Snecinek az kellene, hogy megfenyegessék: Jövő héten az utcára teszik, ha nem megy el betanított munkára. A hajléktalanságtól fosik, más lehetősége pedig nincs. Egy geci főnökúr egyből helyretenné Csicskaboyt, menne a csavarválogatás, mosogatás ezerrel. Veráék a hülyék, hogy eltartják.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Sodi valószínűleg egy kvázi rabszolga. Rocskaiék haverjainak gányolgat kosztért, lakhatásért és egy kis apróért.
azért volt 100 % tehermentes, mert:
1. kijátszottad apád alól a használati jogát, amit trükkösen "elfelejtettél" visszajegyeztetni
2. még nem indultak rád a végrehajtók a már akkor fennálló tartozásaid miatt. a lakásod rezsijét ugyanis már akkor sem fizetted, nem fizettél a bkvért, stb. azt a lakást elvitték volna a tartozásaid, előbb vagy utóbb. te magad fogalmaztál úgy, hogy az utolsó tehermentes pillanatában adtátok el.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Most Depi Dezsővel társalog a valós alternatívákról (aluljáró, panelalbi), míg újratölti az autiködgenerátort. Délutánra feltöltődik, akkor következik a szmájlizás, és a nagy reményteljes kijelentések a hétfői próbamelócsáról.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
2011. november 5. 13:17 -> link
A lakás is épp ezért lett eladva. Ha nem tesszük meg, akkor a következő hónapokban sorban mindenféle végrehajtások kerülnek volna rá. Gyakorlatilag az utolsó tehermentes pillanatában sikerült megszabadulni tőle.
Ez is hazugság mert fent bevallotta hogy nem volt tehermentes.
becsicskítottak?
Az nem lehet, hogy tud valamit a Púp, amit nem kéne, hogy tudjon, ezért tartják el?
Nem nyírségi?
Újabb Soha többet nem írok ide-korszak? Kitart vajon délutánig?
a hazaáruló sodika szerint nyíregyháza = borsod. ilyen buta paraszt ez
feküdj össze te is eggyel!
érdekes, hogy ez éppen akkor történik, amikor előkerül, hogy apád alól kitrükközted a használati jogot. előbb lemondattad róla, mert kellett a fedezet, aztán "elfelejtetted" visszajegyeztetni.
ja, és akkor dobtad ki apádat a lakásból, amikor már lemondott a hqsználati jogáról. vele szemben ettől lett nagy a pofád. és ez ugye azután történt, miután 20 milliós vagyont ajándékozott neked.
és te beszélsz erkölcsről???
Déja vu. Délután megint írsz szház százalék.
rocskaiék a pénzforrása. ami pénzt összegányol azt elveri az aktuális autizmusra, lásd milliós masnis önéletrajz, ami most menekülésre, blokkolásra készteti, mert nem bírja a behazudott dolgok miatti megaláztatást.
ami meg ezen felül kell, pl. kiutazás, azt megkapja rocskaiéktól. súlyos összegeket költöttek a gnómra. a 4 irodai év alatt legalább 5 milliót elköltöttek rá. drága pénzen vett kabát, bejliny, meg a zabáltatás 4 éven keresztül.
Ezt értem, csak nehéz elképzelni, hogy a Sodi havi kiadásai mellett ilyen többszáz eurós agyrémeket finanszíroz valaki, éveken át. (mint ez a németországi 'kaland', kütyük, telefonszámlái stb). Kivéve, ha olyan pénzről van szó, ami nem létfontosságú a családnak (amit nem is tartanak számon). Pl egy kiadott albérlet.
Csak próbálom megérteni, hogy nem borult még ki a bili náluk és Sodi mire alapozva gyártja újabb eszement terveit.
A Questor üggyel lehet összefüggés. Vagy Gyöngyi korábbi közreműködéséért cserébe vállalták be a gnómtartást vagy púpot használják papíraláírónak.
Sodidőszámítás pont erre való. Hahó!
De minek? Ott is be fogsz égni, és ezt te is tudod.
De nem a kedveddel van a gond, hanem a nemlétező szaktudásoddal, nem tűnt még fel, Recskaboy?
Sodi szerinted az jó módszer, hogy ha valami kínos gondolatot raknak eléd, akkor gyorsan generáltatsz 50-100 kommentet, hogy eltűnjön a komment szem elől?
Nem gondolod, hogy azok, akik elől ezeket titkolni akarod, hogy visszaolvasnak?
Neked most barátokra lenne szükséged, nem külföldi melóra..
A barátság alapja a bizalom, hazugságokra nem lehet emberi kapcsolatokat építeni.
Ideje írnod egy saját fűves könyvet mint blogina. Nézd meg, ő hova jutott azzal, hogy őszintén leírt mindent és coming outolt egy csomó kérdésben. Akkor autóval jár, mint a te szobád...
Beboldoltam a fontos részeket, hogy könnyebb legyen feldolgoznod az információt.
Te lehúztad Recskaiékat 70 euróra, RGL meg téged 10-re. így kell pénzt csinálni, gratulálok. Ezt is a Corvinuson tanultad, idióta?
Ne viccelj, jó lesz ez! Biztos vagyok benne, hogy Dortmundban sziporkázni fog a Sodi. Az ottani fényes sikerrel ki fogod köszörülni a stuttgarti csorbát, és elindulsz a Skoda Suber Bé felé vezető nem is olyan hosszú és nehéz úton. Igen, így lesz. Fasza.
úgy tartod, mint a napi 8000 Ft-ot?
és az miből áll, nézed a 3 perces szemét youtube videókat? b+, az nem tanulás.
10 lesz
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A 8 már kevés? Novemberi excelt tedd be!
És akkor ezt így hogy? Mondjuk tény, hogy a kommenthaveroktól tanulod a legtöbb dolgot, de akkor is.
Tényleg nem, 15 évnyi lemaradást simán behozol 2020-ig. A Blahán is nyomod majd? Hogy fognak röhögni a hajlékony haverjaid, hogy pókujjazol a pokrócon.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
akinek épp gyereket fog szülni? muhaha
Gondolj a kredencre!
Jaja :D
Hadd legyen szégyenben a büdöskurva.
Na meló, csá.
A feltöltőkártya nem kismajmoknak való? Egy nagyon okos és kitartó ember mondta egyszer, hogy ha feltöltőkártyája lesz, megy a Dunának.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hogy fog asodi reggel 4re kiérni Ferihegyre?
Siker lesz.
Stílszerűen a Reichstaghoz lesz mérhető.
Ultimate beégés lesz, csicskaboy. Németül alig értik a vartyogásodat, és az angolod sokkal rosszabb, saját bevallásod szerint is.
Gergő korán kel megint Xd
Kipihente a német utat, ez az 50 km meg sem kottyan már neki.
mennyé ki tagzival a repűlötére! Mint az úrak!
Pedig Andika hogy örült volna ha megdobod 900 euróval így kari előtt. Biztos a babára költötte volna az egészet.
"diadalmenet kredenc sodi" :DD
kész kurva anyád, kiköptem a kávét
Ekkora volt a baj Sodika? Szerintem neked újra el kellene végezned a középiskolát és az egyetemet, hogy egy junior állásra megfelelj.
"Jó hír, fiúk, idén olcsón megússzuk a karácsonyi céges partira szánt standupost?"
Mindenképpen beszélgess vele Barcelonáról.
:DDDD ez kurvanagy lesz :DD saját állításod szerint SE TUDOD FELFOGNI, HOGY MIT AKAR AZ ÜGYFÉL
órási show
És akkor mi lesz, amikor az ügyfél kérdez valamit, te meg elsírod és összefosod magad?
Ilyenkor eszembe jut, hogy ma reggel 6-kor kellett elmennem melócsázni shaját megoldás kapcsán, és bőven sötét lesz, mire hazaérek. És simán puszta kézzel el tudnám törni a faszopó élősködő geci púpos korcs összes csontját.
JUHUHUHÚÚÚÚ
Okvetlen. És meg fogom tőle kérdezni, milyen gyakran kergetőzik bikákkal. :D
full meleg a csávó ugye?
Honnan tudjam? Csak meséltek róla.
Az utazásomat meg egy csaj szervezte.
Szerintem valami autista reakció lesz. Kerüli a szemkontaktust és kimenekül. Ha megérintik,akkor csápjaival hadonászik és bőg, esetleg vinnyog vagy hörög. Meg fogja ijeszteni a dolgozókat, azokat a rendes német embereket. Nem fogják érteni,hogy mi történik. El kezd majd szaladni a reptér irányába. Természetesen a holmijait otthagyja, mert hülye. Így aztán Gergő bakancsába és egy 3 számmal nagyobb nadrágba rohan. Ha mázlink van, elüti egy török taxis.
Kérdezz rá! Fontos tudni,hogy buzi e!!!
De ne felejtsd közben jó tágra nyitni a szemeidet!!!
A szállodát is milyen remekül megoldottad. Andinál is semmi perc alatt felfogtad, hogy mit akar. Sőt tegnap még azt is kihangsúlyoztad, hogy a váratlan helyzetekkel nem tudsz mit kezdeni. Téged az ügyfélkapcsolatokra teremtettek.
Sárkány
Dec 17, 2015 09:41:06
Ja sodika, te annyira utálod a pénzt, hogy korábban bevételek alapján kategorizáltad az embereket, olyan sokat mondó neveket használva, mint underclass, lumpen, proletár.
A nagy pénzutálatod is abban teljesedik ki, hogy amint egy picit is pénzszagot érzel (német munkakeresés beindulása pl.), gondolatban már egyből milliókat szórsz el. Emlékszel, SuperB, Mark III?
Abban van egyedül igazad, hogy nem tudsz bánni a pénzzel. De most csak a csalódottság és elkeseredettség miatt megy a szerénykedés, ha Dortmundból jönne a válasz, hogy felvettek, akkor egyik pillanatról a másikra jönne a őrjöngés, kütyüzés, meg kiszámolnád az éves keresetedet, és mondanád, hogy az alatt mindenki szardarab. És úgy általánosságban is elkezdenél szarozni és kismajmozni társadalmi csoportokat a nagy örömödben.
A nagy pénzutálatod is abban teljesedik ki, hogy amint egy picit is pénzszagot érzel (német munkakeresés beindulása pl.), gondolatban már egyből milliókat szórsz el. Emlékszel, SuperB, Mark III?
Abban van egyedül igazad, hogy nem tudsz bánni a pénzzel. De most csak a csalódottság és elkeseredettség miatt megy a szerénykedés, ha Dortmundból jönne a válasz, hogy felvettek, akkor egyik pillanatról a másikra jönne a őrjöngés, kütyüzés, meg kiszámolnád az éves keresetedet, és mondanád, hogy az alatt mindenki szardarab. És úgy általánosságban is elkezdenél szarozni és kismajmozni társadalmi csoportokat a nagy örömödben.
Dec 17, 2015 09:41:06
mwnn
Dec 17, 2015 09:42:47
KELL legyen egy rejtett pénzforrása, egyébként már rég az utcán lenne és nem lenne ilyen magabiztosan nagyképű.. albérletpénzre gyanakszom v hasonlóra, amit rendszeresen kap valakitől - csak hogy megszabaduljanak tőle - (nehezen hihető, hogy valaki éveken át eltartja saját fizetésből/nyugdíjból, viszont egy kiadott lakásból származó havi 'bevétel' sokmindent megmagyarázna..)
Dec 17, 2015 09:42:47
-
Dec 17, 2015 09:43:03
Recskás minek jársz erre a fórumra???
Dec 17, 2015 09:43:03
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 09:44:55
x17)
Lofaszt nem birna, ez baromsag. Az teny, hogy o ezzel a dumaval akarja meguszni a fizikai munkat, meg az is lehet, hogy o is elhiszi ezt a baromsagot ennyi ev utan, de konyorgom, konnyu fizikai munkaba nehogy mar bele kelljen halni.
Ez volt szerintem az egyik elso nagy hazugsaga, hogy mindent megcsinaljanak helyette (bejarono), es mostanra ugy benne ragadt, maga is elhiszi.
Ez volt szerintem az egyik elso nagy hazugsaga, hogy mindent megcsinaljanak helyette (bejarono), es mostanra ugy benne ragadt, maga is elhiszi.
Snecinek az kellene, hogy megfenyegessék: Jövő héten az utcára teszik, ha nem megy el betanított munkára. A hajléktalanságtól fosik, más lehetősége pedig nincs. Egy geci főnökúr egyből helyretenné Csicskaboyt, menne a csavarválogatás, mosogatás ezerrel. Veráék a hülyék, hogy eltartják.
Örebro
Dec 17, 2015 09:44:59
Tudod te beteg fasz, meg ha igaz is lenne amiket itt osszehordassz anyadrol meg apadrol, ok akkor is a szuleid es ilyenekrol idegenekkel nem kellene kvaterkaznod. Mivel te egy selejt vagy a szuleid sem szamitanak.
Dec 17, 2015 09:44:59
-
Dec 17, 2015 09:45:19
KELL legyen egy rejtett pénzforrása, egyébként már rég az utcán lenne és nem lenne ilyen magabiztosan nagyképű.. albérletpénzre gyanakszom v hasonlóra, amit rendszeresen kap valakitől - csak hogy megszabaduljanak tőle - (nehezen hihető, hogy valaki éveken át eltartja saját fizetésből/nyugdíjból, viszont egy kiadott lakásból származó havi 'bevétel' sokmindent megmagyarázna..)
Sodi valószínűleg egy kvázi rabszolga. Rocskaiék haverjainak gányolgat kosztért, lakhatásért és egy kis apróért.
Dec 17, 2015 09:45:19
Sárkány
Dec 17, 2015 09:45:28
Amúgy az egész Stuttgarti kiruccanás legironikusabb mozzanata tényleg a recepcióssal való társalgás lehetett. Itthon még sodika azt mondogatta, hogy ha gáz lesz, nekiáll értetlenkedni egészen addig, amíg megoldják helyette a problémát.
Ezzel szemben az lett, hogy a recepciós nekiállt értetlenkedni, sodika meg fizetett. Ha legközelebbi félreértésnél valaki rózsaszín elefántokról kezd el mesélni neked, akkor is annyit fogsz mondani magadban, hogy "jó, ez elmebeteg", majd pengeted az általa megállapított összeget?
Ezzel szemben az lett, hogy a recepciós nekiállt értetlenkedni, sodika meg fizetett. Ha legközelebbi félreértésnél valaki rózsaszín elefántokról kezd el mesélni neked, akkor is annyit fogsz mondani magadban, hogy "jó, ez elmebeteg", majd pengeted az általa megállapított összeget?
Dec 17, 2015 09:45:28
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 09:48:16
x17)
Igazából havi 120-140 ezerrel már natyon boldog lenne a Sotyika. 80-ból megvan az albi és a kaja, a maradék meg mehetne PS4-re új faptopra, hasonlókra. És még csak nem is elérhetetlen, ha egy 8órás operátori melócsá mellé bevállal hétvégenként egy kis gányolást 20-30 ezer forint értékben havonta. De ehhez lusta, így a Sotyikát el kell tartani.
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 17, 2015 09:49:07
Nincs semmiféle rejtett, titkos bevétele.
Köztudott, hogy Vera néniék tartják el immáron több mint négy éve.
Dec 17, 2015 09:49:07
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 09:51:34
x17)
Válaszolj, redvás kobold, ha letiltás után megmaradna 120 ezred, akkor kivernéd a faszod örömödben?
80 ezer a szoba rezsivel és a kaja, 40 ezer meg a zsebpénz! Valódi Krőzus lenne a SoDI, talán még a pappúcsos rokkefelert is überelné! repkednének a girosztálak, naponta lenne finom román energiaital, félév alatt meglenne a repcsííííí.
Ennél többre nincs igényed Recskaboy, igazam van?
80 ezer a szoba rezsivel és a kaja, 40 ezer meg a zsebpénz! Valódi Krőzus lenne a SoDI, talán még a pappúcsos rokkefelert is überelné! repkednének a girosztálak, naponta lenne finom román energiaital, félév alatt meglenne a repcsííííí.
Ennél többre nincs igényed Recskaboy, igazam van?
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 17, 2015 09:51:45
x48)
A tanáruras eset után megmenekült a lakásom, és 100%-ig az én tulajdonom volt, 100%-ig tehermentesen. És mindezt átengedtem anyámnak, csak hogy ne kelljen a pénzzel bajlódnom.
Legvégül még a kisszobában is kiegyeztem volna a háza végében, de még az is mese volt. lol
Legvégül még a kisszobában is kiegyeztem volna a háza végében, de még az is mese volt. lol
azért volt 100 % tehermentes, mert:
1. kijátszottad apád alól a használati jogát, amit trükkösen "elfelejtettél" visszajegyeztetni
2. még nem indultak rád a végrehajtók a már akkor fennálló tartozásaid miatt. a lakásod rezsijét ugyanis már akkor sem fizetted, nem fizettél a bkvért, stb. azt a lakást elvitték volna a tartozásaid, előbb vagy utóbb. te magad fogalmaztál úgy, hogy az utolsó tehermentes pillanatában adtátok el.
Škoda Superb
Dec 17, 2015 09:52:01
Pár itt leírt dolog betalálhatott, mert elkussolt a kis gnóm.
Dec 17, 2015 09:52:01
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 09:54:17
x17)
Pár itt leírt dolog betalálhatott, mert elkussolt a kis gnóm.
Most Depi Dezsővel társalog a valós alternatívákról (aluljáró, panelalbi), míg újratölti az autiködgenerátort. Délutánra feltöltődik, akkor következik a szmájlizás, és a nagy reményteljes kijelentések a hétfői próbamelócsáról.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 17, 2015 09:54:48
x48)
A lakás is épp ezért lett eladva. Ha nem tesszük meg, akkor a következő hónapokban sorban mindenféle végrehajtások kerülnek volna rá. Gyakorlatilag az utolsó tehermentes pillanatában sikerült megszabadulni tőle.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 17, 2015 09:55:16
x48)
ennyit a hazudozásodról.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 09:56:05
x17)
Ez is hazugság mert fent bevallotta hogy nem volt tehermentes.
stressznélküli nyugi
Dec 17, 2015 09:59:08
Így 5 oldalt visszaolvasva nem gondoltam hogy ennyire kemény lesz az évad vége. És még van hátra! Mivel az itthoni segítők is olvassák a fórumot már csak azt nem értem hogy miért nem helyezik már gyámság alá vagy inkább záratják be a vigyorgóba púpot. Mert szház százalék hogy normális ember a büdös életben nem lesz belőle.
Dec 17, 2015 09:59:08
sodika
Dec 17, 2015 10:01:04
na, nem pazarlok időt erre a fórumra se
csá
csá
gennyes féregzsidó
(
x48)
x48)
a lakás ára pedig egyrészt a devizahitel visszafizetésére ment, másrészt a pátyi ház lakhatóvá tételésre, harmadszor sodi anyjának tartozésaira, mivel az ügyvédkedés az utolsó 1-2 évben már erősen veszteséges volt, már a kamarai tagdíjat sem tudta fizetni, viszont a pénznyelő gyerekét meg saját magát fenn kellett tartania, az irodájával együtt.
a sodi meg úgy hazudozik, mintha az anyja legalábbis elkaszinózta volna a lakás árát. nem bazmeg, tetves kis sodika, az a te életed finanszírozésára ment rá. mert ahogy pátyra kerültél, a rezsit fizetni kellett, a kajádat fizetni kellett, te viszont filléreket kerestél, nem tudtál érdemben beleadni a kasszába.
beteges hazudozó vqgy, aki mindig másokat hibáztat. bizony.
a sodi meg úgy hazudozik, mintha az anyja legalábbis elkaszinózta volna a lakás árát. nem bazmeg, tetves kis sodika, az a te életed finanszírozésára ment rá. mert ahogy pátyra kerültél, a rezsit fizetni kellett, a kajádat fizetni kellett, te viszont filléreket kerestél, nem tudtál érdemben beleadni a kasszába.
beteges hazudozó vqgy, aki mindig másokat hibáztat. bizony.
tigris
Dec 17, 2015 10:01:47
csá
csá
becsicskítottak?
Dec 17, 2015 10:01:47
Škoda Superb
Dec 17, 2015 10:02:26
Így 5 oldalt visszaolvasva nem gondoltam hogy ennyire kemény lesz az évad vége. És még van hátra! Mivel az itthoni segítők is olvassák a fórumot már csak azt nem értem hogy miért nem helyezik már gyámság alá vagy inkább záratják be a vigyorgóba púpot. Mert szház százalék hogy normális ember a büdös életben nem lesz belőle.
Az nem lehet, hogy tud valamit a Púp, amit nem kéne, hogy tudjon, ezért tartják el?
Dec 17, 2015 10:02:26
még éltet a remény
Dec 17, 2015 10:03:43
Lófaszt fogom alább adni, mint a földbuta borsodi picsa Berlinben.
Nem nyírségi?
Dec 17, 2015 10:03:43
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 10:04:18
x17)
Ahogy közeledik az új esztendő, Snecike lassan elkezd majd pánikolni. Most még azt hiszi hogy ráér, van ideje. Ezt hitte augusztusban is, hol van még a tavasz, ugye. Január-február lesz a legkeményebb, amikor már érezhetően közeledik a tavasz, de a németmelócsá minden tekintetben kudarc. Se pjogjamozói melócsá, se raktáros melócsá, se postai melócsá, sürgetős főnökurak, Recskaiék is elkezdikkérdezgetni, hogy akkor március vagy április lesz-e a kiköltözés határideje, stb... Remek ideggörcsöknek leszünk tanúi abban sz időszakban, ez százszázalékh!
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 10:05:09
x17)
csá
csá
Újabb Soha többet nem írok ide-korszak? Kitart vajon délutánig?
tigris
Dec 17, 2015 10:05:29
Nem nyírségi?
a hazaáruló sodika szerint nyíregyháza = borsod. ilyen buta paraszt ez
Dec 17, 2015 10:05:29
még éltet a remény
Dec 17, 2015 10:06:02
tavaly még a segge kilógott
ez a mutatvány úgy jött össze, hogy összefeküdt egy jól kereső graifikus gyerekkel :D
ez a mutatvány úgy jött össze, hogy összefeküdt egy jól kereső graifikus gyerekkel :D
feküdj össze te is eggyel!
Dec 17, 2015 10:06:02
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 17, 2015 10:06:03
x48)
csá
csá
érdekes, hogy ez éppen akkor történik, amikor előkerül, hogy apád alól kitrükközted a használati jogot. előbb lemondattad róla, mert kellett a fedezet, aztán "elfelejtetted" visszajegyeztetni.
ja, és akkor dobtad ki apádat a lakásból, amikor már lemondott a hqsználati jogáról. vele szemben ettől lett nagy a pofád. és ez ugye azután történt, miután 20 milliós vagyont ajándékozott neked.
és te beszélsz erkölcsről???
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 17, 2015 10:08:37
x48)
a tetves kis sodika, aki tönkre tette a szüleit nem bírja az igazságot, és elmenekül a fórumról.
taknyos lett a nózi, kicsi zsidó???
taknyos lett a nózi, kicsi zsidó???
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 10:11:36
x17)
Húszmilliós vagyonból lettél egy kotoréklakó csöves, aki pár hónap múlva már nemcsak kvázi, de tényleges hajléktalan is lesz. Gratulálunk Endre, ez shiker!
stressznélküli nyugi
Dec 17, 2015 10:12:40
csá
csá
Déja vu. Délután megint írsz szház százalék.
Dec 17, 2015 10:12:40
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 17, 2015 10:14:49
x48)
rocskaiék a pénzforrása. ami pénzt összegányol azt elveri az aktuális autizmusra, lásd milliós masnis önéletrajz, ami most menekülésre, blokkolásra készteti, mert nem bírja a behazudott dolgok miatti megaláztatást.
ami meg ezen felül kell, pl. kiutazás, azt megkapja rocskaiéktól. súlyos összegeket költöttek a gnómra. a 4 irodai év alatt legalább 5 milliót elköltöttek rá. drága pénzen vett kabát, bejliny, meg a zabáltatás 4 éven keresztül.
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 17, 2015 10:23:46
x48)
365*4*1000= 1.460.000
ha csak napi egy ezresbe került a kaja, kávé, tea, amit az élősködő tetves kis sodika elnyelt.
ha csak napi egy ezresbe került a kaja, kávé, tea, amit az élősködő tetves kis sodika elnyelt.
mwnn
Dec 17, 2015 10:27:11
Nincs semmiféle rejtett, titkos bevétele.
Ezt értem, csak nehéz elképzelni, hogy a Sodi havi kiadásai mellett ilyen többszáz eurós agyrémeket finanszíroz valaki, éveken át. (mint ez a németországi 'kaland', kütyük, telefonszámlái stb). Kivéve, ha olyan pénzről van szó, ami nem létfontosságú a családnak (amit nem is tartanak számon). Pl egy kiadott albérlet.
Csak próbálom megérteni, hogy nem borult még ki a bili náluk és Sodi mire alapozva gyártja újabb eszement terveit.
Dec 17, 2015 10:27:11
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 10:29:10
x17)
LOLbazmeg ha összeszámolom, hogy mennyi pénzt vertek el rá recskaiék (5 millió kb) meg mennyit kókányolt össze ez alatt a 4 év alatt amit fasságokra költött (3 milla kb), abból már egy lakást is vehettek volna ennek a debilnek, vagy az összes adóssága ki lehetne nullázva. Ez mindenképp shiker, nem, Endre?
stressznélküli nyugi
Dec 17, 2015 10:31:42
A Questor üggyel lehet összefüggés. Vagy Gyöngyi korábbi közreműködéséért cserébe vállalták be a gnómtartást vagy púpot használják papíraláírónak.
Dec 17, 2015 10:31:42
echelon mérnök
Dec 17, 2015 10:32:04
Endre most már te is kezded kapizsgálni, hogy legyőzött a valóság ugye?
Ideje lenne lezárni a régi életed és újat kezdeni. Nem Németországban, nem álnéven.
Egyszerűen írj le mindent az életedről. Mikor, miben hazudtál és miért.
Hidd el nagyon sokat segítene rajtad.
Megkönnyebbülnél, nem nyomna a lelkedet ez a sok hazugság, nem félnél attól, hogy kiderül valami. Láthattad, hogy a németeknél milyen magas a tolerancia, mennyire nyitottak, még neked is adnak esélyt, akinek valójában semmi keresnivalója ott a jelenlegi helyzetben.
Írd a betegséged, a faszverés igaz történetét, hogyan zuhantál ilyen mélyre. Nagyon sokan megtették ezt már előtted, ez egy bevett terápia.
Megírod, felrakod a netre és onnantól más ember leszel, nem fogsz rettegni, nem fognak szopatni, mert felvállaltad magad, nem fognak tudni mivel szívatni. Csak annyit kell majd mondanod, igen ez így van, de megváltoztam.
Lezárhatod a múltad, elmondhatod mindenkinek, hogy ez voltál te, de megváltoztál és segítsenek neked jobb emberré válni.
Egyszer az életben próbáld ki, hogy nem hazudsz. Sokat segítene pár blogposzt.
Azt segítőid elhiszik a hazugságaid? Biztos lehetsz benne, hogy mindennel tisztában vannak, de segíteni akarnak neked, ezért elnézik, hogy kétségbeesetten hazudozol nekik...
Ideje lenne lezárni a régi életed és újat kezdeni. Nem Németországban, nem álnéven.
Megkönnyebbülnél, nem nyomna a lelkedet ez a sok hazugság, nem félnél attól, hogy kiderül valami. Láthattad, hogy a németeknél milyen magas a tolerancia, mennyire nyitottak, még neked is adnak esélyt, akinek valójában semmi keresnivalója ott a jelenlegi helyzetben.
Írd a betegséged, a faszverés igaz történetét, hogyan zuhantál ilyen mélyre. Nagyon sokan megtették ezt már előtted, ez egy bevett terápia.
Megírod, felrakod a netre és onnantól más ember leszel, nem fogsz rettegni, nem fognak szopatni, mert felvállaltad magad, nem fognak tudni mivel szívatni. Csak annyit kell majd mondanod, igen ez így van, de megváltoztam.
Lezárhatod a múltad, elmondhatod mindenkinek, hogy ez voltál te, de megváltoztál és segítsenek neked jobb emberré válni.
Azt segítőid elhiszik a hazugságaid? Biztos lehetsz benne, hogy mindennel tisztában vannak, de segíteni akarnak neked, ezért elnézik, hogy kétségbeesetten hazudozol nekik...
Dec 17, 2015 10:32:04
-
Dec 17, 2015 10:37:04
Vege a neopoop korszaknak, minden marad a regi kerekvagasban.
Dec 17, 2015 10:37:04
Densie
Dec 17, 2015 10:43:55
Endre most már te is kezded kapizsgálni, hogy legyőzött a valóság ugye?
Sodidőszámítás pont erre való. Hahó!
Dec 17, 2015 10:43:55
sodika
Dec 17, 2015 10:48:37
Igazat megvallva per pillanat akkor se lennék most nagyon szomorú, ha a németek nem küldenék a repjegyet ma, ahogy ígérték.
De ha küldik, megyek.
De ha küldik, megyek.
Dec 17, 2015 10:48:37
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 10:50:30
x17)
Igazat megvallva per pillanat akkor se lennék most nagyon szomorú, ha a németek nem küldenék a repjegyet ma, ahogy ígérték.
De ha küldik, megyek.
De ha küldik, megyek.
De minek? Ott is be fogsz égni, és ezt te is tudod.
sodika
Dec 17, 2015 10:51:41
Holnapra újra megjön majd a kedvem.
:(
na jó
Na meló, csá.
na jó
Na meló, csá.
Dec 17, 2015 10:51:41
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 10:52:49
x17)
Holnapra újra megjön majd a kedvem.
De nem a kedveddel van a gond, hanem a nemlétező szaktudásoddal, nem tűnt még fel, Recskaboy?
sodika
Dec 17, 2015 10:54:55
Most per pillanatban olyan hangulatban vagyok, hogy annak örülnék, ha elfelejtenék a nap folyamán küldeni, és így meghiúsulna az út, de szerintem holnap már megint másként fogom érezni. :)
Mindegy, melózok, tanulok, aztán meglátjuk.
Mindegy, melózok, tanulok, aztán meglátjuk.
Dec 17, 2015 10:54:55
echelon mérnök
Dec 17, 2015 10:56:02
De ha küldik, megyek.
De ha küldik, megyek.
Sodi szerinted az jó módszer, hogy ha valami kínos gondolatot raknak eléd, akkor gyorsan generáltatsz 50-100 kommentet, hogy eltűnjön a komment szem elől?
Nem gondolod, hogy azok, akik elől ezeket titkolni akarod, hogy visszaolvasnak?
Neked most barátokra lenne szükséged, nem külföldi melóra..
A barátság alapja a bizalom, hazugságokra nem lehet emberi kapcsolatokat építeni.
Ideje írnod egy saját fűves könyvet mint blogina. Nézd meg, ő hova jutott azzal, hogy őszintén leírt mindent és coming outolt egy csomó kérdésben. Akkor autóval jár, mint a te szobád...
Beboldoltam a fontos részeket, hogy könnyebb legyen feldolgoznod az információt.
Dec 17, 2015 10:56:02
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 11:00:12
x17)
Így betaláltak a troll bácsik, Púp? Ennek az az oka, hogy folyamatosan hazudozol, és nemcsak nekünk, hanem shaját magadnak is. Egy idő után pedig már nem tudsz kompenzálni, ilyenkor érkezik Depresszió Dezső és Búbánat Balázs a recskairodába. Mint most is, amikor világossá vált, hogy hiába hazudoztál összevissza az egymilliós masniCV-ben, nem lesz német melócsá, mert nem értesz a munkához. És ha nincs német melócsá, akkor marad a gányolás. Az meg havi 70-80 ezer feketén. És ebből elég szegényesen lehet éldegélni a szar Magyarországon a SoDInak, ha a "segítői" tavasszal kidobják az irodából. Ezért vagy most szomorú, igaz Recskaboy? :(
De ne félj, este jön Gléda géza és újra maximumon pöröghet az autista ködgenerátor, addig meg már csak pár órát kell kibírni, hogy lelépjenek az irodából. Kitartás Fifi, no pasaran!
De ne félj, este jön Gléda géza és újra maximumon pöröghet az autista ködgenerátor, addig meg már csak pár órát kell kibírni, hogy lelépjenek az irodából. Kitartás Fifi, no pasaran!
sodika
Dec 17, 2015 11:01:57
RGL közben azt mondja, a 70 eurós vonatjegyet 10 euróért váltanák vissza.
Dec 17, 2015 11:01:57
-
Dec 17, 2015 11:02:59
xD Dec 17, 2015 11:02:59
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 11:03:06
x17)
Te lehúztad Recskaiékat 70 euróra, RGL meg téged 10-re. így kell pénzt csinálni, gratulálok. Ezt is a Corvinuson tanultad, idióta?
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 17, 2015 11:05:27
x30)
Ne viccelj, jó lesz ez! Biztos vagyok benne, hogy Dortmundban sziporkázni fog a Sodi. Az ottani fényes sikerrel ki fogod köszörülni a stuttgarti csorbát, és elindulsz a Skoda Suber Bé felé vezető nem is olyan hosszú és nehéz úton. Igen, így lesz. Fasza.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 11:06:40
x17)
Sneci, ha a dortmundi kirándulás is kudarcocska lesz, akkor tudomásul veszed végre hogy nem fog összejönni a német melcsá, vagy újabb százezrekre tervezed lehúzni Recskaiékat interjú címszóval a következő hónapokban is? Az a lóvé nagyon fog hiányozni tavasszal, úgyhogy a helyedben átgondolnám ezt az egészet, Hahó!
sodika
Dec 17, 2015 11:12:43
Már tegnapról tartom a napi 5 órányi tanulást.
Így nem lesz semmi baj.
Így nem lesz semmi baj.
Dec 17, 2015 11:12:43
még éltet a remény
Dec 17, 2015 11:14:14
Így nem lesz semmi baj.
Így nem lesz semmi baj.
Dec 17, 2015 11:14:14
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 11:14:50
x17)
Látom máris feltöltődött a ködgenerátor.
xray
Dec 17, 2015 11:18:24
Így nem lesz semmi baj.
Így nem lesz semmi baj.
és az miből áll, nézed a 3 perces szemét youtube videókat? b+, az nem tanulás.
Dec 17, 2015 11:18:24
sodika
Dec 17, 2015 11:19:06
10 lesz
Dec 17, 2015 11:19:06
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 11:20:43
x17)
10 lesz
A 8 már kevés? Novemberi excelt tedd be!
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 17, 2015 11:23:43
x9)
Így nem lesz semmi baj.
Így nem lesz semmi baj.
És akkor ezt így hogy? Mondjuk tény, hogy a kommenthaveroktól tanulod a legtöbb dolgot, de akkor is.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 17, 2015 11:26:08
x38)
Így nem lesz semmi baj.
Így nem lesz semmi baj.
Tényleg nem, 15 évnyi lemaradást simán behozol 2020-ig. A Blahán is nyomod majd? Hogy fognak röhögni a hajlékony haverjaid, hogy pókujjazol a pokrócon.
töppedt buzigolyók
Dec 17, 2015 11:29:50
tavaly még a segge kilógott
Dec 17, 2015 11:29:50
-
Dec 17, 2015 11:35:14
Így lett a félistenbol büdös kurva Dec 17, 2015 11:35:14
sodika
Dec 17, 2015 11:43:13
Na, a németek közben elküldték a jegyet.
Megyek.
Jóóó...
Holnapra majd biztos a kedvem is megjön hozzá.
Megyek.
Jóóó...
Dec 17, 2015 11:43:13
sodika
Dec 17, 2015 11:48:10
Jaaaj, Stuttgartban legalább mindenki német volt.
Mindenki. Egyedül én voltam külföldi.
Ez meg egy angol nyelvű munkahely lesz.
Mindegy :)
Dec 17, 2015 11:48:10
-
Dec 17, 2015 11:49:09
Megyek.
Jóóó...
Megyek.
Jóóó...
Gondolj a kredencre!
Dec 17, 2015 11:49:09
sodika
Dec 17, 2015 11:50:17
Gondolj a kredencre!
Na meló, csá.
Dec 17, 2015 11:50:17
sodika
Dec 17, 2015 11:50:47
Így viszont arra a melóra koncentrálok, ami hamarabb fizet. Legalább a telefonom legyen jól feltöltve.
Dec 17, 2015 11:50:47
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 17, 2015 11:55:02
x38)
Így viszont arra a melóra koncentrálok, ami hamarabb fizet. Legalább a telefonom legyen jól feltöltve.
A feltöltőkártya nem kismajmoknak való? Egy nagyon okos és kitartó ember mondta egyszer, hogy ha feltöltőkártyája lesz, megy a Dunának.
echelon mérnök
Dec 17, 2015 11:57:56
Megyek.
Jóóó...
Megyek.
Jóóó...
Dec 17, 2015 11:57:56
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 17, 2015 11:59:20
x38)
Mekkora égésre számít asodi a próbanapon?
sodika
Dec 17, 2015 12:01:36
Siker lesz.
Dec 17, 2015 12:01:36
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 17, 2015 12:01:44
x9)
Stílszerűen a Reichstaghoz lesz mérhető.
töppedt buzigolyók
Dec 17, 2015 12:06:58
Jaaaj, Stuttgartban legalább mindenki német volt.
Ultimate beégés lesz, csicskaboy. Németül alig értik a vartyogásodat, és az angolod sokkal rosszabb, saját bevallásod szerint is.
Dec 17, 2015 12:06:58
sodika
Dec 17, 2015 12:09:14
Legalább a programom tiszta.
Jövök - megyek.
Stuttgartban az ijesztett meg, hogy bassza meg, mi legyen itt még 4 napig? :D
Jövök - megyek.
Dec 17, 2015 12:09:14
még éltet a remény
Dec 17, 2015 12:10:13
Gergő korán kel megint Xd
Kipihente a német utat, ez az 50 km meg sem kottyan már neki.
Dec 17, 2015 12:10:13
sodika
Dec 17, 2015 12:10:43
Jó lesz ez, diadalmenetet kredenc sodi
Dec 17, 2015 12:10:43
DőRppe
Dec 17, 2015 12:12:04
mennyé ki tagzival a repűlötére! Mint az úrak!
Dec 17, 2015 12:12:04
-
Dec 17, 2015 12:14:03
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Pedig Andika hogy örült volna ha megdobod 900 euróval így kari előtt. Biztos a babára költötte volna az egészet.
Dec 17, 2015 12:14:03
tigris
Dec 17, 2015 12:15:00
"diadalmenet kredenc sodi" :DD
kész kurva anyád, kiköptem a kávét
Dec 17, 2015 12:15:00
-
Dec 17, 2015 12:15:09
Legalább a programom tiszta.
Jövök - megyek.
Jövök - megyek.
Ekkora volt a baj Sodika? Szerintem neked újra el kellene végezned a középiskolát és az egyetemet, hogy egy junior állásra megfelelj.
Dec 17, 2015 12:15:09
sodika
Dec 17, 2015 12:16:03
Na most itt legalább van történelmi előzmény. 20 perces német nyelvű Skype-beszélgetés a cégvezetővel, aki egyébként maga is, backend-programozó, és őszes szakállú úr, és aki a beszélgetés után állítólag csupa jókat mondott a munkatársainak...
Viszont azt is mondta nekem, hogy a munkahely nyelve az angol, van pl. egy spanyol munkatárs, aki csak angolul beszél, és németül nem is akar egy büdös szót sem megtanulni, és hogy náluk az se gáz.
Viszont azt is mondta nekem, hogy a munkahely nyelve az angol, van pl. egy spanyol munkatárs, aki csak angolul beszél, és németül nem is akar egy büdös szót sem megtanulni, és hogy náluk az se gáz.
Dec 17, 2015 12:16:03
sodika
Dec 17, 2015 12:16:44
Na, meglátjuk :D
Dec 17, 2015 12:16:44
tigris
Dec 17, 2015 12:17:45
ismét egy szakállas bácsi?
Dec 17, 2015 12:17:45
sodika
Dec 17, 2015 12:19:28
Leginkább az tetszett neki, hogy tanárnak tanultam, mert ezzel kapcsolatban az interjú során én magam is kihangsúlyoztam, hogy a didaktikus magyarázás az erősségem, és ez az ügyfélkapcsolatokban szerinte nagyon hasznos lehet.
Meglátjuk, mondom :D
Dec 17, 2015 12:19:28
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 17, 2015 12:20:31
x9)
Na most itt legalább van történelmi előzmény. 20 perces német nyelvű Skype-beszélgetés a cégvezetővel, aki egyébként maga is, backend-programozó, és őszes szakállú úr, és aki a beszélgetés után állítólag csupa jókat mondott a munkatársainak...
"Jó hír, fiúk, idén olcsón megússzuk a karácsonyi céges partira szánt standupost?"
még éltet a remény
Dec 17, 2015 12:20:36
Vagy bevette a gyógyszereit vagy teljes fordulaton pörög az autista ködgenerátor.
Dec 17, 2015 12:20:36
tigris
Dec 17, 2015 12:20:37
Leginkább az tetszett neki, hogy tanárnak tanultam, mert ezzel kapcsolatban az interjú során én magam is kihangsúlyoztam, hogy a didaktikus magyarázás az erősségem, és ez az ügyfélkapcsolatokban szerinte nagyon hasznos lehet.
:DDDD ez kurvanagy lesz :DD saját állításod szerint SE TUDOD FELFOGNI, HOGY MIT AKAR AZ ÜGYFÉL
órási show
Dec 17, 2015 12:20:37
Csak egy olvasó
(
x9)
Dec 17, 2015 12:21:45
x9)
És akkor mi lesz, amikor az ügyfél kérdez valamit, te meg elsírod és összefosod magad?
-
Dec 17, 2015 12:24:07
sírok bazmeg Meglátjuk, mondom :D
Dec 17, 2015 12:24:07
Schwezoff Dávid
Dec 17, 2015 12:26:35
Ilyenkor eszembe jut, hogy ma reggel 6-kor kellett elmennem melócsázni shaját megoldás kapcsán, és bőven sötét lesz, mire hazaérek. És simán puszta kézzel el tudnám törni a faszopó élősködő geci púpos korcs összes csontját.
JUHUHUHÚÚÚÚ
Dec 17, 2015 12:26:35
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 17, 2015 12:27:02
x38)
Ebből blokkolás lesz, bárki megmondhatja. Hatalmas pofára esés, ha elég kis cég, még kiabálni is fognak vele, vagy szarrá ködbérezik.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 17, 2015 12:28:38
x30)
Készülj fel, hogy személyes találkozóknál a Skype blokkolást nem tudod alkalmazni. Milyen módszerrel szeretnéd helyettesíteni?
sodika
Dec 17, 2015 12:29:35
Dec 17, 2015 12:29:35
tigris
Dec 17, 2015 12:30:05
full meleg a csávó ugye?
Dec 17, 2015 12:30:05
sodika
Dec 17, 2015 12:30:47
full meleg a csávó ugye?
Dec 17, 2015 12:30:47
Mortal Danger
Dec 17, 2015 12:31:21
Na, Blogina csak nem tudja teljesen megtagadni náci énjét!
Zoltán Sipos
9 perce · Budapest ·
Kit érdekel Ákos véleménye? Ami érdekel, hogy nem mondhatja el.
Ha elmondja, akkor a tönkretétele a médiába firkáló srácok vagy a szemforgató nagyvállalatok által elfogadható, sőt kívánt lépés a tolerancia lángpallosát cipelők szerint. Ilyen, mikor a bosszú népe öblös hangú hörgőrohamot kap az eltérő vélemény miatt.
Mit számít, mit mond egy interjúban Ákos? Az számít, hogy a véleménye miatt támadják, és az emberek nem féltik a véleményszabadságot, hanem a készre sütött véleménygombócot zabálják két pofára.
Egyetérteni nem kell senkivel. De kiállni mellette, ha a véleménye miatt akarja gajra tenni a tolerancia antikultúrája, nos, mégis illene. Amiről most beszélni kell, az nem kizárólag a nők helyzete vagy egy rosszul elsült mondat értelmezése: hanem az, hogy beszélhet-e valaki őszintén anélkül, hogy mindig patikamérlegen figyelné, mikor támad rá miatta a más véleményt elfogadni nem képes politikai korrektséget istenítő akárkik hada.
Zoltán Sipos
9 perce · Budapest ·
Kit érdekel Ákos véleménye? Ami érdekel, hogy nem mondhatja el.
Ha elmondja, akkor a tönkretétele a médiába firkáló srácok vagy a szemforgató nagyvállalatok által elfogadható, sőt kívánt lépés a tolerancia lángpallosát cipelők szerint. Ilyen, mikor a bosszú népe öblös hangú hörgőrohamot kap az eltérő vélemény miatt.
Mit számít, mit mond egy interjúban Ákos? Az számít, hogy a véleménye miatt támadják, és az emberek nem féltik a véleményszabadságot, hanem a készre sütött véleménygombócot zabálják két pofára.
Egyetérteni nem kell senkivel. De kiállni mellette, ha a véleménye miatt akarja gajra tenni a tolerancia antikultúrája, nos, mégis illene. Amiről most beszélni kell, az nem kizárólag a nők helyzete vagy egy rosszul elsült mondat értelmezése: hanem az, hogy beszélhet-e valaki őszintén anélkül, hogy mindig patikamérlegen figyelné, mikor támad rá miatta a más véleményt elfogadni nem képes politikai korrektséget istenítő akárkik hada.
Dec 17, 2015 12:31:21
diadalmenetet kredenc sod
Dec 17, 2015 12:32:04
Készülj fel, hogy személyes találkozóknál a Skype blokkolást nem tudod alkalmazni. Milyen módszerrel szeretnéd helyettesíteni?
Szerintem valami autista reakció lesz. Kerüli a szemkontaktust és kimenekül. Ha megérintik,akkor csápjaival hadonászik és bőg, esetleg vinnyog vagy hörög. Meg fogja ijeszteni a dolgozókat, azokat a rendes német embereket. Nem fogják érteni,hogy mi történik. El kezd majd szaladni a reptér irányába. Természetesen a holmijait otthagyja, mert hülye. Így aztán Gergő bakancsába és egy 3 számmal nagyobb nadrágba rohan. Ha mázlink van, elüti egy török taxis.
Dec 17, 2015 12:32:04
sodika
Dec 17, 2015 12:32:25
Jaaa, vágom a kérdést... hülye.
Nem. Arra utaltam, hogy a katalánok általában azzal kezdik a bemutatkozást, hogy ők ott egy kultúrnép, nem szabad őket összekeverni a birkákat leszurkáló szerencsétlenekkel. :D
Nem. Arra utaltam, hogy a katalánok általában azzal kezdik a bemutatkozást, hogy ők ott egy kultúrnép, nem szabad őket összekeverni a birkákat leszurkáló szerencsétlenekkel. :D
Dec 17, 2015 12:32:25
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 17, 2015 12:32:49
x30)
Mennyiért vállalod, hogy élőben közvetíted a dortmundi próbanapod? B változat, hogy az elejétől a végéig rögzíted és legkésőbb másnap éjfélig vágás nélkül kirakod. Mondj egy összeget.
diadalmenetet kredenc sod
Dec 17, 2015 12:33:22
Kérdezz rá! Fontos tudni,hogy buzi e!!!
De ne felejtsd közben jó tágra nyitni a szemeidet!!!
Dec 17, 2015 12:33:22
-
Dec 17, 2015 12:33:37
A szállodát is milyen remekül megoldottad. Andinál is semmi perc alatt felfogtad, hogy mit akar. Sőt tegnap még azt is kihangsúlyoztad, hogy a váratlan helyzetekkel nem tudsz mit kezdeni. Téged az ügyfélkapcsolatokra teremtettek.
Dec 17, 2015 12:33:37
180 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™