« 4067 4068 4069 4070 4071 4072 4073 4074 4075 4076 »
1733701 komment.

Szerző: broni Dec 25, 2015 21:05:38
Válasz
(2)
Aczél elvtárs
Boldog Karácsonyt Trollok!
SoDI dögölj meg!

neked is)))))))))))halál sodigörényre!!!!!!!!
Dec 25, 2015 21:05:38

Szerző: broni Dec 25, 2015 21:43:28
Válasz
(1)
youtu.be/FiP9VUoiDeQ

ez a zene !!!!!!
Dec 25, 2015 21:43:28

Szerző: broni Dec 25, 2015 22:18:26
Válasz
(2)
rgl , te mocskos görény, felgyujtalak!!!!!!!!!
Dec 25, 2015 22:18:26

Szerző: karácsonyi angyal Dec 25, 2015 22:36:10
Válasz
(62)
Végignéztem a karácsonyba öltözött Magyarországon, és örömnek könnycseppje gyűlt szemem sarkába, ahogy a sok boldog arcot láttam, arcokat, amiken az ajándékozás öröme csillogott. Az önkéntesét, aki forró teát osztott szenteste a hajlék nélkül élőknek, a nővérét, aki 80 ezer forintos fizetéséből két gyereket nevel, mégis kiszorította az apró ajándékokat fillért fillérre rakva, a cigánysoron élő édesanyáét, aki csak egy tál meleg ételt tudott a családja elé rakni, azok mégis tündérként tekintettek rá.

De nini, miféle tüske ékelődött szemem bogarába? Úgy látszik, vannak, akiknek még ez a varázslatos nap sem lágyítja meg önző, kemény szívét, és még ekkor sem gondolnak azokra, akik egész évben kívánságukat lesik.

Ahogy elrepültem a Kolosy tér fölött, egy torz, púpos alakot láttam, aki pőrére vetkezve rángatja félmerev hímtagját, miközben muszka ifjak szintén ruhátlan testét figyeli kéjtől sóvár, vaksi malacszemével. Édesanyja eközben nővérénél eszik, a hónapban először meleget, és ki tudja mióta először húst. Éjjel bevackolja magát a dunyha alá, mert fűtésről régóta már csak nem is álmodhat. A parázna szörnyeteg édesapja egy fűtetlen, düledező kalyibában mond hálát az Úrnak az enyhe télért, és hogy a düledező tető még bírja az elemek ostromát. Könnyei már régen nincsenek, de fiára gondol. Aki iránt nem érez jogos gyűlölséget, pusztán atyai vágyat ágyéka gyümölcsének látogatására. Idén sem számíthat rá. Talán majd jövőre. Ha megéri. Akármelyikük.

Nem tudom tovább nézni e szörnyűséget, huss, irány tovább! De mi ez? Újpalota egén suhanok, és egy panelház felett libbenek el éppen, amikor ismét gyűlölséges látvány tárul szemem elé. Egy édesanya éppen a forró bejglit veszi ki a sütőből, aminek aranybarna, ropogós bőrén rögtön gőzzé válnak a ráhulló könnycseppek. De miért sír ez a tisztességben megőszült asszony? Egy alkoholmámorban úszó, őszhajú, vén törpe rivall a szegény anyára:
- Minek nekem pulóver, azt hogy iszom meg, mi?! Erre sem vagy jó, megyek, becserélem Sárkányra!
És maga után hangosan bevágva az ajtót, már siet is, hogy önzésétől és szenvedélye ördögétől vezetve, újabb napot változtasson változtasson pokollá. A nő a konyhában hokedlire rogy, könnyeinek patakja megállíthatatlanul tör elő ráncokkal övezett szeméből. Nem az idén is elmaradt ajándékért sír, nem számít az neki. Fia lelki üdvéért imádkozik. Hiába.

Játékmozdony vidám zakatolása űzi el a ború fellegeit pilláim elől. Végre! De hirtelen ürömmé változik az üröm, keserűvé a nevetés édessége. Kinyúlt atlétában ül egy pocakos vénember a csenevész fa melletti asztalnál, képernyő lidércfénye világítja meg gonosz vonásait, miközben ifjú, japán hölgyek szemérmetlenül sokat megmutató képeit nézve próbál életet lehelni régóta halott férfiasságába. Gyerek sehol, hála a Teremtőnek! De akkor miért a vonat? Blaszfémia! Rég elhalt nő földi maradványai körül kering bolygó hollandiként a játékvasút, körülötte üres és teli italos üvegek armadája szolgál bizarr háttérül. Apró hang jelzi egy mozgóképfelvétel világhálóra kerülését, a koszos öregember arcát sátáni mosoly varázsolja még ijesztőbbé. Gyermeke anyját becsmérli a galád a szeretet és Jézus urunk születésének ünnepén! A nőét, aki idén is szeretetben és ajándékokban gazdag karácsonyt varázsolt kislánya számára, és a legértékesebbet kapja érte cserébe. A gyermeki szeretetet. Amit a romlott rágalmazó sosem ízlelhet meg.

De elég! Ki a város fertőjéből, nosza! Már pislákolnak a határ fényei, amikor újabb otthon tárul a szemem elé. Két megfáradt, törődött proletár majszolja a süteményt tréningnadrágban, televíziós készülők szolgáltatja a zenei kíséretet a szomorú csendélethez. Lányuk és az unoka nemrég távozott, ajándékot is hoztak, mégsem öröm ragyogja be a káposztásmegyeri lakást. Hiába szól tévéműsor, nem nyomhatja el röfögéshez hasonló csámcsogás vad moraját, ami a kisszobából szűrődik ki. Tányérkerekségű, puffadt arc, táskás szemek, pókhas és aránytalanul girhes végtagok. Mi ez, Uram, netán egy ogrét küldött fel Lucifer a pokolból? Mégis ember ez, vagy olyasforma. Lábán furcsa gép villog, bűnözők jele ez, mint boszorkányoké a skarlát betű. Az amorf teremtmény malacszemei képernyőt vizslatnak, szájába újabb és újabb bejgliszeleteket helyeznek a vézna karok, miközben onnan az Úr választott népét szidalmazó, szódáskocsist megszégyenítően viszolyogtató káromkodások özöne tör elő. A vacsora behabzsolása után rögtön odújába zárkózott, a mosogatás nyűgét megfáradt szüleire hagyva, akiknek nem is az ajándék és a hála hiánya szúrja a legjobban szegény szívét, hanem az aggodalom, amit gyermekük sötét jövője kelt. A gyűlölet gennyét kiokádó, groteszk alak rácsok mögé készülődik. Nők és fiatalok estek zsarnoki vágyainak és perverziójának áldozatául.

Nem bírom ezt tovább, hátam mögött hagylak, bűnös Budapest, talán a vidéki lélek rusztikus szépsége majd megnyugvást hoz háborgó lelkemnek. Végre! Erre vártam! Gépjármű fékez le egy család takaros kis háza előtt, fáradt, de boldog férfi száll ki belőle, hóna alatt ajándékok. Messziről érkezett, a burkusok földjéről. Fia és felesége nyit ajtót kopogására, egyből a nyakába vetik magukat.
- De hol van kutyám, Buksi, miért nem ugrik lábamhoz, ahogy mindig szokott? Adjátok elő hűséges ebem, hogy teljes legyen a karácsony szép ünnepe! - kérleli asszonyát az ember, de válasz helyett csak lesütött szemeket lát, szégyen, keserűség és szomorúság járja át a hideg, téli levegőt.
- Buksi halott, ó, jó uram. - rebegi felesége. - De jer inkább be a jó melegbe, nem gyásznak van ideje! Kupa jó bor, forró hallé, és meglásd, boldogság veszi át bú helyét szívedben!
Az ember belép, a karácsonyfa szikrázó fényei és az alatta sorakozó ajándékok mosolyt csalnak munkában megfáradt, kérges arcára. Az asztalon roskadozó finomságok láttam büszkén néz feleségére, fia pedig jeles leckekönyvével tudatja vele, van értelme a sok napi járóföldre végzett, kemény helytállásnak. Már az ajándékokat bontják, amikor rájön, másik fiát még nem látta. Arca elborul, hangja megremeg, amikor feleségét kérdezi, merre jár a nagyobbik. - Ő nem ajándékoz, nincs neki miből, munkát kerüli, könyörgésemre sem szegődik el inasnak az üzembe. - Hadd látom azt a gyereket, asszony, mégiscsak a fiam! - horkan fel az ember. A nő kedvesen hívó szavára csatakos hajú, tokás figura csoszog be a nappaliba, nadrágja szára vértől vereslik. Apja szívét a karácsony és az aggódás enyhíti meg: - Gyere közénk, fiam, nem üres kézzel tértem haza, néked is hoztam ám vásár fiát! De mi az? Megsérültél? Mutasd a lábad apádnak! - Nem sérülés, csak koszos lettem, kint játszottam a... - akad el a furcsa gyermek szava. Nem is gyermek az, felnőtt ember, méghozzá nem is túl fiatal. Apja elsápad, testvére lesüti a szemét, anyja kapaszkodó után kutat. - Buksi! - zokog fel a férfi, amikor rájön, magzata miféle beteg, démoni aberrációban leli örömét. Az erős, felnőtt ember zokogni kezd, a fiatalabb gyermek az időközben elaléló anyját próbálja magához téríteni, a karácsony illúziója tükörként pattan szilánkjaira.

Uram, nem tudom ezt tovább nézni, engedd visszatérnem Mennyeknek Országába, mielőtt elmém meghasad ettől a rengeteg gonoszságtól! El innen, minél elébb! El! El! El!

A történet szereplői kitalált alakok, bármiféle egyezés a valósággal pusztán a véletlen műve. A fikciós jelleget erősíti, hogy a fentebb vázolt hálatlanság és gonoszság szerencsére még mai, őrült világunkban is kirívó jelenség volna. Boldog karácsonyt mindenkinek!
Dec 25, 2015 22:36:10

Szerző: Brian Dec 25, 2015 22:43:59
Válasz
(9)
ez szép volt zsidó angyal
Dec 25, 2015 22:43:59

Szerző: broni Dec 25, 2015 23:01:10
Válasz
(10)
ez valami regény író troll......fasza
Dec 25, 2015 23:01:10

Szerző: Beöthy Balázs Dec 25, 2015 23:22:34
Válasz
(6)
Tisztelt és Kedves Magyar Nemzeti Bajtársaim és Bajtársnőimnek és JOBBIKOS Szimpatizánsok és Gárdista Ismerőseim íme a Kedves Karácsony fám

Dec 25, 2015 23:22:34

Szerző: broni Dec 25, 2015 23:45:05
Válasz
(5)
Beöthy Balázs
Tisztelt és Kedves Magyar Nemzeti Bajtársaim és Bajtársnőimnek és JOBBIKOS Szimpatizánsok és Gárdista Ismerőseim íme a Kedves Karácsony fám

óóarrghhhhhhhhhhhhhhhhhh
Dec 25, 2015 23:45:05

Szerző: Kuti Áron Dec 25, 2015 23:59:17
Válasz
(3)
Jó látni, hogy ez lumpen milyen szar körülmények között él. Ablak elé tolt, ezer éves pozdóriabútor, minifenyő, kifakult papírzászló. Rend van, na!
Dec 25, 2015 23:59:17

Szerző: broni Dec 26, 2015 00:03:54
Válasz
(0)
Kuti Áron
Jó látni, hogy ez lumpen milyen szar körülmények között él. Ablak elé tolt, ezer éves pozdóriabútor, minifenyő, kifakult papírzászló. Rend van, na!

a zászló a legjobbb))))))))))))ezek a nagymagyarok))))milyen röhejes banda......
Dec 26, 2015 00:03:54

Szerző: SajátMegoldás Dec 26, 2015 00:12:36
Válasz
(9)
Ezzel a 77 másodperces videóval szeretnék Boldog Karácsonyt kívánni minden snecológusnak!

youtu.be/UFEUQMsztCs
Dec 26, 2015 00:12:36

Szerző: Nájszli Dec 26, 2015 00:13:12
Válasz
(4)
karácsonyi angyal

Ahogy mondani szokás minden viccnek fele igaz... ebben az esetben az egész és ez nem is vicc hanem a valóság.
Nem sokkal ezelőtt végig néztem a sodipedia ki-kicsoda fejezetét és most ez...
Még ezen a szent ünnepen is felmerül bennem a gondolat, h szükségünk lenne egy modern kori Taigetosra, ahol megtisztithatnank a tarsadalmunkat ezektől a meddő, haszontalan, rosszindulatú féregnyúlványoktól, h a jó, a szorgalmas a becsületes, a tisztességes élhessen, boldogulhasson és ne kelljen ballasztként cipelnie a majmot a vállán.
Hmmm... kellene egy karácsonyi szent tisztítótűz!
Dec 26, 2015 00:13:12

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 26, 2015 00:16:30
Válasz
(4)
Nájszli
szükségünk lenne egy modern kori Taigetosra, ahol megtisztithatnank a tarsadalmunkat ezektől a meddő, haszontalan, rosszindulatú féregnyúlványoktól, h a jó, a szorgalmas a becsületes, a tisztességes élhessen, boldogulhasson és ne kelljen ballasztként cipelnie a majmot a vállán.

Ha december 25.-én tör ki a forradalom, akkor teljesülni fog ezen kívánságod. Engem éltet a remény, hogy talán most jövőre...
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Dec 26, 2015 00:16:30

Szerző: Kuti Áron Dec 26, 2015 00:30:56
Válasz
(5)
Nájszli
szükségünk lenne egy modern kori [b]Taigetosra[b]

Már van ilyenünk. Szerencsére hamarosan megy vissza a börtönbe ánusztágításra Lakatos Hoszéármándóékhoz.
Dec 26, 2015 00:30:56

Szerző: broni Dec 26, 2015 00:32:07
Válasz
(3)
úristen, véletlenül keresztény zenét hallgattam!!nerm jutok a pokolba????????mondjuk középkori, szóval inkább csak érdekességből

gyorsan marduk!!!!!!
Dec 26, 2015 00:32:07

Szerző: broni Dec 26, 2015 00:36:25
Válasz
(1)
youtu.be/MU5jqEbQ6Zw

ez jobb, őlt az énekes, meg magát is)))))))))))))heil satan!!!!!
Dec 26, 2015 00:36:25

Szerző: Nájszli Dec 26, 2015 00:39:50
Válasz
(0)
Kuti Áron
Már van ilyenünk. Szerencsére hamarosan megy vissza a börtönbe ánusztágításra Lakatos Hoszéármándóékhoz.

Kolompármárlonbrándó he?

Mondjuk én pont nem Mr. Seggből szájba, kukoricás jutalom falatokkal -ra gondoltam. ;-)
Inkább az elhagyatott kelet MO-i bányász városaink rég kihűlt érc kohóinak ujrainditásáról almodozom nemzeti rehabilitációs céllal természetesen :-D
Dec 26, 2015 00:39:50

Szerző: broni Dec 26, 2015 00:43:55
Válasz
(1)
youtu.be/ICBVzTRsVSo
ez faszáb és ujabb verzió, utánna ki is nyírta magát..rip

heil lucifer!!!!!!!!
Dec 26, 2015 00:43:55

Szerző: Sodika Dec 26, 2015 02:00:14
Válasz
(4)
* úgy érzi magát, mint egy bokszoló. Csak nem az ellenfelet, hanem a farkát verte rommá *
Dec 26, 2015 02:00:14

Szerző: broni Dec 26, 2015 02:11:29
Válasz
(0)
hadd ott jön az eső És lehet, hogy elmossa a söpredék, a picsák, a kutyák, a mocsok, a szar, a kurvák, a szemét, a szemetet A férgek, a furcsaság, a rothadás, a pestis, a piszok, a korom, a hulladék, a sertés, a mocskot, a sár, az élősködők minden formáját és méretét magasabb, nagyobb emelő a bannerek a szégyen felhívom az nagy nap az undor és megvetés, ahol az ember és állat is fordult agyag Ahol minden test meghal, ami mozog a földön És ez a rohadt pöcegödör is söpört minden tiszta
Dec 26, 2015 02:11:29

Szerző: Sodika Dec 26, 2015 02:17:49
Válasz
(6)
broni
hadd ott jön az eső És lehet, hogy elmossa a söpredék, a picsák, a kutyák

Látod nem Google fordítót kéne használni, hanem nyelveket tanulni, mint a SoDI! Bizony. Említettem már, hogy most is éppen német szókártyákkal pókerezek?
Dec 26, 2015 02:17:49

Szerző: broni Dec 26, 2015 02:21:45
Válasz
(0)
Sodika
Látod nem Google fordítót kéne használni, hanem nyelveket tanulni, mint a SoDI! Bizony. Említettem már, hogy most is éppen német szókártyákkal pókerezek?

black metal, belefér))))))))))))nem állatbarátok....
Dec 26, 2015 02:21:45

Szerző: broni Dec 26, 2015 02:51:10
Válasz
(0)
youtu.be/ORJoAdaMHRI
sanyi, ezt neked, !!!!!!!!!!ein go bragh!!!!no surrenderÍ!!!!!kil tajgi
Dec 26, 2015 02:51:10

Szerző: broni Dec 26, 2015 03:09:10
Válasz
(2)
vééletlenül nagybetűt írtam!!!!!!!!!!!!jól bebasztam!tiszáig!!!!!!
Dec 26, 2015 03:09:10

Szerző: kripli figyelő Dec 26, 2015 03:12:50
Válasz
(3)
Sneci,dobd fel ide a karácsonyfádról készült képeket az ajándékaid képei előtt,had irigykedjünk.Vagy a te általad adott karácsonyi ajándékok képei is megteszik,mutasd meg milyen kudarcokban gazdag karácsonyod volt.
Dec 26, 2015 03:12:50

Szerző: broni Dec 26, 2015 04:29:07
Válasz
(1)
rip szőke, te újprsti cighány!vagy élsz!!hypos lehugyozott keci
Dec 26, 2015 04:29:07

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Dec 26, 2015 05:14:02
Válasz
(17)
Púp a mostani megosztásaiból ítélve a Blahán evett karácsonykor. Ez shiker!
Dec 26, 2015 05:14:02

Szerző: púp-orr-sérvész Dec 26, 2015 08:17:24
Válasz
(3)
Most látom, hogy az egyik nagy ajándékot pont Sodi adta nekünk azzal, hogy posztjaival tudtunkra adta és hitelesítette a Wifi esetet.
Különben még maga Hacktroll sem tudta volna, hogy valóban célt ért önzetlenül névtelen segítségnyújtása az évtizedek óta vágyott masztipartihoz.
Dec 26, 2015 08:17:24

Szerző: Sodika Dec 26, 2015 09:42:53
Válasz
(3)
* a napok óta nem cserélt ruházata és a karácsonyi éhezés megtették hatásukat: ma egy fiatal pár egy ezrest nyomott a kezébe és elvitték a Blahára az ételosztáshoz *
Dec 26, 2015 09:42:53

Szerző: Pappúccsóss Tőőrrppe Dec 26, 2015 09:53:29
Válasz
(7)
Kébzelld Sódi mostt hánytamm kí a teknapi gundellböl hózatot vacsorrámm maradékajit. Még némmi frranszia pesgö is jutót melé! A kurvákk segitetek feltakaritanni. Doptam is nekik eggy ötvenesst boravalonak. Mámínt ötvenezzrett. Neked hógy tellt a karácsónyód?
Dec 26, 2015 09:53:29

Szerző: talmudi vezérlés Dec 26, 2015 10:03:40
Válasz
(2)
banshee
Púp a mostani megosztásaiból ítélve a Blahán evett karácsonykor. Ez shiker!

Képet, vagy meg se történt.
Ha ez igaz, akkor a snecológia újabb csúcspontjához érkeztünk.
Dec 26, 2015 10:03:40

Szerző: Sodika Dec 26, 2015 10:06:02
Válasz
(3)
* önbecsülését teljesen elvesztve méltóságos uramnak szólítja az ételosztót, hátha a hízelgéssel dupla adag babgulyáshoz jut *
Dec 26, 2015 10:06:02

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Dec 26, 2015 10:30:38
Válasz
(14)
talmudi vezérlés

Két olyan megosztás is van a falán, amely a Blahán történő ételosztásról szól, illetve az egyikben szó van arról, hogy a felnőttek 10 kiló kaját kaptak.

Gondolom száraztésztát meg ilyeneket, így ez szintén kibaszás Púpnak, hisz még a vizet is odaégeti.

(Másik meg hogy neki 10 kiló Kolosyra cipelése a Blaháról angyalszárny.)
Dec 26, 2015 10:30:38

Szerző: még éltet a remény Dec 26, 2015 10:31:32
Válasz
(5)
talmudi vezérlés

kizárt. Pedig nagyot röhögnénk az egykori budai dandyn. Az lenne a snecológia csúcspontja, ott kellene bezárni mindent. Asodi sorban állna ételosztásnál. Egyelőre azonban Veja nyényi kegyeltje, így mindig jut egy kis whiskas a tálkájába.
Dec 26, 2015 10:31:32

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Dec 26, 2015 10:37:45
Válasz
(5)
Vejanyényi nem biztos hogy átbumlizott a hideg városon a meleg szobából a karácsonyi asztal mellől megetetni a gnómját, Pátyra meg nem ment el, mert fél hogy felkérdezik hogy miért nem támogatja az anyját, ha jut habzsidőzsire, utazgatni, kredencre és hasonlókra, illetve fosik attól is, hogy az unokatestvérei követik az itteni kontentet és a karácsonyfa mellől fogják szórni neki a sodizmusokat.

Így hát az éhes Púpnak nem maradt más, mint a Blaha...
Dec 26, 2015 10:37:45

Szerző: Schwezoff Dávid Dec 26, 2015 10:38:38
Válasz
(4)
broni
pedig eddig se voltál épppen sovány.....

Nyilvan bronikam, de en - egyes auschwitzi szokeveny kulseju faszverokkel ellentetben - kifejezetten tudom ertekelni az elet oromeit.

Depi dezsonek nalam lofasz a seggebe!

Na, hedonizmus, csa!
Dec 26, 2015 10:38:38

Szerző: Tyodika Dec 26, 2015 11:19:20
Válasz
(17)
Ma gyertyán sült hámozott krumpli lesz a karácsonyi menü, jól érzem itt magamaty az asztal alatt, keveredik a sok csövessel akinek két anyja van! Megoldom egyedül juszt is. Kregyenc.
Dec 26, 2015 11:19:20

Szerző: Én kredenc Dec 26, 2015 11:28:46
Válasz
(4)
Mindegy.
Dec 26, 2015 11:28:46

Szerző: December 26, délelőtt Dec 26, 2015 11:32:21
Válasz
(30)
-Gergőkém, leugrasz és viszel egy kis töltött káposztát neki?
- Ne már anya! Vegyen magának kaját. Vagy főzzön, vagy rendeljen. Nem érdekel.
-Szerencsétlen fiatalember! Ne legyél gonosz, a trollok miatt nem vették fel Hamburgba se. Szegény nem jutott el, mert..
- Te beveszed ezt? Hát ez egy kibaszott kretén, rakjuk már ki! Gyöngyi is leszarja,hogy mi lesz vele és végre rólunk is leszállnak. Rólam sem írogatnak hülyeségeket..
-Tessék levinni, nem mondom még egyszer! És rakj rendet a szobádba!
-Picsába már. Jó, viszek tápot a faszverőnek.
-Gergő!!!

Kolosy tér, piros lámpa.

-elnézést jó uram, ki tudna segíteni..
-Kaja jó lesz?
-Ó szuper, éhes vagyok!
-Tessék, töltött káposzta, bejgli, meg bor.
-Ó köszönöm fiatal úr!
-Szívesen. Hehehe. recskaboy meg vegyen magának. Na nézzük csak a rosszlányokon,hogy ki van errefelé elérhető..

Gergő telefonja csörög.

- Endre, te vagy az?
-Ó, hehehe, én, csak azt akarom kérdezni,hogy Veja nyényi küldött e nekem...
-Nem. És most hagyjál, nem érek rá. Na szopatás csá Xd

Dec 26, 2015 11:32:21

Szerző: bejlini ütyvéd Dec 26, 2015 11:51:23
Válasz
(5)
Nájszli
Ahogy mondani szokás minden viccnek fele igaz... ebben az esetben az egész és ez nem is vicc hanem a valóság.
Nem sokkal ezelőtt végig néztem a sodipedia ki-kicsoda fejezetét és most ez...
Még ezen a szent ünnepen is felmerül bennem a gondolat, h szükségünk lenne egy modern kori Taigetosra, ahol megtisztithatnank a tarsadalmunkat ezektől a meddő, haszontalan, rosszindulatú féregnyúlványoktól, h a jó, a szorgalmas a becsületes, a tisztességes élhessen, boldogulhasson és ne kelljen ballasztként cipelnie a majmot a vállán.

ezt nem lehetne feltenni a sodipédiára?
Dec 26, 2015 11:51:23

Szerző: malmöi legendáré cigány Dec 26, 2015 12:13:30
Válasz
(6)
Rohadt jó az új videó a SajátMegoldás channelen :D Azok a fókahangok :D
www.youtube.com/watch?v=UFEUQMsztCs
Dec 26, 2015 12:13:30

Szerző: Škoda Superb Dec 26, 2015 12:50:57
Válasz
(4)
SoDI öngyi lett?
Dec 26, 2015 12:50:57

Szerző: Duna Dec 26, 2015 13:28:00
Válasz
(4)
Škoda Superb
SoDI öngyi lett?

Nem. Legalábbis hozzám nem jött.
Dec 26, 2015 13:28:00

Szerző: *-* Dec 26, 2015 13:30:55
Válasz
(2)
gennyes féregzsidó
Béla Balogh 3 új fényképet töltött fel.
16 órája ·

MÉG EGYSZER.
Nagyon Békés, Boldog karácsonyt kívánok minden családtagomnak, rokonomnak és honfitársamnak.
A mi karácsonyi asztalunk és hungarocellből készített (a szekrény hátoldalára tett) karácsonyfánk ilyen lett. Szerény személyem főzött szinte mindent. Karácsony alkalmával ezt nem szoktam átengedni.
A menü: Töltött káposzta sonka díszítéssel, hústál (tarja, rántott hús, benne sült szalonna, kolbász zöldség díszítéssel). Rántott máj backonba tekert csirkemell, rizibizi, krokett, Kaliforniai paprikában zöldségköret és az utánozhatatlan paradicsom salátám.

Az új érdi 16 nm-s luxus kéróban nem is fér el egy fa.
Dec 26, 2015 13:30:55

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 26, 2015 13:38:49
Válasz
(4)
Karácsonykor is ez az egyetlen szórakozásod, vén proli faszfej? Milyen ajándékot vettél anyádnak a nyugdíjából?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Dec 26, 2015 13:38:49

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Dec 26, 2015 13:39:24
Válasz
(4)
őrjöngés helyett vehetnél bécigánynak 2 négyzetméternyi lyukat, hogy legyen helye a karácsonyfának, tajgi. te 320 ezres burzsuj, te!
a sodi kitrükközte az apja alól a lakáshasználati jogát. bizony.
Dec 26, 2015 13:39:24

Szerző: Duna Dec 26, 2015 13:46:05
Válasz
(3)
Hiénaverő
Karácsonykor is ez az egyetlen szórakozásod, vén proli faszfej? Milyen ajándékot vettél anyádnak a nyugdíjából?

szerintem anyjának is drogot vett. Abban utazik mostanság Xd
Dec 26, 2015 13:46:05

Szerző: - Dec 26, 2015 13:48:30
Válasz
(9)
Mi volt a karácsonyi menü, Proland?
Most se volt hús? Vagy sikerült fognod egy varjat?
Dec 26, 2015 13:48:30

Szerző: @ Dec 26, 2015 13:50:46
Válasz
(2)
endre, mesélj csak erről az ételosztásról! küldj nekünk képeket!
Dec 26, 2015 13:50:46

Szerző: @ Dec 26, 2015 13:52:01
Válasz
(3)
látom, roland kellemes karácsonyi hangultaban vagy és ez megnyugvással tölt el, te szar proletár.
Dec 26, 2015 13:52:01

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 26, 2015 13:57:34
Válasz
(4)
Valóban kellemes így, az ünnepek alatt egy semmirekellő fasszopó proli őrjöngését olvasni. Ebből tudni hogy szarul érzi magát, mert tudja hogy egy nagy nulla, se szerető családja, se egzisztenciája nem lesz soha, és ilyenkor még jobban nyomja az élet :D A retardok vergődése megszépíti a karácsonyt. Gyerünk Tajgi, nyomjad még, szórakoztasd a trollokat!
Dec 26, 2015 13:57:34

Szerző: Lassú troll Dec 26, 2015 14:51:10
Válasz
(3)
A lassú trollok rendszeresen lemaradnak tajgi itteni őrjöngéseiről. Gyorsabban eltűnnek, mint a pitonfotók a Snapchatről. Proland! Csinálj már egy rovatot a blogodon, ahová tükrözöd az összes itteni megnyilvánulásod, ha nem szégyenled őket. Ne vesszen már kárba az a sok felesleges faszság, amit idehánysz nap mint nap! N. SZ. K. SZ.!
Dec 26, 2015 14:51:10

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Dec 26, 2015 14:56:17
Válasz
(4)
Lassú troll
A lassú trollok rendszeresen lemaradnak tajgi itteni őrjöngéseiről. Gyorsabban eltűnnek, mint a pitonfotók a Snapchatről. Proland! Csinálj már egy rovatot a blogodon, ahová tükrözöd az összes itteni megnyilvánulásod, ha nem szégyenled őket. Ne vesszen már kárba az a sok felesleges faszság, amit idehánysz nap mint nap! N. SZ. K. SZ.!

van neki külön trollvadász oldala a facebookon, oda is írhatna.

egyébként valószínűleg azért ilyen ideges, mert leszedettük a tolvajkéregetők fb oldalát.
Dec 26, 2015 14:56:17

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Dec 26, 2015 15:04:50
Válasz
(14)
prolandban egyébként az a legviccesebb, hogy miközben lakáskiadásból él, burzsujozza a keményen dolgozó troll kisembereket.

ha kommunizmus lenne, első körben elvennék a kiadott lakásukat, utána meg lesittelnék közveszélyes munkakerülésért.
Dec 26, 2015 15:04:50

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Dec 26, 2015 15:05:21
Válasz
(6)
nem lesz ps4 kicsomagolós videó, a sodi?
Dec 26, 2015 15:05:21

Szerző: A SoDI Dec 26, 2015 15:17:09
Válasz
(3)
Már van elég olyan, aminél én se csinálhatnék jobbat. Nem kell ide újabb.

www.youtube.com/watch?v=1suJ91KJh8w
Dec 26, 2015 15:17:09

Szerző: broni Dec 26, 2015 16:01:09
Válasz
(3)
god morning!!!!!!!!!!!!
Dec 26, 2015 16:01:09

Szerző: broni Dec 26, 2015 16:03:08
Válasz
(3)
Lassú troll

tajgi őrjöngéseit én is ritkán látom.....persze ez nem baj....
Dec 26, 2015 16:03:08

Szerző: Schwezoff Dávid Dec 26, 2015 16:06:00
Válasz
(1)
gennyes féregzsidó
van neki külön trollvadász oldala a facebookon, oda is írhatna.

egyébként valószínűleg azért ilyen ideges, mert leszedettük a tolvajkéregetők fb oldalát.

Tenyleg, a jelados malacz inditott mar ujabb gyuloletoldalt a facebookon?
Dec 26, 2015 16:06:00

Szerző: - Dec 26, 2015 16:06:55
Válasz
(3)
broni
god morning!!!!!!!!!!!!

Az igaz, hogy a professzor úr karácsonykor megerőszakolta az édesanyját és felgyújtotta a házat?
Dec 26, 2015 16:06:55

Szerző: broni Dec 26, 2015 16:12:18
Válasz
(1)
[quote=-]Az igaz, hogy a professzor úr karácsonykor megerőszakolta az édesanyját és felgyújtotta a házat?[/quote

tex volt!!!!!!!!!!!
Dec 26, 2015 16:12:18

Szerző: Nájszli Dec 26, 2015 16:42:45
Válasz
(0)
gennyes féregzsidó
valószínűleg azért ilyen ideges, mert leszedettük a tolvajkéregetők fb oldalát.

Ti voltatok?

Tényleg. Mi a gáz a tolvajkergetokkel?
Nekem személy szerint szimpatikus volt a kezdeményezés. Szívem szerint én is szívesen szét csaptam volna pár mocsári niggert mikor hetente törték fel a tárolókat a rendőrök meg pont 1000 méter magasról szarták le... persze kis értékek voltak, egy-egy dekopir fűrész, fúrógép, gyerekbicaj, miegymás csak hát a tulajnak volt bosszantó...
Dec 26, 2015 16:42:45

Szerző: töppedt buzigolyók Dec 26, 2015 16:46:19
Válasz
(11)
dombról gurulás indul, hopp!
Dec 26, 2015 16:46:19

Szerző: broni Dec 26, 2015 16:47:15
Válasz
(7)
-
Mi volt a karácsonyi menü, Proland?
Most se volt hús? Vagy sikerült fognod egy varjat?

csótányt fogtak sokat, azt pörkölték meg.
Dec 26, 2015 16:47:15

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Dec 26, 2015 16:50:38
Válasz
(6)
Nájszli
Ti voltatok?

A hájhitler volt a gáz.
Dec 26, 2015 16:50:38

Szerző: még éltet a remény Dec 26, 2015 16:59:26
Válasz
(13)
Nájszli
Ti voltatok?

Nekem személy szerint szimpatikus volt a kezdeményezés. Szívem szerint én is szívesen szét csaptam volna pár mocsári niggert mikor hetente törték fel a tárolókat a rendőrök meg pont 1000 méter magasról szarták le... persze kis értékek voltak, egy-egy dekopir fűrész, fúrógép, gyerekbicaj, miegymás csak hát a tulajnak volt bosszantó...

Sodizálom a kérdést.

Nekem személy szerint már többször megfordult a fejemben egy ilyen kezdeményezés. Eddig azonban még sosem jutottam el,hogy tegyek is érte valamit, azonban éltet a remény,hogy végre talán most...
Nagyon fontosnak tartom azonban azonban,hogy (visszatérve a tolvaj, nem tolvaj témára) MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk az önbíráskodást. Amilyen nagy élmény lenne a közös tolvajkergetés, olyan megrázó sokk-ként érne sokakat egy ilyen önbíráskodás puszta látványa is. Persze én csak magamból indulok ki, de akkor is...
Dec 26, 2015 16:59:26

Szerző: - Dec 26, 2015 17:00:23
Válasz
(6)
Hiénaverő
A hájhitler volt a gáz.
meg a törzsgárda
Dec 26, 2015 17:00:23

Szerző: ál broni Dec 26, 2015 17:06:12
Válasz
(8)
kurva biciklisek!!!!
heil autósok!
Dec 26, 2015 17:06:12

Szerző: AutismusMaximus Dec 26, 2015 17:08:20
Válasz
(6)
A SoDI
Már van elég olyan, aminél én se csinálhatnék jobbat. Nem kell ide újabb.

youtube.com/watch?v=1suJ91KJh8w

Ráadásul stílszerűen Gamer2323-tól.
Dec 26, 2015 17:08:20

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Dec 26, 2015 17:17:34
Válasz
(15)
Nájszli
Ti voltatok?

nem tartották be a facebook felhasználási feltételeit, ezért törölték az oldalukat. ilyen nagyon egyszerű ez.
Dec 26, 2015 17:17:34

Szerző: snecimanó Dec 26, 2015 17:30:13
Válasz
(10)
Nájszli
Ti voltatok?
hát neked sem shikerült beépülni, kicsi gurulka, pedig már majdnem küldtem a meghívót listára...
Dec 26, 2015 17:30:13

Szerző: Schwezoff Dávid Dec 26, 2015 17:37:38
Válasz
(3)
Nájszli
Ti voltatok?

Nekem személy szerint szimpatikus volt a kezdeményezés. Szívem szerint én is szívesen szét csaptam volna pár mocsári niggert mikor hetente törték fel a tárolókat a rend-----..

Tudod, mi zsidok vagyunk.

Ernst Rohm es Sturmabteilungja nem bejovos.
Dec 26, 2015 17:37:38

Szerző: gennyes féregzsidó (Snecológus-pontszám: 97137x48) Dec 26, 2015 17:38:16
Válasz
(27)
az az igazság, hogy sima bejelentésre nem akarták törölni, ezért valaki küldött faxon egy ügyvédi felszólító levelet a facebook legal departmentnek, hogy vagy törlik a jogsértő postokat az oldalról, vagy per lesz belőle. aztán törölték az egész oldalt a gecibe. és ezért nem kellett kiutazni dublinba.

ezt hívják úgy, hogy érdekérvényesítő képesség. van akinek van, van akinek nincs. így működik a világ.

igaz, tompika?;)
Dec 26, 2015 17:38:16

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Dec 26, 2015 17:44:45
Válasz
(18)
Dec 26, 2015 17:44:45

Szerző: Horján Imre Dec 26, 2015 17:54:35
Válasz
(2)
2015. december 31.0:00
Jövő héten
pin
Magyarországon
FIGYELEM! Új mozgalmat indítok: "NEM FIZETÜNK TOVÁBB!"
Természetesen NEM CSAK DECEMBER 31-én! Velünk kell lenned, előtte,és utána is! - Jelöljétek be! - OTT LESZEK! - KÜLDJETEK MEGHÍVÓT ismerőseiteknek!
Nem tartjuk el tovább hazánk kirablóit, vezetőinket, politikusainkat a parlamentet és a főképpen a bankokat! - JÓ EZ NEKED? - Dolgozni a semmiért, azért, hogy ne tudj belőle európai emberhez méltó életet élni, na persze csak akinek megadatik az a lehetőség az a kegy, az a nagy szerencse, hogy dolgozhat valahol, valakik hasznára, de nagyon fontos szempont, hogy sem a maga, sem a családja, sem a hazája számára, hanem valamilyen külső érdekeltségű multi hasznára.

Győzhetünk a bankok ellen, ha csatlakozol hozzám, ha nem, úgy csak én veszíthetek!
Sokan meg már úgy sem tudják fizetni...
Ha már egyszer úgy is meg kell halni, addig is minek ez az értelmetlen élet!?
Mostantól nem fizetem be a hiteleimet, hiszen már úgy is mindegy...

Tisztában vagyok vele, hogy most azt gondolod, hogy értem nem kár, nem fogok hiányozni senkinek, mint ahogyan azok sem, akiket már kitettek az utcára, akik már öngyilkosságot követtek el, vagy akinek szintén kilátástalan a helyzetük... "az a pár hülye nem számít, hiszen kizárólag saját magának köszönheti, és megérdemli a sorsát!"
Maguknak keresték a bajt" - mondod
Természetesen nem mindannyian, még nem! Te még nem,
- TE CSAK UTÁNA KÖVETKEZEL, MIKOR MÁR NEM LESZ KIVEL ÖSSZEFOGNI!

"ITT AZ IDŐ" - "Most vagy soha" - Jobb későn, mint soha!
Hisz mindannyian tudjuk, hogy már igen csak elkéstünk mindennel, de éppen ezért most mindennél fontosabb, és sürgetőbb az összefogás! - SEMMIT SEM FIZETNI!
Se hitelt, se a rezsit, de főképpen nem biztosítást! Nem tartjuk el tovább a rajtunk élősködő réteget, akik ráadásul nem a "felső tízezer", hanem sok százezren vannak, és igen pofátlanul jól élnek a mi javainkból, és ráadásul egy cseppet sem zavarja őket, ha mi eközben öngyilkosságra kényszerülünk!
Csatlakozzatok mielőbb a Szent Korona bankhoz, és hamarosan felválthatjuk ezt az amúgy is a csőd szélén álló, ellenséges hatalmasok által működtetett pénzügyi rendszert! Erről most itt nem tudok többet írni, de hidd el, komoly a dolog!
www.youtube.com/watch?v=KoXUu_-JA64&feature=player_embedded

Tisztelettel kérlek, hogy csak kulturált, támogató jellegű hozzászólásokat fűzzetek hozzá!

Kérem a támogatásotokat, Kérlek, osszátok meg minél többen, minél több helyen!

Szeretettel: Horján Imre

www.facebook.com/groups/197698360294928/
Dec 26, 2015 17:54:35

Szerző: broni Dec 26, 2015 17:58:30
Válasz
(3)
Dec 26, 2015 17:58:30

Szerző: - Dec 26, 2015 18:05:48
Válasz
(10)
Bezzeg amikor a hiteles plazmatévét kellett bámulni az milyen jó volt, amikor meg fizetni kellene megy a nyüszítés. Tán pisztolyt fogtak a fejükhöz, hogy vegyék fel a hitelt?
Adós fizess!!
Dec 26, 2015 18:05:48

Szerző: Kuti Áron Dec 26, 2015 18:13:35
Válasz
(10)
gennyes féregzsidó
az az igazság, hogy sima bejelentésre nem akarták törölni, ezért valaki küldött faxon egy ügyvédi felszólító levelet a facebook legal departmentnek, hogy vagy törlik a jogsértő postokat az oldalról, vagy per lesz belőle. aztán törölték az egész oldalt a gecibe. és ezért nem kellett kiutazni dublinba.

ezt hívják úgy, hogy érdekérvényesítő képesség. van akinek van, van akinek nincs. így működik a világ.

igaz, tompika?;)

Azt szeretem a legjobban Tompikában, hogy nem tanul semmiből. Mint a retardált prérifarkas, aki folyamatosan rendeli a gagyi szuperfegyvereket, hogy levadássza a gyalogkakukkot, a végén pedig rendre ő töri össze magát, és marad éhen.

A röfi is csinál egy uszító, rágalmazó weboldalt, amit rengetegen jelentenek, a facebook pedig törli. Így tarhálni sem tud. De mindig újabbakat és újabbakat indít, egyre kevesebb követővel, lassan másfél éve pedig már tényleges kontent nélkül. Cukorhegy már unott arccal helyezi a metélt farkát a szájába, de cipórém egy jehovista állhatatosságával megy újra és újra vissza könyörögni a mélytorokért.

Javaslom, ezek után hívjuk prérimalacnak! Egyrészt ahol most lakik, az már a Sodi szerint is totál Mordor, kvázi préri, másrészt a hasonlóan ostoba rajzfilmhős után.
Dec 26, 2015 18:13:35

Szerző: - Dec 26, 2015 18:46:31
Válasz
(15)
tompikában már nincs potenciál, kitaposott bohóc cipő
Dec 26, 2015 18:46:31

Szerző: Schwezoff Dávid Dec 26, 2015 18:57:57
Válasz
(4)
broni
444.hu/2015/12/26/halalra-gazolt-ket-ferfit-a-vonat-csorna-es-szil-kozott

sodi meg tajgi??????????

Sanos nem, a faszvero migrizik es nogyulol a faszbukjan. De a vonzas torvenye majd rendet tesz.
Dec 26, 2015 18:57:57

Szerző:      Dec 26, 2015 19:00:39
Válasz
(4)
Kuti Áron
Azt szeretem a legjobban Tompikában, hogy nem tanul semmiből. Mint a retardált prérifarkas

Végülis van benne valami...a prérifarkas is mindig elbassza, megszopatja magát, de mindent megúszik, túlél valahogy.
A macskában is ez az egyetlen sajnálatos csoda képesség, kb 9 élete van.
Elfogyhatna már végre, mind a kilenc....
Dec 26, 2015 19:00:39

Szerző: Kuti Áron Dec 26, 2015 19:03:10
Válasz
(6)

a prérifarkas is mindig elbassza, megszopatja magát, de mindent megúszik, túlél valahogy.

Az utolsó szón van a hangsúly, és szerintem rendben is van ez így. A malac túlél jeladóval a lábán, nincstelenül, cukrosan, öregen, a börtönben. Ahogy a Sodi is túlél az asztal alatt, kudarcocskákkal, púppal, sérvvel, beglédázva. Nem irigyli ezt senki tőlük.
Dec 26, 2015 19:03:10

Szerző: Kiállunk - mellett Dec 26, 2015 19:09:20
Válasz
(5)
Rózsa Szunics Császti
Mi történt már megint a Tolvajkéregetők facebook oldalával?????
Tetszik · Válasz · 1 · december 24., 17:34

Szalontai Zoltán
erre én is kíváncsi lennék, de szerintem valamelyik hivatalos oldalukon lesz csak válasz elöbb, vagy a videóban jövőhéten.
Tetszik · Válasz · 21 órája
Dec 26, 2015 19:09:20

Szerző: fb Dec 26, 2015 19:14:08
Válasz
(1)
Nem tudom eldönteni, hogy csak bebiztosította előre magát a malacz, vagy egy profi troll már készült előre erre.

www.facebook.com/Tolvajkerget%C5%91k-362028753966579/?ref=br_rs
Dec 26, 2015 19:14:08

Szerző:      Dec 26, 2015 19:17:44
Válasz
(5)
Kuti Áron
Az utolsó szón van a hangsúly, és szerintem rendben is van ez így. .

Bár bent lenne 6-7-8 évet elfelejtve, net nélkül, hírek nélkül, azok közt ahova való, a legalja, legpitibb, legéhesebb, legkeményebb sittesek közt.

De megint a médiában van, sztárügyvédje van, sajtója van, na erre mondom én, hogy a prérifarkasképesség még sajnos megvan.
Ha hamuvá ég, valahogy kinyul a keze, összesepri, és a lapáton már ott a kész farkas.
Aki felkel, lerázza a hamut, és megy tovább. Ez rajzfilm, de tompi valahogy "tudja" élőben, ...még..
..elfogyhatna már a bónusza egyszer.
Dec 26, 2015 19:17:44

Szerző: broni Dec 26, 2015 19:44:40
Válasz
(4)
úh kecci, de bebasztam ma is. na tolok egy kis rivot meg psleszt és felgyúűjtom a dőrpét a kecibe aztán emg belenyalok anyámba mielőtt belebaszom a pöceködörbe!

HEIL SÁTÁÁÁÁN! ÉDES HALÁL GYÖVÖK MÁER!
Dec 26, 2015 19:44:40

Szerző: Jenő bácsi Dec 26, 2015 19:50:11
Válasz
(5)
Sodi nem tud most ide írni, mert a Super B-ben nincs internet. Így is lehet gond lesz a határon a hátul kilógó kredenc miatt.
Dec 26, 2015 19:50:11

Szerző: broni Dec 26, 2015 20:09:23
Válasz
(5)
broni
úh kecci, de bebasztam ma is. na tolok egy kis rivot meg psleszt és felgyúűjtom a dőrpét a kecibe aztán emg belenyalok anyámba mielőtt belebaszom a pöceködörbe!

HEIL SÁTÁÁÁÁN! ÉDES HALÁL GYÖVÖK MÁER!

de debil , tudhatnád,hogy sose irok nagybetűt!!!!!!rertard állatt!!!!!
Dec 26, 2015 20:09:23

Szerző: broni Dec 26, 2015 20:11:30
Válasz
(3)
Schwezoff Dávid
Sanos nem, a faszvero migrizik es nogyulol a faszbukjan. De a vonzas torvenye majd rendet tesz.

kár, pedig a karácsony megkoronázása lett volna......asszem, minden troll szarrá itta volna magát))))))))))pezsgőt mindenkinek!!!lehetett volna üvölteni......
Dec 26, 2015 20:11:30

Szerző: pogi Dec 26, 2015 20:16:29
Válasz
(23)
Dec 26, 2015 20:16:29

Szerző: nyomkövetős nyomorult Dec 26, 2015 20:22:32
Válasz
(10)
* ÓÓÓARGHHH!!! *
Dec 26, 2015 20:22:32

Szerző: broni Dec 26, 2015 20:25:15
Válasz
(6)
pogi

szerintem tuti travi..........a malacz amilyen barom, észre se vette.....
Dec 26, 2015 20:25:15

Szerző: Gang Bang Party Dec 26, 2015 20:27:14
Válasz
(5)
Dec. 30-án itt lesz a sodi!

Dec 26, 2015 20:27:14

Szerző: broni Dec 26, 2015 20:33:02
Válasz
(2)
[quote=Gang Bang Party]Dec. 30-án itt lesz a sodi!

[/quote

4000 ft a beugró.......
Dec 26, 2015 20:33:02

Szerző: sodika Dec 26, 2015 20:46:34
Válasz
(20)
pogi
...

Olyan, mint amilyen Blogin szerelme, a fénylény volt anno.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Dec 26, 2015 20:46:34

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja (Snecológus-pontszám: 32267x16) Dec 26, 2015 20:55:37
Válasz
(7)
Hogy megy a Battlefront?
Sodi: Már az is kisebb kaland lenne, ha el kellene mennem a vásárcsarnokba három kiló burgonyáért
Dec 26, 2015 20:55:37

Szerző: nepofázz recskás Dec 26, 2015 21:01:45
Válasz
(19)
sodika

* ásít *
Dec 26, 2015 21:01:45

Szerző: Karalábé Hadnagy (Snecológus-pontszám: 61618x30) Dec 26, 2015 21:06:18
Válasz
(42)
sodika

Megszólalt a ratyi.

Dec 26, 2015 21:06:18

Szerző: - Dec 26, 2015 21:06:42
Válasz
(3)
Ismeretlenek tüzet nyitottak négy férfire a nyílt utcán Berlin Wedding városrészében. Egy 31 éves férfi a kórházba szállítás közben meghalt, három társát - egy 36, egy 44 és egy 56 éves férfit - súlyos sérüléssel ápolják.

De kár, hogy hazajött...
Dec 26, 2015 21:06:42

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Dec 26, 2015 21:07:10
Válasz
(10)
sodika

Hahó, Aaron Cute, hahó, Fuck Hot Boys, hahó, egyedül neked van papírod arról, hogy buzi vagy az összes gyanús retard közül!
Dec 26, 2015 21:07:10
« 4067 4068 4069 4070 4071 4072 4073 4074 4075 4076 »
1733701 komment.

178 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™