Óriási NSZKSZ,
a levelezésből ugyanis kiderül, hogy a linzi AMS-t baszogatja 2022 októberében a Gyagyás segélyért. Szerintem nem jelentkezett ki hivatalosan arról a lakcímről. :)
Joffan most hagyjál egy fontos emailt kell megírnom.
Nem, ezt szereti.
Kicsit nyikorog a székkel, hogy I kezelem, Tibi meg picsakészen a kanapén sajnálja, hogy miért nincs Budapesten.
Minden rendben. :D
egy finom kavet a finom holgyeknek?
Ajaj..
Gyagyás csak nem azt akarod mondani, hogy 2022.09.24. -től fogva (Thaliastraße exodus) hamis adatokkal sikkasztasz az Osztrák Munkaügyi Hivataltól ?
kissendrevagyok
Hm... akkor posta átirányítást csinál..
Endre még várhatnál addig amíg meghaladod az 5000 eurót. Akkor már minimum 2 év böri jár :)
(1) Aki a saját vagy harmadik személy részére saját maga vagy harmadik személy részére olyan vagyontárgyat tulajdonít el, amelyet talált vagy amely tévedésből vagy egyébként a közreműködése nélkül került a birtokába, azzal a szándékkal, hogy saját maga vagy a harmadik személy ezáltal jogtalanul meggazdagodjon, hat hónapot meg nem haladó szabadságvesztéssel vagy 360 napi büntetési egységet meg nem haladó pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Büntetendő az is, aki a más tulajdonát képező, általa őrizetbe vett vagyontárgyat a hűtlen kezelés szándéka nélkül eltulajdonítja.
(3) Aki más vagyonát 5 000 eurót meghaladó értékben eltulajdonítja, két évet meg nem haladó szabadságvesztéssel büntetendő, aki pedig más vagyonát 300 000 eurót meghaladó értékben eltulajdonítja, hat hónaptól öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

kissendrevagyok
Ha azt csinálja, és annak ellenére valótlan állítja, hogy nem kapta meg a panaszára a választ a határidőn belül, akkor arra nagyon rábaszik. Az osztrák posta elég megbízható, főleg, ha hivatalos levekről van szó.
Épp a lényeg szállt el, bocsánat. Szóval a kurva anyját a púpgechinek, épp ma írtam itt, hogy még jó hogy nem Az emberi százlábú 2.-t tölti le, épp olyan undorító mint ő. Erre nyilván itt hesszelt a buzi és már tölti is. A 3.-kal kár volt helyet foglalni, mert az egy vicckategória, de nyilván nem tudhatta az ostoba prolija.
Szerintem arról fantáziál most éppen, hogy rávarrja a saját száját a Cica ánuszára, és így mennek le együtt a sarki Würstelstandra Ottacringe-ért meg ketyerűért. Szerintem ez értyhetyő, hetyetye.
Ooaaaarrgh a cicakaka!!! Nyami, nyami!
pont, mint angolból...
mikbe fagy, ő szoftverének, hová gondolsz....
tanult ő má' eleget bejlinben némtet, nem fog az AMS nyelftanfolyamhoz lealacsonyodni; jó a torrentes nyelvoktatás is...
látod, az autista körmondatokat meg a gugli is lefordítja, mindek ide tanulni....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A púposnak Magyarország no go zona! Max Blaha, de ott is le lesz rúgva a veséje.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Sajnos Ausztria még nem teljesen, de alakul. Addig is:
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Summa summarum, rákérdezek mégegyszer: hivatalosan milyen szinten van a német nyelvtudásod?
nemcsak a német, úgy egyébként is...ő nem tanul, nem képzi magát, minek azt? trashvodon biztos fent van, amikor élőben interjúzott, hallgasd meg....azzal flexel, hogy a tudása nem kurrens, de azé' ő megold mindent....na ennél a pontnál biztos megköszönném az idejét és letenném a telefont...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jó ég :DDDDD HR-esek álma :D (Amúgy tényleg, azonnal fennakad ideális esetben a szűrőn)
Endre, rakd ki a munkakeresős excelt!
Elküldött cv / próbanap arány érdekelne, te kretén korcs.
What elettapasztalat? :D Endrének? Hagyjuk is :D
Akármi van, akárhogy, mindenképp
broni prof szarral bekent fasza hagyjon nyomot a szemem kozt ha nem azert van ez a csend mert epp a varangyot meg a ven kecsket koltoztetik ki magukhoz inshallah
A munka nem megoldás.
Nem is emlékeztem erre a beböfögésére. Endre hogy a zsidó kurva anyádba merted magad mérnöknek nevezni te mocskos kis féreg?
Asodi nem akar beilleszkedni, mert világ életében idegen volt mindenhol, egy űrlény (a saját meséje szerint innen jön a sodi = űrdiplomata elnevezés).
Magyarul is rettenetesen modoros, nyafogós szóban és írásban, ráadásul a beszédhibái miatt feláll az ember hátán a szőr, ezért örök tapasztalata, hogy mindenki undorral próbálja lerázni, nem számít, hogy milyen nyelven vartyog.
Így aztán - azon felül, hogy általában is leszarja, hogy az npc-k mit gondolnak róla - nem számít neki, hogy milyen szinten van, hogy mennyire intelligensen tudja kifejezni magát, vagy hogy megértik-e egyáltalán a "labancok". Asodi ezért nem fog újra nyelvet tanulni, és amúgy is megindokolta magának, hogy 30 éven felül ez már nem megy senki ember fiának. Rendszerszerűen kihasználja, hogy a lassú felfogását, kóklerségét, bunkóságát a rossz nyelvtudására kenje.
Beilleszkedni pedig pláne nem akart még soha sehova az életében. Az sem beilleszkedésről szól, amikor másolja a mentorait, csak sikeresebb akar lenni úgy, hogy ne adja fel a rendszeren kívüli genyó szerepét.
Pont úgy, mint amikor gimi után valamire még emlékszel... latinul mondjuk arra hogy agricola terram arat ennyi... de szerintem ez a Fifi esetében éjthetyő... Azért hetyetye
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
...2 dolgot csinálna rendszeresen. Zoknit mosna és basznák.
O és K együtt OK és minden OK!!
Milyen jövő várna rá mondjuk egy magyar börtönben?
Először is ö lenne a fő zokni mosó, és az összes becsempészett mobiltelefon, a seggébe feldugva pihenne.
Első héten, a legerőszakosabb cigány rokonsága, már goldát terrorizálná egy papírt lobogtatva, hogy sodi nekik ajándékozta a púpszászi hásziendát.
Gyagyás látná, hogy mindenkin tetoválások vannak, ezért neki is kell!
Természetesen a házat lehúzó cigány embere a legjobb tetkós a szinten. Elvállalja, hogy sodi hátára varr egy nagy sárkányt, de mivel csak szopatták, ezért egy elöltöltős mosógép virítani a púpos teli hátán...
Hamar a tajgi sorsára jutna... :)
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Minden egy folyamat
hoty... hotyhotyhoty...
ma majd mergának is meglesz az egy napos munkaviszonya, ahol nem jelentik be és kis sem fizetik....
Gyagyás, először leépíted Tibi szellemi munkát igénylő állását, lásd videós karrier. Majd elküldöd fizikai munkát végezni valami arabhoz, egy éterembe, ahol faszra húzzák és még ki se fizetik? Meglesz ennek még a böjtje, meglásd.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ma 3 vonatot tervez szarni Gemeskutorszagnak!
(A nagy nemzethy hos, hazafi kereszteny-konzervativ miert Gemeskutorszagozza le Magyarorszagot? Amugy.)
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Wc papír és tusfürdő nagymennyiségű fogyasztásával...
+ 1 döner adója!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Merci még rápihen a melóra. Aki ennyit dolgozott életében kell egy kis szünet.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Endre, saját maga, emberi százlábúja.
De az milyen már, hogy tegnap itt a trollegina emlegette az emberi százlábút, délután meg elkezdte letölteni.
Gyagyás, hát neked ennyire nincsenek saját gondolataid, hogy a max 5 utálódtól lopod az ötleteket?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Nincsenek önálló gondolatai, nincs önálló véleménye és nincs erekciója sem.
Teljes csőd az ember...
Még szerencse, hogy VAN PÉNZ, alkothatnak! *pr
Nem véletlen említettem a másodikat, mintha lennének átfedések. -- A második film középpontjában az igen komoly kezelésekre szoruló Martin (Laurence R. Harvey) áll. Kövér, csúnya, buta és még nagyon brutális ferde hajlamai vannak – arról nem is beszélve, hogy még az anyjával él, pedig van vagy negyven éves, korunk hőse. Nem igazán teketóriáztak a készítők, egyből azzal indítanak, hogy Martin szolgálatban épp Az emberi százlábút nézi, keze a gatyájában, majd el is indul a kis vadászkörútjára, hogy összegyűjtse áldozatait egy százlábúhoz. Még lelkesen gyűjtögeti is az információkat egy füzetbe.
Otthon fura álmok gyötrik, házi kedvencként egy százlábút tart, a zsémbes anyja pedig – bár ellátja és orvost fizet neki – állandóan szapulja, és mindenért őt hibáztatja. Próbálnék együttérző lenni, de ha ilyen fiam lenne, én sem lennék kedvesebb. A kapcsolatuk csúcspontja, amikor a kedves mama felkopog a szomszédnak a hangos zenéért, majd amikor az dühösen megjelenik, a fiára fogja. --
ezt már megbeszélte a trollokkal a sodi.

nagyon haragszik gémeskútországra a sodi a gyilkossági kísérlet miatt.
vérdíj target nr. 1
Nem ő az életképtelen balfasz... végülis... eddig csak 3 ország akarta megölni...
Megvan az 5 utálóból 3.
2 hely még kiadó.
Csak túl sok a jelentkező.
max 5-en utálják a sodit:
1. Magyarország
2. Németország
3. Ausztria
4. Izrael
5. NATO tagállamok
vérdíj target nr. 1
Ez annyira tipikus...
Ennek a féregnek az egész vegetációja a megbotránkoztatásról vagy annak kísérleteiről szólnak.
Mintha azt élvezné, hogy undorodnak tőle és mindenhol úgy utálják mint a szart.
Végülis ha ebből indulunk ki, akkor shhhiker.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Belenéztem 2 percre, a fórumot mondja fel szóról szóra. Nincs már eredeti kontentje.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ezt ne , ne, jó... Ezt ne.
Azert megneznem, hogy az olajsejk, aki ahhoz van szokva, hogy az europai A-listas ribancokat tolja, mint Playboy-nyuszik, levitezlett szepsegkiralynok, kivenhedt elsportolok mit szolna, ha kikozvetitik neki a tranyot?
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
ebook-olvasó megvásárolva, elolvasott könyv nem áll rendelkezésre
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A szisza jobban néz ki mint az osztják nényik 2/3-a. Kékpólós, kalauz, Kozma, Gammer, én. Tyejintyem ezek egész jó referenciák. Na masniCV-zés, csá.
800 oldal a két kötet együtt, kizárt dolog, hogy elolvasná.
Ha megvan akkor az olyan mintha elolvasta volna.
Mint a drága takarítószerek amik sose voltak használva, vagy azok a könyvek amiket berlinben vett :)
Pereld be a fingolvasót, sneci!
És innentől mehet a kevinkézés.
Nevetni fogsz, de brian tracy is megmondta, hogy az adósokat búcsúküldésekkel kell motiválni a törlesztésre.
...ugyanez fonatkozik a kondibéjletre is....
linziasztal01
(
x77)
Nov 06, 2022 21:38:00
x77)
Endre!
Mennyire vagytok bedrogozva? Megindulunk, púp?
Egy jó COD kampány kéne.
Mennyire vagytok bedrogozva? Megindulunk, púp?
Egy jó COD kampány kéne.
JohnCramer
(
x1)
Nov 06, 2022 21:38:51
x1)
A gyerek gyilkosokat és a gyerek molesztálókat,kikészítik a börtönökben.Ha nem is ölik meg,kínozzák ameddig bent van elég keményen.Jól is van ez így!Egy börtönőr mesélte még régebben nekem. Aki egy gyereket bánt én fel is akasztanám.
Fifi, mikor vonulsz már végre be?
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Fifi, mikor vonulsz már végre be?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 06, 2022 21:39:05
x3)
forum.sodika.org/?pageNo=10560&highlight=1071344#comment-1071344
600 ezres sodi a sodi kredenc tüdőcske lelkecske.
600 ezres sodi a sodi kredenc tüdőcske lelkecske.
Óriási NSZKSZ,
a levelezésből ugyanis kiderül, hogy a linzi AMS-t baszogatja 2022 októberében a Gyagyás segélyért. Szerintem nem jelentkezett ki hivatalosan arról a lakcímről. :)
rBali
(
x24)
Nov 06, 2022 21:40:37
x24)
Nagy a kiabálás nálatok gyagyás?
Zavar, ugye? :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
tyodika
Nov 06, 2022 21:43:04
Joffan most hagyjál egy fontos emailt kell megírnom.
Nov 06, 2022 21:43:04
linziasztal01
(
x77)
Nov 06, 2022 21:43:28
x77)
Nem, ezt szereti.
Kicsit nyikorog a székkel, hogy I kezelem, Tibi meg picsakészen a kanapén sajnálja, hogy miért nincs Budapesten.
Minden rendben. :D
gobesug
(
x30)
Nov 06, 2022 21:49:06
x30)
egy finom kavet a finom holgyeknek?
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 06, 2022 21:50:44
x48)
Óriási NSZKSZ,
Ajaj..
Gyagyás csak nem azt akarod mondani, hogy 2022.09.24. -től fogva (Thaliastraße exodus) hamis adatokkal sikkasztasz az Osztrák Munkaügyi Hivataltól ?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 06, 2022 21:51:49
x3)
Szóval gagyás arra hivatkozva próbálja meg az AMS-t terrorizálni, hogy 2022 július 8-án kapott valamit a linzi AMS-től, amivel nem értett egyet. augusztus 3.-án panaszt nyújtott be. Mióta él gyagyás Bécsben? Mikor baszták ki Linzből? Csak mert ezt a költözést övező balladai homályt kihasználna adott be panaszt arra vonatkozóan, hogy október 12-én lejárt a 10 hónapos panaszra előírt határidő. EZ A ROHADT FASZKALAP KISKAPUZIK ITT IS. Gyagyás, remélem agyonver a helyi Burschenschaft, a kurva anyád, de tényleg. Te mindenben ügyeskedni próbálsz, másokon meg folyton a fogást keresed. Endre, ha nagyon geci lett volna a hivatal, utánamegy alaposan a lakcímváltás körülményeinek, van most hivatalos bejelentett Hauptwohnsitzed? Mert ha nincs, akkor nem jár ám a segély. Meg olvasom a fórumon, hogy milyen lelkesen torrentezel. Azt sem díjazzák az osztrákok.
Pöttyösfasz
Nov 06, 2022 21:56:09
Szépestéket trollégák/trollegínák!
Nem egy hasznos info de gondoltam megosztom, de sajnos nem tudtam elobb, tegnap irtam a Tibinek hogy miert nem volt fozos live, annyi volt a valasz hogy sajnos mas dolga volt, de holnap azaz ma potolja, ahogy latom ma is mas dolga van a gerleparnak. Biztos marakodnak az utolso par hitelecsken, hogy mire koltsek. Van nagyon unneplik hogy Endrenek igaza lett ja megse
Nem egy hasznos info de gondoltam megosztom, de sajnos nem tudtam elobb, tegnap irtam a Tibinek hogy miert nem volt fozos live, annyi volt a valasz hogy sajnos mas dolga volt, de holnap azaz ma potolja, ahogy latom ma is mas dolga van a gerleparnak. Biztos marakodnak az utolso par hitelecsken, hogy mire koltsek. Van nagyon unneplik hogy Endrenek igaza lett ja megse
Nov 06, 2022 21:56:09
linzi fapóleon
(
x8)
Nov 06, 2022 21:58:57
x8)
Szóval gagyás arra hivatkozva próbálja meg az AMS-t terrorizálni, hogy 2022 július 8-án kapott valamit a linzi AMS-től, amivel nem értett egyet.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Nov 06, 2022 22:00:19
x21)
Le sem tagadhatná, hogy Kádár népéből való. Kiskapuzás, angolnázás ezerrel. Remélem rábaszol, mert megérdemelnéd.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 06, 2022 22:02:16
x48)
Ajaj..
Endre még várhatnál addig amíg meghaladod az 5000 eurót. Akkor már minimum 2 év böri jár :)
(1) Aki a saját vagy harmadik személy részére saját maga vagy harmadik személy részére olyan vagyontárgyat tulajdonít el, amelyet talált vagy amely tévedésből vagy egyébként a közreműködése nélkül került a birtokába, azzal a szándékkal, hogy saját maga vagy a harmadik személy ezáltal jogtalanul meggazdagodjon, hat hónapot meg nem haladó szabadságvesztéssel vagy 360 napi büntetési egységet meg nem haladó pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Büntetendő az is, aki a más tulajdonát képező, általa őrizetbe vett vagyontárgyat a hűtlen kezelés szándéka nélkül eltulajdonítja.
(3) Aki más vagyonát 5 000 eurót meghaladó értékben eltulajdonítja, két évet meg nem haladó szabadságvesztéssel büntetendő, aki pedig más vagyonát 300 000 eurót meghaladó értékben eltulajdonítja, hat hónaptól öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 06, 2022 22:03:36
x3)
Ha azt csinálja, és annak ellenére valótlan állítja, hogy nem kapta meg a panaszára a választ a határidőn belül, akkor arra nagyon rábaszik. Az osztrák posta elég megbízható, főleg, ha hivatalos levekről van szó.
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 06, 2022 22:05:42
x1)
[quote=Ncore Troll]Endre, ezek már megint mik akarnak lenni Ncore-on?
The.Human.Centipede.II.Full.Sequence.2011.HUNSUB.720p.BluRay.x264-SoDI
The.Human.Centipede.III.2015.HUNSUB.720p.BluRay.x264-SoDI
És tényleg jó ötlet ezekkel a linkekkel népszerűsíteni magad ott?
Nem vagyok őrült
(
x3)
Nov 06, 2022 22:07:51
x3)
Alkottok Endre?
Minden O és K
Leak Lili
Nov 06, 2022 22:08:01
Ment feltárás már korábban a linzi AMS-hez (kösz a mailcímet, gyagyás!).
Nem jött feedback még.
Nem jött feedback még.
Nov 06, 2022 22:08:01
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 06, 2022 22:10:40
x1)
[quote=Ncore Troll]Endre, ezek már megint mik akarnak lenni Ncore-on?
Épp a lényeg szállt el, bocsánat. Szóval a kurva anyját a púpgechinek, épp ma írtam itt, hogy még jó hogy nem Az emberi százlábú 2.-t tölti le, épp olyan undorító mint ő. Erre nyilván itt hesszelt a buzi és már tölti is. A 3.-kal kár volt helyet foglalni, mert az egy vicckategória, de nyilván nem tudhatta az ostoba prolija.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 06, 2022 22:14:23
x3)
Szerintem arról fantáziál most éppen, hogy rávarrja a saját száját a Cica ánuszára, és így mennek le együtt a sarki Würstelstandra Ottacringe-ért meg ketyerűért. Szerintem ez értyhetyő, hetyetye.
tyodika
Nov 06, 2022 22:15:43
Ooaaaarrgh a cicakaka!!! Nyami, nyami!
Nov 06, 2022 22:15:43
őpúpossága
Nov 06, 2022 22:16:51
Endre nem szégyelled magad? Még mindig tiborral fajtalankodsz?
Nov 06, 2022 22:16:51
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 06, 2022 22:32:46
x3)
Te Endre, amit még mindenképpen meg akartam tőlem kérdezni, az a nyelvtudás. Látom, hogy levelezni azért egész jól tudsz a hivatalokkal, bár tele van a leveled modoros, német területen egyáltalán nem használatos és értelmezendő, lokálisan életidegen kifejezésekkel. Ezeket tuti a Google Translate segítségével raktad össze önszorgalomból, és bár a fordítás helyes, attól még senki sem használja ezeket, főleg nem az adót kontextusban. Ebből is világosan látszik, hogy egy helyi barátod sincs, aki néha-néha kocsmázás közben tanítgatna, stb. Meg olvasom ám a Sodipédián, hogy Németországban is már annyira kényelmetlen voltál valami helyi középkategóriás nyelvsulinak, hogy elküldted a francba. Igaz ez, púpom? Most éppen milyen szinten van nyelvvizsgád németből? Ehhez képest milyen szinten vagy valójában? És milyen szintű németet hazudsz az önéletrajzban? Mert a videóidban hallottalak párszor németül megnyilvánulni, de még egy román takarítónő is 1000x jobban beszél hozzád képest. Tanulgatod a nyelvet továbbra is? Úgy tudom, most munkanélküli segélyen vagy. Eszedbe jutott már bármikor is nyelvtanfolyamot kérvényezni? Legyünk egymással őszinték: szeretnél egyáltalán tiszta szívből ide, ebbe az országba beilleszkedni? Ha igen, gondold újra alaposan az eddigi dolgaidat. Ha nem, akkor meg takarodj vissza Magyarországba, úgyis elmondtad már régebben a markáns véleményedet a hazaárulókról. Legalább te ne legyél hazaáruló, takarodj vissza Magyarországra, bár már ott is kész a krém. Talán még az északi sarkra menekülhetnél, de ott meg 5 perc alatt halálra fagysz, és megesznek a jegesmedvék, Szar ügy.
Summa summarum, rákérdezek mégegyszer: hivatalosan milyen szinten van a német nyelvtudásod?
halászlé
(
x24)
Nov 06, 2022 22:41:27
x24)
Most éppen milyen szinten van nyelvvizsgád németből?
pont, mint angolból...
szedbe jutott már bármikor is nyelvtanfolyamot kérvényezni?
mikbe fagy, ő szoftverének, hová gondolsz....
tanult ő má' eleget bejlinben némtet, nem fog az AMS nyelftanfolyamhoz lealacsonyodni; jó a torrentes nyelvoktatás is...
látod, az autista körmondatokat meg a gugli is lefordítja, mindek ide tanulni....
sodika halálvágya
(
x11)
Nov 06, 2022 22:46:04
x11)
Legalább te ne legyél hazaáruló, takarodj vissza Magyarországra, bár már ott is kész a krém.
A púposnak Magyarország no go zona! Max Blaha, de ott is le lesz rúgva a veséje.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 06, 2022 22:49:23
x3)
Sajnos Ausztria még nem teljesen, de alakul. Addig is:
Nemvoltdurex
(
x13)
Nov 06, 2022 22:50:30
x13)
halászlé
(
x24)
Nov 06, 2022 22:50:58
x24)
nemcsak a német, úgy egyébként is...ő nem tanul, nem képzi magát, minek azt? trashvodon biztos fent van, amikor élőben interjúzott, hallgasd meg....azzal flexel, hogy a tudása nem kurrens, de azé' ő megold mindent....na ennél a pontnál biztos megköszönném az idejét és letenném a telefont...
720
Nov 06, 2022 22:54:17
MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ HÉTHÚÚÚSZPÉÉÉÉ ??????????
Nov 06, 2022 22:54:17
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 06, 2022 22:57:47
x3)
Jó ég :DDDDD HR-esek álma :D (Amúgy tényleg, azonnal fennakad ideális esetben a szűrőn)
Sanyibacsi
(
x6)
Nov 06, 2022 23:01:26
x6)
Endre, rakd ki a munkakeresős excelt!
Elküldött cv / próbanap arány érdekelne, te kretén korcs.
KicsiNéző
(
x13)
Nov 06, 2022 23:06:56
x13)
Sodi, azt már bevallottad valahol, hogy a harmadik évados utazásoknál csak Márknak, vagy a teljes sleppnek te fizetted az utazásokat?
Nagyon röhögök, hogy a galambos résznél (s03e03) még azt bizonygatod, hogy ennyire jó az élet Magyarországon, hogy még ők is megengedhetik :D
Nagyon röhögök, hogy a galambos résznél (s03e03) még azt bizonygatod, hogy ennyire jó az élet Magyarországon, hogy még ők is megengedhetik :D
halászlé
(
x24)
Nov 06, 2022 23:09:23
x24)
cejintem most kicsit csökken a munkeresés intenzitása; a nagyságos úr nem fog olyan melócsát elvállalni, ami az autigenerátort gyengítené; GOTO 20
tehát most merga zaklatása folyik, hogy takarodjon dolgozni, bizonyícccssa be, hogy nem aranyásó; tudja nagyon jól, hogy nem akar a hideg utcára menni (neki is nagy már a kényelemcejetete); szal ebből hamarosan verés lesz...
tehát most merga zaklatása folyik, hogy takarodjon dolgozni, bizonyícccssa be, hogy nem aranyásó; tudja nagyon jól, hogy nem akar a hideg utcára menni (neki is nagy már a kényelemcejetete); szal ebből hamarosan verés lesz...
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 06, 2022 23:28:31
x3)
trashvod.com/w/82VW1AESzRifaw12gCR9TM
Ezen most nagyon nevettem. Endre, amúgy kaptál már fegyverektől való eltiltást, stb. Nem gondolod azt, hogy árgus szemekkel figyel téged a DSN? Jóból kérdezem.
Ezen most nagyon nevettem. Endre, amúgy kaptál már fegyverektől való eltiltást, stb. Nem gondolod azt, hogy árgus szemekkel figyel téged a DSN? Jóból kérdezem.
Söröskorsó
Nov 06, 2022 23:30:03
Elképesztő amúgy, hogy Púpnál mennyire jobban képben van Tibszi, pedig kettejük közül elméletileg ugye a Gyagyás az értelmiségi,az ész, az agy. Élettapasztalat szintjén mindenképp előrébb van, de egyébként sokkal reálisabban látja a dolgokat a Tranyó, pedig hát ő sem a legélesebb kés a fiókban, sőt, még azért a kanalak között is keresni kell.
"Ha bugyinak használnálak akkor legalább nyugodtan be tudnék fosni." - Kaffka Tibor
Nov 06, 2022 23:30:03
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 06, 2022 23:35:02
x3)
trashvod.com/w/m5dGFmgF6LajEfeCn7d3B6?start=24m24s
Endre nagyon nevetek, mert még Fullfing is jobban beszél nálad, pedig ő sem tud nagyon németül. :DDDDDDDDD Te 4 diplomás szoftverének szhar, ez shiker!
Endre nagyon nevetek, mert még Fullfing is jobban beszél nálad, pedig ő sem tud nagyon németül. :DDDDDDDDD Te 4 diplomás szoftverének szhar, ez shiker!
sodika halálvágya
(
x11)
Nov 06, 2022 23:44:47
x11)
Élettapasztalat szintjén mindenképp előrébb van, de egyébként sokkal reálisabban látja a dolgokat a Tranyó, pedig hát ő sem a legélesebb kés a fiókban, sőt, még azért a kanalak között is keresni kell.
What elettapasztalat? :D Endrének? Hagyjuk is :D
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 06, 2022 23:55:36
x48)
Endre ne felejtsd el kifizetni a lakbért Oussama úrnak!
Ugyebár október 12.-én jelentetted be, hogy megvan az új lakás, tehát akkor feltételezem, hogy jövő hét szombaton kéne fizetni a következő havi lakbérecskét.
kissendrevagyok
Ugyebár október 12.-én jelentetted be, hogy megvan az új lakás, tehát akkor feltételezem, hogy jövő hét szombaton kéne fizetni a következő havi lakbérecskét.
HerbertLizzard
Nov 07, 2022 00:18:13
Endre szenved. O hello, ez egy technikai próba.
Egy évvel ezelőtt van pénz és szimpatikus vagyok,most pedig wienna-ban ingyenkonyha, meg centes söröket vásárol.
Erről jut eszembe Magyar Viktor ,hogy eltűnt, a fórumról.
Egy évvel ezelőtt van pénz és szimpatikus vagyok,most pedig wienna-ban ingyenkonyha, meg centes söröket vásárol.
Erről jut eszembe Magyar Viktor ,hogy eltűnt, a fórumról.
Nov 07, 2022 00:18:13
rezsidémon
(
x8)
Nov 07, 2022 00:31:14
x8)
Újabb nap telt el youtube live nélkül, azaz nem volt bevétel.
Jól csináljátok gyagya!
Csak így tovább, púp! :)
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Jól csináljátok gyagya!
miskolcigány
(
x5)
Nov 07, 2022 00:54:13
x5)
Újabb nap telt el youtube live nélkül, azaz nem volt bevétel.
Jól csináljátok gyagya!
Jól csináljátok gyagya!
broni prof szarral bekent fasza hagyjon nyomot a szemem kozt ha nem azert van ez a csend mert epp a varangyot meg a ven kecsket koltoztetik ki magukhoz inshallah
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Nov 07, 2022 01:11:09
x4)
Azért nyugtass meg gyagya, hogy God of War Ragnaröknek el van különítve 70 eurócska. Apropó, a CoD-al mi a terved? Feladod azt is mint mindent az életedben?
A hangulat jóindulatú és tréfás
RECSKABUNKER
(
x3)
Nov 07, 2022 01:13:31
x3)
Endre ne felejtsd el kifizetni a lakbért Oussama úrnak!
Nem is emlékeztem erre a beböfögésére. Endre hogy a zsidó kurva anyádba merted magad mérnöknek nevezni te mocskos kis féreg?
ascites
(
x57)
Nov 07, 2022 01:20:00
x57)
És milyen szintű németet hazudsz az önéletrajzban? Mert a videóidban hallottalak párszor németül megnyilvánulni, de még egy román takarítónő is 1000x jobban beszél hozzád képest. Tanulgatod a nyelvet továbbra is? Úgy tudom, most munkanélküli segélyen vagy. Eszedbe jutott már bármikor is nyelvtanfolyamot kérvényezni? Legyünk egymással őszinték: szeretnél egyáltalán tiszta szívből ide, ebbe az országba beilleszkedni?
Asodi nem akar beilleszkedni, mert világ életében idegen volt mindenhol, egy űrlény (a saját meséje szerint innen jön a sodi = űrdiplomata elnevezés).
Magyarul is rettenetesen modoros, nyafogós szóban és írásban, ráadásul a beszédhibái miatt feláll az ember hátán a szőr, ezért örök tapasztalata, hogy mindenki undorral próbálja lerázni, nem számít, hogy milyen nyelven vartyog.
Így aztán - azon felül, hogy általában is leszarja, hogy az npc-k mit gondolnak róla - nem számít neki, hogy milyen szinten van, hogy mennyire intelligensen tudja kifejezni magát, vagy hogy megértik-e egyáltalán a "labancok". Asodi ezért nem fog újra nyelvet tanulni, és amúgy is megindokolta magának, hogy 30 éven felül ez már nem megy senki ember fiának. Rendszerszerűen kihasználja, hogy a lassú felfogását, kóklerségét, bunkóságát a rossz nyelvtudására kenje.
Beilleszkedni pedig pláne nem akart még soha sehova az életében. Az sem beilleszkedésről szól, amikor másolja a mentorait, csak sikeresebb akar lenni úgy, hogy ne adja fel a rendszeren kívüli genyó szerepét.
JohnCramer
(
x1)
Nov 07, 2022 02:55:59
x1)
Te Endre, amit még mindenképpen meg akartam tőlem kérdezni, az a nyelvtudás. Látom, hogy levelezni azért egész jól tudsz a hivatalokkal, bár tele van a leveled modoros, német területen egyáltalán nem használatos és értelmezendő, lokálisan életidegen kifejezésekkel. Ezeket tuti a Google Translate segítségével raktad össze önszorgalomból, és bár a fordítás helyes, attól még senki sem használja ezeket, főleg nem az adót kontextusban. Ebből is világosan látszik, hogy egy helyi barátod sincs, aki néha-néha kocsmázás közben tanítgatna, stb. Meg olvasom ám a Sodipédián, hogy Németországban is már annyira kényelmetlen voltál valami helyi középkategóriás nyelvsulinak, hogy elküldted a francba. Igaz ez, púpom? Most éppen milyen szinten van nyelvvizsgád németből? Ehhez képest milyen szinten vagy valójában? És milyen szintű németet hazudsz az önéletrajzban? Mert a videóidban hallottalak párszor németül megnyilvánulni, de még egy román takarítónő is 1000x jobban beszél hozzád képest. Tanulgatod a nyelvet továbbra is? Úgy tudom, most munkanélküli segélyen vagy. Eszedbe jutott már bármikor is nyelvtanfolyamot kérvényezni? Legyünk egymással őszinték: szeretnél egyáltalán tiszta szívből ide, ebbe az országba beilleszkedni? Ha igen, gondold újra alaposan az eddigi dolgaidat. Ha nem, akkor meg takarodj vissza Magyarországba, úgyis elmondtad már régebben a markáns véleményedet a hazaárulókról. Legalább te ne legyél hazaáruló, takarodj vissza Magyarországra, bár már ott is kész a krém. Talán még az északi sarkra menekülhetnél, de ott meg 5 perc alatt halálra fagysz, és megesznek a jegesmedvék, Szar ügy.
Pont úgy, mint amikor gimi után valamire még emlékszel... latinul mondjuk arra hogy agricola terram arat ennyi... de szerintem ez a Fifi esetében éjthetyő... Azért hetyetye
ascites
(
x57)
Nov 07, 2022 02:57:36
x57)
A valóság mindig durvább, mint amit a snecológusok el tudnak képzelni. Micsoda fordulat lenne, ha a korcs túldrogozta volna a tranyót, erőszakolta volna egy napig a hulláját, ma pedig azért töltögette volna az undorító filmeket, hogy felkészüljön a dög eltüntetésére.
Ki mennyire lenne elégedett azzal, ha a korcs bekerülne egy osztrák börtönbe?
Szerintem nem húzná sokáig a sitten, de nagyon érdekelne Nem vagyok őrült véleménye. Milyen jövő várna rá mondjuk egy magyar börtönben? Pokoli idegesítő, folyton csipkelődik, nem tudja befogni a száját, állandóan okoskodik és vagizik az “intellektusával”, hosszú ideig passzív-agresszív, aztán erőszakosan kirobban, nem képes átlátni a kapcsolatokat és a hierarchiát. Közben folyamatos ingerekre van szüksége, de akár mániás depressziója is lehet. Ráadásul a kutya nem látogatná, max. Golda küldene pakkot egyszer-egyszer.
Ki mennyire lenne elégedett azzal, ha a korcs bekerülne egy osztrák börtönbe?
Szerintem nem húzná sokáig a sitten, de nagyon érdekelne Nem vagyok őrült véleménye. Milyen jövő várna rá mondjuk egy magyar börtönben? Pokoli idegesítő, folyton csipkelődik, nem tudja befogni a száját, állandóan okoskodik és vagizik az “intellektusával”, hosszú ideig passzív-agresszív, aztán erőszakosan kirobban, nem képes átlátni a kapcsolatokat és a hierarchiát. Közben folyamatos ingerekre van szüksége, de akár mániás depressziója is lehet. Ráadásul a kutya nem látogatná, max. Golda küldene pakkot egyszer-egyszer.
Golda csiklója
(
x8)
Nov 07, 2022 03:17:40
x8)
A valóság mindig durvább, mint amit a snecológusok el tudnak képzelni.
...2 dolgot csinálna rendszeresen. Zoknit mosna és basznák.
Rufus
Nov 07, 2022 06:34:25
Endre, hol a kurva anyádba vagy te mérnök?! Most fogok végezni valódi mérnökként, de az elsőévesekben több mérnök van, mint benned, te púpos szar! Rendesen felbaszott, hogy értelmes embernek titulálod magad...
heló
Nov 07, 2022 06:34:25
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Nov 07, 2022 06:47:35
x5)
sodit nem lehet másképp elintézni csak jogi úton.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 07, 2022 06:49:57
x1)
Éjjel 3-kor megint szar poénos púpfal osztás, hugysört kortyolgatva.
Klohek
(
x12)
Nov 07, 2022 06:59:15
x12)
Először is ö lenne a fő zokni mosó, és az összes becsempészett mobiltelefon, a seggébe feldugva pihenne.
Első héten, a legerőszakosabb cigány rokonsága, már goldát terrorizálná egy papírt lobogtatva, hogy sodi nekik ajándékozta a púpszászi hásziendát.
Gyagyás látná, hogy mindenkin tetoválások vannak, ezért neki is kell!
Természetesen a házat lehúzó cigány embere a legjobb tetkós a szinten. Elvállalja, hogy sodi hátára varr egy nagy sárkányt, de mivel csak szopatták, ezért egy elöltöltős mosógép virítani a púpos teli hátán...
Hamar a tajgi sorsára jutna... :)
Zegernye
(
x2)
Nov 07, 2022 07:01:07
x2)
Endre, annyira egy semmi vagy, hogy már a sodipediás összefoglalót sem olvasom el.
Ennek ellenére a múltbéli tetteid miatt még várom, hogy hosszú szenvedések után elpatkolj, hogy az univerzum egyenlítsen, és visszaadja azt a fájdalmat, amit másnak okoztál.
Remélem tudod, hogy a trollok ismét egy olyan hetet kezdenek, mely karrier és magánélet szempontjából is kielégítő, te pedig csak tovább süllyedsz a mocsárba?
hoty... hotyhotyhoty...
Ennek ellenére a múltbéli tetteid miatt még várom, hogy hosszú szenvedések után elpatkolj, hogy az univerzum egyenlítsen, és visszaadja azt a fájdalmat, amit másnak okoztál.
Remélem tudod, hogy a trollok ismét egy olyan hetet kezdenek, mely karrier és magánélet szempontjából is kielégítő, te pedig csak tovább süllyedsz a mocsárba?
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 07, 2022 07:02:08
x23)
Jó reggelt. Neked nem gyagyás.
Gyagyás porondra. Mikor utoljára ugyanígy patkánykodtatok mint most hétvégén, csak akkor szerdán és csütörtökön akkor utána pénteken tibi csatornáját lelötte a youtube, hétfőn meg kibasztak a nic.at-tol.
Gyagyás porondra. Mikor utoljára ugyanígy patkánykodtatok mint most hétvégén, csak akkor szerdán és csütörtökön akkor utána pénteken tibi csatornáját lelötte a youtube, hétfőn meg kibasztak a nic.at-tol.
sörtötbontok
(
x8)
Nov 07, 2022 07:13:02
x8)
Hétfő reggel van. A többség munkába indul.
De nem a Gyagyás! Ő 11-ig alszik (háromkor megébredt egy sörtre, ki kell pihenni), utána megfajtalankodja a Tibort.
Ez a magas élet, zsidók!
De nem a Gyagyás! Ő 11-ig alszik (háromkor megébredt egy sörtre, ki kell pihenni), utána megfajtalankodja a Tibort.
Ez a magas élet, zsidók!
Örebro
(
x17)
Nov 07, 2022 07:15:44
x17)
megdöglött mår a gyagyås?
Zegernye
(
x2)
Nov 07, 2022 07:20:46
x2)
megdöglött mår a gyagyås?
Minden egy folyamat
halászlé
(
x24)
Nov 07, 2022 07:23:30
x24)
Jó reggelt. Neked nem gyagyás.
ma majd mergának is meglesz az egy napos munkaviszonya, ahol nem jelentik be és kis sem fizetik....
LAcus
Nov 07, 2022 07:31:06
@Sodika komolyan önszántadból olyan filmeket torrentezel le hogy emberi százlábú 3 normális vagy ja nem vagy az hanem pedofil antiszemita fasz
SoDI egy pedofil antiszemita elmebeteg
Nov 07, 2022 07:31:06
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 07, 2022 07:31:20
x23)
Gyagyás, szóval akkor te is tisztába vagy vele, hogy mi a sorsod, és ezért ketyerüzöl egyre többet!
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 07, 2022 07:44:32
x23)
Gyagyás, először leépíted Tibi szellemi munkát igénylő állását, lásd videós karrier. Majd elküldöd fizikai munkát végezni valami arabhoz, egy éterembe, ahol faszra húzzák és még ki se fizetik? Meglesz ennek még a böjtje, meglásd.
Rumci
(
x2)
Nov 07, 2022 07:55:24
x2)
Ja púpos toljatok már valami 5 perces flokkot a mostani helyzetről...Lakhatás? Pénz? Drogok, ital? Kaját nem kérdezem, az úgysem érdekel titeket!
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Nov 07, 2022 07:59:24
x5)
sodi ma is generálsz gdp-t a labancoknak?
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
MaxPayne
(
x24)
Nov 07, 2022 08:02:13
x24)
Ma 3 vonatot tervez szarni Gemeskutorszagnak!
(A nagy nemzethy hos, hazafi kereszteny-konzervativ miert Gemeskutorszagozza le Magyarorszagot? Amugy.)
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 07, 2022 08:02:32
x19)
Mivel 4 órája még pörgött a púpfal ezért biztos, hogy nincs ma még meló. Ha ma nincs akkor a héten sem les már.
Csupa jó hírek:)
Tibi azért keményen dolgozik? Gondolom... :)
És majd odaadja a pénzét neked, hogy fizethesd a hiteleid amit Márknak, Gèjzának, Zolinak, Hajdúnak, Saturnnak stb adtál... Hogyne:)
És majd odaadja a pénzét neked, hogy fizethesd a hiteleid amit Márknak, Gèjzának, Zolinak, Hajdúnak, Saturnnak stb adtál... Hogyne:)
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 07, 2022 08:11:57
x39)
+ 1 döner adója!
Kriptozsidó
(
x6)
Nov 07, 2022 08:19:24
x6)
Mivel 4 órája még pörgött a púpfal ezért biztos, hogy nincs ma még meló. Ha ma nincs akkor a héten sem les már.
Merci még rápihen a melóra. Aki ennyit dolgozott életében kell egy kis szünet.
xray
(
x21)
Nov 07, 2022 08:20:46
x21)
+ 1 döner adója!
golda is azon háborgott, h nem győzi fizetni a szippantóst, mert állandóan tele van a szennyvíz tároló. nem normális. + 1 döner adója!
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 07, 2022 08:21:56
x39)
golda is azon háborgott, h nem győzi fizetni a szippantóst, mert állandóan tele van a szennyvíz tároló. nem normális.
Dörpepúp
(
x7)
Nov 07, 2022 08:31:53
x7)
De az milyen már, hogy tegnap itt a trollegina emlegette az emberi százlábút, délután meg elkezdte letölteni.
Gyagyás, hát neked ennyire nincsenek saját gondolataid, hogy a max 5 utálódtól lopod az ötleteket?
-
Nov 07, 2022 08:35:09
index.hu/belfold/2022/11/06/szijjarto-peter-kulgazdasagi-es-kulugyminiszter-haboru-orosz-ukran-konfliktus/
már Szíjgyártó is vörösposztó vonalaz. kurva anyád fifi!
már Szíjgyártó is vörös
Nov 07, 2022 08:35:09
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 07, 2022 08:39:04
x39)
Teljes csőd az ember...
Sanyibacsi
(
x6)
Nov 07, 2022 08:43:25
x6)
Teljes csőd az ember...
Teljes csőd az ember...
Még szerencse, hogy VAN PÉNZ, alkothatnak! *pr
bolyhoskaja
(
x1)
Nov 07, 2022 08:46:17
x1)
Nem véletlen említettem a másodikat, mintha lennének átfedések. -- A második film középpontjában az igen komoly kezelésekre szoruló Martin (Laurence R. Harvey) áll. Kövér, csúnya, buta és még nagyon brutális ferde hajlamai vannak – arról nem is beszélve, hogy még az anyjával él, pedig van vagy negyven éves, korunk hőse. Nem igazán teketóriáztak a készítők, egyből azzal indítanak, hogy Martin szolgálatban épp Az emberi százlábút nézi, keze a gatyájában, majd el is indul a kis vadászkörútjára, hogy összegyűjtse áldozatait egy százlábúhoz. Még lelkesen gyűjtögeti is az információkat egy füzetbe.
Otthon fura álmok gyötrik, házi kedvencként egy százlábút tart, a zsémbes anyja pedig – bár ellátja és orvost fizet neki – állandóan szapulja, és mindenért őt hibáztatja. Próbálnék együttérző lenni, de ha ilyen fiam lenne, én sem lennék kedvesebb. A kapcsolatuk csúcspontja, amikor a kedves mama felkopog a szomszédnak a hangos zenéért, majd amikor az dühösen megjelenik, a fiára fogja. --
Kötőjel
(
x12)
Nov 07, 2022 09:01:19
x12)

Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 07, 2022 09:06:56
x39)
Nem ő az életképtelen balfasz... végülis... eddig csak 3 ország akarta megölni...
Megvan az 5 utálóból 3.
2 hely még kiadó.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 07, 2022 09:10:47
x23)
Gyagyás, közeledik a tél! Ne Párizsról meg Amszterdamról álmodozz, hanem menjetek a kandúrral Dubajba dolgozni! Oszamátol, Novemberbe vesztek pár nyelvleckét, höhöhö érted, nyelvleckét höhöhö, Decemberbe meg felpattantok egy Dubaji járatra. Ha nincs pénz és a zsidó bankok se adnak már, akkor próbálkozz arab bankoknál pénzt szerezni a repjegyre.
Kötőjel
(
x12)
Nov 07, 2022 09:12:01
x12)
Megvan az 5 utálóból 3.
2 hely még kiadó.
Megvan az 5 utálóból 3.
2 hely még kiadó.
max 5-en utálják a sodit:
1. Magyarország
2. Németország
3. Ausztria
4. Izrael
5. NATO tagállamok
KicsiNéző
(
x13)
Nov 07, 2022 09:16:01
x13)
Fingolvasó live
KicsiNéző
(
x13)
Nov 07, 2022 09:19:41
x13)
Csak a fórumon ezerszer elmondott dolgokat ismételgeti egyelőre
horgász
(
x10)
Nov 07, 2022 09:25:47
x10)
Ez annyira tipikus...
Ennek a féregnek az egész vegetációja a megbotránkoztatásról vagy annak kísérleteiről szólnak.
Mintha azt élvezné, hogy undorodnak tőle és mindenhol úgy utálják mint a szart.
Végülis ha ebből indulunk ki, akkor shhhiker.
SodiFanGirl
Nov 07, 2022 09:27:16
Torrentes posztnál megakadt a szemem, Sodi szokott olvasni? Annyira hihetetlen nekem, hogy ő a Dűne könyvet letöltötte??
Nov 07, 2022 09:27:16
Hahó
(
x136)
Nov 07, 2022 09:33:27
x136)
Fingolvasó live
Belenéztem 2 percre, a fórumot mondja fel szóról szóra. Nincs már eredeti kontentje.
Betöjt Laptop
(
x39)
Nov 07, 2022 09:33:44
x39)
Fingolvasó live
Ezt ne , ne, jó... Ezt ne.
Mitokondrium
(
x7)
Nov 07, 2022 09:35:14
x7)
Gyagyás, közeledik a tél! Ne Párizsról meg Amszterdamról álmodozz, hanem menjetek a kandúrral Dubajba dolgozni! Oszamátol, Novemberbe vesztek pár nyelvleckét, höhöhö érted, nyelvleckét höhöhö, Decemberbe meg felpattantok egy Dubaji járatra. Ha nincs pénz és a zsidó bankok se adnak már, akkor próbálkozz arab bankoknál pénzt szerezni a repjegyre.
Azert megneznem, hogy az olajsejk, aki ahhoz van szokva, hogy az europai A-listas ribancokat tolja, mint Playboy-nyuszik, levitezlett szepsegkiralynok, kivenhedt elsportolok mit szolna, ha kikozvetitik neki a tranyot?
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 07, 2022 09:37:37
x5)
Morzsi azt tudtad hogy azért állnak így a fogaid mert kiskorodban sokat szoptad az ujjad? Már akkor is faszra állt a szád te homokos patkány!
Jozsii Busák
trolléga
(
x30)
Nov 07, 2022 09:38:25
x30)
Torrentes posztnál megakadt a szemem, Sodi szokott olvasni? Annyira hihetetlen nekem, hogy ő a Dűne könyvet letöltötte??
ebook-olvasó megvásárolva, elolvasott könyv nem áll rendelkezésre
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2022 09:40:24
x68)
Nagyon nevetek Endre, elképzeltem, ahogy hajnali 3-kor felkelsz önteni a picsaszádba az akciós alsópolcos sörikét, aztán megosztasz egy-két érdektelen, humort totálisan mellőző posztot a púpfalon, majd visszafekszel a tranyó mellé (már ha nem fosott be addigra).
Mifaaaaaaaaaaaan
tyodika
Nov 07, 2022 09:41:09
A szisza jobban néz ki mint az osztják nényik 2/3-a. Kékpólós, kalauz, Kozma, Gammer, én. Tyejintyem ezek egész jó referenciák. Na masniCV-zés, csá.
Nov 07, 2022 09:41:09
Hahó
(
x136)
Nov 07, 2022 09:41:22
x136)
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 07, 2022 09:41:35
x19)
Annyi derült csak ki gèjzától, hogy asodi küldözgeti neki (meg gondolom mindenkinek) az emaileket arról, hogy kéri vissza az 1800 eurót.
Amiről ugye videó van, hogy gèjza megadta... Hát ezt elbaszta endre ezt is... :)
Amiről ugye videó van, hogy gèjza megadta... Hát ezt elbaszta endre ezt is... :)
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 07, 2022 09:42:42
x19)
Mint a drága takarítószerek amik sose voltak használva, vagy azok a könyvek amiket berlinben vett :)
Hahó
(
x136)
Nov 07, 2022 09:43:39
x136)
Annyi derült csak ki gèjzától, hogy asodi küldözgeti neki (meg gondolom mindenkinek) az emaileket arról, hogy kéri vissza az 1800 eurót.
Pereld be a fingolvasót, sneci!
És innentől mehet a kevinkézés.
Ásó27
(
x68)
Nov 07, 2022 09:46:13
x68)
Endre, remélem Márkot nem zaklatod, hogy fizessen havi 5 eurónál többet, hiszen megegyeztetek!
Mifaaaaaaaaaaaan
Klohek
(
x12)
Nov 07, 2022 10:01:09
x12)
endre, ez most akkor párbajhelyzet?..
Regisztráld a lejárató weboldalakat, három nyelven, rakd ki a "gézának adtam" excel-t!
Laci bácsival, indulhat a "Kevinke segge lyuka" live...
na, endy brék
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Regisztráld a lejárató weboldalakat, három nyelven, rakd ki a "gézának adtam" excel-t!
Laci bácsival, indulhat a "Kevinke segge lyuka" live...
na, endy brék
Hahó
(
x136)
Nov 07, 2022 10:08:40
x136)
megvan már 2022-es mesterterv sneci?
Példát kell statuálni, mint a maffia. Ha nem indítasz valami eljárást gayza és márk ellen, lehet, hogy felbátorodik a deficás és becsületes zoli, és ők sem fognak fizetni.
Példát kell statuálni, mint a maffia. Ha nem indítasz valami eljárást gayza és márk ellen, lehet, hogy felbátorodik a deficás és becsületes zoli, és ők sem fognak fizetni.
Trollok harca
(
x5)
Nov 07, 2022 10:09:27
x5)
remélhetőleg abban lett igaza hogy a cica munka elől gémeskút országba menekül
Miskolci alvósejt
tibi2435645
(
x2)
Nov 07, 2022 10:14:42
x2)
Azt üzeni Gézu, hogyha kölcsön adsz neki újabb 500 eurót, akkor még ebben a hónapban megadja a tartozását!
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Hahó
(
x136)
Nov 07, 2022 10:17:41
x136)
Azt üzeni Gézu, hogyha kölcsön adsz neki újabb 500 eurót, akkor még ebben a hónapban megadja a tartozását!
Nevetni fogsz, de brian tracy is megmondta, hogy az adósokat búcsúküldésekkel kell motiválni a törlesztésre.
halászlé
(
x24)
Nov 07, 2022 10:20:23
x24)
...ugyanez fonatkozik a kondibéjletre is....
Hahó
(
x136)
Nov 07, 2022 10:25:06
x136)
Rbali és viktorsz ellen kért védelmet sneci.:)))
Kvázi 1800 euróért vásárolt testőri szolgáltatást gayzától.
Kvázi 1800 euróért vásárolt testőri szolgáltatást gayzától.
63 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ajjaj Endre!
Tudod, hogy mennyi a labancoknal a buntetesi tetele ennek?
Nem lesz penz sorikere, ketyerure, drogokra meg beforditott faszra.