"Nyugi. Ilyen zsodi a zsodi."
Tejóisten, ezt az irdatlan nagypofájú balfaszt... Két másodpercre megint bepörögtem, hogy hogy hazudhatja valaki magát ilyen nagymenő fogyatékosnak, de ennyi volt, 2 mp, nem több.
Szánalom, megvetés, meg esetenként némi röhögés, ezek vannak a korcs felé.
Rendet rakni bazmeg, egy torzszülött, kisegítő iskolás világ balfasza sunyi féregként, aki most mászott elő a teleszart fehércigánytelepről, hogyne, rendet rakni.
2-3 elbaszott lakás, 28.000.000 forcsi hitel, büntetőügyek, na ezek voltak aztán a kurvanagy rendrakások.
Igyunk egy sörtöt, he
"kiszórta a kofferében lévő szennyes ruhát, összevegyítette a tisztákkal és „visszaállította az eredi állapotokat”, mert „nem érzi jól magát, ha rend van”"
zseni, kb 10 nm-en nem tud rendet tartani, nem hogy rendet rakni
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Hol látod, hogy le lenne tiltva? Ugyanúgy megtalálható a revoban.
Sajnálom de, az AMS csaló véglény is tagja a társadalomnak, és ezen a pozíción már van fél év tapasztalata a korcsnak
Endre egy pedofil!
Sehol. Ez van mindig, ha eltűnik 1-2 napra, beindul a lihegő, lázas, eszelős loopolás, hogy pisztos meghalt, pisztos a plahán van, pisztos felrobbant a mája, pisztos börtönben van, pisztos eltaposta egy elefántcsorda, pisztos tégla lett a telefon, pisztos lezuhant egy vadászbombázó és pont ráesett, amikor sörért ment, stb. Ez egyre fokozódik, már-már az őrület határait súrolja, míg végül megjelenik, és akkor kicsit lehiggadnak a kedélyek. Levéltáros úr, ezt is be lehetve írni a pédiába szócikknek: sodi egynapos távollétei okozta tömeghisztéria a fórumon.
Gyagya SEMMILYEN munkára nem alkalmas, ahol dolgozni is kell. Bármilyen fizikai munkahelyen percek alatt semmisülne meg, pláne télen. Nem azért nem megy piciklis futárnak, mert a pjogjamoszó budia úrifiúnak ez rangon aluli, hanem azért mert ránéz a piciklire és összeesik. Ami "munkát" eddig csinált az abból állt, hogy bement "dolgozni", bámulta a képernyőt, reménykedett, hogy aznap sem veszik észre, hogy nem csinált semmit utána meg hazament. Namost ennek lett vége. Hogy miért, jó kérdés. De még egyszer: gyagya SEMMILYEN munkára nem alkalmas, fizikaira pláne nem.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Amikor megemlítette , hogy a revoja baszakszik már sejtettem , hogy hamarosan felfüggesztik. Ilyenkor az account megmarad, de pènzt fogadni, küldeni vagy költeni róla nem tud.
ALM miatt fagyasztották be, igazolnia kellene az utóbbi hónapokban mièrt èrkezett be hozzá hirtelen ennyi összeg ilyen sok különböző helyszínű accrol. Ez nagyon körülmènyes, majdhogynem lehetetlen ezt kimagyarázni. Van rá megoldás, de Endre ezt nem írom le.
Vicces, hogy A migri-idomitós AhmedBinBalad siman kaphat penzt, Endre pedig még ezt sem ugorja meg :D
Ezt honnan derítetted ki, hogy befagyasztották? Vagy csak így gondolod? És ha este megjelenik, és közli, hogy utalnak a revójára, ugye beírod, hogy "bocs, faszságot írtam"?
Koldultam.
Adott összeget. Az NPC-k jövedelme adott hányadát. Naponta.
Ami engem illet, a világ legértelmetlenebb időfecsérlésének tartom a munkavállalást.
Ha van valami, ami IGAZÁN prolis dolog, akkor az a munka. :D :D
Úgyhogy tessék szépen visszaállítani, hogy önmagamat megalázva, nyüszítve, vonyítva, könyörögve, macskaszart a padlóról felnyalva kéregethessek tovább sörtre.
Mert kolduló csövesszar sodi a sodi.
És ez hogyan konfirmálható? Visszadobja, ha küldesz rá?
Külön szórakoztató, hogy a maga szintjén disztingvált a viselkedése, de ahogy indulatba jön, előkerül a jellegzetes cigányos szókincs és fordulatok, és persze a hangsúlyozás is.
Szerintem ha igazán rútul bepöccene, akkor repkednének a "paraszt kutya, csicska geci, rákegyeki a mejjed" fordulatok.
Egy primitív cigány kurva, nem több, kéretik ezen a szinten kezelni.
Így van. Az a szerencséje, hogy az átlagnál egy fokkal jobban néz ki, és ezzel a magyar tiktok világban holmi császárnőként viselkedhet, hiszen az átlag magyar trash titkok nők valahol a kafkatibor szintjén mozognak, ami a külalakot illeti.
Shalom!
Szólj nekik légyszives, hogy a hanuka-bonust még mindig nem kaptuk meg.
Most jött a hír, hogy a rendkívüli hóhelyzet miatt ez az eljárás is piros lámpát kapott
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Maximum a visszateres idozitese az ami erdekes. Off - kene grundolni egy retardokra szakositott ugyvedi irodat aki csak es kizarolag ilyen kamu tyukperekkel foglalkozik. Egy Univerzumert be lehet adni hozzank a feljelentest es mi garantaljuk, hogy semmi nem lesz belole. Hatalmas uzleti lehetoseg.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Azé ezt eddig is tudtuk.....:"D
Punszisza a lekjopp!
Köszönöm a Corgit Tibi bácsi.
Punszisza a lekjopp!
Ha van kesztyűnk dobjuk be gyerünk *két tüdőrákos köhögés
Endre minden a te hibád!MINDEN!
Sok dolgot általában újrakezdőként tanultam meg eddig is.
Ezt ezzel az élet nevű dologgal nem tudod megcsinálni.
Kicsit unalmas már ez a Gayza. A szájkaratén kívűl semmit se tud. Látta, hogy a Korcsnak befolyik x összeg a stik-stiken, s ő is beakar csatlakozni. De már ahogy Stokinak sincs puskapora, úgy Gayzának sincs.
Heki a traki
Tűpontos :D
lenyugoz a turelmed.
nekem mar akkor unalmas volt amikor eloszor a busak jocinal megjelent (meg boven a gyros keses akcio elott).
egy figyelem kurva, aki nagyon elhiszi magat. de ugyan ez elmondhato az osszes tiktik "sztarrol".
envagyokaz, nem ismersz meg?
Shalom! Boker Tov!
Mindenkeppen megemlitem, bar szerintem elutasito lesz a valasz, hisz stoki meg nincs a blahan ill. elkremalva.
30k egy közjegyzői hitelesítés FMH-ra, 10k egy illeték.
Nincs ennek annyi pénze sem, hogy hamis vádakkal feljelentsen akárkit :D
Faszt erdekli.Koldul fenyeget fetreng vagy zabál...
Punszisza a lekjopp!
Azt is mirrorozni kellene, hogy Kevinke nehogy jóllakjon.
Heki a traki
"ény sose fattyaztam je kefinkét"
Ajjajj endre! Csak érjen oda Gayza a feljelentéssel.
Gajza még egy mirrort sem érdemelne, mert annyira jelentéktelen mellékretard. Annyi tudok ígérni, hogy max gofilera vagy a csatornára utólag kirakok olyan liveokat, amikben elhangzik valami olyan.
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
nincs, mert az egész egy dezinformáció volt, csak a lihegők rögtön lecsaptak rá, mint tyúk a takonyra. ha beírná valaki, hogy a stokit lecsukták, arra is jönnének lelkendező kommentek, hogy "télleg, de jó, na végre, hála jahvénak, emelem a kipámat!". a trashretardok idecsődítésével elég nagyot zuhant az értelmi színvonal.
Kétféle revolutcsá létezik:
1. Ban, ilyenkor már a keresőben sem jelenik meg, ezt megnéztem biztos nincs bannolva
2. Korlátozták, ennél általában megjelenik a keresőben, amikor pedig megnyitod a send gomb szürke és egy popup jelzi, hogy suspicious account, proceed at your own risk, ha ráböksz hogy rendben csak akkor enged neki küldeni, látszólag ez sem áll fenn.
Tl; dr.: Sunka megint csak ködösít.
Na neee....
Most mekkorát csalódtam benne...
hoty... hotyhotyhoty...
Tegnap volt interjún evidenciákat. Máskülönben nem kussolt volna egész nap.
Majd a faszszopó kurva anyja ad penzt ra.
Punszisza a lekjopp!
Csak emiatt gondolom, hogy még nem volt interjún:

Ezzel két napig kihúzza és mivel azt hiszi, hogy akkora nagy stratéga, megpróbált taktikázni egy nap patkánykodással.
Tegyük fel, hogy felveszik (angyalszárny-kategória), utána mi lesz? Hajlesz-szállóból fog bejárni dolgozni? Van pénze egyáltalán vonatra Bécsig? És mi van ha Németországban kap melót?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
jaj ne egy pedo barátai le minuszoltak a neten
Ezzel két napig kihúzza és mivel azt hiszi, hogy akkora nagy stratéga, megpróbált taktikázni egy nap patkánykodással.
Igazi cigany hozzallas, hogy akkor 'dolgozik' ha elfogy a penz es nem rendszeresen.
lépek ki mert hülyék vagytok
Ameddig van a legutóbbi tiktikkarrierből sörpénz.
aki nem hitelképes az nem ember
Nem is ez a kérdés, hanem az, hogy az első fizujából (ami számára jó esetben is február végén lenne) hogy lesz pénze az 1200 eur + büntikamatos telefonszámlára, a bankszámlája rendezésére (ami alsó hangon 200 eur), a raktár rendezésére (már tavasszal behajtással fenyegették), és a 450 eurós döblingi büntire az alkoholizmusa finanszírozása mellett? És erre jönnek a német tartozások és a segély miatti felelősségrevonás.
Már a munka tettetése sem megoldás.
Miért ne járhatna szállóról dolgozni? Van valamennyi pénze (vagy az anyja ad neki), mert pár napja volt egy olyan eset, hogy közölte, hogy küldjenek pénzt sörre, mert elfogyott, és ki akar menni, aztán miután nem küldött senki, hirtelen "rádöbbent", hogy nem is kell kimenni, mert van neki otthon. "A sodi MINDIG hazudik." Alapszabály. Nem néha, nem alkalmanként, nem szükségelyzetben, hanem MINDIG.
Pontosan. Volt penz telefonszamlara, utazasra, elofizetesekre.
Hazudos endre az endre.
Tudja o is, hogy teli kalapba nem dobnak garast.
Ebben eddig lehetett eljutni.
En adnam ha ganyoldabol vinnek el gugolni. Teknos legyszi legyszi.
lépek ki mert hülyék vagytok
Ezt komolyan kérdezted? XD
Vagy MAC cím szűrés.
Szerintem nekimenne a kurva anyjának hogy az ő telefonjával nyomja a tiktiket.
Fosh Tartay
Ha a tippjeink helyesek, akkor mostanság önti az utolsó pár korty remegésgátló työrikét a picsaszájba, és már be van készítve a sörszagtalanító szájvíz amit gyaníthatóan egy plázamosdóban fog buzgón fogyasztani.
Pár órán belül szerintem elkezdenek csordogálni az információk, és ahogy a railjeten hazafelé egyre részegebb lesz úgy indul meg egyre hevesebben az auticunami.
Így is, úgy is neki fog menni egy idő után az anyjának valamiért, ez nem kérdés. A kérdés, hogy meddig lehet elmenni, mielőtt ez megtörténne. Érdekes szocio-trip, és izgi, hogy mi lesz az utolsó csepp a pohárban, ami szét fogja robbantani az Autiködöt. De ahogy most kinéz a dolog, ez a Goldakrém lesz, szóval a teknősnek dobok is egy univerzumot, faszaság van!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Nem fog, egy gyáva szar, csak a gyengébbeket meri bántani, az anyja viszont egy határozott, domináns személy, fél tőle, mint a tűztől.
Remek - remek! Akkor majd vedd át a spéci csipogókat is, amit fifinek rendelt a részlegünk. A héten postázni kell neki, hogy mindig "elérhető" legyen.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Hamarosan...
Elvileg év végén már csak pár nap haladékot kapott, utána pedig kapott a kikapcsolásról értesítést.
Napokkal ezután viszont még vígan lájvolta ahogy sikertelenül próbálja visszaváltani a sörösdobozait, szóval passz. Elvileg lassan legalább a kimenő hívásokat és az adatforgalmat le kéne róla kapcsolni. Utána gondolom még 1-2 hónap, vagy akár 3-4 ha gyenge a szívük, hogy megszüntessék a számot is.
Túlélés Sörtöt a morál bármi előtt!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
ez számomra is valótlan, hogy a korcs kapna IT-s melót, főleg labanciában
úgy néz ki, mint egy hajléktalan a rocskaifashionben, a három számmal nagyobb lidlis kabátban, a csövessapkával a fején, tompika szemüvegben, és ehhez még hozzátevődik a gusztustalan egynadrág, a pipaszár lábak és karok, valamint a hozzájuk képest aránytalanul nagy bele, a rendezetlen haja
és az egészet megkoronázza az irdatlan piaszag, amit szájvízzel próbál elfedni, de annyi sört iszik, ezt nem lehet
majd mindezeken ha túllépnek az interjúztatók, a szabadúszó és chatgpt-vel való optimalizálás szavak hallatára megköszönik a részvételt
Ez kb sosem ment
"Az egész napomat elvette az idő..."
Nekem az a verzió jobban tetszene, ha a rendőrök kirángatnák a macskaólból a segélycsalásos kihallgatás miatt, aztán miután megvolt Bécsben a rosszhangulatű beszélgetés, átszállítanák lecsücsülni a döblingit.
adná az Isten, hogy élőben történjen a policáj látogatás a favellánál vagy a työrike-túra közben
Én úgy emlékszem, hogy azon csak fújta magát, hogy mi lenne, ha az AMS más munkára akarná kötelezni, de nem történt meg.
Egyszerűen azért nem ment el az interjúra, mert amint konstatálta, hogy nem jött meg a segély, csapot-papot hátrahagyva hazamenekült Púpszászra és kiszámolta, hogy nem akar bejárós melót, mert szállóról kellene bejárnia.
Most viszont úgy van vele, hogy Golda pénzén elmegy, hogy később ne bánkódjon, hogy nem is próbálta meg. Mivel annyira meg akarták hallgatni, hogy a 3. kamuját is bevették láncban, lát egy kis rést a pajzson, amin szerinte becsusszanthat az újabb pár napos munkaviszonyba, mint az Ishapnál.
Hát majd meglátod.
Amikor Jutka beköltözött, egy csomóan mondták, hogy az Endre nem olyan, gyenge szar bla bla, aztán pár nap alatt már félmeztelenül vonszolta a kamera előtt.
A korcs igenis erőszakos és Tibi megedzette annyira, hogy nem remeg egy kis veréstől. Lehet viccelődni, hogy a fikás szarból van, de attól még Golda egy 70+-os nő, aki igenis védtelen az olyan esetekben, amikor pl.
- gyanútlanul jöjjön ki a fürdőszobából, a fia meg fejbevágja a menórával (ami nem az),
- elszundikáljon a kínai sorozat alatt, a fia meg párnát nyomjon a fejére, miközben a mellkasára ül,
- nekimegy villázni a korcsot, mire az egy vadabb pszichotikus rohamában (mint a szemüvegrablás után) kicsavarja a kezéből és gondolkodás nélkül belevágja a szemébe stb.
Neki fog menni Goldának, csak idő kérdése.
Hoppá, errol nem informalt a kapcsolattartom, most a génmódositott darazsakért jöttem, snecipecifikus allergias reakciot valt ki a a csipesuk a fikasban, jobban felpüffed a vekni, mint valaha, viszont hetkoznapi emberekre es zsidokra nem tamadnak. Illetve most szoltak, hogy van nehany tesztelesre varo csotany es agyipoloska is, de mikor megkerdeztem, hogy azoknak mi a feature-uk, csak kuncogtak a moszadosok.
Legközelebb már egy férfit is nőnek fog nézni.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ténfép
(
x5)
Jan 15, 2025 08:24:06
x5)
Látták a fizetési igényét és mondták: jól van kicsi zsidó legyél te a CEO ha már ilyen nagyra vagy magaddal. Rendet rak, na faszom.
(valamikor ekkor halt le a tűzoltók szervere xd)
"Nyugi. Ilyen zsodi a zsodi."
Tejóisten, ezt az irdatlan nagypofájú balfaszt... Két másodpercre megint bepörögtem, hogy hogy hazudhatja valaki magát ilyen nagymenő fogyatékosnak, de ennyi volt, 2 mp, nem több.
Szánalom, megvetés, meg esetenként némi röhögés, ezek vannak a korcs felé.
Rendet rakni bazmeg, egy torzszülött, kisegítő iskolás világ balfasza sunyi féregként, aki most mászott elő a teleszart fehércigánytelepről, hogyne, rendet rakni.
2-3 elbaszott lakás, 28.000.000 forcsi hitel, büntetőügyek, na ezek voltak aztán a kurvanagy rendrakások.
herr_schwechater
(
x8)
Jan 15, 2025 08:25:26
x8)
Látták a fizetési igényét és mondták: jól van kicsi zsidó legyél te a CEO ha már ilyen nagyra vagy magaddal. Rendet rak, na faszom.
"kiszórta a kofferében lévő szennyes ruhát, összevegyítette a tisztákkal és „visszaállította az eredi állapotokat”, mert „nem érzi jól magát, ha rend van”"
zseni, kb 10 nm-en nem tud rendet tartani, nem hogy rendet rakni
Skynetsodi
(
x2)
Jan 15, 2025 08:30:16
x2)
Persze ez a tiktok lehet neki, csak egy okj képzés a blahára. Itt megtanulja a kunyerálás/ tarhálás csínját- bínját. A macskaólbeli helyzet meg jó terep arra, hogyan takarózz a koszos ruháiddal a hidegben. Mondjuk, ha végez ezzel a tanfolyammal az alkohol iránti vágya miatt nem fogja tudni megugrani a szolnok- budapest viszonylatra a vonatjegy árát.
Nekem se könnyű
féregnyulvány
(
x7)
Jan 15, 2025 08:32:45
x7)
elfogják mondani ismét hogy egy szörnyeteg vagy
Angelina Proli
Jan 15, 2025 08:34:46
Remek lett az új szócikk, annyi jutott eszembe, hogy a Púpos valóban minden kasztnak a legaljára tudta leküzdeni magát.
Hiszen még a Blahán is, ha egy koldus le akarja lejmolninaz embert, kinek adunk 100-200 Ft-ot?
Az agresszívan handabandázó, büdös,retkes hazudozó (Erdélyböl jöttem, gazaútra kell a pénz) szarkupacnak, vagy annak, aki hajléktalan ugyan, de valamennyire megörizte a tartását, legalább megkímél a hazudozástól, esetleg őszintén megmondja, cigire, borra kéreget.
Na ugye,Endre.
Hiszen még a Blahán is, ha egy koldus le akarja lejmolninaz embert, kinek adunk 100-200 Ft-ot?
Az agresszívan handabandázó, büdös,retkes hazudozó (Erdélyböl jöttem, gazaútra kell a pénz) szarkupacnak, vagy annak, aki hajléktalan ugyan, de valamennyire megörizte a tartását, legalább megkímél a hazudozástól, esetleg őszintén megmondja, cigire, borra kéreget.
Na ugye,Endre.
Jan 15, 2025 08:34:46
Mitvisz
(
x1)
Jan 15, 2025 08:48:25
x1)
Shiker! A tegnapi nap folyamán letiltották Endre Revolut fiókját. Ez állhat a nagy csend hátterèben.
Kérdés
Jan 15, 2025 08:52:50
Shiker! A tegnapi nap folyamán letiltották Endre Revolut fiókját. Ez állhat a nagy csend hátterèben.
Jan 15, 2025 08:52:50
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 15, 2025 08:55:29
x2)
Shalom zsidók, megyek a HQ-ba egyeztetesre:
buniBanki
(
x2)
Jan 15, 2025 09:08:35
x2)
Egyébként ahogyan él, beszél, kinéz, és viselkedik, még Lieferando futárnak sem vennék fel, pedig annál lejjebb nem nagyon van az osztrák társadalomban.
Sajnálom de, az AMS csaló véglény is tagja a társadalomnak, és ezen a pozíción már van fél év tapasztalata a korcsnak
teri blekk
Jan 15, 2025 09:16:55
Sehol. Ez van mindig, ha eltűnik 1-2 napra, beindul a lihegő, lázas, eszelős loopolás, hogy pisztos meghalt, pisztos a plahán van, pisztos felrobbant a mája, pisztos börtönben van, pisztos eltaposta egy elefántcsorda, pisztos tégla lett a telefon, pisztos lezuhant egy vadászbombázó és pont ráesett, amikor sörért ment, stb. Ez egyre fokozódik, már-már az őrület határait súrolja, míg végül megjelenik, és akkor kicsit lehiggadnak a kedélyek. Levéltáros úr, ezt is be lehetve írni a pédiába szócikknek: sodi egynapos távollétei okozta tömeghisztéria a fórumon.
Jan 15, 2025 09:16:55
keserke
(
x4)
Jan 15, 2025 09:20:34
x4)
Gyagya SEMMILYEN munkára nem alkalmas, ahol dolgozni is kell. Bármilyen fizikai munkahelyen percek alatt semmisülne meg, pláne télen. Nem azért nem megy piciklis futárnak, mert a pjogjamoszó budia úrifiúnak ez rangon aluli, hanem azért mert ránéz a piciklire és összeesik. Ami "munkát" eddig csinált az abból állt, hogy bement "dolgozni", bámulta a képernyőt, reménykedett, hogy aznap sem veszik észre, hogy nem csinált semmit utána meg hazament. Namost ennek lett vége. Hogy miért, jó kérdés. De még egyszer: gyagya SEMMILYEN munkára nem alkalmas, fizikaira pláne nem.
Mitvisz
(
x1)
Jan 15, 2025 09:32:57
x1)
Amikor megemlítette , hogy a revoja baszakszik már sejtettem , hogy hamarosan felfüggesztik. Ilyenkor az account megmarad, de pènzt fogadni, küldeni vagy költeni róla nem tud.
ALM miatt fagyasztották be, igazolnia kellene az utóbbi hónapokban mièrt èrkezett be hozzá hirtelen ennyi összeg ilyen sok különböző helyszínű accrol. Ez nagyon körülmènyes, majdhogynem lehetetlen ezt kimagyarázni. Van rá megoldás, de Endre ezt nem írom le.
Mitvisz
(
x1)
Jan 15, 2025 09:34:27
x1)
*AML miatt
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 15, 2025 09:36:03
x2)
Vicces, hogy A migri-idomitós AhmedBinBalad siman kaphat penzt, Endre pedig még ezt sem ugorja meg :D
_
Jan 15, 2025 09:38:44
Ezt honnan derítetted ki, hogy befagyasztották? Vagy csak így gondolod? És ha este megjelenik, és közli, hogy utalnak a revójára, ugye beírod, hogy "bocs, faszságot írtam"?
Jan 15, 2025 09:38:44
skodi
Jan 15, 2025 09:44:32
igazolnia kellene az utóbbi hónapokban mièrt èrkezett be hozzá hirtelen ennyi összeg ilyen sok különböző helyszínű accrol.
Koldultam.
Adott összeget. Az NPC-k jövedelme adott hányadát. Naponta.
Ami engem illet, a világ legértelmetlenebb időfecsérlésének tartom a munkavállalást.
Ha van valami, ami IGAZÁN prolis dolog, akkor az a munka. :D :D
Úgyhogy tessék szépen visszaállítani, hogy önmagamat megalázva, nyüszítve, vonyítva, könyörögve, macskaszart a padlóról felnyalva kéregethessek tovább sörtre.
Mert kolduló csövesszar sodi a sodi.
Jan 15, 2025 09:44:32
Jonciii
(
x8)
Jan 15, 2025 09:45:00
x8)
És ez hogyan konfirmálható? Visszadobja, ha küldesz rá?
NBVNG
(
x1)
Jan 15, 2025 09:49:49
x1)
A tanszék és a trollok addig nem állnak le amég te életben vagy endre.
Tudod mi a dolgod.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Tudod mi a dolgod.
Angelina Proli
Jan 15, 2025 09:50:17
Mondja ezt a leges leg középszerűbb flegma rodás. Be kell a seggnek szarni.
Külön szórakoztató, hogy a maga szintjén disztingvált a viselkedése, de ahogy indulatba jön, előkerül a jellegzetes cigányos szókincs és fordulatok, és persze a hangsúlyozás is.
Szerintem ha igazán rútul bepöccene, akkor repkednének a "paraszt kutya, csicska geci, rákegyeki a mejjed" fordulatok.
Jan 15, 2025 09:50:17
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 15, 2025 09:55:44
x8)
Egy valami biztosan vehető, hogy Endre nem lapátol havat.:)
Heki a traki
Natasha Romanoff
Jan 15, 2025 09:58:32
Így van. Az a szerencséje, hogy az átlagnál egy fokkal jobban néz ki, és ezzel a magyar tiktok világban holmi császárnőként viselkedhet, hiszen az átlag magyar trash titkok nők valahol a kafkatibor szintjén mozognak, ami a külalakot illeti.
Jan 15, 2025 09:58:32
D_Dezső
(
x29)
Jan 15, 2025 10:02:57
x29)
Shalom!
Snake Plissken
Jan 15, 2025 10:04:28
Közben a napokban Broni úgy döntött, hogy épít magának egy Palvin Barbit és elkezdte összeszedni a hozzávalókat
444.hu/2025/01/14/amputalt-labakat-lopott-egy-bukaresti-korhazbol-az-egyiket-elhagyta-az-utcan
Minden egy folyamat
444.hu/2025/01/14/amputalt-labakat-lopott-egy-bukaresti-korhazbol-az-egyiket-elhagyta-az-utcan
Jan 15, 2025 10:04:28
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 15, 2025 10:06:03
x3)
lehet volt már, lehet nem is érdekes, de fullqueer gayza visszatért, és perrel fenyegeti a korcsot.

Pikturiensz
(
x7)
Jan 15, 2025 10:11:26
x7)
lehet volt már, lehet nem is érdekes, de fullqueer gayza visszatért, és perrel fenyegeti a korcsot.
Most jött a hír, hogy a rendkívüli hóhelyzet miatt ez az eljárás is piros lámpát kapott
KicsiNéző
(
x13)
Jan 15, 2025 10:11:43
x13)
De kibaszott idegesítő ez a Géza
noikabatgomb
(
x10)
Jan 15, 2025 10:14:06
x10)
Maximum a visszateres idozitese az ami erdekes. Off - kene grundolni egy retardokra szakositott ugyvedi irodat aki csak es kizarolag ilyen kamu tyukperekkel foglalkozik. Egy Univerzumert be lehet adni hozzank a feljelentest es mi garantaljuk, hogy semmi nem lesz belole. Hatalmas uzleti lehetoseg.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 15, 2025 10:16:30
x17)
De kibaszott idegesítő ez a Géza
Azé ezt eddig is tudtuk.....:"D
Natasha Romanoff
Le is tiltotta a kommenteket, nehogy az őt pénzelő szánalmas szarok lássák a kritikus megjegyzéseket.
Darth Tibor
(
x8)
Jan 15, 2025 10:18:14
x8)
Amit Gayza megtesz a családja érdekében:
-megbassza a trashkurva lamantint, és el akarja hagyni miatta a családját
- megbassza Kaffka Tibort
Amit Gayza nem tesz meg a családja érdekében:
-felkel az ágyból, és felkérdezi a pedofilt, aki nagy nyilvánosság előtt a gyerekét fenyegeti, és a feleségét gyalázza
Persze ez csak tldr, jóval hosszabb a lista.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
-felkel az ágyból, és felkérdezi a pedofilt, aki nagy nyilvánosság előtt a gyerekét fenyegeti, és a feleségét gyalázza
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 15, 2025 10:45:38
x17)
Köszönöm a Corgit Tibi bácsi.
max5enutálnak
(
x47)
Jan 15, 2025 10:48:18
x47)
Azon röhögtem pár napja, hogy a korszakov-szindrómás elmebeteg arról beszél liveban, 42 évesen, hogy 2 éve "43 éves fejjel" kezdte a jogsit :DDD Csávó már elakad akkor is, ha meg kell számolni a karjait.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Veknigeci
Jan 15, 2025 10:48:42
Ha van kesztyűnk dobjuk be gyerünk *két tüdőrákos köhögés
Jan 15, 2025 10:48:42
Tibi_méhe
Jan 15, 2025 10:54:24
Gyagya!
Feljelentések, fizetési meghagyások be vannak adva?
Ezeket a dolgokat még meg tudod csinálni (talán), mert ezekhez nem kell pénz.
Fosh Tartay
Jan 15, 2025 10:54:24
banshee
(
x24)
Jan 15, 2025 10:55:33
x24)
Sok dolgot általában újrakezdőként tanultam meg eddig is.
Ezt ezzel az élet nevű dologgal nem tudod megcsinálni.
géza-generátor
Jan 15, 2025 10:57:20
kedves barátaim, követőim, nagyon sokan kérdeztétek, hogy hová lettem napokra, köhh-köhh, igazán jól esik, hogy aggódtok értem, ez is mutatja, hogy valóban egy közösség, egy kis család vagyunk, köhh-köhh. gyerekek, csak a szilver nyomja a lájkokat egyedül? ne már, segítsetek be neki egy kicsit, hadd érjük el a tízezret, köhh-köhh. tehát, igen, pár napra eltűntem, hello bandi, szevasz kalánka néni, és megvolt rá az okom. aki tudni szeretné, dobjon be egy kis pénzt. köhh-köhh, és mielőtt valaki ugrana erre, hogy pénzéhes vagyok, hát nem vagyok az, ezt a betti is alátámaszthatja, itt van mellettem, "te, betti, pénzéhes vagyok én? mi az, hogy igen? á, csak viccel, höhöhö". szóval nem a pénzről van szó, hanem elvekről. ne mindig egy ember evezzen a csónakban, legyen közös a munka. köhh-köhh, szóval, ha összejön húszezer, elmondom, miért nem voltam pár napig. és csak azok fogják látni, akik beleadtak. köhh-köhh, na, csináljak már egy cigit gyorsan, hol a töltő... oké, szóval a stoki. a stokival én befejetem, vége, finitó. ennyi volt. nincs több közös lájv, párbaj, haverkodás, nyente. köhh-köhh, jogi úton fogom tönkretenni, perek ezreit zúdítom a nyakába, de ehhez kell egy jó ügyvéd. köhh-köhh, gyerekek, szia tibi bácsi, össze kell szednünk félmilliót. ügyvédre. a stoki ellen. köhh-köhh, én számítok rátok, nyomjátok a corgikat, egy család vagyunk, együtt dobban a szívünk, köhh-köhh. sikerülni fog. és akkor fog faszulni a gyagyás, háháháháá, olyan lájvok lesznek a bíróságról, hogy beszartok. ahogy megvan a félmilla, indul a jogi veknidagasztás. este még benézek, hátha itt lesz ez a hülye stoki, nyomunk pár párbajt. tétre. köhh-köhh, gyerekek, olyan téteket találtam ki, hogy sikoltozni fogtok a röhögéstől, ilyet még nem láttatok: az lesz a tét, hogy bújjon be a szekrénybe és röfögjön! HÁHÁHÁHÁÁÁÁ, ez őrület, már előre köhh-köhh röhögök, gyerekek, gyertek este, hozzátok a corgikat meg a kesztyűket, meg kell mutatnunk, hogy mi vagyunk a legjobb csapat!
Jan 15, 2025 10:57:20
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 15, 2025 10:57:24
x8)
Kicsit unalmas már ez a Gayza. A szájkaratén kívűl semmit se tud. Látta, hogy a Korcsnak befolyik x összeg a stik-stiken, s ő is beakar csatlakozni. De már ahogy Stokinak sincs puskapora, úgy Gayzának sincs.
daniel83w2
Jan 15, 2025 10:59:37
kedves barátaim, követőim...
Tűpontos :D
Jan 15, 2025 10:59:37
envagyokaz
(
x1)
Jan 15, 2025 11:03:34
x1)
Kicsit unalmas már ez a Gayza.
lenyugoz a turelmed.
nekem mar akkor unalmas volt amikor eloszor a busak jocinal megjelent (meg boven a gyros keses akcio elott).
egy figyelem kurva, aki nagyon elhiszi magat. de ugyan ez elmondhato az osszes tiktik "sztarrol".
halottpiton
(
x3)
Jan 15, 2025 11:05:56
x3)
nyúzókés megvan már pedofil?
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 15, 2025 11:08:36
x2)
Shalom!
Shalom! Boker Tov!
Mindenkeppen megemlitem, bar szerintem elutasito lesz a valasz, hisz stoki meg nincs a blahan ill. elkremalva.
Jogászbika
Jan 15, 2025 11:15:18
Gyagya!
30k egy közjegyzői hitelesítés FMH-ra, 10k egy illeték.
Nincs ennek annyi pénze sem, hogy hamis vádakkal feljelentsen akárkit :D
Jan 15, 2025 11:15:18
daniel83w2
Jan 15, 2025 11:19:47
Gajzva live
Jan 15, 2025 11:19:47
féregnyulvány
(
x7)
Jan 15, 2025 11:23:17
x7)
mindjárt durran a ventolin
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 15, 2025 11:25:21
x17)
Gajzva live
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 15, 2025 11:28:33
x8)
-
Jan 15, 2025 11:30:54
Huszár Simon Géza Krisztián Efraim is elfáradt vagy miva'??
Jan 15, 2025 11:30:54
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 15, 2025 11:38:09
x2)
"ény sose fattyaztam je kefinkét"
Ajjajj endre! Csak érjen oda Gayza a feljelentéssel.
Pikturiensz
(
x7)
Jan 15, 2025 11:40:10
x7)
Gajza még egy mirrort sem érdemelne, mert annyira jelentéktelen mellékretard. Annyi tudok ígérni, hogy max gofilera vagy a csatornára utólag kirakok olyan liveokat, amikben elhangzik valami olyan.
MaxPayne
(
x24)
Jan 15, 2025 11:40:28
x24)
Van valami mód arra, hogy ezt a revolutcsát confirmálni lehessen?`
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
minestrone
Jan 15, 2025 11:43:39
nincs, mert az egész egy dezinformáció volt, csak a lihegők rögtön lecsaptak rá, mint tyúk a takonyra. ha beírná valaki, hogy a stokit lecsukták, arra is jönnének lelkendező kommentek, hogy "télleg, de jó, na végre, hála jahvénak, emelem a kipámat!". a trashretardok idecsődítésével elég nagyot zuhant az értelmi színvonal.
Jan 15, 2025 11:43:39
40_éves_junior
(
x6)
Jan 15, 2025 11:57:09
x6)
Kétféle revolutcsá létezik:
1. Ban, ilyenkor már a keresőben sem jelenik meg, ezt megnéztem biztos nincs bannolva
2. Korlátozták, ennél általában megjelenik a keresőben, amikor pedig megnyitod a send gomb szürke és egy popup jelzi, hogy suspicious account, proceed at your own risk, ha ráböksz hogy rendben csak akkor enged neki küldeni, látszólag ez sem áll fenn.
Zegernye
(
x2)
Jan 15, 2025 12:17:39
x2)
Na neee....
Most mekkorát csalódtam benne...
Bubuka
(
x13)
Jan 15, 2025 12:20:34
x13)
A pedofil buzinak szerintem ma elfogy a sörikéje úgyhogy ha csak nem holnap vagy holnapután megy állásinterjúra, ma fel kell dobnia a pakisztáni éhezős koldulós liveot.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 15, 2025 12:21:32
x2)
A pedofil buzinak szerintem ma elfogy a sörikéje úgyhogy ha csak nem holnap vagy holnapután megy állásinterjúra, ma fel kell dobnia a pakisztáni éhezős koldulós liveot.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 15, 2025 12:22:15
x17)
Majd a faszszopó kurva anyja ad penzt ra.
Bubuka
(
x13)
Jan 15, 2025 12:23:01
x13)
Csak emiatt gondolom, hogy még nem volt interjún:

keserke
(
x4)
Jan 15, 2025 12:26:10
x4)
Tegyük fel, hogy felveszik (angyalszárny-kategória), utána mi lesz? Hajlesz-szállóból fog bejárni dolgozni? Van pénze egyáltalán vonatra Bécsig? És mi van ha Németországban kap melót?
Pokoltüzespedója
Jan 15, 2025 12:33:10
minek alázta volna meg magát tiktiken ha van pénze sörre és fetrenghet egésznap Jan 15, 2025 12:33:10
Hafré
(
x9)
Jan 15, 2025 12:37:28
x9)
Igazi cigany hozzallas, hogy akkor 'dolgozik' ha elfogy a penz es nem rendszeresen.
mikedp
(
x9)
Jan 15, 2025 12:43:46
x9)
Kíváncsi vagyok meddig bírja figyelemkurvulás nélkül a korcs?
Gondolom a sikertelen állásinterjú után ( már ha odaért) szépen elenged mindent fifike. Onnan már Golda jóságán múlik mikor kap wifit a féreg.
KURVArangy
Gondolom a sikertelen állásinterjú után ( már ha odaért) szépen elenged mindent fifike. Onnan már Golda jóságán múlik mikor kap wifit a féreg.
halottpiton
(
x3)
Jan 15, 2025 12:45:07
x3)
Kíváncsi vagyok meddig bírja figyelemkurvulás nélkül a korcs?
Ameddig van a legutóbbi tiktikkarrierből sörpénz.
ascites
(
x57)
Jan 15, 2025 12:45:21
x57)
Nem is ez a kérdés, hanem az, hogy az első fizujából (ami számára jó esetben is február végén lenne) hogy lesz pénze az 1200 eur + büntikamatos telefonszámlára, a bankszámlája rendezésére (ami alsó hangon 200 eur), a raktár rendezésére (már tavasszal behajtással fenyegették), és a 450 eurós döblingi büntire az alkoholizmusa finanszírozása mellett? És erre jönnek a német tartozások és a segély miatti felelősségrevonás.
Már a munka tettetése sem megoldás.
aphina
Jan 15, 2025 12:50:58
Miért ne járhatna szállóról dolgozni? Van valamennyi pénze (vagy az anyja ad neki), mert pár napja volt egy olyan eset, hogy közölte, hogy küldjenek pénzt sörre, mert elfogyott, és ki akar menni, aztán miután nem küldött senki, hirtelen "rádöbbent", hogy nem is kell kimenni, mert van neki otthon. "A sodi MINDIG hazudik." Alapszabály. Nem néha, nem alkalmanként, nem szükségelyzetben, hanem MINDIG.
Jan 15, 2025 12:50:58
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 15, 2025 12:52:42
x38)
Nagyon adom az Online Blaha szócikket, kéne nagyon egy gomb rá, hogy ne kelljen mindig elmagyarázni, Ádámtól és Tibortól ASODI történetét, frappáns megoldás!
Azok, akik a meló mellett kardoskodnak, azok tényleg el vannak tévedve, mert elvonatkoztatva attól, hogy a lájvolás megmaradna, a felszopók és mellékretardok dettó, azért gondoljuk már át, hogy mennyi kárt és veszteséget okoz ASODI annak a cégnek, ahol bármennyi időt tölt el. Persze mondhatom, hogy megérdemlik, mert felvették, de inkább az lenne a célravezető, hogy javítsák ki a felvételi folyamatukat, hogy ne tudjon legközelebb egy ilyen szar átfurakodni a szitán. Mert mi ne legyünk már gecik, mint ASODI, Hahó! Szóval nee nee ezt neee!
Sokkal jobb ez a koldulás, ahol a sörhiánytól okozott elhalálozás ellen folyik nap mint nap a küzdelem, (ez az igazi Hárc!) és ASODI pofáján azért látszik, hogy pontosan tisztában van vele az idő legnagyobb részében, hogy micsoda alantas, megalázó, mélyen a saját értékrendje legalja alatti dolgokat kénytelen megcsinálni. Nem a mocskos favella környezet, nem a villázós anyja, és még nem is a pénztelenség az, ami megmozdítja a szivacsos agyát. A putriból kivakart wannabe-vajdák, a kívül-belül fake-hidrogénezett egypatronos kurvák és minden más alantas féreg büntetlenül (ráadásul kvázi fizetésért) ütheti, mocskolhatja ahol csak éri, és neki tűrnie kell, mert nincs jobb Saját Megoldás, és a szomjat oltani kell.
És ez még nem is a nehezített pálya, én azt várom ám nagyon, amikor a Goldabank be fogja zárni vasvillás kapuját, és napi 1 adag étel és 1 sör lesz a jussa a nyomorultnak, mert el fognak szállni a villany- és fűtéssszámlák, a tiktok pedig nem hoz elég pénzt, szóval nem lesz itt sokáig visszacsurgatás. És akkor kell majd haptákban állni reggel ASODInak a nagyház ajtaja előtt, hogy az igazi csicskalétet elfogadva (bár dolgoznia még nem fog kelleni) Depi Dezsővel a nyakában meghunyászkodni az anyja előtt. Ez a Goldakrém, Endi, ne mondd majd, hogy nem szóltam előre, ha elkészül. Nagyon közel vagy hozzá, úgyhogy jól gondold meg, mikor merészkedsz elő, mert minden egyes személyes találkozásotok felgyorsítja a főzést!
Azok, akik a meló mellett kardoskodnak, azok tényleg el vannak tévedve, mert elvonatkoztatva attól, hogy a lájvolás megmaradna, a felszopók és mellékretardok dettó, azért gondoljuk már át, hogy mennyi kárt és veszteséget okoz ASODI annak a cégnek, ahol bármennyi időt tölt el. Persze mondhatom, hogy megérdemlik, mert felvették, de inkább az lenne a célravezető, hogy javítsák ki a felvételi folyamatukat, hogy ne tudjon legközelebb egy ilyen szar átfurakodni a szitán. Mert mi ne legyünk már gecik, mint ASODI, Hahó! Szóval nee nee ezt neee!
Sokkal jobb ez a koldulás, ahol a sörhiánytól okozott elhalálozás ellen folyik nap mint nap a küzdelem, (ez az igazi Hárc!) és ASODI pofáján azért látszik, hogy pontosan tisztában van vele az idő legnagyobb részében, hogy micsoda alantas, megalázó, mélyen a saját értékrendje legalja alatti dolgokat kénytelen megcsinálni. Nem a mocskos favella környezet, nem a villázós anyja, és még nem is a pénztelenség az, ami megmozdítja a szivacsos agyát. A putriból kivakart wannabe-vajdák, a kívül-belül fake-hidrogénezett egypatronos kurvák és minden más alantas féreg büntetlenül (ráadásul kvázi fizetésért) ütheti, mocskolhatja ahol csak éri, és neki tűrnie kell, mert nincs jobb Saját Megoldás, és a szomjat oltani kell.
És ez még nem is a nehezített pálya, én azt várom ám nagyon, amikor a Goldabank be fogja zárni vasvillás kapuját, és napi 1 adag étel és 1 sör lesz a jussa a nyomorultnak, mert el fognak szállni a villany- és fűtéssszámlák, a tiktok pedig nem hoz elég pénzt, szóval nem lesz itt sokáig visszacsurgatás. És akkor kell majd haptákban állni reggel ASODInak a nagyház ajtaja előtt, hogy az igazi csicskalétet elfogadva (bár dolgoznia még nem fog kelleni) Depi Dezsővel a nyakában meghunyászkodni az anyja előtt. Ez a Goldakrém, Endi, ne mondd majd, hogy nem szóltam előre, ha elkészül. Nagyon közel vagy hozzá, úgyhogy jól gondold meg, mikor merészkedsz elő, mert minden egyes személyes találkozásotok felgyorsítja a főzést!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 15, 2025 12:58:28
x38)
Szolnoki ninja troll, ha értesz egy kicsit a számítógépekhez, akkor amikor legközelebb szafarin jársz, megtaníthadtád Golda mamát, hogy hogyan kell a routerben beállítani, mikor működjön a wifi és/vagy az internet. Napközben simán mehet a melókeresés és a brazil szappanoperák miatt, de vacsi és lámpaoltás után szerintem fölösleges az internetnek mennie, biztos nem lenne rikoltozás, és Piroska néninek se panaszkodának az Andrásék ennyit...
noikabatgomb
(
x10)
Jan 15, 2025 12:59:02
x10)
Pontosan. Volt penz telefonszamlara, utazasra, elofizetesekre.
Hazudos endre az endre.
Tudja o is, hogy teli kalapba nem dobnak garast.
Hafré
(
x9)
Jan 15, 2025 12:59:11
x9)
a 450 eurós döblingi büntire
Balogh
(
x1)
Jan 15, 2025 13:01:20
x1)
minek alázta volna meg magát tiktiken ha van pénze sörre és fetrenghet egésznap
Ezt komolyan kérdezted? XD
SyntaxError
(
x24)
Jan 15, 2025 13:08:44
x24)
Endre, ideje frissíteni a púpfalad!
Kiss Endre Farkas: Digitális Koldus
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Kiss Endre Farkas: Digitális Koldus
stoki_kapuja
Jan 15, 2025 13:11:20
Endre! Anyukád még mindig fizeti neked az előfizetéseidet?
pls unban me
Jan 15, 2025 13:11:20
A1
Jan 15, 2025 13:12:12
Olcsó bontott tègla eladó!
Jan 15, 2025 13:12:12
Ténfép
(
x5)
Jan 15, 2025 13:16:32
x5)
Most akkor mivan pedofil?
Csalni mentél?
Lopsz?
Koldulni fogsz ma?
Talán buzulsz a másik buzi krumplifejűvel?
Igyunk egy sörtöt, he
Csalni mentél?
Lopsz?
Koldulni fogsz ma?
Tibi_méhe
Jan 15, 2025 13:18:17
Szolnoki ninja troll, ha értesz egy kicsit a számítógépekhez, akkor amikor legközelebb szafarin jársz, megtaníthadtád Golda mamát, hogy hogyan kell a routerben beállítani, mikor működjön a wifi és/vagy az internet. Napközben simán mehet a melókeresés és a brazil szappanoperák miatt, de vacsi és lámpaoltás után szerintem fölösleges az internetnek mennie, biztos nem lenne rikoltozás, és Piroska néninek se panaszkodának az Andrásék ennyit...
Vagy MAC cím szűrés.
Jan 15, 2025 13:18:17
40_éves_junior
(
x6)
Jan 15, 2025 13:19:28
x6)
Most akkor mivan pedofil?
Csalni mentél?
Lopsz?
Koldulni fogsz ma?
Csalni mentél?
Lopsz?
Koldulni fogsz ma?
Ha a tippjeink helyesek, akkor mostanság önti az utolsó pár korty remegésgátló työrikét a picsaszájba, és már be van készítve a sörszagtalanító szájvíz amit gyaníthatóan egy plázamosdóban fog buzgón fogyasztani.
Pár órán belül szerintem elkezdenek csordogálni az információk, és ahogy a railjeten hazafelé egyre részegebb lesz úgy indul meg egyre hevesebben az auticunami.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 15, 2025 13:23:46
x38)
Vagy MAC cím szűrés.
Így is, úgy is neki fog menni egy idő után az anyjának valamiért, ez nem kérdés. A kérdés, hogy meddig lehet elmenni, mielőtt ez megtörténne. Érdekes szocio-trip, és izgi, hogy mi lesz az utolsó csepp a pohárban, ami szét fogja robbantani az Autiködöt. De ahogy most kinéz a dolog, ez a Goldakrém lesz, szóval a teknősnek dobok is egy univerzumot, faszaság van!
robin
Jan 15, 2025 13:33:10
Így is, úgy is neki fog menni egy idő után az anyjának valamiért, ez nem kérdés. A kérdés, hogy meddig lehet elmenni, mielőtt ez megtörténne.
Nem fog, egy gyáva szar, csak a gyengébbeket meri bántani, az anyja viszont egy határozott, domináns személy, fél tőle, mint a tűztől.
Jan 15, 2025 13:33:10
Endre priusza
(
x11)
Jan 15, 2025 13:47:40
x11)
Egy bécsi irodaházban eközben.
-Elnézést uram, de ez a Stekpoint Gmbh, a hajléktalanszálló a túloldalon üzemel.
-Hagyjámá, faszom, ide hívtak be pikkdata szájentiszt interjúra.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
-Elnézést uram, de ez a Stekpoint Gmbh, a hajléktalanszálló a túloldalon üzemel.
-Hagyjámá, faszom, ide hívtak be pikkdata szájentiszt interjúra.
SyntaxError
(
x24)
Jan 15, 2025 13:55:25
x24)
Remek - remek! Akkor majd vedd át a spéci csipogókat is, amit fifinek rendelt a részlegünk. A héten postázni kell neki, hogy mindig "elérhető" legyen.
banshee
(
x24)
Jan 15, 2025 14:08:08
x24)
Mikor tégláSoDIk a szifon?
Narrátor
Jan 15, 2025 14:08:42
Hamarosan...
Jan 15, 2025 14:08:42
-
Jan 15, 2025 14:21:11
Elvileg év végén már csak pár nap haladékot kapott, utána pedig kapott a kikapcsolásról értesítést.
Napokkal ezután viszont még vígan lájvolta ahogy sikertelenül próbálja visszaváltani a sörösdobozait, szóval passz. Elvileg lassan legalább a kimenő hívásokat és az adatforgalmat le kéne róla kapcsolni. Utána gondolom még 1-2 hónap, vagy akár 3-4 ha gyenge a szívük, hogy megszüntessék a számot is.
Jan 15, 2025 14:21:11
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 15, 2025 14:31:23
x38)
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jan 15, 2025 14:41:59
x2)
Matt-ban van a korcs.
Ahogy most kinéz és alkot úgy a sarki Billában sem tölthetné a polcot.
Amennyiben valami gányolda felvenné és megérné a második hetet a Szlovák műkörmös csettint és repül.
Nem tudom mi van azokkal akik melót vizionálnak.
Amennyiben valami gányolda felvenné és megérné a második hetet a Szlovák műkörmös csettint és repül.
Johann Hölzel
(
x1)
Jan 15, 2025 14:49:55
x1)
Teljesen angyalszárny a melócsá, azon is csodálkoznék ha még képes lenne magát értelmesen kifejezni németül, összefüggő mondatokban.
Rohamosan leépülőben van az agyacska.
Biztos nem fogják kibaszni mint macskát szarni, mégiscsak Ausztria, de kedvesen megköszönik a jelentkezést max 10-20 perc interjú végigszenvedés után.
Aztán az interjúztatók a sokkra megisznak dugiba valami rövidet a sokkra a szünteben.
Nem is tudom hogy képzeli.
Konkrétan nem bírná ki az elvonási tüneteket.
Meg kedvesek az új kollégák, megkínálják a reggeli kávéhoz esetleg valami kis süteménnyel, illendőségből elcsipegeti aztán ott találják ájultan az asztalánál, mellette egy energiaitallal.
Teljes agyrém az egész ötlet is, de legalább Golda örülni fog mikor hazaállít megint hogy kibaszott pénz volt a vonatjegy meg fölösleges energia hogy takarítani próbálta az ólat amíg távol volt.
Piroska néni közben felkészül.
Rohamosan leépülőben van az agyacska.
Biztos nem fogják kibaszni mint macskát szarni, mégiscsak Ausztria, de kedvesen megköszönik a jelentkezést max 10-20 perc interjú végigszenvedés után.
Aztán az interjúztatók a sokkra megisznak dugiba valami rövidet a sokkra a szünteben.
Nem is tudom hogy képzeli.
Konkrétan nem bírná ki az elvonási tüneteket.
Meg kedvesek az új kollégák, megkínálják a reggeli kávéhoz esetleg valami kis süteménnyel, illendőségből elcsipegeti aztán ott találják ájultan az asztalánál, mellette egy energiaitallal.
Teljes agyrém az egész ötlet is, de legalább Golda örülni fog mikor hazaállít megint hogy kibaszott pénz volt a vonatjegy meg fölösleges energia hogy takarítani próbálta az ólat amíg távol volt.
Piroska néni közben felkészül.
herr_schwechater
(
x8)
Jan 15, 2025 14:51:24
x8)
Matt-ban van a korcs.
ez számomra is valótlan, hogy a korcs kapna IT-s melót, főleg labanciában
úgy néz ki, mint egy hajléktalan a rocskaifashionben, a három számmal nagyobb lidlis kabátban, a csövessapkával a fején, tompika szemüvegben, és ehhez még hozzátevődik a gusztustalan egynadrág, a pipaszár lábak és karok, valamint a hozzájuk képest aránytalanul nagy bele, a rendezetlen haja
és az egészet megkoronázza az irdatlan piaszag, amit szájvízzel próbál elfedni, de annyi sört iszik, ezt nem lehet
majd mindezeken ha túllépnek az interjúztatók, a szabadúszó és chatgpt-vel való optimalizálás szavak hallatára megköszönik a részvételt
40_éves_junior
(
x6)
Jan 15, 2025 14:56:02
x6)
Amúgy azt ne felejtsük el, hogy ősz elején még azt mondogatta a korcs, hogy valami sajtpapírt akar újítani, amivel az AMS-t kényszeríti bele hogy őt mindenképpen csak pjogjamozónak közvetítsék ki. Nekem ez azt is feltételezheti, hogy a mai "interjú" igazából egy próbanap valami digitális segédmunkás pozícióba(amit tényleg évek, ha nem hónapok kérdése hogy eltakarítson az AI). A korcs mondta is, hogy ez a meló úgy jött be hozzá hogy az AMS kiközvetítette nekik, amire nem ment el. A korcs, akkori gondolkodása szerint kizárt hogy kihagyott volna egy potenciális gányoldát, de a betanított munkára már lehet azt gondolta hogy jobb elsodikázni. Hogy azóta mi változott? Elkövethette azt a hibát hogy elpanaszolta a hód kurva anyjának hogy kulimunkára akarják kiközvetíteni, a vén kurva meg ultimátumot adott hogy márpedig meg kell próbálja.
Semper Snecifisz
(
x2)
Jan 15, 2025 14:56:15
x2)
azon is csodálkoznék ha még képes lenne magát értelmesen kifejezni németül, összefüggő mondatokban
Ez kb sosem ment
ascites
(
x57)
Jan 15, 2025 14:59:34
x57)
Nekem az a verzió jobban tetszene, ha a rendőrök kirángatnák a macskaólból a segélycsalásos kihallgatás miatt, aztán miután megvolt Bécsben a rosszhangulatű beszélgetés, átszállítanák lecsücsülni a döblingit.
herr_schwechater
(
x8)
Jan 15, 2025 15:02:07
x8)
adná az Isten, hogy élőben történjen a policáj látogatás a favellánál vagy a työrike-túra közben
kérdések
Jan 15, 2025 15:03:02
Stok!
Ugye nem felejtetted el levetíteni interjú előtt a nem petyofil, nem nőverő stoki a stoki matyarázófideót??
Megértő volt a HR-s néni?
Ugye nem felejtetted el levetíteni interjú előtt a nem petyofil, nem nőverő stoki a stoki matyarázófideót??
Megértő volt a HR-s néni?
Jan 15, 2025 15:03:02
ascites
(
x57)
Jan 15, 2025 15:05:47
x57)
Amúgy azt ne felejtsük el, hogy ősz elején még azt mondogatta a korcs, hogy valami sajtpapírt akar újítani, amivel az AMS-t kényszeríti bele hogy őt mindenképpen csak pjogjamozónak közvetítsék ki. Nekem ez azt is feltételezheti, hogy a mai "interjú" igazából egy próbanap valami digitális segédmunkás pozícióba(amit tényleg évek, ha nem hónapok kérdése hogy eltakarítson az AI).
Én úgy emlékszem, hogy azon csak fújta magát, hogy mi lenne, ha az AMS más munkára akarná kötelezni, de nem történt meg.
Egyszerűen azért nem ment el az interjúra, mert amint konstatálta, hogy nem jött meg a segély, csapot-papot hátrahagyva hazamenekült Púpszászra és kiszámolta, hogy nem akar bejárós melót, mert szállóról kellene bejárnia.
Most viszont úgy van vele, hogy Golda pénzén elmegy, hogy később ne bánkódjon, hogy nem is próbálta meg. Mivel annyira meg akarták hallgatni, hogy a 3. kamuját is bevették láncban, lát egy kis rést a pajzson, amin szerinte becsusszanthat az újabb pár napos munkaviszonyba, mint az Ishapnál.
ascites
(
x57)
Jan 15, 2025 15:12:36
x57)
Hát majd meglátod.
Amikor Jutka beköltözött, egy csomóan mondták, hogy az Endre nem olyan, gyenge szar bla bla, aztán pár nap alatt már félmeztelenül vonszolta a kamera előtt.
A korcs igenis erőszakos és Tibi megedzette annyira, hogy nem remeg egy kis veréstől. Lehet viccelődni, hogy a fikás szarból van, de attól még Golda egy 70+-os nő, aki igenis védtelen az olyan esetekben, amikor pl.
- gyanútlanul jöjjön ki a fürdőszobából, a fia meg fejbevágja a menórával (ami nem az),
- elszundikáljon a kínai sorozat alatt, a fia meg párnát nyomjon a fejére, miközben a mellkasára ül,
- nekimegy villázni a korcsot, mire az egy vadabb pszichotikus rohamában (mint a szemüvegrablás után) kicsavarja a kezéből és gondolkodás nélkül belevágja a szemébe stb.
Neki fog menni Goldának, csak idő kérdése.
halottpiton
(
x3)
Jan 15, 2025 15:18:25
x3)
Rejtőzni próbálsz pedofil...
Betalált a goldamama molesztáció?
Betalált a goldamama molesztáció?
hegesztőnő
(
x3)
Jan 15, 2025 15:23:21
x3)
most van az interju the ghechi?
again mine the refund
(
x6)
Jan 15, 2025 15:26:03
x6)
Stückelung gyagyás, emlékezz ha a fizetést kérdezik
*pr
*pr
Erkelyszimulator
(
x2)
Jan 15, 2025 15:29:10
x2)
Hoppá, errol nem informalt a kapcsolattartom, most a génmódositott darazsakért jöttem, snecipecifikus allergias reakciot valt ki a a csipesuk a fikasban, jobban felpüffed a vekni, mint valaha, viszont hetkoznapi emberekre es zsidokra nem tamadnak. Illetve most szoltak, hogy van nehany tesztelesre varo csotany es agyipoloska is, de mikor megkerdeztem, hogy azoknak mi a feature-uk, csak kuncogtak a moszadosok.
balek
(
x10)
Jan 15, 2025 15:30:59
x10)
Azon röhögtem pár napja, hogy a korszakov-szindrómás elmebeteg arról beszél liveban, 42 évesen, hogy 2 éve "43 éves fejjel" kezdte a jogsit :DDD Csávó már elakad akkor is, ha meg kell számolni a karjait.
Azon meg sem lepődtem, hogy nem tudja az anyja hány éves, de újabb szint a leépülésben, ha a saját korát sem tudja már.Legközelebb már egy férfit is nőnek fog nézni.
banshee
(
x24)
Jan 15, 2025 15:37:51
x24)
AMS arcának a szétbaszása a bíróságon elsodikázva?
93 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

még annyit bele lehetne írni, hogy a valóság blahájához hasonlóan itt sincs nézettség után zseton: csak és kizárólag a hulladékfalók által dobott fillérek ütik a sodi markát*. pont, mint az igazi blahán. bizony. örülhet is a sodi, hogy a faszlóbálásért kitiltották jutubról.
* vannak országok, ahol van nézettség után is zseton, szerencsére magyarhon nem tartozik ezek közé.