Mit vigyorogsz, neked sírnod kéne, ha az elmúlt napodon végiggondolsz. Vera néni nagyon kiabált, hogy hazamenekültél? A lebaszás mit jelentett, megvonta a zsebpénzt is?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Dunaharasztiban valaki most kurva ideges lehet.
Ki engedte meg, hogy szmájlizzál, zsidó?
Bécigány tisztában van azzal, hogy az illegálisan felhúzott csövesputrikat rendre le szokták dózerolni, ha azok szem előtt vannak? Egyedül az állami tulajdonban lévő erdőkben tűrik meg őket a jobb lelkű erdészek, ha nem csinálnak balhét.
Ez az egész akció nem szól megint semmi másról, minthogy a visszaeső bűnöző reflektorfénybe kerüljön, és így később újabb pénzeket csaljon ki hiszékeny, jó lelkű emberektől. Hánynom kell ettől a féregtől.
szólni kell a közterületeseknek, hogy mire készül. odamennek, megbírságolják, oszt jónapot.
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Nincs valami bootcamp fogyatékosoknak?
Sehol sem tartasz. Lemaradtál és nem kellesz senkinek. Vera néni is lebaszott, ezt is csak neki írod. Szánalmas vagy, sneci!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
ma megvolt az 5 óra munka, 5 óra tanulás?
És mikor dolgozod le?
Már ledoldolgoztam a nagyját, most fejezem be.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
van nem magyar ügyfeled is?
Ezt akkor nézzük meg részletenként!
Mivel mindig hazudsz, magadnak legalább annyira, mint a környezetednek, így az, hogy mit vallasz be, nem jelent semmit.
Meg amibe az utazás, a kinti közlekedésed, zabálásod.
Két nap alatt keresel 80 ezer forintot? Az 1862 forintos hónapok után? És azután, hogy az otthoni ügyfelek dolgaival már az elutazásod előtt hetekkel el kellett volna készülnöd? Értjük, hogy kiborultál, de azért ez még tőled is otromba nagy hazugság volt.
Dehogy nincs! A kapcsolati tőke, a "jó"híred, mert ezek után esélyed nem lesz a régióban egy cégnél sem. És mivel semmit nem tanultál az esetből, hiszen még a kihívás előtt megfutamodtál, azóta pedig turbó fokozatra kapcsolatd az autiköd-generátort, így nettó veszteségként könyvelhető el az újabb németországi ámokfutásod.
* Örül, hogy végre megkapja a 60 eurót. *
Sodi, sajnálom, hogy kiadtál feleslegesen egy csomó pénzt.
Adnál 100 eurót?
Pesten? Nem Pátyon???
Mivel nincs olyan hotel, ahol egy külföldi majd csak utólag fizetgetne, két opció marad. Vagy képtelen vagy számolni, és csak 500 eurós címletű készpénz volt nálad, amivel fizettél.
Vagy a Rocskai családból veled utazott valaki, aki helyetted fizetett, de ennél még valószínűbb, hogy bankkártyás csalást követtél el, és Vera néni kártyáját használtad. Esetleg Jani bácsiét. Te mocskos bűnöző!
Mivel nincs olyan hotel, ahol egy külföldi majd csak utólag fizetgetne
Mit nem értesz?
A foglalás a cégé.
És a számlán is a kinti webfejlesztő cég neve szerepel.
Értelek, retard.
Mondta a fickó mennyi lesz, aztán a számlán plusz egy nap szerepelt.
Te azt állítod, hogy te fizettél.
Saját bankszámlád és kártyád nem lehet, úgyhogy készpénzzel.
Hogy érted akkor, hogy csak Pesten (nem Pátyon?) vetted észre, hogy nem stimmel a dolog?
Bogozd ki ezt a hatalmas hazugságmasnit, zsidó!
Hú, aztakurva, tényleg tombolnál?
És akkor mi történne? Topogtatnál a síbakancsokkal?
Asodi, szerintem nem vagy jó az Univerzumnál, nem gondolod?
biztos 70-80 euró? és ez mitől biztos? és ha tudtad pontosan az árat, hogy stimmelhetett az összeg?
te teljesen hülye vagy, best retard?
Ennek semmi, de semmi értelme. Hogy stimmelhet az összeg, ha végül mégis egy nappal többet fizettél? LOL
Egyébként meg Vera mama küldött el a véres-habos gecibe, amikor a kudarcocska után megnézte a számlát, igaz? Te független Svájc.
Egyébként meg a szocionista kurva anyádat barmozzad, hogy nem ment el küretre, púpos! És ne merj boldozni, neked az tilos, hahó!
Úgy, hogy nem tudtam pontosan az árat, mert nem is érdekelt, mert úgy volt, hogy a cég fizeti. Csak oda meg már nem volt pofám kedden még egyszer bemenni.
Jó, akkor most írd le még 3 verzióban ugyanezt.
azt mondja nem értette honnan vannak az összegek.:))))
öcsém, te egy igazi kretén vagy!!!
Mondta, mennyit adjak a kezemben tartott pénzkötegből.
Én meg mondtam, jó, ha ennyi, ennyi.
De hogy mi pontosan ennyi, nem értettem.
Az, hogy azért, mert más van a papíron, mint ami elhangzott, meg se fordult a fejemben, mint lehetőség.
Mindegy.
MIÉRT NEM HÍVTÁL RENDŐRT???!!??! 4 napja azt pampogtad itt hogy ilyen esetekben hetyetyézni kell, miközben a polizei-t tárcázod.
Válaszolj, faszverő kobold!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
miért kellett volna bemenni a céghoz, hogy megtudd a szoba árát a hotel recepcióján állva?
:)))
????
mert?
nem értem.
Hát az összegek azok valahonnan vannak.
Az ilyesmi megértését már az első NAV-os levelek után feladtam, sőt, még korábban: a többszázezres villanyszámla-különbözetek korszakában.
Honnan tudná? Vera nénikereste meg lopta össze az árát, ő foglalta a szállást, a gyernőtt csak sodródott az árral, mint egy darab fekália a kanálisban.
A Sodi, nem néztek furán, hogy a cég helyett, aki rendszeresen ott bérel szobát az ügyfeleinek és munkatársainak, te akarsz mindenképpen fizetni? Pláne, hogy az ő nevükre volt kiállítva a számla, legalábbis ezt makogtad. Vagy esetleg megint hazudtál egy kurva nagyot?
nem értette a matektanár, hogy miért ennyi. ó, szegény!
Az más... Jófejek voltak a cégnél, nem akartam nekik kellemetlenséget.
Nem a hotel hibája, hogy te nem bírod elnyökögni, meddig akarsz maradni.
Fókaidomárt mégsem ültethetnek a recepciós pultba, hogy megértsék a hangokat, amiket kiadsz magadból.
a boltban sem érted, hogy miért annyi?
ennyi ésszel hogy veszel levegőt?
Ember neked alap funkcionális készségeid hiányoznak. Nem érzed, hogy nem nőttél még fel a bilághoz?
A hotelhez kellett volna hívni a polizei-t, nem a céghez, idióta! Teljesen hülye vagy?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Sírás közben nem tudott tárcsázni, mert remegett a keze. Ha 500 Eurót kértek volna el tőle, akkor annyit fizet ki. A portás gyerek ma nagyon jó viszkit iszik, mielőtt a csaját bassza!
Mindegy, több is veszett mohácsnál.
Ügyféltől visszajön, oszt nullán lesz ez a veszteség.
Nem szakadt rád a plafon a Kolosyn, recskás?
A dormundiakat szó nélkül átbasztad volna, és ha nem vesznek neked új repjegyet, akkor ki se mész, csak blokkolod őket, és mehet a kukába a visszaúti jegy.
Viszont a stutgartiak meg kifizették neked a szállást, de te, a becsület bajnoka, ragaszkodtál hozzá, hogy kifizethesd.
Vera néninek hazudozzál, te fasz! Bár lehet, hogy neki csinálod. Elbasztad a pénzt, az öreglány meg számon kérte, mi?
Bizony, volt már ilyen :
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 20, 2014 12:53:02 Válasz vote up vote down (45)
Az előző este meg kicsit depressziós hangulatban voltam, nem volt kedvem semmin se vitatkozni, így még annál is többet is szó nélkül aláírtam, amiről eddig volt szó. Ablak mellett összekoszolódott fal, kiszakadt párna, meg minden hülyeséget kitalált a csaj, és összeírt összesen 513 eurót."
anyád is biztos így gondolja a 40 ezres segéllyel.:)))
GECIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A németül kiválóan beszélő Sodi nem értette meg, mennyibe kerül a szálloda, ezért mint valami fogyatékos, elővette az összes pénzét, a recepciós meg segített neki kiszámolni!
NEM HISZEM EEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt pedig neked :
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 20, 2014 15:10:30 Válasz vote up vote down (0)
Tegnap pont leszartam mindent.
Aláírtam, mert több is veszett Mohácsnál.
És ennél csak jobb lehet minden.
Ennyi."
Nem is érdekelt. Az éjszakák száma érdekelt csak.
A portás magyarázott olyat, hogy azért nem lehet lerövidíteni a foglalást, mert - idézem - "nekünk is ki kell fizetni".
Hogy mégis ki a kurva anyjukat kéne ezt "kifizetniük nekik is", amikor övék a kibaszott hotel, nem értettem.
Vasárnap a telekocsis sofőr is ilyen okosat mondott arra, miért volt 7-kor kikakcsolva a telefonja. "Valamikor nekem is pihennem kell, van hogy az ügyfelek éjjel 2-kor hívnak. De most bekapcsoltam, és már sajnos Győrben járunk."
Most akkor VEZETETT Győrig, vagy PIHENT, bazmeg?
Amikor ennyire kurvára nincs semmi értelme annak, ami elhangzik, akkor szoktam legyinteni, hogy ez egy elmebeteg, nem fogok elmebetegekkel vitatkozni.
mucuska, én nem vagyok infoirmatikus, de bármiut beszorzok hárommal fejben
Te teljesen idióta vagy. Ha nem kúrtad volna el a 140ezret, akkor ez a bevétel most csak gyarapítaná a pénzed. Ráadásul a kettőnek nincs köze egymáshoz. Ez a veszteség csak akkor jöhetne vissza, ha a hotel visszaadná a pénzed (nem fogja), RGL kifizetné az éjszakát (nem fogja), vagy megkapnád a cégtől az állást (nem fogod). Funkcionális analfabéta vagy. Ezt a pénzt buktad, ennyi. Amit ezután máshonnan keresel, az nem ezt kompenzálja, te közgazdász!
ööööö, tudom hogy hülye kérdés, de miért nem nézted meg a számlát, mielőtt kifizetted?
Nem elmebetegség, megszopattak. Te meg nem érted, gyáva vagy, ezért behúzod a farkad és nyüszítesz. Ja, meg fizetsz, mint a katonatiszt. Aztán értetlenkedsz.
Emlékszel még Sas tanár úrra? xD
De miért fizettettek veled három éjszakát, ha csak kettőt aludtál ott? És hogy lett a háromból végül négy?
Bazmeg, te olyan fogyatékos vagy, hogy az hihetetlen. Ha még ott kivered a balhét, szó nélkül visszaadják a pénzt. Te fogyatékos fasz.
Nem. Borítékba hajtogattam én meg elraktam a borítékot, és már csak Pesten, ma reggel néztem meg, mi is van rajta.
Utána hívtam idegesen RGL-t, hogy kurvára menjen vissza, és kérdezze meg tőlük, mi a fasz ez.
Monornál, te buzi!
Sírok, bazmeg.
De miért csináltad ezt? Miért nem ott olvastad el, idióta? Rendőrt kellett volna hívni, mint ahogy itt okoskodtál, Hahó!
Magyarázott ez ott mindent.
Idézem:
- Nekünk is ki kell fizetni?
- Várj, ez email-es foglalás volt. Mert arra más a tarifa. Ok, látom, akkor két nappal le tudom rövidítani, de egy éjszakát akkor is ki kell fizetni pluszban.
Mi az hogy email-esre más?
Nem a nyelvtudásommal volt a probléma.
Minden szót pontosan értettem, de kurvára nem volt semmi értelme az egésznek, ami elhangzott. Elmebetegségnek hangzott az egész.
mucuska, ilyen nincs
egyrészt a szállodai számlát nem borítékban adják, hanem ott előtted írják meg és átnyújtják, hogy stimmel-e
másréászt ha borítékban is adta volna oda, akkor szépen kiveszed a borítékból és megnézed hogy mi van rajta, már hga nem lennél egy fogyatékos barom
Minden szót pontosan értettem, de kurvára nem volt semmi értelme az egésznek, ami elhangzott. Elmebetegségnek hangzott az egész.
De miért nem hívtál rendőrt? Hányszor kell még megkérdeznem, a kurva anyád?
A rendőrség nem tudta volna elszállíttatni a pszichiátriára szerinted?
szerintem te egy mukkot nem értettél abból, amit a pofa magyaráézott
Novum Hotel Rieker, asodi?
Ez volt a szálloda, ugye?
De. Minden egyes szót. Pontosan ezt mondta, amit írok.
tényleg, mutassa a számlát, ma még nem röhögtünk eleget a best retardon
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 21:36:44
x38)
:)
Mit vigyorogsz, neked sírnod kéne, ha az elmúlt napodon végiggondolsz. Vera néni nagyon kiabált, hogy hazamenekültél? A lebaszás mit jelentett, megvonta a zsebpénzt is?
banshee
(
x24)
Dec 16, 2015 21:38:09
x24)
kapott egy üveg bort és most be van baszva
-
Dec 16, 2015 21:47:50
Béla Balogh MA KICSIT MEGSZAKADTAM.
A fél napom a faanyag elszállítására ment. Bútorlapokat hoztam a bungaló építéshez. 80 kg-os táblák....a fiammal ketten. Alig bírtuk el. Dunaharasztiban kocsira pakolni, az építés helyén meg lepakolni.
A fél napom a faanyag elszállítására ment. Bútorlapokat hoztam a bungaló építéshez. 80 kg-os táblák....a fiammal ketten. Alig bírtuk el. Dunaharasztiban kocsira pakolni, az építés helyén meg lepakolni.
Dunaharasztiban valaki most kurva ideges lehet.
Dec 16, 2015 21:47:50
kripli figyelő
Dec 16, 2015 21:56:58
Szerintem nem volt semmilyen meló és külföldi út.
Asodi egyszerűen kicsalt Verától 500eurót,utána elment egy napra papúcsos rockefellerhez aludni.Most két hónapig megvan a glédapénz.Nem vehet semmi hasznosat a pénzből mert az feltűnő lenne a gazdatestnek de a lifedanger hárítva van egy időre.
Asodi egyszerűen kicsalt Verától 500eurót,utána elment egy napra papúcsos rockefellerhez aludni.Most két hónapig megvan a glédapénz.Nem vehet semmi hasznosat a pénzből mert az feltűnő lenne a gazdatestnek de a lifedanger hárítva van egy időre.
Dec 16, 2015 21:56:58
töppedt buzigolyók
Dec 16, 2015 22:05:31
:)
Ki engedte meg, hogy szmájlizzál, zsidó?
Dec 16, 2015 22:05:31
Kuti Áron
Dec 16, 2015 22:06:03
épül a házad, a sodi!
Az eddigi támogatásokkal kereken 10. 000 forint gyűlt össze. Az összes kiadásom 39200 forint volt és még lesz némi kiadás.
Tetszik · 1 · 3 órája
Az eddigi támogatásokkal kereken 10. 000 forint gyűlt össze. Az összes kiadásom 39200 forint volt és még lesz némi kiadás.
Tetszik · 1 · 3 órája
Bécigány tisztában van azzal, hogy az illegálisan felhúzott csövesputrikat rendre le szokták dózerolni, ha azok szem előtt vannak? Egyedül az állami tulajdonban lévő erdőkben tűrik meg őket a jobb lelkű erdészek, ha nem csinálnak balhét.
Ez az egész akció nem szól megint semmi másról, minthogy a visszaeső bűnöző reflektorfénybe kerüljön, és így később újabb pénzeket csaljon ki hiszékeny, jó lelkű emberektől. Hánynom kell ettől a féregtől.
Dec 16, 2015 22:06:03
Kuti Áron
Dec 16, 2015 22:13:05
Bár a zsebesnek nagy gyakorlata van az illegálisan felhúzott putrikkal. Hogy is volt a legutóbbi költözésed, Bécigány?
Ott évekig lehetett szarakodni, mert a telek az övé volt, de ha a Duna partjára, kirakatba csöveskolóniát tákol, azt rögtön észre fogják venni az ott lakók, az autósok és még a turisták is a hajókról. Ennyit akar ez a rohadék. Mindegy neki, hogy utána még nagyobb bajban lesznek a nyomorult hajléktalanok, a sónak mennie kell tovább.
A munka büdös, Bécigány inkább lop, csal, hazudik, átgázol bárkin, csak nehogy melóznia kelljen. Pont, mint a recskás. Ezek a férgek tényleg nem érdemelnek kegyelmet.
Ott évekig lehetett szarakodni, mert a telek az övé volt, de ha a Duna partjára, kirakatba csöveskolóniát tákol, azt rögtön észre fogják venni az ott lakók, az autósok és még a turisták is a hajókról. Ennyit akar ez a rohadék. Mindegy neki, hogy utána még nagyobb bajban lesznek a nyomorult hajléktalanok, a sónak mennie kell tovább.
A munka büdös, Bécigány inkább lop, csal, hazudik, átgázol bárkin, csak nehogy melóznia kelljen. Pont, mint a recskás. Ezek a férgek tényleg nem érdemelnek kegyelmet.
Dec 16, 2015 22:13:05
Brigitte Bardot
Dec 16, 2015 22:15:15
Ha hárc, legyen hárc!
Dec 16, 2015 22:15:15
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 22:15:52
x48)
Bár a zsebesnek nagy gyakorlata van az illegálisan felhúzott putrikkal. Hogy is volt a legutóbbi költözésed, Bécigány?
szólni kell a közterületeseknek, hogy mire készül. odamennek, megbírságolják, oszt jónapot.
-
Dec 16, 2015 22:21:40
Na jó, treníroznom kell magam stresszhelyzetekre.
Egy német csávó a CSS Sprite-okról kérdezett Skype-on, és 10 perce őt is blokkoltam. :(
Egy német csávó a CSS Sprite-okról kérdezett Skype-on, és 10 perce őt is blokkoltam. :(
Nincs valami bootcamp fogyatékosoknak?
Dec 16, 2015 22:21:40
sodika
Dec 16, 2015 22:23:57
Különös módon ma este az nyugtatott meg engem, hogy elkezdtem csinálni a tegmap még gyűlölt ügyfelek dolgait, mert így legalább tudom, látom, és értem, hol tartok.
Dec 16, 2015 22:23:57
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 22:25:51
x38)
Különös módon ma este az nyugtatott meg engem, hogy elkezdtem csinálni a tegmap még gyűlölt ügyfelek dolgait, mert így legalább tudom, látom, és értem, hol tartok.
Sehol sem tartasz. Lemaradtál és nem kellesz senkinek. Vera néni is lebaszott, ezt is csak neki írod. Szánalmas vagy, sneci!
sodika
Dec 16, 2015 22:27:30
Stuttgartban még saját bevallásom szerint is kidobtam az ablakon 250 eurót, amibe a hotel került, de az a 80 ezer forint még ezen a héten visszajön az egyik magyar ügyfelemtől, és így volt veszteség, nincs veszteség.
Ennyi. :)
Dec 16, 2015 22:27:30
jiddise máme
(
x11)
Dec 16, 2015 22:28:10
x11)
ma megvolt az 5 óra munka, 5 óra tanulás?
banshee
(
x24)
Dec 16, 2015 22:31:21
x24)
Stuttgartban még saját bevallásom szerint is kidobtam az ablakon 250 eurót, amibe a hotel került, de az a 80 ezer forint még ezen a héten visszajön az egyik magyar ügyfelemtől, és így volt veszteség, nincs veszteség.
És mikor dolgozod le?
sodika
Dec 16, 2015 22:31:26
A lényeg ez. Megy-jön, jön-megy.
A pénz ilyen.
És így a fel nem használt vonatjegyért kiadott 70 euró is elméleti kategória marad, mert az meg repjegy formájában jön.
A pénz ilyen.
És így a fel nem használt vonatjegyért kiadott 70 euró is elméleti kategória marad, mert az meg repjegy formájában jön.
Dec 16, 2015 22:31:26
sodika
Dec 16, 2015 22:31:51
És mikor dolgozod le?
Már ledoldolgoztam a nagyját, most fejezem be.
Dec 16, 2015 22:31:51
RGL
Dec 16, 2015 22:32:21
Képzeld, egy órával ezelőtt megszólított egy jól öltözött pár az utcán. Köszönöm Uram, hogy elküldted őket hozzám! Kérdezték, hogy mióta vagyok az utcán, hol alszom, satöbbi. A beszélgetés végén az egyik férfi kezembe nyomott egy Dortmundba szóló vonatjegyet, hogy használjam egészséggel. A hétvégén utazok. Hétfőn, meló után találkozhatnánk. Arra kérlek, hogy hozz magaddal pár dolgot a számomra. Egy laptopot, egy videókamerára és egy mobilra lenne szükségem. Természetesen csak kölcsönbe kérem. Töltő nem kell a telefonhoz, mert már kaptam valakitől a Heilsarmee-nak csúfolt Hitlersarmee-nál. Még valami, Endre. Jó lenne, ha Dortmundban is tudnál nekem szállást intézni. Lehetőség szerint valami jobbat, mint ez a stuttgarti. Itt csak 2 rétegű a WC-papír és mindig olyan gyilkos tekintettel néz rám a náci recepciós, mintha megöltem volna az anyját. Látszik rajta, hogy egy rasszista gestapós családba született. Született? Miket beszélek! A Sátán küldte fel a pokolból. Akkor hétfőn találkozunk. Addig is az Isten áldjon bennünket. No holocaust!
Dec 16, 2015 22:32:21
RGL
Dec 16, 2015 22:34:02
Endre barátom! Így indult a komment, csak ez náci fórum cenzúrázta a megszólítást. Csinálok is erről egy videót. No war just God!
Dec 16, 2015 22:34:02
jiddise máme
(
x11)
Dec 16, 2015 22:35:25
x11)
visszajön az egyik magyar ügyfelemtől
van nem magyar ügyfeled is?
-
Dec 16, 2015 22:35:51
Az FB retardokkal miért nem osztod meg a tegnapi shiker napját? Miért hagyok őket kétségek közt őrlődni?
Dec 16, 2015 22:35:51
Elemző Elek
Dec 16, 2015 22:36:39
Ezt akkor nézzük meg részletenként!
Stuttgartban még saját bevallásom szerint is...
Mivel mindig hazudsz, magadnak legalább annyira, mint a környezetednek, így az, hogy mit vallasz be, nem jelent semmit.
...kidobtam az ablakon 250 eurót, amibe a hotel került...
Meg amibe az utazás, a kinti közlekedésed, zabálásod.
...de az a 80 ezer forint még ezen a héten visszajön az egyik magyar ügyfelemtől...
Két nap alatt keresel 80 ezer forintot? Az 1862 forintos hónapok után? És azután, hogy az otthoni ügyfelek dolgaival már az elutazásod előtt hetekkel el kellett volna készülnöd? Értjük, hogy kiborultál, de azért ez még tőled is otromba nagy hazugság volt.
...és így volt veszteség, nincs veszteség.
Dehogy nincs! A kapcsolati tőke, a "jó"híred, mert ezek után esélyed nem lesz a régióban egy cégnél sem. És mivel semmit nem tanultál az esetből, hiszen még a kihívás előtt megfutamodtál, azóta pedig turbó fokozatra kapcsolatd az autiköd-generátort, így nettó veszteségként könyvelhető el az újabb németországi ámokfutásod.
Dec 16, 2015 22:36:39
Zsery
Dec 16, 2015 22:38:05
* Örül, hogy végre megkapja a 60 eurót. *
Dec 16, 2015 22:38:05
sodika
Dec 16, 2015 22:38:18
Nem, RGL rendes.
Érezte a hangomon, mennyire ideges vagyok délelőtt, amikor mondtam neki telefon, hogy "na, menj azonnal hozzájuk, de most, bazmeg, és kérdezd meg tőlük, hogy mégis mi a faszom ez, hogy4 évszaka, 13-tól -17-ig, bazmeg, az holnap van 17-e, és vagy adják vissza azt a kurva pénzt, neked, nem érdekel, akár neked is, anyjukat, vagy lakd le, nem tudom, de valami legyen, mert kurvára nem értek semmit, 10 perce, itt Pesten bomtom ki csak a számlát, és bazmeg, mi ez", hogy empatikusan annyit írt az SMS-ben, miután intézkedett, hogy igazam van, elismerik ők is, és csak lelakni lehet, hogy "sajnálom".
Érezte a hangomon, mennyire ideges vagyok délelőtt, amikor mondtam neki telefon, hogy "na, menj azonnal hozzájuk, de most, bazmeg, és kérdezd meg tőlük, hogy mégis mi a faszom ez, hogy4 évszaka, 13-tól -17-ig, bazmeg, az holnap van 17-e, és vagy adják vissza azt a kurva pénzt, neked, nem érdekel, akár neked is, anyjukat, vagy lakd le, nem tudom, de valami legyen, mert kurvára nem értek semmit, 10 perce, itt Pesten bomtom ki csak a számlát, és bazmeg, mi ez", hogy empatikusan annyit írt az SMS-ben, miután intézkedett, hogy igazam van, elismerik ők is, és csak lelakni lehet, hogy "sajnálom".
Dec 16, 2015 22:38:18
sajnálkozó koldus (rendes
Dec 16, 2015 22:41:22
Nem, RGL rendes.
Sodi, sajnálom, hogy kiadtál feleslegesen egy csomó pénzt.
Adnál 100 eurót?
Dec 16, 2015 22:41:22
sodika
Dec 16, 2015 22:43:34
Már tombolnék, bassza meg, ha nem tudnám, hogy jön be ennyi egyik ügyfelemtől még karácsony előtt, oszt innentől ki nem szarja le, ment és jött, jött és ment, ahogy a pénz szokta.
Dec 16, 2015 22:43:34
Kuti Áron
Dec 16, 2015 22:44:07
itt Pesten bomtom ki csak a számlát, és bazmeg, mi ez"
Pesten? Nem Pátyon???
Mivel nincs olyan hotel, ahol egy külföldi majd csak utólag fizetgetne, két opció marad. Vagy képtelen vagy számolni, és csak 500 eurós címletű készpénz volt nálad, amivel fizettél.
Vagy a Rocskai családból veled utazott valaki, aki helyetted fizetett, de ennél még valószínűbb, hogy bankkártyás csalást követtél el, és Vera néni kártyáját használtad. Esetleg Jani bácsiét. Te mocskos bűnöző!
Dec 16, 2015 22:44:07
RGL
Dec 16, 2015 22:44:38
Ja, Endre, képzeld, most meg olyan 60 eurónyi készpénzt kaptam egy másik öltönyös úrtól a templom előtt. Köszönöm ezt is, Istenem! Sajnos az úriembernek sincs már sok hátra, mert a tomboló 3. világháború mindannyiunkat elsöpör.
Még egyszer sajnálom, hogy a hotelben nem adták vissza a pénzedet. :(
Még egyszer sajnálom, hogy a hotelben nem adták vissza a pénzedet. :(
Dec 16, 2015 22:44:38
sodika
Dec 16, 2015 22:45:52
Mivel nincs olyan hotel, ahol egy külföldi majd csak utólag fizetgetne
Mit nem értesz?
A foglalás a cégé.
Dec 16, 2015 22:45:52
kripli figyelő
Dec 16, 2015 22:46:27
Már tombolnék, bassza meg, ha nem tudnám, hogy jön be ennyi egyik ügyfelemtől még karácsony előtt, oszt innentől ki nem szarja le, ment és jött, jött és ment, ahogy a pénz szokta.
Itt tombolsz már tegnap óta folyamatosan,recskaboy! Dec 16, 2015 22:46:27
Kuti Áron
Dec 16, 2015 22:48:00
Mit nem értesz?
A foglalás a cégé.
A foglalás a cégé.
Értelek, retard.
Mondta a fickó mennyi lesz, aztán a számlán plusz egy nap szerepelt.
Te azt állítod, hogy te fizettél.
Saját bankszámlád és kártyád nem lehet, úgyhogy készpénzzel.
Hogy érted akkor, hogy csak Pesten (nem Pátyon?) vetted észre, hogy nem stimmel a dolog?
Bogozd ki ezt a hatalmas hazugságmasnit, zsidó!
Dec 16, 2015 22:48:00
tombola
Dec 16, 2015 22:49:13
Hú, aztakurva, tényleg tombolnál?
És akkor mi történne? Topogtatnál a síbakancsokkal?
Dec 16, 2015 22:49:13
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 22:50:08
x48)
nem tud fejben számolni a sodi. ennyi.
sodika
Dec 16, 2015 22:50:48
Az összeg stimmelt, te barom.
Csak hogy MIÉRT fizetek, az nem.
Azt hittem, hogy jó, hát biztos 70-80 euró egy éjszaka, azért kerül 235 euróba a három nap.
Csak itthon jöttem rá, hogy lófaszt: 53 euró egy éjszaka, és egyel többet fizettetek ki velem, mint amiről szó volt.
Azt hittem, hogy jó, hát biztos 70-80 euró egy éjszaka, azért kerül 235 euróba a három nap.
Csak itthon jöttem rá, hogy lófaszt: 53 euró egy éjszaka, és egyel többet fizettetek ki velem, mint amiről szó volt.
Dec 16, 2015 22:50:48
tombola
Dec 16, 2015 22:52:18
Asodi, szerintem nem vagy jó az Univerzumnál, nem gondolod?
Dec 16, 2015 22:52:18
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 22:52:57
x48)
biztos 70-80 euró? és ez mitől biztos? és ha tudtad pontosan az árat, hogy stimmelhetett az összeg?
te teljesen hülye vagy, best retard?
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 22:53:17
x17)
Hány éjszakát aludtál ott, Recskaboy? Miért nem kezdtél hetyetyézni, vagy hívtál rendőrt?
sodika
Dec 16, 2015 22:53:39
A helyszínen nem is értettem, honnan ezek az összegek, de mondtam, hogy jó, hát ez az ára, ez az ára, nyugaton vagyunk. Legyen, bassza meg.
Csak itthon jöttem rá, hogy lófaszt ez az ára, csak tök mást fizettem ki, mint ami szóban elhangzott.
Csak itthon jöttem rá, hogy lófaszt ez az ára, csak tök mást fizettem ki, mint ami szóban elhangzott.
Dec 16, 2015 22:53:39
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 22:54:23
x48)
az idióta, nem tudja mennyibe kerül a szoba, de a végösszeg stimmelt.
best retard!:)))
Kuti Áron
Dec 16, 2015 22:54:33
Ennek semmi, de semmi értelme. Hogy stimmelhet az összeg, ha végül mégis egy nappal többet fizettél? LOL
Egyébként meg Vera mama küldött el a véres-habos gecibe, amikor a kudarcocska után megnézte a számlát, igaz? Te független Svájc.
Egyébként meg a szocionista kurva anyádat barmozzad, hogy nem ment el küretre, púpos! És ne merj boldozni, neked az tilos, hahó!
Dec 16, 2015 22:54:33
sodika
Dec 16, 2015 22:54:35
Úgy, hogy nem tudtam pontosan az árat, mert nem is érdekelt, mert úgy volt, hogy a cég fizeti. Csak oda meg már nem volt pofám kedden még egyszer bemenni.
Dec 16, 2015 22:54:35
tombola
Dec 16, 2015 22:55:06
A helyszínen nem is értettem, honnan ezek az összegek, de mondtam, hogy jó, hát ez az ára, ez az ára, nyugaton vagyunk. Legyen, bassza meg.
Jó, akkor most írd le még 3 verzióban ugyanezt.
Dec 16, 2015 22:55:06
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 22:55:27
x38)
SoDI, szerinted ezt a Vonzás Törvénye intézte neked?
- Megszopatott a telekocsi
- Beégtél a faptoppal
- Szénné égtél a Symfonyval
- Nem lesz németmelócsá
- Lehúzott a hotel
- Buktad a vonatjegyet
- Lebaszott Vera néni
- + A trolloknak megint igazuk volt mindenben
Autiköd-generátor csúcsra van járatva, ugye? :)
- Megszopatott a telekocsi
- Beégtél a faptoppal
- Szénné égtél a Symfonyval
- Nem lesz németmelócsá
- Lehúzott a hotel
- Buktad a vonatjegyet
- Lebaszott Vera néni
- + A trolloknak megint igazuk volt mindenben
Autiköd-generátor csúcsra van járatva, ugye? :)
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 22:55:36
x48)
sodika
Dec 16, 2015 22:56:20
Az, hogy azért, mert más van a papíron, mint ami elhangzott, meg se fordult a fejemben, mint lehetőség.
Mindegy.
Dec 16, 2015 22:56:20
Elbukott vonatjegy
Dec 16, 2015 22:56:33
Sodi miért írtad be a bootstrapet meg a css3at ha alap dolgokkal nem vagy tisztában? A sprite ok alap , 10 éve nagyon trendi dolog volt ma már basic ráadásul már máshonnan is hallanod kellett volna róla.
Bődületes mértékű a lemaradásod.
Szóval miért írtál be skilleket meg technológiákat amiről fogalmad sincs?
Bődületes mértékű a lemaradásod.
Szóval miért írtál be skilleket meg technológiákat amiről fogalmad sincs?
Dec 16, 2015 22:56:33
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 22:57:06
x17)
MIÉRT NEM HÍVTÁL RENDŐRT???!!??! 4 napja azt pampogtad itt hogy ilyen esetekben hetyetyézni kell, miközben a polizei-t tárcázod.
Válaszolj, faszverő kobold!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 22:57:07
x48)
miért kellett volna bemenni a céghoz, hogy megtudd a szoba árát a hotel recepcióján állva?
:)))
sodika
Dec 16, 2015 22:57:24
????
mert?
nem értem.
Az ilyesmi megértését már az első NAV-os levelek után feladtam, sőt, még korábban: a többszázezres villanyszámla-különbözetek korszakában.
Dec 16, 2015 22:57:24
Kuti Áron
Dec 16, 2015 22:57:43
Honnan tudná? Vera néni
A Sodi, nem néztek furán, hogy a cég helyett, aki rendszeresen ott bérel szobát az ügyfeleinek és munkatársainak, te akarsz mindenképpen fizetni? Pláne, hogy az ő nevükre volt kiállítva a számla, legalábbis ezt makogtad. Vagy esetleg megint hazudtál egy kurva nagyot?
Dec 16, 2015 22:57:43
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 22:58:17
x48)
Mindegy.
Mindegy.
nem értette a matektanár, hogy miért ennyi. ó, szegény!
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 22:58:35
x17)
Nem mersz rendőrt hívni, vagy mi van?
sodika
Dec 16, 2015 22:59:09
Dec 16, 2015 22:59:09
-
Dec 16, 2015 22:59:14
Nem a hotel hibája, hogy te nem bírod elnyökögni, meddig akarsz maradni.
Fókaidomárt mégsem ültethetnek a recepciós pultba, hogy megértsék a hangokat, amiket kiadsz magadból.
gennyes féregzsidó
(
x48)
x48)
????
mert?
nem értem.
mert?
nem értem.
Elbukott vonatjegy
Dec 16, 2015 22:59:36
????
mert?
nem értem.
mert?
nem értem.
Ember neked alap funkcionális készségeid hiányoznak. Nem érzed, hogy nem nőttél még fel a bilághoz?
Dec 16, 2015 22:59:36
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 23:00:03
x17)
A hotelhez kellett volna hívni a polizei-t, nem a céghez, idióta! Teljesen hülye vagy?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:00:24
x38)
Sírás közben nem tudott tárcsázni, mert remegett a keze. Ha 500 Eurót kértek volna el tőle, akkor annyit fizet ki. A portás gyerek ma nagyon jó viszkit iszik, mielőtt a csaját bassza!
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 23:00:54
x48)
minden szállodában ki van írva, hogy mennyi a szoba egy éjszakára. de ha nem látnád, akkor is meg lehet kérdezni, te idióta.
nem értette!:)))
sodika
Dec 16, 2015 23:00:55
Dec 16, 2015 23:00:55
Fakenguru
(
x5)
Dec 16, 2015 23:01:21
x5)
Es akkor ennyit a belvarosi, meno szalloda torteneterol. 53 Euro per ejszaka? Sodi baszki, az Balmazujvarosban is vallalhatatlan fost jelent, nemhogy Nemetorszag egyik legdragabb varosaban.
Tenyleg munkasszallo lehetett az inkabb.
Hát azért hetyetye.
Tenyleg munkasszallo lehetett az inkabb.
Kuti Áron
Dec 16, 2015 23:01:34
Nem szakadt rád a plafon a Kolosyn, recskás?
A dormundiakat szó nélkül átbasztad volna, és ha nem vesznek neked új repjegyet, akkor ki se mész, csak blokkolod őket, és mehet a kukába a visszaúti jegy.
Viszont a stutgartiak meg kifizették neked a szállást, de te, a becsület bajnoka, ragaszkodtál hozzá, hogy kifizethesd.
Vera néninek hazudozzál, te fasz! Bár lehet, hogy neki csinálod. Elbasztad a pénzt, az öreglány meg számon kérte, mi?
Dec 16, 2015 23:01:34
tombola
Dec 16, 2015 23:02:32
Bizony, volt már ilyen :
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 20, 2014 12:53:02 Válasz vote up vote down (45)
Az előző este meg kicsit depressziós hangulatban voltam, nem volt kedvem semmin se vitatkozni, így még annál is többet is szó nélkül aláírtam, amiről eddig volt szó. Ablak mellett összekoszolódott fal, kiszakadt párna, meg minden hülyeséget kitalált a csaj, és összeírt összesen 513 eurót."
Dec 16, 2015 23:02:32
gennyes féregzsidó
(
x48)
Dec 16, 2015 23:03:29
x48)
anyád is biztos így gondolja a 40 ezres segéllyel.:)))
Kuti Áron
Dec 16, 2015 23:03:43
GECIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A németül kiválóan beszélő Sodi nem értette meg, mennyibe kerül a szálloda, ezért mint valami fogyatékos, elővette az összes pénzét, a recepciós meg segített neki kiszámolni!
NEM HISZEM EEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!
tombola
Ezt pedig neked :
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 11810x5) Dec 20, 2014 15:10:30 Válasz vote up vote down (0)
Tegnap pont leszartam mindent.
Aláírtam, mert több is veszett Mohácsnál.
És ennél csak jobb lehet minden.
Ennyi."
sodika
Dec 16, 2015 23:04:34
minden szállodában ki van írva, hogy mennyi a szoba egy éjszakára. de ha nem látnád, akkor is meg lehet kérdezni, te idióta.
Nem is érdekelt. Az éjszakák száma érdekelt csak.
A portás magyarázott olyat, hogy azért nem lehet lerövidíteni a foglalást, mert - idézem - "nekünk is ki kell fizetni".
Hogy mégis ki a kurva anyjukat kéne ezt "kifizetniük nekik is", amikor övék a kibaszott hotel, nem értettem.
Vasárnap a telekocsis sofőr is ilyen okosat mondott arra, miért volt 7-kor kikakcsolva a telefonja. "Valamikor nekem is pihennem kell, van hogy az ügyfelek éjjel 2-kor hívnak. De most bekapcsoltam, és már sajnos Győrben járunk."
Most akkor VEZETETT Győrig, vagy PIHENT, bazmeg?
Amikor ennyire kurvára nincs semmi értelme annak, ami elhangzik, akkor szoktam legyinteni, hogy ez egy elmebeteg, nem fogok elmebetegekkel vitatkozni.
Dec 16, 2015 23:04:34
jiddise máme
(
x11)
Dec 16, 2015 23:04:47
x11)
mucuska, én nem vagyok infoirmatikus, de bármiut beszorzok hárommal fejben
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:05:09
x38)
Te teljesen idióta vagy. Ha nem kúrtad volna el a 140ezret, akkor ez a bevétel most csak gyarapítaná a pénzed. Ráadásul a kettőnek nincs köze egymáshoz. Ez a veszteség csak akkor jöhetne vissza, ha a hotel visszaadná a pénzed (nem fogja), RGL kifizetné az éjszakát (nem fogja), vagy megkapnád a cégtől az állást (nem fogod). Funkcionális analfabéta vagy. Ezt a pénzt buktad, ennyi. Amit ezután máshonnan keresel, az nem ezt kompenzálja, te közgazdász!
pénzköteg
Dec 16, 2015 23:05:31
* folyik ki a recskás kezéből, csak az nem húzza le, aki nem akarja *
Dec 16, 2015 23:05:31
sodika
Dec 16, 2015 23:06:31
A hoteles mondja, hogy "nekik is kell fizetniük a szobát".
A telekocsis meg azért vizetett kikapcsolt telefonnal Győrig, mert valamikor neki is pihennie kell.
Elmebetegség. :D
csupa elmebetegség
A telekocsis meg azért vizetett kikapcsolt telefonnal Győrig, mert valamikor neki is pihennie kell.
csupa elmebetegség
Dec 16, 2015 23:06:31
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 23:06:39
x17)
válaszolj már bazmeg, miért nem hívtál rendőrt? Megloptak, Recskaboy, te meg a fórumon hetyetyézel?
jiddise máme
(
x11)
Dec 16, 2015 23:06:47
x11)
Mindegy.
Mindegy.
ööööö, tudom hogy hülye kérdés, de miért nem nézted meg a számlát, mielőtt kifizetted?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:06:51
x38)
Púp, amikor számodra nincs értelme annak, amit mások mondanak, akkor éppen szopatnak, kiröhögnek vagy átvernek. És ez az esetek nagy részében így is van, mert téged könnyű. Mert egy idióta vagy. Ezért kéne neked egy gyám.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:07:45
x38)
A hoteles mondja, hogy "nekik is kell fizetniük a szobát".
csupa elmebetegség
csupa elmebetegség
Nem elmebetegség, megszopattak. Te meg nem érted, gyáva vagy, ezért behúzod a farkad és nyüszítesz. Ja, meg fizetsz, mint a katonatiszt. Aztán értetlenkedsz.
Emlékszel még Sas tanár úrra? xD
Fakenguru
(
x5)
Dec 16, 2015 23:07:50
x5)
53 Euro..... Beszarok. Sok volt a migri a szallon, sodo?
Milyen volt migrik kozott aludni sodo?
Hát azért hetyetye.
Milyen volt migrik kozott aludni sodo?
töppedt buzigolyók
Dec 16, 2015 23:07:56
De miért fizettettek veled három éjszakát, ha csak kettőt aludtál ott? És hogy lett a háromból végül négy?
Bazmeg, te olyan fogyatékos vagy, hogy az hihetetlen. Ha még ott kivered a balhét, szó nélkül visszaadják a pénzt. Te fogyatékos fasz.
Dec 16, 2015 23:07:56
sodika
Dec 16, 2015 23:08:48
Ez volt az a pont, amikor a telekocsisnak, idézem
- Jó... Figyelj, nekem ezzel az egésszel semmi gondom nincs, de annyit akkor most tegyetek meg légyszíves, hogy kerítetek nekem magatok helyett egy kollégát, mert én itt ülök, vonatra már nem kapni jegyet, és fogalmam sincs, hogy fogok eljutni a melóba.
És szerencsére 10 perc múlva hívott, hogy találtak nekem konkurenciát, meg is dumálták vele, menjek oda.
- Jó... Figyelj, nekem ezzel az egésszel semmi gondom nincs, de annyit akkor most tegyetek meg légyszíves, hogy kerítetek nekem magatok helyett egy kollégát, mert én itt ülök, vonatra már nem kapni jegyet, és fogalmam sincs, hogy fogok eljutni a melóba.
És szerencsére 10 perc múlva hívott, hogy találtak nekem konkurenciát, meg is dumálták vele, menjek oda.
Dec 16, 2015 23:08:48
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:09:17
x38)
Púp, a számlán mi áll? 4 éjszaka? Vagy 2 éjszaka és a többi jatt?
sodika
Dec 16, 2015 23:10:01
Nem. Borítékba hajtogattam én meg elraktam a borítékot, és már csak Pesten, ma reggel néztem meg, mi is van rajta.
Utána hívtam idegesen RGL-t, hogy kurvára menjen vissza, és kérdezze meg tőlük, mi a fasz ez.
Dec 16, 2015 23:10:01
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 16, 2015 23:10:19
x30)
Monornál, te buzi!
sodika
Mármint a csávó hajtogatta borítékba.
töppedt buzigolyók
Dec 16, 2015 23:11:31
Sírok, bazmeg.
Dec 16, 2015 23:11:31
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:11:34
x38)
Mi van a számlán? 4 éjszaka?
kripli figyelő
Dec 16, 2015 23:11:42
Ez volt az a pont, amikor a telekocsisnak, idézem
Miért hazudtad azt hogy repülővel utazol? - Jó... Figyelj, nekem ezzel az egésszel semmi gondom nincs, de annyit akkor most tegyetek meg légyszíves, hogy kerítetek nekem magatok helyett egy kollégát, mert én itt ülök, vonatra már nem kapni jegyet, és fogalmam sincs, hogy fogok eljutni a melóba.
Dec 16, 2015 23:11:42
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 23:11:55
x17)
De miért csináltad ezt? Miért nem ott olvastad el, idióta? Rendőrt kellett volna hívni, mint ahogy itt okoskodtál, Hahó!
sodika
Dec 16, 2015 23:12:23
De miért fizettettek veled három éjszakát, ha csak kettőt aludtál ott?
Magyarázott ez ott mindent.
Idézem:
- Nekünk is ki kell fizetni?
- Várj, ez email-es foglalás volt. Mert arra más a tarifa. Ok, látom, akkor két nappal le tudom rövidítani, de egy éjszakát akkor is ki kell fizetni pluszban.
Mi az hogy email-esre más?
Nem a nyelvtudásommal volt a probléma.
Dec 16, 2015 23:12:23
sodika
Dec 16, 2015 23:13:18
Nem, na
kijelentő módban:
- Nekünk is ki kell fizetni.
Ez volt az a pont, amikor elkönyveltem, hogy egy elmebeteggel van dolgom, és felesleges vitatkoznom, mert elmebeteg.
kijelentő módban:
Ez volt az a pont, amikor elkönyveltem, hogy egy elmebeteggel van dolgom, és felesleges vitatkoznom, mert elmebeteg.
Dec 16, 2015 23:13:18
jiddise máme
(
x11)
Dec 16, 2015 23:13:42
x11)
Mármint a csávó hajtogatta borítékba.
mucuska, ilyen nincs
egyrészt a szállodai számlát nem borítékban adják, hanem ott előtted írják meg és átnyújtják, hogy stimmel-e
másréászt ha borítékban is adta volna oda, akkor szépen kiveszed a borítékból és megnézed hogy mi van rajta, már hga nem lennél egy fogyatékos barom
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 23:14:14
x17)
De miért nem hívtál rendőrt? Hányszor kell még megkérdeznem, a kurva anyád?
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 23:14:53
x17)
Nem, na
kijelentő módban:
kijelentő módban:
A rendőrség nem tudta volna elszállíttatni a pszichiátriára szerinted?
jiddise máme
(
x11)
Dec 16, 2015 23:14:56
x11)
Nem, na
kijelentő módban:
kijelentő módban:
sodika
A telekocsissal is akkor fejeztem be a vitatkozást, amikor arra hivatkozott, hogy valamikor neki is aludnia kell.
Bazmeg, Győrbe akkor szunyókálva vezették le, idióta?
Ezt hangosan nem mondtam ki, egyszerűen ennél a pontnál döntöttem el, hogy ez egy elmebeteg.
Nem szabad elmebetegekkel vitatkozni.
Bazmeg, Győrbe akkor szunyókálva vezették le, idióta?
Ezt hangosan nem mondtam ki, egyszerűen ennél a pontnál döntöttem el, hogy ez egy elmebeteg.
Nem szabad elmebetegekkel vitatkozni.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:15:05
x38)
Fényképezd le a számlát, itt valami nem stimmel!
tombola
Dec 16, 2015 23:15:13
Novum Hotel Rieker, asodi?
Ez volt a szálloda, ugye?
Dec 16, 2015 23:15:13
sodika
Dec 16, 2015 23:15:29
De. Minden egyes szót. Pontosan ezt mondta, amit írok.
Dec 16, 2015 23:15:29
jiddise máme
(
x11)
Dec 16, 2015 23:16:57
x11)
Fényképezd le a számlát, itt valami nem stimmel!
tényleg, mutassa a számlát, ma még nem röhögtünk eleget a best retardon
Kuti Áron
Dec 16, 2015 23:17:01
A Charlottenplatz és Rathaus U-Bahn megállók voltak közel, Sodi? Jól gondolom?
Dec 16, 2015 23:17:01
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 16, 2015 23:17:20
x4)
Tedd ki ide a számlát Sodi, mi megszakértjük majd.
221 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Sneci, ha a barátnőm kizavar aludni a másik szobába a rángatózó röhögés miatt, én biztos hogy agyonrugdoslak!
:))))))))))))))