely még lefegyeli is.
Nov 05, 2022 14:54:37
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 14:56:17
x15)
Endre!
Ha tényleg megkérnéd a Szisza kezét Berlinben akkor ezt bizonyítanod is kell neki.
Szerintem nyomass egy Sziszás tetkót! Hahó!
Ha tényleg megkérnéd a Szisza kezét Berlinben akkor ezt bizonyítanod is kell neki.
xray
(
x21)
Nov 05, 2022 15:02:56
x21)
Endre!
és mi lesz a gyűrűvásárlással? Ha tényleg megkérnéd a Szisza kezét Berlinben akkor ezt bizonyítanod is kell neki.
koszos
(
x11)
Nov 05, 2022 15:03:01
x11)
Endre!
Golda csiklója
(
x8)
Nov 05, 2022 15:04:44
x8)
Ha a trasheknek hiszünk, akkor Busákot, Cibókot és Tájszont is megkúrták a sitten. Most vagy tényleg mindenkinek az ánuszát kitérdelik a seggkalózok odabent, vagy simán csak hazudik a sok retards. Tajgit viszont tényleg megbaszták.
....többször, többen és azóta is.
Ásó27
(
x68)
Nov 05, 2022 15:08:42
x68)
Házi tetkókészítés a púpra fhosná!
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Nov 05, 2022 15:11:43
x21)
Nov 05, 2022 15:11:43
Házi tetkókészítés a púpra fhosná!
a faszpinás elvállalná, állítólag nagyon ügyes tetkóvarrásban. hallod gyagyás? Nov 05, 2022 15:11:43
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 05, 2022 15:12:11
x8)
A tibi köllesz, is megteszi:-DD
broni
(
x45)
Nov 05, 2022 15:12:37
x45)
sodi, a trolok rave partit tartanak a szociális sírodon
xray
(
x21)
Nov 05, 2022 15:14:29
x21)
Nov 05, 2022 15:14:29
a faszpinás elvállalná, állítólag nagyon ügyes tetkóvarrásban. hallod gyagyás?
a döglött pitonra meg rávarrhatná a tibi feliratot. Nov 05, 2022 15:14:29
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 15:17:33
x15)
Endre!
Szerinted a Blaha bevonza a Tranyócsát?
Szerinted a Blaha bevonza a Tranyócsát?
basis mandibulae
Nov 05, 2022 15:17:52
a döglött pitonra meg rávarrhatná a tibi feliratot.
vagy, gót betűkkel hogy "out of order-forever"
Nov 05, 2022 15:17:52
seymour schwartz
(
x6)
Nov 05, 2022 15:27:35
x6)
Elnézést a kérdésért, de van most melócsá, vagy még mindig a segílyke meg a kártyenek ketyegnek?
Ingatkanügyek
Norina
(
x2)
Nov 05, 2022 15:28:37
x2)
Elnézést a kérdésért, de van most melócsá, vagy még mindig a segílyke meg a kártyenek ketyegnek?
Állítólag interjúk voltak a napokban, de nincs konkrét melo.
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 15:28:53
x15)

Anschluss
(
x4)
Nov 05, 2022 15:33:08
x4)
Nem vagyok őrült100%, hogy nem baszták meg a börtönben egyiket sem (Tajgit is az IMEI-ben, ami más, mint egy BV intézet. De az meg nem erőszak volt, legalábbis az első után). Az ilyen kannibálkodások nagykorúaknál kivételesen ritkán fordul elő, főleg a nagyítéletesek között.
par evvel ezelott az egyik budapesti keruleti rendorkapitanyt felmentettek korrupcio miatt. mivel eleg sokan erintettek voltak az ugyben, nem vertek nagy dobra, inkabb beraktak a Buntetesvegrehajtashoz valami pozicioba par honapra
neki volt tobbek kozott az a feladata, hogy tanulmanyokat keszitsen az eliteltek kozotti eroszakrol, illetve hogy hogyan tudja a BV ezt a maga hasznara forditani (kb. tehat hogy ne az orok kinozzak az elitelteket hanem ok egymast)
egy masik "jeles" tanulmanya arrol szolt, hogy tomegtuntetesek eseten hogyan kellene banni az orizetbe vett tuntetokkel, ha a fogdakon nem fernenek el es BV intezetekben is el kellene oket helyezni
Tetovált Troll
Nov 05, 2022 15:37:38
Ne rontsd ezt el, ez olyan menő hogy én is magamra varratnám.
Nov 05, 2022 15:37:38
bolgár jeti
(
x30)
Nov 05, 2022 15:38:36
x30)
Az biztos, hogy a smasszereken kívűl senki nem megy be önként a börtönbe. Nagyon-nagyon nehéz nem teljesen idiótának nézni mindet :D
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 15:42:09
x15)
Endre!
Vagy bevonzhatnál a tetkóval némi változatosságot a választott étkezési formádba:
Vagy bevonzhatnál a tetkóval némi változatosságot a választott étkezési formádba:
Jonciii
(
x8)
Nov 05, 2022 15:49:47
x8)
Vagy csak simán a klasszikus: ÜSS!
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 15:56:33
x15)
Endre!
A központidegrendszer leválasztóst pótló gémer lájfokat szerinted meddig fogja bírni idegileg Zserbóca és bandája?
A központidegrendszer leválasztóst pótló gémer lájfokat szerinted meddig fogja bírni idegileg Zserbóca és bandája?
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 16:11:13
x15)
Endre!
Merci természetes állapota az, hogy le van választva az agy a központi idegrendszerről.
Ezt meg te megtagadod tőle, hogy függőséget alakíts ki nála az ADHDján keresztül.
Amúgy meg ütöd, vered fizikailag is, és folyamtosan molesztálod és erőszakosan közösülsz vele.
Merci természetes állapota az, hogy le van választva az agy a központi idegrendszerről.
Ezt meg te megtagadod tőle, hogy függőséget alakíts ki nála az ADHDján keresztül.
Tibor kiképzőtisztje
Nov 05, 2022 16:27:22
KATONA!!! MIÉRT NEM VÉDI MEG MAGÁT????? AZ EGY DOLOG, HOGY NINCS FASZA, HARCTÉRI SÉRÜLÉS!!!!!!! FELKELNI, FEGYVERT FOGNI, ÜTNI A PÚPOS VÉGLÉNYT!!!!!!! EZ PARANCS!!!!!!!!!!!
Nov 05, 2022 16:27:22
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 05, 2022 16:28:45
x5)
Morzsi nézd meg mit tettél Merci csatornájával!!
Jozsii Busák
Trollul Madár
(
x15)
Nov 05, 2022 16:40:25
x15)
Morzsi nézd meg mit tettél Merci csatornájával!!
Totál hazavágta Endre a Merci csatiját is.
Rossz Varangy az Endre.
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 05, 2022 16:42:49
x48)
Szerintem ma a buzigőzbe mentek. Csak szombaton teheti be a lábát "nő" is a két sarokra levő szaunába. Csekély 18 ejróba kerül a belépő személyenként.
www.apollosauna.at/ticket/index.php
kissendrevagyok
www.apollosauna.at/ticket/index.php
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 05, 2022 16:48:10
x5)
Figyelj már Morzsi szerinted egy férfi ingyen konyhára hordja az urát? A homokosoknál ez normális? TIBOR egyre feszültebb!!! Már nem birja sokáig.... Bírod pénzel a drogot? Tudod ha elfogy TIBOR keze gyorsan eljár... Utánna többet nem látod!!! A nagy sodi
Jozsii Busák
LAcus
Nov 05, 2022 16:49:56
egyébként ezzel a sör mennyiséggel meddig birja a gyagyás mája ?
SoDI egy pedofil antiszemita elmebeteg
Nov 05, 2022 16:49:56
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 05, 2022 16:50:44
x1)
Fáj a térde és asztmás is sajnos.
VibrációsPéniszgyűrű
Nov 05, 2022 16:55:01
Szerintem ma a buzigőzbe mentek. Csak szombaton teheti be a lábát "nő" is a két sarokra levő szaunába. Csekély 18 ejróba kerül a belépő személyenként.
apollosauna.at/ticket/index.php
apollosauna.at/ticket/index.php
Majd lájvoznak akkor amikor amíg fogja tudni nézni bárki a másnapi munka és iskola miatt. A két médiabirodalom uralkodó lángész csak tudja mikor fossha sztrímelni az alávaló szánalmas (remélhetőleg végső) vergődésüket.
Nov 05, 2022 16:55:01
VibrációsPéniszgyűrű
Nov 05, 2022 16:55:55
Alig*
Hülye autikorrekt. Andi. Mindegy.
Nov 05, 2022 16:55:55
Merga
(
x1)
Nov 05, 2022 16:56:06
x1)
Endre,
Nem gondoltam volna, hogy a klasszikus Turbó Titános családi éhezős live-ot rekonstruálni fogod a kőműves Tiboroddal. Gondolom te sem. Edd csak a fikádat, más csemegéd nem lesz a Blahán. Szekunder szégyenérzetem van attól, ahogy Merci arról beszél, hogy ő mit hajlandó megenni meg mit nem. Miközben ő mit főz?- Rizsikét spagetti tésztával, alien pörköltet, újságpapíron összebarmolt félig nyers rántott csirkét, zsírlevest. A kurva anyátokat. Remélem éhen döglötök mielőbb vagy felzabáljátok egymást egy drogmámoros estén a híd alat..
Egyikőtöknek sem jár más a halálon kívül.
Aki ismeri a történetem és rám mozdul, az minimum biszexuális
Nem gondoltam volna, hogy a klasszikus Turbó Titános családi éhezős live-ot rekonstruálni fogod a kőműves Tiboroddal. Gondolom te sem. Edd csak a fikádat, más csemegéd nem lesz a Blahán. Szekunder szégyenérzetem van attól, ahogy Merci arról beszél, hogy ő mit hajlandó megenni meg mit nem. Miközben ő mit főz?- Rizsikét spagetti tésztával, alien pörköltet, újságpapíron összebarmolt félig nyers rántott csirkét, zsírlevest. A kurva anyátokat. Remélem éhen döglötök mielőbb vagy felzabáljátok egymást egy drogmámoros estén a híd alat..
Egyikőtöknek sem jár más a halálon kívül.
rezsidémon
(
x8)
Nov 05, 2022 16:57:41
x8)
Endi, megengedte az urad hogy posztolhass? :D

"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."

Balázs Padre
(
x13)
Nov 05, 2022 16:58:41
x13)
Tegnap igen fellázadt tibor nevű párducnacis seggharcos.Nincs kajácska.Rizsike van csak rösztikével.
Mirrorozva van a lájvocska.
Sodifórum tele van őrült okosbolondokkal.
Mindezt azután, hogy 2 hosszú órán keresztül ecsetelte,milyen lepényt fosott.
Mint kiderült, pukiból sokszor fos lesz nála.
DOKTOR TIBOR SZAROLÓGUS.
Ja és a Fórum az internet legalja.
Hogy lesz így Gémeskútland ezek után tiborom???
Mirrorozva van a lájvocska.
Sodifórum tele van őrült okosbolondokkal.
Mindezt azután, hogy 2 hosszú órán keresztül ecsetelte,milyen lepényt fosott.
Mint kiderült, pukiból sokszor fos lesz nála.
DOKTOR TIBOR SZAROLÓGUS.
Ja és a Fórum az internet legalja.
Hogy lesz így Gémeskútland ezek után tiborom???
162 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™