Pontosan te nem érted amit mindenki ír neked mert nem is akarod, mivel a valóság elől egy általad elképzelt autista világba menekülsz. Majd amikor a Blahán fogsz csövezni akkor is ennyire pengének tartsd magad hogy te mindent a lehető legjobban csináltál. Az első utcán töltött hideg éjszaka után majd felszáll a köd.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Egy féléven keresztül kénytelen voltam VBA-t tanulni, ami IT-s szemmel gondolom nagyon csicska dolog, de én majdnem megszakadtam, hogy átmenjek, a hátam közepére sem kívántam, mivel engem a belsőégésű motorok érdekelnek, az informatika ilyen szinten távol áll tőlem.
Szóval megírtam a vizsgát, lefutott a cucc a feladatnak megfelelően, de megbasztak, mert nem egy, hanem kettő függvényből tudtam összerakni. Igen, meg lehet mindent oldani, de IT-s szemmel, amit én csináltam, az gányolásnak minősült. Valahogy így képzelem el azt, amit te csinálsz. Összetákolod kurva bonyolultan az egyszerűen megoldható dolgokat, aztán a végére egy átláthatatlan instabil rakat szar lesz az egész.
hehe
Gondolom a nemcigány, nemsittes haverjaid mondták h a kóterban babatápszertől híznak a tezsvérek..
Ezzel egy junior még érdeklődőnek is mutatkozna, de te 40 éves vagy és pedofil. A te korodban már nincsen ezekre lehetőség és hamar el fog fogyni a türelem.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
A gnóm nem tudja, hogy mit jelent az, hogy "tisztességes munka", mégis így hogy dolgozhatna rendesen? Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hát remélem magával játszadozik így, és nem akar rabolni a lakásába egy kisbabát!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nyeljél sok gecit az az igazi tiszta egészséges fehérje.
Boldog Vekni
Nem érted a lényeget. Rákeresek a megoldásokra az adott CMS-nél, oszt rendre kiderül, hogy azért nem működik, hogy én 2018-as kódot néztem, miközben 2020 van.
Ahol jóformán havonta változik a tudás, ott rögtön értelmezhetetlenné válik, hogy valaki mit "tud".
Ott nincs tudás, és annak a hiánya sincs. Ott nem értelmezhető a tudás fogalma.
Az IT lokális követelményeiről szól, és a hiba fogalma is csak azok vonatkozásában értelmezhető.
Amit írok, az nem holmi trükközés, hanem az IT elemi tulajdonságainak kiismerése.
Minden régebbi kudarcom kizárólag arra vezethető vissza, hogy tényleg azt hittem, hogy lehet a dolgokat objektíve rosszul vagy jól csinálni (mert az ELTÉ-n belénk verték ezt a faszságot), pedig nem lehet.
Ez nem tudás, nem tudomány, hanem köd.
Ezt kell megérteni. És akkor nem érhet baj.
Te csak egy kókler fasz vagy aki a legegyszerübb összefüggéseket sem érti. Semmi keresnivalód a szakmában, bár az életben sem.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Én: -20.000.000 fütyi
Mindenki más: hahahahahaha
Ebben a szakmában nincsenek összefüggések. Nincs tudás, nincs semmi csak köd van, és lokális követelmények. Működjön a kódod, és légy tisztában a helyi code review szempontjaival. A minden másnak a magasról leszarása nem trehányság, mert nem is létezik a bármi más, amit egyáltalán képes lehetnél leszarni. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Jaja, itt senki nem érti a lényeget azért laksz te egy 25 nm-es lyukban ő meg nem. Mindenki hülye Sodika, piszony.
Az ELTEn nem vertek beléd semmit, te onnan kibuktál. Nem ütötted meg a mércét, leverted a lécet, kudarcocskát vallottál. Hát egy kibaszott papírod nincs, fingós.
Te oktatsz itt felnőtt embereket akik egzisztenciát teremtettek maguknak (így vagy úgy, tökmindegy) arról, hogy kell túlélni? Nézzél már magadra. Jézusom baszdmeg.
A kurva anyád létezik?
Jelen helyén elvileg frissen induló, jó szaftos projektre vették fel húzóemberként. Ha aláírják a szerződést a megrendelővel és aztán projekt indulás után derül ki, hogy a "húzóember" egy vödör szart sem ér, amit kódol használhatatlan, azért valszeg le fogja verni a víz a főnökurat.
Rákérdezel? :DDD Erre mindenkinek magától tudnia kell a választ, nem? Gondolom minél kevesebbel, nem? :D Mindegy, nem értek hozzá, meg egyébként is leszarom, én csak azt tudom, hogy aki egy táp csatit meg egy apply gombot nem képes megtalálni, az nem túl sok dologra alkalmas.
hehe
IT vonalon sok hasznos infó csöpög azért.
A covid témában igazad van, az csak zaj.
A köd a te fejedben van nyomorult.
Ha nem egy kódgányer junior segédmunkás lennél, hanem önálló projektjeid lennének, és személyesen felelnél azért, amikor problémákat kell adott eszközökkel megoldani, akkor legalább sejtenéd az összefüggések körvonalait.
Az IT-ben semmiféle ámítás nincs, ámítani csak te szoktál másokat az összebarkácsolt CV-del, és benne behazudott "elvégzett" félévekkel..többek között.
Ez a cintányéros majom duma pont múlt héten jutott eszembe egy megbeszélés közben.
Nagyon nehéz percek voltak :-)
:)))))))))
Mit lehet erre mondani, igazad van mester.
Hát azért hetyetye.
Ez egy ordas nagy baromság. Az IT félévente képes megújulni és aki valódi munkát végez az progresszív és követ minden változást a területén. Nem mindig van alkalmazva a legújabb tech, de tudni kell mikor érdemes lépni vele.
Ostoba vagy és tudatlan.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
a magad nevében beszélj csöves.
Nem 1 ember vezette le hogy mekkora kókler geci vagy, ne mondd nekem hogy ők nem értenek hozzá.
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
:D
Jó, de ami évente "megújul", azt úgyse lehet "tudni".
Nem is kell rástresszelni.
Tudni kell, mik a helyi követelmények, oszt kész.
Az a fix, minden más meg a IT-ben köd.
A lokális céges követelmények a fixek csak.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mi a faszomról beszélsz.
Ebből is látszik, hogy semmilyen specializációd nincs. Ha van egy technológiád, azt követed. A saját érdekedben is érdemes, mert megkönnyíti a munkát, stb. stb...
Az, hogy te nem tudsz semmit arról amit gányolsz még nem jelent semmit. Továbbra is csak magadat próbálod ezzel nyugtatni
milyen érdekes, hogy itt mindneki azt mondja hogy kell tudni tanulni az új dolgokat, és csak te mondod azt hogy semmi értelme. Csak nem kókler sodi a sodi?
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Ezek a verzióváltások arra jók, hogy a hozzám hasonlóak megéljenek, mert ápolni kell a kódbázist, amikor kijönnek az új verziók.
És akkor egy Laravel verzióváltásra egy viszonylag kis projektnél hozzámdobják egy magyar 8 órás melós bérének a hatszorosát.
Jó ez, csak TUDÁSKÉNT nem szabad felfogni. :)))
150-200 ezerből az nehéz.
És akkor egy Laravel verzióváltásra egy viszonylag kis projektnél hozzámdobják egy magyar 8 órás melós bérének a hatszorosát.
Miért hasonlítod magadat egy magyar 8 órás melóshoz? Németországban vagy, az ottani piacon 'versenyzel', nem? Egyszerűen nem releváns.
Tudásként a tudást lehet felfogni. Erre te nem leszel képes soha, mert te a munkát nem karrierként fogod fel, hanem szükségletként. Semmirekellő vagy és ez tény, akárhogy mantrázol akármit
Aki nem vállalkozó, az eleve veszteg köcsög.
Most magamat is beleértve.
A karrier kifejezés egy faszság, az rabszolgaság.
na csá
Tudnád mennyiszer látom ennek a faszkalap "jó vót' a 90es években, mé' ne menne ma is" hozzáállásnak a hozadékait?
Mikor valami lassan retrospektív állapotban rohad, 20éves minden kell alá és köré, mert nincs aki gondozza, megújítsa, lecserélje? Jóazúgy... ja.
Hogy itt egy alig hozzáértő makimajomra bízták a verziókövetést, aki vagy, istenkém,...
... ami neked drága pénz és értelmetlen, az ügyfélnek gondolom kis összegű bekalkulált költség.
A német nem úgy gondolkodik, hogy járjunk 25éves autóval, mert az új az drága és minek, ő úgy gondolkodik, tudjunk venni, és gyártani is új autót mindig.
Pont az ilyen hülye berögződések miatt fogsz mindig falakba ütközni és esténként sírva hokizva elaludni a gecis zsepik mellett.
A német nem úgy gondolkodik, hogy járjunk 25éves autóval, mert az új az drága és minek, ő úgy gondolkodik, tudjunk venni, és gyártani is új autót mindig.
Nekem jó, mert megfizetik, de a saját cégemben az ilyen költségeket, amikért engem megfizetnek, tiltólistára tenném, mint pazarlást.
Ízlések és pofonok.
Építsen "karriert" a faszom.
Sosem akartam alkalmazott lenni.
Vesztes helyzetként fogom fel, hogy mégis így jött ki a lépés.
na alvás, csáááá
Persze, mert egy kapzsi, de legalább buta zsidó vagy.
Sodiverzumban.
Ebből látszik, hogy fogalmad nincs a valóságról.
Nálam most dolgozik 4 burkoló, egy 8 fős festő csapat és egy gipszkartonos brigád.
A legrosszabbul fizetett melós is legalább 20%-al jobban keres nálad, te kókler geci.
A covid előtt ez 50% volt. Szóval menjél te a jó kurva anyádba.
A németek nem is olyan vesztesek, hogy 40 évesen junior fizetésért a konyhában egy matracon kelljen aludniuk :DDDDDD
még maga a korcs is belátja, hogy egy többszörösen túlfizetett szakmából él, ami még egy magasan funkcionáló autistához is( nulla problémamegoldóképességgel) millió fütyit vág hozzá.
ennek fényében szerintem jó lenne befejezni nvetséges IT-szakma fényezését és olyan témákra koncentrálni, hogy:
- mi ahelyzet az új recskakotorékkal?
- hogy lesz németcsibevadászat?
nszksz.
Ezért nem lesz semmiféle céged soha, már igazi, pénzt termelő vállalkozásod, még egy magyar ótvartelep sem, ahol sajnos sokszor még ma is majdnem így gondolkodnak.
Ahol ilyesmi komoly költség, ott baj van, és ezt nem ezeknek a lefaragása oldja meg.
Ez nettó szarrágás, ami végül mindig visszaüt,..
Dehát... mit magyarázok ilyesmit egy "embernek", aki a ~milliós fizetése mellett egyedül, szaron élve, egy patkánylukban, 10milliós hitelt "termelt" ? :D:D
Te magad vagy egy pazarlás, aki kurva sokba kerültél már a magyar adófizetőknek, cégeknek, a családodnak, és még hol a vége.
1. Újszász
2. bolondok háza/IMEI
3. Baracska-Annamajor
4. Hullaház random német városban
Pedig neked ott volt a Bidpower Kft meg a Batali BT. Mindkettő fosta. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
most olvastam a pcr tesztes ökörséged sodi. gondoltál már rá, hogy bekerülhetnél a guinness rekordok könyvébe, mint a világ legbutább embere?
Ez rendkívül optimista becslés. Egyedül lesz egy lakásban, nincs orge felügyelet, semmi kontroll.
Legfeljebb 2-3 hét és valahogy kárt tesz benne.
Az a mostanra 50+ milliós budai lakás, ami lement a wc-n, és feléltétek a picsába, egy frankó kisvállalkozáshoz épp elég kezdő lenne most. Ha totál bebukik, sem lennétek máshol, mint most.
És ez csak az egyik(!) mostanra roppant értékes ingatlanotok .....volt.
Mit okult ebből a kis endi? Há' ugyanezt csinálja!
40éves fejjel, légágyon a konyhában csövezve elszór egy milliós fizut, és _minden_ hitelt, amit csak megkap.
Juhuuhúú...ez ám a shikeres vállalkozás receptje, keci!
Ti egy anti-vállalkozók, egy felélőgépek vagytok, amihez értetek, hozzáfértetek, mind szarba ment.
Itt faggatnak a trollok, hány milliós kütyü ment a levesbe, mi nincs meg, romlott el, adtad oda, hagytad ott, gyanúsan kussolsz is.
Nem mintha számítana, az összes szuper-drága kütyüd egy felesleges szánalmas elavult szemét lesz 2-3 éven belül amivel kitörölheted a segged, már amit nem baszol el, romlik el, törsz össze, amortizálsz le, hagysz el (ld telefon)
Nagyon-nagyon felszínesen fogod fel, hogy hogyan működik egy BÁRMILYEN munkahely valójában. Az ilyen típusú embereket válogatás nélkül mindenki gyűlöli. A főnökök azért, mert többnyire átlátnak a selejtes seggnyaló álcán. A kollégák pedig azért, mert a munkát nem végzik el, állandóan ki kell segíteni őket, és folyamatosan a főnök seggében lihegnek valamiért.
Előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy teljesen elfogyott körülötted a levegő. Senki nem szól hozzád, senki nem keres semmiért, stb. Aztán elég csak EGYETLEN apró hibát elkövetned, és már repülsz is.
Hahó, neki ez a megszokott! Ki beszélgetne vele, amikor nemérti? Meg miért keresnék, kit érdekel a makogó csuldikunk..?
Őt hagyják a sarokban lapítani valami piszmogós alibifeladattal és jöjjön a fizu.
A jövő titka, ennél a cégnél van-e erre sansza, hosszútávon talán nincs.
Az alibizéssel lebukás, illetve ennek feleslegessé válása úgyis meglesz hamar, sajnos a válság kezdi luggatni a világgazdaságot, lassul a szekér mindenhol, még ott is előre a vészféket húzzák, ahol nem okvetlen van direkt probléma.
Arra kellett a négy nap, hogy értsem, mik a helyes kérdések.
Még egyszer: a titok a kérdések releváns volta. Ha nem látsz coding guideline-t, fontos kérdés, hogy van-e. Ha nincs, miért nincs.
Ha nem teljesen tiszta, mikor kell a CMD funkcióit használni, és mikor elég valamit pure Symfony szinten megoldani, akkor erre is rá kell kérdezni.
Nem MINDEN hülyeségre kell rákérdezni, csak arra, hogy mi a fontos. Mert ha azt nem teszed, akkor azt sem fogod érteni, mi a gond. Ha meg pontosan rákérdezel, mi számít hibának, soha nem fognak elővenni hibáért. Soha.
Bejlin
(
x8)
Sep 20, 2020 22:28:25
x8)
Nem-nem-nem-nem-nem.
Nem érted, amit írok.
A működő megoldásra kell megkérdezni, jó-e így.
Ha nem tudsz működő megoldást csinálni, nem érvényes, amit írtam.
Az előfeltétel.
Nem érted, amit írok.
A működő megoldásra kell megkérdezni, jó-e így.
Ha nem tudsz működő megoldást csinálni, nem érvényes, amit írtam.
Az előfeltétel.
Pontosan te nem érted amit mindenki ír neked mert nem is akarod, mivel a valóság elől egy általad elképzelt autista világba menekülsz. Majd amikor a Blahán fogsz csövezni akkor is ennyire pengének tartsd magad hogy te mindent a lehető legjobban csináltál. Az első utcán töltött hideg éjszaka után majd felszáll a köd.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 20, 2020 22:28:32
x12)
Működik a kódod vagy valami más hibájából sajnos fos a kódod?
Fakenguru
(
x5)
Sep 20, 2020 22:28:39
x5)
Egyébként tök vicces ahogy az apró malacagyaddal megfigyelsz dolgokat, és abból próbálsz magadnak osszelegozni egy világképet.
Aztán ugye ez a kalap szar lesz belőle ami. Az IT-ben nincsenek sztenderdek, az E-k szarok, a billgec megmergez, az 5G rossz.
Tudod mi az alternatíva? A tanulás, és a koherens tudás. Na ez az ami neked nincs, te fasz.
:)))))))
Hát azért hetyetye.
Aztán ugye ez a kalap szar lesz belőle ami. Az IT-ben nincsenek sztenderdek, az E-k szarok, a billgec megmergez, az 5G rossz.
Tudod mi az alternatíva? A tanulás, és a koherens tudás. Na ez az ami neked nincs, te fasz.
:)))))))
Sep 20, 2020 22:29:19
Mondjuk most itt bevallottad, egyik helyeden sem tudtál megfelelni és csak egy dologban fejlődtél: angolnázásban. ez shiker!
Sep 20, 2020 22:29:19
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 20, 2020 22:37:21
x3)
Figyelj már Púp, én alapvetően leszarom ezt az egész informatikus szubkultúrát mert segg hülye vagyok hozzá.
Tényleg teljesen fogalmatlan, utoljára egy Enterprise számítógépen "progarmoztam" valami pattogó labdát egy könyvből.
Viszont mint cégvezető, tulajdonos, döntéshozó van 2 évtizednyi tapasztalatom és az ilyen kis potyautas szarhaziakat még én is kiszúrom szakértelem nélkül.
Honnan a geciből veszed azt, hogy egy megfelelő tudással rendelkező főnökurat pont te, a rendkívül szerény képességeiddel meg tudsz vezetni?
Csak mondom; mert egyből nem mondja a pofádba valaki azt, hogy segghülye vagy attól még ne érezd magad biztonságban, te elmebeteg fasz.
Tényleg teljesen fogalmatlan, utoljára egy Enterprise számítógépen "progarmoztam" valami pattogó labdát egy könyvből.
Viszont mint cégvezető, tulajdonos, döntéshozó van 2 évtizednyi tapasztalatom és az ilyen kis potyautas szarhaziakat még én is kiszúrom szakértelem nélkül.
Honnan a geciből veszed azt, hogy egy megfelelő tudással rendelkező főnökurat pont te, a rendkívül szerény képességeiddel meg tudsz vezetni?
Csak mondom; mert egyből nem mondja a pofádba valaki azt, hogy segghülye vagy attól még ne érezd magad biztonságban, te elmebeteg fasz.
Púpszász réme
(
x1)
Sep 20, 2020 22:37:26
x1)
Sodi, szerintem minden IT-s kolléga nevében mondhatom hogy inkább menj el virágot kötni vagy rángasd inkább segelyen a pitont egesznap és told a show.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 20, 2020 22:38:52
x7)
Mindig működik.
Csak mindent ezerféle lehet.
Vágod.
Na csá
Csak mindent ezerféle lehet.
Vágod.
Na csá
Egy féléven keresztül kénytelen voltam VBA-t tanulni, ami IT-s szemmel gondolom nagyon csicska dolog, de én majdnem megszakadtam, hogy átmenjek, a hátam közepére sem kívántam, mivel engem a belsőégésű motorok érdekelnek, az informatika ilyen szinten távol áll tőlem.
Szóval megírtam a vizsgát, lefutott a cucc a feladatnak megfelelően, de megbasztak, mert nem egy, hanem kettő függvényből tudtam összerakni. Igen, meg lehet mindent oldani, de IT-s szemmel, amit én csináltam, az gányolásnak minősült. Valahogy így képzelem el azt, amit te csinálsz. Összetákolod kurva bonyolultan az egyszerűen megoldható dolgokat, aztán a végére egy átláthatatlan instabil rakat szar lesz az egész.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 20, 2020 22:41:09
x13)
Gyagyás, ráírtam egy aktívan versenyző testépítő cimborámra bébi tápszer ügyben, aki megerősítette amit mondtál, igazad volt. Sőt, hozzátette, hogy az igazi profik cumisüvegből isszák edzés közben, mert úgy még jobban beépül! Before after fotókat majd kérünk természetesen.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
sodika
Sep 20, 2020 22:43:07
A különbség az, hogy én már rákérdezek, hány függvénnyel kell.
Ami releváns kérdés pedig, az sosem "Még vezetés".
(Egyébként azért nem vok már bejelentkezve, mert mobilról írok már)
Sep 20, 2020 22:43:07
Mikrocsip
Sep 20, 2020 22:43:55
Tömegnövelés, te szar.
Kaptam tippet.
Azért.
Kaptam tippet.
Azért.
Gondolom a nemcigány, nemsittes haverjaid mondták h a kóterban babatápszertől híznak a tezsvérek..
Sep 20, 2020 22:43:55
Ásó27
(
x68)
Sep 20, 2020 22:44:02
x68)
Kérlek definiáljátok, hogy mit jelentenek ezek a furcsa kifejezések: működik, hiba, csicskalángos, kirúgás
Mifaaaaaaaaaaaan
kripli figyelő
(
x12)
Sep 20, 2020 22:44:57
x12)
Na gyagyás,egész nap itt puncsoltál a trolloknak segítségért könyörögve,meg vedelted az alkoholt.Ahelyett hogy beleástad volna magad a kejetjendszejbe te inkább kifogásokat gyártottál.
rBali
(
x24)
Sep 20, 2020 22:45:28
x24)
Ezzel egy junior még érdeklődőnek is mutatkozna, de te 40 éves vagy és pedofil. A te korodban már nincsen ezekre lehetőség és hamar el fog fogyni a türelem.
Ásó27
(
x68)
Sep 20, 2020 22:45:48
x68)
Na gyagyás,egész nap itt puncsoltál a trolloknak segítségért könyörögve,meg vedelted az alkoholt.Ahelyett hogy beleástad volna magad a kejetjendszejbe te inkább kifogásokat gyártottál.
A gnóm nem tudja, hogy mit jelent az, hogy "tisztességes munka", mégis így hogy dolgozhatna rendesen? Hahó!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2020 22:47:04
x38)
Sneci, arra nem gondoltál, hogy az emberek legnagyobb része azért marad meg egy állásban, mert jó szakember? Mert jó minőségű munkát ad ki a kezéből? Nem színészkedik, egyszerűen csak produkál. Te egy kókler vagy, bevallottan a színészkedést tanultad csak meg, hogy ne rúgjanak ki azonnal. Mégis mindenhonnan kirúgnak, Hahó! Szerinted meddig lehet ezt húzni, junior? Megmondom neked, nem sokáig. Amikor már a masniCV-ből is kiderül ez, akkor már hiába fogsz 100 interjúra elmenni, 100szor fognak elhajtani a picsába. Bizony. Kókler junior vagy.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 20, 2020 22:49:34
x3)
A babakaja ügyben meg inkább a pedofil vonalat érdemes vizsgálni.
Ez egy beteg állat, simán kinéztem belőle, hogy bepelenkázza magát, szopogatja a bebipapit, maga alá szarik és közben kegyetlenül veri a pitont.
Teljesen felesleges egy foreverliving cápaporcos gyökeret tápértékkel, fehérje mennyiségekkel és egyéb háttérhatalmi huncutságokkal terhelni.
Ez egy beteg állat, simán kinéztem belőle, hogy bepelenkázza magát, szopogatja a bebipapit, maga alá szarik és közben kegyetlenül veri a pitont.
Teljesen felesleges egy foreverliving cápaporcos gyökeret tápértékkel, fehérje mennyiségekkel és egyéb háttérhatalmi huncutságokkal terhelni.
Ásó27
(
x68)
Sep 20, 2020 22:50:34
x68)
A babakaja ügyben meg inkább a pedofil vonalat érdemes vizsgálni.
Hát remélem magával játszadozik így, és nem akar rabolni a lakásába egy kisbabát!
A szauna szatírja
(
x1)
Sep 20, 2020 22:51:08
x1)
Ebben aztán biztos nincs szteroid, meg migeci, amitől nem áll fel a pöcs.
Nyeljél sok gecit az az igazi tiszta egészséges fehérje.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 20, 2020 22:51:48
x38)
Amúgy ismerek ilyen embert, aki 0 hozzáértéssel, abszolút ostoba faszként ugyanezt csinálta. Csak az 30 éve volt, és ő nem falmelléki gányoldákba masnizta be magát, hanem komoly, nagy cégekhez, ezért róla még 20 év után is elhitték, hogy ér valamit, mert az 1-1,5 éveket, amiket felmutatott olyan helyeken lébecolta ki magának, amik növelték az esélyét arra, hogy a következő helyre is felvegyék. Végül nyugdíj előtt 8 évvel "sokallt be" a masni, amikor már tényleg túl sok lett a hely, az internet is rásegített arra, hogy kiderüljön a turpisság, és a HR-esek elkezdték hívogatni az előző munkahelyeit. Volt egy nagyon kemény 8 éve, amikor kvázi koldus volt, de a nyugdíjig kihúzta, és most (ha még él) elsakkozik abból, amit kitérdelt magának. És ő vezető pozíciókat töltött be, nem pedig junior gánykóder volt. De ez 2020-ban nem működik, Hahó! Neked még van egy, max. két húzásod, és véged van. Bizony. Ez lesz ám a rend!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
rBali
(
x24)
Sep 20, 2020 22:54:26
x24)
Jó lesz ez, faszaság van :))))
Ásó27
(
x68)
Sep 20, 2020 22:55:11
x68)
2 millió fölött járunk, és még nincs vége a hónapnak :))
Mifaaaaaaaaaaaan
kripli figyelő
(
x12)
Sep 20, 2020 22:58:47
x12)
Minek akarod tömegnövelni magad pedofil?Már most akkora a hasad van egy terhes póknak.Még pár girosztál és megint kidurran a beled.
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 20, 2020 22:59:25
x3)
Remélem egyszer már végre nem csak a bérleményekben okozol kárt, hanem az alibizésed miatt valahol valaki bukik egy szemmel jól látható összeget és megropogtatják azt a korcs tested te szarfaszú.
Nálad még az unokázós csalók is becsületesebbek, pedig azoktól még én is okádok.
Nálad még az unokázós csalók is becsületesebbek, pedig azoktól még én is okádok.
Fakenguru
(
x5)
Sep 20, 2020 23:07:28
x5)
Az 55.000-es adósság tipp közel jár az igazsághoz pupszorny?
Az utóbbi három hónapod legalább 8-10.000 euroba fájt, tehát már biztosan 50.000 euró felett jársz.
Mivel szeretsz a forinttal vagizni, az 18.000.000 forintocska. Ha elerted az 55.000-et, elerted a 20 millió forintos tartozást is vele.
Juhuuuuu!
Hát azért hetyetye.
Az utóbbi három hónapod legalább 8-10.000 euroba fájt, tehát már biztosan 50.000 euró felett jársz.
Mivel szeretsz a forinttal vagizni, az 18.000.000 forintocska. Ha elerted az 55.000-et, elerted a 20 millió forintos tartozást is vele.
Juhuuuuu!
sodika
Sep 20, 2020 23:10:08
Amúgy ismerek ilyen embert, aki 0 hozzáértéssel, abszolút ostoba faszként ugyanezt csinálta.
Nem érted a lényeget. Rákeresek a megoldásokra az adott CMS-nél, oszt rendre kiderül, hogy azért nem működik, hogy én 2018-as kódot néztem, miközben 2020 van.
Ahol jóformán havonta változik a tudás, ott rögtön értelmezhetetlenné válik, hogy valaki mit "tud".
Az IT lokális követelményeiről szól, és a hiba fogalma is csak azok vonatkozásában értelmezhető.
Amit írok, az nem holmi trükközés, hanem az IT elemi tulajdonságainak kiismerése.
Minden régebbi kudarcom kizárólag arra vezethető vissza, hogy tényleg azt hittem, hogy lehet a dolgokat objektíve rosszul vagy jól csinálni (mert az ELTÉ-n belénk verték ezt a faszságot), pedig nem lehet.
Sep 20, 2020 23:10:08
Púpszász réme
(
x1)
Sep 20, 2020 23:13:49
x1)
Te csak egy kókler fasz vagy aki a legegyszerübb összefüggéseket sem érti. Semmi keresnivalód a szakmában, bár az életben sem.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Sep 20, 2020 23:14:11
x1)
Te balfasz! Ezért használunk, -ha nincs különösebb oka az újabb verziónak-, kiforrott LTS verziókat!
SoDiNemTudBelépni. SoDiEgyBalfasz. Piszony!
SoDiNemTudBelépni. SoDiEgyBalfasz. Piszony!
Ásó27
(
x68)
Sep 20, 2020 23:16:21
x68)
Még a 8 éveseknek szóló feladványokat sem érted a játékokban baszki :DD
Mifaaaaaaaaaaaan
Élet
Sep 20, 2020 23:16:56
....blablabla...éjtyejmezhető.....szófosás.....vonatkozásában....blablabla....
Én: -20.000.000 fütyi
Mindenki más: hahahahahaha
Sep 20, 2020 23:16:56
Sep 20, 2020 23:17:11
Egyre jobb a műsor, ez a bébitáp meg a tömegnövelés ez priceless..
Bár gyanítom alapvetően kamu, egy hozzáköltés az egész, a félig megevett pizza, a puha uborka, mind azt sejteti, képtelen már normálisan rágni az elrohadt gyulladt csonkokkal, csak szopogat, csócsál.
A PCR teszten kár rugózni, ez olyan, mint az a szöveg ,hogy "nem kell víruskereső a gépre, mert minden szart vírusnak jelez".
Nyilván van hamis riasztás, de ez a hülyéknek egyenértékű a "megbízhatatlan akkor az egész" végkövetkeztetéssel.
Ezután minden átlag hülye gépe tele van vírusokkal, aki így gondolkodik,---> az összes konteós balfasz megérdemli, hogy mindent leszarva elsőként kapja el, és durván agonizáljon vagy kimúljon a covidtól.
A jelek szerint már megkezdődött ez, ufólátta attika, a nemzeti együttműködés fényszívű élmunkása miután nagypofával konteózott nyilvánosan, most olyan beteg, hogy örülhet ha túléli.
Jó eséllyel egy reszketeg öregember marad a fertőzés után, maradék sárm annyi, maradék hang annyi, erőnlét annyi, visszamaradt betegségek és szindrómák.
Megérdemli, ahogyan az összes meg fogja.
Bár gyanítom alapvetően kamu, egy hozzáköltés az egész, a félig megevett pizza, a puha uborka, mind azt sejteti, képtelen már normálisan rágni az elrohadt gyulladt csonkokkal, csak szopogat, csócsál.
A PCR teszten kár rugózni, ez olyan, mint az a szöveg ,hogy "nem kell víruskereső a gépre, mert minden szart vírusnak jelez".
Nyilván van hamis riasztás, de ez a hülyéknek egyenértékű a "megbízhatatlan akkor az egész" végkövetkeztetéssel.
Ezután minden átlag hülye gépe tele van vírusokkal, aki így gondolkodik,---> az összes konteós balfasz megérdemli, hogy mindent leszarva elsőként kapja el, és durván agonizáljon vagy kimúljon a covidtól.
A jelek szerint már megkezdődött ez, ufólátta attika, a nemzeti együttműködés fényszívű élmunkása miután nagypofával konteózott nyilvánosan, most olyan beteg, hogy örülhet ha túléli.
Jó eséllyel egy reszketeg öregember marad a fertőzés után, maradék sárm annyi, maradék hang annyi, erőnlét annyi, visszamaradt betegségek és szindrómák.
Megérdemli, ahogyan az összes meg fogja.
Sep 20, 2020 23:17:11
sodika
Sep 20, 2020 23:20:50
Ebben a szakmában nincsenek összefüggések. Nincs tudás, nincs semmi csak köd van, és lokális követelmények. Működjön a kódod, és légy tisztában a helyi code review szempontjaival. A minden másnak a magasról leszarása nem trehányság, mert nem is létezik a bármi más, amit egyáltalán képes lehetnél leszarni. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Sep 20, 2020 23:20:50
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 20, 2020 23:21:05
x3)
Nem érted a lényeget.
Jaja, itt senki nem érti a lényeget azért laksz te egy 25 nm-es lyukban ő meg nem. Mindenki hülye Sodika, piszony.
Az ELTEn nem vertek beléd semmit, te onnan kibuktál. Nem ütötted meg a mércét, leverted a lécet, kudarcocskát vallottál. Hát egy kibaszott papírod nincs, fingós.
Te oktatsz itt felnőtt embereket akik egzisztenciát teremtettek maguknak (így vagy úgy, tökmindegy) arról, hogy kell túlélni? Nézzél már magadra. Jézusom baszdmeg.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Sep 20, 2020 23:22:07
x1)
A kurva anyád létezik?
bujkáló csatornapatkány
Sep 20, 2020 23:22:18
megkérném a profokat, hogy ne beszélgessenek a korccsal covid és it témák kapcsán, mert abból csak ordas nagy hazugságok/faszságok és egyéb autistacunamik kerekednek. egy fogyatékossal próbáltok vitázni !? komoly !?
a púpos felé csak alázások és kínos kérdések intézendőek.
nszksz.
nszksz.
Sep 20, 2020 23:22:18
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 20, 2020 23:25:56
x1)
Remélem egyszer már végre nem csak a bérleményekben okozol kárt, hanem az alibizésed miatt valahol valaki bukik egy szemmel jól látható összeget és megropogtatják azt a korcs tested te szarfaszú.
Jelen helyén elvileg frissen induló, jó szaftos projektre vették fel húzóemberként. Ha aláírják a szerződést a megrendelővel és aztán projekt indulás után derül ki, hogy a "húzóember" egy vödör szart sem ér, amit kódol használhatatlan, azért valszeg le fogja verni a víz a főnökurat.
Magyarország rémálma
(
x7)
Sep 20, 2020 23:26:51
x7)
Rákérdezel? :DDD Erre mindenkinek magától tudnia kell a választ, nem? Gondolom minél kevesebbel, nem? :D Mindegy, nem értek hozzá, meg egyébként is leszarom, én csak azt tudom, hogy aki egy táp csatit meg egy apply gombot nem képes megtalálni, az nem túl sok dologra alkalmas.
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 20, 2020 23:26:59
x1)
megkérném a profokat, hogy ne beszélgessenek a korccsal covid és it témák kapcsán, mert abból csak ordas nagy hazugságok/faszságok és egyéb autistacunamik kerekednek. egy fogyatékossal próbáltok vitázni !? komoly !?
nszksz.
nszksz.
IT vonalon sok hasznos infó csöpög azért.
A covid témában igazad van, az csak zaj.
C64korszak
(
x2)
Sep 20, 2020 23:28:39
x2)
Ebben a szakmában nincsenek összefüggések. Nincs tudás, nincs semmi csak köd van,
A köd a te fejedben van nyomorult.
Ha nem egy kódgányer junior segédmunkás lennél, hanem önálló projektjeid lennének, és személyesen felelnél azért, amikor problémákat kell adott eszközökkel megoldani, akkor legalább sejtenéd az összefüggések körvonalait.
Az IT-ben semmiféle ámítás nincs, ámítani csak te szoktál másokat az összebarkácsolt CV-del, és benne behazudott "elvégzett" félévekkel..többek között.
rBali
(
x24)
Sep 20, 2020 23:31:59
x24)
így van, aki betanított cintányéros majomként van alkalmazva és háttereket színez meg manuálisan tesztel az nem fogja látni az összefüggéseket.
De hát ilyen Sodi a Sodi. A felszínét sem kapargatja az IT-nak, de ő már megfejti. Mint a járványt.
De hát ilyen Sodi a Sodi. A felszínét sem kapargatja az IT-nak, de ő már megfejti. Mint a járványt.
sodika
Sep 20, 2020 23:33:15
Amikor a múlt hetem úgy telt el, hogy folyton oda kanyarodtam vissza, hogy azért nem működik, amit próbálok, mert az úgy 2018-ban lett volna jó, akkor jöttem rá, hogy ez itt most előttem nem olyasvalamit, amit nekem úgymond "tudnom" kellene, mert ami ilyen gyakran változik, azt úgyse "tudja" senki. Nem létezik olyan ember.
Innentől meg az egyetlen kérdés, mik a helyi review követelmények, oszt kész.
Innentől meg az egyetlen kérdés, mik a helyi review követelmények, oszt kész.
Sep 20, 2020 23:33:15
sodika
Sep 20, 2020 23:34:14
Ami ilyen gyakran változik, azt úgyse "tudja" senki.
Nincs tudás.
Nincs tudás.
Sep 20, 2020 23:34:14
bujkáló csatornapatkány
Sep 20, 2020 23:35:51
korcs, te komolyan egészséges embernek tartod magad? fizikailag
Sep 20, 2020 23:35:51
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 20, 2020 23:35:53
x3)
így van, aki betanított cintányéros majomként van alkalmazva és háttereket színez meg manuálisan tesztel az nem fogja látni az összefüggéseket.
Ez a cintányéros majom duma pont múlt héten jutott eszembe egy megbeszélés közben.
Nagyon nehéz percek voltak :-)
Fakenguru
(
x5)
Sep 20, 2020 23:36:01
x5)
Nincs tudás.
Nincs tudás.
:)))))))))
Mit lehet erre mondani, igazad van mester.
rBali
(
x24)
Sep 20, 2020 23:36:20
x24)
Nincs tudás.
Nincs tudás.
Ez egy ordas nagy baromság. Az IT félévente képes megújulni és aki valódi munkát végez az progresszív és követ minden változást a területén. Nem mindig van alkalmazva a legújabb tech, de tudni kell mikor érdemes lépni vele.
Ostoba vagy és tudatlan.
zsidókvagytok
Sep 20, 2020 23:37:18
Nincs tudás.
Nincs tudás.
a magad nevében beszélj csöves.
Nem 1 ember vezette le hogy mekkora kókler geci vagy, ne mondd nekem hogy ők nem értenek hozzá.
Sep 20, 2020 23:37:18
Fakenguru
(
x5)
Sep 20, 2020 23:39:03
x5)
Mesélj nekünk tudatlan idiótának, mik a legújabb értelmetlen boszorkánysagok, amiket a zsidók kifoztek az IT-ban hogy átverjek az emberiséget?
Hát azért hetyetye.
sodika
Sep 20, 2020 23:44:00
Ostoba vagy és tudatlan.
Ostoba vagy és tudatlan.
Sep 20, 2020 23:44:00
C64korszak
(
x2)
Sep 20, 2020 23:45:55
x2)
Halandzsázz csak, 2018 az két éve volt, az IT-ben ez azért észrevehető időtáv.
Vannak technológiák, amik még alig léteztek/terjedtek el akkor, ez nem azt jelenti, egy feladatot nem lehet hagyományosan megoldani, de ha az új technológia használatára vettek fel, akkor ez az elvárás, ...
De te annyira be vagy szorulva saját kis egoista világodba, hogy neked mit kellett, meg neked mit mondtak, meg tőled mit vártak, nem is lep meg, hogy nem az IT de az egész világ egy köd számodra.
A tudás az úgy "nincs", mint a nyelvtudás sem, akad aki képes lépést tartani, de te sosem leszel ezek közt, neked 1 órás feladatok hetekig tartanak, akad aki képes 50 meg 60 évesen is idegen nyelveket tanulni, veled szemben, aki évek alatt sem.
Vannak technológiák, amik még alig léteztek/terjedtek el akkor, ez nem azt jelenti, egy feladatot nem lehet hagyományosan megoldani, de ha az új technológia használatára vettek fel, akkor ez az elvárás, ...
De te annyira be vagy szorulva saját kis egoista világodba, hogy neked mit kellett, meg neked mit mondtak, meg tőled mit vártak, nem is lep meg, hogy nem az IT de az egész világ egy köd számodra.
A tudás az úgy "nincs", mint a nyelvtudás sem, akad aki képes lépést tartani, de te sosem leszel ezek közt, neked 1 órás feladatok hetekig tartanak, akad aki képes 50 meg 60 évesen is idegen nyelveket tanulni, veled szemben, aki évek alatt sem.
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 20, 2020 23:46:08
x3)
Azt nem vágom csak, hogy ha valaki ennyire képben van, ha ekkora tapasztalattal rendelkezik egy jól meghatározott területen, ha átlát a szitán akkor, hogy a faszomba aludhat egy gumimatracon 40 éves korábán? Mindezt egy olyan országban, ahol még az egyébként arra érdemteleneket is aránytalanul túlfizetik.
Hogy a véreshabos kecibe van ez?
Hogy a véreshabos kecibe van ez?
sodika
Sep 20, 2020 23:46:27
Amikor kérdezte valaki, hogy mit értek azalatt, hogy az ügyfélnek drágán kiszámlázzuk a semmit: hát péládul a Laravel meg PHP verzióváltást.
Az elmúlt két évem legalább egyharmadában azzal foglalkoztam, hogy a kódbázist az újabb verziójú PHP-hoz, meg Laravel-hez igazítgattam.
Mi volt ennek az értelme?
Ki lehetett számlázni az ügyfélnek, és tudtam belőle venni Vive Index-et. :DDDDDDD
Azok túl? SEMMI. :DDDDDD
Az elmúlt két évem legalább egyharmadában azzal foglalkoztam, hogy a kódbázist az újabb verziójú PHP-hoz, meg Laravel-hez igazítgattam.
Ki lehetett számlázni az ügyfélnek, és tudtam belőle venni Vive Index-et. :DDDDDDD
Sep 20, 2020 23:46:27
rBali
(
x24)
Sep 20, 2020 23:46:42
x24)
Mi a faszomról beszélsz.
Ebből is látszik, hogy semmilyen specializációd nincs. Ha van egy technológiád, azt követed. A saját érdekedben is érdemes, mert megkönnyíti a munkát, stb. stb...
Az, hogy te nem tudsz semmit arról amit gányolsz még nem jelent semmit. Továbbra is csak magadat próbálod ezzel nyugtatni
zsidókvagytok
Sep 20, 2020 23:48:04
Amikor kérdezte valaki, hogy mit értek azalatt, hogy az ügyfélnek drágán kiszámlázzuk a semmit: hát péládul a Laravel meg PHP verzióváltást.
milyen érdekes, hogy itt mindneki azt mondja hogy kell tudni tanulni az új dolgokat, és csak te mondod azt hogy semmi értelme. Csak nem kókler sodi a sodi?
Sep 20, 2020 23:48:04
sodika
Sep 20, 2020 23:48:40
Ilyen ticket-re, hogy készítsd fel az új PHP-ra, vagy az új Laravel verzióra a projektet, simán kaptál egy hónapot, mert nagy volt a projekt.
Tudom, hogy miről beszélek.
A végén meg örült az ügyfél, mert írta nekem, hogy jaj de jó, a mérések alapján az új PHP tényleg gyorsabb, de faszaaaa.
Mindegy.
Tudom, hogy miről beszélek.
A végén meg örült az ügyfél, mert írta nekem, hogy jaj de jó, a mérések alapján az új PHP tényleg gyorsabb, de faszaaaa.
Mindegy.
Sep 20, 2020 23:48:40
sodika
Sep 20, 2020 23:50:46
Ezek a verzióváltások arra jók, hogy a hozzám hasonlóak megéljenek, mert ápolni kell a kódbázist, amikor kijönnek az új verziók.
Sep 20, 2020 23:50:46
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 20, 2020 23:52:41
x3)
Egy átlagos magyar melós NEM gumimatracon alszik egy lyukban, hanem rendes ágyon a nője mellet.
sodika
Sep 20, 2020 23:52:50
És két-három hónap múlva megint jön egy verzióváltás, amire megint kapsz egy hónapot. :D
Ezért van elég meló a szakmában, mert van ez a hülyeség.
Ezért van elég meló a szakmában, mert van ez a hülyeség.
Sep 20, 2020 23:52:50
sodika
Sep 20, 2020 23:53:19
Egy átlagos magyar melós NEM gumimatracon alszik egy lyukban, hanem rendes ágyon a nője mellet.
150-200 ezerből az nehéz.
Sep 20, 2020 23:53:19
sodika
Sep 20, 2020 23:53:31
na mindegy, alszom
csá
csá
Sep 20, 2020 23:53:31
rBali
(
x24)
Sep 20, 2020 23:53:49
x24)
Miért hasonlítod magadat egy magyar 8 órás melóshoz? Németországban vagy, az ottani piacon 'versenyzel', nem? Egyszerűen nem releváns.
Tudásként a tudást lehet felfogni. Erre te nem leszel képes soha, mert te a munkát nem karrierként fogod fel, hanem szükségletként. Semmirekellő vagy és ez tény, akárhogy mantrázol akármit
sodika
Sep 20, 2020 23:56:01
Erre te nem leszel képes soha, mert te a munkát nem karrierként fogod fel, hanem szükségletként.
na csá
Sep 20, 2020 23:56:01
sodika
Sep 20, 2020 23:56:23
---veszteS, naaa.
csáá
csáá
Sep 20, 2020 23:56:23
C64korszak
(
x2)
Sep 20, 2020 23:56:30
x2)
Tudnád mennyiszer látom ennek a faszkalap "jó vót' a 90es években, mé' ne menne ma is" hozzáállásnak a hozadékait?
Mikor valami lassan retrospektív állapotban rohad, 20éves minden kell alá és köré, mert nincs aki gondozza, megújítsa, lecserélje? Jóazúgy... ja.
Hogy itt egy alig hozzáértő makimajomra bízták a verziókövetést, aki vagy, istenkém,...
... ami neked drága pénz és értelmetlen, az ügyfélnek gondolom kis összegű bekalkulált költség.
rBali
(
x24)
Sep 20, 2020 23:57:16
x24)
na csá
na csá
Pont az ilyen hülye berögződések miatt fogsz mindig falakba ütközni és esténként sírva hokizva elaludni a gecis zsepik mellett.
sodika
Sep 20, 2020 23:58:41
Nekem jó, mert megfizetik, de a saját cégemben az ilyen költségeket, amikért engem megfizetnek, tiltólistára tenném, mint pazarlást.
Ízlések és pofonok.
Sep 20, 2020 23:58:41
sodika
Sep 20, 2020 23:59:29
Építsen "karriert" a faszom.
Sosem akartam alkalmazott lenni.
Vesztes helyzetként fogom fel, hogy mégis így jött ki a lépés.
na alvás, csáááá
Sep 20, 2020 23:59:29
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 20, 2020 23:59:42
x1)
Ízlések és pofonok.
Ízlések és pofonok.
Persze, mert egy kapzsi, de legalább buta zsidó vagy.
rBali
(
x24)
Sep 21, 2020 00:00:22
x24)
Endre, elkezdődött a második heted a 3 hónapos próbaidődből. Lesz még itt stresszecske, meg mantrázás. Te is tudod, mi is tudjuk :))))
Ásó27
(
x68)
Sep 21, 2020 00:01:55
x68)
Aludjál Endre, holnap sokat kell majd kérdezned :)))))
Imádkozz apádért, mielőtt lefekszel
Mifaaaaaaaaaaaan
Imádkozz apádért, mielőtt lefekszel
sodika
Sep 21, 2020 00:02:12
Ami jó volt 5 éve, jó lesz 5 év múlva is, he.
A német TÉNYLEG nem így gondolkodik, és én konkértan ebből élek nem kis részben, igen.
Meg utána örül, hogy tényleg gyorsabb lett, de jóó.
Ez is igaz.
Na mindegy.
Húzok, csá
A német TÉNYLEG nem így gondolkodik, és én konkértan ebből élek nem kis részben, igen.
Meg utána örül, hogy tényleg gyorsabb lett, de jóó.
Ez is igaz.
Na mindegy.
Húzok, csá
kripli figyelő
(
x12)
x12)
Ízlések és pofonok.
Van céged gnóm.Elfelejtetted?Akkor miért nem fhossa? Ízlések és pofonok.
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 21, 2020 00:02:44
x3)
na csá
na csá
Sodiverzumban.
Ebből látszik, hogy fogalmad nincs a valóságról.
Nálam most dolgozik 4 burkoló, egy 8 fős festő csapat és egy gipszkartonos brigád.
A legrosszabbul fizetett melós is legalább 20%-al jobban keres nálad, te kókler geci.
A covid előtt ez 50% volt. Szóval menjél te a jó kurva anyádba.
rBali
(
x24)
Sep 21, 2020 00:03:53
x24)
Ami jó volt 5 éve, jó lesz 5 év múlva is, he.
A német TÉNYLEG nem így gondolkodik
A német TÉNYLEG nem így gondolkodik
A németek nem is olyan vesztesek, hogy 40 évesen junior fizetésért a konyhában egy matracon kelljen aludniuk :DDDDDD
bujkáló csatornapatkány
Sep 21, 2020 00:04:59
még maga a korcs is belátja, hogy egy többszörösen túlfizetett szakmából él, ami még egy magasan funkcionáló autistához is( nulla problémamegoldóképességgel) millió fütyit vág hozzá.
ennek fényében szerintem jó lenne befejezni nvetséges IT-szakma fényezését és olyan témákra koncentrálni, hogy:
- mi ahelyzet az új recskakotorékkal?
- hogy lesz németcsibevadászat?
nszksz.
Sep 21, 2020 00:04:59
C64korszak
(
x2)
Sep 21, 2020 00:06:38
x2)
Ízlések és pofonok.
Ízlések és pofonok.
Ezért nem lesz semmiféle céged soha, már igazi, pénzt termelő vállalkozásod, még egy magyar ótvartelep sem, ahol sajnos sokszor még ma is majdnem így gondolkodnak.
Ahol ilyesmi komoly költség, ott baj van, és ezt nem ezeknek a lefaragása oldja meg.
Ez nettó szarrágás, ami végül mindig visszaüt,..
Dehát... mit magyarázok ilyesmit egy "embernek", aki a ~milliós fizetése mellett egyedül, szaron élve, egy patkánylukban, 10milliós hitelt "termelt" ? :D:D
Te magad vagy egy pazarlás, aki kurva sokba kerültél már a magyar adófizetőknek, cégeknek, a családodnak, és még hol a vége.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 21, 2020 00:08:03
x12)
Mi lett azzal a taktikával hogy kérsz még egy feladatot?Mi lesz ha kapsz egy mailt amiben leírják mik az elvárások,a végén pedig egy rövid határidőt.Ugyanott fogsz izzadni az el nem végzett feladattal,mert nem értesz hozzá.
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 21, 2020 00:10:52
x3)
és még hol a vége.
1. Újszász
2. bolondok háza/IMEI
3. Baracska-Annamajor
4. Hullaház random német városban
Bejlin
(
x8)
Sep 21, 2020 00:17:54
x8)
na csá
na csá
Pedig neked ott volt a Bidpower Kft meg a Batali BT. Mindkettő fosta. :D
kripli figyelő
(
x12)
Sep 21, 2020 00:20:30
x12)
Ha jól tudom gnóm akkor csak ez egyik cégedet kényszer számolták fel,rengeteg adósságod kamatozik miatta.De a másik céged még él és ketyegnek szépen a be nem fizetett járulékok.Miért nem fhossa a céged,hiszen nem fizetsz ilyen proli IT költséges pazarlásokat miatta.Abdul kukáscége miért fhossa amikor átvereti magát ilyen pazarlós IT költségekkel ami mögött nem is lehet tudás szerinted.
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 21, 2020 00:20:33
x3)
Ez a gumimatrac azért jó, mert ha tönkreteszi a mosógépet és elönti a víz a tágas palotát akkor lebeghet ott a Tócsa tetején mintha a buzifürcsiben lenne.
kripli figyelő
(
x12)
Sep 21, 2020 00:26:20
x12)
Sep 21, 2020 00:26:20
Ez a gumimatrac azért jó, mert ha tönkreteszi a mosógépet és elönti a víz a tágas palotát akkor lebeghet ott a Tócsa tetején mintha a buzifürcsiben lenne.
A trolltotón lehet tippelni mikor fog kifingani a matrac.Szerintem másfél hónap amíg egy elhagyott söröskupak kilyukasztja. Sep 21, 2020 00:26:20
technikai_proba
(
x1)
Sep 21, 2020 00:27:44
x1)
most olvastam a pcr tesztes ökörséged sodi. gondoltál már rá, hogy bekerülhetnél a guinness rekordok könyvébe, mint a világ legbutább embere?
Aczél elvtárs
(
x3)
Sep 21, 2020 00:30:31
x3)
A trolltotón lehet tippelni mikor fog kifingani a matrac.Szerintem másfél hónap amíg egy elhagyott söröskupak kilyukasztja.
Ez rendkívül optimista becslés. Egyedül lesz egy lakásban, nincs orge felügyelet, semmi kontroll.
Legfeljebb 2-3 hét és valahogy kárt tesz benne.
Emlékeztető Elemér
Sep 21, 2020 00:31:28
-20.000.000 fütyi
Sep 21, 2020 00:31:28
C64korszak
(
x2)
Sep 21, 2020 00:33:40
x2)
Az a mostanra 50+ milliós budai lakás, ami lement a wc-n, és feléltétek a picsába, egy frankó kisvállalkozáshoz épp elég kezdő lenne most. Ha totál bebukik, sem lennétek máshol, mint most.
És ez csak az egyik(!) mostanra roppant értékes ingatlanotok .....volt.
Mit okult ebből a kis endi? Há' ugyanezt csinálja!
40éves fejjel, légágyon a konyhában csövezve elszór egy milliós fizut, és _minden_ hitelt, amit csak megkap.
Juhuuhúú...ez ám a shikeres vállalkozás receptje, keci!
Ti egy anti-vállalkozók, egy felélőgépek vagytok, amihez értetek, hozzáfértetek, mind szarba ment.
Itt faggatnak a trollok, hány milliós kütyü ment a levesbe, mi nincs meg, romlott el, adtad oda, hagytad ott, gyanúsan kussolsz is.
Nem mintha számítana, az összes szuper-drága kütyüd egy felesleges szánalmas elavult szemét lesz 2-3 éven belül amivel kitörölheted a segged, már amit nem baszol el, romlik el, törsz össze, amortizálsz le, hagysz el (ld telefon)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 21, 2020 00:37:19
x37)
Az IT maga egész egy faszság.
Az egész. Ahogy van.
A megmaradás titka, hogy színészkedd el a vezető munkatársnak, hogy nagyon aggódsz, nehogy hibát kövess el, és sosem fognak hibáért megbaszni.
Ez ennyire egyszerű.
Nem a lapítás a lényeg.
Hanem az ellenkezője. :D
Az egész. Ahogy van.
A megmaradás titka, hogy színészkedd el a vezető munkatársnak, hogy nagyon aggódsz, nehogy hibát kövess el, és sosem fognak hibáért megbaszni.
Ez ennyire egyszerű.
Nem a lapítás a lényeg.
Hanem az ellenkezője. :D
Nagyon-nagyon felszínesen fogod fel, hogy hogyan működik egy BÁRMILYEN munkahely valójában. Az ilyen típusú embereket válogatás nélkül mindenki gyűlöli. A főnökök azért, mert többnyire átlátnak a selejtes seggnyaló álcán. A kollégák pedig azért, mert a munkát nem végzik el, állandóan ki kell segíteni őket, és folyamatosan a főnök seggében lihegnek valamiért.
Előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy teljesen elfogyott körülötted a levegő. Senki nem szól hozzád, senki nem keres semmiért, stb. Aztán elég csak EGYETLEN apró hibát elkövetned, és már repülsz is.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 21, 2020 00:45:27
x37)
Egyetlen dolog számít: a munka el van végezve időre? Működik? Úgy lett elvégezve, ahogy azt kértük? Ha nem, akkor ne magyarázkodj meg kérdezgess, bazmeg. ELŐTTE KELLETT VOLNA KÉRDEZNI!
Full buta, konfliktuskerülő debil vagy, aki mindig megúszásra, minimálteljesítményre játszik. Ez a nagy igazság, Endre. Ilyen embernek normális cégnél nincs maradása. Kap egy figyelmeztetést, hogy húzzon bele, esetleg ráállítanak egy senior kollégát, hogy ellenőrizze a munkáját. Ha nincs (látványos) fejlődés, akkor kirúgás.
Te csak azt hiszed, hogy ha gáz van, akkor elég kérdezősködni meg úgy tűnni, mintha te nagyon jót akartál volna, csak nem voltak világosak az elvárások. Ezen a legkezdőbb főnök is átlát, maximum nem akarja forszírozni. Ismétlem: elsőre elnézik, többedszerre már improvement plan, aztán kirúgás.
Full buta, konfliktuskerülő debil vagy, aki mindig megúszásra, minimálteljesítményre játszik. Ez a nagy igazság, Endre. Ilyen embernek normális cégnél nincs maradása. Kap egy figyelmeztetést, hogy húzzon bele, esetleg ráállítanak egy senior kollégát, hogy ellenőrizze a munkáját. Ha nincs (látványos) fejlődés, akkor kirúgás.
Te csak azt hiszed, hogy ha gáz van, akkor elég kérdezősködni meg úgy tűnni, mintha te nagyon jót akartál volna, csak nem voltak világosak az elvárások. Ezen a legkezdőbb főnök is átlát, maximum nem akarja forszírozni. Ismétlem: elsőre elnézik, többedszerre már improvement plan, aztán kirúgás.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 21, 2020 00:46:46
x37)
Négy napot aszaltad a melót, amit kiadtak neked, és négy nap után majd azzal állsz eléjük, hogy nem érted, hogy mik az elvárások? Sok szerencsét.
-
Sep 21, 2020 00:47:23
Vajon mit szólna a cég, ha kiderülne Enréről, hogy valójában egy gátlástalan pedofil?
Sep 21, 2020 00:47:23
szente csaba
Sep 21, 2020 00:48:50
Gyagyás! Nincs kedved beszállni az energia iparba? A molekuláris biológia is a kisujjadban van, az IT gyerekjáték számodra, egy atomerőmű igazán nem jelenthet problémát. Foshná neked a végtelen pénzt! Gondolj csak bele, a kiadásaid is csökkennének. Nem kéne fizetned a fűtésért: gondoskodna róla a hasadó anyag. A hűtővízben meg fürdeni is tudnál! Garantálom, hogy mindig termál hőfokú lenne.
Sep 21, 2020 00:48:50
C64korszak
(
x2)
Sep 21, 2020 00:49:46
x2)
Senki nem szól hozzád, senki nem keres semmiért, stb. Aztán elég csak EGYETLEN apró hibát elkövetned, és már repülsz is.
Hahó, neki ez a megszokott! Ki beszélgetne vele, amikor nemérti? Meg miért keresnék, kit érdekel a makogó csuldikunk..?
Őt hagyják a sarokban lapítani valami piszmogós alibifeladattal és jöjjön a fizu.
A jövő titka, ennél a cégnél van-e erre sansza, hosszútávon talán nincs.
Az alibizéssel lebukás, illetve ennek feleslegessé válása úgyis meglesz hamar, sajnos a válság kezdi luggatni a világgazdaságot, lassul a szekér mindenhol, még ott is előre a vészféket húzzák, ahol nem okvetlen van direkt probléma.
sodilegnagyobbrajongoja
Sep 21, 2020 00:52:25
Mondjuk aki direkt nem csinál semmit, az tényleg nem tud hibázni sem.
Jól kiokoskodta ezt a Sodi.
*okosnéger kép*
Jól kiokoskodta ezt a Sodi.
*okosnéger kép*
Sep 21, 2020 00:52:25
lavor
Sep 21, 2020 00:54:27
hurkot tudsz már kötni gnóm? vagy az túl 2020-as technológia
Sep 21, 2020 00:54:27
Bognár Tibor
Sep 21, 2020 01:01:12
Endre, tiltsd le a kommentelést!
Sep 21, 2020 01:01:12
kripli figyelő
(
x12)
Sep 21, 2020 01:21:54
x12)
Erre próbál játszani a gnóm,ne is szóljanak hozzá,észre se vegyék.Az eddigi információk alapján a mostani cégénél van középvezetés és kiadják a feladatokat nem pedig kamu munkanaplót kell excelezni.Remélem a feladat ellenörzését is pattogós középvezetők végzik és a két dörzsölt minőség ellenőr,akik kegyetlenül visszadobálják a gnóm spagetti szarjait. Előbb-utóbb azt fogod észrevenni, hogy teljesen elfogyott körülötted a levegő. Senki nem szól hozzád, senki nem keres semmiért, stb. Aztán elég csak EGYETLEN apró hibát elkövetned, és már repülsz is.
Metélt gondolatjel
Sep 21, 2020 01:49:14
Kisboros, figyelsz minket?
Sep 21, 2020 01:49:14
Májas
Sep 21, 2020 04:36:47
Nagypm röhögök! :D :D :D
Megvan pedosodi új neve is... UBORKABASZÓ! :D
www.youtube.com/watch?v=SbUowBrfCyA
Megvan pedosodi új neve is... UBORKABASZÓ! :D
www.youtube.com/watch?v=SbUowBrfCyA
Sep 21, 2020 04:36:47
sodika
Sep 21, 2020 07:24:07
Egyetlen dolog számít: a munka el van végezve időre? Működik? Úgy lett elvégezve, ahogy azt kértük? Ha nem, akkor ne magyarázkodj meg kérdezgess, bazmeg. ELŐTTE KELLETT VOLNA KÉRDEZNI!
Arra kellett a négy nap, hogy értsem, mik a helyes kérdések.
Sep 21, 2020 07:24:07
sodika
Sep 21, 2020 07:27:12
A főnökök azért, mert többnyire átlátnak a selejtes seggnyaló álcán. A kollégák pedig azért, mert a munkát nem végzik el, állandóan ki kell segíteni őket, és folyamatosan a főnök seggében lihegnek valamiért.
Még egyszer: a titok a kérdések releváns volta. Ha nem látsz coding guideline-t, fontos kérdés, hogy van-e. Ha nincs, miért nincs.
Ha nem teljesen tiszta, mikor kell a CMD funkcióit használni, és mikor elég valamit pure Symfony szinten megoldani, akkor erre is rá kell kérdezni.
Nem MINDEN hülyeségre kell rákérdezni, csak arra, hogy mi a fontos. Mert ha azt nem teszed, akkor azt sem fogod érteni, mi a gond. Ha meg pontosan rákérdezel, mi számít hibának, soha nem fognak elővenni hibáért. Soha.
Sep 21, 2020 07:27:12
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ahhoz azért kellett a négy nap, hogy vágjam, mi releváns.
Hülyeséget nem szabad kérdezni.
Működjön a kódod, és ne legyen hülyeség, amit kérdezel.
Ez a két előfeltétel azért van.
És működik a kódod?