Nálunk amúgy one-to-one-ra hívják azt, aki renitens, és direkt kihagyja a közös team ebédet. Kíváncsi vagyok, hogy volt-e már rossz hangulatú beszélgetés a főnökúrral.
Endre, amúgy nyugi, amikor nem vagy az ebédlőben, mindenki rajtad röhög, pedig még csak pár napja vagy ott a cégnél :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ühüm, az... jó lesz
Valószínűleg itt ragadt meg azon a ponton a kis Endike, hogy mutogatta a kukit a többi kis lurkónak és mindenki otthagyta.
Ráhibáztam Endre, rémálmok gyötörnek évtizedek óta, ha szociális event lesz? :))
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Akkor elég szar helyen dolgozhatsz, ha a főnök még azt is megmondja, hogy kivel ebédelj. lol
xyz
Képzeld magad a helyébe. Incel buzi pedofil szociopata vagy. Te leülnél NPC-kkel jópofizni?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Direkt? Az mit jelent.
Nem hangzik el kérdés.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
És büszke voltál magadra, hogy két percet elbasztál az idejéből szándékosan?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Uh.
Nem IT trolloknak ez olyan, mintha egy villanyszerelő nem tudná mi az a csoki.
:D
Az van, hogy most, hogy még német főbérlőm sincs, mostantól várhatóan még annyi alkalmam se lesz németül beszélni, mint eddig volt sajnos.
akkor ez neked shiker nem?
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Faszom, nem ismerem azt a szart zoom-ot. :D
Még kevesebb alkalom, hogy pofán basszanak, nem?
Shiker!
csengess be a szomszédokhoz, hátha összejön egy masztiparty
Tudom, ebből élek, hogy jobban használok szoftvereket, amiket először látok életemben, és ezt utána el tudom magyarázni annak aki évek óta használja.
De te miért örülsz annak, hogy béna vagy?
Nem.
Egyébként a szemben lévő ajtón magyar vezetéknél van kiírva.
Mindenhol magyarok. Bakker már.
Milyen gépet kaptál? Laptop, vagy asztali?
A hozzáértésre ebben a szakmában nem lehet alapozni, mert az havonta változik kb. A gyakorlatra lehet csak.
Itt hamar le fogják vágni, hogy totál segg vagy mi?
Endre az isten megbasszon, könyörgöm mondd azt hogy csak szopattál minket ès valami más melód van, de bazdmeg ilyen hozzáállással hogy he? ezzel kibasznak!
Te vagy a lead jobb keze, támogatója ès nem mèsz a csapattal kajálni?
Cigiszünet, közös ebèd a legjobb alkalom te fasz, csak neked nem 40 èvesen kellene ezt kezdened, hogy megtanulj nèmetül.
Jèzusisten mekkora kibaszott ègès, azthittèk felvesznek egy ügyes arcot, milyen jól sikerült az interjú is.
Erre kiderül, hogy full antiszoc vagy, az interjun kivul semmit nem értesz amit neked mondanak, a melóhoz szart sem értesz egy nulla vagy ès egy kibaszott diagnosztizációig el sem jutsz, mert NEM TUDOD MI AZ.
Èdesistenem mekkora pofára esès!
Köszönjük a további információt, gyagya :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Akkor másképp mondom, hogy a kibaszott autista agyad is felfogja. Multikban és egy csomó más munkahelyen ha a TL össze akarja kovácsolni a team-et, közös ebédet meg kávézást szervez a teamnek, még Outlookba is berakja meghívóba. Ez főleg akkor van, ha új ember jön a csapatba, és az első hetekben pátyolgatni kell. Rólad már úgy tűnik, a második naptól kezdve lemondtak. Valld be, hogy a közös fagyizáson se értettél semmit bazd meg.
A "Nem hangzik el kérdés"-t úgy értsem, hogy konkrétan a kollégáid már meg se kérdezik szánalomból se, hogy jössz-e velük kajálni? :DDDDDDDDDD
Más téma:
kedves kollégák, az kiderült már, hogy melyik retardot rejti a Démonsátor nick?
ühüm, az... jó lesz
van szomszédos falatok? üss egy lyukat bele, ingyen gloryhole neked, szophatsz bármikor, ha szerencséd van akkor van 1 kisfia is.
Ezek nem azok a kérdések, melyeket nekem feltétlenül szokásom lenne túlgondolni.
Add fel buta vagy az IThoz, nyiss egy nudistrandos bufet ahol logo fasszal csinalhatsz hotdogot. Ez a neked valo munka.
A dolgok valahogyan általában alakulnak történelmileg.
Kádár óta tudjuk, hogy a dolgoknak egy jellemző természete.
Tisztelettel professzor úr, én most vitatkoznék. Erődemonstráció gyanánt, Endrének mégis a faszát kellene mutogatnia lehetőleg közelről, hogy a szagát is érezzék.
Csak hogy tudják hol a helyük.
a faszát bele kéne mártania a szarba, azt éreznék igazán!!!!!!!!!!!!
Na mondjuk ilyen szektamentalitású cégnél nem dolgoznék.
Javítva, így már teljesen Tonketes a stilus.
Te amugy egy malaczimádó vagy, vagy maga a malac?
Köszönjük. Ez a kapucsengő-fotós trollégának komoly segítség lehet.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
komoly cég lehet, ha a biztonsági résekkel teli zoomot használja.. :)
Miért? Donate-elni akarsz?
www.patreon.com/nematolvajkergetok
Na most ennek fuss neki mégegyszer...
* vad jegyzetelés *
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Azért, mert retard vagy. Az egyik legjobb barátommal munkahelyen ismerkedtünk meg. Még csak nem is az én csapatomban dolgozott, hanem pár asztallal odébb. Két hónappal később már minden nap együtt mentünk kajálni, megbeszéltük a szuperhősös filmeket meg a számítógépes játékokat, mert nagy kocka, két éve meg ő volt az esküvői tanúm. Te fasz. Te szándékosan esélyt sem adsz senkinek, erről ennyit.
sosem értettem azokat, akik itt jótanácsokat adnának a púposnak.
kapja el a covidot és dögöljön meg kínok között, ennyi az amit egy jó érzésű ember a koboldnak kívánhat.
Futottál, ratyipók? Aztán egész nap ott ültél büdösen a melóban?
Lottónyeremény? Neked?
2 hónap alatt áthidalásra odaadnád Márkicicának és a többi retard haverodnak a 80%-át, a többit pedig elbasznád drága alkoholra és felesleges kütyükre.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem érted. A sodi mindig magánál okosabb emberekkel veszi körül magát.
Kenyér és víz.
Megint csak a nyakatekert, látszólag tagadásra irányuló és végletekre utalgató, többszörösen feltételes módban összehegesztett, illetve keresztbe-kasul hivatkozó mondataid.
Azt a rigójancsi módjára félrecsücsörítő pinahasadék szádat az összes ferde orbitrágóval együtt törném szilánkosra, amikor ilyet leírsz. Te mocskos pedofil állat. Te korcs.
Rézműves?
Lakatos?
Kalányos?
Hegedűs?
Farkas?
Lévi
Grósz
Lőw
Vejsz
V.Cs?
-ejn shuldigung bitte. He...he... dász bojler nicht árbájtening... Du hilfe?
-mi faszt akarsz te gnóm (dirr egy pofon)
-dánke sőn
#50euro + kamatok
Neked egy Ducato-kúra való mielőtt beleölöd magad a Dunába.
Így legalább az egész haszontalan életedben egyszer boldoggá tennél valakiket. Utána pedig megdögölhetsz, másra úgysem vagy jó.
Ez van.
Ennyi.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Szia, Bori. Már megint itt baszod a rezet? Ki a faszom az a V. Cs.? A Csunderlik meg a Csudutov Csudinka haverja?
sodi@terminal1:~$: sodi is not in the sudoers file. This incident will be reported.
A koncepció annyi, hogy van egy nagyobb projekt, ahol a vezető fejlesztő egyedül van, és hogy bekapcsolódok mellé, hogy kicsit tehermentesítsem. Ezért vagyok ott.
Tehát akkor felvettek, hogy tehermentesítsd. És mikor lejárt a próbaidő, akkor kibasznak a picsába. Egyrészt mert addigra utóléri magát az igazi fejlesztő, másrészt mert meg fogja mondani, hogy igazából csak hátráltatod a faszságaiddal. Faszaság van juhúúú
Szerintem is elbaszott munkahelyed van. Az baszna be, ha bárki beleugatna, hogy kivel ebédelek, vagy úgy egyáltalán mit csinálok ebédidőben. Normális munkahelyen kényszer nélkül is le fognak ülni az új emberrel.
Meg milyen Outlookba raknak be meghívóba? Mi például egyáltalán nem használunk outlookot.
Más téma: esetleg ajánlj fel nyomravezetői díjat mindenkire, aki nem ért veled egyet, hogy melyik retard lehet az. De legalább ne kollégázz gólyaként, várd már meg amíg elsőéves leszel, és nincs már a seggeden a tojáshéj.
Komolyan a pofám leszakad néha, hogy sneci szintre tudnak néha még profok is lezuhanni csak mert valaki más véleményen van...
A composert nem tudod, hogy micsoda?
Azt nem tudom, mi a faszt jelent az, hogy diagnosztizáljam, vagy mi a faszom lett itt írva. :D
A dolog logikája, hogy ha már beléd fektettek, akkor azért lehetőség szerint megtartanak, ha hasznot termelsz.
Persze hogy jó, ha nem tudok úgy hibát elkövetni, hogy nem is tudok róla, hogy annak tekintik.
Nem vagyok antiszoc, csak nem szokásom magam erőszakosan másokra erőltetni.
Az is hiba hogy autista kerdeseket teszel fel alap dolgokrol es nem haladsz az egynapos probafeladattal.
A composer hibát mindenképp kérdezd meg holnap
Nem talál valami fájlt, és leáll.
Nem a feladat a lényeg, hanem hogy nem vágtam, mi a helyes módszer. Aztán kiderült, hogy amitől féltem, hogy gányolás, az jó megoldás.
Andi. Mindegy.
Nem tudom, miről beszélsz.
A berlini helyemen a megrendelések elmaradása miatt volt leépítés, és ott több mint 2 és fél évig voltam ott.
Milyen melo? Te csak butan hunyorogsz a monitorra es futyizesrol abrandozol.
Akkor ez most nem Berlinben van?
Hol a picsában vagy, Sneci? Köln, Frankfurt vagy Hamburg?
Akkor ez ennyi, ha nem talál "valami" fájlt, akkor nincs mit tenni, meg kell kérdezni a rendszergazdát.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Más téma:
Mit szeretnél? Küldjek egy ebédmeghívót Outlookba? Vagy esetleg szóljak a Team Leadednek, hogy figyeljen rád kicsit jobban, mert hiányolod a törődést?
xyz
Winkowitch
Sep 21, 2020 20:46:40
Visítok kecik, Endre azt sem érti meg ha hozzászólnak, hogy büdös magyar gyere zabálni, hanem mozdulatlanul ül, utána meg magában kullog kajálni.
Endre én a te korodban ebédidőben csajokat fűztem, meg szívtam a füvet a kollégáimmal a Múzeum kertben.
Mèg a furabuziknak is volt egy másik furabuzi haverjuk.
A török gyerek a kurddal ment kajálni pesten, legnagyobb spanok voltak, szopatták egymást állandóan.
Endre, te az oviban is inkább egyedül voltál, ugye?
Már ott sem értetted mit hadarnak a kis lurkók?
Endre én a te korodban ebédidőben csajokat fűztem, meg szívtam a füvet a kollégáimmal a Múzeum kertben.
Mèg a furabuziknak is volt egy másik furabuzi haverjuk.
A török gyerek a kurddal ment kajálni pesten, legnagyobb spanok voltak, szopatták egymást állandóan.
Nálunk amúgy one-to-one-ra hívják azt, aki renitens, és direkt kihagyja a közös team ebédet. Kíváncsi vagyok, hogy volt-e már rossz hangulatú beszélgetés a főnökúrral.
Endre, amúgy nyugi, amikor nem vagy az ebédlőben, mindenki rajtad röhög, pedig még csak pár napja vagy ott a cégnél :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sep 21, 2020 20:46:40
rBali
(
x24)
Sep 21, 2020 20:46:57
x24)
Valószínűleg itt ragadt meg azon a ponton a kis Endike, hogy mutogatta a kukit a többi kis lurkónak és mindenki otthagyta.
Ráhibáztam Endre, rémálmok gyötörnek évtizedek óta, ha szociális event lesz? :))
-
Sep 21, 2020 20:47:13
Pssszt trollok!
A bébisodi most bemajszolt táppal és most alukál!
Böfiztetésde felkészül:
broni
A bébisodi most bemajszolt táppal és most alukál!
Böfiztetésde felkészül:
broni
Sep 21, 2020 20:47:13
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 21, 2020 20:48:33
x9)
Akkor most kirúgásik ez lesz a mantra, gnóm?
Minden nap minden piszlicsáré szarságot meg fogsz kérdezni mint valami fogyatékos?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Minden nap minden piszlicsáré szarságot meg fogsz kérdezni mint valami fogyatékos?
sodika
Sep 21, 2020 20:48:46
Túl ügyes és túl kompetens nem akarok lenni, mert azzal túl sok felelősség jár. Ma reggel a főnökúr home office-ban volt, zoom-ban kérte, osszam meg a képernyőt, és mutassam meg a kódot, mit csináltam, beszéljük át.
Kb. 2 percig kerestem a gombot. :DDDDDDD
Hogy hogyan lehet ezzel olyat.
- Várjál... pillanat... Nem tudom, melyik lehet az... Pillanat...
Sep 21, 2020 20:48:46
Démonsátor
Sep 21, 2020 20:49:05
Akkor elég szar helyen dolgozhatsz, ha a főnök még azt is megmondja, hogy kivel ebédelj. lol
Sep 21, 2020 20:49:05
bolgár jeti
(
x30)
Sep 21, 2020 20:49:32
x30)
Képzeld magad a helyébe. Incel buzi pedofil szociopata vagy. Te leülnél NPC-kkel jópofizni?
sodika
Sep 21, 2020 20:49:36
Nálunk amúgy one-to-one-ra hívják azt, aki renitens, és direkt kihagyja a közös team ebédet.
Direkt? Az mit jelent.
Nem hangzik el kérdés.
Sep 21, 2020 20:49:36
xray
(
x21)
Sep 21, 2020 20:49:49
x21)
Bakker, ha fontos dologról van szó, artikulálnak. Azt értem. Minden egyes szót. Még ha bonyolult dologról van szó, akkor is.
De amikor egymás között kezdenek el hadarni, ez az egész érthetetlen dörmögéssé változik. Ez a szitu.
mifan, a dörmögő dömötör szerkesztőségébe mentél dolgozni, te szerencsétlen anti Lomb Kató? De amikor egymás között kezdenek el hadarni, ez az egész érthetetlen dörmögéssé változik. Ez a szitu.
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 21, 2020 20:51:10
x19)
endre, verted már ki a faszod a melócsában?
bolgár jeti
(
x30)
Sep 21, 2020 20:51:14
x30)
Túl ügyes és túl kompetens nem akarok lenni, mert azzal túl sok felelősség jár. Ma reggel a főnökúr home office-ban volt, zoom-ban kérte, osszam meg a képernyőt, és mutassam meg a kódot, mit csináltam, beszéljük át.
IT Troll v2.0
Sep 21, 2020 20:51:17
He? Nem tudom, az biztos boszorkányság.
Majd megkérdezem holnap.
Majd megkérdezem holnap.
Uh.
Nem IT trolloknak ez olyan, mintha egy villanyszerelő nem tudná mi az a csoki.
Sep 21, 2020 20:51:17
sodika
Sep 21, 2020 20:51:45
mifan, a dörmögő dömötör szerkesztőségébe mentél dolgozni, te szerencsétlen anti Lomb Kató?
Az van, hogy most, hogy még német főbérlőm sincs, mostantól várhatóan még annyi alkalmam se lesz németül beszélni, mint eddig volt sajnos.
Sep 21, 2020 20:51:45
zsidókvagytok
Sep 21, 2020 20:52:06
akkor ez neked shiker nem?
Sep 21, 2020 20:52:06
sodika
Sep 21, 2020 20:52:38
Sep 21, 2020 20:52:38
bolgár jeti
(
x30)
Sep 21, 2020 20:53:19
x30)
Még kevesebb alkalom, hogy pofán basszanak, nem?
Shiker!
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 21, 2020 20:53:36
x19)
csengess be a szomszédokhoz, hátha összejön egy masztiparty
bolgár jeti
(
x30)
Sep 21, 2020 20:54:36
x30)
Tudom, ebből élek, hogy jobban használok szoftvereket, amiket először látok életemben, és ezt utána el tudom magyarázni annak aki évek óta használja.
xray
(
x21)
Sep 21, 2020 20:54:43
x21)
és ráadásul akkor telepítetted fel a zoom-ot és fingod nem volt a belépéshez: xd Kb. 2 percig kerestem a gombot. :DDDDDDD
Démonsátor
Sep 21, 2020 20:54:55
Tényleg Sodi, bemutatkoztál a szomszédoknak? Tudod, amikor egy normális ember új helyre költözik, akkor bemutatkozik a szomszédoknak, legalább az emeleten.
xyz
Sep 21, 2020 20:54:55
sodika
Sep 21, 2020 20:55:53
Tényleg Sodi, bemutatkoztál a szomszédoknak? Tudod, amikor egy normális ember új helyre költözik, akkor bemutatkozik a szomszédoknak, legalább az emeleten.
Nem.
Sep 21, 2020 20:55:53
-
Sep 21, 2020 20:55:55
Milyen gépet kaptál? Laptop, vagy asztali?
Sep 21, 2020 20:55:55
seymour schwartz
(
x6)
Sep 21, 2020 20:56:01
x6)
Jaj, Zsodrák ne tegyél már úgy, mintha bármit is konyítanál ahhoz amit csinálsz. Inkább izzítsd a streamet, mutasd be a kecót, gyerünk, végre itt a lehetőség, ez így hogyh foghjah foshni?
Ingatkanügyek
sodika
Sep 21, 2020 20:57:13
Jaj, Zsodrák ne tegyél már úgy, mintha bármit is konyítanál ahhoz amit csinálsz.
A hozzáértésre ebben a szakmában nem lehet alapozni, mert az havonta változik kb. A gyakorlatra lehet csak.
Sep 21, 2020 20:57:13
Néző
Sep 21, 2020 20:57:22
Itt hamar le fogják vágni, hogy totál segg vagy mi?
Sep 21, 2020 20:57:22
-
Sep 21, 2020 20:57:36
Majd megkérdezem holnap.
Majd megkérdezem holnap.
Endre az isten megbasszon, könyörgöm mondd azt hogy csak szopattál minket ès valami más melód van, de bazdmeg ilyen hozzáállással hogy he? ezzel kibasznak!
Te vagy a lead jobb keze, támogatója ès nem mèsz a csapattal kajálni?
Cigiszünet, közös ebèd a legjobb alkalom te fasz, csak neked nem 40 èvesen kellene ezt kezdened, hogy megtanulj nèmetül.
Jèzusisten mekkora kibaszott ègès, azthittèk felvesznek egy ügyes arcot, milyen jól sikerült az interjú is.
Erre kiderül, hogy full antiszoc vagy, az interjun kivul semmit nem értesz amit neked mondanak, a melóhoz szart sem értesz egy nulla vagy ès egy kibaszott diagnosztizációig el sem jutsz, mert NEM TUDOD MI AZ.
Èdesistenem mekkora pofára esès!
Sep 21, 2020 20:57:36
rBali
(
x24)
Sep 21, 2020 20:58:11
x24)
Nem.
Köszönjük a további információt, gyagya :)
Winkowitch
Sep 21, 2020 20:58:17
Direkt? Az mit jelent.
Nem hangzik el kérdés.
Nem hangzik el kérdés.
Akkor másképp mondom, hogy a kibaszott autista agyad is felfogja. Multikban és egy csomó más munkahelyen ha a TL össze akarja kovácsolni a team-et, közös ebédet meg kávézást szervez a teamnek, még Outlookba is berakja meghívóba. Ez főleg akkor van, ha új ember jön a csapatba, és az első hetekben pátyolgatni kell. Rólad már úgy tűnik, a második naptól kezdve lemondtak. Valld be, hogy a közös fagyizáson se értettél semmit bazd meg.
A "Nem hangzik el kérdés"-t úgy értsem, hogy konkrétan a kollégáid már meg se kérdezik szánalomból se, hogy jössz-e velük kajálni? :DDDDDDDDDD
Más téma:
Sep 21, 2020 20:58:17
broni
(
x45)
Sep 21, 2020 20:58:31
x45)
sodi, miközben a többi eszik, menjél be a kajáldába, told a nadrágot, és szarjál egyett!!!!!!!!!
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 21, 2020 20:58:37
x19)
Nem.
van szomszédos falatok? üss egy lyukat bele, ingyen gloryhole neked, szophatsz bármikor, ha szerencséd van akkor van 1 kisfia is.
-
Sep 21, 2020 21:03:53
Sodi, finom volt a McVacsora?
Sep 21, 2020 21:03:53
sodika
Sep 21, 2020 21:07:45
Rólad már úgy tűnik, a második naptól kezdve lemondtak
Ezek nem azok a kérdések, melyeket nekem feltétlenül szokásom lenne túlgondolni.
Sep 21, 2020 21:07:45
Vonzas torvenye
Sep 21, 2020 21:09:22
Add fel buta vagy az IThoz, nyiss egy nudistrandos bufet ahol logo fasszal csinalhatsz hotdogot. Ez a neked valo munka.
Sep 21, 2020 21:09:22
sodika
Sep 21, 2020 21:09:59
Sep 21, 2020 21:09:59
sodika
Sep 21, 2020 21:11:35
Értem én, hogy nekem a lottónyeremény való.
De az meg nincs.
Ez van.
Ennyi.
De az meg nincs.
Ez van.
Ennyi.
Sep 21, 2020 21:11:35
-
Sep 21, 2020 21:11:50
sodi, miközben a többi eszik, menjél be a kajáldába, told a nadrágot, és szarjál egyett!!!!!!!!!
Tisztelettel professzor úr, én most vitatkoznék. Erődemonstráció gyanánt, Endrének mégis a faszát kellene mutogatnia lehetőleg közelről, hogy a szagát is érezzék.
Sep 21, 2020 21:11:50
broni
(
x45)
Sep 21, 2020 21:13:10
x45)
a faszát bele kéne mártania a szarba, azt éreznék igazán!!!!!!!!!!!!
Dzsibuti térdeltetős
Sep 21, 2020 21:13:22
Nálunk amúgy one-to-one-ra hívják azt, aki renitens, és direkt kihagyja a közös team ebédet.
Na mondjuk ilyen szektamentalitású cégnél nem dolgoznék.
Sep 21, 2020 21:13:22
-
Sep 21, 2020 21:15:44
Tudom, ebből élek, faszparaszt, hogy jobban használok szoftvereket, amiket először látok életemben, és ezt utána el tudom magyarázni annak aki évek óta használja.
Sep 21, 2020 21:15:44
Andi
(
x13)
Sep 21, 2020 21:17:01
x13)
Nem.
Köszönjük. Ez a kapucsengő-fotós trollégának komoly segítség lehet.
Danette Csokipuding
Sep 21, 2020 21:20:47
komoly cég lehet, ha a biztonsági résekkel teli zoomot használja.. :)
Sep 21, 2020 21:20:47
bolgár jeti
(
x30)
Sep 21, 2020 21:21:06
x30)
Miért? Donate-elni akarsz?
www.patreon.com/nematolvajkergetok
szellem embere
Sep 21, 2020 21:21:09
Na most ennek fuss neki mégegyszer...
Sep 21, 2020 21:21:09
broni
(
x45)
Sep 21, 2020 21:23:25
x45)
én a 444-nek szoktam donatelni, hogy legyen mindig droguk!!!!!!!!!!!!!!!meg petinek higító!!!!!!!!!!!!!!
Karib
(
x10)
Sep 21, 2020 21:31:08
x10)
Nem.
* vad jegyzetelés *
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 21, 2020 21:40:50
x7)
Sodri Linuxot használsz?
sudo vagrant up és lehet, hogy menni fog.
A composert nem tudod, hogy micsoda? Szerintem annak alaposan olvass utána akár magyarul ha már idegen nyelven nem megy, mert kurvára befogsz égni, nagyon alap dolog te fasz.
A jó portás csak baszik!
A composert nem tudod, hogy micsoda? Szerintem annak alaposan olvass utána akár magyarul ha már idegen nyelven nem megy, mert kurvára befogsz égni, nagyon alap dolog te fasz.
xray
(
x21)
Sep 21, 2020 21:40:52
x21)
sneci, a magyar kollégáddal ma nem csevegtél?
miért nem?
miért nem?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 21, 2020 21:41:20
x37)
Azért, mert retard vagy. Az egyik legjobb barátommal munkahelyen ismerkedtünk meg. Még csak nem is az én csapatomban dolgozott, hanem pár asztallal odébb. Két hónappal később már minden nap együtt mentünk kajálni, megbeszéltük a szuperhősös filmeket meg a számítógépes játékokat, mert nagy kocka, két éve meg ő volt az esküvői tanúm. Te fasz. Te szándékosan esélyt sem adsz senkinek, erről ennyit.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 21, 2020 21:44:02
x37)
Hogy van az, hogy neked se volt gimis osztálytárs, se volt egyetemi évfolyamtárs, se volt kolléga barátod nincs egy se? Csak retard NPC szövetséges debilek, mint a Törpapa meg RGL? Te normális embernek tartod magad?
Észmester
Sep 21, 2020 21:47:38
Nem is néztél utána a composernek? Én nem használok PHP-t, de kb. 2 perc olvasás után tudom, mire jó.
Sep 21, 2020 21:47:38
bujkáló csatornapatkány
Sep 21, 2020 21:50:32
sosem értettem azokat, akik itt jótanácsokat adnának a púposnak.
kapja el a covidot és dögöljön meg kínok között, ennyi az amit egy jó érzésű ember a koboldnak kívánhat.
Sep 21, 2020 21:50:32
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 21, 2020 21:51:27
x8)
Gagyás, feltűnően kevés a kukazsák, mikoir lesz room tour-al, egybekötött inventur??
-
Sep 21, 2020 21:57:20
Viszont tök jó, hogy közel lakom. Megyek be reggel, és sehol a kártyám. Bakker. Csak nem a mekiben hagytam? Hogysan hazasiettem, és 15 percnél kevesebb idő alatt jártam meg oda-vissza: itthon volt az ágyon.
Futottál, ratyipók? Aztán egész nap ott ültél büdösen a melóban?
Sep 21, 2020 21:57:20
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2020 22:15:26
x68)
De az meg nincs.
Ez van.
Ennyi.
De az meg nincs.
Ez van.
Ennyi.
Lottónyeremény? Neked?
2 hónap alatt áthidalásra odaadnád Márkicicának és a többi retard haverodnak a 80%-át, a többit pedig elbasznád drága alkoholra és felesleges kütyükre.
Bognár Tibor
Sep 21, 2020 22:32:10
Endre, tiltsd le a kommentelést!
Sep 21, 2020 22:32:10
stressznélküli nyugi
(
x2)
Sep 21, 2020 22:44:08
x2)
Hogy van az, hogy neked se volt gimis osztálytárs, se volt egyetemi évfolyamtárs, se volt kolléga barátod nincs egy se? Csak retard NPC szövetséges debilek, mint a Törpapa meg RGL? Te normális embernek tartod magad?
Nem érted. A sodi mindig magánál okosabb emberekkel veszi körül magát.
Fuvolázó Kobold
Sep 21, 2020 22:52:44
Megint csak a nyakatekert, látszólag tagadásra irányuló és végletekre utalgató, többszörösen feltételes módban összehegesztett, illetve keresztbe-kasul hivatkozó mondataid.
Azt a rigójancsi módjára félrecsücsörítő pinahasadék szádat az összes ferde orbitrágóval együtt törném szilánkosra, amikor ilyet leírsz. Te mocskos pedofil állat. Te korcs.
Sep 21, 2020 22:52:44
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 21, 2020 22:56:47
x37)
Endre pszichés állapotán egy egész évfolyamnyi pszichológus hallgató el tudna csámcsogni hónapokig. Az ilyen "nem feltétlenül nem", "fonatkoszásában", "nyelvtanilag pontosan" és hasonló autista panelek használata nagyon súlyos személyiségtorzulás(ok) meglétét bizonyítja.
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2020 22:57:55
x136)
Nem feltétlenül gondolja túl, aztán az történik, hogy a főbérlő leviszi a cuccait a pincébe kilakoltatásként, vagy a melócsá házhoz viszi neki a felmondást, és becsenget mindenhova, hogy megtalálják. Ilyen eredményei szoktak lenni a nem feltétlenül túlgondolásnak. Az univerzum végül pofán bassza. És ezzel még az ogre is egyetért.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hahó
(
x136)
Sep 21, 2020 22:59:05
x136)
Karak mikor kezdi el foshni?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
-
Sep 21, 2020 22:59:27
Holnaptól büntethetik azokat akik nem rendesen viselik a maszkot és az orruk, vagy a faszuk kilóg!
Endre hahó!
Endre hahó!
Sep 21, 2020 22:59:27
Sodri
Sep 21, 2020 23:05:28
Nem.
Rézműves?
Lakatos?
Kalányos?
Hegedűs?
Farkas?
Sep 21, 2020 23:05:28
Metélt gondolatjel
Sep 21, 2020 23:12:09
Rézműves?
Lakatos?
Kalányos?
Hegedűs?
Farkas?
Lakatos?
Kalányos?
Hegedűs?
Farkas?
Lévi
Grósz
Lőw
Vejsz
Sep 21, 2020 23:12:09
Két nap csicskulás
Sep 21, 2020 23:18:25
A szomszéd magyarok segítettek bekapcsolni a bojlert? Sajnálom szegényeket mikor a kopogás után a síró kobold állt a küszöbön.
Sep 21, 2020 23:18:25
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 21, 2020 23:36:33
x38)
Na, akkor ha jól látom nem voltam messze...
- Antiszoc viselkedés: pipa
- Egy szót sem értés: pipa
- Főnökúrnak 0 skill bemutatás: pipa
- Nyerértyem-loop beizzitása: pipa
A Zoom-ban a 4 gomb elolvasása 2 percig tartott, ezzel biztos beloptad magadat a szívébe!
A composer hibát mindenképp kérdezd meg holnap, az extra plusz pont lesz, JUNIOR! xDDDDDDD
Repülni fogsz, púp! Hamarabb, mint gondolnád!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
- Főnökúrnak 0 skill bemutatás: pipa
- Nyerértyem-loop beizzitása: pipa
A Zoom-ban a 4 gomb elolvasása 2 percig tartott, ezzel biztos beloptad magadat a szívébe!
A composer hibát mindenképp kérdezd meg holnap, az extra plusz pont lesz, JUNIOR! xDDDDDDD
Repülni fogsz, púp! Hamarabb, mint gondolnád!
Okt23
Sep 21, 2020 23:38:48
V.Cs?
Sep 21, 2020 23:38:48
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 21, 2020 23:39:04
x5)
A szomszéd magyarok segítettek bekapcsolni a bojlert? Sajnálom szegényeket mikor a kopogás után a síró kobold állt a küszöbön.
-ejn shuldigung bitte. He...he... dász bojler nicht árbájtening... Du hilfe?
-mi faszt akarsz te gnóm (dirr egy pofon)
-dánke sőn
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 21, 2020 23:39:34
x38)
De az meg nincs.
Ez van.
Ennyi.
De az meg nincs.
Ez van.
Ennyi.
Neked egy Ducato-kúra való mielőtt beleölöd magad a Dunába.
Így legalább az egész haszontalan életedben egyszer boldoggá tennél valakiket. Utána pedig megdögölhetsz, másra úgysem vagy jó.
Ez van.
Ennyi.
Bejlin
(
x8)
Sep 22, 2020 01:21:54
x8)
Recsi! Új nadrágot gondolom azóta sem sikerült venned? Nagyon büdös már? Gondolom az is közrejátszhat miért nem akarsz a kollegákkal ebédelni. Tudod hogy mindegyik elhányná magát a szagtól amit az egynadrág áraszt magából
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 22, 2020 01:40:09
x37)
V.Cs?
Szia, Bori. Már megint itt baszod a rezet? Ki a faszom az a V. Cs.? A Csunderlik meg a Csudutov Csudinka haverja?
Elsőéves
(
x3)
Sep 22, 2020 02:41:13
x3)
Parádésan kezdődik az új évad. :D Nem is tudom mivel áshatná el jobban magát ez a barom még kezdés előtt.
A csapattal nem jár el, mert nem tud németül
A fejlesztőkörnyezetet nem ismeri, pedig már 10 éve használja, és a főnökét kérdezi meg hogyan használja
A képernyőmegosztás gombját két percig keresgéli, miközben a főnöke rá vár
Ő a fejlesztő jobb keze, de nem ismer a munkájához kapcsolódó alapfogalmakat/formulákat sem, amelyeket bármelyik junior az első negyedévben elsajátít
Ezek mind a shikeres fejlesztő alapismérvei. Úgy mint az agyonmasnizott CV, az évente új munkahely és az 50 helyre elküldött CV, amit egy helyen vettek komolyan.
Gratulálok Recskás, igazi szaktekintély vagy így 40 környékén. Még pár év és eljutsz oda, hogy minden gányolda ismerni a fogja a neved (úgymond megelőz majd a hírneved) Berlin, Germany környékén. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
A csapattal nem jár el, mert nem tud németül
A fejlesztőkörnyezetet nem ismeri, pedig már 10 éve használja, és a főnökét kérdezi meg hogyan használja
A képernyőmegosztás gombját két percig keresgéli, miközben a főnöke rá vár
Ő a fejlesztő jobb keze, de nem ismer a munkájához kapcsolódó alapfogalmakat/formulákat sem, amelyeket bármelyik junior az első negyedévben elsajátít
Ezek mind a shikeres fejlesztő alapismérvei. Úgy mint az agyonmasnizott CV, az évente új munkahely és az 50 helyre elküldött CV, amit egy helyen vettek komolyan.
Gratulálok Recskás, igazi szaktekintély vagy így 40 környékén. Még pár év és eljutsz oda, hogy minden gányolda ismerni a fogja a neved (úgymond megelőz majd a hírneved) Berlin, Germany környékén. :D
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 22, 2020 03:37:49
x1)
Sep 22, 2020 03:37:49
hé Gnómicsu!
Ez itt nem a buziszauna, nem gügyögünk a gnomnak Sep 22, 2020 03:37:49
linux
Sep 22, 2020 04:20:42
Sodri Linuxot használsz?
sodi@terminal1:~$: sodi is not in the sudoers file. This incident will be reported.
Sep 22, 2020 04:20:42
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 22, 2020 04:48:17
x1)
A koncepció annyi, hogy van egy nagyobb projekt, ahol a vezető fejlesztő egyedül van, és hogy bekapcsolódok mellé, hogy kicsit tehermentesítsem. Ezért vagyok ott.
Tehát akkor felvettek, hogy tehermentesítsd. És mikor lejárt a próbaidő, akkor kibasznak a picsába. Egyrészt mert addigra utóléri magát az igazi fejlesztő, másrészt mert meg fogja mondani, hogy igazából csak hátráltatod a faszságaiddal. Faszaság van juhúúú
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 22, 2020 05:31:40
x1)
Akkor másképp mondom, hogy a kibaszott autista agyad is felfogja. Multikban és egy csomó más munkahelyen ha a TL össze akarja kovácsolni a team-et, közös ebédet meg kávézást szervez a teamnek, még Outlookba is berakja meghívóba. Ez főleg akkor van, ha új ember jön a csapatba, és az első hetekben pátyolgatni kell.
Más téma:
Más téma:
Szerintem is elbaszott munkahelyed van. Az baszna be, ha bárki beleugatna, hogy kivel ebédelek, vagy úgy egyáltalán mit csinálok ebédidőben. Normális munkahelyen kényszer nélkül is le fognak ülni az új emberrel.
Meg milyen Outlookba raknak be meghívóba? Mi például egyáltalán nem használunk outlookot.
Más téma: esetleg ajánlj fel nyomravezetői díjat mindenkire, aki nem ért veled egyet, hogy melyik retard lehet az. De legalább ne kollégázz gólyaként, várd már meg amíg elsőéves leszel, és nincs már a seggeden a tojáshéj.
Komolyan a pofám leszakad néha, hogy sneci szintre tudnak néha még profok is lezuhanni csak mert valaki más véleményen van...
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 22, 2020 07:34:02
x2)
hujaj Sodi, a főnök úr élőben cr-ezi és kommenteli a kódot? Annak jó vége nem lesz...
sodika
Sep 22, 2020 07:38:22
A composert nem tudod, hogy micsoda?
Azt nem tudom, mi a faszt jelent az, hogy diagnosztizáljam, vagy mi a faszom lett itt írva. :D
Sep 22, 2020 07:38:22
sodika
Sep 22, 2020 07:39:21
Tehát akkor felvettek, hogy tehermentesítsd. És mikor lejárt a próbaidő, akkor kibasznak a picsába.
A dolog logikája, hogy ha már beléd fektettek, akkor azért lehetőség szerint megtartanak, ha hasznot termelsz.
Sep 22, 2020 07:39:21
Magyarország rémálma
Sep 22, 2020 07:40:07
Sneci :DDDD
Szakadok, ahogy megpróbálod bemagyarázni magadnak, hogy neked jó lesz ez a szoros ellenőrzés :DDD
A seggpresztónál néhány havonta felkérdeztek, ott el lehetett sütni ezt a kérdezgetős mókát, de itt minden nap, minden héten nem fog menni. Irgalmatlan módon rá fogsz baszni, alig várom. :)
Szakadok, ahogy megpróbálod bemagyarázni magadnak, hogy neked jó lesz ez a szoros ellenőrzés :DDD
A seggpresztónál néhány havonta felkérdeztek, ott el lehetett sütni ezt a kérdezgetős mókát, de itt minden nap, minden héten nem fog menni. Irgalmatlan módon rá fogsz baszni, alig várom. :)
Sep 22, 2020 07:40:07
sodika
Sep 22, 2020 07:40:57
Sneci :DDDD
Persze hogy jó, ha nem tudok úgy hibát elkövetni, hogy nem is tudok róla, hogy annak tekintik.
Sep 22, 2020 07:40:57
kripli figyelő
(
x12)
Sep 22, 2020 07:42:01
x12)
Sep 22, 2020 07:42:01
Beléd nem fektettek,hasznot nem termelsz,megtartani nem akarnak,jelenleg csak felmérnek. Sep 22, 2020 07:42:01
sodika
Sep 22, 2020 07:43:28
Na, akkor ha jól látom nem voltam messze...
Sep 22, 2020 07:43:28
Vonzas torvenye
Sep 22, 2020 07:43:49
Az is hiba hogy autista kerdeseket teszel fel alap dolgokrol es nem haladsz az egynapos probafeladattal.
Sep 22, 2020 07:43:49
sodika
Sep 22, 2020 07:44:19
A composer hibát mindenképp kérdezd meg holnap
Sep 22, 2020 07:44:19
kripli figyelő
(
x12)
Sep 22, 2020 07:44:57
x12)
Sep 22, 2020 07:44:57
Ugyanazokat a köröket futod mint mindenhol ahonnan kirúgtak. Sep 22, 2020 07:44:57
sodika
Sep 22, 2020 07:45:05
Nem a feladat a lényeg, hanem hogy nem vágtam, mi a helyes módszer. Aztán kiderült, hogy amitől féltem, hogy gányolás, az jó megoldás.
Sep 22, 2020 07:45:05
sodika
Sep 22, 2020 07:45:12
Na meló, csá.
Sep 22, 2020 07:45:12
Sodilegnagyobbrajongoja
Sep 22, 2020 07:45:20
Andi. Mindegy.
Sep 22, 2020 07:45:20
sodika
Sep 22, 2020 07:46:10
Ugyanazokat a köröket futod mint mindenhol ahonnan kirúgtak.
A berlini helyemen a megrendelések elmaradása miatt volt leépítés, és ott több mint 2 és fél évig voltam ott.
Sep 22, 2020 07:46:10
sodika
Sep 22, 2020 07:46:15
na csá
Sep 22, 2020 07:46:15
Vonzas torvenye
Sep 22, 2020 07:46:55
Na meló, csá.
Milyen melo? Te csak butan hunyorogsz a monitorra es futyizesrol abrandozol.
Sep 22, 2020 07:46:55
Dzsibuti térdeltetős
Sep 22, 2020 07:47:06
Púp, te jelenleg próbaidőn vagy.
Nehogy azt hidd már, hogy 5 munkanap alatt be tudod magad betonozni bármiféle céghez is..
Téged most figyelnek, hogy mire vagy használható.
Szerintem a benyomásuk eddig az lehet, hogy nem sokra, mert lassú vagy, képzetlen, és nem tudsz kommunikálni, de nem ítélkeznek gyorsan.
Nehogy azt hidd már, hogy 5 munkanap alatt be tudod magad betonozni bármiféle céghez is..
Téged most figyelnek, hogy mire vagy használható.
Szerintem a benyomásuk eddig az lehet, hogy nem sokra, mert lassú vagy, képzetlen, és nem tudsz kommunikálni, de nem ítélkeznek gyorsan.
Sep 22, 2020 07:47:06
xray
(
x21)
Sep 22, 2020 07:47:35
x21)
Sep 22, 2020 07:47:35
már reggel azzal kezded, h mindenkit megnevettetsz. xd Sep 22, 2020 07:47:35
kripli figyelő
(
x12)
Sep 22, 2020 07:52:21
x12)
Eddig úgy volt hogy új projectre vettek fel,ez négy nap alatt lement digitális kisegítő szolga szintre.Még négy nap a háttérszinezgetés utána pedig a próbaidő alatti elköszönés.
mifaaan
(
x1)
Sep 22, 2020 08:06:18
x1)
Magyarország rémálma
Sep 22, 2020 08:12:40
Hol a picsában vagy, Sneci? Köln, Frankfurt vagy Hamburg?
Sep 22, 2020 08:12:40
p00p
(
x2)
Sep 22, 2020 08:19:31
x2)
Akkor ez ennyi, ha nem talál "valami" fájlt, akkor nincs mit tenni, meg kell kérdezni a rendszergazdát.
Démonsátor
Sep 22, 2020 08:28:12
Más téma:
Mit szeretnél? Küldjek egy ebédmeghívót Outlookba? Vagy esetleg szóljak a Team Leadednek, hogy figyeljen rád kicsit jobban, mert hiányolod a törődést?
Sep 22, 2020 08:28:12
158 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Majd megkérdezem holnap.