Ő használja a divigélt, ez lehet a titok.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Uramró’ leszállni!
Egyébként a mónika showból beszédhibás ludmilla kedves és törpapa az álompár az életemben.
Endre, porondra!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
takaroggy inkább hitelt felvenni afrikába, Hahó!
hajdú bé is kimondta az előbb: a négerek és a fehér ember csatája zajlik! :)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ez nagyon nagy XD
Gyagyás, nagyon nevetek. 1 év alatt elérted tibinél hogy a Trash király pozícióból eljusson oda, hogy már arra se méltó hogy Trashvodra kikerüljön. Mivel is könyörögtél neki alig 1 éve, azzal hogy "alkossunk együtt"? Innentől sose mosod le magadról azt, hogy amihez te hozzáérsz az szarrá válik. Szerinted mit fogsz tőle kapni, mikor ö is rájön majd, hogy hova jutatad alig 1 év alatt?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Tegnap már felhánytorgatta mikor a verekedést hiányolták a népek hogy amiatt, meg gyagyás miatt ment levesbe már hány csatornája. Tavasszal majd emlékeztetni kell rá!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ígért TrashVOD live-ot is, ahol ez a veszély nem fenyeget. Ja de várjunk, abból nincs bevétele...
Endre, elbasztad ezt is. :)
Mbappe csokifaszára.
🕎Endigame🕎
Ki mondta, hogy Mbappe heteró?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
hetero fehérek vs buzi négerek?
Jozsii Busák
Kheresztény büszke heteró fehér férfiak vs mocskos ááááállatok, hát hogy néznek már ki, más a színűk, meg jobban is fociznak az isten bassza meg őket
Off topic, de a buzi négerekről mindig ez a klasszikus jut eszembe:
www.youtube.com/watch?v=ZiHySIzYMI8
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Fehér argentínok?
Hát azért hetyetyetye...
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Én hasonló témakörben dolgozom. Fillérbaszó "ügyfélből" eddig is rengeteg volt, aki nem volt hajlandó fizetni, csak az időd pazarolta a nyomorult üzeneteivel.
Komolyabb kliensek,azok ezek után is az embert fogják választani a mesterséges intelligenciával szemben. Többek között azért,mert plágium esetén az AI hogyan tudod beperelni?
A másik dolog, hogy sokszor van specifikus visszajelzés, tehát hogy változtass színt itt-ott vagy rakjál valahova egy stroke-ot,stb. Az ai egyenlőre ezt nem tudja,hanem azt csinálja, hogy újra generálja a képet, de nagyon sok random variáns marad bent.
Érted random generál a rendszer kettő rohadt hasonló képet és mondjuk mindkét képet felhasználják lemezborítónak.Azt nem tudom, hogy képek minőségében hogyan generál, de nyomdai minőséghez nem elég egy 2000x2000-es jpg.
Ezért írtam a kisebb árkategóriás projekteket, ami nem nulla forint. Azért az is pénz, csak most az kiesik.
És hidd el, hogy 3 év múlva nem csak azt a konkrét színt fogja kicserélni.
Tíz éves távlatban pedig iszonyat nagy szarban lesz a kreatív/művészipar.
A DALL-E már most sem teljesen ingyenes, de sokkal olcsóbb, mint egy szakember.
De gondolom az az AI-val az üzleti terv hosszú távon, hogy ne használjuk. Logikus.
Ez egyfajta betanítási periódus. A sok vérpistike örül, hogy ő is tud művészkedni, és nem kell hozzá rajzot tanulni, stb. Az OpenAI meg örül, hogy a sok prompttal folyamatosan tanítják az AI-t arra, hogy mit szeretnek az emberek. Amint elér egy vállalható 90% körüli szintet, drága lesz majd használni, pont mint az Adobe termékeket. Ez nem jószolgálat, itt konkrétan Elon Musk van az egész szarság mögött plusz még pár igen gazdag befektető, akik megtérülést szeretnének.
"drága lesz majd használni, pont mint az Adobe termékeket"
"plusz még pár igen gazdag befektető, akik megtérülést szeretnének"
Kell még valamit mondanom, Ildikó?
persze hogy nem ingyenes mert kell melle egy 2 atomreaktornyi áram, meg 10 raktar high-eng gpu.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Ne használj olyan kifejezéseket, amiket nem tudsz leírni. NSZKSZ.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
what jobban?
This.
Mi már kaptunk árajánlatot egy pre-trainelt AI-ra ami lopott kódot képes kiszúrni a repoinkban és persze teaselték, hogy jövőre már optimalizálni is fog tudni.
Pontosan tudják, hogy piacot kell szerezni a trainelt AIoknak, különben semmit se ér a csoda OpenAI.
Endre te tökéletes AI trainer lennél de fütyizésre meg fikzására tanított AIra nincs szükség a jövőben, nincs veszélyben az életed :DD

Argentína világbajnok ,hát azért hetyetye.
csak magasabbra rakja a lécet. sodi fele programozok mennek a levesbe. grafikus24-es szintu muveszek is.
A rÖcskés (dászisztröcskás) nem fél attól, hogy a hitelezője letérdelteti és szájbahugyozza.
Direkt élvezni fogja.
Csak azért is.
Meg mert egy aberrált buzi.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Uhh, legnagyobb tiszteletem, te valahogy sokkal jobban megragadtad a karakter lényegét. Vicces, hogy nálam is erratic meg lazy lett. Viszont nálam az életcélja a Mischiefből a Public Enemy. Ilyen görnyedős, gnóm testet hogy csináltál neki? Nálam kicsit máshogy néz ki a játék, azért kérdezem. Uhh, most kedvet kaptam megcsinálni a többi mellékretardot is, NSZKSZ!
Én mindössze arról írtam, hogy nyilván az a céljuk vele, hogy minél többen használják és inkább nekik fizessenek, mint grafikus24-nek. Nem azt, hogy ez min fog múlni. Mellőzném az ilyen kurva nagy vargabetűket, mert nemsoká a lét értelmét fogjuk megfejteni, arról pedig csak egy emberrel kapcsolatban van biztos információm. endre létezésének semmi értelme.
A képen ifjabb Kaffka Tibor önképe látható 8 sör és 4 ketyerű után.
A szexi sziszám. :DDD
Persze fejlődni fog ez nem vitás, viszont, ahogy írtam a plágiumot rohadt nehéz lesz kikerülni.Tehát pl a AI generál két rohadt egyforma képet,amikből CD borító lesz két egymástól független zenekarnak.
Ebben az esetben hogy fogják eldönteni, hogy ki lopott kitől, vagy hogy kinek kell kártérítést fizetnie? Illetve, hogy kié volt az eredeti ötlet, stb?
Ez a téma még kicsit olyan,mint az önvezető autók. Képzeld el, hogy elüt valakit egy önvezető autó,amiben nincs soffőr. Ott ki fogja fizetni a kártérítést? A biztosító, vagy az adott cég, esetleg az autót gyártó cég, vagy azok,akik az önvezető szoftvert fejlesztik?
Munka mellett én még az Envatostudio-nál árulgatok különféle digitális assetteket.Ott is megjelent már ez a történet,tehát, hogy AI által generált cuccot tudsz árulni pénzért, de ott is azért elég komoly szabályokhoz/ellenőrzéshez kötött a dolog.
Ahol szerintem nagyon szuperál az AI és gond nélkül fel tudod használni az pl a régi képek színessé változtatása.Konkrétan meg tudod azt csinálni,hogy Photoshop-ban retusálod a képet. Tehát eltünteted az elsárgult, sérült részeket,majd az AI végigfuttat egy szín helyreállítós algoritmust és boom.
Rengeteg, milliószor több kisebb előadó van jelen hivatalosan kiadott zenékkel, mint 20 évvel ezelőtt. Ők aztán le fogják szarni, sőt nem is fogják látni egymás borítóját a Spotyn. Hangsúlyozom, hogy az alsó harmadról beszélek, aki még kismértékben, de fizetőképes. Értem amit írsz, de az szerintem másik szint és ők nem 25 ropit fizettek egy EP borítóért. Ahogy töppedt írta a zeneiparos példát, itt nincs meg grafikusok terén az érdekvédelem.

Nem is dagadt még igazán
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nem is dagadt még igazán
Zseniális ez az avíttas TSZ-elnök zakó. Szerintem még az öreg Rocskaitól örökölhette, mostanra pocakosodott bele.
Nem is dagadt még igazán
olyat kérhetek, hogy az urak mellett az a pedofil buzi (jó mondjuk lehet a többi is az) szotyi helyett a taknyát eszi? nszksz
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Na várjál, de melyik?
Szerintem életében egy kavicsot nem adott anyjának ajándékba sosem.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Nem is dagadt még igazán
Hát így jobban megnézve. Pedofil, te lehet, hogy dagadtabb vagy mint "a dagadt" :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Könyörgöm, az itt fórumozók nagy része IT -s, legalább itt ne nyomjuk ezt a fundamentalista dumát!
Ha két zenekar két különböző fényképész két különböző fényképéből csinál borítóképet, amelyikből mindkettő az Eiffel tornyot ábrázolja, akkor hogyan dönthető el, ki lopott kitől?
Nyilván éppen ezért tilos kutyát vagy lovat tartani, mert ha a kutya megharap valakit vagy a ló megrúg, akkor lehetetlen eldönteni, ki fizeti a kártérítést: a kutya-ló tulajdonosa, vagy a tenyésztő ahonnan vette, esetleg a nemesítő, aki a fajtát létrehozta.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
na és a konyhai mérleg, amit pár éve vett neki karácsonyra, az smafu?
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Köszönöm, ezt akartam kérni, csak nem találtam a képet.
Azt nem a sírjukra szoktak vinni a konzervatív keresztények? :)
figaró itt figaró ott
:DDDDDD Hogyne tudnánk és most büntiből meg is kell hallgatnod:
youtube.com/watch?v=usA6QbuZlCs

Gyagya, nézzük már meg az életutadat ebből a szemszögből. Szóval volt ottan neked egy budai lakásod, ami most alsóhangon 60 milliót ért. Ezt odaadtad egy zsidó tanárnak, benácultál. Jöttek mentek az események, volt 2006, amiből kivetted a részedet, már akkor is lejtmenetben volt a család, de az tényleg feltette az i-re a pontot. Kibasztak az etyetemről, jöttek Recskaiék. Aztán valahonnan anyád előbányászott vagy egy milkát, jött a fjordos néni te meg húztál innen mint a vadludak, azóta még összeszedtél 25 milla forint adósságot. Anyád pedig Újszászon a pusztában egy Kádár-kockában nyomorog, ami jó, ha 15 millát megér. Nem érzed ezt kissé minőségi romlásnak? Bizony, ha összeadjuk a pénzt, amit életed során elbasztál, tokkal-vonóval együtt, akkor simán kijön a bűvös 100 milliós szám. Ez bizony shiker!
Ingatkanügyek
kiváló fuvolázó koboldmuzsikával szórakoztatta a tanszéket a sodi a varázsló, sajnos a sodi vlogja csatorna nem áll rendelkezésre, hogy linkeljem.
viccen kívül: sok minden mellett a zenét sem tudja értelmezni, értékelni a púpos faszverő.
vérdíj target nr. 1
Asz a kedfenc számom amity a kaffka kejci hallgat hehe he
hehe
heh
hehe
Hahó
Shark* mind1 autikorrekt
Szóval a kedvenc zenéjében egy gyerek van, aki fagylaltot szeretne, de nincs pénze és megkörnyékezi egy kéjes hangú felnőtt (eddig bírtam hallgatni)
Makes sense
TE FASZSZOPÓ PEDOFIL GECI
Gyagyás, én olyan szívesen beállítanám ezt a "kacsuál biznisz" outfites képet avatar képnek magamnak. Csak félek hogy akkor mindig mikor írok valamit ide, akkor halálra röhögném magamat az avatarom miatt. Ha Gémeskútországba jössz akkor mindig ez legyen rajtad, mert a trollok akkor már messziről halálra röhögik magukat amint megpillantanak. Hát hogyan lehet igy kinézni, te vágó súlyba lévő disznó?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.

trashcsoportból
BabySchalk
Csak nekem tűnt fel a youtube-os linkben a "buZl" részlet? (jó tudom, hogy valószínűleg nem "i" betű, de akkor is vicces ez a gyagyástól) :D
dehogynem:
Zámbú Jimmy: egyszer megjaFulok én...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nekem is régebbről volt emlékem. Szerintem többször is előjött már, nem?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
melyik a kedvenc száma? valami idiot...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jozsii Busák
HAHA. (Én még sose hallgattam tovább 10 másodpercnél, egyszerűen nem megy, mintha arra kérné valaki az agyam, hogy akkor most tenyereljek rá az izzó villanytűzhelyre) Tényleg erről van benne szó?
Ha tényleg ezt hallgatja melócsában programozás közben, az megmagyarázná a néhány napos munkaviszonyokat, persze tudjuk, hogy a Gagyás egy kontár, de azért vannak ebben a kommentben elrejtett gyöngyszemek.
Legalább negyvenszer: szóval zenét is loopolva hallgat, igazi autista.
Elmúlt pár munkanap: összesen ennyi munkaviszonya van éves szinten felfelé kerekítve.
Azt, hogy a kéjes hangú felnőtt mit akar, azt már nem vártam meg, de valóban egy gyerekhang énekel arról, hogy nincs pénze fagyira.
Most pedig megyek és átveszem a 800 rubelem
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 18, 2022 17:50:46
x5)
ezek a dallE kepek olyanok mintha sodi festette volna oket es utana lehugyozta volna oket.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 18, 2022 17:51:16
x5)
törp-E szebbeket fest.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Dec 18, 2022 17:51:21
x13)
mbeppenek is transz baratnoje van, sodi. a sikeres embereknek mind transz baratnojuk van. sikeres sodi a sodi.
Ő használja a divigélt, ez lehet a titok.
Dörpepúp
(
x7)
Dec 18, 2022 17:54:59
x7)
törp-E szebbeket fest.
Uramró’ leszállni!
Egyébként a mónika showból beszédhibás ludmilla kedves és törpapa az álompár az életemben.
Endre, porondra!
Hahó
(
x136)
Dec 18, 2022 17:56:44
x136)
kezelem
takaroggy inkább hitelt felvenni afrikába, Hahó!
hajdú bé is kimondta az előbb: a négerek és a fehér ember csatája zajlik! :)
HerbertLizzard
Dec 18, 2022 17:59:34
Hát, próbáltam szóra bírni, de nem válaszolt. Ki kellett tagadnom.
Ez nagyon nagy XD
Dec 18, 2022 17:59:34
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 18, 2022 18:03:24
x23)
Mostanában észrevehettétek hogy nem nagyon kerülnek fel a liveok Trashvodra, ennek egy nagyon egyszerű oka van: érdektelenek. Eljutott arra a szintre mint Kozma vagy Gammer.
Sajnáljuk rá a helyet. Egy 8-12 órás netszemét könnyen felemészthet akár 5GB helyet is és nincs értelme megtartani; az a pár tucat ember (nem több) aki esetleg kíváncsi ezekre az unalmas és nyomasztó loopolásokra, azok majd megnézik Youtube-on ezzel generálva jelentéktelen bevetélt.
A statisztika is emellett szól.
Sajnáljuk rá a helyet. Egy 8-12 órás netszemét könnyen felemészthet akár 5GB helyet is és nincs értelme megtartani; az a pár tucat ember (nem több) aki esetleg kíváncsi ezekre az unalmas és nyomasztó loopolásokra, azok majd megnézik Youtube-on ezzel generálva jelentéktelen bevetélt.
A statisztika is emellett szól.
Gyagyás, nagyon nevetek. 1 év alatt elérted tibinél hogy a Trash király pozícióból eljusson oda, hogy már arra se méltó hogy Trashvodra kikerüljön. Mivel is könyörögtél neki alig 1 éve, azzal hogy "alkossunk együtt"? Innentől sose mosod le magadról azt, hogy amihez te hozzáérsz az szarrá válik. Szerinted mit fogsz tőle kapni, mikor ö is rájön majd, hogy hova jutatad alig 1 év alatt?
trolléga
(
x30)
Dec 18, 2022 18:03:27
x30)
Endiiii! A woke nyugaton már ilyenek miatt is kiközösítik a valódi szupersztréjteket. Te még mindig nem vallod magad lmbtq tagnak azzal hogy a tranyedlit baszod (már amikor áll a puha slag)?
vladrl
(
x8)
Dec 18, 2022 18:04:32
x8)
egyébként a sodi-effektus működik! amiről szó van, az az ellentétjére változik! megemlítettem a franciákat, erre bumm, visszahozzák a meccset. endre, jelentkezz varázslónak!!!!
trolléga
(
x30)
Dec 18, 2022 18:05:05
x30)
Tegnap már felhánytorgatta mikor a verekedést hiányolták a népek hogy amiatt, meg gyagyás miatt ment levesbe már hány csatornája. Tavasszal majd emlékeztetni kell rá!
broni
(
x45)
Dec 18, 2022 18:06:09
x45)
tajgi kire fogadott??????????????azért ugrani kell!!!!!!!!!!!
verebvagy
Dec 18, 2022 18:07:13
Tegnap sikerült kristályt is intézni?
Bevagytok megint állva ugye ?
Bevagytok megint állva ugye ?
Dec 18, 2022 18:07:13
MirrorTrollz
Dec 18, 2022 18:07:15
Ígért TrashVOD live-ot is, ahol ez a veszély nem fenyeget. Ja de várjunk, abból nincs bevétele...
Endre, elbasztad ezt is. :)
Dec 18, 2022 18:07:15
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 18, 2022 18:08:10
x8)
Penzmento
(
x6)
Dec 18, 2022 18:08:13
x6)
tajgi kire fogadott??????????????azért ugrani kell!!!!!!!!!!!
Mbappe csokifaszára.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 18, 2022 18:21:34
x5)
ha mbeppe hetero akkor sodi is hetero facebook post mikor?
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 18:22:15
x47)
ha mbeppe hetero akkor sodi is hetero facebook post mikor?
Hahó
(
x136)
Dec 18, 2022 18:23:30
x136)
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 18, 2022 18:23:53
x5)
Dec 18, 2022 18:23:53
Endre válaszolj!!! Dec 18, 2022 18:23:53
RECSKABUNKER
(
x3)
Dec 18, 2022 18:24:55
x3)
Itt mindenki buzi csak a mi szerelmünk tiszta
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 18:27:21
x47)
Kheresztény büszke heteró fehér férfiak vs mocskos ááááállatok, hát hogy néznek már ki, más a színűk, meg jobban is fociznak az isten bassza meg őket
SnecológusHallgató
(
x4)
Dec 18, 2022 18:28:51
x4)
Off topic, de a buzi négerekről mindig ez a klasszikus jut eszembe:
www.youtube.com/watch?v=ZiHySIzYMI8
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 18, 2022 18:32:00
x39)
Fehér argentínok?
Hát azért hetyetyetye...
Maffiózó
(
x1)
Dec 18, 2022 18:37:22
x1)
Endre a kurvaanyádat, hogy nem tudom ezt a meccset Tibi szakkommentátor élőjében nézni!
Basszódj meg!
Basszódj meg!
Százéves Pumukli
Dec 18, 2022 18:38:04
DALL-E meg a kis-közepes grafikusok, dizájnerek munkáját fogja elvenni, illetve egy kicsit már el is vette. Pl. eszement borítókat tudsz csinálni 0 forintból és így senki nem fog egy idő után 25-100 ezer forintokat kifizetni egy ilyenért.
Egyszer majd forgatókönyvet is ír az AI és meg is rendezi. Bár olyan ultra nagy balekságot az sem fog tudni kitalálni, mint a gyagyás impotens élete.
Egyszer majd forgatókönyvet is ír az AI és meg is rendezi. Bár olyan ultra nagy balekságot az sem fog tudni kitalálni, mint a gyagyás impotens élete.
Én hasonló témakörben dolgozom. Fillérbaszó "ügyfélből" eddig is rengeteg volt, aki nem volt hajlandó fizetni, csak az időd pazarolta a nyomorult üzeneteivel.
Komolyabb kliensek,azok ezek után is az embert fogják választani a mesterséges intelligenciával szemben. Többek között azért,mert plágium esetén az AI hogyan tudod beperelni?
A másik dolog, hogy sokszor van specifikus visszajelzés, tehát hogy változtass színt itt-ott vagy rakjál valahova egy stroke-ot,stb. Az ai egyenlőre ezt nem tudja,hanem azt csinálja, hogy újra generálja a képet, de nagyon sok random variáns marad bent.
Érted random generál a rendszer kettő rohadt hasonló képet és mondjuk mindkét képet felhasználják lemezborítónak.Azt nem tudom, hogy képek minőségében hogyan generál, de nyomdai minőséghez nem elég egy 2000x2000-es jpg.
Dec 18, 2022 18:38:04
vladrl
(
x8)
Dec 18, 2022 18:38:12
x8)
na, úgy tűnik megéri tranyóbaszónak lenni, 3 gól egy vébé döntőben. endre, nálad valami nem működik asszem!
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 18, 2022 18:42:31
x5)
nem fogtok ti dalizni meg csetdzsipizni, mert amikor mar tényleg annyira fejlett lesz az ai akkor nem lesz ingyenes.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 18:45:30
x47)
Ezért írtam a kisebb árkategóriás projekteket, ami nem nulla forint. Azért az is pénz, csak most az kiesik.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 18:46:50
x47)
nem fogtok ti dalizni meg csetdzsipizni, mert amikor mar tényleg annyira fejlett lesz az ai akkor nem lesz ingyenes.
De gondolom az az AI-val az üzleti terv hosszú távon, hogy ne használjuk. Logikus.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 18, 2022 18:50:49
x37)
Ez egyfajta betanítási periódus. A sok vérpistike örül, hogy ő is tud művészkedni, és nem kell hozzá rajzot tanulni, stb. Az OpenAI meg örül, hogy a sok prompttal folyamatosan tanítják az AI-t arra, hogy mit szeretnek az emberek. Amint elér egy vállalható 90% körüli szintet, drága lesz majd használni, pont mint az Adobe termékeket. Ez nem jószolgálat, itt konkrétan Elon Musk van az egész szarság mögött plusz még pár igen gazdag befektető, akik megtérülést szeretnének.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 18:52:51
x47)
"drága lesz majd használni, pont mint az Adobe termékeket"
"plusz még pár igen gazdag befektető, akik megtérülést szeretnének"
Kell még valamit mondanom, Ildikó?
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 18, 2022 18:53:43
x5)
persze hogy nem ingyenes mert kell melle egy 2 atomreaktornyi áram, meg 10 raktar high-eng gpu.
Puha Slag
(
x7)
Dec 18, 2022 18:56:53
x7)
Ne használj olyan kifejezéseket, amiket nem tudsz leírni. NSZKSZ.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 18, 2022 18:57:21
x5)
end
Karvaj Tőke
Dec 18, 2022 18:58:23
Endre nem ér rá , Pihen! : )
Hehehe!
Dec 18, 2022 18:58:23
Hahó
(
x136)
Dec 18, 2022 18:58:38
x136)
más a színűk, meg jobban is fociznak
what jobban?
Maffiózó
(
x1)
Dec 18, 2022 18:59:11
x1)
Ez egyfajta betanítási periódus. A sok vérpistike örül, hogy ő is tud művészkedni, és nem kell hozzá rajzot tanulni, stb. Az OpenAI meg örül, hogy a sok prompttal folyamatosan tanítják az AI-t arra, hogy mit szeretnek az emberek.
This.
Mi már kaptunk árajánlatot egy pre-trainelt AI-ra ami lopott kódot képes kiszúrni a repoinkban és persze teaselték, hogy jövőre már optimalizálni is fog tudni.
Pontosan tudják, hogy piacot kell szerezni a trainelt AIoknak, különben semmit se ér a csoda OpenAI.
Endre te tökéletes AI trainer lennél de fütyizésre meg fikzására tanított AIra nincs szükség a jövőben, nincs veszélyben az életed :DD
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 18, 2022 19:00:10
x16)
Sims4 Sodit én is csináltam már.
quote=Autismus Maximus Ez a Sims 4 megihletett, most felraktam újra. Nekem így sikerült a karakter:

Az aktuális divatnak megfelelően nyitott kék köntösben. Érdemes megfigyelni a satnya, izomzat nélküli testet, a beesett tyúkmell ellenére irtózatos sörhasat és a jellegzetes púpos tartást. Megfigyelhető még ritkás, kipa módra kopaszodó fejtető.

Itt a fejszerkezet érdemel figyelmet. A testhez képest óriási, aránytalanul hosszúkás veknifej. Hatalmas jégtörő áll. Ritkuló, őszülő haj. Leereszkedett szemöldökök alatt lebiggyenő gesztenyebarna szemek. Szája mintha mindig savanyúcukrot szopogatna. A tyúkmell alatti pókhas még feltűnőbb.

A lebiggyenő tekintett mellett profilból még látványosabb a hatalmas askenázi karvalyorr.
(img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/HQ1NFg3.jpg]
Aspirációja a Mansion Baron (vö: Csekonics báró), akinek a legcsillivillibb otthon a célja. Ehhez kapcsolódik a Business Savvy tulajdonság, ami által a megszokottnál (megérdemeltnél) többet keres munkában. Tulajdonságai, hogy lusta, emellett gyagyás. Itt éppen ennek megnyilvánulását láthatjuk. Mint amikor stream-ben bebaszva fejeket vág és kapálózik a csápjaival.
(img src=https://img.sodika.dk/imgur.com/rGxfk2Y.jpeg]
A harmadik tulajdonsága a gonosz. Itt éppen jellegzetes zsidó módjára dörzsöli a kezét és somolyog a kampós orra és a kipaszerű kopaszodása alatt.
Majd lehet, hogy játszom is vele, majd beszámolok, mi történik Pedofalván./quote
quote=Autismus Maximus Ez a Sims 4 megihletett, most felraktam újra. Nekem így sikerült a karakter:

Az aktuális divatnak megfelelően nyitott kék köntösben. Érdemes megfigyelni a satnya, izomzat nélküli testet, a beesett tyúkmell ellenére irtózatos sörhasat és a jellegzetes púpos tartást. Megfigyelhető még ritkás, kipa módra kopaszodó fejtető.

Itt a fejszerkezet érdemel figyelmet. A testhez képest óriási, aránytalanul hosszúkás veknifej. Hatalmas jégtörő áll. Ritkuló, őszülő haj. Leereszkedett szemöldökök alatt lebiggyenő gesztenyebarna szemek. Szája mintha mindig savanyúcukrot szopogatna. A tyúkmell alatti pókhas még feltűnőbb.

A lebiggyenő tekintett mellett profilból még látványosabb a hatalmas askenázi karvalyorr.
Aspirációja a Mansion Baron (vö: Csekonics báró), akinek a legcsillivillibb otthon a célja. Ehhez kapcsolódik a Business Savvy tulajdonság, ami által a megszokottnál (megérdemeltnél) többet keres munkában. Tulajdonságai, hogy lusta, emellett gyagyás. Itt éppen ennek megnyilvánulását láthatjuk. Mint amikor stream-ben bebaszva fejeket vág és kapálózik a csápjaival.
A harmadik tulajdonsága a gonosz. Itt éppen jellegzetes zsidó módjára dörzsöli a kezét és somolyog a kampós orra és a kipaszerű kopaszodása alatt.
Majd lehet, hogy játszom is vele, majd beszámolok, mi történik Pedofalván./quote
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 18, 2022 19:01:37
x16)

halászlé
(
x24)
Dec 18, 2022 19:03:16
x24)
hallott, 23 centis pitonsz még nincs a sims4-ben, ez is egy piaci rés!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 18, 2022 19:04:35
x37)
Nem az üzleti terven múlik majd az AI jövője, hanem hogy össze tudnak-e állni a grafikusok ellene annyira, mint a zeneipar. A zenei AI-k nem használhatnak semmilyen jogvédett zenét, csak az eleve royalty free-ket vagy olyanokat, amik a szerző elhalálozásával kikerültek a védelem alól. Miért? Azért, mert a zene pár kimondottan tőkeerős, jogilag felkészült megakiadó kezében van. A grafikusok meg ugye egyedül vannak, ráadásul könnyű lescrapelni az összes munkájukat a netről, mert önként feltöltötték nézettségért/ügyfélszerzésért. Mire észbe kaptunk, mire publikusak lettek az AI generátorok, addigra a datasetek már rég készen voltak. Több millió alkalommal scrapelték le az egész kibaszott internetet, de olyan mennyiségben tényleg, hogy pl az amerikai szerzői jogi hivatal honlapját 300.000 alkalommal, a Deviantartot több millió alkalommal, stb. És erről senki nem tudott semmit. Na ez itt a probléma. Gyakorlatilag jogvédett munkákat húztak le több ezer, több millió alkalommal, és azzal tanították a maguk "művészi" mesterséges intelligenciáját, amit utána pénzért lehet használni. Most már kurva mindegy kb, hogy elérjük-e, hogy ne lehessen jogvédett tartalommal tanítani, mert már megtörtént. Nem akarok geci lenni, mert tudom, hogy ez egy lépcső a fejlődésben, stb, de Elon Musk konkrétan beveheti a karhosszú lőcsömet bő nyállal. Egy (több) egész iparágat baszott keresztbe a futurista baromkodásával megint az autista pszichopata kis geci.
MaxPayne
(
x24)
Dec 18, 2022 19:06:25
x24)
Latod pup! Nem csinalod a szorakoztato, onmagadat a faszerdobe navigalo musort es az unatkozo tanszeki kollegak egymassal elcelodnek. Ez a te hibad te mocskos pedofil fereg!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 18, 2022 19:06:39
x5)
grafikus24-nek annyi.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 19:07:24
x47)
Na, Tibi megnézte a döntőt, amíg a recskás impotens barbizott, indulhat a live!
HerbertLizzard
Dec 18, 2022 19:08:50
what jobban?
Argentína világbajnok ,hát azért hetyetye.
Dec 18, 2022 19:08:50
seymour schwartz
(
x6)
Dec 18, 2022 19:09:36
x6)
Egyébként mostanában Sodi nem is tesz közzé fitejókat, csak a Merga beszél 8-10 órákat a kamerába. Rájöttem én mi van itt: szerelmes Sodi a Sodi, de nagyon. Meg elégedett is. Mint ahogy írtam megvan mindene, ezért nem kamerázik, csak éldegél. Dehát Sodi, te is tudod, hogy semmi jó nem tart örökké, pláne a te életedben nem! Lesznek itt még nagy nyüszítések!
Ingatkanügyek
What soccer
Dec 18, 2022 19:09:57
Forza Ferrari
Dec 18, 2022 19:09:57
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 18, 2022 19:14:22
x5)
csak magasabbra rakja a lécet. sodi fele programozok mennek a levesbe. grafikus24-es szintu muveszek is.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 18, 2022 19:20:57
x19)
Tajgi ha ezen a meccsen nem kapott infarktust akkor semmikor.
Holnap délben minden börtönben térdig letolt gatyában kell tisztelegni egy percig hős barátunk emlékére.
Holnap délben minden börtönben térdig letolt gatyában kell tisztelegni egy percig hős barátunk emlékére.
1 HÓNAP MÚLVA
Dec 18, 2022 19:27:40
HA KÖCSÖG HOL A PÉNZEM ? SZOPÁSSAL NEM FIZETHECC JÓBÓ MONDOM KUGYA GECI
Dec 18, 2022 19:27:40
horgász
(
x10)
Dec 18, 2022 19:32:00
x10)
A rÖcskés (dászisztröcskás) nem fél attól, hogy a hitelezője letérdelteti és szájbahugyozza.
Direkt élvezni fogja.
Csak azért is.
Meg mert egy aberrált buzi.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Dec 18, 2022 19:33:11
x3)
Sims4 Sodit én is csináltam már.
Uhh, legnagyobb tiszteletem, te valahogy sokkal jobban megragadtad a karakter lényegét. Vicces, hogy nálam is erratic meg lazy lett. Viszont nálam az életcélja a Mischiefből a Public Enemy. Ilyen görnyedős, gnóm testet hogy csináltál neki? Nálam kicsit máshogy néz ki a játék, azért kérdezem. Uhh, most kedvet kaptam megcsinálni a többi mellékretardot is, NSZKSZ!
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 19:34:53
x47)
Nem az üzleti terven múlik majd az AI jövője, hanem .....
Én mindössze arról írtam, hogy nyilván az a céljuk vele, hogy minél többen használják és inkább nekik fizessenek, mint grafikus24-nek. Nem azt, hogy ez min fog múlni. Mellőzném az ilyen kurva nagy vargabetűket, mert nemsoká a lét értelmét fogjuk megfejteni, arról pedig csak egy emberrel kapcsolatban van biztos információm. endre létezésének semmi értelme.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 19:35:41
x47)
Tyodika
Dec 18, 2022 19:37:13
A szexi sziszám. :DDD
Dec 18, 2022 19:37:13
Százéves Pumukli
Dec 18, 2022 19:39:25
Persze fejlődni fog ez nem vitás, viszont, ahogy írtam a plágiumot rohadt nehéz lesz kikerülni.Tehát pl a AI generál két rohadt egyforma képet,amikből CD borító lesz két egymástól független zenekarnak.
Ebben az esetben hogy fogják eldönteni, hogy ki lopott kitől, vagy hogy kinek kell kártérítést fizetnie? Illetve, hogy kié volt az eredeti ötlet, stb?
Ez a téma még kicsit olyan,mint az önvezető autók. Képzeld el, hogy elüt valakit egy önvezető autó,amiben nincs soffőr. Ott ki fogja fizetni a kártérítést? A biztosító, vagy az adott cég, esetleg az autót gyártó cég, vagy azok,akik az önvezető szoftvert fejlesztik?
Munka mellett én még az Envatostudio-nál árulgatok különféle digitális assetteket.Ott is megjelent már ez a történet,tehát, hogy AI által generált cuccot tudsz árulni pénzért, de ott is azért elég komoly szabályokhoz/ellenőrzéshez kötött a dolog.
Ahol szerintem nagyon szuperál az AI és gond nélkül fel tudod használni az pl a régi képek színessé változtatása.Konkrétan meg tudod azt csinálni,hogy Photoshop-ban retusálod a képet. Tehát eltünteted az elsárgult, sérült részeket,majd az AI végigfuttat egy szín helyreállítós algoritmust és boom.
Dec 18, 2022 19:39:25
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 20:15:34
x47)
Persze fejlődni fog ez nem vitás...
Rengeteg, milliószor több kisebb előadó van jelen hivatalosan kiadott zenékkel, mint 20 évvel ezelőtt. Ők aztán le fogják szarni, sőt nem is fogják látni egymás borítóját a Spotyn. Hangsúlyozom, hogy az alsó harmadról beszélek, aki még kismértékben, de fizetőképes. Értem amit írsz, de az szerintem másik szint és ők nem 25 ropit fizettek egy EP borítóért. Ahogy töppedt írta a zeneiparos példát, itt nincs meg grafikusok terén az érdekvédelem.
vladrl
(
x8)
Dec 18, 2022 20:17:34
x8)
igazából mindegy mifaaan, úgyis endre tehet róla. tranyó, lődd a lájvot, mehet a púppinyáta!!!
bolgár jeti
(
x30)
Dec 18, 2022 20:19:21
x30)

Nem is dagadt még igazán
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Dec 18, 2022 20:31:30
x3)
Nem is dagadt még igazán
Zseniális ez az avíttas TSZ-elnök zakó. Szerintem még az öreg Rocskaitól örökölhette, mostanra pocakosodott bele.
vladrl
(
x8)
Dec 18, 2022 20:32:19
x8)
Nem is dagadt még igazán
olyat kérhetek, hogy az urak mellett az a pedofil buzi (jó mondjuk lehet a többi is az) szotyi helyett a taknyát eszi? nszksz
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 20:36:08
x47)
Na várjál, de melyik?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 18, 2022 20:37:31
x21)
Gyagyás, anyádnak karácsonyra nem akarod odaadni az ablakmosó robotod? Szegény már 70 plusz feletti, sok ablak van azon a kádárkockán, ne legyél már geci vele.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 18, 2022 20:39:42
x6)
Gyagyás, anyádnak karácsonyra nem akarod odaadni az ablakmosó robotod? Szegény már 70 plusz feletti, sok ablak van azon a kádárkockán, ne legyél már geci vele.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 18, 2022 20:42:42
x30)
Nem is dagadt még igazán
Hát így jobban megnézve. Pedofil, te lehet, hogy dagadtabb vagy mint "a dagadt" :)
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 18, 2022 20:43:21
x48)
Endre vághatod a centiket, 2 hét múlva január.
Tudod akkor lép a szisza :D
kissendrevagyok
Tudod akkor lép a szisza :D
Mitokondrium
(
x7)
Dec 18, 2022 20:43:51
x7)
Könyörgöm, az itt fórumozók nagy része IT -s, legalább itt ne nyomjuk ezt a fundamentalista dumát!
Ha két zenekar két különböző fényképész két különböző fényképéből csinál borítóképet, amelyikből mindkettő az Eiffel tornyot ábrázolja, akkor hogyan dönthető el, ki lopott kitől?
Nyilván éppen ezért tilos kutyát vagy lovat tartani, mert ha a kutya megharap valakit vagy a ló megrúg, akkor lehetetlen eldönteni, ki fizeti a kártérítést: a kutya-ló tulajdonosa, vagy a tenyésztő ahonnan vette, esetleg a nemesítő, aki a fajtát létrehozta.
Zsénó
(
x22)
Dec 18, 2022 20:43:59
x22)
na és a konyhai mérleg, amit pár éve vett neki karácsonyra, az smafu?
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 20:44:28
x47)
Köszönöm, ezt akartam kérni, csak nem találtam a képet.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Dec 18, 2022 20:45:01
x3)
Elnézést kérek a Tanszéktől, hogy egy kicsit offolok, de épp az új playlistemet válogatom össze, és azon gondolkozom, hogy gyakorlatilag semmit sem tudunk a Gyagyás zenei ízléséről. Hallgat ez egyáltalán zenét? Az egyetlen snecológiai vonatkozású szám némi visszakeresés után a Bodrogitól az Itt a fagyi. Ez egy izgalmas, és kiaknázatlan kutatási területnek tűnik.
bolgár jeti
(
x30)
Dec 18, 2022 20:45:54
x30)
Azt nem a sírjukra szoktak vinni a konzervatív keresztények? :)
vladrl
(
x8)
Dec 18, 2022 20:46:17
x8)
Elnézést kérek a Tanszéktől, hogy egy kicsit offolok, de épp az új playlistemet válogatom össze, és azon gondolkozom, hogy gyakorlatilag semmit sem tudunk a Gyagyás zenei ízléséről. Hallgat ez egyáltalán zenét? Az egyetlen snecológiai vonatkozású szám némi visszakeresés után a Bodrogitól az Itt a fagyi. Ez egy izgalmas, és kiaknázatlan kutatási területnek tűnik.
figaró itt figaró ott
bolgár jeti
(
x30)
Dec 18, 2022 20:47:30
x30)

seymour schwartz
(
x6)
Dec 18, 2022 20:48:10
x6)
sok ablak van azon a kádárkockán, ne legyél már geci vele.
Gyagya, nézzük már meg az életutadat ebből a szemszögből. Szóval volt ottan neked egy budai lakásod, ami most alsóhangon 60 milliót ért. Ezt odaadtad egy zsidó tanárnak, benácultál. Jöttek mentek az események, volt 2006, amiből kivetted a részedet, már akkor is lejtmenetben volt a család, de az tényleg feltette az i-re a pontot. Kibasztak az etyetemről, jöttek Recskaiék. Aztán valahonnan anyád előbányászott vagy egy milkát, jött a fjordos néni te meg húztál innen mint a vadludak, azóta még összeszedtél 25 milla forint adósságot. Anyád pedig Újszászon a pusztában egy Kádár-kockában nyomorog, ami jó, ha 15 millát megér. Nem érzed ezt kissé minőségi romlásnak? Bizony, ha összeadjuk a pénzt, amit életed során elbasztál, tokkal-vonóval együtt, akkor simán kijön a bűvös 100 milliós szám. Ez bizony shiker!
Kötőjel
(
x12)
Dec 18, 2022 20:48:53
x12)
gyakorlatilag semmit sem tudunk a Gyagyás zenei ízléséről. Hallgat ez egyáltalán zenét?
kiváló fuvolázó koboldmuzsikával szórakoztatta a tanszéket a sodi a varázsló, sajnos a sodi vlogja csatorna nem áll rendelkezésre, hogy linkeljem.
viccen kívül: sok minden mellett a zenét sem tudja értelmezni, értékelni a púpos faszverő.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 20:49:09
x47)
Asz a kedfenc számom amity a kaffka kejci hallgat hehe he
hehe
heh
hehe
BabySchark
Dec 18, 2022 20:49:20
Hahó
Dec 18, 2022 20:49:20
D
Dec 18, 2022 20:50:47
Hahó
Shark* mind1 autikorrekt
Dec 18, 2022 20:50:47
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 20:51:45
x47)
Szóval a kedvenc zenéjében egy gyerek van, aki fagylaltot szeretne, de nincs pénze és megkörnyékezi egy kéjes hangú felnőtt (eddig bírtam hallgatni)
Makes sense
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 18, 2022 20:52:09
x21)
A nélküledet hallgatja Recskás mindennap, gondolom arra még talán feláll neki.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 18, 2022 20:54:12
x5)
ez a fagyis zene nagyon beteg. le se tudod tagadni hogy pedofil vagy.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 18, 2022 20:55:25
x23)
Nem is dagadt még igazán
Gyagyás, én olyan szívesen beállítanám ezt a "kacsuál biznisz" outfites képet avatar képnek magamnak. Csak félek hogy akkor mindig mikor írok valamit ide, akkor halálra röhögném magamat az avatarom miatt. Ha Gémeskútországba jössz akkor mindig ez legyen rajtad, mert a trollok akkor már messziről halálra röhögik magukat amint megpillantanak. Hát hogyan lehet igy kinézni, te vágó súlyba lévő disznó?
Sodi első csótánya
(
x1)
Dec 18, 2022 20:58:01
x1)

trashcsoportból
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 18, 2022 20:58:05
x21)
Kedvem lenne beleszúrni a hasába egy tűt hogy kifolyon belőle a sok víz
* ásít *
Jövő héten
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
* ásít *
Jövő héten
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 20:58:25
x47)
Hahó
BabySchalk
mötálos
Dec 18, 2022 20:58:26
https://youtube.com/watch?v=usA6QbuZlCs"
Csak nekem tűnt fel a youtube-os linkben a "buZl" részlet? (jó tudom, hogy valószínűleg nem "i" betű, de akkor is vicces ez a gyagyástól) :D
Dec 18, 2022 20:58:26
halászlé
(
x24)
Dec 18, 2022 20:58:35
x24)
dehogynem:
Zámbú Jimmy: egyszer megjaFulok én...
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 18, 2022 21:00:51
x5)
Mizu homokos? Mesèlhetnèl mi lesz holnap..Lesz meló csá? Csak titkolod hogy a cica be ne guruljon?! Csak nem abban vagy hogy addig előállsz valami homokos furfangal ha beüt a fosvihar... Mesélj királyom mi a nagy terv... Sodi király
Jozsii Busák
bolgár jeti
(
x30)
Dec 18, 2022 21:01:12
x30)
Dec 18, 2022 21:01:12
Nem, mikor legutóbb kérdezte ugyanazt egy gólya, mint te, akkor rögtön észre is vette valaki :) Dec 18, 2022 21:01:12
Bécsi tornyok
Dec 18, 2022 21:05:19
Ha esetleg a Millenium Tower terelés lenne...
Ezek Bécs toronyirodái:
de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_Hochh%C3%A4user_in_Wien
Legalább olyant keresünk, ahol van 40 emelet:
Első szám: emeletek száma Másdodik szám:Irszám
Austro Tower 38 1030
IZD Tower 41 1220
Marina Tower 41 1020
Millennium Tower 50 1200
DC Tower 1 60 1220
Az Austro Tower lehet a másik gyanusított (a wikin 38 emeltet írnak, máshol 40-et olvasni), a 3. kerületben van.
Ezek Bécs toronyirodái:
Austro Tower 38 1030
IZD Tower 41 1220
Marina Tower 41 1020
Millennium Tower 50 1200
DC Tower 1 60 1220
Az Austro Tower lehet a másik gyanusított (a wikin 38 emeltet írnak, máshol 40-et olvasni), a 3. kerületben van.
Dec 18, 2022 21:05:19
Nemzet Krónikása
(
x21)
Dec 18, 2022 21:06:02
x21)
Van egy ötletem, foshná. A mai Z generáció nagyon éli ezeket az emo soundcloud rappereket (Lil Peep, stb). Herbert barátodról van már alapból fent egy rakat paródia videó, mivel úgy néz ki mint egy wishről rendelt Lil Peep. Összebeszéltek, a setupodból átadsz neki pár dolgot, vesztek fel videóklippeket, írtok együtt egy dalt (Kimberly/Dia elvesztése, buzulás, szociális fóbia, alkoholizmus, daddy issue), felrakjátok soundcloudra és ömlik a lóvé.
Lil Herby
Lil KiSS
Egy a gond, ezek a soundcloud emo rappereke általában a 27-esek klubbjába tartoznak bele (drog, bandaügyek, öngyilkosság), szóval nem tudom mennyire lenne Herbert eladható :c
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Lil Herby
Lil KiSS
Egy a gond, ezek a soundcloud emo rappereke általában a 27-esek klubbjába tartoznak bele (drog, bandaügyek, öngyilkosság), szóval nem tudom mennyire lenne Herbert eladható :c
bolgár jeti
(
x30)
Dec 18, 2022 21:06:24
x30)
Basszus az nem volt 2hónapja se? (meg nem is gólyák, elnézést) Brutálisan durván pörög a fórum, ha tippelnem kellett volna, azt mondom legalább 1 éve volt.
trolléga
(
x30)
Dec 18, 2022 21:08:03
x30)
Basszus az nem volt 2hónapja se? (meg nem is gólyák, elnézést) Brutálisan durván pörög a fórum, ha tippelnem kellett volna, azt mondom legalább 1 éve volt.
Nekem is régebbről volt emlékem. Szerintem többször is előjött már, nem?
halászlé
(
x24)
Dec 18, 2022 21:08:38
x24)
melyik a kedvenc száma? valami idiot...
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 18, 2022 21:09:01
x5)
Ha esetleg a Millenium Tower terelés lenne...
Ezek Bécs toronyirodái:
Austro Tower 38 1030
IZD Tower 41 1220
Marina Tower 41 1020
Millennium Tower 50 1200
DC Tower 1 60 1220
Nézd meg Endre unatkoznak a trollok Ezek Bécs toronyirodái:
Austro Tower 38 1030
IZD Tower 41 1220
Marina Tower 41 1020
Millennium Tower 50 1200
DC Tower 1 60 1220
bolgár jeti
(
x30)
Dec 18, 2022 21:09:28
x30)
Makes sense
Makes sense
HAHA. (Én még sose hallgattam tovább 10 másodpercnél, egyszerűen nem megy, mintha arra kérné valaki az agyam, hogy akkor most tenyereljek rá az izzó villanytűzhelyre) Tényleg erről van benne szó?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Dec 18, 2022 21:10:28
x3)
Ha tényleg ezt hallgatja melócsában programozás közben, az megmagyarázná a néhány napos munkaviszonyokat, persze tudjuk, hogy a Gagyás egy kontár, de azért vannak ebben a kommentben elrejtett gyöngyszemek.
Legalább negyvenszer: szóval zenét is loopolva hallgat, igazi autista.
Elmúlt pár munkanap: összesen ennyi munkaviszonya van éves szinten felfelé kerekítve.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 18, 2022 21:13:19
x47)
Azt, hogy a kéjes hangú felnőtt mit akar, azt már nem vártam meg, de valóban egy gyerekhang énekel arról, hogy nincs pénze fagyira.
Most pedig megyek és átveszem a 800 rubelem
Ma Jön El Lesszi
Dec 18, 2022 21:17:27
Győztünk.
Dec 18, 2022 21:17:27
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

DALL-E meg a kis-közepes grafikusok, dizájnerek munkáját fogja elvenni, illetve egy kicsit már el is vette. Pl. eszement borítókat tudsz csinálni 0 forintból és így senki nem fog egy idő után 25-100 ezer forintokat kifizetni egy ilyenért.