Pontosan. Ha (sőt, amikor!) kirúgják, akkor talán őt is meglepetésként fogja érni, de azokat mindenképpen, akik valamiért elhiszik a mindennapos mantráját, hogy "minden rendben".
Emlékezzünk, hogy miután az ogre háromszor felmondott neki, kitoltotta a közös helységekből és felpofozta, ez a majom még mindig azt mondogatta, hogy minden rendben, titokban pedig annak szorított, hogy elvigye az agyvérzés az öregeket, és megörökölje a lakás bérleti jogát.
Remélem újfent valami bantu néger bassza ki.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A koronás helyzetben úgy vesznek fel, hogy azonnal kibasznak ha hetyetyézel. Békediőben nagyon nyitottak az ilyen bánásmódra de most nincs annyi zsé.
Sosem felejtem el a senior sodinak írt kör emailt hogy a home office azt jelenti, hogy mindenki a saját lakásából dolgozik. :D
Helyesen: 100-zal
100 + val (teljes hasonulás)
Legyenek a tisztelt trollégák kicsit igényesebbek édes anyanyelvükkel szemben, mint Endre, ha kérhetném! Mi lesz a következő? Budakeszii? Na ne szórakozzunk már, ez egy komoly tanszék!
hát ja, egy normális főnök úr leveszi az első hét után, hogy mi várható. akitől profit várható, az nem csak kapásból tudja a megoldást egy belépő szintű feladatra ott helyben 10 perc alatt, hanem belenéz a kódba, és javaslatot tesz arra, hogyan írják át, mert a tapasztalatai alapján az úgy gyorsabban és jobban fog futni.
ha szoros felügyelet alatt van, akkor az első hét teljesítmény nélküli autimagyarázkodása csalódás lesz a főnök úrnak, és azt fogja mondani az ő főnökének, hogy nem a megfelelő embert vették fel, hívják fel a többieket akiket elküldtek.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Egy zsidó kibaszná, a Gupta megütné.
a szmájlik számából következtetem, hogy hazudsz, te szar.
A koncepció annyi, hogy van egy nagyobb projekt, ahol a vezető fejlesztő egyedül van, és hogy bekapcsolódok mellé, hogy kicsit tehermentesítsem. Ezért vagyok ott.
Meg a jó öreg verziófrissítés is lesz: az adott projektet újabb verzióra kell vinni, ami a szép nagy kódbázis miatt simán eltart majd decemberig is.
Mikortól kezded? A pénteki köremailben már körbement, hogy a héten ezzel fogsz dolgozni?
A koncepció annyi, hogy van egy nagyobb projekt, ahol a vezető fejlesztő egyedül van, és hogy bekapcsolódok mellé, hogy kicsit tehermentesítsem. Ezért vagyok ott.
Te fogod tehermentesíteni? Azzal, hogy 5 percenként basztatod a kérdéseiddel, mert egyedül semmit sem tudsz megoldani?
Kilóg a kanóc, bazmeg
4 nap után tettem fel 3 perc alatt pár kérdést.
És feleslegesen féltem: ami gányolásnak tűnt nekem, arról kiderült, hogy szabad csinálni, elfogadható, és jó.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jó, de 4 nap alatt csináltál meg egy fél órás munkát!
Mifaaaaaaaaaaaan
Meg a jó öreg verziófrissítés is lesz: az adott projektet újabb verzióra kell vinni, ami a szép nagy kódbázis miatt simán eltart majd decemberig is.
Karácsonyi kirúgásocska.
4 nap alatt csináltál meg egy 1-2 órás melót.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Mi ment körbe rólad a pénteki emailben, ahol mindenkiről leírják, hogy mit fog csinálni?
Mikor kezded a verziófrissítést?
Próbaidő vége előtt el leszel küldve a picsába. Minél szorosabb a kontaktus és az ellenőrzés, neked annál kisebb az esélyed, mert retardált vagy. Az egyetlen sanszod az lenne, ha a cserepes pálma mögött kushadhatnál a sarokban, és egy szippantós háttérszínezésen fütyizhetnél két hónapig, nulla ellenőrzéssel.
bevonzottad, hogy nincs több alibizés, és gyorsabban ki fog derülni, hogy gyenge a teljesítményed.
Miután csevegésekbe nem nagyon tudok bekapcsolódni (mert nem értek semmit), optimálisabb megoldás talán, ha egyedül ebédelek.
Annak, hogy csendben hallgassam őket, nem sok értelme lenne minden nap.
Ennek örömére nyomass egy fasza babatáp turmixot, had dagadjanak azok az izmok recsi! Óvatosan azért, nehogy a gyors fejlődés miatt rögtön ruhatárat kelljen cserélni!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Egész életedben egyedül leszel, hogy tervezel feleséget szerezni, majd állásinterjúzol vele is?
Mifaaaaaaaaaaaan
hiába törlöd ki a "pedofil"-t az előzményekből, attól még az vagy, hisz kisgyerekekre vered a faszod és még hallgatsz is rá. egyébként olyannyira fog hiányozni a részlegvezetőnek a tehermentesítésed, mint púpod a hátára.
Máris a különc pályára álltál, mert be vagy szarva, ha el kell hagynod a komfortzónádat. Ezért sem tudsz még mindig rendesen németül, mert baszol megerőltetni magad és használni a nyelvet.
hehe
Ez nem komfortzóna kérdése. Amikor a többség ebédelni indul, én mozdulatlanul ülök, és 10 perccel később megyek. Mit használjam olyan csevegésekben a nyelvet, melyekből alig pár szót érték? Hogyan fejlesztene az engem?
Úgy te barom, hogy minél többet hallod, erőlteted az agyad, annál inkább fejlődsz, ha mindig elsodikázod, hogy csevegned kelljen, akkor ne csodálkozz.
Ha nem érted, akkor megkéred őket, hogy lassabban stb... de ki a fasznak pofázok? Alapvetően egy szociálisan visszamaradott alak vagy, akinek terhes a társasága mindenki számára. Heheréssz csak zavarodottan..
hehe
A lényeg hogy építsd fel a wierd toronyőr imázst, és néha majd ha van meeting akkor játszd a pótolhatatlan szakembert!
És akkor mit ebédeltél? Bébitápot, vagy mekit?
Egy profi devopsostól kérdezed?
Hát hogyne tudna: Három napig gondolkodik, utána negyedik nap odamegy egy rendszergazdához, pár percen át hetyetyézik valamiről, majd végül kinyögi, hogy kell neki egy ilyen kulcs, majd innentől ignorál mindent, amit a rendszergazda magyaráz neki, miközben megcsinálja helyette.
te egy csecsemő vagy, aki nem tanult meg járni, és aki így gondolkodik:
mikor a többség sétálni indul, én mozdulatlanul ülök. minek használjam járásra a lábamat ha nem tudok járni? hogyan fejlesztene az engem?
Nem is csak a beszélgetés, hanem maga az, ahogy eszik/iszik. Én stream közben is majdnem elhánytam magam, látva ahogy bokákol, kibaszott gusztustalan. Nyilván a cigány is ugyanúgy eszik, vele szívesen van együtt, mert Márk nem szólja meg.
De az kurvaélet, hogy a kollégái szóltak neki, hogy "holnap ne gyere".
Mi az a bokákol?
Utána meg infarktust.
Ingatkanügyek
"Olyan emberről, vagy állatról mondatik, ki vagy mely okádni készül, s erőtetés alatt bizonyos tompa hangon ökrendez. Hangutánzó, az okád változata."
1862-es szótárból. :)
Amikor vagrant up, hiba.
composer intall hiba
Majd holnap ezzel kezdem, hogy valami szar itt.
70 interjú 5 év alatt? Úristen. Azért megnyugodtam, nem a németek őrültek meg. Ekkora merítésből be lehet mákolni néha egy-egy helyet,
Óargh!
Szeretni fognak.
- telepitsd fel a kornyezetet, itt a leiras
- beirom hogy vagrant up, es hiba
- feltelepitetted a vagrant-et?
- az mi?
kérdezzél minél több alap dolgot a vezető fejlesztőtől, mert csak úgy fog a fejéhez kapni, hogy "sajsze, én ettől a vérpistikétől várom, hogy tehermentesítsen?". ha nem kérdezel, akkor csak 1-2 hónap után fogja észrevenni, hogy egyre több dolog van elbaszódva. jobb hamarabb túlesni a kirúgáson, hidd el.
Nszksz
Akaratgyenge szociofóbiás szar vagy, piszony, aki nem akar kimozdulni a komfortzónájából. A kollégákkal ápolt jó viszony az élet és halál közötti különbséget jelentheti egy céges környezetben, te balek. Azért ér téged minden, de minden meglepetésszerűen a melóban, mert nincsenek informális csatornáid, képtelen vagy hozzájutni a pletykákhoz, fontos infókhoz. Például hogy kit fognak kirúgni, vagy hogy leépítés lesz, vagy hogy kurvára ki van rád akadva a főnökúr, és húzzad meg magad.
BALFASZ.
faterom így halt meg, a takarítónő találta meg, meg egy fél liters vodkásüveget.
itt a műsor a lényeg. minden egy folyamat. minden kirúgás egy újabb röhögési lehetőség. most még kvázi fut a szekér, de nyilvánvaló, hogy hosszú távon oda fog jutni mint az apja. minden tanszéki beavatkozás nélkül. németországban eddig olyan 50 millió fütyit keresett, és végig nyomorgott, szemét kaján élt egy lyukban, továbbá eladósodott. minden tanszéki beavatkozás nélkül szopatja önmagát.
kakált???
bocs.:)))
Érdekes. Nekem is volt szerencsém középszar nyelvtudással idegen nyelvű környezetbe csöppenni, és tény, hogy jobban értettem, amikor kifejezetten hozzám beszéltek, de nem volt annyira komoly a különbség, mint ahogy előadod.
Sokkal jobb volt a nyelvtudásom annál, hogy ugyanúgy ne értsek az ég világon semmit a kötetlen beszélgetésből, mint te, de sokkal rosszabb annál, hogy azt mondjam, a nyelvtudásom semmiben sem akadályozott a munkában.
Arra akarok kilyukadni, hogy vagy hazudsz, vagy valójában abszolút nem tudsz rendesen németül, és ha véletlenül érted is, amit direkt neked szótagolnak el, nyilvánvalóan nem érted meg az információ háromnegyedét a körlevelekből, a meetingekből, abból, amikor direkt neked, de kicsit gyorsabban mondják el a feladatot.
ivott.
Nem úgy volt, hogy részegen leesett a toronyból?
az nagyapám vót, a faterja!!!!!!!!!!!!!
Endre, nálunk mostanában van felvétel.
Mivel iszonyat speciális it szegmensben dolgozom, gyakorlatilag nem elvárható a tapasztalat, vagy a releváns tudás, viszont a hozzáállás és az ügyféllel való napi proaktiv kommunikáció igen.
Egyeseket hónapokra kiküldünk helyi irodákba migrálni, adattárházakkal baszakodni stb.
Minél jobb benyomást teszünk, annál több projektet kapunk.
Szerinted egy magadfajta alak meddig bírja egy olyan kreatív munkahelyen, ahol alapvető elvárás az, hogy kommunikálj, a vezető fejlesztőt támogasd, szabadítsd fel kicsit, önállóan intézz dolgokat?
Bazdmeg a beugró nem meg kérdezni kellett volna a nagyságos főnökujat, hanem hétfőre bemenni kész megoldásokkal.
Bazdmeg te tényleg megkérdezted főnökujat, te idióta, ilyen szinten már neked el kell tudni döntened ezeket a dolgokat, milyen fejlesztő vagy te pedofil, megkérdezted főnökujat, hogy itt vajon kellene-e használni valamiféle kreativitást, vagy inkább vezesd a kódot a szakadékba?
Ha ez nem egy gányolda, hanem picit is komoly hely, akkor én azt mondom neked, nagyon nendendezkedj be.
Tőlünk az első nap, amikor kiderült, hogy nemcsak hogy undorító és buta is vagy, hanem nem beszélned a 3 nyelvet amit behazudtál, illetve konkrétan fingod nincs a melóról amire jelentkeztél, úgy kibasztunk volna, mint macskát szarni.
Persze ez nem egy csudameseországbéli egymilliófutyis liberális gányolda, ahová beraknak fogyatékospapírral lopni a napot, meg tönkrebaszni a projektet.
Haszontalan szar vagy, innen még repülni fogsz.
Bassza meg, az enyémre meg ráesett valaki a toronyból.
Utolsó világi balfasz vagy, a pofám leszakad tőled, te szerencsétlen.
Egy csomó ember 4-5 év után olyan szintre is eljut, hogy az addig megszerzett nyelvismerete kisegíti más nyelvek megértésében. Ismerek olyat, aki annyit németezett egész életében, hogy már megért alapszinten angolul (úgy, hogy soha nem tanulta), vagy mondjuk a némettudásával megérti a hollandot is.
Kurvára nem hadarnak a kollégáid, egész egyszerűen annyira lassan működik az alkoholtól elbutult agyad, hogy a kontextust se tudja kihámozni az elhangzott beszélgetésből, csak pár szót. Azt hitted, hogy a "szinte víz" 3 liter napi sörikének nem lesz hosszú távú következménye?
NÉMETORSZÁG FŐVÁROSÁBAN LAKSZ, ÉS NEM TUDSZ BESZÉLNI SE ANGOLUL, SE NÉMETÜL. Ilyen SoDi a SoDi. A nyomi.
ühüm, az... jó lesz
Te szar fogadok nem definiáltál boxit?
Composert sem diagnosztizáltad mi?
Csak nem megy akkor otthagyod mint eb a szarát igaz?
Főnökúj neméjtem nyinyc fenny sztyekoverflón, brühühü, ez egy fos!!
nem ugatsz, kutya, mi van műsoron, hol vannak a szar kommtjeid, buzi???????
xray
(
x21)
Sep 21, 2020 16:24:38
x21)
a mínuszozó idióta ma is nagyon aktív.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
-
Sep 21, 2020 16:29:06
bármi is történt a melócsában, azt fogja mondani, hogy minden a legnagyobb rendben, faszaság van. a főnök úrnak okos kérdéseket tett fel, megbeszélték, majd a főnök úr megmutatta mi a megoldás. persze a sodi is meg tudta volna csinálni, de nem ilyen elegánsan. most már egy másik feladat van soron, ez nem annyira szívatós, ezt már tudni fogja, mert ezzel sokat dolgozott hamburgban is, így nem okoz gondot. legfeljebb majd kérdez megint a főnök úrtól. már rákeresett a megoldásra, de csak régi találatok vannak.
most minden nap azt fogja hajtogatni, hogy milyen pszichológiai trükkökkel oldja meg azokat a helyzeteket, amikor kiderül, hogy ne kurvára nem ért a szakmájához, "de ezt az interjún el is mondtam, szerencsére szerény voltam".
most minden nap azt fogja hajtogatni, hogy milyen pszichológiai trükkökkel oldja meg azokat a helyzeteket, amikor kiderül, hogy ne kurvára nem ért a szakmájához, "de ezt az interjún el is mondtam, szerencsére szerény voltam".
Pontosan. Ha (sőt, amikor!) kirúgják, akkor talán őt is meglepetésként fogja érni, de azokat mindenképpen, akik valamiért elhiszik a mindennapos mantráját, hogy "minden rendben".
Emlékezzünk, hogy miután az ogre háromszor felmondott neki, kitoltotta a közös helységekből és felpofozta, ez a majom még mindig azt mondogatta, hogy minden rendben, titokban pedig annak szorított, hogy elvigye az agyvérzés az öregeket, és megörökölje a lakás bérleti jogát.
Sep 21, 2020 16:29:06
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 21, 2020 16:34:59
x2)
xray
(
x21)
Sep 21, 2020 16:37:04
x21)
Sep 21, 2020 16:37:04
vagy egy zsidó. a guta megütné. Sep 21, 2020 16:37:04
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2020 16:46:01
x136)
nekünk soha nem fogja elismerni, hogy gáz van, de szerintem az már elég beszédes, hogy elhangzott a "kivételesen egy tanulós-gyakorlós hétvégét csinálok. először és utoljára" című vészjelzés. amit ugye elsodikázott, és inkább a "lenyomok egy releváns szakmai süketelést" lett a vége.
sajnos nem fogják egyből kirúgni, de elképzelhető, hogy jelzik majd neki, hogy ennél többet várnak. amire majd megint jönni fog az autimagyarázat, hogy így mondták meg neki, hogy végül is minden rendben, csak erre meg arra figyeljen jobban, tehát faszaság van.
közben a főnök úrnál gyűlni fognak a fekete pontok, és amikor döntésre kerül a sor, hogy maradjon vagy menjen, akkor kibasszák. de ez hónapok múlva lesz.
sajnos nem fogják egyből kirúgni, de elképzelhető, hogy jelzik majd neki, hogy ennél többet várnak. amire majd megint jönni fog az autimagyarázat, hogy így mondták meg neki, hogy végül is minden rendben, csak erre meg arra figyeljen jobban, tehát faszaság van.
közben a főnök úrnál gyűlni fognak a fekete pontok, és amikor döntésre kerül a sor, hogy maradjon vagy menjen, akkor kibasszák. de ez hónapok múlva lesz.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 21, 2020 16:52:49
x2)
nekünk soha nem fogja elismerni, hogy gáz van, de szerintem az már elég beszédes, hogy elhangzott a "kivételesen egy tanulós-gyakorlós hétvégét csinálok. először és utoljára" című vészjelzés. amit ugye elsodikázott, és inkább a "lenyomok egy releváns szakmai süketelést" lett a vége.
A koronás helyzetben úgy vesznek fel, hogy azonnal kibasznak ha hetyetyézel. Békediőben nagyon nyitottak az ilyen bánásmódra de most nincs annyi zsé.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 21, 2020 16:55:21
x37)
Annál jobb, minél tovább van ebben a melócsában. Hadd legyen újra magabiztos a fadászpika. Vegyen kütyüket, vegyen fel hitelt a megemelkedett fizu terhére, hiszen ki tud skálázni havi 800 törlesztőt is, stb. Lemegy a korona, kezdődhetnek az utazgatások is. Márkék is könnyebben fejik meg, ha van miből. Az albérletben is jönnek majd a penészfoltok, beázások, tönkrezuhanyzások, stb.
kinzó kérdés
Sep 21, 2020 16:57:06
seggpreszto melocsaban is az utolso pillanatig "minden a legnagyobb faszasag volt" hiaba latta mindenki hogy 100al szaguld a kibaszatas fele, az autikodot ugy se lehet atutni
Sep 21, 2020 16:57:06
p00p
(
x2)
Sep 21, 2020 16:58:28
x2)
Nem biztos, hogy hónapokig húzza, az eddigiek alapján ez egy komoly(abb) cég (mondjuk akkor nem értem, hogy vehették fel)
Itt annyira elmaradnak a képességei a többiektől, nem hiszem, hogy több millió forintot még kifizetnének neki bérként. Az már első héten látszott, hogy profitot nem fog termelni soha.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Itt annyira elmaradnak a képességei a többiektől, nem hiszem, hogy több millió forintot még kifizetnének neki bérként. Az már első héten látszott, hogy profitot nem fog termelni soha.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 21, 2020 17:00:09
x2)
seggpreszto melocsaban is az utolso pillanatig "minden a legnagyobb faszasag volt" hiaba latta mindenki hogy 100al szaguld a kibaszatas fele, az autikodot ugy se lehet atutni
Sosem felejtem el a senior sodinak írt kör emailt hogy a home office azt jelenti, hogy mindenki a saját lakásából dolgozik. :D
Nyelvtannáci Napóleon
Sep 21, 2020 17:01:53
Helyesen: 100-zal
100 + val (teljes hasonulás)
Legyenek a tisztelt trollégák kicsit igényesebbek édes anyanyelvükkel szemben, mint Endre, ha kérhetném! Mi lesz a következő? Budakeszii? Na ne szórakozzunk már, ez egy komoly tanszék!
Sep 21, 2020 17:01:53
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2020 17:04:37
x136)
Nem biztos, hogy hónapokig húzza, az eddigiek alapján ez egy komoly(abb) cég (mondjuk akkor nem értem, hogy vehették fel)
hát ja, egy normális főnök úr leveszi az első hét után, hogy mi várható. akitől profit várható, az nem csak kapásból tudja a megoldást egy belépő szintű feladatra ott helyben 10 perc alatt, hanem belenéz a kódba, és javaslatot tesz arra, hogyan írják át, mert a tapasztalatai alapján az úgy gyorsabban és jobban fog futni.
ha szoros felügyelet alatt van, akkor az első hét teljesítmény nélküli autimagyarázkodása csalódás lesz a főnök úrnak, és azt fogja mondani az ő főnökének, hogy nem a megfelelő embert vették fel, hívják fel a többieket akiket elküldtek.
Galla Miki
Sep 21, 2020 17:05:09
vagy egy zsidó. a guta megütné.
Egy zsidó kibaszná, a Gupta megütné.
Sep 21, 2020 17:05:09
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2020 17:14:24
x136)
mindenesetre az biztató, hogy a trollok 100 %-a úgy gondolja a jelek alapján, hogy próbaidőn belüli kirúgás lesz, és nem fogja 1-2 évig húzni, mert ez be fog jönni.
amit márciusban mondtunk neki, az mind bejött. 1. a seggpressztót ott fogja hagyni néhány nagyobb ügyfél a megszorítások miatt 2. emiatt a főnök úr a leggyengébb gányolókat fogja elküldeni 3. a pedofilt emiatt kibasszák 4. az ogre vissza sem fogja engedni a lakásba szabadság után, leviszi a pincébe a cuccait, a kauciót bukja
minden bejött. még az is, amikor elkezdett márciusban tartalékolás helyett durván költekezni, hogy ebből új hitelcunami lesz.
amit márciusban mondtunk neki, az mind bejött. 1. a seggpressztót ott fogja hagyni néhány nagyobb ügyfél a megszorítások miatt 2. emiatt a főnök úr a leggyengébb gányolókat fogja elküldeni 3. a pedofilt emiatt kibasszák 4. az ogre vissza sem fogja engedni a lakásba szabadság után, leviszi a pincébe a cuccait, a kauciót bukja
minden bejött. még az is, amikor elkezdett márciusban tartalékolás helyett durván költekezni, hogy ebből új hitelcunami lesz.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 21, 2020 17:15:12
x38)
A korona miatt tényleg kicsit más a helyzet. Bőven belefér, hogy kibasszák Jövő héten, mert nincs idő ASODI pedofil buksiját simizgetni hónapokig.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2020 17:20:38
x136)
egyébként most a legjobban sebezhető anyagilag, nem is kell, hogy hónapokig maradjon és elbízza magát. bevallotta, hogy csak az utóbbi 1 hónapban 2 milliót költött. mindez a "szívatós" nyár után, amikor elfüstölt minden pénze, még a bittner "takaríték" pénz is. a márknak adott áthidalás miatt hiába törlesztett mindenki. ha nem kap október közepén 1 milliót, akkor padlót fog. akkor jönnek a hitelkártyák, és ha 1 hónapon belül nem talál új gányoldát, akkor az 1300 eurós munkanélküli elindítja a blaha felé, de legalábbis újszászra.
trendbeli garázdaság
Sep 21, 2020 17:28:59
Én igazából sajnálnám, ha nagyon gyorsan kirúgnák. Sokkal jobban szeretnék heti lebaszásokat, gyomorgörcsöcskét, sírós péküjjünkki beszélgetéseket a főnökurakkal. A korcs helyzetének spirálként gyorsuló romlását, aminek a vége természetesen a teljes összeomlás. Valami olyasmi, mint ami Andival volt. Karácsonyra tökéletes ajándék lenne egy még több adósságban úszó, kirúgott, leépült Sodi, aki nyüszítve kullog haza Púpszászra.
Sep 21, 2020 17:28:59
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 21, 2020 17:30:36
x37)
Számomra a legnagyobb élmény mindenképp az lenne, ha sikerülne beindítani a főnökúrral a pénzfosó PHP-s projektet, és MENET KÖZBEN derülne ki, hogy az alapember, a csak ezért a projektért felvett senior superfejlesztő Sodika egy kókler fasz. A szerződések már alá vannak írva, ketyeg a határidő, a levegőben kárpi és kötbér szaga lebeg, napi szintűek a rossz hangulatú ugrándozások, ingerült lebaszások. Esténként csatakosra izzadva esik haza a gyomorgörcsig stresszelt fadászpika, az életmentő fütyizést is felváltja a csavarós kifli meg a sör, reggel már kézremegéssel ébred. Hangulatjavító kütyük, hitelfelvételek, búgócsigaként pörgő hitelkártyák, rapid lecsúszás a totális alkoholizmusba és megőrülésbe.
Parádés évad lehetne.
Parádés évad lehetne.
sodika
Sep 21, 2020 17:30:38
Na, az van, hogy pontosan az történt, amit elképueltem, hogy történni fog, és ezt szereti a SoDI. Attól szoktam csak kialadni, ha valami váratlan dolog van.
Világosan elmondtam, hogy framework-specifikus megoldásokat kerestem, az múlt héten sokáig tartott, de végül feladtam, és hagyományos megoldáshoz nyúltam.
Arra a kérdésre ennek nyomán, hogy szabad-e olyat csinálni, hogy render(controller, és hagyományos módon írok Symfony-alapú megoldásokat oda, azt mondta, hogy persze, pont ez az értelme annak, hogy ez egy Symfony-alapú rendszer.
Mondom, akkor fasza. Akkor nem lehet itt semmi gond. :)
Szal megint ugyanaz, hogy abból keresek melót, amire egy magyar cégvezető azt mondaná, hogy ugyan már, öt évig jó volt ez a verzió, jó lesz még öt évig. Még én magam is.
Most egy ismerős dologban vagyok, ez eddig minden melóhelyen így volt: a fejlesztőkörnyezet telepítgetése és beállítása a hosszú történet.
Viszont tök jó, hogy közel lakom. Megyek be reggel, és sehol a kártyám. Bakker. Csak nem a mekiben hagytam? Hogysan hazasiettem, és 15 percnél kevesebb idő alatt jártam meg oda-vissza: itthon volt az ágyon.
Ezt, hogy hamar itthon vagyok, szeretni fogom. :)
Már most nagyon szeretem.
Világosan elmondtam, hogy framework-specifikus megoldásokat kerestem, az múlt héten sokáig tartott, de végül feladtam, és hagyományos megoldáshoz nyúltam.
Arra a kérdésre ennek nyomán, hogy szabad-e olyat csinálni, hogy render(controller, és hagyományos módon írok Symfony-alapú megoldásokat oda, azt mondta, hogy persze, pont ez az értelme annak, hogy ez egy Symfony-alapú rendszer.
Szal megint ugyanaz, hogy abból keresek melót, amire egy magyar cégvezető azt mondaná, hogy ugyan már, öt évig jó volt ez a verzió, jó lesz még öt évig. Még én magam is.
Most egy ismerős dologban vagyok, ez eddig minden melóhelyen így volt: a fejlesztőkörnyezet telepítgetése és beállítása a hosszú történet.
Viszont tök jó, hogy közel lakom. Megyek be reggel, és sehol a kártyám. Bakker. Csak nem a mekiben hagytam? Hogysan hazasiettem, és 15 percnél kevesebb idő alatt jártam meg oda-vissza: itthon volt az ágyon.
Sep 21, 2020 17:30:38
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 21, 2020 17:32:25
x37)
Na, az van, hogy pontosan az történt, amit elképueltem, hogy történni fog, és ezt szereti a SoDI. Attól szoktam csak kialadni, ha valami váratlan dolog van.
a szmájlik számából következtetem, hogy hazudsz, te szar.
sodika
Sep 21, 2020 17:32:35
Itt az a fasza, hogy tuti nem fog nekem senki olyat mondani, hogy nem volt idejük ránézni a kódomra, mert a részlegvezető profivel fogok együtt dolgozni a koncepció szerint, hogy őt tehermentesítsem. Azért vagyok itt lényegében, hogy ez hamar megtörténjen, hogy kicsi lélegzetvételt kapjon.
Sep 21, 2020 17:32:35
Sep 21, 2020 17:32:59
ahogy láttam ma is ebédidőben füstölt a púpfal, szóval nem natyon hívják a múlt hét óta kajálni a pedofilt a kollégák.
Sep 21, 2020 17:32:59
-
Sep 21, 2020 17:33:12
Mikortól kezded? A pénteki köremailben már körbement, hogy a héten ezzel fogsz dolgozni?
Sep 21, 2020 17:33:12
p00p
(
x2)
Sep 21, 2020 17:34:06
x2)
Te fogod tehermentesíteni? Azzal, hogy 5 percenként basztatod a kérdéseiddel, mert egyedül semmit sem tudsz megoldani?
sodika
Sep 21, 2020 17:34:18
Viszont sajnos az automatikus teszteken itt nincs hangsúly, így itt nem lehet alibizni a tesztátfedési mutatók javítgatásával. Pedig azt szeretni szoktam. :(
Sep 21, 2020 17:34:18
sodika
Sep 21, 2020 17:35:17
És feleslegesen féltem: ami gányolásnak tűnt nekem, arról kiderült, hogy szabad csinálni, elfogadható, és jó.
Sep 21, 2020 17:35:17
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2020 17:35:20
x68)
Sodi tehermentesít :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2020 17:35:55
x68)
Jó, de 4 nap alatt csináltál meg egy fél órás munkát!
kripli figyelő
(
x12)
Sep 21, 2020 17:36:05
x12)
p00p
(
x2)
Sep 21, 2020 17:36:47
x2)
4 nap alatt csináltál meg egy 1-2 órás melót.
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2020 17:37:57
x136)
na pont az történt amit írtam: "azt fogja mondani, hogy minden a legnagyobb rendben, faszaság van. a főnök úrnak okos kérdéseket tett fel, megbeszélték, majd a főnök úr megmutatta mi a megoldás."
az viszont jó hír, hogy a vezető fejlesztővel fog együtt dolgozni, tehát az ő munkáját fogja elbaszni, és a tehermentesítésből az lesz, hogy kénytelen lesz mindig javítgatni a pedofil gányolását, és egyszer csak rá fog jönni, hogy nem tehermentesíti, hanem csak elveszi az idejét.
2-3 hónap.
az viszont jó hír, hogy a vezető fejlesztővel fog együtt dolgozni, tehát az ő munkáját fogja elbaszni, és a tehermentesítésből az lesz, hogy kénytelen lesz mindig javítgatni a pedofil gányolását, és egyszer csak rá fog jönni, hogy nem tehermentesíti, hanem csak elveszi az idejét.
2-3 hónap.
-
Sep 21, 2020 17:39:42
Mi ment körbe rólad a pénteki emailben, ahol mindenkiről leírják, hogy mit fog csinálni?
Mikor kezded a verziófrissítést?
Sep 21, 2020 17:39:42
p00p
(
x2)
Sep 21, 2020 17:39:54
x2)
Sneci a seggpresto cég miattad ment csődbe, elmentek az ügyfelek a gány munkád miatt, ezt a céget is magaddal akarod rántani?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Andi
(
x13)
Sep 21, 2020 17:39:59
x13)
Lesz randi a "főnök úrral"?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2020 17:42:07
x68)
Rúgj be gyagyás, már nem kell sokáig bejárnod
Tehermentesítő sodi a sodi :DD
Mifaaaaaaaaaaaan
Tehermentesítő sodi a sodi :DD
p00p
(
x2)
Sep 21, 2020 17:42:15
x2)
A homokos csaávóval fogsz dolgozni púp? Ha megkapja a fapoleon videót a trolloktól, még az is lehet, hogy jól fog elsülni a dolog. Érted, elsülni xD
Kilóg a kanóc, bazmeg
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 21, 2020 17:42:52
x37)
Itt az a fasza, hogy tuti nem fog nekem senki olyat mondani, hogy nem volt idejük ránézni a kódomra, mert a részlegvezető profivel fogok együtt dolgozni a koncepció szerint, hogy őt tehermentesítsem. Azért vagyok itt lényegében, hogy ez hamar megtörténjen, hogy kicsi lélegzetvételt kapjon.
Próbaidő vége előtt el leszel küldve a picsába. Minél szorosabb a kontaktus és az ellenőrzés, neked annál kisebb az esélyed, mert retardált vagy. Az egyetlen sanszod az lenne, ha a cserepes pálma mögött kushadhatnál a sarokban, és egy szippantós háttérszínezésen fütyizhetnél két hónapig, nulla ellenőrzéssel.
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2020 17:43:23
x136)
ha minden rendben van, akkor rendelt meg a 4k tévét és a bútorokat áruhitelre.
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2020 17:44:00
x68)
Sodi szoktál alkoholizálni a wécén ülve melócsában?
Mifaaaaaaaaaaaan
seymour schwartz
(
x6)
Sep 21, 2020 17:45:07
x6)
STREAMET A NÉPNEK GYAGYA!!!!!!!!!! Most már otthonosan berendezkedtél a kotorékba, van új gányolda is, indulhat a műsor!!!!!
Ingatkanügyek
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2020 17:45:33
x136)
Viszont sajnos az automatikus teszteken itt nincs hangsúly, így itt nem lehet alibizni a tesztátfedési mutatók javítgatásával. Pedig azt szeretni szoktam. :(
bevonzottad, hogy nincs több alibizés, és gyorsabban ki fog derülni, hogy gyenge a teljesítményed.
Dzsibuti térdeltetős
Sep 21, 2020 17:54:04
Sep 21, 2020 17:54:04
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 21, 2020 17:54:46
x8)
Lődd fel a tviccset, azt had szóljon az autista fóka üvöltés. :-D
sodika
Sep 21, 2020 18:05:01
ahogy láttam ma is ebédidőben füstölt a púpfal, szóval nem natyon hívják a múlt hét óta kajálni a kollégák.
Miután csevegésekbe nem nagyon tudok bekapcsolódni (mert nem értek semmit), optimálisabb megoldás talán, ha egyedül ebédelek.
Sep 21, 2020 18:05:01
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 21, 2020 18:05:02
x13)
Itt az a fasza, hogy....
Ennek örömére nyomass egy fasza babatáp turmixot, had dagadjanak azok az izmok recsi! Óvatosan azért, nehogy a gyors fejlődés miatt rögtön ruhatárat kelljen cserélni!
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2020 18:06:08
x68)
Egész életedben egyedül leszel, hogy tervezel feleséget szerezni, majd állásinterjúzol vele is?
Sep 21, 2020 18:09:04
hiába törlöd ki a "pedofil"-t az előzményekből, attól még az vagy, hisz kisgyerekekre vered a faszod és még hallgatsz is rá. egyébként olyannyira fog hiányozni a részlegvezetőnek a tehermentesítésed, mint púpod a hátára.
Sep 21, 2020 18:09:04
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 21, 2020 18:12:46
x7)
Máris a különc pályára álltál, mert be vagy szarva, ha el kell hagynod a komfortzónádat. Ezért sem tudsz még mindig rendesen németül, mert baszol megerőltetni magad és használni a nyelvet.
sodika
Sep 21, 2020 18:17:25
Ez nem komfortzóna kérdése. Amikor a többség ebédelni indul, én mozdulatlanul ülök, és 10 perccel később megyek. Mit használjam olyan csevegésekben a nyelvet, melyekből alig pár szót érték? Hogyan fejlesztene az engem?
Sep 21, 2020 18:17:25
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 21, 2020 18:19:35
x7)
Úgy te barom, hogy minél többet hallod, erőlteted az agyad, annál inkább fejlődsz, ha mindig elsodikázod, hogy csevegned kelljen, akkor ne csodálkozz.
Ha nem érted, akkor megkéred őket, hogy lassabban stb... de ki a fasznak pofázok? Alapvetően egy szociálisan visszamaradott alak vagy, akinek terhes a társasága mindenki számára. Heheréssz csak zavarodottan..
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 21, 2020 18:19:39
x2)
A lényeg hogy építsd fel a wierd toronyőr imázst, és néha majd ha van meeting akkor játszd a pótolhatatlan szakembert!
Érdeklődő
(
x6)
Sep 21, 2020 18:22:26
x6)
Ugyan, valószínűleg megmondták neki, hogy legyen szíves egy üres asztalhoz ülni, ne melléjük.
Most komolyan, ti tudnátok úgy ebédelni, hogy tőletek 1 méterre a púpos nyeldekel, böfög, és próbálja elmajszolni az ételt a csonkokkal?
Most komolyan, ti tudnátok úgy ebédelni, hogy tőletek 1 méterre a púpos nyeldekel, böfög, és próbálja elmajszolni az ételt a csonkokkal?
Sep 21, 2020 18:24:23
meg kínos is, hogy előkével eszi a babatápot egy gyerekszéken, ki a faszom akar egy ilyen pedofil szarral mutatkozni???
Sep 21, 2020 18:24:23
-
Sep 21, 2020 18:26:00
És akkor mit ebédeltél? Bébitápot, vagy mekit?
Sep 21, 2020 18:26:00
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 21, 2020 18:28:32
x7)
"Most egy ismerős dologban vagyok, ez eddig minden melóhelyen így volt: a fejlesztőkörnyezet telepítgetése és beállítása a hosszú történet."
De azon mi a kurva anyád? El nem tudom képzelni? vagrant up, vagy docker?
A jó portás csak baszik!
De azon mi a kurva anyád? El nem tudom képzelni? vagrant up, vagy docker?
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 21, 2020 18:35:30
x7)
SSH kulcsot tudtál generálni te fogyatékos?
A jó portás csak baszik!
Dzsibuti térdeltetős
Sep 21, 2020 18:40:57
Szerintem a kollégák egyáltalán nem bánják, hogy az autista, ijesztő pedofil mutogatósbácsi kinézetű sodika nem jár velük ebédelni.
Volt nekem is pár ilyen kollegám életem során, kerültem őket, mint egy leprás dögöt, nehogy véletlenül beszélgetni próbáljanak velem.
Volt nekem is pár ilyen kollegám életem során, kerültem őket, mint egy leprás dögöt, nehogy véletlenül beszélgetni próbáljanak velem.
Sep 21, 2020 18:40:57
Két nap csicskulás
Sep 21, 2020 18:41:56
Mennyi idő múlva kéri meg a főnököt a profi kollégád, hogy tegyenek át más projektre mert csak feltartod?
Szerinted át vagy kitesznek akkor?
Mi tudni fogjuk, mert jön a következő stníi időszak.
Szerinted át vagy kitesznek akkor?
Mi tudni fogjuk, mert jön a következő stníi időszak.
Sep 21, 2020 18:41:56
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 21, 2020 18:42:55
x37)
A magyar kollégát kerüli a retardált, ez teljesen egyértelmű. Minél messzebb akar tőle lenni, nehogy véletlenül eszébe jusson rákeresni a neten.
-
Sep 21, 2020 18:43:31
Egy profi devopsostól kérdezed?
Hát hogyne tudna: Három napig gondolkodik, utána negyedik nap odamegy egy rendszergazdához, pár percen át hetyetyézik valamiről, majd végül kinyögi, hogy kell neki egy ilyen kulcs, majd innentől ignorál mindent, amit a rendszergazda magyaráz neki, miközben megcsinálja helyette.
Sep 21, 2020 18:43:31
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2020 18:48:28
x136)
te egy csecsemő vagy, aki nem tanult meg járni, és aki így gondolkodik:
mikor a többség sétálni indul, én mozdulatlanul ülök. minek használjam járásra a lábamat ha nem tudok járni? hogyan fejlesztene az engem?
shikeres
Sep 21, 2020 18:52:56
Streamek miért nem mennek még?
Sep 21, 2020 18:52:56
Érdeklődő
(
x6)
Sep 21, 2020 18:55:01
x6)
Szerintem a kollégák egyáltalán nem bánják, hogy az autista, ijesztő pedofil mutogatósbácsi kinézetű sodika nem jár velük ebédelni.
Nem is csak a beszélgetés, hanem maga az, ahogy eszik/iszik. Én stream közben is majdnem elhánytam magam, látva ahogy bokákol, kibaszott gusztustalan. Nyilván a cigány is ugyanúgy eszik, vele szívesen van együtt, mert Márk nem szólja meg.
-
Sep 21, 2020 18:57:28
Mi az a bokákol?
Sep 21, 2020 18:57:28
seymour schwartz
(
x6)
Sep 21, 2020 18:58:11
x6)
hogy kicsi lélegzetvételt kapjon.
Utána meg infarktust.
Érdeklődő
(
x6)
Sep 21, 2020 19:05:09
x6)
Mi az a bokákol?
"Olyan emberről, vagy állatról mondatik, ki vagy mely okádni készül, s erőtetés alatt bizonyos tompa hangon ökrendez. Hangutánzó, az okád változata."
botibb
Sep 21, 2020 19:06:20
Púpos púp, lesz ma stream?
Nagy farkam van és kemény. :)
Sep 21, 2020 19:06:20
sodika
Sep 21, 2020 19:09:47
Amikor vagrant up, hiba.
composer intall hiba
Sep 21, 2020 19:09:47
Densie_23
Sep 21, 2020 19:16:52
Azért a csodaCV sem éppen az, aminek hiszi a recskás.
Az azért beszédes, hogy körülbelül 70 állásinterjún van túl. Mindez 5 év alatt
Az azért beszédes, hogy körülbelül 70 állásinterjún van túl. Mindez 5 év alatt
70 interjú 5 év alatt? Úristen. Azért megnyugodtam, nem a németek őrültek meg. Ekkora merítésből be lehet mákolni néha egy-egy helyet,
Sep 21, 2020 19:16:52
Kisruszki
Sep 21, 2020 19:27:48
a világ egyik legjobb, legolcsóbb fehérjeforrása, a kutya geci
Óargh!
Sep 21, 2020 19:27:48
prolihergelés
Sep 21, 2020 19:32:02
Hogy ízlett a McReggeli, csekonics?
Sep 21, 2020 19:32:02
IT troll
Sep 21, 2020 19:39:57
Amikor vagrant up, hiba.
composer intall hiba
composer intall hiba
Szeretni fognak.
- telepitsd fel a kornyezetet, itt a leiras
- beirom hogy vagrant up, es hiba
- feltelepitetted a vagrant-et?
- az mi?
Sep 21, 2020 19:39:57
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2020 19:45:23
x136)
Amikor vagrant up, hiba.
composer intall hiba
composer intall hiba
kérdezzél minél több alap dolgot a vezető fejlesztőtől, mert csak úgy fog a fejéhez kapni, hogy "sajsze, én ettől a vérpistikétől várom, hogy tehermentesítsen?". ha nem kérdezel, akkor csak 1-2 hónap után fogja észrevenni, hogy egyre több dolog van elbaszódva. jobb hamarabb túlesni a kirúgáson, hidd el.
-
Sep 21, 2020 19:46:54
Nszksz
Sep 21, 2020 19:46:54
Penzmento
(
x6)
Sep 21, 2020 19:49:32
x6)
Boldog új évet, Zsidók!
🕎Endigame🕎
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 21, 2020 19:49:54
x37)
Akaratgyenge szociofóbiás szar vagy, piszony, aki nem akar kimozdulni a komfortzónájából. A kollégákkal ápolt jó viszony az élet és halál közötti különbséget jelentheti egy céges környezetben, te balek. Azért ér téged minden, de minden meglepetésszerűen a melóban, mert nincsenek informális csatornáid, képtelen vagy hozzájutni a pletykákhoz, fontos infókhoz. Például hogy kit fognak kirúgni, vagy hogy leépítés lesz, vagy hogy kurvára ki van rád akadva a főnökúr, és húzzad meg magad.
BALFASZ.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 21, 2020 19:52:38
x37)
Sneci, ugye oblákolnál a főnökúr fényesen csillogó makkú, selymes fanszőrtől övezett, gazdagon erezett vaskos farkán? Nyalnád róla az előnedvet, mi, te kis perverz? Szopogatnád a golyóit, nyalogatnád a zacskóját?
Undorító, perverz állat vagy, Endre!
Undorító, perverz állat vagy, Endre!
bujkáló csatornapatkány
Sep 21, 2020 19:54:51
továbbra sem érünk el semmit azzal, ha kirúgják. a következő retard IT-ég felveszi majd még magasabb fizuval és így tovább. itt magával az iparággal van probléma, amely luxusfizut add retardált fogyatékosoknak.
kurva nagy önámítás lenne a tanszék részéről a "piacban" bízni. ide valami külső tényező is kell, hogy a balahára jusson, sajnos.
kurva nagy önámítás lenne a tanszék részéről a "piacban" bízni. ide valami külső tényező is kell, hogy a balahára jusson, sajnos.
Sep 21, 2020 19:54:51
max5enutálnak
(
x47)
Sep 21, 2020 19:56:30
x47)
Hát ez kibaszott jó :DDD Kondi bérlet gyűjtés és bébipapi! :DDDD Ekkora balfaszt
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
broni
(
x45)
Sep 21, 2020 20:02:01
x45)
Sodi szoktál alkoholizálni a wécén ülve melócsában?
faterom így halt meg, a takarítónő találta meg, meg egy fél liters vodkásüveget.
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2020 20:03:39
x136)
továbbra sem érünk el semmit azzal, ha kirúgják. a következő retard IT-ég felveszi majd még magasabb fizuval és így tovább. itt magával az iparággal van probléma, amely luxusfizut add retardált fogyatékosoknak.
itt a műsor a lényeg. minden egy folyamat. minden kirúgás egy újabb röhögési lehetőség. most még kvázi fut a szekér, de nyilvánvaló, hogy hosszú távon oda fog jutni mint az apja. minden tanszéki beavatkozás nélkül. németországban eddig olyan 50 millió fütyit keresett, és végig nyomorgott, szemét kaján élt egy lyukban, továbbá eladósodott. minden tanszéki beavatkozás nélkül szopatja önmagát.
sodika
Bakker, ha fontos dologról van szó, artikulálnak. Azt értem. Minden egyes szót. Még ha bonyolult dologról van szó, akkor is.
De amikor egymás között kezdenek el hadarni, ez az egész érthetetlen dörmögéssé változik. Ez a szitu.
De amikor egymás között kezdenek el hadarni, ez az egész érthetetlen dörmögéssé változik. Ez a szitu.
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2020 20:05:49
x136)
kakált???
-
Sep 21, 2020 20:09:41
Bakker, ha fontos dologról van szó, artikulálnak. Azt értem. Minden egyes szót. Még ha bonyolult dologról van szó, akkor is.
Érdekes. Nekem is volt szerencsém középszar nyelvtudással idegen nyelvű környezetbe csöppenni, és tény, hogy jobban értettem, amikor kifejezetten hozzám beszéltek, de nem volt annyira komoly a különbség, mint ahogy előadod.
Sokkal jobb volt a nyelvtudásom annál, hogy ugyanúgy ne értsek az ég világon semmit a kötetlen beszélgetésből, mint te, de sokkal rosszabb annál, hogy azt mondjam, a nyelvtudásom semmiben sem akadályozott a munkában.
Arra akarok kilyukadni, hogy vagy hazudsz, vagy valójában abszolút nem tudsz rendesen németül, és ha véletlenül érted is, amit direkt neked szótagolnak el, nyilvánvalóan nem érted meg az információ háromnegyedét a körlevelekből, a meetingekből, abból, amikor direkt neked, de kicsit gyorsabban mondják el a feladatot.
Sep 21, 2020 20:09:41
broni
(
x45)
Sep 21, 2020 20:10:34
x45)
kakált???
ivott.
broni
(
x45)
Sep 21, 2020 20:13:13
x45)
www.borsonline.hu/aktualis/megolt-volna-egy-kislanyt-hogy-megeroszakolhassa-es-megehesse-a-husat-40-evre-racs-mogott-marad-a-ferfi/210629
az a fej.lehetne sodihaver is akár.
az a fej.lehetne sodihaver is akár.
-
Sep 21, 2020 20:15:26
Sep 21, 2020 20:15:26
broni
(
x45)
Sep 21, 2020 20:15:53
x45)
-
Sep 21, 2020 20:15:59
Ez nem komfortzóna kérdése. Amikor a többség ebédelni indul, én mozdulatlanul ülök
Endre, nálunk mostanában van felvétel.
Mivel iszonyat speciális it szegmensben dolgozom, gyakorlatilag nem elvárható a tapasztalat, vagy a releváns tudás, viszont a hozzáállás és az ügyféllel való napi proaktiv kommunikáció igen.
Egyeseket hónapokra kiküldünk helyi irodákba migrálni, adattárházakkal baszakodni stb.
Minél jobb benyomást teszünk, annál több projektet kapunk.
Szerinted egy magadfajta alak meddig bírja egy olyan kreatív munkahelyen, ahol alapvető elvárás az, hogy kommunikálj, a vezető fejlesztőt támogasd, szabadítsd fel kicsit, önállóan intézz dolgokat?
Bazdmeg a beugró nem meg kérdezni kellett volna a nagyságos főnökujat, hanem hétfőre bemenni kész megoldásokkal.
Bazdmeg te tényleg megkérdezted főnökujat, te idióta, ilyen szinten már neked el kell tudni döntened ezeket a dolgokat, milyen fejlesztő vagy te pedofil, megkérdezted főnökujat, hogy itt vajon kellene-e használni valamiféle kreativitást, vagy inkább vezesd a kódot a szakadékba?
Ha ez nem egy gányolda, hanem picit is komoly hely, akkor én azt mondom neked, nagyon nendendezkedj be.
Tőlünk az első nap, amikor kiderült, hogy nemcsak hogy undorító és buta is vagy, hanem nem beszélned a 3 nyelvet amit behazudtál, illetve konkrétan fingod nincs a melóról amire jelentkeztél, úgy kibasztunk volna, mint macskát szarni.
Persze ez nem egy csudameseországbéli egymilliófutyis liberális gányolda, ahová beraknak fogyatékospapírral lopni a napot, meg tönkrebaszni a projektet.
Haszontalan szar vagy, innen még repülni fogsz.
Sep 21, 2020 20:15:59
A kombájn elüt
(
x1)
Sep 21, 2020 20:16:59
x1)
Bassza meg, az enyémre meg ráesett valaki a toronyból.
Winkowitch
Sep 21, 2020 20:17:05
Utolsó világi balfasz vagy, a pofám leszakad tőled, te szerencsétlen.
Egy csomó ember 4-5 év után olyan szintre is eljut, hogy az addig megszerzett nyelvismerete kisegíti más nyelvek megértésében. Ismerek olyat, aki annyit németezett egész életében, hogy már megért alapszinten angolul (úgy, hogy soha nem tanulta), vagy mondjuk a némettudásával megérti a hollandot is.
Kurvára nem hadarnak a kollégáid, egész egyszerűen annyira lassan működik az alkoholtól elbutult agyad, hogy a kontextust se tudja kihámozni az elhangzott beszélgetésből, csak pár szót. Azt hitted, hogy a "szinte víz" 3 liter napi sörikének nem lesz hosszú távú következménye?
NÉMETORSZÁG FŐVÁROSÁBAN LAKSZ, ÉS NEM TUDSZ BESZÉLNI SE ANGOLUL, SE NÉMETÜL. Ilyen SoDi a SoDi. A nyomi.
Sep 21, 2020 20:17:05
broni
(
x45)
Sep 21, 2020 20:22:18
x45)
nagyanyám meg megerőszakolta a 2. ukrán front.csak egy nem, mert részegen nem állt fel a fasza
-
Sep 21, 2020 20:23:25
Endre,
A piton hegyét belemártottad már a bèbitápba?
Mit keresett a felbontott savanyúuborka a polcon?
Mièrt van mindig nálad kèzközelben síkosítókrém?
Sikerült már finganod egy meetingen, vagy rálehellni egy kollègára?
A piton hegyét belemártottad már a bèbitápba?
Mit keresett a felbontott savanyúuborka a polcon?
Mièrt van mindig nálad kèzközelben síkosítókrém?
Sikerült már finganod egy meetingen, vagy rálehellni egy kollègára?
Sep 21, 2020 20:23:25
rBali
(
x24)
Sep 21, 2020 20:29:53
x24)
Endre, nálad mikor lesz feleség mint a trutymó titánnál, aki élő adásban kezd el fojtogatni és megdobálni boros üvegekkel?
Kéne már a MŰSOR HEJJ!

Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Kéne már a MŰSOR HEJJ!

-
Sep 21, 2020 20:30:05
Amikor vagrant up, hiba.
composer intall hiba
composer intall hiba
Te szar fogadok nem definiáltál boxit?
Composert sem diagnosztizáltad mi?
Csak nem megy akkor otthagyod mint eb a szarát igaz?
Főnökúj neméjtem nyinyc fenny sztyekoverflón, brühühü, ez egy fos!!
Sep 21, 2020 20:30:05
broni
(
x45)
Sep 21, 2020 20:32:01
x45)
Broni, takarodj már a retkes faszra görcsnek. Nem te vagy porondon, nehogy elkezd most a szokásos műsort!!!!
Anyád szeret és gondoskodik rólad!!!!
Baszó hol vagy amikor szükség van rád????
Oooaarrrgghh
Anyád szeret és gondoskodik rólad!!!!
Baszó hol vagy amikor szükség van rád????
Oooaarrrgghh
nem ugatsz, kutya, mi van műsoron, hol vannak a szar kommtjeid, buzi???????
-
Sep 21, 2020 20:41:01
Visítok kecik, Endre azt sem érti meg ha hozzászólnak, hogy büdös magyar gyere zabálni, hanem mozdulatlanul ül, utána meg magában kullog kajálni.
Endre én a te korodban ebédidőben csajokat fűztem, meg szívtam a füvet a kollégáimmal a Múzeum kertben.
Mèg a furabuziknak is volt egy másik furabuzi haverjuk.
A török gyerek a kurddal ment kajálni pesten, legnagyobb spanok voltak, szopatták egymást állandóan.
Endre, te az oviban is inkább egyedül voltál, ugye?
Már ott sem értetted mit hadarnak a kis lurkók?
Endre én a te korodban ebédidőben csajokat fűztem, meg szívtam a füvet a kollégáimmal a Múzeum kertben.
Mèg a furabuziknak is volt egy másik furabuzi haverjuk.
A török gyerek a kurddal ment kajálni pesten, legnagyobb spanok voltak, szopatták egymást állandóan.
Endre, te az oviban is inkább egyedül voltál, ugye?
Már ott sem értetted mit hadarnak a kis lurkók?
Sep 21, 2020 20:41:01
151 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™