Ráadásul kammercickány kabátja, ha minden igaz.
Endre!
Mennyit fizettél Gézának?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Az már csak lényegtelen részlet,hogy vonattal Pestre és onnan Szegedre, vagy Bécsből kocsival. A lényég,hogy terelt a raktárral és nem is volt új albi kulcs átadás sem, ezért mert nagypofával livozni. Végig a szegedi útra készült a rohadék.
Ennél durvább fikciót még nem olvastam itt
Jól van na. Nem egyszerű mindig, gyagyás gyermöt agyal gondolkozni. Még akkor se ha itt mindenki sodi. Nekem az ilyen válasz, tűnik a legkézenfekvőnek ilyenkor. xD
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
De még az sincs hogy pénzük lenne ebből mert még ők vannak lehúzva, ezért nem értem.
A hangulat jóindulatú és tréfás
ezeknel ne keress logikåt, a szereplesi vågy mindent felulir, kerul amibe kerul.
A kurtizán túl magasztos kifejezés szvsz.
Szimpla útszéli, büdös,ótvaros fekélyszopkodó hepatitiszes ostoba pénzéhes kurvák, akiknek véletlenül fedél van a fejük fölött.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Ezeket tuti trash Laura vette neki Májas pénzéből.
Jóból.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
De ha gejza valóban kiment érte, akkor a raktárnál lehetett a találkozó és pár lomját hazahozták. Szerintem már géjza is hetek óta terel, és ez lehetett eleve megbeszélve és a gyagyás család csak azért jött haza szatyrokkal, mert már akkor le volt kötve a fuvar.
Az is lehet, hogy most már Bécsben is van. Vagy tegnap dobták ki a lomokat goldánál vagy ma reggel és azóta már bőven Bécsben lehetnek.
Viszont Mezőkövesd és Parád 1 órányi út. Este meglátjuk. :)
Nem meglepetés, de itt lurkol a pedofil. Harapod már a picsaszádat gyagyás, hogy figyelemkurva trash ribanc megint lebuktatott?

Vicces, hogy azzal bukik le folyton, hogy annyira élvezi a hazudozást, hogy önkéntelenül elvigyorodik közben - sőt, írásban smiley-zik.
nagytetelben fogadok, hogy ez a hambi a 3. keruletben keszult. :-))
bizony és nagyon finom a burgerük
aki arra jár, térjen be
le vagy tiltva, kurva anyád
meg nem erösitett hirek szerint, minden 8. csillagba lepönek, egy pohår pezsgöre kell meghivni a regi tagokat!
Én azt hittem, hogy a szegedi csajok közül fogja az egyik felajánlani, hogy leszop. Lillát be is vállalnám..., ha már szinte én vagyok az egyetlen, aki még nem jártam ott.
De majd legközelebb jobban figyelek.
Igen, a tiéden is hogy berúgtunk annak idején.
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
a tökfőzelék az elég lesz neki
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
en kilenc csillagrol indultam, okostojås!
VIP belépőd van Fekélyesfaszúné Laura kádjába. Gayza majd elszállít a megadott címre.
sodi egy ndc npc. egy olyan npc amelyik nem vezet: non-driving.
majd pisztos megint féltékeny lesz a szisza..
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
újra és újra ábaszatja magát, csak legyen, aki hozzászól
Mehet az excel-be...Endre, megvárlak, gyere!
Pontosan ugyanígy így gondolom.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Szerintem még várd ki a végét.
Van akkor retard és fiygelemkurva a Laura,hogy befogadja Endrét. Idáig finanszírozta az MC Pityu protein adagját, Gammer ott lakhatott ingyen kaja-pia és kabátot is vett neki,ráadásul a fekélyes pöcse sem zavarta a sötét Laurát. Endrével nyomná a tiktokot 0-24 ben.
mikor irtad szegedet?
Hány szegedi prostituáltat ismersz névről, arcról? Az egész országból? Na, Lillát és Laurát a fél ország ismeri már ezek után a trash kavarások után, ebből a több százezres merítésből biztos akad néhány pénzesebb kuncsaft is.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Ha min 250 eurora becsülném
Gecis hányós lavór
gondolom ove a "szegedi troll" fiok is,mert jiott egy ilyen tegnap,de az a baj,hogy annyi mindent irtal mar viktorsz,hogy nah... atombombak stbstb
de amugy tok midn1,ha szegeden van az nekunk jo mert valszeg penzt kolt
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Volt egy olyan rész tiktok livban amikor,hírtelen szünetelt az élő adás,és utána Laura ült ott egyedül, Lilla meg rohangált a lakásban és közben idegesen nézegetett ki Laura, ekkor érkezhettek akkor a vándorok és Lilla engedhette be őket.
es valszeg ezt sem a "tartozasbol" vonta/vonja le :D
Így fog járni Golda temetése és a sírjának meglátogatása is akár Vera néni.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Elég nehezen tudnánk jobban megbüntetni, mint hogy Kiss Endre Farkasként kell élnie.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Viszont ha a sunka telekocsizik, akkor tényleg elhozhatta a púpost is jópénzért tegnap (péntek) délután.
Az viszont azt jelenti, hogy a kobold egy csomó kacattal érkezett a hasziendára, vagyis ahogy napok óta mondta, "nagyon hosszú ideig" tervez a macskaólban maradni.
Ami körülbelül 3 hónap, mert ahogy mondta, szerinte május végére "összeszedi magát anyagilag", ami nála azt jelenti, hogy fel tudja venni a 3 hónapos munkaviszonnyal az osztrák hitelkét. Ebből következhet, hogy talált egy gányoldát, ahova ugyan nem tud teljesen home office-ból dolgozni, de csak heti 1-2 napot kell benn lennie. Ezt a felállást emlegette pár napja abban a kontextusban, hogy anyagilag akkor is jobban kijönne, ha hosteleni kellene és ingáznia Púpszászról. Szerintem lett volna győzelmi jelentés a full remote munkáról.
Viszont egyrészt azt is mondta, hogy május végétől július elejéig elhúzódhat az anyagi „biztonság”, ami arra utal, hogy még nincs konkrét időpont, amikor munkába állhat. Ráadásul az általa emlegetett, a héten történt 2 életmentő esemény mellett még kettő hiányzik neki ahhoz, hogy ne érezze magát életveszélyben.
A jelek szerint a luxuslakás új bérlőre lelt (= a púpos visszakapta a kaucióját) és beköltözhetett Goldához – ez pont két pozitív esemény, amikre a púpos gondolhatott, amik mellé még hiányzik egy állás + a hitel.
Most úgy érezheti ennek ellenére, hogy megmenekült, mert a kaucióból ki tudja fizetni a hiteleket márciusban, közben bízik abban, hogy bevonzza az Univerzumtól az új gányoldát.
Szóval ha lesznek utcai lájvok (amiket eddig azért nem ígért a pedólyukas titoktartás mellett, mert nem is lesz Bécsben), akkor esélyes, hogy ingázós melócsája van.
Fifi bazmeg, egy herpesznyaló ribanc miatt - akit meg sem akarsz dugni, mert fullbuzi vagy - elbasztad az utolsó esélyedet. Mehet Goldának a faszerdő, meglátjuk meddig éri meg neki a fifitartás.
Rögzítegtted volna. Fontosak az evidenciák!
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Viktorsz fizeti
Mifaaaaaaaaaaaan
Majd akkor szólalhatsz meg,ha én megengedem
Innentől sunka telekocsiját kell figyelni, mikor jön vissza. :)
Valaki fizeti nekik, hogy a balekokat behúzzák mindenféle faszságba, és indulhasson a hivatalos faszerdő.
Laurát faszra húzta Fluor, Gáspár Laci, Majka. Szerinted őket nem zsarolja, hogy ne derüljön ez ki a családjuk előtt?
Ezzel most mizu?
Minden O és K
A szokásos púpriogatás volt gondolom.
*Viagrát
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Endre!
Egy jótanács Szegedre ha még lennének szippantós színészkedések!
Most már meg is van miért volt tegnap jó kedvű a púp. Őrült,hogy végre nem egy leszart magányos róka lesz egy-két napig,hanem mehet Szegedre bulizódni.
Ezzel a munkánkat húzzák keresztbe a szegedi retard csatakancák, végre már csak magányosan ült a gyagya az albijában,idegesen teli kudarcokkal,erre ezek a figyelem ribik kihúzzák a depiből. Faszerdő indulhat,akár a fekélyes is.
Kokaint! Nemzetközi drog kereskedő az Endre, bizony. A Hálózata neve megÁrja testvériség Trashvod!
Az az érzésem, a ringyó trófeaként kezeli a nála járt férfiak kádban fekvős képeit :D :D :D Micsoda egy aljas, szánalmas, féreg.
Pedofil, a kurva anyád.
Jozsii Busák
(
x5)
Feb 18, 2023 14:03:03
x5)
Kicsit le vagyok maradva, egyhetes horgászturára tettem ki a lábam ès csak pislogok! Egy kèrdèsem van, Gáspár Laci lett már èrtesitve a vádakról? Megint gyagyásnak terel a senkiházi laura..
Jozsii Busák
Kovi
(
x2)
Feb 18, 2023 14:03:59
x2)
Én a kabát miatt mostaninak tippelném.
Az is lehet, hogy nincs még semmilyen új lakás, csak ezt akarja elhitetni. Eljött haza hétvégére, akár Goldát is felköszönteni. Aztán Hétfőn meg megy vissza a lillafalu kotorékba, miközben mi azt hisszük hogy új lakásba van és ezért nem videózik.
Az is lehet, hogy nincs még semmilyen új lakás, csak ezt akarja elhitetni. Eljött haza hétvégére, akár Goldát is felköszönteni. Aztán Hétfőn meg megy vissza a lillafalu kotorékba, miközben mi azt hisszük hogy új lakásba van és ezért nem videózik.
Ráadásul kammercickány kabátja, ha minden igaz.
Gammer bögre
Feb 18, 2023 14:04:41
Esélyem sem volt.
Nagyon gyors.
Nagyon erős.
Nagyon gyors.
Nagyon erős.
Feb 18, 2023 14:04:41
ascites
(
x57)
Feb 18, 2023 14:05:31
x57)
A buggyos nadrágot is a tehenektől farmolta a korcs? A széthordott farmerjainak sosem volt szűk a bokája.

Nagyon ismerkedik a női ruhákkal. Mikor lesz pitonbefordítás?

Sanyibacsi
(
x6)
Feb 18, 2023 14:05:43
x6)
Kammer indulj meg!
Az elektromos bicikliddel pikpakk ott vagy!
Az elektromos bicikliddel pikpakk ott vagy!
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 14:06:37
x15)
Tenyleg csak a gezaval mersz gemeskutba jonni. Csajok nem hazudtak.
Endre!
Mennyit fizettél Gézának?
Columbo hadnagy
Feb 18, 2023 14:07:19
Elcsoroghatott Pestre is vonattal és ott várta a géjza.
Az már csak lényegtelen részlet,hogy vonattal Pestre és onnan Szegedre, vagy Bécsből kocsival. A lényég,hogy terelt a raktárral és nem is volt új albi kulcs átadás sem, ezért mert nagypofával livozni. Végig a szegedi útra készült a rohadék.
Feb 18, 2023 14:07:19
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 18, 2023 14:09:14
x23)
Ennél durvább fikciót még nem olvastam itt
Jól van na. Nem egyszerű mindig, gyagyás gyermöt agyal gondolkozni. Még akkor se ha itt mindenki sodi. Nekem az ilyen válasz, tűnik a legkézenfekvőnek ilyenkor. xD
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 18, 2023 14:10:28
x5)
Gammer nem tudom mikor kaphatta meg ezt a videót, de ő olyan délután 1 körül rakta ki a YouTube csatiján shortban. Valószínű azóta már el is ment a két retard Szegedről. De még Goldánál feltűnhet.
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 18, 2023 14:11:58
x4)
Minden pofont és faszerdőt megérdemelnek ezek a szegedi tehén kurvák! Mégis ki a faszom akarna az üszkös faszű gyomai dögevővel, vagy Fullzsírral vagy a gyagyással bármit is együtt csinálni???
Nem tudom egyszerűen elhinni, hogy valaki ilyen szinten figyelemkurva legyen és minden mindegy legyen neki...
Nem tudom egyszerűen elhinni, hogy valaki ilyen szinten figyelemkurva legyen és minden mindegy legyen neki...
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 14:12:02
x15)
Endre!
Senki se irigy rád azért, hogy a Blindengasse márciusi lakbérmentését egy bűnözőre és két kurtizánra költöd.
Senki se irigy rád azért, hogy a Blindengasse márciusi lakbérmentését egy bűnözőre és két kurtizánra költöd.
Örebro
(
x17)
Feb 18, 2023 14:13:04
x17)
fikcio……
tegnap a maradek szaråt bepakolta a hizott seres autojåba es iråny szeged. ma vagy holnap megy tovåbb az anyjåhoz es a vigyornak lehet az a jele, hogy kapott valami home office melot. mår ”csak” a raktårban levö cuccait kell elhoznia becsböl, de lehet a thalia mår ures es ezert kellett a virågot åtadni.
tulsågosan adta azt az infot, hogy uj lakåsba költözik, az ilyet titkolni szokta.
aztån lehet tul logikusan gondolkodom, de nem tudok egy autista agyåval.
tegnap a maradek szaråt bepakolta a hizott seres autojåba es iråny szeged. ma vagy holnap megy tovåbb az anyjåhoz es a vigyornak lehet az a jele, hogy kapott valami home office melot. mår ”csak” a raktårban levö cuccait kell elhoznia becsböl, de lehet a thalia mår ures es ezert kellett a virågot åtadni.
tulsågosan adta azt az infot, hogy uj lakåsba költözik, az ilyet titkolni szokta.
aztån lehet tul logikusan gondolkodom, de nem tudok egy autista agyåval.
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 18, 2023 14:13:49
x3)
Minden pofont és faszerdőt megérdemelnek ezek a szegedi tehén kurvák! Mégis ki a faszom akarna az üszkös faszű gyomai dögevővel, vagy Fullzsírral vagy a gyagyással bármit is együtt csinálni???
Kurvák, a rosszabb fajtából, mégis mit vársz ? :D Nem tudom egyszerűen elhinni, hogy valaki ilyen szinten figyelemkurva legyen és minden mindegy legyen neki...
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 18, 2023 14:15:21
x4)
Kurvák, a rosszabb fajtából, mégis mit vársz ? :D
De még az sincs hogy pénzük lenne ebből mert még ők vannak lehúzva, ezért nem értem.
Örebro
(
x17)
Feb 18, 2023 14:16:33
x17)
ezeknel ne keress logikåt, a szereplesi vågy mindent felulir, kerul amibe kerul.
öklendező szerelő
(
x4)
Feb 18, 2023 14:16:51
x4)
üdv itthon gyagya, hogy is volt az az újabb Bándy Kata gyalázás és a kikaparós fröcsögés?
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 18, 2023 14:17:22
x3)
Azt tanácsolnám, nem kell a luvnyáknak faszerdő, már az elég nagy faszerdő ,hogy Géjzával és Snecivel "barátkoznak" :D
ascites
(
x57)
Feb 18, 2023 14:17:41
x57)
Tegnap megütötte a fülemet, mikor azt mondta a korcs, hogy „nem tudja cipelgetni” az orchideát. Arra gondoltam, hogy valami ablaktalan szoba lesz a pedólyuk, de ez új megvilágításba helyezi a dolgot. És az összes többit is.
Ha féltené a kotorékot, akkor miért mondta volna ez azt, hogy a lilafalú közvetlen közelében lesz? Miért vigyorgott tegnap annyira, mikor elmondta, hogy mindjárt megy az új kotorékba, kvázi kérte, hogy kövessék le?
Hát azért, mert az egész full kamu, jön haza lopni a napot Púpszászra, csak az „öregasszonyt” akarta védeni, pontosabban megpróbálta megalapozni, hogy ne trollkodjon senki a hasziendánál. És azért nem biztos benne, hogy merjen-e lájvoni a jó internetről, hogy meg tudja-e oldani, hogy csak egy fehér fal legyen mögötte és ne lehessen azonosítani a kádárkockát, és ahová országhatáron át kellene cipelgetni a növényt.
Ha féltené a kotorékot, akkor miért mondta volna ez azt, hogy a lilafalú közvetlen közelében lesz? Miért vigyorgott tegnap annyira, mikor elmondta, hogy mindjárt megy az új kotorékba, kvázi kérte, hogy kövessék le?
Hát azért, mert az egész full kamu, jön haza lopni a napot Púpszászra, csak az „öregasszonyt” akarta védeni, pontosabban megpróbálta megalapozni, hogy ne trollkodjon senki a hasziendánál. És azért nem biztos benne, hogy merjen-e lájvoni a jó internetről, hogy meg tudja-e oldani, hogy csak egy fehér fal legyen mögötte és ne lehessen azonosítani a kádárkockát, és ahová országhatáron át kellene cipelgetni a növényt.
Sztrapacska
(
x6)
Feb 18, 2023 14:18:07
x6)
Endre!
A kurtizán túl magasztos kifejezés szvsz.
Szimpla útszéli, büdös,ótvaros fekélyszopkodó hepatitiszes ostoba pénzéhes kurvák, akiknek véletlenül fedél van a fejük fölött.
Ásó27
(
x68)
Feb 18, 2023 14:19:19
x68)
Emeljük ki a videóból, hogy Endre annyira fogyatékos, hogy a bögrelelökés után azt hitte, hogy tényleg ott van Gammer.
Mifaaaaaaaaaaaan
SyntaxError
(
x24)
Feb 18, 2023 14:23:39
x24)
A buggyos nadrágot is a tehenektől farmolta a korcs? A széthordott farmerjainak sosem volt szűk a bokája.
Ezeket tuti trash Laura vette neki Májas pénzéből.
Jóból.
koszos
(
x11)
Feb 18, 2023 14:23:51
x11)
ezek am a jo haverok fikas :DDD
egyik segitett megtalalni a melocsat, a masik lehuzott sok ezer euroval :DDD
IRIGYKEDUNK !!!!!
egyik segitett megtalalni a melocsat, a masik lehuzott sok ezer euroval :DDD
IRIGYKEDUNK !!!!!
KynczA
Feb 18, 2023 14:24:16
Endre!
Született puncissal otthon hagytuk a kis fehér négyzeteket, hogy egy napra kikerüljünk a szülői hétköznapokból. Szerencsére te sosem tudod meg, hogy milyen érzés szülőnek lenni.
Apropó, eljöttünk ebêdelni egyet.
Fotózd már le, mit ettél ma!
Született puncissal otthon hagytuk a kis fehér négyzeteket, hogy egy napra kikerüljünk a szülői hétköznapokból. Szerencsére te sosem tudod meg, hogy milyen érzés szülőnek lenni.
Feb 18, 2023 14:24:16
Biztatási kár
(
x10)
Feb 18, 2023 14:24:58
x10)
De ha gejza valóban kiment érte, akkor a raktárnál lehetett a találkozó és pár lomját hazahozták. Szerintem már géjza is hetek óta terel, és ez lehetett eleve megbeszélve és a gyagyás család csak azért jött haza szatyrokkal, mert már akkor le volt kötve a fuvar.
Az is lehet, hogy most már Bécsben is van. Vagy tegnap dobták ki a lomokat goldánál vagy ma reggel és azóta már bőven Bécsben lehetnek.
Viszont Mezőkövesd és Parád 1 órányi út. Este meglátjuk. :)
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 18, 2023 14:25:56
x23)
Esélyem sem volt.
Nagyon gyors.
Nagyon erős.
Nagyon gyors.
Nagyon erős.
Nem meglepetés, de itt lurkol a pedofil. Harapod már a picsaszádat gyagyás, hogy figyelemkurva trash ribanc megint lebuktatott?

-
Feb 18, 2023 14:26:02
Miért vigyorgott tegnap annyira, mikor elmondta, hogy mindjárt megy az új kotorékba, kvázi kérte, hogy kövessék le?
Vicces, hogy azzal bukik le folyton, hogy annyira élvezi a hazudozást, hogy önkéntelenül elvigyorodik közben - sőt, írásban smiley-zik.
Feb 18, 2023 14:26:02
Örebro
(
x17)
Feb 18, 2023 14:26:08
x17)
Endre!
SyntaxError
(
x24)
Feb 18, 2023 14:26:47
x24)
Ohhh... most látom, nyolc csillagos Sodi lettem! Nagyon szépen köszönöm szépen!
Endre! Ez már több csillag, mint amennyi ép fogad neked van!
Mi ez ha nem shiker?!
Mi ez ha nem shiker?!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 18, 2023 14:27:31
x7)
bizony és nagyon finom a burgerük
aki arra jár, térjen be
Örebro
(
x17)
Feb 18, 2023 14:28:00
x17)
Mi ez ha nem shiker?!
Mi ez ha nem shiker?!
meg nem erösitett hirek szerint, minden 8. csillagba lepönek, egy pohår pezsgöre kell meghivni a regi tagokat!
SyntaxError
(
x24)
Feb 18, 2023 14:29:38
x24)
Én azt hittem, hogy a szegedi csajok közül fogja az egyik felajánlani, hogy leszop. Lillát be is vállalnám..., ha már szinte én vagyok az egyetlen, aki még nem jártam ott.
De majd legközelebb jobban figyelek.
Perinyon
Feb 18, 2023 14:30:04
Feb 18, 2023 14:30:04
trashvod
(
x6)
Feb 18, 2023 14:32:47
x6)
ascites
(
x57)
Feb 18, 2023 14:33:37
x57)
Azért lenne a lájfdéndzsör, mert a kobold csöves lesz, ha Golda utcára rakja?
„hétpecsétes titok… ezt meg is tudom tartani hétpecsétes titoknak. Elárulhatom azt is, hogyö hétfőn csökkent egy kicsit a bizonytalanság egy pici fokkal, ma délután csökkent egy újabb fokkal, hát még két újabb fokkal csökkenni kéne, hogy ne érezzem magam életveszélyben, de hát a helyzet az az, hogy az ember főz, amiből főzni tud és nem nagyon válogathat *sóhajt*” trashvod.com/w/ctWyHiXrNLvHpycYTPQYzE?start=2m15s
„hétpecsétes titok… ezt meg is tudom tartani hétpecsétes titoknak. Elárulhatom azt is, hogyö hétfőn csökkent egy kicsit a bizonytalanság egy pici fokkal, ma délután csökkent egy újabb fokkal, hát még két újabb fokkal csökkenni kéne, hogy ne érezzem magam életveszélyben, de hát a helyzet az az, hogy az ember főz, amiből főzni tud és nem nagyon válogathat *sóhajt*” trashvod.com/w/ctWyHiXrNLvHpycYTPQYzE?start=2m15s
öklendező szerelő
(
x4)
Feb 18, 2023 14:35:41
x4)
Azért lenne a lájfdéndzsör, mert a kobold csöves lesz, ha Golda utcára rakja?
a tökfőzelék az elég lesz neki
Örebro
(
x17)
Feb 18, 2023 14:36:05
x17)
en kilenc csillagrol indultam, okostojås!
pekkujjunki sodi
(
x5)
Feb 18, 2023 14:38:40
x5)
Csak Orbán évértékelőjére utazott haza.
Pina sose érdekelte.
contains language which some may find offensive
Pina sose érdekelte.
Kovi
(
x2)
Feb 18, 2023 14:38:45
x2)
Mi ez ha nem shiker?!
Mi ez ha nem shiker?!
VIP belépőd van Fekélyesfaszúné Laura kádjába. Gayza majd elszállít a megadott címre.
Dadogós Kisnyugdíjas
(
x5)
Feb 18, 2023 14:39:23
x5)
Ásó27
(
x68)
Feb 18, 2023 14:40:37
x68)
A valaha volt legjobban fizető melócsáját bukta be a szegedi kurva miatt, most meg ott vigyorog a videón LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Feb 18, 2023 14:41:55
x24)
A valaha volt legjobban fizető melócsáját bukta be a szegedi kurva miatt, most meg ott vigyorog a videón LOL
majd pisztos megint féltékeny lesz a szisza..
Gayza
Feb 18, 2023 14:43:06
Én jártam a legjobban,pénzt kaptam a fuvarért,levertem a Gammer bügréjét és még a Lilla is leszopott.
Feb 18, 2023 14:43:06
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 18, 2023 14:43:16
x3)
Feb 18, 2023 14:43:16
Majd ha mehet a Blahára , Laura biztos befogadja :D Feb 18, 2023 14:43:16
öklendező szerelő
(
x4)
Feb 18, 2023 14:44:03
x4)
újra és újra ábaszatja magát, csak legyen, aki hozzászól
KynczA
Feb 18, 2023 14:44:06
Mehet az excel-be...Endre, megvárlak, gyere!
Feb 18, 2023 14:44:06
Karib
(
x10)
Feb 18, 2023 14:44:20
x10)
Tegnap megütötte a fülemet, mikor azt mondta a korcs, hogy „nem tudja cipelgetni” az orchideát. Arra gondoltam, hogy valami ablaktalan szoba lesz a pedólyuk, de ez új megvilágításba helyezi a dolgot. És az összes többit is.
Pontosan ugyanígy így gondolom.
MagyarVictor
(
x3)
Feb 18, 2023 14:44:23
x3)
És ti azt hittétek viccből írom hogy SODI Szegeden.
(tiktok lájv tök egyértelmű elterelés volt)
HeTe!
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 18, 2023 14:45:35
x3)
Feb 18, 2023 14:45:35
Röhögnék , ha ez most újra megtörténne, vagy már csak munkanélküliként mersz Laurához menni ? :D Feb 18, 2023 14:45:35
Kenetminta
Feb 18, 2023 14:46:12
Én jártam a legjobban,pénzt kaptam a fuvarért,levertem a Gammer bügréjét és még a Lilla is leszopott.
Szerintem még várd ki a végét.
Feb 18, 2023 14:46:12
seymour schwartz
(
x6)
Feb 18, 2023 14:46:14
x6)
Egyébként remélhetőleg már azért ingázik ennyit Hungarisztán és Labancföldje között, mert közel a bécsi exodus. Bár így is extrém sokáig tartott illetve tart még most is. Gyagyának már rég a Blahán kellene rohadnia.
Ingatkanügyek
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 18, 2023 14:46:51
x3)
Lesz atombomba Viktor ? Te már hetekkel ezelőtt kiírtad ,hogy Sodi menni fog még Szegedre ! Te már akkor tudtad! (tiktok lájv tök egyértelmű elterelés volt)
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 18, 2023 14:47:29
x5)
Majd ha mehet a Blahára , Laura biztos befogadja :D
Van akkor retard és fiygelemkurva a Laura,hogy befogadja Endrét. Idáig finanszírozta az MC Pityu protein adagját, Gammer ott lakhatott ingyen kaja-pia és kabátot is vett neki,ráadásul a fekélyes pöcse sem zavarta a sötét Laurát. Endrével nyomná a tiktokot 0-24 ben.
Örebro
(
x17)
Feb 18, 2023 14:47:41
x17)
mikor irtad szegedet?
Hahó
(
x136)
Feb 18, 2023 14:48:37
x136)
Engem csak az utiköltség és a bánópénz érdekel. Az mennyi?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 14:49:56
x15)
Endre!
Nem viszi le Géza Szegedre Goldát, hogy bemutathassad neki Laurát?
Közben még beszélhetne Golda Gézával is!
Nem viszi le Géza Szegedre Goldát, hogy bemutathassad neki Laurát?
Közben még beszélhetne Golda Gézával is!
Mitokondrium
(
x7)
Feb 18, 2023 14:50:05
x7)
Hány szegedi prostituáltat ismersz névről, arcról? Az egész országból? Na, Lillát és Laurát a fél ország ismeri már ezek után a trash kavarások után, ebből a több százezres merítésből biztos akad néhány pénzesebb kuncsaft is.
Sörike
(
x3)
Feb 18, 2023 14:50:39
x3)
Engem csak az utiköltség és a bánópénz érdekel. Az mennyi?
Ha min 250 eurora becsülném
koszos
(
x11)
Feb 18, 2023 14:50:44
x11)
mikor irtad szegedet?
gondolom ove a "szegedi troll" fiok is,mert jiott egy ilyen tegnap,de az a baj,hogy annyi mindent irtal mar viktorsz,hogy nah... atombombak stbstb
de amugy tok midn1,ha szegeden van az nekunk jo mert valszeg penzt kolt
tiktok
Feb 18, 2023 14:51:29
Volt egy olyan rész tiktok livban amikor,hírtelen szünetelt az élő adás,és utána Laura ült ott egyedül, Lilla meg rohangált a lakásban és közben idegesen nézegetett ki Laura, ekkor érkezhettek akkor a vándorok és Lilla engedhette be őket.
Feb 18, 2023 14:51:29
Örebro
(
x17)
Feb 18, 2023 14:53:15
x17)
szerintem nincs annyi penze, hogy becsben tudjon maradni, berelni egy lukat + berelni egy raktårat. a megoldås az lesz, hogy ho vegeig a thåliåt es a raktårat pupszåszra fuvarozza es ezzel meg a lehuzos dagadtdiszno is egyetert.
koszos
(
x11)
Feb 18, 2023 14:55:10
x11)
szerintem nincs annyi penze, hogy becsben tudjon maradni, berelni egy lukat + berelni egy raktårat. a megoldås az lesz, hogy ho vegeig a thåliåt es a raktårat pupszåszra fuvarozza es ezzel meg a lehuzos dagadtdiszno is egyetert.
es valszeg ezt sem a "tartozasbol" vonta/vonja le :D
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 18, 2023 14:56:11
x5)
Ezt élvezi a gyagyás,ez tartja még életben ezek a kis izgalmak,hogy eltud-e jutni egyik városból a másikba anélkül,hogy elkapnánk.
Ezért a kis szemtelenségéért mehetne valami jó kis bünti neki.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 14:57:19
x15)
Endre!
Nagy szerencséje Goldának, hogy pedofil impotens buzi vagy mert így a lába semmit nem fog elkapni a Szeged viszonylatból!
Nagy szerencséje Goldának, hogy pedofil impotens buzi vagy mert így a lába semmit nem fog elkapni a Szeged viszonylatból!
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 18, 2023 14:58:47
x3)
Arra lennék kíváncsi , hogy most mennyi pénzzel fenyegeti Géjza, Snecit ,hogy ne szivárogtasson infókat a tegnapról :D
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 18, 2023 15:02:20
x11)
Azt sztem senki sem gondolta komolyan, hogy hazautazna az anyjat felkoszonteni :D
Egyebkent nem lehet, h ez akkori video, amikor hazajottek es nem volt rajta a nepligeti flexibuszon? Elvileg azon a hetvegen szegeden volt.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Egyebkent nem lehet, h ez akkori video, amikor hazajottek es nem volt rajta a nepligeti flexibuszon? Elvileg azon a hetvegen szegeden volt.
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 15:03:22
x15)
Azt sztem senki sem gondolta komolyan, hogy hazautazna az anyjat felkoszonteni :D
Így fog járni Golda temetése és a sírjának meglátogatása is akár Vera néni.
Mayer Laura Edda
Feb 18, 2023 15:04:33
Mayer Laura Edda mobilszáma: +36307409702
(magánszámról felveszi - sodi hallható a háttérbe)
Feb 18, 2023 15:04:33
Mitokondrium
(
x7)
Feb 18, 2023 15:04:57
x7)
Ezt élvezi a gyagyás,ez tartja még életben ezek a kis izgalmak,hogy eltud-e jutni egyik városból a másikba anélkül,hogy elkapnánk.
Elég nehezen tudnánk jobban megbüntetni, mint hogy Kiss Endre Farkasként kell élnie.
Dr Orbán Viktor
Feb 18, 2023 15:05:30
Jó napot kivánok.
Feb 18, 2023 15:05:30
Ásó27
(
x68)
Feb 18, 2023 15:06:41
x68)
Akkor indulhat a szegedi roham! Géjza meg olyan, mint egy rinocérosz, ha hirtelen elkanyarodsz előle, akkor nem tud követni. Tőle nem kell félni!
Mifaaaaaaaaaaaan
ascites
(
x57)
Feb 18, 2023 15:07:52
x57)
Viszont ha a sunka telekocsizik, akkor tényleg elhozhatta a púpost is jópénzért tegnap (péntek) délután.
Az viszont azt jelenti, hogy a kobold egy csomó kacattal érkezett a hasziendára, vagyis ahogy napok óta mondta, "nagyon hosszú ideig" tervez a macskaólban maradni.
Ami körülbelül 3 hónap, mert ahogy mondta, szerinte május végére "összeszedi magát anyagilag", ami nála azt jelenti, hogy fel tudja venni a 3 hónapos munkaviszonnyal az osztrák hitelkét. Ebből következhet, hogy talált egy gányoldát, ahova ugyan nem tud teljesen home office-ból dolgozni, de csak heti 1-2 napot kell benn lennie. Ezt a felállást emlegette pár napja abban a kontextusban, hogy anyagilag akkor is jobban kijönne, ha hosteleni kellene és ingáznia Púpszászról. Szerintem lett volna győzelmi jelentés a full remote munkáról.
Viszont egyrészt azt is mondta, hogy május végétől július elejéig elhúzódhat az anyagi „biztonság”, ami arra utal, hogy még nincs konkrét időpont, amikor munkába állhat. Ráadásul az általa emlegetett, a héten történt 2 életmentő esemény mellett még kettő hiányzik neki ahhoz, hogy ne érezze magát életveszélyben.
A jelek szerint a luxuslakás új bérlőre lelt (= a púpos visszakapta a kaucióját) és beköltözhetett Goldához – ez pont két pozitív esemény, amikre a púpos gondolhatott, amik mellé még hiányzik egy állás + a hitel.
Most úgy érezheti ennek ellenére, hogy megmenekült, mert a kaucióból ki tudja fizetni a hiteleket márciusban, közben bízik abban, hogy bevonzza az Univerzumtól az új gányoldát.
Szóval ha lesznek utcai lájvok (amiket eddig azért nem ígért a pedólyukas titoktartás mellett, mert nem is lesz Bécsben), akkor esélyes, hogy ingázós melócsája van.
Fifi bazmeg, egy herpesznyaló ribanc miatt - akit meg sem akarsz dugni, mert fullbuzi vagy - elbasztad az utolsó esélyedet. Mehet Goldának a faszerdő, meglátjuk meddig éri meg neki a fifitartás.
trashvod
(
x6)
Feb 18, 2023 15:08:28
x6)
Mayer Laura Edda mobilszáma: +36307409702
Rögzítegtted volna. Fontosak az evidenciák!
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Feb 18, 2023 15:09:34
x3)
Tegnap esti live szegedi hölgyeknél:
trashvod.com/w/hG5fkwbv4zroQtGKfs36YP?start=6m9s
Laura- Na, hol vannak?
Lilla - Mindjárt nézem, de még nem írták...
*csengő hang*
Laura - Nem a Sodi.
Lilla - Ja, ez az izé..., hogy a pizzát rátettem.
Lehet, hogy tényleg a gyagyásékat várták tegnap?
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
trashvod.com/w/hG5fkwbv4zroQtGKfs36YP?start=6m9s
Laura- Na, hol vannak?
Lilla - Mindjárt nézem, de még nem írták...
*csengő hang*
Laura - Nem a Sodi.
Lilla - Ja, ez az izé..., hogy a pizzát rátettem.
Lehet, hogy tényleg a gyagyásékat várták tegnap?
Ásó27
(
x68)
Feb 18, 2023 15:09:40
x68)
55 eur/fő Géjzám? Gondolom Endre esetében egy nullát azért a végére varázsoltál.
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodmány a tokmányorrú
(
x4)
Feb 18, 2023 15:13:13
x4)
és a kurváknak miből volt pénz erre a kecóra?
Ásó27
(
x68)
Feb 18, 2023 15:14:14
x68)
Viktorsz fizeti
Vladimir Putin
Feb 18, 2023 15:17:19
Jó napot kivánok.
Majd akkor szólalhatsz meg,ha én megengedem
Feb 18, 2023 15:17:19
Biztatási kár
(
x10)
Feb 18, 2023 15:17:41
x10)
Innentől sunka telekocsiját kell figyelni, mikor jön vissza. :)
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 15:18:08
x15)
Endre!
Mit vittél a lányoknak?
Virágot vagy egy keserkével teli veknit a nyakadon?
Mit vittél a lányoknak?
SyntaxError
(
x24)
Feb 18, 2023 15:18:31
x24)
Valaki fizeti nekik, hogy a balekokat behúzzák mindenféle faszságba, és indulhasson a hivatalos faszerdő.
Balszerencse
Feb 18, 2023 15:19:20
Laurát faszra húzta Fluor, Gáspár Laci, Majka. Szerinted őket nem zsarolja, hogy ne derüljön ez ki a családjuk előtt?
Feb 18, 2023 15:19:20
Nem vagyok őrült
(
x3)
Feb 18, 2023 15:22:02
x3)
Szevassz dagadt!
Szerinted ma már felkerüljön a forumra a címed, vagy várjunk egy pár napot? Mondjuk 2 hetet (?) és, akkor a melóddal együtt?!
Azzal a törülközővel azon a kibaszott amorf fejeden tökéletesen álcáztad magadat. :D
Szerinted ma már felkerüljön a forumra a címed, vagy várjunk egy pár napot? Mondjuk 2 hetet (?) és, akkor a melóddal együtt?!
Azzal a törülközővel azon a kibaszott amorf fejeden tökéletesen álcáztad magadat. :D
Ezzel most mizu?
ascites
(
x57)
Feb 18, 2023 15:27:06
x57)
Akkor azért ragyogott annyira tegnap a vekni, mert percekkel azelőtt kapcsolta ki a live-ot, hogy a raktárnál beült volna Fullfing kocsijába a kacatokkal és tudta, hogy a lekövetők bottal üthetik a nyomát.
Fura volt a vigyorgás, mert az egyértelmű volt, hogy valamiben hazudik, de az általa elmondott részletek fitteltek. És fitteltek is: a garázsból a pedólyukba ment a cuccaival, csak egyetlen apróság volt kamu: a pedólyuk = haszienda.
Minden titokra fény derül egyszer.
Fura volt a vigyorgás, mert az egyértelmű volt, hogy valamiben hazudik, de az általa elmondott részletek fitteltek. És fitteltek is: a garázsból a pedólyukba ment a cuccaival, csak egyetlen apróság volt kamu: a pedólyuk = haszienda.
Minden titokra fény derül egyszer.
ascites
(
x57)
Feb 18, 2023 15:27:43
x57)
Ezzel most mizu?
A szokásos púpriogatás volt gondolom.
bolgár jeti
(
x30)
Feb 18, 2023 15:28:00
x30)
Endre!
Mit vittél a lányoknak?
Virágot* vagy egy keserkével teli veknit a nyakadon?
Mit vittél a lányoknak?
Virágot* vagy egy keserkével teli veknit a nyakadon?
*Viagrát
noikabatgomb
(
x10)
Feb 18, 2023 15:29:00
x10)
De most te tenyleg hazamentel anyad szuletesnapjara, hogy telebaszd a lakasat a szarjaiddal, Endre? Tenyleg? Mit vittel anyadnak? A torott elgatot?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Klohek
(
x12)
Feb 18, 2023 15:29:51
x12)
endre, akkor ha jól értem, még egy púpszászi intervenció, és megint körmölnöd kell, és ha nem körmölsz, akkor repülsz a macskaólból!..xd
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Trollul Madár
(
x15)
Feb 18, 2023 15:35:29
x15)
*Viagrát
Endre!
Egy jótanács Szegedre ha még lennének szippantós színészkedések!
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 18, 2023 15:36:32
x5)
Túl jókedvű a púp, itt valami jó történhetett vele…
Most már meg is van miért volt tegnap jó kedvű a púp. Őrült,hogy végre nem egy leszart magányos róka lesz egy-két napig,hanem mehet Szegedre bulizódni.
Ezzel a munkánkat húzzák keresztbe a szegedi retard csatakancák, végre már csak magányosan ült a gyagya az albijában,idegesen teli kudarcokkal,erre ezek a figyelem ribik kihúzzák a depiből. Faszerdő indulhat,akár a fekélyes is.
EasybankosPedo
(
x23)
Feb 18, 2023 15:37:21
x23)
Endre!
Mit vittél a lányoknak?
Mit vittél a lányoknak?
Kokaint! Nemzetközi drog kereskedő az Endre, bizony. A Hálózata neve meg
Mercis Hambi
(
x3)
Feb 18, 2023 15:37:40
x3)
Várom már, hogy vége legyen a Laurás történeteknek.
Mikor meglátom ezt a kurvát, olyan ellenszenvet érzek. Szabályosan látszik a fején a rosszindulat, és hogy milyen buta.
Ezzel én is így vagyok, de azért jó,hogy fent tartja ezt a trash szálat . Trashektől kapja majd a legnagyobb faszerdőt!Tipp : Gammer,Géza!Majd fognak ők még csepegtetni ! És Laura sem úszhat meg mindent!Viktor,meg a többi lehúzása! Mikor meglátom ezt a kurvát, olyan ellenszenvet érzek. Szabályosan látszik a fején a rosszindulat, és hogy milyen buta.
Botixx5
Feb 18, 2023 15:41:42
A Májas moderátora: BearWP aka Borda Adrián is meglátogatta a szegedi kádat annó nyáron - Fejér megyei lakos, tőle szintén ősszel jelentős pénzt húzott le
Az az érzésem, a ringyó trófeaként kezeli a nála járt férfiak kádban fekvős képeit :D :D :D Micsoda egy aljas, szánalmas, féreg.
Feb 18, 2023 15:41:42
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
Feb 18, 2023 15:41:47
x5)
Laura egy pitiáner csaló, de az a vicc,hogy akiktől lehúzott pénzeket,azt a pénzt utána ilyen MC Istikre meg Gammerra költi. Laura trashbe fekteti a kicsalt pénzeket,fura befektetés…
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 18, 2023 15:42:19
x5)
Köszönjük szépen radírpóknak a gyors beavatkozást.
Na tejhabosítás, csá.
Csendesmegfigyelő
(
x6)
Feb 18, 2023 15:42:52
x6)
Mik nem torténnek, már azon se lepődnék meg ha a szegedi kádban Tranyó megfürdette lyudkát.
Hetyetye ne ezt ne.
66 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Elcsoroghatott Pestre is vonattal és ott várta a géjza.