Szerinted miért provokáltam ki, hogy visszakerüljön a szócikk, és miért nem zavar, hogy megint kinn van?
Retardozhatsz, de legbelül te is érzed, hogy igazam van.
Senkit nem érdekelnek a skizofrén hülyeségeid, az utalgatásaid a nemlétező régi barátnődre, a nyomorod sem a jabilban, sem a szüleid házában található gyerekszobádban, ahonnan képtelen vagy kitörni és nemcsak buzinak sminkeled magad de benneragadtál a mamahotelben, amit egyrészt gyűlölsz mert nem hagynak kitörni, másrészt a gyerekkorodra emlékeztet amikor még neked is volt irányíthatós kisautód meg jövőd.
Eltelt 30 év és te egyre szarabbul nézel ki, egyre szarabbul vagy, a szüleid halála után pedig magadra maradsz és valószínű, hogy kokoly problémáid lesznek az életeddel.
Szerintem drogos buzikurva leszel.
* kacsint *
Tesóm Pesten tanult és ott tudott maradni, másrészt neki nem voltak olyan jellegű gondjai, mint nekem.
Ellenben te minden szarodat, amiből eteted a kurvádat, a fideszes kapcsolataidnak köszönhetsz, akiket aztán itt fikáztál a fórumon.
Téged minősíteni sem lehet, mert nincsenek rád szavak...
Jajj, Lackó, hát te sem Tiszafaszomban diplomáztál. Ne próbáld beadni nekünk, hogy infósként nem lehet elhelyezkedni ebben az országban. Még Púp is bejutott a Groteszkhez, aki még egy papírt sem képes felmutatni. Írd le szépen, hogy diliflepnid van, és akkor senki nem kérdez semmit, sőt, törlődik a szócikked is.
A "kurvám" egyrészt maga is keres annyi pénzt, hogy ne szoruljon rám, ha enni akar. Egyébként nem értem ezt az evés fétisedet. Vagy ennyire szar az üzemi kajáRda? LOOOOOOLLLLLLLLLLLL
Én veled ellentétben nem vagyok munkakerülő lumpen, ezért nem 2010-ben kezdtem el dolgozni. Elárulom neked, hogy addigra már több, mint öt év munkaviszonyom volt, ráadásul amire beszálltam a Liget projektbe, már több, mint tíz. Addigra már megvolt a kőbányai kis lakásom, aminek az árát egyedül kerestem meg.
Te gyalázod folyamatosan a munkatársaidat, akiket székekkel dobálsz, és akiktől balettcipőket lopkodsz. Én nem szerettem az ligetes melót, mert értelmetlen volt, és erről Orsós és a sleppje tehet. De jó kollégákat ismertem ott meg, akikkel tartom is a kapcsolatot. Te kivel vagy egyáltalán beszélőviszonyban a gyárban? Senkivel? Valahogy sejtettem.
Felfogni nem tudom, mennyire lehet retardált, aki pénzt fizet azoknak a majmoknak a féknyúzért..
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Nem mindenkinek van gyomra csinálni azt, amit ti csináltok.
Mintha a trollok is többségében zsidók lennének.
Ti már csak ilyen degenerált aljanép vagytok.
Egyébként én őszintén nem tudom.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Jó, lesz még több is, ez csak a jéghegy csúcsa.
De kérdem, ha tudod, hogy minden mozdulatodat megfigyeljük, a számítógépedet, az okoseszközeidet, a szomszédok be vannak szervezve, akkor miért nem próbálsz meg jól viselkedni és eltakarodni innen?
ezek csak a tények.
kik miatt szívnak a dolgozók most a gyárban?
egy zsidó miatt.
kik trollkodnak ezen a fórumon?
zsidók.
kik gyártják a fényúzt a 444-en és az index.hu-n?
zsidók.
stb.
black matter lives!!!!!!!!!!!!!!
Él a fekete anyag?
Azé a m1, a TV2-t, az RTL-t, az origo-t is mi írányítjuk.
Nem tudsz mondani egy hírcsatornát sem, ami végsősoron ne lenne a mi kezünkben.
Az összes párt, az összes hatalom a miénk.
De ti még haladni sem haladtok.
Pont erről beszélek, hogy ti kizárólag romboló munkát végeztek.
A TK építő jellegű kezdeményezés volt, de azt is leromboltátok.
A véretekben van a pusztítás, valamint azoknak a zsigeri gyűlölése, akik többek nálatok. Ezért utáljátok TC-t, mert a nyomába sem érhettek.
A véretekben van a pusztítás, valamint azoknak a zsigeri gyűlölése, akik többek nálatok.
Lolbazmeg, mekkora öngól. Te akartál embereket gyilkolni, pl. engem, a te életcélod mások elpusztítása, te gyűlölöd zsigerből az ide írogató embereket, mert tudod, hogy többek nálad.
Megnevettettél, rühes!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
100 darab fáraó kincse sorsjeggyel.
Mi a faszról beszélsz, hallucinálsz a herbáltól?? Még mindig a visszavont szócikk van kint, hol látsz te mást?
Te ha tovább pofázol itt, esküszöm visszaállítjuk az eredetit, és akkor mehetsz sírni Lajos haverhoz. Gondolkozzál mit engedsz meg magadnak!!
Menjél innen anyádba.
A laptörtenetben eddig is olvasható volt.
Mi nem haladunk, fogyatékos retardált? 2014 óta vonyítasz ezen a fórumon, azóta nekem pl. shaját budapesti kecóm lett (nem anyámék tolták a seggem alá), mellette két szakmát is tanultam a régebbi mellé és Shaját megoldást is indítottam ami azóta számolatlanul fossa, sőt fingja a pénzt. Voltam egzotikus helyeken, jó kajákat ettem, hatalmas bulikban lazultam és még csak öreg zsidó producereket se kellet leszopnom érte. Ja meg több nőm volt mint ahányszor te az idén kiverted a Hasselhoff-posterekre és egyiknek se kellett fizetnem érte. Elgondolkodtam a családalapításon is, de lehet várok még vele pár évet, elvégre csili az élet.
Mindezt úgy hogy 5 évvel fiatalabb vagyok nálad bazmeg, és szintén ÉK-Magyarországról származom, csóró háttérrel nem a Rózsadombról.
Igazad van, tényleg kurva irigy vagyok a most Kanadában csövező, azelőtt szuterénlakó, segghülye, 40 évesen Betmeneset játszó, agreszív csóró zsírmalaczra, annyira szeretnék a helyében lenni bazmeg!
Vagy a helyedben, aki 8 évig a kiszsobából örjöngött a Boborján-fórumokon, most meg 5 éve a Jabilban biorobot.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Erről jut eszembe, a következő cégemet Karak Kft.-nek fogom nevezni, a Gyagyáshnak meg küldök az számolatlanul fosott-fingott milliókból egy jelképes hu-hu-húszezrest a brand nevének használatáért :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
1980 körül. 40 éves, nem 50. Az Tajgi.
Sodikával nagyjából egyidős a mamahotellakó, idomított szalagmunkás. Másfél év múlva már az ötödik x-ben fog járni, és még mindig a gyerekszobából fog őrjöngeni a parazita hulladék. Szerintem ez sikér!
egyben biztos vagyok. szar, boldogtalan élete lesz, és ezért másokat fog hibáztatni.
lesz?
fog?
what year is this?
Jövő héten
Ehhez inkább Fekete István örököseinek lesz pár kérdése. (Komolyan.)
nyemtudom
egyszerű a megfejtés. már nem lakik az ogrelyukban, vagy ha még fizeti, és alkalmanként elmegy berlinbe, akkor sincs ott a "stúdió". az már linz környékén van, de ott meg nem engedik neki a streamelést, mivel szerintem nincs is saját szobája. nincs felállítva a linzi "stúdió". szerintem most átmeneti állapotban van. nincs még új melócsá linzben, nincs fix lakóhelye, miközben berlinből már átcuccolt, esetleg néha visszajár melócsá miatt.
Elkéstél:

www.e-cegjegyzek.hu/?cegadatlap/0109162059/TaroltCegkivonat
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
A Karak Fhosoda Kft még szerintem szabad
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
meg a Kajárda-szigetek lakói, a boroslackók!
hát azért hetyetye
És a Főnök fiáról se felejtkezz el, hahó!
Borbálának ezen matek szerint minimum van vagy 4 millája mert kb. 4 éve kuburcol a gyárban. Ennek a tizedéből új életet tudnak kezdeni sokan, mert költözésre, kakukkcijóra, első havi kajára elég.
Bori te nem is akarsz menni sehová, nem akarsz kezdeni magaddal shemmit, csak a szádat jártatod meg a trolloknak panaszkodsz. Pont mint Sneci.
nem figyelsz.
ne felejtsük el, hogy a Herbál-biznisz is tőkeigényes!
hát azért hetyetye
2 éve büszkélkedett azzal, hogy több, mint másfél millió van a számláján. Gondolom azóta sem költötte el. Annyiból már kifutja egy 2 hetes USA nyaralás több állam érintésével, rendes szállásokkal, autóbérléssel, akár két embernek is, lazán.
én tsz elnök is vótam, míg a parasztok meg akartak lincselni, mert mindent elloptam!!!!!!!!!!azóta műveszttöténettel keresem a pízt.
Karóba kellett volna őket húzatni, mind kedves ükapja tette Transsylvániába'
hát azért hetyetye
ez a kurva demokrácia..............
Ezen most hangosan felröhögtem.
Márk dolgozni van.
*pr*
hát azért hetyetye
Szerintem még a sok pénz, vagy a filmszerep sem feltétlenül kellene neki. Hajtja a vére, csatak buzi, de a falujában nem mer ismerkedni, mert fél, hogy megszólják.
Régi trolléga, rolinda és kisrühes nagy ellensége.
Hatalmas! Nagyon röhögtem, amikor megláttam egy régi trolléga nevét. Ebből is látszik, hogy a közmédiában is retardok dolgoznak. Sodika mehetne operatőrnek, és vezethetne egy műsort, amibenkávézókocsmakritikákat készít, tehát egyszerűen hülyére issza magát és zsidózik. Dzsabilos Lacika meg szophatná fideszes producereket is, ha már mindenképpen faszt akar a szájába, hátha berakják valamelyik szappanoperába díszbuzinak LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
Még a végén a púpos is a Jabilban fogja húzni az igát.
Mikor tudna kezdeni?
holnap!!!!!!!!!!!!!!!!!de kell picsa is!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem probléma, művész úr, tele van velük az épület!
Semmi gond, természetesen hozhatja az édesanyját is.
NE FELEDJE PROSZESSZOR ÚR, HOGY MINUSSZOR MINUSZ AZ PLUSZ!!!!
Sikerült beszélnem Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úrral (pont elkaptam még a meccs kezdete előtt), és áldását adta rá, hogy az Ön tiszteletére átnevezzük a székhelyünk utcáját.
Nagy szeretettel várjuk holnap a Punigunda utcában!
barbi is kell keci, meg pájinka!!!!!!!!!!!!!!
nagy vilma
Aug 12, 2020 21:34:35
KisB!
Ugye tudod, hogy rádállítottuk a helyi cigánygalerit?
Én a helyedben szó nélkül visszatakarodnék dolgozni.
Ugye tudod, hogy rádállítottuk a helyi cigánygalerit?
Én a helyedben szó nélkül visszatakarodnék dolgozni.
Szerinted miért provokáltam ki, hogy visszakerüljön a szócikk, és miért nem zavar, hogy megint kinn van?
Aug 12, 2020 21:34:35
Ásó27
(
x68)
Aug 12, 2020 21:36:37
x68)
Itt minden retard 5D sakkozik a fejében
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Aug 12, 2020 21:40:40
Tudod, mi a poén,retard?
Hogy már az első perctől láttam a hasonlóságot közte és köztetek... ahogy előadta, ahogy masnizta magát... annyira látszott, hogy nincs mögötte semmi.
Legalább saját bőrömön tapasztalhattam, mennyire érthettek ahhoz amit csináltok és lehettek shikeresek ti is...
Hogy már az első perctől láttam a hasonlóságot közte és köztetek... ahogy előadta, ahogy masnizta magát... annyira látszott, hogy nincs mögötte semmi.
Legalább saját bőrömön tapasztalhattam, mennyire érthettek ahhoz amit csináltok és lehettek shikeresek ti is...
Retardozhatsz, de legbelül te is érzed, hogy igazam van.
Senkit nem érdekelnek a skizofrén hülyeségeid, az utalgatásaid a nemlétező régi barátnődre, a nyomorod sem a jabilban, sem a szüleid házában található gyerekszobádban, ahonnan képtelen vagy kitörni és nemcsak buzinak sminkeled magad de benneragadtál a mamahotelben, amit egyrészt gyűlölsz mert nem hagynak kitörni, másrészt a gyerekkorodra emlékeztet amikor még neked is volt irányíthatós kisautód meg jövőd.
Eltelt 30 év és te egyre szarabbul nézel ki, egyre szarabbul vagy, a szüleid halála után pedig magadra maradsz és valószínű, hogy kokoly problémáid lesznek az életeddel.
Szerintem drogos buzikurva leszel.
Aug 12, 2020 21:40:40
trendbeli garázdaság
Aug 12, 2020 21:41:02
Milyen nagy pofával lóg a retard a szalag mellől, miközben a trollbácsik csak röhögnek rajta. Lackó, te a világ végén élsz, ahol a Jabilon kívül gyakorlatilag nincsen munka. Ha onnan kibasznak, neked véged. Egy filléred nem lesz női kozmetikumokra meg buzis ruhákra, annak is örülhetsz, ha anyád főz neked.
Mivel flepnis vagy, nem hagyhatod el Tiszafaszomat. Érdekes módon a testvéred élhet másik városban, csak te vagy bezárva a gyerekszobába közel negyven évesen. Ilyen az, ha gondnokság alá van helyezve az ember, bizony.
Mivel flepnis vagy, nem hagyhatod el Tiszafaszomat. Érdekes módon a testvéred élhet másik városban, csak te vagy bezárva a gyerekszobába közel negyven évesen. Ilyen az, ha gondnokság alá van helyezve az ember, bizony.
Aug 12, 2020 21:41:02
nagyerejű nyomozás
Aug 12, 2020 21:41:22
* kacsint *
Aug 12, 2020 21:41:22
nagy vilma
Aug 12, 2020 21:46:21
Milyen nagy pofával lóg a retard a szalag mellől, miközben a trollbácsik csak röhögnek rajta. Lackó, te a világ végén élsz, ahol a Jabilon kívül gyakorlatilag nincsen munka. Ha onnan kibasznak, neked véged. Egy filléred nem lesz női kozmetikumokra meg buzis ruhákra, annak is örülhetsz, ha anyád főz neked.
Tesóm Pesten tanult és ott tudott maradni, másrészt neki nem voltak olyan jellegű gondjai, mint nekem.
Ellenben te minden szarodat, amiből eteted a kurvádat, a fideszes kapcsolataidnak köszönhetsz, akiket aztán itt fikáztál a fórumon.
Aug 12, 2020 21:46:21
-
Aug 12, 2020 22:00:20
Bori, te ezt meddig akarod csinálni?
Aug 12, 2020 22:00:20
-
Aug 12, 2020 22:00:54
László!
Vidéki dolgozó szülők elsőszülött fia vagy.
MINDEN kibaszott lehetőséget megkaptál, a szüleid güriztek, hogy NE A JABILBAN köss ki.
Egy darabig elkocogtál, de valahol útközben, valamilyen esemény-sorozat hatására eltört benned valami és a tesód szépen beelőzött, rájött, hogy téged ott lehet hagyni és lelépett.
Mostanra már be kellene látnod, hogy ha valamit kibaszottsürgősen nem teszel, akkor borítékolható, hogy gondjaid lesznek.
Szerintem egy hónapot nem bírnál ki anyukád nélkül.
Vagy elmész terápiára vagy kibaszatod magad a jabilból és akkor már tényleg nincs hová menni.
Mi a terved amúgy? Megdübbented anyád?
Zsarolod apád?
Kiállsz stoppolni az M3ra Nagy Vilma alteregòddal, kisminkelve, vasalt haj, buzikalap, 2000ft-os kontaktlencse, vagy mit akarsz elérni?
Vidéki dolgozó szülők elsőszülött fia vagy.
MINDEN kibaszott lehetőséget megkaptál, a szüleid güriztek, hogy NE A JABILBAN köss ki.
Egy darabig elkocogtál, de valahol útközben, valamilyen esemény-sorozat hatására eltört benned valami és a tesód szépen beelőzött, rájött, hogy téged ott lehet hagyni és lelépett.
Mostanra már be kellene látnod, hogy ha valamit kibaszottsürgősen nem teszel, akkor borítékolható, hogy gondjaid lesznek.
Szerintem egy hónapot nem bírnál ki anyukád nélkül.
Vagy elmész terápiára vagy kibaszatod magad a jabilból és akkor már tényleg nincs hová menni.
Mi a terved amúgy? Megdübbented anyád?
Zsarolod apád?
Kiállsz stoppolni az M3ra Nagy Vilma alteregòddal, kisminkelve, vasalt haj, buzikalap, 2000ft-os kontaktlencse, vagy mit akarsz elérni?
Aug 12, 2020 22:00:54
trendbeli garázdaság
Aug 12, 2020 22:01:24
Jajj, Lackó, hát te sem Tiszafaszomban diplomáztál. Ne próbáld beadni nekünk, hogy infósként nem lehet elhelyezkedni ebben az országban. Még Púp is bejutott a Groteszkhez, aki még egy papírt sem képes felmutatni. Írd le szépen, hogy diliflepnid van, és akkor senki nem kérdez semmit, sőt, törlődik a szócikked is.
A "kurvám" egyrészt maga is keres annyi pénzt, hogy ne szoruljon rám, ha enni akar. Egyébként nem értem ezt az evés fétisedet. Vagy ennyire szar az üzemi kajáRda? LOOOOOOLLLLLLLLLLLL
Én veled ellentétben nem vagyok munkakerülő lumpen, ezért nem 2010-ben kezdtem el dolgozni. Elárulom neked, hogy addigra már több, mint öt év munkaviszonyom volt, ráadásul amire beszálltam a Liget projektbe, már több, mint tíz. Addigra már megvolt a kőbányai kis lakásom, aminek az árát egyedül kerestem meg.
Te gyalázod folyamatosan a munkatársaidat, akiket székekkel dobálsz, és akiktől balettcipőket lopkodsz. Én nem szerettem az ligetes melót, mert értelmetlen volt, és erről Orsós és a sleppje tehet. De jó kollégákat ismertem ott meg, akikkel tartom is a kapcsolatot. Te kivel vagy egyáltalán beszélőviszonyban a gyárban? Senkivel? Valahogy sejtettem.
Aug 12, 2020 22:01:24
nagy vilma
Aug 12, 2020 22:09:12
elküldem a 444-nek az 1000000-ót!!!!!!!!!!
Felfogni nem tudom, mennyire lehet retardált, aki pénzt fizet azoknak a majmoknak a féknyúzért..
Aug 12, 2020 22:09:12
Vilma anyukája
Aug 12, 2020 22:09:38
Tessék szépen kipékülni!
Aug 12, 2020 22:09:38
xray
(
x21)
Aug 12, 2020 22:22:35
x21)
Aug 12, 2020 22:22:35
Tessék szépen kipékülni!
lackót vilmának hívja a kedves mama is? Aug 12, 2020 22:22:35
xray
(
x21)
Aug 12, 2020 22:27:46
x21)
Nem leszek többet zsidó rabszolgája.
Döglött volna meg mind Auswitzban. Nem lenne most ez, ami megy a gyárban.
te szerencsétlen, miért nem csináltál magadnak egy kis céget, ahol te lehetnél a kizsákmányoló zsidó főnökúr? vagy ahhoz már túl hülye vagy? Döglött volna meg mind Auswitzban. Nem lenne most ez, ami megy a gyárban.
nagy vilma
Aug 12, 2020 22:34:20
te szerencsétlen, miért nem csináltál magadnak egy kis céget, ahol te lehetnél a kizsákmányoló zsidó főnökúr? vagy ahhoz már túl hülye vagy?
Aug 12, 2020 22:34:20
leendő devizás haver
Aug 12, 2020 22:36:36
Egyébként én őszintén nem tudom.
Aug 12, 2020 22:36:36
Metélt gondolatjel
Aug 12, 2020 22:36:47
Jó, lesz még több is, ez csak a jéghegy csúcsa.
De kérdem, ha tudod, hogy minden mozdulatodat megfigyeljük, a számítógépedet, az okoseszközeidet, a szomszédok be vannak szervezve, akkor miért nem próbálsz meg jól viselkedni és eltakarodni innen?
Aug 12, 2020 22:36:47
xray
(
x21)
Aug 12, 2020 22:36:49
x21)
te barom, nem akarsz másnak dolgozni, nem akarsz magadnak dolgozni, akkor mi a kurvaanyádat akarsz? beállni buzikurvának? Mintha a trollok is többségében zsidók lennének.
-
Aug 12, 2020 22:38:07
A zsidózással megoldodo a problémáidat te kihalófélbenlèvő zsellér.
Idetrüsszentetted, egészségedre, na és akkor most jobb neked ott tiszafaszomon a jabilból félig kibaszva, anyukádnál gyerekszobában, kegyelemkenyéren?
Te lófaszjóska, kezeltesd magad, költözz el, menj albérletbe Pesten idegenekkel, ismerd meg a várost, rohangálj interjúkra, kezdj már el élni, menj ki Sodiho ott is van herbal meg cigányfasz, jut neked is tuti, akkor menj el ott bazdmeg a fritzeknek dolgozni.
Vagy hisztizz otthon mamahotelben, anyuka főztjén, gyerekszobából amit mára travi-kuckóvá alakítottál, meg fenyegetőzz kaszablokkával anyukád által fizetett neten, meg villanyon,zaklasd a trollokat, hisztizz idegen embereknek a jabilról meg a nemlétező barátnődről meg a zsidókról.
Idetrüsszentetted, egészségedre, na és akkor most jobb neked ott tiszafaszomon a jabilból félig kibaszva, anyukádnál gyerekszobában, kegyelemkenyéren?
Te lófaszjóska, kezeltesd magad, költözz el, menj albérletbe Pesten idegenekkel, ismerd meg a várost, rohangálj interjúkra, kezdj már el élni, menj ki Sodiho ott is van herbal meg cigányfasz, jut neked is tuti, akkor menj el ott bazdmeg a fritzeknek dolgozni.
Vagy hisztizz otthon mamahotelben, anyuka főztjén, gyerekszobából amit mára travi-kuckóvá alakítottál, meg fenyegetőzz kaszablokkával anyukád által fizetett neten, meg villanyon,zaklasd a trollokat, hisztizz idegen embereknek a jabilról meg a nemlétező barátnődről meg a zsidókról.
Aug 12, 2020 22:38:07
nagy vilma
Aug 12, 2020 22:50:17
A zsidózással megoldodo a problémáidat te kihalófélbenlèvő zsellér.
ezek csak a tények.
egy zsidó miatt.
zsidók.
zsidók.
stb.
Aug 12, 2020 22:50:17
bml
Aug 12, 2020 22:52:12
Él a fekete anyag?
Aug 12, 2020 22:52:12
Metélt gondolatjel
Aug 12, 2020 22:59:34
ezek csak a tények.
egy zsidó miatt.
zsidók.
zsidók.
stb.
egy zsidó miatt.
zsidók.
zsidók.
stb.
Azé a m1, a TV2-t, az RTL-t, az origo-t is mi írányítjuk.
Nem tudsz mondani egy hírcsatornát sem, ami végsősoron ne lenne a mi kezünkben.
Az összes párt, az összes hatalom a miénk.
Aug 12, 2020 22:59:34
Jabil Johnny
Aug 12, 2020 23:00:25
* felveszi kedvenc balettcipőjét és megélezi a csavarhúzókat *
Aug 12, 2020 23:00:25
Hiénaverő
(
x17)
Aug 12, 2020 23:04:03
x17)
Borbála nagyon fáj hogy van aki halad az életben? Te is haladhatnál, ki akadályoz? Ehelyett trolloknak bizonygatod a szarságaidat a Recskaboy-fórumon.
Shiker.
Shiker.
xray
(
x21)
Aug 12, 2020 23:04:44
x21)
ezek csak a tények.
egy zsidó miatt.
zsidók.
zsidók.
stb.
te már hülyébb vagy, mint sodi, aki önként és dalolva a családi örökségét odaadta egy zsidónak, aztán elkezdte a permanens zsidózást. hogy ő volt a világ barma, eszébe sem jutott. kik miatt szívnak a dolgozók most a gyárban?
egy zsidó miatt.
zsidók.
zsidók.
stb.
nagy vilma
Aug 12, 2020 23:12:24
Borbála nagyon fáj hogy van aki halad az életben? Te is haladhatnál, ki akadályoz? Ehelyett trolloknak bizonygatod a szarságaidat a Recskaboy-fórumon.
Shiker.
Shiker.
A véretekben van a pusztítás, valamint azoknak a zsigeri gyűlölése, akik többek nálatok. Ezért utáljátok TC-t, mert a nyomába sem érhettek.
Aug 12, 2020 23:12:24
nagy vilma
Aug 12, 2020 23:24:28
Amúgy mi ez a balettcipő dolog?
Fogalma sincs miről pofáztok, amikor feljön ez a balettcipőzés velem kapcsolatban.
Fogalma sincs miről pofáztok, amikor feljön ez a balettcipőzés velem kapcsolatban.
Aug 12, 2020 23:24:28
xray
(
x21)
Aug 12, 2020 23:25:26
x21)
mennyi pénzzel szálltál be az építő jellegű kezdeményezésbe? xd Pont erről beszélek, hogy ti kizárólag romboló munkát végeztek.
-
Aug 12, 2020 23:33:07
Kisboros ez most a pörgetős cucc amit szívsz, vagy már nálatok is terítik az uj cuccot a bikát?
Kicsit le kellene állnod, mert teljesen szét vagy csúszva.
Kicsit le kellene állnod, mert teljesen szét vagy csúszva.
Aug 12, 2020 23:33:07
Két nap csicskulás
Aug 12, 2020 23:51:14
Lackó most ne vegyél példát sneciről és vele ellentétben fogadd meg a kommenthaverok életvezetési tanácsait. Hidd el, minden jobb lesz.
Aug 12, 2020 23:51:14
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 12, 2020 23:54:31
x38)
Szar a műsor, bori! Kéne a kepszlokk meg az őrjöngés. Amit most nyomsz, az érdektelen. Halj meg, anyád kedvéért!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x136)
Aug 12, 2020 23:54:42
x136)
De szar életed van neked, rühes ukrán. Csak a panaszkodás megy, hogy milyen szar minden. De csináld csak, itt elfér az állandó panaszkodásod, ebből tudjuk, hogy milyen boldogtalan vagy így közel az ötvenhez.
Amúgy ha ebben az országban ilyen rossz neked, miért nem takarodsz haza a saját országodba, ukrán? Mi nem tartunk vissza.
Amúgy ha ebben az országban ilyen rossz neked, miért nem takarodsz haza a saját országodba, ukrán? Mi nem tartunk vissza.
again mine the refund
(
x6)
Aug 13, 2020 00:11:22
x6)
Még mindig csinálja a műsort?
Akkor nem maradtam le semmiről, visszanézek két nap múlva.
Unalmas vagy kisboros
Akkor nem maradtam le semmiről, visszanézek két nap múlva.
Unalmas vagy kisboros
Hahó
(
x136)
Aug 13, 2020 00:11:58
x136)
A véretekben van a pusztítás, valamint azoknak a zsigeri gyűlölése, akik többek nálatok.
Lolbazmeg, mekkora öngól. Te akartál embereket gyilkolni, pl. engem, a te életcélod mások elpusztítása, te gyűlölöd zsigerből az ide írogató embereket, mert tudod, hogy többek nálad.
Megnevettettél, rühes!
Hahó
(
x136)
Aug 13, 2020 00:14:04
x136)
Rühes, továbbra is várom a videókat a színészi repertoárodról. Szeretném csodálni a tehetségedet.
Hahó
(
x136)
Aug 13, 2020 00:15:32
x136)
mennyi pénzzel szálltál be az építő jellegű kezdeményezésbe? xd
100 darab fáraó kincse sorsjeggyel.
-
Aug 13, 2020 01:25:02
Megvan még valahol az a videó, ami annyira faszán össze lett vágva sodika pedofil hajlamairól?
Ami azzal kezdődik, hogy Márknak magyarázza, hogy semmi baj nincs a szaunában a pucér gyerekekkel.
Ami azzal kezdődik, hogy Márknak magyarázza, hogy semmi baj nincs a szaunában a pucér gyerekekkel.
Aug 13, 2020 01:25:02
Snecológia Tanszék
Aug 13, 2020 01:26:06
Amíg a főfellépő előadása a STNÍI miatt elhalasztva, a kisszínpadon pedig a mellékfellépők őrjöngenek, a Tanszék is folyamatosan dolgozik a népművészeti alkotások megőrzésén:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Az_eszm%C3%A9l%C3%A9s
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Szem%C3%A9lyis%C3%A9gek
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Az_%C3%A9desapa_traum%C3%A1ja
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Csal%C3%A1di_vacsora
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Troll%C5%91rs%C3%A9gi_helysz%C3%ADnel%C3%A9s
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Minden_a_legnagyobb_rendben!
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Blikk_k%C3%BCl%C3%B6nsz%C3%A1m
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Nem_mutatt%C3%A1k_meg
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_F%C3%BCstbe_ment_kezel%C3%A9s
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Sikertelen_pr%C3%B3banap
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Rettenetes_r%C3%A9mt%C3%B6rt%C3%A9net_Recskaboyr%C3%B3l
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_House_Of_Pain_-_Jerk_Around
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Lev%C3%A9l_Morvai_Krisztin%C3%A1nak
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Orb%C3%A1n_Viktor_szeg%C3%A9nyebb_SoDI-n%C3%A1l
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Pszichi%C3%A1triai_%C3%B6sszegz%C3%A9sek
Továbbá kérdezném SoDI-t, hogy meg tudná-e javítani a képfeltöltést Sodipedián, mert képekkel még elég sokmindent fel lehetne dobni. Valamint a jobban sikerültebbeket is jó lenne eltárolni az internet emlékezetében.
NSZKSZ!
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Az_eszm%C3%A9l%C3%A9s
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Szem%C3%A9lyis%C3%A9gek
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Az_%C3%A9desapa_traum%C3%A1ja
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Csal%C3%A1di_vacsora
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Troll%C5%91rs%C3%A9gi_helysz%C3%ADnel%C3%A9s
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Minden_a_legnagyobb_rendben!
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Blikk_k%C3%BCl%C3%B6nsz%C3%A1m
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Nem_mutatt%C3%A1k_meg
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_F%C3%BCstbe_ment_kezel%C3%A9s
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Sikertelen_pr%C3%B3banap
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_Rettenetes_r%C3%A9mt%C3%B6rt%C3%A9net_Recskaboyr%C3%B3l
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Irodalmi_percek:_House_Of_Pain_-_Jerk_Around
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Lev%C3%A9l_Morvai_Krisztin%C3%A1nak
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Orb%C3%A1n_Viktor_szeg%C3%A9nyebb_SoDI-n%C3%A1l
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Pszichi%C3%A1triai_%C3%B6sszegz%C3%A9sek
Továbbá kérdezném SoDI-t, hogy meg tudná-e javítani a képfeltöltést Sodipedián, mert képekkel még elég sokmindent fel lehetne dobni. Valamint a jobban sikerültebbeket is jó lenne eltárolni az internet emlékezetében.
NSZKSZ!
Aug 13, 2020 01:26:06
Snecológia Tanszék
Aug 13, 2020 01:41:38
Mi a faszról beszélsz, hallucinálsz a herbáltól?? Még mindig a visszavont szócikk van kint, hol látsz te mást?
Te ha tovább pofázol itt, esküszöm visszaállítjuk az eredetit, és akkor mehetsz sírni Lajos haverhoz. Gondolkozzál mit engedsz meg magadnak!!
Aug 13, 2020 01:41:38
Borisz Úr
Aug 13, 2020 03:32:21
Az (állítólagos) Koronavírusban elhunytak átlagéletkora 78 év. 99%-uk más krónikus betegségben is szenvedett. És azokból se nagyon hal meg túl sok, most, az állítólagos 2. hullám idején sem. Nem többen, mint egyébként is meghaltak volna.
A svédek is köszönik szépen jól vannak, bárhogy is köpködik a libsi portálok a svéd modellt.
De tegyük fel, meghal egy országban mondjuk havi 100 plusz 70 éven felüli. Most ezt vessük össze a fiatalok életének összeomlásával, és a halálokat a koronavírus miatti:
- Munkanélküliség
- Zavargások
- Rablóbandák támadása
- Polgárháborúk
- Öngyilkosságok
- Gyilkosságok
- Éhezés
- Meg nem született gyerekek
- Diktátorok hatalomra kerülése, és ezáltali gyilkosságok, bebörtönzések
- Összezártság miatti családi erőszak
- Elmaradt műtétek miatti halálok
- kal/kel/gel/kal/sel.
Köszöntem. Érdemi érveket, nem fröcsögést várnék a trolltársaktól. Lettem volna Borisz úr.
A svédek is köszönik szépen jól vannak, bárhogy is köpködik a libsi portálok a svéd modellt.
De tegyük fel, meghal egy országban mondjuk havi 100 plusz 70 éven felüli. Most ezt vessük össze a fiatalok életének összeomlásával, és a halálokat a koronavírus miatti:
- Munkanélküliség
- Zavargások
- Rablóbandák támadása
- Polgárháborúk
- Öngyilkosságok
- Gyilkosságok
- Éhezés
- Meg nem született gyerekek
- Diktátorok hatalomra kerülése, és ezáltali gyilkosságok, bebörtönzések
- Összezártság miatti családi erőszak
- Elmaradt műtétek miatti halálok
- kal/kel/gel/kal/sel.
Köszöntem. Érdemi érveket, nem fröcsögést várnék a trolltársaktól. Lettem volna Borisz úr.
Aug 13, 2020 03:32:21
Brian
(
x2)
Aug 13, 2020 06:20:45
x2)
Az (állítólagos) Koronavblablabla...
Menjél innen anyádba.
Trollockai
Aug 13, 2020 07:08:35
A laptörtenetben eddig is olvasható volt.
Aug 13, 2020 07:08:35
Hiénaverő
(
x17)
Aug 13, 2020 08:04:58
x17)
Mi nem haladunk, fogyatékos retardált? 2014 óta vonyítasz ezen a fórumon, azóta nekem pl. shaját budapesti kecóm lett (nem anyámék tolták a seggem alá), mellette két szakmát is tanultam a régebbi mellé és Shaját megoldást is indítottam ami azóta számolatlanul fossa, sőt fingja a pénzt. Voltam egzotikus helyeken, jó kajákat ettem, hatalmas bulikban lazultam és még csak öreg zsidó producereket se kellet leszopnom érte. Ja meg több nőm volt mint ahányszor te az idén kiverted a Hasselhoff-posterekre és egyiknek se kellett fizetnem érte. Elgondolkodtam a családalapításon is, de lehet várok még vele pár évet, elvégre csili az élet.
Mindezt úgy hogy 5 évvel fiatalabb vagyok nálad bazmeg, és szintén ÉK-Magyarországról származom, csóró háttérrel nem a Rózsadombról.
Igazad van, tényleg kurva irigy vagyok a most Kanadában csövező, azelőtt szuterénlakó, segghülye, 40 évesen Betmeneset játszó, agreszív csóró zsírmalaczra, annyira szeretnék a helyében lenni bazmeg!
Vagy a helyedben, aki 8 évig a kiszsobából örjöngött a Boborján-fórumokon, most meg 5 éve a Jabilban biorobot.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 13, 2020 08:47:46
x17)
Shaját megoldást is indítottam ami azóta számolatlanul fossa, sőt fingja a pénzt.
Erről jut eszembe, a következő cégemet Karak Kft.-nek fogom nevezni, a Gyagyáshnak meg küldök az számolatlanul fosott-fingott milliókból egy jelképes hu-hu-húszezrest a brand nevének használatáért :D
Mortal Danger
Aug 13, 2020 09:06:14
Tudod Bori, azt hiszed csak vicc (zuhanyrózsa, kémkakas stb.), hogy mindenhol ott vagyunk, de az igazság mindig sokkal durvább a snecológiában, ezt az alapvetést pontosan ismered.
Gondolkodj csak, az a sok megmagyarázhatatlan dolog....
Igen, minden mögött mi állunk és ha ismernél minden részletet, nem járnál ide provokálni. Annyira még te sem vagy hülye!
Úgyhogy takarodjál el innen végre a faszba!
Gondolkodj csak, az a sok megmagyarázhatatlan dolog....
Igen, minden mögött mi állunk és ha ismernél minden részletet, nem járnál ide provokálni. Annyira még te sem vagy hülye!
Úgyhogy takarodjál el innen végre a faszba!
Aug 13, 2020 09:06:14
kábító pitonszag
(
x1)
Aug 13, 2020 09:45:33
x1)
Bori mikor született hogy már 50 közelinek írjátok?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 13, 2020 09:48:12
x37)
1980 körül. 40 éves, nem 50. Az Tajgi.
trendbeli garázdaság
Aug 13, 2020 09:49:54
Sodikával nagyjából egyidős a mamahotellakó, idomított szalagmunkás. Másfél év múlva már az ötödik x-ben fog járni, és még mindig a gyerekszobából fog őrjöngeni a parazita hulladék. Szerintem ez sikér!
Aug 13, 2020 09:49:54
Hahó
(
x136)
Aug 13, 2020 09:58:59
x136)
most még nagy a pofája az ötvenhez közeli rühes ukránnak, hogy nem megy be dolgozni a gyárba, nem fogja a zsidókat gazdagítani. de majd térjünk vissza a témára pár hónap múlva, hogy mire shikerült jutnia. mert a távlati gondolkodás, az életstratégia kialakítása és végrehajtása, az nem a retardok erőssége.
egyben biztos vagyok. szar, boldogtalan élete lesz, és ezért másokat fog hibáztatni.
-
Aug 13, 2020 10:05:16
lesz?
fog?
what year is this?
Aug 13, 2020 10:05:16
Hahó
(
x136)
Aug 13, 2020 10:14:15
x136)
lesz?
fog?
what year is this?
fog?
what year is this?
Jövő héten
Ásó27
(
x68)
Aug 13, 2020 10:44:49
x68)
Több millió elköltött forint után, sodi lassan 1 hónapja hozzá sem nyúlt egy játékhoz sem.
Bölcs befektetés volt! Mondjuk még mindig tart, hiszen jönnek az új játékok, megvannak az előfizetések (Origin, Game Pass).
Marvel's Avengers előrendelői béta lesz a hétvégén, streameled majd sodikám?
Mifaaaaaaaaaaaan
Bölcs befektetés volt! Mondjuk még mindig tart, hiszen jönnek az új játékok, megvannak az előfizetések (Origin, Game Pass).
Marvel's Avengers előrendelői béta lesz a hétvégén, streameled majd sodikám?
töppedt buzigolyók
Aug 13, 2020 11:03:40
Sodika le van csicskítva a streamelésrôl és a flokkról is, bizony. Az biztos, hogy nem önként hagyta abba.
Aug 13, 2020 11:03:40
poszdoc
Aug 13, 2020 11:11:57
Ehhez inkább Fekete István örököseinek lesz pár kérdése. (Komolyan.)
Aug 13, 2020 11:11:57
Hahó
(
x136)
Aug 13, 2020 11:13:12
x136)
Sodika le van csicskítva a streamelésrôl és a flokkról is, bizony. Az biztos, hogy nem önként hagyta abba.
egyszerű a megfejtés. már nem lakik az ogrelyukban, vagy ha még fizeti, és alkalmanként elmegy berlinbe, akkor sincs ott a "stúdió". az már linz környékén van, de ott meg nem engedik neki a streamelést, mivel szerintem nincs is saját szobája. nincs felállítva a linzi "stúdió". szerintem most átmeneti állapotban van. nincs még új melócsá linzben, nincs fix lakóhelye, miközben berlinből már átcuccolt, esetleg néha visszajár melócsá miatt.
Hahó
(
x136)
Aug 13, 2020 11:17:26
x136)
az ogre még nem hirdeti a kotorékot?
Zsénó
(
x22)
Aug 13, 2020 11:20:54
x22)
Elkéstél:

www.e-cegjegyzek.hu/?cegadatlap/0109162059/TaroltCegkivonat
Púpszász réme
(
x1)
Aug 13, 2020 11:21:53
x1)
A Karak Fhosoda Kft még szerintem szabad
-
Aug 13, 2020 11:51:38
Tehát Bori közelebb van a 30-hoz mint az 50-hez. Roppant beszédes elnevezés, miért nem egyből 100-hoz közel?
Aug 13, 2020 11:51:38
xray
(
x21)
Aug 13, 2020 12:03:17
x21)
Aug 13, 2020 12:03:17
Tehát Bori közelebb van a 30-hoz mint az 50-hez. Roppant beszédes elnevezés, miért nem egyből 100-hoz közel?
ő egy gyernőtt, teljesen mindegy a kora. Aug 13, 2020 12:03:17
Érdeklődő
(
x6)
Aug 13, 2020 12:24:11
x6)
Lackó, te egyébként mire költöd el a pénzedet? Keresel mondjuk nettó 120-at a Jabilban. Hónap elején veszel egy vödör zsírt, meg valami melltartót, mittudomén, legyen nagyvonalúan 20k. Rendelsz némi brainboostert Kínából, legyen még 20k. Az kurva élet, hogy egy fillért nem adsz anyádnak a kajába, rezsibe, viszont otthon élsz, iszol, eszel. Ez azt jelenti, hogy minden hónapban félre tudsz rakni 80 ezret.
Ebből már néha kijönne egy buszjegy Pestre, nem? Kis spórolással pedig LA sem tűnik lehetetlennek.
De te mégsem mész sehová. Anyád tényleg nem enged ki a faluból a diliflepnid miatt?
Ebből már néha kijönne egy buszjegy Pestre, nem? Kis spórolással pedig LA sem tűnik lehetetlennek.
De te mégsem mész sehová. Anyád tényleg nem enged ki a faluból a diliflepnid miatt?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 13, 2020 12:34:52
x6)
fehér ember nem gógozik, azér vannak a niggerek!!!!!!!!!!!!
meg a Kajárda-szigetek lakói, a boroslackók!
Ferenc pápa
Aug 13, 2020 12:47:01
ezek csak a tények.
egy zsidó miatt.
zsidók.
zsidók.
stb.
egy zsidó miatt.
zsidók.
zsidók.
stb.
És a Főnök fiáról se felejtkezz el, hahó!
Aug 13, 2020 12:47:01
Hiénaverő
(
x17)
Aug 13, 2020 12:47:03
x17)
Lackó, te egyébként mire költöd el a pénzedet? Keresel mondjuk nettó 120-at a Jabilban. Hónap elején veszel egy vödör zsírt, meg valami melltartót, mittudomén, legyen nagyvonalúan 20k. Rendelsz némi brainboostert Kínából, legyen még 20k. Az kurva élet, hogy egy fillért nem adsz anyádnak a kajába, rezsibe, viszont otthon élsz, iszol, eszel. Ez azt jelenti, hogy minden hónapban félre tudsz rakni 80 ezret.
Borbálának ezen matek szerint minimum van vagy 4 millája mert kb. 4 éve kuburcol a gyárban. Ennek a tizedéből új életet tudnak kezdeni sokan, mert költözésre, kakukkcijóra, első havi kajára elég.
Bori te nem is akarsz menni sehová, nem akarsz kezdeni magaddal shemmit, csak a szádat jártatod meg a trolloknak panaszkodsz. Pont mint Sneci.
Hahó
(
x136)
Aug 13, 2020 13:14:04
x136)
nem figyelsz.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 13, 2020 13:19:05
x6)
Borbálának ezen matek szerint minimum van vagy 4 millája mert kb. 4 éve kuburcol a gyárban.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 13, 2020 13:56:08
x37)
2 éve büszkélkedett azzal, hogy több, mint másfél millió van a számláján. Gondolom azóta sem költötte el. Annyiból már kifutja egy 2 hetes USA nyaralás több állam érintésével, rendes szállásokkal, autóbérléssel, akár két embernek is, lazán.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 13, 2020 14:37:24
x38)
De az apja elállta az útját, nem figyelsz! Pedig már megvolt a repjegy, a csavarhúzó, a rózsaszín ing+hemüveg kombó, fél vödör lósampon és öklözőzsír, erre a fater beleszart a ventilátorba. Hogy baszódjon meg az ilyen, aki csak a pénzt hozza haza :(((((
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
broni
(
x45)
Aug 13, 2020 14:42:01
x45)
én tsz elnök is vótam, míg a parasztok meg akartak lincselni, mert mindent elloptam!!!!!!!!!!azóta műveszttöténettel keresem a pízt.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 13, 2020 14:46:00
x6)
broni
(
x45)
Aug 13, 2020 15:03:47
x45)
Lukasenka
Aug 13, 2020 15:05:34
Ezen most hangosan felröhögtem.
Aug 13, 2020 15:05:34
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 13, 2020 15:08:38
x6)
Öngól rovatunk, irigység témakörben:
Farkas Endre Kiss
2 ó
Milliók nézték, ahogy egy YouTuber a semmit bámulja két órán keresztül
hát azért hetyetye
Farkas Endre Kiss
2 ó
Milliók nézték, ahogy egy YouTuber a semmit bámulja két órán keresztül
Hahó
(
x136)
Aug 13, 2020 15:32:57
x136)
A pedófal reggel öttől megállás nélkül füstöl.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 13, 2020 15:34:52
x6)
A pedófal reggel öttől megállás nélkül füstöl.
Márk dolgozni van.
*pr*
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 13, 2020 16:21:53
x37)
Viccet félretéve: Kisboros, te tényleg elképzelhetőnek tartanád, hogy szexeljél egy gazdag zsidó férfival sok pénzért vagy filmszerepért? Mármint ilyen igazi Katzenberger hollywoodi producer típussal?
Backroom Casting Couch megvan? :D szerintem egy jelentkezést megérne.
Backroom Casting Couch megvan? :D szerintem egy jelentkezést megérne.
Érdeklődő
(
x6)
Aug 13, 2020 16:25:01
x6)
Viccet félretéve: Kisboros, te tényleg elképzelhetőnek tartanád, hogy szexeljél egy gazdag zsidó férfival sok pénzért vagy filmszerepért?
Szerintem még a sok pénz, vagy a filmszerep sem feltétlenül kellene neki. Hajtja a vére, csatak buzi, de a falujában nem mer ismerkedni, mert fél, hogy megszólják.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 13, 2020 16:28:22
x7)
Reggel 5-kor kelt a pedo és azóta mennek a megosztások. Sok a koronás poszt, talán pont azért, mert a korona az egyetlen oka, hogy munkanélküli?
|__o__|
Hahó
(
x136)
Aug 13, 2020 17:06:04
x136)
Ötkor kelt, mert hatra ment dolgozni a gyárba.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 13, 2020 18:01:55
x37)
444.hu/2020/08/13/a-kozmedia-egy-2014-es-balkani-videorol-allitotta-azt-hogy-az-bogdan-laszlo-temetesen-keszult
Ez melyikőtök volt? :D :D :D Archer Dark néven betrollkodni a közmédiát elég kemény :D
Ez melyikőtök volt? :D :D :D Archer Dark néven betrollkodni a közmédiát elég kemény :D
Hahó
(
x136)
Aug 13, 2020 18:11:41
x136)
444.hu/2020/08/13/a-kozmedia-egy-2014-es-balkani-videorol-allitotta-azt-hogy-az-bogdan-laszlo-temetesen-keszult
Régi trolléga, rolinda és kisrühes nagy ellensége.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 13, 2020 18:15:28
x37)
Azt hittem, Kisbőrös már rég leszámolt vele.
trendbeli garázdaság
Aug 13, 2020 18:35:46
Hatalmas! Nagyon röhögtem, amikor megláttam egy régi trolléga nevét. Ebből is látszik, hogy a közmédiában is retardok dolgoznak. Sodika mehetne operatőrnek, és vezethetne egy műsort, amiben
Aug 13, 2020 18:35:46
Jabil Johnny
Aug 13, 2020 19:52:30
Ötkor kelt, mert hatra ment dolgozni a gyárba.
Még a végén a púpos is a Jabilban fogja húzni az igát.
Aug 13, 2020 19:52:30
Trollockai
Aug 13, 2020 20:16:03
Kisboros, te egy utolsó szar lúzer csicska vagy bazmeg!
Aug 13, 2020 20:16:03
álbroni
Aug 13, 2020 20:18:39
Ne minuszolj Filmkiller mer levágom a fejed!!!!!!!!! Hejjjj Ali!!!!!))))))))
Aug 13, 2020 20:18:39
broni
(
x45)
Aug 13, 2020 20:20:22
x45)
én bemondó leszek az mi1-en, meztelenül, fakeresztel olvasom a fideszhiradót!!!!!!!!!!!!közben üvöltök, hogy áldasssék orbán ráheel szent teje!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 13, 2020 20:25:32
x45)
www.borsonline.hu/aktualis/sokkolo-video-a-visegradi-utcabol-azt-hallucinalta-a-foldon-fetrengo-drogos-hogy-elgazoljak/207817
))))))))))))))))))))))ez tex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
))))))))))))))))))))))ez tex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
áltex
Aug 13, 2020 20:26:55
borsonline.hu/aktualis/sokkolo-video-a-visegradi-utcabol-azt-hallucinalta-a-foldon-fetrengo-drogos-hogy-elgazoljak/207817
))))))))))))))))))))))ez broni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
))))))))))))))))))))))ez broni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 13, 2020 20:26:55
Papp Dániel
Aug 13, 2020 20:29:19
én bemondó leszek az mi1-en, meztelenül, fakeresztel olvasom a fideszhiradót!!!!!!!!!!!!közben üvöltök, hogy áldasssék orbán ráheel szent teje!!!!!!!!!
Mikor tudna kezdeni?
Aug 13, 2020 20:29:19
broni
(
x45)
Aug 13, 2020 20:32:49
x45)
Mikor tudna kezdeni?
Papp Dániel
Aug 13, 2020 20:35:07
Nem probléma, művész úr, tele van velük az épület!
Aug 13, 2020 20:35:07
leendő devizás haver
Aug 13, 2020 20:36:08
Semmi gond, természetesen hozhatja az édesanyját is.
Aug 13, 2020 20:36:08
broni
(
x45)
Aug 13, 2020 20:38:36
x45)
pluszoljatok, itt a disznó!!!!!!!!!!!!minuszos, megdöglesssz!!!!!!!!!
broni
(
x45)
Aug 13, 2020 20:40:06
x45)
hejj, csak tudjam meg, ki minusszol, felgyuttom!!!!!!!!!
leendő devizás haver
Aug 13, 2020 20:41:49
hejj, csak tudjam meg, ki minusszol, felgyuttom!!!!!!!!!
NE FELEDJE PROSZESSZOR ÚR, HOGY MINUSSZOR MINUSZ AZ PLUSZ!!!!
Aug 13, 2020 20:41:49
Papp Dániel
Aug 13, 2020 20:48:24
Sikerült beszélnem Dr. Orbán Viktor Miniszterelnök Úrral (pont elkaptam még a meccs kezdete előtt), és áldását adta rá, hogy az Ön tiszteletére átnevezzük a székhelyünk utcáját.
Aug 13, 2020 20:48:24
broni
(
x45)
Aug 13, 2020 20:57:44
x45)
barbi is kell keci, meg pájinka!!!!!!!!!!!!!!
55 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™