Dehát ő többször, több helyen leírta, hogy SHEMMMIT nem kapott az élettől és a szüleitől!!
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Dehogynem! Az apjától az alkohol rezisztens géneket az anyjától a szépségét.
Közismert tény hogy asodi egy hazugság alapú létforma. Ebben az állításban egyébként annyi igazságot vélek felfedezni hogy minden amit a szülei a segge alá tettek csak arra lett volna alkalmas hogy abból saját magának egy életet építsen, de asodinak ez sosem volt célja. Asodi nem akar saját életet építeni, ő mások életébe akar agresszív módon befurakodni.
Aha, és ez kinek a hibája? Ha megmarad a seggén és bekussol, meg nem gyűjt maga köré trollokat, meg nem él úgy ahogy eddig, akkor most a műanyag karácsonyfa fényénél kefélhetné Tibit, akinek lazán meglenne az ájfón. Az osztrákok és a németek is MINDENT megtettek azért, hogy szegény gyagyásnak semmiben ne kelljen hiányt szenvednie és olyan életet éljen, amilyet szeretne, de gyagya nem győzi elkúrni a lehetőségeit. És persze így is ki tudja meddig fogják még húzni.
Ingatkanügyek
Aztan a mazdaval kapcsolatban meg ő magyaraz a tranyonak, hogy az semmit sem kepes megbecsulni es semmire sem kepes vigyazni. Mondja ezt a szemetdombon elo, minden szarjat elhagyo, tanulasra, hálára keptelen, pedofil fika evo buzerans geci.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Aczél elvtárs volt az, aki előadta itt, hogy ő mekkora cellamenő börtöntöltelék volt, folyamatosan nyomta a kokós-herkás sztorikat, meg hogy ő mekkora csibész. Aztán Adda videójából kiderült, hogy egy kövérkés tetovált zsidó, aki körülbelül annyira néz ki fenyegetőnek, mint Kisboros :D
És olyan magas is :D Bár én egyszer megkaptam, hogy Aczél elvtárs egy felvett szerep és aszerint kell kezeli a sztorikat. Azt sem zárom ki, hogy másik alteregóval jelen van.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Tudod mi lenne szép ezután még? Ha kiderülne hogy Golda bejelentése miatt indult volna az ügy, hogy igy tartson távol magától titeket az ünnepek alatt.
kissendrevagyok
:D erre nem emlékeztem.
Én végig abban voltam, hogy Aczél meg Yeti ugyanaz az összefirkált mellkasú kisfiú
Fifi hogy van ez, telibe szartad a 2016os forradalmat is!?
Hazug geci! Megint rajtakaptunk...
nyugaton a helyzet változatlan.
vérdíj target nr. 1
Én nekem azért néha eszembe jut Lyucus. Vajon ezt a telet kihúzza? Mi lesz vele? Józsi vajon ki tudná cipelni Sodihoz? Együtt vannak még?
Ingatkanügyek
2016?
Azt is! Az más.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Sodizmus természetesen. 2006 az de végülis minden évben forradalom van!
Szerintem ez inkább már karma és szépen lassan vissza kapja azokat a hitványságokat,amiket másoknak okozott. A sérvet, a kraft nélküli pajszert, a púpot, a hullámvasút dentális holokausztot, stb.
A trollokra visszatérve, már eleve egy jó érzésű ember pofán verné a Bándy Katás húzása miatt, vagy említhetnénk a Vera néni nevű hölgy iránt mutatott "háláját".
Mondjuk az életnek kétségtelenül nagyon jó a humorérzéke,mert a buzikat dobálni tojással történetből eljutott odáig, hogy a swinger klubban nézte, hogy az arabok a csávóját úgy szétb*szták,mint gránát a fabódét.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nem. Talált magának egy harmincnégy éves programozónőt, aki azonnal beleszeretett amint meglátta az elegáns, ámde zseniális kódot, amit a Sodi írt. Aztán csak mélyült a kapcsolatuk, amikor Endre első éjjel hat órán át dugta folyamatosan, reggel alig bírt lábra állni a hölgy. Már az esküvőt tervezgetik.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Látom bejött a kék legó frizura! :)
Mondjuk szélsőjobber is csak úgy volt, mint heteroszexuális. Hallotta, hogy ezt kell csinálni, mert a környezetében élők általában így gondolkodtak, de a valóságban nem értett semmit a politikából sem (ahogy a szex is a mai napig rejtély neki).
De most komolyan, képzeljük már el a politikai véleményét annak a budai úrifiúnak, aki soha életében nem dolgozott, soha semmit sem ért el (pihenőévet akart magának a "megterhelő" érettségi után), de még egy könyvet vagy hosszabb újságcikket sem olvasott el soha életében! Meg amúgy barátai sem voltak sohasem, csak az interneten óbégatta a fogalmatlan hülyeségeit, amire emberek úgy csodálkoztak rá, mint az állatkertben a selyemmajmokra. Nagyon mást nem is lehetett várni tőle, semmilyen tapasztalata sem volt. Igazából mostanra, negyven fölött jutott el oda, ahol mások valamikor tizenkilenc éves koruk körül elérnek, hogy megpróbált már fizetésből kijönni hó végéig.
Egyáltalán nem csoda, ha vadul változik a politikai véleménye, annak idején nulla tapasztalattal alkotta meg a sajátját (vette át kritika nélkül azoktól, akik hajlandóak voltak szóba állni vele). Mostanra jutott el arra a szintre, ahová az átlagos lázadó tizenévesek szoktak gimiben.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Epic, köszi érte! :D
varangykecy, herélt köcsög és nőverő börtöntöltelék sodiügyelet nélkül a bérelt kecóban??
kő kövön nem maradna, mire a lelkecske visszatérne a recskabunkerbe.
ez túl szép, hogy igaz legyen. :))
vérdíj target nr. 1
Mert hogy lehetne őt felelősségre vonni? Meg az is vicces, hogy Sodi felügyelni tudna bárkit is. Sosem volt ő igazán főnök a saját életében, még akkor sem, amikor egy hadseregnyi retardot pénzelt.
Ingatkanügyek
ez igaz, de a sodiban az a zseniális, hogy habár semmi, de tényleg, abszolút zéró vezetői készség nincs benne, azért megpróbálná. mert a sodi tudja irányítani az embereket.andi lyudka volt a szabályt erősítő kivétel!!
(közben pörögne a lájv, készülhetnének a finom krémek a bűncselekményekről, amiket a sodi elkövet)
persze van rá 0.01% esély, hogy a lelkecske felfogta, hogy a varangy / józsi páros számára konkrét life danger, de erre azért nem vennék mérget.
vérdíj target nr. 1
Ha "fel is fogta", most a mániákus szakaszában van amióta tud fajtalankodni Tibivel. A hitelekből is uzsorahitelt csinált. Endre egy elszabadult hajóágyú lankadt csővel.
Jozsii Busák
Már a tartalom ismertető is unalmas. Milyen lesz akkor a műsor?
Pupszi, ezt frissítheted, mert ment tényfeltárás nekik.
s2-melocsa.pupszasz.com/companies/885
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jozsii Busák
Ment még pár helyre ezen kívül. :D Ez az 1 csak azonosítás miatt került ide beírásra most.
Szóval gyagyás, kezdhetsz izgulni, nehogy véletlenül valamelyik betaláljon. xD
Amúgy remélem hogy a pupszi(kukac)proton(pont)me jó e-mail cím ahol ezeket jelezni kell. Ha mégse, akkor esetleg aki tudja hol kell ezeket jelezni az írja majd be.
Koszi!
Repult az valasz, majd nezz ra kerlek.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Remélhetőleg már az uzsorahitelből se maradt semmi.
Valahol fellelhető ez a videó ?
Azanyámot!!
Gyagyás, mi van, ha most véletlen tévedtél és mégis van sztrapacska Pozsonyban?
Nem is értem hogy csináltad, hiszen ők fényevők, és nyelveket sem beszélnek... :)))
gondolom nem úgy ettek, hogy beszédültek részegen és köszönés nélkül beleröfögtek a pincér képébe hogy "őőő sztrápácskááá?"
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ez lehetetlen! Hogy sikerült?
Hehehe!
Ordítottam hogy bejj sztrapacska, éjjen broni és a kis aranyks tetovált pincér csajszi már hozta is. Úgy tünik csak rossz ratyikat nem szolgálnak ki... meg prolikat
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Jehetyetylen! Esz pisztos hogy fotosopp! Manipulált hangüzenetek, tyerintyem esz éjthetyő.
Jó de te nem beszélsz fluid németül és angolul mint a púpos!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Megjátszott, manipulatív vinnyogás az.
Minden O és K
így van, egy nárcisztikus pszichopata nem tud őszintén sírni. Sosem sírt így, csak nyekergett meg vinnyogott.
Ez mind szép és jó, de csirkecombika pörkűttet (alsócombikából) tésztácskával nem kaptál! Savanyú az nincs, arra nem futja, kell a pénz sörre és ketyerűre.
Krumplipüre az nem, petrezselymes burgonya sem, csak ha megkívánja a Tranyó. Most hallgatom!
Senkit nem érdekel, hogy Endi azt szereti, zabálja a tésztát, örüljön, hogy van mit lapátolni a pofájába. :)
Jozsii Busák
De lenne, de megint csak a pók van a sarokban és úgy csinál mindegyik mintha hasznos része lenne a társadalomnak, pedig csak hitelből élő g.cik.
Nem is kell fénykép Trolléga, elképzeljük.
Ez a két csóringer még egy normális hagymás-szalonnás rántottát sem tud megcsinálni, pedig nem lenne bonyolultabb, mint egy csöves melegszendvics, legfeljebb táplálóbb...
Wir können gehen!
Ha 9-10ig nem lesz live. Biztos lehetsz benne,hogy ott vannak .
nyilván csak azért, mert nem tud olvasni
Nemzeti hős vok, jah.
Leginkább töltött káposzta képek, mert azt nagyon szeretett volna enni az anyósnál. :) Meg kocsonya... :)
Mindkettő készül idén, meg wellington bélszín is. Bár ahhoz is zabálná a kenyeret a kőműves faszi.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Dehogy, ahhoz is rizsát eszik
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Szerencsére a gyagyás nutogatja neki. :D
seymour schwartz
(
x6)
Dec 19, 2022 14:48:01
x6)
Tényleg Sodi, mi lesz a karácsonyi program? Natyon eltűntél, most már a szisza sincs. Ottragadtál a rendőrségen? Vagy dolgozol? Nade milyen señor programoszó dolgozik karácsonykor? Fogadjunk, hogy megint egyedül vagy az irodában, mert nem csak a főnökúr ment el síelni, hanem a kollégák is. Adj életjelet magadról! Ne legyél már olyan zsidó, hogy pont karácsonykor dobod fel a bakancsot!
Ingatkanügyek
Képzelt flokk
Dec 19, 2022 14:54:40
Nahát
Cisszenjen a sörike, na bejj
A trolloknak megint nem volt igaza
Hehehe höhöhö
Hát engem nem gyanúsítottként idéztek be, hanem tanúként
A tressvúd ellen indult büntetőeljárás
Na majd este többet mondunk a cicával, vagy nem
5:01 szhiasztokhh
Cisszenjen a sörike, na bejj
A trolloknak megint nem volt igaza
Hehehe höhöhö
Hát engem nem gyanúsítottként idéztek be, hanem tanúként
A tressvúd ellen indult büntetőeljárás
Na majd este többet mondunk a cicával, vagy nem
5:01 szhiasztokhh
Dec 19, 2022 14:54:40
sodika halálvágya
(
x11)
Dec 19, 2022 14:57:36
x11)
Az a vicc, hogy ha ezeket egyébként komolyan veszi, és úgy helyezkedik el hogy mindegyiket használja, akkor mostanra itthon sokkal többet kereshetne mint egymillió fütyi, és soha senki meg sem kérdezné hogy hol a diplomája. Dehát ilyen korcs a korcs, elkótyavetyéli amit kap.
Dehát ő többször, több helyen leírta, hogy SHEMMMIT nem kapott az élettől és a szüleitől!!
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 19, 2022 15:00:03
x23)
Gyagyás, neked tényleg bejött az élet Labanciába. Karácsony hetébe iratbetekintésre futkozol a policájhoz, karácsonyt utáni héten meg kihallgatásra, rabósitásra futkozol majd a policájhoz.
Tudod mi lenne szép ezután még? Ha kiderülne hogy Golda bejelentése miatt indult volna az ügy, hogy igy tartson távol magától titeket az ünnepek alatt.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 19, 2022 15:03:59
x8)
Dehogynem! Az apjától az alkohol rezisztens géneket az anyjától a szépségét.
Jonciii
(
x8)
Dec 19, 2022 15:13:02
x8)
Tibi akarna komoly pénzt keresni, akkor élőzné a rabosítást
40_éves_junior
(
x6)
Dec 19, 2022 15:14:54
x6)
Közismert tény hogy asodi egy hazugság alapú létforma. Ebben az állításban egyébként annyi igazságot vélek felfedezni hogy minden amit a szülei a segge alá tettek csak arra lett volna alkalmas hogy abból saját magának egy életet építsen, de asodinak ez sosem volt célja. Asodi nem akar saját életet építeni, ő mások életébe akar agresszív módon befurakodni.
seymour schwartz
(
x6)
Dec 19, 2022 15:16:33
x6)
Gyagyás, neked tényleg bejött az élet Labanciába. Karácsony hetébe iratbetekintésre futkozol a policájhoz, karácsonyt utáni héten meg kihallgatásra, rabósitásra futkozol majd a policájhoz.
Aha, és ez kinek a hibája? Ha megmarad a seggén és bekussol, meg nem gyűjt maga köré trollokat, meg nem él úgy ahogy eddig, akkor most a műanyag karácsonyfa fényénél kefélhetné Tibit, akinek lazán meglenne az ájfón. Az osztrákok és a németek is MINDENT megtettek azért, hogy szegény gyagyásnak semmiben ne kelljen hiányt szenvednie és olyan életet éljen, amilyet szeretne, de gyagya nem győzi elkúrni a lehetőségeit. És persze így is ki tudja meddig fogják még húzni.
MaxPayne
(
x24)
Dec 19, 2022 15:16:48
x24)
Az a vicc, hogy ha ezeket egyébként komolyan veszi, és úgy helyezkedik el hogy mindegyiket használja, akkor mostanra itthon sokkal többet kereshetne mint egymillió fütyi, és soha senki meg sem kérdezné hogy hol a diplomája. Dehát ilyen korcs a korcs, elkótyavetyéli amit kap.
Aztan a mazdaval kapcsolatban meg ő magyaraz a tranyonak, hogy az semmit sem kepes megbecsulni es semmire sem kepes vigyazni. Mondja ezt a szemetdombon elo, minden szarjat elhagyo, tanulasra, hálára keptelen, pedofil fika evo buzerans geci.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 19, 2022 15:22:26
x37)
de, Aczél elvtárs meg Jeti is megfogadták hogy a rosszindulatú fórumzsidókat kegyetlenül megfosztják személyiségük varázástól. Jeti azóta megenyhült.
Aczél elvtárs volt az, aki előadta itt, hogy ő mekkora cellamenő börtöntöltelék volt, folyamatosan nyomta a kokós-herkás sztorikat, meg hogy ő mekkora csibész. Aztán Adda videójából kiderült, hogy egy kövérkés tetovált zsidó, aki körülbelül annyira néz ki fenyegetőnek, mint Kisboros :D
max5enutálnak
(
x47)
Dec 19, 2022 15:25:00
x47)
És olyan magas is :D Bár én egyszer megkaptam, hogy Aczél elvtárs egy felvett szerep és aszerint kell kezeli a sztorikat. Azt sem zárom ki, hogy másik alteregóval jelen van.
xray
(
x21)
Dec 19, 2022 15:34:47
x21)
Dec 19, 2022 15:34:47
nekem ez kimaradt. nem mintha bánnám. Dec 19, 2022 15:34:47
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 19, 2022 15:37:00
x48)
40_éves_junior
(
x6)
Dec 19, 2022 15:48:29
x6)
:D erre nem emlékeztem.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2022 16:08:03
x5)
Ha ma nincs live ott vannak jutkaèk! Endre mit szólnának a rendőrök?!
Jozsii Busák
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 19, 2022 16:12:29
x23)
Gyagyás eltudnád magyarázni azt, hogy hogyan jut el valaki 15 év alatt a szélsőjobbtól a szélsőbalig? Lásd 15 éve készült a Szetey montázs ami egy virtigli nácira vall. 15 ével később viszont már Sztálin szintű hatalmat emlegetsz, arról álmodozol. Mért pont Sztálin és nem Hitler,Mussolini,Horti stb stb szintű hatalomról álmodozol, ahogy azt egy virtigli náci tenné?
Bejlin
(
x8)
Dec 19, 2022 16:15:40
x8)
Karácsony környékén tervezi olyasvalaki Pesten spottolni ezeket a patkányokat aki tud felvételeket készíteni? A legjobb mondjuk az lenne ha élőben jelentkezne be az illető.
Érdemes készülni, már csak azért is mert mind tudjuk hogy a legjobb részeket ezek a férgek direkt nem közvetítik, vagy olyankor némítják a liveot. Lásd amikor Viktorsz ment helyszínre és csípte el azt az azóta is ikonikus mondatot, valamint annak köszönhetően lett 110%-ra confirmálva hogy a gyagyás buzi igenis szerelmes a tranyóba holott 1 nappal azelőtt még vehemensen tagadta meg lökte a Superstraight faszságait.
Személy szerint 23-át betudom vállalni ha akkor netalántán Pesten igénytelenkednének hogy elcsípem őket és okozok pár kellemetlen percet a gyagyásnak mivel aznap fixen Pesten leszek.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Érdemes készülni, már csak azért is mert mind tudjuk hogy a legjobb részeket ezek a férgek direkt nem közvetítik, vagy olyankor némítják a liveot. Lásd amikor Viktorsz ment helyszínre és csípte el azt az azóta is ikonikus mondatot, valamint annak köszönhetően lett 110%-ra confirmálva hogy a gyagyás buzi igenis szerelmes a tranyóba holott 1 nappal azelőtt még vehemensen tagadta meg lökte a Superstraight faszságait.
Személy szerint 23-át betudom vállalni ha akkor netalántán Pesten igénytelenkednének hogy elcsípem őket és okozok pár kellemetlen percet a gyagyásnak mivel aznap fixen Pesten leszek.
-
Dec 19, 2022 16:16:26
Én végig abban voltam, hogy Aczél meg Yeti ugyanaz az összefirkált mellkasú kisfiú
Dec 19, 2022 16:16:26
Maffiózó
(
x1)
Dec 19, 2022 16:17:33
x1)
15 ével később viszont már Sztálin szintű hatalmat emlegetsz, arról álmodozol. Mért pont Sztálin és nem Hitler,Mussolini,Horti stb stb szintű hatalomról álmodozol, ahogy azt egy virtigli náci tenné?
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 19, 2022 16:18:38
x39)
Endre még mindig buzi és impotens?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Kötőjel
(
x12)
Dec 19, 2022 16:20:19
x12)
nyugaton a helyzet változatlan.
seymour schwartz
(
x6)
Dec 19, 2022 16:21:47
x6)
Ha ma nincs live ott vannak jutkaèk! Endre mit szólnának a rendőrök?!
Én nekem azért néha eszembe jut Lyucus. Vajon ezt a telet kihúzza? Mi lesz vele? Józsi vajon ki tudná cipelni Sodihoz? Együtt vannak még?
he?
Dec 19, 2022 16:22:34
2016?
Dec 19, 2022 16:22:34
Betöjt Laptop
(
x39)
Dec 19, 2022 16:23:23
x39)
2016?
Azt is! Az más.
Maffiózó
(
x1)
Dec 19, 2022 16:23:51
x1)
2016?
Sodizmus természetesen. 2006 az de végülis minden évben forradalom van!
Százéves Pumukli
Dec 19, 2022 16:24:56
Szerintem ez inkább már karma és szépen lassan vissza kapja azokat a hitványságokat,amiket másoknak okozott. A sérvet, a kraft nélküli pajszert, a púpot, a hullámvasút dentális holokausztot, stb.
A trollokra visszatérve, már eleve egy jó érzésű ember pofán verné a Bándy Katás húzása miatt, vagy említhetnénk a Vera néni nevű hölgy iránt mutatott "háláját".
Mondjuk az életnek kétségtelenül nagyon jó a humorérzéke,mert a buzikat dobálni tojással történetből eljutott odáig, hogy a swinger klubban nézte, hogy az arabok a csávóját úgy szétb*szták,mint gránát a fabódét.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Dec 19, 2022 16:24:56
Mitokondrium
(
x7)
Dec 19, 2022 16:26:22
x7)
Nem. Talált magának egy harmincnégy éves programozónőt, aki azonnal beleszeretett amint meglátta az elegáns, ámde zseniális kódot, amit a Sodi írt. Aztán csak mélyült a kapcsolatuk, amikor Endre első éjjel hat órán át dugta folyamatosan, reggel alig bírt lábra állni a hölgy. Már az esküvőt tervezgetik.
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 19, 2022 16:37:27
x8)
Mitokondrium
(
x7)
Dec 19, 2022 16:42:21
x7)
Gyagyás eltudnád magyarázni azt, hogy hogyan jut el valaki 15 év alatt a szélsőjobbtól a szélsőbalig? Lásd 15 éve készült a Szetey montázs ami egy virtigli nácira vall. 15 ével később viszont már Sztálin szintű hatalmat emlegetsz, arról álmodozol. Mért pont Sztálin és nem Hitler,Mussolini,Horti stb stb szintű hatalomról álmodozol, ahogy azt egy virtigli náci tenné?
Mondjuk szélsőjobber is csak úgy volt, mint heteroszexuális. Hallotta, hogy ezt kell csinálni, mert a környezetében élők általában így gondolkodtak, de a valóságban nem értett semmit a politikából sem (ahogy a szex is a mai napig rejtély neki).
De most komolyan, képzeljük már el a politikai véleményét annak a budai úrifiúnak, aki soha életében nem dolgozott, soha semmit sem ért el (pihenőévet akart magának a "megterhelő" érettségi után), de még egy könyvet vagy hosszabb újságcikket sem olvasott el soha életében! Meg amúgy barátai sem voltak sohasem, csak az interneten óbégatta a fogalmatlan hülyeségeit, amire emberek úgy csodálkoztak rá, mint az állatkertben a selyemmajmokra. Nagyon mást nem is lehetett várni tőle, semmilyen tapasztalata sem volt. Igazából mostanra, negyven fölött jutott el oda, ahol mások valamikor tizenkilenc éves koruk körül elérnek, hogy megpróbált már fizetésből kijönni hó végéig.
Egyáltalán nem csoda, ha vadul változik a politikai véleménye, annak idején nulla tapasztalattal alkotta meg a sajátját (vette át kritika nélkül azoktól, akik hajlandóak voltak szóba állni vele). Mostanra jutott el arra a szintre, ahová az átlagos lázadó tizenévesek szoktak gimiben.
Maffiózó
(
x1)
Dec 19, 2022 16:43:24
x1)
Epic, köszi érte! :D
kissendrevagyok
(
x48)
Dec 19, 2022 16:44:28
x48)
Sneci akkor hazamenekült púpszászra a Tranyót meg egyedül hagyta a recskabarlangban Lyucival és Józsival? Ez volt még pár napja a menetrend.
kissendrevagyok
Rumci
(
x2)
Dec 19, 2022 16:55:04
x2)
Na helyzet gyagyás szatír? Vihar előtti csend? tibike nehogy lelépjen Pestre :D
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Kötőjel
(
x12)
Dec 19, 2022 16:55:33
x12)
Sneci akkor hazamenekült púpszászra a Tranyót meg egyedül hagyta a recskabarlangban Lyucival és Józsival? Ez volt még pár napja a menetrend.
varangykecy, herélt köcsög és nőverő börtöntöltelék sodiügyelet nélkül a bérelt kecóban??
kő kövön nem maradna, mire a lelkecske visszatérne a recskabunkerbe.
ez túl szép, hogy igaz legyen. :))
linziasztal01
(
x77)
Dec 19, 2022 17:02:27
x77)
Fifike!
A férjed hírzárlatot rendelt el?
Nagyon remeg a lelkecske, hogy ide gyere panaszkodni a férjed "aranyhal" agyára?
A férjed hírzárlatot rendelt el?
Nagyon remeg a lelkecske, hogy ide gyere panaszkodni a férjed "aranyhal" agyára?
seymour schwartz
(
x6)
Dec 19, 2022 17:03:20
x6)
sodiügyelet
Mert hogy lehetne őt felelősségre vonni? Meg az is vicces, hogy Sodi felügyelni tudna bárkit is. Sosem volt ő igazán főnök a saját életében, még akkor sem, amikor egy hadseregnyi retardot pénzelt.
Kötőjel
(
x12)
Dec 19, 2022 17:07:24
x12)
ez igaz, de a sodiban az a zseniális, hogy habár semmi, de tényleg, abszolút zéró vezetői készség nincs benne, azért megpróbálná. mert a sodi tudja irányítani az embereket.
(közben pörögne a lájv, készülhetnének a finom krémek a bűncselekményekről, amiket a sodi elkövet)
persze van rá 0.01% esély, hogy a lelkecske felfogta, hogy a varangy / józsi páros számára konkrét life danger, de erre azért nem vennék mérget.
linziasztal01
(
x77)
Dec 19, 2022 17:20:54
x77)
Ha "fel is fogta", most a mániákus szakaszában van amióta tud fajtalankodni Tibivel. A hitelekből is uzsorahitelt csinált. Endre egy elszabadult hajóágyú lankadt csővel.
Karvaj Tőke
Dec 19, 2022 17:22:48
Este 8-kor betöltött hűtő és Alienpöri Lájv!
Hehehe!
Dec 19, 2022 17:22:48
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2022 17:30:00
x5)
Dec 19, 2022 17:30:00
Egyedül amit próbált felügyelni Tibort mikor másokkal szexelt hogy védekezzenek! De az sem ment neki mert aznap az olasz lerendezte gumi nélkül.Sőt a swingerbe se tudta felügyelni mert azt se tudta hol pakolja a főnök.. Gyagyás felügyelő már csak ilyen..:D Dec 19, 2022 17:30:00
SyntaxError
(
x24)
Dec 19, 2022 17:45:33
x24)
Ma még nem mondtam, úgyhogy álljék itt egy klasszikus:
Endre! Minden a te hibád! Minden!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Endre! Minden a te hibád! Minden!
halászlé
(
x24)
Dec 19, 2022 17:57:43
x24)
mi újság púpom, sikerült a picsájára verni a segílykének? jendőrséget megbasztad szárazon? esetleg már kúszol haza mellékutakon?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 19, 2022 18:03:32
x23)
Este 8-kor betöltött hűtő és Alienpöri Lájv!
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2022 18:07:54
x5)
Szép munka!! Pupszi, ezt frissítheted, mert ment tényfeltárás nekik.
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 19, 2022 18:20:44
x23)
Szép munka!!
Ment még pár helyre ezen kívül. :D Ez az 1 csak azonosítás miatt került ide beírásra most.
Szóval gyagyás, kezdhetsz izgulni, nehogy véletlenül valamelyik betaláljon. xD
Amúgy remélem hogy a pupszi(kukac)proton(pont)me jó e-mail cím ahol ezeket jelezni kell. Ha mégse, akkor esetleg aki tudja hol kell ezeket jelezni az írja majd be.
pupszi
(
x1)
Dec 19, 2022 18:24:47
x1)
Koszi!
Repult az valasz, majd nezz ra kerlek.
KicsiNéző
(
x13)
Dec 19, 2022 18:27:26
x13)
mi újság púpom, sikerült a picsájára verni a segílykének? jendőrséget megbasztad szárazon? esetleg már kúszol haza mellékutakon?
Remélhetőleg már az uzsorahitelből se maradt semmi.
Sodi első csótánya
(
x1)
Dec 19, 2022 18:27:31
x1)
Aztán Adda videójából kiderült, hogy egy kövérkés tetovált zsidó, aki körülbelül annyira néz ki fenyegetőnek, mint Kisboros :D
Valahol fellelhető ez a videó ?
sörtötbontok
(
x8)
Dec 19, 2022 18:31:19
x8)
Endre! Ha nagy a lelki teher az adósságspirál miatt, engedd ki a gőzt, élvezz a Tibor belső combjára!
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2022 18:34:29
x5)
Endre a cica januári tervèhez mit szólsz??? Mert liveba csak dadogtál meg fèrre beszéltél miközben ordibálta hogy elég vége meg lépni fog....
Jozsii Busák
xray
(
x21)
Dec 19, 2022 18:41:26
x21)
Dec 19, 2022 18:41:26
Endre a cica januári tervèhez mit szólsz??? Mert liveba csak dadogtál meg fèrre beszéltél miközben ordibálta hogy elég vége meg lépni fog....
gyagyástól lehetetlen megszabadulni, rosszabb bármilyen vérszívónál. Dec 19, 2022 18:41:26
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Dec 19, 2022 18:51:21
x1)
endre, ez a 2009-es kommented is szépen öregedett:

A kulcsmondat: "De ne is hirdesse, milyen kellemes az állapota"
Eredeti komment linkje: freeblog.sodika.org/archives/2009/09/02/Buzigyogyito_tuntetes/#comment-9644452
2022 végén, endre a facebook falára ezt töltötte fel:

endre, nagyon kellemes az állapotod a TIBOR cicával! XD
TE BUZI!

A kulcsmondat: "De ne is hirdesse, milyen kellemes az állapota"
Eredeti komment linkje: freeblog.sodika.org/archives/2009/09/02/Buzigyogyito_tuntetes/#comment-9644452
2022 végén, endre a facebook falára ezt töltötte fel:

endre, nagyon kellemes az állapotod a TIBOR cicával! XD
TE BUZI!
xray
(
x21)
Dec 19, 2022 18:55:24
x21)
gyagyásnak minden ráfér a pofájára, a buziság már csak ráadás.
Karvaj Tőke
Dec 19, 2022 19:05:20
Készen áll a csapat egy lájvra?
Hehehe!
Dec 19, 2022 19:05:20
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Dec 19, 2022 19:13:03
x5)
ajándék ötlet karácsonyra a cicának. 25%-al le van engedve. erre érdemes lenne felvenni egy uzsorakamatos hitelt.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Rufus
Dec 19, 2022 19:21:08
Az elmúlt hónapok legjobb napja volt a mai, egyszerre etyetem és melócsában is. Már csak egy kérdésem van, ami koronázná az egészet.
Ugye már megdöglött a gnóm?
heló
Ugye már megdöglött a gnóm?
Dec 19, 2022 19:21:08
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 19, 2022 19:25:33
x11)
Jó estét mindenkinek, kivéve ezt a két csövest!
Tibi!
Mi lesz a tündérkonyha sorozattal, abbamaradt?
Marad a mikrós melegszendvics, ami oly finom?
Púpost már nem is kérdezem, mert amit utoljára láttam tőle, csak egy hasfájós-kenegetős vacsora volt, infarktus miatt, vagy ennyire szenny volt az étel, azt nem tudom. :)
Ingyenkonyhán mi volt Bécsben? Láttam az itthoni ökumenikusokat, ott sült kolbász (amit még véletlenül sem sütöttek meg), rizibizi, kakaóscsiga, alma.
Mondjuk nem rossz felhozatal, szerintem Lyucus is ott állt a sorban, sajnos őt nem fotózták le.
Tibi!
Mi lesz a tündérkonyha sorozattal, abbamaradt?
Marad a mikrós melegszendvics, ami oly finom?
Púpost már nem is kérdezem, mert amit utoljára láttam tőle, csak egy hasfájós-kenegetős vacsora volt, infarktus miatt, vagy ennyire szenny volt az étel, azt nem tudom. :)
Ingyenkonyhán mi volt Bécsben? Láttam az itthoni ökumenikusokat, ott sült kolbász (amit még véletlenül sem sütöttek meg), rizibizi, kakaóscsiga, alma.
Mondjuk nem rossz felhozatal, szerintem Lyucus is ott állt a sorban, sajnos őt nem fotózták le.
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 19, 2022 19:28:17
x13)
Nézd gyagyás, nekem ma sikerült pozsonyban sztrapacskát enni!

Simán bementünk az étterembe, köszöntünk, helyet foglaltunk majd hozták az étel/itallapot. Egyébként nagyon finom is volt! Sajnos alsó polcos sörikét nem kértem mellé.

Simán bementünk az étterembe, köszöntünk, helyet foglaltunk majd hozták az étel/itallapot. Egyébként nagyon finom is volt! Sajnos alsó polcos sörikét nem kértem mellé.
sodika halálvágya
(
x11)
Dec 19, 2022 19:30:36
x11)
Azanyámot!!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 19, 2022 19:31:37
x11)
Nem is értem hogy csináltad, hiszen ők fényevők, és nyelveket sem beszélnek... :)))
KynczA
Dec 19, 2022 19:32:18
Érdekes olvasni orvos/lélekbúvar hátterű trollégák elemzését Endre külső/belső tulajdonságairól, okairól.
Hallottam párszor bőgni a gyagyást, annak van bármi őszintesége, fájdalma, vagy az is csak utánzott viselkedés?
Az is elképesztő, hogy semmi félelemérzete nincs. Persze, f2f már fosik, de totál nem gondol abba bele, h mi lesz, ha 10 troll áll vele szemben egy sötét sikátorban.
Hallottam párszor bőgni a gyagyást, annak van bármi őszintesége, fájdalma, vagy az is csak utánzott viselkedés?
Az is elképesztő, hogy semmi félelemérzete nincs. Persze, f2f már fosik, de totál nem gondol abba bele, h mi lesz, ha 10 troll áll vele szemben egy sötét sikátorban.
Dec 19, 2022 19:32:18
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 19, 2022 19:32:19
x6)
Azanyámot!!
gondolom nem úgy ettek, hogy beszédültek részegen és köszönés nélkül beleröfögtek a pincér képébe hogy "őőő sztrápácskááá?"
Karvaj Tőke
Dec 19, 2022 19:32:29
Dec 19, 2022 19:32:29
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 19, 2022 19:35:22
x13)
Ordítottam hogy bejj sztrapacska, éjjen broni és a kis aranyks tetovált pincér csajszi már hozta is. Úgy tünik csak rossz ratyikat nem szolgálnak ki... meg prolikat
tyodika
Dec 19, 2022 19:40:13
Azanyámot!!
Jehetyetylen! Esz pisztos hogy fotosopp! Manipulált hangüzenetek, tyerintyem esz éjthetyő.
Dec 19, 2022 19:40:13
egynadrág
(
x2)
Dec 19, 2022 19:41:09
x2)
Jó de te nem beszélsz fluid németül és angolul mint a púpos!
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 19, 2022 19:41:31
x3)
trolléga
(
x30)
Dec 19, 2022 19:42:21
x30)
Fifi tessék szépen ma is előadni hogy a tranyedli dolgozni volt, te meg ki vagy rúgva. A valóság mindig durvább... Te fizetsz neki azért, hogy azt hazudja dolgozik? Mert más melócsát elképzelni nem tudok neki, ahol akárcsak 1 napot lehúzna. Na porondra bohócok!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 19, 2022 19:42:30
x6)
így van, egy nárcisztikus pszichopata nem tud őszintén sírni. Sosem sírt így, csak nyekergett meg vinnyogott.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 19, 2022 19:44:38
x11)
Ez mind szép és jó, de csirkecombika pörkűttet (alsócombikából) tésztácskával nem kaptál! Savanyú az nincs, arra nem futja, kell a pénz sörre és ketyerűre.
Krumplipüre az nem, petrezselymes burgonya sem, csak ha megkívánja a Tranyó. Most hallgatom!
Senkit nem érdekel, hogy Endi azt szereti, zabálja a tésztát, örüljön, hogy van mit lapátolni a pofájába. :)
trolléga
(
x30)
Dec 19, 2022 19:45:02
x30)
Én is le akartam fényképezni született pinás kis feleségem csirkemellből készül borsos tokányát (nem leves, nem alienpöri!), de még azt se érdemled meg endike hogy nyálat csorgass rá, a hód kurva anyád!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2022 19:47:21
x5)
Dec 19, 2022 19:47:21
Akkor szokott sírni mikor Merci elveri mint a lovat ès elindul haza... Akkor rájön mire dobota ki az utolsó 10millióját... Jól benyal az olcsó sörtől ès akkor kezdődik a sírás! De nem kell félni mert mostantól nagyon sok ilyen lesz.... :D Dec 19, 2022 19:47:21
Szomorú Piton
Dec 19, 2022 19:50:37
...De nem kell félni mert mostantól nagyon sok ilyen lesz.... :D
De lenne, de megint csak a pók van a sarokban és úgy csinál mindegyik mintha hasznos része lenne a társadalomnak, pedig csak hitelből élő g.cik.
Dec 19, 2022 19:50:37
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 19, 2022 19:50:51
x11)
Én is le akartam fényképezni született pinás kis feleségem csirkemellből készül borsos tokányát (nem leves, nem alienpöri!), de még azt se érdemled meg endike hogy nyálat csorgass rá, a hód kurva anyád!
Nem is kell fénykép Trolléga, elképzeljük.
Ez a két csóringer még egy normális hagymás-szalonnás rántottát sem tud megcsinálni, pedig nem lenne bonyolultabb, mint egy csöves melegszendvics, legfeljebb táplálóbb...
sodika halálvágya
(
x11)
Dec 19, 2022 19:59:38
x11)
gyagyás, tudjuk ám, mi szokott menni, amikor ilyen sokáig lapítotok.
megtanítottad már józsinak meg jutkának, h SÖNEN GUTEN TAOT kell majd mondani oszama úrnak?

megtanítottad már józsinak meg jutkának, h SÖNEN GUTEN TAOT kell majd mondani oszama úrnak?

Hangok a Blindengasseban
Dec 19, 2022 20:03:04
TE ROSSZ CSÍRA AZT MONDTAD VESZEL VODKÁT
JUDGA ÁJJÁ LE ÁJJÁ LE JUDGA LESZAROOOOOM
JAJ NE EZT NE A GAYMER FAPTOPOT ASZTNEEEEE
SODI TE ROSSZ RATYIII TE EGY BUZI VAGY NEM FÉRFI
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
DZSINÉ, TÁRÁRÁRÁ, VENÁSZÍJÚEGEN, RÉGÓTA ÜRES EZ A SZÍV DE NEKED ODAADOM
JUDGA ÁJJÁ LE ÁJJÁ LE JUDGA LESZAROOOOOM
JAJ NE EZT NE A GAYMER FAPTOPOT ASZTNEEEEE
SODI TE ROSSZ RATYIII TE EGY BUZI VAGY NEM FÉRFI
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
DZSINÉ, TÁRÁRÁRÁ, VENÁSZÍJÚEGEN, RÉGÓTA ÜRES EZ A SZÍV DE NEKED ODAADOM
Dec 19, 2022 20:03:04
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 19, 2022 20:04:30
x11)
Egy fél fej hagymával, liter vízzel kiváló alien-pöri, tésztácskával vagy rizsikével!
"Volt Magyarországon egy család, akik a gyereket is fényevésre izélták...! Akartam kérdezni, hogy csináljak-e neked holnapra két szendvicset, de nem vettem SZALÁMIT!" XD
Lyudga és Lyózsi most különbeket eszik az ökumenikusoknál, krishnásoknál...
"Volt Magyarországon egy család, akik a gyereket is fényevésre izélták...! Akartam kérdezni, hogy csináljak-e neked holnapra két szendvicset, de nem vettem SZALÁMIT!" XD
Lyudga és Lyózsi most különbeket eszik az ökumenikusoknál, krishnásoknál...
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 19, 2022 20:20:44
x19)
Tegnap ért be vonat Pestről Bécsbe 11:30 körül?
Mintha ezt mondta volna a trafó, hogy programjuk van arra az időpontra.
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 19, 2022 20:21:32
x13)
Most hogy jönnek az ünnepek... Ha tibi még kint lesz akkor nyugodtan mehetnek neki üzenetben, esetleg ide fórumra a kaja képek. Tibi nagyon ugrik arra amikor a trollok kajával hergelik :)
Mercis Hambi
(
x3)
Dec 19, 2022 20:25:49
x3)
Tegnap ért be vonat Pestről Bécsbe 11:30 körül?
Ha valaki a környéken jár és nem hallja Jutka hangját, akkor nincsenek ott ! Mintha ezt mondta volna a trafó, hogy programjuk van arra az időpontra.
Kriptozsidó
(
x6)
Dec 19, 2022 20:26:12
x6)
Ott van már Jucus és Józsi, a Bogdáni úti romból?
kripli figyelő
(
x12)
Dec 19, 2022 20:27:23
x12)
Dec 19, 2022 20:27:23
Most hogy jönnek az ünnepek... Ha tibi még kint lesz akkor nyugodtan mehetnek neki üzenetben, esetleg ide fórumra a kaja képek. Tibi nagyon ugrik arra amikor a trollok kajával hergelik :)
Ide ne,tranyó nem olvassa a fórumot. Dec 19, 2022 20:27:23
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2022 20:28:32
x5)
Endre remélem tudod mikor lapulsz mint patkány az oduban mi tudjuk olyankor kell rendőrt hívni!!!! Gondolom Józsi örülne egy igazoltatásnak börtönviseltként... Jutka miatt meg kapnál megint egy új ügyet... Èn a rendőrség mellett szavazok...
Jozsii Busák
Balázs Padre
(
x13)
Dec 19, 2022 20:28:36
x13)
Endre!!!!!
Nagy a csönd.Pedig múltkor azt ígérted, hogy mi is megtudjuk, miről szól a rendőrségi ügy.
Nagy a csönd.Pedig múltkor azt ígérted, hogy mi is megtudjuk, miről szól a rendőrségi ügy.
RECSKABUNKER
(
x3)
Dec 19, 2022 20:30:41
x3)
Endre tudunk indulni?
Polizei
Dec 19, 2022 20:32:11
Endre tudunk indulni?
Wir können gehen!
Dec 19, 2022 20:32:11
Balázs Padre
(
x13)
Dec 19, 2022 20:35:20
x13)
Volt ott dühös Atos cég meg elveszett laptop ügy is a környéken.
Nemezért volt a polizeirufen????
Tényállás teljes tisztázása kéretik Herr Kiss.
Nemezért volt a polizeirufen????
Tényállás teljes tisztázása kéretik Herr Kiss.
Karvaj Tőke
Dec 19, 2022 20:35:21
Ne sumákolj , indítsd a médiabirodalmat!
Hehehe!
Dec 19, 2022 20:35:21
Közöd
(
x2)
Dec 19, 2022 20:35:54
x2)
Endre remélem tudod mikor lapulsz mint patkány az oduban mi tudjuk olyankor kell rendőrt hívni!!!! Gondolom Józsi örülne egy igazoltatásnak börtönviseltként... Jutka miatt meg kapnál megint egy új ügyet... Èn a rendőrség mellett szavazok...
Ha 9-10ig nem lesz live. Biztos lehetsz benne,hogy ott vannak .
fonatkoszás
Dec 19, 2022 20:36:27
Ide ne,tranyó nem olvassa a fórumot.
nyilván csak azért, mert nem tud olvasni
Dec 19, 2022 20:36:27
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 19, 2022 20:36:59
x11)
Leginkább töltött káposzta képek, mert azt nagyon szeretett volna enni az anyósnál. :) Meg kocsonya... :)
Dörpepúp
(
x7)
Dec 19, 2022 20:39:53
x7)
Mindkettő készül idén, meg wellington bélszín is. Bár ahhoz is zabálná a kenyeret a kőműves faszi.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 19, 2022 20:40:59
x47)
endre, te most rendőr ping-pongot akarsz? Nap közben te mentél hozzájuk, este meg ők fognak hozzátok.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Balázs Padre
(
x13)
Dec 19, 2022 20:42:27
x13)
Jozefff grós és Juddga úrnő is beköltözött a Villa Rechkába.
Oszama úszik a boldogságban.
Endre!!! Te úgy gyűjtöd a hajléktalanokat, mint más a bélyeget
Oszama úszik a boldogságban.
Endre!!! Te úgy gyűjtöd a hajléktalanokat, mint más a bélyeget
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 19, 2022 20:42:47
x13)
Dehogy, ahhoz is rizsát eszik
Púpszászi napelem
(
x13)
Dec 19, 2022 20:43:39
x13)
Ide ne,tranyó nem olvassa a fórumot.
Szerencsére a gyagyás nutogatja neki. :D
halászlé
(
x24)
Dec 19, 2022 20:45:33
x24)
belehallgattam a legutóbbi lájvot; merga azt mondja, h endi 10/9-es az ágyban XXDDD hogy jött ki a matek, mikor fel se áll neki? XXDDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jucus
Dec 19, 2022 20:45:43
Hívjatok fel, ha tudni akarjátok, hogy merre és kivel vagyok! Talán felveszem és elárulom.
36305387243
36305387243
Dec 19, 2022 20:45:43
Balázs Padre
(
x13)
Dec 19, 2022 20:47:35
x13)
Tibor cica se ér rá.
Épp most készíti az őzgerincet vaniliás suppe-val és körtehabbal.
Épp most készíti az őzgerincet vaniliás suppe-val és körtehabbal.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Dec 19, 2022 20:47:56
x11)
140 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A korcs ma akarta felhívni a nyomozót, aki időpontot adhatna az iratbetekintésre (már ha lehet ilyet egyáltalán), 28-ára (jövő szerda) pedig fix programja van Bécsben, idézésre kell mennie.