Történelmileg így alakult.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
olvasd el amit írtam. lefoglalható ingóságok 200 ezer forint és járulékai értékben. attól, hogy garzonba költözik, nem lesz több vagyona.
10 darab Dunkin' Douts-os fánkot.
Drágábbak, mint gondoltam. ;)
De elotte remelem keresztuldugtad a doglott pitont a lyukon
Egyik pillanatban nagymenők játszol, a másikban bevegyülsz az aljanép közé.
Így volt ez annó az utcai kuka gyújtogató magyarkodó csőcselékkel, aztán a semmirekellő hajléktalanokkal.
Ezért tartasz itt.
mondtad nekik, hogy neked sajnos csak erre telik, szegény ember vízzel főz, stb.? ők meg visszakérdeztek, hogy de hát mire megy el a pénzed wolf klug? te meg erre azt válaszoltad, hogy a retardok hiteleire és konzumidiotizmusra?
Jogos, kell a bank penze kidobott markos befektetesekre :D
Hülye. Úgy értem, átszámolva 650 forint darabja.
És egy üveg pezsgő mennyibe került, a kurva anyád!
Ne keress már hogy kb 2 euró egy darab fánk.kb 5 darabos csomag annyi a diszkontban.
Az ket euro te impotens fasz. Aki a meleg szeretoje alibi nojet 100 euros pezsivel itatja az ne picsogjon. Hitelbol telik ra.
50 ezres hal a szájba, 100 eurós pezsgő, euró ezrek kütyükre és játékokra, euró tízezrek retardokra, aztán meg fáj 10 darab 600 forintos fánk.
Én vettem a rejtett üzenetet az ajándékban.
Bűzlik a Trottel, mint a kanális. Egy illatos virág hátha ráébreszti (nem fogja).
Igazi buzikolónia az egész cég. Migrik, ratyik, ratyimigrik, mindenféle náció. Fogadni mernék, hogy rendszeresen járnak olyan tolerancia bulikra is mint a Pride.
Ezzel alapvetően nincs is probléma.
A gond az, hogy a liberális, szabadelvű kollektíva egy lecsúszott neonáci férget is pátyolgat.
A németeknek tényleg agyára ment a kompenzáció. Persze nem abban az értelemben ahogy azt a faszpajtások, a kuruc meg mindenféle sodika által favorizált szennylap értelmezi.
Azért kíváncsi lennék, hogy ha ismernék a tényeket és nem szopnák be sodika "valóságát" akkor mit lépnének.
De lehet semmit. Ezért sem kell sajnálni a seggpresztó egyetlen dolgozóját sem.
2 napig csicskultam
Buta, igénytelen proletár vagy. Semmi stílusod.
Legalább vettél volna Macaront vagy valami kis extrát. Ez most kb olyan mintha vittél volna tíz kakaos csigát.
Proli az proli marad, akármennyi pénze van. Akinek hozott otthonról némi méltóságot az akkor is tudja, mint és hogy kell ha éppen öt forintja sincs.
2 napig csicskultam
De nem a Dunkin's Donuts-os.
Az 2 euró kb.
Ebből látszik, hogy egy igazi sutyerák vagy.
Ember vagy mi vagy te:
NEM VISZÜNK PÉKSÜTEMÉNYT a születésnapunk megünneplésére, még akkor sem ha 20 euró darabja. Nem tudsz viselkedni.
Már többször bebizonyosodott, hogy igénytelen vagy. Kb. mint amikor ott "jézusomoztatok" buzimárkkal a halazás közben. Az is vérciki volt, ez a fànk is égő.
Dehát ilyen vagy. Suttyókám.
2 napig csicskultam
Aha luxusfánk:) Vajna Timi fánkozójából.
De akkor is mi vagy te rendőr?
Azok lesznek fánkot.
Amúgy amit mások is észrevették: férfiaknak nem szokás virágot adni csak nőknek..férfinak általában egy üveg piát szoktak venni ha nincs konkrétan jobb ötletük.
Ez a virág dolog fene gyanús Sodi
egy köcsög állat vagy
Leszarom, mit írt a Törpe. A kép önmagáért beszél, egy koszos csövestanyán készült. Te pedig adtál neki 700 Eurót puszira, aztán pedig vissza akarod tőle követelni, miközben ilyen körülmények között él(t). Nagy franc vagy te, Endre, de ezért még az Univerzum faszt fog tenni a szádba. Törpapának pedig ez úton is a legjobbakat kívánom, és azt, hogy még sok-sok Euróval le tudjon húzni téged a kis csúzliszájú nyálgép.
mifaaan? azt hazudta, hogy valakitől kapott a nintendót? screenshot?
Történelmileg úgy kellett volna alakulnia, hogy leérettségizel, aztán elvégzed a sajtpapír OKJ-kat és beállsz dolgozni rendszergazdának. Mostanra nettó millió fölött lenne a fizetésed és valószínűleg egy SSC-ben lennél fő rendszergazda/IT manager, 5-10 ember dolgozna a kezed alá, egész nap logolnátok a ticketeket, cserélgetnétek a hibás hardvert, frissítéseket rolloutolnátok az általatok kezelt 2000 munkaállomásra, szervereket állítanátok be, levelezőrendszer, biztonsági mentések, stb.
Ehelyett te pedig retardokkal mentél tüntikézni, Kappányos lakásfoglalni, utcán hőbörögni. Most Németországban vegetálsz 800 fütyiből, 35.000 Euró tartozással, barátaid nincsenek, anyád utál, a főbérlőd lehúz, életed egyetlen szerelme pedig kivágott a projektjéből és egy nagyfaszú fickóval kúratja magát egy mikrobuszban. Ez shiker.
Gratulálok. Eddig nem ekéztem őket, viszont most köpjenek maguk fölé aztán álljanak alá.
2 napig csicskultam
Ne beszélj többes számban. Én kivárom mi volt az indok aztán ismétlem a múltkorit.
Akarta hogy születésnapja alkalmából ezt kapja, hogy visszaengedjük. Elsodikáztam, mert leírtam mit kérek cserébe. Múltkor volt erről poszt.
Viszont olyan szintű utálatot és basztatást kap most ott, hogy lehet szánt szándékkal lett bevéve csak mára.
Ez ety fosh!
Kell az uj generacio, en orulok, hogy visszaengedtek ott is szolgaltat egy kis tartalamt
Nézd, én nem ismerem az erőviszonyokat ott a csoporton belül. Sodikát viszont jobban, mint ő saját magát.
Csak az erőből ért. Most kapott egy engedményt, majd szokás szerint vissza is él vele.
A többes pedig azért áll meg bármelyik adminnal szemben, mert ti vagytok ott a csőszök, ti képviselitek az oldalt.
2 napig csicskultam
Nem, adok én is valamit cserébe.
Este feloldok mindenkit, aki külön megígéri, hogy rendesen fog viselkedni. Így igazságos, ha én is adok valamit.
Jézusom, ekkora cigány hogy lehet valaki!? Születésnapjára azt kéri, hogy a hulladékokkal foglalkozó csoportba engedjék vissza!? Pfffff...
Igen, az lett volna a helyes, hogy ott vannak a feltételek, ha megtörténtek, lehet róla beszélni, ennyi. Kár volt visszaengedni. Mondjuk ha most szülinapra visszaengedik, másnap meg kibasszák megint, az okosabb megoldás lenne (nyelvtanilag pontosan fogalmazott asodi, szülinapra visszaengedték, másnapról már nem volt szó, így hát repül a púpja).
Az ilyen trash csoportos oltásokat másoljátok már be ide is, mindig érdemes nézni ahogy vergődik.
Van egy fontosabb kérés azt ne sodikázd el. Leírom egyszerűen:
Elveszed e végre attól a faszparaszt cigánytól (Márkcicától) a moderátori jogot?
Igen vagy nem
Kikapcsolod e azt a buzi nightbotot, ami minden szarért kitiltja az embereket?
Igen vagy nem
kijött a faszszopó kommunista cenzor véred, a kurva anyádat.
nem is szégyelled. és a szólásszabadság? te szar!
Ahogy én látom, Máj egoista fasz módon dönti el, mi a jó a csoportnak. Én így offolom akkor a tagságot, kurvàra nem akarok trash videosokkal beszélgetni, hanem RÓLUK akarok beszélni másokkal
De neki csak 10 kellett! Dobta volna ki azt a kettőt? Inkább adott 5 euróval többet, csak ne legyen variálás. Igaz, Sodi?
Nem. Olyan megoldást keresek, ami Márkéknak és a csoportnak is jó.
ez pontosan így van, ma én is kukáztam a csoportot. annyi következetesség van az adminoknál, mint tyodikánál. egész jól ki is jönnek. azt viszont már nem veszik észre, hogy tyodika ingyenreklámozza magát ott és kurvára leszírja, hogy kommentekben mit anyáznak neki. csak ő nyer ezen. de úgy fest, hogy vannak emberek akiket még tyodika is át tud baszni
pénzt küldjél báttya abból nem lesz baj
Ja, kurva anyád az ígérjen neked jó magaviseletet. Kinek érzed magad, korcs?
(Látod Szteppen, erről ugattam!)
2 napig csicskultam
Akkor meg is mondom neked mi az. Minden hónapban utalod márknak a fizetésed felét, amiért ők nem ásnak el a kertben és nem megs soderálni a chatet. Jól hangzik? €200 lesz
Ez az apró kis példa is mutatja mennyi esze van ja:)
Ja igen, mert a csoportból remélsz nézettséget is. Leszarod te a többit meg, hogy kinek mi a jó.
Na ezért kell ütni téged mint a veszedelem mert a gesztusokat a másik fél gyengeségeként értékeled.
2 napig csicskultam
Én még csak sodiról akarok. Szarok az újhullámos kispávákra. Meg turbotitánra.
2 napig csicskultam
Márknak az a legjobb megoldás, ha befogja a száját és nem ugat bele mindenbe. Több kárt okoz, mint hasznot. Persze ezt kurvára nem vagy képes belátni,mert félted az anuszod.
Ez ety fosh!
Adnám vissza a modjogot aztán Máj vagy akárki üljön ott aztán beszélgessen sodikával.
2 napig csicskultam
ennyi!
Márk szigora pontos szabályzattal kérték közé lesz szorítva még ma.
Március 1-én pedig egyeztetésbe kezdek Geryvel arról, hol forgassuk le a csatornáján a 120 perces vendégszereplést, amit megígértem, és amivel tartozok.
Minden feltétel komolyan van véve.
ne reménykedj, bemásoltam mit írt, illetve üzent neked, tegnap olvashattad itt. Hiába fenyegeted azt írta ez hazug genyo vagy, mert később változtattad kölcsönre, eredetileg segítségként adtad. Azt is írta semmi papírod nincs, " ughogy a sodi elmehet a picsaba".
Nem tudok akkor majd mivel flexelni és kompenzálni a csajoknak :(
Estig eldől minden aztán véget ér a 24 órás demó tagság
Ez ety fosh!
ketlem, hogy a Gery veled egyutt akar nyilvånosan szerepelni gyagyås fasz!
A hombár fejed is.
2 napig csicskultam
neked egy cigåny diktål? na lesz ebböl meg zsidobaråtsåg is.
Dehogynem. Decemberben is ezt akarta volna. Pont ezért adok neki egy helyett két órát. Engesztelésül.
Te ötven euróval tartozol te nyomorék, nem vendégszerepléssel.
Hol ér a te jelenléted 2.4 eurót percenként?
Lófasz vagy te ahhoz.
Márk meg megölte a streamjeidet gyakorlatilag, csak túl hülye vagy, hogy észrevedd. Amióta nincs chat, én se nézlek, mert nem a hetyetyéző kobold miatt járok oda hanem a chatfal miatt.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Kérj soditól csajozási tanácsokat.
Meglátjuk mi lesz. De ez nagyon kínos.
2 napig csicskultam
Márk egy féltékeny kislány szintjén moderal. Leírtam már engem miért tiltott ki, de nem jutott el az agyadig és akkor is őt védted.
Geryt pedig fizesd ki. Ő is ezt akarta kezdettől fogva.
Ez ety fosh!
Jó, de most kaptam valamit a csoporttól. Ez új helyzetet teremtett. Így most már nekem illik adnom valamit.
valóban nézhetetlen chat nélkül, ha jól láttam ez már a nézőszámon is megmutatkozik. de én erre is azt mondom, hogy így a jó, hiszen a púpgecinek árt vele.
Én tartom egyben jelenleg a csoportot, mert kezdettől fogva admin vagyok és "alapító"
Van amúgy barátnőm, aki sajnos nem Trash fan :(
Ez ety fosh!
"Letiltottam mindenut.
Ki nyalhatja.
Nincs papirja a tartozasrol.
Lehet ugyved anyuka.
O meg be kaphatja, ha oda adom neki.
Had frocsogjon."
megint hazudsz, vagy legfeljebb egy kamu profilról látod őt.
Alapból kaptál nézettséget és reklámot. Erre mi lett? Kitiltás, hetyete és ígérgetés. Faszt se érdekel, hogy valaki küldött ma neked valamit. Nincs a csoportnak köze hozzá.
Alapból ha valaki a csoport nevében támogat egy Trash videóst azt nem dicsérjük és magasztaljuk.
Ez ety fosh!
Teljes káosz nem lehet, de a szigoron ma enyhítünk. A Kakarot előtt erről ma külön lesz egy egyórás live.
huuuh b+, ez szerited most i åll, azert a nagylelku ajånlatodra vårjuk meg mit fog lepni.
Ezt nem értem.
Titán 2080-as kártyájának is úgy örültök.
filmezd ahogy hazamész faszverő, lesz meglepi
Huh bazmeg, ennyire még sose kúrtad fel az agyam.
Komolyan, menj a picsába és dolgozz, ezért kapsz fizetést te faszkalap!
de te egy unalmas szar vagy, titán meg nem
Örülünk,mert veri magát egy széthajtott kártyára :D
GTA V max beállításon 15 FPS-el ment és saját magát égeti le a hozzá nem értésével.
A produkciónak örülünk legfeljebb. Amikor meg vagánykodik és nagyzol akkor a valaki betöri a képét töltőcsík lassan eléri a 100%ot.
Szóval mikor lesz moderátor elvétel? Geryt miért nem oldod fel már 1 hónapja?
Ez ety fosh!
Egy faszt, kezd leesni, hogy átbaszott, így most ezzel próbálod zsarolni.
Márk lécci legyen masztiparti, és fejezd be a ticcs súdijót is, különben visszaengedek valakit, akit bannoltál!
Meló után őt is feloldom.
Most nekem kell adnom. Tudom.
van nálad kamera? lesz meglepetésparti ha hazaérsz.
De mi a faszért kéne Márknak jó lennie? Nem a te csatornádról van szó? Mi köze hozzá Márknak?
Meg is válaszolom a költői kérdést: Rgy öngyűlölő biszexuális korcs vagy, aki Andi után most Márkba szeretett bele, és semmit nem mersz tenni, amire Márk hisztivel reagálhat. Ha felhív a stream közepén, hogy vegyél fel egy extra-debil baseball sapkát fordítva, akkor azonnal engedelmeskedsz neki. Szó szerint.
Kezd el sorolni,hogy miket. Lássuk megéretted e
Ez ety fosh!
Vérgáz. Ki a faszt érdekel, hogy miért kérsz cserébe, hoztatok egy döntést, ami fájón érintette a korcsot, most meg a könyörgés hatására visszakoztok.
Egy szót nem szóltam soha a donétek miatt, sőr leugattam azokat, akik a trash csoportot ekézték, de a csoport adminjaira ezek után ugyanolyan takonygerincű gyáva retardként fogok tekinteni, mint sodikára is.
sodika
Jan 17, 2020 13:00:47
Sodi, miért keresed az ilyen pukkant kétes egzisztenciálisan társaságát?
De ha köztük érzed jól magad költözz ki valamelyik erdei putrijukba vagy aludj hajléktalanszállón, ott nem kell 200 ezret fizetned hogy valaki elmesélje neked az életét, elég lesz egy üveg kannásbor is.
De ha köztük érzed jól magad költözz ki valamelyik erdei putrijukba vagy aludj hajléktalanszállón, ott nem kell 200 ezret fizetned hogy valaki elmesélje neked az életét, elég lesz egy üveg kannásbor is.
Jan 17, 2020 13:00:47
-
Jan 17, 2020 13:01:33
Olvasd el, amit ír.
Azt írja a Törpapa a képek mellé, most költözik ki innen. Úgy néz ki, végre meglett az a 8. Kerületi kis padlásgarzon albi, amire 3 éve kérte a pénzt. Ami késik, nem múlik.
Azt írja a Törpapa a képek mellé, most költözik ki innen. Úgy néz ki, végre meglett az a 8. Kerületi kis padlásgarzon albi, amire 3 éve kérte a pénzt. Ami késik, nem múlik.
olvasd el amit írtam. lefoglalható ingóságok 200 ezer forint és járulékai értékben. attól, hogy garzonba költözik, nem lesz több vagyona.
Jan 17, 2020 13:01:33
sodika
Jan 17, 2020 13:02:45
Milyen sütit vittél végül a kollégáknak? Valami ócskát, mi?
Jan 17, 2020 13:02:45
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 17, 2020 13:04:08
x1)
De elotte remelem keresztuldugtad a doglott pitont a lyukon
Sodivadász
Jan 17, 2020 13:06:19
Egyik pillanatban nagymenők játszol, a másikban bevegyülsz az aljanép közé.
Így volt ez annó az utcai kuka gyújtogató magyarkodó csőcselékkel, aztán a semmirekellő hajléktalanokkal.
Ezért tartasz itt.
Jan 17, 2020 13:06:19
-
Jan 17, 2020 13:06:26
mondtad nekik, hogy neked sajnos csak erre telik, szegény ember vízzel főz, stb.? ők meg visszakérdeztek, hogy de hát mire megy el a pénzed wolf klug? te meg erre azt válaszoltad, hogy a retardok hiteleire és konzumidiotizmusra?
Jan 17, 2020 13:06:26
Univerzum
Jan 17, 2020 13:06:27
Jan 17, 2020 13:06:27
sodika
Jan 17, 2020 13:08:48
Jan 17, 2020 13:08:48
-
Jan 17, 2020 13:10:23
Olvasd el, amit ír.
micsoda shiker, kuldheted az ujabb adag penzt, de azert a "barataisat" meglephetned egy kis apanazzsal igy szaros szuletesnapod alkalmabol. Btw. Andi irt esetleg neked? Szerintem hamarosan fog Azt írja a Törpapa a képek mellé, most költözik ki innen. Úgy néz ki, végre meglett az a 8. Kerületi kis padlásgarzon albi, amire 3 éve kérte a pénzt. Ami késik, nem múlik.
Jan 17, 2020 13:10:23
Karandas
Jan 17, 2020 13:12:22
És egy üveg pezsgő mennyibe került, a kurva anyád!
Jan 17, 2020 13:12:22
Sodivadász
Jan 17, 2020 13:12:59
Ne keress már hogy kb 2 euró egy darab fánk.kb 5 darabos csomag annyi a diszkontban.
Jan 17, 2020 13:12:59
Vonatozó öregek
Jan 17, 2020 13:13:34
Az ket euro te impotens fasz. Aki a meleg szeretoje alibi nojet 100 euros pezsivel itatja az ne picsogjon. Hitelbol telik ra.
Jan 17, 2020 13:13:34
Sodinapi Ogriginal.
Jan 17, 2020 13:15:30
38 évesen szobát bérelek,
faszomban már megteltek a vérerek
rám kacsintott a piton fél szemével
jól kibasztam Ogre fördővizével
Szomorú, hogy 35 k-s hitelem
junior béremből nem törleszthetem
Csődöm nem csak személyes, de anyagi
Nem gondol rám más csak a vén szexnagyi.
Jönnek a felkérdezések ma este
sok-sok sörike folyik be a testbe
hátrabaszom a kibaszott kupakot
Orge megint a szobámban kutatott?
Átesek egy köteg kábelen megint
A főbérlőm ismét csendességre int..
Nem baj semmi gond, minden rendben van már
a tviccsen sok pár néző csak reám vár
Szülinapom is egyedül ünneplem
most el fog egy kicsit a félelem
ajándéknak megvettem egy új szviccset
kövessetek, indítsátok a tviccsset
hetyetye hetyetye he-tye-tye
minden meg van tervezve
minden el lesz intézve
faszomban már megteltek a vérerek
rám kacsintott a piton fél szemével
jól kibasztam Ogre fördővizével
Szomorú, hogy 35 k-s hitelem
junior béremből nem törleszthetem
Csődöm nem csak személyes, de anyagi
Nem gondol rám más csak a vén szexnagyi.
Jönnek a felkérdezések ma este
sok-sok sörike folyik be a testbe
hátrabaszom a kibaszott kupakot
Orge megint a szobámban kutatott?
Átesek egy köteg kábelen megint
A főbérlőm ismét csendességre int..
Nem baj semmi gond, minden rendben van már
a tviccsen sok pár néző csak reám vár
Szülinapom is egyedül ünneplem
most el fog egy kicsit a félelem
ajándéknak megvettem egy új szviccset
kövessetek, indítsátok a tviccsset
minden meg van tervezve
minden el lesz intézve
Jan 17, 2020 13:15:30
-
Jan 17, 2020 13:15:59
50 ezres hal a szájba, 100 eurós pezsgő, euró ezrek kütyükre és játékokra, euró tízezrek retardokra, aztán meg fáj 10 darab 600 forintos fánk.
Jan 17, 2020 13:15:59
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 17, 2020 13:20:49
x16)
Ezek is retardok a maguk módján, és erről most legkevésbé tehet a gyagyás. Senkinek soha nem szabad meglepetésként élő, cserepes növényt venni, majdnem akkora kreténség, mint élő állattal eljátszani, és hasonló okok miatt. Nem tudhatják, hogy a gyagyásnak milyen lakása van (fényviszonyok, páratartalom, szabad hely), milyen az életvitele (van-e ideje eleget foglalkozni a növénnyel), vagy egyáltalán akar-e növényt a lakásába.
Az, hogy orchidea, csak súlyosító körülmény, mert kifejezetten igényes, nehezen tartható, nem csak sodinál, hanem a kollégák háromnegyedénél is gyorsan kipusztulna.
Enyhítő pedig, ha a gyagyás nulla-huszonnégy a télikertjétől beszélt, amiről azt hihették, hogy valami virágoskert.
Az, hogy orchidea, csak súlyosító körülmény, mert kifejezetten igényes, nehezen tartható, nem csak sodinál, hanem a kollégák háromnegyedénél is gyorsan kipusztulna.
Enyhítő pedig, ha a gyagyás nulla-huszonnégy a télikertjétől beszélt, amiről azt hihették, hogy valami virágoskert.
Én vettem a rejtett üzenetet az ajándékban.
Bűzlik a Trottel, mint a kanális. Egy illatos virág hátha ráébreszti (nem fogja).
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 13:23:38
x4)
A gyagyás kapott egy élő, cserepes orchideát ajándékba a kollégáitól.
Jó nagy köcsögök, hogy egy ilyen mindenre alkalmatlan gnóm kezébe adják ezt a szerencsétlen életet, két héten belül el fog pusztulni.
Jó nagy köcsögök, hogy egy ilyen mindenre alkalmatlan gnóm kezébe adják ezt a szerencsétlen életet, két héten belül el fog pusztulni.
Igazi buzikolónia az egész cég. Migrik, ratyik, ratyimigrik, mindenféle náció. Fogadni mernék, hogy rendszeresen járnak olyan tolerancia bulikra is mint a Pride.
Ezzel alapvetően nincs is probléma.
A gond az, hogy a liberális, szabadelvű kollektíva egy lecsúszott neonáci férget is pátyolgat.
A németeknek tényleg agyára ment a kompenzáció. Persze nem abban az értelemben ahogy azt a faszpajtások, a kuruc meg mindenféle sodika által favorizált szennylap értelmezi.
Azért kíváncsi lennék, hogy ha ismernék a tényeket és nem szopnák be sodika "valóságát" akkor mit lépnének.
De lehet semmit. Ezért sem kell sajnálni a seggpresztó egyetlen dolgozóját sem.
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 13:29:16
x4)
Buta, igénytelen proletár vagy. Semmi stílusod.
Legalább vettél volna Macaront vagy valami kis extrát. Ez most kb olyan mintha vittél volna tíz kakaos csigát.
Proli az proli marad, akármennyi pénze van. Akinek hozott otthonról némi méltóságot az akkor is tudja, mint és hogy kell ha éppen öt forintja sincs.
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 13:30:56
x4)
*aki
Kurva anyád sodika
2 napig csicskultam
Kurva anyád sodika
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 13:32:45
x4)
Miért nem a mekiből lepted meg a kollégákat egy-egy pitével?
2 napig csicskultam
Danton
Jan 17, 2020 13:35:21
Fánkot vettél? Ember miféle pronyó vagy te? Semmire nem tanított meg anyukád?
Jan 17, 2020 13:35:21
sodika
Jan 17, 2020 13:40:07
Az 2 euró kb.
Jan 17, 2020 13:40:07
sodika
Jan 17, 2020 13:40:16
Darabja
Jan 17, 2020 13:40:16
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 13:47:03
x4)
Darabja
Ebből látszik, hogy egy igazi sutyerák vagy.
Ember vagy mi vagy te:
NEM VISZÜNK PÉKSÜTEMÉNYT a születésnapunk megünneplésére, még akkor sem ha 20 euró darabja. Nem tudsz viselkedni.
Már többször bebizonyosodott, hogy igénytelen vagy. Kb. mint amikor ott "jézusomoztatok" buzimárkkal a halazás közben. Az is vérciki volt, ez a fànk is égő.
Dehát ilyen vagy. Suttyókám.
Sodivadász
Jan 17, 2020 13:49:09
Darabja
Aha luxusfánk:) Vajna Timi fánkozójából.
De akkor is mi vagy te rendőr?
Azok lesznek fánkot.
Amúgy amit mások is észrevették: férfiaknak nem szokás virágot adni csak nőknek..férfinak általában egy üveg piát szoktak venni ha nincs konkrétan jobb ötletük.
Ez a virág dolog fene gyanús Sodi
Jan 17, 2020 13:49:09
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 13:50:02
x4)
2 eurós fánk be a szájba! (haladó seggpresztósok: be a seggbe!)
2 napig csicskultam
-
Jan 17, 2020 13:54:08
Az 2 euró kb.
Az 2 euró kb.
egy köcsög állat vagy
Jan 17, 2020 13:54:08
Baromarc
Jan 17, 2020 13:55:10
Sodi, megvetted a switchet, aztán beírod a trash csoportba valaki adott neked egyet? De tényleg. Most komolyan? :D
Jan 17, 2020 13:55:10
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 17, 2020 13:56:20
x37)
Olvasd el, amit ír.
Leszarom, mit írt a Törpe. A kép önmagáért beszél, egy koszos csövestanyán készült. Te pedig adtál neki 700 Eurót puszira, aztán pedig vissza akarod tőle követelni, miközben ilyen körülmények között él(t). Nagy franc vagy te, Endre, de ezért még az Univerzum faszt fog tenni a szádba. Törpapának pedig ez úton is a legjobbakat kívánom, és azt, hogy még sok-sok Euróval le tudjon húzni téged a kis csúzliszájú nyálgép.
Sodivadász
Jan 17, 2020 13:56:42
Hehe sodi csak azért is megnéztem, igaz hogy 1 db az 1.80 euró,
De egy 12-es csomag csak 15.
Mondjuk az is drága mint a fene...
www.fastfoodpreise.de/preisliste/dunkin-donuts.html
www.fastfoodpreise.de/preisliste/dunkin-donuts.html
Jan 17, 2020 13:56:42
-
Jan 17, 2020 13:57:33
Sodi, megvetted a switchet, aztán beírod a trash csoportba valaki adott neked egyet? De tényleg. Most komolyan? :D
mifaaan? azt hazudta, hogy valakitől kapott a nintendót? screenshot?
Jan 17, 2020 13:57:33
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jan 17, 2020 13:57:50
x38)
Te pronyó szar, bazdmeg! Beállítottál egy pár olajos, hideg fánkkal amit a gecifoltos kezeddel végigtapicskoltál... Hányan ettek belőle és hányan utasították el kényszeresen mosolyogva? Beszarás, hogy te mennyire alulszocializált szar vagy. Anyád is és apád is a kivakart prolik, ebből is látszik.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Winkowitch
Jan 17, 2020 13:58:08
A trash csoport adminok visszaengedték a púpost
Jan 17, 2020 13:58:08
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 17, 2020 14:01:56
x37)
Történelmileg úgy kellett volna alakulnia, hogy leérettségizel, aztán elvégzed a sajtpapír OKJ-kat és beállsz dolgozni rendszergazdának. Mostanra nettó millió fölött lenne a fizetésed és valószínűleg egy SSC-ben lennél fő rendszergazda/IT manager, 5-10 ember dolgozna a kezed alá, egész nap logolnátok a ticketeket, cserélgetnétek a hibás hardvert, frissítéseket rolloutolnátok az általatok kezelt 2000 munkaállomásra, szervereket állítanátok be, levelezőrendszer, biztonsági mentések, stb.
Ehelyett te pedig retardokkal mentél tüntikézni, Kappányos lakásfoglalni, utcán hőbörögni. Most Németországban vegetálsz 800 fütyiből, 35.000 Euró tartozással, barátaid nincsenek, anyád utál, a főbérlőd lehúz, életed egyetlen szerelme pedig kivágott a projektjéből és egy nagyfaszú fickóval kúratja magát egy mikrobuszban. Ez shiker.
Sodivadász
Jan 17, 2020 14:04:27
Na ez most pont tökéletesen leírta mi a gond Sodival.
Jan 17, 2020 14:04:27
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 14:08:32
x4)
A trash csoport adminok visszaengedték a púpost
Gratulálok. Eddig nem ekéztem őket, viszont most köpjenek maguk fölé aztán álljanak alá.
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 14:12:01
x3)
Ne beszélj többes számban. Én kivárom mi volt az indok aztán ismétlem a múltkorit.
Akarta hogy születésnapja alkalmából ezt kapja, hogy visszaengedjük. Elsodikáztam, mert leírtam mit kérek cserébe. Múltkor volt erről poszt.
Viszont olyan szintű utálatot és basztatást kap most ott, hogy lehet szánt szándékkal lett bevéve csak mára.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jan 17, 2020 14:12:32
x37)
A Twitch lájvjai alatt soderál a cickány Márk, baszkodja kifelé a trash csoportosokat, ti meg visszaengeditek? Ezt a balfasz bandát, komolyan. Nem a donét az igazi csicskulás, hanem ez.
Delivery boy
Jan 17, 2020 14:13:19
Kell az uj generacio, en orulok, hogy visszaengedtek ott is szolgaltat egy kis tartalamt
Jan 17, 2020 14:13:19
trashcsopiba be nem jutó
Jan 17, 2020 14:14:06
lehet, hogy ez egy szülinapos vicc, nem hinném, hogy megtűrik ezt a retket abban a minőségi csoportban
Jan 17, 2020 14:14:06
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 14:18:19
x4)
Nézd, én nem ismerem az erőviszonyokat ott a csoporton belül. Sodikát viszont jobban, mint ő saját magát.
Csak az erőből ért. Most kapott egy engedményt, majd szokás szerint vissza is él vele.
A többes pedig azért áll meg bármelyik adminnal szemben, mert ti vagytok ott a csőszök, ti képviselitek az oldalt.
Jan 17, 2020 14:18:22
már csak pár óra és lesz szülinapos meglepi amire várt a független támogató. sneci remélem adod élőben ahogy hazamész.
Jan 17, 2020 14:18:22
sodika
Jan 17, 2020 14:21:44
A Twitch lájvjai alatt soderál a cickány Márk, baszkodja kifelé a trash csoportosokat, ti meg visszaengeditek? Ezt a balfasz bandát, komolyan. Nem a donét az igazi csicskulás, hanem ez.
Este feloldok mindenkit, aki külön megígéri, hogy rendesen fog viselkedni. Így igazságos, ha én is adok valamit.
Jan 17, 2020 14:21:44
-
Jan 17, 2020 14:22:10
Jól látom a törpe egy kórházi ágyon alszik? Az nagyon praktikus, ha bármi baja van, csak egyszerűen betolják a patológiára.
Jan 17, 2020 14:22:10
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 17, 2020 14:23:15
x16)
Jézusom, ekkora cigány hogy lehet valaki!? Születésnapjára azt kéri, hogy a hulladékokkal foglalkozó csoportba engedjék vissza!? Pfffff...
Igen, az lett volna a helyes, hogy ott vannak a feltételek, ha megtörténtek, lehet róla beszélni, ennyi. Kár volt visszaengedni. Mondjuk ha most szülinapra visszaengedik, másnap meg kibasszák megint, az okosabb megoldás lenne (nyelvtanilag pontosan fogalmazott asodi, szülinapra visszaengedték, másnapról már nem volt szó, így hát repül a púpja).
Az ilyen trash csoportos oltásokat másoljátok már be ide is, mindig érdemes nézni ahogy vergődik.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 17, 2020 14:26:20
x9)
Azt most jól értelmezem, hogy a népnemzeti forradalmár gnómon erőt vett a zsidó vére és egy helyi cukrászda támogatása helyett benyalt az amerikai tőkének és vet 6 szénhidrátbombát a kollégáknak azt' kész passz?
Szégyelld magad te riherongy korcs!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Szégyelld magad te riherongy korcs!
Baromarc
(
x1)
Jan 17, 2020 14:26:31
x1)
Van egy fontosabb kérés azt ne sodikázd el. Leírom egyszerűen:
Elveszed e végre attól a faszparaszt cigánytól (Márkcicától) a moderátori jogot?
Igen vagy nem
Kikapcsolod e azt a buzi nightbotot, ami minden szarért kitiltja az embereket?
Igen vagy nem
tigris
Jan 17, 2020 14:26:44
kijött a faszszopó kommunista cenzor véred, a kurva anyádat.
nem is szégyelled. és a szólásszabadság? te szar!
Jan 17, 2020 14:26:44
Winkowitch
Jan 17, 2020 14:27:08
Ahogy én látom, Máj egoista fasz módon dönti el, mi a jó a csoportnak. Én így offolom akkor a tagságot, kurvàra nem akarok trash videosokkal beszélgetni, hanem RÓLUK akarok beszélni másokkal
Jan 17, 2020 14:27:08
Jan 17, 2020 14:27:26
sneci végzett a miskolcigányokkal, felold mindenkit akit a féreg cigány letiltott? ez az év jól kezdődik.
Jan 17, 2020 14:27:26
Grétsy
Jan 17, 2020 14:27:32
Hehe sodi csak azért is megnéztem, igaz hogy 1 db az 1.80 euró,
fastfoodpreise.de/preisliste/dunkin-donuts.html
fastfoodpreise.de/preisliste/dunkin-donuts.html
De neki csak 10 kellett! Dobta volna ki azt a kettőt? Inkább adott 5 euróval többet, csak ne legyen variálás. Igaz, Sodi?
Jan 17, 2020 14:27:32
sodika
Jan 17, 2020 14:28:43
sneci végzett a miskolcigányokkal, felold mindenkit akit a féreg cigány letiltott? ez az év jól kezdődik.
Jan 17, 2020 14:28:43
-max5enutálnak
Jan 17, 2020 14:30:17
ez pontosan így van, ma én is kukáztam a csoportot. annyi következetesség van az adminoknál, mint tyodikánál. egész jól ki is jönnek. azt viszont már nem veszik észre, hogy tyodika ingyenreklámozza magát ott és kurvára leszírja, hogy kommentekben mit anyáznak neki. csak ő nyer ezen. de úgy fest, hogy vannak emberek akiket még tyodika is át tud baszni
Jan 17, 2020 14:30:17
miskolciak
Jan 17, 2020 14:30:21
pénzt küldjél báttya abból nem lesz baj
Jan 17, 2020 14:30:21
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 14:30:53
x4)
Ja, kurva anyád az ígérjen neked jó magaviseletet. Kinek érzed magad, korcs?
(Látod Szteppen, erről ugattam!)
Baromarc
(
x1)
Jan 17, 2020 14:31:10
x1)
Akkor meg is mondom neked mi az. Minden hónapban utalod márknak a fizetésed felét, amiért ők nem ásnak el a kertben és nem megs soderálni a chatet. Jól hangzik? €200 lesz
trollértékelő
Jan 17, 2020 14:32:05
jól viselkedő troll aki szétbassza a streamet. sztem ez érthető
Jan 17, 2020 14:32:05
Jan 17, 2020 14:33:22
81 látogató online.
ausztriában letiltották a forumot????
ausztriában letiltották a forumot????
Jan 17, 2020 14:33:22
Sodivadász
Jan 17, 2020 14:33:40
De neki csak 10 kellett! Dobta volna ki azt a kettőt? Inkább adott 5 euróval többet, csak ne legyenvariálás. Igaz, Sodi?
Ez az apró kis példa is mutatja mennyi esze van ja:)
Jan 17, 2020 14:33:40
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 14:33:54
x4)
Ja igen, mert a csoportból remélsz nézettséget is. Leszarod te a többit meg, hogy kinek mi a jó.
Na ezért kell ütni téged mint a veszedelem mert a gesztusokat a másik fél gyengeségeként értékeled.
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 14:33:59
x3)
Feltételeim kb ezek voltak az elején: mindenki oldása, Cickánytól elvenni a moderátort és kifizetni Gery adósságát facebookon megbeszélve.
Ebből semmi nem történt meg. Még az se, hogy feloldja.
Nem tudok mit csinálni, ha megbeszélés nélkül cselekszik valaki. Kivárom az indokot, hogy mégis miért kell engedni az előzőleg lefektetett dolgokból.
Ez ety fosh!
Nem tudok mit csinálni, ha megbeszélés nélkül cselekszik valaki. Kivárom az indokot, hogy mégis miért kell engedni az előzőleg lefektetett dolgokból.
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 14:35:24
x4)
Én még csak sodiról akarok. Szarok az újhullámos kispávákra. Meg turbotitánra.
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 14:35:40
x3)
Márknak az a legjobb megoldás, ha befogja a száját és nem ugat bele mindenbe. Több kárt okoz, mint hasznot. Persze ezt kurvára nem vagy képes belátni,mert félted az anuszod.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Jan 17, 2020 14:35:57
x2)
Gyagyás, nem mondtad, hogy címlapot kaptál megint!
444.hu/2020/01/17/hat-evet-kapott-a-pedofil-palyagondnok
Az ügyészség közleménye szerint az alkoholfüggő vádlott egy önkormányzati sportpálya gondnokaként több alkalommal is az edzésre járó 12-14 év közötti fiúk a kazánházba hívta, ahol "szexuális játékot", közös önkielégítést kezdeményezett, a gyerekek ágyékát fogdosta.
Alkoholizmus, buzulás, masztiparty , minden stimmel!
Kenyér és víz.
444.hu/2020/01/17/hat-evet-kapott-a-pedofil-palyagondnok
Az ügyészség közleménye szerint az alkoholfüggő vádlott egy önkormányzati sportpálya gondnokaként több alkalommal is az edzésre járó 12-14 év közötti fiúk a kazánházba hívta, ahol "szexuális játékot", közös önkielégítést kezdeményezett, a gyerekek ágyékát fogdosta.
Alkoholizmus, buzulás, masztiparty , minden stimmel!
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 14:36:41
x4)
Feltételeim kb ezek voltak az elején: mindenki oldása, Cickánytól elvenni a moderátort és kifizetni Gery adósságát facebookon megbeszélve.
Adnám vissza a modjogot aztán Máj vagy akárki üljön ott aztán beszélgessen sodikával.
-max5enutálnak
Jan 17, 2020 14:37:30
ennyi!
Jan 17, 2020 14:37:30
sodika
Jan 17, 2020 14:37:39
Március 1-én pedig egyeztetésbe kezdek Geryvel arról, hol forgassuk le a csatornáján a 120 perces vendégszereplést, amit megígértem, és amivel tartozok.
Jan 17, 2020 14:37:39
level elfogo
Jan 17, 2020 14:37:50
Olvasd el, amit ír.
ne reménykedj, bemásoltam mit írt, illetve üzent neked, tegnap olvashattad itt. Hiába fenyegeted azt írta ez hazug genyo vagy, mert később változtattad kölcsönre, eredetileg segítségként adtad. Azt is írta semmi papírod nincs, " ughogy a sodi elmehet a picsaba".
Jan 17, 2020 14:37:50
sodika
Jan 17, 2020 14:38:03
Keretek közé lesz szorítva, na.
Jan 17, 2020 14:38:03
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 14:39:23
x3)
Örebro
(
x17)
Jan 17, 2020 14:39:24
x17)
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 14:39:34
x4)
Keretek közé lesz szorítva, na.
A hombár fejed is.
Örebro
(
x17)
Jan 17, 2020 14:40:49
x17)
neked egy cigåny diktål? na lesz ebböl meg zsidobaråtsåg is.
sodika
Jan 17, 2020 14:41:26
Dehogynem. Decemberben is ezt akarta volna. Pont ezért adok neki egy helyett két órát. Engesztelésül.
Jan 17, 2020 14:41:26
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 17, 2020 14:42:05
x9)
Lófasz vagy te ahhoz.
Márk meg megölte a streamjeidet gyakorlatilag, csak túl hülye vagy, hogy észrevedd. Amióta nincs chat, én se nézlek, mert nem a hetyetyéző kobold miatt járok oda hanem a chatfal miatt.
Sodivadász
Jan 17, 2020 14:42:06
Minél többször nézem még a Törpapás videóját annál inkább érzem miért jutott ide Sodi.
Akit az a simán siránkozós kacsaszájú kis törpe geciláda így ki tudott használni az jobban jár ha felköti magát mert nem való neki az élet.
Akit az a simán siránkozós kacsaszájú kis törpe geciláda így ki tudott használni az jobban jár ha felköti magát mert nem való neki az élet.
Jan 17, 2020 14:42:06
Riporter
(
x4)
Jan 17, 2020 14:42:14
x4)
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 14:43:17
x3)
Márk egy féltékeny kislány szintjén moderal. Leírtam már engem miért tiltott ki, de nem jutott el az agyadig és akkor is őt védted.
sodika
Jan 17, 2020 14:45:03
Jó, de most kaptam valamit a csoporttól. Ez új helyzetet teremtett. Így most már nekem illik adnom valamit.
Jan 17, 2020 14:45:03
-max5enutálnak
Jan 17, 2020 14:48:21
Lófasz vagy te ahhoz.
Lófasz vagy te ahhoz.
valóban nézhetetlen chat nélkül, ha jól láttam ez már a nézőszámon is megmutatkozik. de én erre is azt mondom, hogy így a jó, hiszen a púpgecinek árt vele.
Jan 17, 2020 14:48:21
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 14:48:30
x3)
Én tartom egyben jelenleg a csoportot, mert kezdettől fogva admin vagyok és "alapító"
Van amúgy barátnőm, aki sajnos nem Trash fan :(
döppe
Jan 17, 2020 14:49:42
"Letiltottam mindenut.
Ki nyalhatja.
Nincs papirja a tartozasrol.
Lehet ugyved anyuka.
O meg be kaphatja, ha oda adom neki.
Had frocsogjon."
megint hazudsz, vagy legfeljebb egy kamu profilról látod őt.
Jan 17, 2020 14:49:42
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 14:50:39
x3)
Alapból kaptál nézettséget és reklámot. Erre mi lett? Kitiltás, hetyete és ígérgetés. Faszt se érdekel, hogy valaki küldött ma neked valamit. Nincs a csoportnak köze hozzá.
Alapból ha valaki a csoport nevében támogat egy Trash videóst azt nem dicsérjük és magasztaljuk.
sodika
Jan 17, 2020 14:51:36
Teljes káosz nem lehet, de a szigoron ma enyhítünk. A Kakarot előtt erről ma külön lesz egy egyórás live.
Jan 17, 2020 14:51:36
broni
Jan 17, 2020 14:51:50
én vettem sodinak egy kötelet, hogy arra akasssza fel magát.
Jan 17, 2020 14:51:50
Örebro
(
x17)
Jan 17, 2020 14:52:09
x17)
huuuh b+, ez szerited most i åll, azert a nagylelku ajånlatodra vårjuk meg mit fog lepni.
Jan 17, 2020 14:52:43
nem éjtem, sneci kijátszotta a trascsoportot? azt azér tnem hinném. legyen kitiltva a hugyosszar, ezt szeretnénk kérni.
Jan 17, 2020 14:52:43
sodika
Jan 17, 2020 14:52:50
Ezt nem értem.
Jan 17, 2020 14:52:50
Jan 17, 2020 14:54:15
Ezt nem értem.
filmezd ahogy hazamész faszverő, lesz meglepi
Jan 17, 2020 14:54:15
Winkowitch
Jan 17, 2020 14:56:00
Ezt nem értem.
Huh bazmeg, ennyire még sose kúrtad fel az agyam.
Komolyan, menj a picsába és dolgozz, ezért kapsz fizetést te faszkalap!
Jan 17, 2020 14:56:00
trescsoport
Jan 17, 2020 14:56:05
Ezt nem értem.
de te egy unalmas szar vagy, titán meg nem
Jan 17, 2020 14:56:05
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 14:58:31
x3)
Ezt nem értem.
Trutymó 2080-as kártyájának is úgy örültök.
Trutymó 2080-as kártyájának is úgy örültök.
GTA V max beállításon 15 FPS-el ment és saját magát égeti le a hozzá nem értésével.
A produkciónak örülünk legfeljebb. Amikor meg vagánykodik és nagyzol akkor a valaki betöri a képét töltőcsík lassan eléri a 100%ot.
Örebro
(
x17)
Jan 17, 2020 14:59:23
x17)
gyagyås silåny egy eleted van, szuletesnapodon a kutya sem köszöntött fel a kollegåkon kivul, ami egy sablon dolog, itt töltöd az idödet ahol utålnak mint a szart. nagy jövö åll meg elötted te genselejt hazug geci!
-
Jan 17, 2020 15:01:00
Egy faszt, kezd leesni, hogy átbaszott, így most ezzel próbálod zsarolni.
Márk lécci legyen masztiparti, és fejezd be a ticcs súdijót is, különben visszaengedek valakit, akit bannoltál!
Jan 17, 2020 15:01:00
sodika
Jan 17, 2020 15:01:17
Jan 17, 2020 15:01:17
Jan 17, 2020 15:01:47
ma se lesz partnered büdös lehelletű sodi. meg kéne csináltatni a csonkot, hogy ne legyen büdös sodi a sodi
Jan 17, 2020 15:01:47
Jan 17, 2020 15:02:41
van nálad kamera? lesz meglepetésparti ha hazaérsz.
Jan 17, 2020 15:02:41
-
Jan 17, 2020 15:04:04
De mi a faszért kéne Márknak jó lennie? Nem a te csatornádról van szó? Mi köze hozzá Márknak?
Meg is válaszolom a költői kérdést: Rgy öngyűlölő biszexuális korcs vagy, aki Andi után most Márkba szeretett bele, és semmit nem mersz tenni, amire Márk hisztivel reagálhat. Ha felhív a stream közepén, hogy vegyél fel egy extra-debil baseball sapkát fordítva, akkor azonnal engedelmeskedsz neki. Szó szerint.
Jan 17, 2020 15:04:04
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 15:05:47
x3)
Kezd el sorolni,hogy miket. Lássuk megéretted e
-
Jan 17, 2020 15:06:30
Vérgáz. Ki a faszt érdekel, hogy miért kérsz cserébe, hoztatok egy döntést, ami fájón érintette a korcsot, most meg a könyörgés hatására visszakoztok.
Egy szót nem szóltam soha a donétek miatt, sőr leugattam azokat, akik a trash csoportot ekézték, de a csoport adminjaira ezek után ugyanolyan takonygerincű gyáva retardként fogok tekinteni, mint sodikára is.
Jan 17, 2020 15:06:30
154 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Milyen sütit vittél végül a kollégáknak? Valami ócskát, mi?