tökrendes vagy, végütére is írhattad volna fél órával a megérkezésed előtt
Kaufmann, Roland és Toroczkay László is egyetért ebben.
"Bedobhatod a csomagokat", ebben pontosan hol rejtette el azt az üzenetet, hogy "... és természetesen naponta istápolom ezentúl a fogyatékos gyernőttet, mert ez a kötelességem"?
A csendes többség szerinte az voltál.
coub.com/view/57gcg
Mondom én, hogy Rocskai-kenyéren él még mindig.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Kamuzol. Ilyen IP-m nekem sose volt :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Elég lett volna kihúznia magát és megfeszíteni azokat a széles vállakat, vagy villantani lazán egy bicepszet. *pr*
Smiley = hazudsz. Leleplezel valamit.
Lazán meg kellett volna pörgetni a Q7-es slusszkulcsát az újjaidon, a Visa Gold Carddal fizetni az étteremben.
Endre, tudom, hogy szerény vagy és elveted a materializmust, de ezek a nők már csak olyanok, hogy buknak az ilyenekre.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
+Ebéd előtt csendesre állítani a Vertu okostelefont, és lazán levenni a Boss öltöny zakóját.
Jó reggelt, professzor úr!
Kit akar átverni a Trottel? Ha lenne mondjuk saját albérlete (pr), azzal már régen eldicsekedett volna, szóval 100 %, hogy most is valamelyik gazdatestnél héderezik. Ez lehet a Rocskay-család, Fórizs vagy Kaufmann, a végeredmény szempontjából mindegy is.
Már a saját ÁGGYAL és saját ERKÉLLYEL is eldicsekedett! Hahó!
(saját púppal, saját sérvvel, saját impotenciával is dicsekedhetne)
igen egy elmebajos kolduscigány mindig mértékadó
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
god morning!!!!!
Kaufmann az V. kerben, Fórizs a XII. kerben lakik. A III. kerben csak Rocskai-címekről tudunk, de abból többről is.
Amúgy, ha én kamuzok, miért a Kolosyt tagadod az IP helyett?
Mert pontosan tudom, hogy ilyen IP-m sose volt, ilyen egyszerű.
Azért tudom, mert olyan helyre melózok, ahol az IP-met engedélyezni kell az FTP-nél, és ezt a munkaadó tudja megtenni Skype-on, és hasonló IP-m nem volt mostanában egyáltalán.
hetyetye
Hol laksz? A hölgyúrnál vagy a recskakanapén?
Mit emberkedjek, ha nem is értem a szitut?
Tőlem vártam, hogy tolmácsoljon, de ő remegve állt.
(Nekem nem tűnt fel, de ő mondta. "Hát nem láttad rajtam? Annyira remegtem, hogy a telefonon nem bírtam tárcsázni.")
Tényleg nem emlékszem ilyesmire, de ha ő ezt mondta még aznap délután, biztos így volt. :D
Áll a cerka, vagy sem?
Per pillanat? Most épp nem.
*jéghideg jogász és vadászbika*
mindegy.
Akkor bizonyára véletlenül sikerült ezt a III. kerületi telekomos IP-t elfogni tőled. Sőt, ilyen munkahelyi IP-d sem volt soha, ugye? 176.63.105.68
És amikor az irodában látunk az ablakon át, az is csak délibáb.
Terelsz, Buzi!
Ha akarnád, akkor állna?
Iratkozz be magyartanárhoz is és tanulj meg magyarul írni, te szar.
naná
Okos a csaj. Stalker ellen mindig jól jön a pfefferspray.
Nur für Tierabwehr!
Mi volt hónapokkal ezelőtt?
Hol laksz?
És úgy is maradna azaktus faszverés eredményes végéig?
Miért van egy olyan érzésem, hogy mostanság nem akarod azt, hogy álljon? :D
Dehogy hülyeség.
Egy nő téged, mint férfit sosem meggyőzni akar, csupán tesztel egy vitahelyezettel, hogy megtörsz-e, vagy betöltöd a genetikai szerepedet, és nyugodt, erőszakmentes higgadtsággal demonstrálod-e a természetes szereped: a tiszteletteljes, de határozott dominenciádat. Sosem szabad beleesni abba a csapdába, hogy meghunyászkodsz, és ilyenkor a végén bocsánatáért esedezve igazat adsz egy nőnek. Ezt most nagyon alaposan megtanultam, mert Andit egyértelműen itt basztam el.
A másik eshetőség persze, ha menstruációs görcsei vannak, vagy simán hisztis, mert baszatlan, de ilyenkor sem meghunyászkodni kell, ha türelmesen időt adni neki, amíg elmúlik a telihold, vagy este felnyúl magának.
hee?
Ezt Fórizs, a hüllő vagy RGL mondta neked?
Komolyan érdekelne, hogy melyik ekkora idióta...
Ez az egyik PUA tananyagban van.
Ha a nő pimaszkodik, vagy megpróbál lerázni, sokszor csak tesztel. Hogy férfias vagy-e, és határozott.
Ezeken a tesztelen át kell menni.
És akkor miért ennek az ellenkezőjét demonstráltad egész életedben (és fogod továbbra is)?
FÉSZPÁLMA!!!
Te most minket oktatsz itt??? LOL
És ez az ,,ember'' 33 éves, baaazdmeg!!!!!
-,,Leszajlak!'
*DURR*
MEGALOL
De tudtam, de tudtam bazmeg, hogy ez a retard is megtalálja a puát.
Fizess pua jimminek 400 ezer forintot a csajozós táboráért, hogy megtanítsa, hogyan kell fellökni a babakocsikat az utcán, és ezzel csajozós aurára szert tenni, vagy mi a faszom, de ne próbáld már előadni, hogy értesz a nőkhöz, csak azért, mert valami szélhámosok által frusztrált lúzerek lehúzására kifejlesztett bullshitet benyaltál.
Hármat.
És te ezt most ,,tanulod'' 33 évesen???
Kibaszott nagy szégyen!
Egy földalatti, atombiztos bunkerben éltél eddig 20 évig egyedül???
Jó lecke volt Andi, ja...
,,Könyöjgöm, péküjjünkkhi, brü-hü-hü!'' LOL
Akkor hol volt a kemény sodi?
Ha orrba basznak, ott mit kell tolmácsolni?
Elvártad volna, hogy Andi üssön vissza helyetted???
Annyit meg elárulok, hgoy univerzális kapcsolatmodell nincs
A genetikai kód mindennél erősebb.
Bármi, ami nem aszerint rendeződik, csak illúzió.
Valami félreértés lesz. Az, hogy recskáztál a sarokban, miközben a szexpapi kéjes vigyorral az arcán téged bámulva döngölte a szexnagyit,az nem dugás.
Faszom. Szó nélkül hagyta, hogy ez a csávó MAGYARÁZZA NEKEM a dolgait, miközben üt. Ahelyett, hogy odajött volna abban segíteni, hogy lefordítja, mi a fasz a csávó baja.
Mondtam neki, hogy pillanat, egy szavát sem értem, ő meg újra újra ütött csak. Még ezután is. Én meg nem értettem, hogy mégis miért, mi történt, mi a féreértés oka.
És esélyem sem volt megérteni, mert ő, aki érthette, nem fordította le nekem (saját bevallása szerint azért nem, mert megdöbbent, és a remegéstől mozdulni sem tudott, de szerintem akkor is feladata lett volna, hogy fodítson, ha már egyszer helyzet van).
Nem, egyiket sem.
Az egyik a swinger-klubbos közgazdász csaj volt. Vele egyetlen éjszakát töltöttem.
A másik a szintén a hirdetésemre jelentkező középkorú nő. Vele kb. hároszor jöttünk össze.
A harmadik pedig az, akihez hónapokig rendszeresen jártam.
De ezek inkább testi kapcsolatok voltak, én pedig éppen a lelki vonzalom anatómiájáról beszéltem.
akkor ezért loptad meg geryt, krucsiót, pál marcit? genetikailag képtelen vagy odaadni a pénzt a jogos tulajdonosának?
Azért ez elég erős kijelentés, t. kolléga. Mindegy
Látod, ez benned a baj, te nyomorék; a te ,,genetikai kódodban'' a minimális (túl)élni akarás sincs meg...
Ezért is tartasz ott, ahol vagy!
Hagyd magad péppé verni legközelebb!
dehát andi ütötte le. ez teljesen nyilvánvaló. nekiállt erősködni, hogy márpedig neki JÁR a dolog, mert IDEUTAZOTT, erre pofán lett baszva. sírt mint az állat.
:DDDDDDDDD
remélem tudják a trollok, hogy ebből 1 az igaz. és arról is 2 oldalas bejegyzést írt a blogján.
a többi csak a mese része, ahogy a dőlésszög is.
szeritnem neked már annál az egynél se állt fel, 2 percnáé tovább.
MINEK? Nem értettem, miért üt.
Magyarázta közben, de egy szót sem értettem.
Hogyan tudnék már reagálni egy olyan szituációra, amit nem is értek? A csaj meg baszott fordítani nekem. Miközben ő volt az egész oka: mindenkinek beszól, és mindenkit felprovokál, ha épp olyanja van, életveszélybe sodorva ezzel a társaságát.
mit kellett volna mondania? sneci megütött a bácsi, tessék védekezni, visszatámadni! neked ahhoz is tolmács kell, hogy felfogd, hogy vernek?
Axiómaválogatás Zsoditól
1. Pénz nem létezik.
2. Aki egyhuzamban 2 hétnél több időt tölt külföldön, az hazaáruló.
(2. Aki dolgozni megy ki külföldre, az hazaáruló.)*
3. A rendszer logikája szerinti kötelezettségek materialista absztrakciók.
4. Ami a Vonzás Törvénye kitartó alkalmazásának ellentmond, az természetellenes, következésképp rossz.
5. Ami nem a genetikai kód szerint rendeződik, az csak illúzió.
* ikszedik angolnázás utáni változat
látod, ennyire jól tudsz németül :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
33 évesen ennyi???
A Shodálatos asszony óta nem volt senki? Mióta is?
Az a két oldalas bejegyzés hol olvasható?
Biztos poénos! LOL
blablabla. összeszartad magad és remegve vártad anditól, hogy majd segít neked. utána még mindig a sokk hatása alatt áltál. később meg próbáltad megmagyarázni ezt is.
MI A FRANCOT VEREKEDTEM VOLNA, HA EGYSZER NEM ÉRTEM, MI TÖRTÉNIK? Magyaráz nekem, miközben üt, de valami elbaszott berlini dialektusban, hadarva, ordinálva, ráadásul részegen, aki meg érti, nem fordít.
Persze hogy leblokkoltam.
VÉGIG ARRA VÁRTAM, HOGY ODAJÖN AZ ANDI, ÉS FORDÍT, MEG ELMAGYARÁZZA, MI TÖRTÉNIK, ÉS ELEJÉT VESZI A TOVÁBBI FÉLREÉRTÉSEKNEK.
Mi a francot kellett volna visszaütnöm, meg verekednem, miközben NEM IS ÉRTEM, HOGY MI TÖRTÉNIK?!
a régi sodi freeblogon votl olvasható. kb. arról szólt, hogy most már enm tudják őt kiröhögni mert elvesztette a szüzességet, ugyanis "kellemes hölgytársaságban" töltötte az estét. ő volt az aki fizette a villamost és a lakásáról van is kép feltöltve. kb 50-55 éves nőt cserkészett be a mi casanovánk.
Véget ért? Vagy közben netezel? Vagy megint hazudtál?
A lehető legtöbb pénzt baszd el a németezésre!
Mindegy
ez milyen szar duma már. pofánbasztak. mit akarsz ezen lefordítattni? be voltál szarva ennyi. nem kell hazudoznod.
Nem.
Furcsa, de nem volt bennem félelem.
Se harag. Se indulat. Se semmi ilyesmi.
Még csak különösebb fizikai fájdalom sem.
Vegytiszta SZOMORÚSÁG volt, hogy nem értem, mi történik, engem itt ütnem, folyika vérem, és Andi meg nem jön oda, hogy elmagyarázza, mi van ilyesnkor, meg hogy egyáltalán mit akar tőlem ez az ember.
Csak szomorúság és tanácstalanság volt.
Nulla félelem, bulla felháborodás, nulla rettegés, nulla megegés, nulla szédülés, nulla idegesség. Csak és kizárólag szomorúság és tanácstalanság.
Vagy elfutsz vagy visszaütsz, te barom!
Ezek alapvető, még az állatokban is meglévő ösztönök...
Olvass erről is valami pdf-et, aztán utána oktasd...
nyugi sodika, senki nem hiszi ezt el neked. ismételgesd csak, talán magaddal el tudod majd hitetni. mint a dőlésszöget vagy a 3 nőt. XDDDD
Nem, nem voltam beszarva.
Kicsit sem.
Furcsa, én magam is meglepődtem, de nem volt bennem se félelem, se harag, se indulat... Semmi ilyesmi.
Vegytiszta SZOMORÚSÁG és tanácstalanság volt. Hogy itt engem ütnek, mert valami félreértés van, és Andi nem jön oda elmagyarázni, akármi is a félreértés.
Pedig ő értené, mi a franc történik, és mit magyaráz közben nekem ez az ember.
Pedig így volt.
Nulla félelem volt bennem.
Egyszerűen tanácstalanul leblokkoltam, mert nem értettem semmit. Értetlenség és szomorúság volt. Nem értettem, mi történik, nem értettem, mit magyaráznak nekem eközben, és nem értettem, miért nem jön oda az Andi, hogy elmagyarázza, és eloszlassa a félreértést, akármi is az.
jiddise máme
(
x11)
May 15, 2015 14:08:13
x11)
Nem. Inudlás előtt két nappal írtam, hogy jönnék, és bedobnám a csomagokat, ha nem baj. És írta, hogy persze, menjek, simán bedobhatom hozzá a csomagokat, ez csak természetes.
tökrendes vagy, végütére is írhattad volna fél órával a megérkezésed előtt
sodi-generátor
May 15, 2015 14:10:40
ezt melyik pdf-ben olvastad?
Kaufmann, Roland és Toroczkay László is egyetért ebben.
May 15, 2015 14:10:40
here
May 15, 2015 14:12:08
tehát nem a programoddal volt a baj, csak andi genetikai kódja tesztelt, hogy helyre tudod-e tenni megfelelően
May 15, 2015 14:12:08
Csak egy olvasó
(
x9)
May 15, 2015 14:13:27
x9)
Nem. Inudlás előtt két nappal írtam, hogy jönnék, és bedobnám a csomagokat, ha nem baj. És írta, hogy persze, menjek, simán bedobhatom hozzá a csomagokat, ez csak természetes.
"Bedobhatod a csomagokat", ebben pontosan hol rejtette el azt az üzenetet, hogy "... és természetesen naponta istápolom ezentúl a fogyatékos gyernőttet, mert ez a kötelességem"?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 15, 2015 14:16:21
x30)
Ott basztam el, hogy nem voltam elég férfias és erőszakos a végén
A csendes többség szerinte az voltál.
coub.com/view/57gcg
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 15, 2015 14:16:28
x30)
-e
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 15, 2015 14:22:06
x30)
Amúgy a nagyanyám üzeni, hogy lyukas a proxyd, bemért a Kolosyn. Úgyhogy innentől felhagyhatsz a patkányként való rejtőzködéssel, te vérprofi.

sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 15, 2015 14:22:29
x16)
Endre, pedig te egy kifejezetten határozott és férfias fellépésű fiatalember vagy. Nem is értem, hogy hogyan voltál képes Andival szemben egy más képet mutatni magadról. Nagyon nehezedre esett megjátszanod magad?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 15, 2015 14:23:23
x16)
Amúgy a nagyanyám üzeni, hogy lyukas a proxyd, bemért a Kolosyn. Úgyhogy innentől felhagyhatsz a patkányként való rejtőzködéssel, te vérprofi.
Mondom én, hogy Rocskai-kenyéren él még mindig.
sodika
May 15, 2015 14:24:17
Amúgy a nagyanyám üzeni, hogy lyukas a proxyd, bemért a Kolosyn.
May 15, 2015 14:24:17
Schwezoff Dávid
May 15, 2015 14:24:44
Endre, pedig te egy kifejezetten határozott és férfias fellépésű fiatalember vagy.
Elég lett volna kihúznia magát és megfeszíteni azokat a széles vállakat, vagy villantani lazán egy bicepszet. *pr*
May 15, 2015 14:24:44
Schwezoff Dávid
May 15, 2015 14:30:11
Smiley = hazudsz. Leleplezel valamit.
May 15, 2015 14:30:11
broni
May 15, 2015 14:31:34
én meg azt azt mondtam anyámnak, hogy buzi lettem, azt mondta, akkor felakaszja magát))))))))))
May 15, 2015 14:31:34
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 15, 2015 14:31:35
x30)
Figyeljük a smiley-t!
Amúgy, ha én kamuzok, miért a Kolosyt tagadod az IP helyett? És ha kamuzok, miért proxyzol most is? Miért nem a UPC-s melóhelyi IP-ddel vagy fenn?
Amúgy, ha én kamuzok, miért a Kolosyt tagadod az IP helyett? És ha kamuzok, miért proxyzol most is? Miért nem a UPC-s melóhelyi IP-ddel vagy fenn?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 15, 2015 14:35:20
x30)
Miért NEM a Kolosyt tagadod?
(A Sodi leépíti a trolljait. Legalábbis főszabály szerint.)
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 15, 2015 14:48:52
x16)
Lazán meg kellett volna pörgetni a Q7-es slusszkulcsát az újjaidon, a Visa Gold Carddal fizetni az étteremben.
Endre, tudom, hogy szerény vagy és elveted a materializmust, de ezek a nők már csak olyanok, hogy buknak az ilyenekre.
Schwezoff Dávid
May 15, 2015 14:50:57
+Ebéd előtt csendesre állítani a Vertu okostelefont, és lazán levenni a Boss öltöny zakóját.
May 15, 2015 14:50:57
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 15, 2015 14:55:23
x16)
én meg azt azt mondtam anyámnak, hogy buzi lettem, azt mondta, akkor felakaszja magát))))))))))
Főnikmadár
May 15, 2015 14:59:46
Miért NEM a Kolosyt tagadod?
Kit akar átverni a Trottel? Ha lenne mondjuk saját albérlete (pr), azzal már régen eldicsekedett volna, szóval 100 %, hogy most is valamelyik gazdatestnél héderezik. Ez lehet a Rocskay-család, Fórizs vagy Kaufmann, a végeredmény szempontjából mindegy is.
May 15, 2015 14:59:46
Schwezoff Dávid
May 15, 2015 15:01:13
Kit akar átverni a Trottel? Ha lenne mondjuk saját albérlete (pr), azzal már régen eldicsekedett volna.
Már a saját ÁGGYAL és saját ERKÉLLYEL is eldicsekedett! Hahó!
(saját púppal, saját sérvvel, saját impotenciával is dicsekedhetne)
May 15, 2015 15:01:13
moshe dayan
(
x2)
May 15, 2015 15:02:35
x2)
És RGL úgy mondja, hogy szerinte egyértleműen magasabb szinten vagyok nála,
igen egy elmebajos kolduscigány mindig mértékadó
broni
May 15, 2015 15:03:37
god morning!!!!!
May 15, 2015 15:03:37
Fekete Bikapata
May 15, 2015 15:04:15
Akkor nyomattad volna ezt a férfias kiállás dolgot, amikor törött orral vigyorogtál Andi előtt, te Trottel!
May 15, 2015 15:04:15
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 15, 2015 15:09:35
x30)
Kaufmann az V. kerben, Fórizs a XII. kerben lakik. A III. kerben csak Rocskai-címekről tudunk, de abból többről is.
broni
May 15, 2015 15:18:07
May 15, 2015 15:18:07
sodika
May 15, 2015 15:25:31
Amúgy, ha én kamuzok, miért a Kolosyt tagadod az IP helyett?
Azért tudom, mert olyan helyre melózok, ahol az IP-met engedélyezni kell az FTP-nél, és ezt a munkaadó tudja megtenni Skype-on, és hasonló IP-m nem volt mostanában egyáltalán.
May 15, 2015 15:25:31
Schwezoff Dávid
May 15, 2015 15:27:20
hetyetye
May 15, 2015 15:27:20
sodika
May 15, 2015 15:30:45
Abszurd hülyeségeket meg azért nem tagadok, mert nem méltóak rá.
May 15, 2015 15:30:45
hm
May 15, 2015 15:33:26
Hol laksz? A hölgyúrnál vagy a recskakanapén?
May 15, 2015 15:33:26
sodika
May 15, 2015 15:34:28
Akkor nyomattad volna ezt a férfias kiállás dolgot, amikor törött orral vigyorogtál Andi előtt, te Trottel!
Mit emberkedjek, ha nem is értem a szitut?
Tőlem vártam, hogy tolmácsoljon, de ő remegve állt.
(Nekem nem tűnt fel, de ő mondta. "Hát nem láttad rajtam? Annyira remegtem, hogy a telefonon nem bírtam tárcsázni.")
Tényleg nem emlékszem ilyesmire, de ha ő ezt mondta még aznap délután, biztos így volt. :D
May 15, 2015 15:34:28
sodika
May 15, 2015 15:35:47
Mondjuk ez tényleg furcsa, hogy őt, aki csak szemtenú volt, sokkal jobban megviselte az eset, mint engem, aki konkrétan átéltem merthogy ő, aki állítólag sok durva helyszínen ott volt, ilyet még életében nem látott, de úgy néz ki, van ilyen.
May 15, 2015 15:35:47
Schwezoff Dávid
May 15, 2015 15:36:37
Áll a cerka, vagy sem?
May 15, 2015 15:36:37
sodika
May 15, 2015 15:39:07
Ő annyira kikészült, hogy még amikor visszaérkeztem a kórházból, akkor is ott ült egy órán át Chris mellett, aki fogta a kezét, míg én egyben voltam lelkileg teljesen.
Meg miközben én azt mondtam, hogy hurrá, ez azt jelenti, hogy engem Berlinben soha többé nem érhet baj, mert kétszer nem csak ugyanolya a mennykő, neki az első dolga volt önvédelmi paprikaspray-t venni, és megfogadta, hogy mostantól magánál hordja. 40 évig évig eszébe nem jutott, de miután látta, mi történt velem, hirtelen kedvet kapott hozzá. LOL
Ez tényleg furcsa egy kcsit, de mindegy.
Meg miközben én azt mondtam, hogy hurrá, ez azt jelenti, hogy engem Berlinben soha többé nem érhet baj, mert kétszer nem csak ugyanolya a mennykő, neki az első dolga volt önvédelmi paprikaspray-t venni, és megfogadta, hogy mostantól magánál hordja. 40 évig évig eszébe nem jutott, de miután látta, mi történt velem, hirtelen kedvet kapott hozzá. LOL
May 15, 2015 15:39:07
sodika
May 15, 2015 15:39:30
Áll a cerka, vagy sem?
May 15, 2015 15:39:30
Schwezoff Dávid
May 15, 2015 15:39:45
Mondjuk ez tényleg furcsa, hogy őt, aki csak szemtenú volt, sokkal jobban megviselte az eset, mint engem, aki konkrétan átéltem merthogy ő, aki állítólag sok durva helyszínen ott volt, ilyet még életében nem látott, de úgy néz ki, van ilyen.
*jéghideg jogász és vadászbika*
mindegy.
May 15, 2015 15:39:45
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 15, 2015 15:40:24
x30)
Akkor bizonyára véletlenül sikerült ezt a III. kerületi telekomos IP-t elfogni tőled. Sőt, ilyen munkahelyi IP-d sem volt soha, ugye? 176.63.105.68
És amikor az irodában látunk az ablakon át, az is csak délibáb.
Schwezoff Dávid
May 15, 2015 15:41:39
Terelsz, Buzi!
Ha akarnád, akkor állna?
May 15, 2015 15:41:39
sodika
May 15, 2015 15:41:40
Sokfelé neteztem és mászkáltam, de ez már hónapokkal ezelőtt volt.
May 15, 2015 15:41:40
hm
May 15, 2015 15:41:48
Ő annyira kikészült, hogy még amikor visszaérkeztem a kórházból, akkor is ott ült egy órán át Chris mellett, aki fogta a kezét, míg én egyben voltam lelkileg teljesen.
Iratkozz be magyartanárhoz is és tanulj meg magyarul írni, te szar.
May 15, 2015 15:41:48
sodika
May 15, 2015 15:42:33
Terelsz, Buzi!
Ha akarnád, akkor állna?
Ha akarnád, akkor állna?
naná
May 15, 2015 15:42:33
Schwezoff Dávid
May 15, 2015 15:42:41
neki az első dolga volt önvédelmi paprikaspray-t venni, és megfogadta, hogy mostantól magánál hordja.
Okos a csaj. Stalker ellen mindig jól jön a pfefferspray.
Nur für Tierabwehr!
May 15, 2015 15:42:41
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 15, 2015 15:42:45
x30)
Sokfelé neteztem és mászkáltam, de ez már hónapokkal ezelőtt volt.
Mi volt hónapokkal ezelőtt?
nyelvtanilag igaz
May 15, 2015 15:43:40
Trottel, vegyük sorban az állításaidat :
1, A kabátmesében pont azt kaptad amit érdemeltél. Hogy lehet valaki akkora sunyi paraszt, hogy úgy rendel más nevére, más címére csomagot hogy előtte nem egyeztetett vele? Elmondtuk már százszor, rendelhetted volna saját nevedre, aktuális címre, vagy ha nem bízol azokban, akiknek a címén laksz, rendelhetted volna Andi címére, de saját nevedre. Lehet, néztek volna a postán, de ezer apró füllentés van : repülővel érkeztem három napja és olcsóbb volt postára adni, vagy ott laktam de két napja elköltöztem, stb. Kiadták volna, mert ilyenkor mindig a címzett a fontos, nem a cím, és ahogy aláírtad az átvételt, a felelősség is a tied, nem a postai dolgozóké.
2, Ha valahol, akkor Berlinben lehet németül beszélgetni. Ha Andi leszar, akkor Omáékkal, az asztalostanonccal, nyelviskolásokkal, akárkivel lehetett volna. De nem tetted.
3, A nőkről amit mondtál hülyeség. Milyen BDSM videókból szeded a műveltségedet ? Nem csoda, hogy nem kellettél sem Andinak, sem másnak.
1, A kabátmesében pont azt kaptad amit érdemeltél. Hogy lehet valaki akkora sunyi paraszt, hogy úgy rendel más nevére, más címére csomagot hogy előtte nem egyeztetett vele? Elmondtuk már százszor, rendelhetted volna saját nevedre, aktuális címre, vagy ha nem bízol azokban, akiknek a címén laksz, rendelhetted volna Andi címére, de saját nevedre. Lehet, néztek volna a postán, de ezer apró füllentés van : repülővel érkeztem három napja és olcsóbb volt postára adni, vagy ott laktam de két napja elköltöztem, stb. Kiadták volna, mert ilyenkor mindig a címzett a fontos, nem a cím, és ahogy aláírtad az átvételt, a felelősség is a tied, nem a postai dolgozóké.
2, Ha valahol, akkor Berlinben lehet németül beszélgetni. Ha Andi leszar, akkor Omáékkal, az asztalostanonccal, nyelviskolásokkal, akárkivel lehetett volna. De nem tetted.
3, A nőkről amit mondtál hülyeség. Milyen BDSM videókból szeded a műveltségedet ? Nem csoda, hogy nem kellettél sem Andinak, sem másnak.
May 15, 2015 15:43:40
hm
May 15, 2015 15:43:42
naná
Hol laksz?
May 15, 2015 15:43:42
Laci
May 15, 2015 15:46:52
naná
És úgy is maradna az
May 15, 2015 15:46:52
-
May 15, 2015 15:47:54
Pup, mikor adod meg Zsery penzet? Az uj eletedben is tolvaj akarsz lenni?
May 15, 2015 15:47:54
Nyelvtanilag igaz
May 15, 2015 15:52:20
naná
May 15, 2015 15:52:20
sodika
May 15, 2015 15:52:35
A nőkről amit mondtál hülyeség.
Dehogy hülyeség.
Egy nő téged, mint férfit sosem meggyőzni akar, csupán tesztel egy vitahelyezettel, hogy megtörsz-e, vagy betöltöd a genetikai szerepedet, és nyugodt, erőszakmentes higgadtsággal demonstrálod-e a természetes szereped: a tiszteletteljes, de határozott dominenciádat. Sosem szabad beleesni abba a csapdába, hogy meghunyászkodsz, és ilyenkor a végén bocsánatáért esedezve igazat adsz egy nőnek. Ezt most nagyon alaposan megtanultam, mert Andit egyértelműen itt basztam el.
A másik eshetőség persze, ha menstruációs görcsei vannak, vagy simán hisztis, mert baszatlan, de ilyenkor sem meghunyászkodni kell, ha türelmesen időt adni neki, amíg elmúlik a telihold, vagy este felnyúl magának.
May 15, 2015 15:52:35
sodika
May 15, 2015 15:53:01
hee?
May 15, 2015 15:53:01
Nicholas Viktor
May 15, 2015 15:54:40
Kiss úr, hol lehet feliratkozni az Ön PUA-kurzusára?
May 15, 2015 15:54:40
Fekete Bikapata
May 15, 2015 15:55:39
Dehogy hülyeség.
Komolyan érdekelne, hogy melyik ekkora idióta...
May 15, 2015 15:55:39
sodika
May 15, 2015 15:56:00
Sosem szabad meghunyászkodni egy nő előtt, és a bocsánatáért esedezni. Ezt az egyet nagyon alaposan megtanultam. Erőszakmentesen, kedvesen, nyugodtan, de határozottan, és kétséget nem hagyva kell demonstrálnod, hogy te vagy a férfi.
Ha pedig végképp tarthatatlan a szemétkedés, akkor kicsit fel lehet háborodni, de megtörni, és papuccsá válni akkor sem szabad.
Soha, egyetlen nővel szemben sem.
Ha pedig végképp tarthatatlan a szemétkedés, akkor kicsit fel lehet háborodni, de megtörni, és papuccsá válni akkor sem szabad.
May 15, 2015 15:56:00
Valent Gábor
May 15, 2015 15:56:27
Viktor kérdése engem is érdekelne, Kiss úr.
Tisztelettel,
Valent Gábor
ferfikommunikacio.com
Hogyan sétál egy igazi férfi?
youtu.be/We6rtCjjqQY
Tisztelettel,
Valent Gábor
ferfikommunikacio.com
Hogyan sétál egy igazi férfi?
youtu.be/We6rtCjjqQY
May 15, 2015 15:56:27
sodika
May 15, 2015 15:57:19
Ha a nő pimaszkodik, vagy megpróbál lerázni, sokszor csak tesztel. Hogy férfias vagy-e, és határozott.
May 15, 2015 15:57:19
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 15, 2015 15:57:54
x30)
Sosem szabad meghunyászkodni egy nő előtt, és a bocsánatáért esedezni....megtörni, és papuccsá válni akkor sem szabad.
És akkor miért ennek az ellenkezőjét demonstráltad egész életedben (és fogod továbbra is)?
Schwezoff Dávid
May 15, 2015 15:59:01
FÉSZPÁLMA!!!
May 15, 2015 15:59:01
sodika
May 15, 2015 15:59:15
Andi jó lecke volt. Egy nőven szemben a behódolás sosem vezet eredményre, mert genetikailag az ellenkezőjéhez vonzódik.
May 15, 2015 15:59:15
Fekete Bikapata
May 15, 2015 16:00:04
Sosem szabad meghunyászkodni egy nő előtt, és a bocsánatáért esedezni. Ezt az egyet nagyon alaposan megtanultam. Erőszakmentesen, kedvesen, nyugodtan, de határozottan, és kétséget nem hagyva kell demonstrálnod, hogy te vagy a férfi.
Te most minket oktatsz itt??? LOL
És ez az ,,ember'' 33 éves, baaazdmeg!!!!!
-,,Leszajlak!'
*DURR*
MEGALOL
May 15, 2015 16:00:04
-
May 15, 2015 16:01:35
Dehogy hülyeség.
De tudtam, de tudtam bazmeg, hogy ez a retard is megtalálja a puát.
Fizess pua jimminek 400 ezer forintot a csajozós táboráért, hogy megtanítsa, hogyan kell fellökni a babakocsikat az utcán, és ezzel csajozós aurára szert tenni, vagy mi a faszom, de ne próbáld már előadni, hogy értesz a nőkhöz, csak azért, mert valami szélhámosok által frusztrált lúzerek lehúzására kifejlesztett bullshitet benyaltál.
May 15, 2015 16:01:35
nyelvtanilag igaz
May 15, 2015 16:02:00
Baszd meg, te hülye vagy. HÁNY nőt basztál meg eddig ? nevek nem kellenek, csak egy szám. Hány éves korodban volt az első barátnőd, milyen gyakran váltogattad őket ? Nem gondolod, hogy itt vannak házasságban élő férfiak-nők, másiknak kapcsolataik voltak, csak értünk hozzá annyira mint egy Trottler ? Mindenki egyfélét mond, te egyedül mást, miért kellene neked igazad legyen?
Annyit meg elárulok, hgoy univerzális kapcsolatmodell nincs. Egyesekben a férfi a dfomináns, másokban a nő, harmadikokban vfel nem tevődik, mert harmóniára törekednek, negyedikben ritkán látják egymást, ötödikben verekednek, de mégsem válnak el. Minden ember más és más.
Annyit meg elárulok, hgoy univerzális kapcsolatmodell nincs. Egyesekben a férfi a dfomináns, másokban a nő, harmadikokban vfel nem tevődik, mert harmóniára törekednek, negyedikben ritkán látják egymást, ötödikben verekednek, de mégsem válnak el. Minden ember más és más.
May 15, 2015 16:02:00
sodika
May 15, 2015 16:02:13
Ergo a határozatlansággal kúrtam el.
Mindig határozottnak és nyugodtnak kell lenni.
Ezt egyébként teljesítettem is, de ennyi nem elég.
Mert Andi ebből, hogy mindig 100%-ig nyugodt vagyok, még akkor is, amikőr ő maga már síkideg, csak azt szűrte le tévesen, hogy mindent magasról leszarok.
Szóval a nyugodtság mellett önétzetet is képviselni kell: ha tarthatatlan a hiánya, fel kell háborodni még akkor is, ha egyébként nincs rá belső késztetésed, mert a felháborodás hiánya a mindenbe beleszarás érzetét kelti.
(Ezt úgy konkrétan meg is fogalmazta. "Nem értem, SoDI. És még csak fel sem háborodsz, amikor mondja neked az ember. Annyira leszarod".)
Mindig határozottnak és nyugodtnak kell lenni.
Ezt egyébként teljesítettem is, de ennyi nem elég.
Mert Andi ebből, hogy mindig 100%-ig nyugodt vagyok, még akkor is, amikőr ő maga már síkideg, csak azt szűrte le tévesen, hogy mindent magasról leszarok.
Szóval a nyugodtság mellett önétzetet is képviselni kell: ha tarthatatlan a hiánya, fel kell háborodni még akkor is, ha egyébként nincs rá belső késztetésed, mert a felháborodás hiánya a mindenbe beleszarás érzetét kelti.
(Ezt úgy konkrétan meg is fogalmazta. "Nem értem, SoDI. És még csak fel sem háborodsz, amikor mondja neked az ember. Annyira leszarod".)
May 15, 2015 16:02:13
sodika
May 15, 2015 16:02:46
HÁNY nőt basztál meg eddig ? nevek nem kellenek, csak egy szám.
Hármat.
May 15, 2015 16:02:46
Fekete Bikapata
May 15, 2015 16:03:31
És te ezt most ,,tanulod'' 33 évesen???
Kibaszott nagy szégyen!
Egy földalatti, atombiztos bunkerben éltél eddig 20 évig egyedül???
Jó lecke volt Andi, ja...
,,Könyöjgöm, péküjjünkkhi, brü-hü-hü!'' LOL
Akkor hol volt a kemény sodi?
Elvártad volna, hogy Andi üssön vissza helyetted???
May 15, 2015 16:03:31
sodika
May 15, 2015 16:04:13
Annyit meg elárulok, hgoy univerzális kapcsolatmodell nincs
May 15, 2015 16:04:13
nyelvtanilag igaz
May 15, 2015 16:04:46
Ok, ez egy szám, lehet vele kezdeni valamit. Mind a hármat domináltad, és ha igen hogy? ütötted, ordítottálvagy ha ő azt mondta hogy teát kér, te csakazértis kávét adtál neki, mert te vagy a domináns? Vagy hogy?
May 15, 2015 16:04:46
vsetko jedno
May 15, 2015 16:05:28
Mit írnak a pua pdf-ek a nyamvadt testről, púpról, sérvről, rothadó fogakról? Ha Egy nő rákérdez, hogy lettél ilyen penetráns igénytelen torzszülött, akkor mi a jó válasz?
May 15, 2015 16:05:28
-
May 15, 2015 16:05:46
Hármat.
Valami félreértés lesz. Az, hogy recskáztál a sarokban, miközben a szexpapi kéjes vigyorral az arcán téged bámulva döngölte a szexnagyit,az nem dugás.
May 15, 2015 16:05:46
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 15, 2015 16:06:34
x16)
Fórizst is dominálod újabban, vagy csicskulsz, mint régen?
sodika
May 15, 2015 16:07:02
Faszom. Szó nélkül hagyta, hogy ez a csávó MAGYARÁZZA NEKEM a dolgait, miközben üt. Ahelyett, hogy odajött volna abban segíteni, hogy lefordítja, mi a fasz a csávó baja.
Mondtam neki, hogy pillanat, egy szavát sem értem, ő meg újra újra ütött csak. Még ezután is. Én meg nem értettem, hogy mégis miért, mi történt, mi a féreértés oka.
És esélyem sem volt megérteni, mert ő, aki érthette, nem fordította le nekem (saját bevallása szerint azért nem, mert megdöbbent, és a remegéstől mozdulni sem tudott, de szerintem akkor is feladata lett volna, hogy fodítson, ha már egyszer helyzet van).
May 15, 2015 16:07:02
Fekete Bikapata
May 15, 2015 16:07:34
Kurvanagy, hogy te ilyen olvasott gyerek vagy, mégsem értesz semmihez...
Nyem éjtyem...
Nem úgy volt, hogy négyre németórád lesz???
Nyem éjtyem...
Nem úgy volt, hogy négyre németórád lesz???
May 15, 2015 16:07:34
nyelvtanilag igaz
May 15, 2015 16:08:27
Az orrbaverés meg hogy volt ? Azt elhiszem, hogy valami minimális felelőssége abban hogy lett bunyó, Andinak is lehetett. Mikor tinik voltunk és bandáztunk, kapott már úgy haverom, hgoy csajjal sétált, találkozott egy tízfős bandával, akik között ott volt pár ellensége, ő futott, de a kisasszony hercegnő volt szaladni, úgyhogy visszafordult, mert nem hagyhatja ott, és széttörték, a suna pedig meg tipegett szépen tovább, és nézte. De ilyenkor a sunát kell hagyni a francba.
Ettől függetlenül, akár hibás volt Andi, akár nem, egy embert vissza lehet ütni, ha nem küldött le a földre - ha egyedül volt- vagy ha sokkal erősebb, akkor megkapod a módját hogyan találd úgy el, hgoy ne számítson.
Ettől függetlenül, akár hibás volt Andi, akár nem, egy embert vissza lehet ütni, ha nem küldött le a földre - ha egyedül volt- vagy ha sokkal erősebb, akkor megkapod a módját hogyan találd úgy el, hgoy ne számítson.
May 15, 2015 16:08:27
sodika
May 15, 2015 16:09:06
Mind a hármat domináltad, és ha igen hogy?
Nem, egyiket sem.
Az egyik a swinger-klubbos közgazdász csaj volt. Vele egyetlen éjszakát töltöttem.
A másik a szintén a hirdetésemre jelentkező középkorú nő. Vele kb. hároszor jöttünk össze.
De ezek inkább testi kapcsolatok voltak, én pedig éppen a lelki vonzalom anatómiájáról beszéltem.
May 15, 2015 16:09:06
tigris
May 15, 2015 16:09:09
akkor ezért loptad meg geryt, krucsiót, pál marcit? genetikailag képtelen vagy odaadni a pénzt a jogos tulajdonosának?
May 15, 2015 16:09:09
nyelvtanilag igaz
May 15, 2015 16:10:01
Az érdekel, hogy jutottatok el oda, hogy bevert neked a pasas. Lehet, hgoy a sztori miatt páran szívatni fognak, de nem jobban mint eddig, és hátha tudunk olyan tanácsot adni, aminek máskor hasznát veheted.
May 15, 2015 16:10:01
Dr Czeizel Endre
May 15, 2015 16:10:05
Azért ez elég erős kijelentés, t. kolléga. Mindegy
May 15, 2015 16:10:05
Fekete Bikapata
May 15, 2015 16:10:13
Látod, ez benned a baj, te nyomorék; a te ,,genetikai kódodban'' a minimális (túl)élni akarás sincs meg...
Ezért is tartasz ott, ahol vagy!
Hagyd magad péppé verni legközelebb!
May 15, 2015 16:10:13
tigris
May 15, 2015 16:10:17
Az orrbaverés meg hogy volt ? Azt elhiszem, hogy valami minimális felelőssége abban hogy lett bunyó, Andinak is lehetett. Mikor tinik voltunk és bandáztunk, kapott már úgy haverom, hgoy csajjal sétált, találkozott egy tízfős bandával, akik között ott volt pár ellensége, ő futott, de a kisasszony hercegnő volt szaladni, úgyhogy visszafordult, mert nem hagyhatja ott, és széttörték, a suna pedig meg tipegett szépen tovább, és nézte. De ilyenkor a sunát kell hagyni a francba.
dehát andi ütötte le. ez teljesen nyilvánvaló. nekiállt erősködni, hogy márpedig neki JÁR a dolog, mert IDEUTAZOTT, erre pofán lett baszva. sírt mint az állat.
May 15, 2015 16:10:17
heavy metal
May 15, 2015 16:11:48
Nem, egyiket sem.
:DDDDDDDDD
remélem tudják a trollok, hogy ebből 1 az igaz. és arról is 2 oldalas bejegyzést írt a blogján.
a többi csak a mese része, ahogy a dőlésszög is.
szeritnem neked már annál az egynél se állt fel, 2 percnáé tovább.
May 15, 2015 16:11:48
sodika
May 15, 2015 16:12:07
akár hibás volt Andi, akár nem, egy embert vissza lehet ütni
Hogyan tudnék már reagálni egy olyan szituációra, amit nem is értek? A csaj meg baszott fordítani nekem. Miközben ő volt az egész oka: mindenkinek beszól, és mindenkit felprovokál, ha épp olyanja van, életveszélybe sodorva ezzel a társaságát.
May 15, 2015 16:12:07
béküjjünkki
May 15, 2015 16:12:15
mit kellett volna mondania? sneci megütött a bácsi, tessék védekezni, visszatámadni! neked ahhoz is tolmács kell, hogy felfogd, hogy vernek?
May 15, 2015 16:12:15
Eladó nickek
May 15, 2015 16:13:35
-erőszakmentes higgadtság
-dominencia
-genetikai kód
-dominencia
-genetikai kód
May 15, 2015 16:13:35
Karalábé Hadnagy
(
x30)
May 15, 2015 16:13:48
x30)
Axiómaválogatás Zsoditól
1. Pénz nem létezik.
2. Aki egyhuzamban 2 hétnél több időt tölt külföldön, az hazaáruló.
(2. Aki dolgozni megy ki külföldre, az hazaáruló.)*
3. A rendszer logikája szerinti kötelezettségek materialista absztrakciók.
4. Ami a Vonzás Törvénye kitartó alkalmazásának ellentmond, az természetellenes, következésképp rossz.
5. Ami nem a genetikai kód szerint rendeződik, az csak illúzió.
* ikszedik angolnázás utáni változat
tigris
May 15, 2015 16:14:18
látod, ennyire jól tudsz németül :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
May 15, 2015 16:14:18
Fekete Bikapata
May 15, 2015 16:14:44
Nem, egyiket sem.
33 évesen ennyi???
Biztos poénos! LOL
May 15, 2015 16:14:44
heavy metal
May 15, 2015 16:14:49
blablabla. összeszartad magad és remegve vártad anditól, hogy majd segít neked. utána még mindig a sokk hatása alatt áltál. később meg próbáltad megmagyarázni ezt is.
May 15, 2015 16:14:49
sodika
May 15, 2015 16:15:13
ez benned a baj, te nyomorék; a te ,,genetikai kódodban'' a minimális (túl)élni akarás sincs meg...
MI A FRANCOT VEREKEDTEM VOLNA, HA EGYSZER NEM ÉRTEM, MI TÖRTÉNIK? Magyaráz nekem, miközben üt, de valami elbaszott berlini dialektusban, hadarva, ordinálva, ráadásul részegen, aki meg érti, nem fordít.
VÉGIG ARRA VÁRTAM, HOGY ODAJÖN AZ ANDI, ÉS FORDÍT, MEG ELMAGYARÁZZA, MI TÖRTÉNIK, ÉS ELEJÉT VESZI A TOVÁBBI FÉLREÉRTÉSEKNEK.
Mi a francot kellett volna visszaütnöm, meg verekednem, miközben NEM IS ÉRTEM, HOGY MI TÖRTÉNIK?!
May 15, 2015 16:15:13
vsetko jedno
May 15, 2015 16:16:18
miért nem értetted, nem beszélsz németül?
May 15, 2015 16:16:18
béküjjünkki
May 15, 2015 16:16:22
ez a nagypofájú gyökér éned a legjobb recskás. tényleg fizetnék, ha ezt a mániás ámokfutást közvetítenéd. ahogy előadod a csajozás alapjait, paszmek az bitang.
May 15, 2015 16:16:22
heavy metal
May 15, 2015 16:16:53
33 évesen ennyi???
Biztos poénos! LOL
Biztos poénos! LOL
a régi sodi freeblogon votl olvasható. kb. arról szólt, hogy most már enm tudják őt kiröhögni mert elvesztette a szüzességet, ugyanis "kellemes hölgytársaságban" töltötte az estét. ő volt az aki fizette a villamost és a lakásáról van is kép feltöltve. kb 50-55 éves nőt cserkészett be a mi casanovánk.
May 15, 2015 16:16:53
Fekete Bikapata
May 15, 2015 16:17:14
Na mindegy, szarom le.
Ebédelek, oszt dolgozom.
Meg délután 4-től van még egy újabb németórám.
Csá
Ebédelek, oszt dolgozom.
Meg délután 4-től van még egy újabb németórám.
Csá
Véget ért? Vagy közben netezel? Vagy megint hazudtál?
A lehető legtöbb pénzt baszd el a németezésre!
Mindegy
May 15, 2015 16:17:14
heavy metal
May 15, 2015 16:18:02
ez milyen szar duma már. pofánbasztak. mit akarsz ezen lefordítattni? be voltál szarva ennyi. nem kell hazudoznod.
May 15, 2015 16:18:02
sodika
May 15, 2015 16:18:14
összeszartad magad és remegve vártad anditól, hogy majd segít neked.
Nem.
Vegytiszta SZOMORÚSÁG volt, hogy nem értem, mi történik, engem itt ütnem, folyika vérem, és Andi meg nem jön oda, hogy elmagyarázza, mi van ilyesnkor, meg hogy egyáltalán mit akar tőlem ez az ember.
Nulla félelem, bulla felháborodás, nulla rettegés, nulla megegés, nulla szédülés, nulla idegesség. Csak és kizárólag szomorúság és tanácstalanság.
May 15, 2015 16:18:14
Fekete Bikapata
May 15, 2015 16:18:58
Vagy elfutsz vagy visszaütsz, te barom!
Ezek alapvető, még az állatokban is meglévő ösztönök...
Olvass erről is valami pdf-et, aztán utána oktasd...
May 15, 2015 16:18:58
heavy metal
May 15, 2015 16:20:08
Nem.
nyugi sodika, senki nem hiszi ezt el neked. ismételgesd csak, talán magaddal el tudod majd hitetni. mint a dőlésszöget vagy a 3 nőt. XDDDD
May 15, 2015 16:20:08
sodika
May 15, 2015 16:20:10
Nem, nem voltam beszarva.
Kicsit sem.
Furcsa, én magam is meglepődtem, de nem volt bennem se félelem, se harag, se indulat... Semmi ilyesmi.
Vegytiszta SZOMORÚSÁG és tanácstalanság volt. Hogy itt engem ütnek, mert valami félreértés van, és Andi nem jön oda elmagyarázni, akármi is a félreértés.
Pedig ő értené, mi a franc történik, és mit magyaráz közben nekem ez az ember.
May 15, 2015 16:20:10
nyelvtanilag igaz
May 15, 2015 16:20:33
Azon mit lehet nem érteni, hogy ütik a pofádat ? Ha nekiállna valaki felboncolni élve, azt is néznéd, mert nem érted, miért történik?
Egyáltalán, ahogy ütnek, mit kell megérteni ? Nem szájkarate, kurvaanyád, mésszafaszba szinten hogy érteni kellene, hanem védekezni, vagy elszaladni. Utána meg lehet filozofálni.
Kaphattál volna különbet is. Tudok olyan esetről, hogy egy embert megütöttek, leesett, beverte a fejét, meghalt rá pár órára.
Egyáltalán, ahogy ütnek, mit kell megérteni ? Nem szájkarate, kurvaanyád, mésszafaszba szinten hogy érteni kellene, hanem védekezni, vagy elszaladni. Utána meg lehet filozofálni.
Kaphattál volna különbet is. Tudok olyan esetről, hogy egy embert megütöttek, leesett, beverte a fejét, meghalt rá pár órára.
May 15, 2015 16:20:33
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
May 15, 2015 16:21:05
x16)
Milyen félreértésről beszélsz? Berlinben nem szeretik a fehércigány mentalitású bevándorlókat, ennyi. Van ott elég lumpenelem, nem kell még importálni is.
sodika
May 15, 2015 16:21:43
nyugi sodika, senki nem hiszi ezt el neked.
Pedig így volt.
Nulla félelem volt bennem.
Egyszerűen tanácstalanul leblokkoltam, mert nem értettem semmit. Értetlenség és szomorúság volt. Nem értettem, mi történik, nem értettem, mit magyaráznak nekem eközben, és nem értettem, miért nem jön oda az Andi, hogy elmagyarázza, és eloszlassa a félreértést, akármi is az.
May 15, 2015 16:21:43
60 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Egy nő azért vitatkozik veled, mert a férfias ellenállás, és uralom érzete iránti genetikai vágy vezérli.
ezt melyik pdf-ben olvastad?