"híján az interperszonális kapcsolatoknak"
"enough for 2 persons"
Akkor kivel akar szívni?
Ennyire odalenne agyilag tényleg, megkérdezi, "0.75l bor" elég-e(?) két embernek? (szar példa, de értitek..)
Ravasz srác, az eredményt elosztja kettővel.
Edison se volt rögtön körte.
mi a cime, és hol kapható?????????
Emberi tényező, Librinel van. De jobban ajánlom a profnak a helyi kocsmát, jobb szórakozás.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
nszksz.
kocsmába ma vótam, jót gyűlölködtünk!!!!!!!!!!!!
Milyen szolgáltatást rendelt a professzor úr?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
hát minél prverzebbet..............persze a minimum szopás gumi nélkül, de seggnyalatás(részemre is))))))))pisiszes
szájba, , és oda-vissssza alapon is, ha vállalta a csaj.....mélytorkos szoptatrás öklendezésik........de nem mindenki vót benne ezebe, szerencsére azért lehetett vállakozó szellemű csajokat is találni)))))))))a szadó, mazó nem érdekelt, néha, persze megbeszéltük, valamilyek kapott egy pofont, vagy a segggit elpaskoltam.........de semmi komolyí durvulás.
Azért, mert nem tudok pozitívan beszélni valakiről, aki összeáll egy ilyen patkánnyal, mint ez a trendbeli.
Ő még trollnak is legutolsó.
Ez a trendbeli az a fajta, aki a kapcsolatai révén, a haverjai hátán mászik fel a létrán, majd miután elérte, amit akart, hátba támadja, leköpi őket... és azt képzeli, meg híreszteli, hogy mindent "önerőből" a "tehetsége", "szakértelme" révén ért el.
Ugye tudod hogy trendbeli igazából Sodi?
itt mindenki sodi, csak 1 ember ír ide évek óta, teljesen őrült!!!!!!!!!!ilyet még 1 dilidokoi se látott, többszász személyiség!!!!!!!
Remélem papi csuhában abszolválta ezeket a prof, miközben a Bibliából szavalt idézeteket!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
áh, nem bohockodok én ilyenekkel))))))))a papokat karóba kell húzni, mint dózsaáék csinálták!!!!!!!!!!!!!elő a kaszát a, dózsa népe!!!!!!!!!!!!
de inkább a faszát veszi elő, és kiveri egy orbán poszterrra((((((((((((
lehett vóna több cikk arkan kapitányról.meg a strb hősökröl. .csak kritikai megjegyzés.na, igy ubk még egy sert, a faszom tudja hanyadik, csak izzadom kifele, pláne, mikor a cigány csajokat lestem a budiba...akkora kulák.........még rákosi se látott.
Bírom, hogy újabban a roma prostituáltak is elkezdtek náculni.
Csak magyart válallalnak (mert mintha a roma nem lehetne magyar...), enyhe fogalomzavar, nyilván a fehér rasszúakra gondolnak.
Nekem nem probléma, zsidó vagyok.
Viszont még 10-20 év és lesz itt olyan romább roma, "magyarabb" roma ellentét, hogy olyat még a nemzeti oldalon sem tudnak elképzelni.
de sodit még ők se!!!!!!!!!!!!!
nehogy elhigyétek, hogy vót már nővel))))))))))))
Valakinek, vagy valaminek pedig láttuk a lábát...
Lehet a Fordos nénit reszelgette, tehát valamivel volt.
Fiatalabb korában, ha nem lett volna ilyen zakkant és jobban adott volna magára, akkor egész jó csajokkal is össze tudott volna jönni.
j, a lábas kép........amugy fiatal korábn, pénzzel egy szemüveges, segghülye , talán nem is bűn ronda bölcsész csaja lehetet vóna...........de buzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A darkos, vagy goth csajok bejönnek,csak nekem nemigazán stílusom.
nekem mindegy.....túl vok a zenei stílusokon.., előnbbb őket hallgattam, a szövege jó))))))))))
youtu.be/lNcVVlDG4Co
Mein Kampf
und Marzipan, bitte
hát azért hetyetye
irgun-burgum))))))))))))))
GallaMiki És a Stern-csoport likes this.
hát azért hetyetye
Lajoskád megkapta az amcsiktól az útilaput.
Majd beírhatja a masniCV-be, hogy gyárigazgató is volt...
Baszod, nézegettem a képeket erről a nagy Indexes leszámolásról, ahogy sorban mennek a papírjaikkal és különböző performanszokat adnak elő.
Hogy a fórumnál maradjak, Fábiánon felröhögtem...
Amikor megpróbálom elképzelni, mit csinálnék, amikor megyek leszámolni, ilyesmi jut az eszembe például, hogy rárúgom az igazgatóra az ajtót, de nem az, hogy ott állok az ajtaja előtt egy üres kakaós bögrével.
Vagy mi akart ez lenni? Dekoráció? Van, aki nyakláncot hord, karkötőt és egyéb ékszert, Fábián meg üres kakaós bögrét?
A másik, amire gondoltam, hogy a fejét próbálta vele kiegyensúlyozni...
Amikor megpróbálom elképzelni, mit csinálnék, amikor megyek leszámolni, ilyesmi jut az eszembe például, hogy rárúgom az igazgatóra az ajtót.
ennyiből áll az életed kisruszki, hogy megpróbálsz elképzelni valamit a kisszobából.
Szóval Fábiánon akadt meg a szemed? Majd elmondom neki, hogy tetszik egy 38 éves mamahotellakó szűzbuzinak.
Amúgy voltak itt nők is, jó nők. Mindenesetre több, mint a Prosti Srácoknál, vagy a 2x444-nél.
Mindegy, lesz másik!
Mutass már nekem "jó nőt" ezen a képen!
Az az Atoman póló is micsoda? Tisztára mint egy óvodás csoport.

A goth picsát varrnám. De az összes többit is. Tudod mi a különbség köztünk Lackó? Az, hogy nekem van esélyem levarrni ezeket a nőket, de neked kurvára nem. Még a zöld bögrés buzinál sincs esélyed Hahó!
Házi nyúlra nem lövünk!
Persze, ha nem vagy kolléga,az más.
KisB
Majd írunk a nagy amerikai karrieredről, valószínűleg egy drogos buzikurva leszel.
Te mit írsz be a masniCV-be? Hulladékmunkás 12 évig?
Még felmondani sem tudsz, te balfasz!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
De bazmeg te is egy óvodás szintjén élsz, a kisszobában!
Mi ez, a napi öngól rovat?
Csak 4 évig Hahó! Előtte 8 évig pihengetett.
Ezen nagyon rohogok rofl :D
Mondja ezt a mamahotellako. Amugy meg, aharom szoket es a gotot is siman meghivnam egy kvra, aztan meg majd kialakul, hogy merre tovabb. Te hoborgo elbaszotteletu nyomoronc.
A hátsó két szőkét blokkolnám.
Jóffélék :) A feketét Broniprofesszorúrnak javasolnám, sok mindenben benne van ránézésre is. addig biztos jó lesz, míg Barbi megjön. Legfeljebb kell ez zacsi a fejére ;)
Budapest, Gémeskútország környékén
OOooAaaaaaaaRrrgggggHhhhhhh!!!! 444
boroslacika az aktuális propaganda tökéletes alanya. SOROS!
hát azért hetyetye
Ikertornyok Recskaboyyal.
Azért a dechatlonos bicikliskesztyűvel pózolva az Atomanos pólót cikizni, kurva nagy öngól!
Kenyér és víz.
szájbaszarásba is benne van???????)))))))))
A majomszerű Presinszkit? Banánt vigyél.
Sneci legalabb vilagot latott, buziszaunakba jart, vedelt, kutyuket vasarolt hitelbol, es diploma nelkul elhelyezkedett abban a szakmaban, amiben ennek a Borinak papirral sem sikerul. Szoval a patkany skilleket tekintve Sneci ugyesebb. Nem fenyezni szeretnem a recskast, de a fentiek tukreben en elbujnek a picsaba, mert mind a ket embernek az elete kb. ugyanoda tart, de az egyik legalabb majd tud menozni a csoves spanjainak a kocsmaban...
AZ ilyen bölcsész csajok messze a legbevállalósabbak az ágyban. Mélytorok, nyelés, anál, hármas, négyes, kikötözés, semmi since levéve a menürôl, mert szexuális szabadság, ne birtokoljuk a másikat, stb.
Hiába engedi seggbe, ha közben úgy érzem, egy csimpánzt dugok.
* visszabújik gazdája ölébe egy kis buksisimire és várja a következő küldetést
Buzinak minden nô ronda.
sodinak fiús lányok, bolondos mosollyal azért bejönnek.
8 éves kor alatt.
hát azért hetyetye
Szetáp a zaciban, a gyagyás meg a radiátorhoz láncolva.
20k követö meg leszarva:-DD
Fifi nem szobatiszta, ezért Karakkal laknak az ólban.
Elsőéves trollegina így akar üzenni neked.
Nszksz. Éppen a napokban gondoltam, hogy belenézek, de így nem kell.
Kiss Endre Farkas (Recskaboy)!
Elképzeltem, hogy azt a fajta shikeres életet élem, amit próbálsz előadni magadról te is meg még néhányan itt a fórumon... és hát... abban valahogy nincs benne, hogy 0-24-ben egy anonim trollfórumon őrjöngök, mint ahogy teszed.
Az sincs benne, hogy mint ahogy te teszed, általam fogyatékosnak vélt személyeket próbálok lealázni, hogy így vágjak fel hülyegyerekek előtt, akiknek napi információs forrásuk a napiszar és a hírcsárda.
Lajoskátok pedig remek tapasztalat volt számomra. Megmutatta, hogy nem csak púposnak masnis a cv-je, hanem minden bizonnyal mindőtöké ilyen.
Tele hangazatos cégnevekkel, de hogy mit csináltatok ott, mit basztatok szét, miért lettetek kirúgva, az már nincs benne.
A marketingről szól ez is. Szép masnis a cv, kapjuk a sok lóvét, meg lopunk ugyebár, aztán ha kiderül hogy nem értünk hozzá, majd kibasznak, de addig is van lóvé.
Szánalmas egy banda vagytok, meg ahogy próbáljátok itt valakinek előadni magatokat.
szarás meg kajálás közben azért ugye szabad kommentelni, a kurva anyádat? :D Tegnap hajnali 2-ig melóztam, miközben te épp kirúgatni próbálod magad az egyetlen munkahelyről, ahol elviselnek, te pióca. Anyád tud már róla? Vagy majd jön a meglepetés, hogy hát bocs anyu, de 50.000-et se tudok hazaadni ezentúl, úgyhogy te fizetsz mindent innentől, jó? Ha kirúgnak, mi a faszt fogsz csinálni? Ülsz napi 24 órában otthon a seggeden és nézed a falat? Trollokra vadászol? Amerikába mész színésznek? Hogy kell ezt elképzelni?
C64korszak
(
x2)
Aug 06, 2020 21:44:44
x2)
"enough for 2 persons"
Akkor kivel akar szívni?
Ennyire odalenne agyilag tényleg, megkérdezi, "0.75l bor" elég-e(?) két embernek? (szar példa, de értitek..)
Karandas
Aug 06, 2020 21:46:31
"enough for 2 persons"
Akkor kivel akar szívni?
"enough for 2 persons"
Akkor kivel akar szívni?
Aug 06, 2020 21:46:31
broni
(
x45)
Aug 06, 2020 22:42:16
x45)
jó estét, na, egynapos nyaralás megvót, cigánycsajokat kukkoltam a női wc-nél egy strandon!!!!!!!!!!!!!hejj amminium -nitrát!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 06, 2020 22:43:05
x45)
történt valami érdemleges(halott sodista, bambagyáéros), stb?????
broni
(
x45)
Aug 06, 2020 22:44:52
x45)
Amúgy ti olvastátok Árti regényét? Már az első 20 oldal alatt nem tudtam eldönteni, sírjak vagy röhögjek, mert az egy dolog, hogy magáról ír (bár ilyet max 15 évesen tesznek az emberek, ha már írnak...), de szépen kijön, mit is gondol a saját életéről, és kurvára depresszív, lehangoló képet kapunk. Van benne utalás a tanszékre is, na ott borultam. Ja és beletette Pogit, mint karaktert. Olvasás közben komolyan vörösödtem, mert olyan érzés volt, mintha valaki naplójába lesnék bele. Bár máshonnan is lejön simán, hogy nincs túl azon a kapcsolaton, de ezt olvasva komolyan lehozott az életről a könyv.
Egyébként nagyon látszik rajta, hogy első fiction szárnybontogatás. Nem akarom lehúzni, mert amíg ír, addig sem emberek halálán mulat, de többet vártam. Mintha egy nyers kézirat lenne, amit szerkesztő sosem látott. 40 pluszos férfitól, aki a fél életét írással töltötte, nem ilyen színvonalra számítottam.
Mindent tekintetbe véve, én egyáltalán nem csodálkoznék, ha rákapott volna a kábszira. A krisnás. A Porks.
Egyébként nagyon látszik rajta, hogy első fiction szárnybontogatás. Nem akarom lehúzni, mert amíg ír, addig sem emberek halálán mulat, de többet vártam. Mintha egy nyers kézirat lenne, amit szerkesztő sosem látott. 40 pluszos férfitól, aki a fél életét írással töltötte, nem ilyen színvonalra számítottam.
Mindent tekintetbe véve, én egyáltalán nem csodálkoznék, ha rákapott volna a kábszira. A krisnás. A Porks.
Púpszász réme
(
x1)
Aug 06, 2020 22:47:28
x1)
Emberi tényező, Librinel van. De jobban ajánlom a profnak a helyi kocsmát, jobb szórakozás.
broni
(
x45)
Aug 06, 2020 22:51:32
x45)
nszksz.
kocsmába ma vótam, jót gyűlölködtünk!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 06, 2020 22:55:30
x45)
444.hu/2020/08/06/hitlert-eltetve-zsidozott-egy-no-ujlipotvaros-kozepen-elvittek-a-rendorok
ezt elvitték???ja, nem kaleta gábor
gabi, most hány évesekre vered??????????2-5 között????????
ezt elvitték???ja, nem kaleta gábor
gabi, most hány évesekre vered??????????2-5 között????????
broni
(
x45)
Aug 06, 2020 22:58:47
x45)
itt jó sokat kurváztam, tele van művésznőkkel a környék!!!!!!!!!jo kis egyetemista-fősulis csajok, kis buliravalót megkeresik))))))valamelyiknél annyitankkönyv vót, azt hittem, tk nagykerbe vok...........
Hiénaverő
(
x17)
Aug 06, 2020 23:06:06
x17)
itt jó sokat kurváztam, tele van művésznőkkel a környék!!!!!!!!!jo kis egyetemista-fősulis csajok, kis buliravalót megkeresik))))))valamelyiknél annyitankkönyv vót, azt hittem, tk nagykerbe vok...........
broni
(
x45)
Aug 06, 2020 23:15:09
x45)
hát minél prverzebbet..............persze a minimum szopás gumi nélkül, de seggnyalatás(részemre is))))))))pisiszes
szájba, , és oda-vissssza alapon is, ha vállalta a csaj.....mélytorkos szoptatrás öklendezésik........de nem mindenki vót benne ezebe, szerencsére azért lehetett vállakozó szellemű csajokat is találni)))))))))a szadó, mazó nem érdekelt, néha, persze megbeszéltük, valamilyek kapott egy pofont, vagy a segggit elpaskoltam.........de semmi komolyí durvulás.
Herbáldübbentő Hapcilaci
Aug 06, 2020 23:18:00
Azért, mert nem tudok pozitívan beszélni valakiről, aki összeáll egy ilyen patkánnyal, mint ez a trendbeli.
Ő még trollnak is legutolsó.
Ez a trendbeli az a fajta, aki a kapcsolatai révén, a haverjai hátán mászik fel a létrán, majd miután elérte, amit akart, hátba támadja, leköpi őket... és azt képzeli, meg híreszteli, hogy mindent "önerőből" a "tehetsége", "szakértelme" révén ért el.
Aug 06, 2020 23:18:00
Mateszopsz SoDi
Aug 06, 2020 23:23:34
A zsidó kurva anyádat SoDi!
Aug 06, 2020 23:23:34
broni
(
x45)
Aug 06, 2020 23:27:42
x45)
itt mindenki sodi, csak 1 ember ír ide évek óta, teljesen őrült!!!!!!!!!!ilyet még 1 dilidokoi se látott, többszász személyiség!!!!!!!
Hiénaverő
(
x17)
Aug 07, 2020 00:05:46
x17)
szájba, , és oda-vissssza alapon is, ha vállalta a csaj.....mélytorkos szoptatrás öklendezésik........de nem mindenki vót benne ezebe, szerencsére azért lehetett vállakozó szellemű csajokat is találni)))))))))a szadó, mazó nem érdekelt, néha, persze megbeszéltük, valamilyek kapott egy pofont, vagy a segggit elpaskoltam
szájba, , és oda-vissssza alapon is, ha vállalta a csaj.....mélytorkos szoptatrás öklendezésik........de nem mindenki vót benne ezebe, szerencsére azért lehetett vállakozó szellemű csajokat is találni)))))))))a szadó, mazó nem érdekelt, néha, persze megbeszéltük, valamilyek kapott egy pofont, vagy a segggit elpaskoltam
Remélem papi csuhában abszolválta ezeket a prof, miközben a Bibliából szavalt idézeteket!
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 00:22:49
x45)
áh, nem bohockodok én ilyenekkel))))))))a papokat karóba kell húzni, mint dózsaáék csinálták!!!!!!!!!!!!!elő a kaszát a, dózsa népe!!!!!!!!!!!!
de inkább a faszát veszi elő, és kiveri egy orbán poszterrra((((((((((((
Nulladikos Snecológus
Aug 07, 2020 00:26:38
Az elet egy sodiforum, a tavozo indexesek oldalrol:
”Sziasztok! Többen kérdezitek, hiányoljátok, hogy miért nincsenek friss tartalmak is a Távozó indexesek oldalon.”
LoL, többen kerdezik :D
”Sziasztok! Többen kérdezitek, hiányoljátok, hogy miért nincsenek friss tartalmak is a Távozó indexesek oldalon.”
LoL, többen kerdezik :D
Aug 07, 2020 00:26:38
Metélt gondolatjel
Aug 07, 2020 01:02:02
Bazd, vágta Kisbori, hogy (egykori) indexes vagyok!
Mindegy, ettől még nem bújok be az ágyneműtartóba.
Figyelj KisB!
Gyere el Pestre, fizeztek neked egy feketét 80 centis fasszal és annyi cukrot raksz hozzá, amennyit szeretnél!
Az majd jól kireszelgeti belőled a démoncimbit, utána mehet torokra a téma és a fejed úgy fog rázkódni, hogy nem lesz szükséged elektrosokra, kitörlődik belőled az a sok hülyeség amiket évek óta halmozol.
Egy ilyen ingyen menet után Eszmeralda is csak irigykedni fog rád.
Aztán elkezdesz tanulni valami hiányszakmát és nyugis stabil alapokra helyezed az életed.
Figyelj KisB!
Gyere el Pestre, fizeztek neked egy feketét 80 centis fasszal és annyi cukrot raksz hozzá, amennyit szeretnél!
Az majd jól kireszelgeti belőled a démoncimbit, utána mehet torokra a téma és a fejed úgy fog rázkódni, hogy nem lesz szükséged elektrosokra, kitörlődik belőled az a sok hülyeség amiket évek óta halmozol.
Aztán elkezdesz tanulni valami hiányszakmát és nyugis stabil alapokra helyezed az életed.
Aug 07, 2020 01:02:02
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 01:10:35
x45)
Figyelj KisB!
Figyelj KisB!
lehett vóna több cikk arkan kapitányról.meg a strb hősökröl. .csak kritikai megjegyzés.na, igy ubk még egy sert, a faszom tudja hanyadik, csak izzadom kifele, pláne, mikor a cigány csajokat lestem a budiba...akkora kulák.........még rákosi se látott.
Metélt gondolatjel
Aug 07, 2020 01:25:09
Csak magyart válallalnak (mert mintha a roma nem lehetne magyar...), enyhe fogalomzavar, nyilván a fehér rasszúakra gondolnak.
Viszont még 10-20 év és lesz itt olyan romább roma, "magyarabb" roma ellentét, hogy olyat még a nemzeti oldalon sem tudnak elképzelni.
Aug 07, 2020 01:25:09
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 01:52:41
x45)
Metélt gondolatjel
Aug 07, 2020 02:11:47
Fiatalabb korában, ha nem lett volna ilyen zakkant és jobban adott volna magára, akkor egész jó csajokkal is össze tudott volna jönni.
Aug 07, 2020 02:11:47
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 02:16:24
x45)
j, a lábas kép........amugy fiatal korábn, pénzzel egy szemüveges, segghülye , talán nem is bűn ronda bölcsész csaja lehetet vóna...........de buzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 02:19:41
x45)
az a féreg müller meg kiegy a határra, hogy a migránsok hozzák a kamu vírust...az apjuk faszát, a sok hülye paraszt meg a tv előttt még jobban izzad...........
ekkora csesznye országot....vivát trianon.
ekkora csesznye országot....vivát trianon.
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 02:42:40
x45)
kezdem kiütni magam, hol a nátrium -nitrát??????????)))))))))
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 02:44:23
x45)
én nem akarok egyedül írkálni, ahogy néhányan bíráltak, de ha mindenki baszik???????
Metélt gondolatjel
Aug 07, 2020 02:49:51
én nem akarok egyedül írkálni, ahogy néhányan bíráltak, de ha mindenki baszik???????
Aug 07, 2020 02:49:51
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 02:52:47
x45)
nekem mindegy.....túl vok a zenei stílusokon.., előnbbb őket hallgattam, a szövege jó))))))))))
youtu.be/lNcVVlDG4Co
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 03:09:41
x45)
egyszer 1 narkós kurvánál gumival benyulkltam a seggembe, osz
azt kellet szopogatni)))))))))jo mélyen, hátha találok valkamit
isteni ez a paint in blcak
azt kellet szopogatni)))))))))jo mélyen, hátha találok valkamit
isteni ez a paint in blcak
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 03:26:59
x45)
hejj káin!!!!!!!!!!!!!hejj kajafás!!!!!!!!!!!!!mi lett vóna, ha ábrahám feláldozza a fiát???????más lenne a történelem???????na mindegy, barbi, érted meghalnék
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 03:45:31
x45)
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 04:17:56
x45)
én kívánom ebben a legben a töményet..múltkor pár morgan kapitányt megittam, de ede ne vózt ilyen rohadt meleg.........sör meg víz, a végső eset............amugy jol esik... 10 sör, 2 deci víz.......barbupisi jobb lenne................((((((((((
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 04:18:30
x45)
na, igyunk valamit))))))))))))))
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 04:43:09
x45)
sodi, kinyalnád müller ceciliát??????????????
ha valami albán kecitől csepegő pinát kinyaltál álllítólAg........
szerintetewk mit csinának velew a cigányok???????????kínózák, hogy more loóvé more)))))))))))
ha valami albán kecitől csepegő pinát kinyaltál álllítólAg........
szerintetewk mit csinának velew a cigányok???????????kínózák, hogy more loóvé more)))))))))))
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 05:53:17
x45)
sodi+csonka pici!!!!!!!!!!!!!!!!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 07, 2020 06:11:55
x6)
Mein Kampf
und Marzipan, bitte
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 06:27:44
x45)
Mein Kampf
und Marzipan, bitte
und Marzipan, bitte
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 06:33:53
x45)
youtu.be/NuhJ-0-jQwo
ez a zene, emberetársaim!!!!!!!!!!!!!!!(sodi, te nem)
ez a zene, emberetársaim!!!!!!!!!!!!!!!(sodi, te nem)
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 07, 2020 06:33:56
x6)
GallaMiki És a Stern-csoport likes this.
broni
(
x45)
Aug 07, 2020 06:43:28
x45)
444.hu/2020/08/07/emberoles-miatt-nyomoznak-a-satoraljaujhelyen-meghalt-rab-ugyeben
nem kapott levegőttt....
acab..freee györkös bá!!!!náci vót, de legalábbb kinyírt egy faszt!!!!!!!!!!
nem kapott levegőttt....
acab..freee györkös bá!!!!náci vót, de legalábbb kinyírt egy faszt!!!!!!!!!!
nagy vilma
Aug 07, 2020 08:00:24
Zsír ilyenkor megbünteted a démoncimbit, amikor eltervezel egy ellenzékbe vágást, de végül nem jön össze? Nyilván démoncimbi tehet arról, hogy nem kaptál fegyelmit és nem rúgtak ki a gyárból.
Aug 07, 2020 08:00:24
nagy vilma
Aug 07, 2020 08:16:02
Figyelj KisB!
Figyelj KisB!
Baszod, nézegettem a képeket erről a nagy Indexes leszámolásról, ahogy sorban mennek a papírjaikkal és különböző performanszokat adnak elő.
Amikor megpróbálom elképzelni, mit csinálnék, amikor megyek leszámolni, ilyesmi jut az eszembe például, hogy rárúgom az igazgatóra az ajtót, de nem az, hogy ott állok az ajtaja előtt egy üres kakaós bögrével.
Vagy mi akart ez lenni? Dekoráció? Van, aki nyakláncot hord, karkötőt és egyéb ékszert, Fábián meg üres kakaós bögrét?
Aug 07, 2020 08:16:02
Brian
(
x2)
Aug 07, 2020 08:20:42
x2)
Amikor megpróbálom elképzelni, mit csinálnék, amikor megyek leszámolni, ilyesmi jut az eszembe például, hogy rárúgom az igazgatóra az ajtót.
ennyiből áll az életed kisruszki, hogy megpróbálsz elképzelni valamit a kisszobából.
Metélt gondolatjel
Aug 07, 2020 08:23:02
Szóval Fábiánon akadt meg a szemed? Majd elmondom neki, hogy tetszik egy 38 éves mamahotellakó szűzbuzinak.
Amúgy voltak itt nők is, jó nők. Mindenesetre több, mint a Prosti Srácoknál, vagy a 2x444-nél.
Mindegy, lesz másik!
Aug 07, 2020 08:23:02
nagy vilma
Aug 07, 2020 08:28:22
Mindegy, lesz másik!
Mindegy, lesz másik!

Aug 07, 2020 08:28:22
-
Aug 07, 2020 08:31:07
A goth picsát varrnám. De az összes többit is. Tudod mi a különbség köztünk Lackó? Az, hogy nekem van esélyem levarrni ezeket a nőket, de neked kurvára nem. Még a zöld bögrés buzinál sincs esélyed Hahó!
Aug 07, 2020 08:31:07
Brian
(
x2)
Aug 07, 2020 08:38:48
x2)
azt nem azoktad elképzelni kisruszki, hogy végzettségednek megfelelő, jól fozető, élvezettel végzett munkád van, szerető családod, szexi feleséged vagy férjed, esetleg gyerekeid? Nézd meg a Titok című filmet, abban benne van hogy tudod ezeket bevonzani a kisszobából, snecinek is működik.
Metélt gondolatjel
Aug 07, 2020 08:40:26
Házi nyúlra nem lövünk!
Persze, ha nem vagy kolléga,az más.
KisB
Majd írunk a nagy amerikai karrieredről, valószínűleg egy drogos buzikurva leszel.
Aug 07, 2020 08:40:26
kripli figyelő
(
x12)
Aug 07, 2020 08:42:16
x12)
Mikor lesz leszámolás kisherbálos?Az a helyzet hogy te töketlen gyáva szar vagy ahhoz is hogy felmondj egy útszéli falmelléki cégnek.Jövő héten otthagyod a céget vagy a szallag mellől raknak tepsibe?
Hahó
(
x135)
Aug 07, 2020 08:52:11
x135)
Még felmondani sem tudsz, te balfasz!
Hahó
(
x135)
Aug 07, 2020 09:02:19
x135)
Bazmeg, ide jön rinyálni, hogy nem fizetik ki neki a bérpótlékot, meg más munkajogi visszaélések miatt, nincs annyi érdekérvényesítő képessége, hogy bírósághoz vagy munkaügyi hatósághoz forduljon, még felmondani sem mer, de másokon röhög ez a világ ukrán balfasza.
Neked ennyire téves az önképed? Te nem látod, hogy mekkora lúzer vagy? 8-10 éve zsákmányol ki egy zsidó multi, és te világ balfasza, arról álmodozol, hogy ha fel mernél mondani, rárúgnád a főnökre az ajtót.
Te mindig csak jövő héten vagy kemény, jövő héten számolsz le a trollokkal, jövő héten költözöl el a gyerekszobából. Csak a pofád nagy, a tettek hiánya pontosan mutatja, hogy egy balfasz vagy. Rühes ukrán balfasz migri.
Neked ennyire téves az önképed? Te nem látod, hogy mekkora lúzer vagy? 8-10 éve zsákmányol ki egy zsidó multi, és te világ balfasza, arról álmodozol, hogy ha fel mernél mondani, rárúgnád a főnökre az ajtót.
Te mindig csak jövő héten vagy kemény, jövő héten számolsz le a trollokkal, jövő héten költözöl el a gyerekszobából. Csak a pofád nagy, a tettek hiánya pontosan mutatja, hogy egy balfasz vagy. Rühes ukrán balfasz migri.
Hahó
(
x135)
Aug 07, 2020 09:06:08
x135)
Na ide írkálj, rühes ukrán, mert lekésed melós buszt! Takarodjál be a gyárba ledolgozni a 12 órát. Annyi a napi örömöd, hogy megveheted a drága süteményt a kajárdában.
-
Aug 07, 2020 09:07:27
De bazmeg te is egy óvodás szintjén élsz, a kisszobában!
Mi ez, a napi öngól rovat?
Aug 07, 2020 09:07:27
Hahó
(
x135)
Aug 07, 2020 09:12:47
x135)
Kisrühes, szerinted fábián is az anyjánál lakik a gyerekszobában, és arról ábrándozik, hogy majd egyszer felmond a gyárban?
Hahó
(
x135)
Aug 07, 2020 09:50:29
x135)
pedófal pörgés:
23 órakor, hajnal 3 órakor, reggel 9 órakor.
gigabites neten nem állhat meg a pörgés.
23 órakor, hajnal 3 órakor, reggel 9 órakor.
gigabites neten nem állhat meg a pörgés.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 07, 2020 10:10:28
x17)
Csak 4 évig Hahó! Előtte 8 évig pihengetett.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 07, 2020 10:29:55
x17)
Kisboros te egy rakás szar vagy. Egy hőbörgő, retardált lúzer proli. Egy vesztes. És erről rajtad kívül shenki más nem tehet.
Nulladikos Snecológus
Aug 07, 2020 10:53:15
Ezen nagyon rohogok rofl :D
Aug 07, 2020 10:53:15
Nulladikos Snecológus
Aug 07, 2020 11:06:25
Mondja ezt a mamahotellako. Amugy meg, aharom szoket es a gotot is siman meghivnam egy kvra, aztan meg majd kialakul, hogy merre tovabb. Te hoborgo elbaszotteletu nyomoronc.
Aug 07, 2020 11:06:25
Ásó27
(
x68)
Aug 07, 2020 11:10:55
x68)
Feleslegesen erőlködtök mellékretardok, ez sodi fóruma!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hiénaverő
(
x17)
Aug 07, 2020 11:41:30
x17)
Prolesz
Aug 07, 2020 12:05:25
Jóffélék :) A feketét Broniprofesszorúrnak javasolnám, sok mindenben benne van ránézésre is. addig biztos jó lesz, míg Barbi megjön. Legfeljebb kell ez zacsi a fejére ;)
Aug 07, 2020 12:05:25
Ál-Baszó
Aug 07, 2020 12:19:27
OOooAaaaaaaaRrrgggggHhhhhhh!!!! 444
Aug 07, 2020 12:19:27
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 07, 2020 12:36:47
x37)
A legóember-frizurás szomorú arcú csajt úgy megkúrnám -ha nem lennék házas, mert szeretem a feleségem-, hogy aki ki tudná húzni belőle a faszomat, azt utána Artúrnak hívnák és Anglia királyává koronáznák.
Látod, Kisruszki, az van, hogy vannak jó nők a képen, csak te cső buzi vagy, ezért nem látod őket.
Másik téma: kirúgták a Jabil igazgatóját? Szerinted kapott minimum 6 havi lelépési pénzt vagy sem? A fickót megemberelték egy úgynevezett arany kézfogással, azaz kapott kurva sok zsetont hogy csendben távozzon és zökkenőmentes legyen a transition. 2 héten belül már egy másik gyár vezetőségében fog ülni, azt a 12-20 milliót meg köszöni szépen. Minden szar konteóból perfekt vagy, de egy ilyen egyszerű dolgot nem tudsz felfogni?
Látod, Kisruszki, az van, hogy vannak jó nők a képen, csak te cső buzi vagy, ezért nem látod őket.
Másik téma: kirúgták a Jabil igazgatóját? Szerinted kapott minimum 6 havi lelépési pénzt vagy sem? A fickót megemberelték egy úgynevezett arany kézfogással, azaz kapott kurva sok zsetont hogy csendben távozzon és zökkenőmentes legyen a transition. 2 héten belül már egy másik gyár vezetőségében fog ülni, azt a 12-20 milliót meg köszöni szépen. Minden szar konteóból perfekt vagy, de egy ilyen egyszerű dolgot nem tudsz felfogni?
Hiénaverő
(
x17)
Aug 07, 2020 12:57:21
x17)
Kisboros (és a retardok) szerint a világ úgy működik, hogy vannak a jók (ők), akik kurvára top emberek, csak őket elnyomják a gonoszok (mindenki más), de majd ők jól leleplezik a gonoszokat akiket majd aztán alaposan megbüntet valaki (az állam, Orsós, Hitler, Putyilov, USA-ban a Donald kacsa, a nemzethy ellenállás), nekik meg ezentúl milyen jó lesz. Mert ők leleplezték a gaz ellenséget.
Borbála ez egy 7éves gyerek világképe.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 07, 2020 13:09:38
x6)
Kisboros (és a retardok) szerint a világ úgy működik, hogy vannak a jók (ők), akik kurvára top emberek, csak őket elnyomják a gonoszok (mindenki más), de majd ők jól leleplezik a gonoszokat akiket majd aztán alaposan megbüntet valaki (az állam, Orsós, Hitler, Putyilov, USA-ban a Donald kacsa, a nemzethy ellenállás), nekik meg ezentúl milyen jó lesz. Mert ők leleplezték a gaz ellenséget.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 07, 2020 13:11:31
x17)
Ikertornyok Recskaboyyal.
Gólya
(
x2)
Aug 07, 2020 13:13:48
x2)
De az semmiképpen sem elhanyagolható, hogy sodit még kisbori is lenézi, és egy kontárnak tartja.
2 napig csicskultam.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Aug 07, 2020 13:19:08
x2)
Azért a dechatlonos bicikliskesztyűvel pózolva az Atomanos pólót cikizni, kurva nagy öngól!
álbroni
Aug 07, 2020 13:25:10
szájbaszarásba is benne van???????)))))))))
Aug 07, 2020 13:25:10
-
Aug 07, 2020 13:32:46
Aug 07, 2020 13:32:46
M.Ország rémálma
Aug 07, 2020 13:36:00
De az semmiképpen sem elhanyagolható, hogy sodit még kisbori is lenézi, és egy kontárnak tartja.
Sneci legalabb vilagot latott, buziszaunakba jart, vedelt, kutyuket vasarolt hitelbol, es diploma nelkul elhelyezkedett abban a szakmaban, amiben ennek a Borinak papirral sem sikerul. Szoval a patkany skilleket tekintve Sneci ugyesebb. Nem fenyezni szeretnem a recskast, de a fentiek tukreben en elbujnek a picsaba, mert mind a ket embernek az elete kb. ugyanoda tart, de az egyik legalabb majd tud menozni a csoves spanjainak a kocsmaban...
Aug 07, 2020 13:36:00
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 07, 2020 14:00:44
x16)
Miért nagy vilma néven írsz zsír? Buzi vagy?
töppedt buzigolyók
Aug 07, 2020 14:03:56
AZ ilyen bölcsész csajok messze a legbevállalósabbak az ágyban. Mélytorok, nyelés, anál, hármas, négyes, kikötözés, semmi since levéve a menürôl, mert szexuális szabadság, ne birtokoljuk a másikat, stb.
Aug 07, 2020 14:03:56
Autismus Maximus
(
x16)
Aug 07, 2020 14:07:12
x16)
Most nem azért, hogy zsírt védjem, de nem nagyon vágom ezt az elalélást az indexes csoportképtől. Nekem egyik picsa se érne meg egy patront.
Vadőr
Aug 07, 2020 14:19:04
Aug 07, 2020 14:19:04
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Aug 07, 2020 14:20:31
x2)
na bazd meg endre, vagyis a kurva anyád. adó ellenőrzést kaptam te meg éled a világod boldogan, hogy baszna agyon az áram.
-
Aug 07, 2020 14:23:01
Aug 07, 2020 14:23:01
Démoncimbi
Aug 07, 2020 14:25:20
na bazd meg endre, vagyis a kurva anyád. adó ellenőrzést kaptam te meg éled a világod boldogan, hogy baszna agyon az áram.
* visszabújik gazdája ölébe egy kis buksisimire és várja a következő küldetést
Aug 07, 2020 14:25:20
töppedt buzigolyók
Aug 07, 2020 14:35:33
Buzinak minden nô ronda.
Aug 07, 2020 14:35:33
-
Aug 07, 2020 15:37:30
Kisfosos meg a többi, húzzatok már a picsába, Sodi te meg porondra, mert így nem lesz jó vége! Köpd ki végre a cigányfaszt, meg húzd ki a seggedből és gyárcsad a kontettot, mert így sos fogja foshhni a Karakh. Mindegy. Angyi.
Aug 07, 2020 15:37:30
-
Aug 07, 2020 15:42:22
Sodival legközelebb a Blahán fogunk találkozni, mikor a purdék már kiforgatták mindenéből.
Aug 07, 2020 15:42:22
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 07, 2020 16:54:31
x6)
Buzinak minden nô ronda.
sodinak fiús lányok, bolondos mosollyal azért bejönnek.
8 éves kor alatt.
-
Aug 07, 2020 16:57:16
Púpi, nem vagy te transgender véletlenül?
www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8603733/Transgender-people-likely-autistic-study-reveals.html
www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-8603733/Transgender-people-likely-autistic-study-reveals.html
Aug 07, 2020 16:57:16
-Makiverem
Aug 07, 2020 17:05:48
Sodival legközelebb a Blahán fogunk találkozni, mikor a purdék már kiforgatták mindenéből.
Aug 07, 2020 17:05:48
zolicigány
Aug 07, 2020 17:31:35
Fifi nem szobatiszta, ezért Karakkal laknak az ólban.
Aug 07, 2020 17:31:35
leendő devizás haver
Aug 07, 2020 17:43:01
Amíg a gyagyás sphórol nagyokat, nézem az aprócigány műsorát, és az órás monológok után végre egy jó epizód. A 23 centis uborkaszezonra való tekintettel meg is osztom a hogyvoltot.
Bécs, Ausztria környékén szólt neki valaki, hogy nem kellene a parkban csövelnie és mindenhova odaszarnia, mert rendőrt fog rá hívni. Magyarul és németül nácizva rikoltozik egy sort, majd "gipsy lifes matter" felkiáltásokkal kel önmaga védelmére az érzékeny lelkű RGL. A későbbiekben azon töpreng, hogy talán le kellett volna tolnia a gatyáját amikor szólt neki a szerinte minden bizonnyal néhai Hitlerjugend tag idős férfi, így legalább szexuális zaklatással tudná vádolni ha kiérkezik a "kék Gestapo". Vagy legalább gázsprayvel le tudta volna fújni, ha lett volna nála.
Ezután következik a szokásos babyloni ribancozás, a távolban rá is mutat 3-4 erkölcstelen szajhára, akik vele ellentétben bezzeg senkit sem zavarnak, ahogy ott futnak és meztelenkednek, miközben egyre fiatalabbak. Ezen a ponton nem lehet kizárni, hogy a parkban futó, sportoló lányokat tekinti picsájukat áruló szajháknak a mindig is precíz helyzetfelismeréssel rendelkező, világlátott aprócigány. "Bassza meg a rendszer és a kurva anyátok büdös nácik!" - zárja a videót precízen Rácz.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Bécs, Ausztria környékén szólt neki valaki, hogy nem kellene a parkban csövelnie és mindenhova odaszarnia, mert rendőrt fog rá hívni. Magyarul és németül nácizva rikoltozik egy sort, majd "gipsy lifes matter" felkiáltásokkal kel önmaga védelmére az érzékeny lelkű RGL. A későbbiekben azon töpreng, hogy talán le kellett volna tolnia a gatyáját amikor szólt neki a szerinte minden bizonnyal néhai Hitlerjugend tag idős férfi, így legalább szexuális zaklatással tudná vádolni ha kiérkezik a "kék Gestapo". Vagy legalább gázsprayvel le tudta volna fújni, ha lett volna nála.
Ezután következik a szokásos babyloni ribancozás, a távolban rá is mutat 3-4 erkölcstelen szajhára, akik vele ellentétben bezzeg senkit sem zavarnak, ahogy ott futnak és meztelenkednek, miközben egyre fiatalabbak. Ezen a ponton nem lehet kizárni, hogy a parkban futó, sportoló lányokat tekinti picsájukat áruló szajháknak a mindig is precíz helyzetfelismeréssel rendelkező, világlátott aprócigány. "Bassza meg a rendszer és a kurva anyátok büdös nácik!" - zárja a videót precízen Rácz.
Aug 07, 2020 17:43:01
Penzmento
(
x6)
Aug 07, 2020 17:43:50
x6)
Targó nagyúr betalált
🕎Endigame🕎
Hahó
(
x135)
Aug 07, 2020 17:47:04
x135)
Targó nagyúr betalált
Elsőéves trollegina így akar üzenni neked.
Hahó
(
x135)
Aug 07, 2020 17:48:32
x135)
Amíg a gyagyás sphórol nagyokat, nézem az aprócigány műsorát, és az órás monológok után végre egy jó epizód. A 23 centis uborkaszezonra való tekintettel meg is osztom a hogyvoltot.
Nszksz. Éppen a napokban gondoltam, hogy belenézek, de így nem kell.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 07, 2020 17:50:32
x30)
Sodi kompatibilisen
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nagy vilma
Aug 07, 2020 18:18:38
Bazmeg, ide jön rinyálni, hogy nem fizetik ki neki a bérpótlékot, meg más munkajogi visszaélések miatt, nincs annyi érdekérvényesítő képessége, hogy bírósághoz vagy munkaügyi hatósághoz forduljon, még felmondani sem mer, de másokon röhög ez a világ ukrán balfasza.
Elképzeltem, hogy azt a fajta shikeres életet élem, amit próbálsz előadni magadról te is meg még néhányan itt a fórumon... és hát... abban valahogy nincs benne, hogy 0-24-ben egy anonim trollfórumon őrjöngök, mint ahogy teszed.
Az sincs benne, hogy mint ahogy te teszed, általam fogyatékosnak vélt személyeket próbálok lealázni, hogy így vágjak fel hülyegyerekek előtt, akiknek napi információs forrásuk a napiszar és a hírcsárda.
Lajoskátok pedig remek tapasztalat volt számomra. Megmutatta, hogy nem csak púposnak masnis a cv-je, hanem minden bizonnyal mindőtöké ilyen.
Tele hangazatos cégnevekkel, de hogy mit csináltatok ott, mit basztatok szét, miért lettetek kirúgva, az már nincs benne.
A marketingről szól ez is. Szép masnis a cv, kapjuk a sok lóvét, meg lopunk ugyebár, aztán ha kiderül hogy nem értünk hozzá, majd kibasznak, de addig is van lóvé.
Szánalmas egy banda vagytok, meg ahogy próbáljátok itt valakinek előadni magatokat.
Aug 07, 2020 18:18:38
Budai-úrifiú
(
x9)
Aug 07, 2020 18:56:57
x9)
Sok retard honnan veszi ezt a 0-24 dolgot?
Ott van az ember zsebében a telefon, ebédszünet közben ha éppen nincs beszélgetőpartner, kényelmesen át lehet görgetni a fórumot az okostelefonon.
De tényleg. Nem hiszem hogy a trollok többségének napi 40-50 percnél többet venne igénybe a fórum.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Ott van az ember zsebében a telefon, ebédszünet közben ha éppen nincs beszélgetőpartner, kényelmesen át lehet görgetni a fórumot az okostelefonon.
De tényleg. Nem hiszem hogy a trollok többségének napi 40-50 percnél többet venne igénybe a fórum.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 07, 2020 19:02:25
x37)
szarás meg kajálás közben azért ugye szabad kommentelni, a kurva anyádat? :D Tegnap hajnali 2-ig melóztam, miközben te épp kirúgatni próbálod magad az egyetlen munkahelyről, ahol elviselnek, te pióca. Anyád tud már róla? Vagy majd jön a meglepetés, hogy hát bocs anyu, de 50.000-et se tudok hazaadni ezentúl, úgyhogy te fizetsz mindent innentől, jó? Ha kirúgnak, mi a faszt fogsz csinálni? Ülsz napi 24 órában otthon a seggeden és nézed a falat? Trollokra vadászol? Amerikába mész színésznek? Hogy kell ezt elképzelni?
155 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Bonbongyárban nem találták még fel a mérleget :D