Elvileg a Skype-beszélgetés rögzítése is engedélyhez kötött, mégis csak az USA-ban van kötött bizonyítás. Európában szabad bizonyítás van: a törvénytelenül megszerzett bizonyíték is felhasználható a bíróság előtt.
Idióta.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ez alapján addig rugdoshatnak majd az utcán a listázott rendőrök, amíg be nem vallod, hogy te írtad a jelzőket? És utána nem szólhatnál semmit, mert hiába illegális úton szerezték, de mégis csak bizonyíték? Jó tudni.
most elnezem ezt az idiotazåst, mert låtom a krizsai nagyon megfogott (ami nekem kurvåra tetszik), de csak akkor, ha a vonatkozo paragrafust linkelned az "europai"-ak közul! ekkora faszt min te, ideges vagy gyagyås, miert is? te hajlektalan szar!:-)
Miért ilyen nagy a pofád te senkiházi szar?
Abban egyeztünk meg, hogy elsősorban a marketingért vagyok felelős, a weblapot csak mellékesen csinálom, de erre mondta, hogy azért folytassam csak becsülettel: ő mindenképpen megpróbálja majd a bevételből legalább 1000 euró értékben apránként kifizetni a munkámat.
Nem ígéri meg, hogy sikerülni fog, mert ki tudja, hogy alakulnak a bevételek, de igyekezni fog. A ténylegesen befolyt kb. 3000 eurós bevétel nagyjából 5%-a, azaz 150 euró, mintegy 45 ezer forint járt volna csak nekem, de itt nem a pénzről van szó, hanem az elvekről.
Konkrétan ez hangzik el.
De miért? Nem neked kívánt boldog karácsonyt, hahó!
1. Az Endre megszólitás nem véletlen, de ez maradjon az én titkom.
2. Hazudsz ismét és nagy nyilvánosság elött, linkeld be, hol állapodtunk meg abban, hogy 5 %- ot kapsz, ráadásúl szar munkáért!
3. Te nem vásároltál semmi, te fillérbaszó!
Nincs neked semmilyen 1000 euród. Rábasztál a szokásos okoskodásodra, nincs szerződés, nincs pénz. Látod, néha nem feketén kéne gányolnod és akkor talán megkapnád a pénzedet is.
1. Nem voltál hajléktalan, hiszen volt hol laknod. Azt most hagyjuk, hogy a Quaestor-os befektetők pénzéből :)
2. Marasztalt? Inkább csak annyi történt, hogy próbálta elmagyarázni, hogy 33 évesen lehetne több eszed is annál, hogy hisztizel és futsz haza. Egyébként ha marasztal is: talán fegyverrel kényszerített?
Itt nem is a pénzről van szó, hanem az elvekről.
Érdekes, mégis szerepelnek összegek a hozzászólásaidban :) Legalább itt ne hazudozz, te a pénz miatt nyavalyogsz. Megint átbasztak és ez fáj a legjobban. A múltadat ismerve (dr. Sas és társai) ezen nem is lehet csodálkozni ;)
Mi bajod az amerikai filmekkel, te kommunista szarzsák?
Csak nem befostál K.A.-tól? Ne legyen kétséged, hogy ő írt és nem mi!
1. Van bejelentett lakcímed, tehát nem vagy hajléktalan. Az, hogy miért nem ott laksz, nem Andi dolga.
2. A galériás munkát, amiből pénz lett, Andi egyedül vitte, neked ahhoz semmi közöd! Ezért volt a mi és te.
3. Az a projekt, amit veled akart elindítani, azaz a honlap pedig hatalmas kudarc lett, sosem működött. Ez pedig a te hibád! Így pénz sem lett belőle, de ha elvekről beszélsz, akkor megkaptad a 0 euró 5%-át, azaz 0 eurót. Legyél vele boldog.
4. Folyamatosan hazudsz! Egyszer 1000 euróról hadoválsz, máskor 5%-ról, de van, hogy csak kapcsolati tőkéről. Utóbbit egyébként megkaptad, csak balfasz módon képtelen voltál élni vele. Mindegy.
Marketing? :D :D Na, abban te vérprofi vagy. Téged maximum lejárató kampányokhoz lehetne alkalmazni, mert csak ahhoz vagy elég. A saját életed erre a legjobb referencia :)
Bizony. Helyette inkább egy jó kis Silingó könyv és a Titok című film. Ugye? Attól lesz majd ilyen penge és átverhetetlen, mint te :)
nem tartod kibaszott szánalmasnak, hogy 33 évesen még mindig a kitalált űrdiplomata neveden hívatod magad, hülyegyerek?
jo, akkor a weboldal szivesseg volt. most meselhetnel arrol a marketing munkarol, ami szerinted 1000 eurot ert.
igen zsodika, kíváncsiak vagyunk arra, hogy kapcsolatok és nyelvtudás nélkül milyen marketingmunkával segítetted andi néni vállakozását.
a kérdésekre válaszolj, sztalker!!!
Az online marketing praktikák nyelvtudástól függetlenek.
A végső, nyilvános szövegeket pedig publikálás előtt még ő is ellenőrizteti anyanyelviekkel.
De hát saját bevallásod szerint sem dolgozol, Púp! Legutóbb még arról hazudoztál, hogy éppen felfrissíted a borzasztóan elavult tudásodat, hahó!
blablablablabla. ne a silingóféle buziságokról bullshitelj, hanem írd le, hogy konkrétan mit csináltál!!!
kérem a homoerotikus kép törlését!!!
nszksz!!!!!!!
ott is van egy kutya......baszki, ez tényleg zoofiliás???
Egy 55 perces videót lefordítani pár hét vagy hónap C1 szintű tudással? Ez alapján tényleg elég valószínű, hogy Andi rád bízta volna a marketinget.
Ez most szíven ütött. Nagyon.
Mindegy, csak dolgozni ne kelljen.
Mindegy.
Te zaklatod itt a fórumot, fel leszel jelentve. xD
szerintem nem..mintha más lenne a stílus, pedig nagyon probálja utánozni......de lehet hogy ő, amugy
mindegy
A két hülye közül az egyik: zsír, vagy eszmeralda.
Minden retardnak megvan a maga párja.
alapvetően egyet értek, de általában van egy íve zsír őrjöngésének. először követelőzni kezd, de ezt még viszonylag nyugodt hangnemben teszi. majd megindokolja, hogy mégis mi a gecit keres itt. ezután jön az ideggörcs meg a kurvaanyázás, fenyegetőzés, aztán a végén csicskulás és elkullogás. viszont ha rohama van, akkor az egy napig is eltart.
szerintem egy profi zsírimitátorral van dolgunk (=eszmi), aki ugyan elég jól hozza a stílust, de maga a mutatvány nem elég komplex, kontextusba nem helyezhető, semmi új nincs benne, lényegében csak egy közepes színvonalú zsírgenerátor.
maradjunk a recskagép berlini marketingtevékenységénél szerintem, mert kicsit jobb témának tűnik, mint a kisruszki.
megszagolta?????????
a leszart rókának?
Ezt felpontoztam, geci. Kisfosos! Hogy lehet az, hogy megmondtam bazmeg, hogy kint leszek a bringás felvonuláson, és se te, te zsíroshajú homokos, se pedig a Marfan-szindrómás, hombárfejű Recskás nem jöttetek ki megkeresni? Féltek szemtől szembe állni valakivel? Csak a sunnyogás megy meg a zaklatás? Pálcikakarú, sörösüvegvállú buzik.
Titán, te vagy az? :D
Bekussolsz, csicska! Te ugatod itt nekünk több mint egy éve, hogy be vagyunk azonosítva, és ismersz mindenkit!
Na nehogy már a fika egye meg az óvodást bazmeg, és én menjek le a kényelmes budai lakásomból valami kelet-magyarországi cigánytelepre bazmeg. Neked van elszámolnivalód velünk, hahó! Buzi ukrán.
Hagyd a picsába. Nem tudna kisírni az anyjától egy vonatjegyre valót, stoppal meg mégsem mehet az ember gyilkolni.
ne anyázz, nyomorék, mert ha anyád elolvassa, hogy miket irkálsz, meg fog dübbenni!
Arra, hogy agyérgörcsöt kapj az idegtől, ez esetben ugyanis megspórolnánk 1600 eurót. Na lófejlevágás, csá.
Ezt ugye magad sem gondolod komolyan?
Te idióta, mi mentünk utánad, vagy te jöttél ide a lófaszért? Takarodj innen!
sodika
Apr 25, 2015 12:54:01
ha jol ertem, eppen az iment irtad le, hogy illegalisan szereztel be adatokat a krizsaitol?
Elvileg a Skype-beszélgetés rögzítése is engedélyhez kötött, mégis csak az USA-ban van kötött bizonyítás. Európában szabad bizonyítás van: a törvénytelenül megszerzett bizonyíték is felhasználható a bíróság előtt.
Idióta.
Apr 25, 2015 12:54:01
sodika
Apr 25, 2015 12:54:39
Nem kéne annyi amerikai filmet nézni, elbutít, látod.
Ilyen lesz tőle az ember, mint te.
Apr 25, 2015 12:54:39
-
Apr 25, 2015 12:55:17
mifele 1000 euro?? mielott elkezdted ganyolni az oldalat, miben egyeztetek meg?? abban, hogy szivessegbol csinalod az oldalt!
mutasd a chatlogot!
mutasd a chatlogot!
Apr 25, 2015 12:55:17
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 25, 2015 12:56:53
x9)
Idióta.
Idióta.
Ez alapján addig rugdoshatnak majd az utcán a listázott rendőrök, amíg be nem vallod, hogy te írtad a jelzőket? És utána nem szólhatnál semmit, mert hiába illegális úton szerezték, de mégis csak bizonyíték? Jó tudni.
Örebro
Apr 25, 2015 12:57:13
Idióta.
Idióta.
most elnezem ezt az idiotazåst, mert låtom a krizsai nagyon megfogott (ami nekem kurvåra tetszik), de csak akkor, ha a vonatkozo paragrafust linkelned az "europai"-ak közul! ekkora faszt min te, ideges vagy gyagyås, miert is? te hajlektalan szar!:-)
Apr 25, 2015 12:57:13
pállott pofaszag
Apr 25, 2015 12:57:35
Miért ilyen nagy a pofád te senkiházi szar?
Apr 25, 2015 12:57:35
sodika
Apr 25, 2015 12:57:56
mifele 1000 euro?? mielott elkezdted ganyolni az oldalat, miben egyeztetek meg?? abban, hogy szivessegbol csinalod az oldalt!
mutasd a chatlogot!
mutasd a chatlogot!
Abban egyeztünk meg, hogy elsősorban a marketingért vagyok felelős, a weblapot csak mellékesen csinálom, de erre mondta, hogy azért folytassam csak becsülettel: ő mindenképpen megpróbálja majd a bevételből legalább 1000 euró értékben apránként kifizetni a munkámat.
Nem ígéri meg, hogy sikerülni fog, mert ki tudja, hogy alakulnak a bevételek, de igyekezni fog. A ténylegesen befolyt kb. 3000 eurós bevétel nagyjából 5%-a, azaz 150 euró, mintegy 45 ezer forint járt volna csak nekem, de itt nem a pénzről van szó, hanem az elvekről.
Konkrétan ez hangzik el.
Apr 25, 2015 12:57:56
dr. Rocskai János
Apr 25, 2015 12:58:14
Endre, szóba ne hozd a PÉNZMENTŐ KFT.-t!!!
Apr 25, 2015 12:58:14
dr. Klein
Apr 25, 2015 12:59:10
velem történő kibaszás után elkezdett boldog karácsonyt kívánni fűnek-fának (akkor anyáztam azért magamban)
De miért? Nem neked kívánt boldog karácsonyt, hahó!
Apr 25, 2015 12:59:10
sodika
Apr 25, 2015 12:59:48
Nem a pénzről van szó, hanem az elvekről. Hogy ne kezdjen el jogászkodni a költségelszámolással, meg ne kezdjen el a mondataiban "mi" és "te" különbségtételeket tenni a galéria vonatkozásában, miközben én vagyok annyira előzékeny, hogy bár kezdenek jönni a bevételek, mégsem kérdezem meg, hogy ugyan miért nem fizet ki.
Apr 25, 2015 12:59:48
Örebro
Apr 25, 2015 13:00:07
en most elmegyek ebedelni, egyresztmert nem vagyok hajlektalan, masreszt van annyi bevetetlem, hogy ebedelhessek etteremben, te mit ebedelsz, depis öngyilkosjelölt?
ps. ha jönne a krizsai atadnad udvözletemet gyagyås?
ps. ha jönne a krizsai atadnad udvözletemet gyagyås?
Apr 25, 2015 13:00:07
sodika
Apr 25, 2015 13:01:10
Egyébként nem beszélünk a tavalyi bevétel vonatkozásában 45 ezer forintnál többről. 5%-os részesedést vásároltam a munkámmal a projektből, és 900 ezer forintnyi pénz jött be.
Apr 25, 2015 13:01:10
sodika
Apr 25, 2015 13:01:24
mindegy
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Apr 25, 2015 13:01:24
-
Apr 25, 2015 13:04:20
hol van ez az 5% os resz leirva? tedd be a scannelt valtozatot, vagy legalabb fenykepezd le a gecifoltos szaroddal.
Apr 25, 2015 13:04:20
sodika
Apr 25, 2015 13:04:51
Ezen meg is lepődött, hogy mindent eltűrök szó nélkül, a "lelőlek - betonba verem szét - egy szar vagy" szövegeket is, de a tök ártalmatlan, és mellékes "mi" és "te" különbségtételen egy, a galéria vonatkozásában elhangzó mondatban nagyon felkaptam a vizet.
Joggal, egyébként.
na mindegy
Na meló, csá.
Joggal, egyébként.
na mindegy
Na meló, csá.
Apr 25, 2015 13:04:51
Kovács Veronika
Apr 25, 2015 13:05:36
mindegy
Na meló, csá.
Nem mindegy, Endikém! Majd én írok egy levelet annak a szemtelen rüfkének, hogy legyen tekintettel egy ilyen nehéz sorsú fiatalemberre és fizesse ki azt az 1000 eurot! Na meló, csá.
Apr 25, 2015 13:05:36
Krizsai Andrea
Apr 25, 2015 13:10:46
Egyébként nem beszélünk a tavalyi bevétel vonatkozásában 45 ezer forintnál többről. 5%-os részesedést vásároltam a munkámmal a projektből, és 900 ezer forintnyi pénz jött be.
1. Az Endre megszólitás nem véletlen, de ez maradjon az én titkom.
2. Hazudsz ismét és nagy nyilvánosság elött, linkeld be, hol állapodtunk meg abban, hogy 5 %- ot kapsz, ráadásúl szar munkáért!
3. Te nem vásároltál semmi, te fillérbaszó!
Apr 25, 2015 13:10:46
sodika
Apr 25, 2015 13:13:07
Na jó, kellemes szórakozást, barmok.
csá
csá
Apr 25, 2015 13:13:07
Kékfény
Apr 25, 2015 13:15:09
csá
Szia!csá
Apr 25, 2015 13:15:09
Brian
Apr 25, 2015 13:15:14
ne menj mar el, pont meg akartam kerdezni hogy zsery penzet mikor adod ne h
Kiss Kender Farkas
A lényeg, hogy hol van az 1000 euróm
Nincs neked semmilyen 1000 euród. Rábasztál a szokásos okoskodásodra, nincs szerződés, nincs pénz. Látod, néha nem feketén kéne gányolnod és akkor talán megkapnád a pénzedet is.
Hajléktalan honfitársába rugdosott, miután segítséget ígérve Berlineb marasztalta, ez történt, ez pedig gazemberség.
Egész pontosan ez történt.
Ennyi.
Ennyi.
1. Nem voltál hajléktalan, hiszen volt hol laknod. Azt most hagyjuk, hogy a Quaestor-os befektetők pénzéből :)
2. Marasztalt? Inkább csak annyi történt, hogy próbálta elmagyarázni, hogy 33 évesen lehetne több eszed is annál, hogy hisztizel és futsz haza. Egyébként ha marasztal is: talán fegyverrel kényszerített?
Kiss Kender Farkas
Apr 25, 2015 13:18:38
Érdekes, mégis szerepelnek összegek a hozzászólásaidban :) Legalább itt ne hazudozz, te a pénz miatt nyavalyogsz. Megint átbasztak és ez fáj a legjobban. A múltadat ismerve (dr. Sas és társai) ezen nem is lehet csodálkozni ;)
Apr 25, 2015 13:18:38
Steven Spielberg
Apr 25, 2015 13:21:37
Mi bajod az amerikai filmekkel, te kommunista szarzsák?
Apr 25, 2015 13:21:37
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 25, 2015 13:22:37
x16)
Milyen 1000 euró?
Hahó! A pénz csak absztrakció!
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Hahó! A pénz csak absztrakció!
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Apr 25, 2015 13:23:53
x16)
1000 euróról álmodozik, beszarás.
Fórizsnak is azt adtad be, hogy azért nem tudod megadni a kölcsönt, mert átvert a boszorkány? Ez a kifogásod?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Fórizsnak is azt adtad be, hogy azért nem tudod megadni a kölcsönt, mert átvert a boszorkány? Ez a kifogásod?
xray
Apr 25, 2015 13:25:01
csá
csá
Csak nem befostál K.A.-tól? Ne legyen kétséged, hogy ő írt és nem mi!
Apr 25, 2015 13:25:01
-
Apr 25, 2015 13:29:42
A lényeg, hogy hol van az 1000 euróm, illetve ha nincs, miért lett volna zaklatás, amikor számon kértem, hogy legalább azt a segítséget mikor adja meg, aminek a reményében lemondtam róla.
Hajléktalan honfitársába rugdosott, miután segítséget ígérve Berlineb marasztalta, ez történt, ez pedig gazemberség.
Ennyi.
Ennyi.
1. Van bejelentett lakcímed, tehát nem vagy hajléktalan. Az, hogy miért nem ott laksz, nem Andi dolga.
2. A galériás munkát, amiből pénz lett, Andi egyedül vitte, neked ahhoz semmi közöd! Ezért volt a mi és te.
3. Az a projekt, amit veled akart elindítani, azaz a honlap pedig hatalmas kudarc lett, sosem működött. Ez pedig a te hibád! Így pénz sem lett belőle, de ha elvekről beszélsz, akkor megkaptad a 0 euró 5%-át, azaz 0 eurót. Legyél vele boldog.
4. Folyamatosan hazudsz! Egyszer 1000 euróról hadoválsz, máskor 5%-ról, de van, hogy csak kapcsolati tőkéről. Utóbbit egyébként megkaptad, csak balfasz módon képtelen voltál élni vele. Mindegy.
Apr 25, 2015 13:29:42
Kiss Kender Farkas
Apr 25, 2015 13:29:59
Abban egyeztünk meg, hogy elsősorban a marketingért vagyok felelős
Marketing? :D :D Na, abban te vérprofi vagy. Téged maximum lejárató kampányokhoz lehetne alkalmazni, mert csak ahhoz vagy elég. A saját életed erre a legjobb referencia :)
Apr 25, 2015 13:29:59
Kiss Kender Farkas
Apr 25, 2015 13:32:45
Bizony. Helyette inkább egy jó kis Silingó könyv és a Titok című film. Ugye? Attól lesz majd ilyen penge és átverhetetlen, mint te :)
Apr 25, 2015 13:32:45
Kiss Kender Farkas
Apr 25, 2015 13:36:45
Ha már film, találtam neked Endre egy délutáni mozit:
Négy éjszakaAndival Annával
színes, magyarul beszélő, lengyel-francia filmdráma, 91 perc, 2008
Leon egy kisvárosi kórház hulladékégetőjében dolgozik. Szenvedélyesen beleszeret az egyik ápolónőbe, Annába. Először csak az ablakon át figyeli, de aztán éjjelente belopódzik a szobájába. Csak nézi alvás közben, virágot visz neki. A rendőrség is felfigyel rá és őrizetbe veszi. Pedig csak Anna közelében akar lenni.
Négy éjszaka
színes, magyarul beszélő, lengyel-francia filmdráma, 91 perc, 2008
Leon egy kisvárosi kórház hulladékégetőjében dolgozik. Szenvedélyesen beleszeret az egyik ápolónőbe, Annába. Először csak az ablakon át figyeli, de aztán éjjelente belopódzik a szobájába. Csak nézi alvás közben, virágot visz neki. A rendőrség is felfigyel rá és őrizetbe veszi. Pedig csak Anna közelében akar lenni.
Apr 25, 2015 13:36:45
Pál Marci
Apr 25, 2015 13:45:34
Sodi, kimész a biciklis felvonulásra?
Apr 25, 2015 13:45:34
Schwezoff Dávid
Apr 25, 2015 13:52:25
Zsery penzet mikor adod meg?
Apr 25, 2015 13:52:25
csivaegő
Apr 25, 2015 13:57:18
A gond az, hogy ez az ő soha nem szólított engem Endrének. :)
nem tartod kibaszott szánalmasnak, hogy 33 évesen még mindig a kitalált űrdiplomata neveden hívatod magad, hülyegyerek?
Apr 25, 2015 13:57:18
bringás troll
Apr 25, 2015 14:12:51
Sodika, gyere ki a bringás felvonulásra. Én kint leszek! Ha megtalálsz, ingyen helyrerakom az orrod!
Apr 25, 2015 14:12:51
-
Apr 25, 2015 14:47:47
Abban egyeztünk meg, hogy elsősorban a marketingért vagyok felelős, a weblapot csak mellékesen csinálom
jo, akkor a weboldal szivesseg volt. most meselhetnel arrol a marketing munkarol, ami szerinted 1000 eurot ert.
Apr 25, 2015 14:47:47
csivaegő
Apr 25, 2015 14:49:38
igen zsodika, kíváncsiak vagyunk arra, hogy kapcsolatok és nyelvtudás nélkül milyen marketingmunkával segítetted andi néni vállakozását.
Apr 25, 2015 14:49:38
sodika
Apr 25, 2015 14:52:07
De jó! Megtaláltam a "Ungarn und die Fremdwährungskredite" előadás 18 perccel hosszabb, 55 perces, vágatlan verzióját a gépemen.
Ez volt az, amit megvágtam neki, ahogy kérte.
Nyelvgyakorlásként készítek hozzá apránként magyar feliratot.
Oszt a végén feltöltöm. :)
Apr 25, 2015 14:52:07
Informations from Beyond
Apr 25, 2015 14:52:13
Reptilian-Insectoid tamadas magyarorszag ellen. 2015 Aprilis 8-20 ( Vedekezesi tanacsok)
Sajnos egy eleg szomoru de nem figyelmenkivul hagyhato hirrel kell szolgaljak. Az idegenektol megtudtam es a sajat ismertsegi koromben is tapasztalt informaciokbol vilagosan lathato ,hogy ebben a honapban ( 2015. Aprilis ) egy nagyon intenziv idegen pszihikai tamadast elt at magyarorszag es a regio egy resze. Az elmult hetekben rengeteg olyan baleset tortent amit depresszio es hirtelenen negativ erzesek es bizonyos merteku koordinacios zavarok okoztak. Tobb ember is szenvedett banalis koordinacios balesetet van koztuk tores es auto balesetek is valamint rengeteg eleve szuicid hajlamu depressziv ember lett ongyilkos az elmult hetekben . Egy patologus elmondasa alapjan szinte nemis talalkozott termeszetes halallal csupa ongyilkos es balasetet szenvedo halottat vettek fel az elmult hetekben. Sokan emlkeznek talan a zalaegrszegi gyilkossagra ahol egy 18 eves lanyt tobbszor egy volt baratja nyakonszurta. Ilyen es ehez hasonlo esetek tomkelege tortent az elmult idoszakba. A hatterben jelenlegi informaciok alapjan egy Reptilian es egy Insectoid negativ faj all. A tamadas amit vegbevittek nagyon komplex es rendkivul veszelyes de akkor nezzuk ezt reszleteiben es azt is hogyan vedhetjuk meg magunkat es a kornyezetunket.
A tamadas modja
A pszihikai hadviseles
Miert tamadnak rank?
Hogyan vedekezhetunk?
frombeyond17.blog.hu/2015/04/22/reptilian-insectoid_tamadas_magyarorszag_ellen_2015_aprilis_8-20_vedekezesi_tanacsok
Sajnos egy eleg szomoru de nem figyelmenkivul hagyhato hirrel kell szolgaljak. Az idegenektol megtudtam es a sajat ismertsegi koromben is tapasztalt informaciokbol vilagosan lathato ,hogy ebben a honapban ( 2015. Aprilis ) egy nagyon intenziv idegen pszihikai tamadast elt at magyarorszag es a regio egy resze. Az elmult hetekben rengeteg olyan baleset tortent amit depresszio es hirtelenen negativ erzesek es bizonyos merteku koordinacios zavarok okoztak. Tobb ember is szenvedett banalis koordinacios balesetet van koztuk tores es auto balesetek is valamint rengeteg eleve szuicid hajlamu depressziv ember lett ongyilkos az elmult hetekben . Egy patologus elmondasa alapjan szinte nemis talalkozott termeszetes halallal csupa ongyilkos es balasetet szenvedo halottat vettek fel az elmult hetekben. Sokan emlkeznek talan a zalaegrszegi gyilkossagra ahol egy 18 eves lanyt tobbszor egy volt baratja nyakonszurta. Ilyen es ehez hasonlo esetek tomkelege tortent az elmult idoszakba. A hatterben jelenlegi informaciok alapjan egy Reptilian es egy Insectoid negativ faj all. A tamadas amit vegbevittek nagyon komplex es rendkivul veszelyes de akkor nezzuk ezt reszleteiben es azt is hogyan vedhetjuk meg magunkat es a kornyezetunket.
A tamadas modja
A pszihikai hadviseles
Miert tamadnak rank?
Hogyan vedekezhetunk?
frombeyond17.blog.hu/2015/04/22/reptilian-insectoid_tamadas_magyarorszag_ellen_2015_aprilis_8-20_vedekezesi_tanacsok
Apr 25, 2015 14:52:13
sodika
Apr 25, 2015 14:54:23
Igen, ezzel elleszek pár hétig, vagy hónapig.
Esténként. Tök jó.
Esténként. Tök jó.
Apr 25, 2015 14:54:23
csivaegő
Apr 25, 2015 14:54:30
De jó! Megtaláltam a "Ungarn und die Fremdwährungskredite" előadás 18 perccel hosszabb, 55 perces, vágatlan verzióját a gépemen.
a kérdésekre válaszolj, sztalker!!!
Apr 25, 2015 14:54:30
sodika
Apr 25, 2015 14:54:40
Na meló, csá.
Apr 25, 2015 14:54:40
sodika
Apr 25, 2015 14:56:14
A végső, nyilvános szövegeket pedig publikálás előtt még ő is ellenőrizteti anyanyelviekkel.
Apr 25, 2015 14:56:14
evidenciák
Apr 25, 2015 14:56:22
Na meló, csá.
De hát saját bevallásod szerint sem dolgozol, Púp! Legutóbb még arról hazudoztál, hogy éppen felfrissíted a borzasztóan elavult tudásodat, hahó!
Apr 25, 2015 14:56:22
Hiénaverő
Apr 25, 2015 14:56:50
Fúgeci ez nagyon beteg.
Apr 25, 2015 14:56:50
csivaegő
Apr 25, 2015 14:58:42
blablablablabla. ne a silingóféle buziságokról bullshitelj, hanem írd le, hogy konkrétan mit csináltál!!!
Apr 25, 2015 14:58:42
-
Apr 25, 2015 14:59:09
"Na mekó, csá."
nezd mar meg az exctel te fogyatekos, napi 2ora melo van benne, az is atlagban, mert csak percekug tudsz a munk... a ganyolasodra figyelni!
nezd mar meg az exctel te fogyatekos, napi 2ora melo van benne, az is atlagban, mert csak percekug tudsz a munk... a ganyolasodra figyelni!
Apr 25, 2015 14:59:09
broni
Apr 25, 2015 14:59:50
Szia!
kérem a homoerotikus kép törlését!!!
nszksz!!!!!!!
Apr 25, 2015 14:59:50
sodika
Apr 25, 2015 15:03:57
de hisz de
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Apr 25, 2015 15:03:57
Hiénaverő
Apr 25, 2015 15:05:01
Be vagy baszva Endre?
Apr 25, 2015 15:05:01
broni
Apr 25, 2015 15:06:18
5 év múlva már beszélni se fog tudni, csak mutogat meg makog.....
Apr 25, 2015 15:06:18
sodika
Apr 25, 2015 15:09:48
Egyébként ez a 4 évszaka Annával érdekes filmnek tűnik. Letöltöttem, este megnézem.

Na meló, csá.

Na meló, csá.
Apr 25, 2015 15:09:48
-
Apr 25, 2015 15:11:37
Miért nincs még leszedve a rágalmazó szócikk?!
Mi a kurva anyátokat képzeltek magatokról mocskos liberális zaklató bűnözők?!
A kurva anyátokat terrorizáljátok és baszogassátok azért, mert nem ti vagytok kormányon!!
A kurva anyátokat terrorizáljátok és baszogassátok azért, mert nem ti vagytok kormányon!!
Apr 25, 2015 15:11:37
broni
Apr 25, 2015 15:13:29
Egyébként ez a 4 évszaka Annával érdekes filmnek tűnik. Letöltöttem, este megnézem.
Na meló, csá.
Na meló, csá.
ott is van egy kutya......baszki, ez tényleg zoofiliás???
Apr 25, 2015 15:13:29
-
Apr 25, 2015 15:14:14
Amúgy jó ötlet volt bedobni a Médiavadászt, nemde, Vámos?
Apr 25, 2015 15:14:14
-
Apr 25, 2015 15:17:07
Mikor jösztök megölni, ahogy ígértétek tavaly?!
Mikor leszek leúsztatva a Tiszán?!
Mikor lesz felgyújtva a házunk?!
Hol vannak már a beígért 1600 eurós bérgyilkosok, akik likvidálják anyámat és engem?!
MIRE VÁRTOK MÉG, A KURVA ANYÁTOKAT??????????????
Hol vannak már a beígért 1600 eurós bérgyilkosok, akik likvidálják anyámat és engem?!
Apr 25, 2015 15:17:07
Karandas
Apr 25, 2015 15:18:11
Zsíroldót kérnék!
Nagyon szépen köszönöm szépen!
Nagyon szépen köszönöm szépen!
Apr 25, 2015 15:18:11
-
Apr 25, 2015 15:19:04
1000 euró? Materialista szar vagy Sodi. Amőgy te munkád 1 eurót sem ér.
Apr 25, 2015 15:19:04
Csak egy olvasó
(
x9)
Apr 25, 2015 15:23:46
x9)
Esténként. Tök jó.
Esténként. Tök jó.
Egy 55 perces videót lefordítani pár hét vagy hónap C1 szintű tudással? Ez alapján tényleg elég valószínű, hogy Andi rád bízta volna a marketinget.
Andrej Tarkovszkij
Apr 25, 2015 15:25:57
Apr 25, 2015 15:25:57
-
Apr 25, 2015 15:27:14
Miféle korcsok vagytok ti, hogy annyiból áll a szánalmas életetek, hogy a nap 24 órájában álnév mögül zaklattok és terrorizáltok másokat?
Apr 25, 2015 15:27:14
-
Apr 25, 2015 15:28:25
Ez most szíven ütött. Nagyon.
Apr 25, 2015 15:28:25
-
Apr 25, 2015 15:28:32
dolgozunk az ugyun, kedves laszlo. mar csak a munkaltatoi igazolas bemutatasa szukseges ahhoz, hogy torolni tudjuk az onrol szolo szocikket. megerteset koszonjuk, varjuk mielobb az igazolat.
Apr 25, 2015 15:28:32
-
Apr 25, 2015 15:30:17
Mi közöd neked a "munkáltatói igazolásomhoz", zaklató bűnöző?
Apr 25, 2015 15:30:17
xray
Apr 25, 2015 15:30:34
Esténként. Tök jó.
Esténként. Tök jó.
Mindegy, csak dolgozni ne kelljen.
Mindegy.
Apr 25, 2015 15:30:34
xray
Apr 25, 2015 15:31:50
Mi közöd neked a "munkáltatói igazolásomhoz", zaklató bűnöző?
Te zaklatod itt a fórumot, fel leszel jelentve. xD
Apr 25, 2015 15:31:50
kínzó kérdés
Apr 25, 2015 15:33:16
Szerintetek ez tényleg az igazi Bori? Ha igen, mi lehetett az a trauma, ami kiválthatta az újabb rohamot? Eddig általában akkor szabadult ide, ha valaki beírta a nevét, de most ilyen nem volt. Lehet, hogy apuka otthon járt, és kiosztott egy-két csicskalángost?
Apr 25, 2015 15:33:16
broni
Apr 25, 2015 15:36:29
Szerintetek ez tényleg az igazi Bori? Ha igen, mi lehetett az a trauma, ami kiválthatta az újabb rohamot? Eddig általában akkor szabadult ide, ha valaki beírta a nevét, de most ilyen nem volt. Lehet, hogy apuka otthon járt, és kiosztott egy-két csicskalángost?
szerintem nem..mintha más lenne a stílus, pedig nagyon probálja utánozni......de lehet hogy ő, amugy
mindegy
Apr 25, 2015 15:36:29
xray
Apr 25, 2015 15:36:37
A két hülye közül az egyik: zsír, vagy eszmeralda.
Minden retardnak megvan a maga párja.
Apr 25, 2015 15:36:37
Hiénaverő
Apr 25, 2015 15:47:23
A tudományterület szakértőjeként mondhatom, hogy ez bizony Zsír. Fel lehet ismerni a stílusát, a liberálisozás, idézőjelezés, újságírózás mind az ő védjegye.
De nem tudom mi van itt ma, hogy a púpos és a zsíros is be van baszva már kora délután...
De nem tudom mi van itt ma, hogy a púpos és a zsíros is be van baszva már kora délután...
Apr 25, 2015 15:47:23
broni
Apr 25, 2015 15:49:46
egy filológus nincs a trollok közt???, annak könnyű lenne....
Apr 25, 2015 15:49:46
csivaegő
Apr 25, 2015 15:54:50
A tudományterület szakértőjeként mondhatom, hogy ez bizony Zsír. Fel lehet ismerni a stílusát, a liberálisozás, idézőjelezés, újságírózás mind az ő védjegye.
alapvetően egyet értek, de általában van egy íve zsír őrjöngésének. először követelőzni kezd, de ezt még viszonylag nyugodt hangnemben teszi. majd megindokolja, hogy mégis mi a gecit keres itt. ezután jön az ideggörcs meg a kurvaanyázás, fenyegetőzés, aztán a végén csicskulás és elkullogás. viszont ha rohama van, akkor az egy napig is eltart.
szerintem egy profi zsírimitátorral van dolgunk (=eszmi), aki ugyan elég jól hozza a stílust, de maga a mutatvány nem elég komplex, kontextusba nem helyezhető, semmi új nincs benne, lényegében csak egy közepes színvonalú zsírgenerátor.
maradjunk a recskagép berlini marketingtevékenységénél szerintem, mert kicsit jobb témának tűnik, mint a kisruszki.
Apr 25, 2015 15:54:50
Hiénaverő
Apr 25, 2015 16:04:26
A magam részéről szeretem Zsír őrjöngéseit, persze csak ha nem tartanak sokáig. Két púpozás és Kaufmann-szám erejéig belefér a reklámblokkba, mint mellékretard. Eszmit is fel lehet ismerni, neki is megvannak a maga fordulatai, mondatszerkezetei. Ráadásul ha proxy akkor az mindig a tiszavasvári buzivezér.
Apr 25, 2015 16:04:26
broni
Apr 25, 2015 16:10:42
csisztula, komádiból, te itt vagy???????
Apr 25, 2015 16:10:42
Fekete Bikapata
Apr 25, 2015 16:45:47
,,Lelőlek-szétloccsantom az agyadat-szar vagy!''
Ez igen, bazdmeg, sodi, te mindenkiből kihozod a ,,legjobbat''! LOL
Nekem elég türelmesnek tűnt Andi egy jó darabig, ha már ilyeneket kezdett el mondani neked...
Biztos vagyok benne, hogy szerencsétlen nőt hülyére idegesítetted! Bepöccent egy idő után a maflaságodat és az életképtelenségedet (+ a ,,munkádat'') látva és úgy beszélt veled, ahogy azt illik, ahogy bizony egy haszontalan, elmebeteg szardarabbal kell!
Erre még rájött a masszív zaklatás...
Szerintem soha ne menj a közelébe, SOHA, érted?
Ez igen, bazdmeg, sodi, te mindenkiből kihozod a ,,legjobbat''! LOL
Nekem elég türelmesnek tűnt Andi egy jó darabig, ha már ilyeneket kezdett el mondani neked...
Biztos vagyok benne, hogy szerencsétlen nőt hülyére idegesítetted! Bepöccent egy idő után a maflaságodat és az életképtelenségedet (+ a ,,munkádat'') látva és úgy beszélt veled, ahogy azt illik, ahogy bizony egy haszontalan, elmebeteg szardarabbal kell!
Erre még rájött a masszív zaklatás...
Szerintem soha ne menj a közelébe, SOHA, érted?
Apr 25, 2015 16:45:47
Fekete Bikapata
Apr 25, 2015 16:48:17
,,Szar vagy!''
Ezt különben mikor mondta? Év vége felé?
Mi vezetett idáig, hogy ilyet mondjon?
Mi volt az oka?
Mi volt az oka?
Apr 25, 2015 16:48:17
Kovács Veronika Pénzmentő
Apr 25, 2015 16:55:24
,,Szar vagy!''
Mi volt az oka?
Az, hogy nem működött a több mint fél éven át, napi minimum 9-10 órában gányolt weboldal, és az, hogy színes szagos szerelmes levelek tucatjait küldte neki naponta. Ezt különben mikor mondta? Év vége felé?
Mi volt az oka?
Apr 25, 2015 16:55:24
broni
Apr 25, 2015 16:55:58
,,Szar vagy!''
Mi volt az oka?
Mi volt az oka?
megszagolta?????????
Apr 25, 2015 16:55:58
-
Apr 25, 2015 17:25:13
,,Lelőlek-szétloccsantom az agyadat-szar vagy!''
Rókaidomárok is igy csinálják ...
www.youtube.com/watch?v=9LD_5hAsGY4
Rókaidomárok is igy csinálják ...
www.youtube.com/watch?v=9LD_5hAsGY4
Apr 25, 2015 17:25:13
A SoDI az szar
Apr 25, 2015 17:29:16
ugye tudjuk minek van szar szaga???
Apr 25, 2015 17:29:16
Callahan
Apr 25, 2015 17:44:45
Apr 25, 2015 17:44:45
Brian
Apr 25, 2015 17:52:38
ugye tudjuk minek van szar szaga???
a leszart rókának?
Apr 25, 2015 17:52:38
dr. Rocskai János
Apr 25, 2015 17:56:03
De akkor már miért nem leszart Farkas? Nyeméjtyem...
Apr 25, 2015 17:56:03
Callahan
Apr 25, 2015 17:59:56
Apr 25, 2015 17:59:56
4 évszak Andival
Apr 25, 2015 18:59:27
sírtál ma sneci?
Apr 25, 2015 18:59:27
bringás troll
Apr 25, 2015 19:36:57
Miért nincs még leszedve a rágalmazó szócikk?!
Ezt felpontoztam, geci. Kisfosos! Hogy lehet az, hogy megmondtam bazmeg, hogy kint leszek a bringás felvonuláson, és se te, te zsíroshajú homokos, se pedig a Marfan-szindrómás, hombárfejű Recskás nem jöttetek ki megkeresni? Féltek szemtől szembe állni valakivel? Csak a sunnyogás megy meg a zaklatás? Pálcikakarú, sörösüvegvállú buzik.
Apr 25, 2015 19:36:57
bringás troll
Apr 25, 2015 19:38:53
Mikor jösztök megölni, ahogy ígértétek tavaly?!
Titán, te vagy az? :D
Apr 25, 2015 19:38:53
-
Apr 25, 2015 20:02:22
Sodi éppen telesírja Fórizs kanapéját?
Apr 25, 2015 20:02:22
-
Apr 25, 2015 20:05:07
Bringásgeci!
Miért nem írod ki a neved és a lakcímed, ha olyan bátor vagy, amilyennek mutatod magad?
Merthogy álnév mögül nagy a pofád, azt látjuk. Akárcsak a többieknek. Ezen a fórumon rendkívül erős és bátor mindenki, aki álnév mögül van és úgy gondolja, úgysem lehet beazonosítani.
Te senkiházi tróger, te! Fél éve várom, hogy teljesítsétek az ígéreteteket, miszerint idejösztök leszámolni velem, de még mindig nem láttam egyikőtöket sem!
Mikor jösztök már?! Mi a kurva anyátokra vártok?!
Hol vannak már a beígért mésztelepi cigányok?! Hol vannak az 1600 eurós bérgyilkosok?! Hol a Ducato?!
És te?! Te miért nem jöttél már ide leszámolni velem?! Én nem tudom, ki vagy, de te tudok, ki vagyok és hol lakom!
Mire vársz még, te beszari köcsög?!
Miért nem írod ki a neved és a lakcímed, ha olyan bátor vagy, amilyennek mutatod magad?
Merthogy álnév mögül nagy a pofád, azt látjuk. Akárcsak a többieknek. Ezen a fórumon rendkívül erős és bátor mindenki, aki álnév mögül van és úgy gondolja, úgysem lehet beazonosítani.
Te senkiházi tróger, te! Fél éve várom, hogy teljesítsétek az ígéreteteket, miszerint idejösztök leszámolni velem, de még mindig nem láttam egyikőtöket sem!
Hol vannak már a beígért mésztelepi cigányok?! Hol vannak az 1600 eurós bérgyilkosok?! Hol a Ducato?!
És te?! Te miért nem jöttél már ide leszámolni velem?! Én nem tudom, ki vagy, de te tudok, ki vagyok és hol lakom!
Apr 25, 2015 20:05:07
bringás troll
Apr 25, 2015 20:07:30
Bringásgeci!
Bekussolsz, csicska! Te ugatod itt nekünk több mint egy éve, hogy be vagyunk azonosítva, és ismersz mindenkit!
Na nehogy már a fika egye meg az óvodást bazmeg, és én menjek le a kényelmes budai lakásomból valami kelet-magyarországi cigánytelepre bazmeg. Neked van elszámolnivalód velünk, hahó! Buzi ukrán.
Apr 25, 2015 20:07:30
bringás troll
Apr 25, 2015 20:09:32
Ha kiírnám a lakcímemet, akkor még jobban befosnál, mint amennyire most be vagy, maradjunk annyiban.
Úgyhogy kussoljál be szépen, és takarodjál el dolgozni!
Úgyhogy kussoljál be szépen, és takarodjál el dolgozni!
Apr 25, 2015 20:09:32
Brian
Apr 25, 2015 20:09:54
mi van, ma zsír nap van?
* ásít *
megyek is, akit érdekel, ma is megtalálható leszek a müsziben vagy a corvintetőn (hallod kalmárlaci?) szürke sapka lesz rajtam, annyit még segítek
* ásít *
megyek is, akit érdekel, ma is megtalálható leszek a müsziben vagy a corvintetőn (hallod kalmárlaci?) szürke sapka lesz rajtam, annyit még segítek
Apr 25, 2015 20:09:54
bringás troll
Apr 25, 2015 20:11:13
mi van, ma zsír nap van?
* ásít *
* ásít *
Hagyd a picsába. Nem tudna kisírni az anyjától egy vonatjegyre valót, stoppal meg mégsem mehet az ember gyilkolni.
Apr 25, 2015 20:11:13
-
Apr 25, 2015 20:11:55
Buzi ukrán, mi?!
De amikor "oroszagresszióról" hadováltok a szennyblogocskáitokban, hátha csurran-cseppen egy-két Soros-fillér, akkor jó nyalni az ukránok seggét, mi? Akkor már nem buzik. Meg amikor volt a majdani cirkusz, akkor sem voltak buzik, ugye?
A kurva anyád!
De amikor "oroszagresszióról" hadováltok a szennyblogocskáitokban, hátha csurran-cseppen egy-két Soros-fillér, akkor jó nyalni az ukránok seggét, mi? Akkor már nem buzik. Meg amikor volt a majdani cirkusz, akkor sem voltak buzik, ugye?
A kurva anyád!
Apr 25, 2015 20:11:55
xray
Apr 25, 2015 20:15:37
Buzi ukrán, mi?!
A kurva anyád!
A kurva anyád!
ne anyázz, nyomorék, mert ha anyád elolvassa, hogy miket irkálsz, meg fog dübbenni!
Apr 25, 2015 20:15:37
Don Trolleone
Apr 25, 2015 20:17:11
Arra, hogy agyérgörcsöt kapj az idegtől, ez esetben ugyanis megspórolnánk 1600 eurót. Na lófejlevágás, csá.
Apr 25, 2015 20:17:11
Bede Márton
Apr 25, 2015 20:21:44
Izgatottnak látszol, Lackó. Anyád nem adott pénzt, hogy villamossal mehess a plázába ebédelni? Küldjünk néhány Soros-fillért?
Apr 25, 2015 20:21:44
-
Apr 25, 2015 20:26:49
Ez a fórum a legjobb példa rá, hogy miért van Fidesz-kormány, és amikor gyengülnek, miért a Jobbik erősödik, és nem ti.
Ti ugyanazt csináljátok itt, amit a kormányotok művelt 2006 őszén az utcán. Még a módszer is ugyanaz.
Arc nélkül. 50-en 1-re. Mindig a leggyengébbre. Azt képzelve, hogy nektek mindent lehet következmények nélkül.
Ti ugyanazt csináljátok itt, amit a kormányotok művelt 2006 őszén az utcán. Még a módszer is ugyanaz.
Arc nélkül. 50-en 1-re. Mindig a leggyengébbre. Azt képzelve, hogy nektek mindent lehet következmények nélkül.
Apr 25, 2015 20:26:49
-
Apr 25, 2015 20:30:15
Ez a fórum a legjobb példa rá, hogy miért van Fidesz-kormány, és amikor gyengülnek, miért a Jobbik erősödik, és nem ti.
Ezt ugye magad sem gondolod komolyan?
Apr 25, 2015 20:30:15
xray
Apr 25, 2015 20:32:44
Te idióta, mi mentünk utánad, vagy te jöttél ide a lófaszért? Takarodj innen!
Apr 25, 2015 20:32:44
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ennyi.
Milyen hajléktalan? Volt, amikor egyszerre két berlini szállásod is akadt, te magad büszkélkedtél vele. Ráadásul azért nem jöttél vissza korábban, mert az utolsó hely is már előre ki volt fizetve.