« 3601 3602 3603 3604 3605 3606 3607 3608 3609 3610 »
1733438 komment.

Szerző: béküjjünkki May 15, 2015 16:21:44
Válasz
(4)
remélem azért már letöltöttél valami önvédelmi pdf-et. vagy ilyen már soha nem fordulhat elő veled? ha legközelebb ilyen lenne, megint szomorkodnál ostobán?
May 15, 2015 16:21:44

Szerző: Főnikmadár May 15, 2015 16:22:01
Válasz
(17)
Sodi, a csajozóguru, ez kurvajó :DDDDDDDDDDDD

De magyarázd már el recskás, hogy miért elmélkedsz most azon, hogy milyen PUA-technikákat kellett volna alkalmaznod Andin? Eddig még azt mondtad, hogy nem voltál belé szerelmes, csak a példaképed volt és tanulni akartál tőle. Akkor most miért magyarázod, hogy "dominánsabban" kellett volna vele viselkedned? Tanítványként, a mestereddel szemben?
May 15, 2015 16:22:01

Szerző: tigris May 15, 2015 16:22:14
Válasz
(12)
sodika
Nem, nem voltam beszarva.
Kicsit sem.

Furcsa, én magam is meglepődtem, de nem volt bennem se félelem, se harag, se indulat... Semmi ilyesmi.

Vegytiszta SZOMORÚSÁG és tanácstalanság volt. Hogy itt engem ütnek, mert valami félreértés van, és Andi nem jön oda elmagyarázni, akármi is a félreértés.

Pedig ő értené, mi a franc történik, és mit magyaráz közben nekem ez az ember.

vegytiszta szomorúság közben röhögcséltél?

nem értetted, hogy miért ütnek? a múltkor még pontosan tudtad, hogy andi heccelte fel a részeget, aki egy nagy székkel szaladt utánatok egy fél kilométeres körforgalomban 200 métert, aztán hozzád végta a széket, amitől te elestél, és már rajtad is volt, és ütött, ütött, te meg közben csak röhögtél tök nyugodtan, eltelve a szomorúságtól.

ez így egész hihető sztori
May 15, 2015 16:22:14

Szerző: nyelvtanilag igaz May 15, 2015 16:22:25
Válasz
(5)
Ha jól emlékszem, mikor Sherlock Porks nekedment, próbáltál védekezni. AKKOR MÉG. Most mi a faszért áltál tanácstalanul?
May 15, 2015 16:22:25

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) May 15, 2015 16:23:58
Válasz
(11)
sodika
MI A FRANCOT VEREKEDTEM VOLNA, HA EGYSZER NEM ÉRTEM, MI TÖRTÉNIK?

Nyugodj meg, a Ducatoban minden kínzás előtt el fogjuk neked mondani ékes magyarsággal, hogy ezt most éppen miért kapod. De vigyázz, mert ha értetlenkedni mersz, azért pluszbüntetés jár!
May 15, 2015 16:23:58

Szerző: sodika May 15, 2015 16:24:05
Válasz
(0)
Fekete Bikapata
Vagy elfutsz vagy visszaütsz, te barom!

Elfutni? Sose.
Max. megbeszélni a dolgokat.

Vagy tényleg visszaütni.

De mindegyikhez érteni kellett volna a szituációt.

Én meg leblokkoltam attól, hogy értettem. Ütni-verni kezd engem egy idegen nyelven beszélő ember, és nem értem, mi történik, miért történik, mi a félreértés oka, és Andi miért nem oszlatja el a félreértést, akármi is az, miközben ő biztos érti, mi hangzik el.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 15, 2015 16:24:05

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) May 15, 2015 16:24:41
Válasz
(9)
nyelvtanilag igaz
Ha jól emlékszem, mikor Sherlock Porks nekedment, próbáltál védekezni. AKKOR MÉG. Most mi a faszért áltál tanácstalanul?

Nem volt nála se Kántor, se egy reklámszatyor, Hahó!
May 15, 2015 16:24:41

Szerző: béküjjünkki May 15, 2015 16:25:02
Válasz
(7)
nyelvtanilag igaz

akkor még megvolt kántor, az önbizalmat adott a vadászbikának
May 15, 2015 16:25:02

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 16:25:14
Válasz
(3)
nyelvtanilag igaz

Mert ő magyar volt, magyarul káromkodott, azért, tudta, hogy mi a szitu!
Mondom, legközelebb, ha egy részeg külföldi üt, hagy magad, mert ,,nem érted''...
Németóra??? 10 perces volt?

May 15, 2015 16:25:14

Szerző: nyelvtanilag igaz May 15, 2015 16:25:29
Válasz
(4)
És muután otthagyott, mi a faszom akadályozott meg, hogy hátulról találd be ? Szét kellett volna törni a suttyó fején a kurva székét, azt kellett volna. Utána pedig lett volna idő megérteni, miért.
May 15, 2015 16:25:29

Szerző: - May 15, 2015 16:25:32
Válasz
(8)
sodika
Nem.

Furcsa, de nem volt bennem félelem.
Se harag. Se indulat. Se semmi ilyesmi.
Még csak különösebb fizikai fájdalom sem.

Vegytiszta SZOMORÚSÁG volt, hogy nem értem, mi történik, engem itt ütnem, folyika vérem, és Andi meg nem jön oda, hogy elmagyarázza, mi van ilyesnkor, meg hogy egyáltalán mit akar tőlem ez az ember.

Csak szomorúság és tanácstalanság volt.

Nulla félelem, bulla felháborodás, nulla rettegés, nulla megegés, nulla szédülés, nulla idegesség. Csak és kizárólag szomorúság és tanácstalanság.

Te agyatlan, férfihangon nevelkedett pua szar, hogy lehetsz ekkora gyökér? Leugatni, csicskáztatni a nőket, ahhoz lenne kedved mi, mert hogy az kell a nőknek, igaz? De ha van valami para, például egy bunyó, akkor meg vegytisztán szomorú és tanácstalan vagy mi?

Hát elárulom neked, hogy ha igaz valami ebből az egész domináns faszságból, akkor az az, hogy egy ilyen helyzetben neked kell lenni az erősebbnek. Neked kell határozottnak lenni, neked kell kezelni a helyzetet, neked kell nyugtatni a nőt, egyszerűen azért, mert ezt várja el a társadalom. De ha kifogsz egy emancipált, és egyben vagány csajt, akit nem kell megvédeni egy konfliktusnál, az attól még ugyanúgy le fog nézni, ha egy ilyen egyszerű helyzetet vegytiszta szomorúsággal meg bánatos, segítségkérő arccal reagálsz le arra várva, hogy majd ő megment.

Te balfasz, te.
May 15, 2015 16:25:32

Szerző: broni May 15, 2015 16:25:39
Válasz
(5)
[quote=sodika]Hármat.[/quote

10 évente egyet???????
May 15, 2015 16:25:39

Szerző: sodika May 15, 2015 16:25:42
Válasz
(0)
béküjjünkki
remélem azért már letöltöttél valami önvédelmi pdf-et. vagy ilyen már soha nem fordulhat elő veled? ha legközelebb ilyen lenne, megint szomorkodnál ostobán?

Nem, az önvédelem szerintem hülyeség.
Normális emberrel soha nem történik ilyen.

Velem is csak azért történt, mert az Andi egy idegbeteg picsa, akinek muszáj beszólnia minden útmenti részegnek, és felelőtlenül provokálnia őt. Mert nem engedi meg a fene nagy önérzete, hogy ne tegye.
May 15, 2015 16:25:42

Szerző: sodika May 15, 2015 16:26:49
Válasz
(0)
Főnikmadár

De magyarázd már el recskás, hogy miért elmélkedsz most azon, hogy milyen PUA-technikákat kellett volna alkalmaznod Andin? Eddig még azt mondtad, hogy nem voltál belé szerelmes, csak a példaképed volt és tanulni akartál tőle.

Igen, főszabályként persze, hogy csak arról volt szó.
De úgy egyébként technikákat próbálgatni is jó volt. :)
May 15, 2015 16:26:49

Szerző: tigris May 15, 2015 16:27:15
Válasz
(13)
Főnikmadár
Sodi, a csajozóguru, ez kurvajó :DDDDDDDDDDDD

De magyarázd már el recskás, hogy miért elmélkedsz most azon, hogy milyen PUA-technikákat kellett volna alkalmaznod Andin? Eddig még azt mondtad, hogy nem voltál belé szerelmes, csak a példaképed volt és tanulni akartál tőle. Akkor most miért magyarázod, hogy "dominánsabban" kellett volna vele viselkedned? Tanítványként, a mestereddel szemben?

FÚGECI MEKKORA GÓL! KISZAKADT A HÁLÓ
May 15, 2015 16:27:15

Szerző: - May 15, 2015 16:27:16
Válasz
(3)
sodika
Elfutni? Sose.

Vagy tényleg visszaütni.

Én meg leblokkoltam attól, hogy értettem. Ütni-verni kezd engem egy idegen nyelven beszélő ember, és nem értem, mi történik, miért történik, mi a félreértés oka, és Andi miért nem oszlatja el a félreértést, akármi is az, miközben ő biztos érti, mi hangzik el.

Mi a faszt kellett volna érteni? Semmi joga megütni téged, ennyi önbecsülésed sincs?
May 15, 2015 16:27:16

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 16:28:01
Válasz
(2)
sodika
Elfutni? Sose.

Vagy tényleg visszaütni.

A legtöbb részeg embernek nem kell ok, indok a verekedéshez, kötekedéshez! ;)
Ezt sem tudod, 33 éves fejjel???
Vannak, akik nem bírják az alkoholt, valaki agresszív lesz tőle (a pali, aki beverte az orrodat), valaki kihányja a belét is (ez vagy te)...
May 15, 2015 16:28:01

Szerző: tigris May 15, 2015 16:28:29
Válasz
(5)
sodika

Velem is csak azért történt, mert az Andi egy idegbeteg picsa, akinek muszáj beszólnia minden útmenti részegnek, és felelőtlenül provokálnia őt. Mert nem engedi meg a fene nagy önérzete, hogy ne tegye.

dehát téged már többször is felkérdeztek. akkor nem vagy normális?

May 15, 2015 16:28:29

Szerző: sodika May 15, 2015 16:29:04
Válasz
(0)
-

Hát elárulom neked, hogy ha igaz valami ebből az egész domináns faszságból, akkor az az, hogy egy ilyen helyzetben neked kell lenni az erősebbnek.

Ha érted, mi van.

De én csak annyit értettem, hogy elkezd engem verni egy idegen nyelven valami értetetlen dolgot kiabáló ember, akit előtte az Andi megsértett valami beszólással, amit mellesleg szintén nem igazán értettem.
May 15, 2015 16:29:04

Szerző: tigris May 15, 2015 16:29:30
Válasz
(5)
-
Mi a faszt kellett volna érteni? Semmi joga megütni téged, ennyi önbecsülésed sincs?

a domináns alfahím úr még nem tartott ott a pua katalógusban, hogy ha ütik, akkor meg kell védenie magát, mert az imádott nő egy darab takonynak fogja tartani.

az anyja se tanította meg erre!

May 15, 2015 16:29:30

Szerző: sodika May 15, 2015 16:30:23
Válasz
(0)
Fekete Bikapata
A legtöbb részeg embernek nem kell ok, indok a verekedéshez, kötekedéshez! ;)

Ez szerintem hülyeség.
Mindenkivel meg lehet beszélni mindent.

Ha vágod, miről van szó.
Én ott a helyzet megoldását Anditól vártam volna, aki vágja.

De ő meg nem segített.
May 15, 2015 16:30:23

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 16:30:28
Válasz
(4)
sodika

Ebben is Andi a hibás, hogy egy pálcikakarú, hajlott hátú, sérvvel rendelkező idióta vagy, gratulálok...
May 15, 2015 16:30:28

Szerző: sodika May 15, 2015 16:31:12
Válasz
(0)
-
Mi a faszt kellett volna érteni?

Hát hogy mi a franc van, miért üt, miért pont engem, mi baja van. Egyáltalán: mi van.
May 15, 2015 16:31:12

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 16:31:38
Válasz
(2)
sodika
Ez szerintem hülyeség.

Ha vágod, miről van szó.

De ő meg nem segített.

Apáddal is megbeszélted a dolgokat, amikor be volt rúgva, mi?
Tudod kit etess...
May 15, 2015 16:31:38

Szerző: béküjjünkki May 15, 2015 16:32:30
Válasz
(5)
sodika
Ez szerintem hülyeség.

Ha vágod, miről van szó.

De ő meg nem segített.

kár, hogy nem volt a közelben egy kóbor ágyneműtartó.
May 15, 2015 16:32:30

Szerző: sodika May 15, 2015 16:32:53
Válasz
(0)
Fekete Bikapata
Ebben is Andi a hibás

Fel is háborodott, amikor mondtam neki, hogy megközelebb azért a társaságomban lehetőleg ne szólogasson be részegeknek, mondván "jaj, SoDI, nehogy már az én hibám legyen".

Pedig de. Nem létezik olyan ember, aki enélkül is, hogy tudatosan provkálnák. Tök mindegy, milyen részeg. Anélkül, hogy tudatosan provokálnák, soha senki nem üt meg senkit.
May 15, 2015 16:32:53

Szerző: nyelvtanilag igaz May 15, 2015 16:32:59
Válasz
(5)
Trottler, megpróbálom összefoglalni :
Az hgoy beszólnak, még nem ok verekedésre. Lehet szájalni, vagy elnézni fölötte, és akkor lépni, ha durvul. A részegetek ritka nagy surmó volt, hogy ha igaz, hgoy Andi pofázott, te semmit nem csináltál, és téged ütött. De NEM HISZEM hgoy te csak mentél, mint a kiskutya. Legalábbis hülyén vigyorogtál neki, amit az provokációnak vett.
2, Ha már betalált és nicns akkora ereje, hogy leverjem, fel kellett volna vegyed a kesztűt. Ha nem szemtől szembnen, akkor sunyi, mert megérdemli az, aki ilyet csinál. Ha kijön a rendőrség NEKTEK adott volna igazat, megesküdtetek volna mindketten, hogy ő kezdte.
3, Te ha minden igaz, 2006-os vagy. Közvetíteni legalábbis közvetítettél, sokat láttál. AZT láttad az utcákon, hogy a huligánok és a rendőrök MEGÉRTENI akarják egymást, vagy mindenki igyekezett úgy osztani a másikat, ahogy tudta?
May 15, 2015 16:32:59

Szerző: tigris May 15, 2015 16:33:03
Válasz
(6)
sodika
Hát hogy mi a franc van, miért üt, miért pont engem, mi baja van. Egyáltalán: mi van.

csattognak a ronda kilincsorrodon az ütések, és nem érted, hgoy mi van ? :DDDDDDDDDd

hívd fel a tudakozót, hátha ők tudnak segíteni ilyenkor :DDD

barom. és még te magyarázol arról, hogy hogy kell férfiasnak lenni.

persze akkor nagyon kemény vagy, amikor nőket kell fenyíteni.

May 15, 2015 16:33:03

Szerző: sodika May 15, 2015 16:33:14
Válasz
(0)
aki anélkül üt, na
May 15, 2015 16:33:14

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 16:34:46
Válasz
(5)
sodika

Ez az, hogy te nem vagy normális...
Ütni való fejed van! LOL
Gondolom, Andi visszaszólt a faszinak, te visszaröhögtél a szimpatikus fejeddel, aztán kaptad is a maflást...
Így volt?
Levezette a feszültséget rajtad a részeg, érted?
May 15, 2015 16:34:46

Szerző: Vicus May 15, 2015 16:34:54
Válasz
(10)
jiddise máme
sneckó, nyáron se volt fix címed, mégis kaptál csomagot, noch dazu a saját nevedre
miért is nem a saját nevedre kérted a pakkot az épp aktuális címedre?

olyan is létezik, hogy postán maradó küldemény!Így a csomagot útlevéllel átveheti bármelyik jelzett postán.
May 15, 2015 16:34:54

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) May 15, 2015 16:35:14
Válasz
(8)
sodika
Elfutni? Sose.

Vagy tényleg visszaütni.

Viszontlátásra, Uraim!
www.youtube.com/watch?v=iAr6rmFBZp4
May 15, 2015 16:35:14

Szerző: béküjjünkki May 15, 2015 16:35:41
Válasz
(8)
kemény lesz az este, ha már józanul is a casanovát adja.
May 15, 2015 16:35:41

Szerző: tigris May 15, 2015 16:35:49
Válasz
(4)
sodika
Fel is háborodott, amikor mondtam neki, hogy megközelebb azért a társaságomban lehetőleg ne szólogasson be részegeknek, mondván "jaj, SoDI, nehogy már az én hibám legyen".

Pedig de. Nem létezik olyan ember, aki enélkül is, hogy tudatosan provkálnák. Tök mindegy, milyen részeg. Anélkül, hogy tudatosan provokálnák, soha senki nem üt meg senkit.

te tudatosan provokáltad Sherlock Porkset?

sőt

2006-ban a jobbikosok tudatosan provokálták a rendőröket?

nocsak.
May 15, 2015 16:35:49

Szerző: sodika May 15, 2015 16:35:55
Válasz
(0)
nyelvtanilag igaz
Legalábbis hülyén vigyorogtál neki, amit az provokációnak vett.

Miután lelökött a bicikliről, próbáltam neki kedvesen nevetve elmagyarázni, hogy hiába fárasztja ám magát, mert egyetlen szavát sem értem, hisz nem igazán beszélek németül, és erre kezdett el ütni, igen.

De ezt nem provokációnak szántam, hanem megpróbáltam arra rávenni ezzel, hogy lassabban, artikukálva, és egyszerűbb szavakkal mondja már el, hogy ugyan mit is szeretne tőlem.
May 15, 2015 16:35:55

Szerző: nyelvtanilag igaz May 15, 2015 16:36:09
Válasz
(6)
Mellesleg Chris többet sétál Andival mint te. Őt hányszor baszták szét eddig ? Hát Andit ? Ha igaz lenne, hogy folyton beszólógat, akkor bevert képpel járna kiállításokra. Ha férfiak nem ütnék meg, megtennék a velük levő nők. persze, abban az esetben, ha tényleg olyan kötekedő valaki lenne, ahogy most lefestetted.
May 15, 2015 16:36:09

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 16:37:55
Válasz
(6)
A könyörgős, sírós videóra most is büszke vagy, te szilaj paripa? LOL
Ott határozott, kemény ,,férfi'' voltál, bazdmeg...

Nincs németóra 4kor, vagy mifan???
May 15, 2015 16:37:55

Szerző: sodika May 15, 2015 16:39:26
Válasz
(0)
Miután lelökött a bicikliről, úgy, hogy a kezeimmel a biciklit tartottam, tehát a fejem védtelen volt, mert nem tudtam volna mivel megvédelni, nevetve próbáltam elmagyarázni neki, hogy hiába fárasztja magát a hosszú és bonyolult mondataiból, mert egy szót sem értek belőle amúgy sem.

Mert ez így is volt. Azt kimondottan viccesnek találtam, igen, hogy lökdösődik, és magyaráz dolgokat folyamatosan, miközben én abból valójában egy büdös szót nem értek. Azt egyértelművé tettem neki, mégpedig nevetve, igen, hogy ezt teljesen feleslegesen teszi, mert nem beszélek németül, és erre ütött, igen.
May 15, 2015 16:39:26

Szerző: tigris May 15, 2015 16:40:07
Válasz
(7)
sodika
Miután lelökött a bicikliről, próbáltam neki kedvesen nevetve elmagyarázni, hogy hiába fárasztja ám magát, mert egyetlen szavát sem értem, hisz nem igazán beszélek németül, és erre kezdett el ütni, igen.

De ezt nem provokációnak szántam, hanem megpróbáltam arra rávenni ezzel, hogy lassabban, artikukálva, és egyszerűbb szavakkal mondja már el, hogy ugyan mit is szeretne tőlem.

nem értem. 2013 novemberében állítólag andi megdícsérte a némettudásod! sőt b2 szinten voltál mikor kimentél. és nem értetted, hogy mit mondanak?

:DDDDDDDDDDDDDDD

May 15, 2015 16:40:07

Szerző: béküjjünkki May 15, 2015 16:40:57
Válasz
(11)
Karalábé Hadnagy
Viszontlátásra, Uraim!
youtube.com/watch?v=iAr6rmFBZp4

ez kurvajó, a valaha volt legnagyobb cigányidomár magában motyogva keresi a legszolgaibb elköszönés szórendjét és tónusát.
May 15, 2015 16:40:57

Szerző: broni May 15, 2015 16:41:26
Válasz
(3)
nem szabolcsi vendégmunkás volt, és nem érteted a tájszólást??????
May 15, 2015 16:41:26

Szerző: nyelvtanilag igaz May 15, 2015 16:41:53
Válasz
(5)
Szóval röhögve etyetyéztél, ahelyett hogy védekeztél volna. És ő már nem volt szomjas, provokációnak vette a vigyorgást és ütött. Összeállt a kép.
May 15, 2015 16:41:53

Szerző: tigris May 15, 2015 16:42:33
Válasz
(8)
sodika
Miután lelökött a bicikliről, úgy, hogy a kezeimmel a biciklit tartottam, tehát a fejem védtelen volt, mert nem tudtam volna mivel megvédelni, nevetve próbáltam elmagyarázni neki, hogy hiába fárasztja magát a hosszú és bonyolult mondataiból, mert egy szót sem értek belőle amúgy sem.

Mert ez így is volt. Azt kimondottan viccesnek találtam, igen, hogy lökdösődik, és magyaráz dolgokat folyamatosan, miközben én abból valójában egy büdös szót nem értek. Azt egyértelművé tettem neki, mégpedig nevetve, igen, hogy ezt teljesen feleslegesen teszi, mert nem beszélek németül, és erre ütött, igen.

tehát egyik nap még a csoport legjobban beszélő tagja voltál, másik nap meg nem értettél semmit az egyszerű német mondatokból. hát ez a sztori egyre jobb.
May 15, 2015 16:42:33

Szerző: sodika May 15, 2015 16:43:00
Válasz
(5)
nyelvtanilag igaz
Mellesleg Chris többet sétál Andival mint te. Őt hányszor baszták szét eddig ? Hát Andit ?

Az, hogy a legtöbb emberrel szerencséje van, nem változtat azon, hogy kötekedő. A biztonsági őrös története is azért volt a bíróságon, mert kötekedő. Hogy vele így nem beszélgetnek, kéri a főnököt, panaszt akar tenni juszt is, hiába kapott az imént kitiltást, stb...

És mesélte, hogy korábban volt egy olyan ügye, aminek keretében ledobták a kutyájával a buszról, mert ott is kötekedett, hogy neki márpedig mi mindenhez van joga.

Meg a kidobott albérlős ügye is ilyen volt. Az egy normális ember volt, akit Andi korábban nem varászolt el a megtévesztő sármjával, és normális emberként értékén kezelte Andi kibírhatatlan kötöszködéseit: konkrétan közvetlen közelről ordítani kezdett, bele a csaj arcába.

(Így utólag meg tudom érteni, nekem is ezt kellett volna tennem.)
May 15, 2015 16:43:00

Szerző: nyelvtanilag igaz May 15, 2015 16:43:05
Válasz
(3)
Legalább németül nyomtad te szerencsétlen?
May 15, 2015 16:43:05

Szerző: tigris May 15, 2015 16:43:39
Válasz
(6)
tényleg bajnok, ha nem értettél semmit az egészből, akkor honnan tudod, hogy andi provokálta?
May 15, 2015 16:43:39

Szerző: sodika May 15, 2015 16:43:54
Válasz
(0)
tigris
tehát egyik nap még a csoport legjobban beszélő tagja voltál, másik nap meg nem értettél semmit az egyszerű német mondatokból. hát ez a sztori egyre jobb.

A részeg emberek hadarós kötöszködését nem nyelvtanulókra optimalizálják. :D
May 15, 2015 16:43:54

Szerző: sodika May 15, 2015 16:44:10
Válasz
(0)
tigris
tényleg bajnok, ha nem értettél semmit az egészből, akkor honnan tudod, hogy andi provokálta?

Hallottam.
May 15, 2015 16:44:10

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 16:45:04
Válasz
(6)
Vége is van a németórának?
Ami 4kor kezdődött, tudod!
May 15, 2015 16:45:04

Szerző: sodika May 15, 2015 16:45:22
Válasz
(0)
Ez olyan, mint amikor a Hajdu Attila mesélte nekem, hogy Eszter vitatkozott a párizsi főnökével Skype-on. Attila nem értett egy büdös szót sem a francia nyelvű eszmecseréből, de hogy nem kellemes bájcsevej zajlik éppen, hanem vita, az így is lejön. :D
May 15, 2015 16:45:22

Szerző: sodika May 15, 2015 16:46:00
Válasz
(4)
Fekete Bikapata
Vége is van a németórának?
Ami 4kor kezdődött, tudod!

Szólt a tanár, hogy 5-re ér csak ide.
May 15, 2015 16:46:00

Szerző: nyelvtanilag igaz May 15, 2015 16:46:08
Válasz
(4)
[
Meg a kidobott albérlős ügye is ilyen volt. Az egy normális ember volt, akit Andi korábban nem varászolt el a megtévesztő sármjával, és normális emberként értékén kezelte Andi kibírhatatlan kötöszködéseit: konkrétan közvetlen közelről ordítani kezdett, bele a csaj arcába.

(Így utólag meg tudom érteni, nekem is ezt kellett volna tennem.)[/quote]

Albérlőt a lakástulajdonos úgy dob ki, ahogy akar, azért, amiért akarja. Az ő lakása. Legfeljebb ha az albérlőnek papírja van arról, hgoy fizetett, visszakapja a pénzét bírósági úton. Mindig annak van igaza, aki otthon van, lehet az Adolf Hitler, és az albérlője Szent Péter. A lakástulajdonos saját maga szabja a feltételeit, legfeljebb ha nem tetszik az albérlőnek, elköltözik.
May 15, 2015 16:46:08

Szerző: broni May 15, 2015 16:46:17
Válasz
(5)
én is kiabáltam már a libdlbe , hogy félre az utamból, miközben toltam a kocsit, mint az áéllat, mondjuk tök ki voltam ütve, reggelig piáltam xanaxra, és alvás nélkül mentem kajáért....
May 15, 2015 16:46:17

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) May 15, 2015 16:46:48
Válasz
(9)
sodika
Anélkül, hogy tudatosan provokálnák, soha senki nem üt meg senkit.

Ezért az újabb okoskodásodért külön kapni fogsz egy 20 perces kezelést. Mindenképp szükségünk lesz egy profi orvosra ott a furgonban, aki az érzéstelenítés nélküli embertelen kínzások ellenére is képes lesz hetekig életben tartani téged.

Hallottál már a knockout game-ről, fosfej? Ez a 16 éves lány például mivel provokálta az őt hátulról kiütő szardarabot?
edition.cnn.com/2012/11/21/world/europe/uk-police-girl-hit/
May 15, 2015 16:46:48

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 16:47:55
Válasz
(7)
Csinálj egy videót, ahol kemény, határozott férfi vagy! LOL

Kötözködés, nem kötöszködés! Néha vedd elő a magyar helyesírási kéziszótárt is!
May 15, 2015 16:47:55

Szerző: nyelvtanilag igaz May 15, 2015 16:48:10
Válasz
(4)
De vissza a részeghez. Ahogy nekedrohant, nem kapcsolt be az önvédelmi ösztön? Gyerekként az iskolában, egymás között, meg később is 2006-ban nem egy, nem két verekedést kellett volna lássál. Ha már az önvédelmi ösztön nem kapcsol be, a tapasztalat, élmények nem jelentenek semmit?
May 15, 2015 16:48:10

Szerző: sodika May 15, 2015 16:48:20
Válasz
(0)
nyelvtanilag igaz

Albérlőt a lakástulajdonos úgy dob ki, ahogy akar, azért, amiért akarja. Az ő lakása.

HA HA HA HA HA

Akkor Törpapát miért nem tudta az ügyvédnő öt hónapon át kidobni? Törpapa szépen bent maradt a birtokvédelmével, és a perrel, meg fellebbezéseivel majdnem fél éven át :)))

szóval nem olyan egyszerű ez, mint ahogy te azt elképzeled
May 15, 2015 16:48:20

Szerző: tigris May 15, 2015 16:48:43
Válasz
(5)
sodika
Hallottam.

akkor ezek szerint tudtad, hogy mi a baja a részegnek?

May 15, 2015 16:48:43

Szerző: sodika May 15, 2015 16:49:01
Válasz
(0)
Na jó, megjött a német tanár.

Csaá.
May 15, 2015 16:49:01

Szerző: tigris May 15, 2015 16:50:04
Válasz
(13)
sodika
HA HA HA HA HA

Akkor Törpapát miért nem tudta az ügyvédnő öt hónapon át kidobni? Törpapa szépen bent maradt a birtokvédelmével, és a perrel, meg fellebbezéseivel majdnem fél éven át :)))

ahhoz képest a törpegeci az utcán koldul és szemetet zabál HAHAHAHAHAHAH

May 15, 2015 16:50:04

Szerző: nyelvtanilag igaz May 15, 2015 16:50:57
Válasz
(4)
Székkel rohan utánad, ordít, mi a faszt nem lehetett látni, hogy támadni akar? legalább a biciklivel ráhajthattál volna, ha elütöd ő esik, sőt, ha szerencséd van, a lábujjaira hajtasz, és akkor kétkézen csúszik kínjában hazafelé, mert a lábát a törött ujjakkal vonszolja maga után.
May 15, 2015 16:50:57

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 16:51:04
Válasz
(4)
Az önéletrajzodat megírta már, ha már ennyi pénzt elkér?
May 15, 2015 16:51:04

Szerző: tigris May 15, 2015 16:51:20
Válasz
(3)
sodika
Na jó, megjött a német tanár.

Csaá.

becsicskultál megint?
May 15, 2015 16:51:20

Szerző: nyelvtanilag igaz May 15, 2015 16:52:46
Válasz
(5)
Reménytelen eset ez a Trottler. *sóhajt*.
May 15, 2015 16:52:46

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 16:53:58
Válasz
(5)
Volt, hogy magyar bőrfejűek rúgták picsán Pesten, nem?
De azt hiszem, hogy még ott sem ő magyarázta el a haverjainak, hogy nem zsidó kameraman... MEGALOL
Tomicicától is Pál Marci mentette meg...
Itt tart a szilaj paripa, 33 évesen, az önvédelem nagy ellenzője...
May 15, 2015 16:53:58

Szerző: nyelvtanilag igaz May 15, 2015 16:55:59
Válasz
(3)
Fekete Bikapata
Volt, hogy magyar bőrfejűek rúgták picsán Pesten, nem?
De azt hiszem, hogy még ott sem ő magyarázta el a haverjainak, hogy nem zsidó kameraman... MEGALOL
Tomicicától is Pál Marci mentette meg...
Itt tart a szilaj paripa, 33 évesen, az önvédelem nagy ellenzője...

Mi a logikája ennek? Ha a trottlert nigériai vagy kínai támadja meg, vigyorogva tűri majd, mert nem érti miért.
May 15, 2015 16:55:59

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 16:59:37
Válasz
(10)
El tudom képzelni, ahogy leszállt a bicikliről...
Elkezd hetyetyézni, a bájos fogsora kivillan, nagyképűen röhög, meg csapkod a pálcika karjaival, mint egy belőtt pingvin!

Még az is lehet, hogy a részeg csak megijedt és önvédelemből ütött?
May 15, 2015 16:59:37

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) May 15, 2015 17:01:40
Válasz
(10)
sodika
Azt kimondottan viccesnek találtam, igen, hogy lökdösődik, és magyaráz dolgokat folyamatosan, miközben én abból valójában egy büdös szót nem értek. Azt egyértelművé tettem neki, mégpedig nevetve, igen, hogy ezt teljesen feleslegesen teszi, mert nem beszélek németül, és erre ütött, igen.

Te közel egy éves nyelvtanulás után sem értetted, mit magyaráz neked a német részeg, ő viszont még részegen is megértette a minden nyelven értelmetlen hetyetyézésedből, hogy azt akarod, máshogyan adja tudtodra, mi a problémája. És ekkor az egyik legjobb módszert választotta, mégha végezhetett volna alaposabb munkát is. Ilyen egyszerű.
May 15, 2015 17:01:40

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 17:02:25
Válasz
(3)
Vajon mennyi idő múlva lesz perfekt a sodika német nyelvből?
Vajon mennyi pénzzel húzza még le a tanár?
May 15, 2015 17:02:25

Szerző: nyelvtanilag igaz May 15, 2015 17:03:15
Válasz
(5)
Ott kellett legyen más is. Egyetlen egy ember, főleg aki nagyon részeg, komoly ok nélkül nem szalad gyalogosan biciklisek után. És ha Andi miatt volt a baj, őt vette volna elő ahamarabb, még ha férfiként nem is üt nőt, neki ordította volna le a fejét. És mégis a mi trottlerünket támadta be, Andi helyett. Ha már nincs mersze és tapasztalata bokszolni, legalább valami nem provokatív pofát felvehetett volna, nem röhögve etyetyézik.
May 15, 2015 17:03:15

Szerző: tigris May 15, 2015 17:04:31
Válasz
(6)
nyelvtanilag igaz
Ott kellett legyen más is. Egyetlen egy ember, főleg aki nagyon részeg, komoly ok nélkül nem szalad gyalogosan biciklisek után. És ha Andi miatt volt a baj, őt vette volna elő ahamarabb, még ha férfiként nem is üt nőt, neki ordította volna le a fejét. És mégis a mi trottlerünket támadta be, Andi helyett. Ha már nincs mersze és tapasztalata bokszolni, legalább valami nem provokatív pofát felvehetett volna, nem röhögve etyetyézik.

persze, hát kurva nagy kamu az egész. a matta részeg csávó, ahogy legyorsul két biciklist... egy székkel a kezében :DDD hagyjál már!

szerintem az lehetett, hogy a járdán bicikliznek, és sodika elütötte a csávót, mert hát ugye nem tudja koordinálni a mozgását, vagy fellökte a piáját.

May 15, 2015 17:04:31

Szerző: broni May 15, 2015 17:07:53
Válasz
(6)
kkor Törpapát miért nem tudta az ügyvédnő öt hónapon át kidobni? Törpapa szépen bent maradt a birtokvédelmével, és a perrel, meg fellebbezéseivel majdnem fél éven át :)))

amugy rohadt rendes volzt a nő, ha akarja, fogad két kopasz, kigyurt legényt, és ugy baszták volna ki az a nyomorult gnómot az utcárra, mint macskát szarni....csak talán sajnálta, mer nyomi....
May 15, 2015 17:07:53

Szerző: nyelvtanilag igaz May 15, 2015 17:09:59
Válasz
(5)
tigris
persze, hát kurva nagy kamu az egész. a matta részeg csávó, ahogy legyorsul két biciklist... egy székkel a kezében :DDD hagyjál már!

Igen ez a másik. Ha én látom hogy gyalogos üldözi a biciklimet és nem akarok felállni éppen neki, megtekerem, hogy ne érjen utol. A részegünk pedig beéri a bicikliseket székkel a kezében, azért hogy a szkét ne is használj.a És a két ember közül az ártatlant találja be, nem azt, amelyik pofázott, sőt, miután megveri az ártatlant, akkor sem bántja a pofázóst. Sok sebből vérzik a sztori.
May 15, 2015 17:09:59

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 17:21:49
Válasz
(5)
Ez a story már ott sántít, hogy bicikliznek, hahó!

Lehet, hogy titokban szereti, ha ütik???

Mindenesetre rém vicces figura, akármit is ad elő...

Szexológusként, hogy a nő is adjon bele mindent! Holott két perc intenzív testmozgástól ő esik össze, nem a 50 éves nő...
Társkapcsolati szakértőként, amikor életében nem volt barátnője! A Shodálatos asszony sem barátnő, sodi; te csak a hímringyója voltál, buszjeggyel fizetett...
Voltatok pl. moziban, színházban, esetleg étteremben?
Most pedig eldöntötte, hogy kemény, határozott férfi lesz...
Jó persze, oké, ha most nem ismerném a berlini orrtörés és a Fórizs-féle csicskalángos story-ját, meg a sírós-könyöjgős videót, akkor nem is fájna most annyira a rekeszizmom, talán... LOL
May 15, 2015 17:21:49

Szerző: Haim (Snecológus-pontszám: 21850x10) May 15, 2015 17:34:03
Válasz
(16)
Mi a kurva isten folyik itt már megint?
Iszom egy kávét, bekészítek némi kaját,mert nagyon kemény autista zárótűznek nézünk itt elébe.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
May 15, 2015 17:34:03

Szerző: broni May 15, 2015 17:37:28
Válasz
(6)
Haim
Iszom egy kávét, bekészítek némi kaját,mert nagyon kemény autista zárótűznek nézünk itt elébe.

ír kávét igyál, , jó erősen, 2 deci whiski, meg fél deci kafé.....
May 15, 2015 17:37:28

Szerző: sodileaks (Snecológus-pontszám: 20450x10) May 15, 2015 17:47:49
Válasz
(6)
nyelvtanilag igaz
Igen ez a másik. Ha én látom hogy gyalogos üldözi a biciklimet és nem akarok felállni éppen neki, megtekerem, hogy ne érjen utol.
púppal és sérvvel ez elég nehéz, pláne ha az ember a sodi nem is tud biciklizni.
Ennyi.
May 15, 2015 17:47:49

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 17:52:17
Válasz
(3)
Haim

Egyre durvább a dolog, egyre betegebb a sodi!
Kora reggel, délután; szerintem estére is várható egy kemény auticunami...
May 15, 2015 17:52:17

Szerző: Zsery May 15, 2015 18:02:27
Válasz
(3)
sodika
Ez az egyik PUA tananyagban van.
Ha a nő pimaszkodik, vagy megpróbál lerázni, sokszor csak tesztel. Hogy férfias vagy-e, és határozott.

Ezeken a tesztelen át kell menni.

LOLbazdmeg, tumblr-en egy ideje megy ilyen "bestofpuaforum" válogatás, eddig azt hittem, full trollkodás az egész, mert ezt még az amúgy bullshitre meglehetősen fogékony sodi se enné meg... Erre mégis.
May 15, 2015 18:02:27

Szerző: urnába szaró May 15, 2015 18:07:41
Válasz
(1)
A kajmán és a többi retard fejében valahogy így játszódik le egy trollal való találkozás:

youtu.be/9iu7YBoe_Pg
May 15, 2015 18:07:41

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 18:08:22
Válasz
(1)
Zsery
LOLbazdmeg, tumblr-en egy ideje megy ilyen "bestofpuaforum" válogatás, eddig azt hittem, full trollkodás az egész, mert ezt még az amúgy bullshitre meglehetősen fogékony sodi se enné meg... Erre mégis.

Megesz ő mindent, amit elé raknak...
May 15, 2015 18:08:22

Szerző: Fapoleon Hill May 15, 2015 18:13:36
Válasz
(4)
sodika
Nem, egyiket sem.

Az egyik a swinger-klubbos közgazdász csaj volt. Vele egyetlen éjszakát töltöttem.
A másik a szintén a hirdetésemre jelentkező középkorú nő. Vele kb. hároszor jöttünk össze.
A harmadik pedig az, akihez hónapokig rendszeresen jártam.

De ezek inkább testi kapcsolatok voltak, én pedig éppen a lelki vonzalom anatómiájáról beszéltem.

És melyik volt Ildikó, aki elhajtott, mert elfáradtál közben?
May 15, 2015 18:13:36

Szerző: Haim (Snecológus-pontszám: 21850x10) May 15, 2015 18:15:18
Válasz
(8)
Fapoleon Hill
És melyik volt Ildikó, aki elhajtott, mert elfáradtál közben?

A Vida.
Western Union nélkül már konkrétan holnap éhezni fogok.
May 15, 2015 18:15:18

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) May 15, 2015 18:19:57
Válasz
(4)
Jól értem, hogy Endre ha swingerklubban vesztette el szüzességét?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
May 15, 2015 18:19:57

Szerző: - May 15, 2015 18:22:28
Válasz
(3)
Péntek van. Sodi ilyen kezdi meg a hétvégi auti rohamot. Szerintem jó lesz a műsor.
May 15, 2015 18:22:28

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 18:24:14
Válasz
(6)
1. A közgazdász csajnak elég volt belőle egy éjszaka...
2. A (gondolom szex)hirdetésre jelentkező középkorú nő is megunta kb. három alkalom után...
3. És volt a rendkívül türelmes, ugyancsak középkorú shodálatos asszony, aki buszjeggyel fizetett (hogy a szexért vagy csak a sarokban recskázásért, az még kérdés)...
4. A rendkívül szabad szellemű, mindenre nyitott Andival nem jött össze a dolog, holott két hétig gyűjtötte a nyányót!

33 évesen mi ez, ha nem shiker???

Sodi, szerintem írj egy könyvet a sikeres, határozott, kemény, lepedőakrobata férfiakról!!! LOL
May 15, 2015 18:24:14

Szerző: xray May 15, 2015 18:27:36
Válasz
(11)
sodika
Szólt a tanár, hogy 5-re ér csak ide.

a kurva anyádat, te aztán tudsz élni, házhoz járatod a tanárt.
May 15, 2015 18:27:36

Szerző: - May 15, 2015 18:30:48
Válasz
(3)
sodika
Az, hogy a legtöbb emberrel szerencséje van, nem változtat azon, hogy kötekedő. A biztonsági őrös története is azért volt a bíróságon, mert kötekedő. Hogy vele így nem beszélgetnek, kéri a főnököt, panaszt akar tenni juszt is, hiába kapott az imént kitiltást, stb...

És mesélte, hogy korábban volt egy olyan ügye, aminek keretében ledobták a kutyájával a buszról, mert ott is kötekedett, hogy neki márpedig mi mindenhez van joga.

(Így utólag meg tudom érteni, nekem is ezt kellett volna tennem.)

Te is azt hiszed ,hogy mindenhez jogod van és neked minden jár. IGazi proli szar vagy.
May 15, 2015 18:30:48

Szerző: - May 15, 2015 18:34:46
Válasz
(6)
nyelvtanilag igaz
Reménytelen eset ez a Trottler. *sóhajt*.

TROTTEL, hahó!
May 15, 2015 18:34:46

Szerző: Fekete Bikapata May 15, 2015 18:34:49
Válasz
(2)
Andi elemzése helyett inkább tükörbe kéne nézned, paripa! ;)
May 15, 2015 18:34:49

Szerző: xray May 15, 2015 18:36:08
Válasz
(4)
nyelvtanilag igaz
HÁNY nőt basztál meg eddig ? nevek nem kellenek, csak egy szám.
sodika
Hármat.

hetente?
volt idő, amikor sportot űztem belőle, akkor volt annyi, te meg 33 év alatt?
recskás, te isten elbaszott teremtménye vagy és ha nem lennél fogyatékos, magad kérnéd az eutanáziát.
May 15, 2015 18:36:08

Szerző: sodika May 15, 2015 18:38:12
Válasz
(0)
Fekete Bikapata
Az önéletrajzodat megírta már, ha már ennyi pénzt elkér?

Ja nem, azzal az utóbbi hónapokban nem foglalkoztunk annyira, de majd mostanában előveszem újra a témát. Most már érzem, hogy ideje. Májusig inkább az általános felkészülést részesítettem előnyben.
May 15, 2015 18:38:12

Szerző: sodika May 15, 2015 18:39:26
Válasz
(0)
nyelvtanilag igaz
Egyetlen egy ember, főleg aki nagyon részeg, komoly ok nélkül nem szalad gyalogosan biciklisek után.

Márpedig ez történt.

Az ok meg az volt, hogy az idegbeteg picsa velem beszólt neki.
May 15, 2015 18:39:26

Szerző: xray May 15, 2015 18:40:18
Válasz
(3)
sodika
Ja nem, azzal az utóbbi hónapokban nem foglalkoztunk annyira, de majd mostanában előveszem újra a témát. Most már érzem, hogy ideje. Májusig inkább az általános felkészülést részesítettem előnyben.

ne siesd el, mert abból mindig csak károd származik!
légy türelmes!
May 15, 2015 18:40:18

Szerző: sodika May 15, 2015 18:40:44
Válasz
(0)
tigris
persze, hát kurva nagy kamu az egész. a matta részeg csávó, ahogy legyorsul két biciklist...

A piros lámpánál ért uton minket.
May 15, 2015 18:40:44

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) May 15, 2015 18:41:09
Válasz
(6)
sodika

A végrendeletírást is vegyétek át. Annak van itt az ideje úgy istenigazából.
May 15, 2015 18:41:09

Szerző: sodika May 15, 2015 18:41:41
Válasz
(0)
nyelvtanilag igaz
Ha én látom hogy gyalogos üldözi a biciklimet és nem akarok felállni éppen neki, megtekerem, hogy ne érjen utol.

De nem láttuk.

Andi mondta, hogy észrevette, hogy jön utánunk (nekem viszont nem szólt), de ő se gondolta volna, hogy nem csak pár lépést.
May 15, 2015 18:41:41

Szerző: - May 15, 2015 18:42:16
Válasz
(4)
sodika
A piros lámpánál ért uton minket.

Te meg összefostad magadat. Férfi vagy te egyáltalán vagy csak nő akinek fasza van?
May 15, 2015 18:42:16

Szerző: vsetko jedno May 15, 2015 18:42:26
Válasz
(7)
kik ezek a tanárok, akiket fél év múlva szidni fogsz hogy elbaszták a felkészülésed meg a motivációd és mennyi pénzre vettek le?
May 15, 2015 18:42:26

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) May 15, 2015 18:43:44
Válasz
(3)
Karalábé Hadnagy
A végrendeletírást is vegyétek át. Annak van itt az ideje úgy istenigazából.

Felesleges.

Egy koszlott laptop meg pár szakadt ruha áll az egyik oldalon, sok milliós adósság a másikon. Nincs elő ember, aki elfogadná ezt az örökséget.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
May 15, 2015 18:43:44
« 3601 3602 3603 3604 3605 3606 3607 3608 3609 3610 »
1733438 komment.

88 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™