Pont 320?
Tajgi, ha valaki jól áll anyagilag csak annyit mond, hogy 3 kiló van nála, nem szarozik, hogy kiemelje azt a 20 pénzt még mellé.
Nem loptad, álmodtad.
Adatokat felvették, a feljelentést formálisan ellenem kellett megtenniük, de ez csak formalitás. Nem tudom, hogy az, hogy a kis noteszkéjébe firkált valamit, jegyzőkönyvnek minősül-e.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Szerintem mindenki.
Ő és zsír a két legszínvonaltalanabb műsorszolgáltató.
Trollok vs Kaufmannmama ügy reloaded?
és ezzel be is fejeződött az ügy, vagy mégis elkezdenek nyomozni?
Majd formálisan küldik a csekket is.
Tényleg, ma megveszed a ps4-et?
Szóval felvették az adatokat és ELLENED megtették a feljelentést. nem félsz, hogy tiszta FORMÁLISAN jön egy pénzbüntetés? Ha csak formális dolog, miért nem ismeretlen tettes ellen tették meg, esetleg olyan valós név ellen, akit te hekker-trollnak gondolsz, ha hittek neked ?
remélem, kezdenek
Akkor már rég felkérdezted volna.
Ja nem, te nem vagy olyan bátor.
Nem.
Kihallgatás, vádemelés, tárgyalás.
Azok hol maradnának? :D
:D
Nem úgy van az, hogy jön a büntetés. :D
Nyugi, meg fogod tudni.
Címet mit adtál meg, Nándorfejérvár közt, Pátyot vagy a Kolosyt?
Egy kicsit feljelentettek, de semmi komoly. Hát persze...
sneci, ne beszélj mellé! ha feljelentettek, akkor azonnal le is kellett volna foglalni a faptopot.
Szabálysértés, Hahó!
Ha ez a formalitás, akkor ez.
Kizárt, hogy egy feltörés ne bűncselekmény legyen.
Ez a rendőrös történet el van fáradva.
Akkor hogy nem tudtad megúszni a sittet, bazmeg?
Meséld már el konkrétan mi is történt. Vagy egy kurva szót sem értettél belőle mert németül beszéltek.
persze, a feljelentést
feltörést tagadni! :DDD
Direkt ki akarta próbálni a sittet úgy mint Sodika a masztipartyt.
Nagyon magabiztos vagy te csillámpónis berlini ütyféd. Csak aztán nehogy másképp legyen.
Sodi, kicsit zavaros ez a történet, nem érzed?
Még.
A közlekedési balesetet sincs, mégis az.
De ha jól értjük akkor nem a feltörés miatt indult eljárás hanem a szexhirdetésed(?) miatt.
Nem.
pedig finomítani kéne a a mesén, mert több sebből vérzik.
akkor te miért is sértődtél be,amikor andi közölte,hogy szar amit csinálsz és dolgozz rendesen?
pedig valami sántít recskaboy!
Sodika, amig nem toltad ide a rénszarvas képedet nagypofával, én még hittem is ezt a törés dolgot.
Mostmár biztos vagyok benne, hogy hazudozol, nem vagy te ilyen magabiztos fiúcska.
Nomeg aki ilyet tud, egy komoly német cég, kitudja milyen profi IT felügyelet alatt levő szerverébe pillanatok alatt bejut, miután kiderül, hogy ott héderezel, az bejuthatott a te szaros faptopodon kereszül, sőt lehet, hogy röhögve kibe jár minden cuccodba és accountodba megint, mint tajgi seggébe sitten a cigányfasz.
Ettől pedig azért remegve parázol, nem kicsit, hisz kiderülne szinte minden, aminek nem kellene kiderülnie, az is..ugyeugye rénszarvasvboy??
Vagy te olyan parázós kis rénszarvas, hogy betojjál már a gondolatra is, milesz ha a német zsaruk rádverik a cikit, és folyton idézéseket is kapsz németorzsáűgba, milesz, ha még 200német idejár röhögni rajtad, és minden anyagi és stb befolyását latba veti a tollok oldalán, amikor pl meglátja mekkora náci kis patkányürülék vagy.
Azt pedig meséld a kurvanénikédnek, veranénindnek, fordos szexnagyidnak, -ők talán beveszik- hogy te nagy pofával németül kioktattál egy talpig felfegyverzett, kiképzett, pszichológiából, emberismeretből, stb vizsgázott német rendőrnőt.
Te asztal alatt fasztverő, telefonhívásoktól is sírógörcsöt kapó nulla.
Mert asodi jól dolgozott, nyelvtanilag azt csinálta, amit a megrendelő kért, Hahó!
Összegezzük!
Szóval a lényeg az, hogy állításod szerint valaki feltörte a hotel wifi bejelentkező oldalát, és a te sexlófaszod volt kint mindenkinek aki vendégként ott akart netezni.
Eddig tiszta, ok.
A hotel kihívta a rendőröket, akik felkérdeztek téged, te hetyetyéztél valamit a trollokról, hogy ők voltak, a rendőrök meggyanúsítottak, te aláírtad a papírt és ennyi?
Kb 15 perc alatt el lett intézve az egész?
* integet *
Milyen kép került ki rólad?
Nomeg aki ilyet tud, egy komoly német cég, kitudja milyen profi IT felügyelet alatt levő szerverébe pillanatok alatt bejut, miután kiderül, hogy ott héderezel, az bejuthatott a te szaros faptopodon kereszül
Nem.
Ez egyszerűbb.
Annyi megfejtés, hogy tök egyértelmű, hogy a Motel One webes rendszere kurva szarul van megírva, és ezért lehetett feltörni.
Die forumtrollen haben die Hotelwifi gebrochen! Der Sodi glaubt es steinhart.
Sajnos nem, de nyilvantartasba kerul ami nem mindig elönyös :-)
Ajánld fel a hotelnak, hogy te csinálsz nekik egy jobb rendszert. A cv-d alapján csak egy ujjgyakorlat lenne neked.
Ha jól emlékszem, nem írtam alá semmit.
Ha faszverős képe volt kinn, arccal, akkor tudhatták. Ha a recskaboyos hirdetés, nem feltétlenül.
Ez nem is rossz ötlet. :D
szóval, áttanulmányoztad az oldalukat és megtaláltad a feltörési pontot?
Nem. Egyszerűen ez az egyetlen lehetséges magyarázat.
Jó, tovább léptünk. Kérték hogy írjad alá vagy nem? Ez nagyon fontos. A járőr hogyan igazolja a főnökei felé, hogy kihallgattak, ha nem írtál alá semmit ? Másokkal írattak alá, nem láttad? Recepcióssal, más vendéggel , akárkivel?
bocs, az ő válaszára lettem volna kíváncsi
Tudtommal is a procedúra minden civilizált országban ez. Sodi honnan tudja, hogy van formális feljelentés, ha nem írt alá semmit ?
Hát akkor ez azt jelenti, hogy a trollokra történő utalgatás nem került feljegyzésre, csak az adataid.
Vajon van-e a trolloknak hamburgi kapcsolata?
Akkor bocs. Én is kíváncsi lennék az ő válaszára. Sodi, miért pont rád hívták a rendőröket ? Az arcoddal volt a kép, ki volt írva a neved, mint azonosító, vagy hogyan?
Ezt is kérdezte a rendőr.
Mondtam, hogy nem, szerintem kizárt.
Fizikailag senki sincs itt.
Ez a kép volt az:
cdn.meme.am/instances/500x/66110311.jpg
Ácsi ácsi ácsi!
Berlinben te hol és mikor tárgyaltál rendőrökkel a trollokkal kapcsolatban? Ez nekem teljesen kimaradt. Még akkor se mertél rendőrt hívni, te illegális bevándorló, amikor az orrodat szétverték! Mit hazudozol itt össze-vissza? Pofám leszakad.
így már érthető, ettől egyértelműbben nem is lehetett volna beazonosítani. egyelőre visszafojtom a röhögőgörcsömet, mert akkor nem tudok írni
Aha, formalitás. Ugye tudod, hogy alapból ismeretlen tettes ellen szoktak feljelentést tenni? Ha ellened tették meg, akkor 100%, hogy gyanúsítottként fognak kezelni, és nem nyomozgatnak semmit semmiféle trollok ellen. Nemsokára jöhet a csekk, amit ha nem fizetsz be, akkor nemzetközi elfogatóparancs, és majd szépen leülöd itthon. :D Szerintem ez shiker!
Ha igaz a kép, akkor engem meggyőzött az idegenkezűségről. persze, hogy nem engem kell hanem a hamburgi zsarukat XDDDD
Nem a magyar valóságból indulok ki.
Arra még nem válaszoltál, hogy ha nem kellett aláírnod, honnan tudod, hogy ellened van a feljelentés. felszólítottak hogy írd alá? És ha nem, más civilekkel nem láttad, aláíratták?
Mibe különbözik a német és a magyar valóság abban, hogy gyanúsítani csak bizonyíték alapján lehet, vagy legalábbis valamifajta nyom alapján?
Te hülye vagy? Egy szaros wifi feltörés + illegális torrentezés az úgy megy, hogy megírják a csekket, és szépen kiküldik neked, te meg fizetsz, ha nem akarsz szopni. Erről ennyit. Milyen tárgyalás, milyen kihallgatás? Tények igazolják, hogy te voltál. Megkapod szépen a csekket, és befizeted, mint a kisangyal.
Ó, én remélem, hogy az. És akkor járhatsz ki kihallgatásokra meg tárgyalásra. Szólnak három nappal előre, hogy menned kell, te meg megoldod. Ha nem vagy jelen, a távollétedben elítélnek. Vagy nemzetközi elfogatóparancsot adnak ki ellened. Én már nagyon várom!
Még éltetett a remény,hogy végre talán most....erre mindenféle egyenruhások jelentkeztek a hirdetésedre? Xd
bla bla bla
nem torrenteztem
Kikérdező Kelemen
Dec 23, 2015 12:47:45
Sodi, most akkor voltak kinn rendőrök, és ha igen, mit csinálnak? Vettek fel jegyzőkönyvet vagy sem ? felvették az adataidat vagy sem? Elfogadták tőled a magyarázatot, hogy a trolljaid voltak, vagy sem? Ha igen, miért kellett volna bemondásra elhiggyék? Hogyhogy nem kérdeztek ki alaposabban, ha elhitték, hogy egy trollod volt ?
Dec 23, 2015 12:47:45
-
Dec 23, 2015 12:48:55
Csak en unom ezt a nymorek sittes noverot?
Dec 23, 2015 12:48:55
kételkedő
Dec 23, 2015 12:49:03
nem is tudom ez a 320 ezer forint hogy került hozzám ja akkor, biztos loptam
Pont 320?
Tajgi, ha valaki jól áll anyagilag csak annyit mond, hogy 3 kiló van nála, nem szarozik, hogy kiemelje azt a 20 pénzt még mellé.
Dec 23, 2015 12:49:03
-
Dec 23, 2015 12:50:18
unatkozol Sodi fiam, menj azt rugdossál emnacipált kurvákat Dec 23, 2015 12:50:18
-
Dec 23, 2015 12:50:49
Tajgi, ha tudni véled egy feltételezett rendőr-troll személyazonosságát, a rangját legalább mond tisztességesen. Érzékenyek tudnak lenni rá, főleg, hogy a rendőri fokozatok nagyon kis mértékben függnek csak a konjunktúrától. tanulmányok, képesítések, a szolgálati időről megfelelő minősítések kellenek hozzá. Ha nem akarod tisztelni a személyt, tiszteld a pozíciót.
Dec 23, 2015 12:50:49
-
Dec 23, 2015 12:50:57
nem is tudom ez a 320 ezer forint hogy került hozzám ja akkor, biztos loptam
Nem loptad, álmodtad.
Dec 23, 2015 12:50:57
sodika
Dec 23, 2015 12:51:12
Vettek fel jegyzőkönyvet vagy sem ? felvették az adataidat vagy sem?
Adatokat felvették, a feljelentést formálisan ellenem kellett megtenniük, de ez csak formalitás. Nem tudom, hogy az, hogy a kis noteszkéjébe firkált valamit, jegyzőkönyvnek minősül-e.
Dec 23, 2015 12:51:12
kételkedő
Dec 23, 2015 12:51:39
Szerintem mindenki.
Ő és zsír a két legszínvonaltalanabb műsorszolgáltató.
Dec 23, 2015 12:51:39
-
Dec 23, 2015 12:52:30
Tajgi, ha tudni véled egy feltételezett rendőr-troll személyazonosságát, a rangját legalább mond tisztességesen. Érzékenyek tudnak lenni rá, főleg, hogy a rendőri fokozatok nagyon kis mértékben függnek csak a konjunktúrától. tanulmányok, képesítések, a szolgálati időről megfelelő minősítések kellenek hozzá. Ha nem akarod tisztelni a személyt, tiszteld a pozíciót.
Minek, minden adat megvan róla az is hogy mikor szarik Dec 23, 2015 12:52:30
kételkedő
Dec 23, 2015 12:52:49
Trollok vs Kaufmannmama ügy reloaded?
Dec 23, 2015 12:52:49
xray
Dec 23, 2015 12:53:08
A rendőrnéni is ezt a hülyeséget kérdezte, hogy Magyarországról hogy lehet feltörni a WIFI-t. Oszt elmagyaráztam neki, hogy itt totál egyértelmű, hogy nem a WIFI lett feltörve, hanem valami a hotel webes részén. Ennyi.
Dec 23, 2015 12:53:08
stressznélküli nyugi
Dec 23, 2015 12:53:55
Majd formálisan küldik a csekket is.
Tényleg, ma megveszed a ps4-et?
Dec 23, 2015 12:53:55
-
Dec 23, 2015 12:54:02
Szóval felvették az adatokat és ELLENED megtették a feljelentést. nem félsz, hogy tiszta FORMÁLISAN jön egy pénzbüntetés? Ha csak formális dolog, miért nem ismeretlen tettes ellen tették meg, esetleg olyan valós név ellen, akit te hekker-trollnak gondolsz, ha hittek neked ?
Dec 23, 2015 12:54:02
sodika
Dec 23, 2015 12:54:17
remélem, kezdenek
Dec 23, 2015 12:54:17
banshee
(
x24)
Dec 23, 2015 12:55:01
x24)
Minek, minden adat megvan róla az is hogy mikor szarik
sodika
Dec 23, 2015 12:55:13
Szóval felvették az adatokat és ELLENED megtették a feljelentést. nem félsz, hogy tiszta FORMÁLISAN jön egy pénzbüntetés?
Nem.
Dec 23, 2015 12:55:13
banshee
(
x24)
Dec 23, 2015 12:56:33
x24)
remélem, kezdenek
Nyugi, meg fogod tudni.
Címet mit adtál meg, Nándorfejérvár közt, Pátyot vagy a Kolosyt?
-
Dec 23, 2015 12:56:41
Dec 23, 2015 12:56:41
xray
Dec 23, 2015 12:56:44
sneci, ne beszélj mellé! ha feljelentettek, akkor azonnal le is kellett volna foglalni a faptopot.
Dec 23, 2015 12:56:44
-
Dec 23, 2015 12:57:02
Ja és ezt pont te kérdezed, lefokoztatlak Ibolya Tibi a spanom főügyész bazmeg Ja nem, te nem vagy olyan bátor.
Dec 23, 2015 12:57:02
banshee
(
x24)
Dec 23, 2015 12:57:13
x24)
Nem.
Szabálysértés, Hahó!
sodika
Dec 23, 2015 12:57:23
Ha ez a formalitás, akkor ez.
Dec 23, 2015 12:57:23
sodika
Dec 23, 2015 12:58:04
Szabálysértés, Hahó!
Dec 23, 2015 12:58:04
-
Dec 23, 2015 12:58:06
Nem.
Ez a rendőrös történet el van fáradva.
Dec 23, 2015 12:58:06
banshee
(
x24)
Dec 23, 2015 12:58:11
x24)
Ja és ezt pont te kérdezed, lefokoztatlak Ibolya Tibi a spanom főügyész bazmeg
Örebro
Dec 23, 2015 12:58:46
Gyagyås, miert nem kertel tolmåcsot? Lathattak, hogy gyengeelmeju vagy es halhattåk, hogy nem beszelsz nemetul. Alåirtål valamit?
Dec 23, 2015 12:58:46
banshee
(
x24)
Dec 23, 2015 12:58:56
x24)
[quote=sodika]Kizárt, hogy egy feltörés ne bűncselekmény legyen.[/quote
Az is kizárt volt, hogy a rendőrlistás ügyben vádlott legyél oszt mégis...
Az is kizárt volt, hogy a rendőrlistás ügyben vádlott legyél oszt mégis...
-
Dec 23, 2015 12:59:13
Meséld már el konkrétan mi is történt. Vagy egy kurva szót sem értettél belőle mert németül beszéltek.
Dec 23, 2015 12:59:13
xray
Dec 23, 2015 12:59:43
Gyagyås, miert nem kertel tolmåcsot? Lathattak, hogy gyengeelmeju vagy es halhattåk, hogy nem beszelsz nemetul. Alåirtål valamit?
persze, a feljelentést
Dec 23, 2015 12:59:43
tigris
Dec 23, 2015 12:59:59
feltörést tagadni! :DDD
Dec 23, 2015 12:59:59
-
Dec 23, 2015 13:00:16
Direkt ki akarta próbálni a sittet úgy mint Sodika a masztipartyt.
Dec 23, 2015 13:00:16
kételkedő
Dec 23, 2015 13:01:09
Istenem, kérlek add, hogy a magabiztos asodi a wifis feltöréssel is pofára essen.
Dec 23, 2015 13:01:09
-
Dec 23, 2015 13:02:20
Sodi, ha szabálysértés, akkor joga van a járőrnek is büntetni. Akkor lesz belőle tárgyalás, ha megfellebbezed a büntetést. Csak van egy olyasmi is, hogy hiába vagy ártatlan, ha a szerv kiállított egy jegyzőkönyvet, abból indul ki a bíróság, hogy az abba foglaltak igazak, és te kell megcáfold a valóságtartalmát. ha kijön a csekk, kevésbé jársz rosszabbul, ha egyből fizetsz, mintha megóvnád Hamburgban, és öt utat tennél meg tárgyalásra, hogy vége ugyanaz legyen.
Dec 23, 2015 13:02:20
-
Dec 23, 2015 13:02:25
tajgi, takarodj már innen a kurva anyádba, ez a színpad a gyagyásé!
Dec 23, 2015 13:02:25
Örebro
Dec 23, 2015 13:02:35
gyagyås, lekernek rolad mondent a magyar hatosagoktol. latni fogjak, hogy volt mår elmarasztalo iteleted es egy måsik folyamatban van. tudni fogjak azt is, hogy munt szelsöseges, nyilvåntartåsban vagy. A lenyeg, hogy nemetorszagban is listån leszel, legyen barmi is a vege es ez shiker:-)
Dec 23, 2015 13:02:35
sodika
Dec 23, 2015 13:04:05
1) nem volt soha elmarasztalásom. még szabálysértésért sem
2) ez nem lehet szabálysértés, mert a rendőrnek a helyszínen lehetősége sincs az ilyesmit kivizsgálni
2) ez nem lehet szabálysértés, mert a rendőrnek a helyszínen lehetősége sincs az ilyesmit kivizsgálni
Dec 23, 2015 13:04:05
stressznélküli nyugi
Dec 23, 2015 13:06:19
Nagyon magabiztos vagy te csillámpónis berlini ütyféd. Csak aztán nehogy másképp legyen.
Dec 23, 2015 13:06:19
kételkedő
Dec 23, 2015 13:06:55
Dec 23, 2015 13:06:55
banshee
(
x24)
Dec 23, 2015 13:07:03
x24)
Még.
A közlekedési balesetet sincs, mégis az.
tigris
Dec 23, 2015 13:07:10
ez a sztori olyan mint valami szeszélyes évszakok kabarétréfa.
kopp kopp
Szakállas főnökúr: Bitte bejöhet
Vérproli programozó: Nyehehe elnyézésty a késéséj ööö alázatos ujam!
Szf: Na eltévedt? Jól aludt?
Vp: GYehogy tyévettyem el, véjpjofi vatyok! Nyem alugytyam jól mej a jendőjség fejkeltett!
Szf: Nocsak rossz volt a hotel?
Vp:: Dehogy volt jossz, hehe, vajaki fejtöjte a wifit, hehe és kihajjgattyak!
Szf: Magát? Miért?
Vp: Mej az ény meleg szexhijdetyésem futott höööö mingyenyhoj
Szf: Micsoda? Maga felrakta a meleg hirdetéseit mindenhova?
Vp: Nyem én voltam, hanem az ejjenségeim, a tjojjok, öööö fejtöjték, mej utyálnak engem!Bizony! A Sodit!
Szf: Dehát miért utálják, úristen micsinált?
Vp: Csinájtam egy náci montázst, amiben a haláltáborba küldtem egy buzi pojitikust heeheheh!
Szf: Te jó isten!
Vp: Igeny, és még a bíjósági tájgyajásomon is gunyoltak!
Szf: Bírósági tárgyalás?
Vp: Igen, mejt kijaktam a netre 100 rendőr személyes adatait, és ilyeneket íjtam, hogy megjesznyek baszva! fuk the szisz ööö tyem! chili az éjet!
Szf: Na takarodjon innen!
Vp: Mos mééééj?
kopp kopp
Szakállas főnökúr: Bitte bejöhet
Vérproli programozó: Nyehehe elnyézésty a késéséj ööö alázatos ujam!
Szf: Na eltévedt? Jól aludt?
Vp: GYehogy tyévettyem el, véjpjofi vatyok! Nyem alugytyam jól mej a jendőjség fejkeltett!
Szf: Nocsak rossz volt a hotel?
Vp:: Dehogy volt jossz, hehe, vajaki fejtöjte a wifit, hehe és kihajjgattyak!
Szf: Magát? Miért?
Vp: Mej az ény meleg szexhijdetyésem futott höööö mingyenyhoj
Szf: Micsoda? Maga felrakta a meleg hirdetéseit mindenhova?
Vp: Nyem én voltam, hanem az ejjenségeim, a tjojjok, öööö fejtöjték, mej utyálnak engem!Bizony! A Sodit!
Szf: Dehát miért utálják, úristen micsinált?
Vp: Csinájtam egy náci montázst, amiben a haláltáborba küldtem egy buzi pojitikust heeheheh!
Szf: Te jó isten!
Vp: Igeny, és még a bíjósági tájgyajásomon is gunyoltak!
Szf: Bírósági tárgyalás?
Vp: Igen, mejt kijaktam a netre 100 rendőr személyes adatait, és ilyeneket íjtam, hogy megjesznyek baszva! fuk the szisz ööö tyem! chili az éjet!
Szf: Na takarodjon innen!
Vp: Mos mééééj?
Dec 23, 2015 13:07:10
-
Dec 23, 2015 13:08:04
De ha jól értjük akkor nem a feltörés miatt indult eljárás hanem a szexhirdetésed(?) miatt.
Dec 23, 2015 13:08:04
sodika
Dec 23, 2015 13:08:14
Nem.
Dec 23, 2015 13:08:14
stressznélküli nyugi
Dec 23, 2015 13:08:31
Meg majd utánad is gugliznak licsit, szerinted mennyiben segíti az ügyedet, ha megtalálják a faszverős, náculós kontenteket, amivel tele van a net a nevedre rákeresve.
Dec 23, 2015 13:08:31
Örebro
Dec 23, 2015 13:09:04
Ne hazudj, 2010- ben emelkedett jogeröre! A multkor mar bevallottad csak arra hivatkoztal, hogy tiszta az erkälcsid.
Te ennyire jol ismered a nemet jogot? De hat akkor miert kellett tagadni a budös kurva oldalanak feltäreset? Jogilag megveshetted volna mahad.
Hazug impotens geci!
Te ennyire jol ismered a nemet jogot? De hat akkor miert kellett tagadni a budös kurva oldalanak feltäreset? Jogilag megveshetted volna mahad.
Hazug impotens geci!
Dec 23, 2015 13:09:04
xray
Dec 23, 2015 13:10:12
Nem.
pedig finomítani kéne a a mesén, mert több sebből vérzik.
még éltet a remény
Tanárnérni is lebaszott itthon, hogy miért mondtam olyat a hamburgi rendőröknek, hogy remélem, ők nem lesznek olyan lusta trógerek, mint a berlini kollégáik volna, és alaposan fognak nyomozni, mondván: az ilyen véleményt jobb megtartani, mert a német hatósági személy sértődős fajta. De bazmeg, ha valaki besértődik azon a tanácson, hogy rendesen kéne dolgozni, akkor sértődjön be, érted.
akkor te miért is sértődtél be,amikor andi közölte,hogy szar amit csinálsz és dolgozz rendesen?
banshee
(
x24)
Dec 23, 2015 13:11:38
x24)
De mintha lett volna valami szabálysértés egy kilakoltatás kapcsán is, vagy rosszul emlékszem?
tigris
Nem.
pedig valami sántít recskaboy!
töredezett acer
Dec 23, 2015 13:11:53
Sodika, amig nem toltad ide a rénszarvas képedet nagypofával, én még hittem is ezt a törés dolgot.
Mostmár biztos vagyok benne, hogy hazudozol, nem vagy te ilyen magabiztos fiúcska.
Nomeg aki ilyet tud, egy komoly német cég, kitudja milyen profi IT felügyelet alatt levő szerverébe pillanatok alatt bejut, miután kiderül, hogy ott héderezel, az bejuthatott a te szaros faptopodon kereszül, sőt lehet, hogy röhögve kibe jár minden cuccodba és accountodba megint, mint tajgi seggébe sitten a cigányfasz.
Ettől pedig azért remegve parázol, nem kicsit, hisz kiderülne szinte minden, aminek nem kellene kiderülnie, az is..ugyeugye rénszarvasvboy??
Vagy te olyan parázós kis rénszarvas, hogy betojjál már a gondolatra is, milesz ha a német zsaruk rádverik a cikit, és folyton idézéseket is kapsz németorzsáűgba, milesz, ha még 200német idejár röhögni rajtad, és minden anyagi és stb befolyását latba veti a tollok oldalán, amikor pl meglátja mekkora náci kis patkányürülék vagy.
Azt pedig meséld a kurvanénikédnek, veranénindnek, fordos szexnagyidnak, -ők talán beveszik- hogy te nagy pofával németül kioktattál egy talpig felfegyverzett, kiképzett, pszichológiából, emberismeretből, stb vizsgázott német rendőrnőt.
Te asztal alatt fasztverő, telefonhívásoktól is sírógörcsöt kapó nulla.
Dec 23, 2015 13:11:53
-
Dec 23, 2015 13:12:30
Sodi, nekifutok még egyszer : ha hittek volna neked, nem tesznek ellened formailag sem feljelentést, hanem TE és a szálloda EGYÜTT lennétek sértettek egy ismeretlen tettes elleni nyomozásban. Most akár te balfaszkodtál, akár snecológus hacker volt, ellened van feljelentés, és a járőr felettesei nem tudhatnak minden szóról, ami köztetek elhangzott.
Dec 23, 2015 13:12:30
stressznélküli nyugi
Dec 23, 2015 13:12:44
Mert asodi jól dolgozott, nyelvtanilag azt csinálta, amit a megrendelő kért, Hahó!
Dec 23, 2015 13:12:44
Örebro
Dec 23, 2015 13:13:21
Ezt az egy mondatot forditsd mar le, hogy mondtad a zsarunak.
En tudom, hogy a firumomon levö trollok törtek fel a szalloda honlapjat, na mi ez nemetul?
En tudom, hogy a firumomon levö trollok törtek fel a szalloda honlapjat, na mi ez nemetul?
Dec 23, 2015 13:13:21
kételkedő
Dec 23, 2015 13:14:40
Nem.
Összegezzük!
Szóval a lényeg az, hogy állításod szerint valaki feltörte a hotel wifi bejelentkező oldalát, és a te sexlófaszod volt kint mindenkinek aki vendégként ott akart netezni.
Eddig tiszta, ok.
A hotel kihívta a rendőröket, akik felkérdeztek téged, te hetyetyéztél valamit a trollokról, hogy ők voltak, a rendőrök meggyanúsítottak, te aláírtad a papírt és ennyi?
Kb 15 perc alatt el lett intézve az egész?
Dec 23, 2015 13:14:40
sodika
Dec 23, 2015 13:15:20
majd megerősítem írásban is
Dec 23, 2015 13:15:20
hamis vád
Dec 23, 2015 13:16:27
* integet *
Dec 23, 2015 13:16:27
-
Dec 23, 2015 13:16:36
Igazából most már csak az a kérdés, hogy egy ilyen incidens miatt kitilthatják-e sodit Németországból.
Dec 23, 2015 13:16:36
-
Dec 23, 2015 13:17:07
Milyen kép került ki rólad?
Dec 23, 2015 13:17:07
sodika
Dec 23, 2015 13:17:52
Nomeg aki ilyet tud, egy komoly német cég, kitudja milyen profi IT felügyelet alatt levő szerverébe pillanatok alatt bejut, miután kiderül, hogy ott héderezel, az bejuthatott a te szaros faptopodon kereszül
Nem.
Ez egyszerűbb.
Annyi megfejtés, hogy tök egyértelmű, hogy a Motel One webes rendszere kurva szarul van megírva, és ezért lehetett feltörni.
Dec 23, 2015 13:17:52
sodika
Dec 23, 2015 13:18:10
Ezt az egy mondatot forditsd mar le, hogy mondtad a zsarunak.
Die forumtrollen haben die Hotelwifi gebrochen! Der Sodi glaubt es steinhart.
Dec 23, 2015 13:18:10
Örebro
Dec 23, 2015 13:18:37
Igazából most már csak az a kérdés, hogy egy ilyen incidens miatt kitilthatják-e sodit Németországból.
Sajnos nem, de nyilvantartasba kerul ami nem mindig elönyös :-)
Dec 23, 2015 13:18:37
-
Dec 23, 2015 13:18:58
Azt a kurva jegyzőkönyvet legalább elolvastad, megértetted mi van benne? Azt veszem ki, hogy legalábbis megérteni vélted, ha tudod, hogy formálisan feljelentettek. beleírták, hogy azzal védekezel, valamelyik ellenséged volt ?
Dec 23, 2015 13:18:58
xray
Dec 23, 2015 13:20:26
sneci, honnan tudta a hotel, h rád kell hívni a rendőröket és nem más vendégre? felismerték a faszodat, vagy hogy?
Dec 23, 2015 13:20:26
stressznélküli nyugi
Dec 23, 2015 13:20:49
Nem.
Ez egyszerűbb.
Ez egyszerűbb.
Ajánld fel a hotelnak, hogy te csinálsz nekik egy jobb rendszert. A cv-d alapján csak egy ujjgyakorlat lenne neked.
Dec 23, 2015 13:20:49
sodika
Dec 23, 2015 13:21:36
Azt a kurva jegyzőkönyvet legalább elolvastad, megértetted mi van benne?
Dec 23, 2015 13:21:36
-
Dec 23, 2015 13:21:45
sneci, honnan tudta a hotel, h rád kell hívni a rendőröket és nem más vendégre? felismerték a faszodat, vagy hogy?
Ha faszverős képe volt kinn, arccal, akkor tudhatták. Ha a recskaboyos hirdetés, nem feltétlenül.
Dec 23, 2015 13:21:45
sodika
Dec 23, 2015 13:21:48
Ez nem is rossz ötlet. :D
Dec 23, 2015 13:21:48
xray
Dec 23, 2015 13:22:50
Nem.
Ez egyszerűbb.
Ez egyszerűbb.
Dec 23, 2015 13:22:50
sodika
Dec 23, 2015 13:22:51
Sőt... jól emlékszem.
Abszolút semmit.
Abszolút semmit.
Dec 23, 2015 13:22:51
sodika
Dec 23, 2015 13:23:20
Nem. Egyszerűen ez az egyetlen lehetséges magyarázat.
Dec 23, 2015 13:23:20
Örebro
Dec 23, 2015 13:23:21
Hazudsz! Normalis ember emlekszik ha alair valamit! Mi több masolatot is kap.
Dec 23, 2015 13:23:21
-
Dec 23, 2015 13:23:23
Jó, tovább léptünk. Kérték hogy írjad alá vagy nem? Ez nagyon fontos. A járőr hogyan igazolja a főnökei felé, hogy kihallgattak, ha nem írtál alá semmit ? Másokkal írattak alá, nem láttad? Recepcióssal, más vendéggel , akárkivel?
Dec 23, 2015 13:23:23
xray
Dec 23, 2015 13:24:27
Dec 23, 2015 13:24:27
-
Dec 23, 2015 13:24:40
Hazudsz! Normalis ember emlekszik ha alair valamit! Mi több masolatot is kap.
Tudtommal is a procedúra minden civilizált országban ez. Sodi honnan tudja, hogy van formális feljelentés, ha nem írt alá semmit ?
Dec 23, 2015 13:24:40
Örebro
Dec 23, 2015 13:24:41
Ha nem irtal ala semmit, honnan tudod, hogy "formalisan" teged vadolnak? Hagug keci!
Dec 23, 2015 13:24:41
-
Dec 23, 2015 13:24:48
Sőt... jól emlékszem.
Abszolút semmit.
Abszolút semmit.
Hát akkor ez azt jelenti, hogy a trollokra történő utalgatás nem került feljegyzésre, csak az adataid.
Dec 23, 2015 13:24:48
-
Dec 23, 2015 13:25:49
Akkor bocs. Én is kíváncsi lennék az ő válaszára. Sodi, miért pont rád hívták a rendőröket ? Az arcoddal volt a kép, ki volt írva a neved, mint azonosító, vagy hogyan?
Dec 23, 2015 13:25:49
sodika
Dec 23, 2015 13:26:28
Ezt is kérdezte a rendőr.
Mondtam, hogy nem, szerintem kizárt.
Fizikailag senki sincs itt.
Dec 23, 2015 13:26:28
sodika
Dec 23, 2015 13:27:36
Az arcoddal volt a kép, ki volt írva a neved, mint azonosító, vagy hogyan?
Ez a kép volt az:
Dec 23, 2015 13:27:36
sodika
Dec 23, 2015 13:27:44
Na meló, csá.
Dec 23, 2015 13:27:44
xray
Dec 23, 2015 13:28:05
már megint ignorálod a tisztázó kérdésekre a választ
Dec 23, 2015 13:28:05
xray
Dec 23, 2015 13:29:36
máskor litániákat írsz teljesen jelentéktelen dolgokról, most meg harapófogóval kell kihúzni belőled a válaszokat.
Dec 23, 2015 13:29:36
töppedt buzigolyók
Dec 23, 2015 13:30:00
Én nem anyáztam, csak mondtam neki, hogy remélem, ők rendesen fognak dolgozni, és mindent alaposan ki fognak vizsgálni. nem úgy mint a mindenbe beleszaró berlini kollégáik.
Ácsi ácsi ácsi!
Berlinben te hol és mikor tárgyaltál rendőrökkel a trollokkal kapcsolatban? Ez nekem teljesen kimaradt. Még akkor se mertél rendőrt hívni, te illegális bevándorló, amikor az orrodat szétverték! Mit hazudozol itt össze-vissza? Pofám leszakad.
Dec 23, 2015 13:30:00
xray
Dec 23, 2015 13:35:19
Ez a kép volt az:
így már érthető, ettől egyértelműbben nem is lehetett volna beazonosítani. egyelőre visszafojtom a röhögőgörcsömet, mert akkor nem tudok írni
Dec 23, 2015 13:35:19
töppedt buzigolyók
Dec 23, 2015 13:35:31
Aha, formalitás. Ugye tudod, hogy alapból ismeretlen tettes ellen szoktak feljelentést tenni? Ha ellened tették meg, akkor 100%, hogy gyanúsítottként fognak kezelni, és nem nyomozgatnak semmit semmiféle trollok ellen. Nemsokára jöhet a csekk, amit ha nem fizetsz be, akkor nemzetközi elfogatóparancs, és majd szépen leülöd itthon. :D Szerintem ez shiker!
Dec 23, 2015 13:35:31
IP csapda?
Dec 23, 2015 13:36:09
Ez a kép volt az:
Dec 23, 2015 13:36:09
-
Dec 23, 2015 13:37:06
Ha igaz a kép, akkor engem meggyőzött az idegenkezűségről. persze, hogy nem engem kell hanem a hamburgi zsarukat XDDDD
Dec 23, 2015 13:37:06
sodika
Dec 23, 2015 13:39:30
Aha, formalitás. Ugye tudod, hogy alapból ismeretlen tettes ellen szoktak feljelentést tenni?
Dec 23, 2015 13:39:30
-
Dec 23, 2015 13:41:25
Arra még nem válaszoltál, hogy ha nem kellett aláírnod, honnan tudod, hogy ellened van a feljelentés. felszólítottak hogy írd alá? És ha nem, más civilekkel nem láttad, aláíratták?
Dec 23, 2015 13:41:25
xray
Dec 23, 2015 13:41:51
Dec 23, 2015 13:41:51
-
Dec 23, 2015 13:42:42
Mibe különbözik a német és a magyar valóság abban, hogy gyanúsítani csak bizonyíték alapján lehet, vagy legalábbis valamifajta nyom alapján?
Dec 23, 2015 13:42:42
xray
Dec 23, 2015 13:50:47
az biztos kiderült, h informatikus vagy (*pr), ezért különösen gyanúsnak találtak és nem véletlenül vagy feljelentve.
Dec 23, 2015 13:50:47
töppedt buzigolyók
Dec 23, 2015 13:51:10
Nem.
Te hülye vagy? Egy szaros wifi feltörés + illegális torrentezés az úgy megy, hogy megírják a csekket, és szépen kiküldik neked, te meg fizetsz, ha nem akarsz szopni. Erről ennyit. Milyen tárgyalás, milyen kihallgatás? Tények igazolják, hogy te voltál. Megkapod szépen a csekket, és befizeted, mint a kisangyal.
Dec 23, 2015 13:51:10
formális feljelentés
Dec 23, 2015 13:51:32
*nicknek nem rossz *
Dec 23, 2015 13:51:32
töppedt buzigolyók
Dec 23, 2015 13:53:06
Ó, én remélem, hogy az. És akkor járhatsz ki kihallgatásokra meg tárgyalásra. Szólnak három nappal előre, hogy menned kell, te meg megoldod. Ha nem vagy jelen, a távollétedben elítélnek. Vagy nemzetközi elfogatóparancsot adnak ki ellened. Én már nagyon várom!
Dec 23, 2015 13:53:06
Schwezoff Dávid
Dec 23, 2015 13:54:14
Nem hiszem el, hogy a trollok ekkora karacsonyi ajandekot kaptak az univerzumtol: Sodi gyanusitott lett Nemetorszagban is. A sodi. Gyanusitott. DEUTSCHLAND UBER ALLES.
Dec 23, 2015 13:54:14
Laci
Dec 23, 2015 13:55:55
Ez a kép volt az:
Még éltetett a remény,hogy végre talán most....erre mindenféle egyenruhások jelentkeztek a hirdetésedre? Xd
Dec 23, 2015 13:55:55
sodika
Dec 23, 2015 13:56:19
Te hülye vagy? Egy szaros wifi feltörés + illegális torrentezés az úgy megy, hogy
bla bla bla
nem torrenteztem
Dec 23, 2015 13:56:19
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Dec 23, 2015 13:56:26
x38)
Endre, mesélj inkább a próbanapról!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
formális feljelentés
Dec 23, 2015 13:58:03
Egyetértek. Endre, hogy jutott el oda a főnökúr jelölt, hogy a szemedbe mondja, nem értesz a Symphonyhoz ?
Dec 23, 2015 13:58:03
63 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Drogterjesztés?