Egy fokkal meg mindig jobb mint szimpla analfabetanak lenni, korcs.
Megkaptad-e a penzt penteken vagy nem, arrol beszelj xD
Az aktualis Gergely-naptar szerint Januar 3-a Pentekre esett.
Akkor is megerto leszel ha 'elgazdalkodja' a maradek penzt? :D
Kezd el a lelki felkeszulest ra hogy ez lesz.
Novemberben kuldted meg a penzt te szerencsetlen.
ezt nevezhetjük variálásnak, te balek?
hát azért hetyetye
** kiosztva **
whatfriday?
What? Andi?
2 napig csicskultam
:)
2 napig csicskultam
Az jófajta variálás, ami az összképet tekintve anyagilag lényegében mindenkinek jó.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ezzel szemben ha valaki elkér 9100 Eurót és nem adja meg a megállapodott határidőre hiánytalanul (!!!) az nem botladozás, hanem gazdasági bűncselekmény. Jó páran ülnek ilyesmiért, Endre. Te csak simán egy balfasz vagy, aki próbálja magát meggyőzni arról, hogy minden rendben van. A cigányok pedig pont erre építették fel az egész bulit. Pontosan úgy csinálod a dolgokat, ahogy azt ők előre eltervezték, te balek.
De errol beszelunk hogy fogyatekos vagy es atbasznak ugy hogy beleegyezel.
Bocs tesa, nem tudom visszafizetni a zsét, de látom megértő vagy, elnézel egy ilyen kis botlásocskát.
Ha már ilyen főnökúr lettél meg mecénás, akkor miért beszélnek veled a pártfogoltjaid úgy mint egy kutyával? Ráadásul nyilvánosan.
2 napig csicskultam
Ha ezt olvassa Sas tanár úr, fuldoklik a röhögéstől.
Kenyér és víz.
Minek vetitesz, latjuk a dinamikat a kapcsolatodban a cigokkal streamek alatt.
A kutyajuk vagy konkretan, a csicskajuk. Ugy beszelnek veled mint egy utolso senkivel.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Kifejezetten jó üzletet kötöttem, ezt a 9100 eurót nem is kell megadnia.
Cserébe viszont Márk adott egy fülest. A helyzet az, hogy Zolinak van egy távoli, Nigériai herceg rokona, aki eurómilliókat fog áthozni az EU-ba. Egy probléma van, hogy ez nem megy olyan egyszerűen.
Nos, ha tudni akarjátok 10% részesedésért cserébe (ez még mindig 12millió euró), engedtem el Zoli tartozását. Egyedül a 10 000 euró tranzakciós díjat kellett átutalni előre, de így is hússzoros megtérüléssel számolok legalább.
Zoli megkért hogy amíg az utalást végre nem hajtjuk, addig ne szóljak senkinek, ismerik a trollokat, hogy keresztbe tennének vagy megpróbálnának lebeszélni rosszindulatból.
Örömmel közlöm veletek hogy elkéstetek.
Az újabb (75 000eurós) bankhitelt múlt héten jóváhagyták, a hitelkártyákról 15 000 eurót vettem fel, 5000 euró személyi hitel egy új banknál,el és anyám házára sikerült 5000 eurós jelzálogot tetetni (a haszonélvezeti jogát emiatt meg kellett szüntetni, de Márk rábeszélte), tehát a pénz megvan! Időben el is tudtam utalni.
Már szombaton elindították a pénzt, csak akkor sajnos nem volt utalás, de legkésőbb pénteken ideér.
Onnantól pedig soha többet nem írok ide, csak egyszer beírom a több milliós pozitív számlaegyenlegem hogy bebizonyítotsam, hogy Zoli és Márk megbízhatóak a pénzek vonatkozásában.
Nem. :))))))
Mondom, hogy tanultam a hibáimból.
Nem megyek bele már semmibe, amibe egy végrehajtó ne menne bele bárkivel szemben. Soha.
Megtanultam, hogy hülyeség jobb fejnek lenni, mint amennyire egy bírósági végrehajtó jófej lenne.
hány éve hallgatjuk ezt, amikor mindig gyarapodik a tartozásod..
na menjapicshábaaaa..miffaaaaaaaaaaan
szmájlizol, tehát hazudsz.
Az újabb (75 000eurós) bankhitelt múlt héten jóváhagyták,
Itt szerintem ezt jegyezzük is meg, mert simán el fog odáig jutni a Gyagyás. A németek is és ő is vannak olyan hülyék, hogy hagyják.
Igen, jó a teljes miskolci cigány galerinek. Te balek.
Kenyér és víz.
kibaszott jó olvasni ezeket az oltári baromságokat ahogy próbálod ezredszer beadni magadnak, hogy te nem vagy egy ostoba gonosz szar, akit bárki átver, becsap, lehúz, kiröhög, szembeköp. minden perce élvezet ennek, hogy heti több órában gyaláznak a cigányok, mindegy hogy te minek hazudod ezt az egészet.
Az egész onnan indult, hogy egy kvázi ismeretlen embernek adtál 8000 eurót azzal, hogy két héten belül az egészet egy összegben visszautalja. Hiszen nem is költ ő abból egy centet se, csak arra kell, hogy átverje a bankot.
Két hónappal később ott tartunk, hogy a pénznek csak töredékét kaptad vissza, plusz még újat is küldtél.
És már nem is téma, hogy most azonnal - legalább egy hónappal az eredeti határidő után - egy összegben megkapd a pénzed, hanem csak megy a variálgatás meg az angolnázás, hogy milyen jó is az, hogy alsóhangon 3-4 millió forintod van a miskolci galerinál.
Miközben te fizeted rá a kamatot.
muti a varázsexcelt recskás, az minden vitát eldönt
KOmolyan ahogy ültem és néztem, elkezdtem szarul érezni magam amiatt, hogy ez a szerencséten pupos sírásra görbült arccal, szó szerint majdnem elbőgte magát.
ejnye, nem szép dolog
Talan ha nem lennel ennyire bena, akkor elvezned :D
Te mindent megunsz öt perc alatt. Egészen addig érdekel csak valami, amíg meg nem vásárolod. Aztán már jöhet is a következő.
Igazi pszichopata vagy.
2 napig csicskultam
Ezt a gnom igy kalkulalta? Mivel?
Miért nem olyan dolgot csinálsz, amit nem unsz?
látszott, hogy nárcisztikus faszként az zavar, ha egy hibádért kell elnézést kérned de megérte nem megtenned, onnantól csak égettek, gyaláztak a cigányok
Mert a ticcsen tilos recskázni
Miért kellene? Miért nem játszol inkább valamivel, amit élvezel?
van olyan játék ahol minél nagyobb kárt, szenvedést kell okozni valamely kisebbség lehetőleg női tagjának? valami ilyesmi érdekelné
Most, hogy végre kaptam szerkesztőjogot, fent van ez is: sodipedia.sodika.org/index.php?title=Anikovagyok
Ha valaki hozzátenne még, írjon nyugodtan.
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
jogos :)
Nem konkrétan Endre miatt, hanem csak elképzeltem a szituációt, hogy ennek az embernek ilyen "barátai" vannak.
Ez nem ugratás volt, hanem alázás kőkeményen.
recskázásnál elélveztél vagy csak kibuggyant a geci? lehet, hogy ott sem tanítottak meg élvezni, ezért csak akkor tudtad, hogy vége amikor fröccsent? gondolom dugni is ezért nem dugsz, nem tanították meg élvezni a szexet, ezért láttad olyan gépiesnek. hívj bizalommal fifi, négy konzultáció alatt megtanítalak élvezni a játékot a szexet, az életet, bizony
Figyelj, Tyodika. Ilyen az, amikor kilépsz az autista világképedből. Eddig szerencséd volt, mert csak elmebetegek meg szexnagyik vettek körül, akik minden lélegzetvételedet körülrajongták. Most meg jön pár cigány srác a grundról és porig aláz valamiben, aminek neked elméletileg jónak kellene lenned, erre beindult a védelmi mechanizmus, hogy "jó, majd figyelek erre is". Nem bazmeg, neked máshol kell kezdened, kb ott, hogy leépíted az autiködöt és elfogadod, hogy bizonyos dolgok neked egyszerűen NEM MENNEK. Gyakorolj már egy kis önkritikát vazze. És ez csak egy játék!!
Egyébként elgondolkodtál már azon, te nagy nemzethy hős, hogy ha egy virtuális játékban így szétaláznak, akkor mit tennének veled élőben? Egy háborúban teszemazt? A te fajtád akarja állandóan olyan nagyon a hazát védeni, de még egy szimulációban sem tudja merre van a fel meg a le, még cigányok is szarrá gyilkolják.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Minden egy folyamat, Hahó!
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
ha nincs euróeső, van gyalázápor. mondjuk én is rég szívtam ebéd helyett
Adjál neki Aladdin!
Kicsoda? :DDD A miskolci rafkós cigány tanulja a gazdálkodást?
Tudod mit tanul meg egy ilyen ember? Átbaszni a másikat. Mondjuk legalább veled ellentétben elsajátított valamit, ami most majdnem 3 millát hozott neki. :) Neki már fossa, neked mikor fogja?
hehe
Inkább 12 000 eurót kellett volna kérnem Endrétől.....
Legközelebb figyelek erre is!
az nem basz fel, ha lehúznak, csak ha rákérdeznek igaz? nem kellett volna dicsekedned, hogy te milyen nagymenő vagy, hogy milliókkal segítesz vállalkozókat.
Miért adsz 8000 eurót valakinek, aki nem tud gazdálkodni?
Mi a garancia, hogy vissza kapod a pénzed?
eredetileg nem 17et kértél? 27tel kellett volna indítani báttya
Hogy megtanuljon. Természetesen.
Nem is értem a kérdést.
:DDDD
Senki nem húzott le.
Semmivel.
csak a buzik kérnek garanciát, meg a bankok ezt mindenki tudja
Küldenél nekem is? Mondjuk én beérem 5K-val, 15-én tudnám vissza adni.
aki keveset kér nem tudja megadni, ezt mindenki tudja. csak olyannak szabad adni a sokat kér szóval nem adok. közgáz alapok, hahó
Az a garancia, hogy ez egy tisztességes ember. Ezt is elmagyaráztam már.
ha tisztességes ember lenne előbb megadta volna a pénzed és utána variálna a nagy lehetőséggel. így csak egy lehúzós cigány
Én meg nem értem a választ.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Sneci, ez az illető olyan helyzetbe került, hogy lehúzott egy madarat. Neki ez a munkája, életművész, érted? Te áldozat vagy, nem egy jótevő tündér.
hehe
Azért 8000 (10000?) euró nem kis tanulópénz.
De legalább most már megtanultad, hogy ismeretleneknek nem adunk oda puszira egy kisebb vagyont? Nem tanították ezt az egyetemen?
Vagy még mindig nem sikerült megérteni?
varialas
Jan 06, 2020 13:05:30
Gratulálok, te vagy a nap funkcionális analfabétája.
Egy fokkal meg mindig jobb mint szimpla analfabetanak lenni, korcs.
Megkaptad-e a penzt penteken vagy nem, arrol beszelj xD
Jan 06, 2020 13:05:30
Fuvolázó Kobold
Jan 06, 2020 13:14:18
Figyelj csak, te agyalágyult! Nyelvtanilag kurva pontosan fogalmazok.
Pénteken visszakaptad-e azt a pénzt, amit Zolinak adtál?
Igen.
Nem.
Válaszd ki és írd be a fórumra.
Pénteken visszakaptad-e azt a pénzt, amit Zolinak adtál?
Igen.
Nem.
Válaszd ki és írd be a fórumra.
Jan 06, 2020 13:14:18
sodika
Jan 06, 2020 13:14:43
Szó sem volt péntekről.
Jan 06, 2020 13:14:43
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 06, 2020 13:14:51
x37)
hagyjátok a debilt. Biztos valami szuper pénzügyi konstrukció lehet, ami nem
-azonnali teljes 8000 Euró utalás számlára/kápéban
-halasztott fizetés, de vastag kamattal megtámogatva
-barter, azaz valami egyenérték a pénzért cserébe
-biznisz, azaz üzletrész a pénzért cserébe.
Mivel ezek egyikéről sincs szó szemmel láthatólag, ezért biztosak lehetünk abban, hogy Endrét jó lazán átbaszták szokás szerint. Ki hitte volna.
Sejtelmeskedjél csak, Endike. Aztán tedd fel magadnak a kérdést, hogy vajon miért nem pattintotta elő január első munkanapján a 9100 Eurót a sosem hazudó Zoltán és utalta át rögtön a kezedbe, ha a pénz csak fedezetnek kellett és csak tavaly. Ezt a kérdést kerülgeted, fejleszted köré a vastag autiködöt, de azért belül már tudod, hogy ez variálás, és azt jelenti, hogy a pénzed szépen elúszott.
-azonnali teljes 8000 Euró utalás számlára/kápéban
-halasztott fizetés, de vastag kamattal megtámogatva
-barter, azaz valami egyenérték a pénzért cserébe
-biznisz, azaz üzletrész a pénzért cserébe.
Mivel ezek egyikéről sincs szó szemmel láthatólag, ezért biztosak lehetünk abban, hogy Endrét jó lazán átbaszták szokás szerint. Ki hitte volna.
Sejtelmeskedjél csak, Endike. Aztán tedd fel magadnak a kérdést, hogy vajon miért nem pattintotta elő január első munkanapján a 9100 Eurót a sosem hazudó Zoltán és utalta át rögtön a kezedbe, ha a pénz csak fedezetnek kellett és csak tavaly. Ezt a kérdést kerülgeted, fejleszted köré a vastag autiködöt, de azért belül már tudod, hogy ez variálás, és azt jelenti, hogy a pénzed szépen elúszott.
varialas
Jan 06, 2020 13:16:43
Szó sem volt péntekről.
Az aktualis Gergely-naptar szerint Januar 3-a Pentekre esett.
Jan 06, 2020 13:16:43
sodika
Jan 06, 2020 13:18:00
Mert tanulja a gazdálkodást.
Megértő vagyok, ha valaki az elején botladozik.
Jan 06, 2020 13:18:00
varialas
Jan 06, 2020 13:19:33
Akkor is megerto leszel ha 'elgazdalkodja' a maradek penzt? :D
Kezd el a lelki felkeszulest ra hogy ez lesz.
Novemberben kuldted meg a penzt te szerencsetlen.
Jan 06, 2020 13:19:33
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 06, 2020 13:19:35
x6)
arany angolna dij
Jan 06, 2020 13:19:40
** kiosztva **
Jan 06, 2020 13:19:40
Robinson Crusoe
Jan 06, 2020 13:20:45
Szó sem volt péntekről.
whatfriday?
Jan 06, 2020 13:20:45
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 13:21:32
x4)
Szó sem volt péntekről.
What? Andi?
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 13:21:52
x4)
whatfriday?
:)
sodika
Jan 06, 2020 13:22:41
Az jófajta variálás, ami az összképet tekintve anyagilag lényegében mindenkinek jó.
Jan 06, 2020 13:22:41
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 06, 2020 13:22:49
x37)
Ezzel szemben ha valaki elkér 9100 Eurót és nem adja meg a megállapodott határidőre hiánytalanul (!!!) az nem botladozás, hanem gazdasági bűncselekmény. Jó páran ülnek ilyesmiért, Endre. Te csak simán egy balfasz vagy, aki próbálja magát meggyőzni arról, hogy minden rendben van. A cigányok pedig pont erre építették fel az egész bulit. Pontosan úgy csinálod a dolgokat, ahogy azt ők előre eltervezték, te balek.
sodika
Jan 06, 2020 13:24:22
Az engedélyem nélkül semmi nincs, amit ne adna meg időre.
Jan 06, 2020 13:24:22
D.Dezső
Jan 06, 2020 13:25:31
Hé Púpos, a reggeli kis live-odat nézve miért van az az érzésem, hogy téged folytogat a depresszió?
Persze persze ... tudjuk, azért vagy szomorú mert "minden rendben". :)
Te nagyon elakarsz nekünk mondani valamit, nem hiába itt lurkolsz már reggel óta.
Rádöbbentél, hogy Január elejére odajutottál vissza mint ahol nagy hitel felvétel előtt voltál?
Hitelkártyák kimaxolva gondolom. A "haverjaid" lenéznek és kinevetnek, csak addig kellesz amíg utalsz nekik.
Az Ogre is egyre idegesebb, melóban is jönnek a sötét felhők, most már villantani kellene a Java-val amihez hozzászólni sem tudsz.
Én is kilennék a helyedben.
Mi volt az a PubG-s live? Benned tényleg semmi szégyenérzet nincs Gagyás?
Márk meg a csőcselék haverjai idiótának, agyhalottnak, "nyomottnak" hívtak végig. A Hege még azt is mondta, hogy lődd fejbe magad.
Rájuk költöttél bazdmeg több ezer eurót az utazgatások alatt, meg 8000 eurót adsz Zolikának kölcsön, a szerelmed is már benne lehet ugyanannyival, a soha el nem készülő stúdióval meg a "segítségekkel". Szóval te finanszírozod a bandát, aztán amikor kvázi kitörlik veled a seggüket a streamben te csak ülsz mint a fasz és pislogsz ki a butaszemeiddel.
Legyél már csak egy kicsit férfi bazdmeg! Biztos, hogy még a te gyenge képességű agyadba is eljutott, hogy 4 órán keresztül téged aláznak, különben nem ültél volna ott savanyú pofával motyogva.
Ha akkor amikor felvetted az utolsó adósságrendező hitelt azt csinálod amit mi meg az Ogre mondott, hogy kitörlöd ezeket a piócákat a telefonnodból meg letiltod őket, a hitelkártyákat meg ketté vágod, akkor most legalább 10 000 euro pluszban lennél.
Érted te ezt Gagyás?
Áhh tényleg menthetetlen vagy ...
Persze persze ... tudjuk, azért vagy szomorú mert "minden rendben". :)
Te nagyon elakarsz nekünk mondani valamit, nem hiába itt lurkolsz már reggel óta.
Rádöbbentél, hogy Január elejére odajutottál vissza mint ahol nagy hitel felvétel előtt voltál?
Hitelkártyák kimaxolva gondolom. A "haverjaid" lenéznek és kinevetnek, csak addig kellesz amíg utalsz nekik.
Az Ogre is egyre idegesebb, melóban is jönnek a sötét felhők, most már villantani kellene a Java-val amihez hozzászólni sem tudsz.
Én is kilennék a helyedben.
Mi volt az a PubG-s live? Benned tényleg semmi szégyenérzet nincs Gagyás?
Márk meg a csőcselék haverjai idiótának, agyhalottnak, "nyomottnak" hívtak végig. A Hege még azt is mondta, hogy lődd fejbe magad.
Rájuk költöttél bazdmeg több ezer eurót az utazgatások alatt, meg 8000 eurót adsz Zolikának kölcsön, a szerelmed is már benne lehet ugyanannyival, a soha el nem készülő stúdióval meg a "segítségekkel". Szóval te finanszírozod a bandát, aztán amikor kvázi kitörlik veled a seggüket a streamben te csak ülsz mint a fasz és pislogsz ki a butaszemeiddel.
Legyél már csak egy kicsit férfi bazdmeg! Biztos, hogy még a te gyenge képességű agyadba is eljutott, hogy 4 órán keresztül téged aláznak, különben nem ültél volna ott savanyú pofával motyogva.
Ha akkor amikor felvetted az utolsó adósságrendező hitelt azt csinálod amit mi meg az Ogre mondott, hogy kitörlöd ezeket a piócákat a telefonnodból meg letiltod őket, a hitelkártyákat meg ketté vágod, akkor most legalább 10 000 euro pluszban lennél.
Érted te ezt Gagyás?
Áhh tényleg menthetetlen vagy ...
Jan 06, 2020 13:25:31
-
Jan 06, 2020 13:25:33
De errol beszelunk hogy fogyatekos vagy es atbasznak ugy hogy beleegyezel.
Jan 06, 2020 13:25:33
sodika
Jan 06, 2020 13:25:54
És tanultam a korábbiakból
Törlesztési szünet teljességgel kizárt.
Jan 06, 2020 13:25:54
Becsületes Zoltán
Jan 06, 2020 13:27:23
Bocs tesa, nem tudom visszafizetni a zsét, de látom megértő vagy, elnézel egy ilyen kis botlásocskát.
Jan 06, 2020 13:27:23
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 13:27:48
x4)
Ha már ilyen főnökúr lettél meg mecénás, akkor miért beszélnek veled a pártfogoltjaid úgy mint egy kutyával? Ráadásul nyilvánosan.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 06, 2020 13:28:58
x2)
És tanultam a korábbiakból
Ha ezt olvassa Sas tanár úr, fuldoklik a röhögéstől.
trendbeli garázdaság
Jan 06, 2020 13:29:59
Boldog újévet minden trollnak, Sodi, neked nem! Az utóbbi hetekben karácsonyoztam, síeltem, mint a főnökurak, és egy olyan szilveszteri buliban voltunk a menyasszonyommal, ahol még a macskának is lisztes volt az orra, ha értitek hogy mondom. Ha kommentelni nem is, de olvasni azért volt időm, és mit mondjak, nagyot ment a recskás. Pár dolog jutott eszembe.
1. Púp nem tudja kikapcsolni az autocorrectet. Ne kérjtetek tőle ilyesmit, totál fölösleges. Egyszerűen hülye hozzá.
2. Egészen biztos, hogy kapott gyógyszert, amíg otthon volt. Látványosan megváltozott a viselkedése, a depressziós, rettegő csicskából nagypofájú, náci fasz lett. Sokaknak ismerős lehet a régi Sodika, akinek feltöltötte a hűtőjét a GRoby futár.
3. A titoktól kezdve a drága kütyükig az összes hülyesége megragadt egy tíz-tizenöt évvel ezelőtti szinten. Ez nem véletlen, ekkor volt a sokak által feltételezett öngyilkossági kísérlete. Szerintem viszont nem erről van szó. Inkább arra tippelnék, hogy egy nagyon durva idegösszeomlása volt, ami után hónapokig a pszichiátrián lehetett. Ez nem okoz agykárosodást, mint egy oxigénhiányos állapot önakasztás vagy gyógyszertúladagolás esetén, de az ember jelentősen megváltozik utána, nem ugyanaz lesz, mint aki volt. Sokszor megreked egy bizonyos szinten, és nem képes onnan továbblépni, maximum gyógyszerekkel lehet úgy-ahogy működőképessé tenni. Ráadásul a legtöbb pszichés gyógyszernek súlyos mellékhatásai vannak, többek között impotencia. Ezek mind illenek a korcsra. Arra viszont kíváncsi lennék, mivel diagnosztizálták anno a pszichiátrián, érdekesek lehetnek azok a papírok.
1. Púp nem tudja kikapcsolni az autocorrectet. Ne kérjtetek tőle ilyesmit, totál fölösleges. Egyszerűen hülye hozzá.
2. Egészen biztos, hogy kapott gyógyszert, amíg otthon volt. Látványosan megváltozott a viselkedése, a depressziós, rettegő csicskából nagypofájú, náci fasz lett. Sokaknak ismerős lehet a régi Sodika, akinek feltöltötte a hűtőjét a GRoby futár.
3. A titoktól kezdve a drága kütyükig az összes hülyesége megragadt egy tíz-tizenöt évvel ezelőtti szinten. Ez nem véletlen, ekkor volt a sokak által feltételezett öngyilkossági kísérlete. Szerintem viszont nem erről van szó. Inkább arra tippelnék, hogy egy nagyon durva idegösszeomlása volt, ami után hónapokig a pszichiátrián lehetett. Ez nem okoz agykárosodást, mint egy oxigénhiányos állapot önakasztás vagy gyógyszertúladagolás esetén, de az ember jelentősen megváltozik utána, nem ugyanaz lesz, mint aki volt. Sokszor megreked egy bizonyos szinten, és nem képes onnan továbblépni, maximum gyógyszerekkel lehet úgy-ahogy működőképessé tenni. Ráadásul a legtöbb pszichés gyógyszernek súlyos mellékhatásai vannak, többek között impotencia. Ezek mind illenek a korcsra. Arra viszont kíváncsi lennék, mivel diagnosztizálták anno a pszichiátrián, érdekesek lehetnek azok a papírok.
Jan 06, 2020 13:29:59
varialas
Jan 06, 2020 13:32:21
Minek vetitesz, latjuk a dinamikat a kapcsolatodban a cigokkal streamek alatt.
A kutyajuk vagy konkretan, a csicskajuk. Ugy beszelnek veled mint egy utolso senkivel.
Jan 06, 2020 13:32:21
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 06, 2020 13:36:18
x2)
Gyagyás, ma meddig kell túlóráznod az egész napos trollozás miatt? Mit mondott a javás néni?
Kenyér és víz.
xray
(
x21)
Jan 06, 2020 13:40:02
x21)
Jan 06, 2020 13:40:02
tehát, minden hónapban megadnak 10 €-t, az összképbe ez pont beleillik. megkapod a kölcsönpénzt, csak lassabban. xd Jan 06, 2020 13:40:02
tyodika
Jan 06, 2020 13:41:32
Megint nem figyelsz te funkcionális analfabéta.Kifejezetten jó üzletet kötöttem, ezt a 9100 eurót nem is kell megadnia.
Cserébe viszont Márk adott egy fülest. A helyzet az, hogy Zolinak van egy távoli, Nigériai herceg rokona, aki eurómilliókat fog áthozni az EU-ba. Egy probléma van, hogy ez nem megy olyan egyszerűen.
Nos, ha tudni akarjátok 10% részesedésért cserébe (ez még mindig 12millió euró), engedtem el Zoli tartozását. Egyedül a 10 000 euró tranzakciós díjat kellett átutalni előre, de így is hússzoros megtérüléssel számolok legalább.
Zoli megkért hogy amíg az utalást végre nem hajtjuk, addig ne szóljak senkinek, ismerik a trollokat, hogy keresztbe tennének vagy megpróbálnának lebeszélni rosszindulatból.
Örömmel közlöm veletek hogy elkéstetek.
Az újabb (75 000eurós) bankhitelt múlt héten jóváhagyták, a hitelkártyákról 15 000 eurót vettem fel, 5000 euró személyi hitel egy új banknál,el és anyám házára sikerült 5000 eurós jelzálogot tetetni (a haszonélvezeti jogát emiatt meg kellett szüntetni, de Márk rábeszélte), tehát a pénz megvan! Időben el is tudtam utalni.
Már szombaton elindították a pénzt, csak akkor sajnos nem volt utalás, de legkésőbb pénteken ideér.
Onnantól pedig soha többet nem írok ide, csak egyszer beírom a több milliós pozitív számlaegyenlegem hogy bebizonyítotsam, hogy Zoli és Márk megbízhatóak a pénzek vonatkozásában.
Jan 06, 2020 13:41:32
sodika
Jan 06, 2020 13:45:11
tehát, minden hónapban megadnak 10 €-t, az összképbe ez pont beleillik. megkapod a kölcsönpénzt, csak lassabban. xd
Nem megyek bele már semmibe, amibe egy végrehajtó ne menne bele bárkivel szemben. Soha.
Megtanultam, hogy hülyeség jobb fejnek lenni, mint amennyire egy bírósági végrehajtó jófej lenne.
Jan 06, 2020 13:45:11
again mine the refund
(
x6)
Jan 06, 2020 13:47:44
x6)
hány éve hallgatjuk ezt, amikor mindig gyarapodik a tartozásod..
na menjapicshábaaaa..miffaaaaaaaaaaan
xray
(
x21)
Jan 06, 2020 13:50:14
x21)
szmájlizol, tehát hazudsz.
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 13:53:32
x4)
50 ezer eurós fasz a szájba!
2 napig csicskultam
-
Jan 06, 2020 13:53:52
Az újabb (75 000eurós) bankhitelt múlt héten jóváhagyták,
Itt szerintem ezt jegyezzük is meg, mert simán el fog odáig jutni a Gyagyás. A németek is és ő is vannak olyan hülyék, hogy hagyják.
Jan 06, 2020 13:53:52
sodika
Jan 06, 2020 13:54:50
Nem hazudok.
Olyan megoldás van most, ami tényleg szó szerint mindenkinek jó.
Jan 06, 2020 13:54:50
Jan 06, 2020 13:55:02
igazad volt sneci, tényleg alig foglalkozunk ezzel a lehúzással 5 napot, aztán elfelejtjük lol. évekig fog tartani ez az öt nap mert sosem fogod visszakapni a pénzed balfasz
Jan 06, 2020 13:55:02
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 06, 2020 13:57:29
x2)
Nem hazudok.
Igen, jó a teljes miskolci cigány galerinek. Te balek.
xray
(
x21)
Jan 06, 2020 13:57:45
x21)
Nem hazudok.
akkor miért nem mered leírni? mitől, vagy kitől félsz? Olyan megoldás van most, ami tényleg szó szerint mindenkinek jó.
trendbeli garázdaság
Jan 06, 2020 13:59:11
Becsületes Zoli kapott egy fülest, hogy melyik lóra kell tenni, így bíztosan nyer, és abból visszafizet téged? LOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Te balfasz, már karácsony előtt meg kellett volna adnia a pénzt, de nem adta meg! Csak a variálás megy. Mint az itt a piros, hol a pirosnál, hogy a végén már azt sem tudod, hol vagy. Fincsi lesz, amikor a púpszászi macskaólból fogod magyarázni, hogy a te a körülmények ismeretében mindent jól csináltál. Balek!
Te balfasz, már karácsony előtt meg kellett volna adnia a pénzt, de nem adta meg! Csak a variálás megy. Mint az itt a piros, hol a pirosnál, hogy a végén már azt sem tudod, hol vagy. Fincsi lesz, amikor a púpszászi macskaólból fogod magyarázni, hogy a te a körülmények ismeretében mindent jól csináltál. Balek!
Jan 06, 2020 13:59:11
sodika
Jan 06, 2020 14:02:06
Mindent tudok és átlátok.
Van táblázatom.
Van táblázatom.
Jan 06, 2020 14:02:06
depis sodi a sodi
Jan 06, 2020 14:03:59
Nem hazudok.
kibaszott jó olvasni ezeket az oltári baromságokat ahogy próbálod ezredszer beadni magadnak, hogy te nem vagy egy ostoba gonosz szar, akit bárki átver, becsap, lehúz, kiröhög, szembeköp. minden perce élvezet ennek, hogy heti több órában gyaláznak a cigányok, mindegy hogy te minek hazudod ezt az egészet.
Jan 06, 2020 14:03:59
xray
(
x21)
Jan 06, 2020 14:05:24
x21)
Van táblázatom.
válaszolj, ne angolnázz! Van táblázatom.
sodi a rendőridomár
Jan 06, 2020 14:07:09
ne felejtsük el, hogy az eredeti terv évek óta az, hogy semennyit sem ad sodi senkinek. de hát akkor ki beszélne vele magyarul a trollokon kívül?
Jan 06, 2020 14:07:09
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 06, 2020 14:09:07
Az egész onnan indult, hogy egy kvázi ismeretlen embernek adtál 8000 eurót azzal, hogy két héten belül az egészet egy összegben visszautalja. Hiszen nem is költ ő abból egy centet se, csak arra kell, hogy átverje a bankot.
Két hónappal később ott tartunk, hogy a pénznek csak töredékét kaptad vissza, plusz még újat is küldtél.
És már nem is téma, hogy most azonnal - legalább egy hónappal az eredeti határidő után - egy összegben megkapd a pénzed, hanem csak megy a variálgatás meg az angolnázás, hogy milyen jó is az, hogy alsóhangon 3-4 millió forintod van a miskolci galerinál.
Miközben te fizeted rá a kamatot.
Jan 06, 2020 14:09:07
Jan 06, 2020 14:09:08
Van táblázatom.
Van táblázatom.
muti a varázsexcelt recskás, az minden vitát eldönt
Jan 06, 2020 14:09:08
Tux
Jan 06, 2020 14:12:35
Van táblázatom.
youtube.com/watch?v=Wd1-dwdltmo Illik az imidzsedhez, te szararcú! Van táblázatom.
Jan 06, 2020 14:12:35
Fuvolázó Kobold
Jan 06, 2020 14:16:11
A koszos korcs nem velünk veszekszik, hanem a megmaradt eszének utolsó maradéka próbálja kivetíteni egy fiktív realitást. Így az agyalált mantrázás végül önigazolássá válik, az autiköd szépen megköt és a végén már maga is elhiszi a rengeteg hazugságot.
Téged nem kell átbaszni, Endre. Átkúrod te saját magadat!
Téged nem kell átbaszni, Endre. Átkúrod te saját magadat!
Jan 06, 2020 14:16:11
-
Jan 06, 2020 14:16:45
Varázsexcelben már multkor is olyan összegek voltak bevételnek könyvelve, amiket még meg sem kapott, csak remél.
Nagyon csunyán kibasztak a recskással és ez a legutóbbo PUBG stream pedig elékesztő.
KOmolyan ahogy ültem és néztem, elkezdtem szarul érezni magam amiatt, hogy ez a szerencséten pupos sírásra görbült arccal, szó szerint majdnem elbőgte magát.
Endrének semmiféle önbecsülése nincsen, a cigányok ott törlik belé a lábukat ahol akarják.
Nagyon csunyán kibasztak a recskással és ez a legutóbbo PUBG stream pedig elékesztő.
Endrének semmiféle önbecsülése nincsen, a cigányok ott törlik belé a lábukat ahol akarják.
Jan 06, 2020 14:16:45
sodigyűlölő
Jan 06, 2020 14:24:28
ejnye, nem szép dolog
Jan 06, 2020 14:24:28
sodika
Jan 06, 2020 14:25:49
Unom azt a játékot, ők meg egytől egyig azt szerezik. Tényleg arról van szó, hogy meg kell tanulnom élvezni.
Jan 06, 2020 14:25:49
Szomorú boríték
Jan 06, 2020 14:30:30
Unom azt a játékot, ők meg egytől egyig azt szerezik. Tényleg arról van szó, hogy meg kell tanulnom élvezni.
Talan ha nem lennel ennyire bena, akkor elvezned :D
Jan 06, 2020 14:30:30
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 14:30:55
x4)
Te mindent megunsz öt perc alatt. Egészen addig érdekel csak valami, amíg meg nem vásárolod. Aztán már jöhet is a következő.
Igazi pszichopata vagy.
Tulasi Devi B Sanjeeva
Jan 06, 2020 14:31:11
a buta arcú kolléga sír a sarokban, miközben a telefonját nyomkodja. biztos szakít a szerelmével
Jan 06, 2020 14:31:11
tyodika
Jan 06, 2020 14:31:54
Jan 06, 2020 14:31:54
Szomorú boríték
Jan 06, 2020 14:41:02
Ezt a gnom igy kalkulalta? Mivel?
Jan 06, 2020 14:41:02
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 06, 2020 14:41:26
Jan 06, 2020 14:41:26
Jan 06, 2020 14:42:05
látszott, hogy nárcisztikus faszként az zavar, ha egy hibádért kell elnézést kérned de megérte nem megtenned, onnantól csak égettek, gyaláztak a cigányok
Jan 06, 2020 14:42:05
-
Jan 06, 2020 14:42:45
Mert a ticcsen tilos recskázni
Jan 06, 2020 14:42:45
-
Jan 06, 2020 14:44:49
Jan 06, 2020 14:44:49
Jan 06, 2020 14:48:09
van olyan játék ahol minél nagyobb kárt, szenvedést kell okozni valamely kisebbség lehetőleg női tagjának? valami ilyesmi érdekelné
Jan 06, 2020 14:48:09
Recskaboy Coub Admin
Jan 06, 2020 14:48:39
Egyetértek azokkal, akik szerint Anikó megérdemelne egy saját szócikket. Így hát tettem róla. Íme.
Anikovagyok
Anikovagyok
Most, hogy végre kaptam szerkesztőjogot, fent van ez is: sodipedia.sodika.org/index.php?title=Anikovagyok
Jan 06, 2020 14:48:39
-
Jan 06, 2020 14:49:17
ejnye, nem szép dolog
jogos :)
Nem konkrétan Endre miatt, hanem csak elképzeltem a szituációt, hogy ennek az embernek ilyen "barátai" vannak.
Ez nem ugratás volt, hanem alázás kőkeményen.
Jan 06, 2020 14:49:17
tigris
Jan 06, 2020 14:51:38
ha unod, akkor mi a kurva anyádnak vagy ott? csak baszod el mindenki szórakozását, te önző nyomorék fasz!
Jan 06, 2020 14:51:38
-
Jan 06, 2020 14:53:31
ne aggódj sodi, tíz év múlva fosni fogja!
Jan 06, 2020 14:53:31
élvezetcoach
Jan 06, 2020 14:54:13
recskázásnál elélveztél vagy csak kibuggyant a geci? lehet, hogy ott sem tanítottak meg élvezni, ezért csak akkor tudtad, hogy vége amikor fröccsent? gondolom dugni is ezért nem dugsz, nem tanították meg élvezni a szexet, ezért láttad olyan gépiesnek. hívj bizalommal fifi, négy konzultáció alatt megtanítalak élvezni a játékot a szexet, az életet, bizony
Jan 06, 2020 14:54:13
Tux
Jan 06, 2020 14:54:23
Sose fogod tudni beállítani a wifit Linuxon mert egy 1 bites húgyagyú autista balfasz vagy reméljük win 10 fog futni majd a lélegeztetőgépeden is. Jan 06, 2020 14:54:23
-
Jan 06, 2020 14:54:35
Figyelj, Tyodika. Ilyen az, amikor kilépsz az autista világképedből. Eddig szerencséd volt, mert csak elmebetegek meg szexnagyik vettek körül, akik minden lélegzetvételedet körülrajongták. Most meg jön pár cigány srác a grundról és porig aláz valamiben, aminek neked elméletileg jónak kellene lenned, erre beindult a védelmi mechanizmus, hogy "jó, majd figyelek erre is". Nem bazmeg, neked máshol kell kezdened, kb ott, hogy leépíted az autiködöt és elfogadod, hogy bizonyos dolgok neked egyszerűen NEM MENNEK. Gyakorolj már egy kis önkritikát vazze. És ez csak egy játék!!
Egyébként elgondolkodtál már azon, te nagy nemzethy hős, hogy ha egy virtuális játékban így szétaláznak, akkor mit tennének veled élőben? Egy háborúban teszemazt? A te fajtád akarja állandóan olyan nagyon a hazát védeni, de még egy szimulációban sem tudja merre van a fel meg a le, még cigányok is szarrá gyilkolják.
Jan 06, 2020 14:54:35
balek
(
x10)
Jan 06, 2020 14:55:01
x10)
Jó hogy nem ez volt az első dolgod, de szerintem az 50eurót is be lehetne tenni. Főleg a könyörgős, nagyképűsködő sodit kéne archiválni az utókornak. Ha valaki hozzátenne még, írjon nyugodtan.
Recskaboy Coub Admin
Jan 06, 2020 14:56:47
Jó hogy nem ez volt az első dolgod, de szerintem az 50eurót is be lehetne tenni. Főleg a könyörgős, nagyképűsködő sodit kéne archiválni az utókornak.
Minden egy folyamat, Hahó!
Jan 06, 2020 14:56:47
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 06, 2020 14:56:56
x7)
Fú baszki, nagyon záporoznak most recsire a szép szavak :DD
Végre van egy kis pörgés.
hehe
Jan 06, 2020 14:58:56
Fú baszki, nagyon záporoznak most recsire a szép szavak :DD
ha nincs euróeső, van gyalázápor. mondjuk én is rég szívtam ebéd helyett
Jan 06, 2020 14:58:56
-
Jan 06, 2020 14:59:47
Mellesleg, recskazast tanitottak az etyetemen? Mert ha nem akkor mitol ertesz hozza?
Jan 06, 2020 14:59:47
tyodika
Jan 06, 2020 15:00:18
Ma 15:00tól nem írok ide többet. Juszt se
Jan 06, 2020 15:00:18
tyodika
Jan 06, 2020 15:00:50
Ma 15:02től nem írok ide többet.
Jan 06, 2020 15:00:50
Vladimir Putin
Jan 06, 2020 15:02:00
szarjak bele a mongol idiota kurva anyád szájába trump debil fosadék geci
Adjál neki Aladdin!
Jan 06, 2020 15:02:00
broni
Jan 06, 2020 15:14:16
texnek is dminjogot
Jan 06, 2020 15:14:16
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 06, 2020 15:25:28
x7)
Kicsoda? :DDD A miskolci rafkós cigány tanulja a gazdálkodást?
Tudod mit tanul meg egy ilyen ember? Átbaszni a másikat. Mondjuk legalább veled ellentétben elsajátított valamit, ami most majdnem 3 millát hozott neki. :) Neki már fossa, neked mikor fogja?
Szomorú boríték
Jan 06, 2020 15:27:14
Sodi tobben kerdezik a reggeli stream utan, hogy a miskolci zolicigany utalt-e?
Illetve hogyan es mikor kapod vissza a 8000 eurot?
Illetve hogyan es mikor kapod vissza a 8000 eurot?
Jan 06, 2020 15:27:14
sodika
Jan 06, 2020 15:31:22
Na bassz fel.
Ha az illető tudna gazdálkodni, nem került volna olyan helyzetbe, hogy az én segítségemre szorul.
De most már ő is jobban oda fog figyelni erre is.
Ha az illető tudna gazdálkodni, nem került volna olyan helyzetbe, hogy az én segítségemre szorul.
Jan 06, 2020 15:31:22
xray
(
x21)
Jan 06, 2020 15:32:38
x21)
Na bassz fel.
rád figyelnek a legjobban, te idióta. Ha az illető tudna gazdálkodni, nem került volna olyan helyzetbe, hogy az én segítségemre szorul.
Trusty Zoly
Jan 06, 2020 15:36:10
Na bassz fel.
Jan 06, 2020 15:36:10
Jan 06, 2020 15:37:25
Na bassz fel.
az nem basz fel, ha lehúznak, csak ha rákérdeznek igaz? nem kellett volna dicsekedned, hogy te milyen nagymenő vagy, hogy milliókkal segítesz vállalkozókat.
Jan 06, 2020 15:37:25
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 06, 2020 15:37:31
Na bassz fel.
Jan 06, 2020 15:37:31
há nekem többe van tesa
Jan 06, 2020 15:38:46
eredetileg nem 17et kértél? 27tel kellett volna indítani báttya
Jan 06, 2020 15:38:46
sodika
Jan 06, 2020 15:39:53
Nem is értem a kérdést.
Jan 06, 2020 15:39:53
-
Jan 06, 2020 15:40:27
Nem is értem a kérdést.
Nem is értem a kérdést.
:DDDD
Jan 06, 2020 15:40:27
sodika
Jan 06, 2020 15:40:32
az nem basz fel, ha lehúznak, csak ha rákérdeznek igaz?
Senki nem húzott le.
Semmivel.
Jan 06, 2020 15:40:32
nem zoli
Jan 06, 2020 15:41:13
Jan 06, 2020 15:41:13
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jan 06, 2020 15:42:08
x2)
Nem is értem a kérdést.
Nem is értem a kérdést.
tyodika
Jan 06, 2020 15:44:16
aki keveset kér nem tudja megadni, ezt mindenki tudja. csak olyannak szabad adni a sokat kér szóval nem adok. közgáz alapok, hahó
Jan 06, 2020 15:44:16
xray
(
x21)
Jan 06, 2020 15:45:00
x21)
Nem is értem a kérdést.
ebből látszik, h súlyosabb az elmebajod, mint gondoltam. Nem is értem a kérdést.
sodika
Jan 06, 2020 15:46:19
Jan 06, 2020 15:46:19
Brian
(
x2)
Jan 06, 2020 15:48:54
x2)
ha tisztességes ember lenne előbb megadta volna a pénzed és utána variálna a nagy lehetőséggel. így csak egy lehúzós cigány
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 06, 2020 15:48:55
x9)
Nem is értem a kérdést.
Nem is értem a kérdést.
Én meg nem értem a választ.
sodika
Jan 06, 2020 15:50:03
Azt mondtam, hogy tisztességes ember.
Nem hogy isten.
Nem hogy isten.
Jan 06, 2020 15:50:03
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 06, 2020 15:56:19
Ha tisztességes ember, akkor miért nem küldte vissza az egészet egy összegben még decemberben (novemberben?), ahogy ígérte.
Azt mondta, felteszi a számlára, a bank látja, megkapja a hitelt, és már küldi is vissza.
Miért nem küldte vissza?
Egy tisztességes ember miért variál?
Azt mondta, felteszi a számlára, a bank látja, megkapja a hitelt, és már küldi is vissza.
Miért nem küldte vissza?
Egy tisztességes ember miért variál?
Jan 06, 2020 15:56:19
sodika
Jan 06, 2020 15:58:45
Most mondta a SoDI, hogy tanul.
Nem értem, mit nem értesz.
Jan 06, 2020 15:58:45
Riporter
(
x4)
Jan 06, 2020 16:02:16
x4)
Ezek a ködös válaszok elég beszédesek, pedig Recskaboy szándéka pont ellentétes lenne. Csakhát ugye buta mint egy zsák cement.
Ha nem basztak volna át vagy ne lennének kétségeid akkor konkrétumokat írnál és nem darálnád a fingot.
Ha tényleg rendben lenne minden, akkor nagy pofával kürtölnéd világgá a tényeket, pontos összegeket stb.
2 napig csicskultam
Ha nem basztak volna át vagy ne lennének kétségeid akkor konkrétumokat írnál és nem darálnád a fingot.
Ha tényleg rendben lenne minden, akkor nagy pofával kürtölnéd világgá a tényeket, pontos összegeket stb.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 06, 2020 16:02:23
x7)
Na bassz fel.
Sneci, ez az illető olyan helyzetbe került, hogy lehúzott egy madarat. Neki ez a munkája, életművész, érted? Te áldozat vagy, nem egy jótevő tündér.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jan 06, 2020 16:06:30
x7)
Mindegy.... buta fasz vagy, hátradőlök, élvezem a műsort.
hehe
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 06, 2020 16:07:56
Most mondta a SoDI, hogy tanul.
Azért 8000 (10000?) euró nem kis tanulópénz.
De legalább most már megtanultad, hogy ismeretleneknek nem adunk oda puszira egy kisebb vagyont? Nem tanították ezt az egyetemen?
Vagy még mindig nem sikerült megérteni?
Jan 06, 2020 16:07:56
194 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nem felsz tole, hogy osszetorod a hombar pofadat amikor leesel a magas lorol?