Miért hazudtad azt hogy repülővel utazol?
Bőgött, mint a buzik, azért. Gondolom könnyfátyolos szemmel, remegő lábakkal meg kézzel ment le a recire, mert kurvára fosott attól, hogy az eltartói fel fogják kérdezni, hogy miért jön haza. Nem is figyelt oda arra, hogy mit fizet ki, csak előmarkolta a gyűrött pénzt a zsebéből, lebaszta a pultra, és már ment volna, amikor a jó fej recepciós visszatolt neki 1-2 bankót, hogy azért ne hagyjon ott 500 Eurót.
Miért nem? Teljesen hülye vagy?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Maximum azt mondhatta, hogy azt a szobát, amire foglalásod van már nem tudja eladni aznap másnak, így ki kell fizetned.
Miért adtad fel? Be kellett volna menned és elmondani az igazságot, hogy ennyit tudtál haladni. A legrosszabb eset is jobb lett volna annál, mint ami történt.
Ez kamu. Nincs is annyi pénz. xD
Ha ezt előadnád egy pszichiáternek, gondolkodás nélkül ráütné a pecsétet a gyámság alá helyezési papírra, ugye tudod? Egész egyszerűen olyan mértékben vagy fogyatékos, hogy az veszélyezteti az életben maradásodat hosszú távon. Nem hiszem el, hogy ez nem tűnik fel senkinek a környezetedben.
és ha dortmundban vagy hol megint nem tudsz felcsatlakozni a vendégwifire akkor felálssz, hogy dögöljenek meg a wifijükkel együtt?
Az itthoni segítő is ezt mondta. De annak mi értelme lett volna.
- Bocs, ne haragodj, ideáig sikerült jutnom, de ma este tényleg kész lesz.
Nem kiabált volna velem. Rám hagyta volna. Kedves maradt volna mindenki. De olyan kibaszottul furcsa lett volna ott ülöm, hogy közben ki nem mondva mindenki pontosan tisztában van vele, hogy én a büdös életben nem fogok ott dolgozni.
Amikor azzal érdeltem, hogy így legalább megőriztem a reputációmat a szemükben, mint szakember, azt volt a válasz dehogy őriztem, ők se hülyék, és nyilván levágták, hogy semmi dolgom Pesten, csak menekülök.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Tedd ki a hotel számlát.
Naná hogy mindegy.
Mindig mindegy.
Minden mindegy.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Pszichológus? Pszichiáter?
Teljesen világos volt az első perctől kezdve. Te idióta.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Kruchió pénzét ellopni nem kínos?
Pál Marci pénzét ellopni nem kínos?
Eszter bácsi pénzét nem megadni nem kínos?
Vera nénin élősködni nem kínos?
Zsery pénzét ellopni nem kínos?
És ezek a barátaid...
Bezzeg az ismeretlen német főnökúr, az más...
Szociopata vagy, Hahó!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
ceglédnél(((((((((rip miki((((((
hát marhára megőrízted a reputációdat azzal, hogy köszönés nélkül elsomfordáltálk
tudod, sneckó, ilyenkor nem csak a tudást nézik, hanem azt is, mennyire vagy fejlődőképes, mennyire vagy kitartó, mennyire érdemes téged beiskolázni meg hasonlók
Fel se merül benne, hogy egy hazugság kínos lehetne.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Mi az, hogy "itthoni segítő"? Gyámság alá vagy helyezve? Egy embernek nem segítői vannak, te büdös nagy fasz, hanem ismerősei, haverjai, barátai, családja, párja! Mi a faszom az, hogy "segítő"? Írd le nyugodtan, hogy Vera néni. Mindenki tudja, hogy róla beszélsz. Utolsó szar szemét szaralak vagy.
Szerintem miközben ezt magyaráztad, a "segítőid" összenéztek a hátad mögött, és titkos kézjelekkel jelezték egymásnak, hogy itt az ideje megírni a gyámsági papírokat.
Igen, más is ezt mondja.
Nem tudom... :(
mindegy
repülővel jött volna haza az egynapoból, ez talán igaz
Reggcsabój te egy tippikús elme betegg idiióta vaggy szanatóriúmba vaggy gyámságg alat a hejed szelemi fógyatékósókal vaggy eggy szítenn. SóDI a KRETÉNN akitt mímdenkí át verr kí rőhőg.
rakd már ide azt a számlát és akkor elmagyarázzuk, mi volt rajta
takard ki a szállót meg az egyéb adatokat
Ezt nem tudom felfogni, hogy ezt miként érted.
Az a pénz mindenképp ki van baszva az ablakon, ami bejön az ügyféltől az plusz.
30 milijótt érő vagyónt vertél el edig a semire te kreténn!!!
Havi kiadásaid? Rezsi, lakbér, evés, ivás, ruházkodás, utazás?
Bevételeid?
Ha kivonod az előbbit az utóbbiból, akkor pozitív számot kapsz?
Nem? Akkor ne okoskodj, te adó- és járulékcsaló tolvaj!
Ja, és te jártál közgazdász szakra (is)...
Ezt úgy hívják, hogy váltott sofőr. X ideig Dezső vezet Y ideig meg Artúr.
Elmebeteg vagy, hogy meg ezt se fogod fel?
Ezt valszeg a kertészetin tanították neki, vagy mi.
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Mit nem tudsz te fasz? Maradnod kellett volna, igen. Elbasztad, ennyi.
Jól figyelj, három lehetőséged van most:
- Öngyilkos leszel. Szerintem ez a legegyszerűbb, legjobb megoldás, de ha idegenkedsz tőle, akkor másikat kell választanod.
- Hagyod a német melócsát a francba. Kidobod az összes nyelvtanárt, max. het 1 angolt tartasz meg, de az sem létkérdés. Keresel egy pszichológust, ha még nincs. Keresel egy középszar, de a groteszknél fényévekkel jobb céget. Nem kell kétszer mondanod, ha azt kéred, hogy csak minimálbérre jelentsenek be, így együtt tudsz élni a letiltásokkal. Megtanulsz programozni, albérletet fenntartani, rendberakod az egészséged, stb. és ha szerencséd van, pár év múlva lesz valami embrionális egzisztenciád is, esetleg egy-két haverod. Ha még mindig külföldre akarsz menni, ez az a pont, ahol reálisan lesz esélyed rá. Ez kibaszott sok munka, kibaszott nehéz, és nem biztos hogy sikerülni fog. Más esélyed viszont nincs normális életre.
- Harmadik lehetőség, hogy marad minden a régiben. Mindenért Magyarország, Vera, meg minden külső körülmény a hibás, írjad az exceleket, színezzél hátteret a szippantósnak 1000 forintos óradíjért feketén, és folytasd az alibi németmeló-keresést.
tök fölöslegesen. A francia és olasz nyelvórákat el ne felejtsd! Ennek a forgatókönyvnek az az előnye, hogy profi vagy benne, biztos menni fog. A hátránya, hogy azonnal a blahán találod magad, amint elfogy vera türelme. Mondjuk ha hamarabb elvisz a sérved, akkor ezt megúszhatod.
Mondjuk eleve ki se kellett volna utazni.
ez már bennem is felmerült, hogy vejanéni hamarosan le lesz húzva egy új laptopra
nekem egy még régebbi Dell-em van, imádom, és eszem ágába nincs lecserélni amíg bírja, hasonló okokból (praktice írógépnek használom meg filmnézésre)
de egy IT-snek legyen rendes gépe, hiszen elvileg tesztelnie kéne azt, amit fejleszt
te nyertél, az enyimén a tiedhez képest hatalmas, 120 gigás vincsi van :)
pánikbeteg asodi?
engem speciel kimondhatatlan orommel tolt el minden szenvedessel toltott masodperc az eletedben. azert sem akarom, hogy tul hamar megdogolj, mert sok sok sok ilyet szeretnek meg
a vonzas torvenye es egyeb faszsagok megiscsak mukodnek. csak nem mindenkinek :) juhuhuuu
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Fapoleon ujabb reszet forgatja.
Erzsébet téri ideggörcs?
Ez a nyugodtan végiggondolás? Miért hazudsz, zsidó! Te magad írtad, hogy pánikoltál, nem tudtál tisztán gondolkodni, még pénzzel is lehúztak emiatt...
nyugtasd csak magadat ezzel.
Csak a helyzet az,hogy felébredsz, hasadra süt a nap és még mindig az asztal alatt csövezel, még mindig ugyanúgy nem értesz semmihez és egy buznyákod sincs
Teljesen nyugodtan végiggondoltad, hogy 3 x 53 = 212?
De csak mert egy önálló életre képtelen, nyomoronc faszkalap vagy, ami mindentől menekül, ami felelősség, kockázat vagy az önmagad előtt való lelepleződés lehetőségét hordja magában. Ahelyett, hogy elismernéd, hogy egy nagy rakás selejt, egy szakmai és emberi nulla vagy, egy büdös kis gnóm, aki 34 évesen is képtelen egy álláskeresési folyamatot is végigcsinálni, pánikba esel és kifizetsz mindent, anélkül, hogy mondjuk megnéznéd, ki mennyi pénzt vesz ki a kezedből.
Miután alapos végiggondoltam, érdemes-e bemenni kedden, és ott tudok-e bármi értelmeset mondani vagy ígérni a fejlesztő gyereknek (a válasz az hogy igen: azt, hogy szerda estére kész lesz minden, kedd estére pedig a működés, ami több mint nevetséges lett volna).
Igen, időnként tényleg könnyebb megkeresni a pénzt, mint értelmesen felhasználni. Ezért is nem töröm magam önmagában azért, hogy sok pénzt keressek, mert az sokszor csak elfolyni jó.
Reggel rámtört a pánik, hogy nem fogok tudni a fejlesztő gyereknek semmi értelmeset mutatni működés közben, és akkor bekapcsolt, hogy "á, haza haza haza haza", és ilyenkor minden mellékessé válik, minden mindegy, csak "haza haza haza".
:(
hogy is van ez?
Az mááás!
Zsidók vagytok.
Hahó!
Soha többet nem írok ide
kripli figyelő
Dec 16, 2015 23:17:37
A telekocsissal is akkor fejeztem be a vitatkozást, amikor arra hivatkozott, hogy valamikor neki is aludnia kell.
Bazmeg, Győrbe akkor szunyókálva vezették le, idióta?
Ezt hangosan nem mondtam ki, egyszerűen ennél a pontnál döntöttem el, hogy ez egy elmebeteg.
Nem szabad elmebetegekkel vitatkozni.
Lehet hogy felváltva vezetnek egy kollégájával.Bazmeg, Győrbe akkor szunyókálva vezették le, idióta?
Ezt hangosan nem mondtam ki, egyszerűen ennél a pontnál döntöttem el, hogy ez egy elmebeteg.
Miért hazudtad azt hogy repülővel utazol?
Dec 16, 2015 23:17:37
töppedt buzigolyók
Dec 16, 2015 23:17:38
ööööö, tudom hogy hülye kérdés, de miért nem nézted meg a számlát, mielőtt kifizetted?
Bőgött, mint a buzik, azért. Gondolom könnyfátyolos szemmel, remegő lábakkal meg kézzel ment le a recire, mert kurvára fosott attól, hogy az eltartói fel fogják kérdezni, hogy miért jön haza. Nem is figyelt oda arra, hogy mit fizet ki, csak előmarkolta a gyűrött pénzt a zsebéből, lebaszta a pultra, és már ment volna, amikor a jó fej recepciós visszatolt neki 1-2 bankót, hogy azért ne hagyjon ott 500 Eurót.
Dec 16, 2015 23:17:38
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:18:14
x38)
Amúgy RGL ott aludt, vagy nem engedték be?
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 23:18:28
x17)
Nem érdekeltek a részletek, mert elhangzottak.
Miért nem? Teljesen hülye vagy?
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 16, 2015 23:19:10
x4)
De. Minden egyes szót. Pontosan ezt mondta, amit írok.
Maximum azt mondhatta, hogy azt a szobát, amire foglalásod van már nem tudja eladni aznap másnak, így ki kell fizetned.
kripli figyelő
Dec 16, 2015 23:20:34
És már másnap vettem csak észre, hogy más van a számlán, mint ami elhangzott.
Ha nem érdekelnek a részletek akkor miért nyüszítesz itt órákon át azon a pár szaros eurón? És már másnap vettem csak észre, hogy más van a számlán, mint ami elhangzott.
Dec 16, 2015 23:20:34
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:20:40
x38)
Szerintem ezt az esetet egy sírós videóban kéne összefoglalnod.
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 16, 2015 23:21:09
x4)
Tedd ki a számlát kitakarásokkal.
sodika
Dec 16, 2015 23:21:16
Reggel rámtört a pánik, hogy nem fogok tudni a fejlesztő gyereknek semmi értelmeset mutatni működés közben, és akkor bekapcsolt, hogy "á, haza haza haza haza", és ilyenkor minden mellékessé válik, minden mindegy, csak "haza haza haza".
Dec 16, 2015 23:21:16
tombola
Dec 16, 2015 23:21:43
Asodi, Novum Hotel Rieker a szálloda.
Tudom, ne is tagadd.
Tudom, ne is tagadd.
Dec 16, 2015 23:21:43
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 16, 2015 23:21:49
x16)
Endrének nem tanították meg az egyetemen, hogy megnézzük a számlát, mielőtt kifizetjük a 200 eurót.
Ilyen egyszerű ez.
Ilyen egyszerű ez.
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 16, 2015 23:23:02
x4)
Miért adtad fel? Be kellett volna menned és elmondani az igazságot, hogy ennyit tudtál haladni. A legrosszabb eset is jobb lett volna annál, mint ami történt.
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 16, 2015 23:23:21
x16)
Honnan kellett volna tudni, hogy a számlát fizetés előtt megszoktuk nézni? Egyik OKJ tanfolyamon se volt erről szó!
Laci
Dec 16, 2015 23:23:34
...amikor a jó fej recepciós visszatolt neki 1-2 bankót, hogy azért ne hagyjon ott 500 Eurót.
Ez kamu. Nincs is annyi pénz. xD
Dec 16, 2015 23:23:34
töppedt buzigolyók
Dec 16, 2015 23:23:40
Ha ezt előadnád egy pszichiáternek, gondolkodás nélkül ráütné a pecsétet a gyámság alá helyezési papírra, ugye tudod? Egész egyszerűen olyan mértékben vagy fogyatékos, hogy az veszélyezteti az életben maradásodat hosszú távon. Nem hiszem el, hogy ez nem tűnik fel senkinek a környezetedben.
Dec 16, 2015 23:23:40
jiddise máme
(
x11)
Dec 16, 2015 23:25:17
x11)
és ha dortmundban vagy hol megint nem tudsz felcsatlakozni a vendégwifire akkor felálssz, hogy dögöljenek meg a wifijükkel együtt?
sodika
Dec 16, 2015 23:26:35
Miért adtad fel? Be kellett volna menned és elmondani az igazságot, hogy ennyit tudtál haladni.
Nem kiabált volna velem. Rám hagyta volna. Kedves maradt volna mindenki. De olyan kibaszottul furcsa lett volna ott ülöm, hogy közben ki nem mondva mindenki pontosan tisztában van vele, hogy én a büdös életben nem fogok ott dolgozni.
Amikor azzal érdeltem, hogy így legalább megőriztem a reputációmat a szemükben, mint szakember, azt volt a válasz dehogy őriztem, ők se hülyék, és nyilván levágták, hogy semmi dolgom Pesten, csak menekülök.
Dec 16, 2015 23:26:35
broni
Dec 16, 2015 23:27:01
imei!!!!!!!!!!!!!!!!!!vagy duna....... :(
Dec 16, 2015 23:27:01
sodika
Dec 16, 2015 23:27:32
mindegy
Dec 16, 2015 23:27:32
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 16, 2015 23:28:28
x4)
mindegy
Tedd ki a hotel számlát.
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 23:29:00
x17)
mindegy
Naná hogy mindegy.
Mindig mindegy.
Minden mindegy.
-
Dec 16, 2015 23:29:40
sodi, a linux az amugy ilyen progmatos kockaknak valo dolog, vagy te is boldogulsz vele?
Dec 16, 2015 23:29:40
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 16, 2015 23:29:42
x30)
Igaza volt az otthoniaknak, a szakemberes reputációdnak annyi.
Hazafelé mivel utaztál? Saját sofőr, telekocsi, busz, vonat, repülő? Melyik?
Hazafelé mivel utaztál? Saját sofőr, telekocsi, busz, vonat, repülő? Melyik?
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 16, 2015 23:29:56
x4)
Az itthoni segítő is ezt mondta.
Pszichológus? Pszichiáter?
sodika
Dec 16, 2015 23:30:53
- Bocs, ne haragudj, ideáig sikerült jutnom. De ma este meglesz a működls.
És eldolgozgatni ott péntekig. Közben tanulni is kicsit.
Esténként megnézni Stuttgartot.
Állítólag ezt kellett volna tennem.
De ez ANNYIRA kínosnak éreztem volna. :(
Dec 16, 2015 23:30:53
kripli figyelő
Dec 16, 2015 23:31:03
Ennyire lelaktad már a Kolosy téri irodát hogy otthonodnak tartod?Sneci,onnan kivágnak legkésőbb tavasszal mint a zsák szemetet,az nem a te otthonod.Asodi hontalan-hajléktalan.
Dec 16, 2015 23:31:03
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:31:10
x38)
Teljesen világos volt az első perctől kezdve. Te idióta.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 16, 2015 23:31:56
x30)
itthoni segítő = Kovács Veronika
Miért nem lehet ezt leírni? Most csináljak egy videót YouTube-ra arról, hogy a trollfórumon nem lehet leírni a Quaestoros kisnyugdíjas nevét?
Miért nem lehet ezt leírni? Most csináljak egy videót YouTube-ra arról, hogy a trollfórumon nem lehet leírni a Quaestoros kisnyugdíjas nevét?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:33:02
x38)
Kruchió pénzét ellopni nem kínos?
Pál Marci pénzét ellopni nem kínos?
Eszter bácsi pénzét nem megadni nem kínos?
Vera nénin élősködni nem kínos?
Zsery pénzét ellopni nem kínos?
És ezek a barátaid...
Bezzeg az ismeretlen német főnökúr, az más...
Szociopata vagy, Hahó!!
broni
Dec 16, 2015 23:33:27
Monornál, te buzi!
ceglédnél(((((((((rip miki((((((
Dec 16, 2015 23:33:27
kripli figyelő
Dec 16, 2015 23:33:42
Blokkold! És eldolgozgatni ott péntekig. Közben tanulni is kicsit.
Dec 16, 2015 23:33:42
Hiénaverő
(
x17)
Dec 16, 2015 23:34:04
x17)
Hajléktalan buzi, ha na Blahán lop majd meg valamelyik másik csöves, ott is rendőrbácsikért akarsz majd vonyítaai? Tudod, azokért az ávós kecikért akik ellen a pered folyik most, te faszkalap!
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 16, 2015 23:34:11
x16)
A reputációdat akkor buktad el, amikor nem tudtál felcsatlakozni a wifire, aztán órákon keresztül csak bután ültél a széken és néztél ki a fejedből.
jiddise máme
(
x11)
Dec 16, 2015 23:34:33
x11)
hát marhára megőrízted a reputációdat azzal, hogy köszönés nélkül elsomfordáltálk
tudod, sneckó, ilyenkor nem csak a tudást nézik, hanem azt is, mennyire vagy fejlődőképes, mennyire vagy kitartó, mennyire érdemes téged beiskolázni meg hasonlók
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:34:58
x38)
Bezzeg egy hazugság-emailt írni a HR-es csajnak, az nem kínos, mi?
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 16, 2015 23:35:56
x16)
Bezzeg egy hazugság-emailt írni a HR-es csajnak, az nem kínos, mi?
Fel se merül benne, hogy egy hazugság kínos lehetne.
Karalábé Hadnagy
(
x30)
Dec 16, 2015 23:37:20
x30)
A Sodinak az igazság a kínos.
kripli figyelő
Dec 16, 2015 23:37:33
Vera néniből is troll lett,látod púp.Már ő is ilyen tanácsokkal baszogat.Szerintem tedd fel a halálistádra a vén kurvát.
Dec 16, 2015 23:37:33
Medvezsidaj
Dec 16, 2015 23:38:11
Andinak is van segitoje sneci?
Dec 16, 2015 23:38:11
töppedt buzigolyók
Dec 16, 2015 23:40:28
Mi az, hogy "itthoni segítő"? Gyámság alá vagy helyezve? Egy embernek nem segítői vannak, te büdös nagy fasz, hanem ismerősei, haverjai, barátai, családja, párja! Mi a faszom az, hogy "segítő"? Írd le nyugodtan, hogy Vera néni. Mindenki tudja, hogy róla beszélsz. Utolsó szar szemét szaralak vagy.
Dec 16, 2015 23:40:28
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:40:37
x38)
Asodiknak megírni a masztipartis hozzászólást nem volt kínos.
Asodinak feladni a szexnagyis hirdetéseket nem volt kínos.
Asodinak a bunkibankot üzemeltetni nem volt kínos.
Asodinak átverni az összes barátját nem volt kínos.
Asodinak tönkretenni a szüleit nem volt kínos.
Asodinak Vera nénin élősködni nem kínos.
Asodinak folyamatosan hazudozni, masnikat kötni nem kínos.
Asodinak csak az kínos, ha a német főnökúr a mosolyával ripityára töri az autiködből épített mentőmellényt.
Asodinak feladni a szexnagyis hirdetéseket nem volt kínos.
Asodinak a bunkibankot üzemeltetni nem volt kínos.
Asodinak átverni az összes barátját nem volt kínos.
Asodinak tönkretenni a szüleit nem volt kínos.
Asodinak Vera nénin élősködni nem kínos.
Asodinak folyamatosan hazudozni, masnikat kötni nem kínos.
Asodinak csak az kínos, ha a német főnökúr a mosolyával ripityára töri az autiködből épített mentőmellényt.
töppedt buzigolyók
Dec 16, 2015 23:41:47
Szerintem miközben ezt magyaráztad, a "segítőid" összenéztek a hátad mögött, és titkos kézjelekkel jelezték egymásnak, hogy itt az ideje megírni a gyámsági papírokat.
Dec 16, 2015 23:41:47
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 16, 2015 23:44:22
x38)
Asodinak az interneten a kamerába verni a faszát Vera néni irodájában NEM VOLT KÍNOS!!!
sodika
Dec 16, 2015 23:46:27
Igen, más is ezt mondja.
mindegy
Dec 16, 2015 23:46:27
sodika
Dec 16, 2015 23:49:55
Mindegy, ügyfelektől visszajön a hotelköltség, és nem lesz kár.
Dec 16, 2015 23:49:55
kínzó kérdés
Dec 16, 2015 23:51:09
Miért hívod itthoni segítőnek vagy itthoniaknak a Questor-botrányban érintett Rocskai János feleségét, Kovács Veronika Annát?
Melyik szállodában raktál? Miért nem teszed fel a számlát?
Melyik szállodában raktál? Miért nem teszed fel a számlát?
Dec 16, 2015 23:51:09
kripli figyelő
Dec 16, 2015 23:51:20
Igen, más is ezt mondja.
mindegy
Mi az hogy nem tudod.Mi az hogy mindegy.Olvasd már vissza a múltheti hozzászólásaid te elmebeteg.Kész van már az újságkihordó CV?Miért hazudtad azt hogy repülővel utazol? Nem tudom... :(
mindegy
Dec 16, 2015 23:51:20
jiddise máme
(
x11)
Dec 16, 2015 23:55:59
x11)
Mi az hogy nem tudod.Mi az hogy mindegy.Olvasd már vissza a múltheti hozzászólásaid te elmebeteg.Kész van már az újságkihordó CV?Miért hazudtad azt hogy repülővel utazol?
repülővel jött volna haza az egynapoból, ez talán igaz
Mem diplómás Tról
Dec 16, 2015 23:58:41
Reggcsabój te egy tippikús elme betegg idiióta vaggy szanatóriúmba vaggy gyámságg alat a hejed szelemi fógyatékósókal vaggy eggy szítenn. SóDI a KRETÉNN akitt mímdenkí át verr kí rőhőg.
Dec 16, 2015 23:58:41
jiddise máme
(
x11)
Dec 17, 2015 00:00:23
x11)
rakd már ide azt a számlát és akkor elmagyarázzuk, mi volt rajta
takard ki a szállót meg az egyéb adatokat
Mem diplómás Tról
Dec 17, 2015 00:01:21
Móst miért mem nevezedd a Jóístennt fazverő iddiótánakk valáseleness mócskósszályú?
(Sódi asz ístenn.)
(Sódi asz ístenn.)
Dec 17, 2015 00:01:21
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 17, 2015 00:07:39
x4)
Ezt nem tudom felfogni, hogy ezt miként érted.
Az a pénz mindenképp ki van baszva az ablakon, ami bejön az ügyféltől az plusz.
sodika
Dec 17, 2015 00:13:24
Felfogás kérdése. Ha az esetlegesen nem kellően átgondolt kiadással szemben saját magam tudok bevételt állítani, akkor ehhez nem már kapcsolódik erkölcsi vonzat, erkölcsi vonzat nélkül pedig minden pénzügyi kérdés pusztán elméleti absztrakció.
Dec 17, 2015 00:13:24
sodika
Dec 17, 2015 00:13:54
Mindegy.
Alszom és reggeltől már minden jó lesz
csá
csá
Dec 17, 2015 00:13:54
Mem diplómás Tról
Dec 17, 2015 00:15:06
Felfogás kérdése. Ha az esetlegesen nem kellően átgondolt kiadással szemben saját magam tudok bevételt állítani, akkor ehhez nem már kapcsolódik erkölcsi vonzat, erkölcsi vonzat nélkül pedig minden pénzügyi kérdés pusztán elméleti absztrakció.
30 milijótt érő vagyónt vertél el edig a semire te kreténn!!!
Dec 17, 2015 00:15:06
jiddise máme
(
x11)
Dec 17, 2015 00:15:16
x11)
senckó, most éppen melócsázol vagy tanulsz?
Kuti Áron
Dec 17, 2015 00:15:47
Havi kiadásaid? Rezsi, lakbér, evés, ivás, ruházkodás, utazás?
Bevételeid?
Ha kivonod az előbbit az utóbbiból, akkor pozitív számot kapsz?
Nem? Akkor ne okoskodj, te adó- és járulékcsaló tolvaj!
Dec 17, 2015 00:15:47
Andy Dufresne
(
x4)
Dec 17, 2015 00:16:40
x4)
Kuti Áron
Dec 17, 2015 00:21:24
Sodi, neked bűvésznek kéne állnod!
Havi 1862 forintokat kerestél eddig, de most két nap alatt skálázni fogsz 80 ezret!
Ez fantasztikus, bravisszimó!
Már csak az a kérdés, hogy miből fogsz enni és lakni. Ja, hogy mindent a segged alá tolnak az otthoniak? Azaz Rocskai János és Kovács Veronika. Végül is a Questor pénzekből futja.
Havi 1862 forintokat kerestél eddig, de most két nap alatt skálázni fogsz 80 ezret!
Ez fantasztikus, bravisszimó!
Már csak az a kérdés, hogy miből fogsz enni és lakni. Ja, hogy mindent a segged alá tolnak az otthoniak? Azaz Rocskai János és Kovács Veronika. Végül is a Questor pénzekből futja.
Dec 17, 2015 00:21:24
-
Dec 17, 2015 00:21:47
A telekocsissal is akkor fejeztem be a vitatkozást, amikor arra hivatkozott, hogy valamikor neki is aludnia kell.
Ezt úgy hívják, hogy váltott sofőr. X ideig Dezső vezet Y ideig meg Artúr.
Elmebeteg vagy, hogy meg ezt se fogod fel?
Dec 17, 2015 00:21:47
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 17, 2015 00:21:54
x16)
Ezt valszeg a kertészetin tanították neki, vagy mi.
broni
Dec 17, 2015 00:21:59
legalább a telekocsis élvezett egy jót.......
Dec 17, 2015 00:21:59
töppedt buzigolyók
Dec 17, 2015 00:24:27
Evidencia, hogy nem az ő pénze veszett kárba. Ezért nem érinti személyesen a dolog. És ezért kapott kemény felkérdezést. Lehet, hogy "megkérték", hogy fizesse vissza a pénzt, és ezért hetyetyézik most a megrendelőkkel meg a befolyó pénzekkel. Persze ez is el lesz sodikázva.
Faszverő, mikor adod meg Zsery pénzét? Nem sül le a pofádról a bőr, hogy több mint egy éve nem vagy képes megadni az ELŐLEGET, amit felvettél tőle? Úgy, hogy egy kapavágást nem csináltál meg a melóból? Nem érzed kínosnak?
Faszverő, mikor adod meg Zsery pénzét? Nem sül le a pofádról a bőr, hogy több mint egy éve nem vagy képes megadni az ELŐLEGET, amit felvettél tőle? Úgy, hogy egy kapavágást nem csináltál meg a melóból? Nem érzed kínosnak?
Dec 17, 2015 00:24:27
-
Dec 17, 2015 00:29:21
Igazából nincs semmi bizonyíték arra, hogy tényleg bement a tesztmelóra.
Lehet azért kellett kifizetni a 4 éjszakát, mert nem jelent meg a melón és a HR-s betelefonált a munkásszállóra, hogy basszák ki.
Amikor meg haza jött el kellett számolni a pénzzel és mikor mutogatta a számlát, akkor derült ki, hogy 4 éjszakát fizetett ki és így megdőlt a szövege.
Az egész egy nagy kamu volt, hogy a gazdatest lássa, hogy ő mindent megpróbál, de kell egy új laptop / még több idő tanulni stb stb.
Lehet azért kellett kifizetni a 4 éjszakát, mert nem jelent meg a melón és a HR-s betelefonált a munkásszállóra, hogy basszák ki.
Amikor meg haza jött el kellett számolni a pénzzel és mikor mutogatta a számlát, akkor derült ki, hogy 4 éjszakát fizetett ki és így megdőlt a szövege.
Az egész egy nagy kamu volt, hogy a gazdatest lássa, hogy ő mindent megpróbál, de kell egy új laptop / még több idő tanulni stb stb.
Dec 17, 2015 00:29:21
Kuti Áron
Dec 17, 2015 00:29:40
Amíg nem rakja ki a számlát, addig evidencia, hogy hazudik a Sodi. Nem baszták át hotelben, csak az aprócigányt hédereztette ott, Vera néni meg keményen felkérdezte, és most hetyetyézik. Nem is a trolloknak, hanem Gergőnek, aki szintén olvassa a fórumot.
Dec 17, 2015 00:29:40
Troll #666
Dec 17, 2015 00:37:09
Igen, más is ezt mondja.
mindegy
mindegy
- Öngyilkos leszel. Szerintem ez a legegyszerűbb, legjobb megoldás, de ha idegenkedsz tőle, akkor másikat kell választanod.
- Hagyod a német melócsát a francba. Kidobod az összes nyelvtanárt, max. het 1 angolt tartasz meg, de az sem létkérdés. Keresel egy pszichológust, ha még nincs. Keresel egy középszar, de a groteszknél fényévekkel jobb céget. Nem kell kétszer mondanod, ha azt kéred, hogy csak minimálbérre jelentsenek be, így együtt tudsz élni a letiltásokkal. Megtanulsz programozni, albérletet fenntartani, rendberakod az egészséged, stb. és ha szerencséd van, pár év múlva lesz valami embrionális egzisztenciád is, esetleg egy-két haverod. Ha még mindig külföldre akarsz menni, ez az a pont, ahol reálisan lesz esélyed rá. Ez kibaszott sok munka, kibaszott nehéz, és nem biztos hogy sikerülni fog. Más esélyed viszont nincs normális életre.
- Harmadik lehetőség, hogy marad minden a régiben. Mindenért Magyarország, Vera, meg minden külső körülmény a hibás, írjad az exceleket, színezzél hátteret a szippantósnak 1000 forintos óradíjért feketén, és folytasd az alibi németmeló-keresést.
tök fölöslegesen. A francia és olasz nyelvórákat el ne felejtsd! Ennek a forgatókönyvnek az az előnye, hogy profi vagy benne, biztos menni fog. A hátránya, hogy azonnal a blahán találod magad, amint elfogy vera türelme. Mondjuk ha hamarabb elvisz a sérved, akkor ezt megúszhatod.
Dec 17, 2015 00:37:09
sodilegnagyobbrajongoja
(
x16)
Dec 17, 2015 00:41:19
x16)
Mondjuk eleve ki se kellett volna utazni.
broni
Dec 17, 2015 00:41:24
[quote=Troll #666]Mit nem tudsz te fasz? Maradnod kellett volna, igen. Elbasztad, ennyi.
tök fölöslegesen. A francia és olasz nyelvórákat el ne felejtsd! Ennek a forgatókönyvnek az az előnye, hogy profi vagy benne, biztos menni fog. A hátránya, hogy azonnal a blahán találod magad, amint elfogy vera türelme. Mondjuk ha hamarabb elvisz a sérved, akkor ezt megúszhatod.[/quote
szerintem az 1-es a legjobbb!!!!!!!!!!!!!!!!!
tök fölöslegesen. A francia és olasz nyelvórákat el ne felejtsd! Ennek a forgatókönyvnek az az előnye, hogy profi vagy benne, biztos menni fog. A hátránya, hogy azonnal a blahán találod magad, amint elfogy vera türelme. Mondjuk ha hamarabb elvisz a sérved, akkor ezt megúszhatod.[/quote
szerintem az 1-es a legjobbb!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 17, 2015 00:41:24
broni
Dec 17, 2015 00:44:01
vágd le a faszod, és menjél be vele valami 24-esti éjféli misére!!!!!!!!!!!!!!!!közben üvöltsed, hogy hejj sátán!!!!!!!!!!!
Dec 17, 2015 00:44:01
jiddise máme
(
x11)
Dec 17, 2015 00:45:19
x11)
ez már bennem is felmerült, hogy vejanéni hamarosan le lesz húzva egy új laptopra
grafikus troll
Dec 17, 2015 01:58:37
Ha igaz, hogy a saját pénzéből (pr) elkúrt kint majdnem 200ezret, akkor a SoDi a világ legnagyobb balfasza. Abból egy egész jó középkategóriás laptopot lehetett volna venni, ami elkarcolgat 4-5 évig innentől kezdve, mert a gányolás abszolút nem erőforrásigényes dolog. Én egy 2011-es gépen dolgozom, és ha be nem baszik valami előre nem látható, még vagy két évig hajtani fogom, mert amire használom, arra bőven elég, és kurvára nincs egy gazdatestem, hogy újat vegyen.
Dec 17, 2015 01:58:37
jiddise máme
(
x11)
Dec 17, 2015 02:03:42
x11)
Én egy 2011-es gépen dolgozom, és ha be nem baszik valami előre nem látható, még vagy két évig hajtani fogom, mert amire használom, arra bőven elég, és kurvára nincs egy gazdatestem, hogy újat vegyen.
nekem egy még régebbi Dell-em van, imádom, és eszem ágába nincs lecserélni amíg bírja, hasonló okokból (praktice írógépnek használom meg filmnézésre)
de egy IT-snek legyen rendes gépe, hiszen elvileg tesztelnie kéne azt, amit fejleszt
üregi zsidó
Dec 17, 2015 02:33:24
OFF
Azért mondom, hogy a nagy részét, mert a filmeket meg a zenéket felesleges archiválni, bármikor le lehet őket újra tölteni. A nyaralásos fényképek meg az általam előállított szövegek sokkal fontosabbak.
ON
Dettó. De azt hiszem, én nyertem. Az enyém 2008-as. Ezen írtam a szakdogámat is, LOL. A legbonyolultabb "fejlesztés", amit csinálok rajta, az a Wordpress kejetjencejben kattintgatás, időnként a CSS-kódok átírása (háttérszínezés) de nem is vagyok informatikus, inkább kocka hajlamú bölcsész. Pont ezért fut a gépemen Debian Linux, mert a Windows 7-et már nem bírná el úgy, hogy használni is lehessen. A Linux üresjáraton valami 60-70 megabyte RAM-ot eszik (Openbox ablakkezelő, és minden programot úgy válogattam össze, hogy kicsi legyen az erőforrás-igénye), de ha a Chrome-ban megnyitok 30 tabot, akkor sem megy 400-500 MB fölé. Időnként dolgozik a lapozófájl rendesen, de amíg nem döglik be, minek cseréljem le. Az adatok nagy részét külső merevlemezre írom, mert ebben csak 60 gigás winchester van. :)Azért mondom, hogy a nagy részét, mert a filmeket meg a zenéket felesleges archiválni, bármikor le lehet őket újra tölteni. A nyaralásos fényképek meg az általam előállított szövegek sokkal fontosabbak.
ON
Dec 17, 2015 02:33:24
tyodika
Dec 17, 2015 02:36:46
...ezért fut a gépemen Debian Linux...
Jude! Dec 17, 2015 02:36:46
jiddise máme
(
x11)
Dec 17, 2015 02:48:55
x11)
OFF
Dettó. De azt hiszem, én nyertem. Az enyém 2008-as.
Dettó. De azt hiszem, én nyertem. Az enyém 2008-as.
te nyertél, az enyimén a tiedhez képest hatalmas, 120 gigás vincsi van :)
üregi zsidó
Dec 17, 2015 03:15:19
Apropó, ha már a bölcsészkedésről beszélgetünk:
Kb. három hónapja elkezdtem önszorgalomból törökül tanulni, teljesen önszorgalomból, nulla előképzettséggel. Most ott tartok, hogy a Facebook-on beszélgetek török emberekkel. Jó, talán kicsit hibásan, meg gyakran szótáraznom is kell, de megértik és nem kell eonokat várni, amíg reagálok. A múltkor útbaigazítottam két török turistát az Astoriánál, meg is lepődtek rendesen, hogy nem angolul válaszolok az angolul feltett kérdésre (hallottam, hogy egymás között törökül beszéltek).
Persze van már mögöttem a magyaron és az angolul kívül három másik nyelv, ezek közül az egyiket profi szinten beszélem (az angolt is, de az alap), a másik kettővel pedig úgy-ahogy elboldogulok.
Ezt csak azért írom le, mert a Púpos elbaszott csilliósok pénzt a nyelvtanárokra meg a masnikötögetésre, nem is beszélve a szókártyákról meg a Latticell Cvejről. Kábé olyan szinten makoghat németül, mint én törökül.
Letorrenteztem egy jó török nyelvtant (A Student Grammar of Turkish), végigmentem a Duolingo török programján teljesen ingyen meg vettem egy szótárat, hogy mindig velem legyen és tudjam olvasgatni akár net nélkül is. Ezt: nyelvkonyvbolt.hu/shop/nyelvkonyvek/szotarak/tobbnyelvu-szotarak/magyar-torok-torok-magyar-utiszotar-akademiai-utiszotarak
Na, a szótár 3000 Ft volt, ennyi az összes befektetésem a török nyelvbe. Szerintem megérte. Sodinak hányszor 3000-be kerültek a németórái? :D
Kb. három hónapja elkezdtem önszorgalomból törökül tanulni, teljesen önszorgalomból, nulla előképzettséggel. Most ott tartok, hogy a Facebook-on beszélgetek török emberekkel. Jó, talán kicsit hibásan, meg gyakran szótáraznom is kell, de megértik és nem kell eonokat várni, amíg reagálok. A múltkor útbaigazítottam két török turistát az Astoriánál, meg is lepődtek rendesen, hogy nem angolul válaszolok az angolul feltett kérdésre (hallottam, hogy egymás között törökül beszéltek).
Persze van már mögöttem a magyaron és az angolul kívül három másik nyelv, ezek közül az egyiket profi szinten beszélem (az angolt is, de az alap), a másik kettővel pedig úgy-ahogy elboldogulok.
Ezt csak azért írom le, mert a Púpos elbaszott csilliósok pénzt a nyelvtanárokra meg a masnikötögetésre, nem is beszélve a szókártyákról meg a Latticell Cvejről. Kábé olyan szinten makoghat németül, mint én törökül.
Letorrenteztem egy jó török nyelvtant (A Student Grammar of Turkish), végigmentem a Duolingo török programján teljesen ingyen meg vettem egy szótárat, hogy mindig velem legyen és tudjam olvasgatni akár net nélkül is. Ezt: nyelvkonyvbolt.hu/shop/nyelvkonyvek/szotarak/tobbnyelvu-szotarak/magyar-torok-torok-magyar-utiszotar-akademiai-utiszotarak
Na, a szótár 3000 Ft volt, ennyi az összes befektetésem a török nyelvbe. Szerintem megérte. Sodinak hányszor 3000-be kerültek a németórái? :D
Dec 17, 2015 03:15:19
jiddise máme
(
x11)
Dec 17, 2015 03:29:35
x11)
de te meg akartál tanulni törökül, úgy könnyű :)
sneckó meg csak kifogásokat keres, hogy miért nem menjen el dolgozni, és addig húzza-halogatja, ameddig csak lehet
sneckó meg csak kifogásokat keres, hogy miért nem menjen el dolgozni, és addig húzza-halogatja, ameddig csak lehet
üregi zsidó
Dec 17, 2015 03:44:08
de te meg akartál tanulni törökül, úgy könnyű :)
Az a vicces, hogyha nekem holnap megmondaná egy potenciális munkaadó, hogy mondjuk jövő ilyenkorra készüljek fel MySQL-ből, PHP-ből, HTML-CSS-ből meg mondjuk Pythonból profi szinten, mert be akar venni engem a Shaját Megoldásába és ha ezeket megtanulom, akkor száz százalék, hogy tudunk indulni... Nos, akkor szerintem fel tudnék készülni. Úgy, hogy egy sor kódot nem írtam még az életben magamtól (maximum linuxos shell scripteket), csak a mások által írt kódokat pofozgattam a Google segítségével, ha meg akartam változtatni a programok vagy a weboldalak működését. Sodinak elvileg ez a munkája, a Symfonyt pedig 2014 óta "tanulja", LOL. sneckó meg csak kifogásokat keres, hogy miért nem menjen el dolgozni, és addig húzza-halogatja, ameddig csak lehet
Dec 17, 2015 03:44:08
Felkerdezo "otthoniak"
Dec 17, 2015 04:34:19
Es te is fogyatekos vagy vagy? Nem? Na ugye :)
Dec 17, 2015 04:34:19
Schwezoff Dávid
Dec 17, 2015 05:31:35
Sodika, megdoglottel mar? Csak ugy erkolcsi alapon.
Dec 17, 2015 05:31:35
banshee
(
x24)
Dec 17, 2015 05:50:29
x24)
pánikbeteg asodi?
Felkerdezo
Dec 17, 2015 06:08:33
A sodi egy allatorvosi paripa
Dec 17, 2015 06:08:33
banshee
(
x24)
Dec 17, 2015 06:26:17
x24)
Te púp, az ilyen pánikrohamokat mivel szoktad levezetni? Bekuporodsz a sarokba, elkezdesz nyüszítve sírni, miközben szopizod a hüvelykujjad? Hogy kell ezt elképzelni?
moshe dayan
(
x2)
Dec 17, 2015 06:36:35
x2)
engem speciel kimondhatatlan orommel tolt el minden szenvedessel toltott masodperc az eletedben. azert sem akarom, hogy tul hamar megdogolj, mert sok sok sok ilyet szeretnek meg
a vonzas torvenye es egyeb faszsagok megiscsak mukodnek. csak nem mindenkinek :) juhuhuuu
Schwezoff David
Dec 17, 2015 06:37:30
Te púp, az ilyen pánikrohamokat mivel szoktad levezetni? Bekuporodsz a sarokba, elkezdesz nyüszítve sírni, miközben szopizod a hüvelykujjad? Hogy kell ezt elképzelni?
Fapoleon ujabb reszet forgatja.
Dec 17, 2015 06:37:30
Medvezsidaj
Dec 17, 2015 06:44:25
A hetfoi allasinterjura fel kell tenni suzukit, lakast, olcso iphonet vera neveben. Lesz majd par varatlan helyzete snecinek! :)
Dec 17, 2015 06:44:25
sodika
Dec 17, 2015 07:25:54
Nincsenek pánikrohamaim. Mindig teljesen nyugodtan végiggondolom a lehetőségeimet.
Dec 17, 2015 07:25:54
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 17, 2015 07:34:00
x38)
Nincsenek pánikrohamaim. Mindig teljesen nyugodtan végiggondolom a lehetőségeimet.
Erzsébet téri ideggörcs?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 17, 2015 07:38:02
x38)
Ez a nyugodtan végiggondolás? Miért hazudsz, zsidó! Te magad írtad, hogy pánikoltál, nem tudtál tisztán gondolkodni, még pénzzel is lehúztak emiatt...
még éltet a remény
Dec 17, 2015 07:38:29
Mindegy.
csá
csá
nyugtasd csak magadat ezzel.
Csak a helyzet az,hogy felébredsz, hasadra süt a nap és még mindig az asztal alatt csövezel, még mindig ugyanúgy nem értesz semmihez és egy buznyákod sincs
Dec 17, 2015 07:38:29
Sodilegnagyobbrajongoja
Dec 17, 2015 07:39:16
Teljesen nyugodtan végiggondoltad, hogy 3 x 53 = 212?
Dec 17, 2015 07:39:16
Kezdő troll
Dec 17, 2015 07:51:28
De csak mert egy önálló életre képtelen, nyomoronc faszkalap vagy, ami mindentől menekül, ami felelősség, kockázat vagy az önmagad előtt való lelepleződés lehetőségét hordja magában. Ahelyett, hogy elismernéd, hogy egy nagy rakás selejt, egy szakmai és emberi nulla vagy, egy büdös kis gnóm, aki 34 évesen is képtelen egy álláskeresési folyamatot is végigcsinálni, pánikba esel és kifizetsz mindent, anélkül, hogy mondjuk megnéznéd, ki mennyi pénzt vesz ki a kezedből.
Dec 17, 2015 07:51:28
sodika
Dec 17, 2015 08:18:29
Te magad írtad, hogy pánikoltál, nem tudtál tisztán gondolkodni, még pénzzel is lehúztak emiatt...
Miután alapos végiggondoltam, érdemes-e bemenni kedden, és ott tudok-e bármi értelmeset mondani vagy ígérni a fejlesztő gyereknek (a válasz az hogy igen: azt, hogy szerda estére kész lesz minden, kedd estére pedig a működés, ami több mint nevetséges lett volna).
Dec 17, 2015 08:18:29
sodika
Dec 17, 2015 08:20:27
pánikba esel és kifizetsz mindent, anélkül, hogy mondjuk megnéznéd, ki mennyi pénzt vesz ki a kezedből.
Igen, időnként tényleg könnyebb megkeresni a pénzt, mint értelmesen felhasználni. Ezért is nem töröm magam önmagában azért, hogy sok pénzt keressek, mert az sokszor csak elfolyni jó.
Dec 17, 2015 08:20:27
tigris
Dec 17, 2015 08:20:35
hogy is van ez?
Dec 17, 2015 08:20:35
sodika
Dec 17, 2015 08:24:47
Nem hiába mentem bele abba is, hogy adjuk el a lakást, és hogy minden bevételemet leadom anyámnak. Mert már akkor rájöttem, hogy könnyebb megkeresni a pénzt, mint értelmesen felhasználni.
Az már más kérdés, hogy az, ahogy ő használta fel, minden képzeletemet alulmúlta még abban a vonatkozásban is, hogy vajon én magam micsoda baromságokat lettem volna képes művelni.
Az már más kérdés, hogy az, ahogy ő használta fel, minden képzeletemet alulmúlta még abban a vonatkozásban is, hogy vajon én magam micsoda baromságokat lettem volna képes művelni.
Dec 17, 2015 08:24:47
Zsery
Dec 17, 2015 08:25:11
hogy is van ez?
hogy is van ez?
Az mááás!
Zsidók vagytok.
Hahó!
Soha többet nem írok ide
Dec 17, 2015 08:25:11
jiddise máme
(
x11)
Dec 17, 2015 08:25:19
x11)
szasz, sneckó, miért nem rakod be a számlát?
Hiénaverő
(
x17)
Dec 17, 2015 08:27:09
x17)
Alaposan végiggondolta-e a SoDI, hogy mi lesz a SoDIval, ha az összes állásinterjúja és próbamelócsája olyan lesz, mint az eddigiek (amire igencsak nagy az esély)? Ha nem lesz német pjogjamozómelócsája tavaszig a SoDI-nak, akkor mihez fog kezdeni?
Raktáros CV-t elkezdte már írni a SoDI?
Raktáros CV-t elkezdte már írni a SoDI?
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

egyrészt a szállodai számlát nem borítékban adják, hanem ott előtted írják meg és átnyújtják, hogy stimmel-e
másréászt ha borítékban is adta volna oda, akkor szépen kiveszed a borítékból és megnézed hogy mi van rajta, már hga nem lennél egy fogyatékos barom
És már másnap vettem csak észre, hogy más van a számlán, mint ami elhangzott.