Denagyjampivagy.
Hát tényleg ketté vághatnának basszam ki a kurva anyád
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
elég ha egyet levonsz: a kommenthaveroknak megint igaza volt
azért a szerződésben vállalt kötelezettségedet be kellene tartani, hisz te írtad alá. tanúk is vannak, plusz rajta az aláírásod KEF.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ki akar megint lehúzni? Csak nem Tisztességes Zolinak kellene még pár ezer euro a tuti bizniszre? :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Mi van, pattog a devizás?
Azt is elmondta itt neked minden troll, hogy a Törpe egy feketeöves élösködö soha nem fog visszaadni semmit.
Azt is leírta mindenki, hogy Hajdú egy munkakerülö papíros elmebeteg, a saját lányának nem fizetett gyerektartást neked sem fog semmit visszaadni.
Azt is elmondtuk, hogy a Miskolciakbak csak madárnak kellesz, ott húznak le ahol tudnak. Mindenki lesokkolódva olvasta, hogy adtál a haverod haverjának 8 ezer eurót, ekkor már senki sem hitte el, hogy ennyire fogyatékos vagy.
Most azt mondja mindenki, hogy kenheted a ritkás hajadra a papírt mert ezektöl te pénzt nem fogsz látni. A törpe 100% hogy noncs bejelentve, szerinted csak neked tartozik te ostova? Valószínü a Hajdú is feketén nyomja de az meg az elsö letiltás után ott hagyná a melóját, a lakásáért meg beálhatsz a sor végére a bankok meg nav mögé.
A Márkékkalmse mész semmire ezek 25 éves korukra már lenullázták magukat Magyarországon. Szerintem miért idegeskedik a Provident miatt? Van a nevén valami? Most is feketén nyomja még Ausztriában is.
Érted te ezt te félkegyelmü?
Arról van szó, hogy holnap felkelés után nehéz konfliktusra számítok, hogy miért nem küldök valakinek, aki éppen amúgy szinte nem is tartozik még annyit, hogy utána tartozzon.
Ez most Tibi, ugye?
Kimaxol a cigánygaleri
*ásít*
Jólvan, Sneci, jólvan. Majd szólj, hogy mennyit vettek még le rólad.
Anikót jó lenne benntartani a Sodiverzumban. A valaha volt egyik leghatékonyabban dolgozó adjunktus. Neki mutatta be púp a képeslapot, és még több részletet tudtunk meg törpapáról és becsületes Zoliról. Anikóval szemben egyszerűen nem meri megtenni, hogy nem reagál vagy teljes mértékben ignorál dolgokat.
Még szerencse, hogy nem heteroszexuálisnak született, mert a nők totálisan ledominálják. Minden nap szájpecekben csapkodnák ostorral, a szájába köpdösnének, lehugyoznák, és ő nem merne ellenkezni. Gyakorlatilag ő lenne az inverz broni.
nem mindegy hogy az okos hulyeskedik vagy a hulye okoskodik.
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Gimp Te vagy az??? Zed még él?
Si vis pacem, para bellum
Kemény vagy sodika, mint a kád széle! Azért ennyire durva ne legyél már, hogy Golda Meirrel fenyegetőzöl! Ez még a miskolci cickányoknak is sok.
Kenyér és víz.
Kiss Endre Farkas, lassan 40 éves, berlini pjogjamozót, reménybeli jéghideg jogászt és felelősségteljes felnőtt embert hallották.
Ezt márványba vésem, és kirakom az Elte falára :-)))
Taot!
Ez napi rovat lehetne.

"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
minden rendben, minden fasza :)
Ez a szomorú...Sodi akár normális, sikeres ember is lehetett volna, de debil niemand maradt.
régi trollként én rajta voltam a Nándorfejérvári bejelentésen. Kimentem terepmunkára, írtam levelet, plakátoztam a cégnek, de valamiért a sugar trade kft, talán akkor még Veranyéni miatt nem reagált arra,hogy ki van oda bejelentve. Valami lekötelezettjei lehettek a recskaiéknak..de most talán meg lehetne próbálniu megint kijelentettni a recskást.
Taot!
Tolmácsot kérek!
sose írok nagybetűt
A brummogó maci fasza épp üzemben van, kacseszka száját adagolja éppen.
We are SoDI! / World's SoDI unite!
Azért jó mégiscsak a vén satrafa a háznál, mi Sodikám?! Jó, hogy anno nem perelted szarrá.
Szinte látom ahogy Gyöngyi bucira tömi az arcát padlizsános pitével és berzerk módba vált, aztán felkeresi a nyelvtanrokkant törpét:
- a kisfiam küldött. 202-vel kezdődik a dátum. Ugye tudod ez mit jelent?!
Faszom
:-D
és miközben gyalogol a törpe odva felé méltatlankodik,hogy "puskát kellett volna hozni bazdmeg"
Taot!
Nekem is folyamatosan ez jut eszembe, hogy ez valami fordított Truman show, ilyen balfasz ember nem létezhet a valóságban.
Kenyér és víz.
incesztus.
Te barom, tegnap még azt mondtad nem küldesz pénzt neki
Kvázi nem is.
Gyakorlatban igen, de így már kvázi nem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Kész ennyi, Sneci te megőrültél.
ha küldesz a haverjának, hogy adja oda neki, az is kvázi nem.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
XDD
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Óóó köszöm szépen a donétet sodika, köszi tesó!
Ma még nincs a szülinapom.
Múltban nem vágok el semmit.
És fél sem lépek senki ellen.
Csak előre bejelentve.
Mint Irán a rakéták előtt.
Nehogy baj meg sértődés legyen.
sneci, trolloktól mit kérsz szülinapra?
Hajlok arra, hogy Sodi csak szórakozik velünk ezekkel a történetekkel, és a fele sem igaz. Kemény geci leszek, de azért még küldök 30.000 Ft-ot. Anyukám megbasz mindenkit. Faszaság van.
Endre, te olvasod a saját kommentjeidet amúgy? :D :D
index címlapot! jó, az már volt kétszer is. akkor legyen csak egy közepes méretű faszerdő, szájban robbanó faszcsemetékkel.
szerintem amúgy az ogre is tartogat valami meglepetést. egy új kád kellene, mert a régi kompromittálódott. 1500 eurót le kéne tenni az asztalra. kvázi nem, de a gyakorlatban igen.
Ez még az “alternative facts” kijelentésnél is jobb.
Utalt Zoli?
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
megígérte becsszóra, hogy valamikor utalni fog, úgyhogy kvázi utalt
De hát nem más pénze hiányzik, hanem a tied, te fogyaték!
Sodi. Mi a véleményed Márk cigányságáról? Szerinted ez mi ha nem az?
2 napig csicskultam.
Előbb dec.3. aztán karácsony volt megbeszélve, és nem fizetett. És azóta sem. Sőt átbaszott a kölcsön céljával is.
Semmi sincs rendben.
response::HTTP_ACCEPTED
Jan 16, 2020 00:36:31
Mindenkinél van papír. :)
Mindenkinél utólag lett, de van.
Törpapánál csak a WU, de megőriztem, az a lényeg.
Denagyjampivagy.
Jan 16, 2020 00:36:31
Tycoon
(
x2)
Jan 16, 2020 00:36:38
x2)
Na jó, alszom.
Holnap elkezdem az utolsó napomat, amikor még megpróbálok udvariasan kommunikálni, aztán vége.
Éjféltől "mintha elvágták volna" fogok hirtelen tényleg minden tanulságot az elmúlt 4 évből levonni.
Holnap elkezdem az utolsó napomat, amikor még megpróbálok udvariasan kommunikálni, aztán vége.
Éjféltől "mintha elvágták volna" fogok hirtelen tényleg minden tanulságot az elmúlt 4 évből levonni.
Hát tényleg ketté vághatnának basszam ki a kurva anyád
sodika
Jan 16, 2020 00:36:55
Ennyi.
Akivel holnap nem tudok normálisan normálisan megbeszélni mindent, az utána vagy nem, vagy helyettem édesanyámon keresztül kommunikàlhat csak vele.
Ez lesz.
Jó éjt
Akivel holnap nem tudok normálisan normálisan megbeszélni mindent, az utána vagy nem, vagy helyettem édesanyámon keresztül kommunikàlhat csak vele.
Ez lesz.
Jó éjt
Jan 16, 2020 00:36:55
símanó
(
x3)
Jan 16, 2020 00:37:06
x3)
elég ha egyet levonsz: a kommenthaveroknak megint igaza volt
Szteppen
(
x3)
Jan 16, 2020 00:37:29
x3)
Valaki legyen szíves és írjon 1 összefoglalót ebből a képeslapos sztoriból :DDD
Ez ety fosh!
Zoli a tisztességes
Jan 16, 2020 00:38:10
Ennyi.
Ez lesz.
Jó éjt
Ez lesz.
Jó éjt
azért a szerződésben vállalt kötelezettségedet be kellene tartani, hisz te írtad alá. tanúk is vannak, plusz rajta az aláírásod KEF.
Jan 16, 2020 00:38:10
xray
(
x21)
Jan 16, 2020 00:39:16
x21)
Na jó, alszom.
sok shikert! de számolj be az első csicskalángosról és orrkiegyenesítésről is! Holnap elkezdem az utolsó napomat, amikor még megpróbálok udvariasan kommunikálni, aztán vége.
Bejlin
(
x8)
x8)
Nem.
Nem buktam semmit.
Arról van szó, hogy holnap felkelés után nehéz konfliktusra számítok, hogy miért nem küldök valakinek, aki éppen amúgy szinte nem is tartozik még annyit, hogy utána tartozzon.
Nem buktam semmit.
Ki akar megint lehúzni? Csak nem Tisztességes Zolinak kellene még pár ezer euro a tuti bizniszre? :D
Kémlégy
(
x2)
Jan 16, 2020 00:40:53
x2)
Nem.
Nem buktam semmit.
Miközben 2020 van, és elhatároztam, hogy soha többé, minden csak a behajtásról szól, meg hogy állj, vagy lő a mamám.
Nem buktam semmit.
Miközben 2020 van, és elhatároztam, hogy soha többé, minden csak a behajtásról szól, meg hogy állj, vagy lő a mamám.
Mi van, pattog a devizás?
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 16, 2020 00:41:15
x19)
Szép álmokat gyagyás. Holnap is gyere a faszerdőbe.
De alvás előtt még verd ki cuki áronra.
De alvás előtt még verd ki cuki áronra.
D.Dezső
Jan 16, 2020 00:43:10
Mindenkinél van papír. :)
Azt is elmondta itt neked minden troll, hogy a Törpe egy feketeöves élösködö soha nem fog visszaadni semmit.
Azt is leírta mindenki, hogy Hajdú egy munkakerülö papíros elmebeteg, a saját lányának nem fizetett gyerektartást neked sem fog semmit visszaadni.
Azt is elmondtuk, hogy a Miskolciakbak csak madárnak kellesz, ott húznak le ahol tudnak. Mindenki lesokkolódva olvasta, hogy adtál a haverod haverjának 8 ezer eurót, ekkor már senki sem hitte el, hogy ennyire fogyatékos vagy.
Most azt mondja mindenki, hogy kenheted a ritkás hajadra a papírt mert ezektöl te pénzt nem fogsz látni. A törpe 100% hogy noncs bejelentve, szerinted csak neked tartozik te ostova? Valószínü a Hajdú is feketén nyomja de az meg az elsö letiltás után ott hagyná a melóját, a lakásáért meg beálhatsz a sor végére a bankok meg nav mögé.
A Márkékkalmse mész semmire ezek 25 éves korukra már lenullázták magukat Magyarországon. Szerintem miért idegeskedik a Provident miatt? Van a nevén valami? Most is feketén nyomja még Ausztriában is.
Érted te ezt te félkegyelmü?
Jan 16, 2020 00:43:10
xray
(
x21)
Jan 16, 2020 00:44:13
x21)
sneci, ez a büntetésed, amiért zserynek nem adtad meg a tartozásod. helyette az univerzum százszorosan behajtotta rajtad.
-
Jan 16, 2020 00:45:03
baszdki nagyon röhögök a képeslapon :D :D :D mestermunka!
végre megint kemény intervenciók vannak a donételő buzik helyett. natyon szépen köszönöm szépen az intervencionista profoknak!
Endre, neked is köszönettel tartozunk a remek újévi műsorért és hogy az eladósodással, ogrehergeléssel, szar munkáddal a szikla szélére manőverezted magad így már csak bele kell rúgni téged a szakadékba.
végre megint kemény intervenciók vannak a donételő buzik helyett. natyon szépen köszönöm szépen az intervencionista profoknak!
Endre, neked is köszönettel tartozunk a remek újévi műsorért és hogy az eladósodással, ogrehergeléssel, szar munkáddal a szikla szélére manőverezted magad így már csak bele kell rúgni téged a szakadékba.
Jan 16, 2020 00:45:03
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 16, 2020 00:52:52
x19)
Ez a WU papir a németeknék ugyanaz mint nálunk a WC papir?
Motoros Nivel
Jan 16, 2020 01:18:40
Ez most Tibi, ugye?
Kimaxol a cigánygaleri
Jan 16, 2020 01:18:40
Peter Biersack
Jan 16, 2020 01:49:05
Szerző: sodika (x23) Jan 09, 2014 23:57:49
Könyvjelző Válasz (18)
De holnaptól, illetve már 4 perc múlva, már rögtön éjfél után SOKKAL szigorúbb leszek mindenkivel szemben, aki alaptalanul és értelmetlenül rabolni próbálja az időmet.
Egyszer csak sikerül, nem?
Könyvjelző Válasz (18)
De holnaptól, illetve már 4 perc múlva, már rögtön éjfél után SOKKAL szigorúbb leszek mindenkivel szemben, aki alaptalanul és értelmetlenül rabolni próbálja az időmet.
Egyszer csak sikerül, nem?
Jan 16, 2020 01:49:05
M.Ország rémálma
Jan 16, 2020 06:17:19
Ennyi.
Ez lesz.
Jó éjt
Ez lesz.
Jó éjt
*ásít*
Jólvan, Sneci, jólvan. Majd szólj, hogy mennyit vettek még le rólad.
Jan 16, 2020 06:17:19
Hiénaverő
(
x17)
Jan 16, 2020 06:24:08
x17)
Gyagyás mindenkit szétbaszat Golda Meirrel. Hahaha :D Mikor lettél te ekkora mókamester Sneci?
Mi a faszt akarsz te anyáddal, majd Púpszászról fog a hülyeségeiddel szarakodni, hogyne. Ha megtudja milyen faszságokat csináltál meg mennyi hitelt kúrtál el, téged fog szétbaszni az százszázalékh. Ha pedig 1-2% befolyik esetleg (*paródiarovat természetesen) azt tüzifára meg rezsire fogja költeni, nem rád ott a Reichben.
Sebaj, majd bepereled :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Mi a faszt akarsz te anyáddal, majd Púpszászról fog a hülyeségeiddel szarakodni, hogyne. Ha megtudja milyen faszságokat csináltál meg mennyi hitelt kúrtál el, téged fog szétbaszni az százszázalékh. Ha pedig 1-2% befolyik esetleg (*paródiarovat természetesen) azt tüzifára meg rezsire fogja költeni, nem rád ott a Reichben.
Sebaj, majd bepereled :D
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 16, 2020 06:30:33
x16)
Hol a stream, púp? lesz stream? Anikónál már megy a buli és csak rád vár! twitch.tv/anikovagyok
Anikót jó lenne benntartani a Sodiverzumban. A valaha volt egyik leghatékonyabban dolgozó adjunktus. Neki mutatta be púp a képeslapot, és még több részletet tudtunk meg törpapáról és becsületes Zoliról. Anikóval szemben egyszerűen nem meri megtenni, hogy nem reagál vagy teljes mértékben ignorál dolgokat.
Még szerencse, hogy nem heteroszexuálisnak született, mert a nők totálisan ledominálják. Minden nap szájpecekben csapkodnák ostorral, a szájába köpdösnének, lehugyoznák, és ő nem merne ellenkezni. Gyakorlatilag ő lenne az inverz broni.
-
Jan 16, 2020 06:50:56
Akkor most végül is mifaaan?
Faszaság van, minden rendben van, minden a terv szerint halad
Vagy
Lehúztak, nem tisztességes zoli azoli, márk sem fizet, a trolloknak lett igaza, 30 ezer fölött van az adósságod, a hitelkártyán durva kamat, és a tvicstálló sem fogja fosni?
Mert amit eddig pofáztál annak pont az ellenkezője van. Ha minden rendben lenne akkor semmi szükség nem lenne a szocionista kurva anyád bevonására.
Szülinapodra szép faszerdővel ajándékoztad meg magad. A hogyan telt a szülinapom flokk csodálatos lesz: egyedül, magányosan, hatalmas adósságom társaságában. Nyomorult életed van.
Faszaság van, minden rendben van, minden a terv szerint halad
Vagy
Lehúztak, nem tisztességes zoli azoli, márk sem fizet, a trolloknak lett igaza, 30 ezer fölött van az adósságod, a hitelkártyán durva kamat, és a tvicstálló sem fogja fosni?
Mert amit eddig pofáztál annak pont az ellenkezője van. Ha minden rendben lenne akkor semmi szükség nem lenne a szocionista kurva anyád bevonására.
Szülinapodra szép faszerdővel ajándékoztad meg magad. A hogyan telt a szülinapom flokk csodálatos lesz: egyedül, magányosan, hatalmas adósságom társaságában. Nyomorult életed van.
Jan 16, 2020 06:50:56
-
Jan 16, 2020 07:17:49
Sneci Anzselika Habpatron 1 hónapja indította a csatornáját, 17 ezer feliratkozója van, az első videóját 110 ezren nézték meg. És nem baszott el 4 millió felszerelésre. Számodra biztos érthetetlen, de csak annyi van, hogy ő tehetséges, te pedig tehetségtelen vagy a videózáshoz. Te csak a faszerdők telepítéséhez, az életed elbaszásához értesz. De ahhoz nagyon.
Jan 16, 2020 07:17:49
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 16, 2020 07:27:19
x3)
Sneci Anzselika Habpatron 1 hónapja indította a csatornáját, 17 ezer feliratkozója van, az első videóját 110 ezren nézték meg. És nem baszott el 4 millió felszerelésre. Számodra biztos érthetetlen, de csak annyi van, hogy ő tehetséges, te pedig tehetségtelen vagy a videózáshoz. Te csak a faszerdők telepítéséhez, az életed elbaszásához értesz. De ahhoz nagyon.
nem mindegy hogy az okos hulyeskedik vagy a hulye okoskodik.
-
Jan 16, 2020 07:42:11
Na jó, alszom.
szerintem az elmult 38 vedd figyelembe, kocsog Holnap elkezdem az utolsó napomat, amikor még megpróbálok udvariasan kommunikálni, aztán vége.
Jan 16, 2020 07:42:11
balek
(
x10)
Jan 16, 2020 07:48:31
x10)
Aged like milk
Ami pedig a berlini rüfkét illeti: ha kellemes neki az az állapot, hogy mostantól kezdve élete végéig bujkálhat, mint egy büdös csatornapatkány, és az idióta, magára eröltetett, egyébként teljesen oktalan mentális korlátai miatt a saját neve alatt, illetve a korábbi művészi körének, vagy a akár csak barátjának nyílt közreműködésével nem állíthat ki, és nem szervezhet meg semmit nyilvánosan, miközben pont a művészkedés volt az a cél, ami miatt az általa olyan nagyon szeretett Barcelonából Berlinbe költözött, mondván, hogy a válság óta ott már gazdaságilag lehetetlen a létezés, miközben Berlinben lehet szabad-művészkedni hát lelke rajta.
Saját magát teszi nevetségessé ezzel.
A hétfői híreket azért még megvárom. :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem, minden rendben van.
De ami Berlint illeti. Üzenem a csajnak, hogy kisanyám, te most életed végig bujkálhatsz, és álnevezhetsz, mert ha bármikor is meg fogom tudni, hogy valahol kiállítasz, vagy kiállítást szervezel, amennyiben ez legalább egy héttel korábban jut a tudomásomra juszt is oda fogok menni, mégpedig pontosan és deklaráltan azért, hogy juszt se neked legyen igazad abban, hogy soha többé nem fogsz találkozni velem.
Ehhez neked, kislány, az életed végig bujálnod kell, mint egy büdös csatornapatkány, mert amint elődogod az orrod a napfényre, és rögtön ott leszek, hogy csak azért is bebizonyítsam neked, hogy juszt sem lehet egy olyan embernek igaza, mint amilyen aljas te vagy és voltál.
Kellemes bujkálást, kislány. Kellemes bujkálást életed végéig.
És ezzel a sztorit lezártam.
Remélem, kellemes helyzet, kislány, hogy az életedet mostantól egy büdös csatornapatkányként élheted le, folyton a sötétben bujkálva, esetleg álnevezve.
Meg is érdemled, hogy életed végig soha többé ne állíthass ki a saját neveden, és ne is szervezhessél semmit soha többé a saját neveden.
csőváz
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ami pedig a berlini rüfkét illeti: ha kellemes neki az az állapot, hogy mostantól kezdve élete végéig bujkálhat, mint egy büdös csatornapatkány, és az idióta, magára eröltetett, egyébként teljesen oktalan mentális korlátai miatt a saját neve alatt, illetve a korábbi művészi körének, vagy a akár csak barátjának nyílt közreműködésével nem állíthat ki, és nem szervezhet meg semmit nyilvánosan, miközben pont a művészkedés volt az a cél, ami miatt az általa olyan nagyon szeretett Barcelonából Berlinbe költözött, mondván, hogy a válság óta ott már gazdaságilag lehetetlen a létezés, miközben Berlinben lehet szabad-művészkedni hát lelke rajta.
Saját magát teszi nevetségessé ezzel.
A hétfői híreket azért még megvárom. :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Nem, minden rendben van.
De ami Berlint illeti. Üzenem a csajnak, hogy kisanyám, te most életed végig bujkálhatsz, és álnevezhetsz, mert ha bármikor is meg fogom tudni, hogy valahol kiállítasz, vagy kiállítást szervezel, amennyiben ez legalább egy héttel korábban jut a tudomásomra juszt is oda fogok menni, mégpedig pontosan és deklaráltan azért, hogy juszt se neked legyen igazad abban, hogy soha többé nem fogsz találkozni velem.
Ehhez neked, kislány, az életed végig bujálnod kell, mint egy büdös csatornapatkány, mert amint elődogod az orrod a napfényre, és rögtön ott leszek, hogy csak azért is bebizonyítsam neked, hogy juszt sem lehet egy olyan embernek igaza, mint amilyen aljas te vagy és voltál.
Kellemes bujkálást, kislány. Kellemes bujkálást életed végéig.
És ezzel a sztorit lezártam.
Remélem, kellemes helyzet, kislány, hogy az életedet mostantól egy büdös csatornapatkányként élheted le, folyton a sötétben bujkálva, esetleg álnevezve.
Meg is érdemled, hogy életed végig soha többé ne állíthass ki a saját neveden, és ne is szervezhessél semmit soha többé a saját neveden.
csőváz
Hiénaverő
(
x17)
Jan 16, 2020 07:57:48
x17)
Hehe, köszi, ez nagyon jó konzerv volt :D
Andi kislány azóta is boldogan éli világát, a Gyagyás meg rühös patkányként, szarrá adósodva bújkál egy ogre alagsorában, rettegve nehogy felkérdezze egy troll vagy valami cigány/lumpen ex"barátja" ahogy kilép az utcára.
A vonzás törvénye működik, az Univerzum egyensúlyt hoz, minden geciségre ugyanolyan geciség bevonzásával reagál. Csak ki kell várni.
Minden egy folyamat.
Hahaha :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Andi kislány azóta is boldogan éli világát, a Gyagyás meg rühös patkányként, szarrá adósodva bújkál egy ogre alagsorában, rettegve nehogy felkérdezze egy troll vagy valami cigány/lumpen ex"barátja" ahogy kilép az utcára.
A vonzás törvénye működik, az Univerzum egyensúlyt hoz, minden geciségre ugyanolyan geciség bevonzásával reagál. Csak ki kell várni.
Minden egy folyamat.
Hahaha :D
-
Jan 16, 2020 07:59:46
Össze kéne állítani snecinek a szülinapjára egy kommentcsokrot a nagy pofájú de végül kudarcba fordult kommentjeiből. A pénzügyi terveket, a tisztességes adósokról, a trollok hülyék minden rendben van, az ogre nem húz le többé, stb., és ezeket posztolgatni egész nap, és röhögni rajtuk.
Jan 16, 2020 07:59:46
Brian
(
x2)
Jan 16, 2020 08:06:31
x2)
fel kell pontozni a legdurvábbakat, aztán ott van fenn baloldalt a sodi legjobb kommentjei link
Magánhekus
Jan 16, 2020 08:07:32
Sodi, rossz hírem van megtalálták az egyik rokonodat aki munkahelyi balesetben meghalt...a gond az hogy ha nem vigyázok rád is ilyen sors vár.
nlc.hu/ezvan/20200115/diszno-mindenevo-halal-szivroham-disznopasztor-reszeg-kondas/
nlc.hu/ezvan/20200115/diszno-mindenevo-halal-szivroham-disznopasztor-reszeg-kondas/
Jan 16, 2020 08:07:32
-
Jan 16, 2020 08:07:48
Milyen fasza, hogy az ogre most már tudja, hogy sneci videózza a faszverését a fürdőszobájában. Most már mindig erre fog gondolni amikor sneci bevonul fürdeni.
Jan 16, 2020 08:07:48
..
Jan 16, 2020 08:12:12
Nandorfejérvár közből miért nincs még kijelentkeztetve? Miért nem fiktiváltatja az újtulaj a lakóhelyét? Hogy mennek vissza onnan a hivatalos levekek? Elköltözött, nem kereste?
Jan 16, 2020 08:12:12
Frei Tamás
(
x1)
Jan 16, 2020 08:41:09
x1)
Gimp Te vagy az??? Zed még él?
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 16, 2020 08:51:04
x2)
Ennyi.
Ez lesz.
Jó éjt
Ez lesz.
Jó éjt
Kemény vagy sodika, mint a kád széle! Azért ennyire durva ne legyél már, hogy Golda Meirrel fenyegetőzöl! Ez még a miskolci cickányoknak is sok.
még éltet a remény
(
x1)
Jan 16, 2020 09:03:37
x1)
Nekem meg most már meg van a szigorú papírom, hétvége után, amivel a kezében anyukám bárkit szétbasz,
Kiss Endre Farkas, lassan 40 éves, berlini pjogjamozót, reménybeli jéghideg jogászt és felelősségteljes felnőtt embert hallották.
Ezt márványba vésem, és kirakom az Elte falára :-)))
bolgár jeti
(
x30)
Jan 16, 2020 09:06:40
x30)
Aged like milk
Ez napi rovat lehetne.

rBali
(
x24)
Jan 16, 2020 09:07:04
x24)
Szevasztok, jó reggelt.
Nálatok is minden rendben?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
-
Jan 16, 2020 09:09:14
Szevasztok, jó reggelt.
minden rendben, minden fasza :)
Jan 16, 2020 09:09:14
Magánhekus
Jan 16, 2020 09:11:36
Ez napi rovat lehetne.
Ez a szomorú...Sodi akár normális, sikeres ember is lehetett volna, de debil niemand maradt.
Jan 16, 2020 09:11:36
Biztatási kár
(
x10)
Jan 16, 2020 09:14:53
x10)
Megnéztem volna az ogre arcát, amikor kivette a postaládából a képeslapot! Gondolom a postás meg azóta méregeti az ogre-púpos párost, mert ilyen képeslapot nem mindennap kap az ember.
még éltet a remény
(
x1)
Jan 16, 2020 09:16:03
x1)
Nandorfejérvár közből miért nincs még kijelentkeztetve? Miért nem fiktiváltatja az újtulaj a lakóhelyét? Hogy mennek vissza onnan a hivatalos levekek? Elköltözött, nem kereste?
régi trollként én rajta voltam a Nándorfejérvári bejelentésen. Kimentem terepmunkára, írtam levelet, plakátoztam a cégnek, de valamiért a sugar trade kft, talán akkor még Veranyéni miatt nem reagált arra,hogy ki van oda bejelentve. Valami lekötelezettjei lehettek a recskaiéknak..de most talán meg lehetne próbálniu megint kijelentettni a recskást.
-
Jan 16, 2020 09:16:30
Recskas mutasd mar meg a troll bacsiknak azokat szigoru papirokat, mielott Mancikat elzavarod penzt behajtani. Anyad mit szolt hozza hogy megint atbasztak? Tiszta retro
Jan 16, 2020 09:16:30
Vida Ildikó
Jan 16, 2020 09:20:19
A NAV egy szar terrorszervezet, meg kell halniuk
Tolmácsot kérek!
Jan 16, 2020 09:20:19
-
Jan 16, 2020 09:29:42
A keoeslap zsenialis volt. Latod Recskas ez a poen is eredetibb volt mint az egesz "munkassagod" egyuttveve.
Jan 16, 2020 09:29:42
broni
Jan 16, 2020 09:33:56
A NAV egy szar terrorszervezet, meg kell halniuk
sose írok nagybetűt
Jan 16, 2020 09:33:56
kacseszka
Jan 16, 2020 09:45:50
ZZZZZZZzzzzzzzzzzzz zZZZZZZZZZZZzzZZZZZZZZZzzzzzz
Jan 16, 2020 09:45:50
broni
Jan 16, 2020 09:52:25
mi ez a zümmögés:??????????????????
Jan 16, 2020 09:52:25
regisztrált troll
Jan 16, 2020 09:52:53
mi ez a zümmögés:??????????????????
A brummogó maci fasza épp üzemben van, kacseszka száját adagolja éppen.
Jan 16, 2020 09:52:53
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 16, 2020 09:57:04
x37)
Le a kalappal, trollégák! Régen nevettem ilyen jót, mint az elmúlt másfél nap őrjöngésén. Sodika sírásra görbülő picsaszájjal billeg a púpján, miközben két kézzel cibálja a túrós döglött pitont és magában motyorászik, hogy "anyukám megbasz mindenkit! anyukám kőkeményen meg fog baszni mindenkit!". Úgy néz ki, 2020-ban a sorozatot elviszik a pszichohorror irányába a készítők.
kramalon
(
x8)
Jan 16, 2020 09:57:26
x8)
Törpapát meg hergeljétek.
Leszarom.
Eleve fel sem merült, hogy Márkékat küldöm rá. Mindenkire édesanyámat fogom, aki ingyen utazik, jogász, nagyon ráér, és a Bittnet-féle pénzből illetékre is van nála elég.
Leszarom.
Eleve fel sem merült, hogy Márkékat küldöm rá. Mindenkire édesanyámat fogom, aki ingyen utazik, jogász, nagyon ráér, és a Bittnet-féle pénzből illetékre is van nála elég.
Azért jó mégiscsak a vén satrafa a háznál, mi Sodikám?! Jó, hogy anno nem perelted szarrá.
Szinte látom ahogy Gyöngyi bucira tömi az arcát padlizsános pitével és berzerk módba vált, aztán felkeresi a nyelvtanrokkant törpét:
kramalon
(
x8)
Jan 16, 2020 10:00:41
x8)
Anyád amúgy tisztában van a teljes kintlevőségeddel vagy csak a dőrpét vallottad be neki?!
Megy majd Zoliékhoz is? Sajnos vonattal csak átszállással érhetőek el :((((
Faszom
Megy majd Zoliékhoz is? Sajnos vonattal csak átszállással érhetőek el :((((
-
Jan 16, 2020 10:04:20
Sodi!
Anyád megbaszott amikor egy ágyban aludtatok Prágában?
Jan 16, 2020 10:04:20
xray
(
x21)
Jan 16, 2020 10:05:18
x21)
tegnap nagyüzem volt sneci-miskolci telefonvonalon, estére tejesen megborult. most jutott el abba dinoszaurusz agyába, h piszkosul átverték, levették. már szó sincs twistállóról, egyedül fog videózgatni, legalábbis addig, amíg teljesen be nem dőlnek hitelei. utána következik newszászi remeteélet, ha egyáltalán az anyja ezt megengedi.
-
Jan 16, 2020 10:09:31
Mi lesz a Márknak a tvicstállóra adott 1 millióval? Fosni fogja? Január 31-én indulhatunk, esz 100 százalékh?
Jan 16, 2020 10:09:31
kripli figyelő
(
x12)
Jan 16, 2020 10:13:57
x12)
Szerintem még nem ütötte át az autiködöt a fosó befektetés kudarca,csak kellemetlen lett a viszony mert a balek zsugoriskodik folyósítani a következő bömös árát.
még éltet a remény
(
x1)
Jan 16, 2020 10:14:10
x1)
Évek óta hiszem azt,hogy Sodi nem létezik, csak Sacha Baron Cohen csinálja meg az életművét ezzel a figurával és a forgatókönyvet együtt írják Tarantinoval meg a Monty Python megmaradt tagjaival.
Taot!
még éltet a remény
(
x1)
Jan 16, 2020 10:15:43
x1)
:-D
és miközben gyalogol a törpe odva felé méltatlankodik,hogy "puskát kellett volna hozni bazdmeg"
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 16, 2020 10:25:23
x2)
Évek óta hiszem azt,hogy Sodi nem létezik, csak Sacha Baron Cohen csinálja meg az életművét ezzel a figurával és a forgatókönyvet együtt írják Tarantinoval meg a Monty Python megmaradt tagjaival.
Nekem is folyamatosan ez jut eszembe, hogy ez valami fordított Truman show, ilyen balfasz ember nem létezhet a valóságban.
Sodiverzum Kiadó
Jan 16, 2020 10:29:05
Sorszámozott, bőrkötéses, dedikált "Broni Összes" igényesnek eladó.
Érdeklődni itt, vagy Berlin, Germany környékén.
Érdeklődni itt, vagy Berlin, Germany környékén.
Jan 16, 2020 10:29:05
-
Jan 16, 2020 10:31:30
Nyugimá. Minden a terv szerint halad. Mostantól 2020 van, ezért Jövő héten mindenki fizet asodinak aki tartozik. Faszaság van.
Jan 16, 2020 10:31:30
Becsületes Zoli a múltból
Jan 16, 2020 10:38:06
2019 november 27 szerda
- Köszi hogy már ma utalsz sodi, tényleg csak 1 napra kell a pénz, péntekre már visszautalom a számládra eskü vagy a családom hajjon meg
- Köszi hogy már ma utalsz sodi, tényleg csak 1 napra kell a pénz, péntekre már visszautalom a számládra eskü vagy a családom hajjon meg
Jan 16, 2020 10:38:06
broni
Jan 16, 2020 10:41:42
Sodi!
incesztus.
Jan 16, 2020 10:41:42
Faszaság
Jan 16, 2020 10:47:50
Nah elegem van, örökre eltűnök az életedből gyagyás.
Boldogulj ahogy tudsz, pá.
Boldogulj ahogy tudsz, pá.
Jan 16, 2020 10:47:50
sodika
Jan 16, 2020 10:48:16
Igen, mindenki csak fizetni fog.
Haladék nélkül.
Ma reggel még elküldtem valakinek, mindegy kinek egy utolsó 100 eurót, de holnap szülinapom, és ezért minden ilyen faszság el lesz vágva éjfélkor.
Az év első 16 napja megmutatta, hogy kemény gecinek kell lennem, különben ugyanaz folytatódik, mint eddig.
Az ember cáratlan vészhelyzetben segít, de havonta kétszer van, az nem váratlan. Az várható.
Haladék nélkül.
Ma reggel még elküldtem valakinek, mindegy kinek egy utolsó 100 eurót, de holnap szülinapom, és ezért minden ilyen faszság el lesz vágva éjfélkor.
Az év első 16 napja megmutatta, hogy kemény gecinek kell lennem, különben ugyanaz folytatódik, mint eddig.
Az ember cáratlan vészhelyzetben segít, de havonta kétszer van, az nem váratlan. Az várható.
Jan 16, 2020 10:48:16
sodika
Jan 16, 2020 10:48:52
Cártalan, na
Idő óta. Mondom idióta autókorrekt :)))
Idő óta. Mondom idióta autókorrekt :)))
Jan 16, 2020 10:48:52
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 16, 2020 10:49:31
x19)
Haladék nélkül.
Haladék nélkül.
sodika
Jan 16, 2020 10:56:28
Kvázi nem is.
Jan 16, 2020 10:56:28
Hahó
(
x136)
Jan 16, 2020 10:57:02
x136)
tudtam, hogy ez lesz. "még most utoljára küldtem x eurót".
még azt vártam volna, hogy "mindenki megértette, hogy 2020 van, és született egy megállapodás ami mindenkinek jó, ha karácsonyig mindenki utal, akkor mindegy mi volt előtte. a variálást nem engedem. küldtem még 2000 eurót tisztességes zolinak."
még azt vártam volna, hogy "mindenki megértette, hogy 2020 van, és született egy megállapodás ami mindenkinek jó, ha karácsonyig mindenki utal, akkor mindegy mi volt előtte. a variálást nem engedem. küldtem még 2000 eurót tisztességes zolinak."
-
Jan 16, 2020 10:58:03
Kvázi nem is.
Jan 16, 2020 10:58:03
Hahó
(
x136)
Jan 16, 2020 10:58:10
x136)
Kvázi nem is.
ha küldesz a haverjának, hogy adja oda neki, az is kvázi nem.
Magyarósi Csaba
(
x3)
Jan 16, 2020 10:59:29
x3)
Kvázi nem is.
XDD
Prolesz
Jan 16, 2020 11:04:16
Itt most tényleg cáratlan vészhelyzet van, kedves Endre barátom, és mivel ma még ma is van ráadásul, ki tudnál segíteni egy százassal? tutti megadom, vagy bevédelek a Blahán, ahogy Neked megfelelőbb!
üdvözöl,
Prolesz
Nagyvárad tér, Budapest környékéről
üdvözöl,
Prolesz
Nagyvárad tér, Budapest környékéről
Jan 16, 2020 11:04:16
Márk (nem meleg!)
Jan 16, 2020 11:06:16
Óóó köszöm szépen a donétet sodika, köszi tesó!
Jan 16, 2020 11:06:16
-
Jan 16, 2020 11:08:19
sodi mazochista
ilyen balfasz senki sem lehet
ilyen balfasz senki sem lehet
Jan 16, 2020 11:08:19
Hahó
(
x136)
Jan 16, 2020 11:09:28
x136)
régi szép idők, amikor még minden rendben volt, és nem volt variálás.:)
Szerző: sodika Dec 03, 2019 15:10:51
A hiteligénylés még folyik.
Minden jó most, és tervszerű.
Végre nincs variálás. :)
Szerző: sodika Dec 03, 2019 15:10:51
A hiteligénylés még folyik.
Minden jó most, és tervszerű.
Végre nincs variálás. :)
Hahó
(
x136)
Jan 16, 2020 11:15:32
x136)
sneci, ha andi jelentkezne, neki is küldenél pénzt? kvázi nem, de a gyakorlatban igen? jelképes 900 eurót, kredencre.
sodika
Jan 16, 2020 11:19:01
Ma még nincs a szülinapom.
Múltban nem vágok el semmit.
És fél sem lépek senki ellen.
Csak előre bejelentve.
Mint Irán a rakéták előtt.
Nehogy baj meg sértődés legyen.
Jan 16, 2020 11:19:01
sodika
Jan 16, 2020 11:19:24
És fel sem lépek.
Hülye autokorrekt
Hülye autokorrekt
Jan 16, 2020 11:19:24
végrehajtó bácsi
Jan 16, 2020 11:21:35
És fel sem lépek.
Hülye autokorrekt
Hülye autokorrekt
Jan 16, 2020 11:21:35
Tisztességes Zoli
Jan 16, 2020 11:22:16
Sodi tudnal kuldeni 5000 eurot akkor meg ma? Rajottem hogy azt kell csinalnom amit neked, kivaltok egy hitelt es abbol kifizetem a saram neked, de ehhez kell hogy legyen valami a szamlamon hogy megkapjam.
Ne hagyj cserben teso, csak holnap van szulinapod, nem ilyennek ismertelek meg.
Ne hagyj cserben teso, csak holnap van szulinapod, nem ilyennek ismertelek meg.
Jan 16, 2020 11:22:16
-
Jan 16, 2020 11:25:19
Ma hányan küldhettek vajon Manfréd Prell-ről üdvözlőlapot a kis buzinak, mikor benyitott az élő adásba?
Jan 16, 2020 11:25:19
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 16, 2020 11:27:20
x37)
Haladék nélkül.
Haladék nélkül.
Hajlok arra, hogy Sodi csak szórakozik velünk ezekkel a történetekkel, és a fele sem igaz. Kemény geci leszek, de azért még küldök 30.000 Ft-ot. Anyukám megbasz mindenkit. Faszaság van.
Endre, te olvasod a saját kommentjeidet amúgy? :D :D
-
Jan 16, 2020 11:27:45
index címlapot! jó, az már volt kétszer is. akkor legyen csak egy közepes méretű faszerdő, szájban robbanó faszcsemetékkel.
szerintem amúgy az ogre is tartogat valami meglepetést. egy új kád kellene, mert a régi kompromittálódott. 1500 eurót le kéne tenni az asztalra. kvázi nem, de a gyakorlatban igen.
Jan 16, 2020 11:27:45
-max5enutálnak
Jan 16, 2020 11:31:38
sum up! Endre, jól látom, hogy bevallottan igaza lett a trolloknak? Az eredeti, nem variálós forgatókönyvet a kölcsön okát, törlesztését teljesen felülírta a kedvezményezett? Az teljesen egyoldalú szerződésmódosítás nevezhető kvázi és gyakorlati átbaszásnak? Várom válaszod!
Jan 16, 2020 11:31:38
-
Jan 16, 2020 11:40:04
tulajdonképpen miért nem fizetett tisztességes zoli keddig, aztán karácsonyig, aztán jan.3-ig? miért engedted, hogy kvázi nem, de a gyakorlatban variáljon?
Jan 16, 2020 11:40:04
Sodilegnagyobbrajongoja
Jan 16, 2020 11:45:09
Kvázi nem is.
Ez még az “alternative facts” kijelentésnél is jobb.
Jan 16, 2020 11:45:09
Univerzum
Jan 16, 2020 11:45:41
Ebbű baj lesz more!
Jan 16, 2020 11:45:41
sodika
Jan 16, 2020 11:46:53
Semmiben nem lett igazatok.
Minden rendben van.
És éjféltől biztosítom, hogy rendben is maradjon. Felkelek, jó minden, és más gondjai rontsák el az ötödik német évemben is?
Nem tűnik túl vonzó perspektívànak. :D
Minden rendben van.
És éjféltől biztosítom, hogy rendben is maradjon. Felkelek, jó minden, és más gondjai rontsák el az ötödik német évemben is?
Jan 16, 2020 11:46:53
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Jan 16, 2020 11:48:49
x1)
Minden rendben van.
Minden rendben van.
Utalt Zoli?
Brian
(
x2)
Jan 16, 2020 11:51:32
x2)
Utalt Zoli?
megígérte becsszóra, hogy valamikor utalni fog, úgyhogy kvázi utalt
-
Jan 16, 2020 11:53:16
Minden rendben van.
Minden rendben van.
De hát nem más pénze hiányzik, hanem a tied, te fogyaték!
Jan 16, 2020 11:53:16
sodika
Jan 16, 2020 11:54:22
balek trollok :)
Jan 16, 2020 11:54:22
púpátmozgató edzés
Jan 16, 2020 11:54:54
A Terminátor magától öl embert.
A Sodi magától küld pénzt.
A Sodi magától küld pénzt.
Jan 16, 2020 11:54:54
sodika
Jan 16, 2020 11:55:47
Most minden rendben van.
Senki nem fog idegesíteni mostantól. Mindenki vagy rendben fizet, ahogy meg van beszélve, vagy anyámnak tartozik, aki még örül is, ha szakmai elfoglaltsága, és nem az uncsi van.
Ennyi.
Senki nem fog idegesíteni mostantól. Mindenki vagy rendben fizet, ahogy meg van beszélve, vagy anyámnak tartozik, aki még örül is, ha szakmai elfoglaltsága, és nem az uncsi van.
Ennyi.
Jan 16, 2020 11:55:47
Miskolci haverok
Jan 16, 2020 11:56:09
Tesó éppen a bankba mentünk, de megette a ruháinkat egy medve és csak a telefonomat meg egy kotont hagyott hátra. Zoli most indult el egy benzinkútra segítséget kérni, de most kicsit csúszni fog a dolog! Addig a Prowecomp-ot légyszi rakd ki újra, fogytán a pénzünk!

Jan 16, 2020 11:56:09
-max5enutálnak
Jan 16, 2020 11:56:20
Endre, ha jól értesültem, a kedvezményezettek nem az eredeti célnak megfelelően használták fel és semmilyen körülmények között nem az eredeti, majd a módosított végül a másodjára módosított határidőre fizették meg eddig a kölcsönt. Jelen állás szerint, semmi nem a megbeszéltek szerint zajlik. Ez igaz?
Jan 16, 2020 11:56:20
sodika
Jan 16, 2020 11:59:22
Azért van rendben minden, mert mindenkivel meg van úgy beszélve minden, nem kis részben írásban is úgy, hogy az nekem egyenként mindenki esetében tetszik.
2020 jön és szülinap.
Innentől vagy minden pontosan úgy lesz, vagy akinél nem, annak onnantól az lesz a létezése értelme, hogy szegény nyugdíjas jogász édesanyámat szórakoztassa.
Ennyi. :)
2020 jön és szülinap.
Innentől vagy minden pontosan úgy lesz, vagy akinél nem, annak onnantól az lesz a létezése értelme, hogy szegény nyugdíjas jogász édesanyámat szórakoztassa.
Ennyi. :)
Jan 16, 2020 11:59:22
Gólya
(
x2)
Jan 16, 2020 12:00:34
x2)
Tesó éppen a bankba mentünk, de megette a ruháinkat egy medve és csak a telefonomat meg egy kotont hagyott hátra. Zoli most indult el egy benzinkútra segítséget kérni, de most kicsit csúszni fog a dolog! Addig a Prowecomp-ot légyszi rakd ki újra, fogytán a pénzünk!
Sodi. Mi a véleményed Márk cigányságáról? Szerinted ez mi ha nem az?
Sorszám az alkaron
Jan 16, 2020 12:01:13
Sodi, igy kepzelted el a jovodet 20 evesen? Nem kell valaszolni, csak gondolkodj el rajta.
Jan 16, 2020 12:01:13
-
Jan 16, 2020 12:02:07
Most minden rendben van.
Ennyi.
Ennyi.
Előbb dec.3. aztán karácsony volt megbeszélve, és nem fizetett. És azóta sem. Sőt átbaszott a kölcsön céljával is.
Semmi sincs rendben.
Jan 16, 2020 12:02:07
141 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™