+ a 177 euró megadása, utána a közös lájvot megbeszélhetjük.
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
Igen. A 177 euró ledolgozása Gery stream-jében. Pontosan.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
valahol ereztem, hogy a gyagyås nagylelku ajånlata kuka :-)
Nem könyörögtem és én tartom magam ehhez a feltételekhez. Itt is szó volt róla,hogy mit kérjünk a visszaengedésért cserébe. A csoportban ugyanúgy.
Nem kell összemosni 1 másik emberrel,aki szarik a megbeszéltekbe. Donétet vissza lehet refundolni.
Ez ety fosh!
forditva ulsz a lovon te fasz, te tartozol, nem a fidesz årulo!
Kihagytad Cickány moderátori jogának megszűnését. A ledolgozás alatt remélem nem azt érted,hogy chatturbéten műsoroztok.
Ez ety fosh!
MIFAAAAN?
2 óra bohóckodásod az eddigi streamidő-donét arányt figyelembe véve összesen max 1,77 eurót ér, nem 177-et... Ha le akarnád dolgozni, akkor bő nyállal kéne leszopnod élőben minimum egy hétig minden nap.
coub.com/recskaboy | officialrecskaboy.tumblr.com | facebook.com/officialrecskaboy
A szigor visszafogása a moderátorokra is kötelező érvényű lesz, igen.
Vendégszereplést élőben gondoltam. IRL. Hozza a telefonját és strean-el.
Egye zene legyen 180 perc, és akkor egy euró alá vittem a percdíjat.
Ezt a 177 eurót éri, mert ez 50 lenne. :)
Nem lehet. Ugyanis nem termék, hanem szolgáltatás.
elnézést, de te is jó hülye vagy, ha nem látod, hogy még mindig szopat. gyúnyolódik, húzza az agyad, te meg belemész a játékába.
geci ez teljes vereség! a féreg kidobja a cigányokat
VEDD EL TŐLE. Mit nem értesz ezen? :D
Ez ety fosh!
Most én engedményt.
2 helyett 3 óra.
Kvázi az lesz ez, igen.
Nem idegesítem fel magam Sodin. Ismerek tőle jóval birkább embereket és 7 év alatt egyszer tudott kihozni a sodromból.
Ez ety fosh!
balfasz pólót levehetnéd már, évek óta hordod
Tehát nem veszed el.
2 napig csicskultam
Nem kvázi, hanem tényleg.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Twitchen különben most kiteszlek.
Ez ety fosh!
Még mindig nem értesz, Recskaboy.
A pénzügyi tartozás VONATKOZÁSÁBAN IRRELEVÁNS a közös stream (így érti a hülye autista fejed?) ez két külün dolog, amivel lógsz nekem.
A pénzzel azért, mert elsodikáztad a melót és a pénzt
A streammel azért, mert elsodikáztad a streamet, méghozzá kétszer
HALLOD?
Persze hogy ott.
Hol engedmény az, hogy 177 euró helyett 0 eurót akarsz fizetni? Neked teljesen elmentek otthonról.
az jó, idegeskedni vétek lenne, de nem erről írtam. szimplán megvezet. és ha a tényeket nézzük, megint csak az ő javára valósult meg valami, a ti "követeléseitek" meg egy lehugyozott sóskifli állapotában vannak. persze, hogy nem fogja szóról szóra megtenni amit kértek, majd kimagyarázza, hogy de az úgyis jó.
Tolmácsot kérek :)
Mert ilyen SoDI a SoDI
azt hittem te egy ertelmesebb ember vagy, de låtom felulsz a provokåciojånak. mivel pontosan fogalmaz, irta, igaz nem azt hogy berlin, de sejtetöen, te kiutazol ket ora live sztrimelesre. te meg leållsz vele vitåzni. nahåt......
Nincs körbemagyarázás. Oldja fel Geryt facebookon és majd Gery bizonyítja külön a tartozás egyenlítését.Pénzben és nem liveban. Cickánytól teljesen vegye el a moderátori jogot. Ha random embernek ad moderátort akkor ezt már megszegte.
Az elmaradt live pótolása ingyen,mert elmenekült gyáva módon.
Ezen felül volt még sok más,de ezek a legfontosabbak.
Májas meg még mindig baszott válaszolni.
Ez ety fosh!
NEM VISZÜNK PÉKSÜTEMÉNYT a születésnapunk megünneplésére, még akkor sem ha 20 euró darabja. Nem tudsz viselkedni.
miért nem? nálunk pl pont az a szokás
nem lehet, mert alapító. de az a gyerek többet szarta szájba magát, mint busákjóska. egyszerű, másik csoport kell.
látod szteppen, tyotyika megint pimaszkodik veled, mert megteheti. ő bent melegszik a csoportban, üres fenyegetéseket hallgatva. tényleg megteheti.
mi sem értjük. miért nem bassza ki egyszerűen a csoportból a sodit, a retardot??? miért kell leereszkedni egy retard szintjére, és emberként kezelni, engedményeket tenni neki, tárgyalni vele?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én nem vitázok, csak próbálom valahogy beleverni a hülye autista agyába azt, amit így vagy úgy, de érvényesíteni fogok.
Ha már Berlinbe kell utaznom, ott nem csak egy sima stream lesz, de nyilván nem fogom itt leírni, hogy micsoda és előre azt se, hogy mikor (tanulva a nyugati pályaudvariból).
Jól van Púpos. Lesz még ennek böjtje :D
Ez ety fosh!
Milyen nyaklevest fog kapni? Es az miert gulyas?
Azért a donét is épp elég nagy csicskulâs volt. Főleg, amikor utána hisztizni kezdett a troll, hogy bant kapott.
A népszerű és közkedvelt SoDI az egy harmadik SoDI? Ott van a SoDI, a masztipartis SoDI, meg a népszerű és közkedvelt SoDI... Ezek ilyen párhuzamos dimenziókban élő SoDI-k, vagy mind a három itt él velünk?
Mert ilyen SoDI a SoDI
...ra.
tenyleg nem veszed eszre, hogy hulyere vasz teged is? szarik ö megadni a penzedet es noch dazu, ha a nyugatinål nem kaptad el, berlinbe kiutazol es ott el fogod?
en most csalodtam benned, nem kicsit!
Ha azt kérik itt,hogy ne legyen több cickány és belemegy már megérte. Ugyanúgy shiker lenne,ha kifizetné végre a tartozását. A csoportos felkérdezésnek pedig volt 1-2 jó pillanata. Például amikor egészségügyi dolognak magyarázta a kurvázást :D
Ez ety fosh!
Vigyázz,mert egyszer igent fog mondani erre az ajánlatodra.
Taot!
Ne legyel naiv. Sose figja kibaszni a szerelmet
StreetView alapján a Wedekindstraße kicsit egyszerűbb terepnek tűnik, mint a Nyugati egy hosszú tömött vonat beérkezése után. Szintén könnyíti a dolgot, ha nem egy hideg, sötét, esős téli estét, hanem egy kellemes napsütéses tavaszi-nyári-őszi délutánt választok, szóval igen, Berlinben könnyű lenne elkapni a púpját.
te nem érted ennek a retardnak a működését. soha nem fogja megadni a pénzt zserynek, csak akkor, ha kényszerítve lesz rá. extrém irl trollkodással, fenyítéssel. olyasmivel ami neki igazán fáj.
nincs gond a felkérdezéssel, csak nem szabad lemenni a szintjére, engedményeket tenni, és engedni, hogy pimaszkodjon. ha pimaszkodik, büntetni kell. megalázni. ő ebből ért, az erőből. aki erősebb nála, annak csicskul.
nem kell stream. üljél egyedül, magányosan a 6 m2-es szobában, idd le magad, és gondolj arra, milyen nyomorult az életed, gondolj a 29 ezer eurós adósságodra.
Te viccelődsz mások nevével Kiss Farkú Endre?
Mert ilyen SoDI a SoDI
na ezért nem vagyok már trash csoport tag, mert itt nem kell elmagyarázni a nyilvánvalót. kicsit felnőttebb a közeg.
Én mondtam,hogy nem engedek azokból a feltételekből. Valamivel megvezetted a Májast,hogy visszavett. Lehet csak röhögni akart azon mennyien küldenek el a halálba születésnapod alkalmából :D
Stopperezés meg Trutymó szint.
Ez ety fosh!
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Stream legyen róla!
Nem is akarom megérteni. Az általános iskola szintű szövegért megkapta a tiltást megint.
Az egyezkedésre én ráérek. Nem engedek belőle. Visszalett volna véve,ha teljesen az van amit leírtam. Nem tehetek arról,hogy más telibe szarta a megbeszélteket.
Ez ety fosh!
májas munkássága már rég kiérdemelte ezt. ha jól láttam, a híres filmrendező, Kuzma József is elhagyta.
Szerinted miért fenyegetőzik a púpos? :D
Ez ety fosh!
Most legalább vágom, mi a geci.
Pedig pont téged hirtelek rendesnek.
Így is kell. Ebből ért a Sodi.
Én a. Helyetekben a korábbi feltételeket semmisnek nyilvánítanàm és többet kérnék.
Nem én vagyok az,aki pimaszkodik és nem tartja be a rá eső részét a dolgoknak.
Hahó!
"Hülye autocorrect"
Ez ety fosh!
Beszelni? Nem tudsz
Irni? Nem tudsz
Jatszani? Nem tudsz
Vlogot gyartani? Nem tudsz
Programozni? Nem tudsz
Furodni? Nem tudsz
Befektetni? Nem tudsz
Hitelt visszafizetni? Nem tudsz
Hitelt behajtani? Nem tudsz
Fogorvoshoz jarni? Nem tudsz
Streamelni? Nem tudsz
Hotel? Trivago
A SoDI.
Mert ilyen SoDI a SoDI
takarodj a kurva anyádba a trashcsoportba vissza, ahova visszaengedik ezt génkorcs snecit.
Most te komolyan ezzel a barommal ilyen lealacsonyodva vitatkozol?
Trash csoportbol jottem, de alljon mar meg a menet. Kifejezetten erzodott ezen a balfaszon, hogy bassza a csoret az, hogy kibasztatok onnan, erre most megint ott okvetlenkedik....
Ennek a pupos torzszulottnek leteleme a megbotrankoztatas, magamutogatas, a csoport pedig aszisztal ehhez neki...
Sodigyűlölő önálló identitásra ébredt torz ikertestvére.
takarodj innen a kurva anyádba te sneci faszán élősködő retek. elég volt a hozzád hasonló sneciszopó lájkvadászokból, takarodj vissza a trescsoportba kutya.
Akkor én egy zseni vagyok, mert refundoltám már több videostól is. Mondjuk nem voltak nagy összegek és ez yt-n volt, nem twiccsen, de nem hiszem, hogy ez akadály lenne.
kripli figyelő
(
x12)
Jan 17, 2020 15:08:21
x12)
Jan 17, 2020 15:08:21
Nem. Olyan megoldást keresek, ami Márkéknak és a csoportnak is jó.
Ez nagyon egyszerű.Nem soderálsz és veszel egy bmw-t. Jan 17, 2020 15:08:21
Recskaboy Coub Admin
Jan 17, 2020 15:08:36
Gery feloldása, pontos moderálási szabályok, melyek véget vetnek az önkényes kitiltásoknak, és minden visszatérési igény egyenkénti megfontolása live-ban.
Jan 17, 2020 15:08:36
sodika
Jan 17, 2020 15:09:01
Megfontolása, és teljesen igazságos, jóindulatú, de mégsrm naívan idióta mérlegelése.
Jan 17, 2020 15:09:01
sodika
Jan 17, 2020 15:09:43
Jan 17, 2020 15:09:43
Jan 17, 2020 15:10:17
parádés lesz, hogy a nárcisztikus szar sodi, nem mer szülinapi streamet indítani, mert tudja, hogy mindenki utálja, senki sem támogatja. hol a donét te szar féreg, hehe, anikónál van a donét mert ő nem egy féreg szar
Jan 17, 2020 15:10:17
Örebro
(
x17)
Jan 17, 2020 15:10:29
x17)
valahol ereztem, hogy a gyagyås nagylelku ajånlata kuka :-)
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 15:10:56
x3)
Vérgáz. Ki a faszt érdekel, hogy miért kérsz cserébe, hoztatok egy döntést, ami fájón érintette a korcsot, most meg a könyörgés hatására visszakoztok.
Egy szót nem szóltam soha a donétek miatt, sőr leugattam azokat, akik a trash csoportot ekézték, de a csoport adminjaira ezek után ugyanolyan takonygerincű gyáva retardként fogok tekinteni, mint sodikára is.
Egy szót nem szóltam soha a donétek miatt, sőr leugattam azokat, akik a trash csoportot ekézték, de a csoport adminjaira ezek után ugyanolyan takonygerincű gyáva retardként fogok tekinteni, mint sodikára is.
Nem könyörögtem és én tartom magam ehhez a feltételekhez. Itt is szó volt róla,hogy mit kérjünk a visszaengedésért cserébe. A csoportban ugyanúgy.
Nem kell összemosni 1 másik emberrel,aki szarik a megbeszéltekbe. Donétet vissza lehet refundolni.
Örebro
(
x17)
Jan 17, 2020 15:11:25
x17)
forditva ulsz a lovon te fasz, te tartozol, nem a fidesz årulo!
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 15:11:38
x3)
Kihagytad Cickány moderátori jogának megszűnését. A ledolgozás alatt remélem nem azt érted,hogy chatturbéten műsoroztok.
Recskaboy Coub Admin
Jan 17, 2020 15:12:40
MIFAAAAN?
2 óra bohóckodásod az eddigi streamidő-donét arányt figyelembe véve összesen max 1,77 eurót ér, nem 177-et... Ha le akarnád dolgozni, akkor bő nyállal kéne leszopnod élőben minimum egy hétig minden nap.
Jan 17, 2020 15:12:40
donétverseny
Jan 17, 2020 15:13:02
donét sodi halálára: egy like - egy cent
gyerünk barátaim, adakozzatok a féreg temetésérére, minden pénzt megér a tudomány
gyerünk barátaim, adakozzatok a féreg temetésérére, minden pénzt megér a tudomány
Jan 17, 2020 15:13:02
sodika
Jan 17, 2020 15:14:35
Jan 17, 2020 15:14:35
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 17, 2020 15:15:14
x1)
Uramisten milyen alomvilagban el ez a bolond.
Te gyoker, komolyan azthiszed hogy barmennyi veled eltoltott ido er 177 eurot? Te most viccelsz ugye?
Bokezzel a miskolci ciganyokhoz vagdosod az euroezreseket, de keptelen vagy visszafizetni a tartozasod zserinek
Te gyoker, komolyan azthiszed hogy barmennyi veled eltoltott ido er 177 eurot? Te most viccelsz ugye?
Bokezzel a miskolci ciganyokhoz vagdosod az euroezreseket, de keptelen vagy visszafizetni a tartozasod zserinek
sodika
Jan 17, 2020 15:15:19
MIFAAAAN?
Jan 17, 2020 15:15:19
sodika
Jan 17, 2020 15:15:57
Uramisten milyen alomvilagban el ez a bolond.
Jan 17, 2020 15:15:57
-
Jan 17, 2020 15:16:51
Az egész életed nem ér 1 eurót nem hogy egy perced.
Jan 17, 2020 15:16:51
sodika
Jan 17, 2020 15:16:57
Donétet vissza lehet refundolni.
-max5enutálnak
Örülünk,mert veri magát egy széthajtott kártyára :D
GTA V max beállításon 15 FPS-el ment és saját magát égeti le a hozzá nem értésével.
A produkciónak örülünk legfeljebb. Amikor meg vagánykodik és nagyzol akkor a valaki betöri a képét töltőcsík lassan eléri a 100%ot.
Szóval mikor lesz moderátor elvétel? Geryt miért nem oldod fel már 1 hónapja?
GTA V max beállításon 15 FPS-el ment és saját magát égeti le a hozzá nem értésével.
A produkciónak örülünk legfeljebb. Amikor meg vagánykodik és nagyzol akkor a valaki betöri a képét töltőcsík lassan eléri a 100%ot.
Szóval mikor lesz moderátor elvétel? Geryt miért nem oldod fel már 1 hónapja?
elnézést, de te is jó hülye vagy, ha nem látod, hogy még mindig szopat. gyúnyolódik, húzza az agyad, te meg belemész a játékába.
kripli figyelő
(
x12)
Jan 17, 2020 15:17:22
x12)
Engedményt tesztek recskásnak és máris gecizik.Innen is bannolni kellene egy darabig.
a sodi kapitulált
Jan 17, 2020 15:17:32
geci ez teljes vereség! a féreg kidobja a cigányokat
Jan 17, 2020 15:17:32
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 15:17:39
x3)
sodika
Jan 17, 2020 15:17:56
Engedményt tesztek recskásnak és máris gecizik.Innen is bannolni kellene egy darabig.
Most én engedményt.
2 helyett 3 óra.
Jan 17, 2020 15:17:56
sodika
Jan 17, 2020 15:18:23
Kvázi az lesz ez, igen.
Jan 17, 2020 15:18:23
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 15:18:47
x3)
Nem idegesítem fel magam Sodin. Ismerek tőle jóval birkább embereket és 7 év alatt egyszer tudott kihozni a sodromból.
Jan 17, 2020 15:19:15
Most én engedményt.
2 helyett 3 óra.
2 helyett 3 óra.
balfasz pólót levehetnéd már, évek óta hordod
Jan 17, 2020 15:19:15
sodika
Jan 17, 2020 15:19:38
Na jó. Este 8-kor trash csoportos live. Ott mindent tisztázunk.
Riporter
(
x4)
x4)
Kvázi az lesz ez, igen.
Tehát nem veszed el.
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 17, 2020 15:19:57
x9)
Kvázi az lesz ez, igen.
Nem kvázi, hanem tényleg.
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 15:20:53
x3)
Na jó. Este 8-kor trash csoportos live. Ott mindent tisztázunk.
Recskaboy Coub Admin
Jan 17, 2020 15:21:20
Még mindig nem értesz, Recskaboy.
A pénzügyi tartozás VONATKOZÁSÁBAN IRRELEVÁNS a közös stream (így érti a hülye autista fejed?) ez két külün dolog, amivel lógsz nekem.
A pénzzel azért, mert elsodikáztad a melót és a pénzt
A streammel azért, mert elsodikáztad a streamet, méghozzá kétszer
HALLOD?
Jan 17, 2020 15:21:20
sodika
Jan 17, 2020 15:21:34
Persze hogy ott.
Jan 17, 2020 15:21:34
kripli figyelő
(
x12)
Jan 17, 2020 15:21:45
x12)
Most én engedményt.
2 helyett 3 óra.
Itt te nem teszel engedményeket.Vagy csicskulsz vagy mész vissza a sarokba. 2 helyett 3 óra.
Winkowitch
Jan 17, 2020 15:22:26
Gratulálok, érdemes volt visszafogadni. Már most live-ra akarja használni a csoportot
Jan 17, 2020 15:22:26
Recskaboy Coub Admin
Jan 17, 2020 15:22:54
Most én engedményt.
2 helyett 3 óra.
2 helyett 3 óra.
Hol engedmény az, hogy 177 euró helyett 0 eurót akarsz fizetni? Neked teljesen elmentek otthonról.
Jan 17, 2020 15:22:54
tigris
Jan 17, 2020 15:24:00
FIZESD VISSZA A PÉNZT, AMIT GERITŐL ELLOPTÁL TE TOLVAJ KUTYAGECI!
Jan 17, 2020 15:24:00
-max5enutálnak
Jan 17, 2020 15:24:50
az jó, idegeskedni vétek lenne, de nem erről írtam. szimplán megvezet. és ha a tényeket nézzük, megint csak az ő javára valósult meg valami, a ti "követeléseitek" meg egy lehugyozott sóskifli állapotában vannak. persze, hogy nem fogja szóról szóra megtenni amit kértek, majd kimagyarázza, hogy de az úgyis jó.
Jan 17, 2020 15:24:50
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 17, 2020 15:25:19
x1)
Basszatok mar ki azt az admint aki telibeszarta az egyezmenyeket es visszavette ezt a korcsot
-
Jan 17, 2020 15:26:08
szomorú nézni ahogy hagyjátok, hogy sneci pimaszkodjon. erőt kell mutatni, ő ebből ért. kibaszod a trash csoportból, megtrollkodod, kibaszol vele. mi lesz itt? még barátkozni is akarsz vele? ő egy gonosz, szarházi retard, büntetni kell ahogy csak tudod.
Jan 17, 2020 15:26:08
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 17, 2020 15:26:10
x1)
Tolmácsot kérek :)
Örebro
(
x17)
Jan 17, 2020 15:26:26
x17)
azt hittem te egy ertelmesebb ember vagy, de låtom felulsz a provokåciojånak. mivel pontosan fogalmaz, irta, igaz nem azt hogy berlin, de sejtetöen, te kiutazol ket ora live sztrimelesre. te meg leållsz vele vitåzni. nahåt......
broni
Jan 17, 2020 15:26:37
ticcsák be sodi születésnapját!!!!!!!!!!!!!!!!!!ennyi kommmentetot nem lehet követni!!!!!!!!!
Jan 17, 2020 15:26:37
sodika
Jan 17, 2020 15:29:40
Ezt a stopper gyereket viszont nem értem.
Mintha bármi oka lenne haragudni a népszerű és közkedvelt SoDI. :(
Jan 17, 2020 15:29:40
sodika
Jan 17, 2020 15:29:48
...ra.
Jan 17, 2020 15:29:48
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 15:29:50
x3)
Nincs körbemagyarázás. Oldja fel Geryt facebookon és majd Gery bizonyítja külön a tartozás egyenlítését.Pénzben és nem liveban. Cickánytól teljesen vegye el a moderátori jogot. Ha random embernek ad moderátort akkor ezt már megszegte.
Az elmaradt live pótolása ingyen,mert elmenekült gyáva módon.
Ezen felül volt még sok más,de ezek a legfontosabbak.
Májas meg még mindig baszott válaszolni.
migráns troll
Jan 17, 2020 15:31:09
NEM VISZÜNK PÉKSÜTEMÉNYT a születésnapunk megünneplésére, még akkor sem ha 20 euró darabja. Nem tudsz viselkedni.
miért nem? nálunk pl pont az a szokás
Jan 17, 2020 15:31:09
Gólya
(
x2)
Jan 17, 2020 15:31:15
x2)
Sodinak kicsi a fütyije!!!!
2 napig csicskultam.
-max5enutálnak
Jan 17, 2020 15:31:33
Basszatok mar ki azt az admint aki telibeszarta az egyezmenyeket es visszavette ezt a korcsot
nem lehet, mert alapító. de az a gyerek többet szarta szájba magát, mint busákjóska. egyszerű, másik csoport kell.
látod szteppen, tyotyika megint pimaszkodik veled, mert megteheti. ő bent melegszik a csoportban, üres fenyegetéseket hallgatva. tényleg megteheti.
Jan 17, 2020 15:31:33
Winkowitch
Jan 17, 2020 15:31:53
Szteppen, hülyét csinál belőled jelenleg, ha nem vetted volna észre eddig
Jan 17, 2020 15:31:53
Univerzum
Jan 17, 2020 15:32:01
Hadd mutassam be az erosorrendet a sodiverzumban:
Valodi trollok
- tisztesseges zoli
-- marky
--- sodi
---- sodinak nezettseget generalo hulyek
----- trash rajongok
------ donetelok
Valodi trollok
- tisztesseges zoli
-- marky
--- sodi
---- sodinak nezettseget generalo hulyek
----- trash rajongok
------ donetelok
Jan 17, 2020 15:32:01
-
Jan 17, 2020 15:32:17
mi sem értjük. miért nem bassza ki egyszerűen a csoportból a sodit, a retardot??? miért kell leereszkedni egy retard szintjére, és emberként kezelni, engedményeket tenni neki, tárgyalni vele?
Jan 17, 2020 15:32:17
xray
(
x21)
Jan 17, 2020 15:32:37
x21)
Jan 17, 2020 15:32:37
Nem. Olyan megoldást keresek, ami Márkéknak és a csoportnak is jó.
kurva anyádat, kocsonya! ez a jelződ már régen szerepelt: kocsonya Jan 17, 2020 15:32:37
Recskaboy Coub Admin
Jan 17, 2020 15:33:04
Én nem vitázok, csak próbálom valahogy beleverni a hülye autista agyába azt, amit így vagy úgy, de érvényesíteni fogok.
Ha már Berlinbe kell utaznom, ott nem csak egy sima stream lesz, de nyilván nem fogom itt leírni, hogy micsoda és előre azt se, hogy mikor (tanulva a nyugati pályaudvariból).
Jan 17, 2020 15:33:04
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 15:34:46
x3)
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 17, 2020 15:35:13
x1)
Milyen nyaklevest fog kapni? Es az miert gulyas?
Never forget
Jan 17, 2020 15:35:23
A Twitch lájvjai alatt soderál a cickány Márk, baszkodja kifelé a trash csoportosokat, ti meg visszaengeditek? Ezt a balfasz bandát, komolyan. Nem a donét az igazi csicskulás, hanem ez.
Azért a donét is épp elég nagy csicskulâs volt. Főleg, amikor utána hisztizni kezdett a troll, hogy bant kapott.
Jan 17, 2020 15:35:23
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 17, 2020 15:35:33
x1)
A népszerű és közkedvelt SoDI az egy harmadik SoDI? Ott van a SoDI, a masztipartis SoDI, meg a népszerű és közkedvelt SoDI... Ezek ilyen párhuzamos dimenziókban élő SoDI-k, vagy mind a három itt él velünk?
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 17, 2020 15:35:59
x1)
Heyy bolond vettem ananaszlevet. Leszopsz.
sodika
Jan 17, 2020 15:37:17
...ra.
Jan 17, 2020 15:37:17
Örebro
(
x17)
Jan 17, 2020 15:37:52
x17)
tenyleg nem veszed eszre, hogy hulyere vasz teged is? szarik ö megadni a penzedet es noch dazu, ha a nyugatinål nem kaptad el, berlinbe kiutazol es ott el fogod?
en most csalodtam benned, nem kicsit!
broni
Jan 17, 2020 15:38:09
kommmenista párt, fizesd meg a kárt!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 17, 2020 15:38:09
Budai-úrifiú
(
x9)
Jan 17, 2020 15:39:14
x9)
Púp, maradjunk annyiban, hogy senkit se érdekel amit csinálsz, ameddig a Hetero Hegesztő moderál.
Elveszed tőle a moderátori jogot?
Igen vagy nem?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Elveszed tőle a moderátori jogot?
Igen vagy nem?
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 15:39:39
x3)
Ha azt kérik itt,hogy ne legyen több cickány és belemegy már megérte. Ugyanúgy shiker lenne,ha kifizetné végre a tartozását. A csoportos felkérdezésnek pedig volt 1-2 jó pillanata. Például amikor egészségügyi dolognak magyarázta a kurvázást :D
még éltet a remény
(
x1)
Jan 17, 2020 15:39:45
x1)
MIFAAAAN?
Vigyázz,mert egyszer igent fog mondani erre az ajánlatodra.
Grétsy
Jan 17, 2020 15:40:11
[quote=sodika]Igen. A 177 euró ledolgozása Gery stream-jében. Pontosan.[/jquote]
Mire gondoltál? Élő adásban megbaszol egy lovat? Mert hetyetyézéssel sokáig tart letudni a dolgot, Gery nem mellőled szeretne nyugdíjba menni.
Mire gondoltál? Élő adásban megbaszol egy lovat? Mert hetyetyézéssel sokáig tart letudni a dolgot, Gery nem mellőled szeretne nyugdíjba menni.
Jan 17, 2020 15:40:11
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 17, 2020 15:42:14
x1)
Ne legyel naiv. Sose figja kibaszni a szerelmet
sodika
Jan 17, 2020 15:45:58
Látom, stopper máris agyfaszt kapott. Akkor nem lesz stream. :)
Jan 17, 2020 15:45:58
Recskaboy Coub Admin
Jan 17, 2020 15:46:07
ha a nyugatinål nem kaptad el, berlinbe kiutazol es ott el fogod?
StreetView alapján a Wedekindstraße kicsit egyszerűbb terepnek tűnik, mint a Nyugati egy hosszú tömött vonat beérkezése után. Szintén könnyíti a dolgot, ha nem egy hideg, sötét, esős téli estét, hanem egy kellemes napsütéses tavaszi-nyári-őszi délutánt választok, szóval igen, Berlinben könnyű lenne elkapni a púpját.
Jan 17, 2020 15:46:07
-
Jan 17, 2020 15:46:54
te nem érted ennek a retardnak a működését. soha nem fogja megadni a pénzt zserynek, csak akkor, ha kényszerítve lesz rá. extrém irl trollkodással, fenyítéssel. olyasmivel ami neki igazán fáj.
nincs gond a felkérdezéssel, csak nem szabad lemenni a szintjére, engedményeket tenni, és engedni, hogy pimaszkodjon. ha pimaszkodik, büntetni kell. megalázni. ő ebből ért, az erőből. aki erősebb nála, annak csicskul.
Jan 17, 2020 15:46:54
-
Jan 17, 2020 15:49:19
nem kell stream. üljél egyedül, magányosan a 6 m2-es szobában, idd le magad, és gondolj arra, milyen nyomorult az életed, gondolj a 29 ezer eurós adósságodra.
Jan 17, 2020 15:49:19
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 17, 2020 15:50:44
x1)
Te viccelődsz mások nevével Kiss Farkú Endre?
-max5enutálnak
Jan 17, 2020 15:51:43
na ezért nem vagyok már trash csoport tag, mert itt nem kell elmagyarázni a nyilvánvalót. kicsit felnőttebb a közeg.
Jan 17, 2020 15:51:43
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 15:53:14
x3)
Én mondtam,hogy nem engedek azokból a feltételekből. Valamivel megvezetted a Májast,hogy visszavett. Lehet csak röhögni akart azon mennyien küldenek el a halálba születésnapod alkalmából :D
Laci
Jan 17, 2020 15:53:58
MIFAAAAN?
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Stream legyen róla!
Jan 17, 2020 15:53:58
Univerzum
Jan 17, 2020 15:54:00
*csalódott a trash csoportban*
Jan 17, 2020 15:54:00
xray
(
x21)
Jan 17, 2020 15:55:47
x21)
Jan 17, 2020 15:55:47
hallgass a régi trollokra, csak erőből ért ez a szemétláda. falhoz állít és lehugyoz, már most is azt csinálja veled! Jan 17, 2020 15:55:47
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 17, 2020 15:58:32
x1)
Ha holnap reggel arra ébredek hogy ez az agyhalott bent van a csopiban én kilépek a gecibe. És szerintem nem vagyok ezzel egyedül
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 15:59:23
x3)
Nem is akarom megérteni. Az általános iskola szintű szövegért megkapta a tiltást megint.
Az egyezkedésre én ráérek. Nem engedek belőle. Visszalett volna véve,ha teljesen az van amit leírtam. Nem tehetek arról,hogy más telibe szarta a megbeszélteket.
xray
(
x21)
Jan 17, 2020 15:59:24
x21)
Jan 17, 2020 15:59:24
helyes, takarodjál valami buzibárba pezsgőzni! Jan 17, 2020 15:59:24
-max5enutálnak
Jan 17, 2020 15:59:51
Ha holnap reggel arra ébredek hogy ez az agyhalott bent van a csopiban én kilépek a gecibe. És szerintem nem vagyok ezzel egyedül
májas munkássága már rég kiérdemelte ezt. ha jól láttam, a híres filmrendező, Kuzma József is elhagyta.
Jan 17, 2020 15:59:51
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 16:00:02
x3)
Szerinted miért fenyegetőzik a púpos? :D
sodika
Jan 17, 2020 16:00:58
Jan 17, 2020 16:00:58
tigris
Jan 17, 2020 16:01:17
szép születésnapi ajándékot kapott sodi! betehette a faszát a trashcsoport szájába, ez igen! ez a jószívűség!
Jan 17, 2020 16:01:17
Régi cimbora
Jan 17, 2020 16:01:28
Így is kell. Ebből ért a Sodi.
Én a. Helyetekben a korábbi feltételeket semmisnek nyilvánítanàm és többet kérnék.
Jan 17, 2020 16:01:28
sodika
Jan 17, 2020 16:01:44
Mármint ki a geci.
Jan 17, 2020 16:01:44
Szteppen
(
x3)
Jan 17, 2020 16:02:47
x3)
Hahó!
"Hülye autocorrect"
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 17, 2020 16:09:29
x1)
Beszelni? Nem tudsz
Irni? Nem tudsz
Jatszani? Nem tudsz
Vlogot gyartani? Nem tudsz
Programozni? Nem tudsz
Furodni? Nem tudsz
Befektetni? Nem tudsz
Hitelt visszafizetni? Nem tudsz
Hitelt behajtani? Nem tudsz
Fogorvoshoz jarni? Nem tudsz
Streamelni? Nem tudsz
Hotel? Trivago
Newton-Leibniz
(
x1)
Jan 17, 2020 16:12:05
x1)
Diplomat szerezni? Nem tudsz
Nyelvet megtanulni? Nem tudsz
Szuleidrol gondoskodni? Nem tudsz
Baratokat szerezni? Nem tudsz
Repulni? Nem tudsz
Talalkozni a rajongoiddal? Nem mersz
Normalisan enni? Nem tudsz
Totel? Hrivago
Nyelvet megtanulni? Nem tudsz
Szuleidrol gondoskodni? Nem tudsz
Baratokat szerezni? Nem tudsz
Repulni? Nem tudsz
Talalkozni a rajongoiddal? Nem mersz
Normalisan enni? Nem tudsz
Totel? Hrivago
kripli figyelő
(
x12)
Jan 17, 2020 16:12:06
x12)
Gyagyás,leszarjuk a streamed mert élvezhetetlen,mint a flokk meg az egész netszemét amit eddig felhánytál.Teljesen mindegy hogy vergődsz,a lényeg hogy a tanszék elégedett legyen.Nagyon úgy tűnik hogy a sodiverzum az idei szezonra új díszletet szeretne,ami valószínűleg newszász lesz.
Jan 17, 2020 16:12:07
és ebbe a trashcsoportba jelentkezni kell, ahol a fikazabáló sneci tag? ne viccelődjünk már, kik ezek a szutykok? az összes retek trashcsoportos divatsodista elmehet a kurva anyjába most, szopjátok fel a túrós faszát ennek a féregnek gyökerek meg a visszaengedős kurva anyátokba, azért ez egy színvonalas oldal, nem egy facebook emésztője trashcsoport
Jan 17, 2020 16:12:07
700 ezer fütyi
(
x1)
Jan 17, 2020 16:12:18
x1)
Mármint ki a geci.
A SoDI.
Jan 17, 2020 16:13:49
Hahó!
"Hülye autocorrect"
Hahó!
"Hülye autocorrect"
takarodj a kurva anyádba a trashcsoportba vissza, ahova visszaengedik ezt génkorcs snecit.
Jan 17, 2020 16:13:49
M.Ország rémálma
Jan 17, 2020 16:14:38
Hahó!
"Hülye autocorrect"
Hahó!
"Hülye autocorrect"
Most te komolyan ezzel a barommal ilyen lealacsonyodva vitatkozol?
Trash csoportbol jottem, de alljon mar meg a menet. Kifejezetten erzodott ezen a balfaszon, hogy bassza a csoret az, hogy kibasztatok onnan, erre most megint ott okvetlenkedik....
Ennek a pupos torzszulottnek leteleme a megbotrankoztatas, magamutogatas, a csoport pedig aszisztal ehhez neki...
Jan 17, 2020 16:14:38
Jan 17, 2020 16:16:37
tényleg micsoda alja féregnek kell lenni, hogy valaki snecivel alkudozzon? takarodj a kurva anyádba a trashcsoportba alkudozni anyáddal. undorító bagázs az egész, tárgyaljatok snecivel az a ti szintetek.
Jan 17, 2020 16:16:37
Kínzó kérdés
Jan 17, 2020 16:18:03
Ki ez a trash csoport gyűlölő?
Jan 17, 2020 16:18:03
Autismus Maximus
(
x16)
Jan 17, 2020 16:19:07
x16)
Ki ez a trash csoport gyűlölő?
Sodigyűlölő önálló identitásra ébredt torz ikertestvére.
Jan 17, 2020 16:19:58
Hahó!
"Hülye autocorrect"
Hahó!
"Hülye autocorrect"
takarodj innen a kurva anyádba te sneci faszán élősködő retek. elég volt a hozzád hasonló sneciszopó lájkvadászokból, takarodj vissza a trescsoportba kutya.
Jan 17, 2020 16:19:58
-
Jan 17, 2020 16:20:02
snecivel úgy lehet tárgyalni max, hogy rákényszeríted a feltételeidet. de ha nem teljesíti, akkor azonnal keményen büntetni kell. ha pimaszkodik, szintén azonnal büntetni kell. ezt kell megtanulni ott a trash csoportban. sneci az emberiség szemete, ennek megfelelően kell bánni vele. elbánni.
Jan 17, 2020 16:20:02
Trash csoportos haver
(
x19)
Jan 17, 2020 16:20:33
x19)
Akkor én egy zseni vagyok, mert refundoltám már több videostól is. Mondjuk nem voltak nagy összegek és ez yt-n volt, nem twiccsen, de nem hiszem, hogy ez akadály lenne.
Fújjoló
Jan 17, 2020 16:20:46
Azért a trash csopiban is sok a retard, küldik neki a donétet, a recskás észre se veszi, csak kibanoltatja őket a házicigánnyal :D
Jan 17, 2020 16:20:46
129 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Gery feloldása, pontos moderálási szabályok, melyek véget vetnek az önkényes kitiltásoknak, és minden visszatérési igény egyenkénti megfontolása live-ban.