Átviszi a nézőszámot, viszont statisztika szempontjából nem púp felé számolja el a Twitch.
A tovább-streameléssel csak óvatosan, mivel bant vonhat maga után. Pont azért figyel rá a Twitch, hogy ne lehessen felhasználni más műsorát a saját csatorna felfuttatására.
Több ezer feliratkozós kamu csatornájukat bukták és így is folytatták a lelkes rajongók. Kb ugyanez lenne,csak a Sodinak ne legyen meg a 70 se!
Ez ety fosh!
Köszönjük munkájukat!
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
tajgi asszony?
rendeljek neked egy buttplugot az alibaban?
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Tajgi.... Mutasd már meg, hogy te mit alkotsz. Másold be ide bármidet te fasz...
Amúgy érdekes, hogy Sodika régi haverjai vagy szarozzák (tajgiasszony, Borosgeci) vagy lehúzzák(dőrpe, devizásfasz) hogy van ez sodika?
konklúzió: győztem és pár trollocska ezt a győzelmet már nemtudja elveni tőlem avalóságtagadó patkáény üzemmódjával és áldom a teremtőt, hgoy nem most kell bíró előtt állnom, amikor kalapácsal verik agyon a kurvákat. Biztos megmérne valamelyik szarbíró, büdös fideszes kispolágri patkány náci szar pofátokat szarházi primitiv kispolgárok, szellemtelen szarok :D
:DDDD Most ez tényleg az a híresen retard tajgi? :D Jót nevettem így korán reggel.
hehe
Hogy lehet, hogy Tajgi kurva tudja használni a válasz gombot, míg Tyodika nem?
Hmmm... Talán Tajgikurva okosabb mint a germán árja vérprogramozó?
Tajgi, az egyik videón sírtál, mint egy kurva, a börtönböl kijövet.
Ez most hogy van? Ennyire szétvertél mindenkit, hogy sírtál?
VÁLASZOLJ TAJGIKURVA!
miért nem reagálsz a kaputelefonra farkarossz? gyere le a ház elé, ha kinézel az ablakon láthatsz is. ne félj, nem foglak bántani elmondhatod mi bánt, kiöntheted a szíved..
Haragszol Ráczra mi, hogy igazolta azt, hogy Sittes Sanyi fasza húzott, és csak akkor állt fel a faszod, mikor meleg geci el ment tele a segged lyuka?
ja. meg alkohol
Kovács Márkkal frissült a Ki kicsoda a snecológiában szekció:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Ki_kicsoda_a_snecológiában%3F
Akit még nem bannoltak a chatfalról, bombázhatná Márkot a linkkel, hadd örüljön a cigó hogy sztár lett.
Nálam se jó se imgur-ról, se a feltöltés... Próbáltam az archívumból előkotort web.archive.org/web/20170531203134/http://www.penzmento.hu/ oldalról megcsinálni a sodipedia.sodika.org/index.php?title=P%C3%A9nzment%C5%91_Kft. szócikket, de a képek nem jók sehogy.
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
Kell a pont is a végére, hülye autokorrekt :)
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
íGaDzI inYeNtC
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
ielemeket pótol a sz@rvezete!
A hazugság pedig megfelelően masnizva szinte igazság.
Csak nem az.
Recskás jött már email a twitchtől?
Prof, nézze meg a saját szemével.
www.twitch.tv/videos/532015730?t=01h18m49s
Gratulálunk! Én pont ennyi pénzt tettem be tegnap kpban a bankszámlára és csaptam hozzá az eddigi lekötésekhez. Szerinted melyik minősül spórolásnak?
XD
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Ez igen! Micsoda teljesítmény. Te aztán nagy ász vagy. Nem csoda hogy minden troll irigy rád, most a 3000 euró helyett 5000 euróra adózódhatsz el.
Azért ilyenkor némi igazság felvillan azok részéről is, akik amellett érveltek a korábbi viták folyamán, hogy érdemes donate-ekni, cheerelni, tököm tudja mit csinálni a korcsnak.
Teljesen ki van akadva, kapkodja a levegőt, le van fagyva, nem tudja hogy oldja meg a helyzetet. Végtelen ciklusba kerül a rásszistákról, mint egy telivér SZDSZ-es. Teljes system error.
Mondjuk én azért nem hinném, hogy ilyenek miatt kibasznák a twitchről vagy büntetést kapna. Pewdiepie-t is törölnék, mert Gipsz Jakab hülyeségeket írogat neki? Nem hiszem. De nem tudom hogy megy ez. Maximum a donate, cheer üzeneteket kell eltüntetnie. De akkor meg ugye donate-elni sem fog a kutya se.
Érdekes lesz most nézni, a koszos zsidajának hogyan feszül szét az agya. A pénzecskét válassza vagy a biztonságot?
A donate-eknél azért egy dologra figyelni kell, hogy tényleg csak fillérek menjenek a gnómnak. Mert ha összejön a kitűzött cél, itt fog 2 héten keresztül nagypofájú örömtáncot járni a büdös geci.
Ez már elég arra, hogy soha többé ne tudd egyenesbe hozni az életed.
Viszonylag sokáig tud még költekezni. Van 5-7 ezer eurója (hitele) a hitelkárytyákon, és ha nem engednek neki 5 évesnél hosszabb személyi hitelt felvenni, még akkor is hozzá tud csapni 10-15 ezer eurót a mostanihoz nagyobb személyi hitellel, és hitelkártyákkal.
Amikor csak kütyükre meg kurvázásra költ, akkor csak havi 3-500 euróval költ túl, tehát ezt akár két-három évig is fenn tudja még tartani. Ehhez az kell, hogy Márkék békénhagyják, több szélhámos ne találja be, a melóból ne rúgják ki (vagy ha igen, nagyon gyorsan legyen új meló), és az egészsége se menjen teljesen tönkre.
Én inkább arra tippelek, hogy Márkék heteken belül szárazra szipkázzák a hitelkereteit, utána az első kisebb anyagi botlás után jöhet az Attila utca 4.
Miért sodikáztad el a reggeli streamet?
Jöhet a gépjármû!!!
🕎Endigame🕎
Edzőterembe sétálós lesz helyette.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Akkor mi kéne még, hogy ne edd meg a taknyod?
Zolikatol is mindent behajtol?
Ezekből mennyi van fizikailag lemerítve? Nem technikailag, meg tulajdonképpen, hanem kizárólag azt az egyenleget nézve, amit kiír az internetes bank.
kollégák mit szóltak, hogy hitlert élteted hobbiból?
Zseritől is hajtsd be a -180 eurót, ne legyél balek!
Mert ilyen SoDI a SoDI
ez már biztonság bizony. ebből pont meg tudnád adni egy összegben a magyarországi adósságaid. de hát te egy tisztességtelen szar ember vagy sajnos, ezért inkább a stricidnek adod
Őszintén meg lennék lepve, ha bármelyik olyan elmebeteg lenne, hogy ilyesmit gondoljon rólam. :D
Szépen lassan ez is flokk sorsára fog jutni. Kimaradozik, rendszertelen lesz, elszoknak a nézők, Márkyék is kikopnak egy idő után. Maradni fog egy magányos Sodi az ogrelyukban.
Én is erre fogadnék.
A cigányoknak már így is a tökük tele van a fogyatékossal, ahogy alázták az utóbbi 2 streamben az azért még egy idiótának is le kellett volna hogy essen.
Lsz még kis variálás, utána Sodi elvágva, majd küldheti az anyját behajtani Miskolcra :)
a másik munkahelyeden hitlert mosdatod nyilvánosan és még pénzt is kapsz érte. ez látszik a felvételen. legalább egy kollégád meg is nyitotta a levélben lévő linket, szóval lehet azért elindul egy kis chat a melóhelyen is.
Tudod mi az anyagi biztonság?
Év elején csináltam befektetési leltárt. 35 millió + lakás és egyéb ingatlanok + ami kifejezetten nyugdíj célú.
Na ez már talán anyagi biztonság, nem a hitel meg a tartozás.
Az, hogy elmondom ötször, hogy ezt ne, mert haragszom miatta, nagy mosdatás. :D :D :D
Egy nap úgyis le lesz vágva a fejed.
Uhh köszi köszi, már teljesen pánikba estünk, hogy nem teljesen tűpontosan fogalmazol és esetleg csúsztatás, félreértelmezhető részigazság lehet abban, amit leírsz.
az a lényeg, amihez nem kell tolmács egyikőjüknek sem. hogy mit makogsz közben magyarul lényegtelen. egyébként ha már ennyire szmájlizol gondolom befostál rendesen a hitlert mosdató hobbid miatt te szarkupac lol
Az kizárt.

Kipróbáljuk?
Ez egy nagyon jó hír!
Jóval kevesebb, mint az eredeti hitelkeretek, különben itt döngetné a mellét, hogy pluszban van.
Emlékszel arra az aranyos őzikére amit a facebookon osztogattál te szarházi?
2 napig csicskultam
Még a legelején ment volna az Aktion T4-be.
2 napig csicskultam
A hitel keret a biztonság? Közgáz 101?
Ilyenkor bizony költeni kell!
hát azért hetyetye
Viszont ha ilyen vastag vagy Sneci, akkor miért nem vetted még meg a Switchet? Újdonságértéke amúgy sincs, mert már két éve kipörgette mindenki, akinek fontos volt. Megint a trend után kullogsz de nagyon lemaradva. Drónt is akkor vettél, amikor már senkit nem érdekel a drónos videó. Playstationt is akkor vettél, amikor már lecsengőben van a 4-es széria, mindjárt jön az 5. A játékokat is akkor veszed meg, amikor már rég késő, mivel a fontosabb youtuberek/streamerek hetekkel korábban kapják meg a copyt, mint ahogy a boltokba kerül, de te még a premierhez képest is le vagy maradva (olykor évekkel, mint pl a Witcher 3 esetén)...
Volt witcher 3 strim? Obakker az kimaradt, :D
Vigyazz sodi, markcica olvassa a forumot.
Ezt az univerzum es a vonzas torvenye egyertelmuen azert adta neked, hogy kihasznald.
Viszont ha ilyen vastag vagy Sneci, akkor miért nem vetted még meg a Switchet? Újdonságértéke amúgy sincs, mert már két éve kipörgette mindenki, akinek fontos volt.
Ez még a másik Snecivel kapcsolatban. A számítástechnikában is megmaradt egy 10 éves gyerek szintjén, aki mindig új játékokat meg új gépet akar, mert az új az jobb, gyorsabb. Ebből azért általában kinő az ember és megtanulja az informatikát más szemszögből nézni, menedzselni vele az életét, stb....Na, Snecinél ez a felismerés SEM jött el, 40 évesen is játékokkal játszik, mindig a legújabbat, legszebbet. Azon kívül hogy kurvára ciki 40 évesen is a játékokat majmolni, legalább arra rájöhetne, hogy olyan gyorsan változik a számítástechnika világa, hogy az ő esélye ott élen maradni egyenlő a nullával. És mindezt 40 évesen. Behalás.
óóóóóóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mert a szerelme, Márk ezt mondta neki.
Szóltunk, hogy sodi skilljeihez, és egy 60Hz tévéhez talán kicsit overkill a stabil 120 fps (fps overlayt természetesen nem állított be, hogy ellenőrizhesse, minek is...), amit a gyagyás látszólag fel is fogott, és el is kezdte gügyögni Márknak, hogy az ö tévéje csak 60 Hz. Márk viszont lezárta azzal, hogy neki 3000 órája van PUBG-ben, ő aztán tudja(pontosan mit?), sodika pedig többet nem forszírozta a témát, csak engedelmeskedett.
Snecológia Tanszék
Jan 07, 2020 01:25:59
Frissítések a Sodipedián:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Snecológia_Tanszék_-_Magyar_Youtube_Trash_Rajongók_csoport_együttműködési_megállapodás
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Karácsonyi_angyal
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_SoDI_karácsonya
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Tajgi_asszony_balladája
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Visszatérés_Sodmány_barlangjaiba_-_Rendezői_változat_extrák
Párhuzamosan felkerült az Anikovagyok szócikk is, ebben pár stilisztikai változtatás történt:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Anikovagyok
Ő majd megérhet egy külön szócikket, de a legtöbb lehúzásairól, variálásairól egyelőre csak közvetett bizonyítékok, feltételezések vannak. Ne legyenek kétségeink, előbb-utóbb valamelyik fél téríteni fogja a lapokat, ahogy Andinál is. Majd ha tényszerűen és konkrétan nyilvánosságra kerülnek az eddigi feltételezések, majd akkor meg lehet kerek cikként fogalmazni SoDI és Márk történetét. Egyelőre elég a rövid Ki kicsoda.
A képek feltöltése, beszúrása valamiért nem működik, aki tud ebben segíteni, jelezzen.
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Snecológia_Tanszék_-_Magyar_Youtube_Trash_Rajongók_csoport_együttműködési_megállapodás
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Visszatérés_Sodmány_barlangjaiba_-_Rendezői_változat_extrák
Párhuzamosan felkerült az Anikovagyok szócikk is, ebben pár stilisztikai változtatás történt:
Ő majd megérhet egy külön szócikket, de a legtöbb lehúzásairól, variálásairól egyelőre csak közvetett bizonyítékok, feltételezések vannak. Ne legyenek kétségeink, előbb-utóbb valamelyik fél téríteni fogja a lapokat, ahogy Andinál is. Majd ha tényszerűen és konkrétan nyilvánosságra kerülnek az eddigi feltételezések, majd akkor meg lehet kerek cikként fogalmazni SoDI és Márk történetét. Egyelőre elég a rövid Ki kicsoda.
A képek feltöltése, beszúrása valamiért nem működik, aki tud ebben segíteni, jelezzen.
Jan 07, 2020 01:25:59
észlelő
Jan 07, 2020 02:07:22
Jan 07, 2020 02:07:22
Csak egy olvasó
(
x9)
Jan 07, 2020 02:08:33
x9)
A hostolás nem jó,mert azzal átviszed a nézőszámot is. Az lenne a legegyszerűbb,ha a te böngésződ lenne streamelve. Javítsatok ki,ha tévedek
Átviszi a nézőszámot, viszont statisztika szempontjából nem púp felé számolja el a Twitch.
A tovább-streameléssel csak óvatosan, mivel bant vonhat maga után. Pont azért figyel rá a Twitch, hogy ne lehessen felhasználni más műsorát a saját csatorna felfuttatására.
Szteppen
(
x3)
Jan 07, 2020 02:24:59
x3)
Több ezer feliratkozós kamu csatornájukat bukták és így is folytatták a lelkes rajongók. Kb ugyanez lenne,csak a Sodinak ne legyen meg a 70 se!
Tycoon
(
x2)
Jan 07, 2020 02:26:31
x2)
Frissítések a Sodipedián:
Köszönjük munkájukat!
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 07, 2020 06:20:02
x3)
Dragoman geci gyenge vagy mint a foss. gecis qubityes, 444-es cifis.
-
Jan 07, 2020 06:33:49
Köszönjük munkájukat!
Ez tk irodalmilag értékelhetetlen szarhalmaz lol, sodi is fost gyárt, de a trolljai az igazi netszennyet fosó-szaró csökevényes agyú nyomorék gyáva patkányok! Jan 07, 2020 06:33:49
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 07, 2020 06:35:23
x3)
Ez tk irodalmilag értékelhetetlen szarhalmaz lol, sodi is fost gyárt, de a trolljai az igazi netszennyet fosó-szaró csökevényes agyú nyomorék gyáva patkányok!
tajgi asszony?
Rossz hangulatú felkérdez
Jan 07, 2020 06:45:34
Ez tk irodalmilag értékelhetetlen szarhalmaz lol, sodi is fost gyárt, de a trolljai az igazi netszennyet fosó-szaró csökevényes agyú nyomorék gyáva patkányok!
Tajgi.... Mutasd már meg, hogy te mit alkotsz. Másold be ide bármidet te fasz...
Amúgy érdekes, hogy Sodika régi haverjai vagy szarozzák (tajgiasszony, Borosgeci) vagy lehúzzák(dőrpe, devizásfasz) hogy van ez sodika?
Jan 07, 2020 06:45:34
-
Jan 07, 2020 06:46:35
tajgi asszony?
baszd szájba a nyomorék mongolidióta gyerekedet, te csóvadt karú szar senki, szlovák ógyvéd is baormi kemény gyerek 160cm állva szopik a Népligetben! Én a börtönben férfi lettem, nem egye lhízott szar hanem folyamatosan edzésben lévő és valós tevőleges bosszúra felkészülő ember, a bosszúm pedig utolérte a feljelentőt, 2017 óta pedig félelemben élhet, ez a legfontosabbrendeljek neked egy buttplugot az alibaban?
konklúzió: győztem és pár trollocska ezt a győzelmet már nemtudja elveni tőlem avalóságtagadó patkáény üzemmódjával és áldom a teremtőt, hgoy nem most kell bíró előtt állnom, amikor kalapácsal verik agyon a kurvákat. Biztos megmérne valamelyik szarbíró, büdös fideszes kispolágri patkány náci szar pofátokat szarházi primitiv kispolgárok, szellemtelen szarok :D
Jan 07, 2020 06:46:35
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 07, 2020 06:54:13
x7)
baszd szájba a nyomorék mongolidióta gyerekedet, te csóvadt karú szar senki, szlovák ógyvéd is baormi kemény gyerek 160cm állva szopik a Népligetben! Én a börtönben férfi lettem, nem egye lhízott szar hanem folyamatosan edzésben lévő és valós tevőleges bosszúra felkészülő ember, a bosszúm pedig utolérte a feljelentőt, 2017 óta pedig félelemben élhet, ez a legfontosabb
:DDDD Most ez tényleg az a híresen retard tajgi? :D Jót nevettem így korán reggel.
Jan 07, 2020 06:55:33
baszd szájba a nyomorék mongolidióta gyerekedet, te csóvadt karú szar senki, szlovák ógyvéd is baormi kemény gyerek 160cm állva szopik a Népligetben! Én a börtönben férfi lettem, nem egye lhízott szar hanem folyamatosan edzésben lévő és valós tevőleges bosszúra felkészülő ember, a bosszúm pedig utolérte a feljelentőt, 2017 óta pedig félelemben élhet, ez a legfontosabb
konklúzió: győztem és pár trollocska ezt a győzelmet már nemtudja elveni tőlem avalóságtagadó patkáény üzemmódjával és áldom a teremtőt, hgoy nem most kell bíró előtt állnom, amikor kalapácsal verik agyon a kurvákat. Biztos megmérne valamelyik szarbíró, büdös fideszes kispolágri patkány náci szar pofátokat szarházi primitiv kispolgárok, D
konklúzió: győztem és pár trollocska ezt a győzelmet már nemtudja elveni tőlem avalóságtagadó patkáény üzemmódjával és áldom a teremtőt, hgoy nem most kell bíró előtt állnom, amikor kalapácsal verik agyon a kurvákat. Biztos megmérne valamelyik szarbíró, büdös fideszes kispolágri patkány náci szar pofátokat szarházi primitiv kispolgárok, D
Hogy lehet, hogy Tajgi kurva tudja használni a válasz gombot, míg Tyodika nem?
Hmmm... Talán Tajgikurva okosabb mint a germán árja vérprogramozó?
Tajgi, az egyik videón sírtál, mint egy kurva, a börtönböl kijövet.
Ez most hogy van? Ennyire szétvertél mindenkit, hogy sírtál?
VÁLASZOLJ TAJGIKURVA!
Jan 07, 2020 06:55:33
kripli figyelő
(
x12)
Jan 07, 2020 06:56:02
x12)
Megint arra ébredt impotosz hogy bepisilt,ezért ilyen ideges.
-
Jan 07, 2020 06:58:02
A szlovák szar ügyvéd ellen zaklatás vádjával zajlik eljárás, erről is regélhetne a regélő, a volt barátnője szerint a híres úgyvéd egy zuglói szuterénben veri az impotens buzi metélt kispöcsét és a magassága ha kihúzza magát sem éri el a patkány RGL magasságát! Igazi izomsorvadásos kemény gyerek, po,t mint RGL akivel miután szájonvágták úgy mostak fö la zárkában a sitten a bop nyelét a valagába szúrták :D
Jan 07, 2020 06:58:02
kripli figyelő
(
x12)
Jan 07, 2020 07:05:52
x12)
Az hogy végre a sitten újra érezhetted milyen a kőkemény fasz az még nem tett téged férfivá impotosz.Pont ellenkezőleg.
troll néni
Jan 07, 2020 07:13:17
A szlovák szar ügyvéd ellen zaklatás vádjával zajlik eljárás, erről is regélhetne a regélő, a volt barátnője szerint a híres úgyvéd egy zuglói szuterénben veri az impotens buzi metélt kispöcsét és a magassága ha kihúzza magát sem éri el a patkány RGL magasságát! Igazi izomsorvadásos kemény gyerek, po,t mint RGL akivel miután szájonvágták úgy mostak fö la zárkában a sitten a bop nyelét a valagába szúrták :D
miért nem reagálsz a kaputelefonra farkarossz? gyere le a ház elé, ha kinézel az ablakon láthatsz is. ne félj, nem foglak bántani elmondhatod mi bánt, kiöntheted a szíved..
Jan 07, 2020 07:13:17
Jan 07, 2020 07:20:39
A szlovák szar ügyvéd ellen zaklatás vádjával zajlik eljárás, erről is regélhetne a regélő, a volt barátnője szerint a híres úgyvéd egy zuglói szuterénben veri az impotens buzi metélt kispöcsét és a magassága ha kihúzza magát sem éri el a patkány RGL magasságát! Igazi izomsorvadásos, po,t mint RGL akivel miután szájonvágták úgy mostak fö la zárkában a sitten a bop nyelét a valagába szúrták :D
Haragszol Ráczra mi, hogy igazolta azt, hogy Sittes Sanyi fasza húzott, és csak akkor állt fel a faszod, mikor meleg geci el ment tele a segged lyuka?
Jan 07, 2020 07:20:39
pénteki troll
Jan 07, 2020 07:29:29
A sör szinte víz
ja. meg alkohol
Jan 07, 2020 07:29:29
Sodi végbélrákja
Jan 07, 2020 07:33:25
Fostál ma már, gyagyás?
Jan 07, 2020 07:33:25
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 07, 2020 07:35:15
x3)
tajgi lukan edzettek a bikak.
tajgi seggluka borton elott: .
tajgi seggluka borton utan: O
tajgi seggluka borton elott: .
tajgi seggluka borton utan: O
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 07, 2020 08:01:55
x16)
Akit még nem bannoltak a chatfalról, bombázhatná Márkot a linkkel, hadd örüljön a cigó hogy sztár lett.
Recskaboy Coub Admin
Jan 07, 2020 08:27:14
Nálam se jó se imgur-ról, se a feltöltés... Próbáltam az archívumból előkotort web.archive.org/web/20170531203134/http://www.penzmento.hu/ oldalról megcsinálni a sodipedia.sodika.org/index.php?title=P%C3%A9nzment%C5%91_Kft. szócikket, de a képek nem jók sehogy.
Jan 07, 2020 08:27:14
Recskaboy Coub Admin
Jan 07, 2020 08:28:56
http://sodipedia.sodika.org/index.php?title=P%C3%A9nzment%C5%91_Kft.
Kell a pont is a végére, hülye autokorrekt :)
Jan 07, 2020 08:28:56
..
Jan 07, 2020 08:54:40
Snec, miért nem iszol vodkát lefekvés előtt? Jobban alszol tőle, és annak még a színe is olyan mint a vízé.
Jan 07, 2020 08:54:40
what holocaust hehe??
Jan 07, 2020 09:04:47
gratulálok a donételő troll(ok) szemfülességének, gyakorlatilag ez zavarja a legjobban, főleg ha angolul németül megy akár még ügy is lehet belőle a migránsszopó reichben. meglátjuk, hogy mennyire illeszkedik ez a twics prjába, lehet, hogy sneci bannolt lesz, nem partner lol
Jan 07, 2020 09:04:47
Jan 07, 2020 09:05:56
örülni fog ennek a klipnek a főnökúr meg az indián néni
clips.twitch.tv/SmoothFantasticPenguinDendiFace
clips.twitch.tv/SmoothFantasticPenguinDendiFace
Jan 07, 2020 09:05:56
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 07, 2020 09:16:19
x9)
Alig várom már a switchtwitch streameket.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
..
Jan 07, 2020 09:24:45
1.18.50 fikaevés, nemsokra rá böfögés. Ez fosni fogja a donétet.
Jan 07, 2020 09:24:45
Kenyér
Jan 07, 2020 09:25:46
Valaki vagja ki a kepet, amikor epp egy Hitler Did Nothing Wrong felirat mogott hetyetyezik a tegnapi streamben mielott levette a donate listat.
Jan 07, 2020 09:25:46
Hitler Did Nothing Wrong
Jan 07, 2020 09:27:12
Az Espresto Ag alkalmazottja iszik rá és azt mondja:
Most ezzel mi a faszt kezdjek?
clips.twitch.tv/ShyMistyHawkGrammarKing
Gondolom ma a szvasztikás pólódban mentél csak hogy haverkodj az indiánnal. Lesz ma ezek után kellemetlen pillantások sora a melócsában sztem.
Most ezzel mi a faszt kezdjek?
clips.twitch.tv/ShyMistyHawkGrammarKing
Gondolom ma a szvasztikás pólódban mentél csak hogy haverkodj az indiánnal. Lesz ma ezek után kellemetlen pillantások sora a melócsában sztem.
Jan 07, 2020 09:27:12
broni
Jan 07, 2020 09:29:24
sodi fikát eszik?????????
Jan 07, 2020 09:29:24
PappuDzsos SzTártáP
Jan 07, 2020 09:33:22
íGaDzI inYeNtC
Jan 07, 2020 09:33:22
EMLP
Jan 07, 2020 09:42:38
Itt a sárm alatt mára csak a sár maradt, tudom, hogy vetettél, és nézed, ahogy más arat, eladtál mindent ár alatt.
Jan 07, 2020 09:42:38
Hiénaverő
(
x17)
Jan 07, 2020 09:45:23
x17)
Jan 07, 2020 09:45:23
Itt a sárm alatt mára csak a sár maradt, tudom, hogy vetettél, és nézed, ahogy más arat, eladtál mindent ár alatt.
Tajgikám, ez a költészet, nem az amit bebaszva felbüfögsz a blogodra. Jan 07, 2020 09:45:23
Szájbaszart Gajdics Ottó
Jan 07, 2020 09:53:03
A fikaevéssel fontos nyomJan 07, 2020 09:53:03
-
Jan 07, 2020 10:03:23
A sör szinte víz
A hazugság pedig megfelelően masnizva szinte igazság.
Csak nem az.
Recskás jött már email a twitchtől?
Jan 07, 2020 10:03:23
tigris
Jan 07, 2020 10:15:49
Egyébként ez az önámítás a legdurvább. Nem sodi, a sör, az nem víz, hanem alkohol. Ha mindennap megiszol két üveg sört, már attól alkoholista leszel. Sőt már egy sör is jelentősen rontja a koncentrációdat, például a játékban. Többek között ezért is vagy olyan szar.
Jan 07, 2020 10:15:49
-
Jan 07, 2020 10:35:53
A reggeli live elsodikázódott? Pedig mennyit magyarázott az új útról, amit majd megmutat nekünk.
Jan 07, 2020 10:35:53
kramalon
(
x8)
Jan 07, 2020 10:37:03
x8)
Farkarossz, anyád megint rossz helyre rejtette a billentyűzeted és megtaláltad amíg lement a patikába nyugtatóért?
Faszom
..
Jan 07, 2020 10:47:46
Prof, nézze meg a saját szemével.
www.twitch.tv/videos/532015730?t=01h18m49s
Jan 07, 2020 10:47:46
Winkowitch
Jan 07, 2020 10:55:31
Amúgy komolyan, mennyi idő objektíven, mire visszamegy Újszászra lakni? Szerintem idén még nem dől bele a hitelspirálba.
Jan 07, 2020 10:55:31
sodika
Jan 07, 2020 11:07:48
Épp ma reggel emelték meg váratlanul az egy hitelkártyám keretét az eddigi 3000 euróról 5000 euróra.
Jan 07, 2020 11:07:48
Fuvolázó Kobold
Jan 07, 2020 11:09:31
Épp ma reggel emelték meg váratlanul az egy hitelkártyám keretét az eddigi 3000 euróról 5000 euróra.
Gratulálunk! Én pont ennyi pénzt tettem be tegnap kpban a bankszámlára és csaptam hozzá az eddigi lekötésekhez. Szerinted melyik minősül spórolásnak?
Jan 07, 2020 11:09:31
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 07, 2020 11:11:49
x3)
XD
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 07, 2020 11:12:16
x16)
Ez igen! Micsoda teljesítmény. Te aztán nagy ász vagy. Nem csoda hogy minden troll irigy rád, most a 3000 euró helyett 5000 euróra adózódhatsz el.
sodika
Jan 07, 2020 11:15:05
Így most van.
1) egy számlám 4400 euró dispo-val
2) egy másik 3000 euró dispo-ba
3) egy hitelkártya 3700 euró kerettel
4) egy másik 4000 euró kerettel
5) egy harmadik 500 euró kerettel
Ez már elég biztonság.
Ez már elég biztonság.
Jan 07, 2020 11:15:05
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 07, 2020 11:15:21
x16)
gratulálok a donételő troll(ok) szemfülességének, gyakorlatilag ez zavarja a legjobban, főleg ha angolul németül megy akár még ügy is lehet belőle a migránsszopó reichben. meglátjuk, hogy mennyire illeszkedik ez a twics prjába, lehet, hogy sneci bannolt lesz, nem partner lol
Azért ilyenkor némi igazság felvillan azok részéről is, akik amellett érveltek a korábbi viták folyamán, hogy érdemes donate-ekni, cheerelni, tököm tudja mit csinálni a korcsnak.
Teljesen ki van akadva, kapkodja a levegőt, le van fagyva, nem tudja hogy oldja meg a helyzetet. Végtelen ciklusba kerül a rásszistákról, mint egy telivér SZDSZ-es. Teljes system error.
Mondjuk én azért nem hinném, hogy ilyenek miatt kibasznák a twitchről vagy büntetést kapna. Pewdiepie-t is törölnék, mert Gipsz Jakab hülyeségeket írogat neki? Nem hiszem. De nem tudom hogy megy ez. Maximum a donate, cheer üzeneteket kell eltüntetnie. De akkor meg ugye donate-elni sem fog a kutya se.
Érdekes lesz most nézni, a koszos zsidajának hogyan feszül szét az agya. A pénzecskét válassza vagy a biztonságot?
A donate-eknél azért egy dologra figyelni kell, hogy tényleg csak fillérek menjenek a gnómnak. Mert ha összejön a kitűzött cél, itt fog 2 héten keresztül nagypofájú örömtáncot járni a büdös geci.
sodika
Jan 07, 2020 11:15:44
Bocsánat... A harmadik nem 500, hanem mától 5000 euró kerettel.
Jan 07, 2020 11:15:44
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 07, 2020 11:16:07
x16)
Így most van.
Ez már elég biztonság.
Ez már elég biztonság.
Ez már elég arra, hogy soha többé ne tudd egyenesbe hozni az életed.
Jövőkutató József
Jan 07, 2020 11:16:35
Amúgy komolyan, mennyi idő objektíven, mire visszamegy Újszászra lakni? Szerintem idén még nem dől bele a hitelspirálba.
Viszonylag sokáig tud még költekezni. Van 5-7 ezer eurója (hitele) a hitelkárytyákon, és ha nem engednek neki 5 évesnél hosszabb személyi hitelt felvenni, még akkor is hozzá tud csapni 10-15 ezer eurót a mostanihoz nagyobb személyi hitellel, és hitelkártyákkal.
Amikor csak kütyükre meg kurvázásra költ, akkor csak havi 3-500 euróval költ túl, tehát ezt akár két-három évig is fenn tudja még tartani. Ehhez az kell, hogy Márkék békénhagyják, több szélhámos ne találja be, a melóból ne rúgják ki (vagy ha igen, nagyon gyorsan legyen új meló), és az egészsége se menjen teljesen tönkre.
Én inkább arra tippelek, hogy Márkék heteken belül szárazra szipkázzák a hitelkereteit, utána az első kisebb anyagi botlás után jöhet az Attila utca 4.
Jan 07, 2020 11:16:35
-
Jan 07, 2020 11:17:00
Jan 07, 2020 11:17:00
Penzmento
(
x6)
Jan 07, 2020 11:17:04
x6)
Így most van.
Ez már elég biztonság.
Ez már elég biztonság.
Jöhet a gépjármû!!!
sodika
Jan 07, 2020 11:17:33
A toplistát függesztem fel mostantól arra a néhány percre, amíg ilyesmi van ott.
Az alert boxot nem kell.
Az alert boxot nem kell.
Jan 07, 2020 11:17:33
sodika
Jan 07, 2020 11:18:05
Jan 07, 2020 11:18:05
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 07, 2020 11:22:20
x3)
sorsod Borsod
..
Jan 07, 2020 11:24:19
Így most van.
Ez már elég biztonság.
Ez már elég biztonság.
Akkor mi kéne még, hogy ne edd meg a taknyod?
Jan 07, 2020 11:24:19
sodika
Jan 07, 2020 11:24:20
Nem. Most januártól már nem költök többet, mint keresek, és kölcsön se adok.
Viszont mindent behajtok. Még Törpapától is.
Jan 07, 2020 11:24:20
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 07, 2020 11:25:35
x3)
Zolikatol is mindent behajtol?
-
Jan 07, 2020 11:26:50
Így most van.
Ez már elég biztonság.
Ez már elég biztonság.
Ezekből mennyi van fizikailag lemerítve? Nem technikailag, meg tulajdonképpen, hanem kizárólag azt az egyenleget nézve, amit kiír az internetes bank.
Jan 07, 2020 11:26:50
Jan 07, 2020 11:28:20
Jan 07, 2020 11:28:20
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 07, 2020 11:29:34
x1)
Zseritől is hajtsd be a -180 eurót, ne legyél balek!
Jan 07, 2020 11:31:35
Így most van.
Ez már elég biztonság.
Ez már elég biztonság.
ez már biztonság bizony. ebből pont meg tudnád adni egy összegben a magyarországi adósságaid. de hát te egy tisztességtelen szar ember vagy sajnos, ezért inkább a stricidnek adod
Jan 07, 2020 11:31:35
sodika
Jan 07, 2020 11:35:45
Őszintén meg lennék lepve, ha bármelyik olyan elmebeteg lenne, hogy ilyesmit gondoljon rólam. :D
Jan 07, 2020 11:35:45
-
Jan 07, 2020 11:37:12
Szépen lassan ez is flokk sorsára fog jutni. Kimaradozik, rendszertelen lesz, elszoknak a nézők, Márkyék is kikopnak egy idő után. Maradni fog egy magányos Sodi az ogrelyukban.
Jan 07, 2020 11:37:12
-
Jan 07, 2020 11:41:34
Én is erre fogadnék.
A cigányoknak már így is a tökük tele van a fogyatékossal, ahogy alázták az utóbbi 2 streamben az azért még egy idiótának is le kellett volna hogy essen.
Lsz még kis variálás, utána Sodi elvágva, majd küldheti az anyját behajtani Miskolcra :)
Jan 07, 2020 11:41:34
Jan 07, 2020 11:42:56
a másik munkahelyeden hitlert mosdatod nyilvánosan és még pénzt is kapsz érte. ez látszik a felvételen. legalább egy kollégád meg is nyitotta a levélben lévő linket, szóval lehet azért elindul egy kis chat a melóhelyen is.
Jan 07, 2020 11:42:56
tigris
Jan 07, 2020 11:49:06
szerintem az az elmebeteg, aki több milliós hitelt vesz fel, hogy kitömjön fogatlan, bűnöző, börtönviselt lumpen cigányokat
Jan 07, 2020 11:49:06
Anonim troll
Jan 07, 2020 11:49:25
Így most van.
Ez már elég biztonság.
Ez már elég biztonság.
Tudod mi az anyagi biztonság?
Év elején csináltam befektetési leltárt. 35 millió + lakás és egyéb ingatlanok + ami kifejezetten nyugdíj célú.
Na ez már talán anyagi biztonság, nem a hitel meg a tartozás.
Jan 07, 2020 11:49:25
sodika
Jan 07, 2020 11:51:38
Az, hogy elmondom ötször, hogy ezt ne, mert haragszom miatta, nagy mosdatás. :D :D :D
Jan 07, 2020 11:51:38
X
Jan 07, 2020 11:59:22
Egy nap úgyis le lesz vágva a fejed.
Jan 07, 2020 11:59:22
Fuvolázó Kobold
Jan 07, 2020 11:59:48
Uhh köszi köszi, már teljesen pánikba estünk, hogy nem teljesen tűpontosan fogalmazol és esetleg csúsztatás, félreértelmezhető részigazság lehet abban, amit leírsz.
Jan 07, 2020 11:59:48
Jan 07, 2020 12:02:05
az a lényeg, amihez nem kell tolmács egyikőjüknek sem. hogy mit makogsz közben magyarul lényegtelen. egyébként ha már ennyire szmájlizol gondolom befostál rendesen a hitlert mosdató hobbid miatt te szarkupac lol
Jan 07, 2020 12:02:05
Nulladikos Snecologus
Jan 07, 2020 12:03:19
Tobben kerdezik sodi, hogy az összes hitelkartyadon erintetlen a hitelkeret?
Jan 07, 2020 12:03:19
-
Jan 07, 2020 12:04:15
goo.gl/maps/PrPGm7LxKGVsi89S6 Gyöngyi néni putrija is el lesz tapsolva?:DD
Jan 07, 2020 12:04:15
Tisztességes Zoli
Jan 07, 2020 12:05:07
Az kizárt.
Jan 07, 2020 12:05:07
Espressto AG
Jan 07, 2020 12:06:41

Jan 07, 2020 12:06:41
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 07, 2020 12:08:52
x3)
Espressto AG supports SODI a well known Hungarian nazi.
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 07, 2020 12:09:10
x16)
Kipróbáljuk?
Kovács Márk
Jan 07, 2020 12:09:52
Ez egy nagyon jó hír!
Jan 07, 2020 12:09:52
-
Jan 07, 2020 12:10:08
Jóval kevesebb, mint az eredeti hitelkeretek, különben itt döngetné a mellét, hogy pluszban van.
Jan 07, 2020 12:10:08
Jan 07, 2020 12:13:43
sodi is kapott kvázi bónuszt a banktól, meg csőcselék márkék is. ebből a 3 rongyból pont kijönne két hét costa-rica, ha valaki pont ráér mint a cigány.
Jan 07, 2020 12:13:43
-
Jan 07, 2020 12:14:13
Endre, hogyhogy ennyire ráérsz az ujévben ide kommentelni?
Beindult a java projekt igaz és mivel minden trükk a kisujjadban van, ezért itt baszod a kurva anyád napközben? :D
Beindult a java projekt igaz és mivel minden trükk a kisujjadban van, ezért itt baszod a kurva anyád napközben? :D
Jan 07, 2020 12:14:13
Riporter
(
x4)
Jan 07, 2020 12:21:38
x4)
Emlékszel arra az aranyos őzikére amit a facebookon osztogattál te szarházi?
hivatalos nácimérő
Jan 07, 2020 12:24:34
akit a facebook letilt az náci, és sodit már vagy ötször tiltotta le. sztem ez érthető
Jan 07, 2020 12:24:34
-
Jan 07, 2020 12:26:28
Sodi, szerinted téged a náci Németországban árjának néztek volna?
Jan 07, 2020 12:26:28
Riporter
(
x4)
Jan 07, 2020 12:42:17
x4)
Sodi, szerinted téged a náci Németországban árjának néztek volna?
Még a legelején ment volna az Aktion T4-be.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jan 07, 2020 13:07:42
x2)
Így most van.
Ez már elég biztonság.
Ez már elég biztonság.
A hitel keret a biztonság? Közgáz 101?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 07, 2020 13:16:58
x6)
Ilyenkor bizony költeni kell!
broni
Jan 07, 2020 13:26:43
költsd a temetésedre.
költsd a temetésedre.
Jan 07, 2020 13:26:43
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 07, 2020 13:28:41
x37)
Tehát elérhető közelségbe került az 50.000-es eladósodás, ha jól látom. A meglévő 35.000 mellé még van 21.000 hitelkeret? A pénzügyi banzájrohamon nincsen fék.
Viszont ha ilyen vastag vagy Sneci, akkor miért nem vetted még meg a Switchet? Újdonságértéke amúgy sincs, mert már két éve kipörgette mindenki, akinek fontos volt. Megint a trend után kullogsz de nagyon lemaradva. Drónt is akkor vettél, amikor már senkit nem érdekel a drónos videó. Playstationt is akkor vettél, amikor már lecsengőben van a 4-es széria, mindjárt jön az 5. A játékokat is akkor veszed meg, amikor már rég késő, mivel a fontosabb youtuberek/streamerek hetekkel korábban kapják meg a copyt, mint ahogy a boltokba kerül, de te még a premierhez képest is le vagy maradva (olykor évekkel, mint pl a Witcher 3 esetén). Csak a senkit se érdeklő szaros autós játékokat veszed meg időben valamiért, pedig még vezetni se tudsz. Szarsz te ebbe az egészbe magasról, valld be.
Viszont ha ilyen vastag vagy Sneci, akkor miért nem vetted még meg a Switchet? Újdonságértéke amúgy sincs, mert már két éve kipörgette mindenki, akinek fontos volt. Megint a trend után kullogsz de nagyon lemaradva. Drónt is akkor vettél, amikor már senkit nem érdekel a drónos videó. Playstationt is akkor vettél, amikor már lecsengőben van a 4-es széria, mindjárt jön az 5. A játékokat is akkor veszed meg, amikor már rég késő, mivel a fontosabb youtuberek/streamerek hetekkel korábban kapják meg a copyt, mint ahogy a boltokba kerül, de te még a premierhez képest is le vagy maradva (olykor évekkel, mint pl a Witcher 3 esetén). Csak a senkit se érdeklő szaros autós játékokat veszed meg időben valamiért, pedig még vezetni se tudsz. Szarsz te ebbe az egészbe magasról, valld be.
broni
Jan 07, 2020 13:33:49
index.hu/kulfold/2020/01/07/iran-usa_konfliktus_szulejmani_temetese_35_halott/
jó hírek vidékről))))))))))))))))had hulljon a férgessse!!!!!!!
jó hírek vidékről))))))))))))))))had hulljon a férgessse!!!!!!!
Jan 07, 2020 13:33:49
Nulladikos Snecologus
Jan 07, 2020 13:36:20
Viszont ha ilyen vastag vagy Sneci, akkor miért nem vetted még meg a Switchet? Újdonságértéke amúgy sincs, mert már két éve kipörgette mindenki, akinek fontos volt. Megint a trend után kullogsz de nagyon lemaradva. Drónt is akkor vettél, amikor már senkit nem érdekel a drónos videó. Playstationt is akkor vettél, amikor már lecsengőben van a 4-es széria, mindjárt jön az 5. A játékokat is akkor veszed meg, amikor már rég késő, mivel a fontosabb youtuberek/streamerek hetekkel korábban kapják meg a copyt, mint ahogy a boltokba kerül, de te még a premierhez képest is le vagy maradva (olykor évekkel, mint pl a Witcher 3 esetén)...
Volt witcher 3 strim? Obakker az kimaradt, :D
Jan 07, 2020 13:36:20
Miskolci Cigok
Jan 07, 2020 13:45:08
Vigyazz sodi, markcica olvassa a forumot.
Jan 07, 2020 13:45:08
IsmeretlenJoAkaro
Jan 07, 2020 13:47:31
Így most van.
Ez már elég biztonság.
Ez már elég biztonság.
Ezt az univerzum es a vonzas torvenye egyertelmuen azert adta neked, hogy kihasznald.
Jan 07, 2020 13:47:31
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 07, 2020 13:50:26
x6)
-
Jan 07, 2020 13:54:00
Viszont ha ilyen vastag vagy Sneci, akkor miért nem vetted még meg a Switchet? Újdonságértéke amúgy sincs, mert már két éve kipörgette mindenki, akinek fontos volt.
Ez még a másik Snecivel kapcsolatban. A számítástechnikában is megmaradt egy 10 éves gyerek szintjén, aki mindig új játékokat meg új gépet akar, mert az új az jobb, gyorsabb. Ebből azért általában kinő az ember és megtanulja az informatikát más szemszögből nézni, menedzselni vele az életét, stb....Na, Snecinél ez a felismerés SEM jött el, 40 évesen is játékokkal játszik, mindig a legújabbat, legszebbet. Azon kívül hogy kurvára ciki 40 évesen is a játékokat majmolni, legalább arra rájöhetne, hogy olyan gyorsan változik a számítástechnika világa, hogy az ő esélye ott élen maradni egyenlő a nullával. És mindezt 40 évesen. Behalás.
Jan 07, 2020 13:54:00
broni
Jan 07, 2020 14:01:02
Broninak:
velvet.hu/gumicukor/2020/01/06/palvin_barbara_teli_kollekcio_galeria/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
velvet.hu/gumicukor/2020/01/06/palvin_barbara_teli_kollekcio_galeria/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
óóóóóóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Jan 07, 2020 14:01:02
Proff
Jan 07, 2020 14:02:01
En meg mindig nem tudtam azon tullepni hogy Sodinak miert kellett levinnie ultra low-ra a grafikat a pubgban. Mintha barmit is szamitana neki. Igyis ugyis 0 killje lesz csak melle egy bunronda nezhetetlen fos a grafikaja a jateknak egy gamer pc-n. Egyedul az esport szinten szamit hogy ultra low-e a grafika mert ott szamit minden tized masodperc. Custom funolasnal tokre nem kell a low graf.
Jan 07, 2020 14:02:01
-
Jan 07, 2020 14:08:23
En meg mindig nem tudtam azon tullepni hogy Sodinak miert kellett levinnie ultra low-ra a grafikat a pubgban. Mintha barmit is szamitana neki.
Mert a szerelme, Márk ezt mondta neki.
Szóltunk, hogy sodi skilljeihez, és egy 60Hz tévéhez talán kicsit overkill a stabil 120 fps (fps overlayt természetesen nem állított be, hogy ellenőrizhesse, minek is...), amit a gyagyás látszólag fel is fogott, és el is kezdte gügyögni Márknak, hogy az ö tévéje csak 60 Hz. Márk viszont lezárta azzal, hogy neki 3000 órája van PUBG-ben, ő aztán tudja(pontosan mit?), sodika pedig többet nem forszírozta a témát, csak engedelmeskedett.
Jan 07, 2020 14:08:23
147 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

az egyik legjobb haverom végigjárta ezt a poklot, a koporsóban nem lehetett ráismerni arra 35 kilós roncsra, aki valamikor egy ember volt. sok éve történt, de még mindig a szemem előtt van az a borzalom.