Jesszus, én ezzel még nem is találkoztam! Óriási! Ha jól gondolom, ez Pegazus troll felkérdezése volt anno. Az "alacsony börtöntűrő képesség" című kikacsintást ezúton is köszönjük :)
Ezzel ki lehetne egészíteni a Tajgi cikket.
Pontos észrevétel. Ez annyira jellemző a retardokra, mi több, valahol ez az (egyik) oka a saját tragédiájuknak.
Sodi, Tajgi, Zsír anyja ha időben lebaszott volna nekik 2 nyaklevest, és elzavarta volna őket dolgozni, mára már viszonylag sínen lenne az életük. De ezekkel a bevédésekkel saját maguk ütik a szögeket a koporsóikba.
Azt nem tudom, Pegazus troll részéről a személyes felkérdezés, sírógörcs és enyhe bepissenés az egy másik alkalom, vagy csak vetítés volt.
Vagy ha ebből sem tanultak volna, legalább eltakarodnak a picsába valahova, és nem a szerencsétlen szüleik szeme láttára nullázzák le az életüket. De nem, mert lelketlen parazita az összes. Proland üvöltözik az anyjával, mert csak vele mer, Zsír nem köszön neki, semmibe veszi, de azért bezabálja a főztjét meg mosatja vele a szaros gatyáját, a Recskásnak is jó volt Vera néni, hogy cipeltesse vele a buzigurtnis szarjait, de a temetésére már baszott elmenni. Igazi szociopata féreg az összes.
Sass tanár úr elvitte az örökséget? Nem baj, befektetek a nuni juice-ba. Nem jött be a nunijuice? Schlingoff könyveket veszek. Nem jöttek be a Schlingoff könyvek? Kölcsönadok törpapának. Nem adja meg törpapa? Akkor kölcsönadok a deficásnak is. Ő se adja meg? Akkor a miskolci kommunista cigány Márknak adok milliókat. Ő is csak átvert? Adjunk akkor Zolinak 9000 eurót.
Folyt köv...
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Inkább a seggének alacsony a cigányfasztűrő képessége.
sodi egy tömeg gyerektömeg gyilkos féreg!!!!!
vót már csajod batman????????????
-á, dehogy!!!!!!!!!!
A legelején azt mondja, hogy nem meló, nem márk, és nem a főbérlő hisztizett.
Azt is mondta, hogy nem ő írta a masztipartis kommentet.
2 napig csicskultam
Pontosan. Tajgi asszony még a saját barátainak is unalmas.
Nem olyan régen még azt magyarázta, hogy ha csak a német fizetése felét megkapná, akkor hazajönne. Természetesen hazudott.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
nem is zárt be.most is írok, hogy pina.
Például említette sodika, hogy múlt pénteken Tisztességes Zoltán valamilyen nagylelkű, de nem készpénzes ajánlatott tett számára. Lehet, hogy ezt vonta vissza? Szerintem igen.
Valószínűnek tartom hogy Tisztességes Zoltán egy Miskolci prostival próbálta volna lekenyerezni Sodit, esetleg egy masztipartyra való bejutás lehetőségét dobta fel neki.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
A bankfiók?
Mit mondtál el a streamben? Mi van nyitva? Mikor volt róla szó?
Semmi értelme nincs ennek, amit idehánytál.
Na, mi a helyzet az ügyvéddel? Be vagy már szarva gyagyás?
Si vis pacem, para bellum
*kacsint*
*mosolyogva átpörget tizenkét darab tízezrest*
Mit szólt hozzá Professzor úr, hogy Tajgi lefoglalta az éjszakai műsorsávot, ami az Ön tulajdona? Gondolkodott valami elégtételen? Égetés? Egyebek?
2 napig csicskultam
már szóltam a fradi keménymagnak, azt is mondtam, hogy tajgi fradi mezeket éget.főleg simon tibiét.
Ogre spermát biztos rendszeresen.
De szerintem a 11 eurós reggeli szendvicsbe is bele van turházva a két kenyér közé.
2 napig csicskultam.
akkor azért olyan szép.
Ez igaz Roland?
bepisilés minden éjjel van. Ezért van nejlon a Rollika ágyán.
Megismerem az én kicsikém stílusát.
Megint ugrik a lemez a fejedben vagy mi történik ilyenkor?
És ne pofátlankodj, hogy valamit befostál a sokórás nézhetetlen szarodba amit itt bárkinek is tudnia kellene. Te fasz!
Faszom
Őrjöng - pipa
Éjjel, mert munkanélküli - pipa
Indokolatlan fekalofília ("szarszopó") - pipa
"hahaha" - pipa
Kényszeres börtönmesék és büszke nőbántalmazó fantáziák - pipa
Több személyben beszélget magával (mint a korai Sodi youtube stream alatt) - pipa
Fenyegetőzés ismétlődő egyszerű panelokból felépítve - pipa
Nem mer ugrani - sajnos pipa
Faszom
Már 3kor van benned valami gyagya?
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Nem én! Én másban voltam... ha értitek xD
ez a hülye stílus utánozhatatlan.
Nem kizárt, hogy ilyenkor cvigány is beszáll a buliba 4-5 személyiséggel.
Mivan Sneci? Már lecsúsztak a söröcskék? Rosszhangulatú beszélgetések voltak? Mi a baj? Mesélj a kommenthaveroknak!
Ezt az egyet senki se veheti el tőled loooooooooooooooool
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Pimpós?
🕎Endigame🕎
Az adósságod is.
és pontosan hány nőben is volt?
szólok anyámnak!!!!!!!!!!!!!!valamit akar!!!!!!!!!!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szerintem a baj nagy, ha ennyi mondanivalód van:) Variálás?
Az lesz az egyetlen, amit megtarthatsz.
Hát azért hetyetyetyetye.
Szorosan időzítve dobjuk piacra a Mosóasszonyok kedvence márkájú ömlesztett sajtkészítményünket.
Faszom
nekem valamivel kisebb, de van házam, kocsim és nincs 30 ezer euró adósságom.
ja, és szoktam baszni is. Nővel.
hát azért hetyetye
Vagy az ogre seggebe éjjel amikor alszik. Mi szoktuk, ugye tajgi?
sodi is .
Szép, de hiányolom a 800-at, arra is büszke voltál, amíg nem hiteltörlesztésre ment a nagyja.
Egyébként szép terelés, de nem térünk el a tárgytól.
Sajnálom a felkérdezést, remélem nagy a baj.
Faszom
Broni, tudod mi a különbség abban, hogy tajgi a második vagy a tizedik emeletről veti le magát??
Második emelet: * puff * ... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Tizedik emelet: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ... * puff *
Faszom
Baszátokmeg, ez nekem is teljesen!
Le a kalappal a tökös apuka előtt, aki milyen udvariasan de mégis nyomatékosan helyretette a nőverő és kiskorúakat interneten zaklató szárazfaszú cselkirályt.
A lovamnak is. Ráadásul okosabb is nálad.
2 napig csicskultam
Fogadok, hogy a fogai is szebbek.
Faszom
Ha ajándékba kapta akkor lehet hogy azt még nem nézte meg
HAHAHAHAHAHA
Szerző:
Hiénaverő
(
x17)
Jan 09, 2020 11:31:22
Válasz
(13)
x17)
Válasz
(13)
Mit csinálsz ma délután Tajgi? Dekázgatsz kicsit a panel melletti dühöngőben így 50 évesen? Hahaha :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Tajgi, a mosóasszony
Jan 09, 2020 11:49:41
Ma lesz bepisilés is? Vagy csak RGL szidás, mert elmondta rólad az igazságot?!
Jan 09, 2020 11:49:41
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 09, 2020 11:51:16
x16)
youtu.be/lVsmcT_RzvM
LoL...
LoL...
Jesszus, én ezzel még nem is találkoztam! Óriási! Ha jól gondolom, ez Pegazus troll felkérdezése volt anno. Az "alacsony börtöntűrő képesség" című kikacsintást ezúton is köszönjük :)
trendbeli garázdaság
Jan 09, 2020 11:52:27
Kurva jó a telefonos beszélgetés Tajgi anyjával! Pont ugyanazt a szöveget nyomja le szerencsétlen nő, mint anno Vera néni a recskással kapcsolatban. Miközben pontosan tudja, hogy a nőverő alkoholista gyereke már megjárta a börtönt is. Proland, legyen már benned könyörület szerencsétlen anyád iránt, és ugorj ki végre a panelból!
Jan 09, 2020 11:52:27
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 09, 2020 12:01:43
x16)
Pont ugyanazt a szöveget nyomja le szerencsétlen nő, mint anno Vera néni a recskással kapcsolatban. Miközben pontosan tudja, hogy a nőverő alkoholista gyereke már megjárta a börtönt is.
Pontos észrevétel. Ez annyira jellemző a retardokra, mi több, valahol ez az (egyik) oka a saját tragédiájuknak.
Sodi, Tajgi, Zsír anyja ha időben lebaszott volna nekik 2 nyaklevest, és elzavarta volna őket dolgozni, mára már viszonylag sínen lenne az életük. De ezekkel a bevédésekkel saját maguk ütik a szögeket a koporsóikba.
Azt nem tudom, Pegazus troll részéről a személyes felkérdezés, sírógörcs és enyhe bepissenés az egy másik alkalom, vagy csak vetítés volt.
trendbeli garázdaság
Jan 09, 2020 12:04:42
Vagy ha ebből sem tanultak volna, legalább eltakarodnak a picsába valahova, és nem a szerencsétlen szüleik szeme láttára nullázzák le az életüket. De nem, mert lelketlen parazita az összes. Proland üvöltözik az anyjával, mert csak vele mer, Zsír nem köszön neki, semmibe veszi, de azért bezabálja a főztjét meg mosatja vele a szaros gatyáját, a Recskásnak is jó volt Vera néni, hogy cipeltesse vele a buzigurtnis szarjait, de a temetésére már baszott elmenni. Igazi szociopata féreg az összes.
Jan 09, 2020 12:04:42
balek
(
x10)
Jan 09, 2020 12:29:27
x10)
de hát pont azért retardok, mert nem tanulnak semmiből.Sass tanár úr elvitte az örökséget? Nem baj, befektetek a nuni juice-ba. Nem jött be a nunijuice? Schlingoff könyveket veszek. Nem jöttek be a Schlingoff könyvek? Kölcsönadok törpapának. Nem adja meg törpapa? Akkor kölcsönadok a deficásnak is. Ő se adja meg? Akkor a miskolci kommunista cigány Márknak adok milliókat. Ő is csak átvert? Adjunk akkor Zolinak 9000 eurót.
Folyt köv...
többen
Jan 09, 2020 12:47:40
Endre befogott az indián főnököd vagy hova tűntél?
Interjun vagy a tescónál árufeltöltőnek?
Twitch partnerség hogy áll, mikor kezdhetünk mass reportolni?
Fontos!!!
Interjun vagy a tescónál árufeltöltőnek?
Twitch partnerség hogy áll, mikor kezdhetünk mass reportolni?
Fontos!!!
Jan 09, 2020 12:47:40
balek
(
x10)
Jan 09, 2020 12:48:52
x10)
Ebben amúgy az a legviccesebb, hogy mindig elmondja, hogy legalább tanul belőle.
Ami viszont lejön az autista agyának, hogy ennyi pénzt elloptak tőle, akkor legközelebb csakis többet szabad puszira utalni WU-n, mert annyit már biztos nem lopnak el tőle szélhámosok.
Ami viszont lejön az autista agyának, hogy ennyi pénzt elloptak tőle, akkor legközelebb csakis többet szabad puszira utalni WU-n, mert annyit már biztos nem lopnak el tőle szélhámosok.
balek
(
x10)
Jan 09, 2020 12:52:28
x10)
Endre, ha a tisztességes Zoli márciusi látogatásig sem utalja a 3 napra kölcsönkért pénzt és stúdió se lesz, akkor elismered, hogy balek vagy?
Vagy már nagybam töröd a fejed és megelőlegezed nekik a kifogásokat hova tűnt a pénz, hogy még gondolkodniuk se kelljen, és így minden a legnatyobb rendben letyen?
Vagy már nagybam töröd a fejed és megelőlegezed nekik a kifogásokat hova tűnt a pénz, hogy még gondolkodniuk se kelljen, és így minden a legnatyobb rendben letyen?
Dr. Kotász
Jan 09, 2020 12:58:27
Tajgi a sittes balfasz :D Alacsony a börtöntűrő képesség, Impotosz? :D
Inkább a seggének alacsony a cigányfasztűrő képessége.
Jan 09, 2020 12:58:27
Púpfal
Jan 09, 2020 12:59:07
* csak úgy füstöl munkaidőben a tegnapi rossz hangulatú telefonbeszélgetés utáni depiben *
Jan 09, 2020 12:59:07
Pollacsek Martin Szabolcs
Jan 09, 2020 12:59:39
Mi van Tyodi? Kibasztak az seggprestoból, és most 1 kocsmában iszod le magad?:DDDD
Jan 09, 2020 12:59:39
-
Jan 09, 2020 13:10:39
A púp ma kapott egy hívást egy ügyvédtől állítólag... A csatornáin található alpáriság miatt... Reméljük az is hamarosan felkerül. ;-)
Jan 09, 2020 13:10:39
Molnár F Árpád
Jan 09, 2020 13:11:28
Mi van Tyodi? Kibasztak az seggprestoból, és most 1 kocsmában iszod le magad?:DDDD
Odamegyünk összetörjük a csontjaidat te állat! Há betörünk a lakásodba öcsém! rendelésenként 1 csont! 1 rendelés 1 csont Pollacsek! Jan 09, 2020 13:11:28
-
Jan 09, 2020 13:18:35
Odamegyünk összetörjük a csontjaidat te állat! Há betörünk a lakásodba öcsém! rendelésenként 1 csont! 1 rendelés 1 csont Pollacsek!
sodi egy tömeg gyerektömeg gyilkos féreg!!!!!
Jan 09, 2020 13:18:35
broni
Jan 09, 2020 13:28:32
Van már csajod, Tajgi? Miért nincs 7 éve? hahaha :D
vót már csajod batman????????????
-á, dehogy!!!!!!!!!!
Jan 09, 2020 13:28:32
-
Jan 09, 2020 13:34:19
* csak úgy füstöl munkaidőben a tegnapi rossz hangulatú telefonbeszélgetés utáni depiben *
Jan 09, 2020 13:34:19
broni
Jan 09, 2020 13:37:58
Jan 09, 2020 13:37:58
Riporter
(
x4)
Jan 09, 2020 13:38:55
x4)
Azt is mondta, hogy nem ő írta a masztipartis kommentet.
broni
Jan 09, 2020 13:53:51
egybként tajgiba nincs akkora potenciál, mint sodiba, mikor fogják milliokra levennni???????pár nap mulva senki nem fog vele foglalkozni.
Jan 09, 2020 13:53:51
Dönitz
Jan 09, 2020 13:54:47
egybként tajgiba nincs akkora potenciál, mint sodiba, mikor fogják milliokra levennni???????pár nap mulva senki nem fog vele foglalkozni.
Pontosan. Tajgi asszony még a saját barátainak is unalmas.
Jan 09, 2020 13:54:47
rBali
(
x24)
Jan 09, 2020 14:14:57
x24)
Figyelj már Recskásch Endre, nem akarsz hazajönni az IT szektorba? Vagy ez biztosan valami hazug zsidó ármány lehet? Itthon is meg lehet keresni azt, amit te ott összelegózgatsz a comenius logóban te pöcs!

Na meló, csá.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF

Na meló, csá.
-
Jan 09, 2020 14:28:47
Figyelj már Recskásch Endre, nem akarsz hazajönni az IT szektorba? Vagy ez biztosan valami hazug zsidó ármány lehet? Itthon is meg lehet keresni azt, amit te ott összelegózgatsz a comenius logóban te pöcs!
Na meló, csá.
Na meló, csá.
Nem olyan régen még azt magyarázta, hogy ha csak a német fizetése felét megkapná, akkor hazajönne. Természetesen hazudott.
Jan 09, 2020 14:28:47
Gyere haza fiatal*
Jan 09, 2020 14:30:14
Gyere haza öregecskedő, hunyorgó, erszényes, púpos, fogatlan alkoholista!
Jan 09, 2020 14:30:14
Szteppen
(
x3)
Jan 09, 2020 14:33:21
x3)
Igény szerint este tartok oktatás az OBS streamből és mehetnének a cickány soderáció mentes streamek. Kb 5 perc beállítani bármilyen kamu frutyubra. (Sodinak tuti ráment így is az egész estéje?)
Laposról elég faszán ment 2500-as bitrátával. Igaz volt 5 sec késés,amit az okosok majd megmagyaráznak.
HP Elitebook 8470P
Core i5-3210M, Intel HD4000, 8GB DDR3, SSD
Várom az ettől erősebb hardverrel rendelkező lelkes Snecológusok jelentkezését.
Ez ety fosh!
Laposról elég faszán ment 2500-as bitrátával. Igaz volt 5 sec késés,amit az okosok majd megmagyaráznak.
HP Elitebook 8470P
balek
(
x10)
Jan 09, 2020 14:36:10
x10)
Igény szerint este tartok oktatás az OBS streamből és mehetnének a cickány soderáció mentes streamek. Kb 5 perc beállítani bármilyen kamu frutyubra. (Sodinak tuti ráment így is az egész estéje?)
HP Elitebook 8470P
remek ötlet, érdemes lehet más platformon is streamelni, hátha van orosz twitchz ahonnan nem tudja leszedetni. Laposról elég faszán ment 2500-as bitrátával. Igaz volt 5 sec késés,amit az okosok majd megmagyaráznak.
HP Elitebook 8470P
coming soon
Jan 09, 2020 14:39:13
The community has closed this channel due to terms of service violations.
Jan 09, 2020 14:39:13
broni
Jan 09, 2020 14:54:35
The community has closed this channel due to terms of service violations.
nem is zárt be.most is írok, hogy pina.
Jan 09, 2020 14:54:35
Variáláskutató, ELTE-BTK,
Jan 09, 2020 14:55:41
Érdekes, hogy mi lehetett ez a stressz, amiről tegnap magyarázott a gnóm. Az biztos, hogy nagyon felzaklatta, tehát kizárhatunk minden csip-csup ügyet.
Vagy hatalmas balhé volt, és leüvöltötte valaki a fejét, vagy egy olyan kérdésről van szó, ami számára nagyon fontos. Nem tudom elképzelni, hogy a grafikus, vagy Oszi, stb. miért üvöltené le a fejét úgy, hogy az ennyire megmarad a Gyagyásban, szóval marad az, hogy valami fontos kérdésről volt szó.
Mivel a munkahelyet, Márkot, a hitelezőket, és az Ogrét is kizárta, valamint azt írta, hogy nem pénzről van szó, ezért szinte biztosan Márk valamelyik haverja variál. Ha nyelvtanilag igaz a gyagyás rantja, akkor nem konkrétan a visszafizetéssel, de akár azt közvetve érintő, akár egyéb kapcsolódó ügyben.
Például említette sodika, hogy múlt pénteken Tisztességes Zoltán valamilyen nagylelkű, de nem készpénzes ajánlatott tett számára. Lehet, hogy ezt vonta vissza? Szerintem igen.
Innen már csak tippelés, de mi van, ha a Linzi út kapcsán tett Tisztességes Zoltán valamilyen nagylelkű ajánlatot, például hogy fizeti a szállást mindenkinek ,vagy Márk útját, vagy ilyesmit.
Most pedig kiderült, hogy nem foglalt le semmit, és holnap már indulni kéne. Azzal védekezhetett, hogy nem kapott meg valamilyen információt sodikától, amiről sodika azt gondolta, hogy meg fogja nézni "a weblapon".
Ráhibáztam, gyagyás?
Vagy hatalmas balhé volt, és leüvöltötte valaki a fejét, vagy egy olyan kérdésről van szó, ami számára nagyon fontos. Nem tudom elképzelni, hogy a grafikus, vagy Oszi, stb. miért üvöltené le a fejét úgy, hogy az ennyire megmarad a Gyagyásban, szóval marad az, hogy valami fontos kérdésről volt szó.
Mivel a munkahelyet, Márkot, a hitelezőket, és az Ogrét is kizárta, valamint azt írta, hogy nem pénzről van szó, ezért szinte biztosan Márk valamelyik haverja variál. Ha nyelvtanilag igaz a gyagyás rantja, akkor nem konkrétan a visszafizetéssel, de akár azt közvetve érintő, akár egyéb kapcsolódó ügyben.
Innen már csak tippelés, de mi van, ha a Linzi út kapcsán tett Tisztességes Zoltán valamilyen nagylelkű ajánlatot, például hogy fizeti a szállást mindenkinek ,vagy Márk útját, vagy ilyesmit.
Most pedig kiderült, hogy nem foglalt le semmit, és holnap már indulni kéne. Azzal védekezhetett, hogy nem kapott meg valamilyen információt sodikától, amiről sodika azt gondolta, hogy meg fogja nézni "a weblapon".
Ráhibáztam, gyagyás?
Jan 09, 2020 14:55:41
Riporter
(
x4)
Jan 09, 2020 14:58:50
x4)
Biztos van oka hogy soha többet nem ír ide, már megint.
2 napig csicskultam
broni
Jan 09, 2020 15:00:46
ezért:Nem kapott levegőt sodi, , legófigura volt a nyelőcsövében
insz
INSZ
KÖVETÉS
2020.01.09. 12:57
insz
INSZ
KÖVETÉS
2020.01.09. 12:57
Jan 09, 2020 15:00:46
Tisztességes Zoltán
Jan 09, 2020 15:03:28
Egyébként már ajánlottam a Sodit az ÉN főnökömnek, Tisztességes Marlonbrandónak, hamarosan ő is megkeresi a Sodit egy visszautasíthatatlan ajánlattal.
Jan 09, 2020 15:03:28
Riporter
(
x4)
Jan 09, 2020 15:14:53
x4)
Endre, miért nem meséled el a kommenthaveroknak, hogy ki csicskított be újfent?
Ja, hogy le vagy tiltva már megint a fórumozásról. Szar lehet negyvenedik évesen ekkora bepisilős kislányként élni.
2 napig csicskultam
Ja, hogy le vagy tiltva már megint a fórumozásról. Szar lehet negyvenedik évesen ekkora bepisilős kislányként élni.
tyodika
Jan 09, 2020 15:18:26
Ne feledjétek minden nap 21:30-kor stream! Ma is tinder regisztráció, mint a héten minden nap!
Ezzel szemben a valóság:
22:15-ig technikai szerencsétlenkedés, utána rossz hangulatú autóverseny
Ezzel szemben a valóság:
22:15-ig technikai szerencsétlenkedés, utána rossz hangulatú autóverseny
Jan 09, 2020 15:18:26
Bejlin
(
x8)
Jan 09, 2020 15:18:43
x8)
Valószínűnek tartom hogy Tisztességes Zoltán egy Miskolci prostival próbálta volna lekenyerezni Sodit, esetleg egy masztipartyra való bejutás lehetőségét dobta fel neki.
sodika
Jan 09, 2020 15:19:48
Elmondtam a stream. Arról volt szó, mikor van valami nyitva.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jan 09, 2020 15:19:48
Zoli
Jan 09, 2020 15:22:43
Eskü éjfélre emlékeztem tesó, 23:45-kor toporogtam az OTP ajtóban kezemben 3 millió forinttal! Ha megnézted volna a nyitvatartást ahogy kértem, korábban mentem volna! Sajnos így csak február elején tudok utalni tesó!
Jan 09, 2020 15:22:43
Dr. Kotász
Jan 09, 2020 15:23:48
A bankfiók?
Jan 09, 2020 15:23:48
-
Jan 09, 2020 15:24:06
Mit mondtál el a streamben? Mi van nyitva? Mikor volt róla szó?
Semmi értelme nincs ennek, amit idehánytál.
Jan 09, 2020 15:24:06
Frei Tamás
(
x1)
Jan 09, 2020 15:25:50
x1)
Na, mi a helyzet az ügyvéddel? Be vagy már szarva gyagyás?
broni
Jan 09, 2020 15:36:10
sodi, ez elég érhetetlen, jó hogy nem szanszkritűl írtad.
Jan 09, 2020 15:36:10
Riporter
(
x4)
Jan 09, 2020 15:36:53
x4)
Megint ködösít = megint átbaszták
Te akkora balek vagy Endre, hogy még egy kéz és láb nélküli, súlyosan fogyatékos, 95 éves, demens mammer is le tudna húzni. Igazi okleveles balfasz vagy!
2 napig csicskultam
Te akkora balek vagy Endre, hogy még egy kéz és láb nélküli, súlyosan fogyatékos, 95 éves, demens mammer is le tudna húzni. Igazi okleveles balfasz vagy!
Czenki mama
Jan 09, 2020 15:38:57
95 éves, demens mammer is le tudna húzni.
*kacsint*
*mosolyogva átpörget tizenkét darab tízezrest*
Jan 09, 2020 15:38:57
-
Jan 09, 2020 15:39:04
SODI, A KURVA ANYÁD SODI, HALLOD, SODI, HALLOD, MENTEK LINZBE VÉGÜL, SODI? VÁLASZOLJ SODI! HAHÓ!
Jan 09, 2020 15:39:04
Riporter
(
x4)
Jan 09, 2020 15:42:43
x4)
sodi, ez elég érhetetlen, jó hogy nem szanszkritűl írtad.
Mit szólt hozzá Professzor úr, hogy Tajgi lefoglalta az éjszakai műsorsávot, ami az Ön tulajdona? Gondolkodott valami elégtételen? Égetés? Egyebek?
broni
Jan 09, 2020 15:45:52
már szóltam a fradi keménymagnak, azt is mondtam, hogy tajgi fradi mezeket éget.főleg simon tibiét.
Jan 09, 2020 15:45:52
broni
Jan 09, 2020 16:19:07
444.hu/2020/01/09/meghalt-a-nemet-ferfi-akit-eveken-at-mergezett-egy-kollegaja
sodi vajon mit kap herr srectől???))))))))))))))))))))
Jan 09, 2020 16:19:07
Gólya
(
x2)
Jan 09, 2020 16:21:37
x2)
444.hu/2020/01/09/meghalt-a-nemet-ferfi-akit-eveken-at-mergezett-egy-kollegaja
De szerintem a 11 eurós reggeli szendvicsbe is bele van turházva a két kenyér közé.
broni
Jan 09, 2020 16:32:42
akkor azért olyan szép.
Jan 09, 2020 16:32:42
Boros László
Jan 09, 2020 16:44:12
Roland az én faszomat bekaphatod, évek óta gyűjtöm a sperma.
Jan 09, 2020 16:44:12
broni
Jan 09, 2020 16:45:14
tex is dk-s, hahó, múlt héten a böszmével vacsizott fostezbe!!!!!
Jan 09, 2020 16:45:14
Fradi B
Jan 09, 2020 16:51:55
Ez igaz Roland?
Jan 09, 2020 16:51:55
Iron Gnome
Jan 09, 2020 16:53:22
Danger! Danger! Retard overload! Danger! Danger!
Jan 09, 2020 16:53:22
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 09, 2020 16:56:03
x37)
Ez csak a szokásos, amikor a rojtos seggű cselfenomén 4-5 IP címről vitatkozik saját magával és felpontozza magát. Akkora hekker, hogy még ezt is meg tudja csinálni (*pr*)
Tajgi mama
Jan 09, 2020 16:56:11
Ma lesz bepisilés is? Vagy csak RGL szidás, mert elmondta rólad az igazságot?!
bepisilés minden éjjel van. Ezért van nejlon a Rollika ágyán.
Jan 09, 2020 16:56:11
-
Jan 09, 2020 16:57:58
Tajgi hogy haladsz az ubuntuval? :D
Már hekker vagy?
Már hekker vagy?
Jan 09, 2020 16:57:58
Newton Leibniz
Jan 09, 2020 17:25:25
Honnan tudjatok hogy o tajgi egyaltalan?
Jan 09, 2020 17:25:25
Kalányos Farbatosz
Jan 09, 2020 17:31:07
Megismerem az én kicsikém stílusát.
Jan 09, 2020 17:31:07
kramalon
(
x8)
Jan 09, 2020 17:50:48
x8)
Megint ugrik a lemez a fejedben vagy mi történik ilyenkor?
És ne pofátlankodj, hogy valamit befostál a sokórás nézhetetlen szarodba amit itt bárkinek is tudnia kellene. Te fasz!
kramalon
(
x8)
Jan 09, 2020 17:53:47
x8)
Őrjöng - pipa
Éjjel, mert munkanélküli - pipa
Indokolatlan fekalofília ("szarszopó") - pipa
"hahaha" - pipa
Kényszeres börtönmesék és büszke nőbántalmazó fantáziák - pipa
Több személyben beszélget magával (mint a korai Sodi youtube stream alatt) - pipa
Fenyegetőzés ismétlődő egyszerű panelokból felépítve - pipa
Nem mer ugrani - sajnos pipa
Tycoon
(
x2)
Jan 09, 2020 17:56:18
x2)
kramalon
(
x8)
Jan 09, 2020 17:56:29
x8)
De hát mit is csodálkozunk, a legegyszerűbb magyarázat, hogy mindegy is, mert sodi vonzza a primőr entellektüel társaságot.
Faszom
Sittes Sanyi
Jan 09, 2020 17:57:18
Nem én! Én másban voltam... ha értitek xD
Jan 09, 2020 17:57:18
broni
Jan 09, 2020 18:04:29
ez a hülye stílus utánozhatatlan.
Jan 09, 2020 18:04:29
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 09, 2020 18:04:43
x16)
Ez csak a szokásos, amikor a rojtos seggű cselfenomén 4-5 IP címről vitatkozik saját magával és felpontozza magát. Akkora hekker, hogy még ezt is meg tudja csinálni (*pr*)
Nem kizárt, hogy ilyenkor cvigány is beszáll a buliba 4-5 személyiséggel.
Nissin
Jan 09, 2020 18:14:30
Mivel Újpalota környékén jelentős piaci igény mutatkozott rá, hamarosan kihozzuk a cigányfasz ízű Smack levest.
Jan 09, 2020 18:14:30
broni
Jan 09, 2020 18:16:52
ajtógramos baxi mez 40 ezer ft-ért eladó!!!!!!!!!!!sose mosták!!!!!!!!
Jan 09, 2020 18:16:52
sodika
Jan 09, 2020 18:17:30
Nagy a fütyim.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jan 09, 2020 18:17:30
-
Jan 09, 2020 18:18:39
Nagy a fütyim.
Mivan Sneci? Már lecsúsztak a söröcskék? Rosszhangulatú beszélgetések voltak? Mi a baj? Mesélj a kommenthaveroknak!
Jan 09, 2020 18:18:39
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 09, 2020 18:20:18
x9)
Nagy a fütyim.
Ezt az egyet senki se veheti el tőled loooooooooooooooool
Impotens sodi a sodi
Jan 09, 2020 18:20:54
Nagy a fütyim.
ebben az a legszórakoztatóbb hogy az impotenciád miatt már ez sem igaz Jan 09, 2020 18:20:54
Penzmento
(
x6)
Jan 09, 2020 18:21:10
x6)
Nagy a fütyim.
Pimpós?
-
Jan 09, 2020 18:21:19
Nagy a fütyim.
Az adósságod is.
Jan 09, 2020 18:21:19
baszó
Jan 09, 2020 18:23:10
Nagy a fütyim.
és pontosan hány nőben is volt?
Jan 09, 2020 18:23:10
broni
Jan 09, 2020 18:23:49
Nagy a fütyim.
szólok anyámnak!!!!!!!!!!!!!!valamit akar!!!!!!!!!!
Jan 09, 2020 18:23:49
xray
(
x21)
Jan 09, 2020 18:24:56
x21)
Jan 09, 2020 18:24:56
Nagy a fütyim.
az univerzum gondoskodott róla, h arányosan csökkentse az értelmi képességed. Jan 09, 2020 18:24:56
-
Jan 09, 2020 18:27:50
Nagy a fütyim.
Szerintem a baj nagy, ha ennyi mondanivalód van:) Variálás?
Jan 09, 2020 18:27:50
Behajtó Benő
Jan 09, 2020 18:31:40
Nagy a fütyim.
Jan 09, 2020 18:31:40
kacseszka hentes tesója
Jan 09, 2020 18:35:50
Hát azért hetyetyetyetye.
Jan 09, 2020 18:35:50
kramalon
(
x8)
Jan 09, 2020 18:41:57
x8)
Mivel Újpalota környékén jelentős piaci igény mutatkozott rá, hamarosan kihozzuk a cigányfasz ízű Smack levest.
Szorosan időzítve dobjuk piacra a Mosóasszonyok kedvence márkájú ömlesztett sajtkészítményünket.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jan 09, 2020 18:50:03
x6)
Nagy a fütyim.
nekem valamivel kisebb, de van házam, kocsim és nincs 30 ezer euró adósságom.
ja, és szoktam baszni is. Nővel.
Penzmento
(
x6)
Jan 09, 2020 19:01:14
x6)
Sodi, dugd a faszodat egy Linzerbe!!
🕎Endigame🕎
Kalányos Farbatosz
Jan 09, 2020 19:04:17
Sodi, dugd a faszodat egy Linzerbe!!
Jan 09, 2020 19:04:17
broni
Jan 09, 2020 19:07:52
sodi is .
Jan 09, 2020 19:07:52
kramalon
(
x8)
Jan 09, 2020 19:08:24
x8)
Nagy a fütyim.
Szép, de hiányolom a 800-at, arra is büszke voltál, amíg nem hiteltörlesztésre ment a nagyja.
Egyébként szép terelés, de nem térünk el a tárgytól.
Sajnálom a felkérdezést, remélem nagy a baj.
kramalon
(
x8)
Jan 09, 2020 19:10:00
x8)
sodi is .
Broni, tudod mi a különbség abban, hogy tajgi a második vagy a tizedik emeletről veti le magát??
Második emelet: * puff * ... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Tizedik emelet: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ... * puff *
Penzmento
(
x6)
Jan 09, 2020 19:19:11
x6)
Veletlen volt a minusz, elnezest Kramalon uram
🕎Endigame🕎
-
Jan 09, 2020 19:23:30
Jesszus...
Baszátokmeg, ez nekem is teljesen!
Le a kalappal a tökös apuka előtt, aki milyen udvariasan de mégis nyomatékosan helyretette a nőverő és kiskorúakat interneten zaklató szárazfaszú cselkirályt.
Jan 09, 2020 19:23:30
Riporter
(
x4)
Jan 09, 2020 19:35:10
x4)
Nagy a fütyim.
Hahota 2020 január
Jan 09, 2020 19:39:29
Napközi után barátai felcsöngetnek Rolandékhoz. Az anyja veszi fel:
- Igen, tessék.
- Csókolom, lejöhet a Rolcsi focizni velünk?
- De gyerekek, már tegnap is mondtam, hogy Roland öngyilkos lett!
- Jó, de azért a labdáját elkérhetjük?
- Igen, tessék.
- Csókolom, lejöhet a Rolcsi focizni velünk?
- De gyerekek, már tegnap is mondtam, hogy Roland öngyilkos lett!
- Jó, de azért a labdáját elkérhetjük?
Jan 09, 2020 19:39:29
kramalon
(
x8)
Jan 09, 2020 19:51:23
x8)
Galla Miklós
Jan 09, 2020 19:52:31
Ha ajándékba kapta akkor lehet hogy azt még nem nézte meg
HAHAHAHAHAHA
Jan 09, 2020 19:52:31
112 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™