most kene aram nelkul hagyni a putrit, tüzelhetnék a parkettát
amugy ettol fuggetlenul faszsag amit irtal.
eszak mo kivetelevel -8-12 nel nem volt hidegebb az is csk par napon, azert ez boven megugrottuk 3-4 eve a -20 as hajnalokkal. centis jeget oldottam le a kapurol mire ki tudtam jarni.
szülővárosomban északkeleten a határ faszán pár éve volt -21is ,sőt.
térd felettig érő hóval
olyan hófúvással meg hóviharral hogy a lenge öltözet ott nem volt elég
3 zokni volt rajtam, a picsa bevolt fagyva
ráadásul cserépkályhás megoldás volt, hajnalban felkellett kelni kimenni fát behordani, gyújtóst vagdosni mert másképp ha nem kelek fel és rakok tüzet odafagyott volna anyámék valaga az ágyra mire felkelnek :D
nagyvárosi tél sose olyan mint nagyon vidéken, itt simán ellehet szaladgálni egy pulcsiba is
"egész éjetemben tyak eszt tyinyájtam"
- Repository nem áll rendelkezésre
Pontosan ezért. Mert buzeráns.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.

Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
- Hello, Endre! Can you tell us more 'bout your last project, please?
- Ne ne ne, ezt most ne... Na szevasz!
Remélhetőleg nem! Élvezd ki addig is a csendet és nyugalmat!
Tán csak nem Komlón? *pr*
Téhával
Az nem sodi. A jövőben használd a következő megnevezések egyikét: pedofil, pedofilgeci, buzipedofil, ratyhirambó, recskás, impotenspedofil, stb..
aki nem hitelképes az nem ember
Most viszont úgy van vele, hogy Golda pénzén elmegy, hogy később ne bánkódjon, hogy nem is próbálta meg. Mivel annyira meg akarták hallgatni, hogy a 3. kamuját is bevették láncban, lát egy kis rést a pajzson, amin szerinte becsusszanthat az újabb pár napos munkaviszonyba, mint az Ishapnál.
2025 van. Sima melósért nem vár egy tulaj 3 alkalmat, csak 2 esetben. 1 nagyon nagy világcég el akarja csábítani a konkurencia agyi kapacitását. Ezt jelenleg nem tudom elképzelni. 2, annyira szar mocsadék cég, hogy senki sem akar hozzájuk menni, és lasszóval fogják az embereket.
Vagyis lenne még egy verzió. Olyan cég amelyik csak támogatott alkalmazottakat vesz fel, de ez lényegében egyezik a 2. verzióval.
Szóval én ezt a háromszor hívtak, de nem megyek mert nincs kedvem mesét nem tudom elhinni.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Végülis csak a macskaólat váltaná a Karak ólra... onnan mehetne a 0-24-es közvetítés róla, és megvalósulna a bebukott médiabirodalom. XD
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."
Tehát kvázi nem romlott a helyzete
puskapoj
Azt mibű'? Tibi csak vele nem fajtalankodik ingyé.
KURVArangy
Tibor, hahó!!!!!
Na fene, Semjén utazgat?
"Az egész napomat elvette az idő..."
Először is bocsi a mínuszért, a válasz gombra akartam nyomni, de elcsúszott az egér. :(
Az első kérdésre a válasz, hogy törölve lett a szócikk, de visszahozható a lapelőzményekből, ott el tudod még olvasni.
Legutóbbi ilyen patkánykodós időszakban a Búza utcai kilakoltatást idéztük fel, én speciel most a politikai mélyelemzést nézem vissza, amit a linzi évadban ejtett meg a három agysebész:
www.youtube.com/watch?v=VtAuN7-bTOo
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Lehetne ismét egy kis fényjáték, höhö
Most, hogy bekoszontott a hideg, engem rendkivul erdekelne Endre hogyan abszolval a helyzetet, amikor tojas helyett veletlenul egy tegla talalja telibe azt a zebraborrel letakart ablakot :)
A munka nem megoldás.
Az is kemény lenne, de az mi komoly lenne hogy péntekig nem jelentkezik. És mikor kimerészkedik sörért egy 20 fős trollkülönítmény meghógolyózza. De mint az állat úgy meg lenne dobálva!
Most komolyan,miből tudna tranyót tartani? Legutóbb is valami 2000 forcsija volt rá amikor házhoz vitték neki.
Épp győzelmi rizsikés steaket rágcsálnak. Tyejintyem esz éjthetyő.
Akár így, akár úgy, de ha kinn volt Bécsben, tuti benézett a Caritashoz. Ott kaphatott kellemetlen hírt számtalan ügyben (AMS, Döbling, behajtások stb.), ami elvette a kedveét a hencegéstől.
Arról meg nem is szólva, hogy ha felvették, az ostoba tuti kussolni fog róla, pedig nyilvánvaló lesz.
Ha nem vették fel, akkor meg csak megvonja a vállát, nem hiszem, hogy hatalmas reményekkel ment ki. Szerintem én jobban félek tőle, hogy felveszik, mint amennyire ő bízik benne.
Pupos nem lehet depresszios nala csak ujra toltodik az autipajzs!
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Ez amúgy nem igaz. A múltkori áram lekapcsolós akciónál is átlökte magát a vén kurván és visszanyomta. Az ütleg meg a villázás valamennyire vissza tudja tartani, de ha valami létfontosságú útjába kerül az anyja, akkor simán átgázol rajta hogy megszerezze.
Ez így szerintem nem lehet.
A, a vén kurva ilyen szintem már leszarja, mit fosik ki dikktokra vagy bárhova az aberrált kölyke - mint ahogy azt is leszarja, hogy pl. alkoholista a barom. Vagy ugye, azt mondja, hogy ő mindent megpróbált, "nincs mit tenni".
B, a nettől eltiltás meg pláne ez, vagy leszarja, vagy már ugatott a pedofil őszfasznak, de az "jófannaaa", így annyiban is hagyta a vén csaló ribanc.
Védi a pedofil buzit, meg talán ki is gondolta, ha nincs net, még a végén az tényleg nekimegy, és vagy ő döglik meg, vagy a buzeráns.
Igyunk egy sörtöt, he
Ja, csak épp Golda dönthet úgy hogy lemondja a netet, és vesz magának mobilnetet.
Azert azon nagyon rohognek ha eljutna oda az oregasszony, hogy miutan bezarkozott egyszeruen kikapcsolja es a nyomorult ott visitana az ajto elott, hogy "enketyeee beer"!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Igen, a szintén tintázgató, a világ jelenlegi állásával abszolút nem képben levő vénasszony majd ilyenekkel fog seftelgetni. Sokat vártok a vén kurvától.
vagy küldessünk postán állati ürüléket neki
:))
Az mekkora volna :D könyörögne a hotspotért, hogy egyáltalán tudjon sörre koldulni...haha
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
BARBI SZART NEM ADOK!!!!!!!! 😡
Az anyját is simán eltenné láb alól, ha nem lennének jogi következményei.
Jutkánval kapcsolatban is azt loopolta, hogy tepsibe rakná, csak fél a sittől.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Elkezdtél buzulni és mi lett a vége?!.
Nyem igasz! Linzbe Márk hívott asz üzlet miatt, Merszisza pedig egy szépséges nő! A személyijébe is bele fan írva!
Miután megölte pedig ráverné a combjára!
A pedofilia mellett szinte biztos, hogy a parafília ott van a beteg agyában a nekrofíl, vérfertőző buzinak sodinak!
O és K együtt OK és minden OK!!
A valóság mindig rosszabb!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Hagyjad, én már azt is behaluztam hogy a Caritastól megkapta a behívót a kecskebaszók közé
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Persze, meg a faszom. 3500-ból elvan, nincs Golda aki basztatja wcpapír, piálás, hangoskodás miatt, mehet buzigőzbe meg hétvégente fajtalankodni Tibivel.
De ő inkább szopik a szalmaágyon a hideg macskaólban?
Adni kéne neki egy sörcsapot! ... persze sör nélkül. Szép díszlet lenne az élőlájvjaiban.
Jófan, mondjuk tegyük hozzá, hogy melyik nagyon elrugaszkodott gondolat?
Azért tűnt el, mert:
a) elítélték egy ügyben, amiről soha nem beszélt (döbling ilyen volt),
b) kórházban van (a sérvével és bárányhimlőjével is váratlanul kórházba került),
c) valaki szétverte (legalább 2 alkalommal megtörtént),
d) kikapcsolták a telefonját (decemberben már 2 hónappal tartozott és azóta sem fizetett),
e) rendőrségen van (Szandi kényszerítése után tőrbe csalták a szociális munkások és úgy került a rendőrségre), stb. stb.
Van olyan embertípus, aki tud örülni a fantáziának, aztán ha kiderül, hogy nem úgy volt, akkor megrántja a vállát, hogy kár, meg van az, akinek hatalmas törés, ha az amúgy nem teljesen elrugaszkodott vágy nem teljesül és inkább azt kívánja, hogy bárcsak az eszébe se jutott volna.
Persze, sokszor túlgondoljuk, de ez is ugyanolyan találgatás, mint minden más, és azt megtanulhattuk, hogy ha nem is mindig, de a valóság gyakran durvább, mint a feltételezés. Az szerintem sokkal gázabb, amikor a trollok trolloknak mennek, mert unatkoznak. Vagy amikor százszor megcáfolt dolgokkal próbálnak beszólogatni a korcsnak (pl. gyerekkorában az apja csövesei...)
Helyén kell kezelni az elméleteket és alakítani/eldobni őket, ha nem bizonyulnak igaznak.
Már csak ezért is gyűlölöm, hogy egy napon születtem vele
Persze nem ugyanabban az évben :D az baszna még be
Mekfaty január 17-i troll! Mész az ekcelbe!
Sajnálom 😥
kettőtök közül csak egyikőtöknek lehet boldog a szülinapja. én téged választalak
Ezért a nickért te is bedobhatsz egyet.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Köszönöm szépen!
Másrészről a Stokinak sose voltak boldog születésnapjai és nem is lesznek.
Gyerekként az a nagyanyja mocskában fürödhetett.
Utána később szülinapján választhatott az apja melyik csövese abuzálja
Aztán jöttek a magányos szülinapi recskák a Nándorfejérvárban és így tovább.
Idén lehet kap Goldától ünnepi villázást.
Én két napra rá születtem, csak 19 évvel később 😅
Nem értem hol veszett ki a kreativitás.
Még a Nyilvános Faszkiverőn, vagy a Golda csiklóján jót lehet röhögni, addig a (nem írom le milyen) search nickkel ellátottat még ki is bannolnám, mert még ha íratlanul is, de etikátlan, közösségellenes, és egy cseppet sem vicces, mert ez az egyik olyan forrás ami miatt sokan holtan akarják látni a pdfszörnyet.

Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Azért tűnt el, mert:
d) kikapcsolták a telefonját (decemberben már 2 hónappal tartozott és azóta sem fizetett),
Ezt a gondolatot nem tartom valószínünek mert akkor berendezte volna a setupot pcről streamelésre (erre már tett említést B tervként), kivéve ha bécsben van de akkor a pályaudvarig sem talál már ki.
Én a bécsi tripet vagy verést gondolom esélyesebbnek, live pedig azért nincs hogy ne lássuk a pofáját vagy ne tudjuk hogy mikorra várható a hazaútja.
le vagy tiltva, kurva anyád
Ilyen erővel töröljük az egészet és akkor jaj de megmutattuk neki.
Szerintem ez gáz, rendszeresen kérdezgetik emberek, hogy hol megy a lájv. Most egy poén miatt kérdezgessék naponta dupla annyian?
Csak a tranyó csatorna linkjeit törölték, a gyagyásét nem. Szerintem jó döntés volt.
Aki kérdezgeti, hol megy a tranyólájv, vonszolja át a valagát a trash csoportba vagy valahova. Mi már innentől leszarjuk.
cucksodi
(
x3)
Jan 15, 2025 15:48:47
x3)
Endre, érzel valami sorsszerüséget abban, hogy 5, de lehet 10 éve ez a leghidegebb tél? Szerinted teknös álmodta neked ezt vagy a vonzás törvényével okoztad?
puskapoj
gobesug
(
x30)
Jan 15, 2025 15:51:42
x30)
Endre, érzel valami sorsszerüséget abban, hogy 5, de lehet 10 éve ez a leghidegebb tél? Szerinted teknös álmodta neked ezt vagy a vonzás törvényével okoztad?
most kene aram nelkul hagyni a putrit, tüzelhetnék a parkettát
gobesug
(
x30)
Jan 15, 2025 15:53:05
x30)
eszak mo kivetelevel -8-12 nel nem volt hidegebb az is csk par napon, azert ez boven megugrottuk 3-4 eve a -20 as hajnalokkal. centis jeget oldottam le a kapurol mire ki tudtam jarni.
cucksodi
(
x3)
Jan 15, 2025 16:00:29
x3)
Nem vagyok MO meterológiai szolgálat de én az elmúlt 3 évben fixen polóban futkoztam karácsonykor, viszont lehet a 10 év túlzás volt, ezt belátom. Lényeg hogy endre fagyjon meg a macskaólban.
puskapoj
Balázs Padre
(
x13)
Jan 15, 2025 16:01:01
x13)
Lehetséges,hogy sodrák ma elment herr Jürgenékhez órmótlan veknivizitre.
De itt nem ez a lényeg sodrák számára!
Soderittónak az a fontos,hogy VAN ELÉG GOLDAPÉNZ SÖRRE.
De itt nem ez a lényeg sodrák számára!
Soderittónak az a fontos,hogy VAN ELÉG GOLDAPÉNZ SÖRRE.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 15, 2025 16:03:25
x3)
emlékeztek arra az interjúra, amikor elkezdtek hozzá beszélni angolul, szakmai dolgokról és csak simán kikapcsolta a gépet és elment bőgni inkább?
ne szerintem ugyan játszódott le / fog lejátszódni a mostani interjúnk is, csak élőben.
ne szerintem ugyan játszódott le / fog lejátszódni a mostani interjúnk is, csak élőben.
ebcont_beforr
Jan 15, 2025 16:06:19
Elon Musk tárt karokkal vár rád Endre. Az sem érdekli, hogy van-e végzettséged, vagy hogy hol dolgoztál eddig. Csak a kódod érdekli! Itt a lehetőség Endre! Ezt írta ki X-re az imént:
Elon Musk
@elonmusk
If you’re a hardcore software engineer and want to build the everything app, please join us by sending your best work to [email protected].
We don’t care where you went to school or even whether you went to school or what “big name” company you worked at.
Just show us your code.
x.com/elonmusk/status/1879531470886465545
Elon Musk
@elonmusk
If you’re a hardcore software engineer and want to build the everything app, please join us by sending your best work to [email protected].
We don’t care where you went to school or even whether you went to school or what “big name” company you worked at.
Just show us your code.
Jan 15, 2025 16:06:19
féregnyulvány
(
x7)
Jan 15, 2025 16:12:03
x7)
térd felettig érő hóval
ráadásul cserépkályhás megoldás volt, hajnalban felkellett kelni kimenni fát behordani, gyújtóst vagdosni mert másképp ha nem kelek fel és rakok tüzet odafagyott volna anyámék valaga az ágyra mire felkelnek :D
nagyvárosi tél sose olyan mint nagyon vidéken, itt simán ellehet szaladgálni egy pulcsiba is
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 15, 2025 16:16:42
x2)
Elon Musk tárt karokkal vár rád Endre. Az sem érdekli, hogy van-e végzettséged, vagy hogy hol dolgoztál eddig. Csak a kódod érdekli! Itt a lehetőség Endre! Ezt írta ki X-re az imént:
Elon Musk
@elonmusk
Just show us your code.
Elon Musk
@elonmusk
Just show us your code.
"egész éjetemben tyak eszt tyinyájtam"
- Repository nem áll rendelkezésre
Púpsz Döglött Pitonsza
Jan 15, 2025 16:21:30
Akkor lenne szép az évnek ez időszaka ha a taknyos odafagyna a macskaól szétrecskázott matracára :D
Jan 15, 2025 16:21:30
sörtötbontok
(
x8)
Jan 15, 2025 16:21:47
x8)
Endre!
Miért nem lettél szerelmes a Jázminba? Hiszen "törődött veled" (bement a lájfszodba)! Papíros elmebeteg vagy, ennyitől minden papíros elmebeteg szerelmes lesz, hahó!
Kivéve a buzeránsokat.
Miért nem lettél szerelmes a Jázminba? Hiszen "törődött veled" (bement a lájfszodba)! Papíros elmebeteg vagy, ennyitől minden papíros elmebeteg szerelmes lesz, hahó!
Kivéve a buzeránsokat.
PúpszásziRePont
(
x5)
Jan 15, 2025 16:27:00
x5)
Endre!
Kivéve a buzeránsokat.
Kivéve a buzeránsokat.
Pontosan ezért. Mert buzeráns.
Judas
Jan 15, 2025 16:27:21
Lesz ma liveozás Aliékkal?
Jan 15, 2025 16:27:21
MaxPayne
(
x24)
Jan 15, 2025 16:28:51
x24)
Elon Musk
@elonmusk
Just show us your code.
Elon Musk
@elonmusk
Just show us your code.

Gabonatároló
(
x1)
Jan 15, 2025 16:29:05
x1)
emlékeztek arra az interjúra, amikor elkezdtek hozzá beszélni angolul, szakmai dolgokról és csak simán kikapcsolta a gépet és elment bőgni inkább?
- Hello, Endre! Can you tell us more 'bout your last project, please?
- Ne ne ne, ezt most ne... Na szevasz!
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 15, 2025 16:29:09
x21)
Lesz ma liveozás Aliékkal?
Remélhetőleg nem! Élvezd ki addig is a csendet és nyugalmat!
Skynetsodi
(
x2)
Jan 15, 2025 16:40:19
x2)
Lehet nem is interjún van, hanem az utolsó 24 dollár, ilyen forint árfolyammal számolva, olyan sok volt neki, hogy inkább visszavonult.
Nekem se könnyű
Johann Hölzel
(
x1)
Jan 15, 2025 16:43:21
x1)
térd felettig érő hóval
térd felettig érő hóval
Snecy Kissinger
Jan 15, 2025 16:52:22
TAOT.
SoDI, őszintén remélem, hogy a hód kurva anyád születésnapod alkalmából kibasz téged a macskaólból.
Ennyi.
SoDI, őszintén remélem, hogy a hód kurva anyád születésnapod alkalmából kibasz téged a macskaólból.
Ennyi.
Jan 15, 2025 16:52:22
féregnyulvány
(
x7)
Jan 15, 2025 17:01:18
x7)
Téhával
Eazy
(
x11)
Jan 15, 2025 17:06:57
x11)
Már megint mit csinálsz a szlovákoknál???
halottpiton
(
x3)
Jan 15, 2025 17:20:55
x3)
TAOT.
Ennyi.
Ennyi.
Az nem sodi. A jövőben használd a következő megnevezések egyikét: pedofil, pedofilgeci, buzipedofil, ratyhirambó, recskás, impotenspedofil, stb..
das_madchen
Jan 15, 2025 17:21:03
amúgy ennyi programozói munka kihagyás után már meredeken csökken az esélye, hogy felvegyék... szóval nem kell túlinzgulni, hogy nem fog koldulni mostantól, ha interjún is van... kvázi esélytelen így is, úgy is!
Jan 15, 2025 17:21:03
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Jan 15, 2025 17:22:09
x1)
Most viszont úgy van vele, hogy Golda pénzén elmegy, hogy később ne bánkódjon, hogy nem is próbálta meg. Mivel annyira meg akarták hallgatni, hogy a 3. kamuját is bevették láncban, lát egy kis rést a pajzson, amin szerinte becsusszanthat az újabb pár napos munkaviszonyba, mint az Ishapnál.
2025 van. Sima melósért nem vár egy tulaj 3 alkalmat, csak 2 esetben. 1 nagyon nagy világcég el akarja csábítani a konkurencia agyi kapacitását. Ezt jelenleg nem tudom elképzelni. 2, annyira szar mocsadék cég, hogy senki sem akar hozzájuk menni, és lasszóval fogják az embereket.
Vagyis lenne még egy verzió. Olyan cég amelyik csak támogatott alkalmazottakat vesz fel, de ez lényegében egyezik a 2. verzióval.
Szóval én ezt a háromszor hívtak, de nem megyek mert nincs kedvem mesét nem tudom elhinni.
MC Raus
Jan 15, 2025 17:25:58
Hé Márk! Mit mondott a stoki mennyivel lógsz még neki.
Ott nem tudja lelakni nálatok?? Végre fellendülne a twich,cigtok studió infulenclszer birodalom!
Gondolj bele. A pinyoban is elvan az igénytelen.
Ott nem tudja lelakni nálatok?? Végre fellendülne a twich,cigtok studió infulenclszer birodalom!
Jan 15, 2025 17:25:58
Tyrion
Jan 15, 2025 17:56:29
Hé Márk! Mit mondott a stoki mennyivel lógsz még neki.
Végülis csak a macskaólat váltaná a Karak ólra... onnan mehetne a 0-24-es közvetítés róla, és megvalósulna a bebukott médiabirodalom. XD
Jan 15, 2025 17:56:29
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 15, 2025 17:59:46
x8)
Endre elindult Púpszászról Szolnokra, hogy visszaváltsa a dobozait. Útközben elrabolták Sztojkáék, s szexrabszolgaként tartják fogva, egy fűtetlen vályogházban.
Heki a traki
cucksodi
(
x3)
Jan 15, 2025 18:03:20
x3)
Endre elindult Púpszászról Szolnokra, hogy visszaváltsa a dobozait. Útközben elrabolták Sztojkáék, s szexrabszolgaként tartják fogva, egy fűtetlen vályogházban.
Tehát kvázi nem romlott a helyzete
Kendra
(
x2)
Jan 15, 2025 18:04:39
x2)
Soha nem volt 2 napnál tovább távol a gyagy jelenlegi anyagi helyzetében. Itt vagy valami idézés lesz a háttérben vagy Mergával maszatol...
mikedp
(
x9)
Jan 15, 2025 18:10:33
x9)
Svagy Mergával maszatol...
Azt mibű'? Tibi csak vele nem fajtalankodik ingyé.
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 15, 2025 18:11:06
x21)
Soha nem volt 2 napnál tovább távol a gyagy jelenlegi anyagi helyzetében. Itt vagy valami idézés lesz a háttérben vagy Mergával maszatol...
Tibor, hahó!!!!!
Semper Snecifisz
(
x2)
Jan 15, 2025 18:14:27
x2)
Már megint mit csinálsz a szlovákoknál???
Na fene, Semjén utazgat?
Mit Kártyen Bitte
Jan 15, 2025 18:22:10
Stoki! Ma megvolt már a nyelvtanulás? Stückelung és társai megragadtak végre? Vagy esetleg elfáradtál már?
Jan 15, 2025 18:22:10
NBVNG
(
x1)
Jan 15, 2025 18:32:36
x1)
Egyébként a legutóbbi ilyen fisszafonulás napján jókis retro napot tartott a tanszék.
Arra gondoltam ha nem veszitek zokon fel tennék pár kérdést amelyre a pédián nem találtam válasz, hátha a tapasztaltabbak ki tudnak ezekkel segíteni.
1. Mi volt ez az addaboyos korszak és miért ért véget. Szabad róla beszélni vagy nem véletlenül került ki az archivumból aszócikk?
2. Mi a faszért írkál valaki egy troll polgári nevével kamu értékeléseket szeged környéki hotelek meg éttermek alá mintha ő a lamantinnal járt volna ott? és mégis ki?
Előre is NSZKSZ
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Arra gondoltam ha nem veszitek zokon fel tennék pár kérdést amelyre a pédián nem találtam válasz, hátha a tapasztaltabbak ki tudnak ezekkel segíteni.
1. Mi volt ez az addaboyos korszak és miért ért véget. Szabad róla beszélni vagy nem véletlenül került ki az archivumból aszócikk?
2. Mi a faszért írkál valaki egy troll polgári nevével kamu értékeléseket szeged környéki hotelek meg éttermek alá mintha ő a lamantinnal járt volna ott? és mégis ki?
Előre is NSZKSZ
SnecológusHallgató
(
x4)
Jan 15, 2025 18:49:54
x4)
Egyébként a legutóbbi ilyen fisszafonulás napján jókis retro napot tartott a tanszék.
Előre is NSZKSZ
Előre is NSZKSZ
Először is bocsi a mínuszért, a válasz gombra akartam nyomni, de elcsúszott az egér. :(
Az első kérdésre a válasz, hogy törölve lett a szócikk, de visszahozható a lapelőzményekből, ott el tudod még olvasni.
Legutóbbi ilyen patkánykodós időszakban a Búza utcai kilakoltatást idéztük fel, én speciel most a politikai mélyelemzést nézem vissza, amit a linzi évadban ejtett meg a három agysebész:
www.youtube.com/watch?v=VtAuN7-bTOo
max5enutálnak
(
x47)
Jan 15, 2025 18:52:40
x47)
Nagy kár, hogy idén sem karácsonyi bulira :(
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Kendra
(
x2)
Jan 15, 2025 18:59:49
x2)
Halkan megjegyzem pénteken lesz a pedofil születésnapja. Ne feledkezzünk meglepni őt! A hétvége mozgalmas lesz Újszászon 🥚🥚🥚
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 15, 2025 19:01:38
x21)
Halkan megjegyzem pénteken lesz a pedofil születésnapja. Ne feledkezzünk meglepni őt! A hétvége mozgalmas lesz Újszászon 🥚🥚🥚
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Jan 15, 2025 19:01:58
x3)
Órák óta reposztol ez a gnóm tiktokon. Unatkozik? Megint utazik?
Mondjuk, addig jó, amíg csendben van.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Mondjuk, addig jó, amíg csendben van.
molos troll
(
x2)
Jan 15, 2025 19:03:32
x2)
Szemtelenül egyszerű saját megoldás és egyben unikális élettani jelenség az amit ez a megélhetési segélycsaló produkál, tudniillik hogy a pénz- és sörcsapok elapadására válaszul téli álomba merül.
miskolcigány
(
x5)
Jan 15, 2025 19:04:45
x5)
Most, hogy bekoszontott a hideg, engem rendkivul erdekelne Endre hogyan abszolval a helyzetet, amikor tojas helyett veletlenul egy tegla talalja telibe azt a zebraborrel letakart ablakot :)
Kendra
(
x2)
Jan 15, 2025 19:15:44
x2)
Az is kemény lenne, de az mi komoly lenne hogy péntekig nem jelentkezik. És mikor kimerészkedik sörért egy 20 fős trollkülönítmény meghógolyózza. De mint az állat úgy meg lenne dobálva!
Kriptozsidó
(
x6)
Jan 15, 2025 19:17:08
x6)
Az lehet, hogy azért van kuss mert elbukta, máskülönben jönne hergelni?
Vagy megkapta (*pr) és tényleg Tibivel hetyeg?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jan 15, 2025 19:23:27
x2)
Most komolyan,miből tudna tranyót tartani? Legutóbb is valami 2000 forcsija volt rá amikor házhoz vitték neki.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 15, 2025 19:24:00
x2)
Épp győzelmi rizsikés steaket rágcsálnak. Tyejintyem esz éjthetyő.
ascites
(
x57)
Jan 15, 2025 19:30:56
x57)
Akár így, akár úgy, de ha kinn volt Bécsben, tuti benézett a Caritashoz. Ott kaphatott kellemetlen hírt számtalan ügyben (AMS, Döbling, behajtások stb.), ami elvette a kedveét a hencegéstől.
Arról meg nem is szólva, hogy ha felvették, az ostoba tuti kussolni fog róla, pedig nyilvánvaló lesz.
Ha nem vették fel, akkor meg csak megvonja a vállát, nem hiszem, hogy hatalmas reményekkel ment ki. Szerintem én jobban félek tőle, hogy felveszik, mint amennyire ő bízik benne.
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 15, 2025 19:31:06
x21)
Szerintem inkább totál depressziós és magába van fordulva.
Semper Snecifisz
(
x2)
Jan 15, 2025 19:33:25
x2)
A húgymeleg szobából, egy kellemes vacsora után tudom, hogy könnyű beszélni, viszont szerintem is az lenne a legnagyobb műsor, ha valaki egy kaviccsal bebaszná a putri ablakát. Vagy élőben lehetne nézni ahogy megfagy, vagy végre megölnék egymást a nagy házban. A romok eltakarítása után pedig végre felépülhet az a kurva judaika múzeum.
Angol Troll
(
x2)
Jan 15, 2025 19:35:29
x2)
Szerintem inkább totál depressziós és magába van fordulva.
Pupos nem lehet depresszios nala csak ujra toltodik az autipajzs!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 15, 2025 19:36:06
x8)
Mentek Goldának tényfeltárások a stik stik liveokról??
Mert ha igen, akkor lehet, hogy eltiltotta a vénasszony a nettől.
Goldától fél mint a tűztől.
Heki a traki
Semper Snecifisz
(
x2)
Jan 15, 2025 19:43:52
x2)
Ez amúgy nem igaz. A múltkori áram lekapcsolós akciónál is átlökte magát a vén kurván és visszanyomta. Az ütleg meg a villázás valamennyire vissza tudja tartani, de ha valami létfontosságú útjába kerül az anyja, akkor simán átgázol rajta hogy megszerezze.
Ténfép
(
x5)
Jan 15, 2025 19:53:02
x5)
A, a vén kurva ilyen szintem már leszarja, mit fosik ki dikktokra vagy bárhova az aberrált kölyke - mint ahogy azt is leszarja, hogy pl. alkoholista a barom. Vagy ugye, azt mondja, hogy ő mindent megpróbált, "nincs mit tenni".
B, a nettől eltiltás meg pláne ez, vagy leszarja, vagy már ugatott a pedofil őszfasznak, de az "jófannaaa", így annyiban is hagyta a vén csaló ribanc.
Védi a pedofil buzit, meg talán ki is gondolta, ha nincs net, még a végén az tényleg nekimegy, és vagy ő döglik meg, vagy a buzeráns.
banshee
(
x24)
Jan 15, 2025 19:53:30
x24)
Ja, csak épp Golda dönthet úgy hogy lemondja a netet, és vesz magának mobilnetet.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 15, 2025 19:57:01
x10)
Azert azon nagyon rohognek ha eljutna oda az oregasszony, hogy miutan bezarkozott egyszeruen kikapcsolja es a nyomorult ott visitana az ajto elott, hogy "enketyeee beer"!
Semper Snecifisz
(
x2)
Jan 15, 2025 19:57:08
x2)
Igen, a szintén tintázgató, a világ jelenlegi állásával abszolút nem képben levő vénasszony majd ilyenekkel fog seftelgetni. Sokat vártok a vén kurvától.
féregnyulvány
(
x7)
Jan 15, 2025 19:59:13
x7)
Eazy
(
x11)
Jan 15, 2025 19:59:29
x11)
Az mekkora volna :D könyörögne a hotspotért, hogy egyáltalán tudjon sörre koldulni...haha
Álbroni
Jan 15, 2025 20:04:47
BARBI SZART NEM ADOK!!!!!!!! 😡
Jan 15, 2025 20:04:47
keserke
(
x4)
Jan 15, 2025 20:07:23
x4)
Kronológia: "Előadta, hogy bár 4000 euró alatt több helyre is felvették volna, de nem hajlandó lejjebb adni a fizetési igényéből"
Inkább a macskaól, tojások, tiktok barmulás, Golda, villázás, koldulás alsópolcos sörökért. Gratulálok gyagya, ilyen egy igazi szoftverének.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Inkább a macskaól, tojások, tiktok barmulás, Golda, villázás, koldulás alsópolcos sörökért. Gratulálok gyagya, ilyen egy igazi szoftverének.
Kendra
(
x2)
Jan 15, 2025 20:07:34
x2)
Szerintem így szülinapjára megjött a 150 ezres villanyszámla elszámoló csekkecske.
Carpenter
(
x2)
Jan 15, 2025 20:09:55
x2)
Trottel, nagy alázást kapott ma a lelkecske igaz?
Golda csiklója
(
x8)
Jan 15, 2025 20:11:24
x8)
Pedig milyen jó meleg volt Linzben a recskafészekben, ahol ilyen hidegben is nyitott ablaknál fütyiztél ugye korcs???
O és K együtt OK és minden OK!!
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Jan 15, 2025 20:14:34
x3)
Tyodika
Jan 15, 2025 20:19:48
Nyem igasz! Linzbe Márk hívott asz üzlet miatt, Merszisza pedig egy szépséges nő! A személyijébe is bele fan írva!
Jan 15, 2025 20:19:48
Golda csiklója
(
x8)
Jan 15, 2025 20:20:11
x8)
Miután megölte pedig ráverné a combjára!
A pedofilia mellett szinte biztos, hogy a parafília ott van a beteg agyában a nekrofíl, vérfertőző buzinak sodinak!
Linzi Bulihajó
Jan 15, 2025 20:50:51
Hogy terjednek itt is a konteók, amint van egy kis hírzárlat. Revolut csá, teló csá, stb
Jan 15, 2025 20:50:51
Betöjt Laptop
(
x39)
Jan 15, 2025 20:54:07
x39)
Hogy terjednek itt is a konteók, amint van egy kis hírzárlat. Revolut csá, teló csá, stb
A valóság mindig rosszabb!
Eazy
(
x11)
Jan 15, 2025 20:57:26
x11)
Hagyjad, én már azt is behaluztam hogy a Caritastól megkapta a behívót a kecskebaszók közé
keserke
(
x4)
Jan 15, 2025 20:58:11
x4)
Lehet, hogy történt valami, ki tudja? Kicsit már nagyon megszaladt a dagonya, túl sok volt az élőlájfsz, a kiömlött sör, a keserke, a kihívások, lehet összedőlt az ól vagy megszaladt Golda villája. Ezt az életmódot lehet Németországban egy albérletben alibimeló mellett csinálni. Magyarországon egy macskaólban napi 24/7-ben úgy, hogy van egy villázásra kész öreganyád, nem igazán.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
banshee
(
x24)
Jan 15, 2025 20:58:50
x24)
Kronológia: "Előadta, hogy bár 4000 euró alatt több helyre is felvették volna, de nem hajlandó lejjebb adni a fizetési igényéből"
Persze, meg a faszom. 3500-ból elvan, nincs Golda aki basztatja wcpapír, piálás, hangoskodás miatt, mehet buzigőzbe meg hétvégente fajtalankodni Tibivel.
De ő inkább szopik a szalmaágyon a hideg macskaólban?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 15, 2025 21:02:44
x5)
Adni kéne neki egy sörcsapot! ... persze sör nélkül. Szép díszlet lenne az élőlájvjaiban.
ascites
(
x57)
Jan 15, 2025 21:05:52
x57)
Jófan, mondjuk tegyük hozzá, hogy melyik nagyon elrugaszkodott gondolat?
Azért tűnt el, mert:
a) elítélték egy ügyben, amiről soha nem beszélt (döbling ilyen volt),
b) kórházban van (a sérvével és bárányhimlőjével is váratlanul kórházba került),
c) valaki szétverte (legalább 2 alkalommal megtörtént),
e) rendőrségen van (Szandi kényszerítése után tőrbe csalták a szociális munkások és úgy került a rendőrségre), stb. stb.
Van olyan embertípus, aki tud örülni a fantáziának, aztán ha kiderül, hogy nem úgy volt, akkor megrántja a vállát, hogy kár, meg van az, akinek hatalmas törés, ha az amúgy nem teljesen elrugaszkodott vágy nem teljesül és inkább azt kívánja, hogy bárcsak az eszébe se jutott volna.
Persze, sokszor túlgondoljuk, de ez is ugyanolyan találgatás, mint minden más, és azt megtanulhattuk, hogy ha nem is mindig, de a valóság gyakran durvább, mint a feltételezés. Az szerintem sokkal gázabb, amikor a trollok trolloknak mennek, mert unatkoznak. Vagy amikor százszor megcáfolt dolgokkal próbálnak beszólogatni a korcsnak (pl. gyerekkorában az apja csövesei...)
Helyén kell kezelni az elméleteket és alakítani/eldobni őket, ha nem bizonyulnak igaznak.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jan 15, 2025 21:09:16
x45)
A legjobb a mostani helyzetben:
Annyira látszik, hogy utálja a tiktokot, az előzést, meg a tétezést, hogy amikor kap 2-3 napra elég sörtpénzt azonnal meg se nyitja 1 percre sem.
Ez egy valamit jelent: amikor nézitek élőben tudjátok, minden másodpercét utálja, így még jobb trollként nézni :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Annyira látszik, hogy utálja a tiktokot, az előzést, meg a tétezést, hogy amikor kap 2-3 napra elég sörtpénzt azonnal meg se nyitja 1 percre sem.
Ez egy valamit jelent: amikor nézitek élőben tudjátok, minden másodpercét utálja, így még jobb trollként nézni :)
Nudist FAMILY Search
Jan 15, 2025 21:10:33
Nem kell ezt túlmisztifikálni.
Komédiás trash rajongó, pedofil támogató barátja megszórta pár ezer forintnyi coinnal, ezt iszogatja és szarik a "melóra".
Ami a TikTok.
Dobjatok neki továbbra is és garantáltan elsodikázza amiért dobtok :D
Meztelen családokra masztizol endre?
Komédiás trash rajongó, pedofil támogató barátja megszórta pár ezer forintnyi coinnal, ezt iszogatja és szarik a "melóra".
Ami a TikTok.
Dobjatok neki továbbra is és garantáltan elsodikázza amiért dobtok :D
Jan 15, 2025 21:10:33
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 15, 2025 21:14:46
x3)
lehet, hogy most éppen takarít, és a szülinapi lájvot már egy, tiszta, rendezett macskaólból fogja nyomni. talán pár barátját is meghívja meglepetésvendégnek: jenes, gayza, gammer, trafó, laumó és a sztojka család együtt vígadnak: megfelelő mennyiségű beérkezett corgi esetén.
Gyagya
(
x1)
Jan 15, 2025 21:22:17
x1)
Jan 15, 2025 21:22:17
lehet, hogy most éppen takarít, és a szülinapi lájvot már egy, tiszta, rendezett macskaólból fogja nyomni. talán pár barátját is meghívja meglepetésvendégnek: jenes, gayza, gammer, trafó, laumó és a sztojka család együtt vígadnak: megfelelő mennyiségű beérkezett corgi esetén.
:)* ásít *Jan 15, 2025 21:22:17
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 15, 2025 21:32:52
x5)
Broni szerintem ennél a cégnél dolgozik mint kutató és azért van eltűnve:
hvg.hu/tudomany/20250115_szeklettranszplantacio-mikrobiom-1-es-tipusu-cukorbetegseg-kezelese
hvg.hu/tudomany/20250115_szeklettranszplantacio-mikrobiom-1-es-tipusu-cukorbetegseg-kezelese
Flixbus utas
(
x1)
Jan 15, 2025 21:35:32
x1)
Flixbus utas
(
x1)
Jan 15, 2025 21:36:00
x1)
stokipótló
Jan 15, 2025 21:38:32
Mekfaty január 17-i troll! Mész az ekcelbe!
Jan 15, 2025 21:38:32
Koponyarágó
Jan 15, 2025 21:39:11
Vettem 30 tojást
Agyfasz
Jan 15, 2025 21:39:11
Hektor a Traktor
(
x8)
Jan 15, 2025 21:39:46
x8)
Vezető pozícióban voltam 2022-ig. Aztán csődbement a cég. Nem az volt bennem, hogy vezető pozícióm legyen, s annál ne legyen kevesebb a fizetésem, mint amit kerestem. Az volt, hogy legyen valami állás, mert kell a pénz. Nem válogattam, hogy ez ezért meg azért nem. Nem értem ezt a retardáltat. S ezt sehogy se lehet megmagyarázni, hogy de ennyi meg ennyi. Egy fasz vagy Endre!! Fasz köcsög.
Heki a traki
max5enutálnak
(
x47)
Jan 15, 2025 21:40:19
x47)
Én is elkezdtem főzéshez, bicikliszereléshez, ejtőernyőzéshez, túszejtéshez addamszbolysz liveokat hallgatni tavalyról és ordítok, vinnyogok, kiabálok a nevetéstől. Egyrészt tényleg elképesztő minden BALEK-sztorija a nyomoréknak, másrészt, ahogy teljesen jogosan fuldoklik a röhögéstől az ember, az rátesz a jókedvre néhány lapáttal. A PÁV bukás és a Stojka-móka 1 hónapon belül elég erős kontent volt. Más ennyi szégyent egy életen át sem hoz össze.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Eazy
(
x11)
Jan 15, 2025 21:40:46
x11)
Valahol nem bánnám ha Jahve idén megszabadulna tőle.
Állandóan elfárad a semmittevésben, amihez hozzácsapja a valóságtagadósdit, és kész a téboly.
Ami egy kicsit is inkompatibilis a pajzsa algoritmusával, attól olyan gyorsan meg kell szabadulnia, amilyen gyorsan csak lehet.
Szétment az amúgy is beteg agya, erősen szar az egészsége, és már alig vannak ép agysejtjei, mert képtelenség vele normálisan kommunikálni, vagy inkább kínos.
Konkrétan csinált magának egy mesterséges szklerózis multiplexet, amit köszönhet az életmódjának, és a minősíthetetlen viselkedésének.
Mi lesz ezzel, ha a megszokott putrikényelem periódus után még csinálnia is kell valamit a pénzért?
Bármi is történt, vagy éppen történik, az csak neki (lesz) szar. :))
Állandóan elfárad a semmittevésben, amihez hozzácsapja a valóságtagadósdit, és kész a téboly.
Ami egy kicsit is inkompatibilis a pajzsa algoritmusával, attól olyan gyorsan meg kell szabadulnia, amilyen gyorsan csak lehet.
Szétment az amúgy is beteg agya, erősen szar az egészsége, és már alig vannak ép agysejtjei, mert képtelenség vele normálisan kommunikálni, vagy inkább kínos.
Konkrétan csinált magának egy mesterséges szklerózis multiplexet, amit köszönhet az életmódjának, és a minősíthetetlen viselkedésének.
Mi lesz ezzel, ha a megszokott putrikényelem periódus után még csinálnia is kell valamit a pénzért?
Bármi is történt, vagy éppen történik, az csak neki (lesz) szar. :))
Kendra
(
x2)
Jan 15, 2025 21:43:03
x2)
Sajnálom 😥
MC SODISTI
Jan 15, 2025 21:46:35
remélem kapott egy patkánymérges krémest szülinapjára a gyogyós a goldától aztán már alukál
legkomolyabb
Jan 15, 2025 21:46:35
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 15, 2025 21:47:08
x3)
kettőtök közül csak egyikőtöknek lehet boldog a szülinapja. én téged választalak
Flixbus utas
(
x1)
Jan 15, 2025 21:50:33
x1)
Kakaspina
(
x24)
Jan 15, 2025 21:50:54
x24)
remélem kapott egy patkánymérges krémest szülinapjára a gyogyós a goldától aztán már alukál
Flixbus utas
(
x1)
Jan 15, 2025 21:52:49
x1)
Köszönöm szépen!
Másrészről a Stokinak sose voltak boldog születésnapjai és nem is lesznek.
Gyerekként az a nagyanyja mocskában fürödhetett.
Utána később szülinapján választhatott az apja melyik csövese abuzálja
Aztán jöttek a magányos szülinapi recskák a Nándorfejérvárban és így tovább.
Idén lehet kap Goldától ünnepi villázást.
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 15, 2025 22:01:30
x21)
Én két napra rá születtem, csak 19 évvel később 😅
Eazy
(
x11)
Jan 15, 2025 22:01:35
x11)
Még a Nyilvános Faszkiverőn, vagy a Golda csiklóján jót lehet röhögni, addig a (nem írom le milyen) search nickkel ellátottat még ki is bannolnám, mert még ha íratlanul is, de etikátlan, közösségellenes, és egy cseppet sem vicces, mert ez az egyik olyan forrás ami miatt sokan holtan akarják látni a pdfszörnyet.
Kakaspina
(
x24)
Jan 15, 2025 22:05:34
x24)

Snecológia Tanszék
Jan 15, 2025 22:15:52
Régóta vártam már erre a pillanatra, a tanszéki értekezleten sorsot húztunk és szerencsére az én pajeszom volt a legrövidebb. Így enyém lett a megtisztelő feladat:
A Sodipedia főoldalról kiirtottuk a transzvesztita csatornáit, linkjeit, mert végre kijelenthetjük, hogy offtopic-ká vált itt.
A Sodipedia főoldalról kiirtottuk a transzvesztita csatornáit, linkjeit, mert végre kijelenthetjük, hogy offtopic-ká vált itt.
Jan 15, 2025 22:15:52
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jan 15, 2025 22:22:34
x7)
Azért tűnt el, mert:
Ezt a gondolatot nem tartom valószínünek mert akkor berendezte volna a setupot pcről streamelésre (erre már tett említést B tervként), kivéve ha bécsben van de akkor a pályaudvarig sem talál már ki.
Én a bécsi tripet vagy verést gondolom esélyesebbnek, live pedig azért nincs hogy ne lássuk a pofáját vagy ne tudjuk hogy mikorra várható a hazaútja.
-
Jan 15, 2025 22:24:45
Régóta vártam már erre a pillanatra, a tanszéki értekezleten sorsot húztunk és szerencsére az én pajeszom volt a legrövidebb. Így enyém lett a megtisztelő feladat:
Szerintem ez gáz, rendszeresen kérdezgetik emberek, hogy hol megy a lájv. Most egy poén miatt kérdezgessék naponta dupla annyian?
Jan 15, 2025 22:24:45
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 15, 2025 22:28:24
x16)
Csak a tranyó csatorna linkjeit törölték, a gyagyásét nem. Szerintem jó döntés volt.
Aki kérdezgeti, hol megy a tranyólájv, vonszolja át a valagát a trash csoportba vagy valahova. Mi már innentől leszarjuk.
SyntaxError
(
x24)
Jan 15, 2025 22:30:15
x24)
Endre jelentkezz be az emberfiókból! MOST!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
-
Jan 15, 2025 22:30:49
folyamat fentvan fészbukkon van amikor órákra offline de ma is fent volt többször is, chatfejben felül láttam hogy aktív úgyhogy vagy otthon van vagy még nincs telócsá
Jan 15, 2025 22:30:49
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Legközelebb már egy férfit is nőnek fog nézni.
Azon már túlvan...