Minden vágyam egy fasza serpázos live-ot látni a gyagyástól. Na jó, egy flokkal is beérném legvégső esetbe. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Jól összefoglaltad!
Haszontalan, semmirekellő primitív féreg mind a kettő. Judka aki napok alatt éli le, teszi tönkre azt a házat amit a szülei évtizedekig építettek, őriztek meg.
A hímnős patkány aki csak akkor kemény legény ha telefonba kell üvöltözni, de nem képes felvágni egy kis gyújtósz pasztmek, mert egy genetikai zsákutca a pali.
Amúgy meg úgy adják elő mintha a világvégén lennének, közben meg a Mátra lábának egyik legnépesebb falujában vannak. Ilyenkor sí szezonban kurva sok a túrista, nyáron meg televan túrázókkal, motorosokkal. Vannak éttermek, pizzéria, piac, boltok stb. Ja csak ingyenkonyha nincs. Nem csoda, hogy az összes szarházi itt fetreng Pesten az utcán.
Élhetetlen félállatok ezek akiknek a nihilista életük kimerül a napi ketyerűben meg az ingyenkonyhán zabálásban.
Majd ele dobom a dekket a blahan.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nyilván, ha napi két-három órát elvenne az önfenntartás, akkor inkább irány az utca! Úgyis tavaszodik, mostantól októberig megint nem fagynak meg,az utánra meg ki tervez? Addig is el lehet inni a ház árát, aztán meg majd koldulhatnak megint lájvban, hogy a Judka három napja nem evett.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ha nem tudsz visszalapozgatni és ctrl+f-el rákeresni az utca szóra, szerintem ne erőltesd!
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
parád, kossuth lajos 12
le vagy tiltva, kurva anyád
Jólvan már, haggyál, ne, ne , ezt most ne. Kezelem.
Kiderült, hogy itt a fórumon nem volt említve a pontos cím, szóval bocsánatkéréssel tartozom. Se az oldalankénti kereséssel, se a komment.sodikereso.info oldallal nem jutottam el.
nszksz a megértést!
"HALÁLT ÉRDEMELNÉL! HALÁLT HALÁLT HALÁLT!" - by SoDI
hát azért hetyetye. maga asodi leakelte a címet, hahó!
forum.sodika.org/?pageNo=11633&highlight=1178682#comment-1178682
pédia 9-i napi összefoglaló sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2023
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ezt láttam. Szokásos crypto live ment rajta, miután "feltörték".
Szóval valahonnan kikerült a jelszava, és nem volt 2 faktoros azonosítás.
Anyagi vesztesége amúgy tök minimális lehet, hiszen nem is használta már aktívan, csak a régi videóiból jöhetett pár tízezer jó esetben, ami semmi a milliókhoz képest, amit szponzoroktól kap.
Simán visszakaphatná, nem kell hozzá új csatorna.
Amúgy meg úgy adják elő mintha a világvégén lennének, közben meg a Mátra lábának egyik legnépesebb falujában vannak. Ilyenkor sí szezonban kurva sok a túrista, nyáron meg televan túrázókkal, motorosokkal. Vannak éttermek, pizzéria, piac, boltok stb. Ja csak ingyenkonyha nincs. Nem csoda, hogy az összes szarházi itt fetreng Pesten az utcán.
pont, ahogy írod...Eger sincs messze; de a szisza mondogatta az egyik liveban, hogy korán köll kelni a céges buszra; csak autóval lenne jó munkába járni (azt is kollégákkal, hogy ők dobják össze a munkába járást...)
az a ház nem rossz, nincs lelakva; jobb állapotban van, mint golda mami kunyhója...nagyon jól lehetne hasznosítani; nekik nyilván a legkézenfekvőbb elinni...
ha lenne vér a nemlétező faszában, csinálna egy kinti sütögetést/pörkűttfőzést lajongóknak, ottalvós bulit; akár batyus jelleggel, vagy kis pénzért; vagy meghívná pl. trutyit, aztán csapatnának jó bebaszóst; dehát egyszerűbb szétverni...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
De amúgy nem nagyon várhatott mást. Testileg torz, ezen nem hajlandó változtatni, például elmenni úszni. A fejében fogócskát játszanak egymással a személyiségzavarok és az elmebetegségek, ezen sem hajlandó változtatni, nem megy pszichológushoz. Van egy csomó idült betegsége, például nincs foga, elpukkan a májacska, sípol a tüdőcske, begyulladt a fülecske, nem áll fel a pöcsöcske, de nem hajlandó orvoshoz menni ezekkel, hogy valamennyire kikezeljék. Idült alkoholista, lassan épül a drogfüggősége, de nem hajlandó elvonóra menni, hiszen semmi baja. Egy kibaszott Maugli, aki egész életében az emberi társadalmon kívül élt, próbálja ugyan utánozni az emberi viselkedést, de mindenki öt perc alatt levágja, hogy ezt farkasok nevelték. Semmilyen önfejlesztésre sem hajlandó, talán már nem is menne neki, nyelveket nem tanul, programozóként nem képezi magát, szakmát nem akar szerezni, azt hiszi, hogy a Vera néni pénzén belevert német alaptudás és az évtizedekkel ezelőtt elsajátított kódbarmolás elég az érvényesüléshez a világban.
Szóval mégis hogy lennének normális barátai, nője, karrierje, pénze? Igazából annyi történt, hogy nem ő fejlesztette magát arra a szintre, hogy ép eszű emberek szóba álljanak vele, hanem megtalálta a saját szintjén létező elmebeteg csöveseket, akikkel tényleg egyenrangúnak számít. Egyszerűen elsodikázta az önfejlesztést is, helyette a világháló csodájának segítségével megtalálta a lelki társait. Egy halom alkoholista, munkanélküli, érzéketlen, gonosz, számító elmebeteget, akik közé tényleg illik. Ez az ő társasága.
Én tényleg elhiszem, hogy életében sohasem volt még ilyen boldog. Végre révbe ért így negyven fölött, van olyan társasága, ahonnan nem lóg ki, mert a többi is ugyanilyen semmirekellő, bunkó, tanulatlan proli, aki az önzésnek olyan fokán él, ahol ötezer forintért elvágnák annak is a torkát, aki enni ad nekik. Ezek a lelki társai. A budai úrifiúság, az egyetem, a szélsőjobboskodás, a németországi programozóság mind-mind vakvágányok voltak az életében, olyan szerepek, amiket csak úgy eljátszott, nem élvezte, nem érezte benne magát kényelmesen, valahol mindig sejtette, hogy ő nem ez. De végre megtalálta önmagát. Ez a Sodi: az önző, erkölcsi gátlások nélküli kisstílű alkoholoista bűnöző. Amíg még futja a kártyenekből, addig ilyen lumpenproliként vegetál, ingyenkonyha, bérelt szoba, AMS segély, néhány heti munkaviszony, kártyenhitel. Amikor elfogy a hitelkeret, ő lesz a Villám, akkor majd megy a koldulás IRL és online, a bolti lopás, kis drogkereskedelem, betörésnél ő lesz a figyelőember, esetleg RGL mintájára szerez egy cigányhintót, hogy legyen hol laknia. És élvezni fogja. Végre eljön a stresszmentes nyugi, lesznek sikerélményei az életében. Ha kap jútyúb pénzt, elihatja azonnal, nem kell tartalékolni a lakbérre. Nem kell többé sakkozni a kártyenekkel, nem kell aggódni semmin sem. Ha kap elég alamizsnát, fussa sörre. Ha adnak enni az ingyenkonyhán, eszik, ha nem, úgysem éhes. Ha kedve támad, őrjönghet az utcán, úgysem érdekel majd senkit. Többé nem kell majd tartania senkitől sem, mert semmije sem marad, amit el lehetne venni tőle. Ez a stresszmentes nyugi, amit negyven éve keres. Ahol nincsenek elvárások, nincs jövő, nincsenek kudarcok, nincs semmi más, csak a határtalan szabadság.
"itthon dolgozom"
lol...
le vagy tiltva, kurva anyád
1 megvan, 4 to go....
Most szopatsz vagy tényleg megvan az új kotorék?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Endre is le csoroghatott tegnap óta.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Egy éjszaka 10 euró, nem ingyen csinálom. 25 vagyok, otthon vár az asszony meg a 10 gyerek, jól jön a kis mellékes. Persze előtte megbeszéltük, hogy ha bármi hegyeset érzek az oldalamba az volt az utolsó éjszakája ezen a világon.
Néha viccelődünk azzal, hogy milyen jó lenne, ha live-ban fellógatná magát, de szerintem az igazi műsor az lenne, ha végignézhetnénk az évekig tartó haláltusáját valami komoly betegséggel. Na az fosná
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Jogos!
Ha az endre megbetegedne akkor siman inditanek egy kozossegi gyujtest, hogy a jutkat kifizessuk mint apolo! Bekameraznank a jucit aztan lehet nezni a halaltusat.
Álló fasszal várjuk !!!
Tibi milyen jó nővérke lenne a magatehetelen Sodi mellett.
- Már megint magad alá szartál?!??!! Én ezt nem fogom kitakarítani!!!! Megmondtam,hogy ne szarj magad alá nem!!! Megmondtam ezerszer megmondtam!!!!
Én csak egy haláltusát akarok nézni, és az a fifié, a többieké nem érdekel. :)
Akkor lehet megy goldát is felköszönteni? A fórum vesz "bonbont" az öreglánynak? Lehet fifike is ott lesz.
Trashvod link: trashvod.com/w/9zNZeK9vCGXJJmsPfML2s7
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Induljanak a nyomdagépek!!!..xd
Gyagyás, menyi eurodba került, hogy Gayza elfuvarozott a trash ribancokhoz? Ö fogja a szetapot is Púpszászra haza fuvarozni?
Írni kéne az AMS-nek hogy a korcs elhagyta Ausztriát. Hátha nem jelezte nekik vagy kiderül, hogy van e már melócsá.
Na mi van fikásom? Mentél üszkös faszt ellenőrizni? Honnan ez a szép pulóver? Még Viktorszom hagyta ott Laura kurvanál?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Endre!
Lesznek még kádas vekni lealek?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Van az a pénz.
Most képzeljük el ha valaki ott sétál és a fejére esik,vagy később egy kutya belelép a darabjaiba sétáltatás közben.
Mehetnek az emaileksz!
Cím: 6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.
Posta cím: 6701 Szeged Pf.: 447
Telefon: 62/562-400
BM telefon: 03-33/10-76
E-mail: [email protected]
Engedélyügyi ügyfélfogadás: Előzetes időpontfoglalás: 62/562-400 1793 mellék 30/220-1682 Kedd, péntek: 8.00-12.00 Szerda: 8.00-12.00, 13.00-16.00
Géza!
Emelném a kipámat ha Endrét basztad volna le az erkélyről!
Így sose leszel Troll Hahó!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Bennem riadalmat kelt és megbotránkoztat.
Közterület felügyelet, de javasolnám a társasházi képviselőt is megkeresni, aki majd értesíti a lakástulajdonost. :)
Szürke szakadt 3-as golf, a vezető oldalról hiányzik a zárszerkezet*pr*, három ajtós, a géjza autója... Ha az árboc 2 környékén van akkor ott vannak..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Laura ugyanabba a kabátba lájvozott tegnap este TikTokon, ami a gyagyáson volt a mostani videóba. Szóval esélyes hogy mostani videó.
Inkább személyesen bármelyik rendőrségen vagy Ügyfélkapun keresztül. E-maileket nem veszik annyira komolyan mint ezt a kettőt.
Végül is , ha nem is rezeg, de legalább remeg :D
KURVArangy
És ha ez akkor készült amikor a Szegedi tereléseket rakta ki pár hete? Mi van ha ez a dupla csavar hogy az valojában nem volt terelés hanem pár napig tényleg volt Szegeden is? Most egyszerüen nekem túl szürreális, hogy tegnap költözött uj lakásba közbe meg este Szegeden ott bulizott Gézával Lauráéknak. Valami probléma van az idővonallal!
Géza Tibitől, Laura Dőrppétől
🕎Endigame🕎
Tegnap mondta, hogy siet mert átveszi a kulcsokat.. De átvette, kiment az állomásra és 4-5 óra múlva már szegeden púposkodott... Ez simán teljesíthető.
Legföljebb a Géza. A Sodi ugyanis impotens.
Meg buzi
🕎Endigame🕎
Ritkán olvasni terjedelmesebb elemzést. Ez tűpontos.✌️
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
nem klepodnek meg :DDD ha kepes volt a kammercigot lepippantani akkor a gayza is siman megy neki :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Szerintem fizikailag képtelenség.
Gayza ülve hugyozik, 10 éve nem látta a faszát.
Endre meg full impotens.
Ezért érzik magukat biztonságban az olcsó kurvák. (jogosan)
"esetleg RGL mintájára szerez egy cigányhintót, hogy legyen hol laknia.
A többivel egyetértek!
De, szerintem ha az élete múlna rajta, (remélem mihamarabb fog is) soha nem tudná összeépíteni.
Ebben eddig lehetett eljutni, és megfagyna az utcán.
Én a kabát miatt mostaninak tippelném.

Az is lehet, hogy nincs még semmilyen új lakás, csak ezt akarja elhitetni. Eljött haza hétvégére, akár Goldát is felköszönteni. Aztán Hétfőn meg megy vissza a lillafalu kotorékba, miközben mi azt hisszük hogy új lakásba van és ezért nem videózik.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 18, 2023 10:13:39
x23)
pakol meg költözködik; abban különösen jó...
Minden vágyam egy fasza serpázos live-ot látni a gyagyástól. Na jó, egy flokkal is beérném legvégső esetbe. :)
D_Dezső
(
x29)
Feb 18, 2023 10:13:41
x29)
az a baj, hogy a ház egy melós dolog...fát kell vágni, fűteni; és akkor még nincs is kert szezon...a sziszamisza Bécs közepén se találta fel magát; a heti két porszívózás meg a moslékfőzés is nehezésre esett....
nekik már csak hajleszszálló megfelelő; felkeltik, kizavarják őket reggelizni; addig kiganéznak alóluk; utána lehet iszogatni, cigizni; ebéd; kujtorgás a plázában; este meg döglés + TV...ez az álomélet...
nekik már csak hajleszszálló megfelelő; felkeltik, kizavarják őket reggelizni; addig kiganéznak alóluk; utána lehet iszogatni, cigizni; ebéd; kujtorgás a plázában; este meg döglés + TV...ez az álomélet...
Jól összefoglaltad!
Haszontalan, semmirekellő primitív féreg mind a kettő. Judka aki napok alatt éli le, teszi tönkre azt a házat amit a szülei évtizedekig építettek, őriztek meg.
A hímnős patkány aki csak akkor kemény legény ha telefonba kell üvöltözni, de nem képes felvágni egy kis gyújtósz pasztmek, mert egy genetikai zsákutca a pali.
Élhetetlen félállatok ezek akiknek a nihilista életük kimerül a napi ketyerűben meg az ingyenkonyhán zabálásban.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 18, 2023 10:16:48
x5)
tematikus meghívhatná sodit legalább egy sörre. szerencsétlen balek elvert 50 milkát hogy felépítse a youtube csatornáját.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Faszerdő telepítő
Feb 18, 2023 10:19:54
Kedves Hölgyeim és Uraim!
Kérnék egy kis segítséget, szeretném megkapni a parádi fészek címét, hogy telepíthessek pár csemetét.
nszksz
Kérnék egy kis segítséget, szeretném megkapni a parádi fészek címét, hogy telepíthessek pár csemetét.
nszksz
Feb 18, 2023 10:19:54
horgász
(
x10)
Feb 18, 2023 10:20:16
x10)
Idézet a tegnapi Pedia összefoglalóból:
A bejelentkezés során hol azt mondogatta, hogy muszáj live-olnia a túlélésért, hol azt bizonygatta, hogy nem videózhat, ha túl akar élni...
Na igen púpom. Ezt jól látod kivételesen.
A tagmondat mindkét része igaz ugyanis!
Ezt hívják úgy, hogy sakk-matt.
Mindegy, hogy éppen min vergődött túl/miből angolnázod ki magad, csak elnyújtod a szenvedést, ki nem engedünk mászni a gödörből, amibe szépen lassan, fokozatosan folyik bele a beton.
Lenne kiút, még számodra, ha az a "max 5 troll" nem lenne ugye, akik persze ártalmatlanok. De így...
Megérte provokálni ugye, te fasszopó aberrált pedofil buzeráns geciláda, ugye?
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
A bejelentkezés során hol azt mondogatta, hogy muszáj live-olnia a túlélésért, hol azt bizonygatta, hogy nem videózhat, ha túl akar élni...
Na igen púpom. Ezt jól látod kivételesen.
A tagmondat mindkét része igaz ugyanis!
Ezt hívják úgy, hogy sakk-matt.
Mindegy, hogy éppen min vergődött túl/miből angolnázod ki magad, csak elnyújtod a szenvedést, ki nem engedünk mászni a gödörből, amibe szépen lassan, fokozatosan folyik bele a beton.
Lenne kiút, még számodra, ha az a "max 5 troll" nem lenne ugye, akik persze ártalmatlanok. De így...
Megérte provokálni ugye, te fasszopó aberrált pedofil buzeráns geciláda, ugye?
noikabatgomb
(
x10)
Feb 18, 2023 10:20:21
x10)
tematikus meghívhatná sodit legalább egy sörre. szerencsétlen balek elvert 50 milkát hogy felépítse a youtube csatornáját.
Majd ele dobom a dekket a blahan.
Mitokondrium
(
x7)
Feb 18, 2023 10:27:32
x7)
az a baj, hogy a ház egy melós dolog...fát kell vágni, fűteni; és akkor még nincs is kert szezon...a sziszamisza Bécs közepén se találta fel magát; a heti két porszívózás meg a moslékfőzés is nehezésre esett....
Nyilván, ha napi két-három órát elvenne az önfenntartás, akkor inkább irány az utca! Úgyis tavaszodik, mostantól októberig megint nem fagynak meg,az utánra meg ki tervez? Addig is el lehet inni a ház árát, aztán meg majd koldulhatnak megint lájvban, hogy a Judka három napja nem evett.
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 18, 2023 10:28:54
x2)
nszksz
nszksz
Ha nem tudsz visszalapozgatni és ctrl+f-el rákeresni az utca szóra, szerintem ne erőltesd!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 18, 2023 10:33:42
x7)
nszksz
nszksz
parád, kossuth lajos 12
horgász
(
x10)
Feb 18, 2023 10:33:57
x10)
Ezzel a jól öregedő recskás kommenttel kívánok az egész Tanszéknek kellemes hétvégét.
Igyunk majd mind egyet arra, hogy a vonzás törvénye NEM működik, sem a "rezgések".
Fifikém, te meg dögölj meg. Látod, még a teknős is rosszakat álmodik neked. Mondjuk azt megnéznélek ahogy gyurcsókjóskabáttyádhoz hasonlóan egy mosógép fűtőszálat lóbálva próbálsz együtt rezegni az Univerzummal, hátha akkor kijössz a nyakig érő szarból.

" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Igyunk majd mind egyet arra, hogy a vonzás törvénye NEM működik, sem a "rezgések".
Fifikém, te meg dögölj meg. Látod, még a teknős is rosszakat álmodik neked. Mondjuk azt megnéznélek ahogy gyurcsókjóskabáttyádhoz hasonlóan egy mosógép fűtőszálat lóbálva próbálsz együtt rezegni az Univerzummal, hátha akkor kijössz a nyakig érő szarból.

trolléga
(
x30)
Feb 18, 2023 10:41:24
x30)
Sokadik generációs értelmiségiként *pr* valaki hogy hihet ekkora baromságban... Vagyishát pont nem hisz, mert a trollok akik kihasználják a vonzás törvényét azok bevonzották fifinek a csöveslétet.
10 éve baszki barátok, nyelftudás, ilyesmikben volt... Hát azóta sem sikerült ezt elérni fikás. Viszont bevonzotta a felfelé ismerkedést a csöves tranyótibivel, meg a "párkapcsolatot" amivel csak bizonyította amit eddig is mindenki tudodd: hogy egy mocskos buzeráns.
10 éve baszki barátok, nyelftudás, ilyesmikben volt... Hát azóta sem sikerült ezt elérni fikás. Viszont bevonzotta a felfelé ismerkedést a csöves tranyótibivel, meg a "párkapcsolatot" amivel csak bizonyította amit eddig is mindenki tudodd: hogy egy mocskos buzeráns.
Faszerdő telepítő
Feb 18, 2023 10:49:43
Feb 18, 2023 10:49:43
banshee
(
x24)
Feb 18, 2023 10:54:13
x24)
Again mine the access 2
hvg.hu/elet/20230216_elloptak_Rubint_Reka_YouTube_csatornajat#Echobox=1676544768
hvg.hu/elet/20230216_elloptak_Rubint_Reka_YouTube_csatornajat#Echobox=1676544768
sztárprogramozó
(
x2)
Feb 18, 2023 10:55:43
x2)
Kiderült, hogy itt a fórumon nem volt említve a pontos cím, szóval bocsánatkéréssel tartozom. Se az oldalankénti kereséssel, se a komment.sodikereso.info oldallal nem jutottam el.
nszksz a megértést!
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 10:59:34
x15)
Endre!
Akinek most reggel is alkoholos a
lehellete egészen az első berlini lájfóta az alkoholista.
Akinek most reggel is alkoholos a
lehellete egészen az első berlini lájfóta az alkoholista.
trolléga
(
x30)
Feb 18, 2023 11:04:53
x30)
nszksz a megértést!
nszksz a megértést!
hát azért hetyetye. maga asodi leakelte a címet, hahó!
forum.sodika.org/?pageNo=11633&highlight=1178682#comment-1178682
pédia 9-i napi összefoglaló sodipedia.sodika.org/wiki/Kronol%C3%B3gia:_2023
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 18, 2023 11:04:55
x5)
itt írják. te rossz ratyi.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
Junior programozó
Feb 18, 2023 11:05:59
Again mine the access 2
Ezt láttam. Szokásos crypto live ment rajta, miután "feltörték".
Szóval valahonnan kikerült a jelszava, és nem volt 2 faktoros azonosítás.
Anyagi vesztesége amúgy tök minimális lehet, hiszen nem is használta már aktívan, csak a régi videóiból jöhetett pár tízezer jó esetben, ami semmi a milliókhoz képest, amit szponzoroktól kap.
Simán visszakaphatná, nem kell hozzá új csatorna.
Feb 18, 2023 11:05:59
balek
(
x10)
Feb 18, 2023 11:07:32
x10)
Azért álljunk meg egy pillanatra, és gondoljuk végig: a púpos pedorém eljátsza a hattyú halálát, és tényleg slamasztikáb sodora magát, de... És itt jön a DE.
Messze nincs olyan rossz élethelyzetben, mint azok, akiknek a nyomorán azokott örvendezni, hogy hergeljen.
Még nem halt meg. (sajnos). Kedvenc szórakozása halott embereket gyalázni, és az ittmaradtak fájdálmában dögönyözni.
Még nem verték meg (úgy igazán) Igen, kapott tojásokat, egy-kéz taslit, de Macstappancsik ékét jobban megverte a 🐷. Sodinak is kijárna már egy igazi verés, ami után kórház következik, nem vérmutogatós live.
Még nem volt igazi betegsége. (a sérvet kivéve) Amikor komoly baj volt, nagy szerencsével szakértő orvosok kezei közé került. Ezzel szemben állandóan nevetgél, örömködik a súlyos betegségeken. Egy sor kisebb-nagyobb van kialakulóban és követi futólépésben, de még nem értek utól.
Még nem kellett az utcán élnie. (önszántán kívül) Minden alkalommal fölényeskedik a hajléktalan ismerőseivel, miközben csak a szerencsének, és a szipoly személyiségének hála nem került még az utcára. Mindig volt kin piócáskodni: a szülein, az adófizetőkön, a vén kurva Verán, vagy a bankokon.
De egyszer elfogy a szerencséje. És akkor majd ráomlik minden, remélhetőleg a felsoroláson visszafelé. Sokan képzelik ezt el, és az Univerzum teszi a dolgát.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Messze nincs olyan rossz élethelyzetben, mint azok, akiknek a nyomorán azokott örvendezni, hogy hergeljen.
Még nem halt meg. (sajnos). Kedvenc szórakozása halott embereket gyalázni, és az ittmaradtak fájdálmában dögönyözni.
Még nem verték meg (úgy igazán) Igen, kapott tojásokat, egy-kéz taslit, de Macstappancsik ékét jobban megverte a 🐷. Sodinak is kijárna már egy igazi verés, ami után kórház következik, nem vérmutogatós live.
Még nem volt igazi betegsége. (a sérvet kivéve) Amikor komoly baj volt, nagy szerencsével szakértő orvosok kezei közé került. Ezzel szemben állandóan nevetgél, örömködik a súlyos betegségeken. Egy sor kisebb-nagyobb van kialakulóban és követi futólépésben, de még nem értek utól.
Még nem kellett az utcán élnie. (önszántán kívül) Minden alkalommal fölényeskedik a hajléktalan ismerőseivel, miközben csak a szerencsének, és a szipoly személyiségének hála nem került még az utcára. Mindig volt kin piócáskodni: a szülein, az adófizetőkön, a vén kurva Verán, vagy a bankokon.
De egyszer elfogy a szerencséje. És akkor majd ráomlik minden, remélhetőleg a felsoroláson visszafelé. Sokan képzelik ezt el, és az Univerzum teszi a dolgát.
halászlé
(
x24)
Feb 18, 2023 11:08:02
x24)
pont, ahogy írod...Eger sincs messze; de a szisza mondogatta az egyik liveban, hogy korán köll kelni a céges buszra; csak autóval lenne jó munkába járni (azt is kollégákkal, hogy ők dobják össze a munkába járást...)
az a ház nem rossz, nincs lelakva; jobb állapotban van, mint golda mami kunyhója...nagyon jól lehetne hasznosítani; nekik nyilván a legkézenfekvőbb elinni...
ha lenne vér a nemlétező faszában, csinálna egy kinti sütögetést/pörkűttfőzést lajongóknak, ottalvós bulit; akár batyus jelleggel, vagy kis pénzért; vagy meghívná pl. trutyit, aztán csapatnának jó bebaszóst; dehát egyszerűbb szétverni...
balek
(
x10)
Feb 18, 2023 11:12:31
x10)
Merci és Jutka az a fajta hajléktalan lassan, aki sír hogy éhes, de elküld a kurva anyádba, ha a szendvicsedet akarod odaadni. Nekik pia kell. Ezekben a pillanatokban írják ki magukat végleg a társadalomból, és lesz csövessé. Eddig sem volt sok esélyük a visszatérésre, de ha ezt az utolsó szalmaszálat is elkótyavetyélik, vége mindennek.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
JohnCramer
(
x1)
Feb 18, 2023 11:12:53
x1)
Kedves Trollszok,
Itt van a legújabb fordításom, melynek címe: Pedólyuk. Elsősorban a Levéltárosok szíves figyelmébe, felhasználására.
Pedohole
Skočiť na navigáciu Skočiť na vyhľadávanie
V januári 2023 (po vylúčení z GVS so sídlom v Millennium Tower) sa SoDI opäť dostala na pokraj finančného kolapsu. Aby sa zachránil pred osobným bankrotom, ktorý navrhla jeho matka, zrušil 2-izbový prenájom luxusného bytu s fialovými stenami (ktorý si nedokázal udržať ani pri zabezpečenom pracovnom pomere) a hľadal si lacnejšie bývanie. Situáciu jej skomplikoval fakt, že hlavná nájomníčka sa automaticky nevzdala trojmesačnej výpovednej lehoty a nechala ju platiť nájomné, kým sa nenájde nový nájomca.
Endre pravdepodobne našiel cestu von Pedólyuk 13. februára, pretože vtedy prvýkrát označil svoj byt za bezpečný bod. 15-teho už naživo hlásil, že:
jaskyňa je taká malá, že by sa tam nezmestila jeho láska Tibor Kaffka (nie že by chcel prísť, keďže práve blúznil o Lyudke o jej dedičstve),
nachádza sa v blízkosti luxusného apartmánu s purpurovými stenami (1080 Wien Blindengasse 1A/top 9) a keďže „závisí na ňom vaše prežitie“, jeho poloha je taká tajná, že sa odtiaľ môžete prihlásiť až po veľmi starostlivej príprave.
16. začal zdieľať podrobnejšie informácie:
„Nie, nie do Nového Saska, idem niekam sem. Nejde o to,*potichu rozmýšľa, čo povedať*, že toto je podobná situácia, ako prečo [Tibor] nikdy nehral naživo vo svojom ubytovaní." [1]
"Na novom mieste však bude môj internet oveľa lepší, skúšal som to, ale neviem, či si odtiaľ trúfam hrať naživo." [2]
„Tak si teraz vezmem jednolôžkovú izbu a potom sa porozprávame, či príde ku mne Merci do jednolôžkovej izby? Nie."
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Itt van a legújabb fordításom, melynek címe: Pedólyuk. Elsősorban a Levéltárosok szíves figyelmébe, felhasználására.
Pedohole
Skočiť na navigáciu Skočiť na vyhľadávanie
V januári 2023 (po vylúčení z GVS so sídlom v Millennium Tower) sa SoDI opäť dostala na pokraj finančného kolapsu. Aby sa zachránil pred osobným bankrotom, ktorý navrhla jeho matka, zrušil 2-izbový prenájom luxusného bytu s fialovými stenami (ktorý si nedokázal udržať ani pri zabezpečenom pracovnom pomere) a hľadal si lacnejšie bývanie. Situáciu jej skomplikoval fakt, že hlavná nájomníčka sa automaticky nevzdala trojmesačnej výpovednej lehoty a nechala ju platiť nájomné, kým sa nenájde nový nájomca.
Endre pravdepodobne našiel cestu von Pedólyuk 13. februára, pretože vtedy prvýkrát označil svoj byt za bezpečný bod. 15-teho už naživo hlásil, že:
jaskyňa je taká malá, že by sa tam nezmestila jeho láska Tibor Kaffka (nie že by chcel prísť, keďže práve blúznil o Lyudke o jej dedičstve),
nachádza sa v blízkosti luxusného apartmánu s purpurovými stenami (1080 Wien Blindengasse 1A/top 9) a keďže „závisí na ňom vaše prežitie“, jeho poloha je taká tajná, že sa odtiaľ môžete prihlásiť až po veľmi starostlivej príprave.
16. začal zdieľať podrobnejšie informácie:
„Nie, nie do Nového Saska, idem niekam sem. Nejde o to,*potichu rozmýšľa, čo povedať*, že toto je podobná situácia, ako prečo [Tibor] nikdy nehral naživo vo svojom ubytovaní." [1]
"Na novom mieste však bude môj internet oveľa lepší, skúšal som to, ale neviem, či si odtiaľ trúfam hrať naživo." [2]
„Tak si teraz vezmem jednolôžkovú izbu a potom sa porozprávame, či príde ku mne Merci do jednolôžkovej izby? Nie."
Ásó27
(
x68)
Feb 18, 2023 11:18:09
x68)
A faszpinás véletlenül nem a párjának segít költözni, hanem a milliomos örökösnőt ápolgatja?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Feb 18, 2023 11:19:07
x68)
Kéne nekik egy Mazda Parádra is, hátha eljárnának dolgozni! Géjza? Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Feb 18, 2023 11:26:16
x21)
Feb 18, 2023 11:26:16
Kéne nekik egy Mazda Parádra is, hátha eljárnának dolgozni! Géjza? Endre?
vegyenek lovat és lovagoljanak. Feb 18, 2023 11:26:16
Faszerdő telepítő
Feb 18, 2023 11:27:27
Játsszunk egy játékot...
Az elmúlt órában 5 különböző hirdetési oldalra kerültek fel különböző hirdetések, melyben különböző földi javak kerülnek eladásra!
Ki találja meg őket először?
És egyáltalán nem biztos, hogy Golda sem hirdetett meg pár tételt
Az elmúlt órában 5 különböző hirdetési oldalra kerültek fel különböző hirdetések, melyben különböző földi javak kerülnek eladásra!
Ki találja meg őket először?
És egyáltalán nem biztos, hogy Golda sem hirdetett meg pár tételt
Feb 18, 2023 11:27:27
Mitokondrium
(
x7)
Feb 18, 2023 11:32:17
x7)
Sokadik generációs értelmiségiként *pr* valaki hogy hihet ekkora baromságban... Vagyishát pont nem hisz, mert a trollok akik kihasználják a vonzás törvényét azok bevonzották fifinek a csöveslétet.
De amúgy nem nagyon várhatott mást. Testileg torz, ezen nem hajlandó változtatni, például elmenni úszni. A fejében fogócskát játszanak egymással a személyiségzavarok és az elmebetegségek, ezen sem hajlandó változtatni, nem megy pszichológushoz. Van egy csomó idült betegsége, például nincs foga, elpukkan a májacska, sípol a tüdőcske, begyulladt a fülecske, nem áll fel a pöcsöcske, de nem hajlandó orvoshoz menni ezekkel, hogy valamennyire kikezeljék. Idült alkoholista, lassan épül a drogfüggősége, de nem hajlandó elvonóra menni, hiszen semmi baja. Egy kibaszott Maugli, aki egész életében az emberi társadalmon kívül élt, próbálja ugyan utánozni az emberi viselkedést, de mindenki öt perc alatt levágja, hogy ezt farkasok nevelték. Semmilyen önfejlesztésre sem hajlandó, talán már nem is menne neki, nyelveket nem tanul, programozóként nem képezi magát, szakmát nem akar szerezni, azt hiszi, hogy a Vera néni pénzén belevert német alaptudás és az évtizedekkel ezelőtt elsajátított kódbarmolás elég az érvényesüléshez a világban.
Szóval mégis hogy lennének normális barátai, nője, karrierje, pénze? Igazából annyi történt, hogy nem ő fejlesztette magát arra a szintre, hogy ép eszű emberek szóba álljanak vele, hanem megtalálta a saját szintjén létező elmebeteg csöveseket, akikkel tényleg egyenrangúnak számít. Egyszerűen elsodikázta az önfejlesztést is, helyette a világháló csodájának segítségével megtalálta a lelki társait. Egy halom alkoholista, munkanélküli, érzéketlen, gonosz, számító elmebeteget, akik közé tényleg illik. Ez az ő társasága.
Én tényleg elhiszem, hogy életében sohasem volt még ilyen boldog. Végre révbe ért így negyven fölött, van olyan társasága, ahonnan nem lóg ki, mert a többi is ugyanilyen semmirekellő, bunkó, tanulatlan proli, aki az önzésnek olyan fokán él, ahol ötezer forintért elvágnák annak is a torkát, aki enni ad nekik. Ezek a lelki társai. A budai úrifiúság, az egyetem, a szélsőjobboskodás, a németországi programozóság mind-mind vakvágányok voltak az életében, olyan szerepek, amiket csak úgy eljátszott, nem élvezte, nem érezte benne magát kényelmesen, valahol mindig sejtette, hogy ő nem ez. De végre megtalálta önmagát. Ez a Sodi: az önző, erkölcsi gátlások nélküli kisstílű alkoholoista bűnöző. Amíg még futja a kártyenekből, addig ilyen lumpenproliként vegetál, ingyenkonyha, bérelt szoba, AMS segély, néhány heti munkaviszony, kártyenhitel. Amikor elfogy a hitelkeret, ő lesz a Villám, akkor majd megy a koldulás IRL és online, a bolti lopás, kis drogkereskedelem, betörésnél ő lesz a figyelőember, esetleg RGL mintájára szerez egy cigányhintót, hogy legyen hol laknia. És élvezni fogja. Végre eljön a stresszmentes nyugi, lesznek sikerélményei az életében. Ha kap jútyúb pénzt, elihatja azonnal, nem kell tartalékolni a lakbérre. Nem kell többé sakkozni a kártyenekkel, nem kell aggódni semmin sem. Ha kap elég alamizsnát, fussa sörre. Ha adnak enni az ingyenkonyhán, eszik, ha nem, úgysem éhes. Ha kedve támad, őrjönghet az utcán, úgysem érdekel majd senkit. Többé nem kell majd tartania senkitől sem, mert semmije sem marad, amit el lehetne venni tőle. Ez a stresszmentes nyugi, amit negyven éve keres. Ahol nincsenek elvárások, nincs jövő, nincsenek kudarcok, nincs semmi más, csak a határtalan szabadság.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 18, 2023 11:35:29
x7)
Játsszunk egy játékot...
"itthon dolgozom"
lol...
Faszerdő telepítő
Feb 18, 2023 11:42:39
"itthon dolgozom"
lol...
lol...
1 megvan, 4 to go....
Feb 18, 2023 11:42:39
Hahó
(
x136)
Feb 18, 2023 11:55:31
x136)
Szevassz dagadt!
Szerinted ma már felkerüljön a forumra a címed, vagy várjunk egy pár napot? Mondjuk 2 hetet (?) és, akkor a melóddal együtt?!
Azzal a törülközővel azon a kibaszott amorf fejeden tökéletesen álcáztad magadat. :D
Szerinted ma már felkerüljön a forumra a címed, vagy várjunk egy pár napot? Mondjuk 2 hetet (?) és, akkor a melóddal együtt?!
Azzal a törülközővel azon a kibaszott amorf fejeden tökéletesen álcáztad magadat. :D
Most szopatsz vagy tényleg megvan az új kotorék?
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 18, 2023 12:01:14
x16)
index.hu/belfold/2023/02/18/rendorseg-korozes-holttest-paks/
"Ismeretlen holttestet találtak Pakson, a rendőrség kiadta a körözést"
Titán???
Titán???
tyodika
Feb 18, 2023 12:06:23
Natyon jól telt az első estém a munkásszállón, 5-en vagyunk egy szobában és emeletes ágyak vannak. Sajnos én sem a fönti sem a lenti ágyon nem aludhatok,csak a földön van számomra hely,de néha az albán csávó megengedi,hogy odabújjak hozzá.
Feb 18, 2023 12:06:23
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 12:06:41
x39)
index.hu/belfold/2023/02/18/rendorseg-korozes-holttest-paks/
Titán???
Titán???
xray
(
x21)
Feb 18, 2023 12:11:46
x21)
Feb 18, 2023 12:11:46
az igekötőkkel csak a baj van, meg kéne szüntetni. xd Feb 18, 2023 12:11:46
Albán csávó
Feb 18, 2023 12:12:12
Natyon jól telt az első estém a munkásszállón, 5-en vagyunk egy szobában és emeletes ágyak vannak. Sajnos én sem a fönti sem a lenti ágyon nem aludhatok,csak a földön van számomra hely,de néha az albán csávó megengedi,hogy odabújjak hozzá.
Egy éjszaka 10 euró, nem ingyen csinálom. 25 vagyok, otthon vár az asszony meg a 10 gyerek, jól jön a kis mellékes. Persze előtte megbeszéltük, hogy ha bármi hegyeset érzek az oldalamba az volt az utolsó éjszakája ezen a világon.
Feb 18, 2023 12:12:12
Nemfatyle
(
x7)
Feb 18, 2023 12:30:58
x7)
Néha viccelődünk azzal, hogy milyen jó lenne, ha live-ban fellógatná magát, de szerintem az igazi műsor az lenne, ha végignézhetnénk az évekig tartó haláltusáját valami komoly betegséggel. Na az fosná
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 12:33:26
x15)
Endre!
Arra válaszolj, hogy Alkohol Arnold hajnali hármas pingelgetése mellé Drog Dénes is csatlakozott-e már!
Arra válaszolj, hogy Alkohol Arnold hajnali hármas pingelgetése mellé Drog Dénes is csatlakozott-e már!
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 12:41:22
x39)
az igekötőkkel csak a baj van, meg kéne szüntetni. xd
Jogos!
xray
(
x21)
Feb 18, 2023 12:49:41
x21)
Feb 18, 2023 12:49:41
nem elég az alkoholizmusa? úgy csúszik a lejtőn, hogy simán lehetne világbajnok. Feb 18, 2023 12:49:41
noikabatgomb
(
x10)
Feb 18, 2023 12:55:33
x10)
nem elég az alkoholizmusa? úgy csúszik a lejtőn, hogy simán lehetne világbajnok.
Ha az endre megbetegedne akkor siman inditanek egy kozossegi gyujtest, hogy a jutkat kifizessuk mint apolo! Bekameraznank a jucit aztan lehet nezni a halaltusat.
Biztatási kár
(
x10)
Feb 18, 2023 12:56:39
x10)
Gyagyás? Mit vettél ma anyádnak születésnapjára? Elemet a konyhai mérlegbe?
Arthur Dent
(
x1)
Feb 18, 2023 13:00:19
x1)
Szevassz dagadt!
Álló fasszal várjuk !!!
Hitelkártyavár
Feb 18, 2023 13:01:49
Tibi milyen jó nővérke lenne a magatehetelen Sodi mellett.
- Már megint magad alá szartál?!??!! Én ezt nem fogom kitakarítani!!!! Megmondtam,hogy ne szarj magad alá nem!!! Megmondtam ezerszer megmondtam!!!!
Feb 18, 2023 13:01:49
Klohek
(
x12)
Feb 18, 2023 13:01:53
x12)
gyagyás szegeden
www.youtube.com/shorts/793hatK31Tc
Elvileg még ott..
Dagadt buddha megint a pedofil barátoddal videózol ahelyett, hogy kevinkével foglalkoznál!!
www.youtube.com/shorts/793hatK31Tc
Elvileg még ott..
Dagadt buddha megint a pedofil barátoddal videózol ahelyett, hogy kevinkével foglalkoznál!!
Biztatási kár
(
x10)
Feb 18, 2023 13:02:28
x10)
Én csak egy haláltusát akarok nézni, és az a fifié, a többieké nem érdekel. :)
Biztatási kár
(
x10)
Feb 18, 2023 13:04:25
x10)
gyagyás szegeden
youtube.com/shorts/793hatK31Tc
Elvileg még ott..
Elvileg még ott..
Akkor lehet megy goldát is felköszönteni? A fórum vesz "bonbont" az öreglánynak? Lehet fifike is ott lesz.
trashvod
(
x6)
Feb 18, 2023 13:05:28
x6)
gyagyás szegeden
Elvileg még ott..
Elvileg még ott..
Trashvod link: trashvod.com/w/9zNZeK9vCGXJJmsPfML2s7
Plakát Pál
Feb 18, 2023 13:07:15
Induljanak a nyomdagépek!!!..xd
Feb 18, 2023 13:07:15
Bejlin
(
x8)
Feb 18, 2023 13:17:25
x8)
Fullfogyaték hol nincs ott? Ahhoz képest mennyire teszi azt a dagadt fejét arra hogy ő családos ember inkább a gyerekeivel törődne.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 18, 2023 13:20:16
x23)
gyagyás szegeden
Elvileg még ott..
Elvileg még ott..
Gyagyás, menyi eurodba került, hogy Gayza elfuvarozott a trash ribancokhoz? Ö fogja a szetapot is Púpszászra haza fuvarozni?
Írni kéne az AMS-nek hogy a korcs elhagyta Ausztriát. Hátha nem jelezte nekik vagy kiderül, hogy van e már melócsá.
trolléga
(
x30)
Feb 18, 2023 13:23:57
x30)
gyagyás szegeden
Elvileg még ott..
Elvileg még ott..
Na mi van fikásom? Mentél üszkös faszt ellenőrizni? Honnan ez a szép pulóver? Még Viktorszom hagyta ott Laura kurvanál?
Junior programozó
Feb 18, 2023 13:25:40
Örülhetünk.
Ebből megint rosszul fog kijönni Sodi. Pénzügyileg is és mindenhogy.
Ez a gyagyás elmebeteg pedofil ahelyett, hogy foglalkozna a jövőjével 40 évesen, visszafizethetetlen hitelekkel, inkább megy még többet költeni, drogozni hozzá hasonló elmebeteg emberekkel.
Ki érti ezt...
Amúgy kurva jó lehet az ott elhaladó autóknak a bögre törmeléke. Rohadt bűnöző Fullfing.
Ebből megint rosszul fog kijönni Sodi. Pénzügyileg is és mindenhogy.
Ez a gyagyás elmebeteg pedofil ahelyett, hogy foglalkozna a jövőjével 40 évesen, visszafizethetetlen hitelekkel, inkább megy még többet költeni, drogozni hozzá hasonló elmebeteg emberekkel.
Ki érti ezt...
Amúgy kurva jó lehet az ott elhaladó autóknak a bögre törmeléke. Rohadt bűnöző Fullfing.
Feb 18, 2023 13:25:40
Sanyibacsi
(
x6)
Feb 18, 2023 13:26:01
x6)
Endre, ne lopd más ruháját, ez már tényleg a legalja.
Anyukád biztos túrt neked új pulóvert és női kabátot, tessék érte hazamenni.
Szegedi és púpszászi trollosztagoknak riadó!
Anyukád biztos túrt neked új pulóvert és női kabátot, tessék érte hazamenni.
Szegedi és púpszászi trollosztagoknak riadó!
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 13:27:03
x15)
gyagyás szegeden
Elvileg még ott..
Elvileg még ott..
Endre!
Lesznek még kádas vekni lealek?
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 18, 2023 13:29:01
x5)
Még jó,hogy Gayza múltkor azt mondta,hogy rühelli Sodit. * ásít *
Púpsimogató szegedi malac kurvák és a dagadt Buddha.
Púpsimogató szegedi malac kurvák és a dagadt Buddha.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 13:29:43
x15)
Géza!
Nem az volt, soha többet nem közösködsz a veknifejű pedofillal?
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 18, 2023 13:30:54
x23)
Goldának mehetne születésnapjára az infó, hogy a fogyatékos gyermötje, olyanoknak fizet, hogy Bécsböl Szegedre furikázza, trashribancokhoz, aki enélkül is tartozik neki ezer eurókkal.
xray
(
x21)
Feb 18, 2023 13:30:58
x21)
Géza!
megbocsátott neki. Nem az volt, soha többet nem közösködsz a veknifejű pedofillal?
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 13:31:46
x39)
Géza!
Van az a pénz.
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 18, 2023 13:32:37
x5)
Endre anyádat is látogasd meg a szülinapja alkalmából, ne csak a szegedi drogtanyát.
Érdeklődő
(
x6)
Feb 18, 2023 13:33:11
x6)
Szegény dagadt Gayza is csak akkor mer keménykedni a gyomai dögevővel, ha az bögre formájában jelenik meg...
Ugyanolyan fostos buzi ez is, mint Sodi, nevetséges szarházi. Ahelyett, hogy lemenne a putriba, és szájbaverné Kankósbandit, bögrét dobál az erkélyről... Remélem, a lefingott Ódidra esett, beles!
Ugyanolyan fostos buzi ez is, mint Sodi, nevetséges szarházi. Ahelyett, hogy lemenne a putriba, és szájbaverné Kankósbandit, bögrét dobál az erkélyről... Remélem, a lefingott Ódidra esett, beles!
Karib
(
x10)
Feb 18, 2023 13:33:16
x10)
Most is lesz sütőpor, sneci?
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ásó27
(
x68)
Feb 18, 2023 13:34:19
x68)
Ez a bögre leverés elég veszélyesnek tűnik, hol lehet bejelenteni?
Mifaaaaaaaaaaaan
Soderátor
Feb 18, 2023 13:35:51
Ez egy régi videó amin Szegeden van vagy most tényleg ott van? Kevés esélyét látom annak hogy megint Gézával ment oda
Feb 18, 2023 13:35:51
Állampolgári kötelesség
Feb 18, 2023 13:36:02
Most képzeljük el ha valaki ott sétál és a fejére esik,vagy később egy kutya belelép a darabjaiba sétáltatás közben.
Feb 18, 2023 13:36:02
Let me do it for you
Feb 18, 2023 13:36:12
Mehetnek az emaileksz!
Engedélyügyi ügyfélfogadás: Előzetes időpontfoglalás: 62/562-400 1793 mellék 30/220-1682 Kedd, péntek: 8.00-12.00 Szerda: 8.00-12.00, 13.00-16.00
Feb 18, 2023 13:36:12
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 13:37:34
x15)
Géza!
Emelném a kipámat ha Endrét basztad volna le az erkélyről!
Így sose leszel Troll Hahó!
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 13:38:05
x39)
Bennem riadalmat kelt és megbotránkoztat.
Biztatási kár
(
x10)
Feb 18, 2023 13:40:18
x10)
Közterület felügyelet, de javasolnám a társasházi képviselőt is megkeresni, aki majd értesíti a lakástulajdonost. :)
Sír David Attenborough
Feb 18, 2023 13:40:30
Púpom vigyázz a Laurával,párszor szopta le a Gammert és elrohadt a gyomai fasza, Laura szája fertőzőbb,mint a komodói varánusznak.
Feb 18, 2023 13:40:30
Örebro
(
x17)
Feb 18, 2023 13:40:46
x17)
azert azoknak akik egy szavåt meg elhiszik ennek a vågosulyban levö disznonak, håt ujra kellene kezdeni az okitåst! ez a geyza is egy betegesen hazudozo selejt.
Klohek
(
x12)
Feb 18, 2023 13:41:37
x12)
Ez egy régi videó amin Szegeden van vagy most tényleg ott van? Kevés esélyét látom annak hogy megint Gézával ment oda
Szürke szakadt 3-as golf, a vezető oldalról hiányzik a zárszerkezet*pr*, három ajtós, a géjza autója... Ha az árboc 2 környékén van akkor ott vannak..
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 18, 2023 13:42:01
x23)
Laura ugyanabba a kabátba lájvozott tegnap este TikTokon, ami a gyagyáson volt a mostani videóba. Szóval esélyes hogy mostani videó.
Mehetnek az emaileksz!
Inkább személyesen bármelyik rendőrségen vagy Ügyfélkapun keresztül. E-maileket nem veszik annyira komolyan mint ezt a kettőt.
Mitokondrium
(
x7)
Feb 18, 2023 13:43:13
x7)
Figyelmeztetném a tanszéket, hogy a Recskaboy pont ugyanezt akarta eljátszani pár hete, régi fényképekkel bizonygatta, hogy Szegeden lapul. Ez ugyanannak a trükknek tűnik, előásott valami régi videót.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 18, 2023 13:43:27
x37)
Ez a két hikomat retard még megkúrja Laurát, az 100%. A fekélyes cigányfasz után. Ez undorító.
mikedp
(
x9)
Feb 18, 2023 13:43:31
x9)
Ezzel a jól öregedő recskás kommenttel kívánok az egész Tanszéknek kellemes hétvégét.
Végül is , ha nem is rezeg, de legalább remeg :D
Soderátor
Feb 18, 2023 13:44:27
És ha ez akkor készült amikor a Szegedi tereléseket rakta ki pár hete? Mi van ha ez a dupla csavar hogy az valojában nem volt terelés hanem pár napig tényleg volt Szegeden is? Most egyszerüen nekem túl szürreális, hogy tegnap költözött uj lakásba közbe meg este Szegeden ott bulizott Gézával Lauráéknak. Valami probléma van az idővonallal!
Feb 18, 2023 13:44:27
fantomgolyók
Feb 18, 2023 13:44:56
Én ezt nyeméééjtem. Most akkor Laurha vagy Géza terhes?
szíjjel lesztek bombázva
Feb 18, 2023 13:44:56
Konfirmáció
Feb 18, 2023 13:45:44
Volt itt több szegedi megfigyelő amennyire emlékszem, most könnyű ellenőrizni, hogy friss e a videó, ha valaki elautóz arra és látja a bögre darabjait akkor confirmed.
Feb 18, 2023 13:45:44
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 13:46:06
x15)
Endre!
Géza papád elvitt a kupiba?
XD
Remélem nem a papád lábára verted rá fityelmetlenségből!
Géza papád elvitt a kupiba?
XD
Remélem nem a papád lábára verted rá fityelmetlenségből!
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 18, 2023 13:46:51
x4)
Sodi! Végre eljött ez a nap is! Saját jávorszarvas emojit fogsz kapni az iOS 16-4-ben!
Mikor veszed meg a sziszának a jól megérdemelt 14 pro max-ot ami állításod szerint nem is olyan drága? Ennyire ne legyél már csóró csöves proli!
A hangulat jóindulatú és tréfás
Mikor veszed meg a sziszának a jól megérdemelt 14 pro max-ot ami állításod szerint nem is olyan drága? Ennyire ne legyél már csóró csöves proli!
Penzmento
(
x6)
Feb 18, 2023 13:47:32
x6)
Én ezt nyeméééjtem. Most akkor Laurha vagy Géza terhes?
Géza Tibitől, Laura Dőrppétől
Klohek
(
x12)
Feb 18, 2023 13:48:16
x12)
Tegnap mondta, hogy siet mert átveszi a kulcsokat.. De átvette, kiment az állomásra és 4-5 óra múlva már szegeden púposkodott... Ez simán teljesíthető.
Reszketés Szegeden
Feb 18, 2023 13:48:41
A Lilla leszopta Gayzat
Feb 18, 2023 13:48:41
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 13:49:36
x15)
Endre!
Szerencsére nem fogsz elkapni semmit.
Amúgy impotens faszra nem kell gumi!
Szerencsére nem fogsz elkapni semmit.
Amúgy impotens faszra nem kell gumi!
Mitokondrium
(
x7)
Feb 18, 2023 13:50:37
x7)
Ez a két hikomat retard még megkúrja Laurát, az 100%. A fekélyes cigányfasz után. Ez undorító.
noikabatgomb
(
x10)
Feb 18, 2023 13:51:18
x10)
Tenyleg csak a gezaval mersz gemeskutba jonni. Csajok nem hazudtak.
Penzmento
(
x6)
Feb 18, 2023 13:51:30
x6)
Meg buzi
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 18, 2023 13:52:35
x3)
Ha Laura összejönne Snecivel, hány nap múlva baszná ki a lakásból? A dögevőt sem viselte el túl sokáig, de legalább elég videót csinált róla a trashvodra !
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Feb 18, 2023 13:52:47
x3)
De amúgy nem nagyon várhatott mást... minőségi hetyetye
Ritkán olvasni terjedelmesebb elemzést. Ez tűpontos.✌️
Kovi
(
x2)
Feb 18, 2023 13:53:07
x2)
Nem tudom mi folyik itt, de fikás endrének nem működik a fütyije.
koszos
(
x11)
Feb 18, 2023 13:53:33
x11)
A Lilla leszopta Gayzat
nem klepodnek meg :DDD ha kepes volt a kammercigot lepippantani akkor a gayza is siman megy neki :D
Kulcs
Feb 18, 2023 13:53:43
4 kulcs 3122 elméletileg aki járna épp az árboc 2 be
Feb 18, 2023 13:53:43
Betöjt Laptop
(
x39)
Feb 18, 2023 13:55:34
x39)
Szerintem fizikailag képtelenség.
Gayza ülve hugyozik, 10 éve nem látta a faszát.
Endre meg full impotens.
Ezért érzik magukat biztonságban az olcsó kurvák. (jogosan)
Optimusz
Feb 18, 2023 13:56:28
"esetleg RGL mintájára szerez egy cigányhintót, hogy legyen hol laknia.
A többivel egyetértek!
De, szerintem ha az élete múlna rajta, (remélem mihamarabb fog is) soha nem tudná összeépíteni.
Ebben eddig lehetett eljutni, és megfagyna az utcán.
Feb 18, 2023 13:56:28
trolléga
(
x30)
Feb 18, 2023 13:57:42
x30)
Gyanúsan hallgat a púprém, Szeged confirmed?
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 18, 2023 13:58:11
x23)
Én a kabát miatt mostaninak tippelném.

Az is lehet, hogy nincs még semmilyen új lakás, csak ezt akarja elhitetni. Eljött haza hétvégére, akár Goldát is felköszönteni. Aztán Hétfőn meg megy vissza a lillafalu kotorékba, miközben mi azt hisszük hogy új lakásba van és ezért nem videózik.
Ásó27
(
x68)
Feb 18, 2023 13:59:10
x68)
[quote=EasybankosPedo]Az is lehet, hogy nincs még semmilyen új lakás, csak ezt akarja elhitetni. Eljött haza hétvégére, akár Goldát is felköszönteni./quote]
Ennél durvább fikciót még nem olvastam itt
Mifaaaaaaaaaaaan
Ennél durvább fikciót még nem olvastam itt
Columbo hadnagy
Feb 18, 2023 13:59:33
Tegnap 13:15 körül lájvozott,a lájv 13:45 ig tartott,utána ment elvileg a raktárba és a kulcsokat átvenni. De szerintem csak terelés és azért merte nagypofával a lájvja közben magyarázni,hogy most megy a raktárba meg a kulcsokért. Valószínű a gayzát várta és elindult vele Szegedre kocsival, bő 4óra az út Bécsből Szegedre kocsival.
Feb 18, 2023 13:59:33
69 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Most komolyan. Aki ilyen atombombákat ígért meg lobogtatott, hány mögött volt valóságtartalom? Segítek: 0