Tippre azért irta most ki, mert annyira jó hír, hogy a tibi rögtön lehurrogta, hogy mi a fasznak örül ès így nem volt shikerèlmèny, ezért írta ki csak sejtelmesen ezt a hírt.
Mert ha tudnánk mire céloz akkor csak röhögne mindenki az ingyenkonyhás, alkoholista, impotensen akinek ennyi is elég a boldogsághoz :)
Ez óriási volt! Szakadok a röhögéstől. NSZKSZ
Szerintem álmában azt motyogta a trafó, hogy szeretlek, csak a gyagyás a dáriuszt már nem hallotta hozzá.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Tipp: hosszú szöveget nem illik a fórumon teljes hosszában idézni. Nyugodtan törölj bele legközelebb a quote tagek közötti részbe.
Nothing's better than cheddar!
...fagy esetleg merga "csalódott" az új melócsában?
1. merga nem akar dolgozni, háztartásibeli akar lenni, meg is mondta. főz, takarít, elviseli a loopot meg a szexuális zaklatást
2. bele se merek gondolni, hogy milyen masnis CV-t rittyentett neki + ezzel milyen melócsát találtak..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
2. bele se merek gondolni, hogy milyen masnis CV-t rittyentett neki + ezzel milyen melócsát találtak..
Ezt legalább nem egy évig írta, mint a sajátját.
Hogy a faszba lehet egy CV-t egy évig írni?
2. bele se merek gondolni, hogy milyen masnis CV-t rittyentett neki + ezzel milyen melócsát találtak..[/quote] Tudom, hogy egyikük sem megy gyárba dolgozni(pedig ez az egyetlen amire jók lennének) de oda még nem is kell nagyon masnizni a CV-t.
Sok furcsa ember dolgozik a gyárban, és nem is feltétlenül kell beszélni a nyelvet. Saját tapasztalat alapján, elég ha csak bólogatsz. Volt indiai meg ukrán munkatársam is, egyiknek sem ment a magyar. Bár kétlem, hogy Tibike kibírná a gyári melót hosszútávon.
Ezt eddig nem tudtam. Köszönöm a jelzést!
LOL!
Szerintem jöhetne még sok ilyen fiktív halál sztori. Mindannyiunk vágyai materializálódnak ezekben :D Bár kicsit több entert kéne használni, mert nagyon egybe blokk a szöveg és kicsit nehéz volt olvasni.
nem bírnák a gyárat...sodronynak 3 óránként le kell pihenni, mint egy csecsemőnek...nyelvtudás már kb. sehol sem kell, csak menj dolgozni...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Szerintem mind a kettő, teljesen alkalmatlan olyan munkavégzésre, ahol 8 órát nem ihat alkoholt.
Tényleg csak a döneres táblával való sétálgatás, maradt nekik!!
Bár még ez is rettentően megerőltető lesz endrének...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Minek a KRESZ letöltés gyagyás? Te nyilvánvalóan megbuknál mindenféle alkalmassági teszten, szóval a cicából akarsz csinálni kamionsofőrt, vagy mi a kurva anyád? :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
az angol az rád fér púpom, piszony. még szerencse hogy nem fórumozol. ncore trollsznak akartad megmutatni hogy asodinak telik 20 slotos torrentszerverre? :DD te BALEK
Dogmát tuti tranyó ajánlotta neki, az úgy az ő humora. a szerb film meg... ahogy hallottam egy normális embert tényleg taccsra vág, púpnak gondolom könnyű délutáni filmecske.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Azért egy gyári melót nem olyan egyszerű összeszedni, annál még az IT-s masnis hetyetye is jobban működhet. Egy gyári melóhoz fizikai állóképesség kell, mert három műszak van és fizikai meló. Egy gyári melóhoz B-kat jogsi kell, mert kint van a picsában. Egy gyári melóhoz azért szakma és tapasztalat sem árt, még a komissziózáshoz sem. És természetesen ott sokkal nagyobb a konkurencia, mert mindenki oda akar bejutni, Ahmedék főleg.
Ingatkanügyek
anno deákmunkán láttam a tesztet. hahó szokta emlegetni, hogy a 4 alapművelet nem megy korcsnak. pontosan, már a felvételin elbuknának :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
hergeli mergát, tudja nagyon jól, h nem lép le, mert hideg van...azért witzes lenne, ha valamelyik trollz bedobna egy pár napos bulikát itthon, ottalvással, töménytelen mennyiségű piával (esetleg változatos étrenddel....) :o)))
Merga vagyok.
Használjátok ki, amíg lehet.
Te is Tibi.
Nem érted, NINCS PÉNZ viagrára... valamivel pótolnia kell.
Kb én is ennyire tudok gondolni a nagy örömködés alapján :D
Sodigeci remélem ma se lesz live, csak hogy egy fillért se lássatok a trutyub pénzből. Ingyenélő, élősködő koszos migránsok vagytok. Bármelyik arab többet termel az országban mint te!
A hangulat jóindulatú és tréfás
Pár napja Merga többször mondta, hogy Juci kéne ide, ki kéne valahogy hozni a recskás meg azonnal elkezdett terelni, hogy amint van bevétel a józsival kapnak egy külön lakást és hetyetye. :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Bevétel?
Lakás?
Hát ez meg mikbe van? Ingyenkonyha és centes sör.:)))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Lehet, hogy sodinak adtak először pénzt a koldulásnál, és ebben volt igaza
Mifaaaaaaaaaaaan
Igazad lehet, mert nagyon más nem lehet szombat este/vasárnap hajnali időpontből kiindulva.
Endre, megint vettél vonatjegyeket a lyucinak és nem szállt fel? :)
meg pálizs, ámszteldám, ájfon, és ezt mind a 31. munkanapon!
nemtom, milyen gányoldát talált megint, de hogy ennyire mindenre futná....és még angolul is kéne tudni hozzá....hááátt...dikk....
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szofverének. Milyen mérnök?
Ez esküszöm kreatív lenne :D ergo a sodi nem fogja megvalósítani. Kicsit olyan mint a Kretének “Hogy éld túl csövesként” sorozata.
Igaz trolléga, lendületből írtam.
Tiltalak a gecibe….
Hétvégén délután, amikor olyanok is tudnák nézni akik esetleg hétköznap nem engedhetik meg maguknak, hogy hajnal 4ig ébren maradjank? Teljesen kizárt.
A médiacézárnak és férjének teljesen más az üzletpolitikája. Ők nem holmi rezsirabszolgáknak és a nyolcórázó lúzereknek készítenek tartalmat.
Ez a gyomorforgató freak show csak az elit (Zserbóca, Horváth Téhával és Tajgi) kiváltsága. Nekünk büdös proliknak csak a polgárpukkasztási kísérletekből és a perverz provokációból jut. De abból gazdagon.
A TrashVod a mi hamis Guccink. Olyan mintha mi is oda tartoznánk de csak önáltatás, akár egy "replika" Rolex. Persze hálásak vagyunk érte, hiszen csak ott tekintjük meg irigykedve mit élhettek át élőonlájn azok a burzsujfosadékok akik idővel és munkanapokkal nem törődve, úrként mulatva, Dom Perignont szürcsölve "élvezték" a Két Művészúr Kft. produkcióját.
A TrashVod a mi hamis Guccink. Olyan mintha mi is oda tartoznánk de csak önáltatás, akár egy "replika" Rolex. Persze hálásak vagyunk érte, hiszen csak ott tekintjük meg irigykedve mit élhettek át élőonlájn azok a burzsujfosadékok akik idővel és munkanapokkal nem törődve, úrként mulatva, Dom Perignont szürcsölve "élvezték" a Két Művészúr Kft. produkcióját.
Ezért vagyunk mi trollok irigyek.
Mi mind tizenéves, nincstelen, papa-mama alkoholista és megerőszakol élettelen elmebeteg nokedlik vagyunk.
Véletlenül sincsenek köztünk "jogi végzettségű és politikai befolyással bíró emberek". Ááá dehogy, soha!
Látod recskásbuzi: a tibikéd ebben is okosabb nálad.
Ő tudja, kikkel áll szemben ha a fórumról ugat. Nem véletlenül fogja vissza magát extrém mértékben amikor véleményt formál.
Csak te meg a kolduskorcsgeci vagytok ilyen agyalágyult fasztorlaszok, hogy elhiszitek amit az első bekezdésben írtam. Ezzel nyugtatjátok magatokat. Csak sajnos rábasztok mindig, elüt mindkettőtöket a vonat amire az van írja naaaagy betűkkel: REALITÁS.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Az vajon mennyi lehet? 5 cent? 5 forint? :DD
Ingatkanügyek
cretins kretének csatornán már van ilyesmi, ezzel IS elkésett a pedofil.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG

vérdíj target nr. 1
Hát azért hetyetye. A TheVR is 2016-2017es trendvideókkal jönnek néha elő manapság. Mondjuk ők nem pedofil munkakerülő balfasz retkes buzik, hanem tényleg nézett és befutott csatorna gazdái.
Mivel a Tranyó már többször beszámolt arról, hogy ő egy földönkívüli, ezért Endrének első típusú élményei vannak egy földöntúli tranyóval. Írjál könyvet, te, rossz rhatye.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Biztosan nem, az már késő, hétfőn munkanap, kelnie kell szoftvereket énekelni *pr
Mostanában annyira dögunalmasak a lájvjaik, hogy már egyáltalán nem érint engem, hogy mikor adják le, mivel eszembe sem jut megnézni. Nem tudok a tanszéknek elég hálás lenni a napi összefoglalóért.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Hát nyelftanilag akkor én fatyok a cigány vajda
fujj de undorító egy lény ez (Tibcédesznél természetesen még így sem ocsmányabb, legalább ő nem fosik maga alá, meg ad valamennyire magára)
nem vagyok Szabolcsológus, de nem úgy volt hogy ő továbbra sem fordíttatta be a pöcörőt? miért bizonygatja az ellenkezőjét? nyeméjtyem
nem vagyok Szabolcsológus, de nem úgy volt hogy ő továbbra sem fordíttatta be a pöcörőt? miért bizonygatja az ellenkezőjét? nyeméjtyem
Én követem a Shrek-es bartender karaktert egy ideje, és nekem úgy rémlik, hogy az első dominás/BDSM-es szexhirdetései során még meg volt neki a pöcörője, de én amondó vagyok, hogy már tényleg befordította ő is, csak a trollok szeretik felbaszni az agyvizét ezzel. Summa summarum, nem volt neki nagy egyébként.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
De kemény volt?
O és K együtt OK és minden OK!!
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!!
Szabi pár hónapos hírdetésében még mutogatta videóba, hogy pöcse van + a szexhírdetésbe is azt írja, hogy szereti porszívóba verni a faszát.
trashvod.com/w/773ZSB6STzea5YVXQXznvk
Ez olyan, mint anno a Kairos retardok között a 3mas stratégia :D (Zollainé Marikanéni, Szűcs Judith, Nyisztor Vilike, Bilibók Árpi, ahh régi szép idők)
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Igazából ez már majdnem pina. Ha rekord merevedésben 3cm.
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 06, 2022 06:49:05
x19)
a legszebb azegeszben az, hogy nincs egyetlen ember akinek ezt a ”na ugye megmondtam” örömhirt elmeselje, hanem az öt ellensegenek beirja ide a forumåra. te genselejt szardögölj meg, hol a kereszt?
Tippre azért irta most ki, mert annyira jó hír, hogy a tibi rögtön lehurrogta, hogy mi a fasznak örül ès így nem volt shikerèlmèny, ezért írta ki csak sejtelmesen ezt a hírt.
Mert ha tudnánk mire céloz akkor csak röhögne mindenki az ingyenkonyhás, alkoholista, impotensen akinek ennyi is elég a boldogsághoz :)
trolléga
(
x30)
Nov 06, 2022 06:59:46
x30)
Mindenki nyugodjon le a picsába, pár lehetséges topic amiben gyagyának igaza va:
-elmentek std szűrésre és a szisza negatív
-elvitte tranyót mri-re és női agya van
-4* többet keres asodi mint egy átlag magyar
-egy e-maillel ismét 600 ezret kapott
-ötödjére is feltötte a pedo aktákat
-tegnap este volt COD, meg rakott krumplis tündérkonyha
-az ingyenkonyhán lehet b menüt is kérni
-a rakott krumpliba nem kell krinolin
-megéri a drogok és sört helyett a kaján spórolni
-létezik olcsóbb a 60 centes sveháter sörikénél
-a nagyüveges Jéger jobban megéri, mint a sok pici
Mind-mind irigylésre méltó igazságok. Tyerintyem esz éjthetyő
-elmentek std szűrésre és a szisza negatív
-elvitte tranyót mri-re és női agya van
-4* többet keres asodi mint egy átlag magyar
-egy e-maillel ismét 600 ezret kapott
-ötödjére is feltötte a pedo aktákat
-tegnap este volt COD, meg rakott krumplis tündérkonyha
-az ingyenkonyhán lehet b menüt is kérni
-a rakott krumpliba nem kell krinolin
-megéri a drogok és sört helyett a kaján spórolni
-létezik olcsóbb a 60 centes sveháter sörikénél
-a nagyüveges Jéger jobban megéri, mint a sok pici
Mind-mind irigylésre méltó igazságok. Tyerintyem esz éjthetyő
még éltet a remény
(
x1)
Nov 06, 2022 07:47:47
x1)
Endre halála pont olyan megdöbbentő és szürreális volt, mint az élete.
Este rengeteg drog és alkohol elfogyasztása után ismét fajtalankodni hívta Tibort, de mivel szerelme még nem volt eléggé kiütve,hogy elviselje ezt a bűzös girnyó testet meg az órákig tartó szöszmötölést,hogy életet leheljen a valaha természetes erekciókat is megélt pitonba, igy Tibor további drogokat vett magához, míg Endre elvonult éseszedte a fél levél viagrát a fürdőben egy doboz akciós Schwechater bierrel. Aztán az este perverzkedést kezdte megtervezni, felállt a kád szélére az ablak mellé,hogy megnézze,hogy ebből a szögből le tudja e vizelni őt Tibi. Elégedetten konstatálta,hogy megfelelő sugár esetén a púpja jobb oldalát eltalálva nem lesz tiszta pisa minden,csak a kád környéke. Ekkor elkezdett feléledni a piton, ez viszont Endre ereiben olyan változást okozott,hogy pillanatra megszédülve kiesett az ablakon , egyenesen az udvarra. Ott feküdt a virágágyáson ,mint egy döglött hal, a szaga is olyan volt ,minössze a fasza állt,mint a cövek. Hideg éjszaka volt, elkezdett esni a hó is. Reggelre belepte teljesen Endre torzóját,csak a piton kupakja látszott ki a hóból. Tibor elaludt, örült,hogy ma este nem ébred arra,hogy Endre törölget róla valamit…
Mire felkelt a nap, teljesen behavazódott Bécs. Tibor eleinte szólongatta Endrét,hogy hozzon sört, de miután ez nem teljesült, így kénytelen volt maga kimenni a szobába. Élvezte a csendet, a nyugalmat. Pár nap után kénytelen volt lemenni ennivalóért,de szerencsére nála volt a kártya, így ez nem jelentett problémát. Így éldegélt Tibi, amíg le nem tiltották a kártyát és ki nem baszta a polizei a lakásból. Kifele menet megállt az udvaron és körbe nézett, majd feltette a kérdést : ez a gyagyás, meg hol a faszomban van? Na mindegy, megyek Pestre ebben a kurva hidegben Jucushoz. Elindult, de a behavazott virágágyásnál megállt. Egy lila valami lógott ki a hóból. Jé, mintha egy gomba lenne, gondolta Tibi. Makk alakú, ez kurva jó! Azzal lehajolt és egy könnyed,de gyors mozdulattal kitépte a helyéről a megfagyott pitont. Ezt elviszem Jucusnak, ilyet még nem látott! Azzal elindult hazafelé, zsebében Endre büszkeségével. Tavasszal a szomszédok feljelentették a szomszédos török büfét,hogy a maradék húst, miért basszák bele a virágágyásukba és hagyják ott rohadni….a török tiltakozott, kijött, majd megnézte a kupacot,ami egykor Endre volt..inkább valami hal lesz ez..vagy nem tudom mi ez a szerzet…de kurva büdös, vigye el más,aki iderakta. A lakók a házban lakó akvaristára gyanakodtak,de ő is tagadott, végül a gondnok intézkedett, a maradványokat beleforgatta a földbe, jót tesz a trágya úgy is a virágoknak. Nyárra egy halom büdöske nőtt ki.
Taot!
Este rengeteg drog és alkohol elfogyasztása után ismét fajtalankodni hívta Tibort, de mivel szerelme még nem volt eléggé kiütve,hogy elviselje ezt a bűzös girnyó testet meg az órákig tartó szöszmötölést,hogy életet leheljen a valaha természetes erekciókat is megélt pitonba, igy Tibor további drogokat vett magához, míg Endre elvonult éseszedte a fél levél viagrát a fürdőben egy doboz akciós Schwechater bierrel. Aztán az este perverzkedést kezdte megtervezni, felállt a kád szélére az ablak mellé,hogy megnézze,hogy ebből a szögből le tudja e vizelni őt Tibi. Elégedetten konstatálta,hogy megfelelő sugár esetén a púpja jobb oldalát eltalálva nem lesz tiszta pisa minden,csak a kád környéke. Ekkor elkezdett feléledni a piton, ez viszont Endre ereiben olyan változást okozott,hogy pillanatra megszédülve kiesett az ablakon , egyenesen az udvarra. Ott feküdt a virágágyáson ,mint egy döglött hal, a szaga is olyan volt ,minössze a fasza állt,mint a cövek. Hideg éjszaka volt, elkezdett esni a hó is. Reggelre belepte teljesen Endre torzóját,csak a piton kupakja látszott ki a hóból. Tibor elaludt, örült,hogy ma este nem ébred arra,hogy Endre törölget róla valamit…
Mire felkelt a nap, teljesen behavazódott Bécs. Tibor eleinte szólongatta Endrét,hogy hozzon sört, de miután ez nem teljesült, így kénytelen volt maga kimenni a szobába. Élvezte a csendet, a nyugalmat. Pár nap után kénytelen volt lemenni ennivalóért,de szerencsére nála volt a kártya, így ez nem jelentett problémát. Így éldegélt Tibi, amíg le nem tiltották a kártyát és ki nem baszta a polizei a lakásból. Kifele menet megállt az udvaron és körbe nézett, majd feltette a kérdést : ez a gyagyás, meg hol a faszomban van? Na mindegy, megyek Pestre ebben a kurva hidegben Jucushoz. Elindult, de a behavazott virágágyásnál megállt. Egy lila valami lógott ki a hóból. Jé, mintha egy gomba lenne, gondolta Tibi. Makk alakú, ez kurva jó! Azzal lehajolt és egy könnyed,de gyors mozdulattal kitépte a helyéről a megfagyott pitont. Ezt elviszem Jucusnak, ilyet még nem látott! Azzal elindult hazafelé, zsebében Endre büszkeségével. Tavasszal a szomszédok feljelentették a szomszédos török büfét,hogy a maradék húst, miért basszák bele a virágágyásukba és hagyják ott rohadni….a török tiltakozott, kijött, majd megnézte a kupacot,ami egykor Endre volt..inkább valami hal lesz ez..vagy nem tudom mi ez a szerzet…de kurva büdös, vigye el más,aki iderakta. A lakók a házban lakó akvaristára gyanakodtak,de ő is tagadott, végül a gondnok intézkedett, a maradványokat beleforgatta a földbe, jót tesz a trágya úgy is a virágoknak. Nyárra egy halom büdöske nőtt ki.
Balogh
(
x1)
Nov 06, 2022 07:59:09
x1)
Endre halála pont olyan megdöbbentő és szürreális volt, mint az élete.
halászlé
(
x24)
Nov 06, 2022 08:02:19
x24)
jaj púpom, aztán miben volt neked igazad éjnek évadján? hogy vannak kisfaszú arabok is?
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 06, 2022 08:09:02
x23)
Jó reggelt. Neked nem gyagyás. Impotens SoDI asodi!
Gyagyás a balfaszság új mértéke mostantól az, hogy 50 ezer euro hitelpénz elköltése után, egy rossz pedofil ratyi, nem tud felmutatni egy háremet. Ami egy Ázsia ladyboybol, egy vastagfaszu Dél Amerikai shemaleböl és egy cuki twinkyboy-ból áll. Hanem ezek helyet csak egy befordított faszu, gusztustalan Kőműves Tibi van csak.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Gyagyás a balfaszság új mértéke mostantól az, hogy 50 ezer euro hitelpénz elköltése után, egy rossz pedofil ratyi, nem tud felmutatni egy háremet. Ami egy Ázsia ladyboybol, egy vastagfaszu Dél Amerikai shemaleböl és egy cuki twinkyboy-ból áll. Hanem ezek helyet csak egy befordított faszu, gusztustalan Kőműves Tibi van csak.
Dörpepúp
(
x7)
Nov 06, 2022 08:16:47
x7)
jaj púpom, aztán miben volt neked igazad éjnek évadján? hogy vannak kisfaszú arabok is?
Szerintem álmában azt motyogta a trafó, hogy szeretlek, csak a gyagyás a dáriuszt már nem hallotta hozzá.
CheddarGoblin
(
x2)
Nov 06, 2022 08:16:52
x2)
Tipp: hosszú szöveget nem illik a fórumon teljes hosszában idézni. Nyugodtan törölj bele legközelebb a quote tagek közötti részbe.
Telebetyár_Időtelefon
Nov 06, 2022 08:20:28
Jó reggelt Trollégák!
Egészségügyi szünetet rendeltem magamnak, mert már a tranyó vonásait vélem felfedezni sok helyütt, ahol nem kéne.
Písz, láv, intervenció!

Ui: hol a vasárnapi kereszt, Endre?
8 órázó szürkeegér
Egészségügyi szünetet rendeltem magamnak, mert már a tranyó vonásait vélem felfedezni sok helyütt, ahol nem kéne.
Písz, láv, intervenció!

Ui: hol a vasárnapi kereszt, Endre?
Nov 06, 2022 08:20:28
Hahó
(
x136)
Nov 06, 2022 08:20:44
x136)
Sajnálom, sneci, de engem egyedül az érdekel, hogy nekem lett igazam az anyagi ügyeid fonatkozásában, és csóró balfasz lettél, aki már a hitelkeretével sem tud flexelni.
Impotens vagy és csóró.
A trollok győztek.
Impotens vagy és csóró.
A trollok győztek.
halászlé
(
x24)
Nov 06, 2022 08:23:47
x24)
...fagy esetleg merga "csalódott" az új melócsában?
1. merga nem akar dolgozni, háztartásibeli akar lenni, meg is mondta. főz, takarít, elviseli a loopot meg a szexuális zaklatást
VibrációsPéniszgyűrű
Nov 06, 2022 08:42:48
Ezt legalább nem egy évig írta, mint a sajátját.
Hogy a faszba lehet egy CV-t egy évig írni?
Nov 06, 2022 08:42:48
Vasaltheréspatkány
Nov 06, 2022 08:43:22
2. bele se merek gondolni, hogy milyen masnis CV-t rittyentett neki + ezzel milyen melócsát találtak..[/quote] Tudom, hogy egyikük sem megy gyárba dolgozni(pedig ez az egyetlen amire jók lennének) de oda még nem is kell nagyon masnizni a CV-t.
Sok furcsa ember dolgozik a gyárban, és nem is feltétlenül kell beszélni a nyelvet. Saját tapasztalat alapján, elég ha csak bólogatsz. Volt indiai meg ukrán munkatársam is, egyiknek sem ment a magyar. Bár kétlem, hogy Tibike kibírná a gyári melót hosszútávon.
Nov 06, 2022 08:43:22
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Nov 06, 2022 08:43:32
x5)
sodi azt nem mondta hogy igaza van. csak azt hogy imádja ha van. XD
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Balogh
(
x1)
Nov 06, 2022 08:47:10
x1)
Ezt eddig nem tudtam. Köszönöm a jelzést!
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 06, 2022 08:51:49
x8)
Endre halála pont olyan megdöbbentő és szürreális volt, mint az élete..... Nyárra egy halom büdöske nőtt ki.
LOL!
Szerintem jöhetne még sok ilyen fiktív halál sztori. Mindannyiunk vágyai materializálódnak ezekben :D Bár kicsit több entert kéne használni, mert nagyon egybe blokk a szöveg és kicsit nehéz volt olvasni.
halászlé
(
x24)
Nov 06, 2022 08:57:53
x24)
Tudom, hogy egyikük sem megy gyárba dolgozni(pedig ez az egyetlen amire jók lennének) de oda még nem is kell nagyon masnizni a CV-t.
nem bírnák a gyárat...sodronynak 3 óránként le kell pihenni, mint egy csecsemőnek...nyelvtudás már kb. sehol sem kell, csak menj dolgozni...
Ncore Troll
Nov 06, 2022 09:00:20
Hoppá, változás van. A 12 futtatott torent felugrott 18-ra Endrénél. Az indított új letöltések. 3 film,3 ebook.
Dogma,Szerb film,Apocalypto. Frank Herbert - Dűne,Kotra Károly - Interaktív KRESZ könyv,DK- English for Everyone - Vizuális angol nyelvtan-
Endre te pedofil, beteg állat. A Szerb filmet ugye nem azért töltöd le, hogy megnézd hogyan erőszakolja meg a főszereplő a saját, csecsemő gyermekét? Na ha ezt megnéztétek akkor ebből mindenképp tolj egy filmkritika live-ot hogy mit éreztél, mit váltott ki a film belőled. De legjobban az foshná ha live közbe néznétek. Esküszöm, ha ezt megteszed akkor nem Trashvod mirroron hanem a youtube-on fogom nézni azt, hogy legyen egy kis plusz nézettséged. Mert ez tényleg nem egy szokványos film. A Film elsö 45-50 percével még nincs is gond, de ami utána jön az maga a téboly. Az Ncore leírás ezúttal tényleg helytáló, ami igy szól. KÜLÖNÖSEN KEGYETLEN ÉS ABERRÁLT FILM. Megtekintése szigorúan csak 18 év felett és erős gyomorral!
Dogma,Szerb film,Apocalypto. Frank Herbert - Dűne,Kotra Károly - Interaktív KRESZ könyv,DK- English for Everyone - Vizuális angol nyelvtan-
Endre te pedofil, beteg állat. A Szerb filmet ugye nem azért töltöd le, hogy megnézd hogyan erőszakolja meg a főszereplő a saját, csecsemő gyermekét? Na ha ezt megnéztétek akkor ebből mindenképp tolj egy filmkritika live-ot hogy mit éreztél, mit váltott ki a film belőled. De legjobban az foshná ha live közbe néznétek. Esküszöm, ha ezt megteszed akkor nem Trashvod mirroron hanem a youtube-on fogom nézni azt, hogy legyen egy kis plusz nézettséged. Mert ez tényleg nem egy szokványos film. A Film elsö 45-50 percével még nincs is gond, de ami utána jön az maga a téboly. Az Ncore leírás ezúttal tényleg helytáló, ami igy szól. KÜLÖNÖSEN KEGYETLEN ÉS ABERRÁLT FILM. Megtekintése szigorúan csak 18 év felett és erős gyomorral!
Nov 06, 2022 09:00:20
Klohek
(
x12)
Nov 06, 2022 09:01:59
x12)
Bár kétlem, hogy Tibike kibírná a gyári melót hosszútávon.
Szerintem mind a kettő, teljesen alkalmatlan olyan munkavégzésre, ahol 8 órát nem ihat alkoholt.
Tényleg csak a döneres táblával való sétálgatás, maradt nekik!!
Bár még ez is rettentően megerőltető lesz endrének...
A Szerb film
Nov 06, 2022 09:20:15
Egy boldog meghitt, testvéri szeretetről és a családi összetartásról, némi erotikával fűszerezve, szóló film vagyok!
NEM!!!
Egy beteg, lélekgyilkos film vagyok! Épen ezért nem jelentek veszélyt Endrére, aki tananyagként is tekinthet rám.
NEM!!!
Egy beteg, lélekgyilkos film vagyok! Épen ezért nem jelentek veszélyt Endrére, aki tananyagként is tekinthet rám.
Nov 06, 2022 09:20:15
rBali
(
x24)
Nov 06, 2022 09:27:10
x24)
Hoppá, változás van. A 12 futtatott torent felugrott 18-ra Endrénél. Az indított új letöltések. Interaktív KRESZ könyv,DK- English for Everyone - Vizuális angol nyelvtan-
Minek a KRESZ letöltés gyagyás? Te nyilvánvalóan megbuknál mindenféle alkalmassági teszten, szóval a cicából akarsz csinálni kamionsofőrt, vagy mi a kurva anyád? :D
Vasaltheréspatkány
Nov 06, 2022 09:29:28
Esz a drónjoksihosz fan. Nov 06, 2022 09:29:28
trolléga
(
x30)
Nov 06, 2022 09:30:24
x30)
az angol az rád fér púpom, piszony. még szerencse hogy nem fórumozol. ncore trollsznak akartad megmutatni hogy asodinak telik 20 slotos torrentszerverre? :DD te BALEK
Dogmát tuti tranyó ajánlotta neki, az úgy az ő humora. a szerb film meg... ahogy hallottam egy normális embert tényleg taccsra vág, púpnak gondolom könnyű délutáni filmecske.
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 06, 2022 09:33:05
x1)
[quote=Ncore Troll]Hoppá, változás van. A 12 futtatott torent felugrott 18-ra Endrénél. Az indított új letöltések. 3 film,3 ebook.
Endre te pedofil, beteg állat. ...
Az emberi százlábú 2.-t is letölthetné, épp olyan undorító, mint ő.
Endre te pedofil, beteg állat. ...
Az emberi százlábú 2.-t is letölthetné, épp olyan undorító, mint ő.
seymour schwartz
(
x6)
Nov 06, 2022 09:42:40
x6)
Tudom, hogy egyikük sem megy gyárba dolgozni(pedig ez az egyetlen amire jók lennének) de oda még nem is kell nagyon masnizni a CV-t.
Azért egy gyári melót nem olyan egyszerű összeszedni, annál még az IT-s masnis hetyetye is jobban működhet. Egy gyári melóhoz fizikai állóképesség kell, mert három műszak van és fizikai meló. Egy gyári melóhoz B-kat jogsi kell, mert kint van a picsában. Egy gyári melóhoz azért szakma és tapasztalat sem árt, még a komissziózáshoz sem. És természetesen ott sokkal nagyobb a konkurencia, mert mindenki oda akar bejutni, Ahmedék főleg.
Norina
(
x2)
Nov 06, 2022 09:46:48
x2)
Mikor végeztem a meloval, jelentkeztem gyári melora, ahol rendes felvételi feladatokat kellett megcsinalni, 2 körben. Kizártnak tartom, hogy ezek tudnának koncentrálni, vagy bármiféle elméleti (vagy gyakorlati) feladatot megoldani.
Norina
(
x2)
Nov 06, 2022 09:47:07
x2)
Vagyis végeztem a sulival*
trolléga
(
x30)
Nov 06, 2022 09:50:51
x30)
Mikor végeztem a meloval, jelentkeztem gyári melora, ahol rendes felvételi feladatokat kellett megcsinalni, 2 körben. Kizártnak tartom, hogy ezek tudnának koncentrálni, vagy bármiféle elméleti (vagy gyakorlati) feladatot megoldani.
anno deákmunkán láttam a tesztet. hahó szokta emlegetni, hogy a 4 alapművelet nem megy korcsnak. pontosan, már a felvételin elbuknának :D
*ásít*
Nov 06, 2022 09:51:39
Endre magabiztos és örül valaminek.
1.Valami nagy szart próbál kínjában elterelni,leplezni.
2.Még ha látszólagosan valami sikerült is, csak még nagyobb pofáraesés lesz belőle.
2.Még ha látszólagosan valami sikerült is, csak még nagyobb pofáraesés lesz belőle.
Nov 06, 2022 09:51:39
halászlé
(
x24)
Nov 06, 2022 10:05:08
x24)
Endre magabiztos és örül valaminek.
hergeli mergát, tudja nagyon jól, h nem lép le, mert hideg van...azért witzes lenne, ha valamelyik trollz bedobna egy pár napos bulikát itthon, ottalvással, töménytelen mennyiségű piával (esetleg változatos étrenddel....) :o)))
Achilles sarok
Nov 06, 2022 10:10:35
Merga vagyok.
Használjátok ki, amíg lehet.
Te is Tibi.
Nov 06, 2022 10:10:35
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 06, 2022 10:12:58
x8)
...
Endre te pedofil, beteg állat. A Szerb filmet ugye nem azért töltöd le, hogy megnézd hogyan erőszakolja meg a főszereplő a saját, csecsemő gyermekét? .... Az Ncore leírás ezúttal tényleg helytáló, ami igy szól. KÜLÖNÖSEN KEGYETLEN ÉS ABERRÁLT FILM. Megtekintése szigorúan csak 18 év felett és erős gyomorral!
Endre te pedofil, beteg állat. A Szerb filmet ugye nem azért töltöd le, hogy megnézd hogyan erőszakolja meg a főszereplő a saját, csecsemő gyermekét? .... Az Ncore leírás ezúttal tényleg helytáló, ami igy szól. KÜLÖNÖSEN KEGYETLEN ÉS ABERRÁLT FILM. Megtekintése szigorúan csak 18 év felett és erős gyomorral!
Nem érted, NINCS PÉNZ viagrára... valamivel pótolnia kell.
rBali
(
x24)
Nov 06, 2022 10:13:23
x24)
Endre akkor szokott ilyen látványosan szmájlizni meg mániázni a facebookon amikor 1000%-on kell járatnia az autipajzsot és a valóságtagadást.
Olyan dolog történt aminek kurvára nem örül, viszont napokig ezt fogja loopolni Tibcinek és nagy lesz a pofája is. A lényeg, hogy kapni fog a pofájára.
Olyan dolog történt aminek kurvára nem örül, viszont napokig ezt fogja loopolni Tibcinek és nagy lesz a pofája is. A lényeg, hogy kapni fog a pofájára.
Lájvon kívül
Nov 06, 2022 10:18:08
Remélem azért megy a műsor Endre.
Vidám vekniverős, faszpinadiétás üres hűtős vasárnapot nektek,
te rohadék.
Vidám vekniverős, faszpinadiétás üres hűtős vasárnapot nektek,
te rohadék.
Nov 06, 2022 10:18:08
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 06, 2022 10:26:38
x13)
Gagyás,a haverom szavaival élve, az evolúció egy furfangos dolog…
Amikor genetikai hulladékot sikerül összehoznia, akkor tesz is róla, hogy képtelenek legyenek szaporodni. Namár most, te is, és a merci is képtelen rá.
Mi ez, ha nem shiker?
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Amikor genetikai hulladékot sikerül összehoznia, akkor tesz is róla, hogy képtelenek legyenek szaporodni. Namár most, te is, és a merci is képtelen rá.
Mi ez, ha nem shiker?
rezsidémon
(
x8)
Nov 06, 2022 10:29:28
x8)
"Imádom, amikor igazam van"
Szóval fél hónapnyi pénz maradt akkor teljes csőd helyett sodika? :)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Nov 06, 2022 10:38:20
x4)
"Imádom, amikor igazam van"
Kb én is ennyire tudok gondolni a nagy örömködés alapján :D
Sodigeci remélem ma se lesz live, csak hogy egy fillért se lássatok a trutyub pénzből. Ingyenélő, élősködő koszos migránsok vagytok. Bármelyik arab többet termel az országban mint te!
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Nov 06, 2022 10:42:15
x4)
Amíg műsorszünet van kedvem támadt egy kicsit nosztalgiázni. Tudtok olyan videót (a gázsprés kilakoltatáson kívül) ahol Molnáreff mef Sodi együtt szerepel?
Sajnálom hogy már nincs ilyen avangers csapat a sok retarddal, imádnám.
Sajnálom hogy már nincs ilyen avangers csapat a sok retarddal, imádnám.
Hahó
(
x136)
Nov 06, 2022 10:50:28
x136)
Valami judgás dolog lesz. "Én megmondtam, hogy judga így meg úgy"
Vagy valami hasonló idiotizmus. A lényeg, hogy továbbra is csóró és impotens asodi. Tehát nekem van igazam.
Vagy valami hasonló idiotizmus. A lényeg, hogy továbbra is csóró és impotens asodi. Tehát nekem van igazam.
rBali
(
x24)
Nov 06, 2022 10:54:21
x24)
Pár napja Merga többször mondta, hogy Juci kéne ide, ki kéne valahogy hozni a recskás meg azonnal elkezdett terelni, hogy amint van bevétel a józsival kapnak egy külön lakást és hetyetye. :)
Hahó
(
x136)
Nov 06, 2022 10:57:58
x136)
Bevétel?
Lakás?
Hahó
(
x136)
Nov 06, 2022 10:58:52
x136)
Vagy lehet úgy gondolta, hogy bevétel a koldulásból.:)))
Ásó27
(
x68)
Nov 06, 2022 11:03:02
x68)
Vagy lehet úgy gondolta, hogy bevétel a koldulásból.:)))
Lehet, hogy sodinak adtak először pénzt a koldulásnál, és ebben volt igaza
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 06, 2022 11:05:00
x19)
Igazad lehet, mert nagyon más nem lehet szombat este/vasárnap hajnali időpontből kiindulva.
Endre, megint vettél vonatjegyeket a lyucinak és nem szállt fel? :)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 06, 2022 11:11:17
x37)
Ha Lyudga ott élne velük Bécsben, garantált 1000+ néző lájvonként. Ez tény.
Trollok harca
(
x5)
Nov 06, 2022 11:12:16
x5)
taxisofőr lesz New York ban
Miskolci alvósejt
Hahó
(
x136)
Nov 06, 2022 11:12:40
x136)
444.hu/2022/11/06/behizelegte-magat-az-idos-nohoz-majd-felesegul-is-vette-az-orokseg-remenyeben
Ez volt a terv vera nénivel is. Csak jani bácsi nem akart meghalni.
Ez volt a terv vera nénivel is. Csak jani bácsi nem akart meghalni.
halászlé
(
x24)
Nov 06, 2022 11:15:07
x24)
Bevétel?
Lakás?
Lakás?
meg pálizs, ámszteldám, ájfon, és ezt mind a 31. munkanapon!
nemtom, milyen gányoldát talált megint, de hogy ennyire mindenre futná....és még angolul is kéne tudni hozzá....hááátt...dikk....
Sodibob kockanadrág
Nov 06, 2022 11:15:33
endre húzz bele az angolozásba mert a tibor megmondta aki nem tud angolul az nem programozó…na igaz ettől még pedofil buzi féreg vagy de hát ez nem követelmény ahhoz hogy valaki szoftvermérnöknek hívhassa magát..
Tiltalak a gecibe….
Nov 06, 2022 11:15:33
xray
(
x21)
Nov 06, 2022 11:21:23
x21)
Nov 06, 2022 11:21:23
endre húzz bele az angolozásba mert a tibor megmondta aki nem tud angolul az nem programozó…na igaz ettől még pedofil buzi féreg vagy de hát ez nem követelmény ahhoz hogy valaki szoftvermérnöknek hívhassa magát..
kellene a diploma is, de az csak álom. Nov 06, 2022 11:21:23
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 06, 2022 11:23:35
x3)
Üdvözletem Trollégák!
Szerintem, (de csak szerintem) ennek a félnótásnak semmi oka örömködni. Tudja, hogy csak mi olvassuk a Púpfalat. Semmit nem akart, csak triggerelni minket.
Ugyan mi olyan dolog létezik széles e világon, ami vasárnap hajnal kettőkor megvilágosítja sötét elméjét, és rádöbben, hogy egyik állítása közel áll a valósághoz, esetleg határeset?
Semmi. Büdös nagy lúzer ez a senkiházi, tornából felmentett pöcs.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Szerintem, (de csak szerintem) ennek a félnótásnak semmi oka örömködni. Tudja, hogy csak mi olvassuk a Púpfalat. Semmit nem akart, csak triggerelni minket.
Ugyan mi olyan dolog létezik széles e világon, ami vasárnap hajnal kettőkor megvilágosítja sötét elméjét, és rádöbben, hogy egyik állítása közel áll a valósághoz, esetleg határeset?
Semmi. Büdös nagy lúzer ez a senkiházi, tornából felmentett pöcs.
Optimusz
Nov 06, 2022 11:27:40
Ez a "szerb film"....
Már ilyet kell nézni a félárbóchoz, te mocsok szar!!!
Gyere csak magyarországra...
Már ilyet kell nézni a félárbóchoz, te mocsok szar!!!
Gyere csak magyarországra...
Nov 06, 2022 11:27:40
nabejj
(
x3)
Nov 06, 2022 11:36:33
x3)
Rájöttek, hogy Oszama a kismillió negatív értékelés, kajarendelés, ágybaszarás ellenére sem bassza ki őket és ezért indulhat a show.
irodalmi szófordulatokkal beszél
Sanyibacsi
(
x6)
Nov 06, 2022 11:36:36
x6)
Endre, stresszmentes a nyugi?
Ma se lesz flokk ugye?
Ma se lesz flokk ugye?
szörnyeteg
(
x3)
Nov 06, 2022 11:37:16
x3)
Valószínűleg semmi komoly.
Tibor elaludt.
Endre megerőszakolta.
Tibor nem ébredt fel.
Endre ezt pozitív előjelként értékelte.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Tibor elaludt.
Endre megerőszakolta.
Tibor nem ébredt fel.
Endre ezt pozitív előjelként értékelte.
ingyenkonyha
Nov 06, 2022 11:37:18
Ha mentek Párizsba itt egy kis segítség az ingyen kajához.
paris.esnfrance.org/en/food-assistance/
paris.esnfrance.org/en/food-assistance/
Nov 06, 2022 11:37:18
Ásó27
(
x68)
Nov 06, 2022 11:38:35
x68)
Melyik európai nagyváros ingyenkonyhája a legjobb? Fhosná ez a vlogsorozat!!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
basis mandibulae
Nov 06, 2022 11:38:59
de hát ez nem követelmény ahhoz hogy valaki szoftvermérnöknek hívhassa magát..
Nov 06, 2022 11:38:59
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Nov 06, 2022 11:47:53
x4)
Ez esküszöm kreatív lenne :D ergo a sodi nem fogja megvalósítani. Kicsit olyan mint a Kretének “Hogy éld túl csövesként” sorozata.
Sodibob kockanadrág
Nov 06, 2022 12:00:24
Igaz trolléga, lendületből írtam.
Nov 06, 2022 12:00:24
horgász
(
x10)
Nov 06, 2022 12:02:42
x10)
Púpospedofilszar!
Egyszerűen nem értem, hogy most már mi a fasznak ölsz bele mindent abba, hogy elodázd az elkerülhetetlent.
Trigerelsz, hergelsz, próbálsz taktikázni mind a 60 IQ-dal, de minek?
Legfeljebb így is csak hónapokra vagy attól, hogy megfizess mindenért, amit az emberiségnek okoztál méghozzá kamatostól!
Életemben nem láttam még ennyire szánalmas vergődést mint a tiéd. Nyilván ez abból adódik, hogy annyira alpári tajproli csökevény agyhalott faszparaszt vagy, hogy nem fogod fel: Minden hiába.
Még az embernek messziről sem nevezhető tiborurad is képes rá, de te nem. Szerinted miért van még ott te faszkalap?
a) bízik a fényes jövőtökben (duplaplusz ikszdé)
b) jön a tél, hideg lesz, eltartatja magát amíg tudja.
Na melyik lesz szerinted fosköcsög?
Szerinted egyedül csapódsz majd a földbe vagy a tranyedliddal? Hm?
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Egyszerűen nem értem, hogy most már mi a fasznak ölsz bele mindent abba, hogy elodázd az elkerülhetetlent.
Trigerelsz, hergelsz, próbálsz taktikázni mind a 60 IQ-dal, de minek?
Legfeljebb így is csak hónapokra vagy attól, hogy megfizess mindenért, amit az emberiségnek okoztál méghozzá kamatostól!
Életemben nem láttam még ennyire szánalmas vergődést mint a tiéd. Nyilván ez abból adódik, hogy annyira alpári tajproli csökevény agyhalott faszparaszt vagy, hogy nem fogod fel: Minden hiába.
Még az embernek messziről sem nevezhető tiborurad is képes rá, de te nem. Szerinted miért van még ott te faszkalap?
a) bízik a fényes jövőtökben (duplaplusz ikszdé)
b) jön a tél, hideg lesz, eltartatja magát amíg tudja.
Na melyik lesz szerinted fosköcsög?
Szerinted egyedül csapódsz majd a földbe vagy a tranyedliddal? Hm?
sörtötbontok
(
x8)
Nov 06, 2022 12:05:05
x8)
Gyagyás! Befajtalankodtad este a döglött pitonszt a férjed negatív pöcsébe?
Neked ez jár! Ha nem tudod befajtalankodni MINDEN NAP, akkor lúzer vagy!!
Neked ez jár! Ha nem tudod befajtalankodni MINDEN NAP, akkor lúzer vagy!!
basis mandibulae
Nov 06, 2022 12:11:36
Endre, stresszmentes a nyugi?
Ma se lesz flokk ugye?
Ma se lesz flokk ugye?
Hétvégén délután, amikor olyanok is tudnák nézni akik esetleg hétköznap nem engedhetik meg maguknak, hogy hajnal 4ig ébren maradjank? Teljesen kizárt.
A médiacézárnak és férjének teljesen más az üzletpolitikája. Ők nem holmi rezsirabszolgáknak és a nyolcórázó lúzereknek készítenek tartalmat.
Ez a gyomorforgató freak show csak az elit (Zserbóca, Horváth Téhával és Tajgi) kiváltsága. Nekünk büdös proliknak csak a polgárpukkasztási kísérletekből és a perverz provokációból jut. De abból gazdagon.
Nov 06, 2022 12:11:36
horgász
(
x10)
Nov 06, 2022 12:20:34
x10)
Ezért vagyunk mi trollok irigyek.
Mi mind tizenéves, nincstelen, papa-mama alkoholista és megerőszakol élettelen elmebeteg nokedlik vagyunk.
Véletlenül sincsenek köztünk "jogi végzettségű és politikai befolyással bíró emberek". Ááá dehogy, soha!
Látod recskásbuzi: a tibikéd ebben is okosabb nálad.
Ő tudja, kikkel áll szemben ha a fórumról ugat. Nem véletlenül fogja vissza magát extrém mértékben amikor véleményt formál.
Csak te meg a kolduskorcsgeci vagytok ilyen agyalágyult fasztorlaszok, hogy elhiszitek amit az első bekezdésben írtam. Ezzel nyugtatjátok magatokat. Csak sajnos rábasztok mindig, elüt mindkettőtöket a vonat amire az van írja naaaagy betűkkel: REALITÁS.
trashvod
(
x6)
Nov 06, 2022 12:49:12
x6)
Endre! További evidenciák hogy Private Szabina és te nagyszerű pár lennétek.
A mai live-ban most azt hazudta, hogy neki fogyatékos igazolványa van, amit természetesen nem tud megmutatni:
trashvod.com/w/j5JTgY4M4Fg6JwzKCzwjDS?start=13m48s
Hogy is van a diplomád? A pedofil akták? Hahó!
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
A mai live-ban most azt hazudta, hogy neki fogyatékos igazolványa van, amit természetesen nem tud megmutatni:
trashvod.com/w/j5JTgY4M4Fg6JwzKCzwjDS?start=13m48s
Hogy is van a diplomád? A pedofil akták? Hahó!
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 06, 2022 13:22:57
x19)
Megvolt az ingyenkonyhás ebédke? Ma tűrhető kaja volt?
Mai program gondolom úgy nézett ki, hogy dél körül ébredés, kis sörike majd családi ebéd a vágottfaszú travival az ingyenkonyhán, hazafele meg panaszkodás a kajára. Benézés egy kisboltba egy tálca sörért, meg vmi szar kisütnivalóért.
Templomi misére már nem jutott idő.
Mai program gondolom úgy nézett ki, hogy dél körül ébredés, kis sörike majd családi ebéd a vágottfaszú travival az ingyenkonyhán, hazafele meg panaszkodás a kajára. Benézés egy kisboltba egy tálca sörért, meg vmi szar kisütnivalóért.
Templomi misére már nem jutott idő.
trashvod
(
x6)
Nov 06, 2022 13:28:19
x6)
- Endre!
- Ne hívj Endrének, úgy az ellenségeim hívnak
- Endre!
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
- Ne hívj Endrének, úgy az ellenségeim hívnak
- Endre!
Telebetyár_Időtelefon
Nov 06, 2022 13:35:00
- Mikor lesz Endre lábán új cipő?
- Ha egy irigy troll rálép.
8 órázó szürkeegér
- Ha egy irigy troll rálép.
Nov 06, 2022 13:35:00
seymour schwartz
(
x6)
Nov 06, 2022 13:37:42
x6)
a trutyub pénzből.
Az vajon mennyi lehet? 5 cent? 5 forint? :DD
Hamis statisztika
Nov 06, 2022 13:39:01
Pedig a legnagyobb versenyzők még a sógoroknál vannak.
Nov 06, 2022 13:39:01
Ásó27
(
x68)
Nov 06, 2022 13:41:32
x68)
Mikor indul Ausztria körbeutazása az elektromos rollerrel?
Mifaaaaaaaaaaaan
Éjfél
Nov 06, 2022 13:42:10
Hát baszódjatok meg, olyan unalmas streameitek vannak, hogy rossz nézni. Elő a pitont sodi, legalább a tranyó megöl!
Nov 06, 2022 13:42:10
vladrl
(
x8)
Nov 06, 2022 13:43:01
x8)
Kötőjel
(
x12)
Nov 06, 2022 13:50:56
x12)
Pedig a legnagyobb versenyzők még a sógoroknál vannak.

VibrációsPéniszgyűrű
Nov 06, 2022 13:54:44
Hát azért hetyetye. A TheVR is 2016-2017es trendvideókkal jönnek néha elő manapság. Mondjuk ők nem pedofil munkakerülő balfasz retkes buzik, hanem tényleg nézett és befutott csatorna gazdái.
Nov 06, 2022 13:54:44
Looper Márton
Nov 06, 2022 14:53:15
Endre! Így kívülállóként, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nov 06, 2022 14:53:15
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 06, 2022 15:04:17
x21)
Endre! Így kívülállóként, mi a véleményed az intelligenciáról?
Mivel a Tranyó már többször beszámolt arról, hogy ő egy földönkívüli, ezért Endrének első típusú élményei vannak egy földöntúli tranyóval. Írjál könyvet, te, rossz rhatye.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 06, 2022 15:07:14
x21)
Gondolom mivel Endre annyira képben van a keményen dolgozó/tanuló kisemberek sorsával, ezért véletlenül sem vasárnap este 11 óra körül fogja fellőni a liveot.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sanyibacsi
(
x6)
Nov 06, 2022 15:12:27
x6)
Gondolom mivel Endre annyira képben van a keményen dolgozó/tanuló kisemberek sorsával, ezért véletlenül sem vasárnap este 11 óra körül fogja fellőni a liveot.
Biztosan nem, az már késő, hétfőn munkanap, kelnie kell szoftvereket énekelni *pr
rezsidémon
(
x8)
Nov 06, 2022 15:16:18
x8)
Ismerős ez neked valahonnan endre?
Azzal a különbséggel hogy csak te egyedül vagy ott :)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Azzal a különbséggel hogy csak te egyedül vagy ott :)
linziasztal01
(
x77)
Nov 06, 2022 15:18:32
x77)
Endre!
Tibi mennyire ideges a munka miatt?
Rád szólt már, hogy kussolj?
Tibi mennyire ideges a munka miatt?
Rád szólt már, hogy kussolj?
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 06, 2022 15:21:45
x19)
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 06, 2022 15:38:56
x1)
Mostanában annyira dögunalmasak a lájvjaik, hogy már egyáltalán nem érint engem, hogy mikor adják le, mivel eszembe sem jut megnézni. Nem tudok a tanszéknek elég hálás lenni a napi összefoglalóért.
OFF
Nov 06, 2022 15:43:21
Lehet reportolni Publikus Szabolcsot amiért megosztotta a kurvás hirdetését a chaten, hátha elveszik ennek az ingyenélőnek is a bevételét:
youtu.be/jSqrjWf38gs?t=1100
Nov 06, 2022 15:43:21
A szabolcsi romák alatt
Nov 06, 2022 15:53:50
kiszamolo.hu/a-legszegenyebbek-penzugyei/#more-119915
"Írtam néhány hónapja, hogy a házfelújítás során milyen volt közelről látni a szabolcsi romák pénzügyeit. Hiába kerestek viszonylag jól, a pénz egyszerűen kifolyt a kezük közül."
Endre nem keres viszonylag jól, hanem csak junior bért, és azt is csak amíg nincs kirúgva.
"Napi egy-két doboz cigi olyan reggelik és ebédek, amiket én nem veszek meg magamnak, mert túl drágának tartok, ha véletlenül hozzájutnak nagyobb összeghez, abból egyből autót kell venni, de valami villantósat, mindegy, hogy húszéves, de Audi legyen vagy BMW, extrákkal teletömve, amit lehet mindenkinek mutogatni."
Endrénak csak egy Mazdára futotta.
"Aztán az autót eladják néhány hónap múlva töredékáron, amikor se tankolni, se szervizelni nem tudják."
Endre nem eladta, hanem még ő fog fizetni tárolási díjat
"Adósságspirálba került embereknek nincs reménye arra, hogy akár az unokáik is törleszteni tudják hiteleiket."
Unoka...?!
"Ilyen helyzetben a racionális döntés nem kifizetni a hiteleket; a nehezen értelmezhető, jogszabályi hivatkozásokat tartalmazó felszólításokat lehetőleg még csak ki sem bontani; és nem vállalni legális munkát, hiszen annak 30, rosszabb esetben 50%-át levonják az fizetésből."
Endrét már feketén sem veszik fel, nemhogy legális munkahelyre.
-------
Gyagyás, saját megítélésed szerint hol állsz társadalmilag a szabolcsi romákhoz képest?
"Írtam néhány hónapja, hogy a házfelújítás során milyen volt közelről látni a szabolcsi romák pénzügyeit. Hiába kerestek viszonylag jól, a pénz egyszerűen kifolyt a kezük közül."
Endre nem keres viszonylag jól, hanem csak junior bért, és azt is csak amíg nincs kirúgva.
"Napi egy-két doboz cigi olyan reggelik és ebédek, amiket én nem veszek meg magamnak, mert túl drágának tartok, ha véletlenül hozzájutnak nagyobb összeghez, abból egyből autót kell venni, de valami villantósat, mindegy, hogy húszéves, de Audi legyen vagy BMW, extrákkal teletömve, amit lehet mindenkinek mutogatni."
Endrénak csak egy Mazdára futotta.
"Aztán az autót eladják néhány hónap múlva töredékáron, amikor se tankolni, se szervizelni nem tudják."
Endre nem eladta, hanem még ő fog fizetni tárolási díjat
"Adósságspirálba került embereknek nincs reménye arra, hogy akár az unokáik is törleszteni tudják hiteleiket."
Unoka...?!
"Ilyen helyzetben a racionális döntés nem kifizetni a hiteleket; a nehezen értelmezhető, jogszabályi hivatkozásokat tartalmazó felszólításokat lehetőleg még csak ki sem bontani; és nem vállalni legális munkát, hiszen annak 30, rosszabb esetben 50%-át levonják az fizetésből."
Endrét már feketén sem veszik fel, nemhogy legális munkahelyre.
-------
Gyagyás, saját megítélésed szerint hol állsz társadalmilag a szabolcsi romákhoz képest?
Nov 06, 2022 15:53:50
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 06, 2022 15:55:20
x19)
Olvasgattam a pèdián az elmúlt 1 hét történèsiet és most gondolkodom azon, hogy miért dec 31-re ígéri cicának az iphonet? Miért egy héttel karácsony után?
Szvsz mert akkora sejti az első teljes fizijèt ha lesz meló (mert ugye ebben a hónapban még kilátásban sincs meló), plusz az elsodikázás. 31 messzebb van mint 24.
Nyugodtan lehetne segget erőszakolni karácsonykor tudva, hogy van még pár nyugodt napja.
Szvsz mert akkora sejti az első teljes fizijèt ha lesz meló (mert ugye ebben a hónapban még kilátásban sincs meló), plusz az elsodikázás. 31 messzebb van mint 24.
Nyugodtan lehetne segget erőszakolni karácsonykor tudva, hogy van még pár nyugodt napja.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Nov 06, 2022 16:03:23
x3)
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Nov 06, 2022 16:06:03
x5)
Hát nyelftanilag akkor én fatyok a cigány vajda
trolléga
(
x30)
Nov 06, 2022 16:07:01
x30)
Lehet reportolni Publikus Szabolcsot amiért megosztotta a kurvás hirdetését a chaten, hátha elveszik ennek az ingyenélőnek is a bevételét:
fujj de undorító egy lény ez (Tibcédesznél természetesen még így sem ocsmányabb, legalább ő nem fosik maga alá, meg ad valamennyire magára)
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 06, 2022 16:14:58
x13)
[quote=A szabolcsi romák alatt
Gyagyás, saját megítélésed szerint hol állsz társadalmilag a szabolcsi romákhoz képest?[/quote]
Lehetne kiszámolós poszt a Gyagyás anyagi helyzetéről Miklós elemzésében, minden bizonnyal sok mókás hozzászólás születne.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Gyagyás, saját megítélésed szerint hol állsz társadalmilag a szabolcsi romákhoz képest?[/quote]
Lehetne kiszámolós poszt a Gyagyás anyagi helyzetéről Miklós elemzésében, minden bizonnyal sok mókás hozzászólás születne.
linziasztal01
(
x77)
Nov 06, 2022 16:21:04
x77)
Endre!
Ugye mostanában felszólasz és szúrósan nézel Tibire ha enni akarna valamit?!
Nem költséghatékony a Tranyó.
Ugye mostanában felszólasz és szúrósan nézel Tibire ha enni akarna valamit?!
Nem költséghatékony a Tranyó.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 06, 2022 16:23:56
x21)
Én követem a Shrek-es bartender karaktert egy ideje, és nekem úgy rémlik, hogy az első dominás/BDSM-es szexhirdetései során még meg volt neki a pöcörője, de én amondó vagyok, hogy már tényleg befordította ő is, csak a trollok szeretik felbaszni az agyvizét ezzel. Summa summarum, nem volt neki nagy egyébként.
Golda csiklója
(
x8)
Nov 06, 2022 16:40:28
x8)
De kemény volt?
Erkelyszimulator
(
x2)
Nov 06, 2022 16:49:47
x2)
Kék Óceán Stratégia XDDDDDD
A zugügyvéd kva anyad sneci, visitva rohogtem fel a vezerloben, szegeny zsidók meg pedig csak pislogtak, h wtf.
A zugügyvéd kva anyad sneci, visitva rohogtem fel a vezerloben, szegeny zsidók meg pedig csak pislogtak, h wtf.
-
Nov 06, 2022 17:04:05
Szabi pár hónapos hírdetésében még mutogatta videóba, hogy pöcse van + a szexhírdetésbe is azt írja, hogy szereti porszívóba verni a faszát.
Nov 06, 2022 17:04:05
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 06, 2022 17:06:43
x13)
Kék Óceán Stratégia XDDDDDD
Ez olyan, mint anno a Kairos retardok között a 3mas stratégia :D (Zollainé Marikanéni, Szűcs Judith, Nyisztor Vilike, Bilibók Árpi, ahh régi szép idők)
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 06, 2022 17:08:18
x5)
Morzsi milyen érzés sorba állni a NAGY SODINAK ingyen ebèdèrt???
Jozsii Busák
Közöd
(
x2)
Nov 06, 2022 17:08:37
x2)
Igazából ez már majdnem pina. Ha rekord merevedésben 3cm.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Nov 06, 2022 17:08:50
x2)
Nosztalgiázzunk kicsit, és tekintsünk vissza a pár évvel ezelőtti Endrére:
- A max 70iq-val rendelkező endre úgy dönt, h flokker karrierbe kezd.
- Bevásárol mindenféle fos túlárazott flokker
felszerelésbe, pedig nem tehetné meg.
- A csatorna tematika a következők lesznek:
1, nudistrand elemzés, amiről kb nem mutathat semmit, és
kurvára nem érdekel senkit se.
2, buzigőz elemzés, amiről nem mutathat semmit, és senkit
se érdekel amúgy.
3, Pénzről pofázás, amit gémeskúttal hasonlít össze,
ennyi erővel Nigériával is mehetne az elemzés, ez se
érdekel kurvára senkit se.
4, Utazós flokk, ahol az 0 érdekes infó hangzik el, csak
vágógépek fos gnómzenére.
5, Deficás haverról lamentálás, ez kb a pénzről pofázás,
érdektelen és senkit se érdekel.
6, Gémpléj streamek, amivel kínozni lehetne, fogykos
endikének nem esik le, h ennél még a félvak öreganyám
is jobban tolná.
7, SHÖR
- Endrének nem esik le, h ezzel a vekni fejjel, dentális
holokauszttal, dadogásával, rocskai féle levetett
ruhákkal, minden is lehetne, kivéve shikeres flokker.
- Endrére felfigyelnek a miskolci kannibálok, akik
tökéletes balekot találtak, kezdődhet az öregezés
- Endike annyira fogyatékos, h elhiszi, h ha egy kutyát
fognak stremelni, akkor medencés teslájuk lesz.
- Endre utaztatja a miskolci vadembereket, nem érti h miért
nem robban be a borsodi tájszólású, erős jóindulattal 8
osztályt végzett dakotákkal, ahol repkednek a tesó, dikk,
hö, és egyéb magasab kvalifikált szavak.
Kb ennyi a siker sztori endikétől
Hetyetye
- A max 70iq-val rendelkező endre úgy dönt, h flokker karrierbe kezd.
- Bevásárol mindenféle fos túlárazott flokker
felszerelésbe, pedig nem tehetné meg.
- A csatorna tematika a következők lesznek:
1, nudistrand elemzés, amiről kb nem mutathat semmit, és
kurvára nem érdekel senkit se.
2, buzigőz elemzés, amiről nem mutathat semmit, és senkit
se érdekel amúgy.
3, Pénzről pofázás, amit gémeskúttal hasonlít össze,
ennyi erővel Nigériával is mehetne az elemzés, ez se
érdekel kurvára senkit se.
4, Utazós flokk, ahol az 0 érdekes infó hangzik el, csak
vágógépek fos gnómzenére.
5, Deficás haverról lamentálás, ez kb a pénzről pofázás,
érdektelen és senkit se érdekel.
6, Gémpléj streamek, amivel kínozni lehetne, fogykos
endikének nem esik le, h ennél még a félvak öreganyám
is jobban tolná.
7, SHÖR
- Endrének nem esik le, h ezzel a vekni fejjel, dentális
holokauszttal, dadogásával, rocskai féle levetett
ruhákkal, minden is lehetne, kivéve shikeres flokker.
- Endrére felfigyelnek a miskolci kannibálok, akik
tökéletes balekot találtak, kezdődhet az öregezés
- Endike annyira fogyatékos, h elhiszi, h ha egy kutyát
fognak stremelni, akkor medencés teslájuk lesz.
- Endre utaztatja a miskolci vadembereket, nem érti h miért
nem robban be a borsodi tájszólású, erős jóindulattal 8
osztályt végzett dakotákkal, ahol repkednek a tesó, dikk,
hö, és egyéb magasab kvalifikált szavak.
Kb ennyi a siker sztori endikétől
64 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Már most irigykedek
biztos abban, hogy a jános lehet vezetéknév is