20 éve fiteós már...
Bizony! Talán még nem is tudja , hogy a táskájába raktam múltkor a Lidlben egy GMO gps-t
vótmá?
telex.hu/techtud/2025/01/10/tiktok-usa-tiltas-eladas
még tavaly olvastam róla, hogy ha USA ezt melépi, Brüsszel is követni fogja (Albániában már betiltották)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
na ez lenne a tragédia !!
milenne a megélhetési influkkal? vagy az olyan nyomorultakkal akiknek ebből van työrre pénze??????
belehet irni a tiktiket az önéletrajzba???
Viccet félretéve, lenne negatívum: pár "tartalomgyártó" visszatérne az eredeti "tevékenységi köréhez": Busák bió dílerkedne gyerekeknek, a vidéki fogatlanok pedig terrorizálhatják tovább a falusi szerencsétlen öregeket.
sztem azok az emberek akik ezekkel foglalkoznak a trittytrotty mellett is csinálják
eltudod képzelni a toplistás tranyókat meg buzikat dolgozni? noryna mekibe?
Ha ezt az infót endre megtudja hogy lehet vége lesz ennek is ijedtében beadja a jelentkezését postásnak???
Nagyon nagyon nem értek egyet. Igenis ki kell lőni a csatornáját, mivel eleve 1000 feliratkozó alatt nem tud live-ot indítani. A másik "pótcsatija" is max 500-on van, pedig már legalább 2 hónapja megvan neki.
A tiktoksz valójában a sámlija (ahogy ascites trolléga is mondta), amin a bitófa alatt pipiskedik még. Ezt kell alóla kirúgni.
Az, hogy "régen mennyivel jobb volt", valójában a trollok munkája pont abban állt mindvégig, hogy idejuttassuk őt, ahova való: az anyja putrijába a szemétkupac tetejére, magányosan, pénz nélkül. Ha te azt akarod visszasírni, hogy ez a szánalmas szardarab bűntetlenül (mert akkoriban még tudott "varázsolni") baszhassa el a rendes adófizetők pénzét bármely országban, akkor nagyon rossz helyen vagy.Ez azzal is jár, hogy el kell tűrni az ő szintjéhez méltó retardkör látványát. Igen, a snecológia nem mindig könnyű.
Kizárt, hogy nálunk bármilyen kínai fost tiltanának.
20240813c1acef9c6d336dbc4634e877c773a93957d8a52d
Lehet, de a gyagyásnak osztrák/német fiókja van :)
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Nagy hatása lesz minden más piacra, ha kizárnak egy ekkora bázist.
Leértékelődik a hirdetések értéke, kevesebb lesz a bevétel, komolyabbak lesznek a százalékok a Tiktok felé.
Szopni fognak ezek az ingyenélő férgek.
Becsületes munkát nyilván nem választanak, ez tény. Már csak amiatt is, mert a nagyrésze ezeknek az embereknek ilyen vagy olyan okból nem is alkalmas rá. A tiktok azért még a legprimitívebbnek is szépen hoz a konyhára (kivéve Endre), szóval azért kényelmesebb nekik, mint futtatni, teríteni, lopni, stb. Tudom, demagóg a véleményem, de inkább az interneten sztárolják magukat (itt legfeljebb adót csalnak), minthogy 1000 forintért megöljék valamelyikünk idős rokonát, mert kell a pénz cuccra.
Foschná!

De a diktok minden bedobott coint után leveszi a sápját nem? Ha egymás között dobálják az elég hamar elkoptatja, vagy már megint nem értem a tiktokot?

Közben sunka is előbújt az ágy alól…
A coin az coin. Nem von le belőle a tiktok. A levonás akkor jön amikor a cointokat pénzre cserélik.
nade akkor mi értelme forgatniuk? demozzák az endreféle pancseroknak hogy itt folyik a koint csak csinálni kell a tétet?
láncfűrészes foshná
Pontosan.
Neem kell annyiért nézni tetyó
Teljesen jó ingatlanok vannak, amiket Endi a jelenlegi tartozásából megvehetne
Sőt, szerintem mostmár érik a 2 is (egy gyors facebookos keresés után egy 16 és egy 20 milliós irányárú ház, kis alkudozással simán benne van az hogy 30 környékén meg lehet venni a 2 házat).

Endi, annyi szoba van ezekben hogy Tibinek meg a többi személyiségének is jutna külön-külön
Szvsz ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz hülye, de ha csak ebből tanulnak, vagy javít a szankció az életminőségükön, akkor egyszer talán még meg is köszönik.
A mi országunk legalább 30-40 évvel le van maradva a nyugattól, ha nem több, Albániáról pedig nincs infóm, de ők is jól tették.
Úgyhogy ez a helyi agyhalottakat szerintem nem fenyegeti, bár az összes ilyen naplopó megérdemelné hogy betiltsák, mert durván koldusnevelde platform, ami egyben egy evolúciós szakadékba menetelést eredményez azon felhasználók számára, akik önmagukat produkálják.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Az jó lenne ha az USA-ba helyeződne át, mert magyarországgal fel van mondva a kettős adóztatási egyezmény... Lenne egy kis levonásocska még a tiktik pénszből ety kis extra 30% witholding tax. Kevesebb shőr!
Amúgy teljesen logikus. A logisztikája érdekelne ennek mondjuk. Azt sejtem, hogy busák nem fog a live közben 2-3 külön accountot kezelni amivel dobál a többieknek, és a trash szcénában meg, ahol heti 3 összeveszés, balhé meg leak per fő a minimum, nehezen tudom elhinni hogy van 3 olyan bizalmasa akire amúgy rábízná ezt a pénzt, vagy ha van, akkor ne lékelne róla valamelyik kiábrándult trashlégy. Logikailag összeáll, csak amikor próbálom a valóságra leképezni a dolgot, akkor sehogy nem akar ez kijönni.
Pedig annyira, de annyira drukkoltam, hogy végleg tűnjön el az internetről...
"Baszót adok be a Gézára."
Szóval.. mi volt ma Bécsben, mesélsz? :)probafeladat megoldas es angol kommunikacio nem allt rendelkezesre,ezert element a nagy UTYFEL
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Az pont hú-hú-húsz euróval több, mint amennyit ér...
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Szerintem Bécsből be fog lájvolni, ha még van netje és vége az interjúnak.
HIBA!
A folyamat megszakadt.
Indok: Üzemanyag (SÖR) nem áll rendelkezésre
Kívánja felhasználni a félkész alternatív valóságot?
IGEN/NEM
?
Ha nincs mobilnet, abból hazaút is csak nehezen lesz. Mobilnet nélkül nem tud tájékozódni.

tyeknikai okok miatt oda sem tud találni, nem hogy vissza.
Mesterséges kómába helyezni olcsó lehet, napi 1 szendvics.
Majd a píton programozós tutoriálok után
Ez a piton már döglött, felkelni sem tud nem hogy még fusson.
A tények:
-Egy ágyban aludtak
-Golda kurva
-Endre aberrált
Nem feltétlenül nem volt incesztus...
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
És ezzel még én is egyetértek!
óóaaarghhhhhhhhh!!!!
Spojojtunk igyiota tjoj
Verhetetlen!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
mugunghwa kkoci pieot seumnida
Persze hogy az, hiszen itt mindenki Stoki.
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Kakaspina!
Szólj rá az asszonyra!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
hát akkor majd megtudja
Akkor szopd le!
Hadd tippeljek, és mivel csak egy ratyigyülekezet, ahol endre saját magával chatel, már meg se éri hívnia a C1g4nyR!84nc kódnevű hakkkkker ismerősét hogy mindannyiunkat lenyomozzon, isz itt úgy is mindenki sodi.
Megoldjuk.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Mondjuk az tényleg nem könnyű. Hiszen a négyes metró átmegy a Duna alatt.
Nekem se könnyű
bocsi, nem akartam ennyire nyilvánvalóan
Recskásgeci,
Amikor azt mondtam, hogy "baszd meg az anyádat" nem szó szerint értettem, és azt sem tudtam, hogy már túlvagy rajta...
...Csak sejtettem xD
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Jázmin: "kűggyé pézt, rák egye ki a beled. Univerzumé félrehúzom a buyim oszt meglesheted a csunyám"
Troll: "ööö kösz nem"
Jázmin: "Hajjá meg ratyi!!!"
mi rossz ratyeek volnánk?
jázmin = lyudka confirmed.
vérdíj target nr. 1
masreszt meg a fogatlan tiktokernek csinalta a fesztival par ezer forintert ,szal valszeg nem ide kerultek fel eloszor.
jelentektelen kis senki a sodiverzumban,de ha veletlenul besetel a faszerdobe,megy majd a pityerges es fenyegetozes.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Azért eddig amit láttunk a rokonaiból, nem kizárt, hogy a családfa egy körforgó valójában
pls unban me
Nézők: "Endre, b.szd meg az anyád!"
Endre: "Fogd meg a söröm!"
Valahogy így történhetett...
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
sodi a magyar Anyabaszó Jones
Szerencsére a korccsal kihal ez a tébolyodott incest vérvonal.
Na és mit láttál jányom?
Lassacskán eldönthetnéd, hogy tényleg a korcs ellen vagy a nemes cél érdekében, vagy megmaradsz kifordulós, pénzért szitkozódó tiktok ""királynő"" szinten.
A fórum a lelkedbe lát.
FELKAVARÓ TARTALOM, TOVÁBB OLVASNI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE
ne mondjátok hogy nem szóltam...
Régóta kering ez a legenda, és egyébként addig egész könnyű volt elhessegetni ezt a képet amíg egyszercsak a fasztalan elő nem rukkolt azzal a számára jelentéktelennek tűnő információ morzsával, hogy a korcs kérlelte hogy szólíthassa anyának.
Nekem egyébként azóta hogy ez kiderült, időről időre felbukkan a fejemben a gondolat hogy a korcs és a büdöskurvaanyja egyébként rendszeresen követtek el incesztust, sőt, azt sem tartom kizártnak hogy astoki szexuális beállítottsága akár egy serdülőkorban megkezdett incesztuózus viszony miatt vált az egyébként is meglehetősen kérdőjelesből ilyen elképesztően deviánsá. Ezt alátámasztani bármivel ennyi év távlatából már nyilván nem lehet, egyedül a fikás meg a kurva anyja elbeszélésére hagyatkozhatnánk, dehát tudjuk hogy mindkettő hazudik akkor is ha csak levegőt vesz. Úgyhogy ez megmarad ilyen lélekrontó gondolatnak, hogy a szerencsétlenebbeket akik ezt elolvassák vagy belegondolnak kísértse. Mindenesetre ez magyarázatot adhatna többek között a szexnagyira, az egész gondolatsort megindító prágai együttalvásra, a rengeteg szexuális elfojtásra amit a fikás egész lénye csak úgy áraszt magából, és még egy halom apró cseprő dologra.
FELKAVARÓ TARTALOM VÉGE
ha megdöglik széttrollkodjuk a szociális temetést egy jó koffin densszel aztán mehetünk mulatni sátorral a dorogi tóra, after a borároson a jollyban.
Na szia Malades.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Akkor biztos, hogy több kamerás, profi élőlájv fog menni. Sokan vagyunk a szakmában, már csak a régi idők emlékai miatt is akik ezt az eseményt szeretnék megörökíteni. :)
Az én időmben megkérdezték a kurváktól hogy
Tudtok szopni? Tudtok
Nem pedig véleményvezérnek titulálták őket.
Punszisza a lekjopp!
erre én is gondoltam, sőt én azt sem tartanám kizártnak, hogy ezzel zsarolja a korcs az anyját
pls unban me
azt még ehhez a gondolatmenethez hozzátenném, hogy tranyót akarta állandóan anyuzni.
és ha egymás mellé tesszük őket, mindkettő egy töpörödött, agresszív, aszott szardarab.
véletlen? nem hinném.
egy másik legenda szerint az apja csövesei faszról faszra adták a sodit.
vérdíj target nr. 1
Hetero Hegesztő
(
x1)
Jan 14, 2025 16:12:14
x1)
Endre!
Mostanában gyakran nézegeted a lakásokat, ránéztem hát, hogy mit kapnál Újszászon: majdnem az adósságodnak megfelelő összegért vehetnél egy 62nm-es felújított társasházi lakást a Pennytől egy köpésre.
ingatlan.com/34468822
Emlékszel még, amikor Andin nevetgéltél, hogy a külföldön megkeresett pénzét egy itthoni garzonba fektette? Látod, most neked is lehetne egy szép tágas lakásod az 5nm-es "vendégház" xD helyett.
Mostanában gyakran nézegeted a lakásokat, ránéztem hát, hogy mit kapnál Újszászon: majdnem az adósságodnak megfelelő összegért vehetnél egy 62nm-es felújított társasházi lakást a Pennytől egy köpésre.
ingatlan.com/34468822
Emlékszel még, amikor Andin nevetgéltél, hogy a külföldön megkeresett pénzét egy itthoni garzonba fektette? Látod, most neked is lehetne egy szép tágas lakásod az 5nm-es "vendégház" xD helyett.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 14, 2025 16:19:48
x3)
eddig is siker volt a nyelvtanulás flokkja, ez is majd foshni fogja a coinokat. pont olyan izgi lájvjai lesznek, mint a pedo-védő loopok. sodi ért a minőségi kontentgyártáshoz.
banshee
(
x24)
Jan 14, 2025 16:35:26
x24)
eddig is siker volt a nyelvtanulás flokkja, ez is majd foshni fogja a coinokat. pont olyan izgi lájvjai lesznek, mint a pedo-védő loopok. sodi ért a minőségi kontentgyártáshoz.
20 éve fiteós már...
Mitvisz
(
x1)
Jan 14, 2025 16:38:28
x1)
A zord időjárás ellenére is Kiss "asszonnyá tett" Roland aka. Tajgi megfigyelése továbbra is zavartalan és folyamatos.
Bizony! Talán még nem is tudja , hogy a táskájába raktam múltkor a Lidlben egy GMO gps-t
halászlé
(
x24)
Jan 14, 2025 16:44:52
x24)
Stoki akkor örülhetünk? :)))
vótmá?
még tavaly olvastam róla, hogy ha USA ezt melépi, Brüsszel is követni fogja (Albániában már betiltották)
féregnyulvány
(
x7)
Jan 14, 2025 16:50:30
x7)
vótmá?
milenne a megélhetési influkkal? vagy az olyan nyomorultakkal akiknek ebből van työrre pénze??????
Hetero Hegesztő
(
x1)
Jan 14, 2025 16:54:12
x1)
Viccet félretéve, lenne negatívum: pár "tartalomgyártó" visszatérne az eredeti "tevékenységi köréhez": Busák bió dílerkedne gyerekeknek, a vidéki fogatlanok pedig terrorizálhatják tovább a falusi szerencsétlen öregeket.
féregnyulvány
(
x7)
Jan 14, 2025 17:01:37
x7)
sztem azok az emberek akik ezekkel foglalkoznak a trittytrotty mellett is csinálják
Ha ezt az infót endre megtudja hogy lehet vége lesz ennek is ijedtében beadja a jelentkezését postásnak???
Sheldon
(
x2)
Jan 14, 2025 17:03:56
x2)
Ha bármikor szavazást indítanak a tiktok megszüntetésére, én leszek az első, aki aláírja, sőt, akár tüntetni is kimegyek, ha kell. Az ő tiktok fiókját viszont nem lehet kilőni, hányan és hányszor jelentettük már, nap mint nap, és semmi foganatja. Az öncsonkító bűnöző is vidáman közvetítget. Nem is tudom, mit kell tenni ahhoz, hogy valakinek ténylegesen töröljék a fiókját. És ha valami csoda folytán sikerülne törölteni, másnap visszajönne sodi2 néven. Szóval ez vakvágány szerintem.
Nagyon nagyon nem értek egyet. Igenis ki kell lőni a csatornáját, mivel eleve 1000 feliratkozó alatt nem tud live-ot indítani. A másik "pótcsatija" is max 500-on van, pedig már legalább 2 hónapja megvan neki.
A tiktoksz valójában a sámlija (ahogy ascites trolléga is mondta), amin a bitófa alatt pipiskedik még. Ezt kell alóla kirúgni.
Az, hogy "régen mennyivel jobb volt", valójában a trollok munkája pont abban állt mindvégig, hogy idejuttassuk őt, ahova való: az anyja putrijába a szemétkupac tetejére, magányosan, pénz nélkül. Ha te azt akarod visszasírni, hogy ez a szánalmas szardarab bűntetlenül (mert akkoriban még tudott "varázsolni") baszhassa el a rendes adófizetők pénzét bármely országban, akkor nagyon rossz helyen vagy.Ez azzal is jár, hogy el kell tűrni az ő szintjéhez méltó retardkör látványát. Igen, a snecológia nem mindig könnyű.
Gestas
Jan 14, 2025 17:09:16
vótmá?
Jan 14, 2025 17:09:16
Och-Kom Taot
(
x3)
Jan 14, 2025 17:10:07
x3)
Lehet, de a gyagyásnak osztrák/német fiókja van :)
Bubuka
(
x13)
Jan 14, 2025 17:13:23
x13)
Nagy hatása lesz minden más piacra, ha kizárnak egy ekkora bázist.
Leértékelődik a hirdetések értéke, kevesebb lesz a bevétel, komolyabbak lesznek a százalékok a Tiktok felé.
Szopni fognak ezek az ingyenélő férgek.
féregnyulvány
(
x7)
Jan 14, 2025 17:15:23
x7)
mai tét ötlet endrének
ha van otthon bicikli pumpa utánozza le a turbó haverját
dugd a seggedbe és pumpáld fel magad !
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 14, 2025 17:15:25
x21)
La casa de mi madre no es mi casa.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hetero Hegesztő
(
x1)
Jan 14, 2025 17:22:04
x1)
Becsületes munkát nyilván nem választanak, ez tény. Már csak amiatt is, mert a nagyrésze ezeknek az embereknek ilyen vagy olyan okból nem is alkalmas rá. A tiktok azért még a legprimitívebbnek is szépen hoz a konyhára (kivéve Endre), szóval azért kényelmesebb nekik, mint futtatni, teríteni, lopni, stb. Tudom, demagóg a véleményem, de inkább az interneten sztárolják magukat (itt legfeljebb adót csalnak), minthogy 1000 forintért megöljék valamelyikünk idős rokonát, mert kell a pénz cuccra.
keserke
(
x4)
Jan 14, 2025 17:30:17
x4)
Egyébként nagyon eccerű: a lopott-csalt-futtatott pénzt pörgetik egymás között a diktokos cigók.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Nyergesi_Predátor
(
x2)
Jan 14, 2025 17:43:47
x2)
Kurva anyádat, hogy leálltál buzi táncolni a live végén.
Puncicája van a cicának.
mondomkusskuss
(
x21)
Jan 14, 2025 17:44:08
x21)
mai tét ötlet endrének
Foschná!

40_éves_junior
(
x6)
Jan 14, 2025 17:45:51
x6)
Egyébként nagyon eccerű: a lopott-csalt-futtatott pénzt pörgetik egymás között a diktokos cigók.
De a diktok minden bedobott coint után leveszi a sápját nem? Ha egymás között dobálják az elég hamar elkoptatja, vagy már megint nem értem a tiktokot?
Falra hányt korsó
Jan 14, 2025 17:47:47

Jan 14, 2025 17:47:47
-
Jan 14, 2025 17:47:57
A coin az coin. Nem von le belőle a tiktok. A levonás akkor jön amikor a cointokat pénzre cserélik.
Jan 14, 2025 17:47:57
Sodronyka
(
x4)
Jan 14, 2025 17:49:04
x4)
Akkor már inkább a turbó fos bucket challenget csinálja meg :)
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
mai tét ötlet endrének
40_éves_junior
(
x6)
Jan 14, 2025 17:49:10
x6)
nade akkor mi értelme forgatniuk? demozzák az endreféle pancseroknak hogy itt folyik a koint csak csinálni kell a tétet?
féregnyulvány
(
x7)
Jan 14, 2025 17:49:58
x7)
Akkor már inkább a turbó fos bucket challenget csinálja meg :)
láncfűrészes foshná
-
Jan 14, 2025 17:50:06
Pontosan.
Jan 14, 2025 17:50:06
Fatászpika
(
x2)
Jan 14, 2025 17:55:20
x2)
Endre!
ingatlan.com/34468822
ingatlan.com/34468822
Neem kell annyiért nézni tetyó
Teljesen jó ingatlanok vannak, amiket Endi a jelenlegi tartozásából megvehetne
Sőt, szerintem mostmár érik a 2 is (egy gyors facebookos keresés után egy 16 és egy 20 milliós irányárú ház, kis alkudozással simán benne van az hogy 30 környékén meg lehet venni a 2 házat).

Endi, annyi szoba van ezekben hogy Tibinek meg a többi személyiségének is jutna külön-külön
Eazy
(
x11)
Jan 14, 2025 17:55:24
x11)
Szvsz ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz hülye, de ha csak ebből tanulnak, vagy javít a szankció az életminőségükön, akkor egyszer talán még meg is köszönik.
A mi országunk legalább 30-40 évvel le van maradva a nyugattól, ha nem több, Albániáról pedig nincs infóm, de ők is jól tették.
Úgyhogy ez a helyi agyhalottakat szerintem nem fenyegeti, bár az összes ilyen naplopó megérdemelné hogy betiltsák, mert durván koldusnevelde platform, ami egyben egy evolúciós szakadékba menetelést eredményez azon felhasználók számára, akik önmagukat produkálják.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 14, 2025 18:00:20
x5)
vótmá?
Az jó lenne ha az USA-ba helyeződne át, mert magyarországgal fel van mondva a kettős adóztatási egyezmény... Lenne egy kis levonásocska még a tiktik pénszből ety kis extra 30% witholding tax. Kevesebb shőr!
40_éves_junior
(
x6)
Jan 14, 2025 18:00:44
x6)
Pontosan.
Amúgy teljesen logikus. A logisztikája érdekelne ennek mondjuk. Azt sejtem, hogy busák nem fog a live közben 2-3 külön accountot kezelni amivel dobál a többieknek, és a trash szcénában meg, ahol heti 3 összeveszés, balhé meg leak per fő a minimum, nehezen tudom elhinni hogy van 3 olyan bizalmasa akire amúgy rábízná ezt a pénzt, vagy ha van, akkor ne lékelne róla valamelyik kiábrándult trashlégy. Logikailag összeáll, csak amikor próbálom a valóságra leképezni a dolgot, akkor sehogy nem akar ez kijönni.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jan 14, 2025 18:05:10
x21)
Alapból idióta, aki TikTok-on keresztül bármelyik internetes koldusnak dobál, mert az ajándékok értékének egy jelentős részét (azt hiszem 60%-át) lenyúlja a CCP. Magyarán ha te veszel 4000 HUF értékben coint, akkor abból az "alkotó" lófaszt nem fog látni, többet érnél egy banki átutalással.
De dobálják csak a retardok a pénzüket a kínaiaknak nyugodtan.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
Jan 14, 2025 18:10:50
Alapból idióta, aki TikTok-on keresztül bármelyik internetes koldusnak dobál, mert az ajándékok értékének egy jelentős részét (azt hiszem 60%-át) lenyúlja a CCP. Magyarán ha te veszel 4000 HUF értékben coint, akkor abból az "alkotó" lófaszt nem fog látni, többet érnél egy banki átutalással.
Jan 14, 2025 18:10:50
-
Jan 14, 2025 18:11:07
Ez ne fájjon neked, cigányok dobálnak cigányoknak. Nem kár értük
Jan 14, 2025 18:11:07
SyntaxError
(
x24)
Jan 14, 2025 18:19:18
x24)
Endre, legyen a mai kihívás az, hogy előkeríted a PS-t, amit a szisza NEM adott el!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Bád Szpenszer
(
x1)
Jan 14, 2025 18:28:53
x1)
Pedig annyira, de annyira drukkoltam, hogy végleg tűnjön el az internetről...
SyntaxError
(
x24)
Jan 14, 2025 18:35:25
x24)
Kivéve Stoki. Stoki, te nem mehetsz! Bárki más igen!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 14, 2025 18:39:17
x3)
nagyobb esélye van stokinak megnyerni az eurojackpotot, minthogy faszoljon gayzától.
KicsiNéző
(
x13)
Jan 14, 2025 18:40:10
x13)
Bármennyiben merek fogadni arra, hogy Endre a tegnapi nagy donésből nem szerzett be semmi párbajos alapanyagot, csak sört (esetleg vodkát)
nmthrwwy420
(
x12)
Jan 14, 2025 18:41:24
x12)
Mivan púp, tegnap hatalmas nagy pofával mondtad, hogy mára lesz tojás, fahéj, csípős, kutyafasza a párbajozáshoz és nagyon szépen megköszönted a tegnapi támogatást..
Szóval.. mi volt ma Bécsben, mesélsz? :)
Ki az az Endre bácsi?
koszos
(
x11)
Jan 14, 2025 18:42:33
x11)
Fatászpika
(
x2)
Jan 14, 2025 18:45:02
x2)
Porondra bohóc, kell a műsor
Ma hogyan adod el az önbecsülésedet jelképes hú-hú-húsz euróért?
molos troll
(
x2)
Jan 14, 2025 18:45:39
x2)
Golda is megérdemel minden ellopott almapaprikát és éjféli kávéfőzést ha a púp tényleg elpatkánykodott Bécsbe és nem egy csak oda jegyet nyomott a markába, aztán jöjjön haza ahogy tud.
SodiTitkosRajongója
Jan 14, 2025 18:47:26
Porondra bohóc, kell a műsor
Az pont hú-hú-húsz euróval több, mint amennyit ér...
Jan 14, 2025 18:47:26
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 14, 2025 18:49:47
x3)
lehet, hogy még fel sem kelt stoki, aztén most felszik is vissza mert kávét meg nem engedi az anyja, hogy főzzön. plusz, már minden ájroncseneles videiót is láttunk, a spanyolból meg még a tegnap előtti szavakat sem tanultuk meg, szóval most azt is elengedjük. majd holnap. meg rendrakás is lesz.
ascites
(
x57)
Jan 14, 2025 18:52:23
x57)
Mivan púp, tegnap hatalmas nagy pofával mondtad, hogy mára lesz tojás, fahéj, csípős, kutyafasza a párbajozáshoz és nagyon szépen megköszönted a tegnapi támogatást..
Púpos bohóc
Jan 14, 2025 18:58:31
Hú hát gyerekek, nem hiszitek el, na várjunk bontsunk egy sörtöt. *összehaboz mindent a picsába* Szóval a próbafeladat után mondták hogy ilyen jó programozót még sosem láttak, viszont sajnos pont ma távozott egy nagy ügyfél, így pedig nem tudnak új embert felvenni.
Jan 14, 2025 18:58:31
Autipajzs
Jan 14, 2025 18:59:28
Alternatív valóság legyártása folyamatban...
Jan 14, 2025 18:59:28
Autipajzs
Jan 14, 2025 19:01:55
Alternatív valóság legyártása folyamatban...
HIBA!
A folyamat megszakadt.
Indok: Üzemanyag (SÖR) nem áll rendelkezésre
Kívánja felhasználni a félkész alternatív valóságot?
IGEN/NEM
?
Jan 14, 2025 19:01:55
40_éves_junior
(
x6)
Jan 14, 2025 19:06:24
x6)
Ha nincs mobilnet, abból hazaút is csak nehezen lesz. Mobilnet nélkül nem tud tájékozódni.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jan 14, 2025 19:07:20
x2)

Dr. Bata Gyöngyi
Jan 14, 2025 19:07:58
Kedves trollok!
Ne aggódjatok, csak a kisfiam megtalálta a karácsonyi tombolán nyert balaton szeletemet és egyben befalta az egészet. Ez úgy 3 óra körül történt, úgyhogy most már remélem 1-2 órán belül magához tér.
Ne aggódjatok, csak a kisfiam megtalálta a karácsonyi tombolán nyert balaton szeletemet és egyben befalta az egészet. Ez úgy 3 óra körül történt, úgyhogy most már remélem 1-2 órán belül magához tér.
Jan 14, 2025 19:07:58
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 14, 2025 19:17:51
x3)
tyeknikai okok miatt oda sem tud találni, nem hogy vissza.
Kendra
(
x2)
Jan 14, 2025 19:20:56
x2)
Mintyen ety fojamaty...
Doktroll
Jan 14, 2025 19:29:56
Kedves trollok!
Mesterséges kómába helyezni olcsó lehet, napi 1 szendvics.
Jan 14, 2025 19:29:56
gobesug
(
x30)
Jan 14, 2025 19:34:22
x30)
mikor lesz lego live?
NoName
Jan 14, 2025 19:37:03
mikor lesz lego live?
Jan 14, 2025 19:37:03
Tyrion
Jan 14, 2025 19:38:39
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."
Jan 14, 2025 19:38:39
40_éves_junior
(
x6)
Jan 14, 2025 19:43:17
x6)
SodiTitkosRajongója
Jan 14, 2025 19:48:05
Jah tényleg stoki, a legóbuszt mikor fogod folytatni?
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Jan 14, 2025 19:48:05
gobesug
(
x30)
Jan 14, 2025 19:48:48
x30)
endre tényleg jauba vót az anyjával a prágai úton?
ezt suttogták a nádasban, de én kinézem belőlük!
Zsibuci
(
x5)
Jan 14, 2025 19:52:22
x5)
A tények:
-Egy ágyban aludtak
-Golda kurva
-Endre aberrált
Golda combja
Jan 14, 2025 19:53:52
A tények:
-Egy ágyban aludtak
-Golda kurva
-Endre aberrált
-Egy ágyban aludtak
-Golda kurva
-Endre aberrált
És ezzel még én is egyetértek!
Jan 14, 2025 19:53:52
bronipótló szolg.
Jan 14, 2025 19:54:12
A tények:
-Egy ágyban aludtak
-Golda kurva
-Endre aberrált
-Egy ágyban aludtak
-Golda kurva
-Endre aberrált
óóaaarghhhhhhhhh!!!!
Jan 14, 2025 19:54:12
Fikás
Jan 14, 2025 19:54:44
A tények:
-Egy ágyban aludtak
-Egy ágyban aludtak
Spojojtunk igyiota tjoj
Jan 14, 2025 19:54:44
Zsibuci
(
x5)
Jan 14, 2025 20:00:04
x5)
Verhetetlen!
Red light, green light
Jan 14, 2025 20:00:45
mugunghwa kkoci pieot seumnida
Jan 14, 2025 20:00:45
Pikturiensz
(
x7)
Jan 14, 2025 20:06:30
x7)
Jázmin eközben: "Ránéztem tegnap a fórumra, egy ratyigyülekezet"
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Gabonatároló
(
x1)
Jan 14, 2025 20:07:21
x1)
De tényleg, mobilnet nélkül Kelenföldről nem talál el a Keletibe. Ajjaj!
Vasaltheréspatkány
Jan 14, 2025 20:07:32
Itt mindenki SoDI. Jan 14, 2025 20:07:32
Ilyen nincs
(
x4)
Jan 14, 2025 20:08:05
x4)
Persze hogy az, hiszen itt mindenki Stoki.
Darth Tibor
(
x8)
Jan 14, 2025 20:08:29
x8)
Kakaspina!
Szólj rá az asszonyra!
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 14, 2025 20:08:48
x3)
hát akkor majd megtudja
Lyudka
Jan 14, 2025 20:08:59
Akkor szopd le!
Jan 14, 2025 20:08:59
40_éves_junior
(
x6)
Jan 14, 2025 20:10:32
x6)
Hadd tippeljek, és mivel csak egy ratyigyülekezet, ahol endre saját magával chatel, már meg se éri hívnia a C1g4nyR!84nc kódnevű hakkkkker ismerősét hogy mindannyiunkat lenyomozzon, isz itt úgy is mindenki sodi.
Kakaspina
(
x24)
Jan 14, 2025 20:12:11
x24)
Kakaspina!
Szólj rá az asszonyra!
Szólj rá az asszonyra!
Megoldjuk.
Skynetsodi
(
x2)
Jan 14, 2025 20:13:43
x2)
De tényleg, mobilnet nélkül Kelenföldről nem talál el a Keletibe. Ajjaj!
Mondjuk az tényleg nem könnyű. Hiszen a négyes metró átmegy a Duna alatt.
LaCI
Jan 14, 2025 20:15:13
bocsi, nem akartam ennyire nyilvánvalóan
Jan 14, 2025 20:15:13
horgász
(
x10)
Jan 14, 2025 20:18:07
x10)
Recskásgeci,
Amikor azt mondtam, hogy "baszd meg az anyádat" nem szó szerint értettem, és azt sem tudtam, hogy már túlvagy rajta...
...Csak sejtettem xD
-
Jan 14, 2025 20:20:21
Jázmin: "kűggyé pézt, rák egye ki a beled. Univerzumé félrehúzom a buyim oszt meglesheted a csunyám"
Troll: "ööö kösz nem"
Jázmin: "Hajjá meg ratyi!!!"
Jan 14, 2025 20:20:21
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 14, 2025 20:22:04
x3)
tegnapi lajvszot hallgatom vissza, amiben arról beszél a korcs, hogy 4500 euró alatt nem megy el dolgozni. inkább megalázod magad 450 forintért; igazad van, te ostoba féreg.
Kötőjel
(
x12)
Jan 14, 2025 20:22:58
x12)
mi rossz ratyeek volnánk?
jázmin = lyudka confirmed.
koszos
(
x11)
Jan 14, 2025 20:23:03
x11)
mondja nagy pofaval az idiotaja,aki leszarja miket raknak ki rola,de ezen lovagol 3 napja :Dmasreszt meg a fogatlan tiktokernek csinalta a fesztival par ezer forintert ,szal valszeg nem ide kerultek fel eloszor.
jelentektelen kis senki a sodiverzumban,de ha veletlenul besetel a faszerdobe,megy majd a pityerges es fenyegetozes.
stoki_kapuja
Jan 14, 2025 20:24:56
Recskásgeci,
...Csak sejtettem xD
...Csak sejtettem xD
Azért eddig amit láttunk a rokonaiból, nem kizárt, hogy a családfa egy körforgó valójában
Jan 14, 2025 20:24:56
PúpszásziRePont
(
x5)
Jan 14, 2025 20:25:07
x5)
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 14, 2025 20:29:07
x3)
sodi a magyar Anyabaszó Jones
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jan 14, 2025 20:35:03
x3)
Szerencsére a korccsal kihal ez a tébolyodott incest vérvonal.
linziasztal01
(
x77)
Jan 14, 2025 20:39:02
x77)
Nagy a csend, Endre, na látod, ezt már szeretem! :)
Tessék csak szépen nyomorogni!
Tessék csak szépen nyomorogni!
vicces fun fact
Jan 14, 2025 20:41:07
endi, a tegnapi nagy lootot mind sorre verted el vagy jutott belole egy uj elofizetesre is?
Jan 14, 2025 20:41:07
soul mirror
Jan 14, 2025 20:42:44
Na és mit láttál jányom?
Lassacskán eldönthetnéd, hogy tényleg a korcs ellen vagy a nemes cél érdekében, vagy megmaradsz kifordulós, pénzért szitkozódó tiktok ""királynő"" szinten.
A fórum a lelkedbe lát.
Jan 14, 2025 20:42:44
sittessanyi
(
x7)
Jan 14, 2025 20:43:15
x7)
én főszabály szerint senkinek nem donételek.
de aki élőben közvetíti majd stoki temetését, annak tuti küldök majd egy korgit.
de aki élőben közvetíti majd stoki temetését, annak tuti küldök majd egy korgit.
40_éves_junior
(
x6)
Jan 14, 2025 20:44:11
x6)
Régóta kering ez a legenda, és egyébként addig egész könnyű volt elhessegetni ezt a képet amíg egyszercsak a fasztalan elő nem rukkolt azzal a számára jelentéktelennek tűnő információ morzsával, hogy a korcs kérlelte hogy szólíthassa anyának.
Nekem egyébként azóta hogy ez kiderült, időről időre felbukkan a fejemben a gondolat hogy a korcs és a büdöskurvaanyja egyébként rendszeresen követtek el incesztust, sőt, azt sem tartom kizártnak hogy astoki szexuális beállítottsága akár egy serdülőkorban megkezdett incesztuózus viszony miatt vált az egyébként is meglehetősen kérdőjelesből ilyen elképesztően deviánsá. Ezt alátámasztani bármivel ennyi év távlatából már nyilván nem lehet, egyedül a fikás meg a kurva anyja elbeszélésére hagyatkozhatnánk, dehát tudjuk hogy mindkettő hazudik akkor is ha csak levegőt vesz. Úgyhogy ez megmarad ilyen lélekrontó gondolatnak, hogy a szerencsétlenebbeket akik ezt elolvassák vagy belegondolnak kísértse. Mindenesetre ez magyarázatot adhatna többek között a szexnagyira, az egész gondolatsort megindító prágai együttalvásra, a rengeteg szexuális elfojtásra amit a fikás egész lénye csak úgy áraszt magából, és még egy halom apró cseprő dologra.
FELKAVARÓ TARTALOM VÉGE
gobesug
(
x30)
Jan 14, 2025 20:44:15
x30)
ha megdöglik széttrollkodjuk a szociális temetést egy jó koffin densszel aztán mehetünk mulatni sátorral a dorogi tóra, after a borároson a jollyban.
noikabatgomb
(
x10)
Jan 14, 2025 20:44:45
x10)
Na szia Malades.
Médiás Troll
Jan 14, 2025 20:45:35
Akkor biztos, hogy több kamerás, profi élőlájv fog menni. Sokan vagyunk a szakmában, már csak a régi idők emlékai miatt is akik ezt az eseményt szeretnék megörökíteni. :)
Jan 14, 2025 20:45:35
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jan 14, 2025 20:45:53
x17)
Az én időmben megkérdezték a kurváktól hogy
Tudtok szopni? Tudtok
Nem pedig véleményvezérnek titulálták őket.
stoki_kapuja
Jan 14, 2025 20:49:15
FELKAVARÓ TARTALOM VÉGE
FELKAVARÓ TARTALOM VÉGE
erre én is gondoltam, sőt én azt sem tartanám kizártnak, hogy ezzel zsarolja a korcs az anyját
Jan 14, 2025 20:49:15
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jan 14, 2025 20:51:07
x3)
azt még ehhez a gondolatmenethez hozzátenném, hogy tranyót akarta állandóan anyuzni.
és ha egymás mellé tesszük őket, mindkettő egy töpörödött, agresszív, aszott szardarab.
véletlen? nem hinném.
Kötőjel
(
x12)
Jan 14, 2025 20:52:50
x12)
egy másik legenda szerint az apja csövesei faszról faszra adták a sodit.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jan 14, 2025 20:53:04
x5)
Endre éppen konzultál Twinkboy99-el az újszászi Bunkibank fiók megnyitásáról. Ugye Gézával is chipsel fajtalankodtak.
álbroni
Jan 14, 2025 20:55:25
FELKAVARÓ TARTALOM,
Incesztus ooaarrgh Jan 14, 2025 20:55:25
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Majaty má