Ezért is van beállitva fixen rád 100 indiai néző, akik random idővel a kezdés után kezdenek el jönni. Nem egyszerre kerülnek oda, szépen lassan.
A folyamatos gyalázkodó donate-üzenetek, a chatfalon berakott ASCII faszok, az állandó Recskaboyozás stb nem elég visszajelzés? Neked a trash csoporton és a trollokon kívül NINCS néződ, ezt fogd már fel. Értéktelen, értékelhetetlen tartalmat állítasz elő, senki nem lesz olyan hülye, hogy ismeretlenként ilyennel sikáltassa az agykérgét.
A Kurvaanyád SODI A KUUURRVVAAANYÁD SODI. A KURVAANYÁD
KILÉPNIII SECTUUDSZ TE RETARDÁLT!!!!
AMÚGY HOGY VAGY???
A gyagyás pszichopata. Nem érdekli, hogy milyen emberek nézik, és azok mit gondolnak róla. Kizárólag az érdekli, hogy minél nagyobbak legyenek a számok a képernyőn néző, feliratkozó, donate stb.-ről.
Nem kapsz visszajelzést? Hát mi a véres-habos kecit kapsz a chatfalról meg inne a fórumról? Bazdmeg azt hiszed ha kisoderáltatod Márkcicával a negatív véleményt, attól nő a "produkciód" minősége?
Ki a faszomat érdekel szerinted hogy milyen vacakot spóroltál az ogrebarlangba megint 230 euróért? A kutyámat se.
Ezerszer elmondtuk már te fasz csak épp sose válaszolsz: ha nézettséget akarsz akkor miért nem azt adod amire a nézők kíváncsiak? A nézők tartalmat akarnak, olyasmit ami szórakoztató. Amit csinálsz az nem szórakoztató, max ha már nyüszítesz az idegtől vagy úgy be vagy baszva mint a picsa, de ez meg a trash kategória.
Nem kommunikálsz a nézőkkel hanem letiltatod őket, igen ez kurvára tetszik a népeknek te faszkalap, mit gondolsz miért Anikó kapja a donétet? Mert ő kommunikál a nézőkkel, felteszi a kérdéseiket ami elől nem tudsz kiangolnázni, eleve sokkal üdítőbb jelenség tviccsen mint te, te igénytelen, részeg, kommunikációképtelen, de folyamatoan nagyképűsködő hülye fasz.
Szerinted ez tetszik a népeknek? ERRE VÁLASZOLJÁL!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
szép kövér, igaz gery????????????
Mindeközben ő maga kérdez rá facebookon:
Cvi Huang valós a hír, hogy elmarad ma a SoDi stream?
Elrejtés vagy jelentés
Tetszik
· 54 perce
Ma este kivételesen technikai okokból elmarad a stream.
Rendet rakok végre helyette, mert elegem van, hogy semmit nem találok.
Még pár év és a gecit is feltakarítja a padlóról.
Kezdődik. Valaki találóan írta, hogy ha a stream a legfontosabb, akkor az fog mindig elmaradni.
az autiködgenerátor kigyullad, annyira pörgeti autiboy
Ember! Ezt játszottuk el a flokkal is. Nézd meg az S01 nézettségi adatait!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Miskolciak lesz az. Nem találták az "utal" gombot a webbankon..:)
Ma álomba sírja magát. Vedel kicsit, motyog magában, markolássza a döglött pitont és végül elpityeredik.
Aztán bekapcsol a vészhelyzeti ködgenerátor, elképzeli ahogy egyesével töri szilánkosra a trollok térdeit és beleszunyókál.
2 napig csicskultam
a treshfanok és néhány gyengébb képességű troll nem bírja felfogni hogy csak örömöt okoznak neki a nézettséggel.
az is idióta aki botokat vesz neki és az örömködő, fogyatékossal veszekszik hogy "azok botok, sneci, nem igaziak"
a minőségtelen, osotba trollkodásnak az lett az eredménye h púp minden reggel és este elégedetten és boldogan jelentkezik be. szégyen.
ugyan árpi! én ott voltam az 510esben. tajgi asszony sírt minden éjjel, hiába adtuk be neki a cumit. szoptattuk a kisbabát rendesen. a végére megszerette a faszt.
itt csak én kérdezek! nyelte a faszt tajgi asszony, mint kacsa a nokedlit.
Edmond Dantes és Táncsics Mihály.
2 napig csicskultam
Tajgi asszony kedvence a tűzijáték volt, olyankor körbeálltuk a fiukkal. 4 fasz durrant el egyszerre az arcán. imádta a faszt.
De tényleg, Roland, beszélj már Sodival, olyan szép pár lennétek! Ő bukik az ilyen konyhásnéni-kinézetű öregemberekre, tisztára olyan vagy, mint a főbérlője. És ő nem haragszik, amiért már be vagy járatva, ráadásul ugyanaz az érdeklődési körötök is: mindketten rajongtok a cigányfaszért.
:)
Fossá alázták. Aztán jött egy kis IMEI, utána már nem rakták vissza a gladiátor képzőbe mert nem akarták, hogy falcoljon.
Inkább mosógép lett egy nyugisabb körletben.
Az ő olvasatában "befogadták a menők" gyakorlatilag meg kedvezményekért cserébe azok nem terrorizálták halálba, csak melóztatták kicsit.
Igaz Ultra Daisy?
2 napig csicskultam
lehet, hogy tajginak hiányzik a fasz. jó volt amikor minden lyukadat betömték a fiúk?
Sodi éppen a gémer PC-ről nézi Cuki Áront, az nyugtatja.
2 napig csicskultam
A cigányfasz ízlett jobban vagy a magyarfasz? esetleg a kunfaszt szeretted igazán?
tajgi internacionalista kommunista, minden náció faszát imádja.
Én jól elvagyok így, köszönöm!
2 napig csicskultam
helyedre kutya!
De hát Tajgit tényleg megkefélték a sitten. Úgy szétdugták a púzóját, hogy lobog az ánusza, mint a függöny. Cselezgetni is már csak összeszorított seggel tud, különben kiesik a tegnapi ebéd. Ezt maga az aprócigány RGL mondta el, és ő sosem hazudik!
Tajgi, te hogy a fenébe lettél volna FELÜL a börtönhierarchiában, ha még Zseryvel szemben is csak a cipődet nézegetted? Pedig ő egy nyeszlet lófasz. Cigányok beijesztenek neked vállból és már szalad is be a pisi meg a kaki ugye? Mint ahogy a troll is mesélte, aki megrángatott kicsit. Pisis lett a nadrágja a kemény börtöntölteléknek, úgy hallottuk.
-
Jan 08, 2020 19:34:06
A Twitch valóban nem büntet, ha más próbál meg így szívatni tőled. De azért zavaró, hogy így nem kapok valós visszajelzést arról, hogy tetszik-e népeknek, amit csinálok.
Ezért is van beállitva fixen rád 100 indiai néző, akik random idővel a kezdés után kezdenek el jönni. Nem egyszerre kerülnek oda, szépen lassan.
Jan 08, 2020 19:34:06
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 08, 2020 19:36:52
x37)
A Twitch valóban nem büntet, ha más próbál meg így szívatni tőled. De azért zavaró, hogy így nem kapok valós visszajelzést arról, hogy tetszik-e népeknek, amit csinálok.
A folyamatos gyalázkodó donate-üzenetek, a chatfalon berakott ASCII faszok, az állandó Recskaboyozás stb nem elég visszajelzés? Neked a trash csoporton és a trollokon kívül NINCS néződ, ezt fogd már fel. Értéktelen, értékelhetetlen tartalmat állítasz elő, senki nem lesz olyan hülye, hogy ismeretlenként ilyennel sikáltassa az agykérgét.
Rossz hangulatú felkérdez
Jan 08, 2020 19:57:27
A Kurvaanyád SODI A KUUURRVVAAANYÁD SODI. A KURVAANYÁD
KILÉPNIII SECTUUDSZ TE RETARDÁLT!!!!
AMÚGY HOGY VAGY???
Jan 08, 2020 19:57:27
-
Jan 08, 2020 20:01:30
A gyagyás pszichopata. Nem érdekli, hogy milyen emberek nézik, és azok mit gondolnak róla. Kizárólag az érdekli, hogy minél nagyobbak legyenek a számok a képernyőn néző, feliratkozó, donate stb.-ről.
Jan 08, 2020 20:01:30
broni
Jan 08, 2020 20:08:40
youtu.be/fYTQV00tE74
ez a zene, turbó titán!!!!!!!!!!!
Légió 05:55 Dalszövegek elrejtése
Sápadt szememmel örömmel figyeli
a láthatáron túl, az örökkévaló éjszaka.
A szív olyan fekete és hideg, mint a jég.
A tűzben áldott és megkeresztelt lélek
Lucifer a bukott fényhordozó
. Dicsőségére mindannyian égnünk kell!
Sötétség gyermekei ..
Emelje fel vérrel töltött csészéjét szarvával apánkkal
Az örökkévalóságban azt káromkodjuk, akit tövisekkel kínoztak.
Új korszak jelentkezik, amikor látom, hogy a szakadék fekete angyaljai repülnek,
és a démonok jönnek viharba a csendes felhő nélküli ég,
a gonosz szakító égő szemével.
Erősséget kapok ezer bűnöstől,
akik a pokol örök, égő, üvöltő mélyén laknak.
A démonokkal együtt elsötétített szívem és lelkemnek
törekszem a Sátán győzelmére, és kitűzöm a halhatatlan célokat
. Sötétség gyermekei ..
Emeld fel vérrel töltött csészéidet apukunkkal szarvával
Az örökkévalóságban azt káromkodjuk, akit a tövis
kínozott. A sötétség növekszik, amikor közel állunk
a nevemhez, légió, mert sokan vagyunk itt. A
mennyország az angyalok kiáltásainak köszönhetően égni fog. Fordítsuk a
paradicsomot a
halálra, a békére !!!
ez a zene, turbó titán!!!!!!!!!!!
Légió 05:55 Dalszövegek elrejtése
Sápadt szememmel örömmel figyeli
a láthatáron túl, az örökkévaló éjszaka.
A szív olyan fekete és hideg, mint a jég.
A tűzben áldott és megkeresztelt lélek
Lucifer a bukott fényhordozó
. Dicsőségére mindannyian égnünk kell!
Sötétség gyermekei ..
Emelje fel vérrel töltött csészéjét szarvával apánkkal
Az örökkévalóságban azt káromkodjuk, akit tövisekkel kínoztak.
Új korszak jelentkezik, amikor látom, hogy a szakadék fekete angyaljai repülnek,
és a démonok jönnek viharba a csendes felhő nélküli ég,
a gonosz szakító égő szemével.
Erősséget kapok ezer bűnöstől,
akik a pokol örök, égő, üvöltő mélyén laknak.
A démonokkal együtt elsötétített szívem és lelkemnek
törekszem a Sátán győzelmére, és kitűzöm a halhatatlan célokat
. Sötétség gyermekei ..
Emeld fel vérrel töltött csészéidet apukunkkal szarvával
Az örökkévalóságban azt káromkodjuk, akit a tövis
kínozott. A sötétség növekszik, amikor közel állunk
a nevemhez, légió, mert sokan vagyunk itt. A
mennyország az angyalok kiáltásainak köszönhetően égni fog. Fordítsuk a
paradicsomot a
halálra, a békére !!!
Jan 08, 2020 20:08:40
balek
(
x10)
Jan 08, 2020 20:19:56
x10)
Ma kivételesen 10-től indul a stream!
Mivel eddig egyedül a táncikálós lealjasodás hozott nézőt és donétet, ezért ma megint valami teljesen más unalmas szar lesz terítéken, véletlenül sem az amit a nézők kérnek!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Mivel eddig egyedül a táncikálós lealjasodás hozott nézőt és donétet, ezért ma megint valami teljesen más unalmas szar lesz terítéken, véletlenül sem az amit a nézők kérnek!
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 08, 2020 20:51:25
x9)
Legyünk őszinték. Ha megnyílna előttünk a Nagy Könyv és elolvashatnánk belőle Sodi életét elejétől a végéig, akkor senki soha többet a gnóm felé nem nézne.
Gyagyás, a "tartalom" amit gyártasz, az senkit se érdekel. A snecológia tárgya az az önellentmondás-halmaz amihez folyamatosan hozzáadsz valamit és kiegészíted.
A trolloknak az életed csak egy szövegértési gyakorlat.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Gyagyás, a "tartalom" amit gyártasz, az senkit se érdekel. A snecológia tárgya az az önellentmondás-halmaz amihez folyamatosan hozzáadsz valamit és kiegészíted.
A trolloknak az életed csak egy szövegértési gyakorlat.
Penzmento
(
x6)
Jan 08, 2020 20:51:30
x6)
🕎Endigame🕎
Hiénaverő
(
x17)
Jan 08, 2020 20:56:55
x17)
Nem kapsz visszajelzést? Hát mi a véres-habos kecit kapsz a chatfalról meg inne a fórumról? Bazdmeg azt hiszed ha kisoderáltatod Márkcicával a negatív véleményt, attól nő a "produkciód" minősége?
Ki a faszomat érdekel szerinted hogy milyen vacakot spóroltál az ogrebarlangba megint 230 euróért? A kutyámat se.
Ezerszer elmondtuk már te fasz csak épp sose válaszolsz: ha nézettséget akarsz akkor miért nem azt adod amire a nézők kíváncsiak? A nézők tartalmat akarnak, olyasmit ami szórakoztató. Amit csinálsz az nem szórakoztató, max ha már nyüszítesz az idegtől vagy úgy be vagy baszva mint a picsa, de ez meg a trash kategória.
Nem kommunikálsz a nézőkkel hanem letiltatod őket, igen ez kurvára tetszik a népeknek te faszkalap, mit gondolsz miért Anikó kapja a donétet? Mert ő kommunikál a nézőkkel, felteszi a kérdéseiket ami elől nem tudsz kiangolnázni, eleve sokkal üdítőbb jelenség tviccsen mint te, te igénytelen, részeg, kommunikációképtelen, de folyamatoan nagyképűsködő hülye fasz.
Szerinted ez tetszik a népeknek? ERRE VÁLASZOLJÁL!
broni
Jan 08, 2020 21:07:53
index.hu/techtud/2020/01/08/kamu_lehet_a_roman_venusz/
Nem kamu, Broni anyja!
Nem kamu, Broni anyja!
szép kövér, igaz gery????????????
Jan 08, 2020 21:07:53
Soderátor
Jan 08, 2020 21:10:24
cvihuang: kár hogy ma elmarad a stream
cvihuang: gyógyulj meg!
Most akkor ma nem lesz stream? Dehát már ki vannak fizetve a botok...
Jan 08, 2020 21:10:24
facebook magyar moderáto
Jan 08, 2020 21:12:24
cvihuang: kár hogy ma elmarad a stream
Mindeközben ő maga kérdez rá facebookon:
Cvi Huang valós a hír, hogy elmarad ma a SoDi stream?
Elrejtés vagy jelentés
Tetszik
· 54 perce
Jan 08, 2020 21:12:24
Tycoon
(
x2)
Jan 08, 2020 21:27:31
x2)
21:45-kor stream.
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
/
Jan 08, 2020 21:46:14
Jan 08, 2020 21:46:14
-
Jan 08, 2020 21:46:42
Jan 08, 2020 21:46:42
-
Jan 08, 2020 21:47:31
Még pár év és a gecit is feltakarítja a padlóról.
Jan 08, 2020 21:47:31
-
Jan 08, 2020 21:48:52
Kezdődik. Valaki találóan írta, hogy ha a stream a legfontosabb, akkor az fog mindig elmaradni.
Jan 08, 2020 21:48:52
Szteppen
(
x3)
Jan 08, 2020 22:04:44
x3)
Mennyire működik nektek a próba stream? 5 perc volt beállítani
www.youtube.com/watch?v=QbnwbDp7YYs
Ez ety fosh!
www.youtube.com/watch?v=QbnwbDp7YYs
Zsénó
(
x22)
Jan 08, 2020 22:05:04
x22)
Na megy a lájv:
Nincs jó kedve a Gyagyásnak. Valami variálás volt, meg volt beszélve valakivel valami, de az nem teljesült végül. De persze azt mondja, hogy nem pénzzel, Márkkal, főbérlővel, devizással kapcsolatos a dolog.
Úgyhogy azt mondja, hogy most nyomja egy kicsit az autós játékot, hátha attól jobb kedve lesz.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Nincs jó kedve a Gyagyásnak. Valami variálás volt, meg volt beszélve valakivel valami, de az nem teljesült végül. De persze azt mondja, hogy nem pénzzel, Márkkal, főbérlővel, devizással kapcsolatos a dolog.
Úgyhogy azt mondja, hogy most nyomja egy kicsit az autós játékot, hátha attól jobb kedve lesz.
Zsénó
(
x22)
Jan 08, 2020 22:09:36
x22)
Beakadt a lemez, ez megy végtelenítve:
"Valami meg van beszélve, akkor 90%-ban az ember csalódik, mert egész más van, mintha nem is beszéltünk volna, nem Márk, nem főbérlő, nem devizás, nem törppapa. Most kivételesen egyikük sem. Arról van szó, hogy az illetővel beszélek és mondom az illetőnek, hogy valamit egyeztetni kell, valamit mondok neki, hogy úgy emlékszem, hogy úgy van a weblapon, ő meg mondja, hogy nézi, de azt mondja, hogy én mondtam, hogy úgy emlékszem, hogy úgy van, de nem ebben maradtunk, hanem úgy, hogy te nézed meg a weblapot. De tök mindegy miről van szó. És ehhez képest meg mondja, hogy nem, mert rosszul emlékeztem."
"Valami meg van beszélve, akkor 90%-ban az ember csalódik, mert egész más van, mintha nem is beszéltünk volna, nem Márk, nem főbérlő, nem devizás, nem törppapa. Most kivételesen egyikük sem. Arról van szó, hogy az illetővel beszélek és mondom az illetőnek, hogy valamit egyeztetni kell, valamit mondok neki, hogy úgy emlékszem, hogy úgy van a weblapon, ő meg mondja, hogy nézi, de azt mondja, hogy én mondtam, hogy úgy emlékszem, hogy úgy van, de nem ebben maradtunk, hanem úgy, hogy te nézed meg a weblapot. De tök mindegy miről van szó. És ehhez képest meg mondja, hogy nem, mert rosszul emlékeztem."
Zsénó
(
x22)
Jan 08, 2020 22:13:25
x22)
Na hölgytársaság van: megjött Szandika.
again mine the refund
(
x6)
Jan 08, 2020 22:13:40
x6)
mi a bánatos franc történik jelenleg?
facebook magyar moderáto
Jan 08, 2020 22:15:08
mi a bánatos franc történik jelenleg?
az autiködgenerátor kigyullad, annyira pörgeti autiboy
Jan 08, 2020 22:15:08
Filmkiller
Jan 08, 2020 22:19:59
Amúgy minek neki ilyen pedálszett? Konkrétan csak a gázt használja, se fék, se kuplung.
Nem ismerem a játékot de olyan mintha magától fékezne is neki..
Ez aztán a profizmus.
Nem ismerem a játékot de olyan mintha magától fékezne is neki..
Ez aztán a profizmus.
Jan 08, 2020 22:19:59
-
Jan 08, 2020 22:20:48
Ezek a bot nézők jól beváltak, Sodi pedig már másodszorra szopja ezt be. Mit gondolsz gyagyás, hogy a faszban lett hirtelen a 30 néződből 130? :D Valaki megint finanszirozza a szórakozásunkat :P
Jan 08, 2020 22:20:48
Riporter
(
x4)
Jan 08, 2020 22:24:31
x4)
Gyagyás, mi lesz veled majd a valódi krízisben amikor eljön (mert eljön!) a teljes pénzügyi összeomlás és menekülve, bújkálva kell élned (még a mostaninál is jobban) ha minden szaron úgy pörögsz mint majom faszán a bakelit?
Abból ne indulj ki, hogy a régebbi nyomort is kibírtad, mert egyrészt már öreg vagy, másrészt nincs Vera aki pátyolgatna.
Hogy lesz ez faszi? Nagyon durván leépültél pszichésen, stressztűrő képességed nulla.
2 napig csicskultam
Abból ne indulj ki, hogy a régebbi nyomort is kibírtad, mert egyrészt már öreg vagy, másrészt nincs Vera aki pátyolgatna.
Hogy lesz ez faszi? Nagyon durván leépültél pszichésen, stressztűrő képességed nulla.
Hiénaverő
(
x17)
Jan 08, 2020 22:27:01
x17)
Snecit felkérdezte a migri pakisztáni főnöknő, és nem volt meggyőző a hetyetyézés, így rossz hangulatú beszélgetés következett. Úgytűnik lőttek a sterssznélküli lapulós nyuginak a melócsában. Hahaha :D
Még néhány ilyen és Herr Biersack fülébe is eljut, hogy van egy bújtatott munkanélküli, aki csak ráfizetés a cégnek.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Még néhány ilyen és Herr Biersack fülébe is eljut, hogy van egy bújtatott munkanélküli, aki csak ráfizetés a cégnek.
Hiénaverő
(
x17)
Jan 08, 2020 22:28:32
x17)
Bár a fasz se tudja, lehet hogy Becsületes Zolinak matyarászta hogy kellene elutalni a lóvét, de Zolika nem találta az Apply gombot.
Fekete bikapata
Jan 08, 2020 22:29:03
Mi fan, fatászpika???
Miért vagy ilyen búval b.szott, he?
Inasba rakott az indiai buksza a melóhelyen?
Tavasszal szerintem repülsz! ;)
Miért vagy ilyen búval b.szott, he?
Inasba rakott az indiai buksza a melóhelyen?
Tavasszal szerintem repülsz! ;)
Jan 08, 2020 22:29:03
Jan 08, 2020 22:30:41
Vett nézők...ingyen...ehh
ahelyett, hogy mindenki a trolltükröt nézné a youtube-n, és nem lenne ennek a baromnak az egyik legtöbb nézője magyar csatornák közül..pahh
Lassan olyanok a trollok, mint sodika, befenyegetjük hetente 4x, ezt meg azt csinálod, nem ugatsz, mert nem nézünk, aztán az egész "nemnézés" el van sodikázva
Hazudozva, késve, bekapcsol valami autós unalmas szart, csak hogy hajtogathassa valakinek az autista mantráját, panaszkodását, azonnal 130 néző, aktív chat, szerintem csomó majom a csatornapontokat is lootolja
Nem jó ez így
ahelyett, hogy mindenki a trolltükröt nézné a youtube-n, és nem lenne ennek a baromnak az egyik legtöbb nézője magyar csatornák közül..pahh
Lassan olyanok a trollok, mint sodika, befenyegetjük hetente 4x, ezt meg azt csinálod, nem ugatsz, mert nem nézünk, aztán az egész "nemnézés" el van sodikázva
Hazudozva, késve, bekapcsol valami autós unalmas szart, csak hogy hajtogathassa valakinek az autista mantráját, panaszkodását, azonnal 130 néző, aktív chat, szerintem csomó majom a csatornapontokat is lootolja
Nem jó ez így
Jan 08, 2020 22:30:41
Riporter
(
x4)
Jan 08, 2020 22:33:19
x4)
Nem hiszi el, hogy botok. Annyira el van szakadva a realitástól, hogy amikor egy pillanatra megsuhintja, akkor azzal nem tud mit kezdeni. Beakad a lemez, teljes beszűkülés és szorongás maximumon.
Felépített az agyában egy világot ha oda bekopog a rideg valóság akkor az lebassza a biztosítékot.
2 napig csicskultam
Felépített az agyában egy világot ha oda bekopog a rideg valóság akkor az lebassza a biztosítékot.
-
Jan 08, 2020 22:35:06
Nem jó ez így
Nem jó ez így
Ember! Ezt játszottuk el a flokkal is. Nézd meg az S01 nézettségi adatait!
Jan 08, 2020 22:35:06
Zsénó
(
x22)
Jan 08, 2020 22:35:28
x22)
"Hoppá, RX7-es, ilyet akartam venni a valóságban is 10 éve!"
Hiénaverő
(
x17)
Jan 08, 2020 22:36:19
x17)
Nnem teljesen mindegy hogy 30 vagy száz néző röhög rajta? A Gyagyáson ez nem segít, tökmindegy neki, nem lesz jobb vagy rosszabb a műsor a nézőszámtól, főleg hogy Sneci leszarja a nézőit.
Itt két dolog érdekel mindenkit, 1. mikor fogy el a hülye fasz összes hitele, 2. addig hogy égeti magát. Ezeket nulla és 5370992 néző mellett is ugyanúgy fogja prezentálni.
Itt két dolog érdekel mindenkit, 1. mikor fogy el a hülye fasz összes hitele, 2. addig hogy égeti magát. Ezeket nulla és 5370992 néző mellett is ugyanúgy fogja prezentálni.
Riporter
(
x4)
Jan 08, 2020 22:36:36
x4)
Lehet, hogy kaptak pár megkeresést a seggpresztónál a meleg náci miatt.
2 napig csicskultam
xray
(
x21)
Jan 08, 2020 22:38:46
x21)
Jan 08, 2020 22:38:46
Lehet, hogy kaptak pár megkeresést a seggpresztónál a meleg náci miatt.
akkor már kurvaanyázná a trollokat. Jan 08, 2020 22:38:46
Zsénó
(
x22)
Jan 08, 2020 22:41:45
x22)
Vérprofi kamerabeállítás:
Zsénó
(
x22)
Jan 08, 2020 22:42:50
x22)
Na elege van mindenből, sztrím vége. Holnap melóból hazasétálós sztrím lesz. Most megy recskázni öööö filmet nézni.
Tycoon
(
x2)
Jan 08, 2020 22:43:21
x2)
Ezért nem volt érdemes elinditani a streamet gyagya
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Zsénó
(
x22)
Jan 08, 2020 22:44:42
x22)
173 botnál nézőnél abbahagyta...
Riporter
(
x4)
Jan 08, 2020 22:45:08
x4)
Ez aztán a nézőmágnes üzletpolitika.
Csak így tovább Gyagyás! :)
2 napig csicskultam
Csak így tovább Gyagyás! :)
Filmkiller
Jan 08, 2020 22:45:27
Még ezzel a fék meg kormányzás assist-al is faltól falig ment, mi lenne ha kikapcsolná és csak magára kéne hagyatkoznia?
1 percen át néztem a lábfétish kameráját és konkrétan a fékhez hozzá se ért a kuplung meg ismeretlen fogalom, kanyarba is a gáz csutkára benyomva közben a játék magától fékez, zseniális.
1 percen át néztem a lábfétish kameráját és konkrétan a fékhez hozzá se ért a kuplung meg ismeretlen fogalom, kanyarba is a gáz csutkára benyomva közben a játék magától fékez, zseniális.
Jan 08, 2020 22:45:27
Soderátor
Jan 08, 2020 22:45:28
nem érte meg kifizetni mára a botokat erre a rövid streamre
Jan 08, 2020 22:45:28
Hiénaverő
(
x17)
Jan 08, 2020 22:45:59
x17)
Gondolom stressznélküli nyugit terveztél az idén, erre befigyelt egy kis stresszecske ma, Gyagyás? És még csak január 8.-a van hahaha :D
xray
(
x21)
Jan 08, 2020 22:46:32
x21)
Jan 08, 2020 22:46:32
Vérprofi kamerabeállítás:
79 dodónál megállt a számláló? b+ gyagyás, nézd meg anikóét! xd Jan 08, 2020 22:46:32
Néző
Jan 08, 2020 22:48:34
Fullll depresszió volt a stream, azt mondta, hogy felbaszta valaki, úgyhogy lelép.
Ogre? Talán a miskolci cigók?
Jan 08, 2020 22:48:34
xray
(
x21)
Jan 08, 2020 22:49:54
x21)
Fullll depresszió volt a stream, azt mondta, hogy felbaszta valaki, úgyhogy lelép.
vége a stresszmentes nyuginak. gyagyás, van még pia, igyál, az segít! Ogre? Talán a miskolci cigók?
-
Jan 08, 2020 22:50:24
Talán a miskolci cigók?
Miskolciak lesz az. Nem találták az "utal" gombot a webbankon..:)
Jan 08, 2020 22:50:24
Riporter
(
x4)
Jan 08, 2020 22:51:18
x4)
Nekem végülis mindegy miért szar neki.
2 napig csicskultam
Riporter
(
x4)
Jan 08, 2020 22:55:19
x4)
vége a stresszmentes nyuginak. gyagyás, van még pia, igyál, az segít!
Ma álomba sírja magát. Vedel kicsit, motyog magában, markolássza a döglött pitont és végül elpityeredik.
Aztán bekapcsol a vészhelyzeti ködgenerátor, elképzeli ahogy egyesével töri szilánkosra a trollok térdeit és beleszunyókál.
xray
(
x21)
Jan 08, 2020 23:02:11
x21)
épp ma figyelmezettem a nagy pofájára és bejött. asodi olyan sodi, h nem tanul semmiből. Aztán bekapcsol a vészhelyzeti ködgenerátor, elképzeli ahogy egyesével töri szilánkosra a trollok térdeit és beleszunyókál.
Molnár F. Árpád
Jan 08, 2020 23:03:36
Látom valami újabb stupid börtönelmélet kereng itt, azért sötétségben egymást múljátok felül vagy alul buzikáim hogy a hierarchiában lent lévőket engedik edzeni a börtönben hát ezen szétröhögtem magam - nos 1. a sötét kannibálok között írni sem írhatna jegyzetet, mert attól félnének, hogy wamzerkodik és jelentést ír róluk. Dehát úgye az az akkor is így volt, meg megerőszakolták a kiss rolandot mert a rácz gábor azt mondta, ez tiszta dedo!
Jan 08, 2020 23:03:36
Brian
(
x2)
Jan 08, 2020 23:05:37
x2)
rolinda asszony ne nekünk magyarázz, sírva jöttél ki, szétbaszott seggel
tajgi
Jan 08, 2020 23:10:18
burzsujszarfosadékok szeretnétek ti olyan gyorsan mosni mint én mostam. napi 50 szaros gatyát mostam tisztára a körletben a kurva anyádért vamzerkodsz rácz gábor!
Jan 08, 2020 23:10:18
Riporter
(
x4)
Jan 08, 2020 23:13:50
x4)
NDK mosógép olcsón eladó!
2 napig csicskultam
kripli figyelő
(
x12)
Jan 08, 2020 23:14:14
x12)
Az imeiben miért kaptál aranyér kenőcsöt impotosz?
sittessanyi
Jan 08, 2020 23:16:32
a treshfanok és néhány gyengébb képességű troll nem bírja felfogni hogy csak örömöt okoznak neki a nézettséggel.
az is idióta aki botokat vesz neki és az örömködő, fogyatékossal veszekszik hogy "azok botok, sneci, nem igaziak"
a minőségtelen, osotba trollkodásnak az lett az eredménye h púp minden reggel és este elégedetten és boldogan jelentkezik be. szégyen.
Jan 08, 2020 23:16:32
Molnár F. Árpád
Jan 08, 2020 23:17:23
Az imeiben miért kaptál aranyér kenőcsöt impotosz?
Nem kapott aranyérkenöcsöt, láthatóan vidáman jött ki a börtönből, én is ott voltam, nem csak a rácz, tehát rácz hazudik, jellemtelen figura, tőlünk is kirúgtuk. Jan 08, 2020 23:17:23
Brian
(
x2)
Jan 08, 2020 23:19:35
x2)
tegye már fel valaki a képet amin prolinda vidáman sírdogál a hölgyúr kebelén
Molnár F. Árpád
Jan 08, 2020 23:23:21
tegye már fel valaki a képet amin prolinda vidáman sírdogál a hölgyúr kebelén
taktika volt, én mondtam neki, hogy érzékenyüljön el egy pillanatra mert a bíróság folyosóje be van kamrázva, átbasztuk a bírót vele, hogy megtört :D Jan 08, 2020 23:23:21
sittessanyi
Jan 08, 2020 23:27:57
Stoppen profnak jár a pacsi a stream tükrözésért.
ilyen időkben ahol ennyien segítik a púpos hobbiját és túlélését jó érzés látni valódi, klasszikus snecológiai intervenciót ami ütést jelent a korcsnak.
ilyen időkben ahol ennyien segítik a púpos hobbiját és túlélését jó érzés látni valódi, klasszikus snecológiai intervenciót ami ütést jelent a korcsnak.
Jan 08, 2020 23:27:57
Riporter
(
x4)
Jan 08, 2020 23:27:59
x4)
Ebben nem is az a gáz, hogy elbőgte magát mert akárhogy is de az ott tényleg a pokol.
A durva az, hogy a szabadulása után eltelt két hét és újra akkora pofája lett mint Bécsi kapu.
Ez is olyan fogyatékos mint Sodi, nem tanul semmiből.
2 napig csicskultam
A durva az, hogy a szabadulása után eltelt két hét és újra akkora pofája lett mint Bécsi kapu.
Molnár F. Árpád
Jan 08, 2020 23:30:00
Ebben nem is az a gáz, hogy elbőgte magát mert akárhogy is de az ott tényleg a pokol.
A volt csaja végig rinyálta a tárgyalást patakokban folytak a könnyei - ezért rakták házi őrizetbe - láthatóan félt tőle :D :D :D A durva az, hogy a szabadulása után eltelt két hét és újra akkora pofája lett mint Bécsi kapu.
Jan 08, 2020 23:30:00
Zárkamenő
Jan 08, 2020 23:36:27
RiporterEbben nem is az a gáz, hogy elbőgte magát mert akárhogy is de az ott tényleg a pokol.
Ez is olyan fogyatékos mint Sodi, nem tanul semmiből.A volt csaja végig rinyálta a tárgyalást patakokban folytak a könnyei - ezért rakták házi őrizetbe - láthatóan félt tőle :D :D :D
Ez is olyan fogyatékos mint Sodi, nem tanul semmiből.A volt csaja végig rinyálta a tárgyalást patakokban folytak a könnyei - ezért rakták házi őrizetbe - láthatóan félt tőle :D :D :D
ugyan árpi! én ott voltam az 510esben. tajgi asszony sírt minden éjjel, hiába adtuk be neki a cumit. szoptattuk a kisbabát rendesen. a végére megszerette a faszt.
Jan 08, 2020 23:36:27
BV őr
Jan 08, 2020 23:40:00
Ott voltál, kik voltak a legközelebbi szomszéd zárkában?? Jan 08, 2020 23:40:00
Zárkamenő
Jan 08, 2020 23:42:22
Zárkamenőugyan árpi! én ott voltam az 510esben. tajgi asszony sírt minden éjjel, hiába adtuk be neki a cumit. szoptattuk a kisbabát rendesen. a végére megszerette a faszt.Ott voltál, kik voltak a legközelebbi szomszéd zárkában??
Jan 08, 2020 23:42:22
BV őr
Jan 08, 2020 23:46:48
Mi vagy te, buzi rendőr, "itt csak én kérdezek" te nyelted a faszt - te álmenő geci - lehet gurulni innen, itt tudományos munka folyik, hazudozónak nincs helye. takarodj! Jan 08, 2020 23:46:48
Riporter
(
x4)
Jan 08, 2020 23:47:30
x4)
Ott voltál, kik voltak a legközelebbi szomszéd zárkában??
Edmond Dantes és Táncsics Mihály.
BV őr
Jan 08, 2020 23:54:43
Nem válaszoltál a kérdésre te nyomorult, itt tudományos munka folyik, az milyen tudományos munka, hogy nem tudod kik voltak abban a zárkában? Na én elmondom neked 5 BUZI RENDŐR VOLT ABBAN A ZÁRKÁBAN és egész éjjel pityeregtek mint a BUZIK! Jan 08, 2020 23:54:43
Érdeklődő
(
x6)
Jan 09, 2020 00:04:33
x6)
Kiss Roland, a cigánybűnözők mátkája. :)
Beszélj Sodival, őt öreg hajléktalanok abuzálták, szerintem hamar egymásra találnátok!
Beszélj Sodival, őt öreg hajléktalanok abuzálták, szerintem hamar egymásra találnátok!
Jan 09, 2020 00:06:52
Kiss Roland, a cigánybűnözők mátkája. :)
unatkozol ráczigány, visszavitetünk az IMEI-be te csorgónyálú hacker féreg! Beszélj Sodival, őt öreg hajléktalanok abuzálták, szerintem hamar egymásra találnátok!
Jan 09, 2020 00:06:52
Riporter
(
x4)
Jan 09, 2020 00:08:05
x4)
Bizony, úgy szokás. Egy körletbe tenni a bűntársakat. Pláne rendőröket. LOL
Mondd csak te nagyon hülye, ilyenkor mi feszíti az agyadat belülről?
2 napig csicskultam
betörő morant
Jan 09, 2020 00:08:28
Zárkamenőitt csak én kérdezek! nyelte a faszt tajgi asszony, mint kacsa a nokedlit.Mi vagy te, buzi rendőr, "itt csak én kérdezek" te nyelted a faszt - te álmenő geci - lehet gurulni innen, itt tudományos munka folyik, hazudozónak nincs helye. takarodj!
Tajgi asszony kedvence a tűzijáték volt, olyankor körbeálltuk a fiukkal. 4 fasz durrant el egyszerre az arcán. imádta a faszt.
Jan 09, 2020 00:08:28
kripli figyelő
(
x12)
Jan 09, 2020 00:09:58
x12)
Nincs mit szépíteni,berakták tajgi seggébbe a nyelestojást az meg a zártosztályig ugrott örömében.
Érdeklődő
(
x6)
Jan 09, 2020 00:10:39
x6)
unatkozol ráczigány, visszavitetünk az IMEI-be te csorgónyálú hacker féreg!
De tényleg, Roland, beszélj már Sodival, olyan szép pár lennétek! Ő bukik az ilyen konyhásnéni-kinézetű öregemberekre, tisztára olyan vagy, mint a főbérlője. És ő nem haragszik, amiért már be vagy járatva, ráadásul ugyanaz az érdeklődési körötök is: mindketten rajongtok a cigányfaszért.
:)
BV őr
Jan 09, 2020 00:13:48
Bizony, úgy szokás. Egy körletbe tenni a bűntársakat. Pláne rendőröket. LOL
tehát mit csinálsz a rendőrökkel, amikor telítve van az előzetesház, hát berakod őket a bűnözők közé :D te matematikus észkombájn Mondd csak te nagyon hülye, ilyenkor mi feszíti az agyadat belülről?
Jan 09, 2020 00:13:48
-
Jan 09, 2020 00:14:06
tajgi, te nagyon hülye, azért jársz ide, hogy felidézzék neked a börtönszexet? nem volt elég a zárkákban? legendás híred van a mai napig. úgy hívnak, hogy tajgi asszony, a fasznyelő.
Jan 09, 2020 00:14:06
Riporter
(
x4)
Jan 09, 2020 00:15:12
x4)
Nincs mit szépíteni,berakták tajgi seggébbe a nyelestojást az meg a zártosztályig ugrott örömében.
Fossá alázták. Aztán jött egy kis IMEI, utána már nem rakták vissza a gladiátor képzőbe mert nem akarták, hogy falcoljon.
Az ő olvasatában "befogadták a menők" gyakorlatilag meg kedvezményekért cserébe azok nem terrorizálták halálba, csak melóztatták kicsit.
Igaz Ultra Daisy?
Riporter
(
x4)
Jan 09, 2020 00:21:05
x4)
Tajgi és a BV-s logisztika. Pont veled nem fogok vitatkozni. Akkor okay, egészen biztos ott volt egy körletben öt bűntárs előzetben. Ezt így szokás, hiszen mit számít a nyomozás. :)))
Baxi mostmár kezdem azt gondolni, hogy neked tényleg jobb odabent.
Vágysz vissza?
2 napig csicskultam
Baxi mostmár kezdem azt gondolni, hogy neked tényleg jobb odabent.
Vágysz vissza?
BV őr
Jan 09, 2020 00:22:12
Igaz Ultra Daisy?
A venyige 2-n 7-es szint kiemelt, oylan szar zárkába került, hogy Tarsoly Csaba a nemzeti sportját küldte át reggelente a zárkájának- nehogy megsajnáld már :D Inkább mosógép lett egy nyugisabb körletben.
Igaz Ultra Daisy?
Jan 09, 2020 00:22:12
betörő morant
Jan 09, 2020 00:25:13
RiporterFossá alázták.A venyige 2-n 7-es szint kiemelt, oylan szar zárkába került, hogy Tarsoly Csaba a nemzeti sportját küldte át reggelente a zárkájának- nehogy megsajnáld már :D
lehet, hogy tajginak hiányzik a fasz. jó volt amikor minden lyukadat betömték a fiúk?
Jan 09, 2020 00:25:13
BV őr
Jan 09, 2020 00:28:13
Láthatón neked hiányzik egy fasz a szádból? megkaphatod retardált! nyominger ! Jan 09, 2020 00:28:13
xray
(
x21)
Jan 09, 2020 00:31:55
x21)
látod sneci, tajgi azonnal átveszi helyed, amint eltűnsz. szórakoztat minket, amíg te bőgve vered a pitont.
Németh Sándor
Jan 09, 2020 00:32:54
Jan 09, 2020 00:32:54
Riporter
(
x4)
Jan 09, 2020 00:37:28
x4)
látod sneci, tajgi azonnal átveszi helyed, amint eltűnsz. szórakoztat minket, amíg te bőgve vered a pitont.
Dr. Kátrány
Jan 09, 2020 00:39:07
betörő morantlehet, hogy tajginak hiányzik a fasz. jó volt amikor minden lyukadat betömték a fiúk?Láthatón neked hiányzik egy fasz a szádból? megkaphatod retardált! nyominger !
A cigányfasz ízlett jobban vagy a magyarfasz? esetleg a kunfaszt szeretted igazán?
Jan 09, 2020 00:39:07
-
Jan 09, 2020 00:43:26
tajgi internacionalista kommunista, minden náció faszát imádja.
Jan 09, 2020 00:43:26
Riporter
(
x4)
Jan 09, 2020 00:44:30
x4)
ACHTUNG! Péntekre valami durván érzékenyre kell állítani az Iron Gnome-ot mert NYUGDÍJ van és ahogy látom a panelmenő nagyon aktív. Ha vesz egy kocka sárkányt, akkor este 11 és reggel 6 között olyan örjöngést fog levágni, hogy broni is belepirul majd.
2 napig csicskultam
BV őr
Jan 09, 2020 00:44:34
rendőrállamban élsz te nyomorék, buta félmajom Jan 09, 2020 00:44:34
Ultimatum AFSZ.
Jan 09, 2020 00:45:25
Isten áldásával köszöntök mindenkit az Úr 2019. évében, január 9-e van.
Helyesbíteni szeretnék, Kiss Rolandot nem erőszakolták meg a börtönben. Messze körletben híres csicska volt, bármilyen pólóból kiszedte a vérfoltot, bármilyen szaros is volt egy gatya, szorgos munkával patyolattisztára mosta. A gatyamlsást kistoloncnak hívta, volt hogy egy nap 50 gatyát mosott ki.
Mindenki tisztelte a környéken, ezért nem is lett erőszak áldozata, ellenben a csicskalét mellett érzelmes szeretkezésben is gyakran volt része.
Mi cigányok ezt csak úgy mondjuk köcsöggé tették. Szépen sorban egymás után mindenki, amíg a hangos sírás miatt ki nem menekítették az IMEI-be.
Dicsértessék,
RGL
Helyesbíteni szeretnék, Kiss Rolandot nem erőszakolták meg a börtönben. Messze körletben híres csicska volt, bármilyen pólóból kiszedte a vérfoltot, bármilyen szaros is volt egy gatya, szorgos munkával patyolattisztára mosta. A gatyamlsást kistoloncnak hívta, volt hogy egy nap 50 gatyát mosott ki.
Mindenki tisztelte a környéken, ezért nem is lett erőszak áldozata, ellenben a csicskalét mellett érzelmes szeretkezésben is gyakran volt része.
Mi cigányok ezt csak úgy mondjuk köcsöggé tették. Szépen sorban egymás után mindenki, amíg a hangos sírás miatt ki nem menekítették az IMEI-be.
Dicsértessék,
RGL
Jan 09, 2020 00:45:25
Riporter
(
x4)
Jan 09, 2020 00:47:12
x4)
rendőrállamban élsz te nyomorék, buta félmajom
Én jól elvagyok így, köszönöm!
rendőrtiszt
Jan 09, 2020 00:49:17
RiporterSodi éppen a gémer PC-ről nézi Cuki Áront, az nyugtatja.rendőrállamban élsz te nyomorék, buta félmajom
helyedre kutya!
Jan 09, 2020 00:49:17
Riporter
(
x4)
Jan 09, 2020 00:49:25
x4)
Baszki, eszembe jutott az Ima, a Fohászért c. remekmű :)))
2 napig csicskultam
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Jan 09, 2020 01:00:16
x1)
+1 hogy ideje feltekerni az Iron Gnome-ot. Ha masert nem...
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
BV őr
Jan 09, 2020 01:04:15
Isten áldásával köszöntök mindenkit az Úr 2019. évében, január 9-e van.
Dicsértessék,
RGL
:D te egy szar seggen baszott sittes buzi zsidó-cigány vagy 20-as karral, akkora erőd van mint egy döglött aranyhörcsögnek, a helyedben leállítanám magam mielőtt véletlenül lerugom a pofádat és a msik fogad is letörik, amikor rosszul szoptad a zárkafönöködet a 4-emeleten te imeis szarzsák :D Helyesbíteni szeretnék, Kiss Rolandot nem erőszakolták meg a börtönben. Messze körletben híres csicska volt, bármilyen pólóból kiszedte a vérfoltot, bármilyen szaros is volt egy gatya, szorgos munkával patyolattisztára mosta. A gatyamlsást kistoloncnak hívta, volt hogy egy nap 50 gatyát mosott ki.
Dicsértessék,
RGL
Jan 09, 2020 01:04:15
BV őr
Jan 09, 2020 01:11:23
Akkor állapítsuk meg: 5 buzi köcsög rendőrt az 509-es zárkába raktak bűntársként, hogy jaj nehogy valami bajuk essen, ha a buzi bűnelkövető buzi rendőrt megilleti ilye n védelem akkor az állampolgárt miért is nem, a buzi rendőrállamotokat. RGL egy wamzer szar, tökölön kiműtötték a wécékefét seggéből aztán átbaszták az IMEI-be
Jan 09, 2020 01:11:23
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 09, 2020 01:11:35
x37)
Látom valami újabb stupid börtönelmélet kereng itt, azért sötétségben egymást múljátok felül vagy alul buzikáim hogy a hierarchiában lent lévőket engedik edzeni a börtönben hát ezen szétröhögtem magam - nos 1. a sötét kannibálok között írni sem írhatna jegyzetet, mert attól félnének, hogy wamzerkodik és jelentést ír róluk. Dehát úgye az az akkor is így volt, meg megerőszakolták a kiss rolandot mert a rácz gábor azt mondta, ez tiszta dedo!
De hát Tajgit tényleg megkefélték a sitten. Úgy szétdugták a púzóját, hogy lobog az ánusza, mint a függöny. Cselezgetni is már csak összeszorított seggel tud, különben kiesik a tegnapi ebéd. Ezt maga az aprócigány RGL mondta el, és ő sosem hazudik!
Tajgi, te hogy a fenébe lettél volna FELÜL a börtönhierarchiában, ha még Zseryvel szemben is csak a cipődet nézegetted? Pedig ő egy nyeszlet lófasz. Cigányok beijesztenek neked vállból és már szalad is be a pisi meg a kaki ugye? Mint ahogy a troll is mesélte, aki megrángatott kicsit. Pisis lett a nadrágja a kemény börtöntölteléknek, úgy hallottuk.
53 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Durva :D
Endre, te egy informatikai analfabéta vagy konkrétan. Hiába adnánk neked videókártyát, mert nem tudod belerakni a gépbe. Akkor meg minek?