Jozsii Busák
Eddig el volt nyomva a buzidémon, legfeljebb a homokos könyvjelzőkig tombolt benne. Az utolsó védelmi bástyát a szarszagú csöves kőműves küllemű hasított és befelé fordított fasza utáni vágy rombolta le a porig. A buzidémon immáron szabadon tombol, mintha nem lenne holnap. Mint valami nagyon elbaszott és beteg Naruto type karakter koncepció.
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
egyértelmű a buzidémon előretörése, de még van egy utolsó frontvonal a sodi a varázsló űrdiplomata lelkében: a görcsös ragaszkodás a heteroszexualitásához annak okán, hogy ő bizony egy "már nővel" van, így nem buzi.
el tudom képzelni, hogy mielőtt a májacska vagy a sérvecske kivégzi a sodit, be fog következni a buzidémon végső győzelme és a sodi bizony fütyisekkel fogja baszatni a "keresztYény, konzervatív" kontentet.
vérdíj target nr. 1
Jozsii Busák
Krizsai Andrea 2
Már megint megindul a rendőrség felé?
Mikor lesz olyan, hogy oda is ér?

"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
she.life.hu/nofilter/20221011-toxikus-szerelemfuggoseg-szexfuggoseg.html
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Tessék:

Itt van egy korábbi interjúja. Látszik hogy túlmozgásos okoskodó buta liba, de legalább szar zenéket csinál mellé.
Vicces ahogy a raccsoló recskaboj szintű riporter gyerek interjúvolja a selypítő autista csajt.
www.youtube.com/watch?v=YeU9w3USvzI
Akinek trash hiánya van itt van Norina Norbika Diamond. Ez kéne a recskásnak, megbaszná szárazon minden nap endre seggét.
www.youtube.com/watch?v=GKIsKRsi23M
Ebben az a leggroteszkebb dolog, hogy az Endre legbelül olyan tulajdonságával küzd, ami alapjába véve nem lenne probléma és csupán a náculós buzigyógyító múltja az, ami problémás az ő számára, nekünk viszont komikus. Az érzelmi szabadságát ennek ellenére és irónikusan úgy tudná megszerezni és megélni, hogy totál szabadjára engedi a buzidémont fütyisekkel élvezkedni és elszámolna azokkal a szexuális, faji és vallási közösségekkel szemben, akik ellen hergelt vagy valamilyen más módon bántotta őket. Ez viszont csak fantázia marad, mivel mostanra közel 40 év mocskot kell kigyomlálni a fejéből ahhoz, hogy legalább az alapoktól tudjon valamit egyáltalán kezdeni (pl rendes szocializáció és helyes viselkedés minták elsajátítása).
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
Jozsii Busák
mikbe fagy...dolgozó endre az endre...az a kérdés, meddig..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Amennyit költöttem már rá az a legkevesebb, hogy 2023 arról fog szólni, hogy a talpamat csókolgatja!
Ha nagyon ritkán szomorú vagyok, akkor mindig eszembe jut, hogy a jéghideg jogászisten, super straight egyetemista vadászbika aki buzigyógyítást szervezett, most egy levágott faszú kőművessel él együtt.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Ki a J2?
Valaki újracsinálhatná a képet mai fotókból :)
Ez ki?
A fidelitaszból nem rég kilépett Tóth Bettina?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Igen
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
*integet
Ez a barátnő valami visszatérő motívum a szuperbuzi endrénél? Nyáron is egy nemlétező barátnővel akarta visszakérni sziszáéktól a linzi lakás kulcsát :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jól emlékszem hogy Tibi mondogatta hogy menne Gyagyással az "anyóshoz"? Érdekes karácsony lenne :D
A Buzidémon
Van ájfónom? NINCS! Ok, lehet azért nincs mert elhagytam, de ez téged miért érdekel? VEGYÉL ÚJAT!!!!
A heterodémon kétségbeesett küzdelme.
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_A_Heter%C3%B3d%C3%A9mon_%C3%A9s_a_Buzid%C3%A9mon_%C3%B6sszecsap%C3%A1sa
...csak a kaja érdekli a mamával kapcsolatban, meghogy ad-e pézt....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Sok igazság, de azért hetyetye.
A nárcisztikusok sohasem tudnak meggyógyúlni maguktól. A legtöbbjüknek még betegségtudata sincs. Lásd Gyagyás.
Évekig tartó terápiával lehet javulást elérni náluk, minőségi életmódváltást nem.
A homoszexualitás is egy olyan identitás, aminek a teljes megélésére képtelen. Vannak vágyai, de mivel nárcisztikus személyiségzavarban szenved, nem tudja magában tisztán definiálni, hogy mit is érez. A nárcisz képtelen az érzelmek megélésére. Nem tud szeretni, csak birtokolni, nem tud kompromisszumot kötni, csak tárgyalni arról, hogyan lehet az igényit a leginkább kielégíteni. Erzelnek hiánya miatt csak panelekben tud gondolkodni.
Tibor számara ezért kiváló kizsákmányolható gazdatest, mert eleget tesz a társadalmi sztereotíp elvárásoknak, miszerint egy férfi nőket szeret, másrészt Tibor férfi, amit a meleg nárcisz személyisége igényel.
Tibor sem több számára, mint egy menő karkötő a kondiba, amin keresztül az ideális (számára tetsző) testképet projektálja magára, vagy a raktárban rohadó szetáp, amitől szintén nem tud megválni, mert azokon a tárgyakon keresztűl válik streamerré. Jó szetápja van tehát akkor ő jó streamer.
Nem itélték el jogerősen, tehát mindig neki van igaza, es így tovább.
Mi is, ez a fórum is csak a nárcisztikus egóját szolgálja. Tőlünk kapja a szükséges figyelmet, amit néha igényel. A figyelem előjele számára mellékes, a lényeg, hogy foglalkozzanak vele. Mi vagyunk az ellenség, ami ellen küzdenie, harcolnia kell. Számára az lenne az igazi büntetés, hogyha senki nem válaszolna neki, amikor ide ír valami eszement baromságot.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
végülis csak pár dolog nem stimmel
- NINCS PÉÉÉÉNZ hazamenni
- anyós amit küldött pénzt pont a távoltartásuk miatt küldte
- Golda rühelli a tolvajtranyót, mint a büdös szart
- asszem menyként/nejként emlegettem magát, márpedig Tibi nem nő
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
így akar bosszút állni az őt kikosarazó nőkön, "nőkön". a sodi igenis szilaj fatászpika, kell a nőknek!! lásd, miről maradtál le, te szutyok!
nagyjából ez az elgondolás, ami persze elsodikázódik, mert a kutyának sem kell a lelkecske.
vérdíj target nr. 1
Távoltartási pénz? Nagyon nevetek Endre, mekkora zsidó kurva anyád van :D
A Buzidémon
megjelenik lelki szemeim előtt ahogy tibella mézes mázosan próbálja körbeszopkodni goldát.
Vagy leitatja és megkeresi a dugipénzét, mig a vén kurva ki van ütve.
A Buzidémon
Yo nigga, Echelon beatz :D Az ilyen fotókat szokták beküldeni 4chanre, hogy "name my band" :D
Van már nekik nevük régóta: RetardZ :)
Retardz with attitude, IMEI block
Golda szerintem gyakorlottabb csövesidomár annál hogy lerészegedjen velük. Az idősebbik Kiss már felkészítette-
endre teljesen megőrült, nemlétező barátnőkről beszél és meg nem történt bosszúkra hivatkozik. Ezek után kikéri magának, hogy valóságtagadó :DDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Akinek trash hiánya van itt van Norina Norbika Diamond. Ez kéne a recskásnak, megbaszná szárazon minden nap endre seggét.
youtube.com/watch?v=GKIsKRsi23M
Azt a kurva anyját. Ez mind férfinek, mind "nőnek" ronda. De Endrének szerintem pont jó.
Rajta te szörnyeteg, pörögjenek a kártyenek, induljon a freak show!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ráadásul neki a múltban is maximum csak "barátnénije" volt, barátnő az soha :)
na most azt nyeméjtem, hogy neki még fizetnek is.....
Dehát a Tibinek is ;)

Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
Ehetett egy sult csirkecombot a karacsonyi buliban.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
6 sör. ezen felnevettem.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Október 3-i pédia:
"Délután púpszi bedobta a fórumra a Raiffeisen Bankot, mint potenciális melócsát, Trottel pedig válaszul este 6-kor feltöltött egy vekniflokkot, amelyben a hétvégén összecsövezett és leokádott, bolyhos polárpulóverében az utcán sétálva azt bizonygatta, hogy csak azért van élő e-mail címe a Raiffeisennél, mert korábban kapott tőlük állásajánlatot, de végül nem őket, hanem a Vitalakedemie-t választotta. Sörrel a kezében bejelentette, hogy mostantól napi 3-4 sörre (beleértve a hajnali szinten tartót is) redukálja az alkoholbevitelét, mivel ma az irodában olyan „enyhe” alkoholelvonási tüneteket tapasztalt, melyeket még kávéval sem tudott elnyomni (pl. még délben is remegett a hangja), valamint elmesélte, hogy a dokumentáció olvasás közben végighallgatta a tranyó pozsonyi live-ját és kikérte magának, hogy balhézott volna, mikor megírták neki, hogy nem tudnak beköltözni a korábban lefoglalt lakásba, mivel csupán elbőgte magát és alaptalanul szidalmazta Tibit, mondván mindez az ő hibája. Beszámolt arról is, hogy szombaton, mikor Tibi elszökni készült tőle, valóban oda akarta hívni Fullfing Gézát a raktárhoz, hogy megveresse vele a tranyót, de ez szerinte természetes reakció volt, hiszen a „szerelme” éppen ütötte és veszélyeztette az S22-t is. Elpanaszolta, hogy Géza, Tibi és Golda is úgy véli, hogy „ezt a helyzetet ő állította elő és nem olyan dolog, ami vele történik”, és azon morfondírozott, hogy ez a három szereplő talán azért mondja neki ugyanazt, mert összefogtak ellene. "
trashvod.com/w/r3TbzVKkttv7sp1sJJPCJL
durva hogy leépült meg felpuffadt azóta. tibi kettősügynök kíváló munkát végez
Ő nem az anyagos háború áldozata lett?
MONDOM HOGY ENGEM NEM KÚRTAK SEGGBE
A J2 az Domján Tibor, Echelon tanú.
El adó! Nem tudom hogy mennyit ér, 50-60 éves lehet. Belseje szalma és fa jó sujos.
rizibuzi
de, Aczél elvtárs meg Jeti is megfogadták hogy a rosszindulatú fórumzsidókat kegyetlenül megfosztják személyiségük varázástól. Jeti azóta megenyhült.
Judga es Jozsi bejelentettek, hogy nem jonnek gemeskutorszagba, ezert nem megy sneci sem pupszaszra.
NA várj... Judga meg Lyózsi nem itthon vannak? WTF?
Jobb ezt nem bolygatni szerintem, van így is elég zaj a forumon a recskás kobold és a férje miatt, nem kell hogy feltépjük még az anyagos utáni sebeket is.
Labancziara gondoltam, bocs. A ket csoves Mo.-n van.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
ezt milyen gyönyörűen fogalmaztad meg, Diplomata Troll!
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Csak hogy pontosak legyünk, mert a gyagyás is mindig pontos nyelvtanilag. A Videóba az hangzik el, hogy megpróbálja napi 3-4 sörre limitálni az esti sörbevitelt.
Nos azt hiszem, 2.5 hónap után megállapíthatjuk, hogy ez a próbálkozás is, olyan jól sikerült mint minden más az életébe.
Amúgy gyagyás, nem érzed szánalmasnak azt, hogy ebbe a videóba már csak azt tudtad felajánlani a kandúrodnak, hogy nyugodtan menjen vissza és majd te cipekedsz luxuslakásról luxuslakásra miközben neki csak annyi lesz a dolga közbe, hogy az ágyból nézi a Klivlend Showt? Lehet hogy jó lenne erre is a tibit emlékeztetni. Nem csak mindig az Ájfon 14-re, hogy nézze meg ehhez képest hol tart ma már a kapcsolatotok.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
ez a legjobb:
Az anyai ágamat történelmi mélységben valóban nem ismerem, de az biztos, hogy zsidó rokonról ott sem hallottam még soha. :)
habár fingja sincs golda vérvonaláról (bitch pls, csak rá kell nézni), de biztos nem zsidó. mert ilyen sodi a sodi.
vérdíj target nr. 1
"vérdij nr.1" XD XD XD XD
Az mekkora flash volt már Kaufmanndiltól? XD
Igen, nyeftani hetyetye amikor az apjáról beszél, hisz a zsidó származást csak és kizárólag anyai ágról lehet örökölni. Apairól nem.
Minden O és K
Baszdmeeeeg, hát meg van a 4 etyetyemi diploma!!!
1 - Számítástechnikai programozó (OKJ 54 4641 04)
2 - Cisco CCNA
3 - Informatikai hálózatirendszer-telepítő (OKJ 31 4641 01)
4 - Rendszerinformatikus (OKJ 54 4641 03)
A cickót hogyan is, évente kéne megújítani? Endre az a tudásod még aktuális? :D Fjordos néni nagy keci volt hogy ezeket nem írta bele a csoda CV-be
dik, ez tranyó???????????????)))))))))))))))
Szerző:
Kovi
(
x2)
Dec 19, 2022 08:51:11
Válasz
(12)
x2)
Válasz
(12)
Endre, azért a rendőrségre indulás előtt egy kis bátorító sörike-ketyerű kombó csússzon le. Figyelj a folyadékpótlásra télen is!
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2022 08:57:22
x5)
Endre örülhetünk?
Jozsii Busák
TikTok Troll
Dec 19, 2022 09:06:54
Endi, nem is mondtad, hogy fent vagy tiktokon.
Dec 19, 2022 09:06:54
Mitokondrium
(
x7)
Dec 19, 2022 09:08:27
x7)
Endre! Mindenképpen meséld majd el a kommenthaveroknak, hogy mit intéztél a rendőrségen! Szerintem kiváló ötlet volt tegnap az uzsorakölcsönből még be is drogozni Tibcédesszel, mert így ha a kékeknek eszébe jutna megpisiltetni téged, akkor mindenképpen friss, erős jelet ad majd a drogteszt. Ugye épeszű ember ilyenkor inkább abbahagyná a tiltott szerek fogyasztását, hátha nem derül ki, de nem a Sodi! A Sodi akkor is felszippantja este a spurit, ha tudja, hogy másnap a rendőrségen lesz jelenése.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
sörtötbontok
(
x8)
Dec 19, 2022 09:11:07
x8)
Vannak hibák a Wikipédián, például ennek a szócikknek a neve is pontatlan: hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6lgyfaszender
De én megszerkesztettem:
De én megszerkesztettem:
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2022 09:18:09
x5)
Dec 19, 2022 09:18:09
Endre! Mindenképpen meséld majd el a kommenthaveroknak, hogy mit intéztél a rendőrségen! Szerintem kiváló ötlet volt tegnap az uzsorakölcsönből még be is drogozni Tibcédesszel, mert így ha a kékeknek eszébe jutna megpisiltetni téged, akkor mindenképpen friss, erős jelet ad majd a drogteszt. Ugye épeszű ember ilyenkor inkább abbahagyná a tiltott szerek fogyasztását, hátha nem derül ki, de nem a Sodi! A Sodi akkor is felszippantja este a spurit, ha tudja, hogy másnap a rendőrségen lesz jelenése.
Pedig ideje lenne kényelmes cipőt ès ruhákat vásárolni mert sokat fog futni talaj részegen a cica után!!! Hiába tartja meg a melót ahogy enyhül az idő a cica lép... Endre meg annyira éli a homokos szexet hogy csapot papot fog otthagyni ès indul a fejvadász èvad!! Az a legjobb hogy annyira takony részeg mindig hogy ezt nem tudja csak sodródik az árral ès kapálozik!!!! Ilyen a mi királyunk!! Dec 19, 2022 09:18:09
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 19, 2022 09:30:59
x2)
Pedig ideje lenne kényelmes cipőt ès ruhákat vásárolni mert sokat fog futni talaj részegen a cica után!!! Hiába tartja meg a melót ahogy enyhül az idő a cica lép... Endre meg annyira éli a homokos szexet hogy csapot papot fog otthagyni ès indul a fejvadász èvad!! Az a legjobb hogy annyira takony részeg mindig hogy ezt nem tudja csak sodródik az árral ès kapálozik!!!! Ilyen a mi királyunk!!
Eddig el volt nyomva a buzidémon, legfeljebb a homokos könyvjelzőkig tombolt benne. Az utolsó védelmi bástyát a szarszagú csöves kőműves küllemű hasított és befelé fordított fasza utáni vágy rombolta le a porig. A buzidémon immáron szabadon tombol, mintha nem lenne holnap. Mint valami nagyon elbaszott és beteg Naruto type karakter koncepció.
Kötőjel
(
x12)
Dec 19, 2022 09:36:03
x12)
egyértelmű a buzidémon előretörése, de még van egy utolsó frontvonal a sodi a varázsló űrdiplomata lelkében: a görcsös ragaszkodás a heteroszexualitásához annak okán, hogy ő bizony egy "már nővel" van, így nem buzi.
el tudom képzelni, hogy mielőtt a májacska vagy a sérvecske kivégzi a sodit, be fog következni a buzidémon végső győzelme és a sodi bizony fütyisekkel fogja baszatni a "keresztYény, konzervatív" kontentet.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2022 09:41:17
x5)
Ha esetleg a Millenium Tower terelés lenne...
Ezek Bécs toronyirodái:
de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_Hochh%C3%A4user_in_Wien
Legalább olyant keresünk, ahol van 40 emelet:
Első szám: emeletek száma Másdodik szám:Irszám
Austro Tower 38 1030
IZD Tower 41 1220
Marina Tower 41 1020
Millennium Tower 50 1200
DC Tower 1 60 1220
Az Austro Tower lehet a másik gyanusított (a wikin 38 emeltet írnak, máshol 40-et olvasni), a 3. kerületben van.
Csak hogy szem előtt legyen! Ezek Bécs toronyirodái:
de.wikipedia.org/wiki/Liste_der_Hochh%C3%A4user_in_Wien
Legalább olyant keresünk, ahol van 40 emelet:
Első szám: emeletek száma Másdodik szám:Irszám
Austro Tower 38 1030
IZD Tower 41 1220
Marina Tower 41 1020
Millennium Tower 50 1200
DC Tower 1 60 1220
Az Austro Tower lehet a másik gyanusított (a wikin 38 emeltet írnak, máshol 40-et olvasni), a 3. kerületben van.
banshee
(
x24)
Dec 19, 2022 09:42:32
x24)
Endre! Vele tedd féltékennyé a Sziszát és őt vonzd még be a show-ba. Na ez foshná!
Krizsai Andrea 2
banshee
(
x24)
Dec 19, 2022 09:43:24
x24)
Endre, azért a rendőrségre indulás előtt egy kis bátorító sörike-ketyerű kombó csússzon le. Figyelj a folyadékpótlásra télen is!
Már megint megindul a rendőrség felé?
Mikor lesz olyan, hogy oda is ér?
bolgár jeti
(
x30)
Dec 19, 2022 09:44:48
x30)
Krizsai Andrea 2

banshee
(
x24)
Dec 19, 2022 09:46:30
x24)
Megvan vkinek az a cikk, ahol comingoutolt buzikat és szekrénybuzikat hasonlított össze egy aspergeres nő?
A comingoutoltra Steiner Kristófot hozta példának, a szekrénybuzira meg púpot.
okleveles taknyász
Dec 19, 2022 09:54:18
Az orrváladék többnyire a nyálkahártya alatti mirigyekből és kehelysejtekből származik. A nyálka vízből áll (95%); glikoproteinek (2%); albumin, immunglobulinok, lizozim, laktoferrin és egyéb fehérjék (1%); szervetlen sók (1%); és lipidek (
Dec 19, 2022 09:54:18
okleveles taknyász
Dec 19, 2022 09:55:05
Az orrváladék többnyire a nyálkahártya alatti mirigyekből és kehelysejtekből származik. A nyálka vízből áll (95%); glikoproteinek (2%); albumin, immunglobulinok, lizozim, laktoferrin és egyéb fehérjék (1%); szervetlen sók (1%); és lipidek (1%).
Vegyük sorra:
- A glikoproteinek (vagy fehérjecukrok) olyan fehérjék, melyekhez kovalens kötéssel szénhidrátok kapcsolódnak. Az ízről gondoskodik.
- A szérumfehérjék közül az albumin van jelen a legnagyobb mennyiségben a vérben. Az összfehérje 55-65%-át képezi albumin. A kalcium és magnézium ionok albuminhoz kötöttek. Ásványi anyagokban gazdag!
- Az immunglobulinok, más néven antitestek, a plazmasejtek (fehérvérsejtek) által termelt glikoprotein molekulák. Az immunválasz kritikus részeként működnek azáltal, hogy specifikusan felismernek és kötődnek bizonyos antigénekhez, például baktériumokhoz vagy vírusokhoz, és segítik elpusztításukat.
- A lizozim felfedezése és elnevezése Sir Alexander Fleming, a penicillin atyjának nevéhez fűződik, aki tanulmányában figyelemreméltó baktériumellenes hatásról számolt be. Többször kiemelte, hogy ez az anyag meglehetősen alulértékelt a természetes immunitás megítélése szempontjából és szerinte a penicillinnél jóval nagyobb érdeklődést fog kiváltani a jövőben. Csaknem 100 évvel a felfedezés után jóslata beteljesedni látszik, hiszen az antibiotikum rezisztens baktériumtörzsek egyre gyakoribb előfordulása miatt az enzim újra a kutatók érdeklődésének középpontjába került.
- A laktoferrin egy természetes fehérje, kiemelten segíti az immunrendszer egészséges működését. Segít kiirtani a káros baktériumokat, vírusokat és gombákat. Természetes vasmegkötő tulajdonságával kezeli a vérszegénységet, továbbá helyreállítja a bélflórát, és hozzájárul az ízületek és a csontok egészségéhez is.
Az orrváladék valójában tehát egy teljes értékű táplálék amit szervezetünk ingyen termel. Egészséges, hiszen ásványi anyagokban és immunerősítő fehérjékben gazdag.
Fogyassza Ön is bátran, Dr. Kiss Endre Farkas jogász, szoftverfejlesztő főmérnök, pedagógus, média szakember, egészségügyi hobbista ajánlásával.
Vegyük sorra:
- A glikoproteinek (vagy fehérjecukrok) olyan fehérjék, melyekhez kovalens kötéssel szénhidrátok kapcsolódnak. Az ízről gondoskodik.
- A szérumfehérjék közül az albumin van jelen a legnagyobb mennyiségben a vérben. Az összfehérje 55-65%-át képezi albumin. A kalcium és magnézium ionok albuminhoz kötöttek. Ásványi anyagokban gazdag!
- Az immunglobulinok, más néven antitestek, a plazmasejtek (fehérvérsejtek) által termelt glikoprotein molekulák. Az immunválasz kritikus részeként működnek azáltal, hogy specifikusan felismernek és kötődnek bizonyos antigénekhez, például baktériumokhoz vagy vírusokhoz, és segítik elpusztításukat.
- A lizozim felfedezése és elnevezése Sir Alexander Fleming, a penicillin atyjának nevéhez fűződik, aki tanulmányában figyelemreméltó baktériumellenes hatásról számolt be. Többször kiemelte, hogy ez az anyag meglehetősen alulértékelt a természetes immunitás megítélése szempontjából és szerinte a penicillinnél jóval nagyobb érdeklődést fog kiváltani a jövőben. Csaknem 100 évvel a felfedezés után jóslata beteljesedni látszik, hiszen az antibiotikum rezisztens baktériumtörzsek egyre gyakoribb előfordulása miatt az enzim újra a kutatók érdeklődésének középpontjába került.
- A laktoferrin egy természetes fehérje, kiemelten segíti az immunrendszer egészséges működését. Segít kiirtani a káros baktériumokat, vírusokat és gombákat. Természetes vasmegkötő tulajdonságával kezeli a vérszegénységet, továbbá helyreállítja a bélflórát, és hozzájárul az ízületek és a csontok egészségéhez is.
Az orrváladék valójában tehát egy teljes értékű táplálék amit szervezetünk ingyen termel. Egészséges, hiszen ásványi anyagokban és immunerősítő fehérjékben gazdag.
Fogyassza Ön is bátran, Dr. Kiss Endre Farkas jogász, szoftverfejlesztő főmérnök, pedagógus, média szakember, egészségügyi hobbista ajánlásával.
Dec 19, 2022 09:55:05
bolgár jeti
(
x30)
Dec 19, 2022 09:58:46
x30)
Megvan vkinek az a cikk, ahol comingoutolt buzikat és szekrénybuzikat hasonlított össze egy aspergeres nő?
linzi fapóleon
(
x8)
Dec 19, 2022 09:59:06
x8)
Ha kékre festené a haját, a trashvod reklámarca is lehetne
Tessék:

Itt van egy korábbi interjúja. Látszik hogy túlmozgásos okoskodó buta liba, de legalább szar zenéket csinál mellé.
Vicces ahogy a raccsoló recskaboj szintű riporter gyerek interjúvolja a selypítő autista csajt.
www.youtube.com/watch?v=YeU9w3USvzI
www.youtube.com/watch?v=GKIsKRsi23M
sztárprogramozó
(
x2)
Dec 19, 2022 09:59:26
x2)
Ebben az a leggroteszkebb dolog, hogy az Endre legbelül olyan tulajdonságával küzd, ami alapjába véve nem lenne probléma és csupán a náculós buzigyógyító múltja az, ami problémás az ő számára, nekünk viszont komikus. Az érzelmi szabadságát ennek ellenére és irónikusan úgy tudná megszerezni és megélni, hogy totál szabadjára engedi a buzidémont fütyisekkel élvezkedni és elszámolna azokkal a szexuális, faji és vallási közösségekkel szemben, akik ellen hergelt vagy valamilyen más módon bántotta őket. Ez viszont csak fantázia marad, mivel mostanra közel 40 év mocskot kell kigyomlálni a fejéből ahhoz, hogy legalább az alapoktól tudjon valamit egyáltalán kezdeni (pl rendes szocializáció és helyes viselkedés minták elsajátítása).
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 19, 2022 10:10:03
x23)
Gyagyás eljutottál iratbetekintésre vagy a vonatokat szarod most is? Tibi ezen a héten hány nap fogja a vonatokat szarni? Múlthéten 7/3 hazudtatok! Judkáék ma hány órakor érkeznek vagy a tibi jön hozzájuk a héten? Tibi nyalakodót tegnap valamelyik felszopójával(Helike,Zsóka stb stb) , miközben te levoltál küldve a hideg téli Bécsi utcára?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2022 10:13:22
x5)
Dec 19, 2022 10:13:22
Endre ez meg mi a jóbüdös kurva anyád???!! Nagyon nevetek:D Dec 19, 2022 10:13:22
max5enutálnak
(
x47)
Dec 19, 2022 10:18:49
x47)
Ha Magyarországra jössz karácsonykor, mialatt AMS segélyen vagy, ne felejtsd el bekapcsolni a GPS-t, hisz te nem vagy egy bujkáló gyáva kis buzi! Ugye?
halászlé
(
x24)
Dec 19, 2022 10:23:25
x24)
Ha Magyarországra jössz karácsonykor, mialatt AMS segélyen vagy, ne felejtsd el bekapcsolni a GPS-t, hisz te nem vagy egy bujkáló gyáva kis buzi! Ugye?
mikbe fagy...dolgozó endre az endre...az a kérdés, meddig..
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2022 10:23:30
x5)
Endre van olyan hírlap aki heteronak tart? Vagy ők is trollok? Èdesanyád is melegnek tart..ő is troll? Endre legyél végre férfi és este mehet egy coming out.. Szerintem a cica dijjazná.. legutóbb azt mondta: NEM VAGY FÉRFI SE MACSÓ,HA KÉTSZER MEGSZÜLETNÈL SEM LENNÈL MACSO" :D
Jozsii Busák
sörtötbontok
(
x8)
Dec 19, 2022 10:28:27
x8)
Endre, a december közepére ígért iPhone nélkül is hajlandó fütyizésre a Cica?
Endre
Dec 19, 2022 10:30:46
Endre, a december közepére ígért iPhone nélkül is hajlandó fütyizésre a Cica?
Amennyit költöttem már rá az a legkevesebb, hogy 2023 arról fog szólni, hogy a talpamat csókolgatja!
Dec 19, 2022 10:30:46
rezsidémon
(
x8)
Dec 19, 2022 10:31:55
x8)
Uzsorás, remélem az van benne a rendőrségi papírban, hogy mivel az elvégzett dühkezelési tréning ellenére is jogellenes viselkedést és törvénysértést tapasztaltak nálad, hivatalból illetve bejelentésre büntetőeljárást indítottak ellened :D
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Éjféli ebéd
Dec 19, 2022 10:37:32
a náculós buzigyógyító múltja az, ami problémás az ő számára, nekünk viszont komikus.
Ha nagyon ritkán szomorú vagyok, akkor mindig eszembe jut, hogy a jéghideg jogászisten, super straight egyetemista vadászbika aki buzigyógyítást szervezett, most egy levágott faszú kőművessel él együtt.
Dec 19, 2022 10:37:32
Jutka műbarack
(
x5)
Dec 19, 2022 10:40:17
x5)
Endre, neked ilyen komoly barátaid is lehetnének, de te ehelyett minden pénzed ráköltöd egy férfinak kinéző férfi hölgyre, nameg szerencsétlen járókelő npcket jelentgetsz a rendőrségen.
Kiss Farkas Farkas
bolgár jeti
(
x30)
Dec 19, 2022 10:47:48
x30)
Endre, neked ilyen komoly barátaid is lehetnének, de te ehelyett minden pénzed ráköltöd egy férfinak kinéző férfi hölgyre, nameg szerencsétlen járókelő npcket jelentgetsz a rendőrségen.
Ki a J2?
max5enutálnak
(
x47)
Dec 19, 2022 10:50:12
x47)
endre, ha tényleg semmi következménye annak, hogy nyilvánosan, rendőrök előtt lepedofiloznak, pofánvernek, lekövetnek, akkor te igazából ezeket szereted és kéred! Ha pedig szereted, akkor bevonzod. Ez a fonzás törfénye.
Rikácsoló Golda
Dec 19, 2022 10:52:38
Az én fiam nem lesz buzi! A mienk rendes zsidó család! Úgy fogod végezni mint a semmirekellő gój apád! Minden a te hibád te hülye!!!
Dec 19, 2022 10:52:38
MaxPayne
(
x24)
Dec 19, 2022 10:54:15
x24)
Tessék:
youtube.com/watch?v=YeU9w3USvzI
youtube.com/watch?v=YeU9w3USvzI
Ez ki?
vladrl
(
x8)
Dec 19, 2022 10:55:16
x8)
Ez ki?
Igen
eközben a rendőrőrs előtt
Dec 19, 2022 10:59:15
-Troll riporter: Endre nyilatkozzon,mit intézett a rendőrségen
-Endre: ezt,ne ezt ne, ember most jövök ki a fogdáról
-Endre: ezt,ne ezt ne, ember most jövök ki a fogdáról
Dec 19, 2022 10:59:15
Trollok
Dec 19, 2022 11:00:47
endi, mitől fosol jobban? a rendőrségtől vagy h megint ki leszel baszva?
*integet
Dec 19, 2022 11:00:47
trolléga
(
x30)
Dec 19, 2022 11:11:03
x30)
https://img.sodika.dk/imgur.com/qConq4h.png
Ez a barátnő valami visszatérő motívum a szuperbuzi endrénél? Nyáron is egy nemlétező barátnővel akarta visszakérni sziszáéktól a linzi lakás kulcsát :DD
Buzidémon
Dec 19, 2022 11:13:49
Az én fiam nem lesz buzi! A mienk rendes zsidó család! Úgy fogod végezni mint a semmirekellő gój apád! Minden a te hibád te hülye!!!
Jól emlékszem hogy Tibi mondogatta hogy menne Gyagyással az "anyóshoz"? Érdekes karácsony lenne :D
Dec 19, 2022 11:13:49
szisza
Dec 19, 2022 11:15:19
Van ájfónom? NINCS! Ok, lehet azért nincs mert elhagytam, de ez téged miért érdekel? VEGYÉL ÚJAT!!!!
Dec 19, 2022 11:15:19
Autismus Maximus
(
x16)
Dec 19, 2022 11:15:23
x16)
A heterodémon kétségbeesett küzdelme.
sodipedia.sodika.org/wiki/Irodalmi_percek:_A_Heter%C3%B3d%C3%A9mon_%C3%A9s_a_Buzid%C3%A9mon_%C3%B6sszecsap%C3%A1sa
halászlé
(
x24)
Dec 19, 2022 11:16:55
x24)
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 19, 2022 11:18:14
x3)
Sok igazság, de azért hetyetye.
A nárcisztikusok sohasem tudnak meggyógyúlni maguktól. A legtöbbjüknek még betegségtudata sincs. Lásd Gyagyás.
Évekig tartó terápiával lehet javulást elérni náluk, minőségi életmódváltást nem.
A homoszexualitás is egy olyan identitás, aminek a teljes megélésére képtelen. Vannak vágyai, de mivel nárcisztikus személyiségzavarban szenved, nem tudja magában tisztán definiálni, hogy mit is érez. A nárcisz képtelen az érzelmek megélésére. Nem tud szeretni, csak birtokolni, nem tud kompromisszumot kötni, csak tárgyalni arról, hogyan lehet az igényit a leginkább kielégíteni. Erzelnek hiánya miatt csak panelekben tud gondolkodni.
Tibor számara ezért kiváló kizsákmányolható gazdatest, mert eleget tesz a társadalmi sztereotíp elvárásoknak, miszerint egy férfi nőket szeret, másrészt Tibor férfi, amit a meleg nárcisz személyisége igényel.
Tibor sem több számára, mint egy menő karkötő a kondiba, amin keresztül az ideális (számára tetsző) testképet projektálja magára, vagy a raktárban rohadó szetáp, amitől szintén nem tud megválni, mert azokon a tárgyakon keresztűl válik streamerré. Jó szetápja van tehát akkor ő jó streamer.
Nem itélték el jogerősen, tehát mindig neki van igaza, es így tovább.
Mi is, ez a fórum is csak a nárcisztikus egóját szolgálja. Tőlünk kapja a szükséges figyelmet, amit néha igényel. A figyelem előjele számára mellékes, a lényeg, hogy foglalkozzanak vele. Mi vagyunk az ellenség, ami ellen küzdenie, harcolnia kell. Számára az lenne az igazi büntetés, hogyha senki nem válaszolna neki, amikor ide ír valami eszement baromságot.
trolléga
(
x30)
Dec 19, 2022 11:18:40
x30)
Kötőjel
(
x12)
Dec 19, 2022 11:22:09
x12)
így akar bosszút állni az őt kikosarazó nőkön, "nőkön". a sodi igenis szilaj fatászpika, kell a nőknek!! lásd, miről maradtál le, te szutyok!
nagyjából ez az elgondolás, ami persze elsodikázódik, mert a kutyának sem kell a lelkecske.
Buzidémon
Dec 19, 2022 11:24:02
BuzidémonJól emlékszem hogy Tibi mondogatta hogy menne Gyagyással az "anyóshoz"? Érdekes karácsony lenne :D
Távoltartási pénz? Nagyon nevetek Endre, mekkora zsidó kurva anyád van :D
Dec 19, 2022 11:24:02
40_éves_junior
(
x6)
Dec 19, 2022 11:30:45
x6)
megjelenik lelki szemeim előtt ahogy tibella mézes mázosan próbálja körbeszopkodni goldát.
Buzidémon
Dec 19, 2022 11:36:12
halászlé...csak a kaja érdekli a mamával kapcsolatban, meghogy ad-e pézt....
Dec 19, 2022 11:36:12
töppedt buzigolyók
(
x37)
Dec 19, 2022 11:42:29
x37)
Yo nigga, Echelon beatz :D Az ilyen fotókat szokták beküldeni 4chanre, hogy "name my band" :D
D_Dezső
(
x29)
Dec 19, 2022 11:47:45
x29)
vladrl
(
x8)
Dec 19, 2022 11:49:28
x8)
Retardz with attitude, IMEI block
40_éves_junior
(
x6)
Dec 19, 2022 11:55:30
x6)
Golda szerintem gyakorlottabb csövesidomár annál hogy lerészegedjen velük. Az idősebbik Kiss már felkészítette-
Avrahammer
Dec 19, 2022 12:06:19
Kérlek Endi csinálj egy videót a labanc rendőrségtől kicsoszogva hogy : " minydenki kéljen bocsájnatot!" Zsidók vagytok.
Hammer time!
Dec 19, 2022 12:06:19
seymour schwartz
(
x6)
Dec 19, 2022 12:13:18
x6)
Endre, hétfő van! Hogy megy a meló a Towerben? Főnökurak elégedettek? Vagy máris szabin vagy? Leszpulykapénz?
Ingatkanügyek
sörtötbontok
(
x8)
Dec 19, 2022 12:22:27
x8)
Hahó, Endre! Azonnal be kell jelentkezned!
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Dec 19, 2022 12:24:00
x4)
Boldog hanukát Endi! Pörgetitek már a dreidelt Tiborral? :D
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
max5enutálnak
(
x47)
Dec 19, 2022 12:28:50
x47)
endre teljesen megőrült, nemlétező barátnőkről beszél és meg nem történt bosszúkra hivatkozik. Ezek után kikéri magának, hogy valóságtagadó :DDD
SyntaxError
(
x24)
Dec 19, 2022 12:32:29
x24)
Azt a kurva anyját. Ez mind férfinek, mind "nőnek" ronda. De Endrének szerintem pont jó.
D_Dezső
(
x29)
Dec 19, 2022 12:32:58
x29)
Ráadásul neki a múltban is maximum csak "barátnénije" volt, barátnő az soha :)
halászlé
(
x24)
Dec 19, 2022 12:34:14
x24)
Alpár Pál
Dec 19, 2022 12:35:52
Dehát a Tibinek is ;)
Dec 19, 2022 12:35:52
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 19, 2022 12:36:51
x10)
Endi! Mennyi lett az év végi bónusz? mesélj nekünk
Álmodjatok Rémeket!
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Dec 19, 2022 12:41:56
x3)
Némi Púpos logikát felhasználva a következő megállapításra jutottam:
Endre még nem bizonyította be, hogy nem buzi. Tehát az!
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Endre még nem bizonyította be, hogy nem buzi. Tehát az!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Dec 19, 2022 12:43:21
x10)
A trashvodon, most megy a Tibi interjú Molnár F. Árpáddal.
Arra kelett rájönni, hogy F. Árpád kinézetre eléggé hajaz a sziszára.
Endre valld be, hogy megdugnád őt is!
Álmodjatok Rémeket!
Arra kelett rájönni, hogy F. Árpád kinézetre eléggé hajaz a sziszára.
Endre valld be, hogy megdugnád őt is!
Pitonverő
(
x2)
Dec 19, 2022 12:56:49
x2)

Éjféli ebéd
Dec 19, 2022 13:01:45
Gyagyás, nagy szerencséd van, hogy Jeremy Clarkson nem snecológus, különben lehet ez a kedves kis iromány rólad szólt volna:
Nagy port kavart Jeremy Clarkson a brit lapban, a Sunban megjelent egyik cikke, amiben az újságíróként is dolgozó Clarkson arról ír, hogy zsigerből utálja Meghan Markle-t – írja a Guardian. Azt írta, alig várja, hogy eljöjjön a nap, mikor a sussexi hercegnőnek meztelenül kell végigvonulnia Nagy-Britannia utcáin, miközben az emberek ürülékkel dobálják és azt üvöltik: szégyen.
Bár az ötlet nem rossz, csak sajnos előbb fog kidurranni a májad a kábszerektől meg a mértéktelen italtól, minthogy a blahán a trollok kíséretében végig legyél terelve. Mondjuk részben élveznéd, úgyis szereted mutogatni az ocsmány porhüvelyed de utolsó gnóm köcsög!
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Nagy port kavart Jeremy Clarkson a brit lapban, a Sunban megjelent egyik cikke, amiben az újságíróként is dolgozó Clarkson arról ír, hogy zsigerből utálja Meghan Markle-t – írja a Guardian. Azt írta, alig várja, hogy eljöjjön a nap, mikor a sussexi hercegnőnek meztelenül kell végigvonulnia Nagy-Britannia utcáin, miközben az emberek ürülékkel dobálják és azt üvöltik: szégyen.
Bár az ötlet nem rossz, csak sajnos előbb fog kidurranni a májad a kábszerektől meg a mértéktelen italtól, minthogy a blahán a trollok kíséretében végig legyél terelve. Mondjuk részben élveznéd, úgyis szereted mutogatni az ocsmány porhüvelyed de utolsó gnóm köcsög!
Dec 19, 2022 13:01:45
Mitokondrium
(
x7)
Dec 19, 2022 13:03:14
x7)
Endi! Mennyi lett az év végi bónusz? mesélj nekünk
Ehetett egy sult csirkecombot a karacsonyi buliban.
trolléga
(
x30)
Dec 19, 2022 13:05:42
x30)
Alpár Pál
Dec 19, 2022 13:07:27
Ez is jól öregedett. Mostanra gyakorlatilag egy józan perced nincs.
Dec 19, 2022 13:07:27
Hahó
(
x136)
Dec 19, 2022 13:08:39
x136)
6 sör. ezen felnevettem.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Dec 19, 2022 13:10:17
x7)
a 6 sör már munkaidő előtt elfogy
le vagy tiltva, kurva anyád
Gunnar
(
x2)
Dec 19, 2022 13:12:10
x2)
Ha endi estig nem jelentkezik, esélyes hogy előzetesben van és éppen a zárkatárs migrik kezelgetik a seggét. (Reméljük a legjobbakat.)
blabla
xray
(
x21)
Dec 19, 2022 13:12:49
x21)
Hova lett Aczél elvtárs?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
trolléga
(
x30)
Dec 19, 2022 13:13:38
x30)
Október 3-i pédia:
"Délután púpszi bedobta a fórumra a Raiffeisen Bankot, mint potenciális melócsát, Trottel pedig válaszul este 6-kor feltöltött egy vekniflokkot, amelyben a hétvégén összecsövezett és leokádott, bolyhos polárpulóverében az utcán sétálva azt bizonygatta, hogy csak azért van élő e-mail címe a Raiffeisennél, mert korábban kapott tőlük állásajánlatot, de végül nem őket, hanem a Vitalakedemie-t választotta. Sörrel a kezében bejelentette, hogy mostantól napi 3-4 sörre (beleértve a hajnali szinten tartót is) redukálja az alkoholbevitelét, mivel ma az irodában olyan „enyhe” alkoholelvonási tüneteket tapasztalt, melyeket még kávéval sem tudott elnyomni (pl. még délben is remegett a hangja), valamint elmesélte, hogy a dokumentáció olvasás közben végighallgatta a tranyó pozsonyi live-ját és kikérte magának, hogy balhézott volna, mikor megírták neki, hogy nem tudnak beköltözni a korábban lefoglalt lakásba, mivel csupán elbőgte magát és alaptalanul szidalmazta Tibit, mondván mindez az ő hibája. Beszámolt arról is, hogy szombaton, mikor Tibi elszökni készült tőle, valóban oda akarta hívni Fullfing Gézát a raktárhoz, hogy megveresse vele a tranyót, de ez szerinte természetes reakció volt, hiszen a „szerelme” éppen ütötte és veszélyeztette az S22-t is. Elpanaszolta, hogy Géza, Tibi és Golda is úgy véli, hogy „ezt a helyzetet ő állította elő és nem olyan dolog, ami vele történik”, és azon morfondírozott, hogy ez a három szereplő talán azért mondja neki ugyanazt, mert összefogtak ellene. "
trashvod.com/w/r3TbzVKkttv7sp1sJJPCJL
durva hogy leépült meg felpuffadt azóta. tibi kettősügynök kíváló munkát végez
Alpár Pál
Dec 19, 2022 13:13:41
Hova lett Aczél elvtárs?
Dec 19, 2022 13:13:41
rojtos seggű
Dec 19, 2022 13:13:51
Ha endi estig nem jelentkezik, esélyes hogy előzetesben van és éppen a zárkatárs migrik kezelgetik a seggét. (Reméljük a legjobbakat.)
MONDOM HOGY ENGEM NEM KÚRTAK SEGGBE
Dec 19, 2022 13:13:51
sodika halálvágya
(
x11)
Dec 19, 2022 13:17:35
x11)
Endi, érkezeik ma Jutka meg Józsi az eredeti tervek szerint? Lesz vonatváró mászklálós lájv?
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Tanulási Görbe
Dec 19, 2022 13:25:25
Ki a J2?
A J2 az Domján Tibor, Echelon tanú.
Dec 19, 2022 13:25:25
Ténfép
(
x5)
Dec 19, 2022 13:29:31
x5)
Fifi, nézzed csak, itt van egy dokufilm a férjedről, nézd meg, hátha sikerül jobban kiismerni
Igyunk egy sörtöt, he
ünnepi menü
Dec 19, 2022 13:32:32
rizibuzi
Dec 19, 2022 13:32:32
40_éves_junior
(
x6)
Dec 19, 2022 13:34:46
x6)
de, Aczél elvtárs meg Jeti is megfogadták hogy a rosszindulatú fórumzsidókat kegyetlenül megfosztják személyiségük varázástól. Jeti azóta megenyhült.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 19, 2022 13:45:00
x47)
Pont múltkor próbáltam utánaolvasni a nagy fórumháborúnak, de igazából nem találtam, hogy Aczél és Jeti miért és milyen formában lázadt a rendszer ellen. Mondjuk azt sem nagyon értettem meg, hogy mi volt a robbanást kiváltó szikra. De vélhetően egy kurva nagy faszság.
BigDaddy
Dec 19, 2022 13:45:17
Félve kérdezem, de nem úgy volt, hogy a púposgeci tegnap jön Gémeskútországba?
Dec 19, 2022 13:45:17
vladrl
(
x8)
Dec 19, 2022 13:47:05
x8)
Félve kérdezem, de nem úgy volt, hogy a púposgeci tegnap jön Gémeskútországba?
Judga es Jozsi bejelentettek, hogy nem jonnek gemeskutorszagba, ezert nem megy sneci sem pupszaszra.
BigDaddy
Dec 19, 2022 13:48:01
Dec 19, 2022 13:48:01
40_éves_junior
(
x6)
Dec 19, 2022 13:49:19
x6)
Pont múltkor próbáltam utánaolvasni a nagy fórumháborúnak, de igazából nem találtam, hogy Aczél és Jeti miért és milyen formában lázadt a rendszer ellen. Mondjuk azt sem nagyon értettem meg, hogy mi volt a robbanást kiváltó szikra. De vélhetően egy kurva nagy faszság.
Jobb ezt nem bolygatni szerintem, van így is elég zaj a forumon a recskás kobold és a férje miatt, nem kell hogy feltépjük még az anyagos utáni sebeket is.
vladrl
(
x8)
Dec 19, 2022 13:50:27
x8)
Labancziara gondoltam, bocs. A ket csoves Mo.-n van.
xray
(
x21)
Dec 19, 2022 13:54:17
x21)
Dec 19, 2022 13:54:17
most már emlékszem, nszksz. Dec 19, 2022 13:54:17
sodika halálvágya
(
x11)
Dec 19, 2022 13:57:29
x11)
ezt milyen gyönyörűen fogalmaztad meg, Diplomata Troll!
EasybankosPedo
(
x23)
Dec 19, 2022 14:04:05
x23)
Sörrel a kezében bejelentette, hogy mostantól napi 3-4 sörre (beleértve a hajnali szinten tartót is) redukálja az alkoholbevitelét, mivel ma az irodában olyan „enyhe” alkoholelvonási tüneteket tapasztalt, melyeket még kávéval sem tudott elnyomni (pl. még délben is remegett a hangja),
Csak hogy pontosak legyünk, mert a gyagyás is mindig pontos nyelvtanilag. A Videóba az hangzik el, hogy megpróbálja napi 3-4 sörre limitálni az esti sörbevitelt.
Nos azt hiszem, 2.5 hónap után megállapíthatjuk, hogy ez a próbálkozás is, olyan jól sikerült mint minden más az életébe.
Amúgy gyagyás, nem érzed szánalmasnak azt, hogy ebbe a videóba már csak azt tudtad felajánlani a kandúrodnak, hogy nyugodtan menjen vissza és majd te cipekedsz luxuslakásról luxuslakásra miközben neki csak annyi lesz a dolga közbe, hogy az ágyból nézi a Klivlend Showt? Lehet hogy jó lenne erre is a tibit emlékeztetni. Nem csak mindig az Ájfon 14-re, hogy nézze meg ehhez képest hol tart ma már a kapcsolatotok.
BigDaddy
Dec 19, 2022 14:09:58
Egy kis érdekesség: freeblog.sodika.org/archives/2008/07/15/Harmadik_lettem/default.htm
Már 2008-ban felmerült, hogy egy pedofil geci vagy, gyagyás nyomorék... Megjegyzem a freeblogos időkapszula is remek trigger. 10 perc olvasgatás után nagyon komoly ingerem lenne megütni a veknit.
Már 2008-ban felmerült, hogy egy pedofil geci vagy, gyagyás nyomorék... Megjegyzem a freeblogos időkapszula is remek trigger. 10 perc olvasgatás után nagyon komoly ingerem lenne megütni a veknit.
Dec 19, 2022 14:09:58
Jozsii Busák
(
x5)
Dec 19, 2022 14:11:50
x5)
Endre ha nincsenek kint Jutkáèk akkor mehetnek a rendőrök igaz,.. Örülnének Józsi rengeteg priuszának meg börtönös múltjának... A legutóbbi vendègtől is kérték a személyit... Endre bajban vagy!!!
Jozsii Busák
Kötőjel
(
x12)
Dec 19, 2022 14:14:16
x12)
Egy kis érdekesség: freeblog.sodika.org/archives/2008/07/15/Harmadik_lettem/default.htm
ez a legjobb:
Az anyai ágamat történelmi mélységben valóban nem ismerem, de az biztos, hogy zsidó rokonról ott sem hallottam még soha. :)
habár fingja sincs golda vérvonaláról (bitch pls, csak rá kell nézni), de biztos nem zsidó. mert ilyen sodi a sodi.
BigDaddy
Dec 19, 2022 14:15:42
"vérdij nr.1" XD XD XD XD
Az mekkora flash volt már Kaufmanndiltól? XD
Dec 19, 2022 14:15:42
Nem vagyok őrült
(
x3)
Dec 19, 2022 14:21:57
x3)
Igen, nyeftani hetyetye amikor az apjáról beszél, hisz a zsidó származást csak és kizárólag anyai ágról lehet örökölni. Apairól nem.
max5enutálnak
(
x47)
Dec 19, 2022 14:22:12
x47)
2 - Cisco CCNA
Ásó27
(
x68)
Dec 19, 2022 14:22:27
x68)
Az a legjobb, hogy 14 év után még mindig ugyan az a válasz:
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Dec 19, 2022 14:26:34
x30)
2 - Cisco CCNA
2 - Cisco CCNA
A cickót hogyan is, évente kéne megújítani? Endre az a tudásod még aktuális? :D Fjordos néni nagy keci volt hogy ezeket nem írta bele a csoda CV-be
max5enutálnak
(
x47)
Dec 19, 2022 14:26:50
x47)
endre, mehet a rendőröket szárazon megbasz... jaa, impotens vagy :(
40_éves_junior
(
x6)
Dec 19, 2022 14:31:47
x6)
Az a vicc, hogy ha ezeket egyébként komolyan veszi, és úgy helyezkedik el hogy mindegyiket használja, akkor mostanra itthon sokkal többet kereshetne mint egymillió fütyi, és soha senki meg sem kérdezné hogy hol a diplomája. Dehát ilyen korcs a korcs, elkótyavetyéli amit kap.
Trash csoportos haver
(
x19)
Dec 19, 2022 14:35:13
x19)
Fifi, nézzed csak, itt van egy dokufilm a férjedről, nézd meg, hátha sikerül jobban kiismerni
broni
(
x45)
Dec 19, 2022 14:40:29
x45)
dik, ez tranyó???????????????)))))))))))))))
168 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™